8 december week 50 schooljaar Mededelingen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "8 december week 50 schooljaar Mededelingen:"

Transcriptie

1 8 december week 50 schooljaar Agenda: Ma Do Vrij Za t/m zo 4-1 Week 3 OAC kerst versieren Continurooster tot 14:00 uur Kerstdiner! Uitslapen tot 9:00 uur Kerstvakantie Kleding inzamel actie voor Afrika Mededelingen: Het Wilgentakje in een nieuw jasje! Met behulp van betrokken ouders is het Wilgentakje iets kleuriger vormgegeven. Het kan natuurlijk allemaal nog veel flitsender, moderner en hipper, maar voorlopig zijn we blij met de tak van nu! Kom op tijd! We merken in de onderbouw dat de lessen niet om half negen kunnen starten. We zullen strikter openen om 08:20 uur en aan de bel trekken om 08:28 uur. Om half negen sluiten we de deuren van de klas. Wanneer je te laat binnen komt is de kans groot dat Judith, Danny of Pauline je daarop aanspreekt. De schoolafspraak De afspraak waar we ons deze week mee gaan bezig houden door de hele school: Iedereen hoort erbij en is uniek! Sinterklaas bracht 5 december een bezoek aan onze school. Privacy in het primair onderwijs RTL Nieuws heeft op dinsdag 25 november in haar uitzending van 19:30 uur aandacht besteed aan privacy in het primair onderwijs. Daarbij ging het in het bijzonder om de uitwisseling van gegevens met educatieve uitgevers via Basispoort. Kennisnet is betrokken bij vele activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van privacy in het onderwijs. Daarom geven we graag in de bijlage toelichting bij deze berichtgeving. Muzikaal optreden Op donderdag 11 december is er om 9:00 uur een muzikaal optreden voor alle ouders van groep 3 en 4 in het speellokaal. De kinderen zullen dan onder leiding van meester Gunnar laten zien en vooral horen, wat zij de afgelopen muzieklessen allemaal hebben geleerd. Kleding inzamel actie In week 3 houden we een kleding inzamel actie voor Afrika. Kleding graag aanbieden in gesloten vuilniszakken. Ook damesfietsen (met handremmen) kunnen zij heel goed gebruiken.

2 Wilgenhoek in boekvorm Elke dag een druppel gif is een historische roman over een overtuigd NSB-kind. De hoofdpersoon, Maarten Prins, woont in de Wilgenstraat en gaat naar de Linnaeusschool, zoals de Wilgenhoek vroeger heette. Het boek, dat zich voor een belangrijk deel afspeelt in Haarlem Noord, ligt sinds eind oktober in de winkel en is door de pers lovend ontvangen. Het boek is zowel bestemd voor jongeren als volwassenen! Nieuw op de website; - foto s van de sinterklaasintocht - GGDFlits Bijlages bij het Wilgentakje; - kerstnieuwsbrief - Privacy in het PO Groep Rood juf Antoinette, juf Mieke Het was een heel gezellig Sinterklaasfeest afgelopen vrijdag. We hebben liedjes gezongen voor Sinterklaas en in de klas hebben we Sint en zijn pieten laten horen dat we het Engelse liedje: head, shoulders, knees and toes konden zingen. Dat vonden ze heel knap! Ook hebben het liedje Pietengym laten horen en zien. Daarna kregen alle kinderen een mooi cadeau. Helaas zit juf Antoinette thuis met een geblesseerde duim en knie, vanwege een ongelukkige val. Vandaag heeft zij opnieuw gips gekregen, deze week gaat ze rustig aan weer beginnen. De komende week gaan we de klas in kerstsfeer brengen. We gaan veel knutselen! De kinderen die nog geen potje hebben meegenomen kunnen dat deze week nog doen. A.s. dinsdag komt de invullijst voor het kerstdiner bij de deur te hangen. Met Engels zijn we bezig met the house. We oefenen met livingroom, bedroom, kitchen enz. Juf Rowena heeft deze week stage week. Donderdag 19 december is haar laatste stagedag bij ons op school. Afgelopen donderdag was er nog een verrassing: Carla met haar hondje Norah kwam een voorstelling geven voor groep 1 en 2. De kinderen keken ademloos toe hoe het hondje de stoomboot trok, cadeautjes uit de boot haalde, in de schoenen deed en nog veel meer kunstjes. Hij kreeg daarna een oorkonde, zodat hij een echte Sinterklaashulphond was geworden!

3 Groep Blauw juf Ruth, juf Meta Wat hebben we weer genoten van het sinterklaasfeest. Sint en zijn pieten kwamen met een sportwagen aangereden en werden toegezongen door de kinderen. Zij kwamen als eerste op visite in groep blauw. Het was een heerlijke ontspannen sfeer en we hadden veel plezier. Sinterklaas vond ons lied van de pepernotensamba ook prachtig. Tot slot kregen we een puzzel cadeau. Carla. Donderdag kwam ook Carla van de opvang met haar hond Norah een voorstelling geven. Norah liet allemaal kunstjes zien. Een stoomboot voortrekken, cadeautjes pakken en schoenen vullen, over daken springen en nog veel meer. De kinderen hebben ervan genoten en applaus voor Norah en Deze weer stappen we over op de kerst. Er zijn enkele werkjes die gedaan moeten worden. Onder andere een lichtje, een kerstkaart, een knutsel en we bouwen van blokjes een kerstboom. In de gang komt een invullijst voor het kerstdiner te hangen. Alle ouders kunnen iets kiezen om te maken voor het kerstdiner van volgende week. Groep 3 juf Cindy, juf Annemieke Wat was het gezellig vrijdag met Sinterklaas in de klas! Er waren ook allemaal Pieten en die deden erg grappig! Het was een superleuke ochtend. En van Sint gaan we gelijk door met kerst! Morgenmiddag gaan we een gezellige groepsknutsel maken en natuurlijk worden er ook weer kerstlichtjes gemaakt. Graag deze week een glazen potje meenemen!! Morgen hangt de lijst voor het kerstdiner weer naast de deur. Het is de bedoeling dat ieder kind een gerecht meeneemt voor bij het kerstdiner volgende week! Graag de lijst zsm invullen! Natuurlijk wordt er ook nog gewoon gewerkt. We leren deze week de woorden RIEM en BIJL. We leren de schrijfletters IE en L. Daarnaast zullen er aardig wat kerstwoorden voorbij komen als piek, bal, boom en stal. Met rekenen beginnen we met een nieuw blok. Het gaat de komende week vooral over verhaaltjessommen. Door goed naar het plaatje te kijken, zie je welke som erbij hoort. En natuurlijk zijn we nog veel aan het splitsen van cijfers. Donderdag a.s. is het optreden met meester Gunnar in het speellokaal. We starten om 9:00 uur, u komt toch ook? Groep 4 juf Simone Wat was het een feest afgelopen vrijdag! We hebben voor Sinterklaas gezongen en gedanst en natuurlijk ook nog even laten horen hoe goed wij de tafel van 10 op kunnen zeggen. Het was een geslaagde ochtend. De laatste twee weken voor de kerstvakantie zijn aangebroken dus gaan we de klas deze week in kerstsfeer brengen. Morgen hangt de lijst voor het kerstdiner bij de deur. Wat voor lekkers gaat er dit jaar allemaal gemaakt worden? Vandaag zijn we gestart met een nieuw blok van rekenen. In dit blok staat optellen en

4 aftrekken tot en met 100 centraal en leren we de tafel van 3. Optellen en aftrekken wordt als volgt aangeboden: 47+8= eerst aanvullen tot een tiental dus 47+3=50 en dan nog 5 erbij is samen 55. Dit geldt ook voor de minsommen: 52-7= eerst naar het tiental dus 52-2=50 en dan nog min 5 en dat is 45. Best moeilijke sommen dus we zijn al hard aan het oefenen. Juf Nina heeft deze week stageweek en zal elke dag een deel van de lessen verzorgen. Donderdag 18 december is haar laatste stagedag. Kind van de week is Kian en klassendienst zijn Yaren en Wahb. Fijne week allemaal. Groep 5 juf Eva, juf Annemieke Wat hebben we een fijne Sinterklaas viering gehad vrijdag! Alle kinderen hadden hard gewerkt en bij binnenkomst waren alle surprises te bewonderen. De sfeer was heel positief en de complimenten over de surprises logen er niet om. Groep 5 heeft het goed gedaan!!! Vrijdag middag alles opgeruimd op school en dan komen we maandag meteen in de Kerstsfeer Deze week wordt meteen begonnen met de werkjes die voor de kerst af moeten In ieder geval twee Kerstkaarten: één voor een schoolgenootje en één voor een bewoner van Nieuw Delftweide. Deze weken gaan we belangrijke spellingsregels herhalen; vooral de mollen en molen, de regel in langere woorden!!! Kind van de week: Basma. Klassendienst: Alyssa en Liza. Naast onze deur komt een lijst te hangen waarop je kunt opschrijven wat je meeneemt voor het Kerstdiner. In de klas zal het ook besproken worden. We hopen de kerstperiode net zo leuk te vieren als we Sinterklaas hebben gedaan!!! Groep 6 juf Lisan, juf Judith Het sinterklaasfeest was helemaal geslaagd: zoete kinderen, prachtige surprises, fantastische gedichten en een zeer prettige sfeer. Wat hebben we toch een topklasje! De goedheiligman is nog niet de school uit of een andere man met een witte baard en een rood pakje doet zijn intrede. De school is weer in kerstsfeer! Bij ons in de klas gaan we daar uiteraard aandacht aan besteden. Er zullen weer kerstkaarten gemaakt worden voor een schoolgenootje en kaarten voor de bewoners van Nieuw Delftweide. Woensdag 17 december krijgt ieder kind uit onze groep een kerstpakket mee naar huis (van de Riki-stichting) die ze mogen geven aan een eenzame oudere in de omgeving. Denk aan een buurvrouw/-man u bij in de straat. We gaan op deze dag van 10:30 11:00 uur ook naar Nieuw Delftweide om daar kerstpakketten uit te delen en kerstliederen te zingen. Wilt u mee? We hebben twee ouders nodig die mee willen om te begeleiden. Geef het even aan Judith door. Wil iedereen een glazen potje meenemen? Bij de klas hangt het inschrijfformulier voor het kerstdiner. Wat maakt u? Iets hartigs of iets zoets? Juf Lisa komt deze hele week.

5 We krijgen er een nieuw klasgenootje bij: Kelly is haar naam. Dinsdag a.s. komt ze een dagje wennen. Na de kerstvakantie zal ze gaan starten bij ons in de klas. Vrijdagochtend is ons Wilgentheater. De groepen 5, 7 en 8 komen kijken en natuurlijk zijn de ouders ook welkom. We starten om 9:00 uur. Mocht u niet in staat zijn om te komen, geen probleem de voorstelling wordt gefilmd. De klassendienst van deze week is Kas samen met Mike. Volgende week zijn Merel en Casper weer aan de beurt. Groep 7 juf Robin Het sinterklaasfeest van afgelopen vrijdag was TOP! Wat een prachtige surprises en mooie gedichten. Ook de kinderen waren super lief voor elkaar. Trotse juf. Ik wil de ouders stiekem natuurlijk ook een complimentje geven, want volgens mij zijn er de afgelopen weken behoorlijk wat knutseluren gemaakt! Deze week verandert er een hele hoop: Sint eruit en Kerst erin. De kerstboom is vandaag opgezet en iedere ochtend zullen de kaarsjes weer branden. De kinderen zitten gezellig in groepjes en de inschrijflijst voor het kerstdiner hangt weer naast de deur van het klaslokaal. Mocht uw kind nog geen glazen potje hebben: graag morgen meenemen. Daarnaast mogen er ook kleurrijke servetten meegenomen worden naar school, daar gaan we de potjes namelijk mee beplakken. Donderdag gaan we naar het Frans Hans museum. Via deze weg wil ik alvast de hulpouders bedanken! Deze week loopt juf Maaike de hele week stage. Zij zal bij ons op school zijn tot de kerstvakantie. Dat wordt binnenkort dus afscheid nemen Deze week krijgen de kinderen voor de laatste keer huiswerk mee voor de kerstvakantie. We gaan uiteraard huiswerkvrij de vakantie in! Klassendienst: Manu en Keije. Volgende week zijn dat Renzo en Franca. De koekjes worden deze week verzorgd door Rafael. Fijne week! Groep 8 juf Manon Wat hebben we een geweldig sinterklaasfeest gehad! Mijn complimenten voor de prachtige surprises en gedichten en natuurlijk de fijne sfeer! De laatste twee weken voor de kerstvakantie zijn aangebroken en we zijn al helemaal in de kerstsfeer. De kerstboom staat en we zijn bezig met het schilderen van prachtige kerstbomen. Vanaf vandaag hangt de inschrijflijst voor het kerstdiner op het bord van groep 8. Graag willen we glazen potjes versieren voor het kerstdiner. Nemen jullie allemaal een glazen potje mee zonder etiket? Ook mogen jullie mooie kerstservetten meenemen. Hiermee gaan we de potjes versieren. Woensdag 10 december komt Bureau Halt vuurwerkvoorlichting geven. Met ingang van dit schooljaar verandert de regelgeving rond de overgang van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs, zoals u op de informatieavond van groep 8 heeft gehoord. Deze veranderingen zijn het gevolg van de nieuwe Wet Eindtoetsing PO en van de invoering van de zorgplicht passend onderwijs. Indien u meer informatie wilt over de nieuwe regelgeving, kunt u de volgende website eens bekijken Fijne week allemaal.

Dag Sinterklaas, tot volgend jaar!

Dag Sinterklaas, tot volgend jaar! 7 december week 50 schooljaar 2015-2016 Agenda: ma. 14-12 do. 17-12 vrij. 18-12 14.30 uur - Voorstelling gr.4 Sponsorloop kerstmannenrun Continurooster tot 14.00 uur Kerstdiner Uitslapen tot 9.00 uur OAC

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

..en in de onderbouw. Bedankt ouders en groep 8 voor het helpen. En juf Rachel en juf Jennifer voor al het voorbereidende werk.

..en in de onderbouw. Bedankt ouders en groep 8 voor het helpen. En juf Rachel en juf Jennifer voor al het voorbereidende werk. 30 november week 49 schooljaar 2015-2016 Agenda: di. 1 dec. vrij. 4 dec. ma. 14-12 do. 17-12 vrij. 18-12 Mr-vergadering Sinterklaas komt met zijn Pieten onze school bezoeken OAC Kerstversieren 14.30 -

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

14 december week 51 schooljaar 2015-2016

14 december week 51 schooljaar 2015-2016 14 december week 51 schooljaar 2015-2016 Agenda: do. 17-12 vrij. 18-12 Sponsorloop kerstmannenrun Continurooster tot 14.00 uur Kerstdiner Uitslapen tot 9.00 uur OAC kerst opruimen Kerstvakantie t/m 3-1-2016

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

6 april week 15 schooljaar

6 april week 15 schooljaar 6 april week 15 schooljaar 2014-2015 Agenda: 8-4 t/m 22-4 23-4 24-4 4-5 t/m 8-5 Cultuurproject Mad Science show Koningsspelen Meivakantie Mededelingen: Bijlage - Goedgekeurde MR notulen 13 januari - Uitslag

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

11 januari week 2 schooljaar 2015-2016. Jarigen

11 januari week 2 schooljaar 2015-2016. Jarigen 11 januari week 2 schooljaar 2015-2016 Agenda: 18-29 jan. 20-29 jan. 20 + 21 jan Citoweken Voorleesweken Meester Danny afwezig Mededelingen: De opbrengst van de Kerstmannenrun ( tot nu toe)=.. 2691,95,

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Schoolnieuws. Zonnetjes in de school

Schoolnieuws. Zonnetjes in de school Nieuwsbrief November 2015 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Zonnetjes in de school Kalender Groep 3-4 is naar het Spoorwegmuseum geweest Foto s Sinterklaasfeest op De Hoge Raven Groep 7 is naar Koppelsteede

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict

Voor meer foto s zie binnenkort onze site! Gdict De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting SCHAFTERTJE Plezier Respect Verantwoordelijkheid Veiligheid Belangrijke data 21 dec: Kerstfeest 24 dec: Kerstvakantie t/m 8 januari 2017 Maandag 9 januari 2017 om 8.30 uur start de school weer. Naast enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda

Sterrennieuws. Nummer 4 14 oktober Agenda Sterrennieuws Nummer 4 14 oktober 2016 Agenda Datum Zat 15-10 t/m zon 23-10 Herfstvakantie 14 en 15 november Studiedagen: alle leerlingen vrij In de week van 21 november Oudergesprekken groep 1 t/m 7 Nieuws

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 12 18-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA21 MA28 10-minutengesprekken

Nadere informatie

PSZ Zalmkolk. Piramidebericht. KERSTMIS Feest

PSZ Zalmkolk. Piramidebericht. KERSTMIS Feest PSZ Zalmkolk Piramidebericht KERSTMIS Feest Aan ouders/verzorgers, Het Sinterklaasfeest is weer voorbij, maar het was een mooi feest! We hebben samen met de peuters een leuke en gezellige ochtend gehad

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015.

Nieuws uit de groepen. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015. Jaargang 20, nr.8, 9 december 2015. Beste ouders, Na het geslaagde Sinterklaasfeest staat Kerst al weer voor de deur. De gemeenschappelijke ruimte is door de Ouderraad weer omgetoverd tot een uiterst sfeervol

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 4 14 december 2017 Kerst en bijna vakantie Nog één week school en dan start de kerstvakantie. Altijd fijn om naar uit te kijken tijdens deze donkere dagen voor kerst.

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures.

Het toezichthoudend bestuur is op zoek naar een nieuw lid en een nieuwe voorzitter. Heeft u interesse? In de bijlage vindt u de vacatures. NUMMER 8 JAARGANG 5 4 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 4 dec opruimen Sint versiering 12.00 uur locatie Revius 4 dec opruimen Sint versiering en ophangen versiering Kerst 12.00 uur locatie

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 Week 50 Voorwoord De school is al weer mooi in kerstsfeer gebracht. Ook verheugen we ons op het kerstdiner van donderdag. We hebben al een aantal menukaarten gezien, dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Beste kinderen van De Walvis.

Beste kinderen van De Walvis. Schoolkrant Kerst 2015 Beste kinderen van De Walvis. Het jaar 2015 is bijna voorbij. Thuis gaan we eerst kerstmis vieren. Op school hebben we dat samen gedaan tijdens de kerstvieringen en het kerstdiner.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december?

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Het waren -zoals vanouds- drukke maanden. Natuurlijk door Sint en de kerstperiode, maar ook door andere zaken. Zo kwam miss Nicole elke donderdag

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

- kerstviering - kerstvakantie - Nationaal voorleeswedstrijd - Nieuwjaarsontmoeting - Voorleesochtend - Nieuws vanuit de groepen

- kerstviering - kerstvakantie - Nationaal voorleeswedstrijd - Nieuwjaarsontmoeting - Voorleesochtend - Nieuws vanuit de groepen - kerstviering - kerstvakantie - Nationaal voorleeswedstrijd - Nieuwjaarsontmoeting - Voorleesochtend - Nieuws vanuit de groepen Nr. 8 11 december 2015 Kerstviering Het eind van het kalenderjaar is in

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie