Badkamer DOCUMENTATIE BADKAMER. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Badkamer DOCUMENTATIE BADKAMER. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside.nl"

Transcriptie

1 Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gelaagd, gehard of gelaagd gehard, dus veilig! Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: DOCUMENTATIE BADKAMER Badkamer De badkamer is het laatste decennium geëvolueerd tot een ruimte waar het lang en goed toeven is, maatgevend voor ons toegenomen welzijn. Glas is ideaal voor toepassing in de badkamer, zowel vanuit esthetisch, functioneel als hygiënisch oogpunt. Esthetisch: kijk maar naar onze hoogwaardige designs. Functioneel, daar het materiaal veilig en onderhoudsvriendelijk toepasbaar is. En hygiënisch omdat- voorzien van een snel reinigbare of antibacteriële coating vuil, zeep en kalk op glas geen kans krijgen. Veiligheidsglas transparant, translucent, geëtst of gezandstraald wordt in de badkamer vaak toegepast als douchecabine of inloopdouche. Net als bij glazen deuren levert dit samen met speciaal (RVS) beslag de mooiste combinaties op.

2 Inloopdouche Eigenlijk is een inloopdouche een vreemde naam want je loopt tenslotte elke douche in. Met een inloopdouche wordt feitelijk een douche bedoeld zonder deur. De opstelling van een inloopdouche blijft vaak beperkt tot een glasplaat van 8 mm blank of geëtst gehard veiligheidsglas die in de meest eenvoudige opzet met wandklemmen aan de muur staat gemonteerd. Een stabilisator stang naar de overliggende wand zorgt voor stevigheid en veilig gebruik van de douche. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om haaks op de wand een glasstrook te monteren of een gebogen wand in het verlengde te plaatsen. Ook voor inloopdouches zijn er steeds meer mogelijkheden, om het glas met beslag te monteren. Klemmen van glanschroom of RVS staafsystemen in combinatie met RVS kokers en buizen bieden voor vrijwel iedere wens wel een oplossing.

3 WANDSTEUN ENKEL STABILISATORSTANG HOEKSTEUN VLOERSTEUN PLAFONDSTEUN MATRIX De MATRIX lijn laat zich kenmerken door zijn industriële design, maar behoudt wel zijn elegantie. Hierdoor past de MATRIX in elke omgeving. Alle delen worden vervaardigt van RVS, waardoor aantasting van het beslag door water of een vochtige omgeving tot het verleden behoort. Door middel van wand-, hoek, vloer-, plafond en buissteunen is elke vorm van montage mogelijk en door de scharnieren en de deurgreep is de MATRIX zelfs om te toveren tot een douchecabine.

4 Douchecabine Glazen douchecabines worden door Glass Inside altijd precies op maat gemaakt, van 8 mm gehard veiligheidsglas. Het glas is óf transparant óf translucent. Tevens bestaat de mogelijkheid om banen te zandstralen indien enige privacy gewenst is. In bepaalde gevallen is het mogelijk om kleur in de wanden te brengen. Scharnieren en overig beslag worden meestal uitgevoerd in glanschroom, maar ook matchroom of RVS is mogelijk. Binnen het assortiment beslag zijn veel verschillende vormen en uitvoeringen mogelijk. Als de wand uit gipsblokken bestaat, kan de deur het beste worden opgedeeld in een smalle strook glas met daaraan een deur. Dit geldt ook bij zogenaamde hoekoplossingen. Daarbij wordt door ons altijd een stabilisatorstang gemonteerd om de wand vast te zetten en veiligheid in het gebruik te waarborgen. Ook gebogen glas ten behoeve van een ronde douchebak zit in ons leveringsprogramma. Staat de douche in een nis, dan kan worden volstaan met een deur die, mits de wand stevig genoeg is, direct daaraan kan worden gehangen.

5 BF134 Een klassieke vol-glas douchecabine! Het verborgen sluitingsmechanisme sluit de deur vanaf een openingshoek van ongeveer 20 graden en houdt hem stevig dicht. De pendelscharnieren laten ook naar binnen openslaande deuren toe en zijn nu zelfs uitgebreid met een extra optie: Het glas-op-glas beslag voor op glas gemonteerde douchedeuren is nu uitgerust met een geïntegreerd sluitmechanisme, wat volledige afsluiting mogelijk maakt met een openingshoek van 135 graden.

6 FLAMEA Simplistisch en flexibel, de FLAMEA serie douchedeurbeslag is inzetbaar in iedere badkamer. Het aluminium beslag laat zich perfect lenen voor douchecabines die minimalistisch moeten zijn in het design, maar het maximale moeten halen uit functionaliteit. De scharnieren zijn onbeperkt verstelbaar om een perfecte sluiting te garanderen en ze sluiten in de laatste paar centimeters automatisch de deur. Zo kunt u zonder zorgen douchen in een douchecabine die volledig afsluit zonder compromissen in het design.

7 MILANO De MILANO is een design pendelscharnier, bedoeld voor hoge duurzaamheid gecombineerd met een geweldig design. Het scharnier heeft een gepatenteerde verstelbare sluiting. Gemaakt van hoogwaardig messing met een variatie aan oppervlakken en afwerkingen om uit te kiezen, zoals: verchroomd, verguld, vernikkeld en vele meer. De MILANO is getest naar de nieuwste Europese norm DIN EN 14428, door het TUV testinstituut. Niet alleen de scharnieren en het beslag, maar de complete douchesystemen zijn getest in meer dan 500 variaties.

8 Alleen uw verbeelding kan nog in de weg staan voor uw droomdouche. Schuifdeurcabine In sommige situaties is het niet praktisch om normale douchecabines te plaatsen, bijvoorbeeld als de ruimte beperkt is of als de douche in een nis van de badkamer is. Maar soms is het ook gewoon mooier om net iets anders te hebben. Ongeacht de reden, een douchecabine met schuifdeur is altijd een mooie en elegante manier om de doucheruimte af te schermen. Net als iedere douchecabine van Glass Inside, worden schuifdeurcabines volledig op maat gemaakt van 8 mm gehard glas. En uiteraard bent u volledig vrij in uw keuze over het type glas. Zo kan het glas gezandstraald worden om wat meer privacy te creëren, maar u kunt ook kleur geven aan het glas. De schuifsystemen wordt veelal aan de wand gemonteerd, maar ook glas-op-glas montage is mogelijk.

9 SO730 Het schuifdeursysteem met opvallende details. Door de overlapping van de deurvleugel en vaste delen wordt het elegante geheel niet door extra dichtprofielen verstoord. Het schuifdeurmechanisme wordt door de constructie van het bovenste raamprofiel optimaal beschermd tegen spatwater waardoor een lange en storingsvrije levensduur wordt gegarandeerd. De schuifdeurdouches van de serie SO 7303 / SO 730 zijn in twee designvarianten verkrijgbaar: het systeem SO 7303 is voorzien van een afgerond clipprofiel, het systeem SO 730 heeft een hoekig clipprofiel boven aan het railprofiel.

10 SO750 Een nieuwe uitvoering van een beproefd concept! De techniek en het design van het volledig glazen douchesysteem SO 750 zijn gebaseerd op het succesvolle product MANET van DORMA. Het systeem kenmerkt zich door de hoogste kwaliteit en een eenvoudige planning en installatie. GRAL heeft de combinatie van onderdelen speciaal op de inrichting van douches op maat afgestemd. Het gebruikte DIN RVS is uitermate geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. De kunststof profielen aan de sluitkanten van de schuifdeur hebben de bekende vormgeving van de MANETbeslagen. De vormgeving van het systeem SO 750 sluit volledig aan op de serie MANET voor het gebruik van glasconstructies binnenshuis.

11 BOX 01 De BOX 01 heeft net als de SO 720 en de SO 750 een wat industriële look, maar met een minimalistische tint. Het systeem bestaat uit een RVS rail die gemonteerd kan worden in hoeken en nissen of als enkele schuifdeur met zijwanden. Over de rail lopen de wielen en aan de onderkant van de rail zit een stop die zorgt dat de deur op de rail blijft. Het RVS systeem is mogelijk in meerdere afwerkingen en uiteraard met vele soorten glas. Onderhoud Het glas kan door ons worden voorzien van een anti-kalk laag. De coating zorgt er voor dat kalk en zeepresten minder gemakkelijk hechten aan het glas. Dit is echter geen garantie dat het glas zonder onderhoud en reinigen schoon blijft. Periodieke herhaling van aanbrengen verdient aanbeveling. Dit kunt u ook makkelijk zelf doen. GSF Glass Inside Schoepenweg PX Lelystad Tel: Fax:

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN

DOCUMENTATIE AANSLAGDEUREN Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

Glazen schuifdeuren DOCUMENTATIE SCHUIFDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside.

Glazen schuifdeuren DOCUMENTATIE SCHUIFDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside. Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie

I am Transparante alleskunner

I am Transparante alleskunner I am Transparante alleskunner STANDAARD INCLUSIEF ANTIKALKBEHANDELING I am Mijn naam I am kreeg ik, omdat ik zoveel voor je kan betekenen. Ik ben jouw transparante alleskunner. Ik ben een compleet programma

Nadere informatie

Balustrades. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: PRODUCTINFORMATIE BALUSTRADES.

Balustrades. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: PRODUCTINFORMATIE BALUSTRADES. Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET. Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET.   Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur PRODUCTSHEET SCHUIFDEUREN Specialist op het gebied van glas in elk interieur Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende

Nadere informatie

contour Bereikbare klasse Unieke douches met minimalistisch kader. Stoer en industrieel In robuust RVS en trendy zwart

contour Bereikbare klasse Unieke douches met minimalistisch kader. Stoer en industrieel In robuust RVS en trendy zwart contour Bereikbare klasse Unieke douches met minimalistisch kader. Stoer en industrieel In robuust RVS en trendy zwart MINIMALISTISCH KADER. DOUCHES MET EEN KADER, OFWEL EEN PROFIEL RONDOM HET GLAS, STAAN

Nadere informatie

Custom. Prachtige douches met stijlvolle chromen of fris witte accenten. Made by you.

Custom. Prachtige douches met stijlvolle chromen of fris witte accenten. Made by you. Custom Made by you Prachtige douches met stijlvolle chromen of fris witte accenten. www.sealskin.nl/getwet 1 Betaalbaar design De prachtige Custom douches zijn ontworpen met aandacht en liefde voor de

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim.

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT

EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT EXKLUSIV HELDERE LIJNEN EN TIJDLOZE FUNCTIONALITEIT 64 liftsysteem Profielen van hoogwaardig aluminium, 6 mm sterk veiligheidsglas, deuren met liftsysteem en doorlopende magneetlijsten vormen de uitstraling

Nadere informatie

custom Made by you De Custom serie is uitgevoerd met 6 mm veiligheidsglas. betaalbare design douches

custom Made by you De Custom serie is uitgevoerd met 6 mm veiligheidsglas. betaalbare design douches custom Made by you De Custom serie is uitgevoerd met 6 mm veiligheidsglas. betaalbare design douches Prachtige douches met stijlvolle chromen of fris witte accenten UNIEK. PRINT JE EIGEN DESIGNS. OP WWW.SEALSKIN.NL/GETWET

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA 1600 SEALSKIN DUKA 1600

SEALSKIN DUKA 1600 SEALSKIN DUKA 1600 SEALSKIN DUKA 1600 2 Voordelen op een rij Een garantie voor kwaliteit. Naast de 5 jaar volledige garantie op uw douchecabine, -wand of -deur geeft Sealskin garantie op de beschikbaarheid van slijtageonderdelen.

Nadere informatie

I am. Vele maatwerkmogelijkheden. Standaard inclusief antikalkbehandeling. Minimalistisch mooi. Naast chroom en RVS, ook in chic matzwart

I am. Vele maatwerkmogelijkheden. Standaard inclusief antikalkbehandeling. Minimalistisch mooi. Naast chroom en RVS, ook in chic matzwart I am Minimalistisch mooi Vele maatwerkmogelijkheden. Standaard inclusief antikalkbehandeling. Naast chroom en RVS, ook in chic matzwart www.sealskin.nl/getwet 1 Slim design De I am doucheserie van Get

Nadere informatie

Inloopdouches Inox Project

Inloopdouches Inox Project Inloopdouches Inox Project Inox Project Inox Project bestaat uit 3 series inloopdouches: Freestyle Freeline Freedom De inloopdouches van de Inox Project kunnen in een nis/hoek of geheel vrijstaand gemonteerd

Nadere informatie

i am Minimalistisch Mooi I am is verkrijgbaar in 3 kleuren. vele maatwerk mogelijkheden Standaard inclusief antikalk coating

i am Minimalistisch Mooi I am is verkrijgbaar in 3 kleuren. vele maatwerk mogelijkheden Standaard inclusief antikalk coating i am Minimalistisch Mooi I am is verkrijgbaar in 3 kleuren. vele maatwerk mogelijkheden Standaard inclusief antikalk coating ZELFSLUITENDE DEUREN. DE INSTELBARE AUTOCLOSE SCHARNIEREN VAN I AM ZORGEN ERVOOR

Nadere informatie

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET. Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur

SCHUIFDEUREN PRODUCTSHEET.  Glazen schuifdeuren. Glazen schuifdeuren. Specialist op het gebied van glas in elk interieur PRODUCTSHEET SCHUIFDEUREN Specialist op het gebied van glas in elk interieur Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende

Nadere informatie

Glazen pendeldeuren DOCUMENTATIE PENDEL EN TAATSDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site:

Glazen pendeldeuren DOCUMENTATIE PENDEL EN TAATSDEUREN. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

OPTIX 600 & 700. Inloopdouche OPTIX 600, type E3

OPTIX 600 & 700. Inloopdouche OPTIX 600, type E3 OPTIX Inloopdouche, type E3 2 Voordelen op een rij Instelbare scharniertechniek De deuren van de serie kunnen zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Hierdoor is er geen aanslagprofiel noodzakelijk,

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA & 2

SEALSKIN DUKA & 2 SEALSKIN DUKA 4200 4200-1 2-delige schuifdeur met zijwand 2 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid 5 jaar volledige garantie op douchecabines, -wanden en -deuren en 10 jaar garantie op de beschikbaarheid

Nadere informatie

FORMAT Design Doucheschermen voor elke behoefte

FORMAT Design Doucheschermen voor elke behoefte norm voor mooie badkamers FORMAT Design Doucheschermen voor elke behoefte Sanitair keramiek Douches Kraanwerk Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Mooier douchen 's Morgens zorgt

Nadere informatie

200 serie. Subtiel Solide

200 serie. Subtiel Solide 200 serie Subtiel Solide Subtiel solide De 200 serie staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk karakter, het vergemakkelijkt

Nadere informatie

compact Maakt ruim douchen mogelijk Fraai ontwerp wat staat als een huis. Slimme oplossingen voor compacte badkamers

compact Maakt ruim douchen mogelijk Fraai ontwerp wat staat als een huis. Slimme oplossingen voor compacte badkamers compact Maakt ruim douchen mogelijk Fraai ontwerp wat staat als een huis. Slimme oplossingen voor compacte badkamers Afgewerkt tot in het kleinste detail AANDACHT VOOR DETAILS. SCHROEVEN ZIJN ONZICHTBAAR

Nadere informatie

Compact. Maakt ruim douchen mogelijk. Slimme deuren; een Compact past ook in de kleinere badkamer

Compact. Maakt ruim douchen mogelijk. Slimme deuren; een Compact past ook in de kleinere badkamer Compact Maakt ruim douchen mogelijk Slimme deuren; een Compact past ook in de kleinere badkamer 1 Maakt ruim douchen mogelijk Badkamers zijn vaak niet heel groot. Om dan toch lekker ruimtelijk te kunnen

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA 1400. 1400 maatwerk

SEALSKIN DUKA 1400. 1400 maatwerk 1400 maatwerk 1 Voordelen op een rij 10 jaar kwaliteitsgarantie Met een hoogwaardige Sealskin douche uit deze serie haalt u kwaliteit in huis; gegarandeerd jarenlang doucheplezier. Naast de 5 jaar volledige

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

ATELIER PUR EXCLUSIEVE TRANSPARANTIE OP MAAT

ATELIER PUR EXCLUSIEVE TRANSPARANTIE OP MAAT ATELIER PUR EXCLUSIEVE TRANSPARANTIE OP MAAT 30 Op basis van het modern hoekige design van de door de if-design bekroonde serie Atelier presenteert zich de nieuwe Atelier Pur in profielloze eenvoud met

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA Swingdeur en zijwand voorzien van handoekhouder

SEALSKIN DUKA Swingdeur en zijwand voorzien van handoekhouder 1500 Swingdeur en zijwand voorzien van handoekhouder 2 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. De scharnieren zijn bestand

Nadere informatie

www.hueppe.com HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe.

www.hueppe.com HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe. HÜPPE BV Kelvinring 1, NL-2952 BG Alblasserdam, Tel. 0 78/6 10 20 22, Fax 0 78/6 10 21 20 e-mail hueppe.nl@hueppe.com Productnoviteiten 2011 HÜPPE Belgium N.V. Leuvensesteenweg 49, B-1932 St. Stevens Woluwé,

Nadere informatie

Einsteinstraat 17, 6227 BS Maastricht - Heer, telefoon: 043-361 01 99, e-mail: info@aartsglas.nl, website: www.aartsglas.nl

Einsteinstraat 17, 6227 BS Maastricht - Heer, telefoon: 043-361 01 99, e-mail: info@aartsglas.nl, website: www.aartsglas.nl * Levering en herstellen van alle soorten glas * Glas in lood en gebrandschilderd glas * Dubbelwandig glas * Hardglazen deuren * Douche- en badwanden * Spiegels * Schilderij-lijsten * Ontspiegeld glas

Nadere informatie

Code. Standaard mét antikalk coating. Brengt kwaliteit in iedere badkamer.

Code. Standaard mét antikalk coating. Brengt kwaliteit in iedere badkamer. Code Brengt kwaliteit in iedere badkamer Standaard mét antikalk coating. www.sealskin.nl/getwet 1 Code Een code in de ruimste zin is een aanduiding die voor iets anders staat. De Code van Get Wet by Sealskin

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR KINEMAGIC Vervang uw bad door een ruime douche Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR NA Het plezier van water KINEMAGIC Naarmate u ouder wordt, is uw bad

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID 244248_PI_Badkamerconcept_Solid.indd 1 08-11-12 16:22 BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

Voor iedere situatie een passende deur

Voor iedere situatie een passende deur COMPLEET ASSORTIMENT Industriële binnendeuren collectie Voor iedere situatie een passende deur Toepasbaar als draai-, schuif- of taatsdeur Glasdeuren en bijpassende dichte modellen Direct uit voorraad

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA Sealskin duka 2100 hoekinstap

SEALSKIN DUKA Sealskin duka 2100 hoekinstap Sealskin duka 2100 hoekinstap 2 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. De scharnieren zijn bestand tegen duurzame en hoge

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA 1800 SEALSKIN DUKA hoekinstap 2

SEALSKIN DUKA 1800 SEALSKIN DUKA hoekinstap 2 1800 hoekinstap 2 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. De scharnieren zijn bestand tegen duurzame en hoge belasting en verzakken

Nadere informatie

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019

PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 PRIJSLIJST BRUYNZEEL INDUSTRIËLE DEUREN 2019 TECHNISCHE INFORMATIE EEN EYECATCHER OP MAAT Het maatwerk concept Bruynzeel Industrieel bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kenmerken

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA MULTI SEALSKIN DUKA MULTI Maatwerk douche 1

SEALSKIN DUKA MULTI SEALSKIN DUKA MULTI Maatwerk douche 1 SEALSKIN DUKA MULTI Maatwerk douche 1 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid Naast de 5 jaar volledige garantie op de douchecabine, -wand of -deur geeft Sealskin garantie op de beschikbaarheid van slijtageonderdelen.

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA , 2 & 3

SEALSKIN DUKA , 2 & 3 SEALSKIN DUKA 5000 SEALSKIN DUKA, 2 & 3 2 SEALSKIN DUKA, 2 & 3 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. De UV-verlijmde scharnieren

Nadere informatie

Douchecabine Veiligheid e cabines en wanden zijn standaard uitgevoerd met het hoogst gerenommeerde veiligheidsglas (NEN-EN14428).

Douchecabine Veiligheid e cabines en wanden zijn standaard uitgevoerd met het hoogst gerenommeerde veiligheidsglas (NEN-EN14428). SEALSKIN DUKA 1800 Douchecabine 1800 1. Duurzaamheid A lle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. e scharnieren zijn bestand tegen duurzame en hoge belasting en verzakken

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

SEALSKIN maatwerk

SEALSKIN maatwerk 1100 maatwerk Voordelen op een rij 1. Design Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Alle handgrepen zijn mooi in het profiel verwerkt. 2. Onderhoudsvriendelijk Uitstekende delen, randjes en hoeken

Nadere informatie

PRODUCTEN INTERIEUR. Glazen balustraden

PRODUCTEN INTERIEUR. Glazen balustraden Glazen balustraden Glazen balustraden verhogen het transparante karakter van een ruimte en vergroten het doorzicht van binnen naar buiten zodat een heldere en ruimtelijk gevoel ontstaat. Glazen balustrades

Nadere informatie

R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines

R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines SANITAIRE CABINES R ogapal Inox en R ogapal Staal cabines Vochtbestendig Vandaal bestendig DES IGN High design 2 Rogapal Inox cabines met speciale deurgreep DLM 1023 (optioneel) en RVS zichtschotten, hoogte

Nadere informatie

SECURIT DOORS. Uw glazen deur op maat! Informeer u bij de glasspecialist in uw regio naar de mogelijkheden van glas in het interieur.

SECURIT DOORS. Uw glazen deur op maat! Informeer u bij de glasspecialist in uw regio naar de mogelijkheden van glas in het interieur. SECURIT DOORS Uw glazen deur op maat! Glastype Kleur mm 6* 8 10 12 SGG DIAMANT extra helder x x x SGG PLANILUX klaar x x x x SGG PARSOL grijs x x x SGG PARSOL brons x x x SGG PARSOL groen x x x FLOAT blauw

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA 3000 & 4000

SEALSKIN DUKA 3000 & 4000 SEALSKIN DUKA 3000 & 4000 SEALSKIN DUKA 3000 & 4000 Inhoud Sealskin duka 3000 Voordelen op een rij 5 Types 6 Sealskin duka 4000 Voordelen op een rij 8 Types 9 Algemeen Profielen en glassoorten 10 Programma

Nadere informatie

Warmteservice Design. Douchewanden, meubels en spiegels. WS Design Collection. Stijlvol en praktisch design van hoogwaardige kwaliteit

Warmteservice Design. Douchewanden, meubels en spiegels. WS Design Collection. Stijlvol en praktisch design van hoogwaardige kwaliteit Douchewanden, meubels en spiegels Warmteservice Design WS Design Collection Stijlvol en praktisch design van hoogwaardige kwaliteit WS Design Furniture Collection Elite DR-100 WS Design Furniture Collection

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA 1600 SEALSKIN DUKA 1600

SEALSKIN DUKA 1600 SEALSKIN DUKA 1600 SEALSKIN DUKA 1600 SEALSKIN DUKA 1600 2 duka 1600 De Sealskin duka 1600 serie blinkt uit in montage-, gebruiks- en schoonmaakgemak. Met veel standaarden maatwerkmogelijkheden in deuren, wanden en combinaties

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

BLANKE AQUA PROFILE. Perfectie voor de inloopdouche. blanke-systems.com

BLANKE AQUA PROFILE. Perfectie voor de inloopdouche. blanke-systems.com BLANKE AQUA PROFILE Perfectie voor de inloopdouche blanke-systems.com BLANKE AQUA-GLAS BLANKE AQUA-DEKO BLANKE AQUA-KEIL BLANKE AQUA-KEIL WAND BLANKE AQUA- KEIL GLAS 3 2 3 BLANKE AQUA-KEIL BLANKE AQUA-KEIL

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

Noviteiten 2014/2015

Noviteiten 2014/2015 Noviteiten 2014/2015 De nieuwe duka 5000 douches OPTIX inloopdouches met plafondsteun Rock douchegoten De nieuwe duka 5000 douches Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert

Nadere informatie

175 serie. Jouw stijl, jouw douche

175 serie. Jouw stijl, jouw douche 175 serie Jouw stijl, jouw douche Customize! Deze unieke serie doucheoplossingen van Get Wet bij Sealskin is helemaal aan te passen naar jouw stijl! Standaard geleverd met moderne witte en strakke zwarte

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA Hoekinstap

SEALSKIN DUKA Hoekinstap 1700 Hoekinstap 2 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. De scharnieren zijn bestand tegen duurzame en hoge belasting en verzakken

Nadere informatie

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS

BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS BESCHERMD TEGEN WIND EN INKIJK MET GLAS DESIGN IS DOORSLAGGEVEND Wij wilden een bescherming tegen de wind en inkijk die modern en eenvoudig in het onderhoud is. Daarom kwamen een houten schutting of een

Nadere informatie

Inloopdouche 6000-W, type B1

Inloopdouche 6000-W, type B1 INLOOPDOUCHES Inloopdouches Inloopdouche 6000-W, type B1 Inloopdouches Voordelen op een rij 1. Inloopdouches; de trend van dit moment! Er zijn binnen het Sealskin douche assortiment vele inloopdouches

Nadere informatie

Badkamers en wellness

Badkamers en wellness ONLINE VEILING LUXURY WELLNESS (NL) Badkamers en wellness De Giek 10 9206 AT Drachten (Veilinglocatie Luxury Wellness) Sluitingsdatum: donderdag 10 NOVEMBER vanaf 19:00 Bezichtiging: woensdag 09 november

Nadere informatie

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR

KINEMAGIC. Vervang uw bad door een ruime douche. Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing VOOR Vervang uw bad door een ruime douche Binnen 1 dag een veilige en toegankelijke douche... zonder ingrijpende verbouwing Het plezier van water 2 3 Vervang uw bad door een ruime douche in 1 dag! INHOUD Naarmate

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN SGD-7G - GLAZEN DEURBLAD 06/2018 SGD - DEURBLADSAMENSTELLING Het SGD deurblad van ANYWAY doors heeft als basis een glasplaat van 10mm gehard veiligheidsglas

Nadere informatie

ATELIER MARKANTE TRANSPARANTIE

ATELIER MARKANTE TRANSPARANTIE ATELIER MARKANTE TRANSPARANTIE 44 De heldere Lijnen van typerend-hoekige chroomdelen in combinatie met het 8 en 6 mm dikke veiligheidsglas benadrukken een nieuw douchegevoel. Strakke vormen en hoogwaardige

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA 3000 & 4000

SEALSKIN DUKA 3000 & 4000 SEALSKIN DUKA 3000 & 4000 SEALSKIN DUKA 3000 & 4000 Inhoud Sealskin duka 3000 5 Types 6 Sealskin duka 4000 8 Types 9 Algemeen 3000 kwartrond cabine Profielen en glassoorten 10 Programma 11 SEALSKIN DUKA

Nadere informatie

Horizon. the new design in single glazed walls

Horizon. the new design in single glazed walls Horizon the new design in single glazed walls Ultieme combi van design, toegankelijkheid en privacy Horizon is niet enkel een stijlvolle glazen scheidingswand, het is ook een praktische en economische

Nadere informatie

delige schuifdeur-zijwand combinatie en Spazio douchevloer

delige schuifdeur-zijwand combinatie en Spazio douchevloer DUKA 4200 2 4-delige schuifdeur-zijwand combinatie en Spazio douchevloer Elegantie in optima forma Tot in perfectie zijn de duka 4200 douches van Sealskin ontworpen. Dit komt tot uiting door de diverse,

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

PREMIUM SOFTCUBE EEN NIEUWE TREND EEN NIEUWE DRAAI

PREMIUM SOFTCUBE EEN NIEUWE TREND EEN NIEUWE DRAAI PREMIUM SOFTCUBE EEN NIEUWE TREND EEN NIEUWE DRAAI 52 liftsysteem Met een nieuwe frisse designserie, vergroot het model Premium het uitgebreide aanbod voor de moderne badkamer. De aan binnenzijde glasvlakke

Nadere informatie

sanitair meubelsets douchesets badset Complete badkamersets voor zero prijzen

sanitair meubelsets douchesets badset Complete badkamersets voor zero prijzen sanitair meubelsets douchesets badset Complete badkamermeubelen BANDO MEUBELSET 60 CM COMPOSIET WASTAFELS Deze moderne wastafels zijn vervaardigd uit een composiet van mineraalpoeder en polyesterhars.

Nadere informatie

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,-

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- GROHE GROHTHERM 1000 TEMPESTA II SHOWER SET Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- ALTRA REGENDOUCHE INCLUSIEF THERMOSTAAT De opbouw regendouche van het merk Altara staan

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU

SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU SPECIALIST IN GROOTKEUKEN-LOGISTIEK AFRUIMWAGENS VAN ALUMINIUM / TAWALU TAWALU van HUPFER......afruimwagens voor een plaatsbesparende afzet en probleemloos retourtransport! TAWALU-2/26 GN voor maximaal

Nadere informatie

SEALSKIN DUKA &3

SEALSKIN DUKA &3 Inhoud 5000-2 kwartrond cabine Voordelen op een rij 5 Types 6 Profielen en glassoorten 10 Programma 11 Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid A lle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste

Nadere informatie

Cube. Geniale eenvoud; eenvoudig geniaal. www.bodor-ktm.com

Cube. Geniale eenvoud; eenvoudig geniaal. www.bodor-ktm.com Cube Geniale eenvoud; eenvoudig geniaal www.bodor-ktm.com DEUTSCHES PATENT- UND MARKENAMT Cube REDUCTION OF FORM Rechte hoeken, rechte lijnen Deur en kozijn zijn vlakverzonken gemonteerd en dat creëert

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN SKD75-7G - GLAZEN KADERDEURBLAD MET 75MM PROFIEL 06/2018 SKD75 - DEURBLADSAMENSTELLING Het SKD75 deurblad van ANYWAY doors bestaat uit een glasplaat die rondom

Nadere informatie

SCHUIFDEUR. MUTO de manuele schuifdeur met zelfsluitende werking en onzichtbaar elektromechanisch slot. www.dorma.com

SCHUIFDEUR. MUTO de manuele schuifdeur met zelfsluitende werking en onzichtbaar elektromechanisch slot. www.dorma.com DORMA BENELUX 10/15 NL AV 1.5 11/15 DE NIEUWE MultifunctionELE MANUELE SCHUIFDEUR MUTO de manuele schuifdeur met zelfsluitende werking en onzichtbaar elektromechanisch slot. www.dorma.com DORMA foquin

Nadere informatie

Blanke AQUA Profile Perfectie voor douche die gelijklopen met de vloer.

Blanke AQUA Profile Perfectie voor douche die gelijklopen met de vloer. Blanke AQUA Profile Perfectie voor douche die gelijklopen met de vloer www.blanke-systems.nl Detailoplossingen met profiel Blanke AQUA Profielen Mooi van vorm en elegant overtuigt een lijnontwateringssysteem

Nadere informatie

FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer

FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer norm voor mooie badkamers FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer Sanitair keramiek Douches Kraanwerk Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Douches in glas Een douche

Nadere informatie

Christophe Van Couteren

Christophe Van Couteren Christophe Van Couteren The world is your wallpaper, extend your living room to the outside. Zicht op de wereld Het Hi-Finity schuifraamsysteem van Reynaers Aluminium kadert in de hedendaagse architectuur

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! Zwembadoverkappingen van Himan. Een goede keuze. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo n lang

Nadere informatie

Eendelige badwand GFB1

Eendelige badwand GFB1 BADWANDEN Badwanden Eendelige badwand GFB1 2 Badwanden Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid Alle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. De scharnieren zijn bestand

Nadere informatie

SGG SECURIT DOORS. Uw glazen deur op maat! SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN. The future of habitat. Since 1665.

SGG SECURIT DOORS. Uw glazen deur op maat! SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN. The future of habitat. Since 1665. SGG SECURIT DOORS Uw glazen deur op maat! The future of habitat. Since 1665. SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SGG SECURIT DOORS Glasheldere voordelen Meer licht Een glazen deur laat

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

4.7 TOTAL GLAS DOUCHEDEUREN / CABINES

4.7 TOTAL GLAS DOUCHEDEUREN / CABINES 4.7 TOTAL GLAS DOUCHEDEUREN / CABINES 4.7 Total Glas douchedeuren / cabines Woonhuis, De Bilt DOUCHEDEUREN / CABINES Toepassing Total Glas douchedeuren en -cabines zijn samengesteld uit glas in combinatie

Nadere informatie

Volledig wegklapbare Multi 4-delige hoekinstap vouw/pendel met semi-gesatineerd glas

Volledig wegklapbare Multi 4-delige hoekinstap vouw/pendel met semi-gesatineerd glas DUKA MULTI 2 Volledig wegklapbare Multi 4-delige hoekinstap vouw/pendel met semi-gesatineerd glas Verrassend veelzijdig Multi verwijst naar de uiteenlopende opstellingen die in deze serie mogelijk zijn,

Nadere informatie

Voordelen op een rij. 2. Veiligheid lle badwanden zijn standaard uitgevoerd met het hoogst gerenommeerde veiligheidsglas (NEN-EN14428).

Voordelen op een rij. 2. Veiligheid lle badwanden zijn standaard uitgevoerd met het hoogst gerenommeerde veiligheidsglas (NEN-EN14428). BADWANDEN Badwanden Badwanden Voordelen op een rij 1. Duurzaamheid A lle gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en allerhoogste normering. D e scharnieren zijn bestand tegen duurzame en hoge

Nadere informatie

AL-Wall Flat Eenvoudige installatie met kliksysteem

AL-Wall Flat Eenvoudige installatie met kliksysteem Pendeldeuren AL-Wall Flat Eenvoudige installatie met kliksysteem Aanslagdeuren Deursluiters Toegangscontrole Deurgrepen Douchedeurbeslag Vitrinebeslag Diversen AL-Wall Flat - de voordelen makkelijk in

Nadere informatie

Sta stil bij veiligheid van douchewanden en -vloeren

Sta stil bij veiligheid van douchewanden en -vloeren Sta stil bij veiligheid van douchewanden en -vloeren Dat voorkomt letsel en verhoogt gevoel van welzijn Veiligheid is voor uw gasten essentieel. Het voorkomt letsel en het verhoogt het gevoel van welzijn.

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

WAND, MUUR, VLOER STEUNEN 10 JAAR GARANTIE. strong in connectivity CATALOGUS2016

WAND, MUUR, VLOER STEUNEN 10 JAAR GARANTIE. strong in connectivity CATALOGUS2016 WAND, MUUR, VLOER STEUNEN 10 JAAR GARANTIE CATALOGUS2016 strong in connectivity ERARD: DE SPECIALIST IN WANDSTEUNEN Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen.

Nadere informatie

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning!

Lumigrip. Dé specialist in RVS maatwerk voor uw woning! ADVIES OP MAAT 024-66 36 887 RVS DESIGN KAPSTOKKEN OP MAAT Trek de Lumigrip stijl verder in uw woning en geef naast uw trap ook uw hal een make-over. Lumigrip maakt uw RVS kapstok en/of schoenenrek vakkundig

Nadere informatie

noviteiten 2017 Stijlen veranderen. Trends komen en gaan. Nieuwe technologieën worden

noviteiten 2017 Stijlen veranderen. Trends komen en gaan. Nieuwe technologieën worden noviteiten 2017 De nieuwste trends en de slimste innovaties van het design team van Sealskin Stijlen veranderen. Trends komen en gaan. Nieuwe technologieën worden ontwikkeld. De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie

NIEUW AANVULLENDE PRIJSLIJST 2017 JOLLY - SOFT. 1 Prijstlijst exclusief BTW.

NIEUW AANVULLENDE PRIJSLIJST 2017 JOLLY - SOFT. 1 Prijstlijst exclusief BTW. NIEUW JOLLY - SOFT AANVULLENDE PRIJSLIJST 2017 1 MINIMAAL PROFIEL MAXIMAAL VERSTELBAAR UNIEK DESIGN 2 3 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 8 Pagina 8 Pagina 10 Pagina 12 Pagina 12 Pagina 14 Pagina 16 Pagina 18 Pagina

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

TV Wandsteunen TV Vloersteunen

TV Wandsteunen TV Vloersteunen TV Wandsteunen TV Vloersteunen Erard is een Franse ontwerper en fabrikant van verschillende types tv wand- en vloersteunen. Erard, opgericht in 1961, staat voor hoge kwaliteit en innovatieve producten

Nadere informatie