Rasenberg EVENT. Zondag 18 November. Uitnodiging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rasenberg EVENT. Zondag 18 November. Uitnodiging"

Transcriptie

1 Rasenberg Zondag 18 November EVENT Uitnodiging

2

3 Uitnodiging Zondag 18 November Rasenberg EvenT 2012 Deelnemende bedrijven: Elke dag genieten van een tijdloze schoonheid in harmonie met haar natuurlijke omgeving. Iedere impressieschets van de ontwerpafdeling en iedere sfeerfoto van het eindresultaat schenkt me die voldoening. Nu de industriële trend doorzet worden ranke stalen kozijnen in moderne en rustieke woningen toegepast. Een oogstrelende afwisseling in het landelijk design. Modern en klassiek naadloos met elkaar verweven. Het is voor mij onmogelijk om de dagelijkse gebruiker van al die projecten te zijn. Toch voel ik het bezit van een authentieke erfenis, het resultaat van vakmanschap. Leo Rasenberg. We nodigen u uit deze sfeer te proeven op het Rasenberg-Event 2012 op zondag 18 november. U bent van harte welkom tussen 11:00-17:00 uur. Locatie: Oude Kerkstraat 32, 4921 XE MADE. Bezoek ons alvast op internet:

4 Van Gemert Zwembaden & Sauna s Wellness zoals het beleefd moet worden. Voor velen is het een droom, voor U wordt het binnenkort werkelijkheid: De aanleg van uw eigen wellness. Sinds 1972 creëert familiebedrijf Van Gemert Zwembaden & Sauna s in het Brabantse Mill samen met haar 26 medewerkers Uw eigen droomomgeving. Stijlvol en met gevoel voor schoonheid. Leverancier en installateur voor de zakelijke en particuliere markt van (binnen) zwembaden, zwembadoverkappingen, whirlpools, sauna s en stoomcabines. Stam Hoveniers Tuinbeleving in Stijl! Een tuin met klasse. Persoonlijk en op maat gemaakt. We zijn trots op de kenmerkende signatuur van ons familiebedrijf. Stam Hoveniers ontwerpt tuinen met passie en vakmanschap, gebruikmakend van duurzame materialen. Tuinen met klasse waarin onze visie wordt doorvertaald in uw tuinwens. Heerlijk loungen op uw zonneterras, barbecueën met vrienden of relaxen in uw poolhouse na een frisse duik in uw zwembad. Een tuin laat zien wie u bent en is in onze visie pas echt goed wanneer deze in harmonie is met uw huis. Wij zorgen dat de tuin een weerspiegeling is van uw smaak.

5 Woonscan Plus Lang, comfortabel, veilig en stijlvol wonen Global Slapen in eigen stijl Als interieurontwerper willen we u graag helpen bij de creatie van uw welkom thuis gevoel. Een woning waarin u echt thuis komt en waarin u lang, comfortabel, veilig en stijlvol kunt wonen. Dit geldt voor iedereen, van jong tot ouder, ook wanneer de mobiliteit eventueel afneemt. We vinden het belangrijk dat u lang kunt blijven genieten van uw woning. In ons interieuradvies/ontwerp nemen we dan ook indien van toepassing en gewenst het onderdeel levensloopbestendigheid mee. Wij maken in onze ontwerpen graag gebruik van mooie, stijlvolle producten, materialen en kleuren. Woorden als diepte, evenwicht, beleving, juweel en ambiance zijn de basis voor onze ontwerpen. Van de makers zelf: stijlvolle boxsprings, exclusieve bedden, maatwerk opbergmeubelen en doordachte slaapkamer inrichtingen. Global slapen in eigen stijl is een familiebedrijf dat slaapkamermeubelen in eigen beheer ontwerpt en produceert. Wij helpen u uitstekend met uw persoonlijk slaapcomfort, de mooiste bedden en boxsprings tot en met de inrichting van uw complete slaapkamer. Wilt u zichzelf bovendien extra verwennen met heerlijk zacht beddengoed? Met onze prachtige stoffen voor bedtextiel transformeert u uw slaapkamer tot een oase van comfort, elegantie en rust.

6 BVO Vloeren Bijzondere houten vloeren Mooi wonen begint bij de basis - ons credo zegt het allemaal: een zorgvuldig en met smaak uitgekozen houten vloer is een sfeerbepalend onderdeel van het interieur. Onze gehele bedrijfsvoering is erop gericht u te begeleiden naar deze vloer. We inspireren u met onze collectie en verbluffen u met ons vakmanschap. Daarnaast is onze verregaande service een groot goed. Naast ons uitgebreide assortiment parket en houten vloeren, kunt u BVO Vloeren tevens benaderen voor het renoveren of onderhouden van uw huidige vloer. Exclusive Steel Staal een prachtig materiaal Een stalen kozijn roept onbewust het beeld op van die ijzersterke vakman aan een groot vuur. Met de enorme klappen van zijn hamer vormt hij het staal op zijn aambeeld. Dat beeld is deels geromantiseerd maar het eindproduct is wel degelijk puur ambachtelijk handwerk. Binnen een authentieke sfeer zorgt de smederij ervoor dat de eigenschappen van staal optimaal tot hun recht komen.

7 EVM Exclusieve Verlichting Made Korse Juwelier & Diamantair Exclusiviteit en klasse gaat tot in de details. Prachtige buitenlampen en authentieke lantaarnpalen die de sfeer van de mooiste steden van Europa dragen, zorgen voor zowel de verlichting als een stijlvolle afwerking. Niet alleen de verlichting is exclusief maar ook het schakelmateriaal. Het resultaat is een oogstrelende lichtbron. Sinds 1977 geeft Juwelier Korse de voorkeur aan juwelen en sieraden welke zich onderscheiden. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere vormgeving en kwaliteit die uitsteekt boven de collecties van de doorsnee Nederlandse juwelier. Om een blijvende herinnering aan een bijzonder moment te geven, geeft u een sieraad uit onze schitterende collectie.

8 Staal Makelaars Uw specialist in het buitengebied Estta Mooie tanden, natuurlijk vormgegeven Bent u op zoek naar uw droomhuis of zoekt u juist een koper voor uw woning? Dan kunt u bij ons terecht! Staal Makelaars, gevestigd in Made, is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van onroerend goed voornamelijk gelegen in het buitengebied van Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Tevens zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en verkopen van woonkavels. Wonen in het buitengebied nu ook voor u mogelijk! Kijk voor het ruime aanbod op onze website of neem telefonisch contact op met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar op tel.nr.: Kortom bent u liefhebber van het buitenwonen dan biedt Staal Makelaars u de sleutel tot succes. Wij maken facings en kronen die tot in detail bij je passen. Estta facings, kronen of implantaatkronen worden gemaakt met vakmanschap en de beste materialen. Met het door Estta ontwikkelde Smile Treatment bereiken we duurzame eindresultaten met een hoge esthetische waarde. We werken vanuit de Estta studio in Made, passen en plaatsen gebeurd in onze sfeervolle tandartspraktijk Mondzaken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor natuurlijk mooie tanden? Informeer vrijblijvend per mail of telefoon. Of maak direct een afspraak voor een consult met event korting op

9 D&D Delicatessen Puur en persoonlijk Laat u zich meenemen op een ontdekkingsreis langs de diverse producten en geniet ervan op onze proeverij. Informeer vrijblijvend. Ook verzorgt D&D Delicatessen graag uw tapatafel of buffet. Natuurlijk bent u welkom in onze winkel waar u de keuze heeft uit diverse hapjes, maaltijden of pizza s uit eigen keuken, maar ook voor een leuk cadeau. Finest Outdoor Clothing by J. Rasenberg De herfst is een prachtig seizoen voor het buitenleven. Lekker uitwaaien op het strand. Een extra lange boswandeling met de hond, mooie kastanjes uitzoeken, oppoetsen en in je zak steken. Kabbelende beekjes, stiltegebieden, en dat alles in volle nazomerpracht. Finest Outdoor Clothing heeft de collectie kleding en prachtige laarzen van Dubarry die je warm houden. Stijlvol gekleed voor het betere buitenleven!

10 Voor de muzikale omlijsting binnen de gezellige sfeer van het Rasenberg-Event 2012 hebben we voor u uitgenodigd: Zanger & Saxofonist Tommy Thompson! Het optreden van deze allround entertainer zal u zeker verrassen. Met zijn boeiend saxofoon spel en warme stem brengt hij menig muziek- en dansliefhebber in vervoering. Vanaf 14:00 uur wordt u verwelkomd door zijn saxofoon.

11 Uitnodiging Zondag Rasenberg 18 November EvenT 2012 Rasenberg selecteert voor haar jaarlijkse event exclusieve deelnemers die de top van de markt bedienen. Stuk voor stuk toegewijde teams met een persoonlijke belangstelling voor de klant en het resultaat van hun vakmanschap. Op deze manier weten we op een gezellige en ontspannen manier onze bestaande relaties constant te boeien en nieuwe klanten aangenaam te verrassen. Wij zien naar uw uit. Oude Kerkstraat 32, 4921 XE Made Telefoon:

12 Realisatie: Studio Coot

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

Design the life you want to live

Design the life you want to live TOPLAWOOD.NL Design the life you want to live Buitengewoon genieten met Toplawood Wilt u maximaal genieten van uw tuin? Vanuit een mooie, sfeervolle of praktisch buitenverblijf? Bij Toplawood bent u aan

Nadere informatie

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN INSPIRERENDE TUINPROJECTEN Uw tuin: een plek om te genieten! Dat is waar deze bedrijven voor staan en dat willen zij graag met u delen. Geniet daarom van deze presentatie en laat u inspireren. De prachtige

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels...

INHOUDSOPGAVE. Ons ambachtswerk Tuintafels Salontafels Plantenbakken Bedrijfs- en horecameubilair Eettafels... INHOUDSOPGAVE Ons ambachtswerk... 4 Tuintafels... 14 Salontafels... 6 Plantenbakken... 16 Eettafels... 8 Bedrijfs- en horecameubilair... 18 Kasten... 10 Projecten... 20 Deuren... 12 Cortenstaal producten...

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen?

Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Welkom! Bent u zich aan het oriënteren op parket of een houten vloer en wilt u inspirerende ideeën opdoen? Graag laten we u alvast een aantal highlights zien uit de meest uitgebreide en op individualistische

Nadere informatie

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u!

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek aan Kral Keukens & Interieurs

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

T r a p p e n i n u w st i j l

T r a p p e n i n u w st i j l Trappen in uw stijl Trappenfabriek Hoograven is de grootste LIVING trappen fabrikant van Nederland en ontwerpt, ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar standaard- en maatwerktrappen voor iedereen,

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur

mijn huis, mijn sfeer, mijn deur mijn huis, mijn sfeer, mijn deur Kijk voor meer op: MODERN LANDELIJK JAREN 30 MODERN moderne minimalistische woonstijl Strak en ruimtelijk, dat is jouw stijl. Grote gebaren, eigenzinnig. Comfort zonder

Nadere informatie

ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 WINTERTRENDS MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR

ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 WINTERTRENDS MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR ALTIJD LEKKER LOPEN NAJAARSCOLLECTIE 2014 MEIJERINK SCHOENEN: ER STAAT BIJ ONS ALTIJD EEN KOPJE KOFFIE KLAAR EEN OPLUCHTING VOOR UW VOETEN GRATIS VOETMETING WINTERTRENDS 2014 MEIJERINK SCHOENEN IS AANGESLOTEN

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

de zomer vieren met Fine Fleurs

de zomer vieren met Fine Fleurs de zomer vieren met Fine Fleurs Nieuw IN DE COLLECTIE Zie pag. 2/5 15% korting op alle binnenzonwering uit de Vivante collectie* ZORGELOZE ZOMER MET POWERVIEW EN SOMFY topper Nieuw Het nieuwe en verrassende

Nadere informatie

Opendeur. 18 maart t/m 8 april. collectie. Speciale. en voordelen

Opendeur. 18 maart t/m 8 april.  collectie. Speciale. en voordelen Opendeur 18 maart t/m 8 april Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be Een Belgisch merk met een passie voor innovatie. Jori verrast telkens met inspirerend en vernieuwend design

Nadere informatie

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website.

Inhoud. 11 Verkoopondersteuning. Ontdek je huis. Licht+lampen. Meubels. Kleuren. Materialen. Bakstenen en dakpannen. Stoffering. website. Inhoud Ontdek je huis 1 Kleuren 2 Materialen 3 Meubels 5 Stoffering 6 Licht+lampen 7 Bakstenen en dakpannen 11 Verkoopondersteuning 14 website presentatie brochures Ontdek je huis Online uw woning inrichten

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

genieten Weelderige wellnesstuin in Barendrecht Dag en nacht Wanneer u deze prachtige wellnesstuin binnenwandelt, ziet u het direct.

genieten Weelderige wellnesstuin in Barendrecht Dag en nacht Wanneer u deze prachtige wellnesstuin binnenwandelt, ziet u het direct. TEKST: renée ter berg FOTOGRAFIE: michael van oosten TEKST: FRANK VERHEIJEN FOTOGRAFIE: SHUTTERSTOCK excellent Weelderige wellnesstuin in Barendrecht Dag en nacht genieten Wanneer u deze prachtige wellnesstuin

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

The Dream Collection

The Dream Collection beddrawer H22xW200xD90 desk H72xW100xD The Dream Collection 2012-2013 er 1, 2 & 4) 4 Tijdloos Design WarmeTinten X Geborgenheid Thuis The Dream Collection is een nieuwe serie van de Deense fabrikant LifeTime

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW

2S RQWVSDQQHQ ZLM]H YDQ GURRP QDDU UHDOLWHLW Interieurvormgever Guido Decoussemaecker huldigt het principe Less is more. Hij kiest voor eenvoudige belijning in tijdloze interieurs. In de basis zijn al zijn ontwerpen minimalistisch en strak. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Uitnodiging Buiten Gewoon Breda

Uitnodiging Buiten Gewoon Breda Uitnodiging Buiten Gewoon Breda za 18 & zo 19 april 2015 Lifestyle inspiratie Locatie De Zanderik Seminarieweg 30 4854 PB BAVEL Tel: 0161 43 71 14 info@buitengewoonbreda.nl www.buitengewoonbreda.nl Franklin

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. Woonkrant mei 2019 Visser meubelen wonen & slapen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be

in style Gratis koffiemachine WOONMAAND ACTIE boordevol inspiratie www.deckers.be in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- WOONMAAND ACTIE Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl

Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl Sfeervol, exclusief en betaalbaar Wij zijn ook te zien op internet: www.reny.nl E-mail: info@reny.nl In vuur en vlam renyfolder.ps - 11/10/2006 3:39 PM In deze tijd van snelle ontwikkelingen en een vaak

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Franke keukenmaatwerk

Franke keukenmaatwerk Franke keukenmaatwerk Uniek zoals uzelf MAATWERK For kitchens without compromise. «Indien een persoonlijk, op maat gemaakt roestvrijstalen keukenwerkblad, dan zeker één van Franke.» 2 Dat horen we vaak.

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten

INNO. zitmeubelen. Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten INNO zitmeubelen Al 12,5 jaar de specialist in comfortabel zitten Voorwoord INNO zitmeubelen bestaat 12,5 jaar en ter ere hiervan brengen wij dit jubileumnummer uit. Laat je inspireren door onze nieuwe

Nadere informatie

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'.

Persoonlijk. Ontdek de persoonlijke designmogelijkheden, ontdek 'Miele Signature My personal handle'. Persoonlijk. Miele vindt het belangrijk dat haar producten aansluiten op de persoonlijke smaak van haar klant. Daarbij moeten de voordelen van de producten perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE VLOERKLEED 3 FRISSE DURF MET VITRAGE 5 DESSIN

Nadere informatie

Ambachtelijk & Mooi!

Ambachtelijk & Mooi! Ambachtelijk & Mooi! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in vol U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen

dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen dimago is het merk dat aansluit bij je woonwensen Verf, behang, raamdecoratie, vloeren en gordijnen Laat dimago je inspireren voor een nieuwe look in huis durf, design & decoratie Ervaar de passie van

Nadere informatie

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL

2ooo DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL decor 2ooo woondecoratie STIJLVOLLE IDEEËN VOOR UW WONING COMBINEER... en voel u thuis DECOR 2000, DECORATIESPECIALIST MET HET TINTTO KWALITEITSLABEL VLOERBEKLEDING - TAPIJTEN - BEHANG - VERF - PARKET

Nadere informatie

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau!

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau! overtrek plum tree white Vanaf 99,- Auping Quadrant Ontwerp: Jan des Bouvrie VANAF 4.035,- Lentedroomweken bij Auping Plaza Apeldoorn Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring Fiets cadeau! t.w.v.

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

Ten Brinke Interieurbeplanting BV

Ten Brinke Interieurbeplanting BV Ten Brinke Interieurbeplanting BV Zuiderlaan 28f 6905 AE Zevenaar Postbus 2076 6900 CB Zevenaar t +31 (0) 316 33 24 00 f +31 (0) 316 34 56 33 info@ten-brinke.nl www.ten-brinke.nl www.kantoorplant.nl Ten

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur

leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur leisteen één van de mooiste en meest duurzame geschenken van onze natuur Luisteren en ingaan op de vraag van de klant LEI IMPORT Lei Import levert al meer dan 25 jaar leisteen voor alle denkbare toepassingen.

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

BEWAARBOEKJE ALLES OVER VLOEREN

BEWAARBOEKJE ALLES OVER VLOEREN 2014 2015 ALLES OVER VLOEREN PASSIE VOOR VLOEREN! Graag delen we onze passie met jou. Met deze brochure willen we je inspireren. Krijg je de smaak al te pakken? Het team van Vloerenland ziet je graag langs

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

Noordendijk 819 te Dordrecht

Noordendijk 819 te Dordrecht Noordendijk 819 te Dordrecht Noordendijk 819 te Dordrecht Verscholen achter volwassen Elzenbomen staat dit bijzonder exclusieve en stijlvolle vrijstaande landhuis. De prachtige, op het zuiden gesitueerde,

Nadere informatie

DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade.

DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade. DEAPLUS SHOWROOMS I BOORTMEERBEEK I HASSELT I ROESELARE I SCHOTEN I SINT PAUWELS www.deaplus.be ARIADE SHOWROOM I BOORTMEERBEEK www.ariade.be Ariade maakt deel uit van Deaplus en geldt als het nec-plus-ultra

Nadere informatie

www.deaplus.be Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings.

www.deaplus.be Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings. Deaplus is al reeds 30 jaar actief in het op maat ontwerpen én fabriceren van kwalitatieve keukens, badkamers en dressings. Dankzij de hoogtechnologische productie -en afwerkingslijnen garandeert Deaplus

Nadere informatie

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN.

WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. binnenkijken 121 Wanneer wonen persoonlijk is WONEN IS EEN KWESTIE VAN PERSOONLIJKE SMAAK, MAAR OOK DIE SMAAK KAN DOORHEEN DE JAREN EVOLUEREN. VRAAG DAT MAAR AAN LEO EN JOSEFIEN. HUN MEER DAN DERTIG JAAR

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas.

Niko Toegangscontrole. Deurcommunicatie op maat. Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Illuminating ideas. Niko Toegangscontrole Deurcommunicatie op maat Van deurbel tot videofoon: wat je ook zoekt, je vindt je gading in het assortiment van

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

G I J S B E R S h o v E n I E R S

G I J S B E R S h o v E n I E R S G I J S B E R S h o v e n i e r s Passie voor groen 2 Sfeer sfeer IN GROEN Aangenaam Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden vraagt meer dan alleen maar vakmanschap. Het is vooral passie die er bij

Nadere informatie

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen

poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen poolhouses tuinhuizen carports afsluitingen garages terrassen 06 08 12 poolhouses tuinhuizen carports 13 14 15 garages terrassen afsluitingen Niets kan tippen aan de charme en de uitstraling van natuurlijk

Nadere informatie

onze tuin groeit met u mee

onze tuin groeit met u mee onze tuin groeit met u mee Doenwesamentuin Een tuin is niet zomaar een stukje groen. Tenminste, onze tuinen zijn dat niet. Bij groengroep zoeken we altijd naar het mooiste evenwicht tussen mens en ruimte.

Nadere informatie

www.ps- trouwservice.nl

www.ps- trouwservice.nl www.ps- trouwservice.nl Trouwauto Uw trouwdag is één van de meest bijzondere dagen in uw leven. Op deze dag belooft u de liefde en de eeuwige trouw aan uw partner. Natuurlijk wilt u dat deze dag vlekkeloos

Nadere informatie

DREAMS COME TRUE WATERBEDDEN - WASSERBETTEN - LITS À EAU - WATERBEDS

DREAMS COME TRUE WATERBEDDEN - WASSERBETTEN - LITS À EAU - WATERBEDS DREAMS COME TRUE WATERBEDDEN - WASSERBETTEN - LITS À EAU - WATERBEDS Dromen komen uit als u slaapt op een Lunarest waterbed! Trentino Lunarest bedden Luna Basic NIETS IS ZO PERSOONLIJK ALS UW EIGEN SMAAK.

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Speciale. en voordelen. collectie.

Speciale. en voordelen. collectie. Speciale a c t i e s en voordelen Nieuwe collectie www.pontzeele.be p r i j s voordeel Nieuwe collectie 2016 Uniek meubelstuk of combinatie Mio. Eyecatcher is de 32 millimeter front. Verkrijgbaar in verschillende

Nadere informatie

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING A A INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING Ik ben Suzanne Oosterom en werkzaam als gediplomeerd interieurontwerper en interieurstyliste. Mijn hele leven ben

Nadere informatie

buiten wonen op top niveau

buiten wonen op top niveau buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed. Erve Wolfkotte

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren www.svedex.nl Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren Toen Oer-Hollands vakmanschap 4 5 Dé expert in afgelakte stijldeuren 6 7 Deuren ontwerpen is leuk 8 9 Wij houden van wit 10 11 Svedex

Nadere informatie

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

Outdoor Collection. Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat Outdoor Collection Zonwering naar uw eigen smaak! De zon is heerlijk, maar in huis moet het klimaat wel beheerst worden en op

Nadere informatie

Zo stijlvol kan een vloer zijn

Zo stijlvol kan een vloer zijn Zo stijlvol kan een vloer zijn Bezoekadres: Ettensebaan 17a, 4812 XA Breda Contact: info@zazza.nl, www.zazza.nl Zo stijlvol kan een vloer zijn Laat je inspireren Zazza is nieuw, anders, creatief. Zazza

Nadere informatie

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling.

Denk ook eens aan de mogelijkheden van domotica voor centrale bediening van verlichting, beveiliging en klimaatregeling. ZORGELOOS MET VEEL COMFORT Zorgeloos en met veel comfort genieten van toekomstgericht wonen. U kunt de woning aanpassen aan uw voorkeuren, zodat u er kunt blijven wonen in iedere levensfase. Met slechts

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Interieur, afwerking en materialen

Interieur, afwerking en materialen Interieur, afwerking en materialen - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave EXTERIEUR 4 INTERIEUR 10 - LIVING & WOONKEUKEN 14 - SLAAPKAMERS 16 3 - SANITAIR 18 - WELLNESS 20 TUIN 22 MODELVILLA'S 24 MEER INFORMATIE

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE

TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE TRENDS... DE MOOISTE MERKEN EN NOG VEEL MEER MAGAZINE NAJAAR WINTER 2015 NIEUW e 100,00 e 115,00 e 179,00 e 9,50 VAKMANSCHAP, KWALITEIT, SERVICE EN MODE H.297 75,00 Een familiebedrijf, dat is wat we zijn.

Nadere informatie

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30

jaren binnendeuren voorraad jaren 20-30 Eenvoud Zuiver met blank glas binnendeuren voorraad jaren 20-30 jaren 20-30 De paneeldeuren uit het jaren 20-30 programma zijn gemaakt van hoogwaardig MDF met massieve grenen stijlen en dorpels. Dankzij

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

the art of living??? NL Baden-Baden 4-1.indd 1 22-11-2011 10:01:08

the art of living??? NL Baden-Baden 4-1.indd 1 22-11-2011 10:01:08 NL Baden-Baden 4-1.indd 1 22-11-2011 10:01:08 NL Baden-Baden 4-1.indd 2 22-11-2011 10:01:13 Wie de winkel annex showroom aan de Valkenburgerstraat in Amsterdam binnen loopt, wacht een aangename verrassing.

Nadere informatie

Dampkapsystemen EN inox realisaties

Dampkapsystemen EN inox realisaties Dampkapsystemen EN inox realisaties De pure dynamiek van een familiezaak... Als klant van Venduro geniet u mee van alle voordelen van een gedreven en gezond familiebedrijf. En van onze ervaring, want Venduro

Nadere informatie

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER

20% KORTING. interieurstyling & projectinrichting in Arnhem VINTAGE VLOERKLEED FRISSE DURF MET SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER interieurstyling & projectinrichting in Arnhem SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE

Nadere informatie

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL www.stijlkasten.nl Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL Inhoudsopgave Slapen > pagina 4 Wonen > pagina 14 Werken > pagina 22 Welkom in de wereld van STIJL > Slapen 4 > Wonen 14 > Werken 22 >

Nadere informatie

SPECTACULAIR VOORDEEL!

SPECTACULAIR VOORDEEL! KOMT DAT ZIEN SPECTACULAIR VOORDEEL! HUIS VERKOPEN? Een onderhoudsbeurt voor de vloer doet wonderen! EIKEN VLOEREN Vanaf 49,95 50% VAN UW KAMER GRATIS GELEGD! Bestel snel! ELKE 10 E METER GRATIS! In de

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op

VLEDDERS 5 ECHTEN. Vraagprijs ,-- k.k. Telefoon (0521) Kijk ook op VLEDDERS 5 ECHTEN Vraagprijs 798.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl SCHITTEREND GELEGEN RIETGEDEKTE WOONBOERDERIJ Op schitterende locatie gelegen in het buitengebied en omgeven

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie