ZWEMBADOVERKAPPINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZWEMBADOVERKAPPINGEN"

Transcriptie

1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN Voordelen: Vier seizoenen zwemplezier; Maakt zwembad veiliger voor mens en dier; Geen vuil in het bad; 90% minder onderhoud; Bespaart geld op energie, onderhoud en chemicaliën; Optimale isolatie door dubbelwandige kunststofplaten; Beplating is slagvast en niet zelfbrandend; Wintervast en veilig bij harde wind; Voor elk bad een vaste of beweegbare overkapping op maat. Het hele jaar genieten van Uw zwembad

2 WAAROM NIET HET HELE JAAR VAN UW ZWEMBAD GENIETEN? Het is een feit dat Nederland een wisselvalig klimaat heeft en dus maar een beperkt aantal zomerse dagen. U heeft een prachtig buitenzwembad en kunt hier relatief weinig gebruik van maken. Wij bieden Uw de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van Uw zwembad! Een zwembadoverkapping op maat die op zomerse dagen eenvoudig verwijderd kan worden. Enrgiebesparing: Zwembadoverkappingen werken als collectoren, die ervoor zorgen dat de warmte in het water wordt opgeslagen. Dubbelwandige kunststofpanelen met een goede isolatiewaarde zorgen ervoor, dat de warmte zelfs bij sterke wind en nachtelijke afkoeling grotendeels bewaard blijft. Hierdoor kunt u met minder energiekosten in elk seizoen zwemmen. Heerlijk warm water motiveert om meer te gaan zwemmen. Dat betekent voor diegenen die om sportieve of gezondheidsredenen zwemmen, meer en plezieriger trainen. Wordt het binnen te warm, dan kunt u door de inschuifbare delen in een handomdraai in de buitenlucht zwemmen.

3 Napoli, bouwpakket Standaard uitvoering: Dak, voor en achterwand volledig dubbelwandige beglazing zonder deur. Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat). Profielkleur RAL 9010(wit) of RAL 6009 (dennengroen). Beglazing 8 mm dik, kunststof, dubbelwandig. Delen handmatig plaatsen en verwijderen.

4 Torino Standaard uitvoering: Dak, voor en achterwand volledig doorzichtige beglazing (glaseffect) zonder deur. Geleiding van geanodiseerd aluminium (geleverd in lengte va overkapping) Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat). Profielkleur RAL 9010(wit) of RAL 6009 (dennengroen). Beglazing 4 mm dik, kunststof, doorzichtig. Segmenten standaard afsluitbaar.

5 Sicilië Standaard uitvoering: Dak, voor en achterwand volledig doorzichtige beglazing (glaseffect). Voorzijde met 1 draaideur Geleiding van geanodiseerd aluminium (geleverd in lengte va overkapping) Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat). Profielkleur RAL 9010(wit) of RAL 6009 (dennengroen). Beglazing 4 mm dik, kunststof, doorzichtig. Segmenten standaard afsluitbaar.

6 Milano Standaard uitvoering: Voor en achterwand en zijkant volledig doorzichtig. Voorzijde met 1 schijfdeur. Voorste en achterste segment vast gemonteerd. Geleiding van gepoedercoat aluminium (geleverd in lengte van overkapping) Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat). Profielkleur RAL 9010(wit) of RAL 6009 (dennengroen). Beglazing 4 mm dik, dak 8 mm dubbelwandig. Segmenten standaard afsluitbaar.

7 Rimini Standaard uitvoering: Dak, voor en achterwand volledig doorzichtig zonder deur. Geleiding van geanodiseerd aluminium (geleverd in lengte va overkapping) Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat). Profielkleur RAL 9010(wit) of RAL 6009 (dennengroen). Beglazing 4 mm dik, kunststof. Segmenten standaard afsluitbaar.

8 Potenza Standaard uitvoering: Voor en achterwand en zijkant volledig doorzichtig. Voorzijde met 1 schijfdeur. Voorste en achterste segment vast gemonteerd. Geleiding van gepoedecoat aluminium (geleverd in lengte van overkapping) Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat). Profielkleur RAL 9010(wit) of RAL 6009 (dennengroen). Beglazing 4 mm dik, dak 8 mm dubbelwandig. Segmenten standaard afsluitbaar.

9 San Marino Standaard uitvoering: Hoge langzijde, voor en achterwand volledig doorzichtig. Dak dubbelwandig kunststof. Kopkant met 1 deur. Geleiding van gepoedecoat aluminium (geleverd in lengte van overkapping) Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat).

10 Venezia Standaard uitvoering: Voor en achterwand en zijkant volledig doorzichtig. Voorzijde met 1 schijfdeur. Voorste en achterste segment vast gemonteerd. Geleiding van gepoedecoat aluminium (geleverd in lengte van overkapping) Profielen overkapping van aluminium (gepoedercoat). Profielkleur RAL 9010(wit) of RAL 6009 (dennengroen). Beglazing 4 mm dik, dak 8 mm dubbelwandig. Segmenten standaard afsluitbaar.

11 OVERIGE MODELLEN SUN SAUNA & POOLWORLD: Bologna Florence Roma Trento Palermo Professioneel

12 Professionele overkappingen Hoewel een Professionele overkapping een behoorlijke investering kan zijn voor Uw accommodatie, zal deze hoe dan ook minder zijn dan het traditioneel bouwkundig overkappen. Daarnaast krijgt U met de Profes overkapping de mogelijkheid de opening aan te passen aan de weersomstandigheden. De vraag "wat kost het?" is vaak sneller te beantwoorden dan de vraag "wat brengt het op?" De opbrengsten zijn natuurlijk van diverse factoren afhankelijk. Zo zal de een de overkapping vaker openen dan de ander, maar ook zijn er verschillen te zien in de watertemperatuur die gehandhaafd wordt in het seizoen. Hieronder vindt U enkele opmerkelijk cijfers die rechtstreeks uit de praktijk komen en die voor U een extra stuk gereedschap kunnen zijn om een break-even punt te berekenen. Energie besparing Op een camping is een bad aanwezig van (L x B x D) 15 x 10 x 1,4 meter. Gedurende het seizoen (mei-oktober) werd de watertemperatuur gehouden op 26 graden Celsius. 's-nachts werd het bad afgedekt met een foamdeken. Vóór dat de overkapping werd geplaatst was het gasverbruik ca m3 per jaar. Het eerste jaar nadat de overkapping was geplaatst werd een gasverbruik genoteerd van ca m3. Door de mobiele zwembadoverkapping werd een gasbesparing gerealiseerd van maar liefst 90 %!! Het jaar daar op zakte het gasverbruik naar ca m3. Zie hier de positieve effecten op de energiebesparing. De cijfers spreken boekdelen. Het foamdeken werd in de nieuwe situatie alleen nog in de maand mei en oktober gebruikt. U kunt uit deze cijfers concluderen dat de inwerking van de zon een behoorlijke invloed heeft op het handhaven van de watertemperatuur. Niet alleen wordt de ruimte onder de overkapping verwarmd door de zon, doch word ook warmte afgegeven aan het water. Als puur en alleen de gasbesparing afgezet wordt tegen de investering van de overkapping dan zou de investering van de overkapping in ca. 30 jaar zijn terugverdiend. Maar er zijn natuurlijk meer positieve invloeden die een besparing op de kosten bewerkstelligen.

13 Onderhoud zwembad Voor een niet overdekt bad geldt dat dagelijks een aantal handelingen moet worden verricht om een acceptabele waterkwaliteit aan de klant te bieden. Zo moet het bad voor het begin van het seizoen een groot onderhoud krijgen om het groene water weer kraakhelder te krijgen. Vele uren worden besteed aan het verwijderen van de winterafdekking en het schoonzuigen van het water. Dit is een jaarlijks terugkomend ritueel. Maar ook daarna moet bijna dagelijks gezogen worden. Zand en /of bladeren die in het bad of op de afdekking gewaaid zijn moeten worden verwijderd evenals alle rommel die in het water valt zo gauw de afdekking is opgerold. Wanneer een mobiele overkapping wordt geplaatst dan bespaart U gegarandeerd 80-90% op bovenstaande werkzaamheden wat al gauw zo'n 200 uur per seizoen is. Waterverbruik Onder de overkapping zal de vochtigheidsgraad oplopen tot een verzadigingspunt in de overkapping is bereikt. Daarna zal de verdamping tot een minimum worden beperkt. Door dit effect zal het waterverbruik (bijvullen van het bad) aanmerkelijk worden beperkt. Bijkomend zal daardoor de toevoeging van chemicaliën ook teruglopen. Ook hier vindt dus een besparing plaats. Door het beperken van de verdamping wordt ook warmteverlies beperkt want bijna 90% van het warmteverlies van het water gebeurt door verdamping!!! Bezettingsgraad Door het plaatsen van een overkapping wordt de toegevoegde waarde van Uw accommodatie aanmerkelijk vergroot. Dit heeft positieve effecten op het werven van nieuwe klanten. Met name in het voor- en naseizoen zal de klant hierop reageren. De harde cijfers uit de praktijk leren dat het plaatsen van een mobiele overkapping een verhoging van de bezettingsgraad te weeg brengt van minimaal 10%. Door dit effect wordt het break-even punt van de investering behoorlijk naar voren gehaald waardoor de drempel tot aanschaf weer verder verlaagd wordt. Een hogere bezettingsgraad heeft ook zijn positieve effecten op de horecaomzet en geeft een extra dekking op Uw vaste lasten.

14 Milieu De effecten van een mobiele overkapping op het milieu zijn louter positief. Voor de constructie worden louter recyclebare materialen toegepast. Dakbeplating: de toegepaste dakbeplating (policarbonaat) is volledig recyclebaar. Zo wordt policarbonaat toegepast in de verpakkingsindustrie, in CD's en in computerkasten. Boogconstructie:de boogconstructie is vervaardig uit aluminium. Al vanouds wordt aluminium ingezameld en gerecycled. Dit komt met name door de marktgedreven hoge waarde van aluminium. Recycling van aluminium gebeurt met behoud van kwaliteit en een zeer geringe milieubelasting. Momenteel wordt bijna 75% van het vrijgekomen aluminium schroot gerecycled. De aluminiumindustrie en derden streven naar optimalisatie van de recyclingtechnologie om de nog aanwezige energieverliezen te reduceren. Gebruikt aluminium (aluminium schroot) is een belangrijke grondstof met een hoge waarde. Hierdoor gaat aluminium nauwelijks verloren en wordt het met hoge percentages gerecycled. Eén van de unieke recycling eigenschappen van aluminium is dat het keer op keer gerecycled kan worden zonder kwaliteitsverlies. De recycling van aluminium vergt 5% van de hoeveelheid energie die nodig is voor productie van nieuw aluminium. Onderconstructie: in de onderconstructie zijn stalen elementen verwerkt. Staal wordt al vanouds her gerecycled om wederom toegepast te kunnen worden in constructie elementen. Zo ziet U dat ook U op een maatschappelijk verantwoorde wijze bezig kunt zijn met de toekomst plannen van Uw accommodatie. Gezondheid Niet alleen draagt het zwemmen bij aan een goede gezondheid, maar kan ook onder de overkapping veilig worden vertoefd. Door de toegepaste beplating wordt de hoeveelheid AV-A en UV-B stralen die zich in het zonlicht bevinden tot nagenoeg nul gereduceerd. Hiermee loopt de zwemmer minder kans op aantasting van de huid door zonnestralen.

15 Techniek Hieronder vind U een korte beschrijven van de hoofdpunten die bij realisatie van een mobiele zwembadoverkapping aanbod komen. Hiermee krijgt U een indruk van de verschillende aspecten welke in mondeling overleg nader kunnen worden toegelicht. Geleiding/rails: De overkapping wordt permanent verankerd aan een, in beton ingestorte rails. Hiermee wordt een rechtlijnige geleiding gewaarborgd en zijn invloeden van wind en sneeuw beperkt. Geleiding van de overkapping vindt aan beide langzijde plaats in een bijgeleverde, door derden aan te brengen, stalen rails (volbad verzinkt). De rails worden door derden geplaatst in een betonbed van voldoende sterkte en volledig vlak en recht in de lengterichting op door ons verstrekte maatvoering. De geleiding wordt afgedekt door een speciaal voor deze toepassing ontwikkeld systeem, om voetblessures te voorkomen. Wielpakket: De bogen worden gemonteerd op een zogenaamd wielpakket waaraan teven een aandrijving wordt gemonteerd. De wielpakketten zullen zijn voorzien van loopwielen met een kunststof loopvlak. Het wielpakket wordt uitgevoerd als framewerk versterkt met gegalvaniseerde stalen delen (volbad verzinkt) en afgewerkt met aluminium beplating. Aandrijving: Besturing vindt plaats vanuit een aangebrachte besturingskast vanwaar de bedrade afstandsbediening plaats vindt als vasthoudbesturing (kap beweegt zolang de knop wordt ingedrukt) stoppen in beide richtingen van de overkappingbeweging vindt automatisch plaats d.m.v. eindschakelaars. De openingssnelheid bedraagt 2-3 meter per minuut en alle elektrische bedrading, voeding en besturing, wordt door derden aangebracht volgens opgegeven specificaties.

16 Bogen/beplating: De bogen zijn vervaardigd van aluminium waartussen kunststofbeplating uit polycarbonaat wordt aangebracht. De bogen worden onderling verbonden middels aluminium spijlen. Kopkanten: De kopkant wordt vervaardigd door middel van een aluminium framewerk. In de kopkant worden kunststof platen aangebracht. Beide kopkanten worden voorzien van een deur waarvan minstens één deur de functie heeft als vluchtdeur voorzien van een panieksluiting. Tevens wordt in de kopkant een ventilator aangebracht met de verversingscapaciteit van minimaal 4 maal de kapinhoud per uur. Bij de grote modellen wordt op de overkapping een wind generator aangebracht voor het signaleren van de windsterkte t.b.v. sluiten van de overkapping bij bepaalde windkracht. Lakwerk: Alle zichtvlakken van de aluminium onderdelen worden voorzien van een poedercoatlaag met dikte ca. 60 micron in nader te bepalen RAL-kleur.

17 Montage: De montage gebeurt door eigen vakbekwaam personeel. Vooraf wordt een montage planning met de klant doorgesproken. De werken moet vrij en zonder belemmering kunnen plaatsvinden. Werkstroom wordt vrij beschikbaar gesteld. Nabij het zwembad moet een tijdelijk afgeschermde opslag mogelijk zijn voor aangevoerde materialen en gereedschappen. Verzekering: Gedurende de werkzaamheden, ter plaatse, wordt door A.P.S. een C.A.R. verzekering afgesloten. Prijs: De prijs wordt samengesteld op basis van een principe ontwerp. U kunt hierbij o.a. denken aan maatvoering, het aantal bewegende delen en verschillende opties. Daarom is het voor ons niet mogelijk een standaard prijs te geven. Voor een prijsindicatie of een offerte op maat verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Wij verzorgen die geheel vrijblijvend voor u. Levertijd: De levertijd is van een aantal factoren afhankelijk. Mede bepalend hierbij is de duur van het vergunningstraject. Wij kunnen in overleg met U de aanvraag van de bouwvergunning realiseren. Deze aanvraag wordt royaal voorzien van tekeningen en foto's. De feitelijke productie kan pas starten op het moment dat de vergunning is verleend. Dit geldt vaak ook voor de bouwkundige werkzaamheden. In de regel worden beide processen op elkaar afgestemd zodat de overkapping direct geplaatst kan worden als het bouwkundig werk is afgerond. Met het hele traject kunnen vele maanden gepaard gaan. Wij adviseren derhalve het maken van de plannen tijdig te starten. Wilt U Uw zwembad overdekt beschikbaar stellen per mei van het nieuwe seizoen dan is het raadzaam om ca. 1 jaar vooraf de eerste gesprekken hieromtrent aan te gaan. Daarna kan een planning van activiteiten worden gemaakt. U zult immers ook nog een aannemer en elektricien moeten raadplegen. Met dit soort projecten geldt in het bijzonder een advies om teleurstelling te voorkomen; "beter op tijd starten, dan te hard rennen"

18 Mag ik zomaar een overkapping plaatsen? Veel gestelde vragen: Nee, U moet een bouwvergunning voor de overkapping aanvragen. Wij maken voor U een bouwtekening die U hiervoor kunt gebruiken. Zijn er standaard afmetingen? Nee, slechts bij het model dat aan het huis gebouwd wordt, is er een beperking van 50 meter. Welke soort ondergrond moet ik hebben voor een overkapping? Het beste is een waterpas betegelde ondergrond. Klinkers zijn ook mogelijk, indien ze in beton gelegd zijn. Is de overkapping eenvoudig te openen? Ja, kinderlijk eenvoudig vanwege de zelfsmerende rolletjes en de geleidingsrail. 1 persoon heeft ongeveer 2 minuten nodig om de overkapping geheel te openen. Is het ook mogelijk de elementen automatisch te laten openen? Ja, door middel van een motortje worden de elementen automatisch geopend. Automatiseren van de overkapping kan ook nog achteraf gebeuren. Is een ingang aan zijkant mogelijk? Op aanvraag is dit uiteraard mogelijk. Hoe moet ik mijn overkapping onderhouden? Aan de buitenzijde moet U de overkapping naar gelang 1 tot 3 maal per jaar met een hoge druk reiniger afspuiten. Ook de binnenzijde moet naar gelang schoongemaakt worden.

19 Wat weegt een overkapping? Een verplaatsbaar element van 8 meter breedte weegt met beglazing ongeveer 340 kg. Een vast element met een breedte van 8 meter weegt ongeveer 700 kg. Heb ik geen last van condens op de ramen? Als de watertemperatuur hoger is dan de luchttemperatuur en het water niet afgedekt is zult U last van condens hebben. In welke kleuren levert U de overkapping? In alle gestandaardiseerde RAL kleuren en dit zonder meerprijs. Echter voor pimpelpaars met rode bolletjes moeten wij een meerprijs berekenen. Is het mogelijk om de overkapping elke dag te openen en te sluiten? Uiteraard, hier heeft U de overkapping toch ook voor aangeschaft! Mochten U verder nog vragen hebben over de Sun Sauna & Poolworld zwembadoverkappingen, zwembaden, sauna s, infra-roodcabines, zonnehemels, zonnelampen, Spa s of Whirlpools schroom niet contact met ons op te nemen. U kunt ook onze showroom bezoeken, waar wij U onder genot van een kopje koffie persoonlijk te woord kunnen staan. Als U ons wilt bezoeken kunt U het beste vooraf een telefonische afspraak maken. Onze showroom is gelegen in de: Molenveldweg 1 ( industrieterrein Molenveld ) 5953 KT REUVER Tel Fax Website: Onze openingstijden zijn: Maandag gesloten Dinsdag u. en u. Woensdag u. en u. Donderdag u. en u. Vrijdag u. en u. Zaterdag u. Sun Sauna & Poolworld zwembadoverkappingen Kwaliteit, Design en Eindeloos zwemplezier gegarandeerd

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! Zwembadoverkappingen van Himan. Een goede keuze. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo n lang

Nadere informatie

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen

EnergyCarport. Greenteq Energiebesparende Systemen EnergyCarport Greenteq Solutionsbv. A. Torenlaan10 3851NR Ermelo T.0341-842709 I. www.greenteqsolutions.com E.info@greenteqsolutions.com EnergyCarport Deze geheel nieuwe carport heeft een dakconstructie

Nadere informatie

Edak staat al ruim 30 jaar voor een sterk systeem en design

Edak staat al ruim 30 jaar voor een sterk systeem en design Edak staat al ruim 30 jaar voor een sterk systeem en design Elektrisch schuifdak Binnen = Buiten Het EDAK Schuifdak is een geavanceerd ontworpen schuifdak systeem, welke wordt vervaardigd uit gepatenteerde

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging

1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging 1. ProSafe Voorzetramen In- en uitbraakbeveiliging Bezoekadres: Jan Tademaweg 19 2031 CT Haarlem Telefoon: 023 531 90 36 Fax: 023 534 10 22 E-mail: info@isoglas.nl 1. ProSafe Voorzetramen Doelmatige in

Nadere informatie

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking?

Zomerafdekkingen. I. Waarom een zomerafdekking? Zomerafdekkingen I. Waarom een zomerafdekking? Als zwembadeigenaar houdt u de stijgende energieprijzen wellicht nauwlettend in het oog, maar wist u dat u uw energiekosten ook zelf kunt verlagen? Met een

Nadere informatie

Artur Nowak Oprichter

Artur Nowak Oprichter ALUNA is een familiebedrijf, dat zich afsplitste van de firma WIA-LES. Sinds 1991 houdt WIA-LES zich bezig met de productie van aluminium constructies voor de bouwsector. Vanaf het begin van haar bestaan

Nadere informatie

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE

OVERHEADDEUREN INDUSTRIE OVERHEADDEUREN INDUSTRIE Overheaddeuren voor talloze toepassingen Overheaddeuren worden veelvuldig toegepast bij bedrijfsgebouwen. Een ALBIN overheaddeur, ook wel sektionaal deur genoemd, zorgt voor de

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE

SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE SUNDISC BADEN IN DE LUXE VAN NATUURLIJKE WARMTE NATUURLIJKE LUXE Een frisse duik na een lange werkdag. Samen baantjes trekken. De kinderen zien opgaan in spetterend plezier. En dat allemaal onder de blote

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

Gondula & Gondula Deluxe

Gondula & Gondula Deluxe Gondula & Gondula Deluxe Dit is niet zomaar een product. Wij streven naar het beste product, speciaal voor u. Hoe wij perfectie nastreven leest u op de Deluxe volgende pagina s. Met eigen ogen zien? U

Nadere informatie

INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN

INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN 60/96B Soort lamel 60B Soort lamel 96B Werkende hoogte 60B Werkende hoogte 96B Profielen Pantsergewicht 60B Pantsergewicht 96B Te gebruiken tot Zijgeleiding tot 4000 mm Zijgeleiding

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

Catalogus Carport AutoSkûle

Catalogus Carport AutoSkûle Catalogus Carport AutoSkûle Inhoudsopgave Flyer Algemene informatie CE certificaat Voorblad tekening Maattabel Exploded view Assemblage handleiding Montage handleiding Constructieve onderdelen met statische

Nadere informatie

KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Licht van gewicht door gebruik van hoogwaardig polyester (in diverse kleuren leverbaar). Naadloos deurblad. Deurblad en kozijn volledig koudebrugvrij uitgevoerd. Diverse

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

TIP! Ook geschikt als terrasoverkapping. Carports. Uniek design en onderhoudsvriendelijk. Dé Carport!

TIP! Ook geschikt als terrasoverkapping. Carports. Uniek design en onderhoudsvriendelijk. Dé Carport! TIP! Ook geschikt als terrasoverkapping Carports Uniek design en onderhoudsvriendelijk Dé Carport! Waarom een carport van Novoferm? Met een carport van Novoferm wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden,

Nadere informatie

Geluidsisolerende draaideuren

Geluidsisolerende draaideuren ... Geluidsisolerende draaideuren Datasheet Experts in Noise Control Solutions Datasheet geluidsisolerende draaideuren Luchtgeluidisolatie Luchtgeluidisolatie getest en gecertificeerd conform NEN-EN-ISO

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN

TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE PRODUCTSPECIFICATIES Algemeen - Dak - Zijwangen - Afwatering dakkapel - Front - Boeideel - Kozijn - HRR++ Glas - Rolluiken Technische

Nadere informatie

Dakkappen en schachtkappen

Dakkappen en schachtkappen Dakkappen en schachtkappen Dakkap DK-2 Maatvoering 25 Specificaties 28 Montagevoorbeelden 31 Grafieken 33 Opties 35 Combinatiemogelijkheden 35 Prijzen: zie prijslijst pagina 27. Dakkap DK-2-verzonken Maatvoering

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Maak van uw zolder een loft

Maak van uw zolder een loft Maak van uw zolder een loft Amsterdam dakkapel Ubbink. Geeft u de ruimte. Creëer extra leefruimte op uw zolder Er zit meer ruimte in uw huis dan u denkt. Want als u een zolder heeft, dan heeft Ubbink een

Nadere informatie

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van FALCO LOK FALCOLOK De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal, ontwerp en bekleding zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De FalcoLok

Nadere informatie

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van FALCO LOK FALCOLOK De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal, ontwerp en bekleding zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De FalcoLok

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

Carport. Aluminium boog carport

Carport. Aluminium boog carport Carport Aluminium boog carport Comfort Een carport biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en uvstraling), in de hersft tegen vallende bladeren en takken, en in de

Nadere informatie

1.5.1 APS-50 Technische gegevens standaard industriedeur

1.5.1 APS-50 Technische gegevens standaard industriedeur 1.5.1 APS-50 Technische gegevens standaard industriedeur hoogte 500 mm 50 mm Maximale breedte 12.000 mm ( breder na berekeningen ) Standaardkleur Binnenzijde RAL9010, buitenzijde diverse kleuren standaard

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1

TRAMAT.EU. Bandoverkappingen. Brochure 7.1 TRAMAT.EU Bandoverkappingen Brochure 7.1 Protec S metalen bandoverkappingen Protect S bandoverkappingen beschermen uw product en omgeving, reduceren geluid van de transportband en geeft een professionele

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

Carport. Aluminium boog carport

Carport. Aluminium boog carport Carport Comfort Een carport biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en uvstraling), in de hersft tegen vallende bladeren en takken, en in de winter tegen sneeuw. Extra

Nadere informatie

Product gegevens Kentaur FTS draaikruizen Automatische toegangscontrole speciaal geschikt voor buitenopstelling. Gecontroleerde passage door één

Product gegevens Kentaur FTS draaikruizen Automatische toegangscontrole speciaal geschikt voor buitenopstelling. Gecontroleerde passage door één Product gegevens Kentaur FTS draaikruizen Automatische toegangscontrole speciaal geschikt voor buitenopstelling. Gecontroleerde passage door één persoon in beveiligde omgeving. Basisuitvoering FTS-E01

Nadere informatie

Sectionaalpoorten voor woningen

Sectionaalpoorten voor woningen Sectionaalpoorten voor woningen Goede redenen om een sectionaalpoort van Vabo te kiezen Een Belgisch kwaliteitsproduct Gebruik van duurzame materialen Kwaliteit van onder tot boven Robuuste uitvoering

Nadere informatie

In alle seizoenen ZWEMBADOVERDEKKING

In alle seizoenen ZWEMBADOVERDEKKING ZWEMBADOVERDEKKING Een zwembad in de tuin is voor velen een droom die op een dag werkelijkheid wordt. Om zo lang mogelijk van deze droom te genieten, om de warmte en de kwaliteit van het water te behouden

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van:

ALU PRO. Zone 2 Verwijdering van fijner vuil en vocht. Deze zone wordt binnen geplaatst. Zone 2 Alu Pro matten zijn voorzien van: Het verwijderen van vuil en vocht geeft niet alleen een grote besparing om schoonmaakkosten, nog belangrijker is dat uw entree en de rest van uw gebouw schoon zijn. Een schone uitstraling zorgt voor een

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. Waarom kiest U voor een

Nadere informatie

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

RaamIsolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. . Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen. Maar veel glas kan

Nadere informatie

MEER INFO MARKIEZEN. Techniek: Markies standaard model uitgevoerd in hout.

MEER INFO MARKIEZEN. Techniek: Markies standaard model uitgevoerd in hout. MEER INFO MARKIEZEN Techniek: Markies standaard model uitgevoerd in hout. Markies frame hout: 18 x 68 mm. grenen met vijf slagen. Ombouw : Asian Ceder Hardhout 235 mm. diep - bovenplank 235 mm diep x 20

Nadere informatie

Hoofdstuk III: Technische bepalingen

Hoofdstuk III: Technische bepalingen Hoofdstuk III: Technische bepalingen Inhoud 1 Interventiekosten 2 1.1.1 Normale interventie (binnen 5 kd) (per interventie) 2 1.1.2 Dringende interventie (binnen 2 u, 24/7) (per interventie) 2 2 Montage

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Bestek kunststofkozijnen

Bestek kunststofkozijnen Bestek kunststofkozijnen Bouwplan: Bouwplaats: Opdrachtgeverl: Planning en bouwbegeleiding: Aanbieding voor: P V C - kozijn Aanbiedingsdatum: Start werk: handtekening voor opdracht: Beoordeelde aanbieding

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

ACCOMMODATIE EN OPSLAG

ACCOMMODATIE EN OPSLAG INDEX 1 SCHAFTWAGENS SCHAFTWAGEN PL................. 2 SCHAFTWAGEN W................ 3 SCHAFTWAGEN W MET TOILET........ 4 SCHAFTWAGEN W MET KEUKEN/TOILET. 4 TOILETWAGENS TOILETWAGEN W..................

Nadere informatie

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K.

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K. PANORAMADEUR PRODUCTINMATIE De Panoramadeur is een ALU deur, leverbaar in de 40 mm of 60 mm variant. De panelen hebben geen verticale tussenstijlen waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd is. Het plexiglas

Nadere informatie

Novoferm Nederland B.V.

Novoferm Nederland B.V. Novoferm Nederland B.V. Industrieweg 9 4181 CA Waardenburg Postbus 33 4180 BA Waardenburg Telefoon 0418-654700 Telefax 088-8888520 K.v.K. nr. : 06067599 Bank : ABN-AMRO Rek. nr. : 59.54.08.060 Bouwkundig

Nadere informatie

Duurzaam en onderhoudsarm. Eenspan 10-D, 3897 AL Zeewolde Telefoon:

Duurzaam en onderhoudsarm. Eenspan 10-D, 3897 AL Zeewolde Telefoon: Tuinhuizen Duurzaam en onderhoudsarm Eenspan 10-D, 3897 AL Zeewolde Telefoon: 06 55300506 www.in-garden.nl 20 jaar ervaring in onderhoud, bouw, service en ontwikkeling. Circulaire economie Welkom bij InGarden.

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Loopdeuren & Draaideurstellen damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig

Nadere informatie

242 Sectionale overheaddeuren

242 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 242 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 242 Sectionale overheaddeuren 2 www.crawfordsolutions.com 3 4 www.crawfordsolutions.com

Nadere informatie

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse 2 Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Modulaire Polycarbonaat Schouwput Product Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Omschrijving Het systeem van de schouwput dat wij u

Nadere informatie

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. Samen met Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen.

Nadere informatie

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K mm Als licht en zicht belangrijk zijn In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de Alpha mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere

Nadere informatie

UITVOERING DAKGOTEN. Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 info@polyplus.nl

UITVOERING DAKGOTEN. Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 info@polyplus.nl Pottenbakkerstraat 20 9403 VK Assen Telefoon 0592-346600 Fax 0592-346885 E-mail Internet info@polyplus.nl www.polyplus.nl UITVOERING DAKGOTEN Productomschrijving: Polyplus dakgoten worden precies op de

Nadere informatie

Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping

Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping bouwmaterialen Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping Producteigenschappen Montagehandleiding Zo installeert u zelf uw terrasoverkapping Met een terrasoverkapping van Bruynzeel Home Products kunt u

Nadere informatie

MULTIWINDOW.

MULTIWINDOW. MULTIWINDOW ZONWERING VENTILATIE 1 PRODUCT VAN 1 CONT(R)ACTPARTIJ VAN BINNENUIT, OOK ACHTERAF MONTEERBAAR SNELLERE MONTAGE EN EERDER IN DE BOUWSTROOM GEEN EXTRA STEIGER- EN HOOGWERKERKOSTEN CONSTRUCTIEF

Nadere informatie

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen Falco tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen kolommen aan de voorzijde. Dit heeft als voordeel

Nadere informatie

GRATIS 2 AFSTANDS- BEDIENINGEN + DRAADLOZE DRUKKNOP. Meer info van pg. 2 tot 5

GRATIS 2 AFSTANDS- BEDIENINGEN + DRAADLOZE DRUKKNOP. Meer info van pg. 2 tot 5 tel: 015 42 42 42 www.feryn.be ACTIE KRANT SECTIONALE POORTEN KANTELPOORTEN VOORZETROLLUIKEN ZONWERING ontdek onze ACTIEPRIJZEN tijdens onze Openpoortdagen van 6 tot 15 maart 2015 ISO20 1.299 * 2 AFSTANDS-

Nadere informatie

Installatiehandleiding Bedien-unit luxe Warmte Terug Win unit

Installatiehandleiding Bedien-unit luxe Warmte Terug Win unit Installatiehandleiding Bedienunit luxe Warmte Terug Win unit Typenr. 967.280007 Inhoudsopgave 1 TECHNISCHE SPECIFICATIES......................................... 2 2 FUNCTIONELE SPECIFICATIES.......................................

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk

NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk NIJMEGEN Van der Kempstraat 6 Vraagprijs: 189.000,- kk TE KOOP: Zeer zonnige en ruime hoek-bovenwoning gelegen aan de rand van superwijk "Bottendaal". Het appartement heeft over de gehele breedte een balkon

Nadere informatie

De snelle buitendeuren met PU-isolatiepanelen voor hoge warmte-isolatie

De snelle buitendeuren met PU-isolatiepanelen voor hoge warmte-isolatie De snelle buitendeuren met PU-isolatiepanelen voor hoge warmte-isolatie Kenmerkend voor deze deuren zijn de uitstekende warmte-isolatie, hoge openingssnelheid en standaard de in de zijgeleiding geïntegreerde

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES Het solarium is een onmisbaar onderdeel in de goede verzorging van elk paard. Door middel van een Q-line solarium kunt u uw paard behandelen met warmte voor of na een inspanning. De solaria van Q-line

Nadere informatie

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het

Nadere informatie

SECTIONALE GARAGEDEUREN

SECTIONALE GARAGEDEUREN SECTIONALE GARAGEDEUREN 1 2 МAXIMALE LEVENSDUUR VAN DE VERING IN HET STANDAARDPAKKET De vering van onze sectionale deuren heeft een levensduur van wel 25.000 bewegingen omhoog en omlaag. Dit komt overeen

Nadere informatie

Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4)

Opbouw met kastprofiel, zonder rugzijde (montagesituatie 1) (montagesituatie 4) AANBESTEDINGSTEKST FIXSCREENS FIXSCREEN 85 OMSCHRIJVING De buitenzonwering bestaat uit een voor het glas geplaatst weefsel onder de vorm van een rolgordijn, die de rechtstreekse zonnestraling uitschakelt

Nadere informatie

Aluminium onderdorpels

Aluminium onderdorpels Aluminium onderdorpels LUVEMA ALUMINIUM ONDERDORPELS Een mooi resultaat, makkelijk gemonteerd! Voor deuren, hefschuifdeuren, ramen en combinaties. ies. Luvema aluminium onderdorpels bieden een mooie én

Nadere informatie

Het bouwen van een Century zwembad

Het bouwen van een Century zwembad Het bouwen van een Century zwembad Stap 1 Het begint allemaal met het graven van het gat met daarin een mooie waterpas uitgelijnde vloer. Graaf het gat altijd wat groter dan de maat van het zwembad. Liefst

Nadere informatie

K.20 ANTI-PANIEKSLUITINGEN. Indeling. Deuren

K.20 ANTI-PANIEKSLUITINGEN. Indeling. Deuren K.20 Deuren ANTI-PANIEKSLUITINGEN Indeling 1. Basissets K.20.02 1.1. Algemeen K.20.02 1.2. Basisset nr. 5701-1 (CE gemarkeerd) K.20.02 1.3. Basisset nr. 5711-1 en nr. 5711-10 (CE gemarkeerd) K.20.02 2.

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

1 Inhoudsopgave 1. 2 Inleiding 2. 3 Algemeen 2. 4 Eerste reiniging na oplevering 2

1 Inhoudsopgave 1. 2 Inleiding 2. 3 Algemeen 2. 4 Eerste reiniging na oplevering 2 Gebruikershandleiding en reinigingsvoorschriften Onderwerp Pagina 1 Inhoudsopgave 1 2 Inleiding 2 3 Algemeen 2 4 Eerste reiniging na oplevering 2 5 Periodieke reiniging van de lichtstraat 3 a) Periodieke

Nadere informatie

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm.

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm. Beton Schuttingen De betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam en toekomstgericht, en worden veelzijdig gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. De schuttingen bestaan uit zand, cement, water en wapening.

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

Carports en terrasoverkappingen De elegante, eenvoudige bescherming voor uw wagen of terras

Carports en terrasoverkappingen De elegante, eenvoudige bescherming voor uw wagen of terras // Nieuw: terrasoverkappingen passend bij elke woning s en terrasoverkappingen De elegante, eenvoudige bescherming voor uw wagen of terras Weer of geen weer... Een Hörmann carport beschermt uw wagen in

Nadere informatie

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen

XLINE. Schaduwvoorziening van. veranda s en terrasoverkappingen XLINE Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Schaduwvoorziening van veranda s en terrasoverkappingen Een veranda is het pronkstuk van menig huis. Een oase voor mens, dier en planten, waarin

Nadere informatie

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax:

Frank Treuren BV Burg. Sloblaan AC Meerkerk tel: fax: Frank Treuren BV tel: 0183 35 18 89 fax: 0183 35 11 91 Golfplaten uit hard PVC Leveringsprogramma van PVC licht doorlatende golfplaten Profiel Totale breedte mm Nuttige breedte mm Dikte mm 1100 1050 1.1

Nadere informatie

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam E.Candan Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl 4824 PE K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam Breda BTW nr: NL-2093.25.963.B01

Nadere informatie

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl Buitengewoon Palazzo www.palazzoverandas.nl Een Palazzo Veranda Met eigen technische kennis voortkomend uit 20 jaar aluminiumtechniek, een verandaproduct waar we trots op zijn. Dat is de kracht van Palazzo

Nadere informatie

ALL ABOUT THE GAME CATALOGUS

ALL ABOUT THE GAME CATALOGUS ALL ABOUT THE GAME CATALOGUS Ons leveringsprogramma voor dug-outs bestaat uit verschillende typen dug-outs, die wij kunnen voorzien van diverse opties, zoals kunststof zitstoelen, RAL-kleur, kledinghaken,

Nadere informatie

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES 1. Productblad: Longeer overkapping Dome 20. Unieke Pluspunten

BUILT FOR WORLD'S BEST HORSES  1. Productblad: Longeer overkapping Dome 20. Unieke Pluspunten BUILT FOR Regelmatige beweging is van groot belang voor de conditie van elk paard. Door middel van een trainingsmolen overkappingen kunt u uw paard de nodige beweging geven in een gecontroleerde veilige

Nadere informatie

DUG-OUTS. T +31 (0) whsports.nl.

DUG-OUTS. T +31 (0) whsports.nl. W ij leveren dug-outs in verschillende uitvoeringen en afmetingen, die wij kunnen voorzien van diverse opties, zoals RAL-kleur, kunststof zitstoelen, opbergruimte, kledinghaken, LED-verlichting, enz. Met

Nadere informatie

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen Voor duurzaam bouwen NIEUWE GENERATIE PRODUCTEN VAN LUVEMA ISOWEL is de merknaam waaronder Luvema een nieuwe generatie producten introduceert. Toepassing

Nadere informatie

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen

ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen. Voor duurzaam bouwen ISOWEL Nieuwe generatie onderdorpels en profielen Voor duurzaam bouwen NIEUWE GENERATIE PRODUCTEN VAN LUVEMA ISOWEL is de merknaam waaronder Luvema een nieuwe generatie producten introduceert. van glasvezelversterkt

Nadere informatie

aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort

aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort aurostepplus zonneboiler Duurzaam warmwatercomfort aurostepplus Meer comfort terwijl u energie bespaart Duurzaam douchen en baden dat kan met de aurostepplus zonneboiler. De aurostepplus van Vaillant zorgt

Nadere informatie

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen Falco tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen kolommen aan de voorzijde. Dit heeft als voordeel

Nadere informatie

Heuff Zwembaden & Wellness Bentemmerstraat EZ Didam

Heuff Zwembaden & Wellness Bentemmerstraat EZ Didam Heuff Zwembaden & Wellness Bentemmerstraat 11 6942 EZ Didam 0316 220903 06 20073876 0316 221609 info@heuff-zwembaden.nl http://www.heuff-zwembaden.nl Zonnecollectoren: Het gebruik van Zonnecollectoren

Nadere informatie