Longlife. Parket. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket. Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Longlife. Parket. De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket. Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr."

Transcriptie

1 De nieuwe kwaliteitsdimensie Longlife-parket Een merkambassadeur uit overtuiging Hardy Krüger jr. Exclusieve trendy oppervlakken De Hardy Krüger jr. editie 2013 Longlife Parket

2 2 Filosofie

3 Filosofie 3 Kwaliteit verdient waardering Echt hout heeft mensen altijd al geinspireerd. Warme uitstraling gaat samen met hoge flexibiliteit en stabiliteit en is hiermee perfect voor de inrichting van de woonruimte. Als vloer vormt het een fundament voor woninginrichtingen die door karakteristieke en hoogwaardige schoonheid worden getekend. Een geschenk van de natuur want hout bezit al deze kwaliteiten heel vanzelfsprekend. Om uit hout de beste producten te maken, heeft men vooral één ding nodig: respect voor onze natuurlijke levensbasis en waardering voor deze fascinerende grondstof. Hieruit leiden wij bij MEISTER de verantwoording af voor een duurzaam gebruik van de natuurlijke bron hout. En onze eis aan hoogste kwaliteit, waaraan wij met tientallen lange jaren ervaring en innovatieve productiemethoden voldoen. Wij wensen dat een parketvloer van MEISTER voor u tot een belevenis wordt. Omdat u erop kunt vertrouwen een product in uw huis te nemen, waarbij beste comfort en een goed geweten met elkaar hand in hand gaan. De MeisterWerke onderneming/wij-over-ons/ In één oogopslag Hout verenigt schoonheid en natuurlijke uitstraling. Hoogste waardering voor deze grondstof leidt tot de eis van hoogste kwaliteit bij de verwerking. MEISTER verbindt traditioneel handwerk, innovatieve technologie en duurzaam gebruik.

4 4 Kwaliteit Alleen het beste is goed genoeg Respect tegenover de grondstof hout heeft voor ons veel consequenties. De belangrijkste: wij accepteren alleen het beste. Onze ervaren experts kiezen met de hoogste zorgvuldigheid alleen het mooiste hout. Als onderneming met vestiging in Duitsland, dat zich verplicht voelt aan de locatie en de mensen in de regio, kiezen wij hierbij voor vijfentachtig procent voor inheemse houtsoorten en produceren wij voor hondert procent in Duitsland. O ok bij de verwerking geldt de regel: alleen het beste resultaat telt mee. Innovatieve concepten en precieze fabricage zorgen ervoor, dat wij het optimum uit het gebruikte hout halen. Tegelijkertijd leveren wij daarmee een bijdrage tot een verantwoordelijke omgang met de natuur. Want zowel bij de keuze van onze grondstoffen alsook bij de verwerking ervan orienteren wij ons streng aan het principe van de duurzaamheid. Zo gebruiken wij overwegend houtsoorten uit duurzaam beheerde bossen een criterium voor het FSC keurmerk, waarmee bijna alle parketvloeren van MEISTER zijn uitgeloofd. Bovendien zien wij consequent af van het gebruik van tropische houtsoorten. MEISTER houdt gewoon van de natuur, ze is net zo dichtbij als ons thuis. We zijn vast geworteld in onze omgeving en denken toch graag over de grenzen heen. Made in Germany voor ons betekent dat meer als alleen een aanduiding van de herkomst. Wij vatten dit ook op als de eis op beste kwaliteit. Het is onze dagelijkse uitdaging om aan deze eis plank voor plank te voldoen.

5 Kwaliteit 5 Alleen het beste is goed genoeg MEISTER-parket heeft ook bijzondere innerlijke waarden: Wij gebruiken uitsluitend geselecteerde houtsoorten voor de fabricage van onze vloeren. In één oogopslag Zorgvuldige keuze en controle van de houtsoorten garanderen hoogste kwaliteit. 85 procent van het gebruikte hout stamt uit Duitsland. Overwegend FSC -gecertificeerd hout, van tropenhoutsoorten wordt consequent afgezien.

6 6 Pluspunten Een parket met veel voordelen Het doel van MEISTER-lamelparket: duidelijke voordelen voor u. Het gaat hierbij om meer dan een aantrekkelijke uitstraling en gevoel. Onze intelligente laagsgewijze opbouw en hoogste standaards bij de keuze van grondstoffen en fabricage leiden tot buitengewone eigenschappen die u elke dag opnieuw kunt ervaren. MEISTER-parket met HDF-tussenlaag Parket met vuren tussenlaag Stabiel MEISTER-lamelparket is uitermate sterk en zeer belastbaar. Hiervoor zorgt een extreem vormstabiele en hoogwaardige HDF-tussenlaag, die de bovenlaag stabiliseert en deze zo goed mogelijk beschermd tegen indrukken. Stil MEISTER-lamelparket reduceert de geluidsontwikkeling met een heel eenvoudig principe: meer massa betekent minder trillingen. Door het gebruik van een HDF-tussenlaag wordt het eigen gewicht van een plank om ca. 50 procent verhoogd. Resultaat: minder trillingen, minder geluid = meer rust. Montagevriendelijk MEISTER-lamelparket is eenvoudig, snel en betrouwbaar te leggen. Het innovatieve, gepatenteerde vergrendelingssysteem Masterclic Plus zorgt voor hoog legcomfort, hoogste pasprecisie en een voegsluiting op lange termijn. Gezond wonen MEISTER-lamelparket is een natuurproduct. Het werkt vochtigheidsregulerend en zorgt zo voor een gezond woonklimaat. De eenvoudige reiniging en onderhoud maken deze vloer bijzonder hygiënisch. U kunt er zeker van zijn, dat alle verwerkte grondstoffen zorgvuldig geselecteerd worden en regelmatig in onze laboratoria worden getest.

7 Pluspunten 7 Ecologisch Met MEISTER-lamelparket verleent u een actieve bijdrage aan de bescherming van het milieu. Want op grond van de perfecte verbinding van de 2,5 mm edel houten bovenlaag en de speciale HDF-tussenlaag wordt voor de fabricage van MEISTER-parket vergeleken met een massieve vloer maar rond een tiende van de waardevolle grondstof hout gebruikt. Energiebesparend MEISTER-lamelparket transporteert de warmte van een warmwatervloerverwarming snel en zonder veel energieverlies naar het oppervlak. Dit komt door de geringe warmtegeleidingsweerstand die door de HDF-tussenlaag wordt bereikt. MEISTER-lamelparket voldoet aan de geldende waarde, zelfs bij zwevende plaatsing. Dat garandeert niet alleen hoog wooncomfort, maar ook optimale verwarmingskosten. Veelzijdig MEISTER-lamelparket biedt met het samenspel van plankenformaten, houtsoorten, looks evenals veredelingen van oppervlakken een brede keuze en bijna voor elke woonstijl het passende aan. Meer dan 160 verschillende producten voldoen aan vrijwel iedere individuele klantenwens. MEISTER PD 400 Cottage Eiche lebhaft naturgeölt gut Ausgabe 03/ Produkte im Test davon 2x sehr gut, 3x gut, 7x befriedigend, 1x ausreichend Onderscheiden Veel erkende certificaten en kwaliteitskeurmerken bewijzen de hoge kwaliteit van MEISTER-lamelparket. Zij tonen u, dat u in uw woonruimtes op vloeren met onderscheiden eigenschappen kunt vertrouwen. In één oogopslag De intelligente meerlaagse opbouw van het MEISTER-lamelparket zorgt voor hoogste bestendigheid. De som van de voordelen garandeert beste gebruikseigenschappen. MEISTER-lamelparket. Er bestaat geen reden om met minder genoegen te nemen!

8 8 Longlife-garantie MEISTER-Longlife-parket PD 200 eiken rustiek 8166 geborsteld natuurgeolied

9 Longlife-garantie 9 Longlife-parket, en echt hout blijft langer mooi Alleen het beste parket combineert veel voordelen in een vloer. En het verdient daarom een bijzondere naam: Longlife-parket. Want naast een hoogwaardige uitstraling en gevoel biedt het u een wezenlijke extra waarde: de buitengewone duurzaamheid. Echt hout blijft langer mooit. Deze belofte geven wij u graag zwart op wit: op uw Longlife-parket ontvangt u de unieke Longlife-garantie en daarmee de zekerheid, lang plezier aan uw premium vloer te beleven. In één oogopslag Dankzij stabiele HDF-tussenlaag is Longlifeparket zeer robuust. Longlife-parket blijft langer mooi, bevestigd door de Longlife-garantie. Door het geoptimaliseerde gebruik van de grondstof hout draagt Longlife-parket bij tot een duurzame omgang met de natuur.

10 10 Waarden» Pas als men zelf volledig overtuigd is van een product, is het ook een goed product. Ons Longlife-parket combineert de schoonheid van echt hout met degelijke kwaliteit. Natuurlijk, eerlijk, duurzaam geen wonder, dat Hardy Krüger jr. en het Longlife-parket een ideaal team vormen. «Guido Schulte, directeur van MeisterWerke

11 Waarden 11 Samen voor de natuur en meer levenskwaliteit» Ik ben een natuurfan en graag buiten op pad. Aan de andere kant waardeer ik mijn thuis als een plek, waar ik gewoon eens kan ontspannen. Met MEISTER-Longlife-parket haal ik het beste van buiten bij mij naar binnen een mooi stuk natuur om te wonen. «Hardy Krüger jr., merkambassadeur voor Longlife-parket Hardy Krüger jr. en Longlife-parket dat is liefde op het eerste gezicht. Onze prominente merkambassadeur deelt met ons de waarden, die voor ons belangrijk zijn. Hij voelt zich verbonden met de natuur en zet zich in voor het behoud. En hij zoekt de balans tussen hoge individuele levens - kwaliteit en de verantwoording tegenover onze belangrijkste bronnen. Van het leven genieten en tegelijkertijd trouw blijven aan je principes een wens, die met Longlife-parket wordt vervuld.

12 12 Hardy Krüger jr. editie 2013 Echte liefde, echt hout Hardy Krüger jr. is de lieveling van het publiek. Als boswachter Stefan Leitner bereikt hij met de serie»forsthaus Falkenau«regelmatig de beste kijkcijfers en zorgt hij in veel films voor enthousiaste kijkers. Ook in het echte leven vindt hij veel bewonderaars, want hij engageert zich in verschillende projecten voor de natuur en sociale belangen. E en man, een woord dat is de sleutel voor het buitengewone succes van Hardy Krüger jr. Want hij laat zich consequent door zijn overtuigingen leiden en zet zich alleen voor iets in, als hij er ook achter staat.

13 Hardy Krüger jr. editie Hardy Krüger jr. Edition 2013 Hardy Krüger jr. Edition 2013 MEISTER-Longlife-parket Hardy Krüger jr. editie 2013 Eiken crème-grijs 8222 geborsteld natuurgeolied sortering: ambiance MEISTER-Longlife-parket Hardy Krüger jr. editie 2013 Eiken titanium-zilver 8221 geborsteld natuurgeolied sortering: markant Hardy Krüger jr. Edition 2013 MEISTER-Longlife-parket Hardy Krüger jr. editie 2013 Eiken puur 8223 geborsteld natuurgeolied sortering: vitaal De»Hardy Krüger jr. editie 2013«Drie edele oppervlakken, drie geselecteerde sorteringen: Hardy Krüger jr. is zo enthousiast over het Longlife-parket, dat hij in 2013 zijn eigen exclusieve editie presenteert. Guido Schulte, directeur van MeisterWerke:»De drie oppervlakken van de editie zetten zelfbewust modieuze accenten en hebben tegelijkertijd alle kwaliteiten om het tot klassiekers te brengen. Echte persoonlijkheden dus net als Hardy Krüger jr.«exclusief verkrijgbaar bij de deelnemende vakhandelaars.

14 14 Leefruimte

15 Leefruimte 15» Ook eens even lekker stoeien. Daarom gaat het toch in het leven: de ene keer met de hoofd in de wolken en toch altijd weer met beide voeten op de grond terechtkomen! «

16 16 Leefruimte

17 Leefruimte 17» Helemaal niet zo eenvoudig om er precies zo perfect uit te zien als een Longlife-parket. Belangrijk is, dat je altijd jezelf blijft het doet er niet toe, of het nu tijdens je vrije tijd of op een galabal is. «

18 18 Leefruimte» Als alles om je heen klopt, lukt het ook met het innerlijke evenwicht. Daarom ontspan ik nergens liever als thuis. «

19 Leefruimte 19

20 20 Interview met Hardy Krüger jr.»leven is, wat je ervan maakt!«als je tegenover Hardy Krüger jr. zit, brengt hij zijn gelatenheid over. Ontspannen en rustig spreekt hij met ons over het leven in het algemeen en in het bijzonder. Hoe krijgt u het eigenlijk voor elkaar om altijd zo ontspannen te zijn? Hardy Krüger jr.: Sorry dat ik hier om moet lachen. Ik geloof, dat je pas echt ontspannen bent, als je je eigen evenwicht gevonden hebt. Als je weet, wie je bent en wat je wilt. Is dat niet juist voor een acteur gecompliceerd. U speelt toch veel verschillende rollen? Hardy Krüger jr.: Ja, maar in elke steekt een deel van mij. Het zou bijvoorbeeld op den duur eerder gecompliceerd zijn om de boswachter Stefan Leitner te spelen en zelf met de natuur helemaal niets te kunnen beginnen. Dat betekent, een beetje Leitner steekt altijd in u? Hardy Krüger jr.: Eerder omgekeerd. Een beetje van mij steekt altijd in hem. Als ik helemaal privé in het bos ga, kom ik echt tot mijzelf. Dan zijn mijn rollen niet meer belangrijk. Daar gaat het om echtheid, om het onbeschrijfelijke gevoel, gewoon eens helemaal jezelf te zijn.

21 Interview met Hardy Krüger jr. 21 Wat is voor u in het leven bijzonder belangrijk? Hardy Krüger jr.: Het gaat er altijd om, betere voorwaarden voor een levenswaardige toekomst te creëren. Daarvoor ga ik verschillende wegen. Als UNICEF-ambassadeur hou ik mij bezig met het lot van kinderen en daarmee met de mensen die onze toekomst vormen. Om ze in een leefomgeving te kunnen laten komen, waarin ze zich kunnen verwerkelijken, staat de natuurbescherming weer helemaal bovenaan op mijn lijstje. Ik ben bijvoorbeeld beschermheer van het festival NaturVision, dat in het prachtige landschap van het National park Bayerischer Wald plaatsvindt. Gaan uw activiteiten ook verder dan alleen het duitstalige gebied? Hardy Krüger jr.: Ja. Ik heb al van jongs af aan meer van de wereld gezien als een klein plekje vaderland. Tenslotte ben ik in Afrika opgegroeid. Men leert snel, dat mensen weliswaar grenzen kennen, maar de doorslaggevende problemen niet. Wij moeten dus wel de wereld als geheel aanpakken en accepteren dat wij niet alleen buren in het dorp maar ook buren op een gemeenschappelijke planeet zijn. Hoe past dat bij een boshuis in het Zwarte Woud? Hardy Krüger jr.: Heel goed. Want wanneer u de wereld als geheel waardeert, ontwikkelt u des te meer solidariteit voor de plaats, die u uw thuis noemt. Als u, afsluitend, een wens zou mogen maken welke zou dat zijn? Hardy Krüger jr.: Heel eenvoudig. Dat wij onszelf niet zo serieus nemen. In plaats daarvan ons concentreren op thema s die werkelijk belangrijk zijn.

22 22 Collecties Guido Schulte, directeur van MeisterWerke Veelzijdigheid, die inspireert 2 7 Bij MEISTER zijn wij pas tevreden, wanneer u enthousiast bent. Van de unieke kwaliteit die MEISTER-Longlife-parket biedt en de eersteklas eigenschappen die ervoor zorgen, dat echt hout langer mooi blijft. En van highlights zoals de exclusieve editie, die onze merkambassadeur Hardy Krüger jr. voor u heeft samengesteld. Beleef de totale veelzijdigheid van de MEISTER-collecties in onze parketcatalogus onder com of bij een van onze MEISTER-vakhandelpartners. Ik wens u veel plezier met uw Longlife-parket! PD 400 Amerikaanse iep PD 400 lariks PD 400 esdoorn PS 300 essen PD 200 eiken PS 300 eiken PD 550 eiken PC 350 noten PC 200 beuken PD 450 eiken PD 400 noten PC 400 essen PD 200 eiken PC 300 eiken PS 300 eiken PD 550 eiken PC 300 douglas PC 350 esdoorn PC 350 beuken PC 400 lariks PC 300 Amerikaanse iep PD 400 esdoorn PD 400 douglas PS 300 eiken 8027 en PS 300 eiken PD 400 eiken PC 400 noten PD 400 eiken PC 400 eiken PS 300 eiken PD 400 eiken PD 550 eiken PS 300 eiken 8027 en PD 200 eiken PC 200 esdoorn PC 350 esdoorn PD 400 eiken PD 400 eiken 8099 Meer informatie in de catalogus MEISTER-lamelparket: catalogi-meister/download-catalogi-meister.html

23 Collecties Hier ziet u een keuze uit de vele mogelijkheden met Longlife-parket in totaal kunt u uit 14 collecties met 160 verschillende producten uw individuele wensen vervullen!

24 A by MeisterWerke Schulte GmbH Om druktechnische redenen zijn kleur- en structuurverschillen mogelijk, onder voorbehoud van vergissingen en veranderingen. MEISTER een merk van de firma MeisterWerke Schulte GmbH Johannes-Schulte-Allee Rüthen-Meiste Telefoon + 49(0) Fax + 49(0)

Parket & laminaat 2018

Parket & laminaat 2018 Parket & laminaat 2018 Laminaat I Melango LD300 I 6036 Eik bruin INHOUD Laminaatvloeren van Meister 5 Parketvloeren van Martens 8 Parketvloeren van Meister 9 Lindura houten vloeren 13 Designvloer 14 Nadura

Nadere informatie

Parket & laminaat 2018

Parket & laminaat 2018 Parket & laminaat 2018 Laminaat I Melango LD300 I 6036 Eik bruin INHOUD Laminaatvloeren van Meister 5 Parketvloeren van Martens 8 Parketvloeren van Meister 9 Lindura houten vloeren 13 Designvloer 14 Nadura

Nadere informatie

LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND. Ruimtes vol leven.

LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND.   Ruimtes vol leven. LAMINAATVLOER COLLECTIE NEDERLAND www.meister.com Ruimtes vol leven. 2 Laminaatvloer Classic LD 75 Eik Habanera 6429 3 INHOUD Pagina 4 Technische informatie Pagina 10 Laminaatvloer Premium Pagina 24 Laminaatvloer

Nadere informatie

Lindura. houten vloeren. Ruimtes vol leven. www.meister.com

Lindura. houten vloeren. Ruimtes vol leven. www.meister.com Wereldpremière Lindura houten vloeren www.meister.com Ruimtes vol leven. HD 300 Eik rustiek 8410 geborsteld natuurgeolied LINDURA PRODUCTFILOSOFIE 2 3 Lindura een sterk karakter. Niets is zo krachtig als

Nadere informatie

Susanne Hühn. Het innerlijke kind. angst loslaten

Susanne Hühn. Het innerlijke kind. angst loslaten Susanne Hühn Het innerlijke kind angst loslaten Inhoud Inleiding 7 Hoe ontstaat angst? 11 Wegen uit de angst 19 Het bange innerlijke kind leren kennen 35 Meditatie Het bange innerlijke kind leren kennen

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden de snelle en ideale parketvloeroplossing ook voor gebruik op vloerverwarming. inhoud 04 comfort behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden Bamboe

Nadere informatie

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven.

Plinten Paneellijsten. www.meister.com. Ruimtes vol leven. en Paneellijsten www.meister.com Ruimtes vol leven. lijsten en plinten van MEiSTER zijn de handtekening van uw stijl. WiTTE PlinTEn COnTRaSTRijKE PlinTEn HaRMOniSCHE PlinTEn PanEEllijSTEn link naar onze

Nadere informatie

Vertrouwen. Innovatie

Vertrouwen. Innovatie Vertrouwen Innovatie 2 Standplaats Milieu Innovaties Oplossingen 3 Acht dimensies van partnerschap Systemen Talenten Vakhandel Merken Guido Schulte Johannes Schulte Ludger Schindler Directeur Directeur

Nadere informatie

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden.

DISCLAIMER. 2010 Select Vloeren, alle rechten voorbehouden. DISCLAIMER Wij besteden de grootste zorg aan de juistheid en volledigheid van onze brochures. Mocht desondanks blijken dat de aangeboden informatie onjuistheden bevat dan aanvaardt Select Vloeren geen

Nadere informatie

Reiniging en onderhoud van MEISTER Longlife-parket en Lindura houten vloeren. Ruimtes vol leven.

Reiniging en onderhoud van MEISTER Longlife-parket en Lindura houten vloeren.  Ruimtes vol leven. Reiniging en onderhoud van MEISTER Longlife-parket en Lindura houten vloeren www.meister.com Ruimtes vol leven. Hout is een natuurlijk product, onregelmatigheden in groei, kleur en structuur zijn een teken

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

Echt #vanhout is toch het mooist

Echt #vanhout is toch het mooist Echt #vanhout is toch het mooist HOUT0006-Brochure A5.indd 1 Dit is een uitnodiging om uw ogen te openen. Kijk om u heen. Zoek het hout in uw omgeving. Heel goed mogelijk dat uw tafel of bureau van hout

Nadere informatie

Parquet hardwood floors

Parquet hardwood floors HARDWOOD Premium Collection Parquet hardwood floors Nature walks with you Hardhouten parketvloeren Puur natuur De natuur levert ons in haar weelderige, exotische wouden één van de meest waardevolle design-materialen

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule

1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule Werkboek Inhoudsopgave: 1.Inleiding: De Plug & Play Business Formule 2. Het H.A.R.T. model 2.1. H.A.R.T. staat voor: 2.1.1. Mijn verhaal over oprechte communicatie 2.1.1: Hoofd Gebruik de rest van deze

Nadere informatie

Lindura een sterk karakter. 32 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LINDURA HOUTEN VLOER

Lindura een sterk karakter. 32 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LINDURA HOUTEN VLOER 32 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LINDURA HOUTEN VLOER Lindura een sterk karakter. Lindura is een innovatieve vloer in het assortiment houten vloeren van MEISTER, die gebaseerd is op de Wood-Powder-technologie.

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

SPECTACULAIR VOORDEEL!

SPECTACULAIR VOORDEEL! KOMT DAT ZIEN SPECTACULAIR VOORDEEL! HUIS VERKOPEN? Een onderhoudsbeurt voor de vloer doet wonderen! EIKEN VLOEREN Vanaf 49,95 50% VAN UW KAMER GRATIS GELEGD! Bestel snel! ELKE 10 E METER GRATIS! In de

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP www.accoya.com HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP HOUTEN TERRASSEN: EEN REVOLUTIONAIR ONZICHTBAAR BEVESTIGINGSSYSTEEM www.novlek.com ACCOYA -HOUT WORDT GEMAAKT VAN SNELGROEIEND HOUT UIT DUURZAAM

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY

TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY TOUCH TO OPEN-TECHNOLOGIE MADE IN GERMANY Smart Entrance BY POLLMEIER Wij denken erover na Geen enkel ander uitrustingelement van woonruimtes wordt vaker gebruikt dan de deur. De deur vormt een belangrijk

Nadere informatie

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl

DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. 49, 95. Eiken vloeren vanaf. /m 2 CO L L E C T I E. www.parketgroep.nl DE MOOISTE VLOEREN, MET DE ZEKERHEID VAN DE VAKMAN. Eiken vloeren vanaf 49, 95 CO L L E C T I E PARKETGROEP, WEL ZO ZEKER., OOH... ParketGroep bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche met

Nadere informatie

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie.

Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Dit is een digitale voorbeeldversie van de opdrachten voor de leerlingen. Mail naar kiesvaardig@lerenkiezen.nl voor de originele versie. Via dit mailadres kunt u ook informatie aanvragen over de docentenhandleiding

Nadere informatie

CLT Cross Laminated Timber

CLT Cross Laminated Timber CLT Cross Laminated Timber Cross laminated timber CLT is een houtbouwproduct wat opgebouwd wordt uit kruislings verlijmde éénlaagsplaten. Deze platen hebben een maximale grootte van 2,95 x 16 meter. De

Nadere informatie

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is de gelegenheid om te ervaren wat welkom is Gravenallee 12 7591 PE Denekamp T. 0541-358 045 E. gravenstate@zorggroepsintmaarten.nl de gelegenheid om te ervaren wat welkom is 02 Welkom De gelegenheid om

Nadere informatie

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging

ICS. Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS Het uitgekiende systeem voor uitstekende beveiliging ICS unieke technologie & professionele toepassingen ICS is het intelligente systeem onder de mechanische sluitsystemen. Met een uitgekiende, unieke

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

MEISTER- DESIGNVLOEREN

MEISTER- DESIGNVLOEREN GEEN PVC. GEEN WEEKMAKERS. GEEN COMPROMISSEN. 100% WOONGEZOND MEISTER- DESIGNVLOEREN Zo mooi kan gezond wonen zijn! U wilt een frisse wind voor bij u thuis? Wij hebben het antwoord: Designvloeren! Door

Nadere informatie

Het belangrijkste verhaal is eigenlijk een samenvatting van alles wat Hij gedaan heeft

Het belangrijkste verhaal is eigenlijk een samenvatting van alles wat Hij gedaan heeft Kunt u mij een (voor u) belangrijk verhaal over Jezus vertellen? Het belangrijkste verhaal is eigenlijk een samenvatting van alles wat Hij gedaan heeft Zijn twee belangrijkste geboden: Heb je God lief

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

Van mij. Een gezicht is geen muur. Jan Bransen, Universiteit Utrecht

Van mij. Een gezicht is geen muur. Jan Bransen, Universiteit Utrecht [Gepubliceerd in Erik Heijerman & Paul Wouters (red.) Praktische Filosofie. Utrecht: TELEAC/NOT, 1997, pp. 117-119.] Van mij Een gezicht is geen muur Jan Bransen, Universiteit Utrecht Wij hechten veel

Nadere informatie

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd.

Materiaal met traditie. Opnieuw geïnterpreteerd. ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG Volmestraße 1 58579 Schalksmühle Germany Voorzien van het kwaliteitskeurmerk Made in Germany van TÜV NORD. Tel. +49 2355 806-553 Fax +49 2355 806-254 mail.vka@jung.de www.jung.de

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

UITZICHT VAN BREDE STROKEN

UITZICHT VAN BREDE STROKEN UITZICHT VAN BREDE STROKEN WAARIN HET UITZICHT VAN DE BREDE STROKEN ZICH ONDERSCHEIDT groot formaat met uitzicht dat varieert tussen planken en stroken zorgt voor een edele en stijlvolle sfeer is op tal

Nadere informatie

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY 01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14 Parket / Parquet High Quality Flooring 02. Intra ompulatie.pdf 1 23-04-13 14:27 Parket / Parquet waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 03. Intra Voorwoord.pdf

Nadere informatie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend uw voeten Composiet Kunstgras Grind/Split platen Trentino Visiegrass Trentino is milieuvriendelijk,

Nadere informatie

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic

Parket / Parquet. Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet Country Aphrodite Classic Classic Heritage Domaine Confort Clic Parket / Parquet 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en straalt kwaliteit,

Nadere informatie

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE SYSTEXX ACTIVE ACOUSTHERM BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WAND EN PLAFOND 2 MENSELIJK WELZIJN AANGENAAM IN KLANK EN TEMPERATUUR Of we ons goed voelen in een bepaalde

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

SNEL GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN

SNEL GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN INHOUD 04 COMFORT behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid SNEL GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN Bamboe Caramel Plain pressed holland patroon 2- strooks. 06 08 10 STIJL uiteenlopende

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS. overzicht van alle houten vloeren

PRODUCT CATALOGUS. overzicht van alle houten vloeren Hout met het FSC keurmerk. Hout met zorg: van kap tot leverantie. Beschikking over grote standaard voorraad. Dat is INPA Parket: Al meer dan 45 jaar leverancier van eiken én exotisch hout. PRODUCT CATALOGUS

Nadere informatie

Laminaatvloer de gemakkelijk te reinigen voel-je-goed vloer

Laminaatvloer de gemakkelijk te reinigen voel-je-goed vloer RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN LAMINAATVLOER 83 Laminaatvloer de gemakkelijk te reinigen voel-je-goed vloer Robuust, gemakkelijk te reinigen, absoluut trendy en desondanks tijdloos met onze laminaat

Nadere informatie

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor

Exclusive Collection. Massief parket in Eiken en Exoten. Solid wood for Indoor & Outdoor Exclusive Collection Massief parket in Eiken en Exoten CTIB-TCHN-COC-785 PEFC/04-4-0004 Solid wood for Indoor & Outdoor Sterk als een Eik: een uitdrukking die staat als een boom en die perfect weergeeft

Nadere informatie

In onderstaand model worden de dimensies en de typen weergegeven. Uitdaging Vrijwilligerswerk biedt mogelijkheden. Veiligheid

In onderstaand model worden de dimensies en de typen weergegeven. Uitdaging Vrijwilligerswerk biedt mogelijkheden. Veiligheid HET VRIJWILLIGERSKWADRANT i Een hulpmiddel om kwaliteiten van vrijwilligers te onderscheiden Iemands persoonlijkheid bepaalt welk type (vrijwilligers)werk het beste bij hem past. Voor een goede uitvoering

Nadere informatie

WAT EEN UITZICHT VAN STROKEN KENMERKT. tijdloos klassiek formaat: het grootste aanbod aan parketpatronen zoals visgraat, vlecht, blok of brede stroken

WAT EEN UITZICHT VAN STROKEN KENMERKT. tijdloos klassiek formaat: het grootste aanbod aan parketpatronen zoals visgraat, vlecht, blok of brede stroken UITZICHT VAN STROKEN WAT EEN UITZICHT VAN STROKEN KENMERKT tijdloos klassiek formaat: het grootste aanbod aan parketpatronen zoals visgraat, vlecht, blok of brede stroken past harmonieus bij elke inrichtingsstijl

Nadere informatie

Burn-out: een geluk bij een ongeluk

Burn-out: een geluk bij een ongeluk Burn-out: een geluk bij een ongeluk Als ik Els (39) voor het eerst spreek, is zij al bijna een jaar thuis vanwege een burn-out. Ze werkt zeven jaar als communicatiemedewerker voor een sportbond wanneer

Nadere informatie

Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie

Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie Hoe Zeker Ben Ik Van Mijn Relatie Weet jij in welke opzichten jij en je partner een prima relatie hebben en in welke opzichten je nog wat kunt verbeteren? Na het doen van de test en het lezen van de resultaten,

Nadere informatie

Cleanfloor. laminaatvloeren

Cleanfloor. laminaatvloeren laminaatvloeren Cleanfloor old dutch 8,3 mm dik, handgeschraapte decors Laminaatvloeren worden steeds populairder door de fraaie uitstraling, de duurzaamheid en het eenvoudige onderhoud. Cleanfloor bestaat

Nadere informatie

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS Een school met talentuitdagend onderwijs Een basisschool kiezen is moeilijk. Er is zoveel om op te letten. Is de school wat zij lijkt? Van buiten kan een schoolgebouw

Nadere informatie

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan?

Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Denk je te weten wat je wilt, blijkt het een idee van anderen te zijn. Wat doe je dan? Jolanda gaat op pad met onze Wandelcoach Tineke Franssen Jolanda (33) werkt als hypotheekadviseur in het bankwezen.

Nadere informatie

Afgesproken verdeling van de boeken over de groepen

Afgesproken verdeling van de boeken over de groepen DE KANJERTRAINING. Op de Jozefschool wordt er in alle groepen kanjertraining gegeven. Alle leerkrachten zijn gecertificeerd. Doel van de Kanjertraining? Deze werkwijze biedt lln. kapstokken aan om beter

Nadere informatie

Tuinschermen refugio LIGNODUR. Verdeler:

Tuinschermen refugio LIGNODUR. Verdeler: Verdeler: www.terrafina.be www.terrafina.de LIGNODUR Tuinschermen refugio LoCra bvba Poelstraat 9 3511 Kuringen mailto: lode.craenen@locra.be Stand/datum: 08. 05. 013 Technische wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email:

Rapportage Werksoorten. Bea het Voorbeeld. support@meurshrm.nl. Naam: Datum: 16.06.2015. Email: Rapportage Werksoorten Naam: Bea het Voorbeeld Datum: 16.06.2015 Email: support@meurshrm.nl Bea het Voorbeeld / 16.06.2015 / Werksoorten (QWSM) 2 Inleiding Wat voor soort werk spreekt jou aan? Ben jij

Nadere informatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie Doelen stellen NLP is een doelgerichte, praktische en mensvriendelijke techniek. NLP = ervaren, ervaren in denken, voelen en doen. Middels een praktisch toepasbaar model leren we om de eigen hulpmiddelen,

Nadere informatie

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers 3 8 4 5 1 9 2 Barrièrevrije badkamers met tegels of natuursteen en Schlüter-Systems. Geniet van de nieuwe vrijheid met een barrièrevrije douche. Drempels

Nadere informatie

TA'OR BOX Functioneel design in hout

TA'OR BOX Functioneel design in hout TA'OR BOX Functioneel design in hout 1 Concept CUBICS VOOR ORGANISATIE GEKWARTIERD HOUTFINEER Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

1.1. Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving

1.1. Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving Pedagogisch Beleidsplan 1.1. Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving Een veilige en vertrouwde omgeving is de basis van waaruit een kind zich kan gaan ontwikkelen. Het is dus belangrijk dat

Nadere informatie

TA'OR box Functioneel design in hout

TA'OR box Functioneel design in hout TA'OR box Functioneel design in hout 1 Concept Cubics voor organisatie Gekwartierd houtfineer Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

PLAATMATERIAAL MASSIEF GEVLOCHTEN INTERIEUR HANDGREPEN

PLAATMATERIAAL MASSIEF GEVLOCHTEN INTERIEUR HANDGREPEN UITVAART KISTEN PLAATMATERIAAL MASSIEF GEVLOCHTEN INTERIEUR HANDGREPEN Plaatmateriaal Gelaagd Multiplex / Triplex zijn plaatmaterialen gemaakt van massief hout, ze zijn opgebouwd uit een oneven aantal

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Genieten met volle teugen

Genieten met volle teugen Genieten met volle teugen Het dal van de onbegrensde mogelijkheden In het Ötztal is er volop variatie. U kunt er sporten op hoog niveau en u ontmoet prominenten bij de aprés-ski in Sölden en Hochsölden.

Nadere informatie

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd.

Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. on spot Zelden heeft werk voor zo weinig werk gezorgd. De beste ideeën ontstaan meestal daar waar mensen bijeenkomen en zich prettig voelen. Met Sedus on spot en de bijzonder exclusieve uitvoering on

Nadere informatie

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief.

Amara. Clinic Care Homecare Assist. Veilig en decoratief. Clinic Care Homecare Assist Veilig en decoratief. Het hoog-laag bed is een prachtige combinatie tussen design en praktische functionaliteit. In het dagelijks gebruik is het bed zeer betrouwbaar en overtuigt

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Effectmeting onder leerlingen en leraren 2014-2015

Effectmeting onder leerlingen en leraren 2014-2015 Effectmeting onder leerlingen en leraren 2014-2015 Gegevens meting leraren Respons : 45 leraren, 21 mannen & 24 vrouwen Scholen : Blariacum College (Venlo) Summa College (Eindhoven) Vakcollege Tilburg

Nadere informatie

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels

Catalogus April Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels Catalogus April 2017 Elektrisch in hoogte verstelbare zit/sta tafels 501-43 2 Prijzen, tafelbladen en specificaties zijn te vinden vanaf pagina 16 of op www.conset.nl 501-43 501-43 Modern en stijlvol ontwerp

Nadere informatie

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld

Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld Wie wil geen vervuld leven? 7 Een comfortabel leven 11 Een gezond leven 17 Een leven in geluk en liefde 23 Liefde beoefenen 29 Oefen je binnenwereld meer liefde 39 Oefen je met de buitenwereld meer evenwicht

Nadere informatie

Geef. nooit op! Gods beloften voor jou MIRANDA TOLLENAAR

Geef. nooit op! Gods beloften voor jou MIRANDA TOLLENAAR Geef Gods beloften voor jou nooit op! MIRANDA TOLLENAAR Geef nooit op! Tollenaar, Miranda ISBN 978-90-6353-630-5 NUR 713 Boekverzorging: Studio Vrolijk, Margreet Kattouw De bijbelteksten in deze uitgave

Nadere informatie

Kwaliteit en vermogen

Kwaliteit en vermogen Kwaliteit en vermogen SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-belgium.com NIEUW! 25 JAAR LINEAIRE PRESTATIEGARANTIE EN TOT 5 JAAR UITGEBREIDE PRODUCTGARANTIE* Topproducten voor iedere toepassing In de uiterst

Nadere informatie

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma!

Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren. Wij bieden het volledige programma! Mechanisch aangedreven motoren voor rolluiken en zonweringen: Alles, wat de professional nodig heeft. Mechanisch aangedreven motoren.

Nadere informatie

HEMELS HUWELIJK KALENDER 52 X WIJ TIJD VOOR ELKAAR. Willem en Marian de Vink

HEMELS HUWELIJK KALENDER 52 X WIJ TIJD VOOR ELKAAR. Willem en Marian de Vink HEMELS HUWELIJK KALENDER 52 X WIJ SAMEN TIJD VOOR ELKAAR Willem en Marian de Vink Liefde is vrij van zichzelf, om te leven voor de ander. Romantiek in een liefdesbrief ROMANTIEK in een liefdesbrief Schrijf

Nadere informatie

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen.

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. Een klein gesprekje met God Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. God lachte breed. Dat is waar!, zei God. Jij bent ook het licht.

Nadere informatie

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100%

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100% De nieuwste vloeren collectie Vintage eiken - New Hampshire 8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat LAMINAAT Vintage eiken - New Hampshire HOUT VINYL Vintage eiken - New

Nadere informatie

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig.

Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com. Korte zinnen. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard www.veelzijdig. Handelsstraat 3, 6135 KK Sittard 046-451 23 86 www.veelzijdig.com Korte zinnen 046-451 23 86 Want je kunt niets zeker weten en alles gaat voorbij Maar ik geloof, ik geloof in jou en mij 046-451 23 86 Het

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS

GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS GLADDE WANDEN VOLMAAKTE VEREDELING HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS HAPTONOMIE: DE LEER VAN DE TASTZIN VOELBARE ELEGANTIE De menselijke tastzin is uitermate gevoelig, de huid is ons

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Leer hoe je effectiever kunt communiceren

Leer hoe je effectiever kunt communiceren Leer hoe je effectiever kunt communiceren De kracht van geweldloze communicatie Hoe vaak kom je in een gesprek terecht waarin je merkt dat je niet meer zegt wat je wilt zeggen; dat je iets doet wat de

Nadere informatie

Premium-bloembakken Hoogwaardige lak

Premium-bloembakken Hoogwaardige lak PREMIUM COLLECTION 2009 Premium-bloembakken Hoogwaardige lak Met origineel LECHUZApotgrondbewateringssysteem Bloembakken met potgrondbewatering 13 DELTA 40 Spathiphyllum sensation Wat onderscheidt LECHUZA-bloembakken

Nadere informatie

d rustig c levendig 57,60 57,60 57,60 51,40 51,40 51,40 49,35 49,35 49,35 52,20 52,20 52,20 54,20 Rood eik 59,90 46,90 88,90 71,20 49,90 49,90 47,90

d rustig c levendig 57,60 57,60 57,60 51,40 51,40 51,40 49,35 49,35 49,35 52,20 52,20 52,20 54,20 Rood eik 59,90 46,90 88,90 71,20 49,90 49,90 47,90 Prijslijst 2018 Swedish Naturals HOOG KANT 3-STRIP-PARKET LANDHUISDELEN XS L L L L XXL XXL XXL XXL d rustig c levendig a rustiek wild d rustig c levendig a rustiek gevlamd Eik 57,60 57,60 57,60 51,40 51,40

Nadere informatie

Altijd lekvrij. Altijd vers. Altijd gezond.

Altijd lekvrij. Altijd vers. Altijd gezond. Altijd lekvrij. Altijd vers. Altijd gezond. www.emsa.com Verser. Dankzij een unieke sluiting. Altijd lekvrij. Omdat alles op zijn plek blijft. Altijd vers. Omdat kieme n buiten blijven. Altijd gezond.

Nadere informatie

Ons opvoedingsproject

Ons opvoedingsproject Vrije basisschool Inhoud van dit opvoedingsproject: Vijf opdrachten van een katholieke basisschool Woordbeeld van onze school Belangrijke waarden voor onze school Waarom kozen we deze waarden? Ons inspiratieverhaal

Nadere informatie

StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012

StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012 StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012 Ont-Wikkel je effectiviteit op een adembenemende locatie StratEgiSch ZElf management SpEcial Zuid-afrika 2012 Je bent nooit te oud om te worden wie

Nadere informatie

Longlife-parket. Ruimtes vol leven.

Longlife-parket. Ruimtes vol leven. Longlife-parket Ruimtes vol leven. LONGLIFE-PARKET INHOUD 2 3 Parketwerelden vol passie. 11 195 Collecties Varianten 7 Thema's boordevol leven Filosofie 4 Thema's 6 Thema's Natural Style 8 PURE LINE 16

Nadere informatie

Meer tijd voor jezelf

Meer tijd voor jezelf Meer tijd voor jezelf + perfecte harmonie + doordachte eenvoud + puur levensgenot + zorgeloos genieten... Zoveel + dat is zendow zendow, het nieuwe raam: mooi van binnen, mooi van buiten en zeer efficiënt

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Onderhandelen met lef en liefde

Onderhandelen met lef en liefde Lodewijk van Ommeren, directeur van Bureau Zuidema, interviewt Judith Schoenmaeckers Onderhandelen met lef en liefde Dirty tricks? Judith Schoenmaeckers, commercieel directeur bij Randstad, heeft er niets

Nadere informatie

Croozer. Altijd onderweg.

Croozer. Altijd onderweg. CATALOGUS 2012 Croozer. Altijd onderweg. KID CARGO DOG MINI www.croozer.eu GO CROOZIN! Graag onderweg? Met baby, kind of hond? Met Croozer rijden ze allemaal mee. Hier vindt u de praktische fietsaanhanger

Nadere informatie