Productencataloguus. Een andere kijk op schoonheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Productencataloguus. Een andere kijk op schoonheid"

Transcriptie

1 Productencataloguus Een andere kijk op schoonheid

2 Ons engagement Een vernieuwende en originele make-up- en verzorgingslijn aanbieden die natuurlijke ingrediënten en spitstechnologieën combineert met respect voor kwaliteit, leefmilieu, menselijke relaties en dieren, met het oog op comfort en een totale voldoening. Respect voor kwaliteit en gezondheid NATUURLIJK : Couleur Caramel stelt zich tot doel spitstechnologieën te combineren met het gebruik van alles wat de natuur ons te bieden heeft, en dat op een transparante en heldere manier. Concreet betekent dit ook dat u zelf de kwaliteit van onze producten kunt beoordelen aan de hand van de productenfiches. Daarin vindt u het percentage natuurlijke ingrediënten en biologische bestanddelen, een lijst met de belangrijkste plantaardige actieve bestanddelen, en onze garantie dat wij geen ingrediënten gebruiken die schadelijk zijn voor de gezondheid.. BIO : Indien mogelijk gebruiken wij steeds plantaardige werkzame stoffen die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Omdat wij "bioproducten" van plantaardige herkomst gebruiken, zijn ze uitzonderlijk doeltreffend. De biologische werkzame stoffen die werden immers geteeld zonder chemische meststoffen, kregen ruimte om te groeien en tijd om volledig te rijpen. Zij werden geteeld op grond die goed wordt beheerd en met respect wordt behandeld. Couleur Caramel is het eerste cosmeticamerk dat u producten met het ECOCERT label kan aanbieden. U kunt ze gemakkelijk herkennen aan het ECOCERT logo (ECOCERT SAS BP L'ISLE DE JOURDAIN). PRO : Dankzij het micronisatieprocedé kunnen wij producten creëren met een pigmentdosis van professionele kwaliteit. Zo kunt u genieten van stralende kleuren zonder de nadelen van de traditionele professionele make-up. Micronisatie : Bij micronisatie wordt de materie vermalen met behulp van perslucht, waardoor men bolvormige deeltjes verkrijgt die 9 keer fijner zijn in vergelijking met traditionele poeders. Het doel van dit procedé is u een product aan te bieden met een ongeëvenaarde kwaliteit, dat

3 gemakkelijk te verspreiden is, eenvoudig en doeltreffend aan te brengen is, perfect en langdurig houdt, en verrassend comfortabel is. Hierdoor verkrijgt u een verbluffend natuurlijk resultaat zonder veel materie te hoeven gebruiken. De producten zitten zeer comfortabel en zijn gemakkelijk aan te brengen. Respect voor de natuur Om de natuur zo weinig mogelijk te belasten, heeft Couleur Caramel verpakkingen en displays ontworpen in materialen die vaak gerecycleerd zijn en die steeds gerecycleerd kunnen worden, zoals hout, metaal en karton. Respect voor de mensen Respect voor de mensen betekent in de praktijk gewoon respect voor de mensen waarmee we dagelijks in contact komen. Wij hechten dus in het bijzonder veel belang aan het respect voor onszelf, onze leveranciers, onze klanten, onze medewerkers en onze consumenten. Om de commerciële activiteiten rechtvaardiger te maken, is Couleur Caramel voortdurend op zoek naar leveranciers die producten uit de duurzame handel (CE) kunnen promoten, zoals sesamolie, watermeloenolie, baobabolie of mafuraboter. Respect voor de dieren Uit respect voor de dieren worden de producten van Couleur Caramel getest op vrijwillige proefpersonen onder controle van een onafhankelijk laboratorium. Ze worden dus nooit getest op dieren. Voor onze penselen gebruiken wij nooit haren van marters, aangezien deze dieren slecht gedijen in gevangenschap. In 1987 publiceerde de Commissie van de Verenigde Naties in haar Brundtland-rapport over leefmilieu en ontwikkeling een definitie van duurzame ontwikkeling: "Duurzame ontwikkeling is een ontwikkeling die voorziet in de behoeften van de huidige generatie zonder de behoeften van de toekomstige generaties in gevaar te brengen."

4 Oogschaduw Samenstelling 100% van plantaardige oorsprong 7,7% plantaardige actieve bestanddelen voor de versies met parelmoer 3,3% plantaardige actieve bestanddelen voor de matte versies Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Zijdeachtige en romige textuur Kleuren uiterst gemakkelijk te combineren en aan te brengen Houdt uitzonderlijk goed dankzij de combinatie van galamboter en de micronisatie Professionele kwaliteit Hoog pigmentgehalte. Doel: Breng met plezier en subtiliteit kleur aan voor meer structuur en om uw blik intenser, helderder en stralender te maken. Experimenteer met intensiteit, natuurlijkheid en overgangen. Durf kleuren en contrasten te gebruiken. Druivenpitolie Bio : beschermt de huid. Galamboter Bio : hydrateert, revitaliseert en regenereert. Zonnebloemolie Bio : hydrateert en herstructureert. Organisch silicium op basis van mineralen : regenereert elastine en collageen. Extract van rode thee of Rooibos: conserveermiddel en antioxidant. Vitamine E van plantaardige oorsprong: antioxidant, voorkomt de veroudering van de huid. Sojaolie Bio : gaat veroudering tegen. Filmogene eigenschappen. Derivaat van olijfolie: maakt de huid soepel en zijdeachtig. Karanja olie: hydrateert en herstructureert.

5 Glim niet, maar schitter! De lovertjes Voordelen: Houden ongelooflijk goed Professionele kwaliteit Uiterst fijn Doel: Een avondje uit? Of hebt u gewoon zin om te schitteren? Laat u verbazen door de ludieke lovertjes van Couleur Caramel. U kunt ze gebruiken na de oogschaduw, op de jukbeenderen na de blush, op de lippen na de lippenstift of lipgloss en ook op uw décolleté. De strassjuweeltjes Voordelen: 80 strassjuweeltjes in Swarowski-kristal Gemakkelijk te kleven Veelkleurig, geschikt voor al uw outfits. Doel: Schitter met de veelkleurige strassjuweeltjes van Couleur Caramel. Effect gegarandeerd!

6 Trakteer uzelf op een fluweelzachte teint! Terres caramel Samenstelling 100% van plantaardige oorsprong 4% plantaardige actieve bestanddelen. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Fijne textuur voor een optimale verspreiding Hydrateert Beschermt tegen aanvallen van buitenaf Houdt uitstekend Gemakkelijk aan te brengen Echte klei die in de oven werd gebakken. Doel: Structureert, modelleert en zorgt voor een gebruind effect. Zonnebloemolie Bio : hydrateert en herstructureert. Olijfolie Bio : rijk aan vitamines, regenereert de huid. Abrikozenolie Bio : voedt en revitaliseert. Jojobaolie Bio : verstevigt de vermoeide huid en maakt haar mooi glad. Vitamine E van plantaardige oorsprong: natuurlijke antioxidant. Organisch silicium op basis van algen: : regenereert elastine en collageen. Druivenpitolie Bio : rijk aan essentiële vetzuren. Karanja Olie: hydrateert en herstructureert.

7 Compacte poeders Samenstelling 100% van natuurlijke oorsprong 3,3% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Voelt romig en niet vet aan. Uitstekende verdeling dankzij de micronisatie. Perfecte en natuurlijke dekking. Compactpoeder Doel: Fixeert de teint en maakt haar mooi mat en egaal, voor een zijdezacht en fluwelig resultaat. Ideaal om de teint bij te werken in de loop van de dag. Teint de soleil Doel: Maakt de teint mooi mat en egaal, fixeert en licht haar mooi op dankzij de parelmoerdeeltjes. Het resultaat is een zijdeachtig en fluwelig effect met een lichte glans. Poederblush Doel: Brengt structuur in het gelaat en geeft u een gezonde uitstraling. Zonnebloemolie Bio : hydrateert en herstructureert. Druivenpitolie Bio : beschermt de huid. Galamboter Bio : hydrateert, revitaliseert en regenereert. Extract van rode thee of Rooibos: plantaardig conserveermiddel. Sojaolie Bio : antiverouderingsmiddel met filmogene eigenschappen. Derivaat van olijfolie: maakt de huid soepel. Vitamine E van plantaardige oorsprong: natuurlijke antioxidant. Karanja olie: hydraterend en herstructurerend.

8 Voordelen: Losse poeders Samenstelling 100% van natuurlijke oorsprong 5,6% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. De uiterst fijne textuur laat een betere verspreiding van de kleur toe. Hydrateert Beschermt tegen aanvallen van buitenaf Houdt uitstekend Gemakkelijk aan te brengen na de dagcrème Onmisbaar voor de vette huid. Doel: Fixeert de teint en maakt haar mooi mat en egaal na het gebruik van een fond de teint of een make-upbasis. Druivenpitolie Bio: beschermt de huid. Organisch silicium op basis van algen: regenereert elastine en collageen. Extracten van de kleine veenbes: hydrate et restructure. Olie van de kattenstaartamarant: voedt en verstevigt. Extract van rode algen: natuurlijke UVA-filter. Vitamine E van plantaardige herkomst: natuurlijke antioxidant. Galamboter Bio: hydrateert, revitaliseert en regenereert Karanja olie: hydrateert en herstructureert.

9 Kies voor licht Parelmoerpoeder Samenstelling 100% van natuurlijke oorsprong 6,1% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Zijdeachtige en romige textuur Kleuren uiterst gemakkelijk te combineren en aan te brengen Zuiver parelmoer afkomstig uit micagesteente. Doel: Licht de blik op, creëert lichte zones op de lippen of laat het lichaam subtiel glanzen. Om heel gemakkelijk speelse lichtcontrasten aan te brengen.. Druivenpitolie Bio : beschermt de huid. Derivaat van olijfolie: maakt de huid soepel en zijdezacht. Organisch silicium op basis van algen: regenereert elastine en collageen. Plantaardige vit. E: natuurlijk anti-oxidant.a

10 Voordelen: Maak uw blik intenser Eyeliner Samenstelling 98% van natuurlijke oorsprong 2,9% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie en zonder phenoxyethanol. De "waterbasis" van deze formule vervangt de solventen die zeer agressief zijn voor de huid. Dankzij zijn verzorgende formule kunt u hem meerdere keren na elkaar aanbrengen zonder de wimpers te beschadigen. Doeltreffende verzorging voor gevoelige ogen. Doel: Maakt de wimpers langer en dikker, beschermt ze en maakt uw blik intenser. Acaciahars: verzacht en kalmeert de kwetsbare slijmvliezen. Carnauba- of palmwas: beschermt tegen uitdroging. Candellilawas: vormt een beschermende laag. Galamboter: regenereert en revitaliseert. Sucrose: hydrateert, revitaliseert en regenereert. Vitamine E van plantaardige herkomst: natuurlijke antioxidant.

11 Mascaras voor korte of voor lange wimpers. Samenstelling 99% van natuurlijke oorsprong 36,4% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol en zonder PEG. Voordelen: De "waterbasis" van deze formule vervangt de solventen die zeer agressief zijn voor de huid. Dankzij zijn verzorgende formule kunt u hem meerdere keren na elkaar aanbrengen zonder de wimpers te beschadigen. Doeltreffende verzorging voor gevoelige ogen. Doel: Maakt de wimpers langer en dikker, beschermt ze en maakt uw blik intenser. Acaciahars: verzacht en kalmeert de kwetsbare slijmvliezen. Carnauba- of palmwas: beschermt tegen uitdroging. Candellilawas: vormt een beschermende laag. Galamboter: regenereert en revitaliseert. Sucrose: hydrateert, revitaliseert en regenereert. Vitamine E van plantaardige herkomst: natuurlijke antioxidant.

12 Oog en lippenpotloden Samenstelling 100% van natuurlijke oorsprong 54,8% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Tekent uitstekend. Voor een perfect lijntje dankzij de halfzachte geëxtrudeerde stift. Verrijkt met herstellende werkzame stoffen. Houdt lang. Uiterst gemakkelijk aan te brengen. Doel: Breng het product aan rond de oogrand voor een intensere blik. Teken een lijntje rond de omtrek van de lippen om de lippenstift of lippengloss af te bakenen en te voorkomen dat deze uitloopt in lijntjes. Bijenwas: beschermt en herstelt. Galamboter Bio: hydrateert, regenereert en revitaliseert. Bisabolol : anti-irriterend, anti-ontsteking, anti-bacterieel. Vitamine E van plantaardige herkomst: natuurlijke antioxidant, voorkomt veroudering van de huid.

13 Wenkbrauwenpotloden Samenstelling 100% van natuurlijke oorsprong 54,8% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale oliën, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Perfecte tekenkwaliteit. Uiterst nauwkeurig dankzij zijn halfzachte geëxtrudeerde stift. Houdt uitstekend. Natuurlijke afwerking dankzij borsteltje. Doel: Maakt de blik intenser. Tekent de wenkbrauwen bij en maakt ze dikker. Bijenwas: beschermt en herstelt. Galamboter Bio : verzacht en maakt soepel. Bisabolol: anti-irriterend, anti-ontsteking, anti-bacterieel. Vitamine E van plantaardige herkomst: natuurlijke antioxidant.

14 Lippenstift Product 100% van natuurlijke oorsprong 41,8% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Beschermt en hydrateert de lippen dankzij de samenstelling rijk aan plantaardige werkzame stoffen. Houdt uiterst lang. Drie gamma's: mat, glanzend, met lovertjes. Eén discreet aroma per gamma. Doel: Biedt een uitgebreide keuze aan kleuren, texturen en effecten waarbij comfort, houdbaarheid en plezier samengaan. Ricinusolie: verbetert het hydraterend vermogen van de huid. Extract van rode thee of Rooibos: plantaardig conserveermiddel en antioxidant. Olijfwas: verzacht en maakt soepel. Galamboter Bio: hydrateert, regenereert en revitaliseert. Jojobaolie Bio: verstevigt de vermoeide huid en maakt ze zacht. Abrikozenolie, en abrikozenwas Bio: voedt en revitaliseert. Druivenpitolie Bio: rijk aan essentiële vetzuren. Olijfolie Bio: bevordert de regeneratie van de huid.

15 Kies voor sensualiteit Lippengloss Product 100% van natuurlijke oorsprong 85,2% plantaardige actieve bestanddelen Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Beschermt en hydrateert de lippen. Kleeft niet Beschermt effectief tegen UVA-stralen Houdt uiterst lang. Doel: Voor glanzende, volle en stralende lippen. Gemakkelijk te gebruiken en houdt lang. Ricinusolie: bevordert de hydratatie van de huid. Extract van rode thee of Rooibos: plantaardig conserveermiddel en antioxidant. Abrikozenwas: voedt en revitaliseert. Sucrose: hydrateert, revitaliseert en regenereert. Vitamine E van plantaardige herkomst: natuurlijke antioxidant. Karanja olie: hydrateert en herstructureert.

16 Make-upbasis 99,2% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong, 53,1% plantaardige actieve bestanddelen waarvan 18,45% biologische ingrediënten afkomstig is uit de biologische landbouw. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Romige textuur. Gaat bruine vlekken tegen De abrikooskleurige basis zorgt voor een gezonde teint en de witte basis vangt het licht op. Inhoud 50 ml, navulbaar met de tube. Doel: Bereidt de huid voor en zorgt dat de make-up optimaal houdt. Laat toe om de fond de teint gemakkelijk en snel aan te brengen. Hydrolaat van korenbloem Bio: ontzwelt, verzacht, kalmeert. Derivaat van olijfolie: maakt de huid soepel en zijdezacht. Zoete amandelolie uit Kalahari Bio: hydrateert en verzacht. Watermeloenolie CE: regenereert en herstructureert. Olijfextract: maakt de huid zacht. Niet comedogeen. Heermoes Bio: verstevigt, voegt mineralen toe en ontsmet. Kassiawas: gaat bruine vlekken tegen. Sesamolie Bio ence: doeltreffend in de strijd tegen de vrije radicalen. Baobab olie CE: hydraterend en voedend.

17 Fonds de teint Samenstelling 99,00% van natuurlijke oorsprong, 61,75% plantaardige actieve bestanddelen waarvan 30,45% biologische ingrediënten. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol en zonder PEG. Voordelen: Romige textuur. Natuurlijke dekking Gaat veroudering tegen Inhoud 50 ml, navulbaar met de tube. Comfortabel en hydraterend. Doel: Maakt de teint egaal en bevat plantaardige werkzame stoffen die de huid verzorgen. Deze fond de teint is uiterst geschikt voor de droge of gemengde huid. Hydrolaat van korenbloem Bio : verzacht, kalmeert, ontzwelt. Zachte amandelolie Bio : hydraterend en verzachtend. Jojobaolie Bio : hydrateert en herstructureert de ruwe huid. Baobab CE: hydraterend en voedend. Watermeloenolie uit Kalahari CE : regenereert en herstructureert. Olijfextract: maakt de huid zacht. Niet comedogeen. Heermoes Bio : verstevigt, voegt mineralen toe en ontsmet. Derivaat van olijfolie: maakt de huid soepel en zijdezacht.

18 Vloeibare fond de teint NIEUW lancering september 2006 Samenstelling 99% van natuurlijke oorsprong, 42,8% plantaardige actieve bestanddelen waarvan 26,40% biologische ingrediënten. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol en zonder PEG. Voordelen: Lichte textuur. Dekkend Natuurlijk transparant uitzicht Aanbrengen na een witte basis voor een perfecte afwerking Gemakkelijk aan te brengen. Doel: Maakt de teint egaal met een natuurlijke transparante afwerking. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de vette huid Derivaat van olijfolie Bio : maakt de huid soepel en zijdezacht. Hydrolaat van korenbloem Bio : verzacht, zuivert en ontzwelt. Zoete amandelolie Bio: hydrateert en verzacht. Watermeloen olie uit Kalahari CE : regenereert en herstructureert. Heermoes Bio : verstevigt, voegt mineralen toe en ontsmet. Baobabolie CE : voedt, verzacht en beschermt. Jojobaolie Bio : hydrateert en herstructureert.

19 Compacte fond de teint NIEUW lancering september 2006 Samenstelling 100% van natuurlijke oorsprong, 68% plantaardige actieve bestanddelen waarvan 14% biologische ingrediënten. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Voordelen: Romige textuur. Poederachtige afwerking Natuurlijke dekking Comfortabel en hydraterend. Doel: Garandeert een goede dekking zonder een overdaad aan materie. Aanbevolen voor de droge en gemengde huid. Zoete amandelolie Bio : hydrateert en verzacht. Galamboter Bio : hydrateert en revitaliseert. Baobabolie CE : voor diepgaande bescherming van de huid. Was van Carnauba palm: beschermt tegen deshydratatie. Teintcorrector Samenstelling 100% van natuurlijke oorsprong, 68% plantaardige actieve bestanddelen waarvan 14% biologische ingrediënten. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol of petroleumderivaten en zonder PEG. Doel: Onvolmaaktheden, kringen en wallen onder de ogen verdoezelen en bepaalde delen van het gezicht meer structuur geven door te spelen met licht en schaduw. Voordelen: Groene corrector voor rode vlekken. Bijenwas: voedt, beschermt en herstelt. Derivaat van olijfolie: verzachtend, niet comedogeen. Zoete amandelolie Bio : hydrateert en verzacht. Baobabolie CE: beschermt de huid. Galamboter Bio : hydrateert en revitaliseert.

20 Voordelen: Zachte reiniging. Doel: Reinigt en zet de verzorgende werking van de make-up verder. Zoete amandelolie Bio: hydrateert en verzacht. Watermeloenolie uit Kalahari CE : regenereert en herstructureert. Baobabolie CE : hydraterend en voedend. Sesamolie BioenCE: doeltreffend in de strijd tegen de vrije radicalen. Galamboter Bio : rijk aan natuurlijke vitamines A, E en F. Hydrolaat van korenbloem Bio : verzacht en ontzwelt. Reinigingslotion Voordelen: Reinigingsmelk Samenstelling 99,2% van natuurlijke oorsprong, 11,5% plantaardige actieve bestanddelen waarvan 11,1% biologische ingrediënten. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol en zonder PEG. Samenstelling 98,8% van natuurlijke oorsprong, 10,7% plantaardige actieve bestanddelen waarvan 10,6% biologische ingrediënten. Zonder parabeen, zonder minerale olie, zonder phenoxyethanol en zonder PEG. Laat de weefsels ontzwellen. Ideaal voor de oogomtrek en de gevoelige zones. Doel: Voltooit de reiniging en verstevigt de weefsels. Heermoes: verstevigt en ontsmet. Hydrolaat van korenbloem Bio: werkt verzachtend en ontzwellend. Hydrolaat van anijs Bio: geeft een gevoel van welbehagen en is relaxerend.

21 Nagelverzorging Zonder parabeen, zonder tolueen, zonder formol en zonder colofaan. Verzorgingsolie 99,3% plantaardige werkzame stoffen. Voordelen: Bevordert de groei. Voedt en hydrateert. Doel: Bevordert de groei van de nagels, hydrateert en beschermt de nagels. Basis met dubbele werking Voordelen: Intense glans. Fixeert de nagellak. Doel: Gebruik deze basis afzonderlijk voor een natuurlijke glans, of vóór en na een gekleurde nagellak voor een langdurige houdbaarheid. Verharder Voordelen: Bevordert de groei van de nagels. Verrijkt met methionine Beschermt de nagels. Doel: Een doorzichtige verzorging die de groei en de weerstand van slappe, breekbare, gespleten of korte nagels bevordert. Nagellak Drie gamma's: 1 gamma matte kleuren, 1 gamma kleuren met parelmoer, 1 gamma french manicure. Voordelen: Kleine inhoud Flacons om te verzamelen.

22 Onmisbare accessoires De koffertjes Kies uw koffertje! Kies uw kleuren! Verander naar hartenlust! Navulling of nieuw product? De Couleur Caramel poeders passen zich aan aan elke situatie. Stel naar hartelust uw eigen kleurenpalet samen en laat het mee evolueren op het ritme van uw wensen. De make-up tas Praktisch, stijlvol en elegant. Om al uw Couleur Caramel producten gemakkelijk op te bergen.

23 Potloodslijper De penselen Poederdonsje Voorgesneden natuursponsje De penselen van Couleur Caramel zijn gemaakt van edele en uiterst performante materialen. Zij maken het aanbrengen van de make-up uiterst gemakkelijk en aangenaam. Poederpenseel Kit minipenselen Mousse applicator Blushpenseel Schuin penseel Plat penseel Bolpenseel Lippenpenseel

24 Make-up advies Kies drie kleuren oogschaduw. Breng eyeliner of oogpotlood aan rond de buitenhoek van het oog om uw blik intenser te maken. Breng met de mousse-applicator de lichtste oogschaduw aan in de binnenste ooghoek, de donkerste oogschaduw op de buitenste ooghoek en de tussenliggende oogschaduw op het midden van het ooglid. Met het bolpenseel kunt u gemakkelijk vloeiende overgangen maken tussen de lichtste oogschaduw in de middelste ooghoek, de middelste en de donkerste oogschaduw. Dankzij de micronisatie kunt u perfecte overgangen realiseren. Aarzel niet om indien nodig correcties aan te brengen door een bepaalde kleur opnieuw aan te brengen. Om uw blik op te lichten, brengt u met het bolpenseel een vleugje parelmoer aan op het midden van het ooglid. Breng mascara aan op uw wimpers om uw blik dieper te maken. Nog meer goede raad: Modetrends evolueren en volgen elkaar op. Make-up aanbrengen is ook een spel: geniet ervan, vernieuw in functie van uw humeur en uw wensen, ontdek het plezier van creatief zijn

25 Maak uw huid grondig schoon door de natuurlijke en verzorgende reinigingsmelk van Couleur Caramel met de vingers aan te brengen in cirkelvormige bewegingen. Gebruik daarna een verstevigende lotion. Nadat u een make-upbasis, bijvoorbeeld in crèmevorm hebt aangebracht, brengt u met de vingers of met het sponsje de fond de teint van Couleur Caramel aan. Werk van het midden van het gezicht naar de zijkanten toe en breng de fond de teint gelijkmatig aan. Opgelet: kies de kleur die uw huidskleur het dichtst benadert. Breng daarna op de donkere zones rond de ogen, op de neusvleugels en op de zones die u wilt corrigeren, een corrector aan die een tintje lichter is dan de fond de teint. Breng daarna een los poeder van Couleur Caramel aan om uw teint te fixeren en egaal en mat te maken. U kunt dit poeder gemakkelijk aanbrengen met een sponsje door het zachtjes op uw gezicht te deppen. U kunt ook Terre Caramel gebruiken voor een gebruind effect op het hele gezicht. Breng om te eindigen een beetje blush aan op de jukbeenderen voor een gezonde teint. Werk van de buitenkant naar de binnenkant toe.

26 Nog meer goede raad voor perfecte lippen Om uw lippen meer structuur te geven, kunt u de rand van de lippen tekenen met een lippenpotlood, zodat uw lippenstift of -gloss niet uitloopt. Voor een perfecte houdbaarheid vult u de lippen daarna op met hetzelfde potlood en wrijft u de kleur uit met het lippenpenseel. Fixeer uw make-up daarna met een transparant los of compact poeder. Breng uw lippenstift aan met behulp van een lippenpenseel. Voor extra glans kunt u uw lippen afwerken met een gloss. Tip: Breng eerst lippenstift of -gloss aan en breng daarna heel lichtjes en gelijkmatig lovertjes aan met behulp van het bolpenseel.

27 Nog meer goede raad voor een snelle make-up Breng een compact poeder aan op het hele gezicht met behulp van het poederpenseel. Voor een gebruind effect gebruikt u Terre Caramel op het hele gezicht. U verkrijgt een gezonde teint door blush van boven naar onder aan te brengen op de jukbeenderen. Teken de rand van de lippen na met een lippenpotlood en werk af met lippenstift of gloss. Voor de ogen: Na het aanbrengen van een streepje rond de oogrand en kiest u twee kleuren oogschaduw. Breng de lichtste kleur met behulp van de mousse-applicator aan in de binnenste ooghoek. Breng vervolgens de donkerste kleur aan op de buitenste ooghoek. Met behulp van het bolpenseel kunt u de kleuren gemakkelijk in elkaar laten overvloeien.

28 Uittreksel uit het Couleur Caramel charter voor duurzame ontwikkeling: Duurzame ontwikkeling is volgens ons vanzelfsprekend om samen te werken aan een gelukkige, hoopvolle en evenwichtige toekomst, waar iedereen begrip toont en rekening houdt met elkaar. Het Couleur Caramel charter voor duurzame ontwikkeling omvat geen nauwkeurig meetinstrument. Het voorziet geen evaluatie of certificaat. Het vraagt een engagement voor zichzelf en voor persoonlijke en professionele keuzes. Het verwoordt een enthousiast verlangen om altijd meer tevredenheid te genereren op alle niveaus van het leven. Het gaat om een engagement, een standpunt, een wereldbeeld en een oproep tot gezond verstand. Uw Couleur Caramel verkooppunt:

Onmisbare accessoires

Onmisbare accessoires Onmisbare accessoires De koffertjes Kies uw koffertje! Kies uw kleuren! Verander naar hartenlust! Navulling of nieuw product? De Couleur Caramel poeders passen zich aan aan elke situatie. Stel naar hartelust

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON

DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON DE NIEUWE ZONNELOOK: VOOR EEN FLIRT MET DE ZON Met de nieuwe, verleidelijke zonnelook van MARIA GALLAND kan u met volle teugen van de zomer genieten. Niet alleen zorgen deze decoratieve producten voor

Nadere informatie

Photo Finish. Vloeibare, heldere en matmakende foundation, zonder olie, Van lange duur

Photo Finish. Vloeibare, heldere en matmakende foundation, zonder olie, Van lange duur ITALY 10 Photo Finish Vloeibare, heldere en matmakende foundation, zonder olie, Van lange duur Voor een schitterend gelaat. Garandeert een onberispelijk effen, mat en natuurlijk effect. Perfecte dekking

Nadere informatie

BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE

BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE BLACK IN A FLASH MASCARA SPECTACULAIR ZWART: BUITENGEWONE VISUELE EFFECTEN OGENBLIKKELIJK VOLUME PROFESSIONELE KROMMING EXTENSIE DEFINITIE De formule Hi-Tech verbetert het uitzicht van de wimpers door

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

De collectie DE TEINT DE OGEN DE LIPPEN

De collectie DE TEINT DE OGEN DE LIPPEN De collectie DE TEINT DE OGEN DE LIPPEN C.C. CREAM ONMIDDELIJKE UITSTRALING Een super zachte applicatie, een zijdeachtige en fluweelachtige textuur voor een perfecte teint! De CC voordelen, de verzorging

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte

Expert in natuurlijke cosmetica. Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION. PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte Expert in natuurlijke cosmetica Nr. 1 Cosmeticamerk* in Frankrijk NUTRITION PERSRUIMTE www.yves-rocher.com/nl/persruimte CULTURE BIO NUTRITION met BIOLOGISCHE HONING & muesli T TA BIOLOGISCHE BESTA HERKO

Nadere informatie

COLLECTIE HERFST-WINTER 2015 Onmiddellijk beschikbaar

COLLECTIE HERFST-WINTER 2015 Onmiddellijk beschikbaar COLLECTIE HERFST-WINTER 2015 Onmiddellijk beschikbaar De trends De herfst-winter make-up 2015-2016 werd aan de wereld getoond bij de podiumdéfilés tijdens de Fashion Weeks. Dit zijn de niet te missen trends!

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET.

Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. Aanbiedingen geldig van donderdag 03/10 t.e.m. woensdag 09/10/2013. DELHAIZE CARE, DRAAG ZORG VOOR UZELF EN UW BUDGET. VL W. 41/2013 EEN FRISSE EN PROPERE HUID. Een mooie huid, dat is in de eerste plaats

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

KLEUR & SFEER NUDE. Baby Doll PINK. Seconde peau

KLEUR & SFEER NUDE. Baby Doll PINK. Seconde peau LENTE ZOMER COLLECTIE 2015 Beschikbaar: Februari 2015 KLEUR & SFEER KLEUR & SFEER NUDE Baby Doll PINK Seconde peau KLEUR & SFEER Een delicaat vleugje zachtheid en frisheid waait over de Lente-Zomer Collectie

Nadere informatie

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten:

Foundation. Rouge. Shadow/Shaping. Poeder. Oogschaduw. Eyeliner 14-1-2014. Soorten. Zo aanbrengen dat het past bij de gezichtsvorm Soorten: Eisen make-up make-up Onschadelijk voor de huid Kleurvast Makkelijk aan te brengen Mag geen harde laag vormen Regels Dag make-up: zo natuurlijk mogelijk Avond make-up: mag zwaarder i.v.m. kunstlicht Naar

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

pui pui Pui Pui. Highlights beauty!

pui pui Pui Pui. Highlights beauty! make-up pui pui Chic en luxueus, met een stoere edge. Pui Pui is hét make-up merk met charisma. Pui Pui make-up onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique

Nadere informatie

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Embargo: 15 augustus 2012 Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Dr.Hauschka Cosmetica presenteert najaars/winterlook 2012 Rijswijk juni 2012 Wie een druk leven heeft weet: juist vanuit

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine

MAGAZINE BOX DECEMBER. Time to Shine MAGAZINE BOX DECEMBER Time to Shine HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox StyleToneBox styletone.com Je hebt hem! De eerste vernieuwde StyleTone 2.0 versie van onze boxen! Compleet met

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

Verzamel alle kleuren!

Verzamel alle kleuren! Créateur de la Cosmétique Végétale Verzamel alle kleuren! door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk VERZAMEL ALLE KLEUREN! Bent u een beginnende make-upgebruikster, maakt u zich alleen op voor speciale

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014

Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Van nature zacht! 12 mei t/m 18 juli 2014 Verzorging voor de allerkleinste! NIEUW! Met veel trots introduceren we de nieuwe Baby collectie. Beide producten zijn dermatologisch getest, hypoallergeen en

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten.

Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Aguacate Aguacate & Co is een onafhankelijke, retailer op het gebied van organische huidverzorgingsproducten. Op Aguacate & Co richten we ons op het leveren van de beste organische en volledig natuurlijke

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT

1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT 1.1 AROMA MOSAÏC BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT Deze prijzen van alle hieronder genoemde behandelingen zijn inclusief 19% BTW. De nieuwe adviesprijzen voor de behandelingen van DECLÉOR zijn in 2006 als

Nadere informatie

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen Make-upadvies bundel Make-up voor alle richtingen Inhoud 1. Stappenplan...3 2. Verschillende gelaatsvormen....4 1.1 Ronde gelaatsvorm....4 1.2 Langwerpige gelaatsvorm....4 1.3 Vierkante gelaatsvorm....4

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR HAIRDESIGN Blokker Cursusinhoud Het doel van de make-up cursus is dat de cursist leert wat voor make-up het beste bij haar past. Welke kleuren moet ze gebruiken om het optimale resultaat te krijgen? Welke

Nadere informatie

Soft Fusion LipBalm Een onweerstaanbaar lichte textuur. Deze transparante lippenstift geeft uw lippen onmiddellijk een frisse en charmante uitstraling. DE HUID VAN LIPPEN IS KWETSBAAR HYDRATEREN IS BELANGRIJK

Nadere informatie

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH

ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH ONLY YOU NAIL CARE RELAUNCH Droom jij ook van mooie, veerkrachtige nagels die niet breken? Van gevoede nagelriemen en gezond uitziende nagels? Van snelle manicures met een perfect resultaat? Dan is het

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

zorgt voor de (aller)kleinsten

zorgt voor de (aller)kleinsten Rivadouce zorgt voor de (aller)kleinsten Ontwikkeld in 1971 om een antwoord te bieden aan de noden van kraamafdelingen. Bijna 45 jaar geniet Rivadouce de erkenning van de medische wereld en wordt gebruik

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 13 juli t/m 18 september 2015 Nieuw in de collectie Zomers fris en fruitig Botanicals Exfoliating Body Scrub 200 ml Deze heerlijk frisse body scrub verwijdert dode huidcellen waardoor

Nadere informatie

100% pure mineral powders by Greet Hoedeman

100% pure mineral powders by Greet Hoedeman 100% pure mineral powders by Greet Hoedeman e - London - Nieuwegein - New York - Barcelona - Amsterdam - Berlin - Bruxelles - Istanbul - Paris - Stockholm - Tokyo - Copenhagen - Moscow - Ca Hartelijk gefeliciteerd

Nadere informatie

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker

Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Moisture Mask Hydraterend en reinigend masker Waarom uw klanten een masker moeten nemen Een masker is eigenlijk een versneld werkende cleanser, toner en moisturiser in één. Maskers hydrateren of absorberen

Nadere informatie

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar

ANTI-AGING SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE voor de droge, vetarme, vochtarme, rijpere huid. vanaf 40 jaar SYSTEM ABSOLUTE CLEANSING LOTION Een milde en zijdezachte reinigingslotion - Voor de droge huid met gebrek aan elasticiteit

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

Delhaize Care, draag zorg voor uzelf en uw budget.

Delhaize Care, draag zorg voor uzelf en uw budget. Delhaize Care, draag zorg voor uzelf en uw budget. Meer dan 500 kwaliteits tot 40% goedkoper. VL W. 13/2013 2 Care, verzorgings tegen zachte prijsjes voor het hele gezin! Onder het merk Care stelt Delhaize

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

\' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil. www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684

\' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil. www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684 \' $'*n'' Ciezoilllher.i vilrr Dinnenuil www.v ita I ite itsw i n kel. n I Tel:0516-523684 wa ili" Àl\t ï [: :,'":i ïil1\,4,,;,:; r';i- ', -."*.."'.,w**'oww*s'ds I DROGË TOT ZEER DROGE HUID. REINIGEN (traditionele

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

Hoe was en verzorg je de huid van je baby?

Hoe was en verzorg je de huid van je baby? JE BEWUST MILDERE KEUZE Hoe was en verzorg je de huid van je baby? Met tips van Lou Louise Inhoud 3 Spetterpret én zorgzame bescherming in één! 5 Ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama s

Nadere informatie

Uw Lancaster Beauty Salon

Uw Lancaster Beauty Salon Uw Lancaster Beauty Salon LANCASTER LUXE ANTI-AGeING BEAUTY BEHANDELINGEN. De luxe Lancaster anti-ageing beauty behandelingen vertalen de allernieuwste technieken naar een uiterst comfortabele manier om

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux

PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux PRODUCTEN ANESI OOGVERZORGING Fluide Démaquillant Yeux Voor een uiterst zachte démaquillage van wimpers, oogleden en oogcontouren. Verwijdert zelf waterproof make-up zonder te irriteren. 125 ml 22 Sérum

Nadere informatie

Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop

Workshop visagie bij Studio Looks. Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop Workshop visagie bij Studio Looks Leer je unieke schoonheid en identiteit te benadrukken tijdens deze workshop Bij deelname aan de workshop ontvangt u 20% kassa korting op alle artikelen Haarmode Goes

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Unique Glow. 1. Breng de Eye Definer 05 aan. 4. Breng kleur 02 van het Eyeshadow Palet. De avontuurlijke look voor elke dag.

Unique Glow. 1. Breng de Eye Definer 05 aan. 4. Breng kleur 02 van het Eyeshadow Palet. De avontuurlijke look voor elke dag. Unique Glow De avontuurlijke look voor elke dag. Breng als basis de Dr. Hauschka Foundation aan in een tint die afgestemd is op de kleur van jouw huid. Breng voor een frisse uitstraling Light Reflecting

Nadere informatie

probleem-oplossende huidverzorging

probleem-oplossende huidverzorging probleem-oplossende huidverzorging Wat zijn cosmeceuticals? Cosmetische farmaceutica met hoog gedoseerde werkzame stoffen en krachtige werking Zichtbare huidverbetering door aanpassing huidstructuur Solutions:

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer

Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente. zomer Dermatologische verzorgingsproducten Made in Switzerland. lente zomer 2008 VERSTEVIGENDE LICHAAMSVERZORGING Wie heeft nog nooit een of ander wonderproduct geprobeerd dat veel belooft maar uiteindelijk

Nadere informatie

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015

Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Zachte zomerhuid 13 mei t/m 18 juli 2015 Milde verzorging voor de allerkleinsten Gentle Baby Hair & Body Wash 240ml (17980) Deze milde, PH-gebalanceerde wasgel prikt niet in de oogjes en ruikt heerlijk

Nadere informatie

gezonde minerale make-up, goed voor je huid, goed voor de natuur

gezonde minerale make-up, goed voor je huid, goed voor de natuur gezonde minerale make-up, goed voor je huid, goed voor de natuur MINERALE FOUNDATION 100% minerale foundation poeder speciaal geformuleerd voor alle soorten huidtypes perfecte dekking laat de huid er natuurlijk

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Binnen 7 dagen resultaat *.

Binnen 7 dagen resultaat *. Excellente voeding voor de huid Binnen 7 dagen resultaat *. Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

BE Dazzling Summer 2016 Collection

BE Dazzling Summer 2016 Collection BE Dazzling Summer 2016 Collection BE Dazzling Summer 2016 Collection De BE Creative Make Up Summer 2016 collectie bevat een selectie zomerse, hedendaagse, producten met een knipoog naar vintage chic.

Nadere informatie

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging.

bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. De huid reinigen bestaat uit twee essentiële stappen: make-up verwijderen, maar ook de onzuiverheden die een gevolg zijn van luchtverontreiniging. Door een slecht gereinigde huid raken de poriën uiteindelijk

Nadere informatie

EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS. RoC BESCHERMT U

EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS. RoC BESCHERMT U EEN NIEUWE GENERATIE 2 IN 1 FLUIDS RoC BESCHERMT U Persdossier februari 2014 Meer dan de helft van de Belgische vrouwen gebruikt hetzelfde zonnebeschermingsproduct voor gelaat en lichaam RoC, een pionier

Nadere informatie

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis Visagie Hetty van Mierlo Basis Harmonie Symmetrie Rouge/Blush Wenkbrauwen Lippen Inhoud Inleiding 5 1 Een starterspakket 6 2 De werkplek 20 3 Portfolio 23 4 Kleur 26 5 Licht 34 6 De huid 36 7 Gezichtsvormen

Nadere informatie

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser

Micellar Mousse. Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Micellar Mousse Purifying & Nourishing Effortless Rinse-Off Cleanser Inspiratie Micellar Mousse gaat een stap verder door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen

Nadere informatie

Sheer Cover III 2 Tel Sell

Sheer Cover III 2 Tel Sell TIPS EN TRUCS Beste vriendin, Wij danken u dat u de keuze voor Sheer Cover III heeft gemaakt. Deze veelzijdige make-up is meer dan alleen een foundation. Het is een compleet schoonheidssysteem, dat in

Nadere informatie

3 DETOX THEEËN. REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! Créateur de la Cosmétique Végétale. Nr 1 in gezichtsverzorging

3 DETOX THEEËN. REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! Créateur de la Cosmétique Végétale. Nr 1 in gezichtsverzorging Créateur de la Cosmétique Végétale REINIGEN: Stap 1 voor een jeugdigere(1) huid! In omzet van 2004 tot 2009. In hoeveelheid verkochte producten van 2006 tot 2009. *Bron: Kantar World Panel Beauty 2009.

Nadere informatie

Eisen make-up MAKE-UP. Regels. Voorbehandeling. Camouflage. Foundation 29-10-2013

Eisen make-up MAKE-UP. Regels. Voorbehandeling. Camouflage. Foundation 29-10-2013 Eisen make-up MAKE-UP Onschadelijk voor de huid Kleurvast Makkelijk aan te brengen Mag geen harde laag vormen Regels Dag make-up: zo natuurlijk mogelijk Avond make-up: mag zwaarder i.v.m. kunstlicht Naar

Nadere informatie

MAGAZINE BOX JANUARI. Fresh start

MAGAZINE BOX JANUARI. Fresh start MAGAZINE BOX JANUARI Fresh start HELLO BEAUTY! /StyleToneBox /GET SOCIAL @styletonebox happy new year to you! /NEXT BOX... StyleToneBox styletone.com /STYLE FAVOURITE Het is inmiddels 2019 en wij hopen

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

Helder, stralend, fris!

Helder, stralend, fris! Helder, stralend, fris! 11 september t/m 10 november 2017 Voor een vlekkeloze uitstraling Speciaal voor jou als gastvrouw! Onze fijne Apricot Body Dew t.w.v. 22,50 cadeau als dank voor het geven van een

Nadere informatie

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants

Wij geven u ook met plezier meer info betreffende onze producten. Vichy deodorants Beste bezoeker, Hier vindt u een overzicht van lopende promoties, die wij u momenteel aanbieden in onze apotheek. Deze acties lopen steeds zolang de voorraad strekt. Wilt u op regelmatige basis op de hoogte

Nadere informatie

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015

Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Helder en fris 14 september t/m 13 november 2015 Verminder roodheid en couperose in slechts 7 dagen! Ultra Care+ Redness Relief Concentrate 50 ml (10717) Dit serum is speciaal ontwikkeld om roodheid en

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT

PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT PRESENTEERT EEN VEDERLICHTE REINIGENDE OLIE DIE DE GELAATSREINIGING S AVONDS VEREENVOUDIGT Dankzij Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil gebruikt u voortaan maar één gezichtsreiniging meer! December

Nadere informatie

Stralend de zomer door!

Stralend de zomer door! Stralend de zomer door! 10 juli t/m 13 september 2013 Stralend de zomer door! Welkom bij de juli aanbiedingen. Deze brochure staat in het teken van de zomer en dan met name producten die zorgen voor een

Nadere informatie

Een zuivere huid = een schone huid!

Een zuivere huid = een schone huid! Een zuivere huid = een schone huid! 13 januari t/m 14 maart 2014 NIEUW! Nutri-Rich Nourishing Masque Een intensief verzorgend masker waarvan bewezen is dat het de huid tot 4 uur na aanbrengen nog hydrateert!

Nadere informatie

JET BLACK STIFT EYELINER - VLOTTE EN INTENSE LIJN LANGDURIG

JET BLACK STIFT EYELINER - VLOTTE EN INTENSE LIJN LANGDURIG Jet Black Collection JET BLACK STIFT EYELINER - VLOTTE EN INTENSE LIJN LANGDURIG Een Eyeliner met grafische precisie om de ogen te omgeven met een delicate, comfortabele en nauwkeurige punt, voor een vlotte

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

GRAND ROUGE. Lipstick. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr.1 in MAKE-UP* in Frankrijk

GRAND ROUGE. Lipstick. Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica. Nr.1 in MAKE-UP* in Frankrijk Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Nr.1 in MAKE-UP* in Frankrijk GRAND ROUGE Lipstick FEBRUARI 2013 * In omzet over 2011 (damesproducten). * Bron: Kantar Worldpanel Beauty 2011 Panel Vrouwen individueel.

Nadere informatie

s u n Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de

s u n Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Duitsland: MALU WILZ Beauté GmbH Gaussstrasse 11 D-85757 Karlsfeld-München www.maluwilz.de Nederland: HAPARKO cosmetics Postbus 129 3340 AC Hendrik Ido Ambacht (NL) www.haparko.nl s u n MALU WILZ producten

Nadere informatie

Certificatie Naobay ORIGIN

Certificatie Naobay ORIGIN ORIGIN is een complete productlijn gericht op het verjongen van de huid. Alle producten in deze lijn bevatten extracten of oliën afgeleid van essentiële olie van sinaasappel, rijst en tijgernoten, traditioneel

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie