Plaatsingsvoorschriften

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Plaatsingsvoorschriften"

Transcriptie

1 Plaatsingsvoorschriften AquapoolZ

2 1. Levering van het zwembad De levering van het zwembad gebeurt door middel van een speciaal transport. Het zwembad wordt geleverd voor de bouwplaats want de vrachtwagen kan de verharde weg niet verlaten. Voor het lossen van het bad moet er dus een aangepaste kraan of graafmachine geregeld worden. Dit is indien gewenst- door APP A Perfect Pool voor u te regelen. Het hijsen van de last wordt met de meeste zorg uitgevoerd, rekening houdend met de toestand van het terrein, aanwezige beplanting, aanwezige leidingen omheiningen, breedte van de weg, de weersomstandigheden en alle mogelijke toestanden op de bouwplaats. Het transport op de bouwplaats gebeurt steeds met hijsbanden welke lang genoeg zijn om het bad te hijsen zonder dat er horizontaal spanning komt op de zwembadwand. Het gebruik van spreidbaren is aan te raden. Met betrekking tot transport op de bouwplaats kan er steeds aan ons advies ingewonnen worden zodat deze in alle omstandigheden vlekkeloos kan verlopen. Om wachttijden te vermijden is het aan te raden het transport zo vroeg mogelijk in de morgen te laten uitvoeren en op voorhand een goede studie uit te voeren van het transport op de bouwplaats.

3 2. Positie van het bad op de bouwplaats De positie van het zwembad wordt gemarkeerd middels 8 hoekprofielen waarop men de afmeting van het zwembad + de verbreding van het grondwerk markeert. Een werkbreedte van 25 cm buiten het bad is voldoende. Graaft u het verder af dan is dat natuurlijk geen probleem, maar houdt u er rekening mee dat u dan extra veel gestabiliseerd zand moet aanschaffen om het vervolgens weer aan te vullen. De lijnen tussen de nagels die bovenop ieder profiel staan vormen de grenzen voor de uitgraving. Het is zeer belangrijk dat de diagonalen worden nagemeten om de haaksheid van uitgraving te garanderen. PS: we geven hier het voorbeeld van de installatie van een bad type AC De werkwijze voor de andere Aquapoolz zwembaden is vrijwel identiek.

4 3. Nulpunt Het is belangrijk om de juiste afwerkinghoogte van de bovenkant van het zwembad te bepalen. Hierbij moet je niet vergeten rekening te houden met eventuele dekstenen, terras, enz. Omdat alle dieptemetingen voor de uitgravingen vanaf dit punt zullen genomen worden, noemen we dit het nulpunt. Kies een hindervrije plaats dicht bij het zwembad en sla een houten spies in de grond. Hierop haalt men het gekozen nulpunt over met een roterend waterpas(laser). Dit wordt als referentie gebruikt voor de volgende werken. Het waterpasijkpunt wordt met een roterende waterpas of een waterpasdarm naar de desbetreffende niveaus overgezet. Alle uitgravingen worden vanaf dit punt gemeten dus let er ten zeerste op dat het nulpunt niet gewijzigd wordt tijdens de werken. 4. Uitgravingen De zwembaden worden op een vlakke ondervloer geplaatst van 150kg cement/m³ gestabiliseerd zand met een dikte van mm bij een normale druksterke van de ondergrond. (1 kg/cm²). Het plaatsen van bewapeningsnetten in deze ondervloer is aan te raden (bv. 8 dia, 15x15cm). Een ondervloer in gewapend beton kan bij bepaalde ondergronden en technieken noodzakelijk zijn, hiervoor dient advies ingewonnen bij een deskundige, welke na studie een aangepast funderingstype zal adviseren en hiervoor de nodige garanties kan geven. Algemene richtlijn: De graafwerken worden algemeen 200 a 250 mm ruimer uitgegraven dan de breedste rand van het zwembad, hierdoor wordt de hoeveelheid aanvulling beperkt en de omliggende grond minimaal geroerd. Bij een hoog grondwaterniveau kan het plaatsen van een drainage noodzakelijk zijn, dit om het drijfeffect weg te werken bij een niet gevuld zwembad.

5 Een overdrukventiel welk enkel openslaat bij een te hoge tegendruk van het grondwater bij een niet gevuld of leeggepompt bad wordt geplaatst in de bodem indien noodzakelijk en bij een vastgestelde hoge grondwaterstand wordt gemonteerd in de bodem van het bad Voor de installatie van het bad is het aan te raden schoren te te plaatsen tussen de wanden van het zwembad. Draag er zorg voor dat deze schoren niet loskomen en de wanden en de bodem van het zwembad dan kunnen beschadigen. Let op: Doe dit voor het bad de vrachtwagen verlaat want het is schadelijk voor het bad om enige torsie of andere forseringen te ondergaan bij dergelijke krachten. Hierdoor wordt eveneens de wand van het zwembad op de juiste breedte gehouden zodat er geen problemen optreden bij het plaatsen van de zwembadafdekking en de randafwerking. N.B. Deze schoren blijven tussen de wanden tot en met de volledige opvulling van het zwembad.

6 cm APP A Perfect Pool 5. Installatie op een helling Het bad is niet geschikt voor een bovengrondse plaatsing zonder aangepaste voorzieningen. Het plaatsen in een helling is wel toegestaan mits de nodige aanpassingen voor het opvangen van de zwembadwanden wordt voorzien (Voor plaatsing in een helling vindt u ter informatie onderstaande tekening). afgewerkt niveau natuurlijke helling uitgegraven grond Voor iedere specifieke andere plaatsing zijn er aangepaste mogelijkheden waar wij u indien gewenst in willen ondersteunen. 6. Zwembad installatie De inbouwdelen zoals skimmers, inspuiters en bodemzuigaansluiting zijn reeds ingebouwd voor de levering. De leidingen worden aan de inbouwdelen gekoppeld tot juist boven de zwembadrand voor de plaatsing van het bad in de bouwput. Hierdoor is er nog voldoende plaats rond het bad om tijdens het vullen zowel harde als flexibele buis aan te sluiten. BELANGRIJK: Kijk na of te bodem van de bouwput vrij is van alle ongewenste voorwerpen, en dat de onderzijde van het bad vrij is van elke oneffenheid voor u het bad in de put plaatst. Controleer na plaatsing de bodem van het zwembad of deze vrij is van builen of putten. Indien er een verzakking of puntlast wordt vastgesteld wordt het bad uit de bouwput gehaald en de oneffenheid bijgewerkt. De hoekprofielen die u plaatste voor het uitgraven kunnen nu gebruikt worden om te verzekeren dat het bad in de juiste positie wordt geplaatst. Het bad wordt in de bouwput geplaatst op de definitieve plaats, waarna de bodemput en het overdrukventiel worden afgetekend. Wanneer het bad in de put geplaatst is, kijk dan het niveau rond de bovenkant van het bad na vanuit het nulpunt d.m.v. de laser. Het bad moet waterpas staan met minimum aan speling (max. 5 mm). Natuurlijk moet deze vloer in alle richtingen vlak, glad en waterpas zijn voor u het bad terug plaatst en het niveau opnieuw controleert.

7 7. Aanvullen (backfiling) De samenstelling van de zwembadwanden en de vloeren zijn zodanig berekend en gefabriceerd dat bij een normale drukvastheid van de ondergrond (1kg/cm²) de ondervloer en de opvulling van de zijwanden uitgevoerd wordt met gestabiliseerd zand zodat men na uitharding van de backfilling en ondervloer een stabiel en onvervormbaar geheel bekomt. Alvorens aan te vullen wordt het bad tot 30 cm met water gevuld zodat het zwembad door het gewicht niet meer verplaatst bij het aanvullen. Het eerste deel van het aanvullen bestaat er in om de wand met de vloerronding met een gestabiliseerd rivierzand mengsel met een verhouding van 150kg cement per m³ zand te ondervullen. U begint hierbij aan de diepe zijde tegelijkertijd langs beide kanten en gaat zo naar de ondiepe kant. Duw dit aan met een balk van 8-10 cm dik waarbij u er op let het zwembad niet te beschadigen. Eenmaal de vloerronding aangevuld, begint u met het aanvullen van de diepe kant (hellende baden) waarbij u elke 20 cm aanduwt. Vul nu verder aan tot op het niveau van het water dat al in het bad zit. Het opvullen onder de trappen dient met de meeste zorg te gebeuren zodat er geen holle ruimtes worden gecreëerd onder de trappen. Tijdens het bijvullen moet u natuurlijk op het juiste moment het leidingwerk voorzien dat rond het bad ligt en naar de technische ruimte gaat. U moet ook een gewapende kabel voor de onderwaterverlichting voorzien met de juiste sectie al naargelang de afstand tot de transformatoren. Bv. Een LED verlichting 27w/12 volt vereist een ander type bedrading dan een halogeenspot 300w/12 volt. De buisleidingen worden op een diepte +/- 45 cm onder het maaiveld geplaatst. Stop met aanvullen 20cm van de onderkant van de zwembadrand. De uitvulling tot aan de rand van het zwembad wordt uitgevoerd in een licht gewapende beton zodat er rond het bad en stabiel geheel onstaat en de plaatsing van terrassen en te monteren onderdelen uitgevoerd kunnen worden volgens de regels derkunst.

8 8. Montage Inbouwdelen De inbouwdelen indien niet ingebouwd zoals skimmer, inspuiters en dergelijke wordt uitgevoerd met aangepast gereedschap volgens de voorschriften van de gekozen fabrikant. Er wordt steeds gekozen voor een type inbouwdelen welk geschikt zijn voor Aquapoolz zwembaden. Alle Aquapoolz zwembaden worden voorzien van de nodige inbouwdelen voorgemonteerd voor de levering en plaatsing van het bad. Veiligheid: Op geen enkel moment staat of werkt er niemand onder het zwembad tijdens de hijswerkzaamheden. De werken dienen uitgevoerd met aangepast materieel en met de nodige veiligheidsvoorzieningen.

9 Detailtekeningen en fotoreportage. Uitmeting en backfilling

10 Waterpas plaatsen van het bad Terraswapening

11 Terrasopbouw Het genieten kan beginnen.

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 Belangrijke voorwaarden Deze inbouwhandleiding moet in ieder detail nauwkeurig worden opgevolgd. Het is aan de inbouwspecialist

Nadere informatie

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622 Installatie rechthoekig zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: Let op: De rechthoekige zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal

Nadere informatie

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden

Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Installatie zelfbouw plaatsing Mon de Pra Zwembaden Grondwerk: Het grond waarop het zwembad geplaatst gaat worden moet stabiel zijn. Indien u twijfels heeft kan u overwegen het zwembad door ons te laten

Nadere informatie

Inbouw c.q. montage handleiding voor Thermostar Bouwbedrijf:

Inbouw c.q. montage handleiding voor Thermostar Bouwbedrijf: Inbouw c.q. montage handleiding voor Thermostar Bouwbedrijf: Thermostar staat voor een kwalitatief hoogwaardig product. Dit kan alleen gehandhaafd worden als iedere bouwpartij op eenzelfde wijze het bad

Nadere informatie

INSTALLATIE-INSTRUCTIES

INSTALLATIE-INSTRUCTIES ALGEMEEN Deze installatie-instructies zijn alleen van toepassing op de hieronder vermelde ROTO-bouwproducten: Regenwateropslagtanks Afvalwaterzuiveringsinstallatie Olieafscheiders Vetafscheiders Pompstations

Nadere informatie

Het bouwen van een Century zwembad

Het bouwen van een Century zwembad Het bouwen van een Century zwembad Stap 1 Het begint allemaal met het graven van het gat met daarin een mooie waterpas uitgelijnde vloer. Graaf het gat altijd wat groter dan de maat van het zwembad. Liefst

Nadere informatie

Installatie instructies Lago

Installatie instructies Lago Installatie instructies Lago bodemplaat Onder het zwembad dient een plaat gegoten te worden uit beton of uit stabilisé. Dikte 10-15cm. Let erop dat deze mooi horizontaal ligt. Het is aangeraden deze plaat

Nadere informatie

Handleiding voor de installatie van de MCP structuur.

Handleiding voor de installatie van de MCP structuur. Handleiding voor de installatie van de MCP structuur. HOE MONTEERT U DE MCP KIT? I INPLANTING Positionering - Beschut tegen de wind - Beschut tegen blikken van buitenaf - Maximum blootstelling aan de zon

Nadere informatie

Voorbereidings werkzaamheden:

Voorbereidings werkzaamheden: Achtvorm zwembaden Installeren Voorbereidings werkzaamheden: Let op: Achtvorm zwembaden, bij opbouw dient het zwembad minimaal 50cm ingegraven te worden, en aanvuld worden met gestabiliseerd zand. Bij

Nadere informatie

bouwinstructies Rond Zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND

bouwinstructies Rond Zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND bouwinstructies Rond Zwembad Voorbereidings werkzaamheden: let op: de Ronde zwembaden zijn voor in- en opbouw. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen, let op dat het zwembad voldoende zonlicht krijgt

Nadere informatie

Wavin Tegra 600 Snel WERKINSTRUCTIES. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar:

Wavin Tegra 600 Snel WERKINSTRUCTIES. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Wavin Tegra 600 Snel 1.1 Algemeen 2. Technische specificaties De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Inspectieput: OD (mm) Wavin TEGRA 425 425 Wavin TEGRA 600 600 Wavin TEGRA 1000 1000

Nadere informatie

Tegra 600 Wavin Belgium

Tegra 600 Wavin Belgium voor inspectieputten Tegra 600 Deze voorschriften zijn niet bedoeld om de installatieregelgeving van EN 1610 te vervangen. In alle gevallen dienen de vereisten van EN 1610 voorrang te krijgen. Controleer

Nadere informatie

installeren als gevulde wand

installeren als gevulde wand Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Bij de installatie van Zenturo en Zenturo Super als gevulde wand houdt u best rekening met enkele veiligheidsmaatregelen. Het toevoegen van vulling

Nadere informatie

Installatie handleiding. TreeParker installatie handleiding okt 2016 NL

Installatie handleiding. TreeParker installatie handleiding okt 2016 NL TreeParker installatie handleiding okt 2016 NL TreeParker onderdelen TreeParker Deck TreeParker Frame TreeParker Post 4 st TreeParker Frame 2 TreeParker onderdelen 51 cm 3 cm 3 TreeParker onderdelen 60

Nadere informatie

Uitvoeringsfiche Berlijnse wanden Type 1: beschotting aangebracht tijdens de uitgraving

Uitvoeringsfiche Berlijnse wanden Type 1: beschotting aangebracht tijdens de uitgraving Uitvoeringsfiche Berlijnse wanden Type 1: beschotting aangebracht tijdens de uitgraving a. Typering van het systeem Beschoeiing, bestaande uit verticale profielen (figuur 1), die geplaatst worden voor

Nadere informatie

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening.

De wanden die verticaal vervoerd worden kunnen zonder hulp middelen worden opgehesen aan de speciaal ingestorte hijsvoorziening. Holle wanden Montage handleiding 1.1 Transport De wanden kunnen op 2 manieren vervoerd worden afhankelijk van de grote van de wanden. a) horizontaal op een platte wagen, elementen boven op elkaar. b) Verticaal

Nadere informatie

Wavin Tegra 425 Snel WERKINSTRUCTIES 1A 1B 1C. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar:

Wavin Tegra 425 Snel WERKINSTRUCTIES 1A 1B 1C. 2. Technische specificaties. 1.1 Algemeen. De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Wavin Tegra 425 Snel 1.1 Algemeen 2. Technische specificaties De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Inspectieput: OD (mm) Wavin TEGRA 425 425 Wavin TEGRA 600 600 Wavin TEGRA 1000 1000

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 7 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Wij danken u voor de aanschaf van ons polyester kwaliteit zwembad en wensen u veel zwemplezier toe.

Wij danken u voor de aanschaf van ons polyester kwaliteit zwembad en wensen u veel zwemplezier toe. Montage en Inbouw Wij danken u voor de aanschaf van ons polyester kwaliteit zwembad en wensen u veel zwemplezier toe. Hieronder hebben wij voor u uiteen gezet welke werkzaamheden dienen te geschieden.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding WS-2011.02 Zwembad Evenwichtsbalk Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel deze gebruikershandleiding zorgvuldig door. Bewaar deze gebruikershandleiding bij het speeltoestel.

Nadere informatie

Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren 30 minuten brandwerend BR 30

Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren 30 minuten brandwerend BR 30 Een Uniek concept. Deurblad sluiting met 3 zichtbare scharnieren Deurblad/ -kast zowel rechts- als linksdraaiend plaatsbaar 1. De Thys Ready Door classic plaatsklare deur en deurkast THYS BR30 deurbladen

Nadere informatie

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules Toepassingen Tuintrap Eigenschappen Modules om rechte en draaiende tuintrappen te bouwen Treden vervaardigd van met glasvezel versterkt polypropyleen Lichtgewicht modules Makkelijk en snel te plaatsen:

Nadere informatie

Ondergrondse water gamma. Inleiding. Omschrijving van de tanks. Grondstoffen

Ondergrondse water gamma. Inleiding. Omschrijving van de tanks. Grondstoffen Ondergrondse water gamma Inleiding Omschrijving van de tanks De Titan Eko tanks in polyethyleen zijn bestemd voor het voorbehandelen van afvalwater afkomstig van woningen, collectiviteiten, kantoren en

Nadere informatie

Handleiding. Zelf installatie

Handleiding. Zelf installatie Handleiding Zelf installatie Stroomvereisten spas met een Balboa GS of GL systeem > 2008 (met 3 fase aansluiting): 1x 220 volt 16 amp. C karakteristiek: (1x fase, 1x nul en aarde) (verwarming schakelt

Nadere informatie

DucoGrille Close 105. Dagmaat breedte Speling boven. Dagmaat breedte= breedte DGC *speling 5mm. Dagmaat hoogte

DucoGrille Close 105. Dagmaat breedte Speling boven. Dagmaat breedte= breedte DGC *speling 5mm. Dagmaat hoogte 1. Dagmaat breedte Speling boven Dagmaat breedte= breedte DGC 105+ 2*speling 5mm Dagmaat hoogte= hoogte DGC 105 + speling onder 5mm + speling boven afhankelijk van stap Dagmaat hoogte is verkrijgbaar in

Nadere informatie

Hoe een terras maken met terrastegels op vloerdragers Vloerdragers PB-01 tot PB-11

Hoe een terras maken met terrastegels op vloerdragers Vloerdragers PB-01 tot PB-11 Hoe een terras maken met terrastegels op vloerdragers Vloerdragers PB-0 tot PB- PB-0 tot PB- Tegelkruisen Vulrubber mm VOORALEER montage te starten:. Teken de lijnen af op de grond : zie AIP-. Verwijder

Nadere informatie

CILO. handleiding douche zijwand

CILO. handleiding douche zijwand CILO handleiding douche zijwand Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

Wavin Tegra 1000 Snel

Wavin Tegra 1000 Snel Wavin Tegra 1000 Snel 1.1 Algemeen 2. Technische specificaties De volgende Wavin Tegra Snel varianten zijn beschikbaar: Inspectieput: OD (mm) Wavin TEGRA 425 425 Wavin TEGRA 600 600 Wavin TEGRA 1000 1000

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING 1 PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING Aangezien de Duofuse houtcomposiet omheining duurzamer is dan houten of betonnen omheiningen, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten

Nadere informatie

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand

Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Zenturo en Zenturo Super installeren als gevulde wand Bij de installatie van Zenturo en Zenturo Super als gevulde wand houdt u best rekening met enkele veiligheidsmaatregelen. Het toevoegen van vulling

Nadere informatie

Funderingen. Willy Naessens 7

Funderingen. Willy Naessens 7 Funderingen Willy Naessens 7 1. Funderingen op staal of volle grond Inleiding Aanzet van funderingen op draagkrachtige grond op geringe diepte. Hier kan men een onderscheid maken tussen prefab funderingen

Nadere informatie

Plaatsingsvoorschriften Flatline tanks

Plaatsingsvoorschriften Flatline tanks Plaatsingsvoorschriften Flatline tanks Voor gebruik aandachtig lezen Alle veiligheidsvoorschriften nakomen Voor toekomstig gebruik bewaren Deze montagehandleiding bevat belangrijke aandachtspunten en aanbevelingen.

Nadere informatie

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan hout-betonschutting plaatsen Wil je een hout-betonschutting zelf plaatsen dan vind je in dit stappenplan de stappen die je moet

Nadere informatie

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

HOUTEN SCHUIFDEUREN. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. THYS SLIDING deurblad : - Deurblad schuift in aluminium rail, voor de muur of tussen 2 muren. - 2 deurhanghouders met wielgeleiders voorzien van kogellager zorgen voor een stille, bijna

Nadere informatie

0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN VAN DE LIGGERS 4.

0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN VAN DE LIGGERS 4. 01 02 02 03 03 04 05 05 05 06 06 06 07 07 07 08 09 10 11 11 11 12 12 13 13 14 0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE 1. Afmetingen & gewicht van het Porta

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 6 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

PLAATSINGS- INSTRUCTIES DURASID GEVELBEKLEDING

PLAATSINGS- INSTRUCTIES DURASID GEVELBEKLEDING 01/2013 v1 1/6 Algemeen Durasid is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie: ideaal voor toepassingen in woningbouw, chaletbouw, industriebouw, De gevelpanelen kunnen gebruikt

Nadere informatie

Alu ceder tuinschuurtjes

Alu ceder tuinschuurtjes Alu ceder tuinschuurtjes OPBOUW INSTRUCTIE CEDER TUINHUISJE VOORWOORD Uw keuze voor dit tuinhuisje uit de ceder collectie is de juiste geweest. Een onderscheidend, onderhoudsvrij en eenvoudig op te bouwen

Nadere informatie

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren)

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE SbS_Inst_102_00286_NL 23-04-2007 10:43 Pagina 20 AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN WATERAANSLUITING ELEKTRISCHE AANSLUITING NIVELLEREN VAN DE KOELKAST INSTALLATIE VAN

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

Installatie instructies

Installatie instructies Onderdelen klaarmaken De goot samenstellen normale gootkap Installatie instructies De nummer één veranda specialist in Nederland Goot profiel 100% Kwaliteits garantie Het hele jaar droog onder een aluminium

Nadere informatie

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com

Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren. Een Uniek concept. Voor verdere inlichting: info@groupthys.com of www.groupthys.com Een Uniek concept. 1. Deurblad sluiting met 6 zichtbare scharnieren Deurblad/ -kast zowel rechts- als linksdraaiend Thys Ready Door classic plaatsklare deur en deurkast plaatsbaar - scharniert op 6 zichtbare

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton

MONTAGEHANDLEIDING. :metselwerk of beton MONTAGEHANDLEIDING model type :ZEELAND :metselwerk of beton => Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. = => Volg gedurende de montage de 6 stappen in

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING 1 PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE OMHEINING Aangezien de Duofuse houtcomposiet omheining duurzamer is dan houten of betonnen omheiningen, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken

Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Gebruiksaanwijzing Gaasbakken Augustus 2013 001_NL Gebruiksvoorschrift F1 F2 F3 Er bestaan drie uitvoeringen gaasbakken. De 4983 heeft een verhoogde bodem. De 4980 en de 4984 hebben een verstevigde bodem

Nadere informatie

FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding

FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding FALDIVIA SPEED FOLDING GATE Montagehandleiding Versie juni 2018 Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Beschrijving 1.0 04/06/2018 Originele versie 2 Hierna hebben we enkele aanbevelingen voor installateurs

Nadere informatie

Uitvoeringsfiche Berlijnse wanden Type 2: beschotting aangebracht voorafgaand aan de uitgraving

Uitvoeringsfiche Berlijnse wanden Type 2: beschotting aangebracht voorafgaand aan de uitgraving Uitvoeringsfiche Berlijnse wanden Type 2: beschotting aangebracht voorafgaand aan de uitgraving a. Typering van het systeem Beschoeiing, bestaande uit verticale profielen (figuur 1) en beschotting, die

Nadere informatie

INFILTRA Regenwater van verharde oppervlakten en daken zorgenloos in de ondergrond van de tuin laten infiltreren

INFILTRA Regenwater van verharde oppervlakten en daken zorgenloos in de ondergrond van de tuin laten infiltreren Passage met personenwagens Bij een goede inbouw volgens onze richtlijnen biedt het systeem decennia zekerheid. U kan het zelfs inbouwen onder een oprit met passage van personenwagens. Al raden wij aan,

Nadere informatie

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking

WALL HORIZONTALE PLAATSING. 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking PLAATSING HORIZONTALE PLAATSING 3.1.1. Montage van het systeem 3.1.2. Onderstructuur 3.1.3. Uitzettingsregels 3.1.4. Afwerking 23/03/2011 3.1. Horizontale plaatsing 3.1.1. Montage van het systeem: Stap

Nadere informatie

Plaatsingsinstructie DucoGrille Close 105 PTI DucoGrilleClose 105

Plaatsingsinstructie DucoGrille Close 105 PTI DucoGrilleClose 105 Plaatsingsinstructie DucoGrille Close 105 PTI DucoGrilleClose 105 29/03/2018 INHOUD 1. Algemeen 1.1 Afmetingen 1.2 Oriëntatie 1.3 Actuator kant 1.4 Aansluitschema Belimo NM24A 1.5 Aansluitschema Belimo

Nadere informatie

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE

AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE 10200177NL.fm Page 19 Wednesday, June 29, 2005 4:30 PM AANWIJZINGEN VOOR DE INSTALLATIE ALVORENS DE KOELKAST TE INSTALLEREN...20 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGELEN EN ADVIEZEN...20 WATERAANSLUITING...21 ELEKTRISCHE

Nadere informatie

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand

Montagehandleiding voor wasbak Oblong en Cuboid Type: wandmontage voor een holle wand Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Stappenplannen Schutting plaatsen

Stappenplannen Schutting plaatsen Stappenplannen Schutting plaatsen Type tuinafscheidingen Draadafscheiding Een draadafscheiding kan redelijk snel geplaatst worden. Dit is één van de goedkoopste en meest onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen.

Nadere informatie

Quality Heating elektrische vloerverwarming

Quality Heating elektrische vloerverwarming 1 Quality Heating elektrische vloerverwarming Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

KENMERKEN. warmtepomp Zodiac Z400 MD4. PPG zandfilter en 12m3 Speck pomp r. Verlichting. Verplaatsbaar

KENMERKEN. warmtepomp Zodiac Z400 MD4. PPG zandfilter en 12m3 Speck pomp r. Verlichting. Verplaatsbaar COCUPOOL 20 KENMERKEN warmtepomp Zodiac Z400 MD4 PPG zandfilter en 12m3 Speck pomp r Verlichting Verplaatsbaar VISUEEL AFMETINGEN EN GEWICHT Specificaties: - 6m x 2.4m x 1.7m - Tare: +3200 kg - Net: +21000

Nadere informatie

Plaatsingsaanwijzingen voor infiltratievoorzieningen

Plaatsingsaanwijzingen voor infiltratievoorzieningen 1. Transport en opslag. De Rigofill blokken worden per 4 stuks (de halfblokken per 8 stuks) verpakt. De pakketten worden met een heftruck, kraan of een ander hefwerktuig opgepakt. Daarbij zijn de onderste

Nadere informatie

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor SolidDutch wasbakken Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur ken Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. o De montage dient uitgevoerd te worden door

Nadere informatie

Aandachtspunten bij de plaatsing Voor meer info en advies kan u steeds terecht bij

Aandachtspunten bij de plaatsing Voor meer info en advies kan u steeds terecht bij Z Aandachtspunten bij de plaatsing Bij plaatsing achter slag of in blok moet tussen de ramen en de muur een voeg van minimum 1 cm zijn. Deze voeg kan groter genomen worden naargelang de toleranties van

Nadere informatie

Bouwplannen in een residentiële verkaveling?

Bouwplannen in een residentiële verkaveling? Bouwplannen in een residentiële verkaveling? Vergeet uw Belgacom-aansluiting niet! Beste Bouwer, Alvast gefeliciteerd met het bouwen van uw woning. Deze brochure is een wegwijzer om op een eenvoudige manier

Nadere informatie

dossier VETO Hfst. 2 grondwerken T 1 HOOFDSTUK 02 - GRONDWERKEN EN BIJZONDERE FUNDERINGEN

dossier VETO Hfst. 2 grondwerken T 1 HOOFDSTUK 02 - GRONDWERKEN EN BIJZONDERE FUNDERINGEN dossier VETO Hfst. 2 grondwerken T 1 HOOFDSTUK 02 - GRONDWERKEN EN BIJZONDERE FUNDERINGEN dossier VETO Hfst. 2 grondwerken T 2 02.01 VOORAFGAANDE GRONDWERKEN 02.01.10 Verwijderen van teelaarde De teelaarde

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

HG HG HG HG

HG HG HG HG container in staal Art. HG.1562 Met of zonder half-afklapbare wand. De klassieke meest verkochte container. Gelaste constructie. Wanden en bodem in plaatstaal sterk generfd met dikte 2 mm. Bovenboord met

Nadere informatie

RadBox. Installatie-instructies. belangrijke Richtlijnen

RadBox. Installatie-instructies. belangrijke Richtlijnen RadBox Installatie-instructies RadBox is een efficiënt alternatief voor bakstenen en betonnen ondergrondse inspectieputten en biedt stevigheid, veelzijdigheid en snelle installatie. Een breed spectrum

Nadere informatie

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE

LECTOR HANDLEIDING INLOOPDOUCHE LECTOR ANDLEDN NLOOPDOUCE Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Steiger Installatie Handleiding. 1. Installeren van de kubussen P.2. 2. Installeren van de korte pen P.2. 3. Installeren van de lange pen P.

Steiger Installatie Handleiding. 1. Installeren van de kubussen P.2. 2. Installeren van de korte pen P.2. 3. Installeren van de lange pen P. Steiger Installatie Handleiding....................................... Installeren van de kubussen P.2...................................... 2. Installeren van de korte pen P.2......................................

Nadere informatie

Handleiding Vlonderframes

Handleiding Vlonderframes Handleiding Vlonderframes Pagina 1 Inhoudsopgave INLEIDING... 3 VOORBEREIDEN... 4 VERPLAATSEN... 7 OPTIONEEL... 10 MONTAGE / DEMONTAGE... 11 Pagina 2 Inleiding In deze handleiding wordt de toepassing en

Nadere informatie

Montagehandleiding SANI-CAB ALFA / OMEGA

Montagehandleiding SANI-CAB ALFA / OMEGA Montagehandleiding SANI-CAB ALFA / OMEGA Woudstraat 3, Poort 215 B-3600 Genk tel. (+32) 89 38 09 08 fax. (+32) 89 38 27 46 intersystems@skynet.be www.inter-systems.be (A) Alvorens van start te gaan...

Nadere informatie

LEC TO R inloopdouche

LEC TO R inloopdouche LECTOR inloopdouche Inloopdouche met muurprofiel - Pagina 4 t/m 6 004K 004K 0043K 0094K 0095K 0096K 008K 008K 0083K 0046K 0047K 0048K 0000K 000K 000K 007K 007K 0073K Inloopdouche vrijstaand - Pagina 7

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE LAMELLENAFSLUITING

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE LAMELLENAFSLUITING 1 PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE LAMELLENAFSLUITING Aangezien de Duofuse houtcomposiet lamellenafsluiting veel duurzamer is dan houten afsluitingen, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te

Nadere informatie

Handleiding: aanleg van een buitenbolbaan voor de krulbolsport

Handleiding: aanleg van een buitenbolbaan voor de krulbolsport Handleiding: aanleg van een buitenbolbaan voor de krulbolsport Een buitenbolbaan is niet in één dag aangelegd. In deze handleiding worden alle facetten behandeld die nodig zijn om een buitenbolbaan aan

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm.

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm. Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 3 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Plaatsing van hellingschape en betegelbare natte chape

Plaatsing van hellingschape en betegelbare natte chape Plaatsing van hellings en betegelbare natte. Algemeen Chapes zijn bedoeld om afgewerkt te worden met een vloerbedekking; ze vervullen diverse functies: een uitvulling onder de afdichting om het dakwater

Nadere informatie

handleiding douche pendeldeur

handleiding douche pendeldeur lino handleiding douche pendeldeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw ruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur

Montagehandleiding voor vrijhangend ondermeubel Type: wandmontage voor een cellenbeton- of gipsblokkenmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 8 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

MODULAIRE TUINREDE. Product informatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modellen

MODULAIRE TUINREDE. Product informatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modellen Toepassingen Tuintrap Eigenschappen Tredes passen zich aan elkaar aan om een rechte of roterende buitentrap te creëren Polypropyleentrede versterkt met glasvezel Lichte modules Gemakkelijke en snelle oplossing

Nadere informatie

Wavin Certaro NS Olieafscheider

Wavin Certaro NS Olieafscheider Duurzaam Waterbeheer INSTALLATIE-INSTRUCTIES Wavin Certaro NS Olieafscheider Algemeen Behandel de olieafscheider altijd met beleid. Zorg er tijdens het transport voor dat de olieafscheider goed is vastgezet.

Nadere informatie

Installatie glasvezelverbinding bijkomende informatie voor plaatsing wachtbuis en microducts.

Installatie glasvezelverbinding bijkomende informatie voor plaatsing wachtbuis en microducts. Installatie glasvezelverbinding bijkomende informatie voor plaatsing wachtbuis en microducts. Datum 06/08/2015 Vertrouwelijkheid Unrestricted Onze referentie Proximus NEO/OPP Inhoudsopgave Inhoudsopgave...

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer

Montagehandleiding voor Douchevloer Type: inbouw met de afvoer in de bestaande vloer Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Installatievoorschriften

Installatievoorschriften Installatievoorschriften Bestudeer deze instructies aanachtig voor aanvang van de installatiewerk-zaamheden! Deze E-Heat vloerverwarmingsfolie dient aangesloten te worden op 230V. Installatie dient te

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur

Montagehandleiding voor Squarish Type: wandmontage voor een metselwerk- of betonmuur Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 5 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren )

Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Handleiding Pendeldeur EnjoY² ( tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

Meer dan 100 designs mogelijk!

Meer dan 100 designs mogelijk! te plaatsen in bepleisterde muuropening of houten doorgang. maximum 2200 mm x 1200 mm Deurblad zowel rechts- als linksdraaiend plaatsbaar HELDER MAT GRIJS GEROOKT RELIEF-SQUARE Meer dan 100 designs mogelijk!

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond CILO handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

Holle vloerplaten van spanbeton. Holle vloerplaten zijn onmisbaar bij het ontwerpen van een modern huis!

Holle vloerplaten van spanbeton. Holle vloerplaten zijn onmisbaar bij het ontwerpen van een modern huis! Holle vloerplaten van spanbeton Holle vloerplaten zijn onmisbaar bij het ontwerpen van een modern huis! 1. Algemeen Betonnen vloeren, die men holle vloerplaten noemt, zijn tegenwoordig onmisbare elementen

Nadere informatie

bouwinstructies Ovaal zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND

bouwinstructies Ovaal zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND bouwinstructies Ovaal zwembad zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: let op: de Ovaal zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen, let op dat het zwembad voldoende

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

BROERSMA SYSTEEMBOUW B.V. OPPERKOATSTERWEI 6, 9288 GK. KOOTSTERTILLE, TEL. 0511-542698 FAX. 0511-542060

BROERSMA SYSTEEMBOUW B.V. OPPERKOATSTERWEI 6, 9288 GK. KOOTSTERTILLE, TEL. 0511-542698 FAX. 0511-542060 BROERSMA IJZERSTERK IN HOUTCONSTRUCTIE Niets uit dit document mag worden verveelvoudigd, door middel van fotokopie of gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Broersma Systeembouw

Nadere informatie

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren

Modulaire Polycarbonaat Schouwput. Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Modulaire Polycarbonaat Schouwput Product Inspectie-, verdeelschouwput voor: telecommunicatie, teledistributie en andere ondergrondse infrastructuren Omschrijving Het systeem van de schouwput dat wij u

Nadere informatie

oplossingen in terreinverhardingen

oplossingen in terreinverhardingen oplossingen in terreinverhardingen De combinatie van eigenschappen van Stelcon platen is uniek in de wereld van de bedrijfsverharding. Ze zijn eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Zo

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING

MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING * MONTAGEHANDLEIDING MONTGEHNDLEIDING * MONTGEHNDLEIDING * MONTGEHNDLEIDING * MONTGEHNDLEIDING lgemene voorschriften:. Fundering 2 stuks 80 x 80 x 60 cm. Uitgraafdiepte 80 cm. voetbaldoel met basket bestelnr. 6.71144 Leveringsspecificatie:

Nadere informatie

Je aftakking op het drinkwaternet

Je aftakking op het drinkwaternet Je aftakking op het drinkwaternet (Ver)bouw je? Dan is het belangrijk dat je in je woning tijdig over drinkwater beschikt. Deze folder legt stap voor stap uit hoe je een aftakking op het drinkwaternet

Nadere informatie

VH INNOVAHEAT ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING OP MAT. Installatiehandleiding & Instructies

VH INNOVAHEAT ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING OP MAT. Installatiehandleiding & Instructies VH INNOVAHEAT ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING OP MAT Installatiehandleiding & Instructies VH INNOVAHEAT ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING OP MAT GEBRUIKERSHANDLEIDING & INSTRUCTIES Gefeliciteerd met de aanschaf

Nadere informatie