De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel"

Transcriptie

1 De zorgcentrale: altijd een veilig gevoel nieuw Mobiele alarmering en dwaaldetectie

2 U wil zelfstandig thuis blijven wonen maar u wil er zeker van zijn dat u in een crisissituatie meteen hulp krijgt? Meer nog, u wil kunnen rekenen op iemand die ervoor zorgt dat u niet in een crisissituatie terecht komt of die u structureel ondersteunt in een bepaalde problematiek? Dan is de zorgcentrale van het Wit-Gele Kruis voor u de juiste keuze.

3 MÉÉR DAN EEN ALARMCENTRALE! De zorgcentrale gaat veel verder dan enkel het opbellen van hulp in een crisissituatie. Sluit u aan bij de zorgcentrale van het Wit-Gele Kruis, dan kan u erop rekenen: dat we bij de aansluiting alle relevante gegevens (naast contactpersonen en medische gegevens, eveneens risicofactoren en hoe die eventueel verholpen kunnen worden ) bijhouden in uw persoonlijk dossier. dat een professionele medewerker, met kennis van uw persoonlijk dossier, bij een noodoproep de meest aangewezen interventie organiseert en de situatie blijft opvolgen tot die genormaliseerd is. dat er, indien nodig, meteen een verpleegkundige bij u thuis langskomt om u te helpen. dat we na de interventie contact met u opnemen om te horen of alles goed verlopen is. dat we samen met u, uw mantelzorger, uw arts en andere zorgverleners bekijken hoe we mogelijke crisissituaties en incidenten in de toekomst kunnen voorkomen. dat we, indien u dat wenst, in overleg met uw mantelzorger en behandelende arts afspraken kunnen maken om u op bepaalde tijdstippen preventief op te bellen voor verdere opvolging en ondersteuning. nieuw Het Wit-Gele Kruis staat dus niet enkel in voor een professionele tussenkomst bij een noodoproep, maar heeft ook aandacht voor nazorg, preventie en proactieve begeleiding.

4 Hoe gaat het in zijn werk? Afhankelijk van uw persoonlijke behoefte, kan u kiezen uit verschillende soorten toestellen: Een vast PAS-toestel via vaste telefoonlijn PAS-toestel zonder vaste telefoonlijn - Hebt u geen vaste telefoonlijn, dan kan u kiezen voor een PAS-toestel dat werkt met een SIM-kaart. - Los daarvan is de werking van het toestel identiek zoals hierboven beschreven. - Er komt een installateur langs om het alarmtoestel bij u thuis te installeren. - Bij het toestel hoort een draagbare alarmknop (draadloze zender) die u om de hals of aan de pols draagt. Indien nodig, volstaat een druk op de alarmknop om contact te maken met de zorgcentrale. - Bij een alarmoproep komt een spreek-luisterverbinding tot stand tussen het vaste toestel en de zorgcentrale. - Het bereik van de draadloze zender is ongeveer 50 meter Een mobiel alarmsysteem Gaat u vaak alleen wandelen of fietsen, en wil u ook buitenshuis een beroep kunnen doen op de zorgcentrale? Dan is mobiele alarmering voor u een oplossing.

5 - Het mobiel alarmapparaatje is speciaal ontwikkeld voor mensen die zowel binnenshuis als buitenshuis behoefte hebben aan veiligheid. - Het is een klein toestel dat aan de pols, rond de hals, aan een sleutelbos kan gedragen worden. Het heeft een alarmknop én een spreek- luisterfunctie. Bij een druk op de knop wordt contact gemaakt met de zorgcentrale. De medewerker van de zorgcentrale ziet waar u zich bevindt, en kan de gepaste interventie organiseren. - Kiest u voor een mobiel alarm, dan vragen we om drie contactpersonen op te geven die, indien nodig, hulp kunnen organiseren. - Dankzij het webportaal WGKmobielalarm.be kan uw mantelzorger online volgen waar en wanneer er een alarmoproep geweest is, of de batterij van het toestel nog voldoende opgeladen is, Een extra geruststelling dus! Een systeem voor dwaaldetectie Dankzij de automatische locatiebepaling, kan het mobiele alarm ook gebruikt worden voor dwaaldetectie. In overleg met de mantelzorger wordt er dan een veilige zone ingesteld. Bevindt de persoon zich buiten deze zone, dan krijgt de zorgcentrale hier een melding van. We verwittigen de mantelzorger en indien nodig volgen we verder op. Extra: app voor smartphone Kiest u voor één van bovenstaande alarmsystemen, dan kunt u gratis een SOS Alarm App op uw smartphone installeren. Hiermee contacteert u met één druk op de knop meteen uw mantelzorger. Er zijn 3 gratis alarmeringscredits inbegrepen. Bijkomende credits moeten aangekocht worden. Komt er een oproep binnen, dan zal de medewerker van de zorgcentrale u verder helpen of de meest gepaste interventie organiseren (vb. contact opnemen met de mantelzorger, een verpleegkundige bij u thuis laten langskomen, de huisarts contacteren, de urgentiediensten inschakelen )

6 Meer dan een alarmcentrale - Een professionele medewerker van het Wit-Gele Kruis bemant de zorgcentrale 24/24 en 7/7. - We bieden verschillende soorten alarmtoestellen aan. U kan dus kiezen voor het toestel dat het beste past bij uw specifieke noden. - Ons mobiele alarmsysteem waarbij u altijd en overal een beroep kan doen op de zorgcentrale, is uniek! - Alle oproepen worden opgevolgd vanuit onze expertise én met kennis van uw persoonlijk verpleegkundig dossier. Indien u een beroep doet op onze dienst thuisverpleging, dan heeft de medewerker van de zorgcentrale toegang tot uw persoonlijk verpleegdossier, waar relevante info over uw specifieke situatie en aandachtspunten te vinden zijn. Doet u geen beroep op thuisverpleging of bent u bij iemand anders in zorg, dan is dit geen enkel probleem en respecteren wij uw keuze. In dit geval vragen we via het aansluitingsformulier en een eventueel bijkomend intakegesprek met u alle nodige informatie (contactgegevens, enkele medische gegevens, specifieke risico s ). - De info uit het aansluitingsformulier, het eventuele intakegesprek en/ of het persoonlijk verpleegdossier, stelt ons in staat om bij een oproep de meest aangewezen interventie te organiseren, om bepaalde problemen tijdig te detecteren en de gepaste nazorg te voorzien. - Indien nodig, kunnen we op ieder moment van de dag of de nacht een verpleegkundige bij u thuis laten langskomen. Wordt u door een andere dienst voor thuisverpleging of door een zelfstandig thuisverpleegkundige verzorgd, dan contacteren we die verpleegkundigen die instaan voor uw dienstverlening.

7 - Onze medewerkers van de zorgcentrale gaan proactief na hoe verwikkelingen, incidenten, crisissituaties kunnen vermeden worden. (Bijvoorbeeld: Bij een valincident gaan we na wat de onderliggende problematiek kan zijn en bespreken we met de verschillende zorgpartners en arts hoe we de zorg kunnen aanpassen om dit soort incidenten in de toekomst te vermijden.) - Indien u dit wenst, kunnen we in overleg met uw mantelzorger en huisarts afspraken maken om u op bepaalde tijdstippen preventief op te bellen. (Bijvoorbeeld bij de opstart van nieuwe medicatie met mogelijke nevenwerkingen.) De zorgcentrale van het Wit-Gele Kruis gaat dus veel verder dan enkel het opbellen van hulp in een crisissituatie. Dankzij onze zorgexpertise, onze aandacht voor preventie en strikte opvolging van noodoproepen, helpen we u om níet of niet meer in een noodsituatie terecht te komen en zorgen we ervoor dat uw therapie prima verloopt. Zo kan u met een gerust gevoel thuis blijven wonen.

8 Hoe kan ik aansluiten? - Telefonisch op het nummer: 0800/ Via infozorgcentrale@wgkwvl.be. - We sturen het aansluitingsformulier via of met de post naar u op. U kan het formulier ook downloaden op witgelekruis.be/west-vlaanderen. - Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende aansluitingsformulier komt er binnen de vijf werkdagen een installateur bij u thuis langs om het alarmtoestel te plaatsen en u de nodige toelichting te geven. Bij een spoedinstallatie gebeurt de plaatsing de volgende werkdag. - Kiest u voor mobiele alarmering, dan wordt het toestel gebruiksklaar naar u thuis opgestuurd.

9 Hoeveel kost het? Vast PAS toestel vaste telefoonlijn Vast PAS toestel gsm lijn Mobiele alarmering Per maand 17, Eenmalige aansluitingskost 50* 50* 50* Dwaaldetectie Inbegrepen bij mobiele alarmering * Slechts één maal te betalen. Bij overschakeling van het ene systeem naar het andere, betaalt u geen aansluitingskosten meer. Bij een vast PAS-toestel kan u als bijkomende optie kiezen voor een water-, rook- en/of CO-detector of bewegingsmelder die eveneens op de zorgcentrale aangesloten zijn. 24/24 en 7/7 Voor iedereen, ongeacht het ziekenfonds waarbij u aangesloten bent. Ook voor wie geen beroep doet op thuisverpleging van het Wit-Gele Kruis

10 Veel gestelde vragen Stel dat de verpleegkundige langs komt na een alarmoproep, en ik kan zelf de deur niet meer openen. Hoe kan hij/zij dan binnen? Hebt u nog geen oplossing voor sleutelbeheer, dan vragen we u om een sleutelkastje te laten installeren. Een sleutelkastje is een kluisje aan de buitenkant van een woning of in de hal van een appartementsgebouw, waarin de sleutel van de voordeur bewaard wordt. Het kastje kan enkel met een geheime code geopend worden. U kan zelf een sleutelkastje laten installeren, of bij aansluiting bij de zorgcentrale vragen dat wij dit voor u regelen. Wat als er een technisch probleem is met het alarmtoestel? Bel ik dan naar het Wit-Gele Kruis? Voor vragen over de zorgcentrale of bij een technisch probleem kan u contact opnemen met de zorgcentrale op het nummer 0800/ Wij helpen u verder of laten de installateur bij u thuis langskomen. Kan ik vertrouwen op het toestel? Wat als de batterij van de draadloze zender plots leeg is? De werking van het toestel wordt continu van op afstand opgevolgd en getest. De medewerkers van de zorgcentrale kunnen op een controlelijst zien of er iets technisch niet in orde is, en volgen dit op. De zorgcentrale zal ruim op voorhand detecteren dat de batterij aan vervanging toe is en zal een installateur ter plaatse sturen. Kiest u voor een mobiel alarm, dan moet u de batterij ongeveer om de drie à vier dagen opladen. Dat doet u best s nachts, zodat u het toestel binnen handbereik op het uw nachtkastje kan plaatsen. Via het webportaal kan uw mantelzorger ook zien als de batterij bijna leeg is.

11 In welke situaties mag ik de alarmknop gebruiken? In welke niet? Het alarmsysteem is bedoeld voor een noodsituatie waarbij u zelf niet meer in staat bent om de telefoon te nemen en te bellen. Het is dus niet de bedoeling dat u het systeem gebruikt om bijvoorbeeld een vraag te stellen over uw zorg. Hiervoor kunt u ons telefonisch bereiken. Kan ik aansluiten bij de zorgcentrale als ik geen beroep doe op thuisverpleging of als ik voor thuisverpleging op iemand anders een beroep doe? Is een aansluiting dan duurder, of is de prijs voor iedereen gelijk? Iedereen kan aansluiten bij de WGK-zorgcentrale, ongeacht of u wel of niet een beroep doet op onze dienst voor thuisverpleging, en ongeacht het ziekenfonds waarbij u aangesloten bent. De kostprijs is voor iedereen gelijk. Als u in zorg bent bij een andere dienst voor thuisverpleging of bij een zelfstandig thuisverpleegkundige, dan sluiten we met hen een overeenkomst af, zodat uw verpleegkundige indien nodig kan ingeschakeld worden bij een noodoproep.

12 V.U.: Ann Pollentier, Annuntiatenstraat 47, 8000 Brugge 24/24 en 7/7 Altijd een veilig gevoel Bel 0800/ of mail naar en sluit vandaag nog aan bij de zorgcentrale!

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis!

De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! De zorgcentrale Een veilig gevoel thuis! uw nie WGK_folder148,5x210_zorgencentra.indd 1 24/03/15 14:04 U wil zelfstandig thuis blijven wonen maar u wil er zeker van zijn dat u in een crisissituatie meteen

Nadere informatie

Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis?

Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis? Een veilig en gerust gevoel? Zowel thuis als buitenshuis? Gebruik de jarenlange ervaring van de Zorgcentrale. We bieden zoveel meer dan een personenalarm! Aansluiting ook mogelijk als u niet bij ons in

Nadere informatie

Altijd hulp dichtbij. dankzij de zorgcentrale. Extra Medicatie dispenser. Personenalarmsysteem en sensoren

Altijd hulp dichtbij. dankzij de zorgcentrale. Extra Medicatie dispenser. Personenalarmsysteem en sensoren Altijd hulp dichtbij dankzij de zorgcentrale Extra Medicatie dispenser Personenalarmsysteem en sensoren Wil je zelfstandig thuis blijven wonen én er zeker van zijn dat je in een noodsituatie meteen hulp

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij Altijd veilig met Zembro Plus Voor mensen met een beginnende dementieproblematiek is het zeer belangrijk dat ze hun zelfstandigheid kunnen behouden. Dat ze buiten kunnen wandelen,

Nadere informatie

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2019

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2019 Adres Frieswijkstraat 99 3861 BK Nijkerk telefoon 033-2474830 email info@sigma-nijkerk.nl web www.sigma-nijkerk.nl Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2019 Wilt u graag thuis blijven wonen en zeker

Nadere informatie

Het persoonlijk alarm. Meer veiligheid binnen- en buitenshuis

Het persoonlijk alarm. Meer veiligheid binnen- en buitenshuis Het persoonlijk alarm Meer veiligheid binnen- en buitenshuis Mijn beschermengel Mijn oma heeft een beschermengel. Hij zit in een klein kastje om haar pols. Het persoonlijk alarm: één keer drukken voor

Nadere informatie

Aanvraag huur persoonlijk alarm

Aanvraag huur persoonlijk alarm Aanvraag huur persoonlijk alarm Klever ziekenfonds Je wilt een persoonlijk alarm huren en tegelijkertijd beroep doen op ondersteuning via onze zorgcentrale. Meer info over het aanbod ontdek je op www.cm.be/persoonlijk-alarm

Nadere informatie

Alarmeringen van Rivas Zorggroep Veilig thuis en onderweg

Alarmeringen van Rivas Zorggroep Veilig thuis en onderweg Alarmeringen van Rivas Zorggroep Veilig thuis en onderweg Met één druk op de knop kan ik om hulp vragen als dat nodig is. Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) www.rivas.nl Personenalarmering: thuis

Nadere informatie

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53

nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 nieuw Als je meer dan enkel thuisverpleging nodig hebt WGK_folder148,5x210_plus.indd 1 9/10/13 09:53 Mensen zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen. Dat is

Nadere informatie

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Mijn opa heeft een beschermengel. Hij zit in een klein kastje op zijn borst. Het persoonlijk alarm:

Nadere informatie

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Mijn opa heeft een beschermengel. Hij zit in een klein kastje op zijn borst. Het persoonlijk alarm:

Nadere informatie

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Mijn opa heeft een beschermengel. Hij zit in een klein kastje op zijn borst. Het persoonlijk alarm:

Nadere informatie

Bijna gevallen? Ons alarm geeft u en uw kinderen gemoedsrust!

Bijna gevallen? Ons alarm geeft u en uw kinderen gemoedsrust! Bijna gevallen? Ons alarm geeft u en uw kinderen gemoedsrust! RSVO-alarmering BV info@rsvo-alarmering.nl www.rsvo-alarmering.nl Zeverijnstraat 24a 1216 GK Hilversum T 035-623 9900 1 Eén druk op de knop

Nadere informatie

Handleiding Mobiel Alarm

Handleiding Mobiel Alarm Handleiding Mobiel Alarm Livv zorg dichtbij Een dagje erop uit. Lekker fietsen of wandelen. Een stedentrip naar het buitenland? Waar u ook bent of wat u ook wilt gaan doen met Livv Mobiel Alarm bent u

Nadere informatie

Personenalarmering. Altijd verzekerd van hulp

Personenalarmering. Altijd verzekerd van hulp Personenalarmering Altijd verzekerd van hulp Personenalarmering is een hulpsysteem dat ervoor zorgt dat u in geval van nood dag en nacht hulp kunt inroepen. Bent u inwoner van Driebergen, dan kunt u hiervoor

Nadere informatie

Handleiding FYSIC FMA-5000

Handleiding FYSIC FMA-5000 Handleiding FYSIC FMA-5000 Durf te leven. Ga op pad. Geniet van uw favoriete bezigheden en vrijheid. Met Livv Mobiel Alarm is de juiste hulp altijd binnen handbereik. In Nederland en in het buitenland.

Nadere informatie

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Mijn opa heeft een beschermengel. Hij zit in een klein kastje op zijn borst. Het persoonlijk alarm:

Nadere informatie

Personenalarmering. Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen

Personenalarmering. Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen Personenalarmering Zelfstandig wonen en toch met één druk op de knop hulp inschakelen Inhoudsopgave Wat is personenalarmering? 4 Personenalarmering: 3 abonnementsvormen 5 Abonnement Mantelzorg 5 Abonnement

Nadere informatie

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2018

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2018 Adres Frieswijkstraat 99 3861 BK Nijkerk telefoon 033-2474830 email info@sigma-nijkerk.nl web www.sigma-nijkerk.nl Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2018 Introductie De informatie die wordt gegeven

Nadere informatie

Handleiding Livv Mobiel Alarmhorloge

Handleiding Livv Mobiel Alarmhorloge Handleiding Livv Mobiel Alarmhorloge 1 handleiding mobiel alarmhorloge Durf te leven. Ga op pad. Geniet van uw favoriete bezigheden en vrijheid Inleiding In deze handleiding Livv Mobiel Alarmhorloge leggen

Nadere informatie

Een praktische gids voor patiënt en mantelzorger

Een praktische gids voor patiënt en mantelzorger Een praktische gids voor patiënt en mantelzorger ALLE ZIEKENFONDSEN 7 DAGEN OP 7 24 UUR OP 24 jouw thuisverpleging. onze expertise. Wit-Gele Kruis, de referentie in thuisverpleging binnen maatschappelijk

Nadere informatie

Sociale Alarmering 1

Sociale Alarmering 1 Sociale Alarmering 1 2 Sociale Alarmering Indien haalbaar wil iedereen zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Toch kan zich plotseling een situatie voordoen, waarbij

Nadere informatie

Aanmeldformulier Personenalarmering

Aanmeldformulier Personenalarmering Aanmeldformulier Personenalarmering Naam M/V Adres Postcode Woonplaats Email Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken) 1. Sociale Personenalarmering (mantelzorgers) 2. Professionele

Nadere informatie

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Mijn opa heeft een beschermengel. Hij zit in een klein kastje op zijn borst. Het persoonlijk alarm:

Nadere informatie

SAMEN VOOR KWALITEITSVOLLE EN VEILIGE ZORG

SAMEN VOOR KWALITEITSVOLLE EN VEILIGE ZORG SAMEN VOOR KWALITEITSVOLLE EN VEILIGE ZORG Het uitgangspunt: Jouw noden, behoeften en verwachtingen als patiënt of mantelzorger Je verpleegkundige staat iedere dag klaar om je de best mogelijke zorgen

Nadere informatie

De heer Elzenaar (92), klant Sensire Borculo

De heer Elzenaar (92), klant Sensire Borculo De heer Elzenaar (92), klant Sensire Borculo Personenalarmering Een groot deel van de dag brengt u door in en rond uw eigen huis. Wat rommelen op het balkon, een cake bakken voor de verjaardag van uw kleinzoon

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen

Het persoonlijk alarm. Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Hulp met één druk op de knop, nu ook met slimme uitbreidingen Het persoonlijk alarm Mijn opa heeft een beschermengel. Hij zit in een klein kastje op zijn borst. Het persoonlijk alarm:

Nadere informatie

Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust!

Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust! Bijna gevallen? Onze alarmering geeft u en uw kinderen gemoedsrust! RSVO-alarmering BV info@rsvo-alarmering.nl www.rsvo-alarmering.nl Zeverijnstraat 24a 1216 GK Hilversum T 035-623 9900 1 Eén druk op de

Nadere informatie

Groene Kruis Personenalarmering

Groene Kruis Personenalarmering Groene Kruis Personenalarmering U woont zelfstandig. Dat is een fijn gevoel, uw eigen keuzes kunnen maken en uw leven leiden zoals u dat zelf wilt. Maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Stel,

Nadere informatie

Handleiding Doro Liberto

Handleiding Doro Liberto Handleiding Doro Liberto Durf te leven. Ga op pad. Geniet van uw favoriete bezigheden en vrijheid. Met Livv Mobiel Alarm is de juiste hulp altijd binnen handbereik. In Nederland en in het buitenland. Inleiding

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

Aansluitingsformulier zorgcentrale mobiele alarmering

Aansluitingsformulier zorgcentrale mobiele alarmering Aansluitingsformulier zorgcentrale mobiele alarmering Persoonlijke gegevens Naam + voornaam: (in hoofdletters aub)... Geslacht: M V Straat:... Gemeente:... Postcode: Rijwoning Toegankelijkheid: (bv via

Nadere informatie

Aanmeldformulier Personenalarmering Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken)

Aanmeldformulier Personenalarmering Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken) Aanmeldformulier Personenalarmering Kies uw vorm van Personenalarmering (a.u.b. één keuze aanvinken) Abonnement Sociale Personenalarmering Per maand 22,50 Abonnement Professionele Personenalarmering Per

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders, zus, broer of vrienden worden een dagje ouder en u wordt daardoor een tikje ongeruster.

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk Februari 2016

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk Februari 2016 Adres Frieswijkstraat 99 3861 BK Nijkerk telefoon 033-2474830 email info@sigma-nijkerk.nl web www.sigma-nijkerk.nl bank NL 98 RABO 0130285587 kvk 41035634 Personenalarmering in de gemeente Nijkerk Februari

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders, zus, broer of vrienden worden een dagje ouder en u wordt daardoor een tikje ongeruster.

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders, zus, broer of vrienden worden een dagje ouder en u wordt daardoor een tikje ongeruster.

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij UES030_brochureA5_06.indd 1 27/10/15 17:41 UES030_brochureA5_06.indd 2 27/10/15 17:41 Het mooiste cadeau: altijd iemand dichtbij. Het is voor veel mensen erg herkenbaar: uw ouders,

Nadere informatie

Veilig wonen door moderne personenalarmering

Veilig wonen door moderne personenalarmering Veilig wonen door moderne personenalarmering Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Maar hoe en wie waarschuwt u als er iets aan de hand is? Met

Nadere informatie

Sensire Personenalarmering

Sensire Personenalarmering Sensire Personenalarmering is onderdeel van Sensire. Personenalarmering Stel u bent alleen en er gebeurt iets. Een klein ongelukje. Of u wordt plotseling ziek. Met het betrouwbare personenalarmeringssysteem

Nadere informatie

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2017

Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2017 Adres Frieswijkstraat 99 3861 BK Nijkerk telefoon 033-2474830 email info@sigma-nijkerk.nl web www.sigma-nijkerk.nl bank NL 98 RABO 0130285587 kvk 41035634 Personenalarmering in de gemeente Nijkerk 2017

Nadere informatie

Jouw zorgpartner: voor grote en kleine zorgen

Jouw zorgpartner: voor grote en kleine zorgen Jouw zorgpartner: voor grote en kleine zorgen Welkom bij het Wit-Gele Kruis Algemeen Het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant telt meer dan 850 medewerkers, verspreid over 14 lokale afdelingen en 1 hoofdzetel.

Nadere informatie

sos Handleiding Persoonsalarm Overal

sos Handleiding Persoonsalarm Overal sos Handleiding Persoonsalarm Overal 088-383 20 00 Handleiding Persoonsalarm Overal Voor het eerste gebruik Zet het alarmeringsapparaat voor het eerste gebruik minimaal 4 uur in het oplaadstation. Breng

Nadere informatie

jouw thuisverpleging. onze expertise.

jouw thuisverpleging. onze expertise. jouw thuisverpleging. onze expertise. 7 dagen op 7 24 uur op 24 uur www.wgkovl.be aangepaste thuisverpleging voor iedereen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen staat open voor elke zorgaanvraag, en verzorgt

Nadere informatie

Aansluitingsformulier zorgcentrale

Aansluitingsformulier zorgcentrale Aansluitingsformulier zorgcentrale Persoonlijke gegevens Naam + voornaam: (in hoofdletters aub)... Geslacht: M V Straat:... Gemeente:... Postcode: Rijwoning Toegankelijkheid: (bv via lift, trap, )... Alleenstaande

Nadere informatie

Alarmering: een veilig gevoel

Alarmering: een veilig gevoel Alarmering: een veilig gevoel U wilt zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Maar misschien vraagt u zich wel eens af: wie helpt mij als mij onverwacht iets overkomt? Alarmering biedt u hiervoor een

Nadere informatie

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik!

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Geachte, Dank u voor het gebruikmaken van Sociale controle. Wij hebben de Druppel voor u aangemeld, geactiveerd en geprogrammeerd. Wij hebben het meeste werk al

Nadere informatie

Thuis een veilig en zeker gevoel

Thuis een veilig en zeker gevoel Thuis een veilig en zeker gevoel Veelzijdig in zorg Personenalarmering Vérian, veelzijdig in zorg Vérian biedt u een breed aanbod aan zorgdiensten, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. In elke levensfase

Nadere informatie

Handleiding voor testers

Handleiding voor testers Handleiding voor testers Voor vragen Tel: 0642134908 Email: bente@watcherenterprises.com Inhoud 1 Wat kan de Vlinder (Pagina 3) 2 Functies op de Vlinder (Pagina 4) 3 Display (Pagina 5) 4 Laadstation (Pagina

Nadere informatie

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik!

Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Handleiding Druppel Klaar voor gebruik! Geachte, Dank u voor het gebruikmaken van Sociale controle. Wij hebben de Druppel voor u aangemeld, geactiveerd en geprogrammeerd. Wij hebben het meeste werk al

Nadere informatie

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen

Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e- Domotica koppelen NL Toepassingsvoorbeeld: Bestaand alarmsysteem met e-domotica koppelen Inhoudsopgave 2 NEDERLANDS 1.0 Introductie...2 1.1 Koppelen met

Nadere informatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje...

Een ongeluk zit in een klein hoekje... Sensire Personenalarmering Een ongeluk zit in een klein hoekje... De oplossing ook is onderdeel van Sensire. Personenalarmering? Voor uw gemoedsrust U kent vast de verhalen: een alleenstaande, per ongeluk

Nadere informatie

Aanvraagformulier Personenalarm

Aanvraagformulier Personenalarm Aanvraagformulier Personenalarm 1. PERSOONLIJKE INFORMATIE 1.1. Gegevens van de gebruiker Rijksregisternummer: Geslacht: man vrouw Naam: Voornaam: Telefoon: Mutualiteit: GSM: E-mail: Komt er een thuisverpleegkundige

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Uw contactpersoon

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Uw contactpersoon Aanmeldformulier Pieter van Foreest Uw gegevens Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Geboortedatum BSN nummer Dit nummer vindt u op uw legitimatiebewijs E-mailadres

Nadere informatie

Groene Kruis Personenalarmering

Groene Kruis Personenalarmering Groene Kruis Personenalarmering U woont zelfstandig. Dat is een fijn gevoel, uw eigen keuzes kunnen maken en uw leven leiden zoals u dat zelf wilt. Maar soms zit een ongeluk in een klein hoekje. Stel,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding - Hibu

Gebruikershandleiding - Hibu Gebruikershandleiding - Hibu Het toestel Hibu-knop De Hibu-knop werkt in combinatie met een applicatie op een smartphone. De locatie details en het instellen van de alarmmeldingen verlopen via het menu

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Alle gegevens zijn verplicht om uw aanvraag af te kunnen ronden. Uw contactpersoon

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Alle gegevens zijn verplicht om uw aanvraag af te kunnen ronden. Uw contactpersoon 5b46062ce2078 / Proteion Aanmeldformulier Uw gegevens Alle gegevens zijn verplicht om uw aanvraag af te kunnen ronden. Geboortedatum E-mailadres Straat Huisnummer Toevoeging Postcode Woonplaats Uw contactpersoon

Nadere informatie

PROJECT HARTENAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING MIJNWGK VOOR PATIËNTEN EN MANTELZORGERS

PROJECT HARTENAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING MIJNWGK VOOR PATIËNTEN EN MANTELZORGERS PROJECT HARTENAAS GEBRUIKERSHANDLEIDING MIJNWGK VOOR PATIËNTEN EN MANTELZORGERS leo geudens [BEDRIJFSNAAM] [Bedrijfsadres] De patiënt (en eventueel zijn mantelzorger) en alle leden van het zorgteam en

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90

Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 Gebruiksaanwijzing Guide de l utilisateur Bedienungsanleitung User s Manual FXA-90 NL Om deze noodknop te kunnen gebruiken, moet een SIM-kaart worden geplaatst (niet meegeleverd). Zonder een SIM-kaart

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement verhuren noodoproeptoestellen

Huishoudelijk reglement verhuren noodoproeptoestellen Huishoudelijk reglement verhuren noodoproeptoestellen Doelstelling Artikel 1 Een noodoproeptoestel zorgt ervoor dat de gebruiker zo lang mogelijk op een veilige manier in zijn thuismilieu kan verblijven.

Nadere informatie

Handleiding deelnemers. Hulp nodig? (veelgestelde vragen) Bel:

Handleiding deelnemers. Hulp nodig?   (veelgestelde vragen)   Bel: Handleiding deelnemers Deze handleiding is ook te downloaden op www.leefsamen.nl/handleidingen Hulp nodig? www.leefsamen.nl (veelgestelde vragen) E-mail: helpdesk@leefsamen.nl Bel: 040 780 06 41 Bewaarboekje

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm Home gebruik kunt maken.

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm Home gebruik kunt maken. 5a3a54b80cb0a Pieter van Foreest Aanmeldformulier Uw gegevens Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm Home gebruik kunt maken. Geboortedatum E-mailadres Straat Huisnummer Toevoeging Postcode

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST PERSONENALARMERING STICHTING PERSONENALARMERING HOEKSCHE WAARD

HUUROVEREENKOMST PERSONENALARMERING STICHTING PERSONENALARMERING HOEKSCHE WAARD HUUROVEREENKOMST PERSONENALARMERING STICHTING PERSONENALARMERING HOEKSCHE WAARD Ondergetekenden : Stichting Personenalarmering Hoeksche Waard (hierna te noemen) SPHW, gevestigd te gemeente Binnenmaas en

Nadere informatie

Handleiding deelnemers. Hulp nodig? (veelgestelde vragen) Bel:

Handleiding deelnemers. Hulp nodig?   (veelgestelde vragen)   Bel: Handleiding deelnemers Deze handleiding is ook te downloaden op www.leefsamen.nl/handleidingen Hulp nodig? www.leefsamen.nl (veelgestelde vragen) E-mail: helpdesk@leefsamen.nl Bel: 040 780 06 41 Bewaarboekje

Nadere informatie

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem

Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Ajax draadloos alarmsysteem Nederlandse handleiding Ajax alarmsysteem Volg de stappen in de handleiding en installeer het Ajax alarmsysteem zelf Volg de korte en makkelijk te volgen stappen om ieder onderdeel

Nadere informatie

Archipel Zorg aan Huis

Archipel Zorg aan Huis Archipel Zorg aan Huis Zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis blijven wonen het gevoel van samen Welkom bij Archipel Zorg aan Huis Natuurlijk is het fijn om zo lang en zo zelfstandig mogelijk thuis

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. VieConnector Sociale alarmering

Gebruikershandleiding. VieConnector Sociale alarmering Gebruikershandleiding VieConnector Sociale alarmering Inleiding 1 Alarmeren met de rode alarm knop op de VieConnector 1.1 Alarm annuleren met afstelknop (groene bel) 2 Alarmeren met de halszender 2.1 Halszenderalarm

Nadere informatie

Personal Positioning Alarm PPA - Basic. Gebruikshandleiding. Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company

Personal Positioning Alarm PPA - Basic. Gebruikshandleiding. Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Personal Positioning Alarm PPA - Basic Gebruikshandleiding Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Alert Servicesthe Securitas Monitoring Company Algemeen De PPA-Basic (of Personal Positioning Alarm

Nadere informatie

Hof ter Staede. CARETEAM VZW BE Karel van der Slotenstraat 39, 9308 Hofstade T 0474/ IBAN BE

Hof ter Staede. CARETEAM VZW BE Karel van der Slotenstraat 39, 9308 Hofstade T 0474/ IBAN BE Hof ter Staede Over Hof ter Staede Het gebouw werd opgetrokken in 1989 en dooreen de jaren uitgebaat als rusthuis. Vandaag wordt het gebouw grondig gerenoveerd en worden de faciliteiten opnieuw ingebruik

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Uw contactpersoon

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Uw contactpersoon Pieter van Foree Aanmeldformulier calarm Home (vanaf) 22,95 per maand De maandelijkse abonnementskosten voor calarm Home zijn inclusief hals- of polszender en onderhoud van uw apparatuur. FocusCura neemt

Nadere informatie

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement Folder alarmeringabonnement Alarmerings- abonnement Datum: februari 2013 1. Inleiding U overweegt van het alarmeringsabonnement gebruik te maken. Als u dit abonnement afsluit, kunt u bij calamiteiten contact

Nadere informatie

Personen Alarm Service

Personen Alarm Service Achter de Hoven 69, 2230 Herselt Tel: 014 / 540 430 GSM: 0476 / 550 430 BTW: BE-0521.749.835 Erk.nr FodBin: 20 1846 06 www.sensec.be KBC: 731-0304773-71 Personen Alarm Service Omschrijving van de mogelijkheden

Nadere informatie

Personen Alarm Service

Personen Alarm Service Achter de Hoven 69, 2230 Herselt Tel: 014 / 540 430 GSM: 0476 / 550 430 BTW: BE-0521.749.835 Erk.nr FodBin: 20 1846 06 www.sensec.be KBC: 731-0304773-71 Personen Alarm Service Omschrijving van de mogelijkheden

Nadere informatie

Personenalarmering. Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij

Personenalarmering. Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij Personenalarmering Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij Personenalarmering Veilig thuis wonen met professionele zorg dichtbij U bent gevallen en voelt zich niet goed. U kunt niet meer opstaan

Nadere informatie

Ontslagboekje Wat na uw verblijf in het UZA? Informatiebrochure patiënten

Ontslagboekje Wat na uw verblijf in het UZA? Informatiebrochure patiënten Ontslagboekje Wat na uw verblijf in het UZA? Informatiebrochure patiënten 3 1. Thuiszorg... 4 1.1 Thuisverpleegkundige...4 1.2 Poetshulp...4 1.3 Gezinszorg...4 1.4 Hulpmiddelen...4 1.5 Maaltijden...5 1.6

Nadere informatie

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING

OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING OVEREENKOMST PERSOONSALARMERING Artikel 1 Onderwerp van overeenkomst Aanbieder verzorgt voor de klant de dienstverlening m.b.t. persoonsalarmering, te weten: 1.1 Het invoeren van relevante gegevens van

Nadere informatie

NUENEN. Langer veilig thuis met uw eigen omgeving. Leefsamen Nuenen. Meld u aan voor de proef. deelname is gratis

NUENEN. Langer veilig thuis met uw eigen omgeving. Leefsamen Nuenen. Meld u aan voor de proef. deelname is gratis NUENEN Langer veilig thuis met uw eigen omgeving Leefsamen Nuenen Meld u aan voor de proef deelname is gratis NUENEN In deze brochure In deze brochure wordt beschreven wat u kunt verwachten als u deelneemt

Nadere informatie

Gebruikersgids Telenet Telefonie

Gebruikersgids Telenet Telefonie Gebruikersgids Telenet Telefonie Belangrijke informatie over het gebruik van je telefoonaansluiting Bewaar deze brochure TELNDIV3T484_PIP_2013_Telefonie_8P_NL.indd 1 28/02/13 14:12 Bel naar hartenlust

Nadere informatie

Diabetes opvolgen? Wit-Gele Kruis heeft het in de vingers!

Diabetes opvolgen? Wit-Gele Kruis heeft het in de vingers! Diabetes opvolgen? Wit-Gele Kruis heeft het in de vingers! Deze brochure bevat meer info over onze dienstverlening voor diabetici. Je verpleegkundige of diabeteseducator licht deze brochure graag persoonlijk

Nadere informatie

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement

Folder alarmeringabonnement. Alarmerings- abonnement Folder alarmeringabonnement Alarmerings- abonnement Datum: december 2014 1. Inleiding U overweegt van het alarmeringsabonnement gebruik te maken. Als u dit abonnement afsluit, kunt u bij calamiteiten contact

Nadere informatie

Project Veiligheid door Permanentie 07-2011 06-2013

Project Veiligheid door Permanentie 07-2011 06-2013 Project Veiligheid door Permanentie 07-2011 06-2013 Overzicht Project Veiligheid door Permanentie Inleiding: Partners en financiële ondersteuning Uitgangspunt Doelstellingen Doelgroep Regio Wat is Veiligheid

Nadere informatie

O appartement / flat zonder centrale entree O appartement / flat met centrale entree O anders:

O appartement / flat zonder centrale entree O appartement / flat met centrale entree O anders: 1 van 5 Aanvraagformulier personenalarmering Datum: Ingevuld door: E-mail adres: O Nieuwe aansluiting O Wijziging Cliëntgegevens Achternaam: Voornaam: Voorletters: Straat + huisnummer: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour

Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Zorgcentrale Noord Antwoordnummer 94109 9410 WB Beilen Telefoon: 088-9800953 E mail: pa@zcn.nl Banknummer : NL80 INGB 0667 9632 78 Uw gegevens Inschrijfformulier ZCN Alarmering voor Carrefour Naam:.. Dhr.

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Medicatie Vragenlijsten

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

PROCEDURE AGRESSIE EN GEWELD TIJDENS DE WACHTDIENST

PROCEDURE AGRESSIE EN GEWELD TIJDENS DE WACHTDIENST PROCEDURE AGRESSIE EN GEWELD TIJDENS DE WACHTDIENST DOEL VAN HET PROTOCOL Het doel van dit protocol is de veiligheid van medewerkers te verhogen en de kans op agressie te verlagen door middel van het aanbieden

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier

Patiënteninformatie. Mynexuzhealth. Toegang tot uw medisch dossier Patiënteninformatie Mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier Inhoudstafel Wat is nexuzhealth?... 3 Wat is mynexuzhealth?... 3 Uw mynexuzhealth-dossier... 4 Afspraken... 4 Radiologische beelden... 4

Nadere informatie

Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey

Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey Verandering doorgeven abonnement calarm en/of ckey Met dit formulier kunt u de gegevens van uw abonnement voor calarm en/of ckey laten aanpassen. Vul de gegevens met blokletters in en stuur een foto of

Nadere informatie

AANVRAAG GPS ALARMERING

AANVRAAG GPS ALARMERING AANVRAAG GPS ALARMERING Naam (dhr. / mevr.) Voornamen Adres Postcode/woonplaats Telefoonnummer E-mailadres Geboortedatum IBAN Burgerlijke staat Alleenwonend Ziektekostenverzekeraar Burgerservicenummer

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Uw contactpersoon

Aanmeldformulier. Uw gegevens. Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Uw contactpersoon Aanmeldformulier Surplus Zorg Uw gegevens Vul alle gegevens in, zodat u zo snel mogelijk van calarm gebruik kunt maken. Geboortedatum BSN nummer Dit nummer vindt u op uw legitimatiebewijs E-mailadres Straat

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Mopas Lite 1. Functies en eigenschappen 2 2. Veiligheidsinstructies 2 3. Gebruik 3 4. Alarmeren 4 5. Oproep 4 6. Statusoverzicht van de Mopas Lite 4 7. Technische

Nadere informatie

Weer thuis na opname in het ziekenhuis

Weer thuis na opname in het ziekenhuis Weer thuis na opname in het ziekenhuis Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. Weer thuis na opname in het ziekenhuis 3 - Checklist 3 Wat kunt u thuis zelf regelen 4 - Gebruikelijke zorg 5 - Overige voorzieningen

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie