Stay in control of your business

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stay in control of your business"

Transcriptie

1 Stay in control of your business GROOTFORMAAT PRINTOPLOSSINGEN VOOR PRINTEN IN EIGEN BEHEER you can

2 ipf510 ipf5100 ipf605 ipf610 ipf650 ipf6400s met optionele fotospectraalmeter Een kleine verandering met grote voordelen. Reduceer uw kosten met de uitgebreide mogelijkheden van grootformaat printen direct in eigen beheer. Creëer binnen een paar klikken verbluffende posters en opvallende displays zonder de kosten van uitbesteding. Produceer in huis en bespaar op de kosten Misschien gebruikt u al grootformaat displays in uw bedrijf. Maar waarom zou u de productie uitbesteden als het financieel gezien zinvoller is om dit in eigen huis te doen? Zelfs zonder professionele kennis kunt u binnen enkele minuten tijd verbluffende point-of-sale (POS) displays en opvallende borden ontwerpen en printen. De tijd om te wachten tot anderen de kwaliteitsresultaten leveren die u eist, is voorbij. En omdat u geen externe leveranciers hoeft te betalen, ziet u al snel uw eigen kosten afnemen. Een duidelijk rendement op uw investering Met de inhouse-printoplossingen van Canon kunt u uw kosten nog beter beheersen en het rendement op uw investering verbeteren. Veel printers beschikken niet alleen over een ingebouwd kostenregistratiesysteem waarmee u de kosten kunt volgen, maar ook over een Economy modus voor een lager inktverbruik. Hiermee worden uw bedrijfskosten nog verder verlaagd. Communiceren met impact Waar u tegenwoordig ook bent, de kans is groot dat een grootformaat display uw blik vangt. Of er nu een product of evenement wordt aangeprezen of dat het om duidelijke bewegwijzering in een openbaar gebouw gaat: deze posters en borden bieden een fantastische mogelijkheid om belangrijke mededelingen te doen. Uitgebreid assortiment Ons uitgebreid assortiment grootformaat printers biedt u de flexibiliteit om een printsysteem te kiezen dat het beste op uw communicatiebehoeften aansluit en binnen uw budget past. Kies uit 10 modellen voor prints van 17 tot maar liefst 44 inch. Elke printer is voorzien van de befaamde inkjettechnologie van Canon die levendige kleuren en de scherpste, meest gedetailleerde afbeeldingen mogelijk maakt met simpelweg verbluffende snelheden.

3 ipf750 ipf765 ipf815 ipf8400s Uw grootformaat productie in huis uitvoeren kan tot aanzienlijke kostenbesparingen leiden. Maak moeiteloos professionele prints Met de eenvoudige maar krachtige PosterArtist software van Canon kunt u in slechts 4 simpele stappen posters ontwerpen als een professional. Daarbij kunt u door printen zonder witrand een complete printproductie van rand tot rand leveren, waardoor er geen tijdrovende extra nabewerking nodig is.

4 Het breedste scala aan bedrijfstoepassingen Van de winkelvloer tot de hotellobby of de gangen van het plaatselijke ziekenhuis: ons assortiment grootformaat printers levert trefzekere uitingen die gegarandeerd opvallen.

5 BELANGRIJKSTE GEBRUIKSOMGEVINGEN: RETAIL HORECA RECREATIE TRANSPORT GEZONDHEIDSZORG ONDERWIJS PUBLIEKE SECTOR Verleid uw klanten Grootformaat prints maken meteen indruk op klanten die uw vestiging bezoeken. Ze communiceren duidelijk uw merkidentiteit. En in eigen beheer printen geeft u directe controle over de boodschap en wat u er mee wilt doen. Deze controle biedt u ook de flexibiliteit om snel in te spelen op de marktomstandigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor overtollige voorraad een promotie met krachtige POS-materialen opzetten en snel de voorraad verlagen en de omzet vergroten. Helder communiceren Ooit de weg kwijt geraakt in een openbaar gebouw of groot kantoor? Dat is niet moeilijk. Maar met grootformaat prints binnen handbereik, wordt het maken van borden en posters met duidelijke informatie en bewegwijzering kinderspel. En met formaten tot maar liefst 44" zijn blikvangers gegarandeerd. KANTOOR De productie in eigen huis uitvoeren, kan de inkomsten verhogen door tijdige tactische promoties.

6 Grootse innovaties met uitstekende resultaten. In de jaren '70 vond Canon de technologie uit die grootformaat printen mogelijk maakte. Dankzij onze vele jaren onderzoek en talloze innovaties kunnen wij u ons assortiment voor printen in eigen huis aanbieden. Met ongelofelijke, moeiteloos te maken grootformaat prints van topkwaliteit. Geavanceerde technologie in alle eenvoud Dit assortiment is ontworpen met oog voor de gebruikers en het besef dat zij vaak weinig of geen ervaring hebben met grootformaat printen. De printerdriver is configureerbaar om te voldoen aan de competenties van elke gebruiker. Het bedieningspaneel is menugestuurd en beschikt over functies zoals tijdbesparende opslag van media-instellingen en een timer die de duur van elke printopdracht aangeeft. De algemene bediening, het bijvullen van verbruiksmaterialen en het vervangen van de papierrol, gebeuren allemaal aan de voorzijde van de printer. Dat is niet alleen handig voor de gebruikers, maar betekent ook dat u de printer vlak tegen een muur kunt plaatsen wat ideaal is wanneer u weinig ruimte heeft. Uitzonderlijke kwaliteit Posters en displays zien er altijd schitterend en ongelofelijk consistent uit, welke printmaterialen u ook kiest. Canon s unieke LUCIA en LUCIA EX-inkten stelt nieuwe standaarden qua expressiviteit met een ongekend kleurenspectrum en een uitstekende gradatie bij dpi dankzij ultrafijne druppeltjes van 4 picoliter. Deze inkten zijn bovendien duurzaam en uiterst krasbestendig. Ons nieuwste LUCIA EX-systeem heeft ook een nieuwe pigmentformule die een nog grotere kleurreproductie én diepere en scherpere zwarttinten mogelijk maakt. Hoe kan Canon s FINE technologie helpen? Uiterst kleine en precies verdeelde inktdruppeltjes zijn een must voor een getrouwe beeldweergave. Maar microscopisch kleine druppeltjes tasten de beeldkwaliteit aan door bijvoorbeeld ongelijke druppelgrootte en -plaatsing op het papier. Conventionele printsystemen compenseren dit door meermaals over dezelfde lijn te gaan. Maar dit verlengt de printtijd aanzienlijk. De FINE-technologie (Full Photolithograph Inkjet Nozzle Engineering) van Canon lost dit probleem op en maakt bidirectioneel printen mogelijk met onvoorstelbare snelheden. De printkop wordt met een innovatieve methode gemaakt die zorgt voor volkomen uniforme druppeltjes en uitstekende printprestaties van fotokwaliteit.

7 Ongeëvenaarde productiviteit met L-COA Deze productreeks laat u niet in de steek, zelfs wanneer u aanzienlijke hoeveelheden moet printen zoals een reeks posters voor een groot aantal winkels of kantoren. De Large format printer Common Architecture (L-COA) draait op de achtergrond, zodat zelfs bij de zwaarste werkbelasting hoge snelheden mogelijk zijn. Optimale resultaten bereiken U kunt ervan op aan dat de kleuren consistent blijven, print na print, dag na dag. Het Advanced Colour Calibration-systeem van Canon werkt met een multisensor die zorgvuldig afwijkingen in de densiteit meet en minuscule aanpassingen uitvoert voor uitstekende resultaten op de lange termijn. Printen vanuit Microsoft Office Ontwerp prints professioneel, kosteneffectief en zonder enige training met behulp van de Microsoft Office print plug-in van Canon. Deze is rechtstreeks aan uw Microsoft Office-toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) gelinkt, waardoor u in eigen huis goedkoop en eenvoudig grootformaat displays kunt maken. Sommige modellen beschikken ook over een Adobe Photoshop print plug-in. De productie in eigen huis uitvoeren, bespaart enorm veel tijd.

8 Mogelijkheden zo groot als uw verbeelding. Door zelf uw grootformaat printopdrachten uit te voeren, heeft u echte controle over hoe uw klanten u zien. En met het uitgebreide scala aan gespecialiseerde printmedia van Canon zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos. Veelzijdige mogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen Of u nu POS-displays print, spandoeken, posters of interne memo's: Canon heeft gespecialiseerd printmateriaal voor al uw behoeften. Onze printers voor grootformaat toepassingen zijn geschikt voor de meest uiteenlopende soorten printmateriaal die wij aanbieden, zoals posterpapier, spandoeken, folie en vinyl. Dus ideaal voor gebruik in uiteenlopende toepassingen. De imageprograf-printers hebben instellingen voor elk mediatype van Canon. Alle printmedia worden ondersteund door een ICC-profiel voor perfecte kleurovereenkomst. Bij sommige modellen kunt u papierinstellingen toevoegen en aanpassen waarmee u de precisie en kwaliteit kunt verbeteren wanneer u printmaterialen van andere aanbieders gebruikt. De beschikbare printmedia voor het segment printen in eigen huis worden aangeboden in rolbreedten van 17 tot 44. Type printmateriaal Voorbeeld Toepassing Normaal papier Mat gecoat papier Fotopapier Mat gecoat Zelfklevend Posterpapier (satijn) Zelfklevend vinyl Gaasspandoek Backlit film Posters Point-of-sale (POS) Spandoeken Point-of-sale (POS) Evenementen Onderscheidingen Veiligheid en gezondheid Mededelingen Reclameborden Speciale aanbiedingen Evenementen Mededelingen Speciale aanbiedingen Productlocatie Raamdisplays Roll-up film Oproldisplays (POS, horeca, recreatie) Evenementen Reclame Speciale aanbiedingen Canvas Interieurdesign Horecadesign Artwork

9 Door de productie in eigen huis te houden, kunt u altijd snel inspelen op de vraag van de klant. 1 LUCIA EX-inktsysteem en verbeterde beeldverwerkingstechnologie 8 Met gratis PosterArtist Lite-software voor het maken van posters 2 Voordelig printen met hoge snelheid met een uitvoer tot 70 m 2 /u. 9 Print plug-in voor Microsoft Office en Adobe Photoshop ipf8400s De Economy Modus voor lagere bedrijfskosten verbruikt minder inkt Grote printopdrachten opslaan dankzij ingebouwde harde schijf Continu printen dankzij het 'Hot Swap'-inktsysteem van Canon Printen zonder witrand (tot 44") achteraf bijsnijden is er niet bij, wat tijd en geld bespaart Inclusief volledige software voor kosten registratie- en -berekening voor kostenbeheersing en het bijhouden van de ROI Gebruiksvriendelijk eenvoudig laden van papierrollen en bediening van de printer aan de voorzijde Diverse printerdriver instellingen mogelijk aangepast aan de kennis van de gebruiker Groot, helder en eenvoudig te gebruiken LCD-bedieningspaneel Met Direct Print & Share kunnen tegelijkertijd batch-prints van PDF-, JPEG- en TIFF-bestanden worden gemaakt en vervolgens via de cloud gedeeld worden voor een betere samenwerking Niet alle modellen beschikken over alle functies

10 De productie in eigen huis onderbrengen, geeft u controle over uw belangrijkste communicatie-uitingen.

11 Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen. Met de mogelijkheid om in huis te kunnen printen, is het maken van een onvergetelijke poster of een opvallende visuele display slechts enkele muisklikken weg. Zodat u meer tijd hebt voor de zaken die het allerbelangrijkst zijn voor uw bedrijf. Creatief zijn met PosterArtist Ontwerp zonder enige ervaring posters als een professional, met PosterArtist. Deze eenvoudige en tegelijkertijd krachtige software is specifiek ontworpen voor niet-professionals en stelt u in staat om in een handomdraai posters te ontwerpen en printen. Met meer dan afbeeldingen en templates wordt het maken van opvallende posters of in het oog springende aanwijzingen voor iedereen kinderspel in slechts vier eenvoudige stappen!* Printen zonder witrand Met printen zonder witrand wordt het maken van prints die niet moeten onderdoen voor resultaten van professionele reclamebureaus nog eenvoudiger. Dit betekent dat posters van rand tot rand worden bedrukt. Tijdrovend achteraf bijsnijden is er dus niet bij. Ontwerpen, printen en ophangen: meer komt er niet bij kijken. Microsoft Office print plug-in Gebruikers die vertrouwd zijn met Microsoft Office kunnen professionele posters ontwerpen en printen zonder enige training én voordeliger dan duur uitbesteden. Met deze software, die rechtstreeks aan uw Microsoft-toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) is gelinkt, kunt u in eigen huis in drie eenvoudige stappen grootformaat displays maken. De eenvoudige stapsgewijze wizard leidt de gebruikers door het proces voor het opzetten van printopdrachten zelfs als ze geen kennis hebben van grootformaat media, instellingen of afmetingen. Sommige modellen worden met een nieuwe Print Plug-In voor Adobe Photoshop geleverd. Print en deel meerdere bestandsindelingen De functie Direct Print & Share van Canon maakt een verbeterde productiviteit en samenwerking mogelijk door meer printcontinuïteit en minder voorbereidingstijd. Print meerdere bestandsindelingen (PDF, JPEG of TIFF) tegelijkertijd via Windows Explorer en upload ze vervolgens naar Google servers voor het naadloos delen via de cloud. * PosterArtist Lite wordt standaard meegeleverd bij alle modellen. De volledige versie is apart verkrijgbaar.

12 Mogelijkheden zo groot als uw verbeelding. Sommige afbeeldingen zijn bewerkt om de informatie zo duidelijk mogelijk over te brengen. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaard testmethoden van Canon. Deze folder en de technische gegevens van dit product zijn samengesteld voor de introductiedatum van het product. De uiteindelijke technische gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. en : Alle bedrijfs- en/of productnamen zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van de desbetreffende producenten voor de markten en/of landen waar zij actief zijn. Canon raadt het gebruik van Canon Supplies aan voor de beste resultaten. Zie de media- en papiercompatibiliteitlijst voor het aanbevolen papier en de aanbevolen printmedia. Originele Canon inktcartridges worden samen met Canon grootformaat printers ontwikkeld als een belangrijk onderdeel van het printsysteem van grootformaat printers. De geavanceerde technologie die door onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten wordt verkregen, wordt in deze inktcartridges opgenomen. Canon raadt het gebruik van originele Canon inktcartridges aan voor de beste resultaten met de Canon grootformaat printers. Canon Inc. canon.com Canon Europe canon-europe.com Dutch Edition Canon Europa N.V., 2013 Canon Nederland N.V. Brabantlaan TV s-hertogenbosch Telefoon: (073) Fax: (073) canon.nl

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can

Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail. you can Point of Sale print, snijen lamineer oplossingen voor retail you can Ontdek de mogelijkheden van Canon grootformaat printoplossingen voor retail Talrijke manieren om uw boodschap over te brengen Waar de

Nadere informatie

Producing your best for less

Producing your best for less Producing your best for less GROOTFORMAAT PRINTOPLOSSINGEN VOOR PRODUCTIE EN PROOFING you can ipf815 ipf825 ipf6400s met optionele fotospectraalmeter ipf8400s 5 kleuren 8 kleuren ipf9400s De grootst mogelijke

Nadere informatie

Breng uw creativiteit tot leven

Breng uw creativiteit tot leven Breng uw creativiteit tot leven GROOTFORMAAT PRINTOPLOSSINGEN VOOR FOTOGRAFIE EN PROOFING you can De wereld van grootformaat fotografie en digitale fine art breidt zich steeds verder uit. De mogelijkheden

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit

Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Een nieuwe maatstaf in grootformaat kleurproductiviteit Océ ColorWave 900 you can Ervaar een nieuw productiviteitsniveau Met de Océ ColorWave 900 behoren knelpunten in de productie tot het verleden. Met

Nadere informatie

Ontworpen om uw beste werk te laten zien

Ontworpen om uw beste werk te laten zien Ontworpen om uw beste werk te laten zien GROOTFORMAAT PRINTOPLOSSINGEN VOOR COMPUTER AIDED DESIGN EN GEOGRAFISCHE INFORMATIESYSTEMEN you can ipf510 ipf605 ipf610 ipf650 ipf655 17 24 Wanneer nauwkeurigheid

Nadere informatie

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention 22 juli 2014 Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention Mirage Canon Edition The Professional Printer Driver Algemene informatie Canon

Nadere informatie

Nauwkeurig printen zonder grenzen

Nauwkeurig printen zonder grenzen Nauwkeurig printen zonder grenzen OCÉ ARIZONA SERIE UV-FLATBED PRINTERS you can Uitzonderlijke beeldkwaliteit op harde en flexibele media Breng uw grafische mogelijkheden naar een hoger niveau met de Océ

Nadere informatie

Unleash the power of instore prints

Unleash the power of instore prints Unleash the power of instore prints 02 03 Take your shop to new hights Trends in retail De retailbranche is constant in beweging. Of de economie stagneert of juist opleeft, er is altijd de drang om sales

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit.

Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. Een nieuw tijdperk in kantoor - productiviteit. iw360 you can Stroomlijn uw manier van werken. De verwerking van papieren en elektronische documenten maakt een wezenlijk deel uit van de kantoortaken. Met

Nadere informatie

Breng productiviteit naar een hoger niveau

Breng productiviteit naar een hoger niveau Breng productiviteit naar een hoger niveau imagerunner ADVANCE C9280 PRO imagerunner ADVANCE 8200 PRO serie you can Een stap vooruit in productie Ervaar de beste prestaties en echte veelzijdigheid in afwerking

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-N1058X Documentscanner SCANNEN MET DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF DE NETWERKSCANNER DIE PAST BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd naar het juiste doel scannen Kantooromgevingen, werkplekken en bedrijfsprocessen

Nadere informatie

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Persbericht EMBARGO: 22 februari 2007 Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Hoofddorp, 22 februari 2007: Canon introduceert de stijlvolle PIXMA ip90v als opvolger van de populaire PIXMA ip90.

Nadere informatie

SMART Producten. See the bigger picture. you can

SMART Producten. See the bigger picture. you can SMART Producten See the bigger picture you can Wilt u slimmer BIMmen? Dan is het tijd geworden om aan de slag te gaan met SMART Producten! Uw moderne werkmethoden vragen om producten die visuele samenwerking

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief

Compacte imagerunner. you can. Uiterst compact, zeer productief Compacte imagerunner Uiterst compact, zeer productief imagerunner 1100 serie imagerunner 1700 serie imagerunner 2400 serie imagerunner 2500 serie imagerunner C1028i/iF you can Ieder imagerunner systeem

Nadere informatie

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN

kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN kleurrijke communicatie REVON BELETTERINGEN REVON BELETTERINGEN Effectieve Marketing Communicatie vraagt om een brede inzet van verschillende media in de juiste mix. Zo zal de marketingboodschap en de

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT

SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT KV-S1058Y / KV-S1028Y Documentscanners SCANNEN VOLGENS DE HARTSLAG VAN UW BEDRIJF NETWERKSCANNERS DIE PASSEN BIJ DE MANIER WAAROP U WERKT Altijd scannen naar de kern van de zaak Kantooromgevingen, werkplekken

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

De printer die je foto's waard zijn.

De printer die je foto's waard zijn. De printer die je foto's waard zijn. PIXMA pro assortiment you can Jeff Ascough. Canon Ambassador Officiële sponsor van UEFA EURO 2012 De laatste fase die een foto doormaakt is net zo belangrijk als de

Nadere informatie

Build a Colorful World

Build a Colorful World Build a Colorful World Grootformaat zwart-wit en kleur in één productief systeem Océ ColorWave 650-afdruksysteem you can Build a Colorful World Voortreffelijke productiviteit Eenvoudige bediening Océ CrystalPoint

Nadere informatie

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning

SIMPLIFYSCAN. A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN A sharp choice in intelligent scanning SIMPLIFYSCAN: A SHARP CHOICE IN INTELLIGENT SCANNING SimplifyScan maakt het voor gebruikers mogelijk om documenten op een eenvoudige wijze te scannen

Nadere informatie

De juiste bescherming

De juiste bescherming De juiste bescherming Neolt Neolam 1650C 1650M 1650H De juiste bescherming Voor het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant door het afwerken van prints, biedt Canon een complete range laminatoren

Nadere informatie

Checklist: In 5 stappen naar professionele productfoto s

Checklist: In 5 stappen naar professionele productfoto s : In 5 stappen naar professionele productfoto s Aan de slag met betere productfoto s voor meer rendement Goede productfoto s zijn onmisbaar wanneer u een succesvolle webshop wilt runnen. Ze geven namelijk

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

Soms ziet u, in de zoektocht naar een nieuwe printer, door de bomen het bos niet meer. De keuze is enorm. Bovendien lopen mogelijkheden en prijzen zeer uiteen. Best moeilijk dus om een printer te kiezen

Nadere informatie

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges

VM-100VP. Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges VM-100VP Software voor bezoekersregistratie en het printen van badges Een complete oplossing om gegevens over alle bezoekers van uw organisatie bij te houden en hoogwaardige bezoekersbadges te printen

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners. De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-6080 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning Ultra-efficiënte, productieve scanners Dankzij deze nieuwe Canon scanner worden

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU

PARTNER PROGRAM GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU GENEREER MEER BUSINESS MET DE UNIEKE PRINTOPLOSSINGEN VAN RISO IT S UNIQUE AND IT S FOR YOU Boost RISO: wie zijn wij? Al meer dan 50 jaar specialist in het printen op hoge snelheid RISO KAGAKU Corporation,

Nadere informatie

Ontwerpproductiviteit. op harde media. you can. Océ Arizona 6100 serie

Ontwerpproductiviteit. op harde media. you can. Océ Arizona 6100 serie Ontwerpproductiviteit op harde media Océ Arizona 6100 serie you can Aanbieders van grafische printdiensten streven naar het verhogen van hun inkomsten en het laten groeien van hun bedrijf. Hierbij krijgen

Nadere informatie

POWER TO YOUR NEXT STEP Benut elke kans

POWER TO YOUR NEXT STEP Benut elke kans POWER TO YOUR NEXT STEP Benut elke kans you can 2 Onze reis begint Surfs up! Bring on surf school Het voordeel van DSLR Verwissel je objectief, verander van beeld Verwisselbare objectieven stellen je in

Nadere informatie

Technologie Verklaard PIXMA MG8250

Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Technologie Verklaard PIXMA MG8250 Auto Document Fix Auto Document Fix zorgt voor fraaie en gemakkelijk leesbare scanresultaten door gebruik te maken van geavanceerde beeldanalyse. Deze technologie maakt

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

Uw partner in Reclame en Beletteringen

Uw partner in Reclame en Beletteringen Uw partner in Reclame en Beletteringen - Voertuigreclame - Binnenreclame - Buitenreclame - Grootformaat Printen - Promotioneel - P.O.S - Standbouw - Glasfolie - Gevelrenovatie en nog veel meer... www.platimex.nl

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

Printen, kopiëren en scannen op A3. Ontdek onze "Business Smart" A3 inkjet all-in-one printers.

Printen, kopiëren en scannen op A3. Ontdek onze Business Smart A3 inkjet all-in-one printers. Printen, kopiëren en scannen op A3 Ontdek onze "Business Smart" A3 inkjet all-in-one printers. FAX PRINTEN KOPIËREN SCANNEN FAXEN WIFI www.brother.be Managed Print Services De totaaloplossing voor uw printing.

Nadere informatie

papier, fotopapier, vinyl, PVC, canvas, FILM glanzend laminaat, mat laminaat

papier, fotopapier, vinyl, PVC, canvas, FILM glanzend laminaat, mat laminaat root formaat printen Groot formaat printen [plotten] papier, fotopapier, vinyl, PVC, canvas, FILM glanzend laminaat, mat laminaat - 120 G/M 2 max. 125 cm SOORT 1.0 - ONGESTREKEN PAPIER ONGESTREKEN PAPIER

Nadere informatie

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen.

Nuance Power PDF staat voor PDF zonder compromissen. staat voor PDF zonder compromissen. Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. 2 is een vernieuwende PDF-oplossing met toegevoegde waarde, ongeëvenaarde prestaties en gebruiksgemak.

Nadere informatie

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS T RESOLUTION SY-TO-USE QL LABEL PRINTERS QL LABEL PRINTERS professional simply professional simply uk * Op basis van standaard-adreslabels ** Kijk op http://solutions.brother.com voor de meest recente

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz.

re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. ZICHTBAAR ANDERS re cla me de; v(m) -s het geheel van middelen dat men inzet om de verkoop te bevorderen, aanhangers te werven enz. 49 x 4 METER FULL-COLOUR BANNER bevisible zichtbaar anders Als fullservice

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220

Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220 Persbericht EMBARGO: 20 augustus 2007 Gebruiksvriendelijke, betaalbare All-in-Ones: de PIXMA MP210 en MP220 Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon versterkt het assortiment PIXMA All-in- One printers met twee

Nadere informatie

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden

dordrecht subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Spandoeken in frames Roll-up banners Spandoeken Canvasdoeken Vlaggen Borden dordrecht Subb4 Krachtig in grootformaat communicatie Roll-up banners Canvasdoeken Vlaggen Spandoeken in frames Spandoeken Borden Eén merk en één adres bij u in de buurt voor al uw grootformaat presentatiemateriaal!

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Stroomlijn uw informatie

Stroomlijn uw informatie Stroomlijn uw informatie HP Digital Sending Software 5.0 Naam van spreker / dag maand 2015 Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De informatie in dit document kan zonder voorafgaande

Nadere informatie

Print Equipment. Print Equipment. Wij geven papier een leven www.printequipment.be 011/65.28.30

Print Equipment. Print Equipment. Wij geven papier een leven www.printequipment.be 011/65.28.30 Productgroepen 1) Printsupplies 2) XXL Print 3) Digitaal Drukwerk 4) Kantoorartikelen Print Supplies Toebehoren voor uw printer Print Supplies Inktjet/laser cartridge Alle OEM merken. Groot assortiment

Nadere informatie

MS PowerPoint Les 2. Wanneer we niet te veel tijd willen steken in de opmaak van onze presentatie, kunnen we gebruik maken van sjablonen.

MS PowerPoint Les 2. Wanneer we niet te veel tijd willen steken in de opmaak van onze presentatie, kunnen we gebruik maken van sjablonen. MS PowerPoint Les 2 Sjablonen (Templates) Wanneer we niet te veel tijd willen steken in de opmaak van onze presentatie, kunnen we gebruik maken van sjablonen. In PowerPoint beschikken we over honderden

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS

QL PROFESSIONELE LABELPRINTERS QL LABEL PRINTERS professional simply * Op basis van standaard-adreslabels ** Kijk op http://solutions.brother.com voor de meest recente informatie over ondersteunde besturingssystemen Diversen Cd-rom-station

Nadere informatie

The next revolution in Point of Sales

The next revolution in Point of Sales The next revolution in Point of Sales Maak kennis met OmniQstore Dé toekomst van POS-systemen De wereld verandert sneller dan ooit: u wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe wetten, technologieën, bedrijfsmodellen

Nadere informatie

Catalogus World of visual communication. Whiteboards, flipovers, glassboards, markers, accessoires en meer!

Catalogus World of visual communication. Whiteboards, flipovers, glassboards, markers, accessoires en meer! Catalogus 2017 World of visual communication Whiteboards, flipovers, glassboards, markers, accessoires en meer! PRESENTATIE uw KUNSTWERK ons DRUKWERK! Bedrukte whiteboards n Ontwerp uw eigen whiteboard

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Printen met Profielen - Adobe Acrobat

Printen met Profielen - Adobe Acrobat Printen met Profielen - Adobe Acrobat - Pagina 1 van 15 Printen met Profielen - Adobe Acrobat Het maken en gebruiken van ICC-printerprofielen; geschreven voor Adobe Acrobat versies 6, 7, 8, Mac OS en Windows.

Nadere informatie

ADVIES ONDERHOUD POSTBUS 90 BELLWEG 11 KVK ZUID-LIMBURG 14071361 6101 AB ECHT KCC@ALLBIDIGIT.NL 6101 XA ECHT IBAN NL36RABO0146092465 PAGINA 1 VAN 1

ADVIES ONDERHOUD POSTBUS 90 BELLWEG 11 KVK ZUID-LIMBURG 14071361 6101 AB ECHT KCC@ALLBIDIGIT.NL 6101 XA ECHT IBAN NL36RABO0146092465 PAGINA 1 VAN 1 Bedankt voor de interesse in onze scanners. Als specialist op het gebied van scannen helpen wij u graag! Op onze website vindt u een selectie van scanners die wij aanbieden, gesorteerd op volume wat deze

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Power to impress. Professionele fotoprinters. you can

Power to impress. Professionele fotoprinters. you can Power to impress Professionele fotoprinters you can Professioneel, krachtig, inspirerend Jeff Ascough. Canon ambassadeur 2 Met de nieuwe, krachtige software en het slanke ontwerp van de nieuwe PRO-10 en

Nadere informatie

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint

Gebruikersvriendelijke beheer van bestanden in SharePoint #1 Oplossing wereldwijd. Bewezen in omgvangrijke omgevingen 100+ en 10.000+ gebruikers. GeONE is uw partner voor SharePoint Informatie Management. GeONE levert het volledige pakket aan SharePoint toepassingen

Nadere informatie

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e PR1000e PR1000e Borduurmachine Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e Borduurgebied van 200 mm x 360 mm ASV lcd-touchscreen met hoge defi nitie Geavanceerd natuurlijk

Nadere informatie

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK.

Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Gerust aan het werk MET ALLE INFORMATIE OVER ONZE CLOUD WERKPLEK. Cloud werkplek Wat is het? De cloudwerkplek van Hupra is een Windows 8.1. desktop die altijd en overal via het internet toegankelijk is.

Nadere informatie

VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK

VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK INHOUDSOPGAVE Wat is Backlight papier? 3 VitrineMedia Backlight papier is er in 4 gramsgewichten 4 Het 100 grams Backlight papier: gemaakt voor laser printers 4 Het

Nadere informatie

HISTORIEK. Wholemarket is gelegen in KTA Wollemarkt, Wollemarkt 36, 2800 Mechelen in lokaal

HISTORIEK. Wholemarket is gelegen in KTA Wollemarkt, Wollemarkt 36, 2800 Mechelen in lokaal HISTORIEK Wholemarket werd bij Cofep opgericht op 25 september 2012. De leerlingen van 7 Kantoor en Gegevensbeheer van schooljaar 2012-2013 hadden de eer om een oefenfirma op te starten. De begeleidende

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Argo reclame uw reclamepartner

Argo reclame uw reclamepartner Argo reclame uw reclamepartner Argo reclame - Brandstraat 6-9160 Lokeren - T 09 340 66 40 - F 09 348 18 00 - info@argoreclame.be www.argoreclame.be Argo, uw reclamepartner U kunt bij Argo reclame terecht

Nadere informatie

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner

Productbrochure. s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner Productbrochure s Werelds eerste multifunctionele printer met uitwisbare toner De unieke multifunctionals met hybride printtechnologie, bieden volledige print-, scan-, kopieer- en faxfunctionaliteiten

Nadere informatie

www.windodisplays.com Productcatalogus Windo and PromoDek zijn geregistreerd handelsmerken van Windo Displays, Nederland 201509NL

www.windodisplays.com Productcatalogus Windo and PromoDek zijn geregistreerd handelsmerken van Windo Displays, Nederland 201509NL www.windodisplays.com Productcatalogus Windo and PromoDek zijn geregistreerd handelsmerken van Windo Displays, Nederland 201509NL FloorWindo Versterk uw merk. Verkoop meer. Windo Displays is al meer dan

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

Stroomvoorziening Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC

Stroomvoorziening Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC Interne voeding V AC * Standaard adreslabels (29 mm x 90 mm)zz Bekabeld netwerk (10/100 Base-TX ethernet) Serial (RS-232C 9-pin D-sub) Seriële poort (RS-232C 9-pin D-sub) Interface(s) USB 1.1, 2.0 protocol USB 1.1, 2.0 protocol

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER

DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F HYBRIDE DOCUMENT SCANNER DR-5060F Hybride document scanner Snel scannen met hoge kwaliteit (84 ppm, A4 enkelzijdig, 200 x100 dpi) Veilige 16 mm microfilm back up Gelijktijdig scannen en filmen

Nadere informatie

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET

Press Release. EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Energiezuinige zwart/wit printers en All-in- Ones voor MKB en werkgroepen: i-sensys LBP6300dn, i-sensys LBP6650dn, i-sensys MF5840dn en i-sensys MF5880dn

Nadere informatie

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can

Power to. Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Power to your next step Vind de juiste PIXMA-printer voor thuis. you can Canon s slanke en innovatieve PIXMA-printers zijn ontworpen voor jouw interieur en jouw leefstijl. Ze bieden nu meer slimme connectiviteitsmogelijkheden

Nadere informatie

P-touch Editor starten

P-touch Editor starten P-touch Editor starten Versie 0 DUT Inleiding Belangrijke mededeling De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. Brother behoudt

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken

Inhoud. 1 Veilig werken 2 Kostenbesparend werken 3. Efficiënt werken. Mobiel werken. Duurzaam werken Tips & Tricks Inleiding Ricoh helpt u graag beter en makkelijker te werken en leven. Daarom vindt u in deze waaier praktische tips, die u inspireren om uw informatie effectiever te organiseren en te creëren.

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Vergroot uw mogelijkheden met Ricoh.

Vergroot uw mogelijkheden met Ricoh. Vergroot uw mogelijkheden met Ricoh. De nieuwe Ricoh Pro L4100-serie met duurzame (latex)inkt op waterbasis. Ricoh Pro L4100-serie 18.2 m²/h De ideale oplossing voor grootformaat De nieuwe Ricoh Pro L4100-serie

Nadere informatie

Home All-in-One productgids.

Home All-in-One productgids. Home All-in-One productgids. Breng kleur tot leven you can www.canon.nl/pixma www.nl.canon.be/pixma Creëren Maak professionele fotoprints, wenskaarten, kalenders en nog veel meer Maak het printen van je

Nadere informatie

Nieuwe PIXMA All-in-Ones voor fotoliefhebbers op het thuiskantoor

Nieuwe PIXMA All-in-Ones voor fotoliefhebbers op het thuiskantoor Persbericht EMBARGO: 20 augustus, 2007 Nieuwe PIXMA All-in-Ones voor fotoliefhebbers op het thuiskantoor Hoofddorp, 20 augustus 2007: Canon versterkt haar reeks PIXMA All-in-Ones met drie nieuwe modellen

Nadere informatie

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes

Canon Essential Business Builder Program. Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Canon Essential Business Builder Program Combineert alles wat u nodig hebt voor zakelijk succes Essential Business Builder Program Introductie Het runnen van een drukkerij is een uitdaging. De activiteiten

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

Hoofdstuk 22: Impact maken

Hoofdstuk 22: Impact maken Hoofdstuk 22: Impact maken 22.0 Inleiding In dit hoofdstuk bekijken we hoe je PowerPoint kunt gebruiken om promotie materiaal te creëren. Het legt uit hoe je PowerPoint presentaties kunt gebruiken op een

Nadere informatie

Print365. Printmanagement zonder zorgen

Print365. Printmanagement zonder zorgen Print365 Printmanagement zonder zorgen Het juiste pakket kiezen Print365 biedt u voor een eenvoudig en laag maandelijks bedrag volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie