Nieuwsbrief augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief augustus 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief augustus 2015 Voorwoord volwassenen, en app

2 volwassenen, en ON Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van augustus van. In de nieuwsbrief leest u onder andere over onze eerste Zoetermeer, het in Kralingen en hoe er voor iedereen is. Ook treft u weer een overzicht aan van alle onze die wij in verschillende buurten organiseren. Veel leesplezier! Een aantal weken geleden is in het Oude Noorden een groenproject gestart. Hierbij zorgen, ondersteund door, dat de bloembakken bij de Hildegardiskerk er mooi gevuld en heerlijk zomers bij staan! Een groep enthousiaste heeft de kale bakken gevuld met prachtige plantjes en mooie bloemen. Elke dinsdag na schooltijd wordt onderhoud gepleegd om de bakken er verzorgd bij te laten staan. De vinden het fantastisch, ze voelen zich verantwoordelijk om de bakken er op en top uit te laten zien! Met de grootste zorg geven ze de plantjes water en eventuele dode bloemetjes worden er tussen uitgehaald. De voelen zich echt verantwoordelijk voor de bloembakken en we moeten zeggen; het ziet er super zomers en vrolijk uit! Wij zijn trots! Kom maar snel kijken! 50 uit mee op kamp

3 volwassenen, en ON De werkers van zijn daar waar de zijn en nu de zomer is aangebroken, is dat vooral! Jongerenwerkers zijn daarom komende tijd extra actief in de buitenruimte en zijn in alle en te vinden. Klaar om jullie te voorzien van informatie en leuke gadgets! Dus zie jij ons bekende logo op t-shirts en jasjes voorbij komen, spreek ons dan aan en laat je informeren over alle komende en workshops en vooral: laat ons weten wat jullie zelf willen organiseren! Omdat het werk vooral buiten actief is, sluit voorziening haar deuren van 27 juli tot 14 augustus Vanaf 17 augustus kun je weer terecht bij voor o.a.: koken, girls night, studio time, theater, thaiboksen en nog veel meer. Tot die tijd gaan wij samen ervoor zorgen dat het een super leuke zomer wordt! Jongerenwerk heeft tijdens de ramadan in verschillende gebieden de werktijden aangepast. Bijvoorbeeld in het Oude Noorden. Tijdens de ramadan hebben die vasten een ander ritme dan zij gewend zijn. Zij mogen pas laat in de avond eten en zoeken daarna een uitlaatklep voor hun energie. In sommige buurten ontstaat daardoor overlast. Eindelijk is het dan zover. Vanaf 1 juli is het werk van in Zoetermeer van start gegaan. De maand juli werd gebruikt om zoveel mogelijk kennis te maken met elkaar, de en,, bewoners en netwerkpartners. En om de werkwijze eigen te maken. Er zijn al heel veel leuke contacten gelegd in de verschillenen en iedereen staat te trappelen om hiermee aan de slag te gaan. Zo is er al een mooie samenwerking ontstaan tussen en het CKC & partners waar vanaf eind augustus alle van Zoetermeer hun talenten kunnen ontwikkelen in het Digital Art Lab, de muziekstudio of de dansruimte. Ook is kennis gemaakt met de medewerkers van het Jongeren Informatie Punt (JIP). Zij willen graag met samenwerken rond thema s als (homo)seksualiteit, alcohol en drugs, huisvesting of schulden. gaat uit van krachtgericht en offensief werk. Wij zijn daar waar de zijn en ondersteunen de bij hun wensen en behoeften. Benieuwd hoe dit er in de praktijk uit ziet, volg ons op Facebook, Twitter en Instagram via JongerenwerkZM. JongerenwerkZM Om dit te voorkomen werken de werkers in het Oude Noorden tijdens de ramadan door tot in de nacht. Omdat de zelf bij het werk hebben aangegeven, dat zij iets willen doen waardoor ze hun energie goed kwijt kunnen raken, heeft met sporthal Snelleman afgesproken om de zaal te huren van 23:30u. tot 01:30u. Jongeren en werkers hebben daardoor tot in de nacht fanatiek kunnen voetballen, waarna zij naar huis zijn gegaan. Jongeren blij, geen overlast in de buurt, dus bewoners blij en dan is ook blij!

4 volwassenen, en ON van draagt bij aan het stimuleren eigen kracht en talenten van bewoners en de onderlinge ontmoeting faciliteert zij daarbij. Mensen ontmoeten elkaar, leren elkaar kennen, doen iets voor elkaar en nemen de verantwoordelijkheid voor elkaar. Voorwaarde is dat er in een centrale, laagdrempelige ontmoetingsplek is. Dat kan een zogenoemd Huis van zijn, of een Huiskamer van, maar ook bijvoorbeeld een gemeenschappelijke tuin. van herbergen uiteenlopende groepen: bewoners van alle leeftijden, lokale (sociale) ondernemers, zelfredzame en kwetsbare Rotterdammers. Het is het knooppunt voor ondersteuning van vrijwilligers en mantelzorgers en het Huis van biedt participatieplekken voor mensen die in het kader tegenprestatie vrijwilligerswerk zoeken. De in van zijn eveneens uiteenlopend: voor de jeugd zijn zij gericht op talentontwikkeling, voor kwetsbare bewoners op bijvoorbeeld inloop en dagbesteding. Er kan een klussendienst zijn of een formulierenbrigade. Invulling van van is afhankelijk behoeften en mogelijkheden gebruikers. In de tweede week grote vakantie gingen weer zo n 50 uit mee op kamp. Het zou zo moeten zijn dat ieder kind een leuke vakantie heeft, maar helaas is het een feit dat er veel zijn die dat om diverse redenen niet kunnen. Betrokken vrijwilligers hebben de passie om deze toch een leuke, spannende en verrassende vakantieweek te bezorgen. Ook willen ze ervoor zorgen dat de, even niet aan zorgen thuis denken en met een grote lach op hun gezicht deze week beleven. Evenals de voorgaande jaren ondernemen, met ondersteuning en inspiratie vanuit, bewoners zelf actie om de benodigde financiën te verwerven. Bijvoorbeeld met acties als: sponsor een kind, word vriend van het, flessenbonnen verzamelen bij supermarkten, en collectes. Dit alles om ervoor te zorgen dat de een zorgeloze en onvergetelijk kampweek hebben. Het moge duidelijk zijn: dit kamp is niet mogelijk zonder de inzet groep enthousiaste en creatieve vrijwilligers. Dit burgerinitiatief is zo goed ontwikkeld dat de fundraising groep heeft besloten een eigen stichting op te zetten. De Stichting Super-Actief. In 2014 nog onder de vleugels van en vanaf 2015 zelfstandig, maar wel met professionele ondersteuning en deskundigheid van. Door deze verbinding kunnen zij zich verder ontwikkelen en blijft het goed en betrouwbaar. Op de Facebookpagina kralingencroos zijn leuke foto s te zien en enthousiaste verhalen te lezen. In sommige en kunnen de bewoners zelfstandig het Huis van beheren, elders is (tijdelijke) ondersteuning door professionals nodig. biedt in dat geval ondersteuning op maat.

5 volwassenen, en ON Mentorouders zijn de oren en. Zij zijn enthousiaste ouders uit die met alle liefde hun steentje bijdragen aan de leefbaarheid in. Hoe doen ze dit? Mentorouders vervullen verschillende werkzaamheden bij. De voornaamste zijn de ambulante rondes. De mentorouders die in actief zijn, spreken aan en corrigeren hen daar waar het nodig. De mentorouders hebben veel informele contacten en ingangen naar andere ouders, hierdoor wordt het netwerk van vergroot. De mentorouders vervullen hiernaast ook andere taken, zoals het ondersteunen bij en het bijwonen van diverse vergaderingen. Als spil in het netwerk zijn wij enorm blij met de inzet van de mentorouders, zij zijn de oren en en maken hiermee het verschil!

6 volwassenen, en ON overzicht augustus voor volwassenen Prins Alexander Activiteit Dag Tijd Kosten Herhaling Startdatum Einddatum Locatie Wandelclub Het Lage Land maandag gratis 2-wekelijks 27 Jul Dec 2015 Het Palet Wandelclub Ommoord maandag gratis 2-wekelijks 03 Aug Dec 2015 Gerard Goosenflat (Humanitas) Yoga, zomerlessen maandag ,00 wekelijks 03 Aug Aug 2015 De Kristal Babbelgroep (najaar 2015 ) maandag gratis wekelijks 24 Aug Dec 2015 Recreatiecentrum Zevenkamp Koffieleutje maandag ,00 wekelijks 03 Aug Dec 2015 De Kristal Biljartles voor licht gevorderden maandag ,00 wekelijks 05 Oct Dec 2015 Oriënt Wereldkeuken maandag ,00 maandelijks 14 Sep Dec 2015 Swedoro Bridgeclub Prinsenland maandag ,- per keer wekelijks 24 Aug Dec 2015 Swedoro Kaarten klaverjassen/jokeren maandag ,60 wekelijks 07 Sep Dec 2015 Rendierhof Repaircafé Oosterflank maandag Vrijwillige bijdrage wekelijks 07 Sep Dec 2015 Oriënt Filmmiddag Zevenkamp maandag ,00 maandelijks 14 Sep Dec 2015 De Vijf Havens Kaarten maken maandag ,75 wekelijks 24 Aug Dec 2015 Rendierhof Pilates, zomerlessen maandag ,00 wekelijks 03 Aug Aug 2015 CurZus&Zo Volksdansen maandag n.v.t. maandelijks 07 Sep Dec 2015 Rendierhof Begrijpt U mij? Najaar 2015 dinsdag ,00 voor 16 keer wekelijks 25 Aug Dec 2015 Swedoro Nordic Walking dinsdag ,00 per keer wekelijks 04 Aug Dec 2015 De Kristal Computer- en tabletcafé dinsdag gratis wekelijks 04 Aug Dec 2015 Het Palet Bingo Oosterflank dinsdag ,50 of 11,00 maandelijks 25 Aug Aug 2015 Humanitas De Oosterwiek Fotoclub Maasstad dinsdag Voor meer info, bel wekelijks 04 Aug Dec 2015 Rendierhof Klik&Tik computer- en taalcursus dinsdag, ,00 2-wekelijks 21 Jul Aug 2015 Bibliotheek Ommoord donderdag Beter leren lezen en schrijven woensdag ,00 voor 15 keer wekelijks 02 Sep Dec 2015 Koffieochtend woensdag gratis (koffie is voor eigen rekening) wekelijks 02 Sep Dec 2015 Rendierhof Yoga, zomerlessen woensdag ,00 wekelijks 05 Aug Sep 2015 De Kristal Bridgemiddagen woensdag ,00 p.k. wekelijks 26 Aug Dec 2015 Woonbron Zevenkamp Praten en breien woensdag gratis wekelijks 02 Sep Dec 2015 Huize Nieuw Kellog Taalpunt Oosterflank (najaar ) woensdag gratis wekelijks 26 Aug Dec 2015 Oriënt NT2 - zomercursus woensdag ,00 wekelijks 02 Sep Dec 2015 Oriënt NT2 - zomercursus woensdag ,00 wekelijks 05 Aug Aug 2015 Oriënt Computer- en tabletcafé woensdag ,50 per half uur wekelijks 05 Aug Dec 2015 Het Palet Sjoelen voor 55+ woensdag ,60 wekelijks 02 Sep Dec 2015 Rendierhof Klaverjassen woensdag ,00 per keer wekelijks 05 Aug Dec 2015 De Kristal Leesclub Oosterflank woensdag ,00 maandelijks 09 Sep Dec 2015 Humanitas De Evenaar Eetcafé in Swedoro woensdag ,00 maandelijks 26 Aug Sep 2015 Swedoro Taaltraining vrijwilligers augustus woensdag gratis wekelijks 05 Aug Aug 2015 Oriënt Zumba, zomerlessen woensdag ,00 wekelijks 05 Aug Sep 2015 CurZus&Zo Taalgroep Het Lage Land ( najaar 2015 ) woensdag ,00 voor 15 keer. wekelijks 02 Sep Dec 2015 De Burcht Wandelgroep Oosterflank woensdag Vanaf gratis wekelijks 05 Aug Dec 2015 Oriënt Sportief wandelen donderdag ,50 per keer wekelijks 06 Aug Dec 2015 De Kristal Taalgroep Oosterflank najaar 2015 donderdag ,00 voor 16 keer of 1,00 p.k. wekelijks 27 Aug Dec 2015 Oriënt Computer- en tabletcafé donderdag gratis wekelijks 06 Aug Dec 2015 Het Palet Lees verder >>

7 volwassenen, en ON Activiteit Dag Tijd Kosten Herhaling Startdatum Einddatum Locatie Taalpunt Ommoord (najaar ) woensdag gratis wekelijks 26 Aug Dec 2015 Laurens Nijeveld Zumba, zomerlessen donderdag ,00 wekelijks 06 Aug Sep 2015 De Kristal Koffieleutje donderdag ,00 voor koffie wekelijks 06 Aug Dec 2015 De Kristal Tabletcafe Prinsenhof donderdag ,00 wekelijks 06 Aug Sep 2015 De Prinsenhof Tabletcafé in De Burcht donderdag gratis wekelijks 06 Aug Dec 2015 De Burcht 50+ Zomer: fietsvierdaagse donderdag ,00 voor 4 dagen wekelijks 03 Sep Sep 2015 Oriënt 50+ Zomer: fietsvierdaagse donderdag ,00 voor 4 dagen wekelijks 20 Aug Aug 2015 Oriënt Yoga, zomerlessen donderdag ,00 wekelijks 06 Aug Sep 2015 De Kristal Taalgroep Ommoord najaar 2015 ( middag ) donderdag ,00 voor 16 lessen of 3,00 p.k. wekelijks 27 Aug Dec 2015 Open Hof Kerk Bingo Kralingseveer donderdag ,00 maandelijks 10 Sep Dec 2015 Rendierhof Schilderinspiratiegroep donderdag ,00 per keer wekelijks 06 Aug Aug 2015 De Kristal Eetcafé: 'Eet je mee' donderdag ,00 maandelijks 24 Sep Nov 2015 Rendierhof Line Dance donderdag ,00 per keer wekelijks 03 Sep Dec 2015 Rendierhof Taalgroep Ommoord najaar 2015 ( avond ) donderdag ,00 = voor 16 lessen of 3,00 p.k. wekelijks 27 Aug Dec 2015 Laurens Nijeveld Taalgroep Oosterflank najaar 2015 vrijdag ,00 voor 16 keer of 1,00 p.k. wekelijks 28 Aug Dec 2015 Oriënt Voedselbank vrijdag gratis wekelijks 07 Aug Dec 2015 De Kristal Bingo vrijdag ,00 maandelijks 25 Sep Dec 2015 Swedoro Biljartvereniging 'de Holle Keu' vrijdag n.v.t. wekelijks 28 Aug Dec 2015 Rendierhof voor volwassenen Prins Alexander Activiteit Dag Tijd Kosten Startdatum Locatie Excel basis maandag gratis 24 Aug 2015 CV opmaken maandag gratis 31 Aug 2015 Schilderworkshop 'Dikke dames' dinsdag ,50 11 Aug 2015 CurZus&Zo Schilderen in 1 dag, diverse thema's - van Gogh dinsdag ,50 11 Aug 2015 CurZus&Zo 50+ Zomer: Scootmobieltocht dinsdag ,00 22 Sep 2015 Het Palet Theateruitgaansgroep - Huub Stapel, MV2 dinsdag ,50 22 Sep 2015 Isala Theater Workshop Beeldhouwen met Speksteen woensdag ,50 05 Aug 2015 CurZus&Zo 50+ Zomer: recreatieve Mini Triatlon. woensdag ,50 12 Aug 2015 Oriënt Niet zwaar, wel sportief en gezellig! 50+ Zomer: culturele wandeling begraafplaats woensdag ,00 05 Aug 2015 Oriënt Workshop Djembé en Percussie iedereen vanaf 8 jaar woensdag ,50 19 Aug 2015 CurZus&Zo Theateruitgaansgroep - Jeans 25 Jubileumtoer woensdag ,50 ( RDP korting 23,50 ) 09 Dec 2015 Oude Luxor Workshop Beeldhouwen met Speksteen donderdag ,50 27 Aug 2015 CurZus&Zo Workshop Airbrush donderdag ,00 20 Aug 2015 CurZus&Zo 50+ Zomer: schilderen op locatie donderdag ,00 27 Aug 2015 De Kristal Theateruitgaansgroep - Veldhuis & Kemper ff de Gladiolen vrijdag ,25 ( 21,75 met 65+ korting ) 18 Sep 2015 Isala Theater 50+ Zomer: Boerenkool & Couscous zaterdag nog niet bekend 19 Sep 2015 Gerard Goosenflat Theateruitgaansgroep - Frédérique Spigt en Annet Malherbe zaterdag ,00 ( RDP 21,50 ) 17 Oct 2015 Oude Luxor

8 volwassenen, en ON voor Prins Alexander Activiteit Dag Tijd Kosten Herhaling Startdatum Einddatum Locatie Huttenbouwweek in Taka-Tuka Land maandag, ,50 wekelijks 17 Aug Aug 2015 Taka-Tuka Land dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag Tieneractiviteit Ravottuh 9-14 jaar dinsdag gratis wekelijks 01 Sep Dec 2015 Ravottuhterrein Huttenbouw Pietje Bell dinsdag, ,00 wekelijks 18 Aug Aug 2015 Pietje Bell woensdag, donderdag, vrijdag Speelochtend op woensdag voor 0-4 jaar woensdag gratis wekelijks 02 Sep Dec 2015 Oriënt Kinderatelier in Nesselande 4-12 jaar woensdag ,00 wekelijks 09 Sep Dec 2015 De Kristal Kinderredactie 6-12 jaar donderdag gratis wekelijks 03 Sep Nov 2015 Basisschool De Stelberg Speelochtend op vrijdag voor 0-4 jaar vrijdag gratis wekelijks 28 Aug Dec 2015 Oriënt Speel-o-theek op vrijdag 0-12 jaar vrijdag ,00 (eenmalige bijdrage) wekelijks 28 Aug Dec 2015 Oriënt Kinderdisco 4-12 jaar zaterdag ,00 maandelijks 05 Sep Nov 2015 Rendierhof voor Prins Alexander Activiteit Dag Tijd Kosten Herhaling Startdatum Einddatum Locatie Openingstijden DocShop jaar maandag gratis wekelijks 03 Aug Dec 2015 Filmmiddag Zevenkamp maandag ,00 maandelijks 14 Sep Dec 2015 De Vijf Havens Openingstijden DocShop jaar dinsdag en van gratis wekelijks 04 Aug Dec 2015 Tieneractiviteit Ravottuh 9-14 jaar dinsdag gratis wekelijks 01 Sep Dec 2015 Ravottuhterrein Openingstijden DocShop jaar donderdag gratis wekelijks 06 Aug Dec 2015 Openingstijden DocShop jaar vrijdag gratis wekelijks 07 Aug Dec 2015 Eenmalige voor Prins Alexander Activiteit Dag Tijd Kosten Startdatum Locatie Workshop Djembé en Percussie iedereen vanaf 8 jaar woensdag ,50 19 Aug 2015 CurZus&Zo Workshop Djembé en Percussie 8-12 jaar woensdag ,50 19 Aug 2015 CurZus&Zo

9 volwassenen, en ON volwassenen Activiteit Dag Doelgroep Tijd Kosten Herhaling Startdatum Einddatum Locatie Spreekuur OYA maandag volwassenen gratis wekelijks 24 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Kookgroep voor vrouwen maandag, volwassenen gratis 2-wekelijks 22 Jul Dec 2015 Huys te Krooswijck woensdag Spreekuur OYA dinsdag volwassenen gratis wekelijks 25 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Zangkoor Sambalele dinsdag volwassenen ,00 per maand wekelijks 25 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Spreekuur OYA woensdag volwassenen gratis wekelijks 26 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Naailes en ontmoeting woensdag volwassenen gratis wekelijks 26 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Spreekuur OYA donderdag volwassenen gratis wekelijks 27 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Wijkrestaurant 'De Kroosch' donderdag volwassenen ,00 maandelijks 03 Sep Dec 2015 Huys te Krooswijck Street Amazons vrijdag volwassenen gratis wekelijks 28 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Activiteit Dag Doelgroep Tijd Kosten Herhaling Startdatum Einddatum Locatie Dreumes - oudergroep maandag gratis wekelijks 24 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Taalmiddag 4-12 jaar maandag gratis wekelijks 24 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Meidenclub jaar woensdag gratis wekelijks 05 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Scholarship 8-14 jaar woensdag gratis wekelijks 09 Sep Dec 2015 Schuttersveld Leren leren jaar woensdag ,50 per maand wekelijks 05 Aug Dec 2015 Vredenoord Meidenclub 12+ donderdag gratis wekelijks 27 Aug Dec 2015 Vredenoord Meidenclub 15+ vrijdag gratis wekelijks 28 Aug Dec 2015 Huys te Krooswijck Jongensclub jaar vrijdag gratis wekelijks 07 Aug Nov 2015 Vredenoord

10 volwassenen, en ON en Oude Noorden Activiteit Dag Doelgroep Tijd Kosten Herhaling Startdatum Einddatum Locatie Sport je fit! 6-18 jaar maandag gratis wekelijks 03 Aug Dec 2015 Sporthal Snelleman Leren leren jaar maandag ,50 wekelijks 07 Sep Dec 2015 Vredenoord per maand Avond inloop maandag gratis wekelijks 03 Aug Aug 2015 't Klooster Kloosterkids Filmmiddag 6-12 jaar woensdag ,20 maandelijks 16 Sep Dec 2015 t Klooster Sportactiviteit De Esch donderdag ,50 wekelijks 03 Sep Dec 2015 Het Pompgebouw Mobiel Pleinwerk 6-12 jaar vrijdag gratis wekelijks 07 Aug Dec 2015 Diverse pleinen Oude Noorden Avond Inloop vrijdag gratis wekelijks 07 Aug Aug 2015 't Klooster Eenmalige voor en Oude Noorden Activiteit Dag Doelgroep Tijd Kosten Herhaling Startdatum Locatie Uitstapje: Speeldernis dinsdag ,50 eenmalig 04 Aug 2015 't Klooster Picknicken Kralingse Bos woensdag ,00 eenmalig 12 Aug 2015 't Klooster Jongens uitstapje: BBQ'en Bergse Bos vrijdag ,00 eenmalig 14 Aug 2015 't Klooster Voor meer informatie: Via of info@buurtwerk.nl. Bruis je zelf ideeën die ten goede komen aan de buurt? Heb je ondersteuning nodig bij de uitvoering ervan? Aarzel niet en neem contact met ons op. Adres Kobehof MC Rotterdam

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief 2015 Voorwoord volwassenen, www.facebook.com/buurtwerk @BuurtwerkNL Buurtwerk app volwassenen, Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van van Buurtwerk. Buurtwerk staat voor een wijk- en buurtgerichte

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 2015 Voor Vecht volwassenen, en www.facebook.com/buurtwerk @NL app Voor Vecht volwassenen, en Voor Voor u ligt de nieuwsbrief van van. In de nieuwsbrief leest u onder andere over ons nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief 2015 Mag ik wat volwassenen volwassenen volwassenen, KC ON www.facebook.com/buurtwerk @NL app volwassenen volwassenen volwassenen, KC ON Voor u ligt de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief leest

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Voorwoord Buurtwerk @BuurtwerkNL Buurtwerk app Voorwoord De nieuwsbrief van november ligt voor u klaar. Met daarin veel artikelen die aangeven waarom ons werk zo belangrijk is.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Voorwoord in Zoeter Buurtwerk @BuurtwerkNL www.buurtwerk.nl Buurtwerk app in Zoeter Voorwoord De laatste nieuwsbrief van het jaar alweer. En wat is het jaar voorbij gevlogen.

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht Prins Alexander Voor kinderen, jongeren en volwassenen

Activiteitenoverzicht Prins Alexander Voor kinderen, jongeren en volwassenen Activiteitenoverzicht Prins Alexander Voor kinderen, jongeren en volwassenen Leuke, leerzame, sportieve & creatieve activiteiten voor en door iedereen in de buurt! Wil je je aansluiten bij de activiteiten?

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma juli 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand juli. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen

Nadere informatie

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten

Jaargang 25 Nr. 3. Vrije dagen. Bijzondere activiteiten. Avondbijeenkomsten Jaargang 25 Nr. 3 Vrije dagen 17 okt. Groep 1-2-3 vrij 20-24 okt. Alle kinderen herfstvakantie Bijzondere activiteiten 14 okt. Kamp groep 1-2-3 15 okt. Kamp groep 1 t/m 8 16 okt. Kamp groep 4 t/m 8 17

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Naar het Vakantiepaleis of eerst nog wat chillen in het Vroesenpark?

Wat gaan we doen? Naar het Vakantiepaleis of eerst nog wat chillen in het Vroesenpark? Jaargang 2 Nieuwsbrief Zomervakantie 2014 Wat gaan we doen? Naar het Vakantiepaleis of eerst nog wat chillen in het Vroesenpark? We gaan het beleven! De zomervakantie in Noord is weer een feest. Er is

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingsplein Activiteitenkalender juli, augustus, september 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bibliotheek 's-hertogenbosch

Nieuwsbrief Bibliotheek 's-hertogenbosch Nieuwsbrief Bibliotheek 's-hertogenbosch Nieuwsbrief Bibliotheek 's-hertogenbosch - 2 juli 2015 Vakantiebieb-app Vanaf 1 juli is de VakantieBieb-app volledig beschikbaar: een app met e-books bestaande

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk:

Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk: Aanbod na-schoolse activiteiten Club en Buurthuiswerk: 1. Krachtige Ik Een combinatie van leuke sociale vaardigheidsoefeningen en mindfulness onder leiding van een professional die jarenlange ervaring

Nadere informatie

Activiteiten. Stichting Welzijn Groesbeek 2013/2014

Activiteiten. Stichting Welzijn Groesbeek 2013/2014 Activiteiten Clubhuis de Baon O.J.C. De Maddogs Stichting Welzijn Groesbeek Stekkenberg 49 Kloosterstraat 9 Kloosterstraat 11A 6561 XG Groesbeek 6562 AT Groesbeek 6562 AT Groesbeek 024-3971737 024-3975727

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

Informatie MEERWAARDE

Informatie MEERWAARDE Informatie MEERWAARDE Van stichting Meerwaarde hebben wij toestemming gekregen om de activiteiten t.b.v. ouderen en volwassenen uit het programmaboekje najaar 2005 te publiceren. De activiteiten vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Huizen van de Wijk in Prins Alexander. Programmering september-december 2018

Huizen van de Wijk in Prins Alexander. Programmering september-december 2018 Huizen van de Wijk in Prins Alexander Programmering september-december 2018 Welkom in uw Huis van de Wijk Een centrale ontmoetingsplek waar bewoners, buren, groepen, sociaal ondernemers en wijkorganisaties

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Dammen Buurtwerk @BuurtwerkNL www.buurtwerk.nl Buurtwerk is actief op het gebied van sociaal werk, welzijn & activering, jeugd, jongeren & opvoeding, preventie, informatie & advies.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Activiteitenboekje Januari/Februari

Activiteitenboekje Januari/Februari Dankwoord Somatiek Wij hebben de afgelopen weken sponsoring ontvangen van: - Mooi van Mooys - St. Jozef Mavo te Vlaardingen Activiteitenboekje Januari/Februari Wij willen Mooi van Mooys graag bedanken

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen Januari t/m Maart 2012 Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen De voorjaarsvakantie komt er al weer aan! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten aan. Ook

Nadere informatie

de week van de contacten met Sofie op de koffie

de week van de contacten met Sofie op de koffie Week tegen de eenzaamheid 26 september tot en met 5 oktober De Langste Eettafel van Nederland de week van de contacten met Sofie op de koffie Programma: Het kan goed zijn om eens stil te staan bij de Week

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Huizen van de Wijk in Prins Alexander. Programmering januari-juli 2018

Huizen van de Wijk in Prins Alexander. Programmering januari-juli 2018 Huizen van de Wijk in Prins Alexander Programmering januari-juli 2018 Welkom in uw Huis van de Wijk Een centrale ontmoetingsplek waar bewoners, buren, groepen, sociaal ondernemers en wijkorganisaties diensten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers

Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers 0 Ondersteuning en activiteiten voor mantelzorgers Workshops en bijeenkomsten Individuele begeleiding Mantelzorg, wat is dat? Je bent mantelzorger wanneer je de zorg voor een familielid of een bekende

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je altijd contact opnemen met een van onze jeugd- en jongerenwerkers.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn kun je altijd contact opnemen met een van onze jeugd- en jongerenwerkers. Hallo allemaal, Voor jullie ligt het nieuwe activiteitenboekje van Stichting Welzijn Groesbeek. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe activiteiten voor zowel jong als oud. In dit boekje vind je alle data, tijden

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur Proefles mogelijk ( 4,50) Zomerstop, begint

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

Kom gezellig bij ons langs op zaterdag 29 november tussen 10.00 en 14.00 uur op de Bloemendaalseweg 125!

Kom gezellig bij ons langs op zaterdag 29 november tussen 10.00 en 14.00 uur op de Bloemendaalseweg 125! December 2014 Kerstmarkt & Open Dag Op zaterdag 29 november houden wij een gezellige Kerstmarkt & Open Dag ineen! U bent van harte welkom op onze locatie in Bloemendaal tussen 10.00 en 14.00 uur om ons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Programmaboek Huis van de Wijk België Derde kwartaal 2015

Programmaboek Huis van de Wijk België Derde kwartaal 2015 Programmaboek Huis van de Wijk België Derde kwartaal 2015 Huis van de Wijk België is er voor alle buurtbewoners. Het is een vertrouwde plek om elkaar te ontmoeten of om gericht bezig te zijn met activiteiten.

Nadere informatie

Programmaboek Huis van de Wijk België Tweede kwartaal 2015

Programmaboek Huis van de Wijk België Tweede kwartaal 2015 Programmaboek Huis van de Wijk België Tweede kwartaal 2015 Huis van de Wijk België is er voor alle buurtbewoners. Het is een vertrouwde plek om elkaar te ontmoeten of om gericht bezig te zijn met activiteiten.

Nadere informatie

JULI / AUGUSTUS 2017

JULI / AUGUSTUS 2017 OVERLANDERSTRAAT 650, 1445 CW PURMEREND Tel. 0299-840153 JULI / AUGUSTUS 2017 Inhoud nieuwsbrief: Activiteiten programma buurtcentrum Gildeplein Vakantierooster Verslag reisje Texel Belangrijke telefoonnummers

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Activiteitenkalender maart 2017

Activiteitenkalender maart 2017 Voor alle bewoners van: Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Grunobuurt, Herewegbuurt, Oosterpoortbuurt en de Meeuwen Activiteitenkalender maart 2017 Voor u ligt een overzicht van

Nadere informatie

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt.

De Kar wil ook beleidsbeïnvloedend werken vanuit de noden en signalen die zij bij mensen opvangt. De Kar Folder Wat is De Kar? Soms kan je leven plotseling veranderen door een tegenslag (ziekte, werkloosheid, scheiding, een overlijden binnen je gezin...) en word je verplicht om met weinig geld rond

Nadere informatie

Jaarverslag INLOOP

Jaarverslag INLOOP 1 INLOOP De inloop is de belangrijkste activiteit van het Inloophuis Schothorst. De inloop betekent de ruimte, de tijd en de plek waar wijkbewoners elkaar ontmoeten. Concreet vindt de inloop plaats in

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal

Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Hartelijk welkom bij Narvik HomeParc Mooi Zutendaal Het is vakantie! Voor je ligt het animatieprogramma van vrijdag 30 oktober tot donderdag 5 november klaar. Wij hebben ervoor gezorgd dat ons sport -

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

Participatie & vrijwilligerswerk

Participatie & vrijwilligerswerk Participatie & vrijwilligerswerk Doe mee! 1 Participatieplaats: wennen aan werk MENES: zet ideeën van jongeren om in daden Jongeren 12 23 jaar We willen graag in gesprek met jongeren die een positieve

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum

Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum Nieuws van de Kwartiermaker dagarrangementen in Burgum nr.6 Hoe het begon.. In september vorig jaar ben ik begonnen als kwartiermaker naschoolse activiteiten in Burgum. Deze functie is ontstaan in het

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer

...het is vakantie! Zo beleef jij een topvakantie op de BSO! Groetjes, teams Zo in de Boomhut en Zo op de Groen van Prinsterer ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is: aan het werk op de BSO met beroepen. De speelleerdomeinen staan vetgedrukt voor je ouders. In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Zomers actief voor 50+

Zomers actief voor 50+ 2015 Zomers actief voor 50+ Goede tradities moet je in ere houden Voor u ligt het boekje Zomers Actief voor 50-plussers 2015. Ook dit jaar weer met inspirerende, interessante, actieve en leuke activiteiten

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Huizen van de Wijk in Prins Alexander. Programmering januari-juni 2017

Huizen van de Wijk in Prins Alexander. Programmering januari-juni 2017 Huizen van de Wijk in Prins Alexander Programmering januari-juni 2017 Welkom in uw Huis van de Wijk Een centrale ontmoetingsplek waar bewoners, buren, groepen, sociaal ondernemers en wijkorganisaties diensten

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst april 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof -9 057 KP Amsterdam Tel: 020 233405 Hudsonhof Activiteitenlijst april 205 Lichamelijke beweging Een beweegoloog is aanwezig op woensdag en vrijdagmiddag

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma

Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Zomer vakantie 2 juli t/m 10 augustus Inleveren voor 15 juni, niet ingeleverd betekend dat uw kind niet komt!! Vakantieprogramma Beste kinderen en ouder/ verzorgers, In dit boekje staat informatie over

Nadere informatie

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper!

5 & 6 juni. Ze geven zich dag en nacht, sponsor een Nonstopper! Nieuwsbrief Present Bollenstreek Present Bollenstreek heeft als doel om een maatschappelijke beweging op gang te brengen waarin het vanzelfsprekend is dat mensen naar elkaar omzien. Beste lezer, Present

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand augustus. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

lelystad dichterbij jongeren in Lelystad samen met stichting Meeting Point

lelystad dichterbij jongeren in Lelystad samen met stichting Meeting Point lelystad dichterbij jongeren in Lelystad samen met stichting Meeting Point Jongerenwerker rick van der Molen rick werkt als jongerenwerker voor Youth for Christ en Meeting Point in de Zuiderzeewijk van

Nadere informatie