3.5'' Digitale Fotolijst

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3.5'' Digitale Fotolijst"

Transcriptie

1 3.5'' Digitale Fotolijst PL-DPF 351B User Manual

2 Dank u voor het kiezen en kopen van deze digitale fotolijst. Leest u vooral eerst deze ebruikershandleiding zorgvuldig door, zodat mogelijke fouten en storingen bij het gebruik voorkomen kunnen worden. De fabrikant kan niet voor gebruikersfouten aansprakelijk worden gesteld. Wij wensen u veel plezier met deze digitale fotolijst. Inhoudsopgave Uitpakken Monteeren In gebroik nemen Bedieningsknoppen Menu OSD Instelling Favoriten Kalender en klok Specificaties Probleem opslossen

3 1.1 Uitpakken Controleert u a.u.b. zorgvuldig de inhoud van de doos op de volgende onderdelen: Een digitale fotolijst Een handleiding Een USB cabel Leder Geval Beelscherm USB cabel Handleiding Leder Geval Bewaart u a.u.b. de doos en het verpakkingsmateriaal voor toekomstig gebruik bij vervoer of een evt retourneren van het product in geval van een noodzakelijke reparatie.

4 2.1 Monteren Op de achterkant van het beeldscherm bevindt zich een uitklapbare standaard. Trek deze standaard aan de onderkant voorzichtig uit totdat deze de maximale uitslag heeft. U kunt nu deze digitale fotolijst in een horizontale (landschap) of een verticale (portret) stand plaatsen. 3.1 In gebruik nemen Inschakelen van de digitale fotolijst. Om dit digitaal fotolijstje aan te zetten drukt u kort op knop 1 en wacht u gedurende 5 seconden totdat er vanzelf het openingsmenu verschijnt. Om dit digitaal fotolijstje weer uit te zetten drukt u weer op knop 1. Om de betterij van de PV-360 (weer) op te laden, verbindt u de meegeleverde USB kabel met een USB aansluiting van uw PC

5 Geheugenkaart Stop een geheugenkaart (SD/MMC) van uw digitale camera in de daarvoor bestemde opening aan de zijkant van de digitale fotolijst. Drukt u de kaart er zover in totdat deze vast geklikt blijft zitten in de opening en er geheel in is verdwenen. U kunt de kaart weer verwijderen door deze een stukje in te drukken waardoor de kaart uit de opening te voorschijn komt en u er deze weer uit kunt pakken. De kaart wordt automatisch herkent en door op knop 5 te drukken ziet u een overzicht van de foto s op uw geheugenkaart. USB SD/MMC 4.1 De bedieningsknoppen Aan- en uitzetten van het digitale fotolijstje 2 Naar een selectie links of vorige gaan. 3 Naar een selectie rechts of volgende gaan. 4 Een stap terug in uw keuze 5 Bevestigen van uw keuze.

6 5.1 B A B F D C D E (A) Foto presentatie Als u een geheugenkaart in de betreffende opening steekt aan de zijkant van deze digitale fotolijst wordt deze automatisch herkend en omkadert op het scherm. Als u op knop 5 boven op de digitale fotolijst drukt worden de foto s op de geheugenkaart in een overzicht presentatie weergegeven. U kunt met de knoppen 2 of 3 voor of achteruit zoeken en een keuze maken uit één van de foto s uit het overzicht door bij de gekozen foto weer op knop 5 te drukken. Deze foto wordt nu volledig afgebeeld op de digitale fotolijst. Door nogmaals aanhoudend op knop 5 te drukken wordt een menu geopend met meerdere keuze mogelijkheden. Door kort op knop 5 te drukken start de diashow van de aanwezige foto s. Door nogmaals op knop 5 te drukken wordt de diashow gestopt.

7 Foto informatie Geeft informatie over de weergegeven foto Bewaren als logo Sla de gekozen foto op als opstart beeld. Als u hierna het digitale fotolijstje aanzet, verschijnt deze foto als opstart beeld. Verwijder Verwijder de gekozen foto Vergroten Vergroot de gekozen foto in 3 stappen door herhaaldelijk op knop 5 te drukken. Draaien Hiermee kunt u de gekozen foto 90 graden draaien in de richting van de klok. Naar Favorieten kopiëren Hiermee wordt de gekozen foto opgeslagen in het intern geheugen en geconverteerd naar een resolutie van 320 x 240 pixels. (zie favorieten)

8 (B) Favorieten Door op knop 5 te drukken verschijnt er een overzicht van de foto s die zijn opgeslagen in Favorieten. U kunt met de knoppen 2 of 3 voor of achteruit zoeken en een keuze maken uit één van de foto s uit het overzicht door bij de gekozen foto weer op knop 5 te drukken. Deze foto wordt nu volledig afgebeeld op de digitale fotolijst. Door nogmaals aanhoudend op knop 5 te drukken wordt een menu geopend met meerdere keuze Bewaren als logo Sla de gekozen foto op als opstart beeld. Als u hierna het digitale fotolijstje aanzet, verschijnt deze foto als opstart beeld. Draaien Hiermee kunt u de gekozen foto 90 graden draaien in de richting van de klok. Verwijder Verwijder de gekozen foto Door kort op knop 5 te drukken start de diashow van de aanwezige foto s. Door nogmaals op knop 5 te drukken wordt de diashow gestopt. (C) Kalender en Klok Door deze keuze met knop 5 te bevestigen ziet u een klok en kalender weergave en daarnaast een afgebeelde foto s die als diashow doorlopen.

9 6.1 Instellingen D.Instellingen Om de instellingen van dit digitaal fotolijstje te wijzigen drukt u op knop 5 bij deze keuze. Er verschijnt nu het hierna volgende menu. Met de knoppen 2 en 3 kunt u een instelling selecteren en met knop 5 bevestigen. Nu kunt u met de knoppen 2 en 3 een selectie maken uit de geboden keuzes en deze keuze weer bevestigen met Beeld tonen Origineel: Weergave als origineel Uitsnijden: Beeldformaat wordt aangepast Dia show effect: U kunt hier kiezen uit verschillende overgangen bij de dia show Diashow interval Uit - 3 seconden - 10 seconden - 1 minuut - 2 uur. Menu taal: Engels Frans Spaans Italiaans Nederlands Duits Portugees - Russisch Datum Na selectie kunt u met de knoppen 2 en 3 wijzigingen doorvoeren en met knop 5 naar de volgende selectie Tijd: Na selectie kunt u met de knoppen 2 en 3 wijzigingen doorvoeren en met knop 5 naar de volgende selectie gaan.

10 Herstel Instellingen Door deze keuze met knop 5 te bevestigen worden alle instellingen terug gezet naar de fabrieksinstellingen en gaan uw eigen instellingen verloren. Firmware versie Hier wordt informatie over de actuele firmware versie getoond. 7.1 USB Verbinding Als u het digitale fotolijstje via de USB kabel met de PC hebt verbonden verschijnt er een melding op het scherm. Als u de vraag met nee beantwoordt wordt de batterij van het digitale fotolijstje opgeladen. In dit geval is er geen verbinding met de PC. Als u de vraag met ja beantwoordt wordt het digitale fotolijstje met de PC verbonden. Er verschijnt nu linksboven in het scherm een USB symbool en u kunt op uw PC de inhoud van het digitale fotolijstje zien. U kunt het digitale fotolijstje nu behandelen als een USB disk. Het digitale fotolijstje heeft een geheugen capaciteit van 4MB. Als u foto s naar het digitale fotolijstje wilt kopieren moet u deze eerst aanpassen tot een resolutie van 320 x 240 pixels.

11 8.1 Specificaties Stroomvoorziening: DC +5V USB aansluiting Beeld formaat: JPEG Geheugendragers: SD / MMC Beeldscherm: 3.5 TFT Beeldformaat: 4:3 Resolutie: 320 x 240 Pixels Batterij: ongeveer 2 uur looptijd 9.1 Problemen oplossen 1. De Digitale Fotolijst kan niet worden aangezet. Controleer of de batterij is opgeladen, zo niet verbind het digitale fotolijstje met de USB kabel aan de PC. 2. Geen overzicht van foto s Bekijk of de foto;s van uw geheugenkaart op uw digitale camera of op uw PC te zien zijn. De foto s kunnen mogelijk niet goed zijn opgeslagen op uw geheugenkaart. 3. De geheugenkaart wordt niet herkend. Controleer of de geheugenkaart goed in de Digitale Fotolijst zit en of deze niet beschadigd is. Steekt u de geheugenkaart altijd voorzichtig in de digitale fotolijst en gebruik daarbij nooit overmatige druk of geweld. 4. Kan de foto s niet laten zien: Mogelijk niet compatibel beeldformaat. Deze digitale fotolijst kan alleen foto s van het JPEG formaat weergeven. Het JPEG formaat is het meest voorkomende bestandsformaat van alle digitale camera s.

12 10.1 Onderhoude Alvorens dit digitaal fotolijstje te gebruiken leest u eerst het volgende zorgvuldig door: Gebruik dit digitaal fotolijstje niet in een te natte, te vochtige of te hete ruimte, zoals bijvoorbeeld een badkamer of sauna. Dit digitaal fotolijstje functioneert het beste bij een temperatuur van 5 tot 40 graden Celsius. Plaats dit digitaal fotolijstje niet in direct zonlicht, zoals in een geparkeerde auto of in de zon op het strand of de tuin. Zorg dat kleine kinderen niet bij dit digitaal fotolijstje kunnen komen, ter voorkoming dat deze op de grond valt of de kinderen kunnen verwonden. Als de stroomvoorziening niet stabiel is, kan er gegevensverlies optreden. Het wordt daarom aanbevolen om de foto's op uw geheugenkaart eerst ergens anders op te slaan. De fabrikant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies van uw gegevens, c.q. foto's. Dit digitaal fotolijstje is een electronisch product en moet als zodanig zorgvuldig worden behandeld en regelmatig worden onderhouden om van een lang en zorgeloos functioneren verzekerd te zijn en er het maximale plezier aan te beleven. Laat het niet vallen, schud het niet door elkaar en slaat u er niet op. Houd het weg van sterke electro-magnetische velden. Houd het weg van water en vochtige ruimten en locaties. Houd het weg van hitte bronnen en uit de zon. Zorg voor goed ventilatie en koeling. Plaatst het altijd op een schone en vlakke ondergrond. Overmatige beschermingsmaatregelen zoals het plaatsen op een kussen, deken of tapijt, kunnen juist de noodzakelijke ventilatie beperken en mogelijk leiden tot oververhitting en beschadiging van dit digitaal fotolijstje Maak het digitaal fotolijstje regelmatig schoon.

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch

Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Bestnr. 95 37 31 AIPTEK Digitale fotolijst 7 inch Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschrift

Veiligheidsvoorschrift Waarschuwing Om schade aan de kaart of het toestel te voorkomen, moet u de stroom uitschakelen voor u de kaart verwijderd of plaatst Veiligheidsvoorschrift 1) Gebruik een 12V DC stroom adapter. 2) Zorg

Nadere informatie

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu DF-705 Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Dutch V1.0 1 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis Stel het apparaat niet bloot aan vocht of

Nadere informatie

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B

10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B 10 digitale fotolijst PL-DPF 1004B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 10 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B

8 digitale fotolijst PL-DPF 805B 8 digitale fotolijst PL-DPF 805B Gebruiksaanwijzing Wij danken u voor uw aankoop van deze 8 digitale fotolijst. U kunt uw favoriete foto s (* in.jpg) rechtstreeks van een geheugenkaart of USBstick afspelen,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Digital Photo Frame. Gebruikshandleiding

Digital Photo Frame. Gebruikshandleiding Digital Photo Frame NL Gebruikshandleiding Afb. Voorkant Afb. Achterkant Afb. Onderkant Scherm 8 ESC-knop USB-poort Lijst 9 ENTER-knop 5 5 V-gelijkstroomaansluiting Afstandsbedieningsontvanger 0 Luidspreker

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

MultiSport DV609 Nederlands

MultiSport DV609 Nederlands MultiSport DV609 Nederlands! Kennisgeving: High-definition video-opnameapparatuur met hoge beeldfrequentie vormt een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van uw instellingen wordt aanbevolen

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Inhoud

Gebruikershandleiding Inhoud Gebruikershandleiding Inhoud 1. Note 2. Inhoud van de verpakking 3. Product aanzichten 4. Opstarten en aflsuiten 5. Desktop 6. Knoppen 7. Systeem instellingen 7.1 WIFI draadloze connectie 8. HDMI 9. Installeren,

Nadere informatie

Bestnr Digitale fotolijst Intenso 8"

Bestnr Digitale fotolijst Intenso 8 Bestnr. 95 50 84 Digitale fotolijst Intenso 8" Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Voor een juiste werking van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale

Nadere informatie

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding

HET MODELNUMMER FIESTA2. Mp3 speler met luidspreker. Instructiehandleiding Mp3 speler met luidspreker HET MODELNUMMER FIESTA2 Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Uitpakken Papier en folie laden Aansluiten Testen U kunt ook instructie video s and How To pagina s bekijken op www.idstation.eu Page 1 Uitpakken Installatie handleiding ID station

Nadere informatie

I. Kennismaken met uw camera 1. Configuratie en installatie

I. Kennismaken met uw camera 1. Configuratie en installatie I. Kennismaken met uw camera 1. Configuratie en installatie 1 Weergaveknop 2 LED de knop Aan/Uit 3 Modusknop (DV / DSC) 4 Ontspanknop 5 Bovenknop 6 OK-knop 7 AV / USB- aansluiting 8 Rechterknop 9 Menuknop

Nadere informatie

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF1001 WAARSCHUWING: Handleiding DPF1001 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8

TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES. Pagina 1 van 8 TAB07-210 XENTA 7c TAB07-211 XENTA 7c TAB07-212 XENTA 7c FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 8 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst

DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst DigiFrame 1091 Full-HD IPS Digitale Fotolijst Gebruikshandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 2 Veiligheidsvoorschriften... 2 Eigenschappen... 3 Leveringsomvang... 4 Bedieningen en aansluitingen... 5 Afstandsbediening...

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product aanzichten... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 4 6. Knoppen... 4 7. Systeem instellingen... 5 8. HDMI... 7 9. Installeren,

Nadere informatie

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Inhoud 1. Note... 2 2. Inhoud van de verpakking... 2 3. Product Aanzicht... 3 4. Opstarten en afsluiten... 4 5. Desktop... 5 6. Knoppen... 5 7. Het APK Scherm... 6 8. Systeem instellingen... 6 9. Installeren,

Nadere informatie

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING

CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING CALLIUM LED-2 MINI BEAMER HANDLEIDING Inhoudsopgave Tips 1 Veiligheidsinstructies 2 Instructies voor beamer 3 Beamer instellen 4 - Standaard instructies 4 - Instructies diverse mogelijkheden 5 - Verbindingen

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig een

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 1

Gebruikshandleiding 1 Gebruikshandleiding 1 Dank u voor de aanschaf van de GoXtreme WiFi actiecamera. Lees alvorens dit product in gebruik te nemen deze gebruikshandleiding zorgvuldig door om het gebruik te optimaliseren en

Nadere informatie

Onboard auto camera Caméra embarquée

Onboard auto camera Caméra embarquée Onboard auto camera Caméra embarquée ONBOARD CAR CAMERA ONBOARD-KFZ-KAMERA up to 32GB Video format Movie 2.0 LCD Screen Low illumination for night operation High speed recording quick response for light

Nadere informatie

DENVER DPF-721 Gebruikershandleiding. Digitale Fotolijst

DENVER DPF-721 Gebruikershandleiding. Digitale Fotolijst DENVER DPF-721 Gebruikershandleiding Digitale Fotolijst WAARSCHUWING De kabel van de voedingsadapter en de uitschakelinrichting moeten altijd gemakkelijk te bedienen zijn. 1 Inleiding Gefeliciteerd met

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726

Uw gebruiksaanwijzing. NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1220726 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de NAVMAN F-SERIES DESKTOP F20 in de gebruikershandleiding

Nadere informatie

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Document revisie: 1.1 Publicatiedatum: juli 2004 Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Het kan voorkomen dat een Bridgemate niet functioneert naar behoren. Er kunnen hier verschillende oorzaken

Nadere informatie

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING

DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING DIGITAL DOOR VIEWER 2.0 GEBRUIKERSHANDLEIDING Let op: 1. Lees voor gebruik eerst deze handleiding. 2. Demonteer de camera of de hoofdunit niet. 3. Ga zorgvuldig te werk. 4. Wij raden u aan om regelmatig

Nadere informatie

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

Handleiding. DDPai. Retail en Distributie: Pitstar Retail BV Postbus AA Oosterbeek The Netherlands

Handleiding. DDPai. Retail en Distributie: Pitstar Retail BV Postbus AA Oosterbeek The Netherlands Handleiding DDPai Retail en Distributie: Pitstar Retail BV Postbus 80 AA Oosterbeek The Netherlands info@pitstar.com versie Juli 08 Inhoud verpakking De camera mini camera M sticker USB voedingskabel Micro

Nadere informatie

DF-706. Digitale fotolijst HANDLEIDING. Voor informatie en ondersteuning,

DF-706. Digitale fotolijst HANDLEIDING. Voor informatie en ondersteuning, DF-706 Digitale fotolijst HANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Introductie Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor gebruik binnenshuis. Om risico van brand en elektrische schok

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie

Electronische loep "One"

Electronische loep One Electronische loep "One" Eenvoudige, betaalbare, elektronische loep voor mensen met visuele beperkingen Deze draagbare elektronische loep geeft een scherp beeld en hoog contrast met een vergroting van

Nadere informatie

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie F D E L K J A B C G I NL H A: Verrekijker lens (8 x vaste vergroting) B: Digitale camera lens (8 x vaste vergroting) C: Digitale camera focus draaiknop

Nadere informatie

DF-1521 DIGITALE FOTOLIJST

DF-1521 DIGITALE FOTOLIJST DF-1521 DIGITALE FOTOLIJST Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Hoofdfuncties... 3 Inhoud van de doos... 3 Uw apparaat installeren...

Nadere informatie

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is

Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het beschadigd is ALGEMENE OPMERKINGEN Lees aandachtig de aanwijzingen in dit handboek. Vooraleer het toestel in gebruik te nemen moet men controleren of hij correct functioneert. Het toestel niet gebruiken wanneer het

Nadere informatie

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING:

Handleiding DPF850 WAARSCHUWING: Handleiding DPF850 Waarschuwingen Voorzorgsmaatregelen en onderhoud Alleen voor binnenshuis gebruik Om brandgevaar of een elektrische schok te voorkomen; stel de eenheid niet bloot aan vocht of condens.

Nadere informatie

De firmware voor UT-1 communicatie-eenheden updaten

De firmware voor UT-1 communicatie-eenheden updaten De firmware voor UT-1 communicatie-eenheden updaten Bedankt dat u hebt gekozen voor een Nikon-product. In deze handleiding wordt beschreven hoe u de firmware voor UT-1 communicatie-eenheden moet updaten.

Nadere informatie

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Verstikkingsgevaar!

WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Verstikkingsgevaar! WAARSCHUWING! Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden. Verstikkingsgevaar! 1 Systeemvereisten Microsoft Windows ME/2000/XP/Vista/7, Mac OS10.4 of hoger, Pentium III 800MHz of hoger, 128MB aan systeemgeheugen

Nadere informatie

Basis bediening van het scherm

Basis bediening van het scherm Basis bediening van het scherm Het apparaat kan worden bedient met de meegeleverde muis aangesloten in de USB poort voor op het apparaat. Door te klikken op de knoppen en het gebruik van de scrol wheel

Nadere informatie

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Pro

Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Pro Document revisie: 1.3 Publicatiedatum: mei 2006 Oplossingen voor niet-functionerende Bridgemate Pro Het kan voorkomen dat een Bridgemate niet functioneert naar behoren. Er kunnen hier verschillende oorzaken

Nadere informatie

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB09-410 NOBLE 97ic FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Pagina 1 van 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet zullen alle gebruikersinstellingen, door de gebruiker

Nadere informatie

Armbandhorloge met geïntegreerde camera

Armbandhorloge met geïntegreerde camera Armbandhorloge met geïntegreerde camera nr. 200-434 Hartelijk dank dat u het polshorloge met geïntegreerde camera hebt gekocht. Lees, voordat u het apparaat gebruikt, deze handleiding aandachtig door a.u.b.

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-T1

Handleiding Sony PRS-T1 Handleiding Sony PRS-T1 - Aanraakscherm (touchscreen) en stylus - Schermgrootte 6 inch - Schermresolutie: 600 x 800 pixels - Besturing Nederlands - Wi-Fi - Geheugen; 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart

Nadere informatie

15'' digitale fotlijst. DigiFrame 1550. Gebruiksaanwijzing

15'' digitale fotlijst. DigiFrame 1550. Gebruiksaanwijzing 15'' digitale fotlijst DigiFrame 1550 Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1 Introductie...3 2 Inhoud...3 3 Functies...3 4 Technische gegevens...4 5 Bedieningselementen en kaartsleuf...6 6 Bedieningselementen

Nadere informatie

STAS partout. 12V - systeem

STAS partout. 12V - systeem STAS partout 12V - systeem Montage instructies STAS partout Lees eerst altijd zorgvuldig de montage instructies! - Indien er een STAS multirail aanwezig is waar men de STAS partout aan wil monteren, controleer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen.

Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL. 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Gebruikershandleiding AT-300T/R UHF-PLL 40 kanaals rondleidingsysteem & draadloze microfoon systemen. Introductie: Bedankt voor het aanschaffen van deze UHF- PLL 40 kanaals rondleidingsysteem en draadloze

Nadere informatie

User Manual. ID station and ID station pro. December 2011. Page 1 ID station User Manual

User Manual. ID station and ID station pro. December 2011. Page 1 ID station User Manual Gebruikers Handleiding ID station and ID station pro December 2011 Page 1 Introductie Dit is de gebruikershandleiding van ID station, het biometrische pasfoto system. Deze gebruikershandleiding helpt u

Nadere informatie

Handleiding ipad. Powered by

Handleiding ipad. Powered by Handleiding ipad Powered by Aan de slag Met deze handleiding kunt u direct aan de slag met de ipad. Hoe beeldbelt u met zorgverleners, familie en vrienden? Hoe werkt het aanraakscherm? Wat kunt u doen

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl

Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Gebruiksaanwijzing OV-NewBase www.overmax.nl Snel Start Batterij management en opladen Voordat u het toestel in gebruik neemt, dient u de accu eerst geheel op te laden. Stop de lader in het toestel en

Nadere informatie

Controlelijst bij het uitpakken

Controlelijst bij het uitpakken Onderdeelnummer: 67P4583 Controlelijst bij het uitpakken Hartelijk gefeliciteerd met uw nieuwe IBM ThinkPad X Series computer. Controleer of u alle items in deze lijst hebt ontvangen. Mocht een van de

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-350

Handleiding Sony PRS-350 Handleiding Sony PRS-350 -Sony PRS-350-179,- euro -Schermgrootte: 5 inch -Schermresolutie: 600 x 800 pixels pixels -Touchscreen: ja -Connectiviteit: USB -Batterijduur: 10.000 bladzijden -Intern geheugen:

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

Digital Photo Album ABF240 GB 2 NL 14 FR 26 ES 38 DE 50 EL 62

Digital Photo Album ABF240 GB 2 NL 14 FR 26 ES 38 DE 50 EL 62 Digital Photo Album ABF240 User manual Gebruiksaanwijzing Manuel de l utilisateur Manual de instrucciones Gebrauchsanleitung Οδηγίες χρήσεως GB 2 NL 14 FR 26 ES 38 DE 50 EL 62 Inhoudsopgave 1. Veiligheid...

Nadere informatie

Intenso 8 PHOTO BASE V1.0

Intenso 8 PHOTO BASE V1.0 Intenso 8 PHOTO BASE V1.0 NL - 1 Bedieningshandleiding Intenso Digitale Fotolijst Volg a.u.b. deze handleiding om de verschillende functies van de Intenso Digitale Fotolijst te leren kennen. 1) Toetsbezetting

Nadere informatie

Handleiding GuardCam-LED

Handleiding GuardCam-LED Handleiding GuardCam-LED Stap 1. Plaatsen / verwijderen SD kaart Stap 2. Installeren GuardCam LED Stap 3. Monteren GuardCam LED Stap 4. Aanpassen instellingen Stap 5. Instellen datum, tijd en video mode

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding HD Auto Video Recorder Gebruikershandleiding Krijg de beste functies uit uw camcorder Lees de handleiding vóór het gebruik 2.7- inch LTPS TFT LCD HD 720P 120 graden Super Groothoeklens Beste gebruikers:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

DF Digitale fotolijst

DF Digitale fotolijst DF-1031 10 Digitale fotolijst Hoofdstuk 1: Productiestandaard 1.1 Functielijst...2 1.2 Parameterlijst...3 1.3 Problemen oplossen...3 1.4 Aansluitingen...4 1.5 Accessoires...4 1.6 Temperatuur en vochtigheid.4

Nadere informatie

AR280P Clockradio handleiding

AR280P Clockradio handleiding AR280P Clockradio handleiding Index 1. Beoogd gebruik 2. Veiligheid o 2.1. Pictogrammen in deze handleiding o 2.2. Algemene veiligheidsvoorschriften 3. Voorbereidingen voor gebruik o 3.1. Uitpakken o 3.2.

Nadere informatie

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB10-201 XENTA 10ic 10 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 10 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES

TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES TAB13-201 XENTA 13c 13,3 TABLET FIRMWARE UPGRADE INSTRUCTIES Page 1 of 9 VOORDAT U BEGINT: BACKUP BELANGRIJKE GEGEVENS! Bij het upgraden van uw Yarvik tablet naar Android 4.1.1 zullen alle gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-600

Handleiding Sony PRS-600 Handleiding Sony PRS-600 -Aanraakscherm (touchscreen) en stylus -Besturing Nederlands -Geheugen: 512 MB en uit te breiden met geheugenkaart -Prijs: 299 euro -Boeken, documenten, foto s (zwart/wit), muziek,

Nadere informatie

Updaten van de firmware voor systeemcamera s, NIKKOR Z-objectieven en compatibele accessoires

Updaten van de firmware voor systeemcamera s, NIKKOR Z-objectieven en compatibele accessoires Updaten van de firmware voor systeemcamera s, NIKKOR Z-objectieven en compatibele accessoires Hartelijk dank voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe u de firmware updatet voor Nikon

Nadere informatie

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS

R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS R-99 COMPUTER INSTRUCTIONS LCD Display Liquid Crystal Display SPM Weergave Functie Identificatie 1. STOP Display = STOP status 2. Manueel Display = 1~16 Weerstand levels 3. Program Display = P1~P12 4.

Nadere informatie

CA2010 Handleiding Digitale Alcoholmeter

CA2010 Handleiding Digitale Alcoholmeter CA2010 Handleiding Digitale Alcoholmeter Onderdelen Mondstuk Uitgang adem (Niet afdekken) LCD Scherm Aan/Uit Schakelaar Lichtnet Aansluiting Batterij Compartiment (Achterkant) Deze meter is bestemd om

Nadere informatie

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen Dank u voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe de firmware voor WR-1 en WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER

GEBRUIKSAANWIJZING EN. PROJECTION ALARM CLOCK INSTRUCTION MANUAL DE. PROJEKTIONSWECKER PRC 280 NL. PROJECTIE WEKKER EN. PROJECTION ALARM CLOCK DE. PROJEKTIONSWECKER FR. RÉVEILLE PROJECTION GEBRUIKSAANWIJZING INSTRUCTION MANUAL BEDIENUNGSANLEITUNG MODE D EMPLOI GEBRUIKSAANWIJZING Wij feliciteren

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z)

Gebruiksaanwijzing. OV-BaseCore7(Z) Gebruiksaanwijzing NL OV-BaseCore7(Z) Belangrijke veiligheidsinstructies Waarschuwing: Om het risico op elektrische schokken te beperken, mag u de behuizing of de achterkant niet verwijderen. Alle onderdelen

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de SJ4000 WIFI Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Inhoud. Inhoud. Inleiding. Tips voor de bediening. Digitale monoculaire nachtzichtkijker. Inhoud DENVER NVI-500 DENVER NVI-500

Inhoud. Inhoud. Inleiding. Tips voor de bediening. Digitale monoculaire nachtzichtkijker. Inhoud DENVER NVI-500 DENVER NVI-500 Inhoud Inhoud Digitale monoculaire nachtzichtkijker Gebruikshandleiding Model: Inhoud Inleiding 3 Tips voor de bediening 4 Overzicht van de componenten 5 7 Batterijen installeren 7 Inschakelen 8 Uitschakelen

Nadere informatie

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen.

Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding. Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. Mp3 speler met luidspreker Instructiehandleiding Lees deze instructies svp goed door alvorens dit apparaat in gebruik te nemen. NL Gebruiksaanwijzing TOETS AANDUIDINGEN 9 1 3 2 5 6 4 8 7 1 Vermogen AAN/UIT

Nadere informatie

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1

Handleiding Plextalk PTN1. Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 Handleiding Daisyspeler Plextalk PTN1 1 DAISYSPELER PLEXTALK PTN1 Korte inleiding: Wij hopen dat u plezier zult beleven aan het beluisteren van de digitale boeken. Dit document beschrijft de hoofdfuncties

Nadere informatie

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje

Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje Handleiding Vuzix Smart Glass en Netgear kastje In deze handleiding wordt uitgelegd hoe de Vuzix Smart Glass werkt en hoe deze gebruikt kan worden voor het inbellen met de applicatie Genzõ. Deel I: In

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01

Handleiding. Systeem: Android 4.4 Processor: All Winner A31S Editie: V01 Handleiding Basis inleiding... 1 Knoppen en aansluitingen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Basis specificaties... 1 Starten... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Opstarten en afsluiten... Fout!

Nadere informatie

Handleiding Prestigio Nobile PER3562. Bediening

Handleiding Prestigio Nobile PER3562. Bediening Handleiding Bediening Houd de Power knop ingedrukt om het apparaat in te schakelen. Na het opstartscherm gaat het apparaat automatisch naar het hoofdmenu op het Home scherm. Het hoofdmenu bestaat uit:

Nadere informatie

Handleiding PAL4-iPad

Handleiding PAL4-iPad Handleiding PAL4-iPad Op deze sticker vindt u uw gebruiksgegevens. Bewaar deze handleiding dus goed! Powered by Aan de slag Met deze handleiding kunt u direct aan de slag met de PAL4-iPad. Hoe beeldbelt

Nadere informatie

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor

Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor Handleiding voor VAT810-CO2/SD-B Luchtkwaliteit monitor 1. Algemene beschrijving 2. Gebruiksvoorschriften 3. Bediening & Aansluitingen 4. Gebruiksinstructies 5. Stroomvoorziening 6. Communicatie 7. Uitgangsignaal

Nadere informatie

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen De firmware bijwerken voor WR-1/WR-R10 draadloze afstandsbedieningen Dank u voor het kiezen van een Nikon-product. Deze gids beschrijft hoe de firmware voor WR-1 en WR-R10 draadloze afstandsbedieningen

Nadere informatie

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen.

Installatie handleiding. Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Installatie handleiding Stap 1: Haal de deurbel en binnenbel voorzichtig uit de doos en controleer deze op beschadigingen. Laat de beschermfolie op de voorkant van de deurbel zitten om eventueel netjes

Nadere informatie

RS Digidown. Digitale Tachograaf Download Tool. Handleiding

RS Digidown. Digitale Tachograaf Download Tool. Handleiding Page 1 of 6 RS Digidown Digitale Tachograaf Download Tool Handleiding Page 2 of 6 Introductie De RS Digidown is compatibel met elk type digitale tachograaf. Hieronder ziet u de verschillende types. Op

Nadere informatie

Nederlands. Inhoud verpakking. Uw Camera. G-Shot D610. Voorzijde. Achterzijde -1-

Nederlands. Inhoud verpakking. Uw Camera. G-Shot D610. Voorzijde. Achterzijde -1- Nederlands G-Shot D610 Inhoud verpakking Controleer de verpakking op de volgende inhoud: CD-ROM (incl. Camera Driver) Camera hoes Pols band 2 x AA Alkaline Batterijen USB kabel TV OUT kabel Handleiding

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie.

GEBRUIKSAANWIJZING. 9. Balpunt pen. Alvorens gebruik, laad uw nieuwe camera pen alstublieft gedurende 4 uur op voor optimale prestatie. EP535/MP948 CAMERA PEN GEBRUIKSAANWIJZING LEES DEZE GEBRUIKSAANWIJZING ALSTUBLIEFT VOOR HET EERSTE GEBRUIK, BEWAAR DEZE GEBRUIKSAANWIJZING OP EEN VEILIGE PLEK VOOR TOEKOMSTIGE REFERENTIE! PRODUCT OMSCHRIJVING

Nadere informatie

2015 Multizijn V.O.F 1

2015 Multizijn V.O.F 1 Dank u voor de aanschaf van de gloednieuwe SJ5000 Camera. Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de camera gaat gebruiken en wij hopen dat u snel vertrouwd zal zijn met de camera en u veel spannende

Nadere informatie

Bestnr. 95 54 58 Digitale fotolijst Intenso 8"

Bestnr. 95 54 58 Digitale fotolijst Intenso 8 Bestnr. 95 54 58 Digitale fotolijst Intenso 8" Alle rechten, ook vertalingen, voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatische gegevensbestand, of openbaar

Nadere informatie

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2

Nokia Extra Power DC-11/DC-11K /2 Nokia Extra Power DC-11/DC-11K 5 2 4 3 9212420/2 2008-2010 Nokia. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Met de Nokia Extra Power DC-11/ DC-11K (hierna DC-11 genoemd) kunt u de batterijen van twee compatibele

Nadere informatie

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Aansluiten (4) 2. Batterij afstandsbediening plaatsen (5) 3. Gebruik (6)

Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Aansluiten (4) 2. Batterij afstandsbediening plaatsen (5) 3. Gebruik (6) Verkorte werkwijze eerste gebruik 1. Aansluiten (4) 2. Batterij afstandsbediening plaatsen (5) 3. Gebruik (6) Hoofdstuk! 1 Inleiding Deze handleiding is bedoeld voor gebruikers van de TRUST PHOTO VIEWER.

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-650

Handleiding Sony PRS-650 Handleiding Sony PRS-650 -Sony PRS-650 -Aanraakscherm (touchscreen) 6 inch en stylus -Besturing: Nederlands -Geheugen: 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart (SD) -Prijs: 229 euro - 12 woordenboeken

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Camera PCE-TC 28

GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Camera PCE-TC 28 PCE Brookhuis B.V. Institutenweg 15 7521 PH Enschede The Netherlands Telefoon: +31 (0)900 1200 003 Fax: +31 53 430 36 46 info@pcebenelux.nl www.pce-instruments.com/dutch GEBRUIKSAANWIJZING Infrarood Camera

Nadere informatie

Handleiding Sony PRS-T2. Opstarten en afsluiten

Handleiding Sony PRS-T2. Opstarten en afsluiten Handleiding Sony PRS-T2 - Sony PRS-T2 - Aanraakscherm (touchscreen) 6 inch en stylus - Besturing Nederlands - Geheugen; 2 GB en uit te breiden met geheugenkaart (SD) - Prijs: 150-12 woordenboeken - Boeken,

Nadere informatie

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding

SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding SenseAir psense-ii: Gebruikshandleiding NETVOEDING/BATTERIJEN De psense-ii gebruikt vier oplaadbare penlite (AA) batterijen. Om de batterijen te plaatsen of te vervangen moet je met een schroevendraaier

Nadere informatie

Externemediakaarten Gebruikershandleiding

Externemediakaarten Gebruikershandleiding Externemediakaarten Gebruikershandleiding Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java is een in de Verenigde Staten gedeponeerd handelsmerk van Sun Microsystems, Inc. SD Logo is een handelsmerk

Nadere informatie

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu ipod tower 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu VOORWOORD DANK Beste klant, Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om u te bedanken voor de aankoop van deze speler.

Nadere informatie

GIDS VOOR DE GEBRUIKER

GIDS VOOR DE GEBRUIKER GIDS VOOR DE GEBRUIKER Aangekoppelde Afstandsbediening MWR-TH00 MWR-TH01 Airconditioner Ne DB98-26319A(1) Veiligheidsvoorschriften Voordat u de aangekoppelde afstandsbediening gebruikt, leest u best deze

Nadere informatie