Hof ter Staede. CARETEAM VZW BE Karel van der Slotenstraat 39, 9308 Hofstade T 0474/ IBAN BE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hof ter Staede. CARETEAM VZW BE Karel van der Slotenstraat 39, 9308 Hofstade T 0474/ IBAN BE"

Transcriptie

1 Hof ter Staede

2 Over Hof ter Staede Het gebouw werd opgetrokken in 1989 en dooreen de jaren uitgebaat als rusthuis. Vandaag wordt het gebouw grondig gerenoveerd en worden de faciliteiten opnieuw ingebruik genomen vanaf de lente van De 28 vernieuwde flats zijn stijlvol afgewerkt en volledig bemeubeld voor alle comfort. De flats van Residentie Hof ter Staede bieden de bewoners de mogelijkheid om levenslang zelfstandig en in alle comfort te wonen met professionele ondersteuning die het moment vereist. We beseffen heel goed dat iedereen uniek is en zijn eigen verhaal heeft. Daarom letten we erop dat u de zorg en diensten krijgt die specifiek bij u passen. Zo kunt u het leven leiden zoals u dat wilt! Hof ter Staede is een residentie zonder enige leeftijdsbeperking en geschikt voor een zeer divers publiek. Heeft u nood aan woonbegeleiding en wenst u dit op maat? Dan is Hof ter Staede de ideale omgeving. Uiteraard zijn uw vrienden en familie hier altijd welkom. Net als thuis kiest u zelf wanneer ze op bezoek komen en waar u hen ontvangt. U kunt bijvoorbeeld samen tafelen in de ontmoetigruimte, op uw kamer een tas koffie drinken, of genieten van de kleinkinderen op het terras. U kiest! We zorgen voor een persoonlijke aanpak, met een zorg- en verzorgingsplan op uw maat en op basis van uw gewoontes en levensstijl. Daarnaast kunt u in de flats van Hof ter Staede ook terecht als u herstellende bent van een operatie en nog even wilt aansterken voor u terug naar huis gaat.

3 De kamers De residentie beschikt over 28 flats waarvan een bepaald aantal ook plaats biedt aan koppels. De volledig gerenoveerde kamers zijn reeds bemeubeld en omvatten een leefruimte met veel natuurlijke lichtinval, een kitchenette met spoelbak en koelkast, aparte slaapkamer en badcel met drempelluwe inloopdouche, lavabo en toilet. Alle kamers zijn voorzien van aangepaste elektrische voorzieningen, een noodoproepsysteem met drukknoppen en polsbandjes. Het meubilair bestaat uit een bed en kleerkast voor de slaapkamer, tafel en stoelen voor de leefruimte evenals een relax tweezitter met elektrische verstelbaarheid, TV-meubel en televisie.

4 Zorgaanbod Ieder individu is anders, dus zorg- en hulpverlening dienen zich dan ook aan te passen aan de zorgbehoevende en dit met het nodige respect voor elk individu. Residentie Hof ter Staede biedt een standaard basisdienstverlening en optionele diensten via onze partners. Zo betaalt u enkel voor de zorg die u specifiek nodig heeft. Basisdienstverlening 24/24 permanentie-dienst Crisiszorg en noodhulp Dagverse gevarieerde maaltijden Optionele diensten Verpleegkundige zorg Huishoudhulp Kapper, pedicure, Kiné Hulp bij boodschappen

5 Over Careteam Careteam VZW is een vereniging zonder winstoogmerk, met als doel het aanbieden van kwalitatieve zorg, begeleiding van mensen met een kwetsbare sociale achtergrond, daklozen, hulpbehoevenden en mensen met een fysieke beperking. Onze werking is gebaseerd op vier pijlers, die van uw verblijf bij ons een aangename ervaring maken. Thuis voelen - Uw thuis is heilig en een plek waar u helemaal op uw gemak bent. Dat begrijpen we bij Careteam. Daarom vindt u in onze flats alles wat u nodig hebt om een nieuwe warme thuis te creëren, net zoals u gewoon bent. Een plek waar u zich welkom voelt. Een plek waar u zichzelf kunt zijn en tot rust kunt komen. Genieten, elke dag - Wij bieden u de mogelijkheden om te genieten van elke dag, op de manier die het beste bij u past. Met oog voor wie u bent en wat u boeit. Daarom besteden we veel aandacht aan lekkere maaltijden en een aangename leefomgeving. Contact houden - Bij Careteam staat u midden in het leven. Dat betekent dat wij u alle mogelijkheden bieden om contact te houden met wie u lief is: uw familie, uw kinderen, klein- en achterkleinkinderen en uw vrienden. Wij bieden u een plek aan waar u, wanneer u dit wenst, snel nieuwe vrienden kunt maken. Uitstekende zorg - Iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van het leven op de manier die bij u past. En we vinden het belangrijk u die zorg te bieden die u nodig hebt. Zodat u uw leven kunt leiden zoals u dat wilt, met een gerust gemoed. Om dit te bewerkstelligen doen wij beroep op professionele partners.

6 Onze partners Thuisverpleging van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen is de vaste zorgpartner van Careteam. We kijken samen met jou, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en problemen kunnen voorkomen. We komen je graag verzorgen in jouw flat. Heb je verpleegkundige zorg nodig zoals wondzorg, een inspuiting, hygiënische zorg dan kan je bij ons terecht! Wit-Gele Kruis begeleidt ook chronisch zieke patiënten in hun levens- en voedingsstijl en helpt hen met hun therapietrouw. Als expert in de thuisverpleging werken we met gespecialiseerde teams die jou in jouw vertrouwde thuisomgeving, dezelfde kwalitatieve zorgen kunnen bieden als in het ziekenhuis, zodat je ook na je ziekenhuisontslag gerust thuis kan blijven. Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen staat bovendien ook in voor totaalzorg, dat wil zeggen dat we oog hebben voor alle noden van de patiënt en dat we, waar nodig en in overleg met de (huis)arts en de patiënt, de gepaste zorgverleners inschakelen. Zo helpen wij jou graag op weg voor zorgvragen die niet binnen ons aanbod vallen, zoals kinesitherapie en voetverzorging.

7 Over Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen garandeert al 80 jaar een kwaliteitsvolle thuisverpleging voor mensen van elke leeftijd, elk ziekenfonds en elke religieuze overtuiging. Wij zijn 24u op 24u bereikbaar, 7 dagen op 7. Als grootste aanbieder van thuisverpleging in Oost-Vlaanderen verzorgt Wit-Gele Kruis Oost- Vlaanderen meer dan patiënten per maand. De organisatie telt bijna medewerkers. De visie van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen heeft een duidelijke visie: 'De referentie in thuisverpleging binnen een maatschappelijk verantwoorde totaalzorg'. Deze vernieuwde visie heeft een impact op onze organisatie van de zorg aan het bed van de patiënt. Want om totaalzorg te realiseren, werken we in kleine lokale zelfsturende Wit-Gele Kruis teams, waarbij de dialoog met de patiënt centraal staat. Wit-Gele Kruis werkt ook nauw samen met huisartsen, mantelzorgers en andere zorgpartners rondom de patiënt. De voordelen van deze werkwijze? Betere contacten met lokale zorgverleners: huisartsen, groepspraktijken, wijkgezondheidscentra, diensten voor gezinszorg... Een beperkter aantal verpleegkundigen voor de patiënt. Dankzij goede communicatie met de patiënt en mantelzorger zullen onze verpleegkundigen de zorg optimaal kunnen afstemmen op de noden van de zorgvrager. Dankzij onze tablet-pc met elektronisch verpleegdossier beschikken wij steeds over de meest actuele informatie om de juiste zorgen toe te dienen.

8 Personenalarm Zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen en je toch veilig en gerust voelen? Dat kan met een personenalarm. In elke kamer is zo n personenalarm inbegrepen. In een noodsituatie, bv. je bent gevallen en raakt niet meer recht, kom je met één druk op de knop in contact met de zorgcentrale van Wit-Gele Kruis. De verpleegkundige aan de andere kant van de lijn, schakelt onmiddellijk hulp in! Dat is een hele geruststelling voor jou! Hoe werkt het personenalarm? Draag de zender dag & nacht. Ben je in nood? Druk op de knop. Zo activeer je een spreekluisterverbinding met de zorgcentrale. De Wit-Gele Kruismedewerker aan de andere kant van de lijn stuurt onmiddellijk een verpleegkundige langs. Kan je zelf niet zeggen wat er aan de hand is, dan sturen we sowieso iemand ter plaatse. Je kan je personenalarm 24u op 24, 7 dagen op 7 dagen gebruiken. Familiehulp Familiehulp is één van onze partners voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen ons met een gerust hart hun vragen toevertrouwen. Wij zijn altijd in de buurt met een antwoord op hun maat. Meer dan mensen stellen hun vertrouwen in ons. Familiehulp is ook professioneel partner in verschillende samenwerkingsverbanden. Zorg- en andere actoren kunnen bij ons terecht voor een aanbod voor hun specifieke doelgroepen. Als maatschappelijk verantwoord werkgever zetten wij sterk in op opleiding en vorming en de combinatie van gezin en werk van onze medewerkers. Familiehulp is een waarden gedreven organisatie, met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen, diversiteit en duurzaamheid. Onze missie Iedereen kan bij Familiehulp terecht voor thuis ondersteunende diensten. In dialoog stemmen wij onze dienstverlening af op jouw behoeften en bieden we een gepast antwoord op elke vraag. Competente medewerkers staan voor vertrouwen, innovatie en kwalitatieve dienstverlening. Onze passie voor mensen drijft ons. Wij hebben bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en stellen alles in dienst om onze cliënt een optimale levenskwaliteit te bieden in een vertrouwde omgeving.

9 Praktische info Kort nadat u beslist hebt om naar Hof Ter Staede te komen, zal de zorgpartner gezinszorg van Familiehulp Anneleen Vanderstraeten-bij u langskomen. Op dit huisbezoek wordt er een overeenkomst gesloten tussen uzelf en Familiehulp. Er wordt er aan de hand van uw inkomen berekend hoeveel uw prijs per uur zal bedragen. Indien u nog bijkomende hulp wil (voor taken die niet in de huurprijs zitten) zal dit ook besproken worden op het huisbezoek. Gezinszorg en poetsdienst van Familiehulp: Familiehulp is de vaste zorgpartner van Careteam. Familiehulp neemt taken op die in uw huurprijs zitten, daarnaast kan u ook extra hulp vragen voor huishoudelijke taken. Taken die inclusief in uw huurprijs zitten: Familiehulp brengt de maaltijden langs bij u s morgens en s middags. Uw avondeten wordt s middags bezorgd. De verzorgenden van Familiehulp zullen eveneens instaan voor de dagelijkse opruim van de cafetaria. Tussen 10 en 11.30u zijn onze verzorgenden ook aanwezig en ter uwer beschikking bij vragen of problemen. Taken die niet in de huurprijs zitten: Onze verzorgenden kunnen u ook ondersteunen met andere diverse zorgbehoeften. Huishoudelijke taken zoals de was naar het wassalon brengen, uw strijk doen, een boodschap gaan halen, administratieve ondersteuning, kunnen op uw vraag door onze verzorgenden gebeuren. Wij hebben ook een poetsdienst, deze mensen staan in voor het onderhoud van uw flat.

10 Info tel: 0474/ Careteam VZW Karel van der Slotenstraat Hofstade

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN

ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN ASSISTENTIEWONINGEN KEYHOF ZO AANGENAAM WONEN Zelfstandig, Zorgeloos & Zeker Zelfstandig Wonen in Assistentiewoningen Keyhof betekent zelfstandig wonen, met alle comfort bij de hand. Hier kan je gewoon

Nadere informatie

WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS. Puthof

WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS. Puthof WONEN TUSSEN DE HASPENGOUWSE BLOESEMS Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een dagverzorgingscentrum EEN WARME THUIS Puthof O R E L I A Onze deuren staan open om je te ontvangen in een warme zonnige

Nadere informatie

Residentie De Anjers

Residentie De Anjers Residentie De Anjers - een groep van erkende assistentiewoningen - Igor Balen nv Inhoud Voorstelling Senioren Campus OCMW Balen / toekomstplannen / voorstellen initiatiefnemers / wat is een groep erkende

Nadere informatie

Residentie Nieuwe Markt.

Residentie Nieuwe Markt. Residentie Nieuwe Markt www.nieuwemarkt.be Residentie Nieuwe Markt In het centrum van Overpelt dichtbij de Markt en Palethe is Residentie Nieuwe Markt gelegen. Het is een kleinschalig project verdeeld

Nadere informatie

jouw thuisverpleging. onze expertise.

jouw thuisverpleging. onze expertise. jouw thuisverpleging. onze expertise. 7 dagen op 7 24 uur op 24 uur www.wgkovl.be aangepaste thuisverpleging voor iedereen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen staat open voor elke zorgaanvraag, en verzorgt

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Service Residentie Vogelzang

Service Residentie Vogelzang SERVICE RESIDENTIE VOGELZANG TERVUURSESTEENWEG 290. 3001 HEVERLEE TELEFOON (016)27.97.11. FAX (016)27.97.55 WWW.HOMEVOGELZANG.BE Voor info kan u zich wenden tot de Sociale Dienst 016/27.97.13 016/27.97.55

Nadere informatie

thuiszorg nodig? VU: Bart Meyers algemeen directeur Wit-Gele Kruis Limburg vzw Welzijnscampus Genk versie 11/2017

thuiszorg nodig? VU: Bart Meyers algemeen directeur Wit-Gele Kruis Limburg vzw Welzijnscampus Genk versie 11/2017 thuiszorg nodig? huiszorg odig? Beter Thuis! Als je voor een kortere of langere periode aangewezen bent op thuisverpleging, dan wil je dat alles vlot geregeld wordt en je de beste zorgen krijgt. Je wil

Nadere informatie

Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis?

Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis? Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis? Gebruik de jarenlange ervaring van de Zorgcentrale. We bieden zoveel meer dan een personenalarm! Aansluiting ook mogelijk als u niet bij ons in

Nadere informatie

Jouw zorgpartner: voor grote en kleine zorgen

Jouw zorgpartner: voor grote en kleine zorgen Jouw zorgpartner: voor grote en kleine zorgen Welkom bij het Wit-Gele Kruis Algemeen Het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant telt meer dan 850 medewerkers, verspreid over 14 lokale afdelingen en 1 hoofdzetel.

Nadere informatie

Woonzorgcampus De Mouterij. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus De Mouterij. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus De Mouterij Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Residentie De Geus.

Residentie De Geus. Residentie De Geus www.residentiedegeus.be Residentie De Geus Te koop: 18 Levensloopbestendige appartementen Direct in het centrum van Overpelt gaat Residentie De Geus gerealiseerd worden aan de Kloosterstraat

Nadere informatie

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden:

BEGELEIDING Seniorie 't Wallant biedt heel wat servicemogelijkheden: CONCEPT Seniorie 't Wallant staat open voor zelfredzame personen, die de leeftijd van 65 jaar bereikt hebben en biedt een stijlvolle en comfortabele woongelegenheid aan, met behoud van alle zelfstandigheid

Nadere informatie

Residentie Arcadia. Rust en welzijn in het groen. Rust- en Verzorgingstehuis. www.residentie-arcadia.be

Residentie Arcadia. Rust en welzijn in het groen. Rust- en Verzorgingstehuis. www.residentie-arcadia.be Residentie Arcadia Rust- en Verzorgingstehuis Tel. : 02/481.99.00 Fax : 02/468.12.30 E-mail : info@residentie-arcadia.be Ferdinand Elbersstraat 20 1080 Brussel www.residentie-arcadia.be Rust en welzijn

Nadere informatie

Assistentiewoningen Sint-Jozef

Assistentiewoningen Sint-Jozef Assistentiewoningen Sint-Jozef Wegvoeringstraat 63D - 9230 Wetteren Het project Het woonzorgcentrum Sint-Jozef beschikt over 33 assistentiewoningen. Valide personen met levenspartner of alleenstaanden

Nadere informatie

Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN

Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN Groepswonen ALLEEN, MAAR TOCH SAMEN Groepswonen? 1/5 ouderen leeft in eenzaamheid Senioren op kot haalt de ouderen uit hun isolement. Een solide brug tussen thuis en een woonzorgcentrum De stap van thuis

Nadere informatie

Het basispakket bestaat uit:

Het basispakket bestaat uit: Uw partner voor zorg- en dienstverlening VZW WoonAssist staat in voor het dagelijks beheer van uw assistentiewoning. Deze erkende assistentiewoning biedt u de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Het wooncentrum beschikt hiervoor over zowel éénpersoonskamers als over kamers voor echtparen.

ACCOMMODATIE Het wooncentrum beschikt hiervoor over zowel éénpersoonskamers als over kamers voor echtparen. DOELSTELLING Woon- en zorgcentrum Sint-Jozef beoogt een thuisbenaderend milieu te scheppen voor de bejaarde bewoner, met aandacht voor de specifieke noden en verlangens. We bieden u een warme zorg aan

Nadere informatie

Als thuis blijven wonen moeilijk wordt

Als thuis blijven wonen moeilijk wordt Als thuis blijven wonen moeilijk wordt Herent-Winksele-Veltem-Beisem Het is ieders droom om zo lang mogelijk op een zelfstandige manier thuis te blijven wonen. In elk leven komt er echter een moment waarop

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

WONEN IN HET HART VAN HASSELT

WONEN IN HET HART VAN HASSELT WONEN IN HET HART VAN HASSELT Woonzorgcentrum met assistentiewoningen EEN WARME THUIS Katharinadal O R E L I A We ontvangen je graag in een warme zonnige thuis met een vriendschappelijke sfeer. Samen met

Nadere informatie

Altijd hulp dichtbij. dankzij de zorgcentrale. Extra Medicatie dispenser. Personenalarmsysteem en sensoren

Altijd hulp dichtbij. dankzij de zorgcentrale. Extra Medicatie dispenser. Personenalarmsysteem en sensoren Altijd hulp dichtbij dankzij de zorgcentrale Extra Medicatie dispenser Personenalarmsysteem en sensoren Wil je zelfstandig thuis blijven wonen én er zeker van zijn dat je in een noodsituatie meteen hulp

Nadere informatie

RESIDENTIE LONGAEVITAS

RESIDENTIE LONGAEVITAS RESIDENTIE LONGAEVITAS Erkende serviceflats BANKSTRAAT 98 2811 HOMBEEK INFO: 0475/73.18.12 of 0473/39.32.85 INFOBROCHURE ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS

Nadere informatie

Wij ontnemen u uw zorgen. Kortverblijf

Wij ontnemen u uw zorgen. Kortverblijf Wij ontnemen u uw zorgen Kortverblijf Woon- en zorgcentra De Foyer vzw De vzw WZC De Foyer is opgericht in 1924 en staat al bijna 90 jaar voor de zorg voor ouderen. Vandaag staan we met honderd medewerkers

Nadere informatie

De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel

De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel nieuw Mobiele alarmering en dwaaldetectie U wil zelfstandig thuis blijven wonen maar u wil er zeker van zijn dat u in een crisissituatie meteen hulp krijgt? Meer

Nadere informatie

Woon-en Zorghotel H. Hart

Woon-en Zorghotel H. Hart Woon-en Zorghotel H. Hart Woon - en Zorghotel H. Hart Budastraat 30 8500 Kortrijk T. 056/321.000 info@h-hart.be www.h-hart.be Een initiatief van Zorggroep H. Hart Kortrijk Woon - en Zorghotel H. Hart Het

Nadere informatie

Wegwijs ersie 4/2018 nk v mpus Ge elzijnsca W g vzw ruis Limbur -Gele K Wit teur ec n dir emee lg yers a rt Me VU: Ba

Wegwijs ersie 4/2018 nk v mpus Ge elzijnsca W g vzw ruis Limbur -Gele K Wit teur ec n dir emee lg yers a rt Me VU: Ba Wegwijs egwijs Ziekte, handicap of leeftijd brengen ongemakken met zich mee. Je verpleegkundige komt je thuis verzorgen, volgens jouw behoeften. Maar ze maakt je ook wegwijs als je met vragen zit of advies

Nadere informatie

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven wonen. Ze staan u ook bij als u pas het ziekenhuis verlaten

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM DE POTTELBERG

WOONZORGCENTRUM DE POTTELBERG In voege dd: 23/08/2018 Geactualiseerd: 11/02/2019 Informatiebrochure Documenteigenaar: Joke Tanghe WOONZORGCENTRUM DE POTTELBERG WONEN IN EEN WARME OMGEVING MET HARTELIJKE ZORG gerealiseerd door POTTELBERG

Nadere informatie

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN

GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN GROEP VAN ASSISTENTIEWONINGEN De Drie Linden PE 3052 Hogeheerweg 10 9051 Sint-Denijs-Westrem 1 Een groep van assistentiewoningen is de meest recente vorm van de gekende serviceflats. Een assistentiewoning

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Sint-Lenaartshof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Woonzorgcampus Residentie Prinsenpark. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Residentie Prinsenpark. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Residentie Prinsenpark Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcampus en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel

Nadere informatie

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt

Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt Woonzorg Thuiszorgcentrum t Punt skl_106589_broch_woonzorg_170818.indd 1 22/08/17 15:18 Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Melderthof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Wandel

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vlashof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een afspraak

Nadere informatie

Archipel Zorg aan Huis

Archipel Zorg aan Huis Archipel Zorg aan Huis Zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis blijven wonen het gevoel van samen Welkom bij Archipel Zorg aan Huis Natuurlijk is het fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf. Residentie Sint Jozef. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf. Residentie Sint Jozef. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf Residentie Sint Jozef Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Het woonzorgcentrum Residentie Sint Jozef is een gerenoveerd en comfortabele instelling.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Van Zande Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER

SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER SERVICEFLATS RESIDENTIE CARPE DIEM HESDINSTRAAT 5 3550 HEUSDEN-ZOLDER Het OCMW verhuurt 28 serviceflats in een omgeving waar het aangenaam is om te wandelen of te verpozen, in de nabijheid van het dienstencentrum

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Tuinen van Herinnering Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Maasmeander Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

WOON EN ZORGHOTEL H. HART

WOON EN ZORGHOTEL H. HART The Art of Caring WOON EN ZORGHOTEL H. HART Budastraat 30 8500 Kortrijk Tel.: 056/321.000 Fax: 056/321.200 www.h-hart.be info@h-hart.be Residentieel zorghotel Een woordje uitleg Het Woon en Zorghotel H.

Nadere informatie

Gentse Steenweg Sijsele-Damme Woonerf voor ouderen in een parkomgeving

Gentse Steenweg Sijsele-Damme  Woonerf voor ouderen in een parkomgeving Gentse Steenweg 122 8340 Sijsele-Damme www.wzcmorgenster.be Woonerf voor ouderen in een parkomgeving Woonerf MORGENSTER Woonzorgcentrum Morgenster vzw ligt in een mooie, groene parkomgeving op hetzelfde

Nadere informatie

Thuiszorg Groningen Werken met zorg

Thuiszorg Groningen Werken met zorg Thuiszorg Groningen Werken met zorg 1 Thuiszorg Groningen Werken met zorg 2 Gestart als het Groene Kruis, hebben wij al meer dan 100 jaar ervaring met zorg thuis. Dichtbij en vertrouwd.thuiszorg Groningen

Nadere informatie

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure

Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren. Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving. Informatiebrochure Hof Van Delftlaan 46, 2180 Ekeren Luxueus en ondersteund wonen in een groene omgeving Informatiebrochure Vanaf april 2014 bieden wij 30 nieuwe, ruime en moderne flats aan. Residentie Lukas is gelegen op

Nadere informatie

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N

K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N T I E W O N I N G E N WOONZORGCENTRUM HEILIG-HART-TEREKEN Tereken 14 9100 SINT-NIKLAAS Tel.: 03 780 53 40 fax : 03 780 53 59 E-mail : hhtereken@hhart.be www.hhart.be K E N N I S M A K I N G S B R O C H U R E A S S I S T E N

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vinkenbosch Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Bel 078 15 50 10. Surf www.citycareplus.be

Bel 078 15 50 10. Surf www.citycareplus.be In alle comfort thuis wonen CARE - voor mantelzorgers & zorgbehoevenden... die genieten van hun moment Bel 078 15 50 10 Surf www.citycareplus.be City Care Plus is een eigentijdse, onafhankelijke organisatie

Nadere informatie

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld

Woonzorgcentrum 't Heuverveld. Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Woonzorgcentrum 't Heuverveld Voor wie omwille van gezondheidsredenen en/of door zijn sociale situatie minder zelfredzaam wordt en zich hierdoor niet langer zelfstandig kan

Nadere informatie

Socialistische Mutualiteit van Brabant Toegankelijke gezondheid voor iedereen!

Socialistische Mutualiteit van Brabant Toegankelijke gezondheid voor iedereen! THUISZORGCENTRUM Een helpende hand voor jong en oud! Socialistische Mutualiteit van Brabant Toegankelijke gezondheid voor iedereen! uéén centraal oproepnummer 078 15 60 30 Alle dagen, de klok rond bereikbaar!

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Residentie Prinsenpark. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Residentie Prinsenpark. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. Luxe assistentiewoningen Residentie Prinsenpark Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services indien u het wenst. U woont uitstekend gelegen in een groene omgeving én op wandelafstand van

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Pléiades Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis!

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! uw nie WGK_folder148,5x210_zorgencentra.indd 1 24/03/15 14:04 U wil zelfstandig thuis blijven wonen maar u wil er zeker van zijn dat u in een crisissituatie meteen

Nadere informatie

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G

A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G OLV ANTWERPEN A S S I S T E N T I E W O N I N G E N S A M E N V O O R W A R M M E N S E L I J K E Z O R G 3 WAT IS EEN ASSISTENTIEWONING? Als u zelfstandig wil blijven wonen en een beroep wil doen op professionele

Nadere informatie

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking.

Er wordt in het project gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor de binnen als buitenafwerking. ALGEMENE INFO 1. CENTRALE RESIDENTIËLE LIGGING Het project residentie LONGAEVITAS situeert zich in de Bankstraat de belangrijkste hoofdweg van Hombeek op loopafstand van het dorp, vlakbij de parochiezaal

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Mélopée. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Mélopée. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Mélopée Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis gelukkig zijn Welkom Kom ons

Nadere informatie

sociale dienst informatiebrochure Wegwijs in de thuiszorg

sociale dienst informatiebrochure Wegwijs in de thuiszorg sociale dienst informatiebrochure Wegwijs in de thuiszorg Inhoudstafel 1. Inleiding 4 2. Thuishulp 4 3. Revalideren en herstellen 7 4. Ouderenvoorzieningen 8 5. Contactgegevens bij vragen 9 6. Persoonlijke

Nadere informatie

GEZELLIG WONEN IN STROMBEEK-BEVER

GEZELLIG WONEN IN STROMBEEK-BEVER GEZELLIG WONEN IN STROMBEEK-BEVER Woonzorgcentrum EEN WARME THUIS Ascot ORELIA We ontvangen je graag in een warme zonnige thuis met een vriendschappelijke sfeer. Samen met de andere bewoners, maar ook

Nadere informatie

INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA

INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA INFOBROCHURE ASSISTENTIEWONINGEN TUIN VAN MYRA 1 Wonen in de Tuin van Myra U wordt een dagje ouder, maar wilt toch actief deel blijven uitmaken van de hedendaagse samenleving. Tuin van Myra is voor u de

Nadere informatie

ONDERSTEUNINGSPAKKET 3

ONDERSTEUNINGSPAKKET 3 DVC Heilig Hart Leernsesteenweg 53 9800 DEINZE Inhoudstafel 4 Inclusieve ondersteuning Beschermd of begeleid wonen De ondersteuningsfuncties Zorgen en ondersteunen in de nacht 2 Een hart voor bijzondere

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum. De Maretak

Dagverzorgingscentrum. De Maretak Dagverzorgingscentrum De Maretak De wetgeving omschrijft een dagverzorgingscentrum (DVC) als een thuiszorgondersteunend initiatief met als opdracht, de bezoeker van 65 jaar of ouder in daartoe bestemde

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Ten Prins Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis gelukkig zijn Welkom Kom

Nadere informatie

Thuiszorg Groningen. Werken met zorg. Bel 0900-8615 *

Thuiszorg Groningen. Werken met zorg. Bel 0900-8615 * Thuiszorg Groningen Werken met zorg Bel 0900-8615 * Thuiszorg Groningen Werken met zorg 1 Thuiszorg Groningen Werken met zorg 2 Thuiszorg Groningen is er voor iedereen: ouders, kinderen, jonge gezinnen,

Nadere informatie

Ontslagboekje Wat na uw verblijf in het UZA? Informatiebrochure patiënten

Ontslagboekje Wat na uw verblijf in het UZA? Informatiebrochure patiënten Ontslagboekje Wat na uw verblijf in het UZA? Informatiebrochure patiënten 3 1. Thuiszorg... 4 1.1 Thuisverpleegkundige...4 1.2 Poetshulp...4 1.3 Gezinszorg...4 1.4 Hulpmiddelen...4 1.5 Maaltijden...5 1.6

Nadere informatie

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter

Wonen met zorg. Gemeente Gennep. Voelt beter Wonen met zorg Gemeente Gennep Voelt beter Wonen met zorg Zorgcentrum Norbertushof in Gennep besteedt veel aandacht aan een aangename, huiselijke woonomgeving voor haar bewoners. Welzijn, persoonlijke

Nadere informatie

Pleyade Thuiszorg Verpleging & Verzorging

Pleyade Thuiszorg Verpleging & Verzorging Pleyade Thuiszorg Verpleging & Verzorging www.pleyade.nl Zorg op maat Pleyade biedt professionele zorg aan ouderen in Arnhem, Elst en De Liemers. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis. Als huisgenoot hebt

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

Missie, visie en waarden en strategie

Missie, visie en waarden en strategie Missie, visie en waarden en strategie Voor allen die betrokken zijn in de zorg voor de ouderen is het belangrijk om te weten wat de missie, visie en waarden en strategie zijn die het woonzorgcentrum Maria

Nadere informatie

Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt

Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven wonen. Ze staan u ook bij als u pas het ziekenhuis verlaten

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Exclusiv. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Exclusiv. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Exclusiv Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u gelukkig zijn Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

Wat na ontslag? Informatie over thuiszorg. Jessa Ziekenhuis vzw. Dienst kwaliteit. versie juni 2013 (Object-ID )

Wat na ontslag? Informatie over thuiszorg. Jessa Ziekenhuis vzw.  Dienst kwaliteit. versie juni 2013 (Object-ID ) na ontslag? Heeft u opmerkingen of suggesties i.v.m. deze brochure? Geef ons gerust een seintje! Dienst kwaliteit E-mail: info@jessazh.be Tel: 011 30 90 22 Informatie over thuiszorg Jessa Ziekenhuis vzw

Nadere informatie

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Atrium biedt professionele, persoonlijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd

Nadere informatie

Zelfstandig wonen, maar niet alleen?

Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Schrijf in voor een woning ng in Het Ouden Huis _ H Zelfstandig wonen, maar niet alleen? Als oudere - alleen of samen - zelfstandig wonen in een betaalbare huurwoning en je dagelijks leven zelf bepalen,

Nadere informatie

Een praktische gids voor patiënt en mantelzorger

Een praktische gids voor patiënt en mantelzorger Een praktische gids voor patiënt en mantelzorger ALLE ZIEKENFONDSEN 7 DAGEN OP 7 24 UUR OP 24 jouw thuisverpleging. onze expertise. Wit-Gele Kruis, de referentie in thuisverpleging binnen maatschappelijk

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

RUST-EN VERZORGINGSTEHUIS. Azalea. Evere BRUSSEL

RUST-EN VERZORGINGSTEHUIS. Azalea. Evere BRUSSEL RUST-EN VERZORGINGSTEHUIS Evere BRUSSEL novadia Onze filosofie Eenvoudig gezegd : evenwicht. Wij kunnen ons nu bezighouden met de essentie. BETROKKENHEID Ons personeel is attent en betrokken en zet zich

Nadere informatie

Veilig en vertrouwd thuis

Veilig en vertrouwd thuis Het Zorgnet Veilig en vertrouwd thuis Ouder worden willen we het liefst allemaal. Tegelijkertijd willen we gezond blijven en op ons geheugen kunnen vertrouwen. We willen blijven wonen in onze vertrouwde

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Arcus Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Wij spreken u persoonlijk aan

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Groene Boog. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Groene Boog. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Groene Boog Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een

Nadere informatie

voel u thuis De Nootelaer Woonzorgcentrum Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

voel u thuis De Nootelaer Woonzorgcentrum Een open huis waar de zorg voor u centraal staat voel u thuis Woonzorgcentrum De Nootelaer Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

WONEN OP EEN LANDGOED IN BELSELE

WONEN OP EEN LANDGOED IN BELSELE WONEN OP EEN LANDGOED IN BELSELE Woonzorgcentrum met assistentiewoningen en kortverblijf EEN WARME THUIS Ten Berge O R E L I A Faciliteiten woonzorgcentrum onthaal verpleegpost kinesitherapie ergotherapie

Nadere informatie

OVERGANGSZORG: de toekomst? Woon- en zorgcentrum Kimpenhof Familiehulp Expertisecel Ouderenzorg PHL-Healthcare

OVERGANGSZORG: de toekomst? Woon- en zorgcentrum Kimpenhof Familiehulp Expertisecel Ouderenzorg PHL-Healthcare OVERGANGSZORG: de toekomst? Woon- en zorgcentrum Kimpenhof Familiehulp Expertisecel Ouderenzorg PHL-Healthcare Inhoud Situering Uitgangspunten en doelstellingen Onderzoeksdesign Resultaten Conclusies Getuigenissen

Nadere informatie

Woonzorgcampus Frederickxhof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus Frederickxhof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Frederickxhof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom De directie verwelkomt u graag voor een persoonlijke rondleiding en het bezichtigen van een modelkamer. We geven u graag

Nadere informatie

Als herboren. verblijf, zorg en herstel

Als herboren. verblijf, zorg en herstel Als herboren verblijf, zorg en herstel Drie Eiken - meer dan een hotel - U hebt een operatie in het ziekenhuis achter de rug? U hebt s morgensvroeg een afspraak voor een daghospitalisatie? U kan voor een

Nadere informatie

Kortverblijf. Beter leven

Kortverblijf. Beter leven Kortverblijf Beter leven Kortverblijf Waar de algemene tendens zegt om zo lang mogelijk thuis te blijven, merkt De Foyer dat haar bewoners er juist tijdens hun verblijf zichtbaar fysiek en mentaal op vooruit

Nadere informatie

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF

Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Woonzorgcentrum KLOOSTERHOF Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Kloosterhof een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

WE HEBBEN JOUW ZORG IN ONZE VINGERS

WE HEBBEN JOUW ZORG IN ONZE VINGERS WE HEBBEN JOUW ZORG IN ONZE VINGERS Het Zorgbedrijf Roeselare biedt een ruime waaier aan kwaliteitsvolle en betaalbare zorg aan, voor iedere fase in het leven, met extra aandacht voor de kwetsbare personen.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS

Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Woonzorgcentrum SINT ANTONIUS Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Sint Antonius een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken

Nadere informatie

OCMW Geraardsbergen. Poetshulp Gezinszorg Maaltijden aan huis Mindermobielencentrale

OCMW Geraardsbergen. Poetshulp Gezinszorg Maaltijden aan huis Mindermobielencentrale OCMW Geraardsbergen Dienst Thuiszorg Poetshulp Gezinszorg Maaltijden aan huis Mindermobielencentrale Adres: Sociaal Huis Geraardsbergen, 4 de verdieping Kattestraat 27 9500 Geraardsbergen Tel. 054 43 20

Nadere informatie

21/05/2019: Wat zijn de opvangmogelijkheden?

21/05/2019: Wat zijn de opvangmogelijkheden? 21/05/2019: Wat zijn de opvangmogelijkheden? 1. LOKALE DIENSTENCENTRA LDC De Kim (Sint-Jorisstraat 3 Wervik) LDC De Spie (Beselarestraat 3 Geluwe) WAT? Een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor iedereen

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM

WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM WOONZORGCENTRUM HET GULLE HEEM Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin ook

Nadere informatie

Kortverblijf. Beter leven

Kortverblijf. Beter leven Kortverblijf Beter leven Kortverblijf Waar de algemene tendens zegt om zo lang mogelijk thuis te blijven, merkt De Foyer dat haar bewoners er juist tijdens hun verblijf zichtbaar fysiek en mentaal op vooruit

Nadere informatie

Woonzorgcentrum DEN BOOGERD

Woonzorgcentrum DEN BOOGERD Woonzorgcentrum DEN BOOGERD Wanneer alleen wonen als oudere niet langer kan, vind je in het woonzorgcentrum Den Boogerd een aangepaste woonomgeving. Deze folder wil je, in t kort, laten kennismaken met

Nadere informatie

WOONZORGCENTRUM CHRISTINE

WOONZORGCENTRUM CHRISTINE WOONZORGCENTRUM CHRISTINE Gerardus Stijnenlaan 76 2180 Ekeren Tel: 03 641 41 41 INHOUD Brochure Algemeen 2 Doelgroep 3 Voorwaarden 4 Inrichting kamers 5 Gemeenschappelijke ruimtes 6 Dienstverlening 7 Kostprijs

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Zonnebloem. Een nieuwe thuis

Woonzorgcentrum Zonnebloem. Een nieuwe thuis Woonzorgcentrum Zonnebloem Een nieuwe thuis Inhoud Welkom..3 Missie en visie..5 Uw woning.9 Maaltijden 10 Cafetaria en faciliteiten.11 Personeel 12 Vrijwilligers..14 Welkom Beste senior, Wanneer u bij

Nadere informatie