Welkom en mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom en mededelingen"

Transcriptie

1 Liturgie vr Eredienst met H.A. zndag december 07, V.E.G. Nieuwvliet c.a. Vr de dienst zingen we: Psalm van de zndag: 9 De Heer is Kning, Hij regeert altijd, Omgrd met macht, bekleed met majesteit. Hij grndvest d aarde, hudt haar vast in stand. Onwrikbaar staat het buwwerk van zijn hand. Uw trn staat van de aanvang af gesteld p vaste pijlers in het ergeweld. rivieren slaan, rivieren slaan, Heer, Het water stijgt, het water stijgt steeds meer. Geweldiger dan water en dan wind is in de hgte Gd die verwint. Geweldig is de Here die zijn vet plant p de nek van deze watervled. Uw macht is grt, uw truw zal nit vergaan, al wat Gij it belfd hebt, blijft Tt sieraad is uw hge heiligheid en in die glans trtseert uw huis de tijd. JdH 50 Welk een vriend is nze Jezus Welk een vriend is nze Jezus, Die in nze plaats wil staan! Welk een vrrecht, dat ik dr Hem, Altijd vrij tt Gd mag gaan. Dikwijls derven wij veel vrede, dikwijls drukt ns znde neêr, juist mdat wij 't al niet brengen, in 't gebed tt nze Heer. Leidt de weg sms dr verzeking, dat ns hart in 't strijduur beeft, gaan wij dan met al ns strijden, tt Hem, die verlssing geeft. Kan een vriend it truwer wezen dan Hij, die ns lijden draagt? Jezus biedt ns aan genezing; Hij alleen is 't, die ns schraagt. Zijn wij zwak, belast, beladen, en ter neêr gedrukt dr zrg, dierb're Heiland! nze tevlucht! Gij zijt nze hulp en brg, als sms vrienden ns verlaten, gaan wij biddend tt de Heer; in Zijn armen zijn wij veilig, Hij verlaat ns nimmermeer. Welkm en mededelingen JdH 98:, (Opw.67) Samen in de naam Samen in de naam van Jezus heffen wij een lflied aan, want de Geest spreekt alle talen en det ns elkaar verstaan. Samen bidden, samen zeken naar het plan van nze Heer. Samen zingen en getuigen, samen leven tt Zijn eer. Heel de wereld met het weten, dat Gd niet veranderd is. En Zijn liefde als een lichtstraal drdringt in de duisternis. 't Werk van Gd is niet te keren mdat Hij er ver waakt, en de Geest drbreekt de grenzen die dr mensen zijn gemaakt. Prijs de Heer, de weg is pen. naar de Vader, naar elkaar Jezus Christus, Trimfatr, Mijn Verlsser, Middelaar. Vader, met geheven handen breng ik U mijn dank en eer. t Is uw Geest die mij det zeggen: Jezus Christus is de Heer. Bemediging en Gret De kaars en het lampje wrden aangestken en de weektekst wrdt gelezen: Ps. 0:8 Barmhartig en genadig is de Here, geduldig en rijk aan gedertierenheid. (HSV)

2 Liturgie vr Eredienst met H.A. zndag december 07, V.E.G. Nieuwvliet c.a. Opwekking 6 Juich vr de Heer Mijn Jezus mijn Redder, Heer er is niemand als U. laat elk mment, al wat ik denk, vl zijn van Uw liefde Heer. Mijn Schuilplaats mijn Trster, veilige tren van kracht. adem en stem, al wat ik ben, brengen U vrdurend eer. Juich vr de Heer heel de aarde wees blij zing vr de Kning en Zijn heerschappij. Bergen aanbidden de zee juicht mee bij het hren van Uw Naam. U wil ik prijzen vr dat wat U schiep mijn leven lang lven want U heb ik lief. Niets is z ged als een leven heel dicht bij U. Mijn Jezus mijn Redder, Heer er is niemand als U. laat elk mment, al wat ik denk, vl zijn van Uw liefde Heer. Mijn Schuilplaats mijn Trster, veilige tren van kracht. adem en stem, al wat ik ben, brengen U vrdurend eer. Juich vr de Heer heel de aarde wees blij zing vr de Kning en Zijn heerschappij. Bergen aanbidden de zee juicht mee bij het hren van Uw Naam. U wil ik prijzen vr dat wat U schiep mijn leven lang lven want U heb ik lief. Niets is z ged als een leven heel dicht bij U Niets is z ged als een leven heel dicht bij U Openingsgebed Dankmment vr gebeurtenissen van het afgelpen jaar Opw 69: Dr uw genade Vader Dr uw genade, Vader, mgen wij hier binnengaan. Niet dr rechtvaardige daden, maar dr het bled van het Lam. U rept ns in uw nabijheid dankzij uw Zn; dankzij het bled dat ns vrijpleit, kmen wij vr uw trn. kmen wij vr uw trn. Dit cuplet x Nit knden wij znder znde vr U staan. Maar in uw Zn zijn wij schn dr het bled van het Lam. Dr uw genade, Vader, mgen wij hier binnengaan. Niet dr rechtvaardige daden, maar dr het bled van het Lam. U rept ns in uw nabijheid dankzij uw Zn; dankzij het bled dat ns vrijpleit, kmen wij vr uw trn. kmen wij vr uw trn. Kinderen gaan naar hun eigen dienst e Schriftlezing: Ps.90:-0, - en 7 Een gebed van Mzes, de gdsman. Heer, u bent ns een tevlucht geweest van geslacht p geslacht. Ng vr de bergen waren gebren, vr u aarde en land had gebaard u bent, Gd, van eeuwigheid tt eeuwigheid. U det de sterveling terugkeren tt stf en zegt: Keer terug, mensenkind. Duizend jaar zijn in uw gen als de dag van gisteren die vrbij is, niet meer dan een wake in de nacht. 5U vaagt ns weg als slaap in de mrgen, als pschietend gras 6dat ntkiemt in de mrgen en pschiet, en s avnds verwelkt en verdrt. 7Wij kmen m dr uw trn, dr uw wede bezwijken wij. 8U hebt nze znden vóór u geleid,

3 Liturgie vr Eredienst met H.A. zndag december 07, V.E.G. Nieuwvliet c.a. nze geheimen nthuld in het licht van uw gelaat. 9Al nze dagen gaan heen dr uw wede, wij beëindigen nze jaren in een zucht. 0Zeventig jaar duren nze dagen, f tachtig als wij sterk zijn. Het beste daarvan is meite en leed, het gaat snel vrbij en wij vliegen heen. Keer u tt ns, HEER he lang ng? Ontferm u ver uw dienaren. Vervul ns in de mrgen met uw liefde, laat ns van blijdschap juichen, al nze dagen. 7Laat ns uw genade zien, Heer, nze Gd. Bevestig het werk van nze handen, het werk van nze handen, bevestig dat. e Schriftlezing: Jesaja 6:0-0Ga dr de prten, ga erdrheen, maak de weg vrij vr het vlk. Ruim baan! Effen de weg en verwijder de stenen, steek het vaandel p vr de vlken. De HEER laat veral hren, tt aan de einden der aarde: Verkndig aan vruwe Sin: Je redder kmt! Zijn ln heeft hij bij zich, zijn belning gaat vr hem uit. Dan nemt men hen Het heilige vlk, Vlk dat dr de HEER is vrijgekcht, en jij zult Geliefde heten, Nit-verlaten-stad. Verkndiging: Je zult Geliefde heten! Opwekking 669 Adnai. Heer van de eeuwigheid laat ns uw glrie zien. Heer ver hemel en aard, Gd van Israël. Km in uw wijsheid en macht, vl van uw glrie en kracht. Hr naar de rep van ns hart, tn uw heerlijkheid. En ieder zal U zien die kmt in majesteit. Refrein: Adnai, Adnai, dan buigt elke knie vr de hgste Heer. Adnai, Adnai, dan juicht elke tng: U alleen bent Heer! Adnai. Zie Jeruzalem wacht, heft haar lfzang mhg, alle prten zien uit naar de dag dat U kmt. En hr he Sin zingt: gezegend Hij die kmt. (Refrein) U bent Heer ver al wat leeft, U bent Heer ver al wat leeft (6x) En hr he Sin zingt: gezegend Hij die kmt. (Refrein) Viering van de maaltijd van de Heer Instellingswrden - ndiging - delen van brd en - luisteren Opw delen van de wijn - zingen: Opw.770 Ik zal er zijn Opwekking 706 Zie he Jezus lijdt vr mij, aan het kruis de dd nabij. Die vr mij het rdeel draagt, Hij die tt znde wrdt gemaakt. Wat een ffer - Hij vr mij! Wie wil wrden zals Hij? Zveel pijn, ngerechtigheid, is p Hem die vr mij strijdt. Zie he Jezus biddend strijdt met de pijn, verlatenheid. Z alleen, verwnd, rept Hij: Mijn Gd, waarm verlaat U mij? Zie wat Jezus heeft gedaan, in zijn lijden heeft drstaan. Zveel liefde verwndert mij, niemand heeft z lief als Hij.

4 Liturgie vr Eredienst met H.A. zndag december 07, V.E.G. Nieuwvliet c.a. Als de Heer zijn leven geeft, vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dd verliest haar macht als Jezus rept: 'Het is vlbracht!' Waarlijk, Hij is Zn van Gd die vr ns gekruisigd wrdt. Dr zijn wnden genezen wij, in zijn dd maakt Hij ns vrij. Heel de schepping slaakt een zucht, zij ntwaakt, het duister vlucht. Jezus leeft, is pgestaan, Hij rept ns uit de dd vandaan. Juicht want Hij, mijn Here leeft Hij die verwnnen heeft. Nit meer tranen, en nit meer pijn. Nit van Gd verlaten zijn. Slt: Juicht want Hij, mijn Here leeft, Hij die ns de tekmst geeft. Nit meer tranen, en nit meer pijn. Nit van Gd verlaten zijn. Opw. 770 Sela: Ik zal er zijn He wnderlijk mi is uw eeuwige Naam. Verbrgen aanwezig deelt U mijn Waar ik ben, bent U: wat een kstbaar geheim. Uw naam is Ik ben en Ik zal er zijn. Een bg in de wlken als teken van truw, staat bven mijn leven, zegt: Ik ben bij ju! In tijden van vreugde, maar k van verdriet, ben ik bij U veilig, U die mij ziet...tussenspel.. De tekmst is zeker, ja eindels ged. Als ik eens met sterven, als ik U ntmet: dan drgt U mijn tranen, U nemt zelfs mijn naam. U blijft bij mij Jezus, laat mij niet gaan. Ik ben die Ik ben is uw eeuwige naam. Onnembaar aanwezig deelt U mijn He adembenemend, ntrerend dichtbij:..tussenspel.. O Naam aller namen, aan U alle eer. Niets kan mij it scheiden van Jezus mijn Heer: Geen dd en geen leven, geen meite f pijn. Ik zal eeuwig zingen, dicht bij U zijn. Ik ben die Ik ben is uw eeuwige naam. Onnembaar aanwezig deelt U mijn He adembenemend, ntrerend dichtbij: Dank en vrbede Cllecte Tijdens de cllecte zingen we: Opwekking 8 Als een hert dat verlangt naar water, z verlangt mijn ziel naar U. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is vr U. U alleen bent mijn Kracht, mijn Schild. Aan U alleen geef ik mij geheel. U alleen kunt mijn hart vervullen, mijn aanbidding is vr U. We zingen Opw. 8 ng een keer De kinderen kmen terug en vertellen wat ze hebben gedaan. Sltlied.

5 Liturgie vr Eredienst met H.A. zndag december 07, V.E.G. Nieuwvliet c.a. JdH 880:,, (Opw. 77) Wat de tekmst brengen mge; Mij geleidt des Heren hand; Medig sla ik dus de gen, Naar het nbekende land. Leer mij vlgen znder vragen; Vader, wat Gij det is ged! Leer mij slechts het heden dragen, Met een rustig kalme med! Heer, ik wil Uw liefde lven, Al begrijpt mijn ziel U niet. Zalig hij, die durft gelven, Ok wanneer het g niet ziet. Schijnen mij Uw wegen duister, Zie, ik vraag U niet: waarm? Eenmaal zie ik al Uw luister, Als ik in Uw hemel km! Waar de weg mij brengen mge, Aan des Vaders truwe hand, Lp ik met geslten gen, Naar het nbekende land. Zegen. Gezang 56: Amen, amen, amen Dat wij niet beschamen Jezus Christus, nze Heer. Amen zij Uw naam ter eer. De vrganger en de uderling van dienst gaan naar de uitgang. Zij willen u graag greten bij het verlaten van de kerk. 5

in de Hoeksteen te Numansdorp

in de Hoeksteen te Numansdorp Voor de aangepaste Aangepaste zangdienst op zondag zangdienst 18 januari 2015 op om zondag 15.00 uur in de 18 Hoeksteen januari te Numansdorp 2015 om 15.00 uur in de Hoeksteen te Numansdorp Koor en band

Nadere informatie

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar

Ds. A.W. van de Griend uit Kloosterhaar Liturgie voor de gezinsdienst op zondag 1 mei 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham aanvang: 19.00 uur. Thema: Wat er ook gebeurt. Voorganger: Ouderling van dienst: Muzikale inbreng: Organist: Ds. A.W.

Nadere informatie

G E D REVEN DO OR DE GEEST

G E D REVEN DO OR DE GEEST G E D REVEN DO OR DE GEEST VRIEND OF KNECHT 6 mei 2018 9:00 / 10:30 uur ANDREASKERK PUTTEN Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling van dienst: Aalt Bos / Jannie Torsius Organist: Ans Kuus Lector: Thea

Nadere informatie

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal

Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Iiturgie voor de -12 jeugddienst van zondagmorgen 28 Juni in de Westerkerk te Veenendaal Op Toon Hoogte 182 Door Uw genade Vader Door Uw genade, Vader, mogen wij hier binnengaan. Niet door rechtvaardige

Nadere informatie

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen!

Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om Voorganger: Ds. Hoekam. Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! Johannes de Heer dienst 12 februari 2017 om 17.00. Voorganger: Ds. Hoekam Thema: Probeer God niet te begrijpen, maar probeer God te vertrouwen! - Welkom en afkondigingen - Zingen: JDH 150 Welk een vriend

Nadere informatie

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen

Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Welkom en mededelingen Gemeentezang Liedboek 281: 1, 2, 3 en 4: Jezus zal heersen Stil gebed Votum en groet van Sela Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte laat niet

Nadere informatie

JAN KLAAS NIESWAAG. Orde van dienst voorafgaande aan de begrafenis van. Geboren: 14 februari 1938 overleden: 23 december 2016

JAN KLAAS NIESWAAG. Orde van dienst voorafgaande aan de begrafenis van. Geboren: 14 februari 1938 overleden: 23 december 2016 Orde van dienst voorafgaande aan de begrafenis van JAN KLAAS NIESWAAG Geboren: 14 februari 1938 overleden: 23 december 2016 op vrijdag 30 december 2016 in Hervormde kerk te Sellingen. Aanvang 13.30 uur

Nadere informatie

Johannes 11. IK BEN de Opstanding en het Leven. Veenendaal/WK 2014 04 06 9.30u jeugddienst 12 -

Johannes 11. IK BEN de Opstanding en het Leven. Veenendaal/WK 2014 04 06 9.30u jeugddienst 12 - Jhannes 11 IK BEN de Opstanding en het Leven Veenendaal/WK 2014 04 06 9.30u jeugddienst 12 - Welkm en mededelingen (uderling van dienst) Gez. 217: 1, 4 (= OTH 98) 4 Jezus leeft! Nu is de dd mij de tegang

Nadere informatie

Liturgie 22 januari Avondmaal

Liturgie 22 januari Avondmaal Liturgie 22 januari 2017 Avondmaal Votum en Groet Zingen Hemelhoog 209 Zie hoe Jezus lijdt voor mij Zie hoe Jezus lijdt voor mij, aan het kruis de dood nabij. Die voor mij het oordeel draagt; Hij die tot

Nadere informatie

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven

Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om in de Ark. Voorganger: Ds. Oberink M.m.v.: de opwekkingsband. Thema: Een geworteld leven Opwekkingsdienst 16 augustus 2015 om 16.45 in de Ark - Zingen voor de dienst om 16.45: Opw. 559 Schijn met Uw licht (E) Schijn met uw licht in mijn hart, Heer, ) schijn met uw licht in mijn hart, ) dat

Nadere informatie

Liturgie 19 maart 2017

Liturgie 19 maart 2017 Liturgie 19 maart 2017 Votum en Groet Zingen Psalm 42: 1, 3 Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja, ik zoek zijn aangezicht,

Nadere informatie

WK Deut. 6:6-9 bediening Heilige Doop

WK Deut. 6:6-9 bediening Heilige Doop 2014 07 13 WK Deut. 6:6-9 bediening Heilige Dp Welkm (vd: Maurits Willemsen) Opw. 580 Ik ben z dankbaar, Heer Jezus, hij kwam m ns leven te geven, daarm verliet Hij zijn Vaderlijk huis. Hij gaf aan mij

Nadere informatie

JV-avond Niet langer blind

JV-avond Niet langer blind Ogen zullen niet langer blind zijn, oren luisteren weer aandachtig; de onbezonnen geest verwerft kennis en inzicht, de tong van stotteraars spreekt vloeiend en vlot. Jesaja 32:4-5 JV-avond 22-03 Niet langer

Nadere informatie

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer.

U bent welkom - opwekking 573. We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. 15 november 2015 U bent welkom - opwekking 573 We zijn hier bij elkaar om de Koning te ontmoeten. We zijn hier bij elkaar om te eren onze Heer. We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. En

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen In deze dienst wordt Sophie Boersma gedoopt & Vieren we het Heilig Avondmaal Voorganger: ds. Sieds de Jong Opwekking 672 Kinderopwekking 185 Gezang 125 : 1, 3, 4 en 5 Gezang 167

Nadere informatie

Thema: Het begint bij Jezus

Thema: Het begint bij Jezus Welkom / mededelingen Gebed Votum en groet van Sela Zingen: Gezang 167 : 1 1. Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen

Nadere informatie

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018

Liturgie gezamenlijke morgendienst in de Bethelkerk zondag 18 november 2018 Deze dienst kun je op twee manieren meebeleven. Via www.kerkdienstmeebeleven.nu ontvang je beeld en geluid (kies Koningskerk Langerak). Via www.kerkdienstgemist.nl ontvang je alleen geluid (kies Langerak

Nadere informatie

Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang uur.

Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang uur. Liturgie voor oudjaarsavond op zondag 31 december 2017, Gereformeerde Kerk, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Organist: Ds. G. de Goeijen Bram Jaspers Lied: Weerklank 355 ( Uren, dagen, maanden ) 1. Uren,

Nadere informatie

Eredienst uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn

Eredienst uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn Eredienst 17-12-2017 10.00 uur Voorganger: ds. G.J. Bruijn Votum / zegengroet Liedboek 120: 1, 2 Wet Gezang 78: 1, 2, 3 Gebed Liedboek 126: 1, 2, 3 Schriftlezing: Jesaja 24: 1 6 Jesaja 24: 19 25:1 Jesaja

Nadere informatie

Thema: Vrede tot God

Thema: Vrede tot God LITURGIE Voor de evangelisatiedienst, op zondag 15 oktober 2017, in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Thema: Vrede tot God Voorganger: Ouderling: Organist: Koor: Ds. K.A. Hazeleger (Ommen)

Nadere informatie

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins

Liturgie. zondag 11 juni :30 uur Ds H D Bondt. 14:15 uur Ds R Prins zondag 11 juni 2017 Liturgie 09:30 uur Ds H D Bondt 14:15 uur Ds R Prins 09:30 uur 11-jun Ds H D Bondt NLB 217 : 1-5 Ps 101 : 1, 2, 3 Exodus 34 : 4-9 NLB 195 : Matt 28 : 16-20 2 Kor 13 : 11-13 Opw 661

Nadere informatie

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens

Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Liturgie 13 mei 2018: Thema : God én mens Zingen: Opwekking 553 Laat het feest zijn in de huizen, mensen dansen op de straat. Als het onrecht buigt voor Jezus en het volk weer bidden gaat. In de bergen,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk)

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Welkom in deze dienst Voorganger is ds. T.C. Verhoef (Nijkerk) Schriftlezing: Markus 2 vers 1 t/m 12 Psalm 108 vers 4 (Nieuwe Berijming) Psalm 81 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 93 vers 1 en 4 Psalm 79 vers

Nadere informatie

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015

Liturgie in de dankdienst voor het leven van. Martinus Huistra. 3 augustus augustus 2015 Liturgie in de dankdienst voor het leven van Martinus Huistra 3 augustus 1931 5 augustus 2015 Op maandag 10 augustus 2015 om 13.30 uur in de Gereformeerde kerk te Leek Voorganger: ds. L.G. van der Heide

Nadere informatie

Zondag 3 juni 2018, uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA. geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN. geboren 5 april 2018

Zondag 3 juni 2018, uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA. geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN. geboren 5 april 2018 Zondag 3 juni 2018, 10.00 uur IK HEB EEN VRIEND LEVI JOHANNES BOENSMA geboren 22 maart 2018 THIJS HAIJE KOELEWIJN geboren 5 april 2018 Voorganger : ds. J.M. Weststrate Organist : Joop Bosch Bijbellezing

Nadere informatie

Adriana Dikkeschei - Hoogendoorn

Adriana Dikkeschei - Hoogendoorn Adriana Dikkeschei - Hoogendoorn Ik schep vreugde in Uw belofte als de vinder van een rijke buit Psalm 119 : 162 Dankdienst voor het leven voorafgaande aan de begrafenis van ADRIANA DIKKESCHEI - HOOGENDOORN

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Tonny Nap Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag 11 Lied 440 : 1 en 2 Gezang 55 Opwekking 461 Opwekking 347 Psalm 118 : 1, 9 en 10 Lezen : Lucas 19 : 1-10 Tekst : Zondag

Nadere informatie

Liederen voor zondag 1 oktober 2017

Liederen voor zondag 1 oktober 2017 Liederen voor zondag oktober 07 HEMELHOOG 399 / Opwekking 67 Samen in de naam van Jezus Heffen wij een loflied aan Want de geest spreekt alle talen En doet ons elkaar verstaan Samen bidden, samen zoeken

Nadere informatie

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen

Verkondiging Lied: Gezang 477 Geloofsbelijdenis Lied: Gezang 95:3 Gebed Inzameling van de gaven Lied: Psalm 33: 7,8 (NB) Zegen Liturgie zondagavond 1 mei 2016 Binnenkomst kerkenraad Muzikale inleiding Welkom en mededelingen Lied: Op Toonhoogte 216 Stil gebed Bemoediging en Groet Lied: Psalm 89: 6,8 (NB) Gebed Schriftlezing: Efeziërs

Nadere informatie

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk

Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Jeruzalemkerk Liturgie 3 juli 2016 ochtend RdH Ontmoetingsdienst Datum Voorganger Kerkgebouw 3 juli 2016, 9.30 uur ds. Rein den Hertog Jeruzalemkerk Muzikale begeleiding: Peter Tiggelaar (orgel) Kindernevendienst:

Nadere informatie

Paasgezinsdienst 6 april 2015

Paasgezinsdienst 6 april 2015 Welkom in de Paasgezinsdienst 6 april 2015 God wint, dat geloven wij 1. Samenzang Opwekking 167 (2 en 3 bovenstem) 2. Welkom en gebed 3. Samenzang Opwekking voor kids 85 4. Uitleg paasproject 5. Samenzang

Nadere informatie

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken.

Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Liturgie zondag 3 september 2017, morgendiensten. Voorganger : Ds. A. Hofland. Psalmen en gezangen uit het liedboek voor de kerken. Welkom Mededelingen namens de Kerkenraad Aanvangslied: Opwekking 167:

Nadere informatie

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100

Liturgie 9 april Morgendienst. Psalm 100 Liturgie 9 april Morgendienst Psalm 100 1. Juich, aarde, juich alom den HEER; Dient God met blijdschap, geeft Hem eer; Komt, nadert voor Zijn aangezicht; Zingt Hem een vrolijk lofgedicht. 3. Gaat tot Zijn

Nadere informatie

Liturgie Zondag 3 september Zangdienst Johannes de Heer

Liturgie Zondag 3 september Zangdienst Johannes de Heer Liturgie Zondag 3 september 2017. Zangdienst Johannes de Heer Thema: Gods grootheid Zingen voor de dienst: Hoe groot zijt Gij (JdH 886) O Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie, die U

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Doopdienst zondag 6 januari 2019 Voorganger: ds. A.L. Verduijn Organist: Mw. G. Hilverts Tekst voor op de voorkant van de liturgie: Geboren uit Liefde Kostbaarder dan goud Een nieuw leven Aan ons toevertrouwd

Nadere informatie

Er is meer dan vergeving alleen. Het volbrachte werk op Golgotha houdt meer in, dan de meeste christenen er van weten.

Er is meer dan vergeving alleen. Het volbrachte werk op Golgotha houdt meer in, dan de meeste christenen er van weten. - 1 - Er is meer dan vergeving alleen Het vlbrachte werk p Glgtha hudt meer in, dan de meeste christenen er van weten. We kunnen het in grte lijnen als vlgt weergeven: Ten eerste stierf Jezus daar vr ns

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Johannes 12 vers 18 t/m 33 Lied 124 (Op Toonhoogte) Psalm 116 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 105 vers 1 en 2 (Nieuwe Psalmberijming) Psalm 103

Nadere informatie

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden

Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Pg Roodeschool Pg Uithuizen Pg Uithuizermeeden Schuurdienst 10 juni 2018 Zaaien met pit! Voor de dienst zingen we: Opwekking 277 Machtig God, sterke Rots, U alleen bent waardig. Aard en hemel prijzen U,

Nadere informatie

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing

Eredienst 31 maart uur Voorganger: ds. J. Geersing Eredienst 31 maart 2019 16.30 uur Voorganger: ds. J. Geersing Liturgie Mededelingen Psalm 90: 1 en 8 Votum / zegengroet Gezang 160 Gebed Lucas 15: 1-10, 25-32 Psalm 84: 1, 2, 5, 6 Preek Liedboek 436: 1,

Nadere informatie

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost

Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Renatakerk Christelijke Gereformeerde Kerk Enschede Oost Datum: 7 november 2018 Dienst: Avonddienst Dankdag Voorganger: ds. D. Dunsbergen Liturgie: Voorzang: Gezang 488 B: 1. 3. 5 Zolang er mensen zijn

Nadere informatie

Op al onze wegen kunnen wij ons dus in Hem verblijden. En daarom herhaalt Paulus: Ik zeg het opnieuw: Verblijd u. Bemoedigende woorden

Op al onze wegen kunnen wij ons dus in Hem verblijden. En daarom herhaalt Paulus: Ik zeg het opnieuw: Verblijd u. Bemoedigende woorden - 1 - Bemedigende wrden De wrden, die Paulus schrijft aan de gemeente in Filippi, zijn buitengewn bemedigend. We gaan hierver lezen in Filip. 4:4 en verder: Verblijd u altijd in de Heere; ik zeg het pnieuw:

Nadere informatie

30 september uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog)

30 september uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog) 30 september 2018 10.00 uur AA Kramer Band: Deployed Schriftlezing: Jennifer Bello Gastvrouw: (vraagt Sophia nog) Themadienst: Wandelen met God - Hoe doe je dat? Voor de dienst zal er een playlist aangezet

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Mededelingen en welkom. Adriaan Rijke vertelt over B4People. Zingen Gezang 172: 1, 3, 4

Mededelingen en welkom. Adriaan Rijke vertelt over B4People. Zingen Gezang 172: 1, 3, 4 Liturgie 14 april 2019 Ds. Leo Buijs Mededelingen en welkom Adriaan Rijke vertelt over B4People Zingen Gezang 172: 1, 3, 4 1 Een mens te zijn op aarde in deze wereldtijd, is leven van genade buiten de

Nadere informatie

Die binnenkamer kan overal zijn en geen plaats is daar te wonderlijk voor: Uw Vader weet wat u nodig hebt

Die binnenkamer kan overal zijn en geen plaats is daar te wonderlijk voor: Uw Vader weet wat u nodig hebt - 1 - Uw Vader weet wat u ndig hebt We gaan lezen de wrden van Jezus ver het bidden, genemd in Matheus 6:6/8 6 Maar u, wanneer u bidt, ga in uw binnenkamer, sluit uw deur en bid tt uw Vader, Die in het

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: ds. Tonny Nap Welkom in de Hoeksteen Voorganger: ds. Tonny Nap Lezen : Genesis 1 : 26-28 Genesis 2 : 18-25 Leviticus 12 Numeri 5 : 11-31 Psalm 148 : 1 en 4 Gezang 121 : 1 en 2 Gezang 121 : 3, 4, 5 en 6 Gezang 121 :

Nadere informatie

Liturgie bij de avonddienst op 14 februari 2016

Liturgie bij de avonddienst op 14 februari 2016 Liturgie bij de avonddienst op 14 februari 2016 We luisteren naar: Zie hoe Jezus lijdt voor mij (Sela) Zie hoe Jezus biddend strijdt met de pijn, verlatenheid. Zo alleen, verwond roept Hij: Mijn God, waarom

Nadere informatie

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag.

Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Hartelijk welkom Ik wil juichen voor U Opwekking 589 Ik wil juichen voor U, mijn Heer, met blijdschap in mijn hart. Ik wil jubelen voor U, Heer, mijn hart is vol ontzag. Ik erken: U, Heer, bent God en

Nadere informatie

Harmina Leeuwis- Lutter

Harmina Leeuwis- Lutter Dienst van Woord en gebed voorafgaand aan de begrafenis van zuster Harmina Leeuwis- Lutter Geboren op 17 augustus 1946 Overleden op 26 september 2016 Predikant: ds. S.P. Roosendaal Organist: br. B. de

Nadere informatie

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen.

Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Liturgie 29 januari 2017 Aanvang: 10.00 uur Thema: Nav adviezen die kerken krijgen om zichzelf te beveiligen ivm aanslagen. Voorganger: Drs. J.F. Ezinga Orgel: Jan Roth Muziekteam: Thijs (piano), Renate

Nadere informatie

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen

Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen Eredienst 12 februari 2017 Voorganger: Ds. M. van Leeuwen 10.00 uur Liturgie Votum / zegengroet Sela Opwekking 574 Groot is Hij Gezang 171: 1, 3 Gebed Wet Gezang 158 Schriftlezing Johannes 2: 1 11 Romeinen

Nadere informatie

Mededelingen. Psalm 121: 1 >

Mededelingen. Psalm 121: 1 > Mededelingen Psalm 121: 1 > Ik sla mijn ogen op en zie de hoge bergen aan, waar komt mijn hulp vandaan? Mijn hulp is van mijn HERE, die dit alles heeft geschapen. Mijn herder zal niet slapen. Psalm 121:

Nadere informatie

Welkom in deze dienst

Welkom in deze dienst Welkom in deze dienst Voorganger is ds. M.P.D. Barth Schriftlezing: Johannes 11 vers 33 t/m 46 Samen zijn wij hier gekomen Psalm 100 vers 1 en 2 Rozelaarkoor Lied 165 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Nu gaan

Nadere informatie

Liederen voor zondag 3 december 2017

Liederen voor zondag 3 december 2017 Liederen voor zondag 3 december 07 Hemelhoog 94 / Opwekking 64 Al mijn zonden, al mijn zorgen, neem ik mee naar de rivier. Heer, vergeef mij en genees mij. Vader, kom, ontmoet mij hier. Want dit water

Nadere informatie

Lezen : Psalm 103. Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4

Lezen : Psalm 103. Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4 Lezen : Psalm 103 Opwekking 407 Psalm 103 : 5, 6 en 7 Gezang 115 : 1 en 2 Lied 460 : 1, 2, 3 en 4 In deze dienst is er: Voor wie? Ichtûs Kids Voor alle kinderen vanaf 3,5 jaar tot en met groep 4 Waar?

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november

Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Liturgie voor de ochtenddienst van zondag 26 november Gezang 1 [LB 1973] 1.God heeft het eerste woord. Hij heeft in den beginne het licht doen overwinnen, Hij spreekt nog altijd voort. 2.God heeft het

Nadere informatie

Opwekking 346: Opwekking 167:

Opwekking 346: Opwekking 167: Opwekking 346: Maak ons tot een stralend licht een stralend licht Tot de wereld ziet wie haar het leven geeft. Laat het schijnen door ons heen. Maak ons tot een woord van hoop een levend woord dat U verlossing

Nadere informatie

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God?

Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Orde van dienst Zondag 10 juni 2018 Zangdienst, (oude)opwekking Thema: Blij met God? Zingen voor de dienst: Opw 439 Machtig is de naam van de Heer Machtig is de naam van de Heer. Machtig is de naam van

Nadere informatie

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep

Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om uur in de Pauluskerk te Wezep Liturgie voor de oudejaarsdienst Maandag 31 december om 19.30 uur in de Pauluskerk te Wezep Voorganger : ds. M. Boersma Ouderling : dhr. C. v/d Berg Schriflezing : mw. A. v/d aande Organist : dhr. M. van

Nadere informatie

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 19 maart :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt Liturgie zondag 19 maart 2017 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 19-mrt Ds R Prins Ps 100 : Gez 145 : Gez 90 : Mat 26 : 1-16 Mat 27 : 1-10 Mat 26 : 15B NLB 912 : NwPsB 95 : 1, 3 Opw

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma

Welkom in de Hoeksteen. Voorganger: Berend Jongsma Welkom in de Hoeksteen Voorganger: Berend Jongsma Lezen : Psalm 139 Opwekking 354 Psalm 139 : 1, 2 en 11 Gezang 165 Gezang 161 : 1, 2, 3 en 4 Gezang 111 : 1 en 2 Welkom en mededelingen Votum en groet Onze

Nadere informatie

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640

September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Tekst lied van de maand bovenbouw 2017-2018 September 2017 / Ik hef mijn ogen op naar de bergen / OTH 2015 nr 56 / Opwekking 640 Ik hef mijn ogen op naar de bergen, waar komt mijn hulp vandaan? ik hef

Nadere informatie

Liturgie zondag 22 november 2015 Protestantse kerk Grolloo-Schoonloo Gedachteniszondag

Liturgie zondag 22 november 2015 Protestantse kerk Grolloo-Schoonloo Gedachteniszondag Liturgie zndag 22 nvember 2015 Prtestantse kerk Grll-Schnl Gedachteniszndag Vrganger: Gerhard ter Beek Organist: Sietze Stb Welkm Aansteken kaarsen. (gemeente staat) Lied: Vrede vr ju (mel. zmaar een dak

Nadere informatie

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon.

Zingen 'Votum en groet' (Hemelhoog 495) Onze hulp en onze verwachting is van God, onze Heer. Hij die alles maakte, laat niet los wat Hij begon. Liturgie zondag 31 december 2018 om 19:00 uur Andreaskerk Putten Voorganger ds. Reinoud Koning Lector Marianne Mulder Organist Rik Nijs Koster Evert van den Heuvel Techniek Arjan van den Bor ORDE VAN DIENST

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Psalm 33 Lied 41 vers 1, 2, 3 en 4 (Op Toonhoogte) Psalm 99 vers 1 (Schoolpsalm) Psalm 33 vers 1 Psalm 33 vers 6 Lied 444 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

Welkom. Bemoediging & groet

Welkom. Bemoediging & groet Welkom Opwekking 407 (Kraayenoord) 1. O, Heer mijn God, wanneer ik in verwondering de wereld zie die U hebt voortgebracht. Het sterrenlicht, het rollen van de donder, heel dit heelal, dat vol is van uw

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 27 januari 2019 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1 en 3 Heer onze Heer, hoe heerlijk en verheven 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie

Orde van Dienst 31 december 2016 s avonds om 19:30 uur. Welkom en mededelingen

Orde van Dienst 31 december 2016 s avonds om 19:30 uur. Welkom en mededelingen Orde van Dienst 31 december 2016 s avonds om 19:30 uur Welkom en mededelingen Zingen Psalm 90 : 1 en 2 Gij zijt geweest, o Heer, en Gij zult wezen de zekerheid van allen die U vrezen. Geslachten gaan,

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Welkom in deze dienst Voorganger is ds. K. Timmerman Schriftlezing: Handelingen 2 vers 29 t/m 41 Lied 124 (Op Toonhoogte) Gezang 477 vers 1 en 2 (Liedboek) Lied 315 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte) Psalm

Nadere informatie

Die binnenkamer kan overal zijn en geen plaats is daar te wonderlijk voor: Uw Vader weet wat u nodig hebt

Die binnenkamer kan overal zijn en geen plaats is daar te wonderlijk voor: Uw Vader weet wat u nodig hebt - 1 - Uw Vader weet wat u ndig hebt We gaan lezen de wrden van Jezus ver het bidden, genemd in Matheus 6:6/8 6 Maar gij, wanneer gij bidt, ga in uw binnenkamer, sluit uw deur en bid tt uw Vader in het

Nadere informatie

Liturgie Stille Week 2013

Liturgie Stille Week 2013 Liturgie Stille Week 2013 Ps. Een vriendelijk verzoek: wilt u de liturgie weer bij de uitgang terugleggen, zodat deze de andere dagen weer opnieuw gebruikt kan worden? Bij voorbaat dank. Maandag 25 maart

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Welkom in deze dienst Voorganger is ds. P. Molenaar Schriftlezing: Romeinen 13 vers 8 t/m 14 Lied 232 vers 1 en 2 (Op Toonhoogte) Psalm 100 vers 4 (Schoolpsalm) Lied 218 vers 1, 2 en 3 (Op Toonhoogte)

Nadere informatie

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg

Opwekking 21 jan uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Voor de dienst zingen we: Opwekking 21 jan 2018 16.45 uur Thema : Waarom zou ik!? opwekking met Ds van den Berg Opw. 769 Bouw Uw koninkrijk Kom, vestig uw gezag; wees Koning in ons hart. Herstel uw beeld

Nadere informatie

Psalm 42: 1 en 2 (NB) Opwekking 717 stil, mijn ziel, wees stil

Psalm 42: 1 en 2 (NB) Opwekking 717 stil, mijn ziel, wees stil Psalm 42: 1 en 2 (NB) 1. Evenals een moede hinde naar het klare water smacht, schreeuwt mijn ziel om God te vinden, die ik ademloos verwacht. Ja, ik zoek zijn aangezicht, God van leven, God van licht.

Nadere informatie

14:15 uur 7-jun. Ds H D Bondt. Opw 708 : Efeze 2 : Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 :

14:15 uur 7-jun. Ds H D Bondt. Opw 708 : Efeze 2 : Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 : 14:15 uur 7-jun Ds H D Bondt Opw 708 : Efeze 2 : 4-10 Opw 174 : Opw 717 : Opw 698 : Opw 616 : Opw 347 : Opw 733 : Opwekking 708 - Hoe groot is uw trouw Kom, zing voor de Heer, die eeuwig regeert, die nooit

Nadere informatie

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt

Liturgie. zondag 9 juli :30 uur Ds R Prins. 14:15 uur Ds H D Bondt zondag 9 juli 2017 Liturgie 09:30 uur Ds R Prins 14:15 uur Ds H D Bondt 09:30 uur 9-jul Ds R Prins PsvN 84 : OPW 715 Gez 158 : Recht 15 : Ps 7 : 1, 3, 7 Gez 143 : 1, 2, 4 Opw 354 : PsvNu 84 Wat hou ik

Nadere informatie

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom

Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Welkom in deze dienst Voorganger is ds. L.P. Blom Schriftlezing: Markus 15 vers 42 t/m 47 Markus 16 vers 1 t/m 8 Lied 323 vers 1, 2 en 3 () Psalm 135 vers 12 (Schoolpsalm) Psalm 89 vers 19 en 7 Lied 132

Nadere informatie

NIEUW LEVEN IN JEZUS

NIEUW LEVEN IN JEZUS NIEUW LEVEN IN JEZUS 7 mei 2017 8:30 uur Voorganger: ds. Werner Gugler Ouderling: Jacquelien Simon Organist: Lydia van den Broek Koster: M. vd Bor Lector: Fennie van den Broek Intocht: Psalm 139 1 Heer,

Nadere informatie

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Marinus den Harder Jennifer Jonker en Lianne Loekie Jochemsen worden gedoopt. Welkom en mededelingen-

Nadere informatie

Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid

Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid Hartelijk welkom Met open armen Schrijvers voor gerechtigheid Kom, als je honger hebt of dorst. Hier kun je eten, deel met ons. Kom met je tranen en je pijn. Hier is het goed, hier mag je zijn. Met open

Nadere informatie

ONDERWEG MET DE BIJBEL. kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, uur

ONDERWEG MET DE BIJBEL. kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, uur ONDERWEG MET DE BIJBEL kerk & schooldienst (met GBS Kristal) zondag 12 februari 2017, 10.00 uur Onderweg met de Bijbel Filippus en de kamerling (Handelingen 8 : 26-40) Voorganger: Organist: Pianist: Collecten

Nadere informatie

Voorganger: Bert Kort Organist: Theo van der Wal Koster: Berthold Koops Beamist: Chris Burger

Voorganger: Bert Kort Organist: Theo van der Wal Koster: Berthold Koops Beamist: Chris Burger Ontmoetingskerk, Heerde Zangdienst Zondag, 2 okt 16, om 19:00u Voorganger: Bert Kort Organist: Theo van der Wal Koster: Berthold Koops Beamist: Chris Burger Welkom door Ouderling van Dienst We worden stil

Nadere informatie

GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST

GROOTLETTER LITURGIE AVONDDIENST MEDEDELINGEN: GEZELLIGE MIDDAG PBD op 5 september 2015! Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse gezellige middag voor ouderen en alleenstaanden. Aanvang is 14.30 uur U kunt zich tot 29 augustus

Nadere informatie

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708

Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Lezen : Deuteronomium 6: 4-18 Zondag 47 Opwekking 25 Opwekking 277 Opwekking 354 Psalm 86 : 2, 3 en 4 (NPB) Geloofsbelijdenis Onze Vader Opwekking 708 Welkom en mededelingen Opwekking 25 Rechts Links Laat

Nadere informatie

Liturgie 14 juli 2019, afscheid kindernevendienst

Liturgie 14 juli 2019, afscheid kindernevendienst Liturgie 14 juli 2019, afscheid kindernevendienst Votum en groet Zingen Hemelhoog 420 Heer, wijs mij uw weg Heer, wijs mij uw weg en leid mij als een kind dat heel de levensweg slechts in U richting vindt.

Nadere informatie

Votum en Zegengroet. Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar

Votum en Zegengroet. Mededelingen. De bloemen gaan vandaag naar Votum en Zegengroet Mededelingen De bloemen gaan vandaag naar Ik hef mijn ogen op naar de bergen waar komt mijn hulp vandaan? Ik hef mijn ogen op naar U Heer, Die mij bij zal staan. Opwekking 640 Votum

Nadere informatie

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23

Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Lezen : Psalm 61 Matteüs 6:5-15 Matteüs 14: 22-23 Psalm 146 : 1 en 4 Psalm 51 : 1 Psalm 25 : 7 Psalm 68 : 8 Lied 465 : 1, 4 en 5 Gezang 141 : 3 (GK 35) Opwekking 672 Welkom en mededelingen Votum en groet

Nadere informatie

Liturgie voor zondagochtend 30 oktober 2016

Liturgie voor zondagochtend 30 oktober 2016 Liturgie voor zondagochtend 30 oktober 2016 Psalm 98: 1 en 2 NB 1.Zingt een nieuw lied voor God den Here, want Hij bracht wonderen tot stand. Wij zien Hem heerlijk triomferen met opgeheven rechterhand.

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 17 januari 2016 in de Westerkerk te Veenendaal

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 17 januari 2016 in de Westerkerk te Veenendaal Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 17 januari 2016 in de Westerkerk te Veenendaal Op Toon Hoogte 58 Wat hou ik van uw huis, HEER van de hemelse legers. Ik kan zo sterk verlangen naar de binnenpleinen

Nadere informatie

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers

Eredienst 17 maart uur Voorganger: Ds. H. Lopers Eredienst 17 maart 2019 16.30 uur Voorganger: Ds. H. Lopers Liturgie Votum / zegengroet Gezang 145 : 1-4 Gebed Gezang 164 (2x) Schriftlezing Matteüs 19 : 16-30 Psalm 86 : 4 Verkondiging Gezang 62 : 1 4

Nadere informatie

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth

Eredienst 14 mei uur Voorganger: Ds. R. Roth Eredienst 14 mei 2017 10.00 uur Voorganger: Ds. R. Roth Liturgie Votum / zegengroet (Sela) Gezang 161: 1, 2 Gebed Gezang 161: 3, 4 Schriftlezing 1 Samuël 17 Psalm 25: 1, 2 >> Regenboog Preek Opwekking

Nadere informatie

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen

Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Voorganger: Ds. W. Gugler Ouderling: Ariëtte van Kempen Muziek: Double DJ Music Koster: H. Hoorn / J. Hijmissen Welkom Opwekking 623 met wierook van aanbidding. met de wolk van mijn Geest. met het brood

Nadere informatie

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep

LITURGIE. Tweede Paasdag 2016. m.m.v. muziekgroep LITURGIE Tweede Paasdag 2016 Voorganger: Organist: Pianist: Ds. J.A. Brussaard Thijs Snoeijer Marcel ten Brinke m.m.v. muziekgroep Zingen: Door Uw genade Vader (Opwekking 369) Door Uw genade, Vader, Nooit

Nadere informatie

Liturgie voor de gemeenschappelijke avonddienst in de Gereformeerde Kerk, op zondag 26 augustus 2018, aanvang uur.

Liturgie voor de gemeenschappelijke avonddienst in de Gereformeerde Kerk, op zondag 26 augustus 2018, aanvang uur. Liturgie voor de gemeenschappelijke avonddienst in de Gereformeerde Kerk, op zondag 26 augustus 2018, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ds. H.M. Klaassen Zingen: gezang 389: 1, 2 1. Nu is de dag ten einde,

Nadere informatie

Dirk van Laar. Liturgie voor de afscheidsdienst van. Geboren:15 december 1935 Overleden :10 december 2014

Dirk van Laar. Liturgie voor de afscheidsdienst van. Geboren:15 december 1935 Overleden :10 december 2014 Liturgie voor de afscheidsdienst van Dirk van Laar Geboren:15 december 1935 Overleden :10 december 2014 Op dinsdag 16 december 2014 om 11.45 uur in de Maranathakerk te Lunteren voorafgaande aan de begrafenis

Nadere informatie

Thema: Gaandeweg Hem tegemoet

Thema: Gaandeweg Hem tegemoet Orde van (zang)dienst Thema: Gaandeweg Hem tegemoet Zondag 7 december 2014, 19.00 uur Orgel: Dhr. Rein van Leeuwen Voorganger: Ds. Jaap Hansum Zingen voor de dienst: Ik zie een poort wijd open staan (JdH

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst op oudejaarsavond 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 19.30

Liturgie voor de dienst op oudejaarsavond 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 19.30 Liturgie voor de dienst op oudejaarsavond 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 19.30 Thema: In vertrouwen op Gods barmhartigheid en vergeving het jaar biddend sluiten Voorganger: Ds. H.M. Klaassen

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Orde van Dienst Zondag 7 oktober 2018 Welkom en mededelingen Zingen Psalm 8: 1, 2 en 3 Heer, onze Heer, hoe heerlijk 1. Heer, onze Heer, hoe heerlijk en verheven hebt Gij uw naam op aarde uitgeschrevenmachtige

Nadere informatie