Info Nr. 1. Start. Dinsdag 22 augustus 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Info Nr. 1. Start. Dinsdag 22 augustus 2017"

Transcriptie

1 Info Nr. 1 Dinsdag 22 augustus 2017 Beste ouders, bij deze de eerste Info van dit schooljaar, met als bijlagen een toestemmingsformulier voor o.a. het plaatsen van foto s op internet, het rooster voor klassendoorbrekend onderwijs in de midden- en bovenbouw, het gym- en zwemrooster, de Schoolreisbrief voor de middenbouw en de uitnodiging voor de opening van dbos. Start Dankbaar dat iedereen veilig en gezond terugkeerde na de vakantie zijn wij gisteren in de groepen begonnen. We heten alle kinderen welkom in hun nieuwe groep en juf Marjolijn van groep 6/8 heten wij welkom op De Vliet. Afgelopen vrijdag hadden we als collega s een studiedag en we kijken terug op een dag in goede sfeer, waarop we volop plannen maakten om er een fijn jaar van te maken voor uw kind. Op de foto ziet u van links naar rechts: meester Gerrit, juf Boukje, juf Monique, juf Anke, juf Diane, juf Jantina en juf Marjolijn. Op de voorste rij: juf Margreet, meester Ruud, juf Jacoline, juf Jetta en juf Marjolein.

2 Goed doel Ook dit jaar willen we sparen voor een goed doel, passend bij de identiteit van De Vliet. U kunt suggesties mailen naar juf Anke tot dinsdag 5 september: a.ende@csgdewaard.nl. In Info 2 zal dan het gekozen spaardoel bekend gemaakt worden. Grote Volksverhuizing Op dins-, donder- en vrijdagmiddag wordt er in andere groepssamenstellingen gewerkt. Dat doen we omdat we vakken geclusterd aanbieden. In de bijlage leest u welke groepssamenstellingen er s middags gemaakt worden. Op de informatieavond krijgt u hier meer over te horen. Voor meer informatie over vakken, methoden en tijden verwijzen wij u naar de schoolgids. Informatieavond Donderdag 31 augustus wordt u verwacht voor de informatieavond. We beginnen om uur samen in de centrale hal, waar de collega s zich aan u voorstellen en ook de Ouderraad, de Medezeggenschapsraad en Kivido zich kort presenteren. Ook wordt iets verteld over de Klankbordgroep en over het verder openstellen van het Ouderportal van ParnasSys. Na de koffie wordt u verwacht in de klas van uw kind, waar u van de leerkracht te horen krijgt hoe uw kind leert en ook hoe wij de afstemming met huis optimaal willen houden. Heeft u meerdere kinderen op school, dan moet u een keuze maken, maar na afloop kunt u een samenvatting bij de leerkrachten van uw andere kind opvragen. Uw aanwezigheid is dringend gewenst! De avond wordt rond uur afgesloten. Zwemmen Anders dan vorig jaar wordt er in groepsverband gezwommen. Er is een 3-wekelijks rooster waarbij de groepen 4/5a, 5b-7 en 6/8 om de beurt zwemmen. Op de kalender kunt u zien welke groep er aan de beurt is op de volgende maandag. Luizenpluis Op de eerste schooldag zijn alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. De Luizenbrigade kon na afloop de school luizenvrij verklaren!

3 Stabilo Om een goed handschrift te bevorderen, schrijven de leerlingen vanaf midden groep 4 met een stabilo pen. De leerlingen krijgen een pen van school. Als de pen kapot gaat of kwijt raakt, kan er via school een nieuwe pen worden aangeschaft. Daarvoor moeten de leerlingen 7,50 mee naar school nemen. U kunt natuurlijk ook zelf een stabilo kopen! Vullingen worden uiteraard in de klassen verstrekt. Ouderhulp en Klusteam Zonder uw hulp zou De Vliet niet goed draaien. Als we ook dit jaar een beroep op u mogen doen, is het gemakkelijk als wij alvast een idee hebben waar wij hulp kunnen vragen. Daarom vragen wij u om via de mail aan mij kenbaar te maken waar uw hulp gevraagd mag worden. Te denken valt aan hulp bij technisch lezen (van uur), de Koningsspeeldag (20 april) en bijzondere activiteiten als feestdagen. We werken sinds vorig jaar met een klusteam. In dit team zitten handige ouders op wie een beroep doen bij klusjes in en rond de school. Ook als u werkt bij een bedrijf dat een schoolgroep voor een excursie kan ontvangen, of als u een beroep uitoefent waar u een gastles over zou willen geven, dan horen wij dat graag! Bijdrage Schoolreisjes In september gaan alle groepen op schoolreis. Van de ouders wordt een bijdrage gevraagd in de onkostenbestrijding. Voor groep 4-6 bedraagt de bijdrage 29,50, (Beekse Bergen + maaltijd). Deze bijdrage kunt u overmaken op rekening nr. NL 42 RABO CSG De Waard inzake St Ouderbijdragen De Vliet met vermelding: schoolreis met daarbij de naam van het kind. De leerlingen van groep 1-3 hopen af te reizen naar Speelvlucht. Voor dit reisje zal achteraf een kleine bijdrage worden gevraagd. Mochten we onverhoopt bij regenachtig weer uitwijken naar een binnenlocatie, dan zijn de kosten nl. wat hoger. Voor de kinderen die op schoolkamp gaan, verloopt op 1 september de tweede termijn. Dan moet het totale bedrag van 100,- overgemaakt zijn naar NL84RABO tnv CSG De Waard, inzake De Vliet ovv Schoolkamp + naam kind. Hulpouders Schoolreis Speelvlucht In de hal van de kleuteringang staat een bord waarop u zich aan kunt melden als hulpouder bij het schoolreisje.

4 Hulpouders Schoolreis Beekse Bergen Door middel van een reply op deze mail kunt u kenbaar maken dat u mee wilt als hulpouder naar de Beekse Bergen. De inschrijftermijn verstrijkt a.s. donderdag. Op vrijdag maken wij een keus uit de ouders die zich aangemeld hebben en maken dat kenbaar via de mail. Bereikbaarheid Als u een nieuw telefoonnummer gebruikt, horen wij dat graag. Zo bent u bereikbaar in het geval dat u nodig bent voor uw kind. Ook nummers van opa s en oma s of andere achterwacht krijgen wij graag van u. U kunt de nummers mailen naar de leerkracht via hun school- adres. U vindt de adressen in de Schoolgids op de website. Wilt u controleren of uw gegevens correct vermeld staan in het Ouderportaal van ParnasSys? Website De website is in onderhoud. We hopen via de website sneller met u te communiceren. U kunt in de tijd dat de website opgebouwd worden, gewoon terecht. Op de website vindt u de schoolgids. Deze wordt niet meer meegegeven met uw kind. Wel krijgt uw kind vandaag een mapje met informatie, waar onder de kalender en een flyer met een korte typering van de Vliet. Binnenkomen en uitgaan onderbouw Heeft u een kind in groep 1, 2 of 3? Dan vinden wij het heel fijn als u meeloopt met uw kind de klas in. Zo zijn de lijntjes kort en bent u goed betrokken op het werk van uw kind. De leerkracht is er voor een kort praatje en wilt u de juf uitvoeriger spreken, dan kan dat na schooltijd. Wilt u wachten tot de leerkracht in de klas aanwezig is? Dat is op de ochtend en de middag 10 minuten voor aanvang van de lessen, dus resp uur en uur. Bij het ophalen van uw kind vragen wij u om het speelgoed dat langs de muur staat geparkeerd, niet te laten gebruiken door jongere broertjes of zusjes. Graag willen wij het met het uitgaan van de school overzichtelijk houden en dat is met spelende 2- en 3-jarigen moeilijk. Ook vinden wij het fijn als uw kind na het ophalen van het fietsje of stepje uit het fietsenrek gelijk het plein verlaat. Het rondjes fietsen op het plein zorgt voor gevaarlijke situaties.

5 Opening dbos Met trots nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de opening van de eerste dbos in de Hoeksche Waard op woensdag 30 augustus. In de bijlage zijn de tijden vermeld en kunt u het programma lezen. Tijdens deze ochtend staat er ook een boekenkraam waar u nieuwe leesboeken kunt kopen. Wellicht een mooi cadeau, passend bij het thema (voor)lezen! We hopen op uw komst! Wat uitleen van boeken betreft; voor de vrijdagen zijn er voldoende aanmeldingen, maar wij kunnen hulp gebruiken op de maandagen. U kunt u opgeven bij juf Anke: a.ende@csgdewaard.nl Schoolmelk U kunt via Campina Schoolmelk melk bestellen voor de ochtendpauze of voor de lunchpauze. U kunt een aanmeldingsformulier bij juf Diane krijgen. Inleveren rapport Graag ontvangen wij het rapport van uw kind retour. Als uw kind in groep 1 of 2 zit en het heeft voor de zomervakantie een plakboek meegekregen, dan zien wij het plakboek ook graag terugkomen! Alvast bedankt! (geen) Actie Kinderzegels De Vliet gaat om het jaar mee doen met de Actie Kinderzegels. Dit jaar doen wij niet mee. Gebedskring Op donderdag 19 september komt de gebedskring voor het eerst bijeen in de personeelskamer. Van harte uitgenodigd. In Vliet Info 20 kunt u teruglezen waar wij voor bidden. Plan van Aanpak Onze school participeert in een werkgroep van de PO-raad Goed Worden, Goed Blijven. De directies van scholen ontmoeten elkaar en leren (van elkaar) om het onderwijs op een hoger peil te brengen of op peil te houden! Wij zijn zo eigenwijs om onszelf tot de tweede categorie te rekenen, maar wij willen wel goed blijven! Met het team hebben wij op de studiedag van afgelopen vrijdag een ambitieus Plan van Aanpak geadopteerd. In dit Plan van Aanpak wordt onder andere de Klankbordgroep, de klassenbezoeken van en door collega s en de inzet van een leraar-ondersteuner genoemd. U bent uitgenodigd om eens binnen te lopen bij het spreekhalfuur van meester Ruud op de donderdagen van uur.

6 Leraar-ondersteuning Vandaag is Corrie Sonneveld aan de slag gegaan als leraar-ondersteuner van groep 4/5a. Juf Corrie is ambulant begeleider vanuit ons Samenwerkingsverband en is elke dinsdag en donderdagmiddag aanwezig om de leerkracht te ondersteunen door te werken met kleine groepjes leerlingen met een zorgvraag. Juf Corrie heeft een aanstelling die loopt tot 1 januari a.s. Moniek Overvoorde is als ambulant begeleider van Levi Westdijk ook beschikbaar voor andere kinderen van groep 6/8. Juf Jantina, onze Intern Begeleider zal dit jaar ook de meerbegaafde leerlingen coachen die werken aan projecten. Zo ondersteunt zij ook de leraren bij het bieden van zorg. Agenda augustus en september Di 23/ Kampvergadering kampouders Wo 24/ Afscheid OR-leden OR Ma 28/ Zwemmen 4/5a Ma 28/ Schoolpleinvergadering commissie Wo 30/ Opening dbos 1-8, ouders 1-8 Wo 30/ Kampvergadering kampouders Wo 30/ Ouderraadsvergadering OR Do 31/ Bezoek Directeur Onderwijs 1-8 Do 31/ Informatieavond ouders 1-8 Do 01/ Informatieavond ouders 1-8 Ma 04/ Zwemmen 5b/7 Di 05/ Info 2 ouders 1-8 Wo 06/ Vertrek naar kamphuis 7 en 8 Wo 06/ Schoolreis naar Speelvlucht 1-3 Do 07/ Schoolreis naar de Beekse Bergen 4-6 Vr 08/ Verwachte thuiskomst schoolkamp 7 en 8 Ma 11/ Zwemmen 6/8 Di 12/ Leerlijngesprekken ouders 8, 8 Wo 13/ Klankbordgroep KBG Wo 13/ Medezeggenschapsraadvergadering MR Di 14/ Leerlijngesprekken ouders 8, 8 Ma 18/ Inloopkwartier en koffie drinken ouders 1-8 Ma 18/ Zwemmen 4/5a Di 19/ Info 3 ouders 1-8 Di 19/ Gebedskring ouders 1-8 Ma 25/ Zwemmen 5b/7 Di 26/ Studiedag Goed Worden, Goed Blijven staf Met vriendelijke groet, namens de collega s, Ruud Vogel

Klassenverdeling. Veranderingen

Klassenverdeling. Veranderingen Info Nr. 21 Dinsdag 26 juni 2018 Beste ouders, bij deze Info 21. In deze Info het rooster met de verdeling van de groepen voor volgend jaar. Omdat de leerlingen van de huidige groep 3 opgesplitst worden

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 14. Als bijlagen de huiswerklijn van De Vliet en een flyer van RHO Toneel. De Vliet dubbel in de prijzen

Beste ouders, bij deze Info 14. Als bijlagen de huiswerklijn van De Vliet en een flyer van RHO Toneel. De Vliet dubbel in de prijzen Info Nr. 14 Dinsdag 6 maart 2018 Beste ouders, bij deze Info 14. Als bijlagen de huiswerklijn van De Vliet en een flyer van RHO Toneel. De Vliet dubbel in de prijzen Gisteren viel ons een mooie verrassing

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

dbos Wel het doel, niet het middel

dbos Wel het doel, niet het middel Info Nr. 8 Beste ouders, bij deze Info 8. Dinsdag 5 december 2017 dbos Het is u vast niet ontgaan, De Vliet heeft er een bibliotheek op school bij! Vanaf september zijn we van start gegaan in een lokaal

Nadere informatie

Terugblik. Versterken didactiek van de leerkrachten. Tijd voor coaching meer-/en hoogbegaafden tijdens zelfstandig werken aan de weektaak

Terugblik. Versterken didactiek van de leerkrachten. Tijd voor coaching meer-/en hoogbegaafden tijdens zelfstandig werken aan de weektaak Info Nr. 22 Dinsdag 3 juli 2018 Beste ouders, bij deze de een na laatste Info van het schoolar. Volgende week zal nog een nabrandertje verzonden worden. Als bijlage een flyer van de Vakantie Bijbel Week.

Nadere informatie

Vragenlijst veiligheid voor ouders

Vragenlijst veiligheid voor ouders Info Nr. 16 Dinsdag 3 april 2018 Beste ouders, bij deze Info 16. In deze Info stelt onze nieuwe collega zich voor: juf Agnes, die vanaf volgende week aan groep 1/ 2 wordt toegevoegd, omdat deze groep met

Nadere informatie

Pax Kinderhulp. Klassenverdeling

Pax Kinderhulp. Klassenverdeling Info Nr. 21 Dinsdag 5 juli 2016 Geachte ouders, bij deze de laatste Info. Voor de laatste keer de klassenverdeling, voor de puntjes op de i. Als bijlage bij deze Info krijgt u van de Ouderraad informatie

Nadere informatie

Reminder: Goed doel. De leerlingraad heeft gekozen voor een actie van Edukans. We gaan geld bijeen brengen voor het Aan-het-werk-fonds:

Reminder: Goed doel. De leerlingraad heeft gekozen voor een actie van Edukans. We gaan geld bijeen brengen voor het Aan-het-werk-fonds: Info Nr. 6 Dinsdag 7 november 2017 Beste ouders, bij deze Info 6. Als bijlagen informatie over het schoolontbijt van a.s. vrijdag, over het schoolfruit, dat vanaf volgende week geleverd wordt en over de

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Dinsdag 24 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 5. Als bijlage een flyer van Maatschappelijk Werk Kwadraad over gescheiden opvoeden.

Dinsdag 24 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 5. Als bijlage een flyer van Maatschappelijk Werk Kwadraad over gescheiden opvoeden. Info Nr. 5 Dinsdag 24 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 5. Als bijlage een flyer van Maatschappelijk Werk Kwadraad over gescheiden opvoeden. Goed doel De leerlingraad heeft gekozen voor een actie

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 9 - Juni 2019 NIEUWSBRIEF Pinksteren en Suikerfeest Pinksteren en het Suikerfeest zijn beide feesten van verbondenheid, ook over de grenzen van de eigen geloofsgemeenschap heen.

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje!

Op maandag, dinsdag en donderdag moeten alle leerlingen zelf zorgen voor een lunchpakketje! Infobrief nummer 20, 2016-2017 AGENDA Ma. 10-07-2017 Di. 11-07-2017 Potje Wo. 12-07-2017 Ochtendprogramma tot 12.00 uur GEKKE HAREN DAG Do. 13-07-2017 13.15 uur eiergooikampioenschappen De Borgwal Daltonbasisschool

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N

I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 30 augustus I N F O 1 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N 2 018 IN DEZE INFO BELANGRIJKE DATA Schoolreisjes Informatie-avonden Even voorstellen Juf Gonnie Op tijd! Theater- en museumbezoek De Vreedzame

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Piramidepost 21 oktober 2014

Piramidepost 21 oktober 2014 Piramidepost 21 oktober 2014 Data Activiteit Bestemd voor Woensdag Start schoolreisje naar Texel Groepen 8 22 oktober Vrijdag Kledingbeurs (14.00 15.15) Alle ouders / verzorgers 24 oktober Laatste dag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019

Trefwoord Dringende oproep : Klaar-overs nodig! Fotograaf foto's schoolfoto's Koffie-uurtjes voor ouders NR september 2019 Trefwoord De komende weken is het thema Plaatsmaken. Het gaat in dit thema over plekken inpikken en anderen plekken gunnen, maar ook over beste plekken en wat je daarvoor over hebt. In de eerste week onderzoeken

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar

Kalender Koningin Wilhelminaschool. Schooljaar Kalender Koningin Wilhelminaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Koningin Wilhelminaschool Frederik Hendrikstraat 39 8606 EG Sneek Telefoon: 0515-412819 Website: www.wilhelminaschool-sneek.nl Schooldirecteur:

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

WeekBlad 41. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed.

WeekBlad 41. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed. Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Nog een week naar school, dan is

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen!

Startbrief voor Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Startbrief voor 2016-2017 Afgelopen maandag zijn we het nieuwe schooljaar ingesprongen met meester Bas en juf Ellen! Pagina 1 van 8 Welkom! Deze week is de eerste schoolweek voor Tim Harmsen en Jelte Bremmer.

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( )

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) 1920-01 (28-08-19) 19-30 augustus Gouden Weken 29 augustus ontruimingsoefening 04 september kennismakingsavond in alle groepen 11 september CJG bij ons op school (8.25u-8.45u) Beste allemaal, Nieuws van

Nadere informatie