Zweeds Schaatsavontuur 2011

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zweeds Schaatsavontuur 2011"

Transcriptie

1 Zweeds Schaatsavontuur 2011 Inhoud een 3-daagse trektocht over ongerept natuurijs o.l.v. Zweedse gidsen Algemeen Reisbeschrijving Hoe goed moet u kunnen schaatsen Wanneer kunt u dit avontuur beleven Wat kost het Wat krijgt u er voor Eventuele extra kosten Speciale groepen Reisvoorwaarden Kledingadvies voor Zweden Almgrens Travel betalingsvoorwaarden Actueel schaatsweer & ijsbericht Donderdagmorgen i.p.v. donderdagavond Stockholm a la Carte Aparte bijlage: boekingsformulier + zo boekt u het avontuur Zweedse Schaatsgarantie 2011 De ijszekerheid in het gebied van 400 km rondom Stockholm is zo groot dat we u in januari, februari en tot het derde weekend in maart elk weekend schaatsijs kunnen garanderen. De Zweedse touroperator belooft zich maximaal in te spannen in het zoeken naar het mooiste beschikbare natuurijs voor een trektocht. Indien omstandigheden in het gebied rond Stockholm zo mochten verslechteren dat schaatsen slecht of onmogelijk is, dan moet u wel rekening houden met een wat langere bustocht naar beter schaatsijs, maar schaatsijs vinden we altijd!

2 Algemeen In midden Zweden ligt aan de oostkust rond Stockholm, het schaatsmekka van het Zweedse lange afstand schaatsen. Binnen een straal van 200 km liggen duizenden meren en een estuarium van ongekende schoonheid met meer dan eilandjes (de z.g. scherenkust). Het schaatsseizoen loopt normaal van half november tot half april. Al snel kun je schaatsen op de kleine meren in de wat hoger gelegen bosgebieden. Nadat de middelgrote meren dicht zitten is het de beurt aan de Malaren en Hjalmaren, te vergelijken met ons IJsselmeer qua schaatsoppervlakte. Dan wordt de langst bekende tocht van Zweden mogelijk, namelijk over 220 km van Orebro via het Hjalmare-kanaal naar Stockholm. Tegelijkertijd met de Malaren begint ook de scherenkust dicht te vriezen. Afhankelijk van hoe streng de winter is, kan men steeds verder de Oostzee op en tussen meer dan meestal onbewoonde eilandjes door schaatsen. Het ijs aan de Oostzeekust heeft gewoonlijk zijn grootste omvang in februari. Zo n schaatsavontuur is uniek in de wereld en dat op twee uurtjes vliegen! In Zweden moet het ijs op zoetwatermeren ongeveer 5 cm dik zijn om erop te kunnen schaatsen, terwijl men 8 cm moet aanhouden voor zoutwater. Kennis van de omgeving en de verschillende soorten ijs is een must! Daardoor kan men in Zweden beter alleen onder leiding van ervaren gidsen gaan schaatsen. Schaatsen op zijn Zweeds betekent dan ook iets heel anders dan een toertocht in Nederland. Zo kan je b.v. niet op noren schaatsen, maar moet je speciale Zweedse Kluunschaatsen hebben in verband met het vele klunen en het feit dat je op ongeveegd natuurijs (er ligt vrij snel wat sneeuw op het ijs) met al zijn oneffenheden schaatst. Voorts heb je een complete uitrusting nodig, bestaande uit ijsprikkers, ijsstokken, een reddingslijn en een rugzak. Men hoeft geen schaatsspecialist te zijn om mee te kunnen. Wel een sportief karakter hebben, recht op de schaatsen kunnen staan en bereid zijn dit wel de hele dag te doen. Afstanden zijn zeer afhankelijk van locatie en ijsomstandigheden. Reken u 50 tot 75 km per dag. Echter Zweeds schaatsen is niet diep zitten en kilometers maken, maar rustig rechtop rijdend, bij voorkeur voor de wind en van natuur en ongekende stilte genieten. En dat drie dagen lang! U krijgt van ons de garantie dat u dat weekend op het beste beschikbare natuurijs zult schaatsen en met maximale variatie qua schaatsijs. Indien mogelijk ook in de unieke Archipelago en langs de kust op de Oostzee. Alleen mogelijk in de omgeving van Stockholm!

3 Reisbeschrijving Het Zweedse schaatsavontuur bestaat uit een geheel verzorgde vierdaagse vliegreis naar natuurijs rond Stockholm in midden Zweden. Vertrek van Schiphol, donderdagavond. U vertrekt, afhankelijk van welke vliegmaatschappij u geboekt hebt, met de KLM of de SAS. Wij adviseren u minimaal 1,5 uur voor vertrek van uw vlucht op Schiphol in te checken. U krijgt de vliegticket als E-ticket thuis gestuurd per , zodra u bij ons geboekt hebt. Print deze thuis uit en neem dit formulier mee op reis. Naast uw reisschema met de KLM staat hierop uw reserveringsnummer. Reeds 22uur voor vertrek (dus woensdagavond na uur reeds!) kunt u met uw reserveringsnummer via internet inchecken. U hoeft dan alleen nog maar uw bagage af te geven bij het z.g. luggage-droppingspoint. Uiteraard kunt u ook gewoon donderdagavond op Schiphol inchecken. Denk er aan dat u niet de tijd vergeet tijdens het eventueel shoppen op Schiphol want u dient 20 minuten voor vertrek bij de Gate te zijn en het is nogal een eind lopen naar de Gate. Op het vliegveld Arlanda in Zweden kunt u direct de shuttlebus nemen naar het Radisson SAS Arlandia Hotel nemen. Deze is gratis en gaat elke 15 minuten en stopt voor het hotel waar u op eigen gelegenheid kunt inchecken. Dan krijgt u tevens een schrijven van de Zweedse gidsen met instructie voor de volgende ochtend. Uw kamer is gereserveerd op uw naam. Aankomst in hotel rond uur, zodat u eerst van een goede nachtrust kunt genieten alvorens aan het Zweedse avontuur te beginnen. Tijdens het uitgebreid Scandinavisch ontbijtbuffet maakt u uw eigen lunchpakket klaar, inclusief het vullen van uw thermosfles en uw bidon met de door u gewenste warme en/of koude dranken. Tijdens het ontbijt komt de bus voorrijden met de gidsen. Zij komen u opzoeken in de ontbijtzaal. Vervolgens vertrekt u om uur precies per luxe touringcar naar het mooist beschikbare ijs. In de bus krijgt u uitleg van de werking van de uitrusting middels een video. Afhankelijk van de afstand naar het beste beschikbare natuurijs schaatst u gewoonlijk reeds rond uur! Tegen het einde van de middag brengt de bus u naar het eerste 3-sterren hotel in de buurt ( zo weinig mogelijk reistijd) waar u gratis gebruik kunt maken van de sauna en gaat genieten van een heerlijk diner. De volgende ochtend stapt u na het ontbijt, waarbij u weer uw eigen lunchpakket klaar maakt, in de bus en wordt u wederom naar het best beschikbare ijs op die dag gereden. U schaatst alle drie dagen in groepsverband met een complete Zweedse schaatsuitrusting, inclusief de unieke Zweedse kluunschaatsen. In elke groep varieert de schaatsvaardigheid, zodat deze vaak gesplitst zal worden in een snelle en een langzame groep. Tijdens de rustpauzes zijn beide groepen meestal weer bij elkaar. U

4 maakt een heuse trektocht, waarbij u nooit twee keer op hetzelfde stukje ijs schaatst en zo mogelijk in twee verschillende hotels zult overnachten. Uw bagage blijft dan in de bus die alle dagen continu ter beschikking van de groep blijft. Dus mocht u om welke reden dan ook er helemaal doorheen zitten, dan kunt u altijd plaatsnemen in de bus en het voor die dag voor gezien houden. Zondags schaatst u zeker nog tot uur en krijgt u op de luchthaven de mogelijkheid te douchen en om te kleden. Vervolgens heeft u nog tijd om wat warms te eten bij een van de gezellige en goed betaalbare eettentjes in hal 4. Wel raden wij u aan eerst in te checken en daarna pas wat te eten. Uw vliegtuig vertrekt tussen en uur. Als u zondagavond rond uur terug op Schiphol bent heeft u het idee een week weggeweest te zijn en bent u een geweldig schaatsavontuur rijker. Hoe goed moet u kunnen schaatsen Het leuke van het Zweedse schaatsen is, dat eigenlijk iedereen dit avontuur kan meemaken. In Zweden wordt er niet diep zittend en snel gereden, maar juist heel relaxed rechtop geschaatst, bij voorkeur voor de wind (waarom moeilijk doen als het makkelijk kan) en heerlijk genieten van de ongerepte natuur om je heen. We raden u wel sterk aan om vooraf enkele keren naar de ijsbaan te gaan om in ieder geval het ijsgevoel en een zeker evenwichtsgevoel op de ijzers te hebben. Het Zweedse schaatsavontuur betekent wel de hele dag schaatsen en drie dagen lang. Er wordt dus wel iets van je uithoudingsvermogen gevraagd! Wanneer kunt u dit avontuur beleven in 2011 Met vertrek op donderdagavond vanaf Schiphol en terugkomst zondagavond rond uur kunt het Zweeds schaatsavontuur boeken in de volgende weekenden: weekend 1 20 /1-23 / 1 weekend 2 27 /1-30 / 2 weekend 3 03 /2-06 / 2 weekend 4 10 /2-13 / 2 weekend 5 17 /2-20 / 2 1 e weekend schoolvakantie weekend 6 24/ 2-27 / 2 2 e weekend schoolvakantie weekend 7 03/ 3-06 / 3 Carnaval weekend 7 10/ 3-13 / 3 Let op schoolvakanties kunnen variëren per school!

5 Wat kost het Zweeds Schaatsavontuur 2011 Vliegticket, vanaf 149,= p.p. afhankelijk wanneer u boekt; Landarrangement 799,= p.p. ( op basis van 2 pk) Actie: vóór 15 december 2011 boeken en direct de volledige reissom betalen, krijgt u 40 p.p. korting! Waaruit bestaat het landarrangement 1 nacht RadissonSAS Hotel, incl. Zweedsontbijt + lunchpakket; 2 nachten Swedisch Country Side Hotels, incl. ontbijt, lunchpakket, diner + sauna; 3 dagen de beschikking over de vereiste complete Zweedse uitrusting, incl. Zweedse X-Adventure schaatsen en schoenen; 3 dagen begeleiding ervaren Zweedse (Engels sprekende) gidsen 3 dagen alle transfers voor u en uw bagage per luxe touringcar gelegenheid douchen en omkleden op luchthaven op zondag; incl. de bijdrage Zweeds natuurfonds ( 6,13 p.p.). de garantie dat u dat weekend op het beste beschikbare natuurijs in een straal van 200 km rondom Stockholm schaatst. Eventuele extra kosten door uw persoonlijke wensen Indien wij voor u de vlucht boeken, 10 p.p. boekingskosten 1 persoonskamer toeslag voor 3 nachten 99,= Reis- en/ of annuleringsverzekering ; Vervoer van en naar Schiphol; Uitgaven van persoonlijke aard en drankjes in de hotels; Verlenging verblijf in Zweden Speciale groepen Indien gewenst kan er een optie genomen worden voor meerdere personen om een eigen groep te vormen. Exclusiviteit kunnen wij alleen geven indien de groep uit 25 personen bestaat. Daaronder behoudt de organisatie het recht om deze groep bij een geringer aantal aan te vullen tot maximaal 30 personen. Eventuele speciale wensen van de groep zijn bespreekbaar. Een exclusieve groep kleiner dan 25 personen is alleen mogelijk tegen meerkosten. Kortom uw weekend geheel op maat en zo bijzonder maken zoals u dat graag zou willen. Wel tijdig reserveren natuurlijk. Nieuw voor 2011: speciale VIP reizen vanaf 15 p. Vraag ons naar de voorwaarden.

6 Reisvoorwaarden De prijs geldt per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Toeslag 1 persoonskamer voor 3 nachten is 99,= Op uw verzoek zullen wij proberen een kamergenoot te zoeken. Alle weekend gaan altijd door ongeacht het aantal boekingen. Maximaal 30 personen per groep. Bij minder dan 30 deelnemers kunnen Zweedse deelnemers toegevoegd worden door de Zweedse touroperator. Maximaal twee groepen per weekend. Exclusieve groepen van elk willekeurig aantal alleen op aanvraag en alleen tegen meerkosten. De Zweedse touroperator belooft zich maximaal in te spannen in het zoeken naar het beste beschikbare natuurijs voor een trektocht. Indien omstandigheden in het gebied rond Stockholm zich zo mochten verslechteren dat schaatsen slecht of onmogelijk is, dan moet u wel rekening houden met een wat langere bustocht naar het beter ijs, maar schaatsijs vinden we altijd! Schaatsen is Zweden is niet gevaarlijker dan in Nederland. Een ongelukkige val zou behandeling in een Zweeds ziekenhuis noodzakelijk kunnen maken. Kijk dus even vooraf of deze kosten in het buitenland door uw ziektekostenverzekering gedekt zijn. Neem altijd uw zorgpas mee want dan hoeft u zelf niets te betalen. Voor alle duidelijkheid: deelname is geheel op eigen risico. Indien u niet strikt de aanwijzingen van onze gidsen opvolgt vervalt iedere aansprakelijkheid van de gidsen, de Zweedse touroperator en/of Almgrens Travel. Bij ons geen enkele verplichting tot bepaalde verzekeringen, maar voor het geval u geen doorlopende verzekeringen hebt, is het wel raadzaam naast een reisverzekering tevens een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze laatste geeft recht op volledige terugbetaling van de reissom bij gedwongen annulering uwerzijds en tevens op een gedeeltelijke terugbetaling van de niet genoten vakantiedagen bij vroegtijdig afbreken van het weekend door ernstige ziekte of ongeval van uzelf of naaste familie. Tegen geringe meerkosten kan zelfs uw onmisbare waarnemer (zakelijk en / of privé) mee verzekerd worden. Let op: een eventuele annuleringsverzekering dient u direct bij aanmelding op te geven. De overige reisvoorwaarden, zoals hierboven niet expliciet vermeld, vallen onder de reisvoorwaarden van de vereniging van ANVRreisorganisatoren, zoals vermeld in de meest recente brochure ANVRreisvoorwaarden. Op uw verzoek sturen wij graag deze brochure. Het Zweeds Schaatsavontuur is een exclusief reisprogramma van de Zweedse touroperator Oar, in samenwerking met Almgrens Travel ontwikkeld en waar wij reeds vele honderden Nederlandse schaatsers naar alle tevredenheid van hebben mogen laten genieten.

7 Kledingadvies In Zweden rond Stockholm is het s winters overdag 2 tot 5 graden kouder dan op dat moment bij ons in Nederland. Maar het kan er ook 10 tot 15 graden kouder zijn qua gevoelswaarde, vooral bij noordenwind. Wij raden u dan ook aan wat extra kleding mee te nemen. Mocht u het niet nodig hebben, dan kunt u dit in de bus achterlaten. Uit ervaring van voorgaande reizen en advies van de Zweedse gidsen adviseren wij u het volgende mee te nemen : 1 windjackje of extra trui (warm blijven tijdens de pauzes) 2 paar handschoenen (bij voorkeur waterdicht) 2 paar dikke sokken 1 complete set schaatskleding (thermo ondergoed, zonnebril, muts en bij voorkeur kleding in laagjes, zodat afhankelijk van de temperatuur iets meer aan of uit kunt doen). 1 thermoskan (voor warme dranken) 1 plastic fles of bidon (voor koude dranken) 1 handdoek (niet te groot, voor in de rugzak) eventueel muesli repen voor tijdens de tocht. Gemakkelijke reiskleding (ook voor s-avonds in het hotel) In uw rugzak ter plaatse zit een complete set reservekleding. Dit mag alleen gebruikt worden in geval u te water mocht raken. Neem voldoende warme kleding en thermo ondergoed mee. Vooral bij de pauzes, dus bij stilzitten, koel je snel af. Trek op dat moment altijd even een extra trui of windjackje aan. Ook tijdens het schaatsen is een schaatsbroek alleen te koud. Trek hier bij voorkeur nog een langlauf- of trainingsbroek overheen Almgrens Travel Betalingsvoorwaarden Voor de totstandkoming van de reisovereenkomst dient de totale overeengekomen reissom betaald te worden. Doet u dat middels het bijgesloten boekingsformulier of via onze website. Binnen 3 dagen ontvangt u van ons de factuur als bevestiging van uw boeking. Als u ons gemachtigd heeft, is dan alles geregeld. Direct bij uw boeking wordt een aanbetaling van 250 geïnd. Zes weken voor de reisdatum wordt het restant van de uw gefactureerde reissom van uw rekening afgeboekt. Als u binnen 6 weken wilt vertrekken dient u de totale factuur per ommegaand telefonisch over te maken. Hierna zullen wij u een bevestiging van uw boeking doen toekomen. Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen door derden en / of sterke koersveranderingen. Vóór 15 december 2011 boeken en direct de volledige reissom betalen, krijgt u 40 p.p. korting!

8 Actueel Schaatsweer- & IJsbericht Alleen op onze site betrouwbaar! Volgens onze Zweedse touroperator Bengt Kull is de internationale berichtgeving over het actuele weer met name in en rond Stockholm geen betrouwbare informatie voor ons Zweeds schaatsavontuur. Zo hebben we de afgelopen jaren goed schaatsijs gehad, terwijl het weerbericht over Stockholm constant +6 graden en regen gaf. Zelfs de bewoners van Stockholm kunnen het idee hebben dat er helemaal niet geschaatst kan worden en weet onze touroperator toch goed schaatsijs te vinden. Daarom vindt u op vanaf elke maandag het juiste weer en ijsinformatie van de heer Bengt Kull en de verwachtingen voor het komende weekend. Zo nodig gecorrigeerd per dag.! Wij raden u aan alleen deze informatie als betrouwbaar voor uw weekend te beschouwen, want Bengt Kull staat tenslotte garant voor een goed schaatsweekend. Donderdagmorgen i.p.v. in de avond naar Stockholm Maak kennis met van de stad Stockholm nu u toch in Zweden bent zonder veel extra kosten. Wandelend, winkelend of rondrijdend snuift u aan de Zweedse samenleving. Na een lekker etentje in de oude stad komt u in de avond in uw hotel terug met een schatrijke ervaring. Stockholm à la Carte arrangement, vanaf 40,= p.p. Kunt u niet donderdag maar wel maandag, dan kunnen we Stockholm a la Carte aanraden. Bestaat uit de accommodatie plus ontbijt, naar eigen keuze en de speciale Stockholm à la Carte kaart. Deze kaart biedt onder meer onbeperkt gratis gebruik van het openbaar vervoer met bussen, metro en sneltreinen, vier gratis boottochten, gratis entree bij 60 bezienswaardigheden en toeristische attracties, alsmede een uitgebreide140 pagina's tellende reisgids van de Stad Stockholm. U kunt kiezen uit 41 hotels, verspreid over geheel Stockholm en variërend van 2 tot 5 sterren. Op onze website vindt een directe link naar de site Wij verzorgen de boeking van dit additionele arrangement graag voor u. Almgrens Travel, de reisspecialist voor Zweeds natuurijs. postadres Pirolastraat 13, 8881CD Terschelling-West contactadres Tel ; Mobile en SMS internetadres info@almgrens.nl; website: betalingen ING rekening

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Almgrens Travel Orsameer 2006 Schaatsarrangementen

Almgrens Travel Orsameer 2006 Schaatsarrangementen Algemeen Een heerlijke week genieten van de Zweedse winter. Op een prachtig geveegde en op veiligheid gecontroleerde baan van 25 km lengte op het Orsameer in Midden Zweden. Ontdek de stilte en de prachtige

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

Grangärde Hotel Schaatsarrangement

Grangärde Hotel Schaatsarrangement Grangärde Hotel Schaatsarrangement Compleet arrangement met geveegd en veilig ijs direct voor hoteldeur van Nederlandse familie van Trigt In een wonderschone en ongerepte natuurlijke omgeving kunt u in

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARCIA MARE E MONTI ARENZANO ITALIË De mars tussen berg en zee in Arenzano is zonder twijfel de zwaarste van alle IMLwandeltochten. Vanuit het Italiaanse kuststadje wordt al

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA FOUR DAYS WALKS BARCELONA + MARBELLA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN MARBELLA FOUR DAYS WALKS CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA MARBELLA + BARCELONA / SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalneder van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2013

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINATA INTERNACIONAL DE BARCELONA BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona)

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN FOURDAYSWALKS CASTLEBAR IERLAND Cead Mile Failte...Duizend maal welkom... Ierland, een eiland aan de rand van Europa. Dichtbij en toch anders. Schapen zijn talrijker dan mensen.

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Orsameer 2008. Een bijzondere Wintersportbestemming met goede schaatsmogelijkheden

Orsameer 2008. Een bijzondere Wintersportbestemming met goede schaatsmogelijkheden Orsameer 2008 Een bijzondere Wintersportbestemming met goede schaatsmogelijkheden In een wonderschone en ongerepte natuurlijke omgeving en in alle rust heerlijk een weekje winter-actief zijn. Het Orsameer

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas

Nadere informatie

Orsameer 2007. Een bijzondere Wintersportbestemming met goede schaatsmogelijkheden

Orsameer 2007. Een bijzondere Wintersportbestemming met goede schaatsmogelijkheden Orsameer 2007 Een bijzondere Wintersportbestemming met goede schaatsmogelijkheden In een wonderschone en ongerepte natuurlijke omgeving en in alle rust heerlijk een weekje winter-actief zijn. Het Orsameer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2009

Algemene voorwaarden 2009 Algemene voorwaarden 2009 Reisorganisatie De reisorganisatie is in handen van CROM Events & Communication (hierna te noemen CROM), adres Avda de les Alegries 14, 17310 Lloret de Mar, Spanje. Door het ondertekenen

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures

FROSTY TRAILS Dogsledding adventures FROSTY TRAILS Dogsledding adventures WINTER EXPEDITIE IN ZWEEDS LAPLAND / met sneeuwschoenen over het King s Trail. 1. Korte beschrijving 8 daagse expeditie met 6 dagen sneeuwschoenwandelen over het Kungsleden

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Parijs.

Met de Fotografie op reis naar Parijs. Met de Fotografie op reis naar Parijs. PROGRAMMA PARIJS 06:00 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 10:00 uur #

Nadere informatie

KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR

KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR EXTRA VAKANTIE INFORMATIE KENIA, TANZANIA EN ZANZIBAR JAMBO KENYA SAFARI in aansluiting op de zaterdagvlucht vanuit Amsterdam (code B, inclusief intercontinentale vlucht). U komt aan op zondag en verblijft

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA SNOW EXTREME IN ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN ESPAÑA EXCLUSIVA IS PARTNER VAN DE SKIHUT WELKOM BESTE WINTERSPORT

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen.

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen. Algemene reisvoorwaarden Urban Africans Reizen Artikel 1 De totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Een reis kan schriftelijk of telefonisch geboekt worden. Indien de reiziger zich telefonisch heeft aangemeld,

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

Almgrens Travel Östersund Schaatsarrangementen 2006

Almgrens Travel Östersund Schaatsarrangementen 2006 Algemeen Het Zweedse Östersund ligt ongeveer 300 km ten oosten van de Noorse stad Trondheim en ongeveer 600 km boven Stockholm, in de provincie Jamtland. Het is de meest ijszekere schaatsbestemming in

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Londen.

Met de Fotografie op reis naar Londen. Met de Fotografie op reis naar Londen. PROGRAMMA LONDEN 06:30 uur # Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen parkeren. 11:00 uur (Eng)#

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering

DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering DK680 Bijzondere Voorwaarden Doorlopende Annulering Deze voorwaarden vormen één geheel met de Algemene Voorwaarden. Woorden welke cursief geschreven zijn, worden nader beschreven in artikel 5 Nadere begripsomschrijvingen.

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

Reisverzekering. Met stip de beste

Reisverzekering. Met stip de beste Reisverzekering Met stip de beste Waar u ook vakantie viert, één ding is zeker: u wilt er onbezorgd van genieten. Een reis verzekering is daarbij onmisbaar. Of u nu kiest voor een reisverzekering voor

Nadere informatie

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018

Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Wintersportreis Zeldenrust-Steelantcollege 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma

Nadere informatie

TRAVEL PACKAGES FOR BELGIAN CATS FANS TO EUROBASKET WOMEN 2019

TRAVEL PACKAGES FOR BELGIAN CATS FANS TO EUROBASKET WOMEN 2019 TRAVEL PACKAGES FOR BELGIAN CATS FANS TO EUROBASKET WOMEN 2019 FIRST ROUND PACKAGE #1 26/06/19 01/07/19 o 26/06/19 Brussel Belgrado 09.50 12.05 o 01/07/19 Belgrado Brussel 06.45 09.10 5 overnachtingen

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Wintersportreis Lodewijk college 2019

Wintersportreis Lodewijk college 2019 Wintersportreis Lodewijk college 2019 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Betaling van de reis Adresgegevens van de accommodatie en belangrijke nummers Pistekaart Spullen om mee te nemen Weekprogramma Reglement

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Idodidid

Algemene Voorwaarden Idodidid Algemene Voorwaarden Idodidid TOEPASSELIJKE ALGEMENE VOORWAARDEN Idodidid 1. Definities: In deze algemene voorwaarden hebben onderstaande begrippen de volgende betekenis Idodidid gevestigd in Rotterdam,

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

Goed voorbereid op reis.

Goed voorbereid op reis. Goed voorbereid op reis. Al vanaf 0,95 per persoon per dag Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering 100% dochter ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering U gaat op reis. Maar voordat u vertrekt,

Nadere informatie

Een reis plannen via internet

Een reis plannen via internet Weetjes Een reis plannen via internet Infosessie bibliotheek 25 november 2015 Meer dan de helft van de Vlamingen boekt hun reis online. 36% boekt online omwille van de prijs. Even belangrijk is de omschrijving

Nadere informatie

Sportklas survivalkamp

Sportklas survivalkamp Sportklas survivalkamp Belangrijke informatie Aankomst en vertrek Nog een paar weken en dan is het zover: we gaan naar de Ardennen. Op maandag 22 juni vertrekken we om 8.00 uur per bus van school naar

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Wintersportarrangementen

Wintersportarrangementen Touring Activiteiten Excursies Brochure 2014 Wintersportarrangementen 2014 GROEPSDAGTOCHTEN Speciale Winterarrangementen 2014 SW 01. AlpinCenter Bottrop Tijd: 10.00-23.00 uur In het AlpinCenter in Bottrop,

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!...

Inhoud. Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 1 Inhoud Vertrek & Terugkomst... 3 Aankomst... 4 Parijs... 5 Wat kun je in Parijs allemaal zien!... 6 Meeneemlijst... 7 Onderlinge AFSPRAKEN!... 8 2 Vertrek & Terugkomst Vertrek: Donderdag om circa 03.45

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten.

Raid Arctique 2014. Het definitieve reisschema wordt vastgesteld bij het sluiten van de inschrijving nav. de beschikbaarheid van de hotels/hutten. Informatie Raid Arctique 2014 Raid Arctique 2014 De Raid Arctique is een tocht van de Poolcirkel naar Parijs met een proloog in Kiruna. Veertig jaar na de introductie van de Citroën CX reizen de zelfde

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015

Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Reisvoorwaarden Matoke Tours 2014/2015 Deze reisvoorwaarden zijn opgesteld door reisorganisatie Matoke Tours en geldend voor alle boekingen bij Matoke Tours BV (Oeganda/Rwanda/Madagascar) of Matoke Tours

Nadere informatie

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skiën -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Survival --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Marokko Atlas Allroadreis Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Duur / tijden

Marokko Atlas Allroadreis Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Duur / tijden Deze reis is vol, meld je evt. aan voor de reservelijst. Marokko Atlas Allroadreis 2018 Duur / tijden Heenreis is op 14 april 2018, terugreis is op 20 april 2018. Verlenging van verblijf is natuurlijk

Nadere informatie