Maak van uw zolder een loft

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maak van uw zolder een loft"

Transcriptie

1 Maak van uw zolder een loft Amsterdam dakkapel Ubbink. Geeft u de ruimte.

2 Creëer extra leefruimte op uw zolder Er zit meer ruimte in uw huis dan u denkt. Want als u een zolder heeft, dan heeft Ubbink een schitterende extra kamer voor u. Met de Amsterdam dakkapel maakt Ubbink van uw zolder een prachtige, lichte loft. U krijgt dan de kinder-, slaap- of werkkamer die u wenst. In één dag heeft u een schitterende waardevermeerdering van uw huis! Onderhoudsvriendelijk In één dag geplaatst Zeer snel leverbaar 15 jaar garantie Zeer veel mogelijkheden Onderhoudsvrij dakelement met uitstekende afwatering In diverse RAL kleuren leverbaar Fraaie details Hoog rendementsglas Perfect geïsoleerde, onderhoudsvriendelijke zijwanden Gelakt lood Geen lood aan zijkanten Uitstekende ventilatiemogelijkheden Keuze uit diverse uitvoeringen en kozijnkleuren

3 Mooi, comfortabel en zorgeloos Met de stijlvol vormgegeven Amsterdam dakkapel creëert u niet alleen extra ruimte, maar ook extra zekerheid. Zowel qua degelijkheid als qua kosten. De dakkapel is zeer onderhoudsvriendelijk, ook omdat hij geen bitumen dakbedekking heeft die periodiek vervangen moet worden. Bovendien is in de meeste gevallen voor de Amsterdam dakkapel geen bouwvergunning nodig. Tenslotte heeft u nauwelijks rompslomp van de plaatsing, want de dakkapel wordt in één dag gemonteerd. Amsterdam Premium dakkapel Warm in de winter, koel in de zomer De Amsterdam dakkapel is even goed geïsoleerd als de modernste nieuwbouwwoningen. Zo is het klimaat op zolder, mede door het toepassen van hoogrendementsglas, in alle seizoenen gerieflijk. In het stookseizoen blijft de warmte binnen: de zijwanden en het dak hebben een isolatiewaarde van Rc=3,0 W/m 2 K. Ook de ventilatie draagt bij aan uw wooncomfort. Het ventilatierooster in de Amsterdam dakkapel zorgt voor voldoende frisse lucht. Duurzaam en milieuvriendelijk De Amsterdam dakkapel is een milieuvriendelijk product. Hij is uitstekend geïsoleerd, waardoor de ruimte met een minimum aan energie kan worden verwarmd. Maar ook tijdens de productie en de montage wordt het milieu optimaal ontzien. U zult zien dat uw Erkend Ubbink Dakkapeldealer na plaatsing vrijwel geen afval hoeft af te voeren.

4 Onderhoudsvriendelijk, stijlvol en 15 jaar garantie! Iedere Amsterdam dakkapel biedt u jarenlang zorgeloos woongenot. Hij is vervaardigd van onderhoudsvriendelijke materialen, waardoor u geen regelmatig terugkerend schilderwerk heeft en geen dakbedekking hoeft te vervangen. Reken eens uit wat dát scheelt. Door de verschillende kleurmogelijkheden kunt u uw Amsterdam dakkapel iedere gewenste uitstraling geven. En omdat een moderne loft goede ventilatie behoort te hebben, is ventilatie bij Ubbink geen optie maar een standaard voorziening; hoogrendementsglas overigens ook. Ubbink biedt u dan ook met een gerust hart 15 jaar garantie. Meestal geen vergunning nodig Op de achterzijde van de woning, en in de meeste gevallen ook op het zijdakvlak, kunt u een Amsterdam dakkapel vergunningvrij laten plaatsen. Een aantal algemene plaatsingsrichtlijnen moet dan wel in acht worden genomen; hiermee zal de Erkend Ubbink Dakkapeldealer u graag bekend maken. Dit betekent dat de arbeidsintensieve (en kostbare) procedure tot het verleden behoort. In uitzonderlijke gevallen (Monumentenwoning en Beschermd Dorpsgezicht ) blijft de vergunningprocedure overigens wel van kracht. Op de website van het ministerie van VROM kunt u zelf bepalen of u een vergunning aan moet vragen: Als er een (lichte) bouwvergunning vereist is kan Ubbink voor u de aanvraag verzorgen. Vraag de Erkend Ubbink Dakkapeldealer naar de mogelijkheden.

5 Amsterdam dakkapel De Amsterdam dakkapel is verkrijgbaar in vijf verschillende breedtes, te weten 150 cm, 240 cm, 300 cm, 360 cm en 450 cm en is toepasbaar op daken met een dakhelling tussen 30 en 58. Hij is gemaakt van onderhoudsvriendelijk polyester en voldoet aan de hoogste eisen waar het gaat om isolatie en wind- en waterdichtheid. De dakkapel is leverbaar in verschillende kleuren, evenals de kozijnen en de accessoires. Het kozijn biedt keuze uit een groot aantal indelingen; u kunt zelfs uw eigen indeling laten samenstellen! De Amsterdam dakkapel is al helemaal klaar, u hoeft niets meer af te werken aan de binnenzijde. Gordijnen of jaloezieën laten zich eenvoudig bevestigen met de speciale meegeleverde pluggen. Op kunt u met een paar simpele drukken op de knop zelf uw eigen Amsterdam dakkapel samenstellen. Amsterdam dakkapel Amsterdam Premium dakkapel Amsterdam Premium dakkapel De Amsterdam Premium dakkapel is een dakkapel die speciaal volgens uw wensen wordt gemaakt. Onderhoudsvriendelijk met garantie van een zeer langdurige levensduur, door gebruikmaking van de meest duurzame materialen. De buitenzijde van de Amsterdam Premium dakkapel wordt afgewerkt met onzichtbaar gemonteerd Keralit of een verlijmde volkern kunststofplaat welke in vele kleuren verkrijgbaar is. Het dak is 100% waterdicht door gebruikmaking van het zeer duurzame EPDM (rubber). Het zeer fraaie ontwerp kenmerkt zich door mooie overstekken en verborgen goten aan de zijkanten, waardoor u daar geen ontsierende loodslabben ziet. De aansluiting op de dakpannen onder het kozijn wordt uitgevoerd met speciaal gelakt geribbeld lood. Een eventueel toe te passen rolluik wordt onzichtbaar weggewerkt in het overstek. De binnenzijde van de dakkapel is voorzien van eenvoudig af te werken binnenafwerking. Net als bij de Amsterdam dakkapel is er een ruime keuze in kleuren en uitvoeringen van het toe te passen kozijn. De Amsterdam Premium dakkapel is leverbaar in iedere gewenste breedte vanaf een dakhelling van 23 tot een breedte van 10 meter en vanaf een dakhelling van 15 tot een breedte van 3,5 meter. Evenals de Amsterdam dakkapel wordt de Amsterdam Premium dakkapel geplaatst binnen één dag.

6 Snel en vakkundig gemonteerd Amsterdam dakkapel Voor de plaatsing van de Amsterdam dakkapel heeft Ubbink een netwerk van lokale dakkapelspecialisten samengesteld en opgeleid tot Erkend Ubbink Dakkapeldealer. De ondernemers zijn stuk voor stuk opgeleid in de advisering en plaatsing van Amsterdam dakkapellen en accessoires. De Amsterdam dakkapel wordt, zonder overlast, binnen één dag kant-en-klaar gemonteerd. Doordat de dakkapel wordt opgebouwd uit standaardcomponenten kan de dealer vaak al op heel korte termijn beginnen. Ga naar voor dealeradressen. Kozijnkleuren Voorbeelden kozijnindelingen: Crème-wit * RAL 9001 Zomaar een aantal voorbeelden van mogelijke kozijnindelingen. Overige indelingen en uitvoeringen zijn natuurlijk ook mogelijk. Ubbink maakt standaard gebruik van het kunststof blokprofiel waardoor een traditionele uitstraling ondersteund wordt. Wijnrood * RAL cm Staalblauw * RAL cm Dennengroen * RAL cm Antracietgrijs * RAL 7016 * Deze kleuren worden gemaakt door een duurzame kunststof folie met houtnerf op het profiel te lamineren. Getoonde kleuren kunnen afwijken en zijn een benadering van de vermelde RAL kleur. 360 cm 450 cm Vensterbank Insectenhor Zonnescreen Rolluik Afwerking en accessoires De Ubbink vensterbank is geheel gemaakt van kunststof. De toplaag is crème-wit en daarmee afgestemd op de dakkapel. Het materiaal laat zich zeer eenvoudig schoonmaken en kan niet zwellen als het vochtig wordt. De voorzijde van de vensterbank heeft een zogenaamde lip die de vensterbank een verdikt en daardoor een luxe aanzien geeft. Slaapt u s zomers graag met het raam open en het liefst zonder bezoek van muggen en ander insectengespuis? Dan is de op maat geleverde Ubbink insectenhor dé oplossing! Natuurlijk kan het raam gesloten worden terwijl de insectenhor op zijn plaats zit. De hor is met een simpele handeling uit het kozijn te halen. De kleurstelling is afgestemd op de dakkapel. Een dakkapel of dakvenster op de zonzijde van uw woning leidt in de zomer tot een flinke verhoging van de binnentemperatuur. De isolatie van de Ubbink dakkapel beperkt deze verhoging aanzienlijk. Het glas in het kozijn werkt echter als een vergrootglas en stuwt de temperatuur op. Dit effect kan aanzienlijk verkleind worden door het plaatsen van een zonnescreen. Als u op uw zolderkamer voor nachtrust of hobby absolute duisternis wenst, kan een rolluik op de Ubbink dakkapel uitkomst bieden. De crème-witte aluminium lamellen zorgen voor perfecte geluid- en zonwering. De afwerking van de binnenzijde geeft mogelijkheden uw Ubbink dakkapel helemaal te laten aansluiten op uw interieur. Schilderen, behangen, het is allemaal mogelijk. Met een keur aan accessoires past u de dakkapel aan uw individuele wensen aan. Rails voor gordijnen en vitrage laten zich met de bijgeleverde spreidpluggen probleemloos bevestigen.

7 Specificaties Amsterdam Amsterdam Amsterdam Premium Breedte 150, 240, 300, 360, 450 cm Iedere breedte is mogelijk Dakhelling 30 tot 58 graden Iedere dakhelling is mogelijk vanaf: 15 graden voor dakkapellen tot 3,5 meter 23 graden voor dakkapellen tot 10 meter Kozijnmateriaal en -indeling Kunststof kozijn met traditionele uitstraling (door toepassing van een fraai verdiept liggend blokprofiel) Alle kozijnindelingen zijn mogelijk De kozijnen zijn met stalen profielen versterkt Kunststof kozijn met traditionele uitstraling (door toepassing van een fraai verdiept liggend blokprofiel) Alle kozijnindelingen zijn mogelijk De kozijnen zijn met stalen profielen versterkt Kozijnkleur Standaard: crème-wit: RAL 9001 Op basis van duurzame folie met houtnerf: Crème-wit: RAL 9001 Staalblauw: RAL 5011 Dennengroen: RAL 6009 Wijnrood: RAL 3005 Antracietgrijs: RAL 7016 Andere kleuren op aanvraag Standaard: crème-wit: RAL 9001 Op basis van duurzame folie met houtnerf: Crème-wit: RAL 9001 Staalblauw: RAL 5011 Dennengroen: RAL 6009 Wijnrood: RAL 3005 Antracietgrijs: RAL 7016 Andere kleuren op aanvraag Isolatiewaarde beglazing Standaard hoogrendementsbeglazing (K-waarde <= 1,2 W/m 2.K) Standaard hoogrendementsbeglazing (K-waarde <= 1,2 W/m 2.K) Ventilatie Standaard ventilatierooster voor voldoende frisse lucht Standaard ventilatierooster voor voldoende frisse lucht Kleuren dak en wanden Binnenzijde: mat wit Buitenzijde: Standaard: wit: RAL 9010 Op aanvraag: Staalblauw: RAL 5011 Dennengroen: RAL 6009 Wijnrood: RAL 3005 Antracietgrijs: RAL 7016 Binnenzijde: opgeleverd met plaatmateriaal in grondlak Buitenzijde: vele kleuren en afwerkingen leverbaar Dak Isolatie en binnen-/buitenafwerking uit één geheel van onderhoudsvrij en weerbestendig kunststof Het dak is niet brandgevaarlijk en voldoet aan NEN 6063 (bepaling brandgedrag dakoppervlakken) Binnenzijde: opgeleverd met plaatmateriaal in grondlak Buitenzijde: hoogwaardig geïsoleerd, duurzaam waterdicht door onderhoudsvrij EPDM rubber Wanden Isolatie en binnen-/buitenafwerking uit één geheel van onderhoudsvriendelijk en weerbestendig kunststof De wanden zijn niet brandgevaarlijk en voldoen aan NEN 6063 (bepaling brandgedrag dakoppervlakken) Binnenzijde: opgeleverd met plaatmateriaal in grondlak Buitenzijde: hoogwaardig geïsoleerd, afgewerkt met onderhoudsvriendelijk kunststof (Keralit) schroten of onzichtbaar verlijmd volkunststof plaatmateriaal (Trespa) Isolatiewaarde wanden en dak R c =3,0 (m 2.K)/W R c =3,0 (m 2.K)/W Plaatsing In één dag In één dag Garantie 15 jaar 15 jaar

8 Lofta by Ubbink zou u wel eens een goed gestyleerde loft, voorzien van een amsterdam dakkapel en/of amsterdam Premium dakkapel, willen binnenlopen? dan bent u van harte welkom in lofta by ubbink in doesburg. In dit experience centre doet u inspiratie op en ontdekt u diverse mogelijkheden die ubbink voor uw zolder te bieden heeft. u kunt verschillend gestyleerde lofts van binnen zien en bewonderen. u ziet bijvoorbeeld hoe een slaapkamer, een kinderkamer en een studeerkamer zijn gestyleerd. u zult verrast zijn over de door ons gecreëerde ruimte. Maak een afspraak met één van onze lofta adviseurs, die graag de tijd voor u neemt. verhuellweg aa doesburg t (0313) f (0313) ubbink bv verhuellweg aa doesburg t (0313) f (0313) info@ubbink.nl Ubbink. Geeft u de ruimte.

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN

De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN De expertise van Belisol gaat een leven lang mee DAKKAPELLEN Waarom een Belisol dakkapel? Kwaliteit en duurzaamheid Een dakkapel moet niet alleen esthetisch zijn en ruimte creëren; hij moet ook zéér onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN

TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN TECHNISCHE SPECIFICATIES, VERGUNNINGEN & GARANTIEVOORWAARDEN INHOUDSOPGAVE PRODUCTSPECIFICATIES Algemeen - Dak - Zijwangen - Afwatering dakkapel - Front - Boeideel - Kozijn - HRR++ Glas - Rolluiken Technische

Nadere informatie

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland

De best geïsoleerde dakkapel van Nederland De best geïsoleerde dakkapel van Nederland Beste Kwaliteit materialen Plaatsen zonder kraanwagen Gegarandeerd duurzaam Uniek in Nederland Onze dakkapellen hebben een RC-waarde van maar liefst 4.0 Dakkapel

Nadere informatie

POLYESTER DAKKAPELLEN

POLYESTER DAKKAPELLEN Uit eigen productie PRIJSINDICATIE POLYESTER DAKKAPELLEN 15 jaar garantie Isolatiewaarde volgens bouwbesluit Prefab montage, in 1 dag geplaatst PERFECT DAKKAPELLEN Amerikastraat 3 5171 PL Kaatsheuvel www.perfectdakkapellen.nl

Nadere informatie

In één dag meer loopruimte en tot 3 x meer daglicht met Dakkapellen Modulair

In één dag meer loopruimte en tot 3 x meer daglicht met Dakkapellen Modulair In één dag meer loopruimte en tot 3 x meer daglicht met Dakkapellen Modulair Dakkapel Modulair Traditioneel Kenmerken VELUX ramen Buitenzijde zink, antraciet gecoat, onderhoudsvrij Rc-waarde 3,5 m 2 K/W

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder!

Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder! Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder! Méér kubieke meters en méér licht maken uw zolder tot een functioneel bruikbaar verblijf. Slaapkamer, speelplaats, hobbyruimte, studeerplek of washok. Zomaar

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Behoort bij beschikking. d.d. nr.(s) Omgevingsmanager

Behoort bij beschikking. d.d. nr.(s) Omgevingsmanager BEM1303241 gemeente Steenbergen Fam. Winterswijk Lijnzaadstraat 13 4691 KR Dinteloord Telefoonnummer: 06-106266 Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) 21-08-2013 ZK13000742 Omgevingsmanager Uw contactpersoon:

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze

Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze Kunststof kozijnen van Schüco de perfecte keuze 2 Corona Accent Corona Accent 3 Kozijnen geven het huis een eigen gezicht Ramen en deuren zijn niet alleen een praktisch hulpmiddel om van buiten naar binnen

Nadere informatie

Bijlage A bevat een eisentabel met daarin samengevat de onderstaande eisen.

Bijlage A bevat een eisentabel met daarin samengevat de onderstaande eisen. Waterdichte en voldoende geïsoleerde dakkapel Algemeen De afmetingen van de dakkapel in dit document zijn ingeschat op basis van metingen van het kozijn en de verhoudingen hiermee tot de dakkapel. De opdrachtnemer

Nadere informatie

Buitenzijde Buitenzijde Ramen verdiept Ramen verdiept HPL plaat Rabat panelen Profiel HPL plaat Profiel rabatt panelen

Buitenzijde Buitenzijde Ramen verdiept Ramen verdiept HPL plaat Rabat panelen Profiel HPL plaat Profiel rabatt panelen WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@ K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam BTW nr: NL-2093.25.963.B01 Rek Nr. 311811868 T.n.v. I.B.Krzyzagorska

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

Een dakkapel is een flinke investering. Doe het daarom direct goed en geef in ieder geval aandacht aan de volgende zaken:

Een dakkapel is een flinke investering. Doe het daarom direct goed en geef in ieder geval aandacht aan de volgende zaken: Een dakkapel is een flinke investering. Doe het daarom direct goed en geef in ieder geval aandacht aan de volgende zaken: Met wat voor soort bedrijf doet u zaken? Een specialist of een meer algemeen bouwbedrijf?

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

VELUX dakkapellen. Extra ruimte met meer daglicht en frisse lucht.

VELUX dakkapellen. Extra ruimte met meer daglicht en frisse lucht. VELUX dakkapellen Extra ruimte met meer daglicht en frisse lucht www.velux.nl VELUX dakkapellen Introductie VELUX dakkapel 8 Goede Redenen VOOR NA * De VELUX dakkapel kan in 1 dag op locatie worden gemonteerd.

Nadere informatie

Tuimeldakramen. Kies voor gemak in duurzame kwaliteit!

Tuimeldakramen. Kies voor gemak in duurzame kwaliteit! Tuimeldakramen Kies voor gemak in duurzame kwaliteit! Voordelige topkwaliteit! Ubbink brengt als dé dakspecialist een complete lijn tuimeldakramen in de meest gangbare maten. Deze zijn gemaakt van een

Nadere informatie

Deze brochure heeft u gedownload van onze website. Waarvoor onze hartelijke dank. Wij stellen uw belangstelling voor onze dakkapellen zeer op prijs.

Deze brochure heeft u gedownload van onze website. Waarvoor onze hartelijke dank. Wij stellen uw belangstelling voor onze dakkapellen zeer op prijs. Dakkapel informatie Deze brochure heeft u gedownload van onze website. Waarvoor onze hartelijke dank. Wij stellen uw belangstelling voor onze dakkapellen zeer op prijs. De informatie in deze brochure en

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11)

Garagedeuren Sectionaal. Veiligheid Kwaliteit Comfort. www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Garagedeuren Sectionaal Veiligheid Kwaliteit Comfort www.verano.nl www.verano.be 52-150528(11) Wilt u een mooie garagedeur die veilig is en alle comfort biedt? In harmonie met uw huis Dan weet u de garagedeuren

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek

Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Betaalbare kwaliteit Betrouwbaar familiebedrijf De meeste referenties Hoogste isolatie Eigen fabriek Hollandia Dakkapellen: betaalbare kwaliteit! Hollandia Dakkapellen garandeert u de beste prijs-kwaliteit

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl altijd de juiste keuze VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight TM ScreenLine Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met zonwering en

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

EEN DAKKAPEL VOOR IEDERE WENS

EEN DAKKAPEL VOOR IEDERE WENS WWW.KLOKDAKKAPELLEN.NL EEN DAKKAPEL VOOR IEDERE WENS. 15 jaar garantie. In 1 dag geplaatst. Hoogste Isolatie van RC 5,0 tot 9,0. Snelle levertijd. Van dakkapel tot complete verbouwing www.klokdakkapellen.nl

Nadere informatie

Onderhoud woningen Driemanspolder

Onderhoud woningen Driemanspolder Onderhoud woningen Driemanspolder Veiligheidsmaatregelen met betrekking op deuren. -Anti-inbraak strip op de voordeur. Kleur wit of bruin schroeven niet zichtbaar, afgedekt d.m.v. dopjes. 100,00. - Anti-inbraak

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

Uniek in Nederland! DuoPort. Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dé Garagedeur!

Uniek in Nederland! DuoPort. Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dé Garagedeur! Uniek in Nederland! DuoPort Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen Dé Garagedeur! Welkom thuis - welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een

Nadere informatie

Concept Dakopbouw Optimaal de ruimte benutten!

Concept Dakopbouw Optimaal de ruimte benutten! De ruimte benutten 2 Concept Dakopbouw Optimaal de ruimte benutten! Verlegde nok Veel slimmer dan een dakkapel! Biedt een standaard dakkapel onvoldoende stahoogte? Dan is een verlegde nok de oplossing.

Nadere informatie

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 classic-line IDEAL 4000 Het systeem IDEAL 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie,

Nadere informatie

Windox Kozijntechniek Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam

Windox Kozijntechniek Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam Windox Kozijntechniek Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam Van Dam Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam BTW nr: NL-2093.25.963.B01 Rek Nr. 1479.55.025

Nadere informatie

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam E.Candan Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl 4824 PE K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam Breda BTW nr: NL-2093.25.963.B01

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Speciale toepassingen. Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. Pilkington Insulight met ScreenLine

Speciale toepassingen. Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. Pilkington Insulight met ScreenLine Speciale toepassingen Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington Insulight met ScreenLine Pilkington Insulight met ScreenLine Isolatieglas van Pilkington kan nu gecombineerd worden met

Nadere informatie

Voor elk project bestaat er een VELUX oplossing! Kies de beste combinatie VELUX dakramen en toebehoren voor uw droomzolder

Voor elk project bestaat er een VELUX oplossing! Kies de beste combinatie VELUX dakramen en toebehoren voor uw droomzolder Voor elk project bestaat er een VELUX oplossing! Kies de beste combinatie VELUX dakramen en toebehoren voor uw droomzolder ca. 90 cm ca. 200 cm Doordenkertjes Bij de bouw, verbouwing of renovatie van uw

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

KLEUREN / SPECIFICATIES

KLEUREN / SPECIFICATIES Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid. KLEUREN / SPECIFICATIES wit (RAL 9016) steenrood (RAL 8004) mosgroen (RAL 6005) staalblauw (RAL 5011) grijs (RAL 7001) eik 3118076 western redceder golden

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage Nieuw! Aluport Geïsoleerde puien voor de garage Waarom een Aluport? De garage bij het huis voegen is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Bij deze toepassingen

Nadere informatie

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse 2 Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it

CanDo Raamshutters. De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen. You CanDo it CanDo Raamshutters De sfeervolle houten raambekleding die u makkelijk zelf kunt aanbrengen You CanDo it CanDo Raamshutters Haal het natuurlijke licht in huis Onze inspiratie is afkomstig uit Italië en

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol

www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol www.ambiance-zonwering.nl Shutters Multifunctioneel en stijlvol Shutters, Sfeermakers in elk interieur Shutters zijn een mooie en functionele vorm van raambekleding. Speel met het licht en creëer zo jouw

Nadere informatie

MONTREAL BARCELONA STOCKHOLM OSLO. Prijslijst

MONTREAL BARCELONA STOCKHOLM OSLO. Prijslijst Prijslijst comfort + comfort ++ interieur + eco + MONTREAL De Montreal dakkapel is standaard zeer compleet uitgerust. Hoogwaardige aluminium bekleding en optimaal gebruikmaken van de ruimte, dat doet de

Nadere informatie

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim

GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim GEALAN S9000 / S9000 NL / Slim BELGIE Het nieuwe GEALAN-systeem S9000 Modern wonen wordt gekenmerkt door luxe en de beste techniek. Het volledige nieuwe raamsysteem S9000 is voorzien van 3-dichtingen en

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Pilkington InsulightTM ScreenLine 0097 A6 CONSUMENTEN FOLDER.indd 1 29-10-2008 11:07:12 Pilkington Insulight TM ScreenLine Isolatieglas van Pilkington

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie

Aanpassingen aan aanbrengen van isolatie Toelichting Aanpassingen aan gevels & dak en aanbrengen van isolatie U mag uw woning naar uw eigen smaak inrichten en aanpassen. Plaatst u tuindeuren, een schuifpui, een dakraam of een dakkapel? Dan moet

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

Zelf uw woning aanpassen

Zelf uw woning aanpassen Zelf uw woning aanpassen DAKRAAM Wilt u een dakraam aanbrengen op uw zolder, voor meer licht, ventilatie of uitzicht? Hier vindt u meer informatie over hoe u dat kunt aanpakken. Vraag eerst wel om toestemming

Nadere informatie

Nieuw! Ubbink Solar Bevestiging en Protectie. Optimaal bevestigd en klaar voor de zon!

Nieuw! Ubbink Solar Bevestiging en Protectie. Optimaal bevestigd en klaar voor de zon! Nieuw! Ubbink Solar Bevestiging en Protectie Optimaal bevestigd en klaar voor de zon! OPTIMAAL BEVESTIGD EN KLAAR VOOR DE ZON! Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie draagt duurzaam bij aan een schoner

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie UBBINK ZONNE-ENERGIESYSTEMEN Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

Terrasoverkapping & Serrezonwering

Terrasoverkapping & Serrezonwering Terrasoverkapping & Serrezonwering Wonen, comfort en buitenleven verenigd Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Terrasoverkapping Binnen genieten van buiten Met een Luxaflex Terrasoverkapping kunt u

Nadere informatie

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit!

ROLLUIKEN. Verhoog uw comfort en geef minder uit! ROLLUIKEN Verhoog uw comfort en geef minder uit! ALGEMEEN Enkel voordelen! Wilms rolluiken staan garant voor een permanente, hoge kwaliteit en een maximaal gebruiksgemak. Ze bieden een enorme waaier aan

Nadere informatie

TOPLINE NL Kunststof Kozijnprofielen. De synthese van functionaliteit en schoonheid.

TOPLINE NL Kunststof Kozijnprofielen. De synthese van functionaliteit en schoonheid. TOPLINE NL Kunststof Kozijnprofielen De synthese van functionaliteit en schoonheid. Nieuwbouw of renovatie VEKA biedt u altijd een toepassing in stijl. De kunststof kozijnprofielen van VEKA worden op grote

Nadere informatie

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl

WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam. Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam E.Hol Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@windox.nl 3481 HE K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam Harmelen BTW nr: NL-2093.25.963.B01

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

Onze troeven Kwaliteit

Onze troeven Kwaliteit Ramen in PVC PVC Onze troeven Kwaliteit Wij werken met oerdegelijke Duitse profielen. Zowel de productie als de plaatsing gebeurt door vakmensen (zowel onze medewerkers als onze schrijnwerkers-klanten).

Nadere informatie

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel.

Samen met. Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. Samen met Raamisolatie. Tot 30% Energiewinst door uw ramen te voorzien van isolerende raamfolie. Heel simpel. In de moderne architectuur wordt veel glas gebruikt. Zo komt er veel natuurlijk licht binnen.

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

kluswijzer dakraam plaatsen

kluswijzer dakraam plaatsen kluswijzer 10 dakraam plaatsen Plezierig wonen Wonen is iets persoonlijks. In uw woning ziet u graag de kleuren waar u van houdt, heeft u een indeling waar u zich prettig bij voelt en als het even kan,

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Ubbink zonne-energiesystemen Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN

HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN SCHUIFWANDEN - TUINKAMERS TERRASOVERKAPPINGEN HET HELE JAAR GENIETEN Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het

Nadere informatie

Afhankelijk van uw keuze en de situatie wordt deze op het dak in elkaar gezet of met een kraan gemonteerd.

Afhankelijk van uw keuze en de situatie wordt deze op het dak in elkaar gezet of met een kraan gemonteerd. Heeft u interesse in een vergunningsvrije dakkapel? Onze dakkapellen hoeven niet duur te zijn. De voordeligste is 2300 euro en voor 3800 euro heeft u al een 3,5 meter brede dakkapel gemonteerd op uw dak.

Nadere informatie

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet

Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Zorgeloze gevelbekleding en een stralend chalet Massief kunststof rabatdelen Fraaie houtstructuur Keuze uit prachtige kleuren Zeer onderhoudsvriendelijk 100% recyclebaar Tot 10 jaar garantie Wij vervangen

Nadere informatie

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl

Buitengewoon Palazzo. www.palazzoverandas.nl Buitengewoon Palazzo www.palazzoverandas.nl Een Palazzo Veranda Met eigen technische kennis voortkomend uit 20 jaar aluminiumtechniek, een verandaproduct waar we trots op zijn. Dat is de kracht van Palazzo

Nadere informatie

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl >

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl > vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op > nooit meer Geniet van uw huis......zonder schilderen! Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding hout Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding Kant en klare wand- en plafondbekleding MDF en houten schroten om zelf af te werken Bekleding van wanden en plafonds in vochtige ruimtes Wand- en plafondbekleding

Nadere informatie

BRIBUS PREMIUM GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN

BRIBUS PREMIUM GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN BRIBUS PREMIUM GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN c o l l e c t i e g r e e p l o o s 2 ONTDEK BRIBUS PREMIUM: GREEPLOOS, STIJLVOL EN MODERN INHOUD Bribus Premium 04 Kennismaken Kern van de zaak 06 Premium

Nadere informatie

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM HET ZORGELOOS BOUWEN VAN DAGLICHT IN SCHUINE DAKEN OP HOOG NIVEAU! SLANK STIJLVOL SMAAKVOL SFEERVOL DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM Aludakraam biedt u een gedegen, onderhoudsvriendelijk en grootformaat

Nadere informatie

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek GLAS & ROEDEN HELDER IN ISOLATIE & de sfeermaker bij uitstek Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt over de gehele breedte van de woning een uitbouw

Nadere informatie

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort

Unilux. Raamhorren Hordeuren Topspin. innovatief in woon- en werkcomfort Raamhorren Hordeuren Topspin innovatief in woon- en werkcomfort Rolhor voor ramen en deuren De Rondo rolhordeur is mooi voorbeeld van functioneel design. De ronde lijnen vinden hun aansluiting bij elk

Nadere informatie

TeL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I

TeL SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING ADRES Albert van t Hartweg 17 2913 LE Nieuwerkerk a/d IJssel TeL. 0180-317 590 Site sizo.nl e-mail info@sizo.nl SIZO IN AND OUTDOOR SIGNING I 0180-317 590 Gaat u voor stijlvol,

Nadere informatie

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst DR-103 DR-104 DR-101 DR-102 Talloze mogelijkheden DR-107 DR-108 DR-105 DR-106 Ontwerp, kleur, uitvoering en afmeting, DR-111 DR-112 DR-109 DR-110 u mag het zeggen

Nadere informatie

Productinformatie VELUX dakkapel serre

Productinformatie VELUX dakkapel serre Edition 1.0 17.10.2016 Productinformatie VELUX dakkapel serre Productbeschrijving Een mooi alternatief voor een traditionele dakkapel. Het transformeert elke zolder om tot een ruime, lichte en frisse ruimte

Nadere informatie

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design.

Copa Shutters Copa Woodblinds. Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur. Filtering light by design. Copa Shutters Copa Woodblinds Raamdecoratie, geïnspireerd door de natuur Filtering light by design. Copa Shutters Een nieuwe revolutie in raamdecoratie Houten shutters zijn in Amerika, maar ook in veel

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie