De e-up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De e-up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer"

Transcriptie

1 De e-up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig.

2 Inhoud. 02 Exterieur 04 Design 06 Aandrijving 08 Oplaadmogelijkheden 10 Uitrusting 12 Rijassistenten 13 maps + more 14 Car-Net 15 Dashpad en lakken 01 Afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Standaard S Meeruitvoering MU Energieverbruik in kwh/100 km: 11,7 (gecombineerd), CO 2 -uitstoot in g/km: 0 (CO 2 -uitstoot tijdens het rijden, de totale CO 2 -emissie is afhankelijk van de elektriciteitsbron. Volkswagen adviseert groene stroom), energielabel A.

3 Geschikt voor elke dag, en toch niet alledaags. Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De e-up! maakt het mogelijk. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier volledig elektrisch en emissievrij. En dat met een bereik van maximaal 160 kilometer. Ontdek de e-up!: jouw ideale metgezel voor elke dag. 01 De perfecte opstap naar elektrisch rijden: met vier deuren is de e-up! gemakkelijk en comfortabel voor alle passagiers. S De e-up! Exterieur 03

4 Minder uitstoot, meer stijl Het verschil zit vaak in de kleinste details. Daarom besteden wij aan elk detail de grootste aandacht. Zoals de blauwe sierlijsten, waar het Volkswagen logo uitspringt. S 03 Ongelooflijk zuinig: met de 15-inch lichtmetalen velgen Blade is de e-up! aerodynamisch in uiterlijk en rij-ervaring. S 02 Een eerste indruk maak je maar één keer. Maar dat is voor de e-up! geen enkel probleem. De opvallende gebogen LED-dagrijverlichting en de karakteristieke reflectoren aan de achterkant zijn redenen genoeg voor liefde op het eerste gezicht. S 03 Standaard S Meeruitvoering MU Energieverbruik in kwh/100 km: 11,7 (gecombineerd), CO 2 -uitstoot in g/km: 0 (CO 2 -uitstoot tijdens het rijden, de totale CO 2 -emissie is afhankelijk van de elektriciteitsbron. Volkswagen adviseert groene stroom), energielabel A.

5 De e-up! Design 05

6 Energieverbruik in kwh/100 km: 11,7 (gecombineerd), CO 2 -uitstoot in g/km: 0 (CO 2 -uitstoot tijdens het rijden, de totale CO 2 -emissie is afhankelijk van de elektriciteitsbron. Volkswagen adviseert groene stroom), energielabel A.

7 Duurzaam rijplezier. De e staat bij ons niet alleen voor elektrisch en emissievrij, maar ook voor efficiënt. Zo combineert de e-up! elektrische aandrijving met innovatieve technologieën, waardoor een bereik tot 160 kilometer mogelijk is. Voor duurzaam rijplezier in de stad én daarbuiten. Recuperatie is het terugwinnen van de remenergie die vrijkomt bij het overschakelen van de motor op de generator. Die energie wordt teruggeleverd aan de accu en opgeslagen voor later gebruik. De bestuurder kan de recuperatie in verschillende standen instellen, variërend van lage energieterugwinning met korte energieopslag tot maximale terugwinning, waarbij de rem-energie langer wordt opgeslagen. Tijdens het remmen wordt altijd gerecupereerd. 01 De aandrijftechniek in de e-up! maakt gebruik van recuperatie. Daarbij wordt teruggewonnen rem-energie weer gebruikt om elektrisch te rijden. Ervaar de krachtige motor en vertrouw op de e-up!. Niet alleen wat betreft rijplezier, maar ook als het gaat om de uiterst duurzame accu, waar we maar liefst acht jaar garantie op geven. Dankzij het slimme design van de accu neemt hij minimaal ruimte in en is hij ook bij ongevallen optimaal beschermd. 01 De e-up! Aandrijving 07

8 Voordelig rijplezier. Besparen op brandstofkosten Elektrisch rijden voor een vast bedrag per maand De kosten voor elektrisch laden zijn nogal ondoorzichtig. Er zijn starttarieven en onderling afwijkende tarieven voor thuisladen, openbaar laden en snelladen, waarbij verschillende aanbieders ook nog eens verschillende prijzen hanteren. Daarom hebben Eneco en Volkswagen een uniek laadabonnement ontwikkeld. Dankzij dit laadabonnement met Eneco HollandseWind rijd je de e-up! voor een vast bedrag per maand. Inclusief alle laadkosten! HollandseWind laadabonnement: 40% besparen op brandstofkosten Met het HollandseWind laadabonnement bespaar je ruim 40% op brandstof 1. Het abonnement kost 35 excl. btw p/m (op basis van km per jaar). Een vergelijkbare benzineauto kost je ongeveer 60 excl. btw p/m aan brandstofkosten. Het laadabonnement is exclusief voor Volkswagen ontwikkeld en maandelijks opzegbaar. Milieu-investeringsaftrek (MIA) Op de aanschaf van een elektrische auto is een extra aftrekpost van toepassing: de Milieu-investeringsaftrek (MIA). Deze bedraagt in % voor elektrische auto s tot een aanschafprijs van Die extra aftrekpost kun je als ondernemer bij aanschaf of financial lease zelf in mindering brengen op de belastbare winst van jouw bedrijf. Bij operational lease is de MIA voor de leasemaatschappij, die het fiscale voordeel verwerkt in de maandelijkse leasetermijnen. 1 Hierbij is uitgegaan van een benzineverbruik van 5,3 l per 100 km, een brandstofprijs van 1,36 excl. btw en een jaarkilometrage van km. De gemiddelde benzinekosten per maand bedragen dan 60 excl. btw. Het laadabonnement o.b.v km per jaar kost 35 excl. btw per maand.

9 Overal laden HollandseWind laadabonnement Volkswagen biedt in samenwerking met Eneco een exclusief laadabonnement aan voor een vast maandbedrag. Met dit abonnement kun je overal in Nederland laden. Thuis, op het werk en openbaar. Inclusief snelladen. Korting op laadpunt In combinatie met het laadabonnement biedt Volkswagen ook de mogelijkheid om met een korting van 350 (excl. btw) een thuis- of zakelijk laadpunt te installeren. Flexibiliteit Er zijn situaties denkbaar waarin je toch voor een andere aandrijving zou willen kiezen of voor meer bagageruimte. Je gaat bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie naar Zuid-Europa. Je kunt dan voor die periode tegen een zeer aantrekkelijk tarief een auto naar keuze huren, gewoon bij je in de buurt. Neem voor meer informatie contact op met je Volkswagen dealer. CO 2 -neutraal door 100% groene stroom 100% Eneco HollandseWind Dankzij onze samenwerking met Eneco kunnen wij je de zekerheid bieden dat elke kwh die bij het opladen van de e-up! wordt gebruikt uit 100% HollandseWind bestaat. De stroom die je gebruikt, is gegarandeerd afkomstig van Nederlandse windturbines: 100% groen en CO 2 -neutraal. Openbare laadpunten Die groen-garantie geldt voor opladen thuis of op het werk, maar ook voor alle openbare laadpunten waarbij de laadsleutelhanger of pas van jouw laadabonnement wordt gebruikt. Heb je thuis of op kantoor een andere energieleverancier dan Eneco, dan hoef je voor het HollandseWind laadabonnement niet te wisselen van energieleverancier. De e-up! Oplaadmogelijkheden 09

10 Alles in het zicht. Alles onder controle. De e-up! maakt niet alleen van buitenaf een goede indruk. Ook van binnen weet hij te imponeren - met een aantrekkelijk design en een groot aantal technische functies. 01 Hier neem je graag plaats: de in hoogte verstelbare stoelen voor bestuurder en bijrijder. De bekleding van de hoogste kwaliteit geeft de e-up! een zeer onderscheidend uiterlijk. S 02 Al wat van belang is, zie je meteen: e-specifieke informatie zoals energieverbruik, rij- en recuperatiefasen, bereik, het actuele en gemiddelde energieverbruik of een preview van de prestaties, het groot licht en de oplaadindicator. Door het heldere instrumentenpaneel met multifunctioneel display ben je altijd van alles op de hoogte tijdens uw rit. En met maps + more verbind je heel gemakkelijk je smartphone met de e-up!. S 03 De e-up! zorgt voor een goed klimaat - ook van binnen: de standaard Climatronic zorgt niet alleen voor een constante temperatuur, maar houdt ook vervelende geuren buiten. S Standaard S Meeruitvoering MU Energieverbruik in kwh/100 km: 11,7 (gecombineerd), CO 2 -uitstoot in g/km: 0 (CO 2 -uitstoot tijdens het rijden, de totale CO 2 -emissie is afhankelijk van de elektriciteitsbron. Volkswagen adviseert groene stroom), energielabel A.

11 De e-up! Uitrusting 11

12 Rijassistenten. 01 City Emergency Braking verbetert de rijveiligheid aanzienlijk. Door een lasersensor in het bovenste gedeelte van de voorruit, monitort het systeem opstoppingen en obstakels op een afstand van maximaal 10 meter. De noodstopfunctie reageert tot een snelheid van 30 km/u en zorgt voor zoveel remdruk dat een aanrijding wordt vermeden of de ernst van een aanrijding sterk wordt verminderd.* S 02 De parkeersensoren zenden geluidssignalen uit bij het detecteren van obstakels achter het voertuig bij achteruit rijden en op het scherm zie je wat de afstand tot het obstakel is. Hoe dichterbij het obstakel, hoe sneller de tonen elkaar opvolgen. S 03 Rear View maakt parkeren veel eenvoudiger door het gebied achter de auto te laten zien op het display van de radio of het navigatiesysteem. Vanwege het beperkte bereik van de camerabeelden zijn er extra hulplijnen in beeld voor het sturen. MU Het elektronische stabiliseringsprogramma voorkomt slippen in kritieke verkeerssituaties door de motor en het remsysteem te beïnvloeden.* S (Geen afbeelding) De cruise control zorgt voor een constante snelheid vanaf 30 km/u. Voor meer comfort, vooral tijdens langere ritten. MU 01 (Geen afbeelding) Naast voorairbags voor bestuurder en bijrijder zijn standaard airbags aan de zijkanten opgenomen. Zo blijven hoofd en bovenlichaam van de bestuurder en bijrijder beschermd bij ongevallen. S (Geen afbeelding) De e-up! is bij lage toerentallen in principe nauwelijks te horen. Daardoor horen voetgangers en fietsers je niet of te laat aankomen. Voor extra veiligheid produceert de auto daarom een geluid dat lijkt op dat van een auto met een verbrandingsmotor (Soundbox). MU * Binnen de grenzen van het systeem. Standaard S Meeruitvoering MU Energieverbruik in kwh/100 km: 11,7 (gecombineerd), CO 2 -uitstoot in g/km: 0 (CO 2 -uitstoot tijdens het rijden, de totale CO 2 -emissie is afhankelijk van de elektriciteitsbron. Volkswagen adviseert groene stroom), energielabel A.

13 maps + more. De e-up! spreekt aan! Niet alleen door het design en de ruimte, maar ook door de moderne connectiviteit. Zo heb je met de gratis Volkswagen-app maps + more en Radio Composition Phone (inclusief beugel) altijd jouw gids bij je Think Blue. Trainer. Think Blue is de centrale gedachte achter onze doelstellingen voor duurzaam rijden. En maps + more levert elke rit een waardevolle bijdrage door het rijgedrag te analyseren en tips te geven om milieuvriendelijker te rijden De Volkswagen-app maps + more is een multi-talent, die je helpt om alles in de gaten te houden. Koppel je jouw telefoon via Bluetooth aan het systeem in de nieuwe up!, dan heb je altijd toegang tot jouw contactenlijst en jouw eigen muziek. Supersnel en eenvoudig. Maar ook voertuiggegevens verschijnen moeiteloos in beeld. Het actuele brandstofverbruik én advies om energie te besparen door middel van de Think Blue Trainer zijn onmiddellijk beschikbaar. Eén app. Talloze functies. De e-up! Rijassistenten en maps + more 13

14 De e-up! to go. Alsof de e-up! nog niet innovatief genoeg was, heeft Volkswagen nóg een technisch hoogstandje voor je klaarliggen: een smartphone-app waarmee je in combinatie met Car-Net allerlei functionaliteiten op afstand kunt bedienen. Dat is niet alleen heel handig, het zorgt er ook voor dat je met vol bereik kunt starten en je het verbruik van de auto optimaliseert. Met Car-Net e-remote heb je toegang tot verschillende voertuigfunctionaliteiten. Zo kun je het klimaatsysteem van de e-up! ruimschoots voordat je wegrijdt inschakelen. Je stelt de gewenste temperatuur dus vast in, zonder dat je zelf in de auto hoeft te zitten. Staat de e-up! aan een laadstation, dan heb je vol bereik bij het wegrijden, zelfs als je het klimaatsysteem hebt geactiveerd. Het laadproces kun je ook op afstand aan- en uitzetten. Het laadniveau en de restkilometers staan op je beeldscherm aangegeven. Als het voertuig wordt opgeladen, vermeldt de app de resterende laadtijd. De functies voor het opladen en om het klimaatsysteem te activeren kun je ook met een timer instellen. Bovendien kun je op elk moment informatie over je rijgedrag opvragen, zoals de gemiddelde snelheid of de gemiddelde ritduur. Je rijdt zo nog efficiënter en je kunt ook gebruikmaken van de informatie over het verbruik van de e-motor en andere elektrische apparatuur, zoals het klimaatsysteem of de radio. En je hebt altijd alle informatie over je auto bij de hand. Zo weet je bijvoorbeeld of de lichten nog aanstaan en of de portieren gesloten zijn. Je hoeft je nooit meer af te vragen waar je ook alweer geparkeerd had: ook dat staat op je scherm. Handig: alle functionaliteiten zijn de bedienen via het portaal op Standaard S Meeruitvoering MU Energieverbruik in kwh/100 km: 11,7 (gecombineerd), CO 2 -uitstoot in g/km: 0 (CO 2 -uitstoot tijdens het rijden, de totale CO 2 -emissie is afhankelijk van de elektriciteitsbron. Volkswagen adviseert groene stroom), energielabel A.

15 Dashpad. 01 Dashboard onder: titaanzwart1). Dash Pad: sharkskin S 01 1) Ook beschikbaar in ceramique. Lakken Teal Blue unilak B2 S Pure White unilak 0Q S Coral Red unilak N7 S Dark Silver metallic K5 MU Honey Yellow metallic lak G8 Black Pearl pareleffectlak 2T MU MU Kleuren op afbeeldingen kunnen licht afwijken van de werkelijkheid. De e-up! Car-Net, dashpad en lakken 15

16 De e-up! Uitgave: Augustus 2018 Bestelnummer: 1VWBREUP818 Volkswagen.nl Facebook.com/volkswagenNL Twitter.com/volkswagenNL Linkedin.com/company/volkswagen-nederland Youtube.com/volkswagenNL instagram.com/volkswagennl Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Wijzigingen voorbehouden. De gegevens over de leverings mogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand van zaken ten tijde van de druk. Wijzigingen, druk- en/of zetfouten voorbehouden. TDI en Think Blue zijn in Duitsland en andere landen geregistreerde merken van de Volkswagen Groep.

elke dag, en toch niet alledaags.

elke dag, en toch niet alledaags. De nieuwe e-up! Inhoud Exterieur Design 06 Oplaadmogelijkheden 12 Uitrusting 13 Rijassistenten 14 maps+more 15 Dashpad en exterieurlakken Geschikt voor elke dag, en toch niet alledaags. Overstappen op

Nadere informatie

DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER.

DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER. vanaf 40.325 * DE VOLKSWAGEN E-GOLF. BRENGT U VERDER. Update prijzen en tarieven per 1 februari 2019. *Inclusief bpm, btw en inclusief afleverkosten. INHOUD. 1. De e-golf propositie 2. Laadabonnement 3.

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer. naar de CO 2 emissiewaarden van het

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer. naar de CO 2 emissiewaarden van het De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door jou gewenste voertuig. Net zo eigenzinnig als jij:

Nadere informatie

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer De up! Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Net zo eigenzinnig als jij:

Nadere informatie

Inhoud De e-up! 04. Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12.

Inhoud De e-up! 04. Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12. De e-up! Inhoud De e-up! 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 10 Comfort 12 Easy Electric 14 Veiligheid en kleuren 20 2 3 Wist u dat..? 22 Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts. 4 5 Het

Nadere informatie

Inhoud De e-up! 04. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12. Easy Electric 14. Veiligheid en kleuren 20. Wist u dat..?

Inhoud De e-up! 04. 100% Elektrisch 06. Exterieur 08. Interieur 10. Comfort 12. Easy Electric 14. Veiligheid en kleuren 20. Wist u dat..? De e-up! Inhoud De e-up! 04 100% Elektrisch 06 Exterieur 08 Interieur 10 Comfort 12 Easy Electric 14 Veiligheid en kleuren 20 2 3 Wist u dat..? 22 Een kleine auto, een grote sprong voorwaarts. 4 5 Het

Nadere informatie

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up!

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! kunt u helemaal op uw persoonlijke stijl afstemmen. Maar hoe hij er ook uit komt te zien, met zijn ontelbare opties geeft hij nóg meer

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

De nieuwe Sharan Genoemde C 2 emissiewaarden kunnen

De nieuwe Sharan Genoemde C 2 emissiewaarden kunnen De nieuwe Sharan n en kunne issiewaard m e C 2 e ieuwe Genoemd i.v.m. de n afwijken dealer w u g a mogelijk ra ethode. V m st n het te v P WLT aarden a emissiew C 2 e d r. a na oertuig wenste v door u

Nadere informatie

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE De nieuwe Golf GTE ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03

Golf GTE. De nieuwe Golf GTE Exterieur 03 De nieuwe Golf GTE Ontdek de Golf GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE

ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE De nieuwe Golf GTE ONTDEK DE GOLF GTE. DE NIEUWE GOLF GTE Volkswagen bewijst dat sportiviteit en een ongekend zuinig brandstofverbruik heel goed te combineren is. De nieuwe Golf GTE is dan ook een echte

Nadere informatie

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up!

Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! Net zo eigenzinnig als u: de nieuwe up! De nieuwe up! kunt u helemaal op uw persoonlijke stijl afstemmen. Maar hoe hij er ook uit komt te zien, met zijn ontelbare opties geeft hij nóg meer

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling

S 500 PLUG-IN HYBRID. 14% bijtelling S 500 PLUG-IN HYBRID. 4% bijtelling Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort,

Nadere informatie

move up! (extra t.o.v. take up!)

move up! (extra t.o.v. take up!) De up! take up! (standaarduitrusting) move up! (extra t.o.v. take up!) high up! (extra t.o.v. move up!) Ook standaard bij uw Volkswagen Volkswagen Inclusief Gratis pechhulp Motoren 2-deurs Motor Vermogen

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Nieuwe e-up! of e-golf? Kies het Eneco HollandseWind Laadabonnement Gaat u een e-up! of e-golf van Volkswagen rijden, dan kunt u nu een Eneco HollandseWind

Nadere informatie

Kleine krachtpatser: de nieuwe up! GTI.

Kleine krachtpatser: de nieuwe up! GTI. De nieuwe up! GTI Kleine krachtpatser: de nieuwe up! GTI. Klein, maar geen auto om over het hoofd te zien. Want je ziet het meteen: de nieuwe up! GTI doet zijn naam eer aan. Alle details kloppen: van het

Nadere informatie

Ruim voordeel

Ruim voordeel 5.000 6.300 2.200 Voor vakmannen die niet van ophouden weten. Bent u ook een vakman die niet van ophouden weet? Dat komt goed uit. Volkswagen Bedrijfswagens weet ook niet van ophouden. Daarom zijn het

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune

De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune De Beetle Dune De Beetle Cabriolet Dune tage driving. De Beetle Dune en de Beetle Cabriolet Dune: de weg is hun podium. Deze Beetle heeft een puur mannelijke uitstraling en een robuuste wegligging, dankzij

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp meer dan trouw gebleven. En tegelijkertijd is hun uitstraling

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-!

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.175,-! Duurzaam rijden. Dat moet voor iedereen bereikbaar

Nadere informatie

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK

Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,-! TOT 5 JAAR 0% BIJTELLING GEEN WEGENBELASTING ZEER LAAG VERBRUIK Tel het belastingvoordeel op en rijd een Prius Plug-in Hybrid

Nadere informatie

De e-golf. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

De e-golf. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer De e-golf Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Inhoud. 04 Inleiding 08

Nadere informatie

JAGUAR ELECTRIC CARE

JAGUAR ELECTRIC CARE JAGUAR ELECTRIC CARE UW ELEKTRISCHE TOEKOMST KAN BEGINNEN Op het moment dat u in een Jaguar I-PACE stapt, voelt u: dit is een bijzondere auto. Elektrisch rijden biedt u een unieke ervaring. En achter

Nadere informatie

BRO.JLR Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind

BRO.JLR Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind BRO.JLR.04.18 Eneco Elektrisch Laden Rijden op HollandseWind Jaguar Land Rover Excellent Laadpakket 1.858* Als elektrische rijder wilt u snel, makkelijk en veilig uw auto laden. Thuis, op het werk en onderweg.

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

De nieuwe Polo. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

De nieuwe Polo. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer De nieuwe Polo Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Standaarduitrusting/Trendline

Nadere informatie

Inhoud. Wij rijden de toekomst tegemoet. De nieuwe e-golf - Inhoud

Inhoud. Wij rijden de toekomst tegemoet. De nieuwe e-golf - Inhoud De nieuwe e-golf Inhoud. 04 Inleiding 08 Flexibel laden 10 Motor en actieradius 12 Exterieur 14 Interieur 18 Car-Net 20 Infotainment 22 Rijassistenten 24 Accessoires 26 Stoelbekleding en lakken Wij rijden

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Beschermt. Valt op. De Polo

Beschermt. Valt op. De Polo De Polo. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door jou gewenste voertuig. Beschermt. Valt op. De

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

Groot. Krachtig. Mooi.

Groot. Krachtig. Mooi. De nieuwe Touareg Groot. Krachtig. Mooi. Extreme offroad kwaliteit en geavanceerde onroad technologie. De kracht van een SUV en het comfort van een limousine. Het is duidelijk. Met de Touareg hoeft u geen

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED.

INNOVATIEF, ELEKTRISCH & CONNECTED. 100 % INNOVATIEF, & CONNECTED. ONTDEK HET 100% E ASSORTIMENT AIXAM is de grootste Franse fabrikant die een volledig assortiment van 100% elektrische AM-rijbewijs voertuigen aanbiedt. Ecologisch en connected,

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet e nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Strak. Maar niet hoekig. e nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp meer dan trouw gebleven. En tegelijkertijd is hun uitstraling

Nadere informatie

De verrassende én volledig elektrische Kia

De verrassende én volledig elektrische Kia De verrassende én volledig elektrische Kia ELEKTRISCH RIJDEN ZONDER COMPROMIS Zoek jij dynamiek én ruimte voor het hele gezin? Wil je grenzeloos genieten én respectvol omgaan met het milieu? Houd jij niet

Nadere informatie

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen

Met zijn lengte van 3,54 meter is de up! een ultramoderne interpretatie van het Volkswagen design. Onder andere door de speciaal ontworpen De up! De up! is dan wel klein, maar hij is op vele gebieden groots. Zo bevat hij technologieën die nog nooit in een dergelijk compacte auto zijn toegepast en springt zijn hoogwaardige afwerking direct

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Met het ZZP Voordeel Plan rijden uw klanten al een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,- En ze betalen ook nog eens geen bijtelling tot 2019

Met het ZZP Voordeel Plan rijden uw klanten al een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,- En ze betalen ook nog eens geen bijtelling tot 2019 Met het ZZP Voordeel Plan rijden uw klanten al een Prius Plug-in Hybrid vanaf 8.735,- En ze betalen ook nog eens geen bijtelling tot 2019 Tel het belastingvoordeel op en de Prius Plug-in Hybrid is er vanaf

Nadere informatie

De Tiguan Allspace. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

De Tiguan Allspace. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer De Tiguan Allspace Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Brandstofverbruik

Nadere informatie

Duurzame voordelen van Volkswagen

Duurzame voordelen van Volkswagen Duurzame voordelen van Volkswagen Wat betekenen de fiscale regelingen voor u? Vanwege uiteenlopende factoren is de regelgeving vanuit de overheid omtrent autogebruik en -bezit nogal aan veranderingen onderhevig.

Nadere informatie

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO.

VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. De nieuwe Polo 1 02 VERRASSEND UITGESPROKEN. ONMISKENBAAR POLO. 03 AANGESCHERPT TOT IN DETAIL. Bij een eerste blik op de nieuwe Polo valt direct het stijlvolle samenspel tussen de sportieve lijnen en praktische

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark.

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid past perfect in uw wagenpark. Toyota wil dat duurzamer rijden voor iedereen bereikbaar is. Daarom ontwikkelen we innovatieve modellen en hebben we het grootste aanbod

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. Theorie en praktijk Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen"

Toyota Yaris Hybrid. Welkom bij de familie. terug te verdienen Toyota Yaris Hybrid Welkom bij de familie Autotest Waarom worden er alleen hybride-versies van grote auto's gemaakt? Juist mensen die voor kleine auto's kiezen, willen graag zo zuinig mogelijk rijden.

Nadere informatie

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in

Toyota Prius plug-in. Gestroomlijnd. Plug-in Toyota Prius plug-in Gestroomlijnd Autotest Het kan nog zuiniger! De Toyota Prius is al ruim tien jaar hét boegbeeld van milieuvriendelijk rijden. De Prius dankt het succes aan een slimme combinatie van

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel

Tot. 2.630,- voordeel. 5.300,- voordeel 2.630,- 5.300,- 1.100,- 400,- 3- spaaks lederen stuurwiel Airconditioning met pollenfilter Lichtmetalen velgen 14 Apus zilver Radio-/CD-speler Funky met MP3-functionaliteit Citigo Edition vanaf 11.490,-

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

JA, Volkswagen Abonnement.

JA, Volkswagen Abonnement. ! JA, ik wil een abonnement op een up!, Polo, Polo BlueMotion, Golf, Golf Cabrio, Golf Plus, Beetle, Touran, Jetta of Passat en betaal één vast maandbedrag. Volkswagen Abonnement. Voorbeeld: U rijdt al

Nadere informatie

De Polo GTI. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer

De Polo GTI. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer De Polo GTI. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door jou gewenste voertuig. Standaard S Meeruitvoering

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën.

De nieuwe AmperA-e GeLADen met nieuwe ideeën. De nieuwe Ampera-e GELADEN MET NIEUWe ideeën. BAAN BREKEND BEREIK. RUIM 500 km met één keer opladen1 OPENT ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN. Elektrische auto s zijn tegenwoordig niet meer alleen geschikt voor

Nadere informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie

Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT Volkswagen Passat Variant 1.4TSI GTE Highline 15% bijtelling 45.380 Algemene informatie Bouwjaar: 2016 Kenteken: RF403D Merk: Volkswagen Model: Passat Kilometerstand: 17.451 km Kleur:

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y PER 1 JANUARI 2018 O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 G T L U X U R Y EIGEN KIJK, EIGEN KRACHT De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare

Nadere informatie

Deelnemerstraining GoodMoovs

Deelnemerstraining GoodMoovs Deelnemerstraining GoodMoovs In deze training GoodMoovs Elektrische auto s en opladen Ervaringen delen Zelf doen / rijden GoodMoovs: Stap voor stap naar duurzame mobiliteit 1. Reserveren via smartphone,

Nadere informatie

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE

Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind. Golf GTE & Passat GTE Eneco Elektrisch Laden Volkswagen rijden op HollandseWind Golf GTE & Passat GTE Eneco HollandseWind Laadpunt + installatie vanaf 1275 * Windenergie is schoon en onuitputtelijk, er is genoeg wind voor ons

Nadere informatie

Citroën e-mehari. Luxueus kamperen. Eenvoud troef

Citroën e-mehari. Luxueus kamperen. Eenvoud troef Citroën e-mehari Luxueus kamperen Rij-impressie Luxueus kamperen. Dat klinkt mooi, maar de term is tegenstrijdig met zichzelf. Kamperen, hoe luxueus ook, is per definitie minder comfortabel dan thuis.

Nadere informatie

De Arteon. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer

De Arteon. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer De Arteon. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door jou gewenste voertuig. Standaarduitrusting S

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

Beschermt. Valt op. De nieuwe Polo

Beschermt. Valt op. De nieuwe Polo De nieuwe Polo Beschermt. Valt op. De nieuwe Polo heeft één taak: zorgen dat u veilig bent. Met nog meer rijassistenten dan zijn voorganger houdt hij alles wat er om u heen gebeurt nauwlettend in de gaten.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

De nieuwe T-Cross. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer

De nieuwe T-Cross. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag de dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door jou gewenste voertuig. Van alle kanten bijzonder. Een auto

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De Arteon. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer

De Arteon. Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen. mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer De Arteon Genoemde CO 2 emissiewaarden kunnen mogelijk afwijken i.v.m. de nieuwe WLTP testmethode. Vraag uw dealer naar de CO 2 emissiewaarden van het door u gewenste voertuig. Standaarduitrusting S Optioneel

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Voortgang CO 2 reductie

Voortgang CO 2 reductie Voortgang CO 2 reductie Introductie A. Hak wil in 2020 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001 en

Nadere informatie

ELEKTRISCH RIJDEN EN UW AUTOREGELING

ELEKTRISCH RIJDEN EN UW AUTOREGELING ALD WHITEPAPER ELEKTRISCH RIJDEN EN UW AUTOREGELING INHOUD Stap 1. Beleid 3 Stap 2. Toekenning van elektrische mobiliteit 3 Stap 3. Merkenbeleid en normbudget 3 Stap 4. Laadfaciliteiten thuis en op het

Nadere informatie

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA.

Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. Het ŠKODA Abonnement. De extra zekerheid bovenop uw ŠKODA. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. VWBAN214-01 SKODA Abonnement Brochure v7.indd 1 24-05-12 09:22 VWBAN214-01 SKODA Abonnement

Nadere informatie

HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL

HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL HANDIG OPLADEN, ALTIJD EN OVERAL Zo maakt Kia elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. Kia Laadservices ELEKTRISCH RIJDEN ZOALS JIJ DAT WILT Kia maakt elektrisch rijden verrassend gemakkelijk. We bieden

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Renault Kangoo Maxi ZE

Renault Kangoo Maxi ZE Renault Kangoo Maxi ZE Groter, ruimer, verder Rij-impressie Zoekt u een bedrijfsauto of gezinsauto? Dan is groter en ruimer beter. Bijvoorbeeld de uiterst functionele Renault Kangoo. Moet het ook een elektrische

Nadere informatie

Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4

Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4 Uw BMW 435i xdrive Coupé mybmw.nl/v8j4c7i4 www.bmw.nl Pagina 1/ 13 Model BMW 435i xdrive Coupé 225 kw [306 pk] Bijtelling 25% [1] Gemiddeld verbruik 8,4 l/100km [1] CO 2 -emissie 197,0 g/km [1] Laag verbruik

Nadere informatie

Plug-in Hybrid. juni 2013

Plug-in Hybrid. juni 2013 Plug-in Hybrid Electric Vehicles juni 2013 Begin 2013 reden In Nederland ongeveer 8.000 personenauto s met 0% fiscale bijtelling. Het overgrote deel hiervan zijn elektrische auto s die tevens een benzine-

Nadere informatie

ELEKTRISCH RIJDEN EN UW AUTOREGELING

ELEKTRISCH RIJDEN EN UW AUTOREGELING WHITEPAPER ELEKTRISCH RIJDEN ELEKTRISCH RIJDEN EN UW AUTOREGELING IN 7 STAPPEN NAAR EEN ELEKTRISCH GELADEN AUTOREGELING Elektrisch rijden is sterk in opkomst. Er komen steeds meer modellen op de markt

Nadere informatie

Technische gegevens per 5 maart De Caddy

Technische gegevens per 5 maart De Caddy Technische gegevens per 5 maart 2019 De Caddy verbruik/co ₂-uitstoot. Caddy verbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km), tankinhoud circa 55 L Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion

Nadere informatie

Smart ForFour Electric Drive

Smart ForFour Electric Drive Smart ForFour Electric Drive Slim alternatief Autotest Wie eenmaal een elektrische auto heeft gereden, wil nooit meer anders. Het comfort, de souplesse en de prestaties zijn superieur aan vrijwel iedere

Nadere informatie

Volkswagen e-up! Up en top groen

Volkswagen e-up! Up en top groen Bjorn Blokzijl 30 maart 2014 Up en top groen Met de Nissan Leaf als pionier op het gebied van volledig elektrisch aangedreven productieauto's, druppelen de laatste tijd steeds meer EV's de markt op. Door

Nadere informatie