ICT -idee 1. Om met Themeefy te kunnen werken moet je eerst een account aanvragen. Het aanvragen van een account is gratis en gaat als volgt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ICT -idee 1. Om met Themeefy te kunnen werken moet je eerst een account aanvragen. Het aanvragen van een account is gratis en gaat als volgt."

Transcriptie

1 1 Themeefy: Maak interactieve bladerboekjes met inhoud naar wens. Met Themeefy is het mogelijk om online interactieve bladerboekjes te maken. De inhoud van die boekjes kun je, op kleine onderdelen na, zelf bepalen. In Themeefyboekjes kunnen oa. worden opgenomen: eigen teksten en plaatjes, hyperlinks, tweets, youtube-filmpjes en teksten en plaatjes van internet. De boekjes staan online, krijgen een eigen internetadres en kunnen met anderen worden gedeeld. Zo maak je een account aan. Om met Themeefy te kunnen werken moet je eerst een account aanvragen. Het aanvragen van een account is gratis en gaat als volgt. 1. Surf naar: 2. Klik rechts bovenin op de tekst "Don't have an account yet?" 3. Voer je adres in, geef antwoord op de getoonde som en klik daarna op de knop "Go". 4. Voer op het scherm "Welcome to Themeefy" je voornaam, achternaam en password in. NB. Wil je dat je adres aan bezoekers van je boekjes wordt getoond zet dan een vinkje voor "Allow others to see my ID". Wil je dat je adres niet wordt getoond laat het vinkje dan weg. 5. Klik tot slot op de knop "Continue". 6. Je account is nu klaar en vanaf nu kun je inloggen op Themeefy en boekjes maken. Zo log je in op Themeefy. 7. Surf naar: 8. Klik rechts bovenin op de knop " + Login ". 9. Voer je adres en password in en klik op de knop Sign in. 10. Klik op de knop Later. Zo maak je een begin met een boekje. 11. Surf naar: en log in zoals beschreven bij de nummers 7 t/m Klik op de knop + New Theme. 13. Voer bij Theme title een titel in voor je boekje, bij Theme description een korte omschrijving en klik vervolgens op de knop "Create. NB. De titel die je hebt ingevoerd verschijnt samen met je naam op de eerste bladzijde van het boekje, de omschrijving op de tweede bladzijde.

2 2 Zo verwijder je een boekje dat je net hebt gemaakt. 13. Klik linksboven op het logo van Themeefy en daarna op de knop Later. 14. Ga met je muiswijzer naar het boekje en klik op het icoontje van de prullenbak (= delete Theme). Zo open je een boekje om het te bewerken. 15. Surf naar: en log in zoals beschreven bij de nummers 7 t/m 10. NB. Zit je al in Themeefy, klik dan linksboven op het logo van Themeefy en klik daarna op Later. 16. Klik op het icoontje van het boekje dat je wilt openen. Zo voeg je eigen teksten, plaatjes en hyperlinks toe aan je boekje. 17. Surf naar log in en open het boekje dat je wilt bewerken. 18. Klik aan de linkerkant op het onderste van de 9 icoontjes (icoontje met de mapjes). 19. Een link toevoegen. Klik onder Add your own content op Links. Voer achter bij het internetadres in van de site waar je naar toe wilt linken en klik daarna op enter en wacht een ogenblik. NB. In je boekje zelf verschijnt later linksonder een link naar de ingevoerde website en rechtsonder 2 icoontjes die ook doorlinken naar de website. De website zelf wordt niet opgenomen in je boekje. Op de regel onder het internetadres verschijnt een titel. Pas deze titel desgewenst aan. NB. Deze titel verschijnt straks in je boekje. Onder de titel verschijnt meestal een tekst. Pas deze tekst desgewenst aan of voer een tekst in. NB. Deze tekst verschijnt straks in je boekje. Onder de tekst verschijnt een beeld van het internetadres dat je hebt ingevoerd. NB. Dit beeld van de website wordt niet opgenomen in je boekje. In je boekje verschijnt slechts een afbeelding die voorkomt op de website. Die afbeelding kun je later desgewenst vervangen door een ander. Klik op de knop om de gegevens aan je boekje toe te voegen. Klik aan de rechterkant van de pagina op er uit ziet. Dit kan enige tijd duren. om te bekijken hoe de bladzijde in je boekje Klik herhaaldelijk op om naar de gemaakte bladzijde te gaan. Wil je het plaatje op de bladzijde vervangen door een ander, klik dan bij de afbeelding op het potlood. Zoek op je PC naar het plaatsje dat je wilt plaatsen en klik op Upload. Wil je de tekst op de bladzijde aanpassen klik dan rechtsboven op het potloodje, pas de tekst aan en klik daarna op het groene vinkje.

3 Wil je de bladzijde verwijderen klik dan op de afbeelding van de prullenbak. 3 Klik linksboven op om terug te keren naar de pagina waar je nog meer eigen informatie kunt toevoegen aan je boekje. 20. Eigen notities toevoegen. Klik onder Add your own content op Notes. Voer je tekst in en maak die op naar wens. Klik na het invoeren van de tekst op Add to book. Handel verder zoals beschreven bij Een link toevoegen om je pagina aan te passen. 21. Eigen afbeeldingen toevoegen. Klik onder Add your own content op Images. Klik op de knop Upload Photos en zoek op je PC naar de afbeelding die je wilt toevoegen. Klik op de afbeelding en daarna op de knop openen. Klik op de knop Add to book. Handel verder zoals beschreven bij Een link toevoegen om je pagina aan te passen. Zo voeg je informatie toe die voorkomt op internet. 22. Open het boekje waar je informatie aan wilt toevoegen. NB. Themeefy kan rechtstreeks informatie halen van Wikipedia, Youtube, Facebook, Twitter, Flickr, Biskosh, Google en Wordpress. Voor elk van die applicaties bevindt zich aan de linkerkant een icoontje. > De procedure om via deze applicaties informatie te plaatsen in je boekje is bij elk van die applicaties in grote lijnen het zelfde. Handel als volgt om informatie te plaatsen. 23. Klik op een van de icoontjes. 24. Voer op de zoekregel een zoekwoord in en klik daarna op het vergrootglas. Onder de zoekregel verschijnt de informatie die Themeefy heeft gevonden. 25. Klik op de informatie die je wilt plaatsen. De volledige informatie komt aan de rechterkant in beeld. 26. Klik op de knop om de gegevens aan je boekje toe te voegen. Klik aan de rechterkant van de pagina op er uit komt te zien. om te bekijken hoe de bladzijde in je boekje Klik herhaaldelijk op om naar de gemaakte bladzijde te gaan. Wil je de informatie wijzigen handel dan zoals beschreven bij Een link toevoegen. Zo verander je de volgorde van de bladzijden uit je boekje. 27. Open je boekje via

4 28. Klik rechtsboven op de knop en alle pagina s komen verkleind in beeld. 29. Door middel van verslepen kunnen de pagina s in een andere volgorde gezet worden. 30. Staan de pagina s op de juiste plaats klik dan op de knop Save om de wijzigingen op te slaan. 4 Zo krijgen genodigden je boekje te zien. 31. Open je boekje via 32. Klik linksboven op de knop 33. Blader door je boekje m.b.v. de knop Zo kun je je boekje delen met anderen. 33. Open je boekje via 34. Klik bovenaan op de knop 35. Geef achter Allow people to comment and have conversations about your Themeefy Mag met Yes of No aan of je wilt dat anderen commentaar mogen leveren op je boekje en over je boekje met elkaar in gesprek mogen gaan. 36. Delen via de mail. - Klik op het gele icoontje achter Send your Mag to your friends and colleagues via . - Voer op de bovenste regel één of meer adressen in van de personen met wie je je boekje wilt delen (plaats tussen de adressen een komma). - Voer op de onderste regel je naam in. - Klik op de knop Share. - De personen aan wie je de mail hebben gestuurd ontvangen een mail met een internetadres. Als zij surfen naar dat adres kunnen zij jouw boekje bekijken. 37. Delen via Facebook. - Klik op het blauwe icoontje met de F achter Share your Mag on Facebook and find out what friends think about it!. - Meld je aan op Facebook en verzendt het bericht. 38. Delen via Twitter. - Klik op het blauwe icoontje met de T achter Share your Mag with your Twitter followers. - Log in op Twitter en verzendt je tweet. 39. Delen door het internetadres van je boekje bekend te maken aan anderen., Bijvoorbeeld door het adres te vermelden op je weblog of website - Klik op het grijze icoontje achter Share the URL of the Mag or embed it in your personal website/blog. - Kopieer onder URL het internetadres van je boekje.

5 - Plak dit adres in het beheergedeelte van je website of weblog Delen door je boekje te embedden op je weblog of website - Klik op het grijze icoontje achter Share the URL of the Mag or embed it in your personal website/blog. - Kopieer de code onder Embed code. - Plak die code in het beheergedeelte van je website of weblog op die plaats waar je html-code kunt invoeren. - Sla de wijzigingen op en het boekje staat als bladerboekje op je website of weblog. PS. Wil je je boekje in miniatuur opnemen op je website of weblog kopieer dan de tekst onder Miniature embed code en plak die in je website eof weblog.

ICT -idee 1. Zo maak je een mindmap met Popplet. Zo maak je een account. Zo log je in op Popplet. Zo maak je een nieuwe, nog lege, Popplet.

ICT -idee 1. Zo maak je een mindmap met Popplet. Zo maak je een account. Zo log je in op Popplet. Zo maak je een nieuwe, nog lege, Popplet. 1 Zo maak je een mindmap met Popplet. Met Popplet kunnen mindmaps gemaakt worden en gedachten snel in tekst en beeld worden omgezet. Popplet werkt snel, eenvoudig en efficiënt. Met Popplet maak je Popplets.

Nadere informatie

ICT -idee 1. Umapper: Maak je eigen landkaart met toegevoegde informatie.

ICT -idee 1. Umapper: Maak je eigen landkaart met toegevoegde informatie. 1 Umapper: Maak je eigen landkaart met toegevoegde informatie. Umapper maakt het mogelijk om een eigen tintje te geven aan aardrijkskundige kaarten, ze te voorzien van informatie en ze interactief te maken.

Nadere informatie

Popplet. 1. Surf naar http://popplet.com. 2. Klik rechts bovenin op de knop Sign up for free.

Popplet. 1. Surf naar http://popplet.com. 2. Klik rechts bovenin op de knop Sign up for free. Popplet. Met Popplet kunnen mindmaps gemaakt worden en gedachten snel in tekst en beeld worden omgezet. Popplet werkt snel, eenvoudig en efficiënt. Met Popplet maak je Popplets. Een Popplet is een scherm

Nadere informatie

Gebruiksvriendelijkheid: Gebruikershandleiding:

Gebruiksvriendelijkheid: Gebruikershandleiding: Een tool waarmee je interactieve afbeeldingen kunt maken. Gebruiksvriendelijkheid: De webtool is erg gebruiksvriendelijk. Je moet je wel registeren om aan te slag te kunnen gaan met de tool. Maar dit is

Nadere informatie

ICT -idee 1. Om met Zooburst te kunnen werken moet eerst een account worden aangevraagd. Het aanvragen van een account gaat als volgt.

ICT -idee 1. Om met Zooburst te kunnen werken moet eerst een account worden aangevraagd. Het aanvragen van een account gaat als volgt. 1 Zo maak je met Zooburst een 3D-flipping-book. 3D flipping books zijn boeken waaruit de plaatjes omhoog springen bij het omslaan van de bladzijden. Bij Zooburst is het mogelijk om dergelijke boeken online

Nadere informatie

ICT -idee 1. Met Animaps een reisroute ontwerpen met foto s en tekstinformatie..

ICT -idee 1. Met Animaps een reisroute ontwerpen met foto s en tekstinformatie.. 1 Met Animaps een reisroute ontwerpen met foto s en tekstinformatie.. Animaps is een toepassing waarmee op kaarten van Google-Maps reisroutes kunnen worden vastgelegd en afgelegd. Eerst wordt een icoontje

Nadere informatie

Zo maak je een presentatie met Prezi.

Zo maak je een presentatie met Prezi. Zo maak je een presentatie met Prezi. Zo log je in op Prezi. 5. Surf naar http://prezi.com/ 6. Klik rechts bovenin op de knop Log in. 7. Voer op het volgende scherm het volgende E-mailadres en Password

Nadere informatie

ICT -idee 1. 1. Klik op Click to create a Class.

ICT -idee 1. 1. Klik op Click to create a Class. 1 Kidblog: Leerlingen communiceren met elkaar en hun docent in veilige omgeving. Kidblog is een site waarop leerlingen berichten kunnen uitwisselen met elkaar en hun docent. De docent vraagt bij Kidblog

Nadere informatie

Om een presentatie met Prezi te kunnen maken moet je eerst een gratis account aanmaken.

Om een presentatie met Prezi te kunnen maken moet je eerst een gratis account aanmaken. Lesbrief ICT Prezi Zo maak je een account.. Om een presentatie met Prezi te kunnen maken moet je eerst een gratis account aanmaken. Dat gaat als volgt. 1. Surf naar http:/prezi.com/ 2. Klik rechts bovenin

Nadere informatie

Zo maak je een presentatie met Prezi. Zo maak je een account.. Zo log je in op Prezi. Zo begin je een presentatie.

Zo maak je een presentatie met Prezi. Zo maak je een account.. Zo log je in op Prezi. Zo begin je een presentatie. 1 Zo maak je een presentatie met Prezi. Prezi is een online tool waarmee presentaties gemaakt kunnen worden. Prezi wint snel aan populariteit en wordt daarom ook wel de PowerPoint killer genoemd. Een Prezi-presentatie

Nadere informatie

Moovly is een tool waarmee het mogelijk is om fantastisch mooie animated video's te maken, door Moovly Moovs genoemd.

Moovly is een tool waarmee het mogelijk is om fantastisch mooie animated video's te maken, door Moovly Moovs genoemd. Beknopte -handleiding Moovly is een tool waarmee het mogelijk is om fantastisch mooie animated video's te maken, door Moovly Moovs genoemd. In Moovs kunnen worden opgenomen: teksten, afbeeldingen uit de

Nadere informatie

Stappenplan Werken met Popplet

Stappenplan Werken met Popplet WAT IS POPPLET? Popplet is een handige site voor het maken van mindmaps of stroomdiagrammen. De blokjes zijn herkenbaar en het plaatsen gaat erg eenvoudig. Het maken van een eigen uitstraling is daardoor

Nadere informatie

Keuzepakket: ICT en onderwijs

Keuzepakket: ICT en onderwijs Keuzepakket: ICT en onderwijs Aan de slag met ThingLink Handleiding Naam: Hannelore Behaegel Score: 1 I. Inhoudstafel Inleiding p. 3 Stappenplan p. 4 A Account aanmaken B Inloggen/uitloggen op de site

Nadere informatie

Account aanmaken Om met Studyblue flashcards te kunnen maken moet eerst een account worden aangevraagd.

Account aanmaken Om met Studyblue flashcards te kunnen maken moet eerst een account worden aangevraagd. Studyblue: Maak eigen flashcards als leerhulp. Flashcards zijn kaartje die wel gebruikt worden als leerhulp. Op de voorkant van de kaartjes wordt steeds een vraag genoteerd en op de achterkant het antwoord.

Nadere informatie

Padlet: een online prikbord.

Padlet: een online prikbord. Padlet: een online prikbord. Met het programma Padlet kun je online prikborden maken. Op die prikborden kunnen tekstberichten, filmpjes, illustraties, geluidsfragmenten en hyperlinks geplaatst worden.

Nadere informatie

Educaplay. Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel- GelijkDelen 3.0 licentie. Toll-net Educaplay 1

Educaplay. Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel- GelijkDelen 3.0 licentie. Toll-net Educaplay 1 Educaplay Dit werk is gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel- GelijkDelen 3.0 licentie Toll-net Educaplay 1 Inhoud Educaplay... 1 Wat is Educaplay... 4 Waar vind je informatie?...

Nadere informatie

Succes met je eerste design! Kristel Peeters

Succes met je eerste design! Kristel Peeters by SmartMoves Canva is een tool waarmee op een zeer eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke wijze zeer fraaie DESIGNS gemaakt kunnen worden. Deze designs kunnen gevuld worden met o.a. achtergronden,

Nadere informatie

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL

CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL CMS HANDLEIDING WWW.INONZEBIEB.NL 1. INLOGGEN IN CMS... 2 2. DASHBOARD... 2 3. SITE STRUCTUUR... 2 4. HOMEPAGE... 2 5. EEN POST TOEVOEGEN... 3 6. EEN PAGINA TOEVOEGEN... 4 7. ALGEMENE UITLEG WORDPRESS

Nadere informatie

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail.

Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. INLOGGEN Ga naar http://www.domeinnaam.nl/wp-admin en log in met de gebruikersnaam en wachtwoord verkregen via mail. Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle login

Nadere informatie

Stappenplan Moovly. Leren. - Klik daarna " + New Moov ".

Stappenplan Moovly. Leren. - Klik daarna  + New Moov . Stappenplan Moovly Leren Zo maak je een Moov die je later met gegevens gaat vullen. - Surf naar http://moovly.com/ - Klik rechts bovenin op de knop "Login". - Voer op het volgende scherm je e-mailadres

Nadere informatie

Kaart maken met Google Maps

Kaart maken met Google Maps Kaart maken met Google Maps Open https://mapsengine.google.com/map/ en log in met je Google account. Klik op 'Nieuwe kaart maken'. Page 1 Je kaart een naam geven Klik op 'Naamloze kaart' linksboven. Een

Nadere informatie

Stappenplan Werken met Lino

Stappenplan Werken met Lino WAT IS LINO? Met Lino kun je een online prikbord maken. Je kunt hier memobriefjes, afbeeldingen, filmpjes en documenten aan toevoegen. Een online prikbord gemaakt met Lino. EEN ACCOUNT AANMAKEN 1. Ga naar

Nadere informatie

Word step by step een meester (m/v) op het Web

Word step by step een meester (m/v) op het Web Word step by step een meester (m/v) op het Web Deel 2 ICT-idee Acht web-2.0-toepassingen stap voor stap uitgelegd door Herman van Schie Web 2.0 toepassingen die in dit katern worden toegelicht en van een

Nadere informatie

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here.

Korte handleiding. Klik vervolgens op de blauwe letters No account yet? Register here. Korte handleiding Dankjewel voor je interesse in onze internationale weblog en voor het feit dat je een account wilt aanmaken. Met deze handleiding gaat dat eenvoudig; je zult het zien! Een account aanmaken

Nadere informatie

Stappenplan Online prikbord maken

Stappenplan Online prikbord maken WAT IS LINO? Met Lino kun je een online prikbord maken. Je kunt hier memobriefjes, afbeeldingen, filmpjes en documenten aan toevoegen. Een online prikbord gemaakt met Lino. EEN ACCOUNT AANMAKEN 1. Ga naar

Nadere informatie

Stappenplan App maken

Stappenplan App maken WAT IS APPMACHINE? Als je een app wilt maken, dan kan dit onder andere met het programma AppMachine. AppMachine is een online toolkit waarmee je zonder kennis van programmeren eenvoudig en snel een app

Nadere informatie

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina.

Leerpaden maken. 1. Account en wachtwoord. 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. Leerpaden maken 1. Account en wachtwoord 2. Maak een nieuw leerpad aan. 3. Inhoud aan een leerpad toe voegen. 4. Structuur aanbrengen op een pagina. 5. Structuur aanbrengen met stappen 6. Structuur aanbrengen

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Interactieve afbeeldingen maken met Thinglink

Interactieve afbeeldingen maken met Thinglink Interactieve afbeeldingen maken met Thinglink Met Thinglink kun je een interactieve afbeelding maken en die online delen. Op een afbeelding kun je tags aanbrengen met tekst, foto's, filmpjes, geluid, enzovoort.

Nadere informatie

Stappenplan Presentatie maken - 2

Stappenplan Presentatie maken - 2 WAT IS PREZI? Je kunt op verschillende manieren een presentatie maken, onder andere met de tool Prezi. Je kunt theorie weergeven en afbeeldingen en filmpjes toevoegen. Je kunt inzoomen en draaien. Een

Nadere informatie

ICT -idee 1. Youdipity en kun je inloggen op PS. Het kan wel enkele dagen duren voordat je de mail met goedkeuring ontvangt.

ICT -idee 1. Youdipity en kun je inloggen op  PS. Het kan wel enkele dagen duren voordat je de mail met goedkeuring ontvangt. 1 Youdipity: Maak online lessen, websites, bladerboekjes, prikborden en schoolborden. Youdipity is een fantastische online tool met een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. - Met Youdipity kunnen, in de

Nadere informatie

Handleiding voor Leden Teampagina aanpassen op www.witkampers.nl

Handleiding voor Leden Teampagina aanpassen op www.witkampers.nl Handleiding voor Leden Teampagina aanpassen op www.witkampers.nl 1 Inleiding & Inhoudsopgave Deze handleiding helpt bij het aanpassen van de teampagina s op www.witkampers.nl. Het doel van de website is

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Studenten handleiding Versie 1, mei 2017 Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard... 2 My Media... 2 Introductie My Media... 2 My Media: Add New... 5 Add New: Media Upload...

Nadere informatie

Greet Verhelst 2011-2012. In het volgende scherm log je in met je gebruikersnaam of e-mailadres en paswoord.

Greet Verhelst 2011-2012. In het volgende scherm log je in met je gebruikersnaam of e-mailadres en paswoord. Greet Verhelst 2011-2012 1 Registreren Surf naar http://www.wikispaces.com Indien je reeds een wiki-member bent klik je op Sign In. In het volgende scherm log je in met je gebruikersnaam of e-mailadres

Nadere informatie

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht:

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Handleiding Blogger In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Het aanmaken van een weblog Het typen van een blogbericht De privacy van jouw weblog Het instellen van RSS Het aanmaken

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Uitleg van Glogster. hyperlinks maken naar andere websites.

Uitleg van Glogster. hyperlinks maken naar andere websites. Uitleg van Glogster Een Glog is als een poster, maar dan beter. Met Glogs kun je een online poster te maken met behulp van tekst, foto's, afbeeldingen, videobestanden en geluidsbestanden. Je kunt in je

Nadere informatie

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook?

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stap1: Ga naar: www.facebook.com en log in met je gebruikers account. Hierbij is het verplicht dat je een bedrijfspagina hebt en je daartoe over de

Nadere informatie

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD

Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF. Stappenplan NEARPOD Tessa Vandebroek 3BASO VV-INF Stappenplan NEARPOD Check Afbeelding Stappen Stap 1: Surf naar http://nearpod.com. Stap 2: Klik op Free Teacher Account. 2 Stap 3: Vul je gegevens in. Druk daarna op Sign

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Docenten handleiding Versie 21 september 2016 Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard... 2 My Media... 2 Introductie My Media... 2 My Media: Add New... 5 Add New: Media

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

UCLL LER BaSO Diepenbeek. Handleiding. WebQuest maken met

UCLL LER BaSO Diepenbeek. Handleiding. WebQuest maken met UCLL LER BaSO Diepenbeek Handleiding WebQuest maken met AlVa ICT Sanne van der Meijden Schooljaar 2017-2018 Inhoud Inhoudsopgave... 2 1 Creëer een account... 3 2 Creëer een WebQuest... 5 3 Publiceer je

Nadere informatie

Al uw online bronnen en internetadressen altijd en overal op overzichtelijke wijze beschikbaar.

Al uw online bronnen en internetadressen altijd en overal op overzichtelijke wijze beschikbaar. Al uw online bronnen en internetadressen altijd en overal op overzichtelijke wijze beschikbaar. 1 Start.me is een tool waarmee het mogelijk is om de internetbronnen die u regelmatig gebruikt op een ordelijke,

Nadere informatie

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Introductie Deze gebruikershandleiding geeft gedetailleerde basisinformatie over hoe te werken met Bitrix Site Manager. Deze handleiding is bedoeld

Nadere informatie

Wat is er veranderd in Prezi?

Wat is er veranderd in Prezi? Wat is er veranderd in Prezi? Update voor Prezi voor kids januari 2014 Door: Hedwyg van Groenendaal Prezi zit niet stil en is constant bezig om de tool te verbeteren. Omdat het boek op sommige punten niet

Nadere informatie

Wat leuk dat je wilt werken met Glogster (http://www.glogster.com)! Maar wat is het?

Wat leuk dat je wilt werken met Glogster (http://www.glogster.com)! Maar wat is het? Inhoudsopgave Inleiding! 1 TIP: Inlognamen op de basisschool! 2 Gereedschap - Graphics! 6 Gereedschap - Wall! 6 Gereedschap - Video! 8 Publiceren en/of Opslaan! 9 Inleiding Wat leuk dat je wilt werken

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE...2 YAHOO!...3

INHOUDSOPGAVE...2 YAHOO!...3 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE...2 YAHOO!...3 U HEEFT AL EEN YAHOO! ACCOUNT...3 YAHOO! ACCOUNT VOOR FLICKR AANMAKEN...3 U heeft Geen Yahoo! account maar wel Google account...3 Yahoo! account aanmaken...4

Nadere informatie

Kies vervolgens Media invoegen.

Kies vervolgens Media invoegen. Hoe plaats ik nieuwe media foto s, video s en documenten? Het is de bedoeling dat via de website veel foto s en video s met de parochie worden gedeeld, om zo mensen te verbinden en verbonden te houden.

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Studenten handleiding versie 1 juni 2016 Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard... 2 My Media... 2 Introductie My Media... 2 My Media: Add New... 5 Add New: Media Upload...

Nadere informatie

Handleiding Kaltura via Blackboard

Handleiding Kaltura via Blackboard Handleiding Kaltura via Blackboard Docenten handleiding Versie 1.6, Mei 2017 Functioneel Beheer Blackboard, Studenten- en Onderwijszaken (SEA), Universiteit Leiden Inhoudsopgave Inloggen in Blackboard...

Nadere informatie

PvdA websites Quick Start voor het werken met het Hippo CMS

PvdA websites Quick Start voor het werken met het Hippo CMS PvdA websites Quick Start voor het werken met het Hippo CMS Versie 2.0 Amsterdam, 16 maart 2009 2 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Het CMS opstarten en afsluiten 5 1.2 De preview website bekijken 5 1.3

Nadere informatie

Handleiding TagMyDoc

Handleiding TagMyDoc Handleiding TagMyDoc Februari 2013 Voorwoord In BoekTweePuntNul (uitgave oktober 2012, ISBN 9789059063501) vindt men een beschrijving van de tool TagMyDoc. Een uitgebreide, Engelstalige handleiding vindt

Nadere informatie

Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0

Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0 Handleiding Joomla! Frontend, content en gallery. september 2014 versie 1.0 1 Inhoudsopgave Toevoegen nieuw artikel, of wijzigen...3 Extra web-functionaliteit...4 toevoegen van een foto/plaatje...4 toevoegen

Nadere informatie

HAND- OUT. https://www.uwdomein.com/qzadmin. password: statistieken https://qwikstats.suares.com/www.uwdomein.com. support http://help.suares.

HAND- OUT. https://www.uwdomein.com/qzadmin. password: statistieken https://qwikstats.suares.com/www.uwdomein.com. support http://help.suares. HAND- OUT website: inloggen: login name: password: http://www.uwdomein.com https://www.uwdomein.com/qzadmin statistieken https://qwikstats.suares.com/www.uwdomein.com support http://help.suares.nl/ Kuki+Ko

Nadere informatie

Studenthandleiding Portfolio in Blackboard Learn

Studenthandleiding Portfolio in Blackboard Learn Studenthandleiding Stafbureau onderwijs & onderzoek Functioneel beheer Blackboard Learn. T.b.v. October 2014 release. Versie: 02-12-2014. Handleiding portfolio studenten In deze handleiding wordt het aanmaken

Nadere informatie

Je kan vanuit de RV SiteBuilder steeds terugkeren naar het controlepaneel, via de knop rechts bovenaan.

Je kan vanuit de RV SiteBuilder steeds terugkeren naar het controlepaneel, via de knop rechts bovenaan. RV SiteBuilder openen Log in op je controlepaneel met de gegevens die je van ons hebt ontvangen. Eens ingelogd, klik je helemaal onderaan, in de sectie Software/Services, op het RV SiteBuilder icoontje.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Stappenplan bij de werkvorm tijdbalk maken. Werken met TimeRime.com

Stappenplan bij de werkvorm tijdbalk maken. Werken met TimeRime.com Werken met TimeRime.com TimeRime.com is een website waar je een tijdbalk kunt maken. Het invoeren van een gebeurtenis met de bijbehorende datum is voldoende. Het programma maakt er een nette presentatie

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Vul hier de naam, wachtwoord en emailadres in die je voor je wiki wilt gebruiken en klik op de knop [Join Now] gebruik een geldig e-mailadres.

Vul hier de naam, wachtwoord en emailadres in die je voor je wiki wilt gebruiken en klik op de knop [Join Now] gebruik een geldig e-mailadres. Algemeen Samenwerken. Het zal je regelmatig overkomen dat je met een groepje moet samenwerken. Iedereen moet iets uitzoeken en samen wordt er dan aan een document gewerkt. Je kunt dit document uitwisselen

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress All rights reserved, HKBO 2015 Basishandleiding WordPress Basishandleiding Wordpress Het kan Beter Online 1. Inloggen in het Wordpress Dashboard U kunt inloggen in het dashboard door achter uw domeinnaam

Nadere informatie

Cursus DropBox. Installeren. Waar haal ik het? Surf naar www.dropbox.com en klik op de grote downloadknop.

Cursus DropBox. Installeren. Waar haal ik het? Surf naar www.dropbox.com en klik op de grote downloadknop. Cursus DropBox Installeren Waar haal ik het? Surf naar www.dropbox.com en klik op de grote downloadknop. Installatie Open het bestand Dropbox.exe Klik op Ja of Uitvoeren Klik op Install Ik ga er vanuit

Nadere informatie

MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING

MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING MARKETING & COMMUNICATIE - DIGITALE VORMGEVING 1 WordPress.com Een site/blog aanmaken Ga naar www.wordpress.com. Bovenaan kun je de pagina vertalen in het Nederlands Account Maak een account aan. Vul in:

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

Handleiding om uw website/webshop aan te passen

Handleiding om uw website/webshop aan te passen Handleiding om uw website/webshop aan te passen ONDERWERP PAGINA 1. Hoe moet ik inloggen in het beheer? 2 2. Hoe pas ik een bestaande pagina aan? 2 3. Hoe plaats ik een afbeelding? 3 4. Hoe maak ik een

Nadere informatie

Zie ook de insdtructiefilm die op de site staat onder Redacteuren login.

Zie ook de insdtructiefilm die op de site staat onder Redacteuren login. In onderstaande handleiding worden de voornaamste schermen, die nodig zijn voor het onderhoud van de team pagina s van de Rhode site, beschreven. Voor mensen die vorig seizoen ook al redacteur waren: De

Nadere informatie

Weebly. Inhoud. Vormingplus Limburg, L. Frederix

Weebly. Inhoud. Vormingplus Limburg, L. Frederix Weebly Inhoud 1 Starten met Weebly... 3 1.1 Aanmelden / Inloggen... 3 1.2 Website aanmaken... 3 1.2.1 Eerste website... 3 1.2.2 Tweede website... 5 2 : basis... 6 2.1 Elementen op een pagina... 6 2.1.1

Nadere informatie

Stappenplan Website de Palster. Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders.

Stappenplan Website de Palster. Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders. Stappenplan Website de Palster Deze uitleg werkt met Internet Explorer. In Firefox of een andere browser werkt het anders. 1 Inhoudsopgave: Titel bladzijde Aanmelden op de website 3 Foto s in het fotoboek

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Hoe maak je een nieuwbrief template met MailChimp? In dit document leg ik je stap voor stap uit hoe je met het drag and drop systeem van MailChimp jouw eigen layout bij elkaar sleept. Je geeft jouw template

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Inloggen in administratorgedeelte Informatie

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

Handleiding galerij.

Handleiding galerij. Handleiding galerij. Inloggen: Allereerst moet je inloggen op de website. Ga hiervoor in de rechterkolom naar beneden naar het menu Log in (onder de buienradar) Vul je gebruikersnaam en password in. Vink

Nadere informatie

1. Login op de website, klik links op Fotoalbum en vul in het venster het volgende in:

1. Login op de website, klik links op Fotoalbum en vul in het venster het volgende in: Les 5 Fotoalbum 1. Login op de website, klik links op Fotoalbum en vul in het venster het volgende in: 2. Klik op Instellen 3. Klik op Nieuw album aanmaken geef naam klik op groene plusje: 4. Klik op Uploaden

Nadere informatie

Handleiding voor Leden

Handleiding voor Leden Handleiding voor Leden Wedstrijdverslagen maken op www.lvvtornado.nl 1 Inleiding & Inhoudsopgave Deze handleiding helpt bij het toevoegen van wedstrijdverslagen en foto s op www.lvvtornado.nl Het doel

Nadere informatie

Het dashboard bestaat daarnaast uit een aantal vensters. De vensters kun je bedienen met het knopje (rechtsboven)

Het dashboard bestaat daarnaast uit een aantal vensters. De vensters kun je bedienen met het knopje (rechtsboven) Handleiding Websites voor Fotografen INLOGGEN * HOE LOG IK IN? Type achter je domeinnaam wp admin (bv www.websitesvoorfotografen.nl/wp admin)je kunt nu de inloggegevens die je gekregen hebt invullen. *WAT

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis

Winkelparade.nl. De krant voor winkelen in Nederland. Handleiding Winkelparade Parade Basis Winkelparade.nl De krant voor winkelen in Nederland Handleiding Winkelparade Parade Basis Inhoudsopgave Inloggen...3 Het hoofdmenu...4 Mijn zoekwoorden invoeren of wijzigen... 5 Een nieuw nieuwsbericht

Nadere informatie

OUTLOOK WEBACCESS (MAIL.MYLENDAV.EU)

OUTLOOK WEBACCESS (MAIL.MYLENDAV.EU) OUTLOOK WEBACCESS (MAIL.MYLENDAV.EU) INLEIDING In deze handleiding wordt beschreven hoe je jouw medewerkersmail kunt gebruiken door middel van Outlook Web App (OWA). Deze handleiding geeft uitleg over

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE

GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE GEBRUIKSAANWIJZING WEBSITE INHOUDSOPGAVE Definities... 3 Aanmelden... 4 Inloggen op je eigen account (LEERKRACHT)... 4 Je gegevens wijzigen... 5 Aanmelden voor deelname aan een opdracht... 6 Een Inzendpagina

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding website Digitale Pioniers

Handleiding website Digitale Pioniers Keizersgracht 174 Postbus 2960 1000 CZ Amsterdam t +31 (0)20 575 67 20 f +31 (0)20 575 67 21 www.kennisland.nl Handleiding website Digitale Pioniers 1. Aanvraag account (geldt alleen voor rondes 1 t/m

Nadere informatie

2. INLOGGEN INLOGGEN'

2. INLOGGEN INLOGGEN' 1. DIGITALEWEEK.BE Alle activiteiten die tijdens de Digitale Week plaatsvinden, worden verzameld op de website van de Digitale Week. De deadline om activiteiten in te voeren is 7 maart 2014. 2. INLOGGEN

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding gebruikershandleiding 1. ONDERHOUDEN VAN FOTOALBUM OPLADEN VAN FOTO S VIA PC Surf naar www.framashoe.be/wp-admin & log in op de website. Vink Onthoud mij aan zodat je niet telkens opnieuw je gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Basecamp

Handleiding Basecamp Handleiding Basecamp PlusPort b.v. PlusPort 2013 Pagina 1 van 24 1 Inhoudsopgave. 1 Inhoudsopgave.... 2 2 Wat is Basecamp?... 3 3 Aan de slag met Basecamp... 4 3.1 Inloggen... 4 4 Projects... 6 4.1 Projectoverzicht...

Nadere informatie

KHLim. Departement Lerarenopleiding. Algemene vaardigheden ICT Nearpod

KHLim. Departement Lerarenopleiding. Algemene vaardigheden ICT Nearpod KHLim Departement Lerarenopleiding Algemene vaardigheden ICT Nearpod Inhoud 1 Nearpod... 3 2 Keuzelijst... 4 2.1 My libary... 5 2.2 Explore... 5 2.3 Join... 6 2.4 Create... 6 2.5 Reports... 7 3 Maken van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding CMS KNNV Versie 2.0 Bijgewerkt op: 9 april 2014

Gebruikershandleiding CMS KNNV Versie 2.0 Bijgewerkt op: 9 april 2014 Gebruikershandleiding CMS KNNV 1 Gebruikershandleiding CMS KNNV Versie 2.0 Bijgewerkt op: 9 april 2014 Inhoud: 1. Inloggen 2. Het beheermenu 3. Het afdelingsmenu 3.1 contactformulieren: belangrijk! 4.

Nadere informatie

Quick Reference Card. Activiteiten

Quick Reference Card. Activiteiten Quick Reference Card Activiteiten 1) Een bestaande pagina bewerken 2) Voeg een vertaling toe 3) Het toevoegen van een afbeelding 4) Het hergebruiken van content 5) Het maken van een nieuws- of agenda-item

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP. voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter

GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP. voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter GEBRUIKSAANWIJZING MEDM HEALTH APP voor gebruik met de BodyGauge Bluetooth Smart bloeddrukmeter INHOUD 1. Het downloaden en installeren van de MedM Health App... 3 2. Registeren, in- en uitloggen... 3

Nadere informatie

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign

In een paar stappen. je weggever aanbieden. via ActiveCampaign In een paar stappen je weggever aanbieden via ActiveCampaign Je hebt een geweldige weggever gemaakt zoals een e-book of online training. Ook ben je er achter dat ActiveCampaign het e-mailmarketing systeem

Nadere informatie

Verzamelde lesbrieven

Verzamelde lesbrieven 2011 Verzamelde lesbrieven ICT -idee Herman van Schie http://ict-idee.blogspot.com/ 31-12-2011 2 Voorwoord. Op 26 feb. 2011 werd het eerste bericht geplaatst op het weblog http://ict-idee.blogspot.com

Nadere informatie

A Inloggen. B - Wachtwoord Veranderen

A Inloggen. B - Wachtwoord Veranderen A Inloggen 1. Ga naar http://webtinq.nl 2. Klik op de knop "Login". 3. Voer het e-mail adres en wachtwoord in dat je hebt gekregen. 4. Klik op de knop "Login". 5. Je bent nu ingelogd! B - Wachtwoord Veranderen

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Admin handleiding. Essentius Dropbox handleiding. Pagina 1

Admin handleiding. Essentius Dropbox handleiding. Pagina 1 Admin handleiding Dropbox kun je vanaf elke computer met een internetverbinding gebruiken. Met behulp van een e- mailadres maak je je eigen dropbox aan. Dropbox stelt gratis 2 gb opslagruimte ter beschikking,

Nadere informatie

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME

Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Handleiding SCHOOLSTART.ONLINE START.ME Inloggen schoolstart.online. Via de website http://schoolstart.online is het voor leerkrachten mogelijk om in te loggen op de start.me omgeving van de eigen school.

Nadere informatie