Logistiek. Growing Together. Door voortschrijdende schaalvergroting binnen kwekerijen zijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Logistiek. Growing Together. Door voortschrijdende schaalvergroting binnen kwekerijen zijn"

Transcriptie

1 Logistiek Door voortschrijdende schaalvergroting binnen kwekerijen zijn intern transport systemen en gewasverzorgingswagens niet meer weg te denken uit de hedendaagse glastuinbouw. ontwikkelde Metazet/FormFlex hiervoor in de afgelopen 25 jaar diverse logistieke systemen, die afzonderlijk of gezamenlijk een grote bijdrage kunnen leveren aan het succes van uw glastuinbouwbedrijf. Metazet is wereldwijd een bekende en toonaangevende naam binnen de tuinbouw. Al bijna 40 jaar ontwikkelt en produceert Metazet een uitgebreid assortiment metaalproducten voor de tuinbouwsector, zoals steun- en ophangmaterialen. Daarnaast ontwikkelt, produceert en installeert Metazet kwalitatieve en betrouwbare complete systemen zoals hijsinstallaties, intern transport systemen, teelt- en oogstsystemen. FormFlex is dé wereldwijde specialist in de tuinbouwsector op het gebied van ontwikkeling en productie van teeltgootsystemen. Voor elke teelt onder alle omstandigheden is FormFlex in staat een passend gootsysteem te leveren en te profileren op locatie. Onze mobiele profileermachines zijn over de hele wereld verspreid. Ook kabelgoten en schermprofielen behoren tot het complete assortiment van FormFlex. Jarenlange ervaring, uitgebreide kennis van de markt en het bundelen van de krachten van Metazet en FormFlex staan garant voor kwaliteit en succes!

2 Voor onze uitgebreide logistieke oplossingen hebben wij een speciale afdeling: Metazet/FormFlex Logistiek. Deze afdeling heeft alle kennis en ervaring in huis om u een goed en gedegen advies op maat te bieden. Metazet/FormFlex Logistiek biedt u de navolgende logistieke systemen en toepassingen voor de groenteteelt. M-Track De M-Track van Metazet/FormFlex is een intern transportsysteem met als basis een inductiegeleide trekker. Achter de trekker worden de oogstwagens gekoppeld om binnen het bedrijf getransporteerd te worden. De sensor in de M-Track volgt door middel van een inductiedraad de vooraf aangegeven route. Deze route is nagenoeg zonder beperkingen vast te stellen en kan optioneel worden ingevoerd middels een touchscreen aan het bedieningspaneel. Simulatie Door onze moderne tekentechnieken kunnen wij voor u een M-Track simulatie maken in de tekening van uw kas of bedrijfsruimte. De door u gewenste of reeds aanwezige verwerkingslijn kan daarin verwerkt worden. Hierdoor kunnen wij samen met u de ideale indeling van uw bedrijfsruimte maken. Techniek en veiligheid De M-Track is een stevige en robuuste trekker die voorzien is van solide massieve banden. De M-Track kan zowel automatisch als handmatig worden bediend. Uit veiligheidsoverwegingen is de snelheid begrensd. De veiligheidsbumper in combinatie met de laserscanners zorgen er bovendien voor dat de M-Track direct stopt zodra er zich een obstakel voor de kar bevindt. Mogelijkheden Aangezien de routing vrijwel onbeperkt kan worden aangelegd, is het M-Track systeem zeer geschikt om te combineren met overige logistieke systemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld losunits en afduwunits, maar ook bufferregelingen en het sturen van automatische deuren behoren tot de mogelijkheden. Metazet/FormFlex biedt voor iedere teelt en voor ieder systeem bovendien een geschikte oogstwagen.

3 M-Truck De M-Truck is een individuele elektrische trekker. Achter deze trekker kunnen diverse soorten karren worden gekoppeld, zoals oogstwagens en transportkarren. Ook de M-Truck is voorzien van achterwielaandrijving en beschikt over stevige massieve banden. De gebruiksvriendelijke bedieningsunit maakt het werken met de M-Truck zeer eenvoudig en bovendien erg veilig. De snelheid van de M-Truck is begrensd op 10 km/h. De M-Truck is voorzien van accu s, een acculader en een accumeter. Door zijn afmetingen van slechts 1.60 lang en 0.83m breed is de M-Truck zeer ergonomisch en wendbaar. Indien mogelijk kunnen de reeds aanwezige karren door ons worden aangepast om ze in combinatie met de M-Truck te gebruiken. M-Trike De M-Trike is een elektrisch aangedreven trike, geschikt voor het trekken van twee deense karren of één veilingkar. Daarnaast is de M-Trike uitstekend geschikt voor personenvervoer. De M-Trike is voorzien van een houder voor de zogenaamde Europool kratten, ideaal voor het vervoer van bijvoorbeeld gereedschappen van onderhoudsmonteurs. Door zijn compacte bouw is de M-Trike zeer wendbaar en kunt u eenvoudig overal tussendoor rijden. Door zijn grote luchtbanden achter is zelfs een zachte ondergrond geen probleem voor de M-Trike. De maximale snelheid is instelbaar op twee standen: 7 Km/h of 10 Km/h en werkt traploos. Standaard wordt de M-Trike geleverd met de accu s, de acculader en een accumeter. Koppelingen voor deense karren of Wipponkarren, lekvrije banden en een snellader zijn optioneel. M-Trike XL800/XL1500 Voor het trekken van meerdere karren kunt u kiezen voor de M-Trike XL. Met zijn lengte van 150 cm, zijn breedte van 75 cm en 800W of 1500W motor is deze M-Trike XL een zeer wendbare kleine krachtpatser. De verstelbare rugsteun maakt het besturen voor iedereen comfortabel, eenvoudig en veilig. Voor zowel de M-Trike als de M-Trike XL zijn diverse opties leverbaar, zoals een snellader, koppelingen voor deense karren of Wipponkarren en lekvrije banden. Ook kan de M-Trike(XL) voorzien worden van een stevige zitplaats of van een houder voor Euro pool kratten, ideaal voor gereedschap voor onderhoudsmonteurs.

4 M-Trans (XL) De M-Trans is een elektrisch aangedreven transportwagen met ruime en open laadbak van 90x150x15 cm of 280x115x15 cm. Er kan met gemak een pallet in geplaatst worden en de optionele kiepbak maakt het lossen van bijvoorbeeld zand of aarde eenvoudig en efficiënt. Aangezien de M-Trans op maat geleverd wordt, kan deze volledig naar uw gewenste toepassing worden geproduceerd. De M-Trans is voorzien van een 3000W, 48V motor en kan maximaal 10 km per uur rijden. De M-Trans heeft een elektrische parkeerrem. Standaard beschikt de M-Trans over een noodstopschakelaar, een batterij-indicator en een ingebouwde acculader. Optioneel kan de M-Trans voorzien worden van een trekhaak en is hij leverbaar in uw huisstijl-kleur en kan uw logo dat in de voorkap worden gelaserd. Oogstkarren en Aanhangwagens Voor iedere teelt leveren wij oogstkarren die veilig, ergonomisch en volledig naar eigen ontwerp en gebruik ontworpen worden. De oogstkarren kunnen worden voorzien van diverse trekhaken. Onze oogstkarren kunnen ook aangepast worden voor gebruik in combinatie met de kettingbaan of het M-Track-systeem. Onze oogstkarren zijn tevens als onderlosser of zijlosser verkrijgbaar en in iedere RAL-kleur leverbaar. Ook ontwerpen en produceren wij diverse soorten aanhangwagens voor alle denkbare toepassingen. Al onze aanhangers zijn in combinatie met onze elektrische trekkers te gebruiken.

5 Kettingbaan Systeem Het kettingbaan systeem is een intern transportsysteem, bij uitstek geschikt voor de glastuinbouw. Het kettingbaan systeem vervoert uw lege en volle oogstkarren volledig geautomatiseerd naar de door u gewenste locaties. Dit voornamelijk mechanische systeem, dat zeer gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm is, levert direct een flinke besparing van uw arbeidskosten op. Tevens neemt de kettingbaan u een groot deel van uw fysieke inspanningen en die van uw personeel uit handen. Het kettingbaan systeem wordt door Metazet/FormFlex in eigen beheer afgetekend, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld. Zowel in nieuwe als in bestaande bedrijven kan een kettingbaan worden aangelegd. Simulatie Door onze moderne tekentechnieken kunnen wij voor u een kettingbaan simulatie maken in de tekening van uw kas of bedrijfsruimte. De door u gewenste of reeds aanwezige verwerkingslijn kan daarin verwerkt worden. Hierdoor kunnen wij samen met u de ideale indeling van uw bedrijfsruimte maken. Routing en mogelijkheden Het kettingbaan systeem kan worden uitgevoerd met een wissel, zodat ook in kassen met een T-splitsing of kwekerijen met meerdere kassen en een verwerkingsruimte in het midden een kettingbaan systeem kan worden geïnstalleerd. Uiteraard is de kettingbaan prima te combineren met uw huidige verwerkingseenheid. We kunnen de karren ook voorzien van karherkenning. Er zijn vele toepassingen mogelijk die we graag met u persoonlijk bespreken. Oogstkarren Metazet / FormFlex levert haar kettingbaan-systeem met oogstkarren die volledig naar wens geproduceerd worden. De kosten per kar zijn daardoor zeer aantrekkelijk. Eventueel zijn deze karren te leveren met grote wielen. Om de volle oogstkarren te legen zijn deze beschikbaar zowel als onderlosser als zijlosser. Uiteraard is het mogelijk om voor uw specifieke wensen een kar op maat te ontwerpen. Naast de kettingbaankarren kunt u bij Metazet / FormFlex natuurlijk ook terecht voor conventionele oogstwagens.

6 M-Lift2, M-Lift3 en M-Lift4 Metazet/FormFlex heeft een complete serie hydraulische schaarwagens ontwikkeld. Deze schaarwagens zijn automatisch en traploos in hoogte verstelbaar. Afhankelijk van de door u gewenste maximale hoogte, kunt u kiezen uit de M-Lift2 met twee scharen, de M-Lift3 met 3 scharen en de M-Lift4 met 4 scharen. Al onze schaarwagens zijn uitgerust met een speciale lagering en een exclusief ontwikkelde constructie. Dit heeft geresulteerd in een zeer stabiele en veilige schaarconstructie. Voordelen De M-Lift2, M-Lift3 en M-Lift4 beschikken allemaal over een zeer lage opstap en een ergonomisch design. De schaarwagens zijn uitgerust met zeer eenvoudige en betrouwbare elektronica en bovendien zijn alle varianten uitgerust met rubberen rijwielen zodat tijdens het rijden het betonpad niet beschadigd. Daarnaast beschikken onze schaarwagens over zowel een hoge rijsnelheid als een hoge stijg- en zaksnelheid. Wanneer een schaarwagen voor langere tijd niet gebruikt wordt, kan deze met de hoofdschakelaar uitgeschakeld worden. Op het bedieningspaneel bevindt zich een 24V uitgang. Hierop kunt u bijvoorbeeld een ventilator of verlichting aansluiten. Al onze schaarwagens zijn geschikt voor een buisrailmaat vanaf hoh 415mm. Onze schaarwagens bereiken een maximale hoogte van maar liefst 5.7 meter. Optioneel kunnen de M-Lift3 en de M-Lift4 voorzien worden van stabilisatiestangen. JBL-Kar De JBL-kar van Metazet/FormFlex is een eenvoudige gewasverzorgingswagen voor buisrailsystemen die dure hydraulische hoogwerkers overbodig maakt. De slimme constructie van de JBL-kar zorgt voor optimale stabiliteit en is in een handomdraai eenvoudig in te stellen in hoogte. Hierdoor kunt u de JBL-kar mee laten groeien met uw gewas. De lage opstap bedraagt slechts 45 cm boven het maaiveld. Het werkplateau is instelbaar van 60 cm tot 300 cm. De JBL-kar wordt per order gemonteerd en kan voor alle gangbare buisdiameters en spoorbreedtes van de buisrail geschikt gemaakt worden. De traploos instelbare snelheid van de JBLkar is in te stellen tot 3.2 Km/h. Om het werkplateau te verstellen hoeft u slechts een losse traptrede in de constructie te steken. De ongebruikte tredes bergt u op in de opbergvakken in het frame.

7 M-Basic XL Ook voor bedrijven zonder buisrailsysteem heeft Metazet/FormFlex een kar ontwikkeld om op hoogte te kunnen werken. Door zijn geringe breedte past hij vrijwel in ieder pad. Doordat de M-Basic voorzien is van een draaikrans is de wendbaarheid zeer groot. De speciale brede banden zorgen voor veel grip en stabiliteit. Om het werkplateau te verstellen hoeft u slechts een losse traptrede in de constructie te steken. De ongebruikte tredes bergt u op in de slimme opbergvakken in het frame. Het eenvoudige bedieningspaneel van de M-Basic is verstelbaar in hoogte. Net als onze elektrische buisrailwagens is de M-Basic voorzien van ons speciaal ontwikkelde, waterdichte en ergonomische voetpedaal. Spuitwagens In samenwerking met Micothon levert Metazet diverse spuitwagens. Deze spuitwagens maken / FormFlex gebruik van unieke luchtondersteunde spuittechnieken die u een 79% beter spuitresultaat biedt ten opzichte van een standaard spuitmachine. Hierdoor bieden wij u een effectief, duurzaam en betaalbaar systeem om gewasbeschermingsmiddelen toe te passen. Wij leveren een volautomatische spuitmachines, Micothon die ervoor zorgt dat uw kas volledig automatisch binnen een nacht wordt gesproeid. Maar ook halfautomaten, waarbij het spuiten volautomatisch wordt verricht en alleen de padwissel handmatig plaatsvindt. Daarnaast zijn ook handmatige spuitmachines, spuitmachines voor kwekerijen zonder buisrails en spuitmachines voor buitenteelt leverbaar.

8 Oprijwagen De oprijwagen voor deense of CC karren maakt het mogelijk deze over het buisrailsysteem te rijden, zonder aanpassingen of het overladen van karren. U duwt uw Deense kar via de oprijplaten eenvoudig op de oprijwagen en kunt vervolgens uw producten direct over het buisrailsysteem transporteren. Bladruimkar Om uw paden vrij te maken van blad heeft Metazet/FormFlex de bladruimkar ontwikkeld. In korte tijd en zonder zware fysieke belasting van uw personeel zijn uw paden snel weer bladvrij en opgeruimd. Steenwol-kar Voor het eenvoudig en snel wisselen van steenwolmatten in uw kas, heeft Metazet/FormFlex de steenwol-kar ontwikkeld. Vanwege het grote laadvermogen van deze karren, bespaart u veel tijd en mankracht. Service Al onze logistieke systemen en producten worden in onze fabriek in Wateringen met de grootste zorg en nauwkeurigheid geproduceerd. Mocht u onverhoopt toch een probleem of storing krijgen aan één van onze producten, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Service. Onze eigen servicemonteurs zullen uw probleem of storing dan zo snel mogelijk komen verhelpen. Indien u een softwarematige storing heeft, dan kunnen wij deze veelal op afstand verhelpen door middel van onze remote-control service. Onze uitgebreide service verlenen wij voor al onze klanten, waar ook ter wereld. Meer informatie Meer weten over onze producten en systemen? Ga naar onze website, of neem vrijblijvend contact met ons op. De Lierseweg PD Wateringen Nederland T +31(0) F +31(0) formflex@metazet.com

Logistiek. Growing Together. zijn intern transport systemen en gewasverzorgingswagens niet meer weg te denken uit de hedendaagse

Logistiek. Growing Together. zijn intern transport systemen en gewasverzorgingswagens niet meer weg te denken uit de hedendaagse Logistiek Door voortschrijdende vergroting binnen schaal- kwekerijen zijn intern transport systemen en gewasverzorgingswagens niet meer weg te denken uit de hedendaagse glastuinbouw. ontwikkelde Metazet/FormFlex

Nadere informatie

Hoogwerkers en Spuitmachines

Hoogwerkers en Spuitmachines Hoogwerkers en Spuitmachines Voor het verzorgen van uw gewas en/of onderhoudswerkzaamheden op hoogte, heeft Metazet/FormFlex diverse types hoogwerkers ontwikkeld. Al onze hoogwerkers zijn eenvoudig in

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Producent van de gemaksfiets

Producent van de gemaksfiets Fietsen op maat van Lintech Inhoudsopgave Fietsen met lage instap 04 Classic 04 Suelo 04 Elektrische fietsen 05 Classic E Drive 05 Suelo E Drive 05 LINbike driewielers 06 De speciale fietsen van Lintech

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

TOP-praktijktraining PRODUCTEN AGRIFAC SPUITEN BIETENROOIERS AARDAPPELROOIERS. Agrifac for growers

TOP-praktijktraining PRODUCTEN AGRIFAC SPUITEN BIETENROOIERS AARDAPPELROOIERS. Agrifac for growers TOP-praktijktraining Bietenrooiers Door Doeko Blaauw PRODUCTEN AGRIFAC SPUITEN BIETENROOIERS AARDAPPELROOIERS 1 Big Six Big Six productie 2009 Big Six Trots team voor de nieuw geproduceerde rooier 2 Big

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL

2,5 BERG REPPY. age. Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen BERGTOYS.COM. Productsheet XL BERG REPPY Productsheet XL REPPY RIDER, REPPY RACER, REPPY REBEL Waanzinnige looks, onbezorgd speelplezier en makkelijk mee te nemen age 2,5 2 56 WAAROM EEN REPPY? Het Reppy platform van BERG heeft 3 verschillende

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM

Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Tuin & Park THE POWER TO PERFORM Waarom kiezen voor Votex? Professionals die kiezen voor Votex, kiezen voor krachtige machines die onder alle omstandigheden maximaal presteren. Of u nu actief bent in het

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

FUNCTIONELE BADKAMERS

FUNCTIONELE BADKAMERS PRODUCTINNOVATIE BANO S GESCHIEDENIS Bano ontwikkelt en produceert de meeste producten in de eigen fabrieken in Sandane (Noorwegen). Op het fabrieksterrein van 4000m 2 van Bano is onder andere een centraal

Nadere informatie

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN.

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Omarm de vrijheid STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

VERPAKKINGSAUTOMATEN

VERPAKKINGSAUTOMATEN VERPAKKINGSAUTOMATEN ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN VERPAKKEN? AVM-500 + KT-1000 AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Juvo Maximaal onafhankelijk.

Juvo Maximaal onafhankelijk. Juvo Maximaal onafhankelijk www.revamed.com optimale stabiliteit en ongekend rijgedrag Juvo De compacte elektrische rolstoel van Ottobock met voor-, midden- en achterwielaandrijving biedt u maximaal zitcomfort,

Nadere informatie

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz

Steekwagens. Werkplaatsuitrusting - mobiel. 428 www.vynckier.biz Steekwagens Metalworks. SHC150-300. Platformwagen. Laadblad in geperste staalplaat met kunststof beschermingslaag. Zacht-vinyl beschermingsboord rondom het laadplatform. Met 2 vaste en 2 draaibare harde

Nadere informatie

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan De nieuwe norm in mobiliteit Paravan Paravan De belangrijkste kenmerken en opties in beeld De nieuwe norm in mobiliteit Maak kennis met het gevoel van mobiliteit! Paravan introduceert Eenvoudige DX-besturing

Nadere informatie

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel

POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT. Modulair, ergonomisch en functioneel POSTKAMERDESIGN UW POSTKAMER INRICHTING OP MAAT Modulair, ergonomisch en functioneel STYROMEGA AL UW POSTSTROMEN ONDER CONTROLE De hedendaagse postkamer krijgt dagelijks veel soorten poststromen te verwerken.

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen

ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels. Bureau-onderstellen ElEktrisch in hoogte verstelbare zit/ sta tafels Innovatief, flexibel en betaalbaar zit - sta meubilair Bureau-onderstellen Het programma Een wereld aan keuzes De mogelijkheden zijn onbeperkt bij de keuze

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

KM 90/60 R Bp. De instapklasse van de zitveeg-zuigmachines. Productidee. Kenmerken en voordelen

KM 90/60 R Bp. De instapklasse van de zitveeg-zuigmachines. Productidee. Kenmerken en voordelen De instapklasse van de zitveeg-zuigmachines KM 90/60 R Bp Productidee Kenmerken en voordelen Een compacte zitveeg-zuigmachine als handig alternatief voor duwveegmachines. Een groot bedieningscomfort, grote

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld

Bak je fiets. De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Bak je fiets De nieuwe bakfietsen aan u voorgesteld Tweewielers 1. Cargobike lang van Bakfiets.nl 2. Gazelle Caby van Gazelle 3. 995 van de Fietsfabriek 4. Onderwaterfiets Driewielers 5. Triobike Mono

Nadere informatie

The Power of Mobility

The Power of Mobility The Power of Mobility X850 CS X850 Corpus TM X850 Miniflex TM Gebouwd voor buiten. Onze nieuwste, krachtige off the road-rolstoel, de X850, ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovendien geconstrueerd

Nadere informatie

I Scootmobielen

I  Scootmobielen www.life-mobility.com I www.mijnscootmobiel.nl Scootmobielen Kies je eigen weg Het kleintje dat uw wereld groter maakt De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 90/60 R Bp Hard tegen vuil - eenvoudig in gebruik'comfortabele en heel compacte zitveeg-/zuigmachine op batterij waarbij de onderhoudsvrije batterijen en elektronisch gestuurde

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

PowrMovers. Vooruitgang in beweging

PowrMovers. Vooruitgang in beweging PowrMovers Vooruitgang Vooruitgang Geschiedenis PowrMovers: PowrMovers heeft ruim 20 jaar ervaring met het ontwikkelen van kwaliteits rangeersystemen voor caravans en aanhangers. In de jaren 80 zijn we

Nadere informatie

Hoofdstuk 7 Sanmedi toiletliften en sta-op systemen 0118

Hoofdstuk 7 Sanmedi toiletliften en sta-op systemen 0118 7.1 Hoofdstuk 7 Sanmedi toiletliften en sta-op systemen 0118 7.2 Hoofdstuk 7 Sanmedi sta-op systeem en verticale toiletlift algemene omschrijving 0118 Deze sta-op hulp en de verticale toiletlift zijn geschikt

Nadere informatie

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL

SCOOT PEDAL GROW! BERGTOYS.COM. age. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! months. Product Sheet XL BERG GO2 Product Sheet XL SCOOT PEDAL GROW! BERG GO 2 Blue, BERG GO 2 Pink, BERG GO 2 Mint. De BERG GO 2; de eerste stappen in de ontwikkeling van je kind! age 10 30 months WAAROM EEN BERG GO 2? De ontwikkeling

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN SEALEN? HS-600 A AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in onze

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS

Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Van Raam maakt mensen mobiel TANDEMS Tandem Twinny Samen genieten van een dagje erop uit kan met de Twinny. Deze fiets is een Nederlands kwaliteitsprodukt. Makkelijk op- en afstappen door de ruime, lage

Nadere informatie

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution Net zo uniek als u! CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem Een kleine 20 jaar geleden heeft B&S haar eerste huiskamerstoel ontwikkeld. Deze comfortabele

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Actief op weg met een grote actieradius www.aat-online.de In veel situaties komt u met uw manuele rolstoel moeilijk vooruit. Begeven u en uw begeleider

Nadere informatie

Watermanagementsysteem. made by Dehaco. Nederlands

Watermanagementsysteem. made by Dehaco. Nederlands Watermanagementsysteem made by Dehaco Nederlands 2 ROBUUST GOED AFTAPBAAR WATERSYSTEEM TOT 30% ENERGIE ZUINIGER LEKVRIJE MACHINE INNOVATIEF LANGE LEVENSDUUR EENVOUDIG TRANSPORTEERBAAR MADE BY DEHACO VOLLEDIG

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city

Gamma[f] city. 2 Gamma[f] city GammaS[f] city 2 Gamma[f] city Gamma[f] city De tafel van Gamma[f] city heeft klassieke vierkante poten, een mooi bovenblad en een eigen karakter. We denken outside the box door het smalste deel van de

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften.

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften. Compact, licht, duurzaam en veilig ALU - Montage Liften ALU montageliften van Böcker Altijd up to date! Sinds 1958 is het merk Böcker bekend om zijn betrouwbare en efficiënte materiaal- en personenliften.

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

Whitepaper: Wat is de beste logistieke teeltoplossing voor jouw situatie?

Whitepaper: Wat is de beste logistieke teeltoplossing voor jouw situatie? Whitepaper: Wat is de beste logistieke teeltoplossing voor jouw situatie? WPS Kijckerweg 115, 2678 AC, De Lier, Nederland, T +31 174 671 371, info@wps.eu, www.wps.eu Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Introductie

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG

CONDOR Premium Lifts CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG CONDOR 1-KOLOMS MOBIELE HYDRAULISCHE HEFBRUG 2500KG 630140 Elektromechanische 1-koloms hefbrug met drempel. Telescopische uitschuifbare hefarmen met in hoogte instelbare opname spindels met rubber opnameblokken.

Nadere informatie

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel

Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen. Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Simpelweg mobiel. aankoppelbare elektrische hulpmotor voor rolstoelen Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Moeiteloos en vlot rijden met een rolstoel Quix, aankoppelbare elektrische hulpmotor voor

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

KMR 1250 B / 2SB. Zitveeg-/zuigmachine met benzinemotor. Productidee. Kenmerken en voordelen

KMR 1250 B / 2SB. Zitveeg-/zuigmachine met benzinemotor. Productidee. Kenmerken en voordelen Zitveeg-/zuigmachine met benzinemotor KMR 1250 B / 2SB Productidee Kenmerken en voordelen Overal waar een krachtige en robuuste zitveegmachine voor grotere oppervlakken binnen en buiten nodig is, komt

Nadere informatie

De koning zonder grenzen

De koning zonder grenzen De koning zonder grenzen Land- en tuinbouwers zijn dol op deze ATV. Met de Grizzly 350 4WD kunt u alle kanten op. De robuuste motor met Ultramatic transmissie is gemaakt voor steile hellingen en beklimmingen.

Nadere informatie

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen 3M-Matic Dozensluitmachines Professionele oplossingen voor uw verpakkingen Bespaar tijd en geld Sluit uw kartonnen dozen met 3M-Matic dozensluitmachines: Snel Efficiënt Betrouwbaar Dozensluitsystemen voor

Nadere informatie

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER Top kwaliteit in dozensluiters 103-SD Handmatig instelbaar, zijtransport De 103-SD is een zeer veelzijdige dozensluitmachine met zijtransportsysteem, eenvoudig

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

Inhoud. viamobil V25. Overzicht 4. Product voordelen 5. Product opbouw 6. Opties 8. Technische data 9. Vernieuwingen 10.

Inhoud. viamobil V25. Overzicht 4. Product voordelen 5. Product opbouw 6. Opties 8. Technische data 9. Vernieuwingen 10. Product Informatie 2 Inhoud viamobil V25 Overzicht 4 Product voordelen 5 Product opbouw 6 Opties 8 Technische data 9 Vernieuwingen 10 viamobil V25 3 Overzicht Gevoed door accu technologie EXTREEM DUURZAAM

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transport & Logistiek Transportbanden PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren,

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

COMBILOK. De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE COMBILOK De superieure vrachtwagenblokkering STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten wereldwijd op maat gemaakte, technologisch

Nadere informatie

4 x 4 BERESTERK. 4x4 heftrucks (1,6-3 ton) - wielladers - dumpers - toebehoren

4 x 4 BERESTERK. 4x4 heftrucks (1,6-3 ton) - wielladers - dumpers - toebehoren 4 x 4 BERESTERK 4x4 heftrucks (1,6-3 ton) - wielladers - dumpers - toebehoren Pure kracht, gekoppeld aan kwaliteit, comfort & eenvoud. Velen kennen de naam Agrimac vanuit de land- en tuinbouwsector. Agrimac

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 serie brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige en betrouwbare

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger.

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger. // SUCCESVOL GECRASHTEST De Salsa2 is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 6-punts vastzetsysteem. De Salsa2 is geschikt voor het Dahl Docking System. Dit systeem maakt het eenvoudig om de

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016

PRIJSLIJST VEEGMACHINES EN ONKRUIDBORSTEL 2016 VEEGMACHINES werkbreedte 70 cm. Limpar 67 Limpar 72 Limpar Accu 26 Art.nr.: 22400752 22400751 22400790 GCV 140 OHC GCV 140 OHC Accu 24 volt Vermogen: 2,2 kw / 135 cc 2,2 kw / 135 cc 0,5 kw Rijsnelheid:

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven

Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Rijdt u al elektrisch? % Luchtverontreiniging Geluidsoverlast Goupil werkvoertuigen op maat, 100% elektrisch aangedreven Uw keuze voor een Goupil Elektrotruck % CO2 uitstoot Kenmerken als Milieuvriendelijkheid,

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen.

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Productcatalogus Inleiding 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Producten van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk geprijsd. Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter GP VOOR ELK RANSPOR VAN IEDER VERVOER! De Auto-Multitransporter PAK Inhoud Auto-Multitransporter GP PAG PA / PAK lengte PAG 4 PA / PAK lengte 09 PAG Een gestrande auto ophalen. Of een opknapper. Met uw

Nadere informatie

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE

Vivendo. Clinic l Care l Assist. De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo Clinic l Care l Assist De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Vivendo De maatstaf VOOR EFFICIËNTIE Comfort en welzijn zijn belangrijk voor de genezing. Stiegelmeyer zet maatstaven met een ziekenhuisbed dat

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM

GEPATENTEERD. KRACHT SYSTEeM Microhoogwerker GEPATENTEERD KRACHT SYSTEeM Voor binnen- én buitengebruik Past door alle loopdeuren Past uitstekend in liften Voldoet aan EN280, met CE markering Traploos verstelbaar Laag eigen gewicht

Nadere informatie