VAKO CONTAINERSYSTEMEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VAKO CONTAINERSYSTEMEN"

Transcriptie

1 VAKO CONTAINERSYSTEMEN VAKO BANDLOSSYSTEMEN VAKO AFDEKSYSTEMEN Hondsdijk 3a HG Koudekerk aan den Rijn - Tel.: 0031 (0)

2 Wat kunt u met de VAKO steillader? Onze gewaardeerde klanten gebruiken dit systeem voor het snel en efficiënt, maar vooral veilig beladen van 20ft zeecontainers. VAKO is de producent van de container steillader dat op elk merk opleggerchassis opgebouwd kan worden. Met deze trailer kunnen er diverse bulkgoederen uit de recycling- en voedingsindustrie op kosten reducerende manier worden verwerkt. Door de toepassing van deze innovatieve wijze van laden en lossen wordt door verschillende bedrijven het aantal logistieke handelingen aanzienlijk beperkt. Door gebruik te maken van deze nieuwe trend in vervoer van o.a. ook mineralen, granulaten en chemische producten kan er op een risicoloze en milieubewuste manier steeds efficiënter gewerkt worden. Door het innovatieve horizontale schuifsysteem van VAKO is het mogelijk 100% gevulde zeecontainers met een gewicht van 30 ton over een willekeurig chassis heen en weer te schuiven waardoor de aslastproblematiek voorgoed tot het verleden behoord. De afzonderlijk te bedienen uitschuifbare hydraulische steunpoten zorgen ervoor dat ook een scheefstaande container gemakkelijk opgepakt kan worden. De voorste twistlocks worden hydraulisch bediend en het systeem is voorzien van hydraulische deurdrammers voor het openen en sluiten van de containerdeuren. Hierdoor hoeft er niemand meer de container in te klimmen en zijn halsbrekende toeren voor de chauffeur overbodig. In combinatie met de radiografische afstandsbediening zorgt dit VAKO vertikaal laad- & lossysteem ervoor dat de container snel van begin tot het eind gecontroleerd gemanoeuvreerd kan worden. VAKO 20 verticaal kiepend containersysteem T EC H NI S CH E S P E CI FI CAT I E S : Schuif en kiep capaciteit kg Maximale kiephoek 95 Schuifafstand mm Totale lengte mm Totale breedte mm Maximale hydraulische druk 250 bar 3-assige containerchassis voor VAKO steillader T EC H NI S CH E S P E CI FI CAT I E S : Lengte mm Breedte mm Koppelingsdruk kg Assteldruk kg GVW kg Eigen gewicht ca kg, incl. VAKO kipinstallatie

3 VAKO 20 60º Kipframe Dit selfsupporting kipframe wordt ingezet op verschillende (uitschuifbare) containerchassis om geladen 20ft containers, eventueel zwaarder dan 20 ton, (aslast!) te vervoeren en bij de klant uit te kunnen kiepen. Een groot voordeel hierbij is dat het kipframe volledig demontabel van de oplegger is. De totale hoogte is maar 20cm. Aan de voorzijde worden standaard afzetpoten gebruikt, en achterop kunnen afzetpoten of hydraulisch bedienbare steunpoten (optioneel) worden gebruikt. Laat men het chassis in de luchtvering zakken dan kan men onder het kipframe vandaan wegrijden. Doordat het frame afzetbaar is kan het gemakkelijk opgeborgen worden. Met een heftruck of spreader kan het gewoon op een stapel containers weggezet worden. Dit scheelt natuurlijk veel ruimte maar ook het feit dat er geen assen onder zitten betekent zeer weinig slijtagedelen en dus minimale onderhoudskosten. S P E C I F I C AT I E S: Max. kipcapaciteit: Uitkipsnelheid: Max. kiphoek: Totale lengte: Totale breedte: Totale framehoogte: Onbeladen gewicht: Geschikt voor alle type 20ft containers!! 35ton 30sec 60 graden 6813mm 2430mm 120mm 2250kg VAKO 20 60/70/80/90º Container Kieptafel Voor stationaire opstellingen maakt VAKO kieptafels voor alle verschillende zeecontainers. Zo worden er tafels voor alleen 20ft containers gemaakt maar ook voor bijvoorbeeld 30, 40 en 45ft containers. Vervolgens is er ook de mogelijkheid voor één kieptafel waarop al deze verschillende containers passen. Er zijn verschillende tafels beschikbaar; hoge tafels waar de container op gezet wordt zodat er in een trechterbak gelost kan worden of een inbouwtafel waar overheen gereden wordt. Er zijn zelfs kieptafels waarmee de gehele trailer gekanteld kan worden en daardoor geheel en snel gelost worden. De kiephoek kan op aanvraag worden bepaald. De standaard is 60, maar 70, 80 of zelfs 90 is mogelijk! Dit wordt voornamelijk gedaan om de containers volledig leeg te krijgen zonder daar halsbrekende toeren voor uit te moeten halen. Als het om food producten gaat is het zelfs een must wanneer de container volledig gelost wordt zodat contaminatie voorkomen wordt.

4 SNEL, VEILIG EN EFFICIËNT LADEN EN LOSSEN MET DE VAKO SHUTTLE FLOOR V EI L I G H EI D Voordelen op het gebied van stabiliteit en veiligheid lijken niet direct van economisch belang. Toch gaat het regelmatig mis met het kiepen. Het lossen wordt vaak aan de rand van een bult of langs freesranden gedaan langs een oever zorgen voor veel ongelukken. Wanneer de lading waardoor het gewicht niet goed over de wielen wordt verdeeld. Ook losse ondergronden of rattengangen blijft plakken en 30 ton in de lucht hangt, is niet veel nodig om opzij te vallen. G R OTERE CAP AC I T EIT Beschadigingen aan wegmarkeringen en tunnels zijn ongewenste extra kosten maar blijken realiteit. Met de VAKO Shuttle Floor kan probleemloos in een tunnel of bij schuinstand geladen en gelost worden. Door de lichtere constructie van de Shuttle Floor blijft meer capaciteit over voor de lading. Bij lichte materialen zoals biomassa kan de capaciteit sterk worden vergroot. In trailervorm kan de Shuttle Floor veel langer gemaakt worden dan een reguliere kiptrailer. Zeker ten opzichte van de kiepende bakken is dit een duidelijk voordeel. De vorm en het gewicht van de bak zorgen voor een combinatie die minder topzwaar is dan gebruikelijk, in vergelijking met de standaard kiptrailers een groot voordeel. M U LT I F U NCT I O N E EL EN ZEL FR EI N I G E N D Een uniek voordeel van de Shuttle Floor is het meelopende schot die de bak schoon schraapt bij het lossen. Contaminatie is een groot probleem bij bulktransport. Vaak wordt een bak voor een specifiek product ingezet waardoor veel lege kilometers ontstaan. Met de Shuttle Floor kan na het lossen meteen een ander product geladen worden. De huidige gebruikers denken op deze manier in de beginfase al 20% op lege kilometers te kunnen besparen. In Noord Amerika zijn de prestaties van de Shuttle Floor zeer goed. B R E E D I N Z ET B AAR De afstandsbediening, de hydraulische achterklep en het optionele mangat in het kopschot zorgen voor een veel betere ergonomie. Met de Shuttle Floor kan met de hydraulische aluminium achterklep zelfs horizontaal geladen worden. Met een heftruck kan bijvoorbeeld een pallet of big bag in de bak gezet worden, de chauffeur kan de band een paar meter naar binnen laten rollen en de volgende kan er achteraan. Het lossen kan omgekeerd op dezelfde eenvoudige wijze. V O O R D EL I G E R De truckconfiguratie onder de Shuttle Floor is voordeliger dan onder een kipperconfiguratie. De aanschaf kan tot ,00 minder dan de reguliere kippertruck. De afschrijving van de truck onder de Shuttle Floor is minder omdat de vraag naar standaardproducten met een brede inzetbaarheid op de 2e hands markt groter is.

5 VEELZIJDIG LOSSEN MET DE VAKO LIVE FLOOR V O O R D ELEN: LO S S EN Losse producten uitdraaien met de VAKO Live Floor biedt meerdere voordelen ten opzichte van normaal kippen. Er blijft een veel betere stabiliteit behouden; de lostijd is korter; er is geen last van aankleven in de bak; er kan eenvoudiger in delen worden gelost; de lading kan zelfs weer terug de bak in worden getrokken; de mogelijkheid van lossen en dus gelijkmatig verdelen tijdens het rijden en tenslotte doen zich geen probleem voor bij het lossen in lage gebouwen, in de buurt van bomen en boven hangende kabels. Dan zijn er ook de vele extra mogelijkheden die de Live Floor nog aantrekkelijker maken. Zo kan er in kleine hoppers gelost worden waardoor het gedoseerd in diverse andere toepassingen verwerkt kan worden. Er kan in een grijperbak, transportband of een kruiwagen gestort worden.

6 VAKO Afdeksystemen zijn universeel en passen elke bak VAKO-kap aluminium De VAKO-kap aluminium afdeksystemen worden voornamelijk gebruikt op achteroverkippers en kiptrailers. Maar ook op gronddumpers, containers en landbouwkippers worden ze vaker toegepast. Het systeem is zeer robuust en degelijk en dekt uw lading nagenoeg geheel af. Deze sets worden door VAKO los geleverd maar ook compleet opgebouwd afgeleverd. VAKO-vouwkap aluminium De VAKO-vouwkap aluminium afdeksystemen worden vooral gebruikt op gronddumpers, containers en landbouwkippers. Het systeem is zeer sterk en dekt uw lading goed af. Dit systeem sluit hoger af waardoor er hogere koppen te laden zijn. Bovendien vouwt de klep zich klein op waardoor het systeem goed op lage bakken toepasbaar is. Deze sets worden door VAKO los geleverd maar ook compleet opgebouwd afgeleverd. VAKO-1-zijdenkap aluminium De VAKO zijdekap aluminium afdeksystemen worden met name gebruikt op 3-zijden- en achteroverkippers. Maar ook op gronddumpers, containers en landbouwkippers worden ze toegepast. Het systeem is zeer robuust en degelijk en dekt uw lading nagenoeg geheel af. Het systeem opent zich naar 1 zijde waardoor over de andere zijde geladen kan worden. Deze sets worden door VAKO los geleverd maar ook compleet opgebouwd afgeleverd. VAKO-kap Light De VAKO-kap Light afdeksystemen worden toegepast op silagewagens en containers en landbouwkippers. Het systeem is zeer robuust en degelijk en dekt uw lading af met net of zeil. Hoge koppen worden geheel afgedekt. Het is een licht systeem en beide luiken kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend. VAKO-kap Extra Light De VAKO-1-zijdenkap afdeksystemen worden gebruikt op landbouwkippers, achteroverkippers en kiptrailers. Maar ze kunnen ook op gronddumpers en containers worden toegepast. Het systeem is zeer licht en degelijk en dekt uw lading nagenoeg geheel af. Met dit elastische zeil houdt u ook uw lading droog! Monteren van een systeem kan al in 1 dag.

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

Gezond werken met. rolcontainers

Gezond werken met. rolcontainers Gezond werken met rolcontainers Op de juiste manier inzetten Rolcontainers: ze worden veel gebruikt. Het werken met rolcontainers kan echter lichamelijk belastend zijn. Daarom is het belangrijk rolcontainers

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager mei 2015 Tilly Light BV Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 10 Eerste gebruik 11 Op de auto plaatsen 15 Fietsen plaatsen 18 Rijden 23 Fietsen

Nadere informatie

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s

Nooteboom SUPERTRAILER. Aanhangwagen Semi-Diepladers. T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom SUPERTRAILER Aanhangwagen Semi-Diepladers T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s ASDV-30-12 ASDV-30-12 (TECHNISCHE) GEWICHTEN Excl opties, bij een max. snelheid van: (in tonnen) 80 km/h

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s NOOTEBOOM multitrailer de MCO-PX

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Handleiding rolzeilmechanisme

Handleiding rolzeilmechanisme Handleiding rolzeilmechanisme Voor de inbouw van een rolzeilmechanisme is het aan te raden onderstaande montage aanwijzingen aandachtig door te lezen. Pagina 1 Dit rolzeil mechanisme dient er voor om uw

Nadere informatie

nederlands Accelereer uw laad proces

nederlands Accelereer uw laad proces Accelereer uw laad proces NEDERLANDS Accelereer uw laad proces Ancra Systems is DE specialist op het gebied van automatische vrachtauto laad- en lossystemen: van standaard Wat zijn automatische laad- en

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap

Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde. Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Type systeem : VAKOvouwkap Versie: 3.0 stuurarm voorzijde Opbouw Instructie VAKO Vouwkap Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Kopschot... 4 3. Aandrijfkasten en Lagerblokken... 5 4. Cilinders en

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

IN HET LEVERINGSPAKKET BEVINDEN ZICH ONDER ANDERE DE VOLGENDE ONDERDELEN

IN HET LEVERINGSPAKKET BEVINDEN ZICH ONDER ANDERE DE VOLGENDE ONDERDELEN Voor de inbouw van een rolzeilmechanisme is het aan te raden onderstaande montage aanwijzingen aandachtig door te lezen. Dit rolzeil mechanisme dient er voor om uw aluminium vloerprofielen te beschermen

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 1, 2015 Tilly Light BV 2 inhoudsopgave Inhoudsopgave Onderdelen 5 Eerste gebruik 8 Op de auto plaatsen 12 Fietsen plaatsen 15 Rijden 20 Fietsen afnemen 21 Van

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

Overzicht maten en gewichten in Nederland

Overzicht maten en gewichten in Nederland Overzicht maten en gewichten in Nederland U vindt hier de belangrijkste maten uit hoofdstuk 5 van de Regeling voertuigen 5.18.11-5.18.18 Uitsluitend aan de geldende gepubliceerde Regeling voertuigen kunt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor: Uitschuifbaar containerchassis TXC343 FlexII

Gebruikershandleiding voor: Uitschuifbaar containerchassis TXC343 FlexII Gebruikershandleiding voor: Uitschuifbaar containerchassis TXC343 FlexII Eerste druk Versie 1, Pacton Trailers BV Strangeweg 1 7731 GV Ommen Nederland Tel: +31(0) 529 459 500 E-mail: info@pacton.nl Internet:

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT

DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT GT- GT-VT3 GT-VT4 DE BESTE HULP BIJ VOLUMETRANSPORT BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS GESLOTEN WAGENS GT-VT GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT gesloten wagens

Nadere informatie

Hiab S-HIPRO 130. Hiab afval verzamelaar

Hiab S-HIPRO 130. Hiab afval verzamelaar Hiab S-HIPRO 130 Hiab afval verzamelaar 2 Afval inzamelen wordt eenvoudiger 3 Elke kilo en elke seconde telt Ondergrondse afvalcontainers worden met name in Europese steden steeds vaker ingezet. Ze zijn

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen bij examen E bij B

Veel gestelde vragen bij examen E bij B Veel gestelde vragen bij examen E bij B 0. Waar gaan we mee rijden 1. Hoe kan je laten zien dat we deze aanhangwagen met deze auto mogen trekken? 2. Hoe weet je dat de aanhangwagen geremd is? 3. Volgens

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

Handleiding. Tilly Light fietsendrager

Handleiding. Tilly Light fietsendrager Handleiding Tilly Light fietsendrager Versie 2, 2015 Tilly Light BV 2 Inhoudsopgave Algemeen 4 Onderdelen 5 Stekker aansluiting 9 Eerste gebruik 10 Op de auto plaatsen 14 Fietsen plaatsen 17 Rijden 22

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

FSS VERBINDINGSPEN RETOUR FSS BALEIN 8MM FOREST SHUTTLE TANDEM KABEL FSS AANDRIJFAS LAGER FSS VOORLOPER RECHTS FSS RAIL FSS ALUMINIUM BUIS 15 MM

FSS VERBINDINGSPEN RETOUR FSS BALEIN 8MM FOREST SHUTTLE TANDEM KABEL FSS AANDRIJFAS LAGER FSS VOORLOPER RECHTS FSS RAIL FSS ALUMINIUM BUIS 15 MM FSS VERBINDINGSPEN RETOUR Om beide retour poulies van de FMS rail met de aandrijfas aan elkaar te verbinden. 7103011000 FSS AANDRIJFAS LAGER Wordt over de aandrijfas geplaatst voor de juiste stabiliteit.

Nadere informatie

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl

BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug. Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl BGR 233 GEKEURD (DE) Gebruikshandleiding Laadbrug Bekijk de instructievideo op www.kruizinga.nl Lees mij eerst! 1Lees deze handleiding zorgvuldig voor de laadbrug te gebruiken. De handleiding omschrijft

Nadere informatie

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Productbrochure Hiab Multilift XR biedt uitmuntende prestatie Maximiliseer uw veelzijdigheid Met een Hiab Multilift XR haakarm wordt een truck met een eigen

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

Gezond werken met rolcontainers

Gezond werken met rolcontainers Gezond werken met rolcontainers Gezond werken met rol containers OP DE JUISTE MANIER INZETTEN Rol containers: ze worden veel gebruikt. Het werken met rolcontainers kan echter lichamelijk belastend zijn.

Nadere informatie

Smart and simple cabling solutions*

Smart and simple cabling solutions* Smart and simple cabling solutions* 19 Een exclusief design voor meer functies * Simpele en innovatieve bekabeling-oplossingen BAIES KASTEN ET EN ACCESSOIRES INNOVATIE EN KWALITEIT Multimedia Connect,

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

Tips voor schuifvloer-chauffeurs

Tips voor schuifvloer-chauffeurs Onderhoud: Kosten besparen door tijdig te reinigen In het kader van het thema Lowest Cost of Ownership hebben we een goede tip voor u over het onderhoud van uw schuifvloer. Een belangrijk onderdeel van

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

TRACON TRAILERS ALGEMENE INFORMATIE

TRACON TRAILERS ALGEMENE INFORMATIE TRACON TRAILERS ALGEMENE INFORMATIE MODELLEN Als u investeert in een nieuwe trailer, dan is een lage Total Cost of Ownership voor u van belang. De trailers van Tracon zijn ontwikkeld voor intensief, maar

Nadere informatie

Catalogus balenpersen 2015

Catalogus balenpersen 2015 Catalogus balenpersen 2015 P a g i n a 2 Artikelnummer: 16004000 MACFAB balenpers 40 Met de balenpers voor karton en plastic neemt het volume van je karton of plastic afval af. Je bespaart hiermee op de

Nadere informatie

UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT

UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT DOCK EQUIPMENT UW LOGISTIEK, ONZE DOCK EQUIPMENT Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat

Nadere informatie

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Examenonderdeel. Chauffeur Containerheftruck. Opgenomen in de toets: Aantal vragen /opdrachten: Taxonomie code:

Toetsmatrijs. Opgesteld door: CCV. Examenonderdeel. Chauffeur Containerheftruck. Opgenomen in de toets: Aantal vragen /opdrachten: Taxonomie code: Opgesteld door: CCV Examenonderdeel Code: Naam: Toetsvorm: CHP Chauffeur Containerheftruck Praktijk 1. Controle en onderhoudshandelingen 10% 1.1 De kandidaat kan de controle- en de vorken van de containerheftruck

Nadere informatie

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6

Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Inhoudsopgave Inleiding 2 Inhoudsopgave 3 Vorkkeuze richtlijnen 4 Capaciteiten MSI vorken 5 Veiligheid 6 Vorken klasse 2A 7-10 Vorken klasse 3A 11-13 Vorken klasse 4A 14-16 Vorken klasse 2B 17-19 Vorken

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

VMBO-BB. * PvB 4 is methodeonafhankelijk, maar kan worden gebruikt als afronding van Projectboek 9 van Signaal!

VMBO-BB. * PvB 4 is methodeonafhankelijk, maar kan worden gebruikt als afronding van Projectboek 9 van Signaal! VMBO-BB PvB 4 * 240 minuten * PvB 4 is methodeonafhankelijk, maar kan worden gebruikt als afronding van Projectboek 9 van Signaal! Pagina 1/24 PvB 4: TOELICHTING In deze proeve van bekwaamheid is samenwerking

Nadere informatie

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Uw Sortimo verkooppunt:... IDEEËN VOOR PROFESSIONALS Sortimo Nederland B.V. Nijverheidstraat 11 2861 GX Bergambacht Tel: 0182-35 60 60 Fax: 0182-35 60 90 E-mail: info@sortimo.nl

Nadere informatie

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG

RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED WE CARE RELIEVE FEEL GOOD HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG RESILIENCE HUMAN LIFE CAREBED HET NIEUWE ZIEKENHUISBED VOOR DE PSYCHIATRISCHE ZORG ONTWORPEN IN OPDRACHT VAN DE DEENSE OVERHEID. MET ALS HOOFDZAKELIJKE DOELSTELLING: HET REDUCEREN VAN FIXATIE BIJ PSYCHIATRISCHE

Nadere informatie

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 1-5 2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 2-5 Algemene informatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen

Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen Inhoudsopgave Hijs- en hefwerktuigen Lieren..................................................................... 3 Tandheugellieren........................................................... 16 Spindelsteunen.............................................................

Nadere informatie

000, speciale hijsinstallatie

000, speciale hijsinstallatie 000, speciale hijsinstallatie Voor onze klant, Glascentrale midden Holland bv, uit Hazerswoude-Dorp, hebben we een speciaal hijsapparaat gefabriceerd welke geschikt is om complete kisten glas door een

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

Gezond werken met. de handpallettruck

Gezond werken met. de handpallettruck Gezond werken met de handpallettruck Op de juiste manier inzetten Veel bedrijven gebruiken handpallettrucks voor het verplaatsen van goederen, ondanks de groeiende populariteit van de elektrische pallettruck.

Nadere informatie

autocenter Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan

autocenter Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan autocenter L O S S E R Rolstoelaanpassingen voor de Volkswagen Transporter, Caravelle en Multivan Aanpassingen voor rolstoel-vervoer Auto Center Losser heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en gespecialiseerd

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht

Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken. 2.1 Inhoud van de opdracht Bijlage 2 PVE Perceel 3 pick-up kiepbak met opbouw t.b.v. ledigen afvalbakken 2.1 Inhoud van de opdracht De gemeente Venlo, de afdeling Openbare en Gebouwde Omgeving en specifiek het team S ervice Openbare

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

Handleiding FlexLine Combinatie

Handleiding FlexLine Combinatie Handleiding FlexLine Combinatie Blad Combinatie voor B+E Rijbewijs ( 80 km combinatie ) Ford Transit Flexline Demo GTW van deze combinatie is 7495 kg Belangrijk voor het rijden met deze speciale Flexcombintaie

Nadere informatie

Sovella wandrails en dragers

Sovella wandrails en dragers Sovella wandrails en dragers Sovella wandrailsysteem 2 Het Sovella wandrailsysteem is het systeem voor professionals en voor iedereen die op zoek is naar een efficiënt en eenvoudig samen te stellen opbergsysteem.

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Steekwagens staal Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu REF 105TA4564 Handbescherming Handbescherming Met glijbeugels! Volle banden in optie! Stevige steekwagens

Nadere informatie

Dockleveller en Shelters. Voskamp Deurtechniek Dockequipement. Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging

Dockleveller en Shelters. Voskamp Deurtechniek Dockequipement. Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging Voskamp Deurtechniek Dockequipement Dockleveller en Shelters Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging tussen de laadvloer van een vrachtwagen en de bedrijfsvloer levert Voskamp Docklevellers.

Nadere informatie

Genielift. Materiaallift/Genielift - pagina 61. Puts Safety First

Genielift. Materiaallift/Genielift - pagina 61. Puts Safety First LGH Nederland 080 46 6 of info@lgh.nl LGH België Materiaallift Genielift Materiaallift/Genielift pagina 6 Puts Safety First www.lgh.eu liftingplus.nl TRANSPORTMATERIALEN Werkplaatskranen Werkplaatskranen

Nadere informatie

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 //

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // NL TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // Wij zijn de mondiaal toonaangevende fabrikant van voertuigen voor uitzonderlijk en zwaar transport! Ons merkenassortiment omvat transportoplossingen voor

Nadere informatie

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 //

TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // NL TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR BOSBOUW EN HOUT 1 // Wij zijn de mondiaal toonaangevende fabrikant van voertuigen voor uitzonderlijk en zwaar transport! Ons merkenassortiment omvat transportoplossingen voor

Nadere informatie

3. BEDIENINGSVOORSCHRIFTEN

3. BEDIENINGSVOORSCHRIFTEN 3. BEDIENINGSVOORSCHRIFTEN Voordat tot bediening van de aanhangwagen wordt overgegaan moet de informatie uit het hoofdstuk "Veiligheid" bekend zijn. Dit hoofdstuk is bestemd voor bedieners zoals aangegeven

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

ELEKTRISCHE HEFTRUCK SPECIFICATIES DRIEWIELER 75 SERIE FBT13/15/18/20. LC=500 / Vaste band

ELEKTRISCHE HEFTRUCK SPECIFICATIES DRIEWIELER 75 SERIE FBT13/15/18/20. LC=500 / Vaste band ELEKTRISCHE HEFTRUCK SPECIFICATIES DRIEWIELER 75 SERIE FBT13/15/18/20 LC= / Vaste band Standaard specificaties Band Afmetingen Prestaties Massa Motor Chassis LC= / Vaste band Onderdeel Samenvatting Eenheid

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

Hogedruk- en vacuümequipment

Hogedruk- en vacuümequipment Hogedruk- en vacuümequipment 2011.2 Your environmental High Pressure Solutions Doornbos Equipment BV Breevaartstraat 12 3044 AH Rotterdam T +31 (0)10-8508000 F +31 (0)10-8508000 E info@doornbosequipment.com

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

Parema Containerroerwerken

Parema Containerroerwerken Parema Containerroerwerken IBC - Container roerwerken SMEC Uw vloeistoffen voortdurend in beweging Parema containerroerwerken vormen een flexibele en betaalbare oplossing om vloeistoffen in transportcontainers

Nadere informatie

LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 1 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK

LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 1 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 1 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK Vraag 1 Vraag 2 Vraag 3 Vraag 4 Vraag 5 Vraag 6 Vraag 7 Vraag 8 Vraag 9 In de Arbo-wet gaat het om zaken als A gezondheid

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU

FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN. Bronnen: UCI/KNWU FIETSMETINGEN BIJ WIELERWEDSTRIJDEN Bronnen: UCI/KNWU Positie regels Plaats van het traditionele stuur Plaats van de stuur extensies Meting punt van de shifters Hoogte van het stuur extensies Positie van

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

LORRIES / RAILTRAILERS KG STANDAARD OPTIES

LORRIES / RAILTRAILERS KG STANDAARD OPTIES LORRIES / RAILTRAILERS 20.000-29.000KG STANDAARD OPTIES RAIL TRAILER FLATLORRIES BESCHRIJVING De AMT Rail Trailers zijn ontworpen om u zo efficiënt mogelijk te laten werken. De rail trailers worden volgens

Nadere informatie

Sideshifters Geïntegreerde sideshifters Meervoudige sideshifters

Sideshifters Geïntegreerde sideshifters Meervoudige sideshifters Handig voor uw heftruck Sideshifters Geïntegreerde sideshifters Meervoudige sideshifters T151P4 T151P2 T151I T252B T253B VRIJZICHT VOORZETAPPARATUUR VOOR HEFTRUCKS Sideshifters Met de sideshift wordt de

Nadere informatie

CLX. Uw duurzame HIaB

CLX. Uw duurzame HIaB CLX Uw duurzame HIaB Bezorg Uw klant een topdag Van het heffen van bakstenen en blokken tot het hanteren van kwetsbare goederen; elke taak is anders. Daarom heeft u een veelzijdige kraan nodig. Een kraan

Nadere informatie

Gezond werken met. de handpallettruck. dé arbo- en verzuimspecialisten in transport en logistiek

Gezond werken met. de handpallettruck. dé arbo- en verzuimspecialisten in transport en logistiek Gezond werken met de handpallettruck dé arbo- en verzuimspecialisten in transport en logistiek Op de juiste manier inzetten Gezond(er) werken Veel bedrijven gebruiken handpallettrucks voor het verplaatsen

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

Driezijdige kipper HKD 302-S / TKD 302-S

Driezijdige kipper HKD 302-S / TKD 302-S Driezijdige kipper HKD 302-S / TKD 302-S 2 3 Maximaal transportvermogen. De driezijdige kipper wordt dankzij de hydraulisch openende zijwand een echte allrounder. Dit betekent dat zelfs slecht glijdende

Nadere informatie

LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 3 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK

LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 3 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK LOGISTIEKE OPLEIDINGEN HEFTRUCK PROEFEXAMEN 3 VEILIG WERKEN MET DE HEF- OF REACHTRUCK Vraag 1 Vraag 2 Vraag 3 Vraag 4 Vraag 5 Vraag 6 Vraag 7 In de Arbo-wet gaat het om zaken als A gezondheid en mensenkennis

Nadere informatie

Road Standards Zekering Voorschriften. Voorschriften voor de zekering van staal producten voor extern wegvervoer.

Road Standards Zekering Voorschriften. Voorschriften voor de zekering van staal producten voor extern wegvervoer. Road Standards Zekering Voorschriften Voorschriften voor de zekering van staal producten voor extern wegvervoer. Tata Steel Supply Chain Europe Revisie 1.0 NL Outbound Afdeling Datum : 01/08/2015 Geldig

Nadere informatie

De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid SKYLIFT

De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid SKYLIFT De superieure rijbanen hefbrug met unieke bewegingsvrijheid SKYLIFT S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt

Nadere informatie

Volvo Trucks unieke Work Remote binnen één jaar terugverdiend

Volvo Trucks unieke Work Remote binnen één jaar terugverdiend Pers informatie Volvo Trucks unieke Work Remote binnen één jaar terugverdiend Een chauffeur is relatief veel tijd kwijt tijdens het laden en lossen. Dat komt voor een deel door van voor naar achteren lopen

Nadere informatie

Voor zware toepassingen in het bos

Voor zware toepassingen in het bos Voor zware toepassingen in het bos Gebouwd voor de zware toepassingen in het bos De in Zweden gebouwde Moheda uitrijwagens zijn ontworpen voor de zware klussen in het bos. De speciale omstandigheden in

Nadere informatie

BROCHURE VEILIGHEID & HANDLEIDING YARDRAMP 1611

BROCHURE VEILIGHEID & HANDLEIDING YARDRAMP 1611 BROCHURE VEILIGHEID & HANDLEIDING YARDRAMP 1611 YARDRAMP 1611 CAPACITEIT TOTALE LENGTE LENGTE NEUS HOOGTE MIN. HOOGTE MAX. BREEDTE BINNENIN BREEDTE LAADBRUG GEWICHT 16 TON 11430 MM 340 MM 920 MM 1680 MM

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Installatie handleiding t.b.v. elektrisch remsysteem en hydraulisch remsysteem.

Installatie handleiding t.b.v. elektrisch remsysteem en hydraulisch remsysteem. Installatie handleiding t.b.v. elektrisch remsysteem en hydraulisch remsysteem. Inhoud pakket; 1 vooraf geassembleerde remkast met remregelaar en stroom regelaar hierna vernoemd als BCS (Brake Controle

Nadere informatie

Inhoudsopgave. REMA Drumgrab 172. REMA DG10 Vatenklem 173. Vatenhandling 174. Vatentrucks 176

Inhoudsopgave. REMA Drumgrab 172. REMA DG10 Vatenklem 173. Vatenhandling 174. Vatentrucks 176 52 76 176 282 283 284 Inhoudsopgave REMA Drumgrab 172 172 REMA DG10 Vatenklem 173 173 174 174 Vatentrucks 176 171 REMA Drumgrab Gebruik 1 Het aanslaan van de Drumgrab gaat snel en eenvoudig. Pak de Drumgrab

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0

Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0 D-124 Bestelformulier veegmachine aanvraag formulier veegmachine A-Bok Categorie A B C Cat.0 440 mm 500 mm 380 mm Cat. 1 718 mm 850 mm 650 mm Aankruisen wat van toepassing is: Cat. 0 Cat. 1 Frontaftakas

Nadere informatie