Reis mee met Katja Staartjes, Wilco van Rooijen en René de Bos en.. Word ambassadeur van Nepal!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reis mee met Katja Staartjes, Wilco van Rooijen en René de Bos en.. Word ambassadeur van Nepal!"

Transcriptie

1 Reis mee met Katja Staartjes, Wilco van Rooijen en René de Bos en.. Word ambassadeur van Nepal! Het initiatief en het goede doel In aanwezigheid van Lilianne Ploumen, Minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, hebben de bekende Nederlandse bergsporters Katja Staartjes, René de Bos en Wilco van Rooijen tijdens een benefiet avond in Amsterdam de Nederlandse Nepal Now campagne gelanceerd. Het doel van de campagne is om het toerisme in Nepal weer vlot te trekken. Als gevolg van de negatieve beeldvorming na de aardbeving van 25 april is het aantal toeristen naar Nepal, eerder zo n per jaar, meer dan gehalveerd. Nepal is voor een belangrijk deel afhankelijk van het toerisme. De Nederlandse Nepal NOW campagne sluit aan bij de internationale promotiecampagne. Via de website en via de bijbehorende social media wordt up-to-date informatie voor en door reizigers gegeven. Ook is het de bedoeling dat zoveel mogelijk vakantiegangers een foto van zichzelf delen met I am going to Nepal of I am in Nepal NOW. Nepal Now wordt in Nederland ondersteund door de NKBV en door het CBI, het Centrum voor de Bevordering van Import uit Ontwikkelingslanden. Naast de enorme daling van banen binnen het toerisme, zijn er ook vele kleinschalige projecten in Nepal in de vergetelheid geraakt. Projecten die gestart zijn om mensen, kinderen in Nepal te helpen. Om concreet iets terug te doen, omarmen we in samenwerking met de Nepal Development Academy met deze reis het project Aamaghar. We bezoeken op donderdag 14 januari 2016 de Aamaghar Academy en doen daar een donatie ter ondersteuning van dit project. Door met deze reis mee te gaan ondersteun je Nepal. Kortom: word, net als Katja, Wilco en René ambassadeur van het land! NB: Om een begin te maken is er binnen de reissom een donatiebedrag van 150,00 euro per persoon opgenomen. De organisatie zoekt daarnaast naar aanvullende sponsoring, waardoor het totale donatiebedrag kan worden vergroot. Verder zou het fantastisch zijn als de deelnemers zelf, dan wel vanuit de kennissenkring, aanvullende donaties zouden willen doen. Elk bedrag, hoe klein ook, helpt het bijzondere Aamaghar project!

2 Reis in schema: Dag Datum Programma Accommodatie Zaterdag Vertrek uit Nederland Qatar Airways Zondag Aankomst in Nepal, transfer naar hotel, welkomstceremonie Overnachting Hotel Maandag Kathmandu vallei-sightseeing Overnachting Hotel Dinsdag Transfer naar Bandipur Overnachting Hotel Woensdag Transfer naar Pokhara Overnachting Hotel Donderdag Korte trektocht van 3 dagen, dag 1 Kamp 1 Vrijdag Dag 2 Kamp 2 Zaterdag Dag 3, retour naar Pokhara Overnachting Hotel Zondag Vlucht naar Kathmandu, middag vrij, afscheidsdiner en vertrek Qatar Airways Maandag Aankomst in Nederland Reisbeschrijving van dag tot dag: Dag 1, zaterdag 9 januari 2016: Amsterdam - Doha - Kathmandu We beginnen aan de reis met Qatar Airways, de maatschappij die ons via Doha comfortabel naar naar Nepal brengt. De vliegreis start op Schiphol Amsterdam Airport om uur en we landen, na een overstap in Doha (zie dag 2) Dag 2, zondag 10 januari 2016: Aankomst in Nepal, Kathmandu... de volgende ochtend om uur in Nepal, op Tribhuvan International Airport, Kathmandu. Na aankomst worden we naar ons hotel gebracht en er zal een Nepalese ceremonie zijn om ons welkom te heten. Er zal een briefing worden gedaan over de invulling van de dag en de eerstkomende dagen. Hotel, B&B.

3 Dag 3, maandag 11 januari 2016: Kathmandu (-vallei) sightseeing Deze dag staat in het teken van een bezoek aan de highlights van Kathmandu en de vallei. Een paar voorbeelden van de vele bezienswaardigheden in de vallei: Pashupatinath, de heiligste van alle Hindoe tempels in Nepal, gelegen aan de oevers van de heilige Bagmati rivier. Aan deze heilige rivier vinden lijkverbrandingen plaats. Niet Hindoes zijn niet toegestaan op het terrein, maar men kan vanaf de overzijde van de rivier de rituelen volgen die bij het laatste afscheid horen. De grootste Stupa van Nepal, Bodnath (of Bouddha). Rondom het boeddhistische heiligdom zijn vele boeddhistische kloosters en er wonen vele mensen met Tibetaanse achtergrond en natuurlijk heel veel Sherpa s. Swayambhunath, de "Apen-Tempel", gelegen op de top van een hoge heuvel van waar het uitzicht over de vallei prachtig is. We bezoeken Durbar Square met tempels en het Huis van de Levende, maagdelijke godin die bekend staat als Kumari en we lopen door de labyrintische straatjes van de oude stad naar Thamel. In groepjes is het leuk om tot in de avond in de stad te blijven en in Thamel al dan niet gezamenlijk te eten. Uiteindelijk retour naar het Hotel, B&B. Dag 4, dinsdag 12 januari 2016: Transfer naar Bandipur We vertrekken in de ochtend uit Kathmandu en verlaten, via de slingerweg naar de valleirand, bij Thankot de Kathmandu-vallei. Een afdaling volgt naar de Trishuli rivier en over de highway Kathmandu-Pokhara reizen we verder richting de afslag naar Bandipur. Dit prachtige dorpje, gelegen in de middle hills van Nepal is een soort openluchtmuseum met een rijke Newari cultuur. De stad was een belangrijke halte op de India-Tibet handelsroute totdat het werd omzeild door de Prithvi Highway in de jaren De tijd lijkt hier stil te hebben gestaan, hoewel ook hier natuurlijk de ontwikkeling, de vooruitgang niet stilstaat. The Bandipur Social Development Comittee heeft Bandipur stevig op de kaart gezet. Oude, meestal verlaten gebouwen zijn hersteld tot cafés en lodges. Tempels en openbare gebouwen zijn terug gebracht in originele staat. Afwezigheid van gemotoriseerd vervoer in de binnenstad is een groot pluspunt. Totale reistijd tussen 3 en 4 uur, overnachting in The Old Inn, B&B NB: Een mogelijke optie deze dag is een bezoek aan de hindoe-tempel Manakamana, gewijd aan de godin Bhagwati. De tempel is te bereiken middels een door Zwitserse ingenieurs aangelegde kabelbaan.

4 Dag 5, woensdag 13 januari 2016: Transfer naar Pokhara Na een hopelijk schitterende zonsopgang gebruiken we het onbijt en maken we ons op voor het vervolg van de busrit naar Pokhara die circa 3 uur zal duren. Pokhara ligt aan het Phewa meer en er is hier in de middag van alles te zien, te kopen en te bezoeken. Zelfs is het mogelijk een roeitochtje te maken op het meer. Er wordt een tijdstip afgesproken voor de briefing, omdat morgen het begin van de korte trektocht in de Annapurna Foothills op het programma staat. s Avonds diner in één van de restaurants aan het meer of in het hotel. Overnachting in klein, gezellig Hotel, B&B Dag 6, donderdag 14 januari 2016: Start trektocht, dag 1 Een belangrijk doel van de reis is een bezoek brengen aan het Aamaghar Academy. Hieronder een beschrijving van dit bijzondere project.

5 Aamaghar Academy Aamaghar (letterlijk moeder s huis) richt zich op kinderen in de leeftijd van 2-10 jaar die slachtoffer zijn van armoede en kastendiscriminatie in de omgeving van Pumdibhumdi. Aamaghar biedt momenteel aan 86 kinderen een gezonde en veilige omgeving waar ze toegespitst onderwijs krijgen en er aandacht is voor hun persoonlijke en creatieve ontwikkeling. In het dorp Pumdibhumdi, 10 kilometer ten westen van Pokhara, behoort 30% van de inwoners tot de lagere kasten. Zij zijn ongeschoold en hebben veelal geen werk. Zij hebben grote moeite om in hun eerste levensbehoeften te voorzien. Zij moeten zien te overleven zonder medische zorg, gezond voedsel en andere eerste levensbehoeften. Als de ouders werken, worden de kinderen aan hun lot overgelaten, er is niemand om voor ze te zorgen. Soms worden de kinderen in huis opgesloten of zwerven ze over straat. De exploitatiekosten van Aamaghar bedragen op jaarbasis. Op den duur zou Aamaghar op zichzelf moeten bedruipen. Daarom is ervoor gekozen om in Aamaghar onderwijs mogelijk te maken voor de betalende kinderen zodat er inkomsten gegenereerd kunnen worden die aangewend worden om de kansloze kinderen te onderwijzen. Het project Aamaghar is een initiatief van stichting Light of Life en Stichting NDA die samen willen helpen om het onderwijs en de leefomstandigheden van de kinderen uit Nepal te verbeteren, zodat zij kunnen opgroeien tot evenwichtige en zelfstandige mensen. Meer info: We hebben deze dag zo opgebouwd, dat we in de ochtend ruim 3 uur de tijd hebben om het Aamaghar Project te bezoeken. Na de lunch en een korte wandeling bereiken we ons eerste kamp op de heuvels boven het Phewa meer. Het kamp heet Bhumdi, maar de hele regio wordt wel Pumdibhumdi genoemd. (1-2 uur, 1600m).

6 Dag 7, vrijdag 15 januari 2016: Trektocht, dag 2 Bij het kopje thee op bed, worden we getrakteerd op een adembenemend uitzicht op het Phewameer en het Annapurna-gebergte in de opkomende zon! De hele ochtend hebben we uitzicht op de bergen in het noorden. Het soms vochtige en glibberige pad stijgt vandaag geleidelijk door prachtige bossen en we hebben al snel het gevoel ver van de bewoonde wereld te zijn. Als we een prachtige heuvelrug oversteken, strekken zich aan onze voeten prachtige terrassen en bossen uit en dalen we een stukje af. Waterbuffels zoeken verkoeling in diepe poelen. We kamperen ergens op de kam of in het zogenaamde President s Camp, waar ooit Jimmy Carter sliep, met fantastisch uitzicht! (5-6 uur, 1900m)

7 Dag 8, zaterdag 16 januari 2016: Einde trektocht, retour naar Pokhara We vervolgen onze route en klimmen naar Panchase Danda, een uitzichtheuvel op circa 2500 meter hoogte. We kunnen afspreken op die top te staan, wanneer de eerste zonnestralen de hoge toppen van de Himalaya bereiken. Het is een prachtig gezicht om Dhaulagiri, Tukuche, Nilgiri en de Annapurna-keten te zien verkleuren in de ochtend zon. We wandelen naar Bhadure en zijn dan zo n 4-5 uur onderweg. Van Bhadure volgen we de bergkam, met uitzicht op het Phewa meer richting Naudanda. Na zo n anderhalf uur komen we aan bij het einde van een dirtroad en van hier rijden we per bus terug naar Pokhara. In Pokhara verblijven we in hetzelfde hotel als voor de wandeling. In de avond diner aan het meer met -altijd leuk- onze Nepalese begeleidingsgroep. Hotel, B&B Dag 9, zondag 17 januari 2016: Ochtendvlucht Pokhara - Kathmandu We permitteren ons deze korte reis een vliegticket voor de terugtocht van Pokhara naar Kathmandu. In de middag is er een eenvoudige afscheidsceremonie met Nepalese maaltijd. In de vroege avond vertrekken we moe maar voldaan naar de luchthaven om in te checken voor de vlucht terug naar huis. Qatar Airways vertrekt om uur uit Kathmandu en na een tussenstop in Doha landen we Dag 10, maandag 18 januari 2016: Retour in Nederland. op maandag om uur op Amsterdam Schiphol Airport. Een korte, intensieve reis is ten einde, gelukkig blijven de mooie herinneringen aan Nepal bestaan.. NB: In overleg is verlenging van het verblijf in Nepal mogelijk (op aanvraag).

8 De prijs voor het hierboven beschreven reisarrangement is: 1797,50 euro per persoon. Bij deze reissom is inbegrepen: * voorbereidingsbijeenkomst op zaterdag 12 december 2015 * Vlucht A'dam-Kathmandu v.v. met Qatar Airways, inclusief alle toeslagen * luchthaven transfers * alle hotel-overnachtingen (B&B) op basis van 2 personen per kamer / tent * alle transfers over land * bezoek aan Aamaghar Academy * geheel verzorgde trektocht met tenten, inclusief: - 3 maaltijden per dag, incl water, koffie, thee en limonade - gebruik van tweepersoonstenten (incl. slaapmatje) - eettent, tafels & krukjes/stoeltjes - gebruik van keukenmateriaal, borden, mokken, bestek etc. - Engelssprekende Nepalese gids(en) - kok, keukenjongens - mogelijkheid tot het afgeven van 12 kilogram bagage tijdens de trektocht - alle permits, entree Conservation Area, TIMS (Tourist Information Management System) * reserveringskosten 20,-- per nota * bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 per nota * deze reis valt onder de voorwaarden en garanties van ANVR, SGR, SCR Niet bij de reissom inbegrepen: * visum Nepal 52,50 * lunches (5x) en diners (4x) in Kathmandu, Bandipur en Pokhara * entree voor sights in Kathmandu zoals bijv. Durbar Square, musea en tempels, ( 1 tot 4, Bhaktapur 10 ) * persoonlijke uitgaven (o.a. souvenirs, wasserij, (fris)dranken) * vervoer naar en van Schiphol * fooien (± 30 tot 50 ) * reisverzekering (verplicht) Denk eventueel ook aan: * annuleringsverzekering * vaccinaties Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Katja Staartjes Wilco van Rooijen René de Bos Shashi Paudyal

Waarom organiseren wij reizen naar Nepal? Nepal is een prachtig land met uitermate vriendelijke mensen. De combinatie van de gemoedelijke

Waarom organiseren wij reizen naar Nepal? Nepal is een prachtig land met uitermate vriendelijke mensen. De combinatie van de gemoedelijke Waarom organiseren wij reizen naar Nepal? Nepal is een prachtig land met uitermate vriendelijke mensen. De combinatie van de gemoedelijke bevolkingsaard, de duidelijk waarneembare Hindoeïstische- en Boeddhistische

Nadere informatie

Spirituele Reis Nepal

Spirituele Reis Nepal Spirituele Reis Nepal za 15 maart t/m zon 7 april 2014 2.365,- incl. vlucht De reis staat onder leiding van Rob van den Berg ( Nederland ) en Jangbu Sherpa ( Nepal ) Algemeen Ik ben blij dat ik alsnog

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

oktober-november 2013, voor 1175 euro (ecl. vliegreis)

oktober-november 2013, voor 1175 euro (ecl. vliegreis) oktober-november 2013, voor 1175 euro (ecl. vliegreis) Waarom organiseren wij reizen naar Nepal? Nepal is een prachtig land met uitermate vriendelijke mensen. De combinatie van de gemoedelijke bevolkingsaard,

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Bhutan (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Het is een bewuste keuze om uw reis in Nepal te starten. Niet alleen

Nadere informatie

B = Breakfast/ontbijt inbegrepen, L = Lunch inbegrepen, D = Dinner/avondmaaltijd inbegrepen

B = Breakfast/ontbijt inbegrepen, L = Lunch inbegrepen, D = Dinner/avondmaaltijd inbegrepen Programma van 17 dagen Reiscode: VOETSPOREN 17 dagen > Vertrek op 17 oktober 2014 In de voetsporen van Holi Maya; o.a. wandeltocht door het Langtang reservaat met verblijf in lodges en verblijf in een

Nadere informatie

Reisprogramma: Helen s Choice Nepal (2015)

Reisprogramma: Helen s Choice Nepal (2015) Reisprogramma: Helen s Choice Nepal (2015) Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht Amsterdam-Kathmandu Dag 2, Aankomst Kathmandu Maaltijden: - Transport: auto Transfer naar Summit Village Lodge, een prachtige,

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Pelgrimsroute naar de heilige meren; met 9-daagse Himalaya trekking naar o.a. Gosaikunde en uitzicht op Tibet!

Pelgrimsroute naar de heilige meren; met 9-daagse Himalaya trekking naar o.a. Gosaikunde en uitzicht op Tibet! Nepal Reis 2015: Programma 17 dagen Reiscode: VOETSPOREN 17 dagen > Vertrek op 3 april en 16 oktober 2015 In de voetsporen van Holi Maya; o.a. wandeltocht door het Langtang reservaat met verblijf in lodges

Nadere informatie

VIP Trip - Speciale Nepal Reis, 8 dagen

VIP Trip - Speciale Nepal Reis, 8 dagen VIP Trip - Speciale Nepal Reis, 8 dagen Ervaar de unieke mix van cultuur en natuur in de {tooltip} Kathmandu vallei {end-texte} Eens een meer, is tegenwoordig de Kathmandu vallei de vereniging van drie

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Basis Informatie: Langtang Trek (Centrale Himalayas)

Basis Informatie: Langtang Trek (Centrale Himalayas) Langtang Trek (Centrale Himalayas) Deze trektocht biedt u de mogelijkheid om pal in het midden tussen de toppen van de Himalayas te wandelen. Ze toont een uitzonderlijke diversiteit aan natuur en cultuur.

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Er gaat niks boven Nepal Frans Vandeputte, De Standaard, za. 28 januari 2012. (vr 5 okt t/m wo 17 okt 12)

Er gaat niks boven Nepal Frans Vandeputte, De Standaard, za. 28 januari 2012. (vr 5 okt t/m wo 17 okt 12) Er gaat niks boven Nepal Frans Vandeputte, De Standaard, za. 28 januari 2012 (vr 5 okt t/m wo 17 okt 12) Op naar Nepal. En vergeet die bergschoenen. Een goed paar schoenen en alerte zintuigen volstaan

Nadere informatie

Magic Nepal Exclusieve 13 daagse rondreis door het hart van Nepal

Magic Nepal Exclusieve 13 daagse rondreis door het hart van Nepal Magic Nepal Exclusieve 13 daagse rondreis door het hart van Nepal 06.04.2014 : Brussel - Kathmandu 13u00 verzamelen op de luchthaven van Brussel Nationaal aan de Starbucks 13u15 check in voor de internationale

Nadere informatie

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis

Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis Finland: Beren, wolven en korhoenders 7-daagse fotoreis In samenwerking met natuurfotograaf en Finlandkenner Maas van de Ruitenbeek (www.maasvanderuitenbeek.nl) Het grensgebied tussen Finland en Rusland

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat.

Zwitserland Kortom: we gaan een heerlijke week tegemoet waarin we veel gaan leren en met schitterende foto s als resultaat. Zwitserland 2014 Reisbeschrijving Heeft u altijd al op de mooiste plekken van Zwitserland willen fotograferen? Samen met een lokale topfotograaf heb ik een fotoreis ontwikkeld waarin de (herfst) landschappen

Nadere informatie

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017

Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 Programma Spirituele reis India Roots of mindfulness 26 januari 12 februari 2017 26 januari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 27 januari Ochtend: groepsbijeenkomst met

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland

Great Ethiopian Run Hardloopreis: 10 dagen. Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Een sportieve kennismaking met hét ultieme hardloopland Inleiding Van 18 27 november 2017 organiseren wij een reis naar Ethiopie rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika.

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India Hindoeïsme Boeddhisme Yoga Een studiereis door Noord-India op zoek naar de grote spirituele tradities van India en hun relatie tot yoga 11 t/m 26 oktober 2013 hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden

Nadere informatie

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A

S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A S T U D I E R E I S Z U I D - A F R I K A 2014 Als ik gebeld word dat ik mee mag op studiereis naar Zuid-Afrika spring ik een gat in de lucht, wat een unieke kans is dit! Op 5 februari is het eindelijk

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj.

12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. Programma 12 februari Aankomst in New Delhi, overnachting in de bruisende wijk Paharganj. 13 februari Ochtend: groepsbijeenkomst met informatie over de reis en meditatie. Middag: bezoek aan Red Fort Avond:

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Reisverslag Nepal 2008.

Reisverslag Nepal 2008. Reisverslag Nepal 2008. Dag 12 Woensdag 15 oktober 2008. Naar Kathmandu Vanmorgen met een taxi naar Indira Ghandi International voor de vlucht naar Kathmandu. We zijn erg benieuwd hoe dat er uitziet. Na

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Dag 1 Brussel - Kathmandu Dag 2 Aankomst Kathmandu Dag 3 Kathmandu Dag 4 Kathmandu, wandeling Sankhu - Nagarkot Dag 5 Nagarkot, wandeling Telkot -

Dag 1 Brussel - Kathmandu Dag 2 Aankomst Kathmandu Dag 3 Kathmandu Dag 4 Kathmandu, wandeling Sankhu - Nagarkot Dag 5 Nagarkot, wandeling Telkot - Rondre is N e pa l me t t re kking, 20 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Brussel - Kathmandu Dag 2 Aankomst Kathmandu Dag 3 Kathmandu Dag 4 Kathmandu, wandeling Sankhu - Nagarkot Dag 5 Nagarkot, wandeling

Nadere informatie

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW!

EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! EXPEDITIE MET DE HONDENSLEDE OP SPITSBERGEN - NIEUW! Ga op avontuur in de voetsporen van ontdekkingsreizigers als Fritjof Nansen en ervaar hoe het is om te leven in een wereld van sneeuw en ijs. Tijdens

Nadere informatie

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma

Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Langelaan 1 2111 AA Aerdenhout telefoon: +31 23 544 0774 mobiel: +316 5375 0366 www.bushlife.nl info@bushlife.nl Reisbeschrijving The Ivory Trail Voorbeeld programma Dag 1: Zaterdag Vertrek met een KLM

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Magic Nepal Exclusieve 2-weekse rondreis door het hart van Nepal

Magic Nepal Exclusieve 2-weekse rondreis door het hart van Nepal Magic Nepal Exclusieve 2-weekse rondreis door het hart van Nepal 1 Magic Nepal Groepsreis Walter & Co met vertrek op 28 oktober Exclusieve 2-weekse rondreis door het hart van Nepal De mythe gaat verder

Nadere informatie

Rondreis Nepal - De Schatten van de Vallei - 8 dagen reiscode NK.02. : van 15 februari 15 juni en 1 oktober 15 december

Rondreis Nepal - De Schatten van de Vallei - 8 dagen reiscode NK.02. : van 15 februari 15 juni en 1 oktober 15 december Rondreis Nepal - De Schatten van de Vallei - 8 dagen reiscode NK.02 Vertrekdata Beste reistijd Maximale hoogte Accommodatie Vervoer Startpunt Eindpunt : iedere dag mogelijk : van 15 februari 15 juni en

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Meditatiereis Nepal 16 dagen reiscode NSP.02

Meditatiereis Nepal 16 dagen reiscode NSP.02 Meditatiereis Nepal 16 dagen reiscode NSP.02 Startdata 2016 Accommodatie Vervoer Start- en eindpunt : volgt zo spoedig mogelijk! : hotels en klooster : privevervoer : Kathmandu Reisbeschrijving Deze bijzondere

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

Poort naar de Sanctuary, met 6-daagse Himalaya wandeling in de Annapurna!

Poort naar de Sanctuary, met 6-daagse Himalaya wandeling in de Annapurna! Nepal Reis 2015: Programma 17, 20 of 24 dagen Reiscode: SANCTUARY 17, 20 of 24 dagen > Vertrek op 10 april 2015 Poort naar de Sanctuary, met 6-daagse Himalaya wandeling in de Annapurna! 1. Vrijdag 10/04.

Nadere informatie

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018

Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Sneeuw en IJsrijden Een unieke rijvaardigheidstraining in Oostenrijk. Volledig verzorgde reis inclusief voor groepen van 16 personen. Sneeuw & IJsrijden Oostenrijk 2018 Over Adventure King Buiten is onze

Nadere informatie

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India

hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden kent en veel aanhangers heeft in India Hindoeïsme Boeddhisme Yoga Een studiereis door Noord-India op zoek naar de grote spirituele tradities van India en hun relatie tot yoga 12 t/m 27 oktober 2012 hin doe ïs me het; o godsdienst die vele goden

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

VIP Trip - Speciale Nepal Reis, 16 dagen

VIP Trip - Speciale Nepal Reis, 16 dagen VIP Trip - Speciale Nepal Reis, 16 dagen Ervaar de unieke mix van cultuur en natuur in de {tooltip} Kathmandu vallei, {end-texte} Eens een meer, is tegenwoordig de Kathmandu vallei de vereniging van drie

Nadere informatie

Junior: Nepal. Nepal, 18 dagen

Junior: Nepal. Nepal, 18 dagen Junior: Nepal Nepal, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Kathmandu Dag 2 Aankomst Kathmandu Dag 3 Kathmandu Dag 4 Kathamandu Bhaktapur Changunarayantempel Nagarkot Dag 5 Nagarkot, wandeling door Kathmanduvallei

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Rondreis Nepal met Meditatie en Yoga 17 dagen reiscode NSP.01

Rondreis Nepal met Meditatie en Yoga 17 dagen reiscode NSP.01 Rondreis Nepal met Meditatie en Yoga 17 dagen reiscode NSP.01 Startdatum 2016 Accommodatie Start en eindpunt : iedere maandag vanaf 15 februari t/m 28 november : hotels, resort en klooster : Kathmandu

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2015

Great Wall Skating Challenge 2015 Great Wall Skating Challenge 2015 Schaatsen op de Gele Rivier in China: Na het grote succes van de Great Wall Skating Challenge 2014 organiseren wij wederom dit unieke schaats-event. Where the Great Wall

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA, SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA COMBINATIEREIS MARBELLA+BARCELONA In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

KENNISMAKING MET NEPAL

KENNISMAKING MET NEPAL KENNISMAKING MET NEPAL PASEN 2014 Een eerste keer naar Nepal? Dan is dit de ideale kennismaking met hét land van de Himalaya. Op een tweetal weken reis je van de rijke cultuur in de Kathmandu-vallei naar

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen

Thema Sportief. Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Thema Sportief Paardrijden in Hongarije, 8 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Boedapest - Kiskunsag Dag 2 Kiskunsag nationaal park Dag 3 Kiskunsag nationaal park Dag 4 Kiskunsag nationaal park Dag 5 Kiskunsag

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

KENNISMAKING MET NEPAL

KENNISMAKING MET NEPAL KENNISMAKING MET NEPAL PASEN 2014 Een eerste keer naar Nepal? Dan is dit de ideale kennismaking met hét land van de Himalaya. Op een tweetal weken reis je van de rijke cultuur in de Kathmandu-vallei naar

Nadere informatie

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen

Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Highlights Fully Inclusive Safari Botswana 13 dagen Hoogtepunten: Livingstone: Waterberry Lodge Chobe: Muchenje Lodge Savuti: Goha Hills Okavango: Pom Pom Camp Individuele reis Botswana totale reisduur

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie