Audio Research Reference 5 SE: adembenemend mooi!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Audio Research Reference 5 SE: adembenemend mooi!"

Transcriptie

1 Audio Research Reference 5 SE: adembenemend mooi! Auteur: Werner Ero In de demoruimte van art s Excellence heeft Werner Ero de nieuwste Audio Research Reference 5 SE voorversterker aan de tand gevoeld. Zijn bevindingen zijn te lezen in het volgende verslag. Het is nog niet zo lang geleden dat art s audio uit Naaldwijk en Audio Excellence uit Zevenbergen hun krachten hebben gebundeld en samen verder zijn gegaan onder de naam art s Excellence. Hierdoor is een bedrijf ontstaan met een nog groter draagvlak en een bredere en vooral diepere expertise dan voorheen. Naast speerpunten als hoogwaardig analoog, multiroom en streaming audio, is er na een ingrijpende verbouwing ook een prachtige, aanzienlijk grotere luisterruimte beschikbaar gekomen. Hierdoor kunnen nu ook de grotere en meer kostbare systemen optimaal presteren. In de warm aangeklede ruimte is er rond het sub-paradepaard van Audio Research, in de vorm van de nieuwe en opzienbarende Reference 5 SE buizenvoorversterker, speciaal voor mijn bezoek een ware high-end set opgebouwd. Wat te denken van het topmodel uit de Wide Bandwidth Collection, de A.C.T. C60 van de Engelse high-end luidsprekerfabrikant Wilson Benesch. SACD-speler is de indrukwekkend goede dcs Puccini met USB-DAC en wordclock. Streaming audio geschiedt met een Apple Mac Mini met de Amarra audioengine software. Het geheel wordt gecompleteerd met Furutech bekabeling en, last but not least, de majestueuze en bovengemiddeld krachtige Audio Research Ref 150 stereo buizen eindversterker met 2 x 150 Watt buizenpower aan 8 Ω. Audio Research Reference 5 SE Het absolute Audio Research voorversterker topmodel, de Anniversary Edition Reference, heeft wereldwijd veel tongen losgemaakt. De ongehoorde bezieling, neutraliteit, super gelaagd driedimensionaal beeld en muzikale beleving van de in twee behuizingen ondergebrachte

2 supervoorversterker wisten niet alleen een nieuwe maatstaf voor deze in het Amerikaanse Minnesota gelegen onderneming neer te zetten, maar ook voor wereldwijd praktisch alle andere versterkerfabrikanten! Maar aangezien het bij de Anniversary om een kostbaar en slechts gelimiteerd verkrijgbaar statement model gaat, was het zaak voor deze onderneming om alle opgedane ervaring en know how te implementeren in een meer realistisch en normaal verkrijgbaar model. Als basis lag hiervoor het gangbare normale topmodel, de Reference 5, het meest voor de hand. Een voortrap die zich al in zijn standaard uitvoering nationaal en internationaal heeft weten te bewijzen en zelfs dan al een griezelig hoog niveau bereikt. Maar mede door de opgedane ervaring met de Anniversary Edition was het Audio Research ontwerpteam vastbesloten om het beste nog beter te maken en implementeerde de kernzaken die de Anniversary Edition zo goed maakten in een bestaande Reference 5 voorversterker! Zo eenvoudig als ik het hier nu schrijf was het natuurlijk niet. Maar het is wel een feit dat de implementatie uiteindelijk dermate succesvol zou worden dat de letters SE zelden zoveel meerwaarde wisten te bieden in de geschiedenis van dit illustere high-end merk. Visueel valt als eerste op dat de zes grote zwarte vierkante drukknoppen recht onder het display, bij de SE uitvoering zijn vervangen door veel kleinere, ronde, en vooral sierlijk en subtiel aandoende massief aluminium exemplaren. Het zijn dezelfde types die eerder ook de Anniversary Edition sierden en samen met de nieuwe handgrepen de visuele koers voor het nu al legendarische merk inluiden. Een andere opvallende visuele wijziging is dat het geperforeerde metalen bovenplaat van de Reference 5 bij de SE uitvoering is vervangen door een semi-transparant kunststof exemplaar. Dit zou volgens Audio Research voor een substantiële hoorbare verbetering moeten zorgen. Voor de meer conservatieve luisteraars onder ons is ook de conventionele metalen bovenplaat te verkrijgen.

3 Toch komen we de echt wezenlijke aanpassingen eigenlijk pas vooral onderhuids tegen. Het gaat hierbij om onder andere een flink aangepaste voedingsschakeling en de inzet van zeer hoogwaardige en in dit geval zeer grote teflon condensatoren. De rest van deze gepimpte voorversterker is bij het oude gebleven. Dus versterking met gebruikmaking van een viertal 6H30P dubbel triodes als signaalversterking en een 6550 en 6H30P voor de zeer uitgebreide voeding. De rest van het concept is nog steeds zeer compleet te noemen, zowel qua mogelijkheden als de zeer uitgebreide aansluitmogelijkheden waarbij de eindgebruiker de keuzevrijheid heeft om voor letterlijk iedere in- en uitgang zowel single-ended als gebalanceerd te gebruiken. Luisteren Buiten enkele voorgaande kennismakingssessies is deze Audio Research demo voor mij de allereerste officiële presentatie die ik in de gloednieuwe luisterruimte van art s Excellence ga meemaken. Het ruime vertrek beschikt over zeer bruikbare en vooral riante maten van ca. 5 x 8 meter. Wanneer art s Excellence mede-eigenaar Kees Jan Lankhaar mij van de nodige informatie voorziet over de luisterruimte, het systeem en natuurlijk de Audio Research 5 SE, valt mij op dat zijn stem prettig neutraal klinkt zonder dun, dik of te gedempt over te komen. Het vertrek is daarbij heel warm, gezellig en sfeervol aangekleed en biedt naast het opgestelde systeem op moment van dit schrijven, ruimte aan een paar Avalon Transcendent luidsprekers, enkele dcs, Linn en Spectral Audio producten en vooral een opvallend groot aantal modellen uit de Audio Research stal. Kees Jan: Dit brede assortiment aan Audio Research producten is iets dat we al jaren nastreven. Daarbij laat het naast onze grote liefde voor dit Amerikaanse high-end merk ook goed zien hoe veelzijdig, compleet en perfect onderling uitwisselbaar deze producten zijn. Van de alom bekende CD-spelers als de CD5 en Reference CD8 tot aan de DAC8 D/A-converter, de vele solidstate versterkerontwerpen en natuurlijk de producten waar Audio Research nog steeds het meest bekend door is geworden, de phono-, voor- en eindversterkers die gebruikmaken van hoogwaardige buizenschakelingen.

4 Kees Jan en ondergetekende delen vaak veel dezelfde luistervoorkeuren en ook dit keer kan ik mij helemaal vinden in het gepresenteerde repertoire. De eerste helft van de sessie draait hij zijn nieuwste eigen muzikale aanwinsten en probeert daarbij een zo breed mogelijk beeld van de eigenschappen van de set, en natuurlijk de Reference 5 SE te laten horen. Met de weergave van de toch al niet misselijke voorgaande Reference 5 voorversterker en Reference 110 en 150 eindversterkers nog tamelijk vers in mijn geheugen, moet ik zeggen dat de gelaagdheid, natuurgetrouwheid en het extreme realisme van de opgestelde set mij in eerste instantie bijna letterlijk omver blaast. Zelden hoorde ik al bij een eerste acclimatiseringsopname zo n stabiele overtuigingskracht als bij deze set-up. We starten met het prachtige nummer Sa qui turo van Christina s Pluhar s L Arpeggiata s album Los Impossibles (Naïve V5055). Zowel de King s Singers als Christina en haar orkest staan op een dermate geloofwaardige, stabiele, organische, stressvrije en vooral driedimensionale wijze in de ruimte, zoals ik zelden eerder met een reproductieketen heb beleefd. De wijze om muziek tot mij te nemen zit dan ook veel dichter bij wat ik in een concertzaal waarneem dan de reproductie via een (hoogwaardige) audioketen. Een tweede aspect dat mij erg opvalt is de meer realistische benadering van de verschillende tempogradaties. Waar bijvoorbeeld de vorige Audio Research generatie in de vorm van de Reference 3 voor- en Reference 110 eindversterker nog een prettige (dunne) warme deken in met name het laag en middenlaag aanbracht en nog de typische achter-de-maat-aanspelende ritmische kwaliteiten etaleerden, zijn deze nieuwe Reference 5 SE voor- en 150 eindversterker veel meer spot on. Het oplossend vermogen en daadkracht staan nu op een nog veel hoger plan en het is met dit systeem zelfs voor een ervaren recensent moeilijk om nog technisch te luisteren. Ook de ritmevaardigheden en de verwerkingssnelheid van transiënten zijn enorm verbeterd. Het komt allemaal volstrekt natuurlijk en ongedwongen over, waarbij je als luisteraar van de ene muzikale belevenis in de andere wordt geslingerd. Gelukkig wordt daarbij ondanks alle natuurlijke openheid en transparantie iedere neiging tot het onnatuurlijk bleken van klankkleuren in de kiem gesmoord.

5 Bij de werkelijk schitterende Monk CD van Han Bennink (snaredrums), Michiel Borstlap (concertvleugel) en Ernst Glerum (contrabas) (Pias ), worden hele andere eisen aan een weergaveketen gesteld. Deze geweldig dynamische en vooral muzikaal spetterende opname moet in de luisterruimte in al zijn realistische energieglorie worden geprojecteerd om echt overtuigend over te kunnen komen. En ook bij deze hoge eisen stellende muziek blijkt de door art s Excellence opgestelde weergaveketen zich wederom met verve van zijn taak te kwijten. De geloofwaardigheid is groot, de weergave zowel spannend als onderhoudend. Mijn enige kleine kanttekening op dit bijna perfecte en gloedvolle geheel betreft een lichte aantasting van de contourscherpte en slam in het diepe laag. Het zal menigeen nauwelijks opvallen. En ach, wat maakt het verder nog uit? Een set die zo compleet en zo enorm bevredigend de muzikale boodschap kan neerzetten is boven iedere twijfel verheven. De totaalkwaliteiten van deze nieuwste Audio Research componenten zijn daarbij dan ook zo ontzettend groot en de weergave zo vergaand realistisch en natuurlijk, dat ik werkelijk diep onder de indruk ben geraakt van deze prachtige audiocomponenten. Absolute perfectie bestaat niet en zal ook nooit kunnen bestaan, maar deze nieuwste Audio Research componenten gaan verder op dit nobele en illustere pad dan bijna alle andere grote en ambitieuze namen uit de audiobranche. En dat voor heel serieuze, maar voor de geboden kwaliteit, zelfs nog schappelijk te noemen bedragen. Muziek links op Spotify Christina Pluhar L'Arpeggiata - Los Impossibles - niet beschikbaar Michiel Borstlap - Monk - niet beschikbaar Webwinkel Voor informatie en prijzen accessoires, zie onze webwinkel: AudioQuest interlinks AudioQuest luidsprekerkabels art's Excellence webwinkel Dit document is eigendom van art s Excellence - copyright website:

In- en uitgangen. De test set-up

In- en uitgangen. De test set-up Er zijn van die apparaten die je gewoon een keer gehoord moet hebben. Denk aan een Spectral-set. Of een set Wilson Audio luidsprekers. Of wat te denken van de legendarische Nautilus van Bowers & Wilkins?

Nadere informatie

maar dan beter Streaming audio tested VIJF AUDIOQUEST USB KABELS

maar dan beter Streaming audio tested VIJF AUDIOQUEST USB KABELS VIJF AUDIOQUEST USB KABELS Streaming audio maar dan beter Technologie is altijd in beweging en aan verandering onderhevig en ieder medium heeft nu eenmaal een begin- en een eindcyclus. In audioland woedt

Nadere informatie

Crystal Cable Diamond Interconnects Muzieksieraden van eigen bodem

Crystal Cable Diamond Interconnects Muzieksieraden van eigen bodem EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE Crystal Cable Diamond Interconnects Muzieksieraden van eigen bodem MAX DELISSEN Crystal Cable Diamond Interconnects Crystal Cable is, zoals we inmiddels wel bekend achten,

Nadere informatie

Magische. report. MAGNEPAN, AUDIO RESEARCH EN MUSICMASK momenten bij Chattelin Audio Systems

Magische. report. MAGNEPAN, AUDIO RESEARCH EN MUSICMASK momenten bij Chattelin Audio Systems Magische MAGNEPAN, AUDIO RESEARCH EN MUSICMASK momenten bij Chattelin Audio Systems 64 Magnepan en Audio Research, beiden grote namen uit de Amerikaanse audioscene en al decennia lang verantwoordelijk

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Voordat ik verder op de grotere en vooral krachtigere P40 in wil gaan, is het denk ik zinnig om nogmaals wat meer

Voordat ik verder op de grotere en vooral krachtigere P40 in wil gaan, is het denk ik zinnig om nogmaals wat meer Over de P16 was ik toen dermate enthousiast dat ik het keurig vervaardigde kastje met zijn stemmig oplichtende glazen piramide, zelfs de nominatie accessoire van het jaar (2014) heb gegeven! Toch bleek

Nadere informatie

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler

AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE AudioQuest DragonFly Black & Red USB DAC s Van Smartphone naar High End Muziekspeler MAX DELISSEN DragonFly Black & Red De AudioQuest DragonFly Black en Red, die begin 2016

Nadere informatie

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst maart 2014 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge

Nadere informatie

Prijs Indigo e 10.150,00

Prijs Indigo e 10.150,00 Indigo achterzijde Chord ipod Indigo Digitale DAC en PreAmp Series De laatste digitale aanwinst van Chord is de Indigo. Als natuurlijk vervolg op de Red en Blu series (de kleur indigo heeft de hoogste

Nadere informatie

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS

VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS Prijslijst September 2015 VERSTERKERS + VOORVERSTERKERS D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

AudioQuest Ethernet Kabels Als De Cat Van Huis Is...

AudioQuest Ethernet Kabels Als De Cat Van Huis Is... EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE AudioQuest Ethernet Kabels Als De Cat Van Huis Is... MAX DELISSEN AudioQuest Ethernet Kabels Als ik zeg dat kabels in al hun verschijningsvormen een beladen onderwerp zijn

Nadere informatie

Music The Uniti. tested NAIMUNITI2

Music The Uniti. tested NAIMUNITI2 NAIMUNITI2 tested In 2009 verraste het Britse Naim vriend en vijand met de NaimUniti, door het merk zelf bestempeld als een All In One speler. De eerste in een reeks van Uniti producten, want aansluitend

Nadere informatie

Nieuwe. richtingen. in muziekweergave. tested INTRODUCTIE KHARMA MIDI GRAND EXQUISITE EN RHAPSODY ʻTHE SPIRITʼ LUIDSPREKERS

Nieuwe. richtingen. in muziekweergave. tested INTRODUCTIE KHARMA MIDI GRAND EXQUISITE EN RHAPSODY ʻTHE SPIRITʼ LUIDSPREKERS HARRY VAN DALEN EN MICHAEL VAN POLEN BIJ DE SPIRIT LUIDSPREKERS Nieuwe 27 richtingen in muziekweergave Dit introductieverhaal gaat over nieuwe richtingen en ideeën in high-end audio en volgt daarbij twee

Nadere informatie

systeem tuning De noodzaak van report CHATTELIN AUDIO SYSTEMS

systeem tuning De noodzaak van report CHATTELIN AUDIO SYSTEMS CHATTELIN AUDIO SYSTEMS De noodzaak van systeem tuning 35 Heden ten dage is er sprake van een ware aardverschuiving in de audiobranche. Winkels en importeurs zijn steeds vaker genoodzaakt hun deuren te

Nadere informatie

Franse verleiding Ondanks het keur aan merken wat ik op shows, dealerpresentaties

Franse verleiding Ondanks het keur aan merken wat ik op shows, dealerpresentaties NEODIO NR 1200 SIGNATURE & CD NR 22 tested Franse verleiding Ondanks het keur aan merken wat ik op shows, dealerpresentaties en in mijn eigen luisterruimte regelmatig onder ogen krijg, komt het toch nog

Nadere informatie

En daarmee wil ik ook dit benadrukken: de eerste trap in je processingchain is eigenlijk enorm belangrijk.

En daarmee wil ik ook dit benadrukken: de eerste trap in je processingchain is eigenlijk enorm belangrijk. Pre processing. Bij veel radiostations zie je in de airchain naast de hoofdprocessing (zoals een Optimod, Omnia) dat er nog wat extra apparaten opgenomen zijn in de keten. Eigenlijk in alle gevallen staan

Nadere informatie

Passie. voor muziek. music emotion. interview DYNAMIC SOLUTIONS / AUDIONORD EUROPE, RICK PAAP

Passie. voor muziek. music emotion. interview DYNAMIC SOLUTIONS / AUDIONORD EUROPE, RICK PAAP DYNAMIC SOLUTIONS / AUDIONORD EUROPE, RICK PAAP 52 Passie voor muziek Al een behoorlijk aantal jaren vindt er een ware slijtageslag plaats om de beschikbare vrije tijd van de consument binnenshuis. Tv

Nadere informatie

Surrender to the Aurender?

Surrender to the Aurender? Surrender to the Aurender? AURENDER S10 MUSIC SERVER We leven momenteel in een interessant technologisch tijdperk. Na vele jaren van praktische alleenheerschappij, is het eens zo trotse medium cd in toenemende

Nadere informatie

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Vraag 1 Hoe heb je zielsliefde ontdekt, en ontdekte je zielsliefde het ook op dat moment? Ik ontmoette haar op mijn werk in de rookruimte. We konden

Nadere informatie

perfectie in beeld & geluid

perfectie in beeld & geluid 2007 HD perfectie in beeld & geluid Discmaster 8.0 «AV Master 8.0 «CD speler awards «Pre vs2, 6 vs2 & 8 vs2 «DAB 8.0 «6 Power «8 Power wat is HD? HD is de laatste generatie digitale videotechnologie met

Nadere informatie

Streaming allerhoogste

Streaming allerhoogste Streaming allerhoogste Soms maak je momenten mee die echt grensverleggend zijn. Producten of vindingen waarbij je opeens realiseert dat het gepresenteerde beter is dan je ooit daarvoor hebt gehoord. Vrijdag

Nadere informatie

Monitor Audio Platinum PL300

Monitor Audio Platinum PL300 Monitor Audio Platinum PL300 van passief naar actief met DEQX Hier wordt de upgrade beschreven van een high-end fabrieksspeaker. Dit 3-weg systeem is van fabriek af uitgerust met een passief wisselfilter.

Nadere informatie

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC

Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC Prijslijst Maart 2013 NO SOUND JUST MUSIC VERSTERKERS + PRE D-POWER 2X90I 2 x 90 Watt geïntegreerde versterker, discrete klasse A driver met klasse D uitgangstrap, digitaal aangestuurde analoge volumeregeling.

Nadere informatie

Special. HOBO hifi. Special Edition. mensen, muziek en film. Elac FS-187. voor en door. De HiFidelity Special is een uitgave van HiFi.nl -

Special. HOBO hifi. Special Edition. mensen, muziek en film. Elac FS-187. voor en door. De HiFidelity Special is een uitgave van HiFi.nl - losse verkoop > 0 00 euro XXS VERSIE 6 pagina s 3 e jaargang _nummer 13 mensen, muziek en film Special Het verhaal van een luidspreker voor en door HOBO hifi HOBO hifi Special Edition Elac FS-187 De HiFidelity

Nadere informatie

Luxalon accessoires MAKEN UW PLAFOND NÓG COMPLETER

Luxalon accessoires MAKEN UW PLAFOND NÓG COMPLETER Luxalon accessoires MAKEN UW PLAFOND NÓG COMPLETER Luxalon inbouwspots pendelspots Licht zorgt voor sfeer in uw woning. In het plafond geïntegreerde hoofdverlichting vormt de ideale basis. Pendelspots

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

daudio Daudio ASP AMP

daudio Daudio ASP AMP Daudio ASP AMP Gebruiksaanwijzing 4 mei 2014 Introductie De daudio ASP AMP bevat actieve filtering en versterking die specifiek zijn ontwikkeld voor de daudio luidsprekers. Voor een stereo systeem zijn

Nadere informatie

Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid XS VERSIE 7 pagina s losse verkoop > 0 euro 00 mensen, muziek en film 6 e JAARGANG _nummer 56 Special Beter Beeld & Geluid Perfectie zit in details Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail

Nadere informatie

De Design-serie van Denon.

De Design-serie van Denon. De Design-serie van Denon. DRA-100 De netwerkreceiver. DCD-50 De CD-speler. PMA-50 De versterker. Al meer dan een eeuw nemen wij het creëren van de perfecte geluidskwaliteit uiterst serieus - daarom noemden

Nadere informatie

Linn Sondek LP12 - Een muzikale vriend voor het leven

Linn Sondek LP12 - Een muzikale vriend voor het leven Linn Sondek LP12 - Een muzikale vriend voor het leven Auteur: Max Delissen De Linn Sondek LP12 platenspeler...welke analoogliefhebber heeft er niet van gehoord? En welke vinyl-minnende muziekverslaafde

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2010

Nieuwsbrief oktober 2010 Nieuwsbrief oktober 2010 Geacht AOBlid, Hierbij vinden jullie de AOB nieuwsbrief van oktober 2010. In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen: Verslag demo Audiobility op woensdag 25 augustus

Nadere informatie

De andere benadering. tested MYSTERY TEST MIRROR IMAGE ELEKTRONICA

De andere benadering. tested MYSTERY TEST MIRROR IMAGE ELEKTRONICA MYSTERY TEST MIRROR IMAGE ELEKTRONICA Eén van Nederlands meest eigenzinnige audio ontwerpers is ongetwijfeld Rick Paap, bekend van onder meer de befaamde Master luidsprekers. Rick is iemand die al vele

Nadere informatie

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf.

Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Nieuwsbrief Speakerkits december 2015 Variaties op de De Allegro en de Nassac Mundorf. Geachte relatie, In de afgelopen maand zijn 2 Allegro luidsprekers door klanten van Speakerkits in productie genomen.

Nadere informatie

Hoe ga ik dit verwerken? (Begrip maken) Dit volume is goed, dit moet ik zo houden.

Hoe ga ik dit verwerken? (Begrip maken) Dit volume is goed, dit moet ik zo houden. Wie Citaat feedback Wat? (Interpreteren) Hoe ga ik dit verwerken? (Begrip maken) Wat & waarom? (Vervolg vraag) Goed volume in je stem. Het volume van mijn stem is zodanig dat de informatie goed te horen

Nadere informatie

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN

STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN STICKY STORY ZO MAAK JE EEN PITCH DIE BLIJFT HANGEN Je zelf presenteren. Ook wel eens druk geweest met het maken van een pitch? Of zelfs meerdere voor verschillende situaties? We weten allemaal dat dit

Nadere informatie

Audio Vereniging Midden Nederland 'Muziek is onze hobby'

Audio Vereniging Midden Nederland 'Muziek is onze hobby' Nieuwsbrief nr. 10. 2016 Mededelingen van het bestuur Markt voor en door leden van de A.V.M.N. Op de avond in oktober krijgt u als lid weer de gelegenheid om (overtollige) apparatuur en muziekdragers te

Nadere informatie

STICKY STORY DE NIEUWE MANIER OM EEN ELEVATOR PITCH TE MAKEN DIE BLIJFT HANGEN

STICKY STORY DE NIEUWE MANIER OM EEN ELEVATOR PITCH TE MAKEN DIE BLIJFT HANGEN STICKY STORY DE NIEUWE MANIER OM EEN ELEVATOR PITCH TE MAKEN DIE BLIJFT HANGEN Je zelf presenteren We zijn allemaal wel eens druk geweest met het maken van een pitch, of soms zelfs meerdere om in verschillende

Nadere informatie

BlackNoise Energy Distributors Hoogwaardige Italiaanse Stroomverdelers

BlackNoise Energy Distributors Hoogwaardige Italiaanse Stroomverdelers EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE BlackNoise Energy Distributors Hoogwaardige Italiaanse Stroomverdelers MAX DELISSEN BlackNoise Energy Distributors Hifi werkt op stroom, zoals altijd binnen de hifi is er

Nadere informatie

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst.

Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Hallo, Wij zijn Kai & Charis van de Super Student en wij geven studenten zin in de toekomst. Dat is namelijk helemaal niet zo makkelijk. Veel studenten weten nog niet precies wat ze willen en hoe ze dat

Nadere informatie

Mac mini review Streaming Audio In De Praktijk

Mac mini review Streaming Audio In De Praktijk EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE Mac mini review Streaming Audio In De Praktijk MAX DELISSEN Mac mini review Dit is het tweede, meer op de praktijk gerichte deel van het tweeluik over de Mac mini als streamer.

Nadere informatie

zie Voel pure FULL SAVANNAH

zie Voel pure FULL SAVANNAH Voel Pure Voel pure Beleef Pure... Een huis dat voelt als thuis. Je bereikt het wanneer iedere ruimte jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat de verven van Pure by Flexa Colour Lab voor je spreken. Deze

Nadere informatie

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic

PRIJZEN VERHUUR GELUID. JDC-Sonic PRIJZEN VERHUUR GELUID LUID SPREKERS Of u nu een luidsprekersset zoekt voor al uw optredens, fuiven of voor... Een goed en kwalitatief geluid is steeds onontbeerlijk. Wij bieden u hier een keuze aan die

Nadere informatie

Ontzag, respect. muziekweergave!

Ontzag, respect. muziekweergave! SUGDEN AUDIO A21SE GEÏNTEGREERDE VERSTERKER EN CD21 FUSION CD-SPELER tested Ontzag, respect en wat een muziekweergave! 71 Het is alweer augustus 2009 dat ik voor de eerste keer kennis mocht maken met het

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2015-2016

PRIJSLIJST 2015-2016 PRIJSLIJST 2015-2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders

Nadere informatie

Ideeën presenteren aan sceptische mensen. Inleiding. Enkele begrippen vooraf

Ideeën presenteren aan sceptische mensen. Inleiding. Enkele begrippen vooraf Ideeën presenteren aan sceptische mensen Inleiding Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat het moeilijk kan zijn om gehoor te vinden voor informatie of een voorstel. Sommige mensen lijken er uisluitend

Nadere informatie

Musical Fidelity V-Series mkii

Musical Fidelity V-Series mkii Musical Fidelity V-Series mkii II V-Series mkii V-CAN mkii Hoofdtelefoonversterker V-CAN mkii Hoofdtelefoonversterker De nieuwe V-CAN mkii van Musical Fidelity is een waardig opvolger van de V-CAN. De

Nadere informatie

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl Nieuwsbrief 2015-3: Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken coaching en energetische therapie www.pranakompas.nl Een nieuw jaar nieuwe kansen! 9 Tips die je helpen je

Nadere informatie

mogelijkheden Digitale Delta van

mogelijkheden Digitale Delta van CLASSÉ CP-800 EN CA-2300 DELTA SERIES tested 52 Digitale Delta van mogelijkheden en kracht Met de Griekse letter Delta duiden we in de wetenschap een verandering aan. Een verschil in spanning, volume,

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Vivian ter Huurne (Weddingplanner)

Vivian ter Huurne (Weddingplanner) PRIJSLIJST 2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders in

Nadere informatie

Hans van Rooij VERSTAG

Hans van Rooij VERSTAG Hans van Rooij VERSTAG Colofon Eindredactie Joost Pool Redactie Boris Goddijn Vormgeving Pien Vermazeren Fotografie Boris Goddijn Beeldbewerking Pien Vermazeren Copyright en disclaimer Het overnemen van

Nadere informatie

Well done Giuseppe! tested NORTH STAR DESIGN FLUXIO DAC/VOORVERSTERKER

Well done Giuseppe! tested NORTH STAR DESIGN FLUXIO DAC/VOORVERSTERKER NORTH STAR DESIGN FLUXIO DAC/VOORVERSTERKER Well done Giuseppe! 52 Mede door de jarenlange buitengewoon goede ervaringen met het merk North Star Design, brengt de komst van een nieuw digitaal product van

Nadere informatie

Apple Fanboy. Leerling: Jippe Joosten Opleiding: Game Development Klas: G&I1C. De intro. De opdracht. Proces

Apple Fanboy. Leerling: Jippe Joosten Opleiding: Game Development Klas: G&I1C. De intro. De opdracht. Proces Apple Fanboy Leerling: Jippe Joosten Opleiding: Game Development Klas: G&I1C De intro Welkom in het verslag van de Apple fanboy, ik ben Jippe Joosten en ik ben enorm fan van Apple. Ik ben nu 21 jaar oud

Nadere informatie

Qosmio: hoor het verschil

Qosmio: hoor het verschil Qosmio: hoor het verschil PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio de betere luisterervaring RECORDER VIRTUAL SURROUND Met de introductie van de Qosmio, een mobiel entertainment

Nadere informatie

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden

Vragen gesteld in het evaluatieformulier + Antwoorden Verslag Studenten Evaluatie Videoproject Door Tonny Mulder, a.b.mulder@uva.nl, 26 sept 213 De studenten van de opleidingen Biologie, Biomedische Wetenschappen en Psychobiologie krijgen in het 1 ste jaar

Nadere informatie

Verteld door Schulp en Tuffer

Verteld door Schulp en Tuffer Verteld door Schulp en Tuffer Het allereerste kerstfeest Het allereerste kerstfeest Verteld door Schulp en Tuffer Vertaald en bewerkt door Maria en Koos Stenger Getekend door Etienne Morel en Doug Calder

Nadere informatie

XANADU HRS 100DSP VERSIE 2. Revolutie in. tested. de huiskamer

XANADU HRS 100DSP VERSIE 2. Revolutie in. tested. de huiskamer XANADU HRS 100DSP VERSIE 2 Revolutie in 44 de huiskamer Wanneer ik met andere muziekliefhebbers van gedachten wissel, zijn het opvallend vaak de grote buitenlandse audiomerken die ter sprake komen. Wat

Nadere informatie

DANIEL HERZ. Master Class

DANIEL HERZ. Master Class DANIEL HERZ Master Class Master Class van Daniel Herz is een zeer innovatieve muziekspeler voor Mac computers en biedt een superieure geluidskwaliteit met unieke eigenschappen, ontworpen voor mensen die

Nadere informatie

koerswijziging Verrassende tested NORTH STAR DESIGN IMPULSO DAC

koerswijziging Verrassende tested NORTH STAR DESIGN IMPULSO DAC NORTH STAR DESIGN IMPULSO DAC tested Verrassende koerswijziging Music Emotion lezers die mijn artikelen regelmatig lezen, weten dat ik mijn bewondering voor het Italiaanse audiomerk North Star Design nooit

Nadere informatie

Opbouw Module Sound Engineering 01 Versie 0.7

Opbouw Module Sound Engineering 01 Versie 0.7 Opbouw Module Sound Engineering 01 Versie 0.7 Versiebeheer lesopbouw: Omschrijving wijziging versienr. Datum Concept lesopbouw 0.5 11-04- 2006 Versie nummer Beschrijving wijziging Datum 0.2 -in 5 blokken

Nadere informatie

Vertrouwen. Margriet Ledin-de Hoop. Uitgeverij Boekencentrum, Zoetermeer

Vertrouwen. Margriet Ledin-de Hoop. Uitgeverij Boekencentrum, Zoetermeer Vertrouwen Margriet Ledin-de Hoop Uitgeverij Boekencentrum, Zoetermeer Inhoudsopgave Woord vooraf 6 1. Op reis 8 2. Spring! 15 3. Ver weg of heel dichtbij? 24 4. Actief afwachten 32 5. In vertrouwen keuzes

Nadere informatie

Presenteren the easy way

Presenteren the easy way Presenteren the easy way Dit is een uitgave van Marie-Jose Custers van CustersCoaching (niets uit deze uitgave mag gekopieerd worden) Voor de meeste mensen is presenteren een echte opgave. Ze weten dat

Nadere informatie

Special. Maarten Teijen La Scala in Tilburg. mensen, muziek en film. Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar info@xingo.

Special. Maarten Teijen La Scala in Tilburg. mensen, muziek en film. Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar info@xingo. losse verkoop > 0 00 euro XXS VERSIE 6 pagina s 3 e jaargang _nummer 5 mensen, muziek en film Special Interesse in uw eigen editie? Klik dan hier een uitgave van hifi.nl 2011 Maarten Teijen La Scala in

Nadere informatie

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER

DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER DE EERLIJKE KEUKEN VAN BAUKE MULDER Eerlijk koken, waarbij het product qua smaak en textuur zo puur mogelijk op het bord komt, Een huiselijke en ongedwongen sfeer, gecombineerd met een voortreffelijke

Nadere informatie

Sponsoring voorbeeldmails

Sponsoring voorbeeldmails Sponsoring voorbeeldmails In dit document hebben we een aantal voorbeeldmails opgesteld, die je kunt sturen naar verschillende contacten voor sponsoring. Ter info: dance4life is een brandname en wordt

Nadere informatie

Beauty en fashion licht

Beauty en fashion licht Beauty en fashion licht Otto van den Toorn is beauty- en fashionfotograaf. In de modewereld is hij een bekende en bij het grote publiek heeft hij naam gemaakt met het Net5-televisie programma Model In

Nadere informatie

De Verderkijker. Wouter le Duc wouterleduc.com

De Verderkijker. Wouter le Duc wouterleduc.com De Verderkijker wouterleduc.com Expositie in EKKO 16 maart tot 16 mei Met zijn fotografie wil Wouter le Duc (1989) bijzondere verhalen vertellen: Ik fotografeer zelf gecreëerde werkelijkheden gebaseerd

Nadere informatie

1. nooit 2. zelden 3. soms 4. vaak 5. altijd 1. (QMEMO01) Houdt u een lijst bij van belangrijke data, zoals verjaardagen?...

1. nooit 2. zelden 3. soms 4. vaak 5. altijd 1. (QMEMO01) Houdt u een lijst bij van belangrijke data, zoals verjaardagen?... LASAB124 In hun dagelijks leven gebruiken mensen hun geheugen op verschillende manieren. Sommige mensen maken bijvoorbeeld boodschappenlijstjes, anderen doen dat niet. Sommige mensen zijn goed in het onthouden

Nadere informatie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie

azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Uw Muziek + Onze Passie azur 350 Series Introductie van de Sound First Azur 350 Serie! Het ontwikkelen van een toonaangevend HiFi systeem in de betaalbare klasse is in allerlei opzichten

Nadere informatie

Indrukwekkend prestatieniveau

Indrukwekkend prestatieniveau CAMBRIDGE AUDIO AZUR 851A VERSTERKER EN 851C DAC/CD-DIGITALE VOORVERSTERKER Indrukwekkend prestatieniveau tested 69 Met het Engelse audiomerk Cambridge Audio heb ik al jaren een hechte testersband. Begonnen

Nadere informatie

Koopgids voor gitaarversterker

Koopgids voor gitaarversterker Koopgids voor gitaarversterker Type versterker Er zijn vier types versterker: buizen, hybride, solidstate (analoog) en modeling (digitaal). Buizenversterker Buizenversterkers zijn geliefd om hun warme

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Het. gezien. music. tested XANADU AW17, AW17 BASACTIEF, HRS17 EN HRS40

Het. gezien. music. tested XANADU AW17, AW17 BASACTIEF, HRS17 EN HRS40 XANADU AW17, AW17 BASACTIEF, HRS17 EN HRS40 Omdat ik vind dat in Nederland prachtige audiocomponenten worden vervaardigd die zeker niet onderdoen voor de buitenlandse concurrentie, doet het mij veel deugd

Nadere informatie

Kennis maken met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen

Kennis maken met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen Kennis maken met het Rotterdams Philharmonisch Orkest en de Doelen U bezoekt met een groep het Rotterdams Philharmonisch Orkest in de Doelen. Voor veel kinderen kan het de eerste keer zijn dat ze een concert

Nadere informatie

Cursus Berekend Beleggen

Cursus Berekend Beleggen Auteur: Uitgever: Jan van Gemeren GannTrader Een unieke combinatie van leren beleggen met geavanceerde optieconstructies en over de schouder meekijken van Jan van Gemeren, een ervaren optiebelegger en

Nadere informatie

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort.

Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. Real power Koptelefoon Aureol Real Hoe breder het frequentiebereik, hoe meer je hoort en dat is precies waar de Aureol Real goed scoort. 99,99 (Adviesprijs) Kleuren: zwart,wit Gratis verzending reviews:

Nadere informatie

Meer werkplezier, meer toegevoegde waarde, meer rendement? Zorg dan voor de beste medewerkers & de juiste klanten.

Meer werkplezier, meer toegevoegde waarde, meer rendement? Zorg dan voor de beste medewerkers & de juiste klanten. Meer werkplezier, meer toegevoegde waarde, meer rendement? Zorg dan voor de beste medewerkers & de juiste klanten. De beste medewerkers & de juiste klanten vind je door het goede verhaal te vertellen.

Nadere informatie

BMW 760Li F02 Individual High-end Surround Sound System

BMW 760Li F02 Individual High-end Surround Sound System BMW 760Li F02 Individual High-end Surround Sound System SPECIFICATIES Speakers 17 vol aktieve speakers 7 exact! tweeters 7 Gladen midranges 3 Gladen subwoofers waarvan 1 in de kofferbak en 2 onder de voorstoelen

Nadere informatie

HNNY Benelux is altijd een bedrijf geweest waar gewerkt wordt volgens plan en principes is het jaar dat gekozen is voor onze roots.

HNNY Benelux is altijd een bedrijf geweest waar gewerkt wordt volgens plan en principes is het jaar dat gekozen is voor onze roots. HNNY Benelux is altijd een bedrijf geweest waar gewerkt wordt volgens plan en principes. 2018 is het jaar dat gekozen is voor onze roots. Onze roots in de hifi/ high-end audio hebben altijd onmiskenbaar

Nadere informatie

Timemanagement? Manage jezelf!

Timemanagement? Manage jezelf! Timemanagement? Manage jezelf! Trefwoorden Citeren timemanagement, zelfmanagement, stress, overtuigingen, logische niveaus van Bateson, RET, succes citeren vanuit dit artikel mag o.v.v. bron: www.sustrainability.nl

Nadere informatie

Topkwaliteit. voor een klein budget. tested LA ROSITA - DIE LORELEY STREAMER

Topkwaliteit. voor een klein budget. tested LA ROSITA - DIE LORELEY STREAMER LA ROSITA - DIE LORELEY STREAMER tested Topkwaliteit voor een klein budget 27 Ondanks de groeiende sympathie voor streaming audio, blijf ik persoonlijk nog steeds de nodige moeite met dit nieuwe medium

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek 2015

Tevredenheidsonderzoek 2015 Tevredenheidsonderzoek 2015 Verstuurd: september 2015 Verstuurd aan 21 personen Deelnemers 21 Respons percentage 100% Hoe lang krijgt uw dierbare al zorg van de Polder Résidence? 21 21 0 Number Date Text

Nadere informatie

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS

SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS PIEGA PREMIUM 501 LUIDSPREKER Marnix Bosman SPECIALIST IN ALUMINIUM EN RIBBONS Zeg: Piega, dan zeg ik: Bandtweeter. Het Zwitserse Piega is één van de weinige merken dat dit type tweeter in alle modellen

Nadere informatie

CallRecorder. FeaturePhone 175

CallRecorder. FeaturePhone 175 CallRecorder FeaturePhone 175 Telefoontoestel met geïntegreerde Call Recorder Registreert telefoongesprekken volautomatisch op CD recordable Capaciteit tenminste 175 uur en 15000 opnamen per CD Additionele

Nadere informatie

Terug naar de basiswaarden M A G A Z I N E. In financiële advisering past geen dubbele moraal. FFP-Verkiezingsdebat

Terug naar de basiswaarden M A G A Z I N E. In financiële advisering past geen dubbele moraal. FFP-Verkiezingsdebat J A A R G A N G 6 N U M M E R 2 J U N I 2 0 1 0 M A G A Z I N E In financiële advisering past geen dubbele moraal FFP-Verkiezingsdebat Integraal advies nader verankeren in gedragscode Terug naar de basiswaarden

Nadere informatie

Extreem Veelzijdig...

Extreem Veelzijdig... Extreem Veelzijdig... Statement: Ik ben geen medewerker van ifi en art's excellence. Ik krijg geen financiële of materiële compensatie voor het plaatsen van deze review. Ik ben geen professionele reviewer

Nadere informatie

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden,

September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande. Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst. Hallo mede dierenvrienden, September 2008 Door: Charlotte Storm van s Gravesande Bijbehorende foto's: zie onderaan de tekst Hallo mede dierenvrienden, Na mijn indrukwekkende reis naar India, is mij gevraagd om een kort verhaaltje

Nadere informatie

Discreet design Flexibel zonder concessies Upgradable

Discreet design Flexibel zonder concessies Upgradable Voordelen Nadelen Klinkt geweldig... Hij is niet van ons! :-( écht geweldig Hij is niet van ons... Discreet design Flexibel zonder concessies Upgradable dcs is een typisch Brits, eigenwijs high-end merk.

Nadere informatie

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur:

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur: Jfor one time only Jelle Burger is geen man die graag met zichzelf te kooop loopt. Hij laat liever zelf zien wat hij in huis heeft. Geboren in Woerden, maar getogen in Helmond; hij heeft van beide kanten

Nadere informatie

Ernstig meervoudig gehandicapten. muziek

Ernstig meervoudig gehandicapten. muziek Ernstig meervoudig gehandicapten & muziek Ellen Bom Muziektherapeute De Compaan Den Haag Activiteitencentrum Kijkduin 2007 Inleiding In deze brochure wordt ingegaan op hoe muziek kan worden ingezet om

Nadere informatie

Project Veilige Data Opslag

Project Veilige Data Opslag 10 goede redenen Sla al uw foto s veilig op Sla al uw films veilig op Sla al uw muziek veilig op Sla al uw documenten, Excel, Word, etc, etc veilig op Deel de data met uw huisgenoten Opslag van alle soorten

Nadere informatie

DragonFly. Special. AudioQuest USB-DAC. mensen, muziek en film. Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar info@hifi.

DragonFly. Special. AudioQuest USB-DAC. mensen, muziek en film. Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar info@hifi. losse verkoop > 0 00 euro XS VERSIE 7 pagina s 5 e JAARGANG _nummer 52 mensen, muziek en film Special DragonFly AudioQuest USB-DAC Heeft u ook interesse in een Hifidelity Special, mail dan naar info@hifi.nl

Nadere informatie

Final Audio Design Heaven In-Ears Hemelse Klanken In Elke Prijsklasse

Final Audio Design Heaven In-Ears Hemelse Klanken In Elke Prijsklasse EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE Final Audio Design Heaven In-Ears Hemelse Klanken In Elke Prijsklasse MAX DELISSEN Final Audio Design Heaven Series: Hemelse Klanken In Elke Prijsklasse... Als je in ons hoekje

Nadere informatie

Chord Hugo M Scaler en Hugo TT 2 Upscaling op het hoogste niveau

Chord Hugo M Scaler en Hugo TT 2 Upscaling op het hoogste niveau EEN ART S EXCELLENCE RECENSIE Chord Hugo M Scaler en Hugo TT 2 Upscaling op het hoogste niveau MAX DELISSEN Chord Hugo M Scaler en Hugo TT 2 De Chord Hugo M Scaler en Hugo TT 2 die in deze review aan bod

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

Een bezoek aan Audio Selectief in Sneek. altijd weer verrassend

Een bezoek aan Audio Selectief in Sneek. altijd weer verrassend Een bezoek aan Audio Selectief in Sneek altijd weer verrassend Ook dit keer. Henk Niemeijer weet steeds weer een aantal speelklare topsets te hebben staan. In de loop der jaren hebben we al veel high end

Nadere informatie

Evaluatie weblectures bij FLOT. aanleiding

Evaluatie weblectures bij FLOT. aanleiding Evaluatie weblectures bij FLOT aanleiding In september 2013 is bij de lerarenopleiding wiskunde van FLOT gestart met het project weblectures. Het plan was om deze in te zetten bij de cursussen calculus

Nadere informatie

Bruidsfotografie 2015

Bruidsfotografie 2015 PrijsBROCHURE Bruidsfotografie 2015 Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. - Hilary Cooper - Die ademloze momenten, de momenten vol liefde

Nadere informatie