2.099,- 8-daagse Deluxe cruise West Middellandse Zee G R O E P S R E I Z E N. Vanaf

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2.099,- 8-daagse Deluxe cruise West Middellandse Zee G R O E P S R E I Z E N. Vanaf"

Transcriptie

1 8-daagse Deluxe cruise West Middellandse Zee R o m e - Po r to f i n o - O l b i a B a n d o l - To u l o n - S a i nt-tro p e z M o nte Ca r l o Vanaf 2.099,- Inclusief retou rvlucht vanaf Brussel, transfers, 7 ov ernachtingen, v House Select olpension, dranken tijde ns de maaltijd fooien en inte en, rnet aan boord van het schip 2 t/ m 9 nove mb e r 20 18

2 8-daagse Deluxe cruise West Middellandse Zee Graag presenteren wij u een nieuwe Disma Groepsreis. We presenteren een geweldige luxe cruise over de West Middellandse Zee. We varen met de rederij Oceania Cruises. Er is gewoon geen betere manier om deze regio te verkennen dan aan boord van één van de elegante schepen van Oceania Cruises. We hebben gekozen voor een cruise aan boord van de Marina*****+. U leest in deze brochure meer over de voorzieningen en service aan boord, we presenteren de route die wordt gevaren en u leest meer over de havenplaatsen die we tijdens deze cruise bezoeken. Met een Disma Groepsreis wordt overal aan gedacht en nemen wij u alle zorg uit handen. We vertrekken samen vanuit Tilburg en reizen per touringbus naar Brussels Airport. Vanuit hier vliegen we naar Rome. Onze cruise begint namelijk bij de cruiseport van Rome, Civitavecchia. Vervolgens genieten we van alle luxe en comfort aan boord van ons cruiseschip en staat ons een prachtige route te wachten waar we pittoreske havens in zowel Italië als Frankrijk bezoeken. De cruise eindigt in Monte Carlo. Wanneer we van boord gaan worden we naar de luchthaven van Nice gebracht om vervolgens weer terug te vliegen naar Brussels Airport. Uiteraard wordt u ook weer terug naar Tilburg gebracht. Zoals u gewend bent bij een Disma Groepsreis gaat ook één van Disma s reisspecialisten met u mee op cruise. Het is heerlijk om een reisbegeleider mee op cruise te hebben, een vertrouwd gezicht die uw vragen tijdens de reis kan beantwoorden en die voor u klaar staat om alles zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij hopen u te mogen verwelkomen aan boord van de Marina*****+ en samen over de West Middellandse Zee te varen. Wanneer u naar aanleiding van deze brochure nog vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

3 Aan boord van Marina*****+ Marina combineert verfijndheid met een eigentijdse flair om zo een nonchalante, elegante en stijlvolle ambiance te creëren. Van de sprankelende Lalique Grand Staircase tot de prachtige Owner's Suites die zijn ingericht door Ralph Lauren Home, overal zijn designdetails te vinden, met de nadruk op het beste woonontwerp en meubilair. Op deze manier biedt de Marina u de ultieme Oceania Cruises-ervaring. Intiem en luxueus, Marina behoudt dezelfde warmte en charme van haar befaamde consorten Riviera, Regatta, Insignia, Nautica en Sirena. Terwijl de casual ambiance en het niveau van persoonlijke service hetzelfde blijven, biedt Marina nog meer keuze en een aantal verleidelijke nieuwe voorzieningen. Marina is ontworpen voor levensgenieters en reiskenners: - La Reserve by Wine Spectator biedt verhelderende seminars, proeverijen en combinaties van gastronomische gerechten. - Het Culinary Centre is de enige praktijkgerichte kookschool op zee, met een reeks verrijkende kooklessen door meesterkoks. - Getalenteerde artiesten bieden stapsgewijze instructies in kunst en kunstnijverheid in het Artist Loft verrijkingscentrum. - Baristas, onze kenmerkende koffiebar, serveert illy -espresso en -koffie en vers gebak. Intieme lounges zijn er in overvloed. - De accommodaties in elke categorie zijn ongelooflijk ruim, vooral met betrekking tot de weelderige badkamers. Maar opmerkelijk genoeg, met zoveel toevoegingen, blijft de ambiance en ervaring aan boord comfortabel vertrouwd. Galakleding aan boord is niet nodig. Er wordt elegante, casual kleding gedragen. We hebben alles waar onze gasten dol op zijn op onze schepen behouden en de lat nog hoger gelegd. We kijken ernaar uit u aan boord te verwelkomen.

4 Aan boord van Marina*****+ De ruime afmetingen van de suites en passagiershutten bieden de ultieme luxe. Het interieur is ingericht met rijke houtsoorten, glanzende stoffen, op maat gemaakte meubels en originele kunstwerken. Een stijlvol kleurenpalet combineert de rustgevende kleuren van de zee, met aarden tinten om het toppunt van comfort en schoonheid uit te drukken. Veranda Stateroom De Veranda-passagiershutten behoren tot de grootste hutten op zee. U verblijft in een buitenhut met balkon. Met een comfortabel ingerichte privé veranda beschikt elke hut over een zachte zithoek, gekoelde minibar, ruime kast en een met marmer en graniet beklede badkamer met een bad en een aparte douche. Onderstaande voorzieningen zijn aanwezig in de Veranda Stateroom:

5 Aan boord van Marina*****+ Concierge Level Veranda Stateroom Upgrade uw ervaring aan boord De Concierge Level Veranda-passagiershutten bevinden zich op de meest gewilde locaties en bieden een ongeëvenaarde combinatie van luxe en waarde. Een schat aan voorzieningen en een groot aantal exclusieve privileges (hieronder vermeld) verheffen de ervaring tot het sublieme. U heeft zelfs de beschikking over een toegewijde conciërge tot uw beschikking en exclusieve toegang tot de privé-conciërgelounge en Spa-deck. Deze prachtig ingerichte passagiershutten weerspiegelen veel van de luxe voorzieningen die te vinden zijn in de Penthouse Suites, waaronder een eigen veranda, een zachte zithoek, een gekoelde minibar en een extra grote marmeren en granieten badkamer met een groot bad / douche en aparte douche. Naast de voorzieningen die in de standaard Veranda Stateroom aanwezig zijn profiteert u bij dit Concierge Level van onderstaande privileges: Concierge Level Privileges - Roomservice van het Grand Dining Room-menu tijdens de lunch en het diner - GRATIS wasservice - tot 3 tassen per hut - Prioriteit bij inscheping aan boord van het schip - Exclusieve toegang tot een privé-conciërgesuite, bemand door een toegewijde conciërge, met gratis frisdranken, koffie en snacks gedurende de dag - Gratis welkomstfles Champagne - Prioriteit bij online reserveringen voor specialiteiten restaurants - Onbeperkte toegang tot het eigen spa-terras van Canyon Ranch SpaClub - GRATIS onbeperkt internet - ipad op aanvraag - Verscheidenheid aan Bulgari-voorzieningen - Een gratis draagtas van het merk Oceania Cruises - Cashmere schoot dekens, perfect om te ontspannen op uw veranda - Gratis schoenpoetsservice en persen van kleding bij inscheping Naast deze Veranda Staterooms zijn er nog verschillende hutcategoriën waar u uit kunt kiezen. De beschikbaarheid en bijbehorende tarieven zijn op aanvraag.

6 Aan boord van Marina*****+ The Finest Cuisine at Sea Oceania Cruises durft te beweren dat zij de beste keuken op zee hebben. Dit komt onder andere door de geweldige bijdrage van de legendarische meester-chef Jacques Pépin. Als Executive Culinary Director inspireert hij de chefs om gastronomische tovenarij uit te voeren. Memoriaal dineren begint met een open-seating, omdat u dan kunt dineren wanneer het u uitkomt en met wie u maar wilt. Ongeacht welke van onderstaande restaurants u selecteert, er gelden hier geen toeslagen, dit is inclusief de genoemde reissom. The Grand Dining Room - Continentale keuken en gastronomische gerechten Jaques Bistro - Franse bistrogerechten (alleen tijdens de lunch in The Grand Dining Room) Terrace Café - Informeel en in de buitenlucht - ontbijt, lunch en diner Waves Grill - Aan het zwembad en in de buitenlucht genieten van gourmet burgers en shakes - In de ochtend is hier de Raw Juice & Smoothie Bar gevestigd Afternoon Tea - Geniet van een typisch Engelse afternoon tea Barristas - Een koffiebar waar de heerlijkste illy koffie s en gebakjes worden geserveerd Er zijn ook een aantal specialiteitenrestaurants aan boord waar u uw diner wel vooraf dient te reserveren.: Polo Grill Toscana Red Ginger Jacques - Een klassiek Steakhouse restaurant met vlees en vis - Een authentiek Italiaans restaurant met gourmet gerechten door de Toscaanse keuken geïnspireerd - Een Aziatisch restaurant met gewaagde en eigentijdse smaken - De Franse keuken geinspireerd op de Parijse bistro s Een bijzondere beleving aan boord en een exclusieve ervaring? Kies dan voor een diner in onderstaand restaurant dat enkel aan boord te reserveren is: La Reserve & Wine Spectator Om te genieten van de heerlijkheden in een meer besloten omgeving, kunt u dineren in het La Reserve & Wine Spectator waar maximaal 24 bonsvivants zich kunnen laten verwennen met privéwijn en exclusieve, culinaire smaakcombinaties.

7 Aan boord van Marina*****+ Om u een idee te geven van de beleving aan boord hierbij een foto-impressie:

8 Reisschema Dag 1 2 november 2018 Brussel - Rome - Civitavecchia Dag 2 3 november 2018 Portofino Dag 3 4 november 2018 Olbia (Sardinië) Dag 4 5 november 2018 Bandol Dag 5 6 november 2018 Toulon (Seyne sur Mer) Dag 6 7 november 2018 Saint Tropez Dag 7 8 november 2018 Monte Carlo Dag 8 9 november 2018 Monte Carlo - Nice - Brussel Reissom 8-daagse Deluxe Cruise West Middellandse Zee Prijs per persoon Buitenhut met balkon vanaf 2,099,- Buitenhut met balkon, Concierge level vanaf 2.249,- Minimaal aantal deelnemers voor deze reis bedraagt 20 volbetalende volwassen personen Inbegrepen in uw prijs: - Transfers Tilburg e.o. naar Brussels Airport v.v. - Retourvlucht vanaf Brussels Airport, inclusief bagage en standaard stoelreservering - Transfers van Rome Airport naar Civitavecchia Cruiseport en van Monaco Cruiseport naar Nice Airport - Havengelden - 7 nachten aan boord van de Marina o.b.v. volpension - House Select drankenpakket aan boord van de Marina (Champagne, wijn en bier tijdens lunch en diner) Aan boord kunt u uw drankenpakket upgraden naar een Prestige drankenpakket (All inclusive gedurende de hele dag) a $20,- per dag, per persoon - Alle softdrinks, sappen, water, koffie & thee gedurende de hele dag - Vier specialiteitenrestaurants - Fooien aan boord van de Marina a 90,- - Onbeperkt internet aan boord van de Marina - Roomservice - Deskundige Disma reisbegeleiding Niet inbegrepen: - Drankjes en maaltijden tijdens uw bezoek aan de steden - Uitgaven van persoonlijke aard zoals entrees musea, fooien en souvenirs - Reis- en annuleringsverzekering - Verplichte bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 per boeking - Disma Reizen administratiekosten 38,72 per boeking - Eventuele vluchttoeslagen indien van toepassing

9 Reisbeschrijving Dag 1 - Brussel - Rome - Civitavecchia Vanuit Tilburg wordt u per bus naar Brussels Airport gebracht. We vliegen vanaf hier naar de luchthaven in Rome. In Rome staat wederom een transferbus voor ons klaar om ons naar de cruiseterminal in Civitavecchia te brengen. Hier stappen we aan boord van de Marina*****+, één van de cruiseschepen van de luxe rederij Oceania Cruises. In het begin van de avond varen we de haven uit. Dag 2 - Portofino Cruiseterminal Civitavecchia (Rome) Eén van de mooiste en meest exclusieve kustplaatsen van Italië. Dit schitterende stadje is zeker een bezoek waard. Het ligt rond een natuurlijke baai, aan drie kanten nauw omsloten door groene heuvels en hoge huizen. Italiaanse miljonairs en beroemdheden komen hier graag. Portofino ligt aan de Rivièra di Levante, een schitterend kustgebied met uitzicht op een turkooizen zee, kleine vissersdorpjes en ongerepte bergen en kliffen. De kiezelstranden aan de voet van de met naaldbomen begroeide hellingen worden af en toe onderbroken door stroken geurige macchia. Het grootse deel van de Kaap van Portofino is verklaard tot Parco naturale.

10 Reisbeschrijving Dag 3 - Olbia (Sardinië) Olbia, een havenstad met inwoners, is gelegen aan de noordoostkust van het eiland Sardinië. Het heeft zijn groei en welvaart te danken aan de ten noorden gelegen Costa Smeralda, het mondaine, exclusieve vakantieparadijs van de Jetset. Een aantal bezienswaardigheden hier zijn: - San Simplicio Deze romaans-pisaanse kerk uit de 11de eeuw is gebouwd van granietblokken uit de nabijgelegen Galurastreek. De kerk is gebouwd op een Romeinse necropool, waarvan aan de binnenkant van de kerk nog diverse sporen te vinden zijn, zoals de grafstenen. - San Paolokerk De 19de eeuwse San Paolo kerk is er een van contrasten. Zo heeft het muren van graniet, maar tegelijk een met kleurrijke tegeltjes versierd koepeldak. - Punische muurresten In de 4de eeuw legden de Carthagers verdedigingswerken aan, waar dit nog de resten van zijn. Dag 4 - Bandol Bandol is één van de oudste badplaatsen aan de Cote d Azur. De oude haven, lange zandstranden en iets meer landinwaarts de prachtige wijngaarden. U zult hier van een heerlijke Franse dag genieten.

11 Reisbeschrijving Dag 5 - Toulon (Seyne Sur Mer) Het eerste wat u ziet als uw cruiseschip Toulon-sur-mer nadert, is waarschijnlijk de marinevloot. Een groot deel van de stad wordt in beslag genomen door een marinebasis, waar 60 procent van de Franse vloot is gehuisvest. Toulon-sur-mer aan de Côte d'azur is geen kustplaats vol jetset en luxe jachten. Het is een echte marine- en vissersstad. Mede hierdoor is het een erg internationale stad met een multiculturele sfeer. Toch kunt u er ook typisch Franse souvenirs vinden en natuurlijk proeven van de Franse keuken. Dag 6 - Saint Tropez Saint Tropez is een kleine haven, gelegen aan één van de mooiste baaien van de Franse Riviera. Een dagtrip is voldoende om een indruk te krijgen van dit charmante plaatsje. De aantrekkelijke haven is omgeven met cafés en restaurants. Een kleine wandeling brengt u naar de vismarkt door de oude smalle straatjes naar de trendy winkels en antiekgalerijen. Vervolgens komt u aan bij de Place des Lices, waar u meer cafés, restaurants, winkels, muziek en een openlucht markt vindt. In het oosten ligt de imposante citadel die de baai domineert.

12 Reisbeschrijving Dag 7 - Monte Carlo Monte Carlo staat bekend om haar overdadige weelde en exclusieve winkels en als een waar belastingparadijs. Het ministaatje Monaco wordt geregeerd door het vorstenhuis Grimaldi en staat synoniem voor de jet set en luxe. Het ligt op maar 12 kilometer van de Italiaanse grens en bestaat bijna volledig uit de mondaine stad Monte Carlo dat tegen de flanken van de rondom gelegen uitlopers van de Alpes-Maritimes is gebouwd. De bruisende stad is dé badplaats voor de beau monde. Het heeft aantrekkingskracht op de rijken der aarde, maar het is ook bijzonder populair onder toeristen. De wolkenkrabbers geven de stad een futuristisch en Babylonisch effect. Het is heerlijk vertoeven aan de boulevard. Het casino van Monte Carlo trekt veel bezoekers, net als de Grand Prix van de Formule 1 races dat hier ieder jaar wordt gehouden. De spectaculaire rit voert dwars door de stad met z'n tunnels. Of slenter door de smalle straatjes van de oude vestingstad Monaco-Ville. Dag 8 - Monte Carlo - Nice - Brussel Vandaag rijden we naar de luchthaven van Nice waar het vliegtuig terug naar Brussel nemen. We brengen u vanuit België weer met een touringbus terug naar het Brabantse Tilburg.

13 Voor meer informatie Disma Reizen Hart van Brabantlaan JM Tilburg E. T Diessenseweg AE Hilvarenbeek E. T Tilburgseweg AJ Goirle E. T Aalsterweg CC Eindhoven E. T Beins Travel Arendshof LK Oosterhout E. T T

12-daagse Excursiereis

12-daagse Excursiereis 12-daagse Excursiereis B l o e m e n r i v i è r a & C i n q u e T e r r e S a r z a n a - P o r t o v e n e r e - C i n q u e T e r r e - E l b a - R a p a l l o - P o r t o f i n o - M o n a c o - A

Nadere informatie

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau

Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Scheepsbezoek MS Eurodam Door Marcel Greefhorst / Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de MS Eurodam, het eerste schip van de Holland America Line in de signature klasse, het is 285 meter

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

14-daagse reis Stars & Stripes en cruise Mexicaanse Riviera

14-daagse reis Stars & Stripes en cruise Mexicaanse Riviera 14-daagse reis Stars & Stripes en cruise Mexicaanse Riviera L o s A n g e l e s - P u e r t o V a l l a r t a - M a z a t l á n C a b o S a n L u c a s - L o s A n g e l e s - L a s V e g a s Vanaf 3.395,-

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

De meest boeiende zeiljachten

De meest boeiende zeiljachten De meest boeiende zeiljachten Sea loud ruises heeft iets speciaals. Dit zal duidelijk worden zodra u aan boord stapt. Deze zeiljachten combineren de traditie van het zeilen met het moderne leven en nostalgie,

Nadere informatie

Cote d Azur & Provence 8 dagen per vliegtuig

Cote d Azur & Provence 8 dagen per vliegtuig Cote d Azur & Provence 8 dagen per vliegtuig groepsreis fietsreis vanaf 1.199 Fietsen langs stranden en wijnvelden Bij deze reis fietst u door de Provence en de Cote d' Azur. De Provence, gelegen aan de

Nadere informatie

Byzantine Empire & Beyond

Byzantine Empire & Beyond Byzantine Empire & Beyond 15 daagse cruise ms Minerva Inschepen: 30 september 2015 in Piraeus Ontschepen: 14 oktober 2015 in Istanbul BYZANTINE EMPIRE & BEYOND FACE2FACE TRAVEL 1 PROGRAMMA Dag 1+2: Piraeus,

Nadere informatie

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity

Coastal Classics & Balearic Isles. Crystal Serenity Coastal Classics & Balearic Isles Crystal Serenity 9-daagse cruisevakantie Van Monte Carlo naar Barcelona Vertrekdatum 11 augustus 2018 EXCLUSIEF JUBILEUM AANBOD 20 JAAR SILVERJET Tijdens uw cruise van

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Ideale cruise om deze top rederij te ontdekken! SEA CLOUD CRUISES. 5 dagen cruise in vol pension Sea Cloud

Ideale cruise om deze top rederij te ontdekken! SEA CLOUD CRUISES. 5 dagen cruise in vol pension Sea Cloud Ideale cruise om deze top rederij te ontdekken! SEA CLOUD CRUISES 5 dagen cruise in vol pension Sea Cloud 27 oktober 2014 Palma Malaga Palma Valencia Malaga. 2.278 Vlucht h/t & transfers Wijn en water

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Return to Glamour. Seven Seas Explorer

Return to Glamour. Seven Seas Explorer Return to Glamour Seven Seas Explorer 9-daagse cruisevakantie Van Monte Carlo naar Barcelona Vertrekdatum 7 mei 2018 De Middellandse Zee werd ooit geregeerd door machtige rijken. Veel van hun culturele

Nadere informatie

8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive

8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive 8-daagse zonvakantie Rhodos All Inclusive Vanaf 875,- 1 0 t / m 1 7 m e i 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Graag presenteren wij u een zonnige All Inlusive Disma Groepsreis naar het Griekse eiland Rhodos.

Nadere informatie

SEADREAM 11 OKTOBER 2014 18 OKTOBER 2014

SEADREAM 11 OKTOBER 2014 18 OKTOBER 2014 SEADREAM 11 OKTOBER 2014 18 OKTOBER 2014 Belangrijke troeven van SeaDream SeaDream "All-Inclusive" formule aan boord Absolute topgastronomie aan boord bij SeaDream Kleine, wendbare jachten Vaarroutes in

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau

Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Bezoek NCL (Norwegian Cruise Line) / Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Vandaag bezoeken we de Norwegian Jade die klaar ligt voor vertrek in de haven van Rotterdam voor een 5 daagse

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

G R O E P S R E I Z E N. 11-daagse All Inclusive Cruise. 1 0 t / m 2 0 m e i vanaf 2.399,- p.p.

G R O E P S R E I Z E N. 11-daagse All Inclusive Cruise. 1 0 t / m 2 0 m e i vanaf 2.399,- p.p. 11-daagse cruise Middellandse Zee & Lissabon P a l m a d e M a l l o r c a - M á l a g a G i b r a l t a r - L i s s a b o n - C á d i z B a r c e l o n a - V a l e n c i a 11-daagse All Inclusive Cruise

Nadere informatie

Bezoek Celebrity Century * * * * +

Bezoek Celebrity Century * * * * + Bezoek Celebrity Century * * * * + Door Marcel Greefhorst Holland International Reisbureau Berlitz overall score : 1615 punten (uit maximaal 2000) Bij Celebrity is een buitengewoon serviceniveau vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ

GRAND ZIMBABWE. Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ GRAND ZIMBABWE Een 13 daagse internationale groepssafari min 4, max 12 mensen Tourcode: LA-JenGZ Ontdek de magie van Zimbabwe tijdens een safari door dit adembenemend mooie land. Trek naar de beroemdste

Nadere informatie

Uw Wereld Uw Keuze RIVIERA MARINA REGATTA NAUTICA INSIGNIA

Uw Wereld Uw Keuze RIVIERA MARINA REGATTA NAUTICA INSIGNIA Uw Wereld Uw Keuze RIVIERA MARINA REGATTA NAUTICA INSIGNIA UITMUNTENDE PUNTEN n Elegante middelgrote schepen voor slechts 684 of 1250 gasten n De meest geraffineerde keuken op zee, keuze uit meerdere specialiteiten

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

8-daagse LUXE cruise G R O E P S R E I Z E N

8-daagse LUXE cruise G R O E P S R E I Z E N 8-daagse LUXE cruise W e s t M i d d e l l a n d s e Z e e C i v i t a v e c c h i a - S o r r e n t o - T a o r m i n a - K e r k y r a K o t o r - Z a d a r - K o p e r - V e n e t i ë Vanaf 2.675,-

Nadere informatie

PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober november t.e.m. 19 november 2017

PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober november t.e.m. 19 november 2017 vanaf 999 per persoon Begeleide all-in cruise GRIEKSE EILANDEN PERIODES: 22 oktober t.e.m. 29 oktober 2017 12 november t.e.m. 19 november 2017 Programma Cruise Griekse Eilanden 8 dagen / 7 nachten DAG

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

MS Mstislav Rostropovich *****

MS Mstislav Rostropovich ***** MS Mstislav Rostropovich ***** Prijslijst Moskou - Sint Petersburg Vertrek Aankomst Dagen Nachten Seizoen 7 mei 14 mei 8 7 Laag 21 mei 28 mei 8 7 Tussen 4 juni 11 juni 8 7 Hoog 18 juni 2 juli 15 14 ***

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

SMALL IS CHIQUE. 100 tot 540 passagiers

SMALL IS CHIQUE. 100 tot 540 passagiers CURIOUS MINDS CAN NOW ROAM FREE SMALL IS CHIQUE 100 tot 540 passagiers Trots varen we tegen de stroom in. Terwijl de meeste cruiseschepen telkens maar grotere schepen bouwen, blijven wij klein. Waarom?

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: verg: A 6231 Niet te Missen Nicole & Hugo Cruise RHEIN PRINZESSIN 3-daagse muziek cruise langs de Rijn Ontdekt Keulen, Bonn, Dusseldorf Vertrek 07, 09 & 11 Oktober 2010 Prijs vanaf 299 Euro P/P Romantische Rijncruise

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Een vakantie in Grand Massif Samoëns Morillon voor een buitengewone familie wintersport Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75 minuten

Nadere informatie

2017 editie ON THE ROCKS

2017 editie ON THE ROCKS 20 ed iti 17 ON THE ROCKS e 2017 ARCTIC BEGELEIDE REIS Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere

Nadere informatie

de meest exclusieve manier van reizen

de meest exclusieve manier van reizen de meest exclusieve manier van reizen VIP service op Amsterdam Airport Schiphol Schiphol VIP service biedt u de meest exclusieve manier van reizen via onze luchthaven. We garanderen u privacy, rust en

Nadere informatie

MS Zaandam Kajuiten. De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte.

MS Zaandam Kajuiten. De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte. MS Zaandam Kajuiten De schepen van Holland America Line staan bekend als elegante middelgrote schepen met veel persoonlijke ruimte. Wij bieden vier types staterooms: Interior, Oceanview, Vista Suites,

Nadere informatie

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg in Hygge sfeer

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg in Hygge sfeer Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg in Hygge sfeer In een sprookjesachtige omgeving met de Veluwe als achtertuin ligt het bijzondere Hotel De Bilderberg. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Villa Ramos euros/week

Villa Ramos euros/week Villa Ramos Villa Ramos ligt op het eiland Santorini en is een zeldzame schat, met een eigen toegang tot het strand en op slechts enkele minuten van het dorp Oia. Villa Ramos heeft wat huizen op de caldera

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen

Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen Eilandhoppen Zuid-Dalmatië MS Eos 8 dagen individuele fietsreis vanaf 928 Fietsen en hoppen over de eilanden in Zuid-Dalmatië De eilanden langs de Zuid-Dalmatische kust zijn groen en ook gastvrij, dus

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties

Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Algemeen afwijkende voorwaarden cruisevakanties Op alle gepubliceerde cruisevakanties zijn naast de algemene voorwaarden ook afwijkende voorwaarden van toepassing. Alle gepubliceerde prijzen op onze website

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur JUAN -LES -PINS Côte d Azur FRANKRIJK Nice/vliegveld Monaco Juan -les -Pins Antibes Cannes Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Côte d Azur Juan-les-Pins Boulevard Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Welkom

Nadere informatie

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016

SILVER EXPLORER. $ 9.599* per gast. Pakketprijs**: View Suite. Silversea Expeditions SCHIP. vanaf VERTREK 2 DUUR 11 DAGEN JUL 2016 on the ROCKS begeleide reis Kijk om u heen tijdens uw cruise op de Noord-Atlantische Oceaan en u zal zien wat dit poolgebied zo fantastisch maakt. Gigantische gletsjers, glasheldere ijsbergen en bevroren

Nadere informatie

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg In een sprookjesachtige omgeving met de Veluwe als achtertuin ligt het bijzondere Hotel De Bilderberg. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten en de mooiste

Nadere informatie

Inhoud. 1. Program at a glance. 2. Vervoer. 3. Hotel. 4. Programma. 5. Voorwaarden

Inhoud. 1. Program at a glance. 2. Vervoer. 3. Hotel. 4. Programma. 5. Voorwaarden BRUSSEL VBR-A Inhoud 1. Program at a glance 2. Vervoer 3. Hotel 4. Programma 5. Voorwaarden 1 Program at a Glance PROGRAMMA Dag 1 Vrijdag 29 mei 2015 Dag 2 Zaterdag 30 mei 2015 Ochtend 10.00 uur verzamelen

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Grand Massif Samoëns Morillon is de perfecte keuze voor een gezinsvakantie in de bergen. Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Val Thorens Sensations

Val Thorens Sensations Val Thorens Sensations Frankrijk Savoie - Val Thorens Skiën in het hoogste skistation van Europa Resort highlights Een panoramisch uitzicht vanuit dit design-resort Kiezen tussen ontspannen in de Club

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname Buitenlandse TENNIS STAGE 2018 Van zaterdag 14 21 april Komend jaar gaan we naar Tunesië. Ons nieuwe hotel is het SEABEL ALHAMBRA PORT EL KANTAOUI. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2017 met uitgebreide

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

Christina Onassis YACHTHOTEL

Christina Onassis YACHTHOTEL Christina Onassis YACHTHOTEL ROTTERDAM If only yachts could talk... Christina Onassis Yachthotel Welkom aan boord van het Christina Onassis Yachthotel. Stap in de wereld van de beroemde Christina Onassis.

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

8-daagse familie cruise

8-daagse familie cruise G R O E P S R E I Z E N 8-daagse familie cruise West Middellandse Zee G e n u a - N a p e l s - M e s s i n a ( S i c i l i ë ) L a Va l l e t t a - B a rce l o n a - M a r s e i l l e Vanaf 1.095,eren

Nadere informatie

APRIL 2016 - MAART 2017. Welkom in de Pinnacle-class cruising. ms KONINGSDAM. vanaf april 2016

APRIL 2016 - MAART 2017. Welkom in de Pinnacle-class cruising. ms KONINGSDAM. vanaf april 2016 ms KONINGSDAM Welkom in de Pinnacle-class cruising vanaf april 2016 APRIL 2016 - MAART 2017 IN PERFECTE HARMONIE Vol trots presenteren wij ms Koningsdam, het eerste schip in onze nieuwe Pinnacle-class.

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Aori Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 4 8 5250.0 euros/week Villa Aori maakt deel uit van een complex van 4 onafhankelijke luxe

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0414 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Genua Villa te koop bij Genua BESCHRIJVING Absoluut

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Japan april - november 2020

Japan april - november 2020 2020 april - november 2020 11 apr Tokyo (Yokohama), Japan 12 apr op zee 13 apr Hiroshima, Japan 14 apr op zee 15 apr Jeju, Jeju Island, Zuid-Korea 16 apr Nagasaki, Japan 17 apr Miyazaki (Aburatsu), Japan

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg

Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg Vier de kerstdagen in Hotel De Bilderberg In een sprookjesachtige omgeving met de Veluwe als achtertuin ligt het bijzondere Hotel De Bilderberg. Hier geniet u van de heerlijkste gerechten en de mooiste

Nadere informatie