Hallo jongens en meiden, Tot ziens. Alvast veel leesplezier!!!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hallo jongens en meiden, Tot ziens. Alvast veel leesplezier!!!!"

Transcriptie

1 Op maandag lever je als eerste je verlofpas weer in bij je bootsman/vrouw. Je zwemgoed wat je op school gebruikt, wordt door ons gewassen. Laat wel even je naam in je zwembroek zetten, zodat hij niet zoek kan raken. Als je medicatie gebruikt kun je dat aan je bootsman/-vrouw in bewaring geven. Krijg je zakgeld van je ouders/verzorgers mee? Zoja, neem dan niet meer als 5,-- mee. Is alles nu besproken? Nee, dat is zeker niet het geval. Je zal best nog wel wat vragen hebben. Blijf daar niet mee zitten en bel ons gerust of maak samen met je ouders/verzorgers een afspraak voor een extra bezoekje aan de huisvesting. Je bent altijd welkom! Tot ziens. Hallo jongens en meiden, Wat staat je allemaal te wachten!! Je komt van de basisschool en nu ga je naar het voorgezet onderwijs. Wat in jouw geval betekent dat je niet alleen van school verandert, maar dat er nog meer voor je gaat veranderen. Bij ons op school kun je niet alleen leren, maar je kunt er zelfs komen wonen. Dit is natuurlijk een heel verschil met je meeste oude klasgenoten. Om je alvast een beetje wegwijs te maken en een indruk te geven hoe dat nou is, hebben wij dit informatieboekje voor jullie gemaakt. Dit boekje is natuurlijk ook voor je ouders/verzorgers bedoeld, zodat ook zij weten wat er allemaal gaat gebeuren. Dus wil je weten hoe het bij ons werkt, lees dan lekker verder in dit boekje. Alvast veel leesplezier!!!!

2 Oké, je bent klaar met school en wat dan???? Zodra je klaar bent met school, stap je niet op de fiets om naar huis te fietsen. Nee, je gaat het schoolplein over en je bent thuis! Op de bovenste verdieping van de school is de huisvesting gevestigd. Dit is de plek waar je na schooltijd bent. Je kan naar je kamer of je gaat een praatje maken met een van de bootslieden (begeleiders). De huisvesting is verdeeld in drie afdelingen: afdeling zuid waar de nieuwkomers wonen, afdeling west waar de 2 de en 3 de jaars wonen en afdeling noord waar de oudste jaars wonen Deze afdeling wordt je thuis en daar breng jij je vrije tijd door met een aantal andere meiden en jongens. Internaatsdienst Je zal één keer per week meehelpen met het schoonmaken van de huisvesting. Samen met een paar anderen van je afdeling, ga je ervoor zorgen dat de afdeling weer schoon wordt. Je kunt ook ingezet worden als hulp in de keuken en in de eetzaal. Weetjes: Als je komt staat je bed al klaar, je hoeft alleen maar beddengoed van huis mee te nemen en een dekbed en een hoofdkussen. Op de huisvesting hebben wij handdoeken, geen washandjes. Was je jezelf met een washand, dan moet je die zelf meenemen.

3 tafel zitten enzovoort. In de huisvesting hebben wij uiteraard ook regels. Dit is extra belangrijk, want we wonen met heel wat meer mensen dan bij jou thuis. We hebben alvast een paar van die regels opgeschreven: Je moet minimaal één keer per dag onder de douche. Je mag niet roken en drinken op school Je mag niet pesten Je spreekt met twee woorden Je eet met mes en vork Eigenlijk zijn de meeste regels gebaseerd op twee belangrijke begrippen: respect en vertrouwen. Wanneer er geen respect wordt getoond voor anderen, andermans spullen of wanneer het vertrouwen wordt beschadigd, wordt het in de huisvesting onleefbaar. De leiding zal er streng op toe zien dat we respect hebben voor elkaar en dat we elkaar kunnen vertrouwen. We zullen hier veel over praten, want samenleven moet je leren. Waar woon en slaap je? Als je in de huisvesting komt wonen, zit je met de hele klas op een bepaalde afdeling en krijg je met drie andere klasgenoten een kamer. Samen met je kamergenoten kun je de kamer versieren. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt. Je zult ook samen met de anderen ervoor moeten zorgen dat de kamer opgeruimd en netjes blijft, want rommel wordt niet geaccepteerd. Op de afdelingen zijn ook gezellige zithoekjes gemaakt, waar je met anderen een spelletje kunt doen of gewoon lekker even kunt hangen en kletsen. Ook zijn er ruimtes waarin jij je vrije tijd kan doorbrengen. Zo is er een recreatieruimte waar jij je prima kunt vermaken met poolbiljart, voetbaltafel en spelletjes. Er is een ruimte met allerlei spelcomputers, waar je naar hartenlust samen of alleen kunt spelen. Om je spieren in vorm te houden hebben we een heuse fitnessruimte waar jij je dus lekker in het zweet kunt werken.

4 In de eetzaal hangt een groot scherm, waar je gezamenlijk films, voetbalwedstrijden enzovoort kunt bekijken Op elke afdeling werken twee vaste bootslieden. Deze mensen zijn voor jou en je medebewoners en je ouders/verzorgers het eerste aanspreekpunt. Zij zorgen dat op jouw afdeling alles goed verloopt. Mocht jij, of je ouders/verzorgers, een vraag hebben, dan kunnen jullie bij hen terecht. Natuurlijk ook voor het doorgeven van allerlei zaken, zoals tandartsbezoek, de verjaardag van je opa of oma enzovoort. Hierna komt de bootsman/-vrouw je welterusten zeggen en ga je om uur slapen. Dit geldt voor de eerste jaars, want bij de tweede jaars gaat het licht om uur uit en de derde jaars gaan pas om uur naar bed. Bij de vierde jaars gaat als laatste het licht om uur uit. Regels?!?!?! Net als thuis, zijn er in de huisvesting ook regels waar jij je aan moet houden. Zo moet je waarschijnlijk thuis om een bepaalde tijd naar bed, mag je niet met je voeten op

5 Aan het eind van de schooldag, breng jij je schoolspullen naar je kamer en ben je vrij totdat we gaan eten om uur. Om uur gaan we met z n allen naar de eetzaal. In de eetzaal staan we dan even stil bij de dag. Ook hoor je mededelingen over school of de huisvesting. Als er activiteiten voor de avond zijn, worden die bekendgemaakt. Hierna ben je vrij. Als jij je huiswerk nog niet af hebt, is het wel verstandig om dat eerst af te maken! Eten Op de begane grond hebben we een eetzaal met een lopend buffet. Dit betekent dat je met je bord langs een soort bar loopt. De koks maken elke dag vers eten. Je mag dan zelf de lekkere dingen opscheppen en als je niet genoeg hebt, kun je voor een tweede keer opscheppen. De koks maken voor s avonds ook af en toe een lekkere cake of andere lekkere dingen Iedereen moet zich op een bepaalde tijd afmelden. Daarna ga je naar je kamer om je klaar te maken voor de nacht. Activiteiten Geregeld gaan we met een groep een leuke activiteit ondernemen. Hierbij kun je denken van zwemmen in zee tot waanzinnig skaten in de half pipe.

6 Dagindeling Je zult je misschien afvragen hoe de dagindeling er uitziet. Hieronder geven we een korte beschrijving: We organiseren ook poolwedstrijden en nog veel meer. Natuurlijk kun je op een club in de buurt of op dansles gaan. Elke dag word je door de bootsman/-vrouw om uur wakker gemaakt. Hierna ga je je douchen en aankleden. Als je eenmaal bent aangekleed, ga je samen met je kamergenoten de kamer in orde maken: je bed opmaken, de vloer vegen, wastafel schoonmaken, de prullenbak legen en verder alles netjes opruimen. Dit wordt goed gecontroleerd door de bootman/-vrouw. Hierna ga je ontbijten in de eetzaal. Na het ontbijt ga jij je schoolspullen pakken en naar buiten tot de schoolbel gaat. Als je tussen de middag klaar bent met school, ga je gezamenlijk eten.

7 Om te zorgen dat alles in je koffer zit, hebben we een checklist voor je gemaakt. Kleding * Lange broeken * Korte broeken * Onderbroeken * Lange mouwen T-shirts * Korte mouwen T-shirts * Trui/vest * Sokken * Pyjama * Riem * Zwembroek/badpak * Zwemhanddoek * Badjas * Regenpak Informatieboekje Beddengoed * Dekbed * Dekbedhoes * Onderlaken * Hoofdkussen * Kussensloop Schoeisel * Schoenen * Slippers/sloffen * Gym schoenen * Douche slippers Toiletspullen * Douche gel * Zeep * Shampoo * Tandpasta * Tandenborstel * Deodorant (roller) * Gel/wax/haarlak * Kam/Borstel * Nagelknipper/vijl * Make-up * Zonnebrand crème * Washandje * Zakdoeken Diversen * Wekker * Identiteitskaart * Kopie Medische verzekeringspas * Medicijnen * Portemonnee * Bankpas * Rugzak * Mobiele telefoon * Telefoon oplader * Bril/zonnebril * Horloge * MP3 speler o.i.d. * Fiets * Fotolijstje met foto * Sleutelring/hanger Huisvesting Briniostraat 10, 1971 HM IJmuiden, telefoon:

8 Huisvesting Maritiem College Velsen De medewerkers en de kinderen in de huisvesting zijn te bereiken onder de volgende telefoonnummers: Algemeen Afdeling Zuid Afdeling West Afdeling Noord Administratie School Belangrijke adressen: Stichting Dunamare Centraal bureau Postbus EL Haarlem Telefoon: Locatie Maritiem College Velsen Briniostraat HM IJmuiden Telefoon: (huisvesting) Telefoon: (school) Administratie Briniostraat HM IJmuiden Telefoon:

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

WONEN OP SCHOOL MARITIEME ACADEMIE HARLINGEN

WONEN OP SCHOOL MARITIEME ACADEMIE HARLINGEN WONEN OP SCHOOL MARITIEME ACADEMIE HARLINGEN School voor Rijn-, binnen- en kustvaart LEERLINGENGIDS 2015-2016 INFORMATIE VOOR LEERLINGEN Intern wonen op de huisvesting is voor de klas 3 en 4 VMBO-ers verplicht.

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

KNF Zwolle. Afdeling KNF Zwolle. Alles over het EEG-Onderzoek

KNF Zwolle. Afdeling KNF Zwolle. Alles over het EEG-Onderzoek KNF Zwolle Afdeling KNF Zwolle Alles over het EEG-Onderzoek 1. Welkom op de afdeling KNF afdeling knf Binnenkort kom je samen met je vader of je moeder een nachtje slapen bij het epilepsiecentrum in Zwolle.

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Hoe gaat het in groep 1/2 b

Hoe gaat het in groep 1/2 b Hoe gaat het in groep 1/2 b Binnenkomst: - Als je op school komt hang je je jas op je eigen haakje onder je tent. Je tas zet je op de plank. - In de klas geef je de juf een hand en je pakt een spelletje

Nadere informatie

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT

DE STEIGER WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DIT BOEKJE IS VAN: WELKOM IN ONS IPO EN INTERNAAT DE STEIGER Om je wat wegwijs te maken in De Steiger, krijg je dit boekje. Hierin staan vele zaken vermeld. Dit is een alleen van jou. Je mag erin kleuren

Nadere informatie

Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling

Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling Kempenhaeghe Locatie Hans Berger Kliniek Oosterhout - Kinderafdeling Hoooi Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling Inleiding Hoi, ik ben Kempy! Welkom bij Kempenhaeghe! Ik woon hier. Binnenkort word jij

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

Hieronder staat een overzicht van wat iedereen moet meenemen:

Hieronder staat een overzicht van wat iedereen moet meenemen: B1B - B1C - B1D - B1W - B1Y Wo 25 september - Vr 27 september 2013 VOORWOORD Beste leerlingen, Dit is het programmaboekje voor de komende kennismakingsdagen. Lees dit boekje goed door en bereid je geestelijk

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje 1 INHOUDSOPGAVE inhoudsopgave...2 voorwoord...3 wat gaan we doen?...4 bagagelijst...5 Leiding, ontgroening, kamprecord...6 Kampstandaard, ik lust het niet...7 de stad...7

Nadere informatie

Naam: Welkom op De Leer!

Naam: Welkom op De Leer! Naam: Welkom op De Leer! Basisschool De Leer St. Michielsstraat 6 7255 AP Hengelo 0575-46 17 15 Welkom! Hallo, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer komen

Nadere informatie

Werkweek OBS De Houthoeffe Den Hout 2015

Werkweek OBS De Houthoeffe Den Hout 2015 1 Mijn adres is van 07 t/m 11 september 2015: Kamphuis Ahoy Pannenhuisstraat 12 4911 BS Den Hout /Oosterhout Belangrijke adressen voor mezelf: ------------------------------------- -------------------------------------

Nadere informatie

wonen op school maritieme academie harlingen School voor Rijn-, binnen- en kustvaart

wonen op school maritieme academie harlingen School voor Rijn-, binnen- en kustvaart wonen op school maritieme academie harlingen School voor Rijn-, binnen- en kustvaart leerlingengids 2018-2019 2 leerlingengids 2018 / 2019 maritieme academie harlingen Informatie voor leerlingen Intern

Nadere informatie

Informatie en Opdrachtenboekje

Informatie en Opdrachtenboekje Informatie en Opdrachtenboekje Kamp Terschelling 2016 Inhoudsopgave Belangrijke Informatie 3 Vertrek en Aankomst 3 Adres en telefoonnummer StayOkay 4 Adres en telefoonnummer school 4 Begeleiding 5 Wat

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Informatieboekje kinderafdeling

Informatieboekje kinderafdeling Ithaka Informatieboekje kinderafdeling In je handen heb je een boekje met informatie over de kinderafdeling van Ithaka. Je bent hier niet alleen, er zijn nog ongeveer 20 andere kinderen op de afdeling.

Nadere informatie

SPORTKAMP 2016 Appelscha

SPORTKAMP 2016 Appelscha SPORTKAMP 2016 Appelscha maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Werkweek OBS De Houthoeffe De Buiteling 2018

Werkweek OBS De Houthoeffe De Buiteling 2018 1 Werkweek OBS De Houthoeffe De Buiteling 2018 Mijn adres is van 10 t/m 14 september 2018: Kamphuis De Buiteling Elburgerweg 40 7345 EG Wenum-Wiesel Belangrijke adressen voor mezelf: -------------------------------------

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting.

5. Doe je sieraden af en was je handen. Dit voorkomt kruisbesmetting. Protocol Wassen van een zorgvrager op bed Voorbereiding 1. Vertel aan de zorgvrager wat je gaat doen, waarom je dit doet en hoe je dit gaat doen. Maak afspraken over: - het tijdstip - welke kleding je

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013

BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE. Barendrecht, april 2013 BVV E-Xperience 9 & 10 mei 2013 INFORMATIEBOEKJE Barendrecht, april 2013 Beste deelnemers, Binnenkort is het zover, de BVV E-Xperience 2013. Al vele maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen en het

Nadere informatie

Informatieboekje skikamp 2015

Informatieboekje skikamp 2015 Informatieboekje skikamp 2015 www.eduvier.nl www.skiamade.com (panorama) Reisorganisatie www.duketravel.nl Jugendgästehaus Steiner in het plaatsje Eben in Oostenrijk www.jgh-steiner.com 1 Belangrijke zaken!

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

O.B.S. DE HOUTHOEFFE WERKWEEK ELLEMEET 2016

O.B.S. DE HOUTHOEFFE WERKWEEK ELLEMEET 2016 Mijn adres is van 5 t/m 9 september 2016: Recreatieoord Klaverweide Kuijerdamseweg 56 323 LC Ellemeet Belangrijke adressen voor mezelf: ------------------------------------- -------------------------------------

Nadere informatie

10 juli-16 juli. Brunssum

10 juli-16 juli. Brunssum 10 juli-16 juli Brunssum Hallo allemaal, Nog even aftellen, maar bijna is het zover: We gaan weer op zomerkamp! Met z n allen gaan we weer spannende avonturen beleven, en hierover zijn natuurlijk ook

Nadere informatie

KNF ZWOLLE. Afdeling KNF Zwolle. Alles over het EEG-Onderzoek. Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde

KNF ZWOLLE. Afdeling KNF Zwolle. Alles over het EEG-Onderzoek. Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde KNF ZWOLLE Afdeling KNF Zwolle Alles over het EEG-Onderzoek Expertisecentrum voor epilepsie en slaapgeneeskunde 1. Welkom op de afdeling KNF AFDELING KNF Binnenkort kom je samen met je vader, moeder of

Nadere informatie

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona 2016 Voorwoord Beste Barcelona-Cultuurreiziger, Je hoeft nu niet lang meer te wachten! Vrijdag 14 oktober vertrekken we richting Barcelona. Er staan vele leuke en

Nadere informatie

Nieuwe wetten voor zorg en ondersteuning bij wonen en werken

Nieuwe wetten voor zorg en ondersteuning bij wonen en werken (in)formatieblad - eenvoudig verteld Nieuwe wetten voor zorg en ondersteuning bij wonen en werken november 2014 1 De wet langdurige zorg 4 Woon je in een instelling en heb je 24 uur per dag zorg en ondersteuning

Nadere informatie

Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling

Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling Kempenhaeghe Locatie Kempenhaeghe Heeze - Kinderafdeling Hoooi Kempenhaeghe entreeboekje kinderafdeling Inleiding Hoi, ik ben Kempy! Welkom bij Kempenhaeghe! Ik woon hier. Binnenkort word jij bij ons opgenomen.

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Beste jongens en meisjes,

Beste jongens en meisjes, blad 1 van 13 Beste jongens en meisjes, Hartelijk welkom op Calvijn, vestiging Meerpaal. Na de zomervakantie is het zover, je gaat naar een nieuwe school!!! Best wel spannend en een beetje eng. Je bent

Nadere informatie

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2

What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 What s up? stay connected! WELKOM CLUB 7/8 EN TEECEE 1/2 INHOUD 4 6 7 8 10 14 Inleiding Bonte avond Inpaklijst Kampregels Programma Kamplied Adresgegevens Galgenbergweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummer

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

ONTHAALBOEKJE TIENERS

ONTHAALBOEKJE TIENERS ONTHAALBOEKJE TIENERS Hallo, Binnen een paar weken verwachten we jou op onze leefeenheid. We willen je met dit boekje onze leefeenheid voorstellen. Zo kan je ons al een beetje leren kennen. We kunnen ons

Nadere informatie

Introductiekamp. Ardennen LTO41

Introductiekamp. Ardennen LTO41 Introductiekamp Ardennen LTO41 Hallo allemaal, Nog even en het is zover: we gaan op excursie. Nu eens geen uren door een regenachtige binnenstad slenteren met veel te weinig geld op zak, op weg naar McDonalds

Nadere informatie

PROGRAMMA. kennismakingsdagen brugklas. maandag 1 tot en met woensdag 3 september 2014

PROGRAMMA. kennismakingsdagen brugklas. maandag 1 tot en met woensdag 3 september 2014 PROGRAMMA kennismakingsdagen brugklas maandag 1 tot en met woensdag 3 september 2014 KENNISMAKINGSDAGEN BRUGKLAS 2014 Beste leerlingen, Dit is het programmaboekje voor de komende kennismakingsdagen. Lees

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven KAMPBOEKJE Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven Op kamp met Chacha de Chinees 11-16 augustus 2017 JRKamp 2017, Maaseik Welkom op kamp! De zomer is gestart. Dat betekent dat je twee

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

Dit kampboekje is van:

Dit kampboekje is van: Dit kampboekje is van: Hallo jongens en meisjes, Het jeugdkamp komt er weer aan. We gaan in het weekend van 12, 13, 14 april met z n allen weg. Hebben jullie er al zin in? Adres: De Runsvoort Runsvoort

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

Inhoud. Waarom bent u in het ziekenhuis? Komt u voor een onderzoek? Bent u ziek en moet u blijven? Wat neemt u mee? Uw kamer in het ziekenhuis

Inhoud. Waarom bent u in het ziekenhuis? Komt u voor een onderzoek? Bent u ziek en moet u blijven? Wat neemt u mee? Uw kamer in het ziekenhuis Inhoud Waarom bent u in het ziekenhuis? Komt u voor een onderzoek? Bent u ziek en moet u blijven? Wat neemt u mee? Uw kamer in het ziekenhuis Krijgt u een operatie? De dag van de operatie Na de operatie

Nadere informatie

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer?

WEERBERICHT Altijd weer! Tot weer? Beste allemaal, Leuk dat je meegaat op ons zomerkamp. In deze westernnieuws kun je bijna alles lezen over dit kamp. Sommige dingen staan er niet in: die blijven nog even een verrassing! Wacht maar op de

Nadere informatie

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst

Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten. Eikenhorst Eikenhorst (kliniek) Informatie voor patiënten Eikenhorst Je komt mogelijk binnenkort op Eikenhorst. Daar is alles anders en nieuw vergeleken met waar je nu woont. Om je te laten wennen aan al dat nieuwe,

Nadere informatie

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona

Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona Markenhage Mavo 4 Cultuurreis Barcelona 2016 Groep Naam Voorwoord Beste Barcelona-Cultuurreiziger, Je hebt er waarschijnlijk al heel lang naar uit zitten kijken, maar nu gaat het er dan eindelijk van komen!

Nadere informatie

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode JRKamp 2018 12-18 augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode Jeugd Rode Kruis-Lauwe-Menen-Rekkem Voskenstraat 92 8930 Menen Tel. 0495 68 29 62 jeugd@lauwe-menen-rekkem.rodekruis.be BE88 7380 2895 6441 Is er een noodgeval

Nadere informatie

Bagagelijst Zomerkamp:

Bagagelijst Zomerkamp: Hallo allemaal, Voor je ligt het zomerkampboekje voor de Bamboe s met heel veel informatie over het zomerkamp, zoals de bagagelijst, het kampadres, kampregels, informatie voor de ouders, ideeën voor themakleding

Nadere informatie

Wakker worden! Het droge-bed werkboek. zgt.nl

Wakker worden! Het droge-bed werkboek. zgt.nl Wakker worden! Het droge-bed werkboek zgt.nl 1 Dit boek is van: De afdeling Je gaat nu op de kinderafdeling van het ziekenhuis logeren. Op de afdeling liggen nog veel meer kinderen. Kleine baby s en grote

Nadere informatie

Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015

Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015 Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015 Geachte ouders /verzorgers, Spijkenisse, 30 maart 2015 Nog een paar weken en dan is het zover! In dit pakketje vindt u: het programma, de afspraken en

Nadere informatie

Programma clubweekend

Programma clubweekend l Programma clubweekend Atletiekvereniging Scheldesport 19 & 20 oktober 2013 1 Thema Halloween Terneuzen, 15 oktober 2013 Beste Scheldesporters, beste ouders/verzorgers!! Hierbij ontvangen jullie het programmaboekje

Nadere informatie

nieuwsbrief schoolkamp

nieuwsbrief schoolkamp CBS De Vrijenburg - groep 8 schooljaar 2016-2017 nummer 2 Inhoudsopgave - vertrek en aankomst - bereikbaarheid - regels en afspraken - medicatie (en teken) - benodigdheden / bagage - boodschappenactie

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van!

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Boerderijklassen We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Data Tweede leerjaar: maandag 21 t.e.m. woensdag 23 januari 2019 Eerste leerjaar: woensdag 23 t.e.m. vrijdag 25 januari 2019 Vertrek Vertrekplaats:

Nadere informatie

Draaiboek sportieve midweek Winterberg.

Draaiboek sportieve midweek Winterberg. Draaiboek sportieve midweek Winterberg. In dit document vind je het draaiboek van de sportieve midweek in Winterberg. Ontdek Autisme organiseert deze reis in samenwerking met Autismehuis uit Zwolle. Wanneer:

Nadere informatie

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training

Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Intro 2013-2014 Kennismakingsdagen/training Omgeving: Riethoven Valkenswaard Borkel & Schaft Klas O4.1-O3.1 21 aug 23 aug 1 Inhoud Voorwoord;... 3 Programma; woensdag 22-08-2012... 4 Programma; donderdag

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

kamp juli

kamp juli 21-30 juli kamp 2019 Wie bij de maffia wil gaan kan zich niet zomaar aansluiten. Voordat je een "man van eer" of maffioso kan worden moet je enkele stappen doorlopen. De kandidaat-maffioso wordt eerst

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt

Algemene kampinformatie. Scouts en Explorers. Scouting Weurt Algemene kampinformatie Scouts en Explorers Scouting Weurt Dit boekje bevat algemene informatie over de kampen van de Scouts en Explorers. Het is echter niet bindend. De speltakleiding zal uiterlijk een

Nadere informatie

Welkom op de Pionier

Welkom op de Pionier Welkom op de Pionier Wat lees je allemaal in dit boekje? 1. Wat is de Pionier voor een school? 2. Op school zijn verschillende klassen. 3. Zo gaat het op de Pionier. 4. Hoe ziet een schooldag er op onze

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

WONEN OP SCHOOL MARITIEME ACADEMIE HARLINGEN

WONEN OP SCHOOL MARITIEME ACADEMIE HARLINGEN WONEN OP SCHOOL MARITIEME ACADEMIE HARLINGEN School voor Rijn-, binnen- en kustvaart LEERLINGENGIDS 2016-2017 2 leerlingengids 2016 / 2017 maritieme academie harlingen INFORMATIE VOOR LEERLINGEN Intern

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE CRISISOPVANG

WELKOM BIJ DE CRISISOPVANG WELKOM BIJ DE CRISISOPVANG Samen werken aan jouw toekomst Introductiefolder voor jongeren, ouders en verwijzers Deze folder gaat over De Crisisopvang van Lijn5. Je leest in deze folder alles over De Opvanggroep

Nadere informatie

POLYSOMNOGRAFIE Voorbereiding Het onderzoek Voorbereiding onderzoek (1 uur)

POLYSOMNOGRAFIE Voorbereiding Het onderzoek Voorbereiding onderzoek (1 uur) Polysomnografie POLYSOMNOGRAFIE Uw behandelend arts heeft een polysomnografie-onderzoek met u afgesproken. Dit is een onderzoek waarbij hersenactiviteit en meerdere lichaamsfuncties tijdens slaap worden

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Epilepsie Groei-wijzer LVB jaar: Hier ben ik

Epilepsie Groei-wijzer LVB jaar: Hier ben ik Epilepsie Groei-wijzer LVB 4 2 jaar: Hier ben ik Naam: Als je ouder wordt, verandert er veel voor jou en voor je ouders of verzorgers. Stap voor stap word je zelfstandiger. Je regelt de dingen zelf en

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Mijn naam is: 3-6 JAAR. Deze brochure is voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Mijn naam is: 3-6 JAAR. Deze brochure is voor kinderen van 3 tot 6 jaar Mijn naam is: 3-6 JAAR Deze brochure is voor kinderen van 3 tot 6 jaar Dit boekje zegt welke afspraken er zijn in Dageraad, zodat je weet wat er wel en niet mag in de leefgroep. Tijdens je verblijf in

Nadere informatie

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers

Zomerkamp 2015. Vallon Pont d Arc. Van 20 augustus t/m 28 augustus. Junior Survival club De Searchers Zomerkamp 2015 Vallon Pont d Arc Van 20 augustus t/m 28 augustus Junior Survival club De Searchers Reglement & Afspraken: Regel 1: De Searchers leiding, de Franse instructeurs en de campinggasten hebben

Nadere informatie

Informatieboekje SO kamp 2018

Informatieboekje SO kamp 2018 Informatieboekje SO kamp 2018 Sint Mattheusschool Rotterdam Thema : "Jungle" Locatie www.willyhoeve.nl Bergeijk 1 Inhoud: Algemene informatie Bezetting Bereikbaarheid Paklijst pag.3 pag.4 pag.5 pag.6-7

Nadere informatie

Welkom ONTHAALBOEKJE KIDS

Welkom ONTHAALBOEKJE KIDS ONTHAALBOEKJE KIDS Hallo, Binnen een paar weken verwachten we jou op onze leefeenheid. We willen je in dit boekje vertellen hoe het er bij ons aan toegaat en wie er bij ons werkt. Zo kan je ons al een

Nadere informatie

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:..

Programmaboekje Zeil- 4 -daagse 2012 Z.V. Canisius. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Dit boekje is van:.. Mijn 1e Instructeur is:.. Mijn 2e Instructeur is:.. Nijmegen, Maart 2012 Hallo allemaal, Na een lange poos wachten, is het eindelijk weer tijd voor de Zeil-4- daagse! Ook dit jaar

Nadere informatie

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau

Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 Informatieboekje Skireis Da Vinci College Lammenschans 2016 Wildschönau 1 2 2 3 Inleiding Het is bijna zover, we gaan met 49 leerlingen en 6 docenten naar het skigebied Wildschönau in Oostenrijk. De

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we weer naar Texel en verblijven dit keer bij de Zilvermeeuw. Dit jaar gaan we van 23 tot 25 september gezellig

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS A gene Wienberg R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg

Nadere informatie

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Bovenbouwkamp 2014 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Wat gaat er gebeuren: De bovenbouw gaat op kamp! De bovenbouwers van De Overkant gaan op kamp! We duiken in de wereld van de Prehistorie.

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA KAMPPLAATS BLOKHUT DE MEERBERG, WAALRE (HEISTRAAT 64, 5581 VW WAALRE, NEDERLAND) VERTREK -13,

Nadere informatie

Wegwijzer voor kinderen. Opname in Merem informatie voor kinderen en ouders

Wegwijzer voor kinderen. Opname in Merem informatie voor kinderen en ouders Wegwijzer voor kinderen Opname in Merem informatie voor kinderen en ouders 1 WELKOM! In Merem gaan we uit van de volgende kernwaarden: - Zorg goed voor jezelf - Zorg goed voor de ander - Zorg goed voor

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september

Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kamp NGK Veenendaal 26-28 september Kampboekje 1 Handige informatie voor ouders!! Adresgegevens: Galgenweg 3 6741 KJ Lunteren 0318 482395 Noodnummers: Francisca Hardeman: 06 52128429 Gerrit Zeevat: 06

Nadere informatie

Beste ouders en of verzorgers,

Beste ouders en of verzorgers, Beste ouders en of verzorgers, Om te beginnen willen wij alle ouders van Happy Kids Almere bedanken voor de gezelligheid en het eten dat zij hebben meegenomen tijdens het eindjaarfeest. We vonden het super

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018

Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Wie betaalt wat? Lunet zorg, februari 2018 Uitleg folder Als je bij Lunet zorg woont heb je recht op bepaalde zaken. Sommige dingen worden betaald door Lunet zorg. Lunet zorg krijgt daarvoor geld vanuit

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie