Artikel 1 Toepasselijkheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Artikel 1 Toepasselijkheid"

Transcriptie

1 Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer van overeenkomsten van Lenix Telecom BV, voor het leveren van producten en voor het verrichten van diensten. Begripsomschrijvingen In deze voorwaarden en in de overeenkomst op grond waarvan deze voorwaarden van toepassing zijn wordt verstaan onder: Cliënt: degene met wie Lenix Telecom BV een overeenkomst heeft gesloten voor het leveren van producten en/of voor het verrichten van diensten; Consument: de cliënt die een product of dienst van Lenix Telecom BV gebruikt anders dan in de uitoefening van een beroep of bedrijf; Abonnement: een aansluiting waarbij de verschillende vergoedingen door middel van een nota aan de cliënt in rekening worden gebracht; Overeenkomst: een overeenkomst tussen cliënt en Lenix Telecom BV op grond waarvan door Lenix Telecom BV een product of dienst wordt geleverd; Producten: de door Lenix Telecom BV onder via diverse kanalen ter verkoop aangeboden producten, zoals mobiele telefoons en toebehoren; Werkdagen: maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van in Nederland algemeen erkende feestdagen; Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen Lenix Telecom BV en cliënt waarop Lenix Telecom BV deze algemene voorwaarden van toepassing heeft verklaard. 2. Afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Afwijkingen gelden alsdan uitsluitend voor de overeenkomst waarbij die afwijking is overeengekomen. 3. Indien de algemene voorwaarden eenmaal van toepassing zijn, zijn zij ook zonder nadere van toepassing verklaring van toepassing op nieuwe overeenkomsten tussen partijen, tenzij uitdrukkelijk alsdan uitgesloten, en op alle buitencontractuele relaties tussen partijen. Indien deze voorwaarden te zijner tijd worden aangepast, maar hun zakelijke inhoud over het geheel genomen niet wijzigt, dan zijn de nieuwe gewijzigde voorwaarden alsdan in plaats van de onderhavige voorwaarden van toepassing. 4. Toepasselijkheid van eventuele inkoop- en/of andere voorwaarden van cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. 5. Indien enig onderdeel van de algemene voorwaarden nietig is of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van de algemene voorwaarden volledig van kracht blijven en zullen partijen gebonden zijn zich in te spannen om in goed overleg een vervangend beding vast te stellen dat geldig is en de oorspronkelijke bedoeling van partijen zoveel als mogelijk benadert.

2 6. Lenix Telecom BV houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens houdt onder meer in dat Lenix Telecom BV de daarvoor in aanmerking komende registraties aanmeldt bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Lenix Telecom BV vermeldt waarom hij welke gegevens van de Cliënt registreert. Lenix Telecom BV vraagt de Cliënt om toestemming voor het toezenden van geadresseerd reclamemateriaal en/of het verstrekken van persoonsgegevens van de consument aan derden. Lenix Telecom BV stuurt de cliënt alleen geadresseerd reclamemateriaal en/of verstrekt persoonsgegevens aan derden, indien de cliënt daar uitdrukkelijk in heeft toegestemd. Lenix Telecom BV biedt de cliënt de mogelijkheid om de toezending van geadresseerde (al dan niet elektronische) reclame op elk gewenst moment stop te zetten. Lenix Telecom BV vermeldt de procedure daarvoor in of bij de toegezonden reclame-uiting. Lenix Telecom BV maakt duidelijk waar en op welke wijze de cliënt de door hem geregistreerde gegevens kan inzien en desgewenst kan corrigeren of verwijderen. 7. De bedingen in deze algemene voorwaarden aangaande verplichtingen en aansprakelijkheid van Lenix Telecom BV worden mede gemaakt voor derden, welke door of voor Lenix Telecom BV in de relatie met cliënt worden ingezet. Deze derden kunnen ter afwering van hun aansprakelijkheid een direct beroep op deze voorwaarden doen tegenover cliënt. Artikel 7:404 en 7:407 lid 2 BW wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Beperkingen van aansprakelijkheid welke gerelateerd zijn aan bedragen gelden voor de totale aansprakelijkheid van Lenix Telecom BV en van de door haar ingeschakelde derden tezamen, en cumuleren niet per aangesproken partij. Artikel 2 Totstandkoming overeenkomst 1. Alle aanbiedingen van Lenix Telecom BV, inclusief aanbiedingen via de website zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod een termijn van aanvaarding is genoemd. 2. Een overeenkomst komt slechts tot stand indien en voor zover Lenix Telecom BV een overeenkomst schriftelijk of per aanvaardt of door Lenix Telecom BV uitvoering aan een overeenkomst wordt gegeven. 3. De administratie van Lenix Telecom BV geldt, behoudens tegenbewijs, als bewijs van de door cliënt verstrekte opdrachten. 4. Lenix Telecom BV levert geen producten aan natuurlijke- of rechtspersonen die, naar de mening van Lenix Telecom BV, in hoofdzaak, bijvoorbeeld voor derden, bemiddelen bij het kopen of verkopen van telefoons of anderszins een intermediaire rol op de telecom-markt vervullen. Lenix Telecom BV behoudt zich het recht voor, zonder verdere opgave van redenen, dergelijke klanten te weigeren.

3 Artikel 3 Aflevering 1. Op producten die door Lenix Telecom BV aan cliënten worden verkocht en geleverd, zijn de (garantie)voorwaarden van de producent van deze producten van toepassing. 2. Het risico van verlies of beschadiging van de producten die voorwerp van de overeenkomst zijn, gaat op cliënt over bij aflevering, en wel op het moment waarop deze in de feitelijke beschikkingsmacht van cliënt of van een door cliënt gebruikte hulppersoon zijn gebracht, dan wel op het moment dat Lenix Telecom BV aan cliënt heeft verklaard dat de producten ter beschikking van cliënt worden gehouden. 3. Een door Lenix Telecom BV opgegeven levertijd is nimmer te beschouwen als een fatale termijn. De levertijd vangt eerst aan nadat alle benodigde gegevens in het bezit zijn van Lenix Telecom BV, waarna Lenix Telecom BV zal trachten om binnen 30 dagen levering te doen plaatsvinden. 4. Bij niet tijdige levering dient de cliënt Lenix Telecom BV schriftelijk in gebreke te stellen en aan Lenix Telecom BV een redelijke termijn te stellen waarin Lenix Telecom BV alsnog haar verplichtingen kan nakomen. Artikel 4 Uitvoering van de dienstverlening 1. Behoudens voor zover hierna anders is bepaald, is het voorgaande omtrent aflevering ook van toepassing op dienstverlening, tenzij de aard daarvan zich tegen toepassing verzet. Lenix Telecom BV zal zich inspannen de dienstverlening met zorg uit te voeren. Dienstverlening door Lenix Telecom BV richt zich uitdrukkelijk alleen tot cliënt van Lenix Telecom BV en niet tot bij cliënt betrokken derden. Lenix Telecom BV staat evenwel niet in voor het bereiken van door cliënt beoogd resultaat. 2. Cliënt is gehouden alle door Lenix Telecom BV verlangde gegevens en informatie te verstrekken. Daarnaast is cliënt gehouden alle overige feiten en omstandigheden die van belang kunnen zijn voor de correcte uitvoering van de overeenkomst te verstrekken aan Lenix Telecom BV. Cliënt staat in voor de juistheid en volledigheid van alle aan Lenix Telecom BV verstrekte gegevens en informatie. 3. Indien cliënt constateert of redelijkerwijs kan constateren dat Lenix Telecom BV in de uitvoering van de dienstverlening is tekortgeschoten dient hij dit onverwijld, maar uiterlijk binnen 30 dagen aan Lenix Telecom BV schriftelijk gemotiveerd kenbaar te maken. Lenix Telecom BV zal in voorkomende gevallen door cliënt een redelijke termijn worden gegund om, indien mogelijk, het gebrek te herstellen. De kosten hiervan zijn voor rekening van cliënt tenzij sprake is van aansprakelijkheid van Lenix Telecom BV zoals bedoeld hieronder in de bepaling "Aansprakelijkheid".

4 Artikel 5 Ontbinding 1. Onverminderd de rechten van Lenix Telecom BV op basis van de wet, is Lenix Telecom BV gerechtigd door middel van een daartoe strekkende schriftelijke verklaring aan cliënt de overeenkomst geheel of gedeeltelijk op te schorten of te ontbinden met het recht op schadevergoeding jegens cliënt indien na het sluiten van de overeenkomst aan Lenix Telecom BV omstandigheden ter kennis komen die Lenix Telecom BV goede grond geven te vrezen dat cliënt niet aan zijn verplichtingen zal voldoen of indien Lenix Telecom BV bij het sluiten van de overeenkomst gevraagd heeft zekerheid te stellen voor de nakoming en deze zekerheid blijft uit of is onvoldoende (ondanks sommatie) alsmede in geval van faillissement van de cliënt, een eigen aanvraag tot faillissement door de cliënt, surseance van betaling liquidatie of een besluit daartoe, gehele of gedeeltelijke overdracht van het bedrijf van de cliënt of inbeslagname van enig deel van zijn vermogen. 2. De cliënt mag een overeenkomst uitsluitend voor zover dit een overeenkomst op afstand als bedoeld in artikel 7:46a, onder a, Burgerlijk Wetboek betreft, zonder opgaaf van redenen ontbinden binnen 7 (zeven) werkdagen na totstandkoming van (het betreffende deel van) de overeenkomst of, in voorkomend geval, binnen 7 (zeven) werkdagen na ontvangst door de cliënt van de bestelde producten. Lenix Telecom BV zal in dat geval het volledige aankoopbedrag minus verpakkings- en verzendingskosten terugbetalen. 3. Terugzending van de producten dient te geschieden in originele verpakking (inclusief accessoires en bijbehorende documentatie) en dient uiterlijk de 10de (tiende) dag na ontvangst van de geleverde producten weer in het bezit te zijn van Lenix Telecom BV. Producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van cliënt kunnen niet worden teruggezonden. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de cliënt. 4. Indien de producten bij de cliënt zijn gebruikt, bezwaard of op enigerlei wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding in de zin van lid 2 van dit artikel. Dit recht op ontbinding geldt niet indien de gebruikmaking en/of raadpleging van het desbetreffende product door, met medeweten van, of voor risico van de Cliënt binnen deze periode van 7 (zeven) werkdagen is begonnen, dan wel indien op grond van de wet de bedoelde ontbindingstermijn niet van toepassing is. 5. Het recht op ontbinding, zoals omschreven in lid 2 van dit artikel heeft slechts betrekking op geleverde producten en zal in geen geval betrekking hebben op diensten, zoals telefoonabonnementen.

5 Artikel 6 Rechten van intellectuele of industriële eigendom 1. Alle rechten van intellectuele of industriële eigendom op de producten, waaronder in ieder geval begrepen ter beschikking gestelde programmatuur, apparatuur, gegevensbestanden, analyses, documentatie en rapporten, berusten uitsluitend bij Lenix Telecom BV. Voor het oogmerk zijn de licentiegevers van Lenix Telecom BV, die tegenover cliënt alleen worden vertegenwoordigd door Lenix Telecom BV, hieronder begrepen. Voor zover de producten software bevatten verkrijgt cliënt uitsluitend een persoonlijk en niet overdraagbaar gebruiksrecht. Dit recht is beperkt tot Nederland. Voor het overige zal cliënt de producten niet verveelvoudigen/of daarvan kopieën vervaardigen. 2. Cliënt is ermee bekend dat de producten vertrouwelijke informatie en bedrijfsgeheimen van Lenix Telecom BV respectievelijk diens licentiegevers kunnen bevatten. Cliënt verbindt zich de producten geheim te houden, niet aan derden bekend te maken en/of in gebruik te geven en slechts te gebruiken voor het doel waarvoor deze hem ter beschikking zijn gesteld. Onder derden worden ook begrepen alle personen werkzaam in de organisatie van cliënt die niet noodzakelijkerwijs de producten behoeven te gebruiken. 3. Het is cliënt niet toegestaan enige aanduiding omtrent auteursrechten, merken, handelsnamen of andere rechten van intellectuele of industriële eigendom uit de producten te verwijderen en/of te wijzigen, daaronder begrepen aanduidingen omtrent het vertrouwelijk karakter en geheimhouding van de producten. 4. Het is Lenix Telecom BV toegestaan technische maatregelen te nemen ter bescherming van de producten, met name software. Indien Lenix Telecom BV door middel van technische bescherming de producten heeft beveiligd, dan is het cliënt niet toegestaan deze beveiliging te verwijderen en/of te ontwijken. 5. Behoudens het geval dat Lenix Telecom BV een reservekopie van de programmatuur aan cliënt ter beschikking stelt, heeft cliënt het recht één reservekopie van de programmatuur aan te houden. Onder reservekopie in dit artikel wordt verstaan: een stoffelijke voorwerp waarop de programmatuur is vastgelegd, uitsluitend ter vervanging van het oorspronkelijke exemplaar van de programmatuur in geval van onvrijwillig bezitsverlies of beschadiging. De reservekopie dient een identieke kopie te zijn en steeds te zijn voorzien van dezelfde labels en indicaties als het oorspronkelijk exemplaar. 6. Lenix Telecom BV zal zoals omschreven in deze voorwaarden cliënt vrijwaren tegen elke rechtsvordering welke gebaseerd is op de bewering dat de producten inbreuk maken op een in Nederland geldend recht van intellectuele of industriële eigendom, onder de voorwaarde dat cliënt Lenix Telecom BV onverwijld schriftelijk informeert over het bestaan en de inhoud van de rechtsvordering en de afhandeling van de rechtsvordering, waaronder het treffen van eventuele schikkingen, geheel overlaat aan Lenix Telecom BV. Cliënt zal daartoe de nodige volmachten, informatie en medewerking aan Lenix Telecom BV verlenen om zich, zo nodig in naam van cliënt, tegen deze rechtsvorderingen te verweren. De verplichting tot vrijwaring door Lenix Telecom BV vervalt indien en voor zover de betreffende inbreuk verband houdt met wijzigingen die cliënt in de producten heeft aangebracht of door derden heeft laten aanbrengen.

6 7. Indien in rechte onherroepelijk vast zou komen te staan dat de producten inbreuk maken op enig aan een derde toebehorend recht van intellectuele of industriële eigendom of indien naar het oordeel van Lenix Telecom BV een gerede kans bestaat dat een zodanige inbreuk zich zal voordoen, dan zal Lenix Telecom BV (indien mogelijk) het geleverde tegen creditering van de verwervingskosten onder aftrek van een redelijke gebruiksvergoeding terugnemen, of zorgdragen dat cliënt het geleverde, of functioneel gelijkwaardige andere producten, ongestoord kan blijven gebruiken. Iedere andere of verdergaande aansprakelijkheid of vrijwaringsverplichting van Lenix Telecom BV wegens schending van rechten van intellectuele of industriële eigendom van derden is uitgesloten, daaronder begrepen aansprakelijkheid en vrijwaringsverplichtingen van Lenix Telecom BV voor inbreuken die veroorzaakt worden door het gebruik van de producten in een niet door Lenix Telecom BV gemodificeerde vorm of versie, in samenhang met niet door Lenix Telecom BV geleverde of verstrekte goederen en/of op een andere wijze dan waarvoor de Producten zijn ontwikkeld of bestemd. Artikel 7 Overmacht 1. Onder overmacht wordt verstaan naast hetgeen daaromtrent in de wet en jurisprudentie wordt begrepen, alle omstandigheden, waarop Lenix Telecom BV geen invloed heeft en die de levering van zaken belemmeren of onmogelijk maken daaronder begrepen doch niet beperkt tot werkstaking bij Lenix Telecom BV en/of toeleveranciers, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in verkeer en storingen of wijzigingen in de door derden geleverde technologie. 2. De gecommuniceerde bonusbedragen/factuurkortingen die afhankelijk zijn van een klantwaarde van een provider zijn altijd indicatief. Lenix Telecom kan niet aansprakelijk worden gesteld voor wijzigingen van de klantwaarde gedurende het traject tussen het voorstel en de daadwerkelijke verlenging/aansluiting.

7 Artikel 8 Prijs 1. Tenzij anders aangegeven zijn alle prijzen exclusief BTW en andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd. 2. In geval van een overeenkomst waarin sprake is van door cliënt te betalen periodiek vervallende bedragen, waaronder begrepen de abonnementen, dan geldt dat Lenix Telecom BV gerechtigd is door middel van een schriftelijke kennisgeving op een termijn van tenminste 1 (één) maand de geldende prijzen en tarieven aan te passen, tenzij anders overeengekomen. De wijziging gaat niet in in de eerste 3 (drie) maanden dat de Overeenkomst tussen partijen heeft geduurd. Het voorgaande is niet op prijsverlagingen van toepassing. 3. Lenix Telecom BV is in alle gevallen gerechtigd de overeengekomen prijzen en/of tarieven aan te passen voor producten en/of een abonnement die, volgens de desbetreffende planning c.q. volgens de overeenkomst, zullen worden geleverd of ter beschikking worden gesteld, tenzij anders overeengekomen. 4. Indien Cliënt niet akkoord wenst te gaan met een door Lenix Telecom BV kenbaar gemaakte aanpassing van prijzen en/of tarieven van meer dan 10%, Lenix Telecom BV, dan is cliënt gerechtigd binnen 7 (zeven) werkdagen de overeenkomst schriftelijk op te zeggen na de door Lenix Telecom BV genoemde datum waarop prijs- en/of tariefsaanpassing in werking zou treden. Artikel 9 Betaling 1. Tenzij specifieke condities zijn overeengekomen zal cliënt binnen 14 (veertien) dagen na factuurdatum het factuurbedrag betalen. Betaling wordt gedaan op een door Lenix Telecom BV aan te wijzen giro- of bankrekening. 2. In afwijking van hetgeen gesteld is in lid 1 van dit artikel, is Lenix Telecom BV gerechtigd, na verkregen (telefonische) toestemming van cliënt, aan cliënt gefactureerde bedragen middels een automatische incasso ten laste van de giro- of bankrekening van cliënt te laten uitvoeren. Cliënt is gerechtigd binnen een termijn van 1 (één) maand na afschrijving middels automatische incasso van bedoelde bedragen deze overschrijving ongedaan te maken. Voorafgaand aan deze ongedaanmaking zal cliënt in overleg treden met Lenix Telecom BV. 3. Indien Lenix Telecom BV de verschuldigde bedragen niet binnen de overeengekomen termijn heeft ontvangen, dan zal cliënt, zonder dat enige ingebrekestelling nodig is, over het openstaande bedrag rente verschuldigd zijn naar een percentage van 1,5% per maand of deel van een maand, welke aan het begin van de volgende maand bij de vordering wordt geteld om rente op te brengen. Indien cliënt na ingebrekestelling nalatig blijft de vordering te voldoen, dan kan de vordering uit handen worden gegeven, in welk geval cliënt naast het alsdan verschuldigde totale bedrag tevens gehouden zal zijn tot volledige vergoeding van buitengerechtelijke en/of gerechtelijke kosten, waaronder alle kosten berekend door externe deskundigen naast de in rechte vastgestelde kosten, verband houdende met de inning van deze vordering of van rechtsuitoefening anderszins, waarvan de hoogte wordt bepaald op minimaal 15% van het totale bedrag, met een minimum van 150,00 te vermeerderen met BTW.

8 4. Indien er overeengekomen is dat de cliënt een eenmalige "cash-back" zal ontvangen, zal Lenix Telecom BV deze alleen uitbetalen wanneer de aanvraag door de betreffende provider is geaccepteerd en deze door de betreffende provider, dan wel distributeur, aan Lenix Telecom BV is overgemaakt. 5. Indien er sprake is van één of meerdere uitbetalingen van geldbedragen aan een cliënt, dient deze zelf zorg te dragen voor de juiste fiscale afhandelingen van het ontvangen bedrag. De cliënt dient, indien zij hiertoe verplicht is, zelf de evt. verschuldigde omzetbelasting af te dragen aan de fiscus. Tevens zal de cliënt het ontvangen bedrag moeten boeken als bijzondere baten. Artikel 10 Zekerheid 1. Cliënt is gehouden op eerste verzoek ten genoegen van Lenix Telecom BV zekerheid te stellen voor al hetgeen hij uit hoofde of in verband met overeenkomsten en/of rechtshandelingen tot stand gekomen tussen Lenix Telecom BV en cliënt of nietnakoming daarvan verschuldigd is aan Lenix Telecom BV ter voldoening van al zijn huidige dan wel toekomstige schulden aan Lenix Telecom BV uit welke hoofde dan ook. 2. Cliënt heeft niet het recht van verrekening, opschorting, ontbinding wegens tekortkoming en/of vernietiging, behoudens voor zover in deze algemene voorwaarden voorzien. Lenix Telecom BV heeft het recht al hetgeen opeisbaar is van cliënt te verrekenen. Artikel 11 Eigendomsvoorbehoud 1. De eigendom van alle door Lenix Telecom BV aan de cliënt verkochte en geleverde producten blijft bij Lenix Telecom BV zolang de cliënt de vorderingen van Lenix Telecom BV uit hoofde van de overeenkomst of eerdere of latere gelijksoortige overeenkomsten niet heeft voldaan, zolang cliënt de verrichte of nog te verrichten werkzaamheden uit deze of soortgelijke overeenkomsten nog niet heeft voldaan en zolang de vorderingen van Lenix Telecom BV wegens tekortschieten in de nakoming van zodanige verbintenissen nog niet heeft voldaan, waaronder begrepen vorderingen ter zake van boeten, renten en kosten, een en ander zoals bedoeld in artikel 3:92 BW. 2. De cliënt is niet bevoegd de onder het eigendomsvoorbehoud vallende producten te verpanden noch op enige andere wijze te bezwaren. Alle afleveringen van producten door Lenix Telecom BV aan cliënt geschieden onder voorbehoud van eigendom.

9 Artikel 12 Klachten 1. De cliënt is verplicht terstond na levering van producten de zaken grondig te inspecteren en te controleren of het geleverde aan de overeenkomst beantwoord, te weten: of de juiste producten zijn geleverd en of de geleverde zaken wat betreft kwantiteit en kwaliteit overeenkomen met de overeenkomst. 2. Worden zichtbare gebreken of tekorten geconstateerd dan dient de cliënt deze binnen 8 (acht) dagen na levering schriftelijk en gemotiveerd aan Lenix Telecom BV te melden. 3. Een niet zichtbaar gebrek dient binnen 3 (drie) dagen na ontdekking, doch uiterlijk binnen de door de fabrikant gegeven garantietermijn, door de cliënt schriftelijk en gemotiveerd aan Lenix Telecom BV gemeld te worden, een en ander behoudens de rechten die de consument heeft op basis van dwingendrechtelijke wetsbepalingen. Artikel 13 Aansprakelijkheid 1. Lenix Telecom BV is niet aansprakelijk voor schade die cliënt lijdt door tekortkomingen van Lenix Telecom BV en/of diens (niet-)ondergeschikte hulppersonen bij uitvoering van enige tussen partijen gesloten overeenkomst, tenzij de schade het directe gevolg is van opzet of grove schuld aan de zijde van Lenix Telecom BV. 2. In alle gevallen is de aansprakelijkheid van Lenix Telecom BV en de door Lenix Telecom BV ingeschakelde derden voor door cliënt geleden schade en hun totale vergoedingsplicht beperkt tot maximaal het bedrag van de voor de betreffende overeenkomst bedongen prijs (excl. BTW). Indien die overeenkomst hoofdzakelijk een duurovereenkomst is met een looptijd van meer dan één jaar, dan wordt de bedongen prijs gesteld op het totaal van de vergoedingen (excl. BTW) bedongen voor één jaar. De totale vergoedingsplicht van Lenix Telecom BV zal in geen geval meer dan ,- (vijftigduizend) euro bedragen. 3. Aansprakelijkheid van Lenix Telecom BV voor indirecte schade, daaronder begrepen doch niet beperkt tot gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen en schade door bedrijfsstagnatie, is uitgesloten. 4. Cliënt is gehouden Lenix Telecom BV schadeloos te houden en te vrijwaren voor alle aanspraken van derden die voortvloeien uit of verband houden met de overeenkomst tussen Lenix Telecom BV en de cliënt, behoudens voorzover deze aanspraken het gevolg zijn van opzet of grove schuld van Lenix Telecom BV. 5. Indien Lenix Telecom BV ter afwering van haar aansprakelijkheid voor een gedraging van een haar (niet-)ondergeschikte hulppersoon aan een overeenkomst een verweermiddel kan ontlenen, dan kan ook de (niet-)ondergeschikte hulppersoon indien hij op grond van deze gedraging door cliënt wordt aangesproken, dit verweermiddel inroepen, als ware hijzelf bij de overeenkomst partij. 6. De schade zoals genoemd in lid 1 van dit artikel moet zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 4 (vier) weken nadat cliënt de schade heeft ontdekt of redelijkerwijs had kunnen ontdekken bij Lenix Telecom BV schriftelijk te zijn ingediend bij gebreke waarvan het recht op schadevergoeding vervalt.

10 7. De cliënt vrijwaart Lenix Telecom BV voor alle rechtsvorderingen van derden, alsmede schaden, boeten, kosten en renten, welke verband houden met goederen, rechten, informatie, die de Cliënt aan Lenix Telecom BV verschaft en/of beschikbaar heeft gehouden. 8. Alle zoekresultaten aangaande breedbanddiensten zijn onder voorbehoud en zijn afhankelijk van een groot aantal externe factoren zoals, maar niet beperkt tot: vertraging door derden, technische haalbaarheid met betrekking tot aanwezige telefoonlijnen, foutieve informatie in de database van de networkoperators en de afstand tussen het aansluitpunt van de contractant en de daarbij behorende wijkcentrale. Lenix Telecom BV kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste informatie met betrekking tot de al dan niet correcte weergave van beschikbaarheid voor de postcode van contractant. Contractant kan dan ook nooit een schadeclaim indienen bij Lenix Telecom BV aangezien Lenix Telecom BV zich niet verantwoordelijk stelt voor onjuiste informatie, u stemt hier automatisch mee in als u gebruik maakt van de diensten van Lenix Telecom BV. Artikel 14 Duur en opzegging 1. Indien de overeenkomst betrekking heeft op het periodiek of anderszins regelmatig leveren van producten door Lenix Telecom BV aan cliënt, dan wordt de overeenkomst aangegaan voor 1(één) jaar, tenzij partijen uitdrukkelijk een andere duur overeenkomen. Het voorgaande is mede op de abonnement van toepassing. 2. Een overeenkomst tussen Lenix Telecom BV en cliënt, die is aangegaan voor bepaalde tijd, waaronder begrepen een abonnement, zal telkens stilzwijgend met een periode van één jaar worden verlengd, tenzij één der partijen de overeenkomst schriftelijk opzegt, met inachtneming van een opzegtermijn van 3 (drie) kalendermaanden voorafgaand aan het einde van de (verlengde) contractsdatum of wanneer cliënt zijn overeenkomst, waaronder begrepen een abonnement, bij Lenix Telecom BV vervangt door een overeenkomst van een grotere omvang. 3. Indien een overeenkomst welke naar zijn aard en inhoud niet door volbrenging eindigt, voor onbepaalde tijd is aangegaan, dan kan deze door elk der partijen na goed zakelijk overleg en onder opgaaf van reden door schriftelijke opzegging worden beëindigd. Indien tussen partijen geen uitdrukkelijke opzegtermijn is overeengekomen, dan dient bij de opzegging een termijn van minimaal 6 kalendermaanden in acht te worden genomen. 4. Lenix Telecom BV heeft het recht een overeenkomst tussentijds op te zeggen met inachtneming van een kortere opzegtermijn, onder gehoudenheid tot een evenredige vermindering van de door cliënt verschuldigde prijs, voor zover deze betrekking heeft op de periode na de datum waartegen is opgezegd. Bij opzegging als bedoeld in dit lid is Lenix Telecom BV niet gehouden tot enige schadevergoeding. 5. Partijen zullen wegens contractuele opzegging nimmer tot enige schadevergoeding zijn gehouden.

11 Artikel 15 Hardware-Depot 1. Lenix Telecom BV houdt zich het recht voor om cliënten te weigeren voor een hardware-depot. Lenix Telecom BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor artikelen die niet geleverd kunnen worden. 2. Het hardware-depot kan enkel worden aangewend voor artikelen die binnen het reguliere assortiment vallen van Lenix Telecom BV. 3. Opgebouwd tegoed van het hardware-depot kan niet worden omgezet in contanten. 4. De cliënt kan pas aanspraak maken op het hardware depot zodra de bijbehorende commissies aan Lenix Telecom BV is voldaan. 5. Lenix Telecom BV behoudt zich het recht voor om een bestelling van de cliënt te weigeren en / of een gedeelte daarvan. 6. De prijzen die gelden voor het hardware-depot zijn markt conform Artikel 16 Toepasselijk recht en geschillen 1. De overeenkomsten tussen Lenix Telecom BV en cliënt worden beheerst door Nederlands recht. 2. De geschillen welke tussen Lenix Telecom BV en cliënt mochten ontstaan naar aanleiding van een door Lenix Telecom BV met cliënt gesloten overeenkomst dan wel naar aanleiding van nadere overeenkomsten die daarvan het gevolg mochten zijn, zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Den Haag.

4. Uitvoering van de dienstverlening

4. Uitvoering van de dienstverlening ALGEMENE VOORWAARDEN PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN MKB SERVICEDESK B.V. Artikel 1. - Indeling, definities 1. Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer van overeenkomsten van MKB Servicedesk voor het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN MKB SERVICEDESK B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN MKB SERVICEDESK B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN MKB SERVICEDESK B.V. Artikel 1. - Indeling, definities 1. Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer van overeenkomsten van de MKB Servicedesk voor

Nadere informatie

4. Serviceovereenkomst: de Serviceovereenkomst tussen Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen en een Cliënt;

4. Serviceovereenkomst: de Serviceovereenkomst tussen Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen en een Cliënt; Algemene Voorwaarden Inleiding Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer van overeenkomsten van Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen voor het verrichten van diensten en het leveren van producten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Call-IT International BV

Algemene voorwaarden van Call-IT International BV 1. Aanbieding en overeenkomst Algemene voorwaarden van Call-IT International BV 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Call-IT International goederen

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Aanbiedingen en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Derogee IT Consultants B.V. ( Derogee ) goederen en/of

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Transport Tender gevestigd en kantoorhoudende te Hazerswoude-dorp

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Transport Tender gevestigd en kantoorhoudende te Hazerswoude-dorp 1 Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van Transport Tender gevestigd en kantoorhoudende te Hazerswoude-dorp Artikel 1. - Indeling, definities 1. Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Hoogdesign 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Hoogdesign goederen en/of diensten van welke

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Probit ICT-dienstverlening

Algemene leveringsvoorwaarden Probit ICT-dienstverlening Algemene leveringsvoorwaarden Probit ICT-dienstverlening Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen Probit ICT-dienstverlening gevestigd te Weert en haar opdrachtgevers.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen Promedico ICT B.V. ( Promedico ) en een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN HAKVOORT HR HRM & ORGANISATIEADVIES Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Hakvoort HR HRM & Organisatieadvies: Verder te noemen Hakvoort HR, is

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Leverancier goederen en/of diensten van welke aard ook

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Welke Professionals B.V. Huizermaatweg 17 1273 NA Huizen. hierna te noemen: Opdrachtnemer DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN. Welke Professionals B.V. Huizermaatweg 17 1273 NA Huizen. hierna te noemen: Opdrachtnemer DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Welke Professionals B.V. Huizermaatweg 17 1273 NA Huizen hierna te noemen: Opdrachtnemer DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1.2 Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij in het aanbod schriftelijk uitdrukkelijk anders is aangegeven. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Guncorp Studio. Datum laatste versie: 3 februari 2014 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen

Nadere informatie

ALGEMENE BEPALINGEN. 1. Aanbiedingen overeenkomst

ALGEMENE BEPALINGEN. 1. Aanbiedingen overeenkomst ALGEMENE BEPALINGEN 1. Aanbiedingen overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten waarbij leverancier goederen en/of diensten

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer

Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. InnerKom, coaching en training van ondernemers dmv NLP: Verder te noemen InnerKom, is ingeschreven in het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Toepasselijkheid. Artikel 3 -Totstandkoming overeenkomst

Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Toepasselijkheid. Artikel 3 -Totstandkoming overeenkomst Artikel 1 - Definities 1. Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer voor de al dan niet betaalde dienstverlening door Telefoonboek. 2. In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LUTRAS CRM

ALGEMENE VOORWAARDEN LUTRAS CRM ALGEMENE VOORWAARDEN LUTRAS CRM 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Lutras CRM, hierna te noemen Lutras, goederen en/of diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Avango

Algemene voorwaarden Avango Algemene voorwaarden Avango Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, producten, handelingen en diensten van Avango. 1.2 De onderhavige voorwaarden zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Best-app

Algemene voorwaarden van Best-app Algemene voorwaarden van Best-app Artikel 1: definities a. Best-app is een commanditaire vennootschap die onder nummer 61730084 is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Eindhoven.

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Definities Algemene bepalingen Datum van ingang; wijziging Wijziging van de leveringsvoorwaarden Beëindiging Leveringstermijnen en voorbehoud van eigendom en rechten Prijzen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Pagina 1 van 6. Artikel 1. - Indeling, definities. Artikel 2. Toepasselijkheid

Pagina 1 van 6. Artikel 1. - Indeling, definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Pagina 1 van 6 Artikel 1. - Indeling, definities 1. Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer van overeenkomsten van TWINSENSE B.V. voor het leveren van zaken en voor het verrichten van diensten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteban ICT

Algemene voorwaarden Monteban ICT Algemene voorwaarden Monteban ICT Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Monteban ICT, hierna te noemen gebruiker, en een wederpartij

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden DECLA. consultancy

Algemene Leveringsvoorwaarden DECLA. consultancy Algemene Leveringsvoorwaarden DECLA consultancy 2 ALGEMENE BEPALINGEN 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Leverancier

Nadere informatie

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres

Site Website: de door AOL op internet verzorgde en voor iedereen toegankelijke site(s) op het adres Algemene voorwaarden Accountantsonline.nl Artikel 1 Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden AOL: Accountantsonline.nl Site Website:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en)

Artikel 3 - Offertes, totstandkoming en wijziging van de overeenkomst(en) Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Algemeen 1.1 In deze algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden : deze algemene voorwaarden van Stichting Zet Brabant

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: algemene voorwaarden die van tijd tot tijd worden gewijzigd. 2. Opdrachtgever: De (rechts-)persoon die met opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden CUTECH B.V.

Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH B.V. Algemene voorwaarden CUTECH BV 1-7 8-4-2005 Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Algemene bepalingen...3 Artikel 1. Toepasselijkheid...3 Artikel 2. Offerten...3 Artikel 3. Wijzigen

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene Voorwaarden Interim Recruitment Recruvisie Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst

Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst Artikel 1. Toepasselijkheid en totstandkoming van overeenkomst 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, rechtsbetrekkingen en offertes met of van Martijn Wesseling gevestigd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden DataDidact

Algemene voorwaarden DataDidact 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten van of met DATADIDACT en alle daarmee verband houdende handelingen, zowel van voorbereidende als

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. soul:made

Algemene voorwaarden. soul:made Algemene voorwaarden soul:made Artikel 1 - Algemeen 1.1 Deze voorwaarden hebben betrekking tot alle diensten, overeenkomsten, bestellingen en aanbiedingen met Soulmade BV, voor zover daarvan niet uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Data 4 Development b.v.

Algemene Voorwaarden Data 4 Development b.v. Algemene Voorwaarden Data 4 Development b.v. 1. Toepasselijkheid 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Data 4 Development b.v. (D4D), goederen

Nadere informatie

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene voorwaarden 1. Aanbiedingen en overeenkomsten 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Resultaatgenieters goederen en of diensten van welke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep.

Algemene Voorwaarden. De Opdrachtgever niet handelend in de uitoefening van een bedrijf of. beroep. Algemene Voorwaarden Definities Algemene Voorwaarden: De algemene voorwaarden als hierna vermeld. Energiek Advies: Energiek Advies, ingeschreven bij de KvK onder nummer 66406412. Bedrijf: De Opdrachtgever

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F.

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F. Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden PeetICT V.O.F. Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden (hierna te noemen: algemene voorwaarden) zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Winner Business Software Europe B.V., gevestigd te Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V.

Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Algemene voorwaarden Engineering Total Support B.V. Artikel 1 definities 1.1 Onder Total Support wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Total

Nadere informatie

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig voor zover partijen dit uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. 1. Aanbiedingen en overeenkomsten 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij RaaT-Communicatie goederen en of diensten van welke aard ook aan cliënt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo.

Algemene voorwaarden. Versie September 2014 IMEZO. Huizermaatweg 19A 1273 NA Huizen Tel.: 06-57 77 87 70 Web: imezo.nl Mail: info@imezo. Algemene voorwaarden Versie September 2014 IMEZO 1 Definities 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden. 1.2 Opdrachtgever: iedere (rechts-)persoon die met IMEZO een overeenkomst is aangegaan

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN van InterimWorX ICT/Salarisadministratie/HRM B.V.

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN van InterimWorX ICT/Salarisadministratie/HRM B.V. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN van InterimWorX ICT/Salarisadministratie/HRM B.V. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VOORWAARDEN PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN IVENTURE B.V., VOOR KLANTEN EN ANDERE BEZOEKERS

Algemene voorwaarden VOORWAARDEN PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN IVENTURE B.V., VOOR KLANTEN EN ANDERE BEZOEKERS Algemene voorwaarden VOORWAARDEN PRODUCTEN EN DIENSTEN VAN IVENTURE B.V., VOOR KLANTEN EN ANDERE BEZOEKERS ARTIKEL 1. INDELING, DEFINITIES 1. Deze voorwaarden geven de algemene bepalingen weer van overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Media Online BV

Algemene voorwaarden New Media Online BV Algemene voorwaarden New Media Online BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT

ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT ALGEMENE VOORWAARDEN TUNE ICT Artikel 1 - Begripsbepalingen 1.1 Deze algemene voorwaarden verstaan onder: Tune ICT: de V.O.F., gevestigd te Tiel aan de Betuwestraat 42 (4005 AR) Klant: de cliënt aan wie

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van ervarea

Algemene voorwaarden van ervarea Algemene voorwaarden van ervarea A. Definities 1. Dienstverlener: ervarea, gevestigd Walikerstraat 14, 3811 WT Amersfoort, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 6159577; 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst

Contractsduur, uitvoering en wijziging overeen-komst artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Juncto juridisch advies en training, hierna te noemen: Juncto, en een Opdrachtgever waarop

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010

Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 Artikel 1: Algemeen Algemene Voorwaarden PC Berkel dd 1 oktober 2010 1) Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen PC Berkel en een Opdrachtgever waarop PC

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden voor zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden voor zakelijke dienstverlening 1. Definities 1. Dienstverlener: Theatergroep Oja!, gevestigd Graaf Adolfstraat 86a te Groningen, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015.

Aldus opgesteld te Eindhoven op 6 aug 2015. Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities a. Opdrachtgever: elke natuurlijke- of rechtspersoon die aan Michaela Communicatie een opdracht verstrekt of een overeenkomst met Michaela Communicatie aangaat.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Definities. in deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN Van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Linkedintoresults B.V., tevens handelend onder de namen Linkedintoresults en LI2R, gevestigd en kantoorhoudende te, aan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening Luizenkliniek. 1. Definities

Algemene voorwaarden dienstverlening Luizenkliniek. 1. Definities Algemene voorwaarden dienstverlening Luizenkliniek. 1. Definities 1. Dienstverlener: De Luizenkliniek, Schenkweg 60 2595 XX te Den haag, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

FLEXSTONE REAL ESTATE

FLEXSTONE REAL ESTATE Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle Opdrachten die door Opdrachtnemer en/of haar daartoe bevoegde medewerker(s) zijn aangegaan c.q. zijn aanvaard en alle

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE RETAIL SERVICE B.V. Door gebruik te maken van onze diensten geeft de wederpartij aan kennis te hebben genomen en in te stemmen met de algemene voorwaarden. 1. ALGEMEEN 1.1 Al

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR Algemene Voorwaarden van Zeker Zichtbaar, gevestigd te Scherpenzeel, gepubliceerd op de website www.zekerzichtbaar.nl. 1) Definities 1.1) Zeker Zichtbaar: de handelsnaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden betreffende het verrichten van diensten door Scamander Solutions BV

Algemene voorwaarden betreffende het verrichten van diensten door Scamander Solutions BV Algemene voorwaarden betreffende het verrichten van diensten door Scamander Solutions BV Artikel 1 Onderwerp 1. Opdrachtgever geeft aan Scamander Solutions BV en Scamander Solutions BV aanvaardt van opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden.

Door een opdracht te verstrekken aan P.F. Kamstra Recycling B.V. gaat de opdrachtgever akkoord met de algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden P.F. Kamstra Recycling B.V. Artikel 1. Verbindendheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangegane overeenkomsten met en uitgevoerde werkzaamheden door P.F. Kamstra

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Definities Aanbieding BW Dag MRT Overeenkomst Partijen Product Voorwaarden Wederpartij een offerte of anderszins schriftelijk of mondeling voorstel van

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht

Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Totstandkoming van de overeenkomst Artikel 3 Duur van de overeenkomst Artikel 4 Uitvoering van de opdracht Artikel 1 Algemeen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Opdrachtgever: de partij die de opdracht tot de werkzaamheden geeft. 2. Opdrachtnemer: Avazo Administratie & Advies. 3. Deze Algemene

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid

Artikel 1. Toepasselijkheid Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van OnderhoudShop.nl zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing. 1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van:

Algemene voorwaarden van: Algemene voorwaarden van: Köhlen Consulting Bouwkundig Advies Glacisweg 34 F 6212 BP Maastricht Artikel 1 Werkingssfeer 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. 1.2. DIGI HR: DIGI HR. 1.3. Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Definities 1.1 Dienstverlener: Valor business value BV te Hurdegaryp, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Leeuwarden onder nummer 68307039; 1.2 Opdrachtgever:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HEXELNET

ALGEMENE VOORWAARDEN HEXELNET ALGEMENE VOORWAARDEN HEXELNET Bedrijf : Hexelnet Website : www.hexelnet.com Telefoonnummer : +31 (0)634793819 E-mailadres : info@hexelnet.com Datum : 28 januari 2017 Artikel 1 - Algemeen 1.1. Bij twijfel

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt.

Opdrachtgever de natuurlijke of rechtspersoon met wie een overeenkomst wordt gesloten, dan wel die van de Diensten gebruik maakt. Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden AVS Vastgoed Site. Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert..

Nadere informatie

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. ALGEMENE VOORWAARDEN WeetWatjemoetdoen Voltastraat 29-2 6902 PT Zevenaar KvK 60986913 www.weetwatjemoetdoen.nl Artikel 1. Definities De hiernavolgende termen worden in deze algemene voorwaarden in de navolgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen

Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen Algemene Voorwaarden WIJNVANDEBOER B.V. Algemeen 1. Op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten tussen WIJNVANDEBOER B.V.. (hierna te noemen WvdB) en een koper, zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden

Willy's Wereld. Algemene voorwaarden Willy's Wereld Algemene voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke opdracht, vervolgopdracht, offerte en overeenkomst, alsmede op elke rechtsbetrekking als

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Liberteit

Algemene Voorwaarden Liberteit Algemene Voorwaarden Liberteit Artikel 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle met Liberteit gesloten overeenkomsten en zijn van toepassing op al haar aanbiedingen. Van deze voorwaarden

Nadere informatie

Techlife Engineering BV

Techlife Engineering BV ALGEMENE VOORWAARDEN Techlife Engineering BV 1.Begripsbepaling 1.1 Onder Techlife wordt in deze Algemene Voorwaarden verstaan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Techlife Engineering

Nadere informatie

Toepassing Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Offertes

Toepassing Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Offertes Toepassing Onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten tussen Paradigmum en haar afnemers. Artikel 1: Definities In deze algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden GROENENDAAL BEDRIJFSCOMMUNICATIE gevestigd te Hilversum, 3 september 2007.

Algemene voorwaarden GROENENDAAL BEDRIJFSCOMMUNICATIE gevestigd te Hilversum, 3 september 2007. Verkoopvoorwaarden Algemene voorwaarden GROENENDAAL BEDRIJFSCOMMUNICATIE gevestigd te Hilversum, 3 september 2007. Groenendaal Bedrijfscommunicatie gebruikt de volgende algemene voorwaarden voor cliënten.

Nadere informatie

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden

Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: gebruiker: Sterke Zet v.o.f. gevestigd en kantoorhoudende op Industrieterrein 40e te Panningen. opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Kimara Gevestigd te Utrecht aan de Surinamehof 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer:

Kimara Gevestigd te Utrecht aan de Surinamehof 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer: Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van: Kimara Gevestigd te Utrecht aan de Surinamehof 6, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer: 30230390 hierna te noemen: 'Kimara' Artikel

Nadere informatie

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten.

1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. Onetoweb Algemene voorwaarden Versie 1.1 Definities 1.1 Abonnee: De (rechts)persoon met wie Onetoweb, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05083470, een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie