Reisverslag: THAILAND. Bangkok-River Kwai en Chiang Mai

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisverslag: THAILAND. Bangkok-River Kwai en Chiang Mai"

Transcriptie

1 Reisverslag: THAILAND Bangkok-River Kwai en Chiang Mai Na een vlucht van ong. 11 uur aankomst in Bangkok. Transfer van ong. 45 minuten naar ons hotel in het centrum. Na hotelbezoek zijn we naar een tempel en Khao San (backpackersstreet). Hier zijn ontzettend veel internetcafés en goedkope pensions/hotels. s Avonds hebben we een bezoek gebracht aan Phat phong. Phat phong is het redlight district van Bangkok, hier zijn veel marktkraampjes en cafés. Per Tuk Tuk (brommertaxi) terug naar het hotel, dit is de goedkoopste manier. De volgende dag per ferry over de Chao Phraya rivier, bezoek aan een lokale markt en daarna in de een longtailboot (soort James Bond boot) over de khlongs (kanalen van de stad) oa gestopt bij een tempel (Wat) van een zittende Boeddha. We hebben heel veel groen gezien ondanks dat je midden in de stad bent. Er staan veel huizen aan de khlongs die bewoond worden. Klongs in Bangkok s Avonds hebben we een dinercruise gehad met mooi uitzicht op de skyline van Bangkok. Weer een nieuwe dag met bezoek aan de Drijvende Markt (Damnoen Saduak), ligt buiten het centrum van Bangkok. Hier ga je met een soort kano langs de kraampjes. Een stop bij een pottenbakkerij en door naar de Jungleraft (soort longtailboot) voor het vervoer over water naar het Floatel op de River Kwai. Het Floatel bestaat uit vlotten met 4 kamers per vlot, er is geen elektriciteit, wel stromend water uit de rivier, voor het donker wordt krijg je een olielamp voor de kamerdeur. Na het zwemmen in de rivier (let wel op de sterke stroming) diner en een optreden van de Mon People. Ze komen oorspronkelijk uit het grensgebied met Birma en verblijven eigenlijk illegaal in Thailand. Na een overnachting op het Floatel de volgende dag een rit gemaakt per trein vanaf Nam Tok over de dodenspoorlijn. Deze spoorlijn loopt van Thailand naar Birma en is door krijgsgevangenen uit de 2 e Wereld Oorlog aangelegd. Na deze rit per bus naar de brug over de rivier de Kwai. Tevens over de brug gelopen (wel opletten: er rijden nog steeds treinen over deze brug) en een bezoek gebracht aan het kerkhof en het museum. Op het kerkhof l

2 liggen 7000 mensen begraven waaronder ong Nederlanders. Het is een indrukwekkende dag geweest en toch 1 van de highlights van Thailand. De nacht hebben we in de nachttrein van Bangkok naar Chiang Mai doorgebracht. Na aankomst in Chiang Mai tas pakken voor 2 daagse jungle trek met overnachting bij de bergstammen. Na een mooie wandeling te voet nog een tocht op de olifant door de natuur. De overnachting was in een hutje met z n allen bij elkaar, de klamboes werden opgehangen en we hebben hieronder kunnen slapen. Na een korte nacht de laatste dag in Thailand. Per pick-up truck zijn we naar een andere bergstam (Lisu) gegaan en hebben hun dorp bezocht. Per pick up truck terug naar Chiang Mai. Om uur begint de Night Bazaar, hier kun je van alles kopen bij diverse marktkraampjes. Per vliegtuig terug naar Bangkok en van Bangkok naar Amsterdam. Bangkok: grote stad, 100 km van oost naar west. Drukke stad, diverse bezienswaardigheden oa. Grand Palace, Wat Arun, Royal Barge Museum. Diverse winkelcentra en legio restaurants. Chiang Mai: Overzichtelijke stad met diverse bezienswaardigheden oa. Tempel Wat Doi Suthep, mooie natuur. Leuke NightBazaar. Tips: De beste tijd om te reizen is november t/m maart. Er zijn diverse mogelijkheden om te pinnen en geld te wisselen. Afdingen loont bij kraampjes en op markten. Per Tuk Tuk is de goedkoopste en snelste manier om je te verplaatsen. Er wordt 2 x per dag rijst geserveerd. Neem geen koffer mee als je een trekking gaat maken. Katoenen kleding is aan te raden en goede wandelschoenen zijn een must. Geldig paspoort, visum is nodig indien langer dan 1 maand verblijf.

3 Reisverslag: THAILAND Bangkok-Noord Thailand-Phuket Na ong. 11 uur vliegen geland in Bangkok de volgende ochtend. s Middags een bezoek gebracht aan het Grand Palace met o.a. de Smagraden Boeddha, er zijn veel tempels dicht op elkaar gebouwd. Absoluut de moeite waard. Na de lunch een tocht over de khlongs (kanalen) van Bangkok met een bezoek o.a. aan het Royal Barge museum (hier liggen de koninklijke boten voor de verschillende ceremonies), per longtailboot naar de Wat Arun (Tempel van de Dageraad, gebouwd in Cambodjaanse stijl). Na het bezoek en diner in hotel Montien de tegenover gelegen markt Phatphong bezocht. Phatphong staat bekend om zijn vele kraampjes met souvenirs, tassen, T-shirts, horloges etc. De volgende dag diverse accommodaties bezocht en s middags naar de Wat Po (Tempel van de liggende Boeddha, 46 m. lang en 15 m. hoog). s Avonds hebben we een Thais diner & klassieke dansen in Silom Village gehad. Er worden verschillende dansen met de bijbehorende kostuums uitgevoerd. De volgende dag zijn we naar de Drijvende Markt (Damnoen Saduak) gegaan per bus en per longtailboot. Drijvende markt Damnoen Saduak Na de lunch per vliegtuig naar Phuket (duur ong. 1 uur), na aankomst transfer naar Patong beach en na bezoek hotel Seaview Patong en diner naar hotel Kata Beach. Een leuke dag vandaag per bus naar het noorden voor het vertrekpunt van de boot naar Phang Nga Bay (met o.a. James Bond Island). Heerlijk de hele dag op het water, een bezoek aan een moslim dorp op het water is zeer apart. Na kort strandbezoek terug naar de haven en naar Kata beach. s Avonds hebben we Patong bezocht met de barretjes en winkeltjes. Erg druk, maar wel gezellig. De volgende dag is het alweer tijd om naar Chiang Mai te gaan, per bus naar het vliegveld en dan, met een overstap in Bangkok, de vlucht naar Chiang Mai. Bangkok-Chiang Mai is ong. 1 uur vliegen. Na de lunch zijn we per bus naar Doi Suthep Mountain (3520 m) gebracht en hebben hier de Tempel van Doi Suthep bezocht.

4 Doi Suthep tempel Chiang Mai Helaas regende het tijdens ons bezoek, maar meestel heb je een mooi uitzicht over Chiang Mai en omgeving vanaf de tempel. De tempel heeft een gouden Pagoda met heilige Boeddha relikwieën. s Avonds hebben we een Khantoke Diner & Hilltribe show gezien (er worden allerlei soorten dansen uitgevoerd op verschillende muziek) en zijn we de Nightbazaar opgelopen. Ook hier heel veel souvenirs, tassen, horloge, T-shirts, etc. Vroeg op voor de tocht naar Chiang Rai en de Gouden Driehoek. Onderweg de 1 e stop bij de Mae Kok rivier, hier zijn we overgestapt in een longtailboot en naar een Karendorp gevaren, hier overgestapt op de olifant en 1 uur op de rug van de olifant door de natuur gelopen. Het 3 landenpunt, Thailand, Laos en Birma ligt bij Chiang Saen. Hier hebben we het Opium Museum bezocht en te voet naar het uitzichtpunt. (laatste stuk is sterkhellend). Terugreis Chiang Rai naar Chiang Mai duurt ong. 4 uur, het uitzicht onderweg is mooi en afwisselend. De volgende middag hebben we een bezoek gebracht aan verschillende handwerkbedrijfjes, o.a. zilverwaren, meubels, houtsnijwerk, zijdefabriek en papierfabriekje. s Avonds per nachttrein naar Bangkok, vertrek Chiang Mai om uur en aankomst in Bangkok de volgende ochtend om uur. De zitplaatsen worden omgebouwd tot beneden- en bovenbed. Na aankomst in Bangkok bezoek aan een krokodillenfarm en s avonds transfer naar het vliegveld en de vlucht terug naar Amsterdam per China Airlines. Bangkok: grote en drukke stad met diverse bezienswaardigheden, o.a. The Grand Palace met de Tempel Wat Phra Kaeo, diverse tempels, een kanalentocht. Er zijn diverse winkelcentra en restaurants. Phuket: Phuket-Stad ligt op het schiereiland Phuket. In de omgeving ligt Patong Beach, wat het drukste gedeelte van Phuket is, hier zijn veel bars, disco s, restaurantjes, winkels. Karon en Kata beach zijn rustiger maar zeker ook gezellig. Er zijn diverse excursiemogelijkheden naar o.a. Phang Nga Bay per boot, Phi Phi eilanden, Surin Islands National Park. Chiang Mai:Overzichtelijke stad met diverse bezienswaardigheden oa. Tempel Wat Doi Suthep. Het is een mooie en groene omgeving voor het maken van wandelingen en trekkings. Leuke Nightbazaar (voor het shoppen).

5 Tips: De beste tijd om te reizen is november t/m maart/april. Afdingen loont op de markten en bij de kraampjes. Flessen water zijn overal te koop en niet duur. Neem vooral katoenen kleding ivm het klimaat. Bij vertrek vanaf Bangkok moet 500 Baht vertreksbelasting betaald worden. Een paraplu voor verblijf in de regentijd is aan te raden. Goede en stevige wandelschoenen meenemen. Neem altijd een taxi met een Taximeterbord op het dak en laat de chauffeur de meter aanzetten Bij een Tuk Tuk altijd over de prijs onderhandelen. Eet (liever) niet bij de kraampjes langs de kant van de weg Neem voldoende fotorolletjes of geheugenkaartjes mee. Geldig paspoort, visum nodig bij verblijf langer dan 1 maand. 100 Baht is ong. 2,50 denk aan goede anti muggenmelk of -lotion Bangkok: grote stad, 100 km van oost naar west. Drukke stad, diverse bezienswaardigheden oa. Grand Palace, Wat Arun, Royal Barge Museum. Diverse winkelcentra en legio restaurants. Chiang Mai: Overzichtelijke stad met diverse bezienswaardigheden oa. Tempel Wat Doi Suthep, mooie natuur. Leuke NightBazaar. Tips: De beste tijd om te reizen is november t/m maart. Er zijn diverse mogelijkheden om te pinnen en geld te wisselen. Afdingen loont bij kraampjes en op markten. Per Tuk Tuk is de goedkoopste en snelste manier om je te verplaatsen. Er wordt 2 x per dag rijst geserveerd. Neem geen koffer mee als je een trekking gaat maken. Katoenen kleding is aan te raden en goede wandelschoenen zijn een must. Geldig paspoort, visum is nodig indien langer dan 1 maand verblijf.

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen

Thema Sportief. Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Thema Sportief Backpackcursus in Thailand, 30 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok Dag 4 Bangkok - Ratchaburi Dag 5 Ratchaburi - Bangkok Dag 6 Bangkok Dag 7 eigen

Nadere informatie

Thailand, deel 1. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Thailand, deel 1. Sawasdeeka. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Thailand, deel 1 Sawasdeeka Hotel in Bangkok Kennismaking dakterras Grande Ville Hotel Onze reis Noi, onze gids tot in Chiang Mai Meervallen in de klongs van Bangkok Wat Arun, de eerste tempel die we hebben

Nadere informatie

Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket

Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket 1 Magic Thailand Easyselect 15 daagse rondreis door de hoogtepunten van Noord Thailand met strand in Phuket 1 2 Dag1: Brussel-Bangkok Nachtvlucht vanuit Brussel naar Bankok via Doha met de 5* luchtvaart

Nadere informatie

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS

Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Thailand (15-daagse rondreis) 1996 reisorganisatie: KRAS Met Kras Stervakanties van 18 september 1996 t/m 2 oktober 1996 REISPROGRAMMA Dag 1 ( 18 september 1996) Vertrek per Balkan Bulgarian Airlines-lijndienst

Nadere informatie

Travelagency Tristan Z, Youri K, Ramon K en Dennis R. Reis Thailand. Zomer 2014. Inhoudsopgaven

Travelagency Tristan Z, Youri K, Ramon K en Dennis R. Reis Thailand. Zomer 2014. Inhoudsopgaven Reis Thailand Zomer 2014 ` Inhoudsopgaven Het reisschema Dagindeling bijzonderheden Route beschrijving Inbegrepen kosten niet inbegrepen kosten Totale reiskosten Reisschema voor Thailand: Periode 3 juli

Nadere informatie

Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl

Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.nl Thailand Deze fotopresentatie geeft een impressie van onze rondreis door Thailand. Met 15 deelnemers hebben we in 23 dagen bijna 5000 km afgelegd met busjes, trein, tuktuk, olifanten, boten, te voet en

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis in Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis in Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa - Khao Yai NP

Nadere informatie

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai

RV River Kwai 10 dagen een onvergetelijke reis naar Bangkok en een cruise op de River Kwai RV River Kwai Thailand heeft de bijnaam het land van de eeuwige glimlach. Het lijkt wel alsof de Thaise bevolking altijd vrolijk en behulpzaam is. Hét levensmotto is mai pen rai, wat zoveel betekent als

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

THAILAND FOR KIDS 2016

THAILAND FOR KIDS 2016 THAILAND FOR KIDS 2016 Prachtige rondreis door Thailand van de levendige stad Bangkok naar de olifanten in het bergachtige noorden van Thailand tot de jungle bij de rivier Kwai en strandverlenging in Hua

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Je hebt de keuze om te gaan voor de fiets tour of cultuur opsnuiven, we gaan een bezoek brengen

Je hebt de keuze om te gaan voor de fiets tour of cultuur opsnuiven, we gaan een bezoek brengen Dag 1: Bangkok Bij aankomst op de internationale luchthaven van Bangkok, staat je nederlandstalige prive chauffeur al op je te wachten. Hij brengt je naar je hotel in Bangkok. Waar je de rest van de dag

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Thailand (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten in Chiang Mai. Er zijn

Nadere informatie

Thailand... het land van de glimlach

Thailand... het land van de glimlach reizen Thailand... het land van de glimlach foto pagina links lachende boeddha. de markt in chang mai. Door de enorme economische groei over de afgelopen jaren kan Thailand worden omschreven als een modern

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

Rondreis Thailand, 25 dagen

Rondreis Thailand, 25 dagen Rondreis Thailand, 25 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Birma-spoorlijn

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Zonvaart Destinations - Excursies Thailand

Zonvaart Destinations - Excursies Thailand Zonvaart Destinations - Excursies Thailand Ayutthaya** Deze privedagtour start bij een transfer vanaf uw hotel met een Engelstalige gids, u reist naar het zomerpaleis van koning Rama V. Hierna vervolgt

Nadere informatie

THAILAND THAILAND. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie. Het magazine 5. Het magazine 9. Je draai vinden 33. Je draai vinden 33

THAILAND THAILAND. De reisgids voor een actieve & culturele vakantie. Het magazine 5. Het magazine 9. Je draai vinden 33. Je draai vinden 33 WTK Wat & Hoe TH KRnov 2014_Opmaak 1 21-11-14 09:23 Pagina 1 9 5 Inclus betrouw ief ba kaarten re 63 131 Wandelingen en Kaarten tochten 201 Thailand heeft voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar

Nadere informatie

Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015)

Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015) Reisprogramma: Thailand & Cambodja, het beste van twee werelden (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten

Nadere informatie

15-daagse klassiek Thailand

15-daagse klassiek Thailand 15-daagse klassiek Thailand DAG 1 Na aankomst op de luchthaven van Bangkok wordt u opgevangen door uw chauffeur en/of een Engelssprekende gids, die u gedurende de zal begeleiden. U wordt naar het hotel

Nadere informatie

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6

Thailand. Groepsreis naar Bring the Elephant Home Vrijwilligerswerk: Werken op een olifanteneiland 1/6 1/6 Zinvol reizen Thailand is een schitterend land dat door vele toeristen bezocht wordt. Met Commundo bezoek je niet alleen het prachtige Thailand, maar ga je ook daadwerkelijk iets betekenen voor de

Nadere informatie

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?!

Thailand. Neem je ouders mee naar... Thailand. Apen Monniken Oerwoud Bangkok. Tuk-tuk. Tempels Eilanden. Een reisgids voor kinderen?! Olifanten Tempels Eilanden Palmbomen Tuk-tuk Apen Monniken Oerwoud Bangkok Neem je ouders mee naar... Thailand Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Thailand?

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak -

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Rondre is Tha ila nd, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Birma-spoorlijn

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

24 juli - 7 augustus 2004 15 daagse rondreis Thailand

24 juli - 7 augustus 2004 15 daagse rondreis Thailand 24 juli - 7 augustus 2004 15 daagse rondreis Thailand Djoser Junior 24 juli - 7 augustus 2004 15 daagse rondreis Thailand 24-07 Amsterdam-Bangkok 25-07 Aankomst Bangkok 26-07 Bangkok, boottocht over de

Nadere informatie

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER

12-DAAGSE GROEPSREIS 18 OKTOBER THAILAND 12-DAAGSE GROEPSREIS Vertrek: 18 OKTOBER 2016 1 PLUSPUNTEN: - Vluchten met de gerenommeerde maatschappij QATAR AIRWAYS. - Begeleid vanaf Brussel en ter plaatse lokale gids. - Zeer volledige rondreis

Nadere informatie

Informatie over Chiang Mai en directe omgeving

Informatie over Chiang Mai en directe omgeving Informatie over Chiang Mai en directe omgeving Beschrijving Chiang Mai Chiang mai, de op een na grootste stad van het land (1.500.000 inwoners), is de toeristische hoofdstad van het noorden van Thailand.

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Rondre is Tha ila nd, 21 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour

Meerdaagse Tour vanuit Bangkok De Klassieke Thailand Tour Dag 1 Vroeg vertrek vanuit uw Bangkok hotel naar Ayutthaya. Op minder dan 100 kilometer ten noorden van Bangkok ligt de voormalige hoofdstad van Siam, Ayutthaya. Hier regeerden 33 koningen, tot de stad

Nadere informatie

Rondreis Thailand & Laos, 24 dagen

Rondreis Thailand & Laos, 24 dagen Rondreis Thailand & Laos, 24 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damneon Saduak - Birma-spoorlijn

Nadere informatie

Thailand 2007. 1 van de olifanten tijdens de olifantenrit. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.

Thailand 2007. 1 van de olifanten tijdens de olifantenrit. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser. Thailand 2007 1 van de olifanten tijdens de olifantenrit 1 van de vele arme gezinnen 1 van de vele stationschef's 1 van de zovele baaien van Koh Samed 2de doortocht door de rivier 3 van onze groep Aanzicht

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - drijvende markt Damnoen Saduak - River Kwai Dag 5 River Kwai Dag 6 River

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak -

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - R o n d reis T ha ila n d, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Birmaspoorlijn

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak -

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - R o n d reis T ha ila n d, 2 1 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - Phra Pathom Chedi - Damnoen Saduak - Birma-spoorlijn

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

al meer dan 25 jaar! de Thailand specialist Het grootste reisaanbod naar het land van de glimlach! RONDREIZEN STRANDVAKANTIES BOUWSTENEN EXCURSIES

al meer dan 25 jaar! de Thailand specialist Het grootste reisaanbod naar het land van de glimlach! RONDREIZEN STRANDVAKANTIES BOUWSTENEN EXCURSIES BM AIR REIZEN THAILAND Al meer dan 25 jaar dé Thailand specialist! Stel zelf uw eigen reis samen met onze bouwstenen, excursies en hotels Vraag ook naar onze andere reisgidsen: al meer dan 25 jaar! de

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Land, volk en cultuur

Land, volk en cultuur Land, volk en cultuur Van boeddhistische tempels tot tropische stranden 10 Thailand in het kort 12 Natuur en milieu 14 Het Maleisische schiereiland / De centrale laagvlakte 14 Het noorden I Milieuproblemen

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016

Tailor Made Travel. presenteert. Thailand, Laos en Cambodja. Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Tailor Made Travel presenteert Thailand, Laos en Cambodja Begeleide groepsreis o.l.v. Danny Daniëls Van 7 tot 24 augustus 2016 Een Aziatisch avontuur Tijdens de zomervakantie van 2016 plannen we een rondreis

Nadere informatie

Het vliegtuig vertrekt mooi op tijd. We vliegen trouwens met Air Berlin en vertrouwen dus maar op de Deutsche Gründlichkeit.

Het vliegtuig vertrekt mooi op tijd. We vliegen trouwens met Air Berlin en vertrouwen dus maar op de Deutsche Gründlichkeit. REISVERSLAG THAILAND RONNY & KIM 19 JULI T/M 6 AUGUSTUS 2009 Dag 1: Enschede Düsseldorf We moeten vandaag om 14.20 uur op het vliegveld van Düsseldorf zijn. Dus moeten we om uiterlijk half 1 weg, maar

Nadere informatie

Thailand van noord naar zuid, 21 dagen

Thailand van noord naar zuid, 21 dagen Thailand van noord naar zuid, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Chiang Mai Dag 2 aankomst Chiang Mai Dag 3 Chiang Mai - trekking Dag 4 Chiang Mai Dag 5 Chiang Mai - Lampang - Sukhothai Dag 6 Sukhothai

Nadere informatie

THAILAND. groepsreis 09/11-24/11/19

THAILAND. groepsreis 09/11-24/11/19 THAILAND groepsreis 09/11-24/11/19 1 De authentieke charme van Thailand is de rode draad doorheen deze afwisselende reis doorheen het Land van de Glimlach. Onder begeleiding van een Nederlands talige,

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Inhoud. Thailand. 4 start 8 chang rai 28 chang mai 34 ayutthaya 44 ao nang 74 ko tao 88 bangkok 98 eind

Inhoud. Thailand. 4 start 8 chang rai 28 chang mai 34 ayutthaya 44 ao nang 74 ko tao 88 bangkok 98 eind Thailand 1 Thailand het verhaal over een reis een reis gemaakt door een gezin een gezin dat houdt van een avontuur een avontuur dat zij samen hebben beleefd een verhaal over: paul van kan conny coppen

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen.

Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Reisverslag TRAVEL & TOURS by Lenneke Verhaar: Thailand met kinderen. Thailand is misschien niet de meest voor de hand liggende bestemming voor kinderen maar het is zeker een aanrader. Het is heel bijzonder

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 K ookre is Tha ila nd, 1 5 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Nadere informatie

Londen 2015 7 Sept 10 Sept

Londen 2015 7 Sept 10 Sept Londen 2015 7 Sept 10 Sept Hotel Gegevens 144-152 Walworth Rd, London SE17 1JL, Verenigd Koninkrijk +44 20 7703 8000 What do you need? -geldig paspoort of identiteitsbewijs -tas of koffer -niet te veel

Nadere informatie

BEST OF THAILAND, NOORD EN ZUID. 14 DAGEN

BEST OF THAILAND, NOORD EN ZUID. 14 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF THAILAND, NOORD EN ZUID. 14 DAGEN 1 Vluchten Diverse mogelijkheden Reisroute Dag 1 14 augustus : Aankomst in Bangkok Bij aankomst ( 6u55) in Bangkok

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Junior : Thailand. 23 dagen Djoser Junior Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser.

Junior : Thailand. 23 dagen Djoser Junior Thailand. Djoser BV Breestraat 125 2311 CM Leiden 071-5126400 www.djoser.nl informatie@djoser. Junior : Thailand 23 dagen Djoser Junior Thailand Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok Dag 5 Bangkok - drijvende markt - River

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - drijvende markt Damnoen Saduak - River Kwai, overnachting drijvend hotel

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda - Klussen Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Rondreis in half pension 15 dagen/12 nachten met strandverblijf in Pattaya (2n)

Rondreis in half pension 15 dagen/12 nachten met strandverblijf in Pattaya (2n) Rondreis in half pension 15 dagen/12 nachten met strandverblijf in Pattaya (2n) Rondreis (10 nachten) op basis van kwaliteitshotels Vluchten vanuit Brussel met Qatar Airways via Doha (*) 1 binnenlandse

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Thailand/Reisnummer 3 (wijzigingen voorbehouden)

Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Thailand/Reisnummer 3 (wijzigingen voorbehouden) PROGRAMMA Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Thailand/Reisnummer 3 (wijzigingen voorbehouden) Periode : 6 tot en met 16 november 2017 Reisduur: 11 dagen 6 november Vertrek Amsterdam met KL 875 17.30

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Adembenemende zeilcruise in Thailand

Adembenemende zeilcruise in Thailand Adembenemende zeilcruise in Thailand 28 november 10 december 2016 - vliegreis (economy class) - 3 nachten hotel - stadstour - transfers - Star Clippers zeilcruise Prijs gebaseerd op uw hut-keuze aan boord:

Nadere informatie

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL ****

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** MET EEN TRIPADVISOR TEVREDENHEIDSSCORE VAN 91% IS DIT PRACHTIGE 4-STERREN HOTEL UW PERFECTE KEUZE VOOR EEN ZALIGE ZONVAKANTIE IN DUBAI. HET HOTEL IS BOVENDIEN

Nadere informatie

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015)

Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Reisprogramma: Slow Travel Thailand (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Chiang Mai. Het is een bewuste keuze van Dashwood Travel om uw rondreis te starten in Chiang Mai. Er zijn uitstekende

Nadere informatie

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen

Thailand. Kookreis Thailand, 15 dagen Thailand Kookreis Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Thailand. Experience. presents. Klassiek Thailand Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. reizen-naar-thailand.be

Thailand. Experience. presents. Klassiek Thailand Travel. Begeleide rondreizen met privé gids. reizen-naar-thailand.be Klassiek Thailand Travel Experience presents Thailand reizen-naar-thailand.be Algemene informatie Thailand Formaliteiten: Reispas geldig tot 6 maand na retour, geen visum verplicht bij verblijven tot maximum

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ko o kreis T ha ila n d, 15 da g en Rei s s chem a Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, kookcursus en bezoek Yaowarat Dag 4 Bangkok, kookcursus Dag 5 Bangkok - Ampawa Dag 6 Ampawa

Nadere informatie

Reisplan Zuid - Afrika 2015

Reisplan Zuid - Afrika 2015 Reisplan Zuid - Afrika 2015 31 oktober 2015-22 november 2015 Hilda, Harko, Cynthia, Michael, Marc & Anique Versie 1.6 - Copyright by Michael Olivier 2015 - http://www.michaelolivier.nl - nadruk verboden

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Reisverslag Nepal 2008.

Reisverslag Nepal 2008. Reisverslag Nepal 2008. Dag 12 Woensdag 15 oktober 2008. Naar Kathmandu Vanmorgen met een taxi naar Indira Ghandi International voor de vlucht naar Kathmandu. We zijn erg benieuwd hoe dat er uitziet. Na

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Engeland 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: 1 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Engeland). Dit boekje met het gehele programma van

Nadere informatie

Mae Hong Son Loop Cycling Tour

Mae Hong Son Loop Cycling Tour Fietsen op het dak van Thailand Waanzinnige begeleide fietstocht voor de sportieve en energieke fietser door de bergen van Thailand. Inclusief de beklimming van Doi Inthanon, de hoogste berg van Thailand

Nadere informatie

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania

Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Overzicht korte Safari/Excursie mogelijkheden Kenia/Tanzania Vanuit Arusha/Moshi (Tanzania) 3-daagse lodge safari full board Tarangire, Ngorongoro en Lake Manyara National Park Lake Natron en Ngorongoro

Nadere informatie

Family: Thailand. Thailand, 15 dagen

Family: Thailand. Thailand, 15 dagen Family: Thailand Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - drijvende markt Damnoen Saduak - River Kwai, overnachting

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Thailand, 15 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Bangkok Dag 2 aankomst Bangkok Dag 3 Bangkok, boottocht over klongs Dag 4 Bangkok - drijvende markt Damnoen Saduak - River Kwai, overnachting drijvend hotel

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

Thailand. Palmbomen Tuk-tuk. Neem je ouders mee naar... Thailand. Olifanten Tempels Eilanden. Apen Monniken Oerwoud Bangkok

Thailand. Palmbomen Tuk-tuk. Neem je ouders mee naar... Thailand. Olifanten Tempels Eilanden. Apen Monniken Oerwoud Bangkok Olifanten Tempels Eilanden Palmbomen Tuk-tuk Apen Monniken Oerwoud Bangkok Neem je ouders mee naar... Thailand Een reisgids voor kinderen?! Ben jij een echte avonturier? Zou je meer willen weten over Thailand?

Nadere informatie