Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief PCBS De Regenboog"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan SL Rozenburg Tel: Perengaarde PV Rozenburg Tel: directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar Nieuwsbrief nr oktober 2017 De nieuwsbrief wordt digitaal verstuurd via Digiduif. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op school? Maak een persoonlijk account aan op U ontvangt van ons per kind een persoonlijke activatiecode. Heeft u deze code niet ontvangen? Vraag er even naar bij de directie! Beste mensen, Wat hebben we enorm genoten de afgelopen periode op school. De Kinderboekenweek was een groot succes. Het was gruwelijk eng, maar wat hebben de kinderen genoten! Wat fijn dat er zo n grote opkomst was tijdens de Kinderboekenmarkt en dat er zoveel boeken zijn aangeschaft. Ik wens u veel leesplezier met uw kind(eren) in de herfstvakantie! Ik wens u allemaal een fijne herfstvakantie! Met vriendelijke groet, Petra Beukelman Belangrijke data Data 16 t/m 20 oktober Herfstvakantie Vrijdag 3 november Nieuwsbrief Let op: Koningsspelen De Koningsspelen zullen, in tegenstelling tot wat wij verwachtten, plaatsvinden op 20 april Op deze dag hebben de kinderen van groep 4 t/m 8 een continurooster. Donderdag 26 april is dan de laatste dag voor de meivakantie. Ook dan draaien alle groepen een continurooster. In Digiduif staat het inmiddels goed vermeld! PCBS De Regenboog is één van de scholen van

2 Continurooster 8 mei Verder staat in de brochure met praktische informatie vermeld dat er op 18 juni een continurooster voor groep 4 t/m 8 is, dit moet zijn 18 mei! In Digiduif en in de kalender staat het continurooster op 18 mei wel goed vermeld! Van de MR Dinsdagavond hebben we de tweede MR vergadering van dit schooljaar gehad. Wij hebben onder andere gesproken over onderstaande punten: Analyse van de opbrengsten De intern begeleiders en de directie stellen ieder jaar een document op waarin zij een analyse maken van de toetsresultaten van de kinderen. Zij beschrijven in dit document trends op school- en groepsniveau. Daarnaast wordt ook kritisch naar het aanbod en leerkrachthandelen gekeken. De school is zich er terdege van bewust dat de maatschappij en de leerlingen veranderen en dat dat ook gevolgen heeft voor het aanbod. De school probeert het onderwijs zoveel als mogelijk af te stemmen op de behoeften van de kinderen. Op basis van de analyse van de opbrengsten worden de onderwijskundige ontwikkelingen gekozen. Studiemiddagen op donderdag Er zijn vragen gekomen over de studiemiddagen die dit schooljaar allemaal op donderdagmiddag gepland zijn. Voor ouders die op donderdag werken is dit een behoorlijke belasting. De directie geeft aan dit goed te begrijpen. Het was echter niet anders te plannen omdat zij bij het reserveren van de studiemiddagen afhankelijk waren van een externe partij die de training Met Sprongen Vooruit voor de onderbouw geeft. Voor deze partij was alleen de donderdagmiddag mogelijk. Het was natuurlijk een ongelukkige bijkomstigheid dat de stakingsdag óók nog eens op donderdag viel. Op het tijdstip van de staking had de school helaas geen invloed. Plein Perengaarde Een aantal ouders van de onderbouw heeft opmerkingen gemaakt over het plein en het speeltoestel op de Perengaarde. Een commissie bestaande uit een aantal leerkrachten heeft zich tussen alles door de afgelopen twee jaar hard ingezet om het schoolplein naar onze wensen te ontwerpen. Dit heeft helaas wat vertraging opgelopen door verschillende redenen. Op dit moment ligt er een offerte bij het bestuur ter goedkeuring. Als de directie toestemming krijgt voor de uitvoering van de werkzaamheden zal de opdracht met spoed uitgevoerd worden. De afgelopen jaren hebben de kinderen een sponsorloop gelopen tijdens Koningsdag en in samenwerking met de ouderraad hebben we een fair gehouden. De opbrengst van deze twee activiteiten staat nog steeds gereserveerd en zal ook besteed worden aan het schoolplein op het moment dat de werkzaamheden aan het schoolplein uitgevoerd gaan worden. Met vriendelijke groet, De MR

3 Kind op Maandag Wij vertellen iedere week de Bijbelverhalen uit Kind op Maandag. Hieronder een overzicht van de verhalen die de aankomende weken aan de orde komen: Week 42/43: 16 t/m 27 oktober 2017 Bij de Jabbok, Genesis 32:23-33 Verzoening met Esau, Genesis 33:1-11 Rachel sterft en Benjamin wordt geboren, Genesis 35:16-29 Week 44: 30 oktober t/m 3 november 2017 De dromen van Jozef, Genesis 37:1-11 Jozef in de put en als slaaf verkocht, Genesis 37:12-36 Jozef komt bij Potifar, Genesis 39:1-6 Studiemiddag Vorige week donderdag was de tweede studiemiddag van dit schooljaar. Met sprongen vooruit De leerkrachten van groep 1 t/m 3 hebben de tweede bijeenkomst gehad over de training Met Sprongen Vooruit (MSV). Het aanbod van MSV bestaat uit een Leerlijn voor rekenen in meer dan honderdvijftig rekenactiviteiten beschreven. Het biedt een compleet rekenprogramma waarmee alle doelen en normen gedekt worden. De leerkrachten ontvangen tijdens de training praktische handvatten en direct inzetbare didactische tips en uitleg van de bijbehorende rekenmaterialen De activiteiten kenmerken zich door hun actieve karakter. Coöperatief leren: werken met heterogene teams Met de leerkrachten van groep 4 t/m 8 hebben we ons gisteren gebogen over het samenstellen van heterogene teams. Het is u wellicht opgevallen dat de indeling in alle groepen is samengesteld uit teams van 4 (als het aantal dat toelaat!). Heterogene teams zijn teams waarin kinderen zitten die verschillende capaciteiten hebben, verschillende achtergronden en waar mogelijk een eerlijke verdeling tussen jongens en meisjes. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het werken met heterogene teams de kans op wederzijdse tutoring en ondersteuning van leeftijdsgenoten verhoogd wordt, verhoudingen en relaties tussen jongens en meisjes verbeteren en dat het bevordelijk is voor een efficiënt klassemanagement. Uiteraard is bij het samenstellen van de teams ook rekening gehouden met onderwijs- en pedagogische behoeften. U kunt zich voorstellen dat het een behoorlijke puzzel is voor de leerkrachten om met al deze factoren rekening te houden. Na de vakantie wordt in alle groepen gestart met de nieuw gevormde teams.

4 Actie schoenendoos Ook dit jaar doen we weer mee actie schoenendoos. Samen met andere scholen en kerken hopen we weer veel kinderen, die in armoede leven, blij te maken met het cadeau van hun leven. Wist u dat 1 op de 2 kinderen wereldwijd in armoede leeft? Met een gevulde schoenendoos kunnen we aan deze kinderen laten zien dat we aan hen denken. In de bijlage vindt u hierover meer informatie! Partytenten gezocht voor de kerstviering Voor de kerstviering op 20 december zijn we op zoek naar 4 partytenten (niet te groot en makkelijk op te zetten). Als u er thuis één heeft en we mogen hem lenen, wilt u dat dan even laten weten aan Trudy van Es (t.vanes@pcbsderegenboog.vcodekring.nl) Aanwezigheid directeur (o.v.b.) 23 t/m 27 oktober ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht vr.mi. Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig PG PG NL PG PG 30 oktober t/m 3 november ma.ocht ma.mi. di.ocht. di.mi wo. do.ocht do.mi. vr.ocht vr.mi. Aanwezig Aanwezig NL PG Deze planning is onder voorbehoud. Het is goed mogelijk dat er afspraken tussendoor komen, waardoor de werkelijkheid er toch anders uit komt te zien. De leerkrachten hebben een actueel overzicht. Als u onze directeur Petra Beukelman wilt spreken, maak dan een afspraak of stel uw vraag via het volgende adres: directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl. Zij maakt graag tijd voor u!

5 Kledingvoorschriften tijdens de gymlessen Beste ouder(s)/verzorger(s), Hieronder vindt u informatie over de gymlessen en kledingvoorschriften voor de groepen 3 t/m 8. Er wordt vanuit de scholen gehoopt op volledige medewerking betreft de kledingvoorschriften. Dit ook in het belang van de veiligheid van de gymlessen. Met vriendelijke groeten, Mees Taselaar Vakleerkracht Lichamelijke Opvoeding Gym kleding binnen: - Sportbroekje of korte legging met T-shirt of een turnpakje. - Geen trainingspakken, lange broeken, truien, petten, e.d. - Het T-shirt moet niet te wijd of te lang zijn. Dit is gevaarlijk en kan tijdens het gymmen hinderlijk zijn. - Bij voorkeur een extra paar sokken meegeven. - Bij voorkeur geen hemd dragen onder het T-shirt. Schoeisel Zorg voor een stevige zool. Zwarte zolen zijn in de sporthal verboden. Turnschoentjes mogen wel, maar geven te weinig steun. Wij willen daarom vragen om deze liever niet mee te geven. Ze slijten snel en hebben vaak gladde zolen. Er wordt geadviseerd om uw kind altijd schoenen mee te geven. Blote voeten vergroten de kans op blessures bij bijvoorbeeld hockey, voetbal, touwklimmen en hardlopen. Bovendien bestaat het gevaar voor wratten en vergroot het de kans op (meer) pijn bij stoten van de voeten. Sieraden en haren Er zijn geen sieraden toegestaan tijdens de gymles, zoals ringen, kettingen, armbandjes. Oorbellen: knopjes mogen in blijven maar grote ringen niet. Het inhouden van knopjes is de verantwoordelijkheid van ouders. Heeft een kindje lange haren? Dan graag de haren in een staart dragen of vlecht, als het maar niet los zit. Gym kleding buiten: - Sportbroekje met T-shirt (turnpakje is niet aangeraden buiten vanwege onverwachte temperaturen, maar dit is eigen verantwoordelijkheid). - Buitenschoenen. Dit mogen de schoenen zijn die de kinderen dagelijks dragen. Sportschoenen voor buiten (denk aan: kunstgrasschoenen/voetbalschoenen) mag, maar hoeft niet. - Voor de zekerheid gymschoenen voor als we toch binnen gymmen vanwege slecht weer. - Bij kouder weer: een lange sportbroek en een trui/vest die voor sporten gebruikt kan worden (bij voorkeur). - Geen zonnebrillen, petten, e.d. - Denk aan voldoende water en zonnebrandcrème bij warm weer!

6 Nieuws uit de groepen Groep 2 Het griezelen zit er op. Maar wat hebben de kinderen genoten van dit thema. Spelen in het huisje van Hennie de heks. Spoken maken, het spokenspel spelen en luisteren naar prentenboeken waar spoken, monsters en heksen in voor kwamen. Ook de eerste periode na de zomervakantie zit er op en de kinderen zijn nu goed aan elkaar gewend. Je merkt dat de groep zich goed gevormd heeft en ieder zijn plekje heeft gevonden. Wij hebben hier ook veel aandacht aan besteed en vinden het fijn om te merken dat dit zijn vruchten afwerpt. Ook vinden we het fijn dat we positieve reacties van ouders krijgen over deze nieuwe groep. Uiteraard blijft dit proces onder onze aandacht en zullen we na de herfstvakantie hier mee door gaan. Na de vakantie gaan we starten met ons nieuwe thema: Kabouters. Hier komt ook zeker de herfst voorbij. Wij hebben al heel veel eikels en kastanjes in de klas, maar misschien gaat u in de vakantie naar het bos. Wellicht kunnen de kinderen zoeken naar mooie (schone) bladeren. Deze mogen de kinderen na de vakantie dan meenemen. Passend bij het thema zullen wij ook een bezoek brengen aan de kinderboerderij waar juf Trudy en juf Petra voor ons het kabouterpad zullen uitzetten. U heeft verdere informatie ontvangen via een digiduif. Inmiddels hebben wij genoeg hulpouders gevonden, alvast bedankt. Wij wensen jullie een heel fijne herfstvakantie! Groep 3 Kinderboekweek We hebben vooral een spannende Kinderboekenweek beleefd. Voor de start was één van de vissen spoorloos verdwenen. De wildste verhalen deden zich te ronde maar na een paar dagen bleek hij zich gewoon verstopt te hebben in één van de ruïnes in het aquarium. Een hele opluchting. Verder hebben de juffen het boek Draak en het boek De gebroeders Grombek voorgelezen. We hebben monsters getekend met wasco en daarna hebben de kinderen er zelf ecoline over geschilderd voor een mooi effect. Tenslotte hebben we nog hele enge boekenleggers geknutseld. Na de vakantie gaan we er nog even erop door en besteden we aandacht aan de lievelingsboeken van de kinderen. Afscheid Julian Vandaag hebben we in de klas afscheid genomen van Julian. Hij gaat verhuizen en daarom ook naar een andere school. Julian we wensen je een heel fijne schooltijd op je nieuwe school en heel veel geluk! Lezen Kern 2 is afgerond en vandaag krijgt uw kind de oefenkampioen mee met daarop de behaalde resultaten: Correct betekent het juist lezen van de aangeboden woorden. Vlot betekent het lezen in de juiste snelheid van de aangeboden woorden.

7 Woensdag zijn we gestart met kern 3. Dit keer vertelt opa aan Kim het verhaal over een keizer die voor elk pijntje of vlekje een dokter laat komen; hij heeft dan ook duizend dokters. Het thema van deze kern is: Hoe voel jij je? en gaat over ziek zijn en weer beter worden. In deze kern leren kinderen onder andere de betekenis van woorden rond ziek zijn, je lijf en gevoelens. De nieuwe letters in kern 3 zijn: d, oe, z, ij, h. In de brief bij kern 2 stond dat kinderen de d soms met de b verwisselen en dat we daarvoor een gebaar hebben aangeleerd (eerst het been (stokje) dan de bal (rondje). Bij de d zit het bolletje aan de andere kant. Hiervoor leren we geen apart gebaar aan. Herfstsignalering Na kern 3 vindt een belangrijk toetsmoment plaats, de zogenaamde herfstsignalering. We toetsen, zoals ook na kern 1 en 2, de kennis van de letters die uw kind heeft geleerd. Deze keer toetsen we ook de kennis van de letters die nog niet zijn aangeboden, maar die uw kind misschien toch al kent. Dit doen we zodat het computerprogramma die extra letters ook kan aanbieden in keuzeoefeningen. Daarnaast toetsen we zoals gewoonlijk hoe goed en vlot uw kind al woordjes kan lezen. Deze keer observeren we voor het eerst ook het leesgedrag bij het lezen van een korte tekst. Ook nemen we een spellingtoets af en een letterdictee (fonemendictee). Samen lezen/ oefenen met lezen Reageer altijd positief op het voorlezen van uw kind, ook wanneer niet alle woordjes vlot of goed zijn gelezen. Geef aan dat u ziet dat uw kind zijn best doet en probeer fouten door uw kind zelf te laten corrigeren. Prijs uw kind ook als het een fout goed corrigeert. Samen met uw kind thuis oefenen met lezen? Kijk dan ook eens op Het tijdschrift dat 100 % aansluit bij Veilig leren lezen. We wensen iedereen een heel fijne en zonnige herfstvakantie! Groep 4 De afgelopen twee weken stonden in het teken van de kinderboekenweek. Tijdens de centrale opening kregen we een zoekboek 'Ik zie ik zie een boek vol griezels'. Het is echt speurwerk om alles op te zoeken (zelfs voor de juffen)! Daarnaast hebben we nog meer spannende en griezelige boeken gelezen. En... we hebben onze eigen collectie leesboeken uitgebreid met nieuwe boeken! Woensdag hebben we met 'boekendans' (een variant op stoelendans) kennis gemaakt met deze nieuwe boeken. Zo hebben we nu (bijna) alle boeken van Spekkie en Sproet, gedichtenbundels, boeken speciaal geschreven voor jongens en boeken voor kinderen met een hoog leesniveau. De boeken werden vol enthousiasme ontvangen! Foto's staan op de Facebookpagina van de school. Lezen blijft een aandachtspunt in de klas. Na de herfstvakantie nemen we bij een deel van de klas een leestoets af. Oefent u thuis mee in de vakantie? De afgelopen weken hebben we vaak coöperatief gewerkt. Dit houdt in dat de kinderen in twee- of viertallen samenwerken aan een opdracht. Dit kan bij rekenen zijn, maar ook bij spelling of taal. Foto's staan op de website van de school. Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie!

8 Groep 5 Uitnodiging Rots en Water training We hebben er alweer twee Rots en Water trainingen opzitten. Onder leiding van Marcel Venis hebben we veel oefeningen uit groep 4 herhaald en nieuwe dingen bijgeleerd. Graag willen wij u uitnodigen om maandag 23 oktober een training bij te wonen en de oefeningen eventueel mee te doen met de kinderen. Opa's en oma's zijn natuurlijk ook van harte welkom! Bij droog weer is de training in het speellokaal aan de Perengaarde van 14:00 uur tot 15:00 uur. Als het regent wordt de training in de hal aan de Nachtegaallaan gegeven. Tafelboekje De kinderen hebben een tafelwerkboekje van de tafel van 8 mee naar huis gekregen. Dit tafelboekje mogen ze in de vakantie maken. Veel oefenplezier! Huiswerk Natuur Dinsdag 24 oktober krijgen de kinderen een samenvatting van Natuur mee naar huis. Ze leren deze samenvatting en kunnen op de achterkant vragen maken om te oefenen. Dinsdag 31 oktober krijgen ze daar een toets over. Nieuwe leerling Na de herfstvakantie komt er een nieuw jongetje in onze groep. Hij heet Kyano. Kyano, van harte welkom in groep 5! Allemaal een hele fijne herfstvakantie toegewenst!! Groep 6a Wat is deze eerste periode snel voorbij gegaan en wat is er veel gebeurd! Er werd in de klas voor alle vakken hard gewerkt en er werd thuis goed geoefend voor de verschillende toetsen. Goed gedaan jongens en meisjes! Naast alle gewone schoolvakken werden de dagen ook nog flink gevuld met andere activiteiten. Zoals de Kerk & Schooldienst, waar groep 6a een gedichtje liet horen en waar ze enthousiast zongen. Er was de sponsorloop met die prachtige opbrengst. We hielden een ontruimingsoefening. De groep wist overigens niet dat het om een oefening ging. Alles verliep op rolletjes en dat is goed om te weten voor als het ooit echt nodig mocht zijn. Wat we natuurlijk niet hopen. Daarna volgde een sportochtend in 010stijl.Wat onwennig, maar zeker geslaagd. In groep 6a werden er enkele medailles veroverd en een mooie beker gewonnen door een mixteam van groep 5 en 6a. Sportief gespeeld en knap gedaan hoor! (Enkele foto`s vindt u in het fotoboek op de site van onze school.)

9 Vervolgens rolden we door naar de week van de pauzehap. Een gezonde pauzehap! Soms wat argwanend bekeken,maar vaak wel geprobeerd. Hé, mueslinotenbrood bleek toch wel lekker. Begin oktober was de opening van de Kinderboekenweek. Dit jaar moest er een soort moord opgelost worden (gruwelijk eng!).de kinderen moesten dagelijks een vraag over kinderboeken beantwoorden, bij een goed antwoord werden er hints gegeven om uiteindelijk de moord goed te kunnen oplossen. Wie zou deze moord op zijn of haar geweten hebben? Tevens was er o.a. een les over het boek Gruwelijk grappige griezelverhalen met daarbij een coöperatieve spelverwerking. Ook hadden we op maandag 9 oktober een gastles over poëzie. De verrassende resultaten hangen in de gang op het prikbord. Komt u ze even lezen? Trouwens, de vitrinekast bij de hoofdingang is tot ongeveer 10 november ook gevuld door groep 6a. Die is zeker de moeite van het bekijken waard. Dus als u tijd heeft om even langs te komen, kunt u èn de kast bekijken èn de gedichten lezen. U bent van harte welkom! Groep 6b Huiswerk/Toetsen maandag 23/10: toets aardrijkskunde blok 1 maandag 23/10: rekenen tafels en deeltafels Na de herfstvakantie zullen wij in de nieuwsbrief NIET meer vermelden wanneer er toetsen zijn. Wij willen de kinderen leren dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor het leren van de toetsen. In de klas hangt de weektaak waarop staat aangegeven wanneer er een toets is. Op het huiswerk zal de datum van de toets komen te staan. Spreekbeurt Maandag 6/11 beginnen wij weer met spreekbeurten. Alle kinderen hebben inmiddels een onderwerp gekozen en een datum afgesproken. De lijst met data en onderwerpen hangt in de klas. Wij wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie! Tot maandag 23 oktober. Groep 7 Afgelopen weken heeft groep 7 veel uitjes rond het thema techniek gehad. Zo is de klas twee keer naar het EIC op de landtong geweest. De eerste keer hebben de kinderen de techniekbus bezocht, waarin ze allemaal technische proefjes en activiteiten konden doen. De tweede keer zijn we in het EIC-gebouw zelf geweest. De kinderen kregen een rondleiding en ze hebben in het laboratorium haargel gemaakt. Dit vonden de kinderen erg leuk! Daarnaast hebben we ook het evenement Tech2do in Spijkenisse bezocht. Dit was een erg leuk en leerzaam evenement. De kinderen hebben op heel veel verschillende manieren kennis gemaakt met techniek. Ook kregen ze nog een leuke goodiebag mee naar huis!

10 De kinderen hebben erg genoten van alle uitjes en de juffen willen de hulpouders die mee zijn geweest heel erg bedanken! Groep 8 Eindelijk vond de ontknoping van het moordspel plaats. Bijna anderhalve week lang waren de kinderen in de ban van de "moord" die op de Nachtegaallaan plaats had gevonden. Regelmatig waren ze bij de crimescene te vinden en hoorden we ze speculeren wie de dader zou kunnen zijn en waarmee deze de moord had gepleegd. Dagelijks werd de rechercheteams (groepjes) een vraag over de Kinderboekenweek voorgelegd en bij goede beantwoording kregen ze een hint m.b.t. de dader en het moordwapen. Alle rechercheteams in de klas hadden uitstekend werk verricht en hadden uiteindelijk de dader ontmaskerd en het moordwapen uitgedokterd. Een woordvoerder van de politie deed via een filmpje de complimenten aan de klas en ze heeft een politiecertificaat ontvangen voor bewezen diensten. Ondertussen hebben de kinderen zich ook verdiept hoe je nu een prentenboek aan de jongsten van de school voor moet lezen. Waar let je dan op? Hoe zouden de kinderen kunnen reageren? Welke vragen zou ik bij het verhaal kunnen stellen? Er zijn tweetallen gemaakt, de boekkeuze heeft plaatsgevonden en maandag na de vakantie dan gaat het ook echt gebeuren... we gaan naar de Perengaarde en voorlezen bij de kleuters!! Niet alleen het voorlezen aan kleuters heeft de afgelopen twee weken de aandacht gehad, maar ook voorlezen aan je eigen klas en leeftijdsgenoten. Erg spannend om te doen! Sommige kinderen hebben voorgelezen om ervaring op te doen, anderen hebben echt meegedaan aan de voorleeswedstrijd. Want de klassenfinalisten mogen door naar de schoolfinale, die vrijdag plaats vindt in de hal. Alle klassen komen luisteren en de juffen van de groepen 5 & 6 zullen de juryleden zijn, zij beoordelen wie als beste heeft voorgelezen. De schoolkampioen mag door naar de regionale ronde. Van onze klas zullen Anoa en Milan meedoen aan die finale en van hieruit wens ik ze alvast veel succes (maar op het moment dat u deze brief leest hebben ze wellicht al gelezen en weten ze wie zich de voorleeskampioen van de school mag noemen ). Per digiduif heeft u gisteren een brief gehad m.b.t. de betalingen voor groep 8. Een aanzienlijk bedrag, waarvan allerlei zaken in groep 8 betaald worden. We denken hierbij niet in de laatste plaats aan kamp, maar ook andere activiteiten zijn in dit bedrag verwerkt alsmede de algemene ouderbijdrage. U mag het bedrag in één keer of in twee of drie termijnen betalen. Mocht u hierover nog vragen hebben, neem dan s.v.p. contact op met juf Xandra. Na de vakantie wordt er in de maand november veel aandacht besteed aan het Voortgezet Onderwijs. We gaan 4 middelbare scholen bezoeken en in de klas praten we er over na en bekijken we welke items een ieder voor zich nu belangrijk vindt om te komen tot een schoolkeuze. Na de vakantie krijgt u verdere informatie hierover en een overzicht van de meedraaidagen. Natuurlijk zit daar ook een verzoek bij voor hulpouders, dus wij hopen dat u in gelegenheid bent en het leuk vindt om de groep te begeleiden of te vervoeren. Rest ons om te zeggen: Fijne vakantie allemaal!

11 Peuteropvang Peuterpalet Vorige week stond in het teken van de Kinderboekenweek met het thema "Gruwelijk eng". We zijn samen met onze stagiaires Kim en Melissa op berenjacht geweest in de gymzaal naar aanleiding van het boek dat in die week, bij ons centraal stond. (Het boek is ook te leen in de bibliotheek: Wij gaan op berenjacht - Michael Rosen) Deze week zijn we gestart met het thema Herfst. We hebben al verschillende herfstvruchten verzameld maar er kan nog veel meer bij. Volgende week is het herfstvakantie, een mooie gelegenheid om samen met uw peuter een boswandeling te maken en herfstvruchten zoals dennenappels, eikels, beukennootjes en (wilde) kastanjes te verzamelen en mee te nemen naar de peuteropvang, zodat we het resultaat na de vakantie kunnen bewonderen en sorteren. Wij wensen de peuters een fijne herfstvakantie toe! BSO Ratjetoe Met het begin van de Kinderboekenweek zijn wij gestart met onze nieuwe thema Griezelen binnen de buitenschoolse opvang. Inmiddels hebben wij diverse boeken met dit thema gelezen, zoals Gruffalo, Kattensoep, Knikkeruil, en nog veel meer. Wij hebben naar de film Gruffalo gekeken. Daarna hebben wij spinnen en vleermuizen gemaakt. Bij de Ratjetoe zijn er weer allemaal nieuwe spellen besteld dus laat het gure herfstweer maar komen! Verder gaan wij in de herfstvakantie verder door met het thema Griezelen en er zullen veel meer leuke en spannende activiteiten volgen. Het programma voor de herfstvakantie is inmiddels klaar. De kinderen hebben zelf hun eigen ideeën voorgedragen zodat het programma een samenstelling is geworden van leuke uitstapjes en activiteiten welke op locatie worden aangeboden. Alle ouders hebben het programma inmiddels ontvangen.

12 Activiteiten in de herfstvakantie Lasergamen Op dinsdag 17 oktober organiseert Team Jeugd een lasergame activiteit.locatie is sporthal de Rozenburcht en de leeftijd voor deze activiteit is 9 t/m 12 jaar. Hier zijn in totaal 40 plekken voor die wij beschikbaar stellen. Er zijn dan ook twee tijdsvakken waar je jezelf voor in kan schrijven: Start: 12:30 uur eind 13:30 uur. 20 plaatsen beschikbaar Start: 13:30 uur eind 14:30 uur. 20 plaatsen beschikbaar Wil jij graag meedoen met dit spannende spel? Mail teamjeugdrozenburg@stichting-push.nl met jouw naam en het tijds vak waar je graag mee wil doen. Een berichtje via Facebook kan ook! Zaalvoetbal Vanaf dinsdag 24 oktober organiseert Team Jeugd ook weer het jaarlijks terugkerende zaalvoetbal. Leeftijd voor deze activiteit is 10 t/m 13 jaar en vind ook plaats in sporthal de Rozenburcht. De activiteit start wekelijks om 16:00 uur en eindigt circa 17:00 uur. Kan jij met een team maken met jongens en / of meiden die de beste is? Schrijf je dan spoedig in en laat Rozenburg jullie skills zien! Bij voldoende inschrijvingen maken wij hier een toernooi van. Wil jij individueel meedoen? Dat kan natuurlijk wel. Wij geven wel de voorkeur aan het opgeven in een team! Meedoen aan deze activiteit kost in totaal 7.50 voor alle weken. Per week betalen kan ook, dit kost je De activiteit loopt tot aan de kerstvakantie en is 8x. Inschrijven doe je via teamjeugdrozenburg@stichting-push.nl of via een berichtje op onze Facebook pagina Op school worden ook formulieren uitgedeeld, deze kun je ook invullen. Deze halen wij vlak voor de vakantie weer op!

13 Inschrijvingsformulier zaalvoetbal Elke dinsdag vanaf 24 oktober van tot uur gaat Team Jeugd een zaalvoetbal activiteit organiseren in sporthal de Rozenburcht voor de leeftijd 10 t/m 13 jaar! Maak een team van minimaal 6 jongens of meiden en meld je aan! Bij genoeg aanmeldingen ( minimaal 4 teams ) kunnen wij een echte zaalvoetbalcompetitie maken! Vul snel je teamnaam en spelers in vóór de herfstvakantie en wij halen dit formulier weer op Teamnaam: Spelersnamen: Hoe kunnen wij jou bereiken?

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 2 5 september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 2 5 september 2017 In deze nieuwsbrief: Studenten Op tijd komen en inloop Uitgaan kinderen 14.15 uur Honden Parkeren brandweer Inschrijven broertjes en zusjes geboortejaar 2016 Sportdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens

Gedrag: Tot 10 tellen. Oudervertelgesprekken. Update leerlinggegevens Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 09 18 december 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 14 oktober 2016 Ma 17 t/m Vrij 21 Ma 24 AGENDA Di 25 Herfstwandeling groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr augustus 2016

NIEUWSBRIEF nr augustus 2016 NIEUWSBRIEF nr. 1 22 augustus 2016 In deze nieuwsbrief: Belangrijke data Informatie personeel Schoolreisje groep 1/2 Sportdag Gymlessen en kledingvoorschriften Mediatoren Kom op tijd S.V.P.! Vreedzame

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 27 september 2018

Nieuwsbrief 6 27 september 2018 Nieuwsbrief 6 27 september 2018 Belangrijke data 03-10 Kinderboekenweek t/m 14-10 15-10 Start herfstvakantie t/m 19-10 24-10 PreHistorisch Dorp groep 5-6 26-10 PreHistorisch Dorp groep 7-8 Bijlagen ALGEMEEN

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl Schooljaar

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 088-1454500 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 12 4 maart 2016 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van tot uur. Activiteitenkalender

Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van tot uur. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 42 Vrijdag 14 oktober 2016 Bieb open op maandag van 14.15 tot 15.00 uur. Activiteitenkalender Vrijdagavond 14 oktober Toneelvoorstelling Niet Pluis over de Kinderboekenweek/projectweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl directie@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.6 13 oktober 2017 19 oktober Inloop kinderboekenweek 14.00 tot 15.00 uur 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 10 november St. Maartenoptocht 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen:

Zonne(blad)wijzer. Wekelijkse nieuwsbrief 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43. Kalender: Bijbelverhalen: 17 oktober t/m 30 oktober 2013 weeknummer 42/43 Kalender: 30-10 Cursus team(leren Analyseren) 31-10 Team vergadering Schoolcommissie overleg Bijbelverhalen: Week 44: 29 oktober-4 november Mozes gaat de

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 756 04-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Bedankt! De Deco commissie heeft er afgelopen week weer voor gezorgd dat de school

Nadere informatie

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij

Schooljaar nummer 2 donderdag 22 september Studiedag team, alle leerlingen vrij VLINDERPOST Nieuwsbrief van RKB De Vlinder Frankrijklaan 2 1966 VD Heemskerk Tel. : 0251 237766 vlinder@tabijn.nl Schooljaar 2016-2017 nummer 2 donderdag 22 september 2016 Agenda: Woensdag 28 sep. Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging

NIEUWSBRIEF MEI Eerste Leidse Schoolvereniging NIEUWSBRIEF MEI 2017 Eerste Leidse Schoolvereniging PC Hooftlaan 12 www.eersteleidseschool.nl T: 0715765266 MR vergaderingen 12 juni 4 juli Beste ouders, verzorgers, Nog 6 weken en het schooljaar zit er

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 3 (7 PAG.) Staking 5 oktober 2017 Beste ouders AGENDA Woensdag 4 okt Kinderboekenweek Donderdag 5 okt Staking School gesloten Vrijdag 13 oktober Weeksluiting Ouders groep 5b Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4

Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Nieuwsbrief groepen 3 week: 4 Wist je dat? - Kern 7 van Veilig Leren Lezen over piraten gaat en we dat thema erg leuk vinden. - Er de afgelopen 2 weken regelmatig lessen uitvielen, omdat we druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen?

Op dit moment hebben 4 ouders zich opgegeven namens de groepen 1/2, 3, 4 en 7. Wie meldt zich nog aan vanuit de andere groepen? Riemslootnieuws 755 29-09-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Panelouders ( laatste oproep) Evenals voorgaande jaren willen we ook dit jaar weer

Nadere informatie

16-10 t/m 20/10 Herfstvakantie. 23/10-24/10 Tafelweek groepen 5 t/m 8 24/10 - Theatervoorstelling groepen 6, 7 en 8. 1/11 - Talenten groepen 1 t/m 8

16-10 t/m 20/10 Herfstvakantie. 23/10-24/10 Tafelweek groepen 5 t/m 8 24/10 - Theatervoorstelling groepen 6, 7 en 8. 1/11 - Talenten groepen 1 t/m 8 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 7 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar!

Nieuwsbrief Nr. 1. Nieuwsbrief. Nieuwe schooljaar! Nieuwsbrief Nr. 1 Belangrijke data 4 september Vergadering Ouder Vereniging 5 september Schoolfotograaf 6 september - Bijeenkomst klankbordgroep 11 september bezoek van de Vogelman Week van 25 september

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen. - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Belangrijke data: - Vrijdag 13 oktober: voorleeswedstrijd groep 5 t/m 8 Jarigen deze week: Deze week zijn er geen jarigen Wieltjesdag: De eerst volgende datum is: - donderdag 19 oktober Kanjerregel volgende

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 02 oktober nr. 04. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 02 oktober nr. 04. Nieuws uit de school 02 oktober 2017 2017-2018 nr. 04 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Versieringen hal: Onze hal ziet er weer prachtig uit. We krijgen veel complimenten hierover van mensen die onze school bezoeken en ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september

22 september Vrijdag 23 september. Maandag 26 september. Dinsdag 27 september. Woensdag 28 september. Donderdag 29 september 22 september 2016 Vrijdag 23 september Maandag 26 september Dinsdag 27 september Woensdag 28 september Donderdag 29 september Vrijdag 30 september Er is volgende week niemand jarig op De Diamant. Locatie

Nadere informatie

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken

Kalender aanvullingen. Dierendag 4 oktober. Huiswerk. Afsluiting Kinderboekenweek 13 oktober. Start gesprekken Tel school: 361357 mail: vlinderhof@obsdevlinderhof.nl 22-09-2017 Kalender aanvullingen Wijziging op de kalender: het verkeersexamen staat op dinsdag 29 mei het is verplaatst naar donderdag 5 april. 12

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie