1 Bosch Tuingereedschap Programma 2008

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.bosch-pt.com 1 Bosch Tuingereedschap Programma 2008"

Transcriptie

1 Bosch 1 Tuingereedschap Programma 2008

2 2 Inhoud, Bosch op het Internet, garantie en kwaliteit Inhoud Bosch op het Internet: Actuele en uitgebreide informatie over elektrisch gereedschap van Bosch vindt u 24 uur op 24 op het Internet. De homepage, incl. online catalogus vindt u op Wanneer u informatie over techniek of over toepassing zoekt, kiest u 2 Bosch op het Internet, garantie en kwaliteit 3 Lithium-Ion-accutechnologie Onderhoud van het gezond 4 Rotak accu maaiers (Lithium-Ion) 6 Rotak cirkelmaaiers 8 Kooimaaiers 8 Handmaaiers 8 Ontmosser 9 Accu trimmers (Lithium-Ion) 10 Trimmers 11 Accu trimmers (NiCd) 12 Accu buxusschaar en grasschaar Hegonderhoud 13 Accu heggenscharen (Lithium-Ion) 14 Heggenscharen 15 Accu heggenscharen (NiCd) Boomonderhoud 16 Kettingzagen 18 Fluisterhakselaars 19 Rapid hakselaars Reiniging 20 Aquatak hogedrukreinigers 24 Product- en toebehorentabellen 32 Bosch Service Het tuinportaal op het net: op vindt u in de rubriek Tuinportaal naast een gazonlexicon vele tips en trucs, basiskennis over tuinwerk, een forum voor het uitwisselen van ervaringen en nog meer nuttige dingen voor de enthousiaste tuinbezitter. Getest en gegarandeerd Dankzij ontelbare hardheids- en duurzaamheidstests en permanente steekproeven heeft u de garantie dat enkel onberispelijke producten de fabriek verlaten. Daarom geniet u van 24 maanden garantie op alle Bosch doe-het-zelfproducten. Uitgezonderd is enkel schade door overbelasting of ondeskundig gebruik. Kwaliteit en certificaat Bosch laat zijn eigen hoge kwaliteitseisen aan de verschillende nationale en internationale normen bij tests en designcompetities meten. Met als resultaat dat we door onafhankelijke instanties altijd opnieuw bevestigd worden en dat onze producten al vele keren werden bekroond. ISO Geeft aan dat de EU-richtlijnen voor productveiligheid en elektromagnetische compatibiliteit in acht genomen worden. Certificaat van de internationale kwaliteitsstandaard van ISO De Blauwe Engel wordt aan producten verleend die uitblinken door bijzondere milieuvriendelijkheid. Onderscheiding door het Industrie Forum Design Hannover.

3 Lithium-Ion-accutechnologie 3 Maximaal vermogen zonder kabels. Gazon maaien en trimmen, struiken vormen, heggen snoeien met het volle accuvermogen wordt dit allemaal een waar genoegen. Want de nieuwe Bosch Lithium-Iontechnologie in combinatie met innovatieve en krachtige accu motoren zorgt voor een enorm uithoudingsvermogen en enorme kracht bij het werk in de tuin. Gebruik dit in elk opzicht overtuigende vermogen. Lithium-Ion-accu's bieden heel wat voordelen: E meer kracht en minder gewicht E uitstekende bediening: compacter en lichter dan traditioneel accu tuingereedschap E zonder zelfontlading en geheugeneffect, altijd gebruiksklaar E korte laadtijden Verheug u op maximaal accuvermogen en lichte, handige toestellen! Zo hebt u het nog eenvoudiger bij de vormgeving van uw tuin. Met de Rotak LI, de meestverkochte accu maaier van Europa, gaat het dankzij het hoogste maaivermogen erg snel. Geniet ook met de nieuwe trimmer ART LI van de draadloze vrijheid. En zelfs bij het snoeien van heggen hebt u het nu erg gemakkelijk. Dankzij Power-Tech snoeit de heggenschaar AHS LI nog krachtig verder, waar anderen al lang blijven steken. Om kleinere planten in vorm te brengen, neemt u gewoon de Isio, want handiger en lichter kan niet. Zo kent men Bosch voor onbezorgd werk, zowel voor grote of kleine projecten. Praktisch: één accusysteem voor vele Bosch toestellen. De Bosch accusystemen met 36 V, 18 V en 14,4 V Lithium-Ion-technologie worden in veel tuingereedschap en elektrische gereedschappen van Bosch gebruikt. Uw voordeel: het snel een eenvoudig wisselen tussen de verschillende toestellen. 18 volt

4 4 Bosch Lithium-Ion-accu maaier De eerste accu maaier met de kracht van een elektrische. Met de Rotak accu maaier van Bosch beschikt u voor het eerst over een gazonmaaier die de kracht van een elektrische maaimachine met de mogelijkheden van de Lithium-Ion-technologie combineert. Veel kracht voor maximaal maaivermogen en extreem korte laadtijden zijn de belangrijkste voordelen die u tijdens het gebruik zullen overtuigen. En omdat de krachtige Lithium-Ion-accu geen zelfontlading noch geheugeneffect kent, is de Rotak accu maaier altijd gebruiksklaar. Om langs de rand te maaien leidt zijn innovatieve graskam zelfs aan muren en randen groeiend gras op een betrouwbare manier naar het mes. Dat laat niets te wensen over. Een krachtpatser in handig formaat: 36 volt kracht De moderne Lithium-Ion-techniek maakt het mogelijk: het hart van de Rotak accu maaier levert met 36 volt spanning hetzelfde vermogen dat anders alleen toestellen met kabel leveren. Tegelijk zorgt de hogere energiedichtheid ervoor dat de accu met 1,2 kg duidelijk lichter is dan traditionele accu's met max. 7 kg. Voor grote gazonoppervlaktes Dankzij twee 36 V batterijen kunnen met de Rotak 43 LI gazonoppervlaktes tot 600 m 2 gemaaid worden. En mocht u nog meer gazon te maaien hebben, geen probleem. Door supersnel opladen is de reservebatterij al na 30 minuten opnieuw voor 80 % geladen. Hij is niet alleen gemakkelijker te bedienen, hij is ook 40 % lichter dan traditionele accu maaiers.

5 Lithium-Ion-accutechnologie Bosch Lithium-Ion-accu maaier 5 Krachtige 36 V- Lithium-Ion-accu voor krachtig maaien Altijd gebruiksklaar: geen zelfontlading, geen geheugeneffect, supersnel opladen in slechts 1 uur Rotak 43 LI Europa's meestverkochte accu maaier. Innovatieve graskam: langs de rand van muren, bloemperken en graskanten maaien Tot 40 % lichter dan traditionele accu maaiers Messcherp langs de muur Langs muren, randen van bloemperken of gazon aan de rand groeiend gras wordt op een betrouwbare manier naar het mes geleid en perfect afgesneden. Altijd gebruiksklaar: Geen zelfontlading, geen geheugeneffect: de compacte, lichte accu is altijd klaar voor gebruik. Verbazend licht De Rotak accu maaier is duidelijk lichter dan andere accu maaiers en kan daarom moeiteloos opgetild en gemanoeuvreerd worden. Enorme kracht De krachtige 36 V Lithium-Ion-accu levert maximale kracht om zelfs hoog gras snel en krachtig te kunnen maaien. Accu cirkelmaaier Rotak 43 LI E Sterk: krachtig snijden met het vermogen van een elektrische maaimachine door sterke 36 V Lithium-Ion-accu E Supersnel: na slechts 30 minuten al voor 80 % opgeladen E Startklaar: heel licht en altijd klaar voor gebruik door Lithium-Ion-techniek Meer informatie, ook over de Rotak 37 LI met 37 cm maaibreedte, in het complete programmaoverzicht op pagina 24, passend toebehoren op pagina 30.

6 6 Bosch Rotak cirkelmaaier Rotak in uitstekende vorm. Eindelijk kort bij de rand maaien. De Rotak snijdt conventionele gazonmaaiers beslist de pas af. En dat in de waarste zin van het woord. Want zijn innovatieve, gepatenteerde graskam verschaft hem niet te evenaren voordelen: met geen andere maaier kan zo dichtbij de rand worden gemaaid. Ook heel hoog gras is voor de Rotak geen probleem. Zijn Powerdrive -motor beschikt over enorme krachtreserves om er met het hoogste maaivermogen tegenaan te gaan. Zo maakt u in een handomdraai korte metten met hoog gras. Men hoeft maar eventjes wat langer weg te zijn, op vakantie of op zakenreis en het gazon is ter begroeting al helemaal omhoog geschoten. Nu kan de Rotak gazonmaaier eindelijk tonen wat voor een vermogen zijn Powerdrive -motor levert. Ga met volle kracht vooruit in het hoge gras. Hij maait betrouwbaar verder waar traditionele ganzonmaaiers het al lang hadden opgegeven.

7 Bosch Rotak cirkelmaaier 7 Veel lichter dan traditionele maaiers Daar hij breder is dan de voorwielen leidt de innovatieve Rotak graskam door zijn speciale ontwerp ook het gras langs de randen op een betrouwbare manier naar het mes. Daardoor maait deze het gazon zuiver langs muren en randen, terwijl conventionele gazonmaaiers deze plekken niet meer bereiken. Hoog draaimoment zorgt voor betrouwbaar maaien, zelfs onder moeilijke omstandigheden Makkelijk te verplaatsen dankzij comfortabele, grote, in de behuizing geïntegreerde handgrepen Rotak 43 Lichte hantering Rotak maaiers zijn veel lichter dan traditionele maaiers met dezelfde maaibreedte en daarom kunnen ze gemakkelijk manoeuvreren en bediend worden. Nauwkeurig maaien tot aan de rand Zuiver tot aan de muur en ook langs bloemperken de Rotak maakt exact maaien in één bewerking mogelijk en laat geen grassprietje staan. Extreem sterk in hoog gras De Powerdrive -motor zorgt voor krachtig maaien door maximale draaikracht ook in heel hoog gras. Cirkelmaaier Rotak 43 E Krachtig: maximale kracht aan het mes door Powerdrive -Motor, ook onder moeilijke omstandigheden E Licht: duidelijk lichter dan traditionele gazonmaaiers E Doeltreffend: maait ook heel hoog, licht vochtig en wild gras Andere Rotak modellen met verschillende maaibreedtes in het complete programmaoverzicht op pagina 25, het passende toebehoren op pagina 30. Cirkelmaaier Rotak 320 e Compact: een lichte, maar toch krachtige gazonmaaier voor kleine gazonoppervlakken e Krachtig: maximale kracht aan het mes door Powerdrive -motor, ook onder moeilijke omstandigheden e Licht: gering gewicht van slechts 7 kg, met twee comfortabele grepen moeiteloos te dragen Meer informatie op pagina 25, het passende toebehoren op pagina 30.

8 8 Bosch kooimaaiers, Bosch handmaaiers, Bosch ontmossers Kooimaaier ASM 32 E Snedig: de specialist voor het Engelse gazon met maaihoogtes van 12 tot 32 mm E Accuraat: precies resultaat dankzij Quattro-Cut -systeem E Scherp: ondermessen bijstelbaar Meer informatie op pagina 24, toebehoren op pagina 30. Altijd extra scherp Voor een uitstekend resultaat zijn Bosch kooimaaiers met bijstelbare ondermessen uitgerust. Zo garandeert u met een paar handgrepen een permanent precies resultaat. Precies maaien voor verzorgd gazon. Handmaaier AHM 38 C E Ongecompliceerd: snel, comfortabel maaien van kleine gazonoppervlaktes E Efficiënt: schaarsnijprincipe voor hoge snijkwaliteit E Geraffineerd: klik -vergrendeling om het ondermes zonder gereedschap in te stellen Omdat ieder mens anders is, zijn tuinen heel verschillend. En gazon is niet zomaar gazon. Om elk gazon de passende verzorging te geven, heeft Bosch altijd het passende tuingereedschap. Zoals de Bosch kooimaaier met Quattro-Cut -systeem en achterrol voor het typische strepenpatroon. Of de klassieke Bosch handmaaier met cultstatus, die altijd gebruiksklaar, eenvoudig te bedienen en overtuigend qua resultaat is. Met gebogen messen van gehard staal kan traploos in de hoogte verstelbaar comfortabel het gazon gemaaid worden. Meer informatie op pagina 25, toebehoren op pagina 30. Vol gazon zonder mos. Voelt waar het op aankomt Spiraalvormige, elastische Powerflex tanden kammen het mos gericht uit het gazon, zonder dat de wortels van uw gazon beschadigd worden. Ontmosser AMR 32 F E Krachtig: 400 watt motor E In de hoogte verstelbaar: 7-traps om te luchten of om bladeren te verzamelen E Flexibel: elastische Powerflex tanden ontzien gras en tegels Meer informatie op pagina 25, toebehoren op pagina 30. Een gazon kan slechts optimaal groeien en gedijen als het van lucht, water en voedingsstoffen voorzien wordt. Mos en ondiepe wortels blokkeren dit en verspreiden zich na verloop van tijd alsmaar meer in de tuin. Met de krachtige ontmosser van Bosch verwijdert u het mos zonder het gazon te beschadigen.

9 Lithium-Ion-accutechnologie Bosch Lithium-Ion-accu trimmers 9 Onvermoeibaar draadloos tot 1000 meter. Sterker. Lichter. Verder. Door de innovatieve Lithium-Iontechnologie scoort de nieuwe Bosch accu trimmer op alle vlakken. De bijzonder krachtige tuinwerker is veelzijdig, onvermoeibaar en krachtig. Zonder zelfontlading en geheugeneffect altijd gebruiksklaar voor krachtig snijden. Daarenboven is het uiterst flexibel door vele functies. En supersnel opgeladen. Dat is gazon trimmen met kracht en comfort. Traploze neigingshoek Voor het trimmen onder struiken eenvoudig voethendel aantippen en snijkop verstellen. 90 draaibare snijkop Verticaal in looprichting moeiteloos en snel randen bijknippen. Verstelbare extra handgreep voor bijkomend comfort Verstelbare telescoopsteel ( cm lengte) NIEUW! Eenvoudige bediening door ergonomisch design en softgrip Plantenbeschermbeugel voor voldoende veiligheidsafstand Innovatief kunststof messysteem voor energiebesparend en exact trimmen ART 26 LI Praktische bewaring van reservemes aan het toestel Nieuw: accu trimmer ART 26 LI E Onvermoeibaar: met een acculading tot 1000 meter trimmen E Flexibel: verstelbare telescoopsteel en greep, randsnijfunctie en draaibare snijkop voor het trimmen onder bloemperken E Betrouwbaar: korte laadtijden, geen zelfontlading, geen geheugeneffect dankzij Lithium-Ionaccu Meer informatie, ook over ART 23 LI met 23 cm snijdiameter, in het complete programmaoverzicht op pagina 24, passend toebehoren op pagina 30.

10 10 Bosch trimmer Voor gazon en wild gras, voor hoeken en randen. De trimmers van Bosch maken van het onderhoud van het gazon een waar genoegen: de krachtige Combitrim toestellen leveren met High-Power motoren en verwisselbaar snijsysteem voor normaal en wild gras optimale resultaten. De lichte Easytrim toestellen liggen door hun ergonomische greepconcept en perfect uitgebalanceerd design comfortabel in de hand. Om krachtig te werken zonder moe te worden. Krachtige High-Power motor tot 500 watt Licht te hanteren door ergonomisch ontwerp en in de hoogte verstelbare telescoopsteel ( cm lengte) ART 30 Combitrim Innovatief combi-systeem met elk een spoel voor normaal gras en wildgroei 90 draaibare snijkop voor moeiteloos trimmen en maaien van randen Trimmer ART 30 Combitrim E Sterk: High-Power motor tot 500 watt E Veelzijdig: twee gecombineerde spoelen, één voor normaal gazon en één voor wildgroei E Flexibel, licht en ergonomisch: trimmen en snijden van randen met 90 draaibare snijkop, perfecte bediening en in de hoogte verstelbare telescoopsteel ( cm lengte) Eenvoudig trimmen Horizontaal trimmen of verticaal bijknippen van de rand opsteekbare wielen zorgen in iedere positie voor eenvoudige hantering. 90 draaibare snijkop Verticaal in looprichting moeiteloos en snel randen bijknippen. Trimmer ART 26 Easytrim E Licht en ergonomisch: perfecte bediening door uitgebalanceerd design en slechts 1,6 kg gewicht E Krachtig: door High-Power motor tot 300 watt vermogen E Betrouwbare draadgeleiding: Pro-Tap spoel verhindert wirwar van draden bij het wisselen van de spoel Andere gazontrimmers met verschillende snijdiameters in het complete programmaoverzicht op pagina 25, het passende toebehoren op pagina 30. Veelzijdig door 2 spoelen Combitrim modellen snijden dankzij een tweede spoel met extra sterke draad ook zeer hardnekkige begroeiing zoals distels of struiken.

11 Bosch accu trimmer 11 Tot 800 meter trimmen zonder kabel. Bosch accu trimmers bieden een grote vrijheid zonder kabel. Zo kan gemakkelijk tot 800 meter zonder onderbreking worden getrimd. Want het innovatieve kunststof messysteem zorgt voor exact trimmen en bespaart tevens energie. Daarnaast nog de Easytrim Accu, bijzonder licht en handig, ideaal voor het trimmen van max. 500 m gazon. Zin in draadloos gazon trimmen. Vooral omdat het innovatieve kunststofmessysteem op moeilijke plaatsen, aan paden, omheiningen, onder bloemperken en bomen perfect werk levert. Dankzij het ergonomische design en de telescoopsteel wordt de rug bijzonder ontlast. Enorm praktisch Hier zijn de reservemessen uitstekend opgeborgen: binnen handbereik direct aan het toestel. Traploze neigingshoek Voor het trimmen onder struiken eenvoudig voethendel aantippen en snijkop verstellen. Minder energieverbruik Het speciale kunststofmes snijdt ook bij lage toerentallen exact en energiebewust lange looptijd gegarandeerd. 90 draaibare snijkop voor moeiteloos trimmen en maaien van randen Licht te hanteren door ergonomisch ontwerp en verstelbare telescoopsteel ( cm lengte) Trimmer ART 26 Accutrim E Licht en krachtig: tot 800 m gazon trimmen zonder kabel E moeiteloos trimmen en maaien van randen: 90 draaibare snijkop E Innovatieve snijtechniek: kunststofmessysteem maakt exact snijden mogelijk en spaart tegelijk energie Innovatief kunststof messysteem voor energiebesparend en exact trimmen ART 26 Accutrim Bosch accusysteem Trimmer ART 26 Easytrim Accu E Licht en krachtig: tot 500 m gazon trimmen zonder kabel E Innovatieve snijtechniek: kunststofmessysteem maakt exact snijden mogelijk en spaart tegelijk energie Andere accu trimmers met verschillende snijdiameters in het complete programmaoverzicht op pagina 24, het passende toebehoren op pagina 30.

12 12 Bosch Lithium-Ion-accu buxusschaar en grasschaar De Isio van Bosch. Handiger en lichter kan niet. Geen zelfontlading, geen geheugeneffect, altijd klaar voor gebruik dankzij de innovatieve Lithium-Ion-accu Tot 50 % lichter en 40 % kleiner dan traditionele accu scharen Comfortabele softgrip Praktische laadindicatie De Isio is handig, heel licht en altijd klaar voor gebruik, want de compacte Lithium-Ion-accu zorgt voor volle kracht en korte laadtijden. Als accu buxusschaar voor een perfecte afwerking. Of als accu grasschaar voor accuraat knippen langs de rand van uw gazon. Duidelijk lichter en compacter dan vergelijkbare toestellen ligt hij heerlijk in de hand. Isio Europa's succesvolste accu buxus- en grasschaar. Lasergesneden kwaliteitsmessen voor een precies resultaat Flexibel bijknippen langs de rand De 35 cm verstelbare telescopische steel maakt het horizontaal en verticaal bijknippen van graskanten in een comfortabele lichaamshouding mogelijk. Meswissel met een druk op de knop Dankzij het Bosch SDSsysteem kunnen de messen van de gras- en buxusschaar snel en eenvoudig zonder gereedschap gewisseld worden. Accu buxusschaar en grasschaar Isio E Compact en licht: voor moeiteloos snoeien van struiken, kleine heggen en gazonranden E Betrouwbaar: geen zelfontlading, geen geheugeneffect E Perfect: lasergesneden kwaliteitsmessen garanderen een uitstekend resultaat Meer informatie op pagina 27, het passende toebehoren op pagina 30. Perfecte resultaat Voor de individuele vormgeving van kleine buxusboompjes op het balkon of voor de vormgeving van uw terras- en tuinstruiken grijpt u naar de Isio buxusschaar.

13 Lithium-Ion-accutechnologie Bosch Lithium-Ion-accu heggenschaar 13 Minder gewicht, meer vermogen. 15 mm mesafstand, hierdoor kunnen zelfs middeldikke takken optimaal gesnoeid worden Winnaar in de gewichtsvergelijking: tot 30 % lichter dan vergelijkbare toestellen NIEUW! Met de nieuwe Bosch accu heggenschaar hebt u nu vrij spel. Niet meer afhankelijk van stopcontacten, onvermoeibaar door de Lithium-Ion-technologie en een derde van het gewicht minder is hij de lichtste accu heggenschaar ter wereld. Om krachtig te werken zonder te blokkeren zorgt het gepatenteerde Power-Tech-systeem met intelligente micro-elektronica. Lasergesneden en messen met diamantslijping voor perfect resultaat Power-Tech-systeem voor extra snoeivermogen Optimale balans en ergonomie door nieuw design en softgrip AHS 52 LI Lithium-Ion-accu's: meer vermogen met minder gewicht, geen zelfontlading, geen geheugeneffect Gepatenteerde antiblokkeertechnologie voor extra snoeivermogen Als de heggenschaar een dikke tak niet onmiddellijk kan doorsnijden, herkent de innovatieve micro-elektronica dit probleem en regelt onmiddellijk de looprichting van de messen om krachtig door te snijden. Waar andere toestellen blijven steken, snijdt Power-Tech verder en zorgt hierdoor voor een snel werkresultaat. Praktisch met Collecto Met elke snijbeweging verzamelt de handige Collecto (toebehoren) het snoeiafval en de resten bij elkaar vegen hoeft nu niet meer. Nieuw: accu heggenschaar AHS 52 LI E Ergonomisch: licht en handig met een robuuste constructie E Intelligent: het gepatenteerde Power-Techsysteem laat het toestel krachtig verder snoeien waar andere toestellen blijven steken E Betrouwbaar: geen zelfontlading, geen geheugeneffect dankzij innovatieve Lithium-Ion-accu Meer informatie, ook voer de AHS 48 LI met 48 cm kniplengte, in het complete programmaoverzicht op pagina 26, passend toebehoren op pagina 31.

14 14 Bosch heggenscharen Optimale verdeling van het gewicht voor evenwichtig werken en uitstekende bediening Sterkste prestatie. Grootste kniplengte. Slipkoppeling met extreem hoog draaimoment (80 Nm) voor krachtig snoeien Lasergesneden en messen met diamantslijping voor perfect resultaat Heghoogte, hegbreedte, dikte van de takken en hardheid van het hout vele criteria, één antwoord: Bosch heggenscharen. Want het diverse assortiment biedt voor iedere vraag de juiste oplossing. In de gebruikelijk hoge kwaliteit van Bosch. Alle machines overtuigen door diamantgeslepen kwaliteitsmessen, uitstekende balans en ergonomisch ontwerp. AHS 7000 Pro-T Supersterke High-Power motor met 700 watt Protector voor snoeien langs muren en over de grond Slipkoppeling voor extreem hoog draaimoment Slijtarme aandrijfstang (AHS Pro) High-Power motor met grote treksterkte Gewoon nauwkeurig De Protector met aanstootbeveiliging vangt dichtbij de rand langs muren en bodem groeiend struikgewas op zonder de messen te beschadigen. Heggenschaar AHS 7000 Pro-T E Supersterk snoeivermogen: draaimomenten tot max. 80 Nm, hardste messenstaal snijdt dikke takken tot 34 mm diameter E Doordachte greepergonomie: optimale balans en vier schakelaarposities voor ontspannen en uitgebalanceerd werken E Mesprotector:voor dichtbij de rand snoeien langs muren en bodem Collecto bijgeleverd. Heggenschaar AHS C E Ongelooflijk licht: heel handig door gering gewicht E Extreem gebruiksvriendelijk: hoge greepergonomie voor comfortabel werken in elke positie E Uitstekend snoeivermogen: motor met hoge treksterkte met en diamant geslepen kwaliteitsmessen Hoe harder de heg, hoe meer kniplengte en motorkracht. Wie deze eenvoudige regel ter harte neemt, vindt in het heggenschaarassortiment van Bosch precies de juiste oplossing. En dat is belangrijk opdat het werk in de open lucht niet alleen verse lucht, maar ook plezier oplevert. Andere heggenscharen met verschillende kniplengtes in het complete programmaoverzicht op pagina 26/27, het passende toebehoren op pagina 31.

15 Bosch accu heggenscharen 15 Krachtig zonder kabel. Ononderbroken met 2 accu's. De Bosch accu heggenschaar maakt zelfs met middeldikke takken korte metten, want de snijkant van het stalen mes wordt bijkomend met diamant geslepen. Zo wordt krachtig snijden gegarandeerd en dankzij gering gewicht en handig design blijft de machine heerlijk eenvoudig. Voor veel uithoudingsvermogen zorgen de bijgeleverde accu's: 50 meter heg of 110 minuten looptijd met het dubbele accupack. Rustige loop met weinig trilling Lasergesneden en diamantgeslepen messen Zeer licht en makkelijk hanteerbaar; slechts 2,6 kg AHS 52 Accu Knippen van wel 50 meter heg door twee meegeleverde accu's (AHS 52 Accu) Lasergesneden en diamantgeslepen Optimale snijresultaten dankzij exact geharde snijranden en extra diamantgeslepen afwerking. Doordachte greepergonomie Optimale balans en ergonomie voor comfortabel werken in iedere houding. Meer uithoudingsvermogen 50 meter heg knippen of 110 minuten looptijd door dubbel accupack. Alleen bij Bosch: opruimzeil Collecto De praktische Collecto (toebehoren) vangt bij iedere snijbeweging het snoeiafval op, de resten bij elkaar vegen hoeft nu niet meer. Heggenschaar AHS 52 Accu E Meer uithoudingsvermogen: 50 meter heg of 110 minuten looptijd door dubbel accupack E Meer power: krachtig knippen van heggen en middeldikke takken E Meer plezier: gering gewicht en ergonomisch design Meer informatie, ook over de AHS 41 Accu met 41 cm kniplengte, in het complete programmaoverzicht op pagina 26, passend toebehoren op pagina 31.

16 16 Bosch kettingzagen Supersterke prestaties. Met hoge kettingsnelheden tot max. 13 m/sec worden Bosch kettingzagen bijna iedere klus de baas. Want of het nu gaat om constructiewerk op ambachtelijk gebied of de moeilijkste uitdagingen bij zwaar tuinwerk dankzij het hoge draaimoment kan altijd precies en krachtig gezaagd worden. Bliksemsnel reagerende terugslagrem Optimale balans voor werken in iedere positie Extreem hoge kettingsnelheid van 13 m/sec AKE Pro Bosch SDS-systeem: voor het aanspannen van de ketting, zonder extra gereedschap Krachtige 1900 watt motor 3x Chrome Extra Long Life -ketting, blijft langer scherp Langer scherp De drievoudige chroomlaag van het kettingoppervlak zorgt voor een zeer lange levensduur. (AKE Pro) Zonder gereedschap met Bosch-SDS In 3 stappen zonder bijkomend gereedschap: het wisselen of aanspannen van de ketting ging nooit zo eenvoudig. Praktische transportkoffer Comfortabeler en veiliger transport naar iedere werkplek inclusief alle toebehoren. (Bij AKE Pro meegeleverd) Meer stabiliteit door stevige houvast 7 stalen tanden houden de zaag vast in het hout en geven meer stabiliteit bij het zagen. Kettingzaag AKE Pro E Topvermogen: 1900 watt met een kettingsnelheid van 13 m/sec voor uitstekend zaagvermogen E Bosch-SDS: eenvoudig, precies, zonder gereedschap vervangen van de ketting E 3x Chrome Extra Long Life -ketting: extreem duurzame ketting door drievoudige chroomlaag E Ketting: 1,3 mm Meer informatie, ook over de AKE Pro met 35 cm zwaardlengte, in het complete programmaoverzicht op pagina 26/27, passend toebehoren op pagina 31. Nieuw: kettingzaag AKE S E Supersterke motor: krachtige 1900 watt met een kettingsnelheid van 12 m/sec voor uitstekend zaagvermogen E Bosch-SDS: eenvoudig, precies, zonder gereedschap vervangen van de ketting E Extreem robuust: hoogste kwaliteit voor frequent gebruik en lange levensduur E Ketting: 1,1 mm Andere kettingzagen met verschillende zwaardlengtes in het complete programmaoverzicht op pagina 26/27, passend toebehoren op pagina 31.

17 Bosch kettingzagen 17 Minder inspanning, meer kracht. Ideaal voor beginners: Bosch kettingzagen zijn uiterst betrouwbaar en eenvoudig in gebruik, het is dan ook de optimale uitrusting voor de hobby tuinman. Voor af en toe snoeien van fruitbomen evenals voor het zagen van haardhout en grote takken. De bliksemsnel reagerende terugslagrem zorgt hierbij altijd voor een snelle stop. En omdat bij het krachtig zagen niemand graag zijn werk voor lange tijd onderbreekt, beschikken zelfs de kleine Bosch kettingzagen over SDS om zonder gereedschap de ketting te wisselen of na te spannen. Nieuw Boscheenhand-SDS-systeem Inspannen, 2 x draaien, zaag startklaar. Geoptimaliseerde zaagketting Het smalle profiel en de hoge kettingsnelheid (9 m/sec) maken snelle, precieze snedes mogelijk. Automatische oliesmering Lange levensduur door minimale kettingslijtage dankzij automatische oliesmering met kijkglascontrole W Bliksemsnel reagerende terugslagrem Heel licht en handig NIEUW! Robuuste kwaliteitsconstructie voor grote duurzaamheid AKE 40 S Nieuwe Bosch-eenhand- SDS: om de ketting zonder gereedschap te wisselen en te spannen Nieuw: kettingzaag AKE 40 S E Precies zagen: motor van 1800 watt en kwaliteitsketting E Bosch-technologie: nieuw eenhand-sds-systeem voor eenvoudig wisselen en spannen van de ketting E Kwaliteit: robuust design voor lange levensduur Andere kettingzagen met verschillende zwaardlengtes in het complete programmaoverzicht op pagina 26/27, passend toebehoren op pagina 31.

18 18 Bosch fluisterhakselaars Europa's meestverkochte fluisterhakselaars. Automatische doorvoer van het hakselmateriaal voor grotere werkprestatie zonder naschuiven Uniek Block Release -systeem voor het vlot verhelpen van blokkeringen zonder de trechter te demonteren Sedert meer dan 10 jaar verheugen Bosch fluisterhakselaars zich in een zeer hoge klanttevredenheid. Geen wonder, want met freeswals of spiraalhakselmechanisme Bosch fluisterhakselaars overtuigen met kwaliteit, duurzaamheid en kracht. Daarnaast zijn ze zo stil, dat zij werden onderscheiden met het Duitse milieukeurmerk Blauwe Engel. Met slechts 84 db(a) 1 bijzonder stil door terugslagvrij freeswalsprincipe Krachtige High- Power motor met 2500 watt en 652 Nm sterk draaimoment AXT 2500 HP Echte automatische doorvoer Naduwen niet nodig de takken worden automatisch terugstootvrij ingetrokken en gehakseld. Planeetoverbrenging met grote capaciteit Optimale levensduur, krachtoverdracht en rustige loop bij uiterst compacte constructie. Het freeswalssnijwerk Met een draaimoment van 652 Nm biedt de freeswals maximale kracht voor de dikste en hardste houtsoorten. Het spiraalhakselmechanisme Met een draaimoment van 99 Nm is het spiraalhakselmechanisme de optimale oplossing voor normale eisen. Fluisterhakselaar AXT 2500 HP e Stil: geluidsarm en onderscheiden met de Blauwe Engel e Krachtig: hakselen met een draaimoment tot 652 Nm en tot 40 mm dikke takken e Snel: tot 150 kg/h automatische materiaaldoorvoer Fluisterhakselaar AXT 2000 HP e Stil: geluidsarm en onderscheiden met de Blauwe Engel e Krachtig: hakselen met een draaimoment tot 99 Nm en tot 38 mm dikke takken e Snel: tot 115 kg/h automatische materiaaldoorvoer Het complete programmaoverzicht met andere fluisterhakselaars op pagina 26 en passend toebehoren op pagina Geluidsgegevens/geluidsvermogen: 84 db(a): meetwaarde met vers hout, < 91 db(a): meetwaarde volgens testmethode Blauwe engel (RAL UZ 54) met droog hout, 92 db(a) gegarandeerd geluidsvermogen: meetwaarde volgens testmethode 2000/14/EC.

19 Bosch Rapid hakselaars 19 Messcherp voor superieur hakselvermogen. Het lasergesneden precisiemes van speciaal gehard staal levert een ongelooflijk snijvermogen en een duidelijk langere levensduur. De Bosch Powerdrive -motor zorgt voor sterke materiaaldoorvoer. Hierdoor beschikt hij over een circa zeven keer hogere snijkracht dan zijn concurrenten. Een werkverlichtende zaak, waaraan de Rapid hakselaar zijn naam te danken heeft. Gepatenteerde trechter voor groot vulvolume en gemakkelijke doorvoer Praktische aanduwstok voor probleemloos naduwen Highspeed Bosch Powerdrive -motor met het hoogste draaimoment in zijn klasse Snijmessen van extra gehard staal, Zwitsers vakmanschap AXT Rapid 2200 Gepatenteerde trechter Door de speciale trechtervorm en de praktische aanduwstok neemt de hakselaar duidelijk meer materiaal in dezelfde tijd op. Het hakselmechanisme Ongeveer zeven keer hogere snijkracht dan traditionele meshakselaars, dankzij de Powerdrive -motor. Meshakselaar AXT Rapid 2200 E Patent: vultrechter en praktische aanduwstok voor eenvoudig vullen en snelste materiaalinvoer E Scherp: lasergesneden precisiemes met supersnijvermogen en 70 % langere levensduur E Superieur: Bosch Powerdrive -motor maximaal draaimoment in elke situatie Het complete programmaoverzicht met andere Rapid hakselaars op pagina 27 en passend toebehoren op pagina 31.

20 20 Bosch Aquatak hogedrukreinigers Maximale reinigingskracht. Stabiele, rechtopstaande constructie voor praktische bediening Hogedrukreiniger in beproefde Bosch-kwaliteit dat is maximale prestatie, uiterste duurzaamheid en bijzondere handzaamheid: buitengewoon sterke motoren met max watt garanderen duurzame maximale prestaties. Voor buitengewone duurzaamheid zorgen hoogwaardige metaalpompen. Bij elk toestel wordt bijkomend een selectie van veelzijdig inzetbaar toebehoren geleverd. Duurzame, versterkte rubberslang van 12 meter Kwalitatief hoogwaardig messingtoebehoren Messing pompkop Met messing lansen Aquatak 160 Pro X Messing zuigergeleiding Roestvrije terugstroomstop De uitzondering op de markt Messingpomp in premiumkwaliteit voor lange levensduur. Geïntegreerde reinigingsmiddeltank Tegen hardnekkig vuil eenvoudig vullen met reinigingsmiddel en lans op lage druk instellen. Het belangrijkste onderdeel Sterke inductiemotor met 3000 W voor hoog vermogen. Sterkdrukveer Zuiger van roestvrij staal Hogedrukreiniger Aquatak 160 Pro X E Krachtige, duurzame pomp met messing kop voor extreme belastingen, krachtige inductiemotor E Ergonomisch: vlot beweegbaar, volledige geïntegreerde toebehorenhouder, geïntegreerde reinigingsmiddeltank E Veelzijdig: ideaal voor boten, paardenaanhangwagens, tractoren, vrachtwagens en grote oppervlakken Compleet programmaoverzicht met andere Aquatak-hogedrukreinigers en passend toebehoren op pagina 28/29.

21 Bosch Aquatak hogedrukreinigers 21 Startklaar in een handomdraai. Zo comfortabel was hogedrukreinigen nog nooit. Want de nieuwe Aquatak Clic zit vol goeie ideeën. Zet hem gewoon neer en u kunt beginnen. Met Easy-Roll kunnen kabels en hogedrukslang in een handomdraai uitgerold worden. Lastige knikken worden door de Torsion-Flex, een speciale wapening in de hogedrukslang, verhinderd. Een kogelscharnier vereenvoudigt de slangverbinding van de 4-Jet-lans, die vier functies biedt en zo het permanent verwisselen van de mondstukken overbodig maakt. Zodra u met het werk klaar bent, trekt u kort aan de kabel en aan de slang en beide rollen dankzij Easy-Roll automatisch opnieuw op. NIEUW! Easy-Roll automatisch oprolsysteem voor de hogedrukslang Aquatak Clic 140 Gewoon met de voet bedienbare aan/uitschakelaar (bij liggende werkpositie van het toestel) Ergonomisch spuitpistool met praktische draaikoppeling 4-Jet-lans biedt vier verschillende functies Moeizaam ontwarren behoort door de nieuwe hogedrukslang Torsion-Flex tot het verleden Geïntegreerde reinigingsmiddeltank Easy-Roll automatisch intrekken van het netsnoer Hogedrukslang Torsion- Flex verhindert het knikken en in de knoop raken Easy-Roll automatisch oprolsysteem voor hogedrukslang en netsnoer. Comfortabel met de voet bedienbare aan-/uitschakelaar. Hogedrukreiniger Aquatak Clic E Bosch-innovatie: hogedrukslang Torsion-Flex verhindert het knikken en in de knoop raken E Toptechniek: automatisch oprolsysteem Easy- Roll voor hogedrukslang en kabel maakt een snelle en eenvoudige bediening mogelijk E Veelzijdig: 4-Jet-lans biedt vier functies: hoge druk met platte straal, roterende puntstraal of vaste puntstraal alsook lage druk om in te schuimen en af te spoelen Compleet programmaoverzicht met andere Aquatak Clic hogedrukreinigers 1 en passend toebehoren op pagina 28/29. 1 Leverbaar vamaf Augustus

22 22 Bosch Aquatak hogedrukreinigers Ideaal voor dagelijkse reinigingstaken. Weg met het vuil! Hierbij zal de Bosch Aquatak 115 Plus voor u een grote hulp betekenen. Zijn uitgebreide toebehoren is praktisch aan het toestel aangebracht. Met drie verschillende lansen bent u uitstekend uitgerust. Muren schoonmaken, tuintegels ontmossen, tuinmeubelen reinigen, wielen, scooters, auto's wassen varieer de waterstraal en de druk ervan naargelang de hardheidsgraad van het vuil en de gevoeligheid van het oppervlak. Optimaal transport door lichte, rechtopstaande constructie Uitstekend sproeiervermogen door hoogwaardige metalen pomp Uitgebreid assortiment aan bijgeleverd toebehoren, toebehoren met gratis Flexi-Jet-lans Geïntegreerde reinigingsmiddeltank Aquatak 115 Plus Vario-Jet-Fan Traploos verstelbaar van hoge tot lage druk en van brede straal tot gerichte straal. Extreem krachtig De oscillerende gerichte straal van de Roto-sproeier maakt zelfs het hardnekkigste vuil in enkele seconden los. Flexi-Jet-lans 360 draaibaar kogelkopscharnier voor comfortabel zuiver maken op moeilijk toegankelijke plekken. Hogedrukreiniger Aquatak 115 Plus E Sterk: krachtige, duurzame lichtmetalen pomp E Ergonomisch: licht gewicht, vlot beweegbaar, geïntegreerde toebehorenhouder E Veelzijdig: Vario-Jet-Fan-lans, ideaal voor motorvoertuigen, muren, motorfietsen, middelgrote terrassen en opritten, inclusief wasborstel Compleet programmaoverzicht met andere Aquatak hogedrukreinigers en passend toebehoren op pagina 28/29.

23 Bosch Aquatak hogedrukreinigers 23 Klein, mobiel en toch heel sterk. Eindelijk een kleine hogedrukreiniger op vier wielen. De lichtste, compactste en toch heel sterke Bosch Aquatak Go volgt u bij alles wat gereinigd moet worden. Terrasvloeren, sierpotten, vijverranden, vensters, trappen, rubberen laarzen de innovatieve spiraalslang rekt en strekt zich na het werk. Daarna maakt hij zich heel klein om opgeborgen te worden. Dus werkelijk: wash & go. Licht en compact De nieuwe Aquatak Go weegt slechts 3,5 kg en is hiermee werkelijk zo licht als een veertje. Mobiel en flexibel De 2,5 m lange slang maakt zich extreem klein. Als u hem niet nodig hebt, is hij slechts 20 cm kort. Ergonomisch spuitpistool met praktische draaikoppeling, beschermt tegen het verdraaien van de spiraalslang Innovatieve spiraalslang met 2,5 m reikwijdte samengelegd echter slechts 20 cm lang Licht, compact, mobiel NIEUW! Afneembaar wagentje op vier wielen die zijn bediener overal volgt waar gereinigd moet worden Aquatak Go Plus Hogedrukreiniger Aquatak Go Plus E Bosch-innovatie: praktisch wagentje voor voledige bewegingsvrijheid E Veelzijdigheid: spiraalvormige drukslang voor compacte bewaring en grote reikwijdte E Handigheid: lichtste en compactste hogedrukreiniger slechts 3,5 kg Meer informatie, ook over de Aquatak Go, in het complete programmaoverzicht en passend toebehoren op pagina 28/29.

24 24 Product- en toebehorentabellen Bosch Rotak accu maaiers Rotak 43 LI Rotak 37 LI Accutype Lithium-Ion Lithium-Ion Accucapaciteit 2 x 36 V 1 x 36 V Oplaadtijd 1 u 1 u Sneloplaadtijd 80 % van het vermogen in 30 min 80 % van het vermogen in 30 min Maaibreedte 43 cm 37 cm Maaihoogte mm mm Gazonoppervlakte tot 600 m 2 tot 300 m 2 Snijsysteem Cirkelmes Cirkelmes Maaihoogteverstelling 7-voudig, centraal 7-voudig, centraal Graskam Soort greep rondlopende schakelbeugel Rondlopende schakelbeugel Geïntegreerde draaggreep Wielen Rubber Rubber Grasopvangvolume 50 l 40 l Machinegewicht 14,7 kg 13,9 kg Aanduiding van de oplaadtoestand Bestelnr H F00 Bosch kooimaaiers ASM 32 ASM 32 F Motorcapaciteit 360 W 340 W Snijsysteem Cylinder (Quattro-Cut) Cylinder (Quattro-Cut) Maaibreedte 32 cm 32 cm Maaihoogte mm mm Maaihoogteverstelling 5-voudig 5-voudig Machinegewicht 11 kg 8,3 kg Bestelnr A B00 Bosch accu trimmer NIEUW! NIEUW! ART 26 LI ART 23 LI ART 26 Accutrim ART 23 Accutrim ART 26 Easytrim Accu Accutype Lithium-Ion Lithium-Ion NiCd NiCd NiCd Accucapaciteit 18 V 14,4 V 18 V 18 V 14,4 V Snijdiameter 26 cm 23 cm 26 cm 23 cm 26 cm Telescoopsteel/hoogteverstelling cm cm cm cm Snijsysteem Kunststofmes Kunststofmes Kunststofmes Kunststofmes Kunststofmes Draaibare snijkop Wielenset Plantenbeschermbeugel Verticaal snijden van de randen 90 Machinegewicht 2,4 kg 2,3 kg 2,9 kg 2,9 kg 2 kg Bestelnr L K F E J00

25 Product- en toebehorentabellen 25 Bosch Rotak maaiers Rotak 43 Rotak 40 Rotak 37 Rotak 34 Rotak 320 Motorcapaciteit 1700 W 1600 W 1400 W 1300 W 1000 W Snijsysteem Cirkelmes Cirkelmes Cirkelmes Cirkelmes Cirkelmes Bosch Powerdrive -motor Draaimoment 23 Nm 22 Nm 21 Nm 20 Nm 13 Nm Maaibreedte 43 cm 40 cm 37 cm 34 cm 32 cm Maaihoogte mm mm mm mm mm Maaihoogteverstelling 10-voudig, centraal 10-voudig, centraal 10-voudig, centraal 10-voudig, centraal 3-voudig, asgewijs Graskam Soort greep rondlopende rondlopende Classic-greep Classic-greep Classic-greep schakelbeugel schakelbeugel Geïntegreerde draaggreep Wielen Rubber Rubber Standaard Standaard Standaard Grasopvangvolume 50 l 50 l 40 l 40 l 28 l Beveiliging tegen overbelasting van motor Machinegewicht 13,5 kg 13,2 kg 11,2 kg 11 kg 7 kg Bestelnr D C B A A00 Bosch handmaaiers Bosch ontmossers Snijsysteem AHM 38 C AHM 30 Cylinder (5 messen) Cylinder (4 messen) Maaibreedte 38 cm 30 cm Maaihoogte mm mm Maaihoogteverstelling traploos traploos Machinegewicht 7 kg 6,4 kg Bestelnr Motorcapaciteit Snijsysteem Maaibreedte Maaihoogte Maaihoogteverstelling Machinegewicht Bestelnr. AMR 32 F 400 W Powerflex-tanden 32 cm werkbreedte 3 tot 27 mm werkhoogte 7-voudig 7,4 kg A00 Bosch trimmer ART 30 Combitrim ART 26 Combitrim ART 23 Combitrim ART 26 Easytrim ART 23 Easytrim Motorcapaciteit 500 W 450 W 400 W 300 W 280 W Snijdiameter 30 cm 26 cm 23 cm 26 cm 23 cm Telescoopsteel/hoogteverstelling cm cm cm Snijsysteem Extra Sterke draad + Pro-Tap -spoel Extra Sterke draad + Pro-Tap -spoel Extra Sterke draad + Pro-Tap -spoel Pro-Tap -spoel Pro-Tap -spoel Pro-Tap -spoel 1,6 mm x 4 m 1,6 mm x 4 m 1,6 mm x 4 m 1,6 mm x 4 m 1,6 mm x 4 m Extra Sterke draad (6 stuks) 6 x Ø 2,4 mm 6 x Ø 2,4 mm 6 x Ø 2,4 mm Draaibare snijkop Wielenset Plantenbeschermbeugel Verticaal snijden van de randen 90 Machinegewicht 3,2 kg 3 kg 2,7 kg 1,7 kg 1,6 kg Bestelnr D C B G A00

26 26 Product- en toebehorentabellen Bosch heggenscharen AHS 7000 Pro-T AHS 6000 Pro-T AHS ST AHS ST AHS ST Kniplengte 700 mm 600 mm 650 mm 600 mm 550 mm Motorcapaciteit 700 W 700 W 600 W 600 W 600 W Messenafstand 34 mm 34 mm 24 mm 24 mm 24 mm Slipkoppeling-draaimoment 80 Nm 80 Nm 50 Nm 50 Nm 50 Nm Aantal knipbewegingen onbelast 3000 min min min min min 1 Collecto Toebehoren Toebehoren Toebehoren Toebehoren Toebehoren Machinegewicht 4,4 kg 4,3 kg 4,2 kg 4,2 kg 4,0 kg Bestelnr B A Bosch accu heggenscharen NIEUW! NIEUW! 2 accu's meegeleverd AHS 52 LI AHS 48 LI AHS 52 Accu AHS 41 Accu Accutype Lithium-Ion Lithium-Ion NiCd NiCd Kniplengte 520 mm 480 mm 520 mm 410 mm Accucapaciteit 18 V 18 V 2 x 14,4 V 14,4 V Messenafstand 15 mm 15 mm 15 mm 15 mm Aantal knipbewegingen onbelast 2200 min min min min 1 Looptijd (accu) 50 min 50 min 2 x 55 min 55 min Collecto Toebehoren Toebehoren Toebehoren Toebehoren Machinegewicht 2,3 kg 2,2 kg 2,6 kg 2,5 kg Bestelnr Bosch kettingzagen NIEUW! NIEUW! NIEUW! AKE Pro AKE Pro AKE S AKE S AKE S Motorcapaciteit 1900 W 1900 W 1900 W 1900 W 1900 W Zwaardlengte 400 mm 350 mm 400 mm 350 mm 300 mm Kettingsnelheid 13 m/sec 13 m/sec 12 m/sec 12 m/sec 12 m/sec Bosch-SDS Ketting 3voudige Chrome-Extra- 3voudige Chrome-Extra- Chroomketting Chroomketting Chroomketting Long-Life-ketting Long-Life-ketting Machinegewicht 4,7 kg 4,6 kg 4,4 kg 4,3 kg 4,2 kg (incl. ketting en zwaard) Transportkoffer Bestelnr F E D03 Bosch fluisterhakselaar AXT 2500 HP AXT 2200 HP AXT 2000 HP AXT 1600 HP Motorcapaciteit 2500 W 2200 W 2000 W 1600 W Snijsysteem Freeswals Freeswals Spiraalhakselmechanisme Spiraalhakselmechanisme Spanning 230 V 230 V 230 V 230 V Snijsnelheid 40 tr/min 40 tr/min 260 tr/min 260 tr/min Capaciteit Ø 4,0 cm Ø 3,8 cm Ø 3,8 cm Ø 3,3 cm Draaimoment ca. 652 Nm ca. 595 Nm ca. 99 Nm ca. 94 Nm Materiaaldoorvoer ca. 150 kg/h ca. 140 kg/h ca. 115 kg/h ca. 100 kg/h Geluidsvermogen (LWA) 84 db(a)/< 91 db(a) 1 84 db(a)/< 91 db(a) 1 84 db(a)/< 91 db(a) 1 84 db(a)/< 91 db(a) 1 Machinegewicht 26 kg 25 kg 23 kg 22 kg Bestelnr Geluidsgegevens/geluidsvermogen: 84 db(a): meetwaarde met vers hout, < 91 db(a): meetwaarde volgens testmethode Blauwe engel (RAL UZ 54) met droog hout, 92 db(a) gegarandeerd geluidsvermogen: meetwaarde volgens testmethode 2000/14/EC.

27 Product- en toebehorentabellen 27 Collecto bijgeleverd AHS T AHS T AHS C AHS AHS AHS AHS mm 400 mm 630 mm 520 mm 480 mm 420 mm 420 mm 550 W 550 W 420 W 420 W 420 W 420 W 390 W 24 mm 24 mm 16 mm 16 mm 16 mm 16 mm 16 mm 50 Nm 50 Nm 2800 min min min min min min min 1 Toebehoren Toebehoren Toebehoren Toebehoren Toebehoren Toebehoren 3,9 kg 3,9 kg 3,2 kg 3,1 kg 3,0 kg 2,9 kg 2,9 kg Bosch Isio accubuxus en grasschaar Accu buxusschaar Accu grasschaar Accu grasschaar met telescopische steel Accu buxus- en grasschaarset Accutype Lithium-ion Lithium-ion Lithium-ion Lithium-ion Accucapaciteit 3,6 V 3,6 V 3,6 V 3,6 V Kniplengte 110 mm 80 mm 80 mm 110/80 mm Messenafstand 8 mm 8 mm Gewicht 0,6 kg 0,5 kg 1,2 kg 0,6 kg Oplaadtijd 5 u 5 u 5 u 5 u Looptijd 40 min 40 min 30 min 40 min Bestelnr NIEUW! NIEUW! NIEUW! AKE 40 S AKE 35 S AKE 30 S 1800 W 1800 W 1800 W 400 mm 350 mm 300 mm 9 m/sec 9 m/sec 9 m/sec Chroomketting Chroomketting Chroomketting 4,1 kg 4,0 kg 3,9 kg Bosch Rapid hakselaars Bosch tuinwagen AXT Rapid 2200 AXT Rapid 2000 Motorcapaciteit 2200 W 2000 W Snijsysteem Snijmes Snijmes Spanning 230 V 230 V Snijsnelheid 3650 tr/min 3650 tr/min Capaciteit Ø 4,0 cm Ø 3,5 cm Draaimoment ca. 14 Nm ca. 12 Nm Materiaaldoorvoer ca. 90 kg/h ca. 80 kg/h Geluidsvermogen (LWA) 103 db(a)/< 107 db(a) db(a)/< 107 db(a) 2 Machinegewicht 12 kg 11,5 kg Bestelnr AGW 70 D Capaciteit 70 l Bestelnr Geluidsgegevens/geluidsvermogen:103 db(a): meetwaarde volgens testmethode (RAL UZ 54) met droog hout, 106/107 db(a) gegarandeerd geluidsvermogen: meetwaarde volgens testmethode 2000/14/EC.

28 28 Product- en toebehorentabellen Bosch Aquatak hogedrukreinigers NIEUW! NIEUW! NIEUW! Aquatak 160 Pro X Aquatak 150 Pro X Aquatak 150 Pro Aquatak Clic Aquatak Clic Aquatak Clic Max. druk 160 bar 150 bar 150 bar 140 bar 135 bar 130 bar Max. pomphoeveelheid 600 l/h 550 l/h 550 l/h 470 l/h 450 l/h 430 l/h Max. aanvoertemperatuur 60 C 60 C 60 C 60 C 60 C 60 C Motorcapaciteit 3000 W 2700 W 2700 W 2300 W 2100 W 2000 W Autostop Kabellengte 5 m 5 m 5 m 5 m 5 m 5 m Machinegewicht 29,1 kg 27,5 kg 26 kg 20 kg 19,5 kg 15 kg (zonder toebehoren) Bestelnr C B A Bijgeleverd toebehoren/uitrusting Lansen V, R V, R V, R 4-Jet, F 4-Jet, F 4-Jet Wasborstel Slang 12 m (rubber) 12 m (rubber) 12 m (rubber) 12 m (Torsion-Flex) 9 m (Torsion-Flex) 9 m (Torsion-Flex) Slangtrommel Easy-Roll Easy-Roll Easy-Roll Geïntegreerde tank 1 x 3 l 2 x 1,5 l 1 x 3 l 1 x 1 l 1 x 1 l 1 x 1 l V = Vario-Jet-Fan-lans R = Roto-Power-lans 4-Jet = 4-Jet-lans F = Flexi-Jet-lans J = Jet-Fan-lans 1 Leverbaar vamaf Augustus Bosch toebehoren Toebehoren Product Bestelnr. Toebehoren Product Bestelnr. Aquatak Reinigingsmiddelsproeier met fles 1200 Plus, 110 F Vario-Jet-Fan-lans 115 Plus, 110 Plus, 110 F Vario-Jet-Fan-lans 1200 Plus F Vario-Jet-Fan-lans 1250 F Vario-Jet-Fan-lans 150 Pro X, 150 Pro F Roto-Power-lans 1200 Plus, 115 Plus, 110 Plus, 110 F Roto-Power-lans 1250 F Roto-Power-lans 150 Pro X, 150 Pro F Wasborstel alle Aquatak 1 F Vaste roterende wasborstel alle Aquatak 1 F Flexibele roterende wasborstel alle Aquatak 1 F Flexi-Jet-lans alle Aquatak 1 F Verlengslang 7 m alle Aquatak 2, 3, 4 F Verlengslang 10 m alle Aquatak 2, 3, 4 F Rioolreinigingsset 8 m alle Aquatak 1 F Rioolreinigingsset 15 m alle Aquatak 1 F Zandstraalset alle Aquatak 1, 4 F Verlengstuk voor sproeipistool alle Aquatak 1 F Waterfilter alle Aquatak 3 F Terugstroomstop alle Aquatak F Aquasurf-terrasreiniger alle Aquatak 1, 4 F Universele adapterset Hogedrukreinigers van andere fabrikanten F Adapter voor Kärcher-toebehoren alle Aquatak 1 F Aquatak Vario-Jet-Fan-Power-lans messing 160 Pro X F Roto-Power-lans messing 160 Pro X F Flexibele roterende wasborstel 160 Pro X F Verlengslang 7 m 160 Pro X, 150 Pro X F Rioolreinigingsset 160 Pro X F Zandstraalset 160 Pro X F Reinigingsmiddel Product Bestelnr. Aquatak Reiniger voor aluminium velgen 0,75 l alle Aquatak F Insectenverwijderaar 0,75 l alle Aquatak F Autoreiniger 0,5 l alle Aquatak F Reinigingswas 2,5 l alle Aquatak F Reinigingswas 0,5 l alle Aquatak F Terrasreiniger 0,5 l alle Aquatak F Glasreiniger 0,5 l alle Aquatak F Plasticreiniger 0,5 l alle Aquatak F Universele reiniger 2,5 l alle Aquatak F Universele reiniger 0,5 l alle Aquatak F Behalve Aquatak 160 Pro X. 2 Behalve Aquatak 160 Pro X, 150 Pro X. 3 Behalve Aquatak Clic. 4 Niet aanbevolen voor Aquatak Go/Go Plus.

29 Product- en toebehorentabellen 29 NIEUW! NIEUW! NIEUW! Aquatak Clic Aquatak 1250 Aquatak 1200 Plus Aquatak 115 Plus Aquatak 110 Plus Aquatak 110 Aquatak Go Plus Aquatak Go 125 bar 125 bar 120 bar 115 bar 110 bar 110 bar 100 bar 100 bar 410 l/h 400 l/h 390 l/h 380 l/h 380 l/h 360 l/h 330 l/h 300 l/h 60 C 60 C 60 C 40 C 40 C 40 C 40 C 40 C 1800 W 1800 W 1750 W 1700 W 1600 W 1600 W 1350 W 1100 W 5 m 6 m 5 m 5 m 5 m 5 m 2,5 m 2,5 m 14,5 kg 13,5 kg 13 kg 7 kg 7 kg 7 kg 3,5 kg 3,5 kg F E D C J H00 4-Jet V, R, F V, R, F V, R, F V, R, F V, R, J R, J, Z J 6 m (Torsion-Flex) 6 m 6 m 6 m 5 m 5 m 2,5 m 2,5 m Easy-Roll 1 x 1 l 1 x 1,3 l aparte fles van 0,5 l 1 x 0,75 l 1 x 0,75 l aparte fles van 0,5 l aparte fles van 0,5 l aparte fles van 0,5 l Z = toebehorentas Waarom nat worden, als men droog kan blijven! De Bosch Aquasurf terrasreiniger zorgt op alle oppervlakken voor spatwatervrije zuiverheid. En dat uiterst tijd besparend: met zijn gesloten koepel en de twee hogedruksproeiers reinigt deze drie keer zo snel als de standaard Jet-lans. De optimale oplossing voor alle eisen opritten, terrassen, huismuren of garagepoorten. Aquasurf terrasreiniger Bestelnr. F

30 30 Product- en toebehorentabellen Bosch toebehoren Toebehoren Product Bestelnr. Bosch Rotak accu maaiers Reservemes Rotak 43 LI F Reservemes Rotak 37 LI F Bosch Rotak maaiers Reservemes Rotak 43 F Reservemes Rotak 40 F Reservemes Rotak 37 F Reservemes Rotak 34 F Reservemes Rotak 320 F Bosch kooimaaiers Ondermes ASM 32, 32 F F Bosch handmaaiers Grasopvangbak 38 cm AHM 38 C Grasopvangbak 30 cm AHM Bosch ontmossers Reservetanden (8 st.) AMR 32 F F Tandenhouder AMR 32 F F Bosch accu trimmer 18V/1,3Ah-Li-accu ART 26 LI ,4V/1,3Ah-Li-accu ART 23 LI Li-snellaadapparaat AL 2204 CV ART 26 LI, 23 LI V/1,5Ah-accu ART Accutrim Oplaadapparaat AL 2425 DV, 90 min ART Accutrim ,4V/1,5Ah-accu ART Easytrim Accu Oplaadapparaat AL 2404 MV, 3 uur ART Easytrim Accu Veiligheidskunststofmes (24 st.) ART 26 LI, 26 Accutrim, 26 Easytrim Accu F Veiligheidskunststofmes (24 st.) ART 23 LI, 23 Accutrim F Wielenset ART LI, Accutrim F Plantenbeschermbeugel ART Accutrim F Veiligheidsbril alle ART F Bosch trimmer Wielenset alle ART Combitrim F Plantenbeschermbeugel alle ART Combitrim F Extrasterke draad 30 cm (pak met 10 stuks) ART 30 Combitrim F Extrasterke draad 26 cm (pak met 10 stuks) ART 26 Combitrim F Extrasterke draad 23 cm (pak met 10 stuks) ART 23 Combitrim F Aantipautomaat spoelen ( Pro-Tap ) alle ART Combi- en Easytrim F Trimmerdraad voor bijvullen van de spoel alle ART Combi- en Easytrim F Veiligheidsbril alle ART F Bosch Isio accubuxus- en grasschaar Grasschaarblad 8 cm Isio Buxusschaarmes Isio Telescoopsteel Isio Onderhoudsspray 250 ml Isio Heggenschaar-opruimzeil Isio F

Bosch. heggenscharen.

Bosch. heggenscharen. Bosch heggenscharen. AHS 54-20 LI Grote heggen AHS 7000 Pro-T Grote heggen AHS 60-16 Kleine heggen ASB 10,8 LI set Middelgrote tot grote struiken/figuursnoeiwerk Isio set voor vormgeven en knippen langs

Nadere informatie

Bosch. kettingzagen.

Bosch. kettingzagen. Bosch kettingzagen. AKE 40-19 S Standaard tuin AKE 35 S Kleine en middelgrote klussen AKE 40 S Kleine en middelgrote klussen AKE 30 LI Mobiliteit AKE 40-19 Pro Zware klussen Zo kiest u uw Bosch kettingzaag.

Nadere informatie

Moeiteloos. tuinieren. Bosch tuingereedschap 2012. www.bosch-tuin.nl www.bosch-tuin.be

Moeiteloos. tuinieren. Bosch tuingereedschap 2012. www.bosch-tuin.nl www.bosch-tuin.be Moeiteloos tuinieren. Bosch tuingereedschap 2012 www.bosch-tuin.nl www.bosch-tuin.be Inhoud Onderhoud van het gazon Rotak maaiers met en zonder kabel 8-9 Kooimaaiers 10 Ontmosser en verticuteermachine

Nadere informatie

Moeiteloos. tuinieren. Make it your home. Bosch tuingereedschap. www.bosch-garden.com

Moeiteloos. tuinieren. Make it your home. Bosch tuingereedschap. www.bosch-garden.com Moeiteloos tuinieren. Make it your home. Bosch tuingereedschap. www.bosch-garden.com Make it your home. Maak het jouw thuis met Bosch tuingereedschap. Tuinen kunnen net zo verschillend zijn als mensen

Nadere informatie

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak

ART 26 LI Comfort. ART 26 Easytrim Accu Basis. ART 26 Accutrim Gemak Bosch trimmers. ART 26 LI Comfort ART 26 Easytrim Accu Basis ART 26 Accutrim Gemak Zo kiest u uw Bosch trimmer. Stap 1 Kijk hoe groot uw klus is en kies het desbetreffende tabblad hieronder. Stap 2 Bekijk

Nadere informatie

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap.

De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Geniet. Ontspan. De Isio, uw onmisbare tuingereedschap. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Isio, uw lichte en ergonomische tuingereedschap van Bosch. De multifunctionele motorunit kan worden

Nadere informatie

De Uneo heeft de slag te pakken.

De Uneo heeft de slag te pakken. Boren Schroeven Hameren De Uneo heeft de slag te pakken. Make it your home. Maak het jouw thuis met de Uneo en de Uneo Maxx van Bosch. De compacte accuboorhamers met pneumatisch slagmechanisme hameren,

Nadere informatie

NIEUW ACCU ASSORTIMENT

NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij de lasergesneden, diamantgeslepen stalen messen met dubbele werking. 56V 61 cm lengte mes 22 mm max. diameter takken 4,05 Kg

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Compact Klasse K 2.410

Compact Klasse K 2.410 Compact Klasse K 2.410 Uitermate geschikt voor incidenteel gebruik, een paar keer per jaar. Uitrusting: Geïntegreerde water fijnfilter Adapter tuinslang 3/4" Hogedrukslang 6 m Reinigingsmiddelentank Pistool

Nadere informatie

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Uitrusting: Spuitpistool Easy Press Handspuitpistool met softgrip Hogedrukslang 15 m DN 6, 250 bar Spuitlans 840 mm Drievoudige sproeier (0 /25 / 40 ). Vuilfrees

Nadere informatie

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht.

Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Ontspannen werken. Ontspannen genieten. Uitstekende ergonomie voor een perfecte krachtoverdracht. Compacte constructie en krachtige EC-motor voor onvermoeibaar schroeven en boren. De nieuwe machines van

Nadere informatie

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers

Zo praktisch. kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers Gepland. Gedaan. Zo praktisch kan power zijn. Make it your home. Maak het jouw thuis met de accuklopboorschroevendraaiers PSB 14,4 LI-2 en PSB 18 LI-2. Klopboren in metselwerk of boren en schroeven in

Nadere informatie

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden,

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, NIEUW ACCU GAMMA NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, diamantgeslepen stalen mes met dubbele werking. NIEUW ACCU BLADBLAZER Stil en krachtig, aangedreven door een turbineventilator.

Nadere informatie

Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT. Made in Germany.

Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT. Made in Germany. Kränzle productprogramma DE K 1050-REEKS MET EIGEN TOEBEHOREN ASSORTIMENT Made in Germany www.kranzle.be Innovatie over de ganse lijn DAT IS KWALITEIT! Eigen onderzoek en voortdurende verbetering vormen

Nadere informatie

K 7 K 7, 1.168-502.0, 2015-11-18

K 7 K 7, 1.168-502.0, 2015-11-18 K 7 De "K7" met watergekoelde motor werd ontworpen voor veelvuldig gebruik en voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling op bv. paden, zwembaden, fietsen of grote voertuigen. Zijn uitrusting omvat

Nadere informatie

SNEL STARTEN. STIL WERKEN. UITZONDERLIJK RESULTAAT.

SNEL STARTEN. STIL WERKEN. UITZONDERLIJK RESULTAAT. SNEL STARTEN. STIL WERKEN. UITZONDERLIJK RESULTAAT. HUSQVARNA ACCU-SERIE VOOR TUINGEREEDSCHAP 2016 ALLE KRACHT EN PRESTATIES DIE U MAG VERWACHTEN, IN EEN INTUÏTIEF DESIGN. Met de Husqvarna Accu-serie

Nadere informatie

STIHL PERSINFORMATIE. Licht, wendbaar en onvermoeibaar: De nieuwe accu struik- en grasschaar STIHL HSA 25. Puurs, 30 mei 2015

STIHL PERSINFORMATIE. Licht, wendbaar en onvermoeibaar: De nieuwe accu struik- en grasschaar STIHL HSA 25. Puurs, 30 mei 2015 Licht, wendbaar en onvermoeibaar: De nieuwe accu struik- en grasschaar STIHL HSA 25 Puurs, 30 mei 2015 Sierstruiken met kleine bladeren, kleine groenblijvende hagen of grasboorden langs terrassen en bloemperken

Nadere informatie

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2015-11-18

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2015-11-18 K 3 De Kärcher "K3" zegt vaarwel tegen gewoon vuil. Deze hogedrukreiniger met Quick Connect pistool en een 6 m lange hogedrukslang is geschikt voor occasioneel gebruik rondom het huis van bv. fietsen,

Nadere informatie

Geen. perfectie! Enkel. geknoei.

Geen. perfectie! Enkel. geknoei. Geen geknoei. Enkel perfectie! NIEUW! De Bosch accuschroefboormachines PSR 14,4 LI-2 en PSR 18 LI-2 met Bosch PowerControl. Zo comfortabel en eenvoudig was boren en schroeven nog nooit. Meer informatie

Nadere informatie

HITACHI. 8 uur lang. Kijk, dan hebben we het ergens over POWER FOR PROFESSIONALS 36V - 36 V - 36 V. Extreem hoge capaciteit

HITACHI. 8 uur lang. Kijk, dan hebben we het ergens over POWER FOR PROFESSIONALS 36V - 36 V - 36 V. Extreem hoge capaciteit HITACHI Extreem hoge capaciteit Geen schadelijke uitlaatgassen Ongelofelijk stil Eenvoudig onderhoud Direct klaar voor gebruik 3-2013 / 1 juni t/m 31 december 2013 POWER FOR PROFESSIONALS NIEUW: Li-ion

Nadere informatie

Eindeloos zachte loop

Eindeloos zachte loop Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. Eindeloos zachte loop ongelooflijke kracht. De nieuwe, compacte excenterschuurmachines van Bosch. New Compact Generation NIEUW! De nieuwe Compact generatie

Nadere informatie

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11

K 5 K 5, 1.180-633.0, 2015-12-11 K 5 De K5 voor middelmatige vervuiling is ideaal voor de reiniging van grote voertuigen, stenen muren of fietsen. Deze hogedrukreiniger is uitgerust met een krachtige watergekoelde motor en een spuitpistool

Nadere informatie

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30 K 4 Premium De "K4 Premium" is uitgerust met een watergekoelde motor en is ideaal voor een occasioneel gebruik rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de verwijdering van middelmatige vervuiling

Nadere informatie

ACCU POWER. MADE BY STIHL.

ACCU POWER. MADE BY STIHL. OOK BIJ U IN DE BUURT: U W S T I H L VAKHANDE- LAAR We geven u graag advies: Accu Power. Made by STIHL. Alleen bij de erkende vakhandelaar te vinden, ook in uw buurt. Uw STIHL vakhandelaar weet precies

Nadere informatie

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30 K 7 Premium De "K7 Premium" omvat talrijke kenmerken zoals een watergekoelde motor, een slangtrommel voor een handig gebruik en opberging, een Quick Connect spuitpistool, een 10 m lange rubberen hogedrukslang

Nadere informatie

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30

K 7 Premium. K 7 Premium, 1.168-604.0, 2015-05-30 K 7 Premium De "K7 Premium" omvat talrijke kenmerken zoals een watergekoelde motor, een slangtrommel voor een handig gebruik en opberging, een Quick Connect spuitpistool, een 10 m lange rubberen hogedrukslang

Nadere informatie

PRIJSLIJST TUINMACHINES

PRIJSLIJST TUINMACHINES PRIJSLIJST TUINMACHINES Alle prijzen en informatie onder voorbehoud van drukfouten en wijzigingen 20/03/15 nr code PLU tuinmachine PRIJS 1 90603 305655 404667 Trimmer WOLF-Garten GTB36 149 2 90603 305648

Nadere informatie

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel.

Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. Drukken, afname verhogen helemaal op gevoel. De multischuurmachine PSM 10,8 LI met PowerAutomatic. NIEUW! De multischuurmachine PSM 10,8 LI. Hiermee schuurt u zonder snoer, praktisch en supercomfortabel.

Nadere informatie

K 2 Premium HOME. K 2 Premium HOME, 1.673-300.0, 2015-04-29

K 2 Premium HOME. K 2 Premium HOME, 1.673-300.0, 2015-04-29 K 2 Premium HOME De "K2 Premium Home" is uitgerust met een reinigingsmiddeltank voor extra comfort. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor een occasioneel gebruik en voor de verwijdering van normale vervuiling

Nadere informatie

Power voor alle toestellen.

Power voor alle toestellen. Power voor alle toestellen. Vervang alleen het toestel niet de accu. NIEUW! De sterke 18 voltfamilie met Lithium-Ion-technologie. Eén accu voor alles voor Bosch-toestellen in huis en tuin 18 volt Lithium-Ion

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

Het juiste bit altijd bij de hand.

Het juiste bit altijd bij de hand. Op uw plaatsen. Klaar? Af! Het juiste bit altijd bij de hand. Make it your home: Het zoeken naar het passende bit is nu eindelijk verleden tijd door de innovatieve PSR Select. Door de geïntegreerde bit-trommel

Nadere informatie

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30

K 4 Premium. K 4 Premium, 1.180-310.0, 2015-05-30 K 4 Premium De "K4 Premium" is uitgerust met een watergekoelde motor en is ideaal voor een occasioneel gebruik rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is ideaal voor de verwijdering van middelmatige vervuiling

Nadere informatie

K 5 Compact. K 5 Compact, 1.630-720.0, 2015-11-18

K 5 Compact. K 5 Compact, 1.630-720.0, 2015-11-18 K 5 Compact De "K5 Compact" hogedrukreiniger is ideaal voor de occasionele verwijdering van middelmatige vervuiling. De machine is ideaal voor de reiniging van bv. grote voertuigen, stenen muren of fietsen.

Nadere informatie

K 5 Premium. K 5 Premium, 1.181-313.0, 2016-02-09

K 5 Premium. K 5 Premium, 1.181-313.0, 2016-02-09 K 5 Premium De "K5 Premium" hogedrukreiniger met krachtige watergekoelde motor is ideaal voor de occasionele verwijdering van middelmatige vervuiling. Dit toestel reinigt snel en moeiteloos grote voertuigen,

Nadere informatie

K 2 Premium Car. K 2 Premium Car, 1.673-307.0, 2015-05-30

K 2 Premium Car. K 2 Premium Car, 1.673-307.0, 2015-05-30 K 2 Premium Car Een handig reinigingsmiddelenreservoir maakt het werken met de 'K2 Premium Car' hogedrukreinigers bijzonder praktisch. De toestellen zijn uitgerust met een wasborstel, een Foam nozzle en

Nadere informatie

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen.

Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. VERBOUWING Al meer dan 1 miljoen schroefverbindingen. FEIN schroefmachine voor droge montagebouw als accu- en kabelgebonden machine. ASCT 18 M: meer dan 2300 schroefverbindingen per acculading! Nieuw van

Nadere informatie

Doorslijpmachine TS 410

Doorslijpmachine TS 410 TS 410 Compacte en robuuste doorslijpmachine met zeer innovatief longlife-luchtfiltersysteem met cycloonvoorafscheiding. Compacte constructie met optimale balans en constructievorm voor 300mm-doorslijpschijf.

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

Hogedrukreinigers K 7 Premium

Hogedrukreinigers K 7 Premium Hogedrukreinigers K 7 Premium Geschikt voor de verwijdering van hardnekkige vervuiling op bv. paden, zwembaden, fietsen of voertuigen - de "K7 Premium" met watergekoelde motor is hard voor vuil. Met een

Nadere informatie

ROBOMOW RC304. Verlicht display Bots sensor Til sensor

ROBOMOW RC304. Verlicht display Bots sensor Til sensor ROBOMOW RC304 1.149,00 Maximaal maaioppervlak - 400 m2 De Robomow RC304 is de perfecte maaier voor gazons met een grootte van 0-400m2. Deze handige, compacte maaier wordt met een basisstation geleverd,

Nadere informatie

Nieuwe reeks hogedrukreinigers van Kärcher

Nieuwe reeks hogedrukreinigers van Kärcher Nieuwe reeks hogedrukreinigers van Kärcher de juiste instelling voor elke taak Wilrijk, 9 maart 2016 Kan ik het delicate hout van mijn meubelen reinigen met de straal van mijn hogedrukreiniger? Zal de

Nadere informatie

Technische gegevens. Prijs

Technische gegevens. Prijs lijst Stihl De STIHL elektrische heggenscharen overtuigen door een exacte snede, optimale messengeometrie en een rustige, krachtige loop. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling garandeert een goede hanteerbaarheid.

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

DEALER BROCHURE/ PRIJSLIJST 2013

DEALER BROCHURE/ PRIJSLIJST 2013 DEALER BROCHURE/ LIJST 2013 MATOM BV IS IMPORTEUR VAN GREENWORKS TOOLS VOOR NEDERLAND EN BELGIE 2 GREENWORKS TOOLS ZIJN ER VOOR ELKE GEBRUIKER. SNOERLOZE MACHINES VAN 24 VOLT EN 40 VOLT (4AH!), GESNOERDE

Nadere informatie

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik.

Werfix BVBA. Deze recentelijk ontwikkelde boormotor van Husqvarna is buitengewoon eenvoudig in gebruik. 4.5 Boren Bij een efficiënte booruitrusting gaat het evenzeer om hanteerbaarheid en ergonomie als om capaciteit en geschiktheid voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een

Nadere informatie

AL-KO staat voor innovatief design, het hoogste comfort, meer kracht en optimale veiligheid.

AL-KO staat voor innovatief design, het hoogste comfort, meer kracht en optimale veiligheid. De naam AL-KO staat al meer dan 80 jaar voor kwaliteit, innovatie, uitgekiende functionaliteit en op de toekomst gericht productdesign. Wereldwijd telt de onderneming ruim 4200 medewerkers in meer dan

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Kränzle productprogramma 2017 DE DHZ K-1050 SERIE INCLUSIEF TOEBEHOREN. Made in Germany.

Kränzle productprogramma 2017 DE DHZ K-1050 SERIE INCLUSIEF TOEBEHOREN. Made in Germany. Kränzle productprogramma 2017 DE DHZ K-1050 SERIE INCLUSIEF TOEBEHOREN Made in Germany www.kranzle.nl Innovatie over de gehele lijn DAT IS KWALITEIT! Eigen onderzoek en voortdurende ontwikkeling zijn de

Nadere informatie

Hogedrukreinigers K 5 Compact

Hogedrukreinigers K 5 Compact Hogedrukreinigers K 5 Compact De "K5 Compact" hogedrukreiniger met watergekoelde motor is geschikt voor de gematigde vervuiling. De machine kan heel handig worden vervoerd en opgeborgen. Uitrusting: Geïntegreerde

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019

PERSINFORMATIE STIHL. Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL. Puurs, 17 april 2019 Supercomfortabel snoeien met de accuheggenschaar HLA 56 van STIHL Puurs, 17 april 2019 STIHL breidt met de HLA 56 heggenschaar zijn COMPACT AccuSysteem verder uit. Deze lichtgewicht heggenschaar op steel

Nadere informatie

Robomow RM200. prijslijst 2011. Automatische Gazonmaaier. Robomow RM200

Robomow RM200. prijslijst 2011. Automatische Gazonmaaier. Robomow RM200 prijslijst 2011 Automatische Gazonmaaier Compact 1-maaimes mulchsysteem Persoonlijk instelbare antidiefstal code incl. alarmsysteem Tilsensor stopt het draaien van de messen onmiddellijk zodra Robomow

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv Zeer comfortabele end krachtige éénschijfsmachine met onderhoudsvrije planeetwieloverbrenging en een grotere werkbreedte voor een zeer grote oppervlakteprestatie. Uitrusting:

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

60 & 82 Volt. accu gereedschap. powerworkstools.nl

60 & 82 Volt. accu gereedschap. powerworkstools.nl 60 & 82 Volt accu gereedschap 2018 powerworkstools.nl 60 V-serie voor de veeleisende gebruiker Accu 60V - 2,0Ah - 108Wh Geschikt voor 60 Volt PowerWorks accu producten. Laadtijd ca. 60 min. Gewicht 1,2Kg

Nadere informatie

Accumachines 36 volt series

Accumachines 36 volt series CAT_BOSCH_20-2_NL_bosch-blauw-catalogus pagina 46 van 326 46 Professioneel blauw elektrisch gereedschap Accuboorhamer 36 volt Even krachtig als een machine op netstroom GBH -LI Professional Even krachtig

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht

veilig in de hand. Kracht Kracht veilig in de hand. Make it your home. Maak het jouw thuis met de haakse slijpmachines PWS 700-115, PWS 750-115 en PWS 850-125. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe compacte ontwerp

Nadere informatie

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand

Kleine snoeischaren. Op maat gemaakt voor elke hand Kleine snoeischaren Op maat gemaakt voor elke hand 1 Altijd het juiste snijgereedschap: De diameter van de takken en twijgen bepalen welk gereedschap u nodig hebt. Bij WOLF-Garten vindt u het ideale gereedschap

Nadere informatie

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen.

Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Materiaalmix. Een unicum. Precies zagen in de meest uiteenlopende materialen. Make it your home. Maak het jouw thuis met de PKS 16 Multi. Met de veelzijdige mini-handcirkelzaag realiseert u uw plannen

Nadere informatie

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl

Onoverwinnelijk. Twinclip. De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Onoverwinnelijk. Twinclip De revolutionaire grasmaaier. stiga.be - stiga.nl Twinclip GEMAAKT VOOR U EN UW TUIN. Met meer dan 80 jaar ervaring is Stiga gekend voor zijn uitstekende betrouwbaarheid. Hoogwaardige

Nadere informatie

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit

IB 15/120. Houder voor sproeierkoffer. Automatische lediging van het resterende droogijs. Efficiënte ventilatie in het apparaat. Grootste mobiliteit IB 15/120 De nieuwe IB 15/120 droogijsreiniger is nog krachtiger dan zijn voorganger en is uitergerust met een robuust design en een uiterst betrouwbare technologie. 1 Houder voor sproeierkoffer 3 Automatische

Nadere informatie

Persinformatie. Een krachtpakket met buitengewone reikwijdte: De nieuwe accuheggenschaar STIHL HLA 85

Persinformatie. Een krachtpakket met buitengewone reikwijdte: De nieuwe accuheggenschaar STIHL HLA 85 Persinformatie Een krachtpakket met buitengewone reikwijdte: De nieuwe accuheggenschaar STIHL HLA 85 oktober 2014 Professionals in tuinbouw, landschapsonderhoud, gemeentelijke diensten en onderhoud van

Nadere informatie

Prijslijst Stihl Prijzen geldig tot 31/12/2012 Elektrische heggenscharen - handig, stil, krachtig

Prijslijst Stihl Prijzen geldig tot 31/12/2012 Elektrische heggenscharen - handig, stil, krachtig lijst Stihl De STIHL elektrische heggenscharen overtuigen door een exacte snede, optimale messengeometrie en een rustige, krachtige loop. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling garandeert een goede hanteerbaarheid.

Nadere informatie

K 5 Premium eco!ogic. K 5 Premium eco!ogic, 1.181-262.0, 2016-02-09

K 5 Premium eco!ogic. K 5 Premium eco!ogic, 1.181-262.0, 2016-02-09 K 5 Premium eco!ogic Indrukwekkend milieuvriendelijk en uiterst efficiënt. De 'K5 Premium eco!ogic' met zijn krachtige watergekoelde eco-motor is de ideale hogedrukreiniger voor een occasioneel gebruik

Nadere informatie

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden

STAAFMIXERS UITGEBREID COMPACT MINI CMP. Mini MP CMP MP Ultra. Speciaal voor het bereiden van kleine hoeveelheden COACT C UITGEBREID zie pagina 88 1000 W MINI zie pagina 86 500 W 750 W 850 W zie pagina 84 350 W 400 W 440 W 250 W 270 W 220 W 310 W 160 mm 190 mm 240 mm 250 mm 300 mm 350 mm 350 mm 450 mm 550 mm 600 mm

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

K 3 Home. K 3 Home, 1.601-821.0, 2015-05-30

K 3 Home. K 3 Home, 1.601-821.0, 2015-05-30 K 3 Home De 'K3 Home' met Home Kit is de perfecte hogedrukreiniger voor een occasionele verwijdering van lichte vervuiling rondom het huis, zoals op fietsen, tuinhekken en moto's. Het uitrustingpakket

Nadere informatie

K 2 Basic. K 2 Basic, ,

K 2 Basic. K 2 Basic, , K 2 Basic De Kärcher "K2 Basic" is ideaal voor de reiniging van fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen en voor een normale vervuiling rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is bedoeld voor occasioneel

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. De bladblazer uit het nieuwe STIHL COMPACT AccuSysteem ruimt bladeren moeiteloos op. Puurs, 14 september 2016

PERSINFORMATIE STIHL. De bladblazer uit het nieuwe STIHL COMPACT AccuSysteem ruimt bladeren moeiteloos op. Puurs, 14 september 2016 De bladblazer uit het nieuwe STIHL COMPACT AccuSysteem ruimt bladeren moeiteloos op Puurs, 14 september 2016 Wegblazen of harken? Dit is net als kiezen tussen joggen en een marathon lopen. De keuze om

Nadere informatie

Elektrische maaiers. De stille lichtgewichten

Elektrische maaiers. De stille lichtgewichten Elektrische maaiers De stille lichtgewichten Elektrische grasmaaiers van WOLF-Garten Het summum van kwaliteit, technologie en design Elektrische grasmaaiers zijn meestal lichter en stiller dan vergelijkbare

Nadere informatie

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman

GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Compacte krachtpatser breidt 18-volt-systeem uit: GSA 18 V-LI C Professional van Bosch voor de vakman Precieze accu reciprozaag voor veelzijdige toepassingen Praktische bouwvorm en sterk vermogen voor

Nadere informatie

e 79,99 GARDENA BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 TIJDELIJK VOOR VAN e 99,99 ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR HET NAJAAR

e 79,99 GARDENA BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 TIJDELIJK VOOR VAN e 99,99 ALLES WAT U NODIG HEEFT VOOR HET NAJAAR BLADBLAZER/-ZUIGER ERGOJET 3000 GARDENA Bladblazer/-zuiger ErgoJet 3000 Vermogen: 3.000 Watt. Blaassnelheid: 350 km/h. Volumereductie: 16:01. Variabele snelheid. Artnr. 9332-20 e 99,99 e 79,99 COMFORT

Nadere informatie

Accu boorhamer 18,0 V. CHE 18.0-EC/5.0 Set

Accu boorhamer 18,0 V. CHE 18.0-EC/5.0 Set Accu boorhamer 8,0 V CHE 8.0-EC/5.0 Set Bestelnr. 46.768 Accu-spanning 8 V Accu-capaciteit 2,5 / 5,0 Ah Onbelast toerental 0-400 /min Onbelast slagtal 0-4500 /min Max. slagenergie (EPTA),7 J Max. boor-ø

Nadere informatie

K 2 Basic. K 2 Basic, ,

K 2 Basic. K 2 Basic, , K 2 Basic De Kärcher K 2 Basic is ideaal voor het reinigen van fietsen, tuingereedschap of tuinmeubilair en voor lichte vervuiling rondom het huis. De hogedrukreiniger is bestemd voor incidenteel gebruik.

Nadere informatie

Stiga. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Join the evolution. stiga.be - stiga.nl. Voel de kracht. Ervaar het comfort.

Stiga. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Join the evolution. stiga.be - stiga.nl. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Stiga Voel de kracht. Ervaar het comfort. Voel de kracht. Ervaar het comfort. Join the evolution stiga.be - stiga.nl Voltage 80 Verandert voor altijd de manier waarop u naar batterijmaaiers kijkt. Een

Nadere informatie

K 2 Premium. K 2 Premium, ,

K 2 Premium. K 2 Premium, , Een handig reinigingsmiddelenreservoir maakt het werken met de 'K2 Premium' toestellen bijzonder praktisch. De hogedrukreiniger is ideaal voor een occasioneel gebruik en voor de verwijdering an een lichte

Nadere informatie

STIHL PERSINFORMATIE. Stille en lichte accuhoogsnoeier met telescoopstang: STIHL HTA 85 voor geluidsgevoelige omgevingen.

STIHL PERSINFORMATIE. Stille en lichte accuhoogsnoeier met telescoopstang: STIHL HTA 85 voor geluidsgevoelige omgevingen. Stille en lichte accuhoogsnoeier met telescoopstang: STIHL HTA 85 voor geluidsgevoelige omgevingen Juli 2014 Met de krachtige accuhoogsnoeier STIHL HTA 85 kunnen struiken of bomen tot op een hoogte van

Nadere informatie

Prijslijst Stihl. Prijzen geldig tot 31/12/2012. Technische gegevens. Min. waterdoorzet. Max. temperatuur toegevoerd water 40 C

Prijslijst Stihl. Prijzen geldig tot 31/12/2012. Technische gegevens. Min. waterdoorzet. Max. temperatuur toegevoerd water 40 C lijst Stihl Perfecte schoonheid komt niet vanzelf. Hiervoor heeft men een robuuste, krachtige hulp nodig, die zich in de dagelijkse praktijk steeds opnieuw bewijst. Zoals de krachtige koudwater-hogedrukreinigers

Nadere informatie

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU

Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Koudwater Compactklasse HD 5/15 CX *EU Uitrusting: Spuitpistool Easy Press Handspuitpistool met softgrip Hogedrukslang 15 m DN 6, 250 bar Spuitlans 850 mm Drievoudige sproeier (0 /25 / 40 ). Vuilfrees

Nadere informatie

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch

Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Meer efficiëntie en groter bedieningsgemak: 's werelds eerste haakse slijpmachines met Connectivity-functie van Bosch Accumachines voor de vakman met de kracht van een kabelgebonden machine - Gebruikersinterface

Nadere informatie

Grasmaaiers. Accu's en laders Bosch accu : batterij - 36 V 6.0 Ah Wh - 2,3 kg Bosch accu-lader : AL CV

Grasmaaiers. Accu's en laders Bosch accu : batterij - 36 V 6.0 Ah Wh - 2,3 kg Bosch accu-lader : AL CV Omschrijving Bosch Grasmaaiers Bestelcode excl. BTW incl. BTW KC Seizoen 2017 - BEnl - 151009 BOSCH Accutype/spanning : GRA 48 : 2 x 36 V Accu Lithium-lon GRA 53 : 2 x 36 V Accu Lithium-lon Vermogen :

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Comfortabel middelgrote gazons maaien Nieuwe STIHL RMA 448 TC grasmaaier met comfortabel monostuur en achterwielaandrijving

PERSINFORMATIE STIHL. Comfortabel middelgrote gazons maaien Nieuwe STIHL RMA 448 TC grasmaaier met comfortabel monostuur en achterwielaandrijving Comfortabel middelgrote gazons maaien Nieuwe STIHL RMA 448 TC grasmaaier met comfortabel monostuur en achterwielaandrijving Puurs, 3 mei 2018 Vanaf 2019 zal de STIHL groep het volledige productaanbod van

Nadere informatie

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Een goeie klus is niet alleen werk maar ook werken met plezier KOOLBORSTELLOOS, COMPACT EN DUURZAAM De krachtige accu schroefboormachines

Nadere informatie

Stiga 48V PowerPack. Kracht in alle eenvoud. stiga.be - stiga.nl

Stiga 48V PowerPack. Kracht in alle eenvoud. stiga.be - stiga.nl Stiga 48V PowerPack Kracht in alle eenvoud. stiga.be - stiga.nl 48V PowerPack 2 48V PowerPack Kracht in alle eenvoud. Met een moderne 48 Volt batterij voor onovertroffen, langdurige prestaties biedt het

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers Grondig reinigen Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om een optimaal

Nadere informatie

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011

HORECA voorjaar 2011 Actieperiode van 1 februari t/m 30 juni 2011 HORECA voorjaar 2011 Onbezorgd ondernemen De juiste partner maakt het verschil TIP! Vergeet niet om een serviceabonnement af te sluiten! Deze draagt bij aan een langere levensduur van uw machine. Efficiënte

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. Puurs, 12 april 2018

PERSINFORMATIE STIHL. Puurs, 12 april 2018 Met het monostuur heb je alles stevig onder controle De nieuwe STIHL grasmaaier RMA 339 C met comfortabel monostuur vervolledigt het COMPACT AccuSysteem. Puurs, 12 april 2018 Vanaf 2019 zal de STIHL groep

Nadere informatie

, 1.118-860.0, 2016-01-05

, 1.118-860.0, 2016-01-05 Technische gegevens en uitrusting Technische gegevens Bestelnr. EAN Code 4039784727571 Stroomsoort Ph / V / Hz 1 / 230 / 50 Wateropbrengst l/u 500 Werkdruk bar / MPa 110 / 11 Max. druk bar / MPa 130 /

Nadere informatie

Precisie moet zich dagelijks bewijzen.

Precisie moet zich dagelijks bewijzen. METAAL Precisie moet zich dagelijks bewijzen. Krachtige FEIN boormachines met de hoogste rondloopnauwkeurigheid. Boorprecisie op het hoogste niveau: als accu- en kabelgebonden machine. Met de uitvinding

Nadere informatie

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl

TWINCLIP. Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl TWINCLIP Dubbel gemaaid. Het beste resultaat. stiga.be - stiga.nl GEMAAKT VOOR JOU EN VOOR JE TUIN Prestaties, comfort en duurzaamheid. Alles in één en altijd aan je zij. Dat is Twinclip. De nieuwste generatie

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer!

Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer! Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer! www.stiga.nl www.stiga.be made in Sweden Profiteer van de Stiga Herfstinruilweken (tot 1 januari 2011) Stiga Estate Collector HST Betrouwbare

Nadere informatie

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel De voordelen voor uw mobiliteit. U kunt met uw rolstoel nòg makkelijker

Nadere informatie

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2

Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 100-2 Deltaschuurmachine met toerentalregeling ODE 00-2 Bestelnr. 429.856 Deltaschuurmachine met toerentalregeling + Op het materiaal afgestemde schuursnelheid dankzij regelbaar toerental. Geen uitgebreide nabewerking

Nadere informatie

MET DE i VAN INTELLIGENT

MET DE i VAN INTELLIGENT imow ROBOTMAAIERS MET DE i VAN INTELLIGENT Een perfect onderhouden gazon betekent vanaf nu weinig tot geen werk meer. De imow robotmaaiers klaren de klus bijna vanzelf. Na het programmeren maaien ze het

Nadere informatie