mediakit editie maart 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "mediakit editie maart 2010"

Transcriptie

1 mediakit editie maart 2010

2 Algemene informatie: Meer dan 70 bestemmingen Ruim passagiers per jaar 31 vliegtuigen, Boeing en Vanaf Schiphol en regionale luchthavens Meeste passagiers tijdens de zomer Gemiddelde vluchtduur 2 uur Adverteren bij transavia.com transavia.com transavia.com verzorgt jaarlijks meer dan vluchten naar ruim 70 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse-Zeegebied. We vervoeren jaarlijks ruim passagiers. transavia.com heeft een goede en betrouwbare naam in Nederland en een hoge merkbekendheid. transavia.com staat voor goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. In januari 2009 is transavia.com door de reisbranche uitgeroepen tot de beste low cost- en chartermaatschappij. Sinds 2005 is transavia.com de beste low costmaatschappij. Een resultaat waar we trots op zijn. Onze producten worden rechtstreeks verkocht via internet en telefoon. Daarnaast is transavia.com leverancier voor vrijwel alle grote Nederlandse touroperators. Waarom adverteren bij transavia.com transavia.com is hét Nederlandse low cost/low fare reismerk voor Europa, met een breed en actueel aanbod op het gebied van reizen en reisgerelateerde producten en een enthousiaste en betrokken benadering. transavia.com heeft een betrouwbare en goede naam als luchtvaartmaatschappij en ontwikkelt zich voortvarend tot een sterk Nederlands reismerk, waaraan inmiddels veel gerenommeerde partners graag hun naam verbinden. Onze vloot behoort tot de modernste van Europa. Onze passagiers vormen een aantrekkelijke doelgroep met een bovengemiddelde koopkracht.

3 winter lente zomer herfst Statistieken Geslacht Man 46% Vrouw 54% Leeftijd < 20 jr 4 % jr 1 6 % jr 24% jr 22% jr 2 1 % > 61 jr 1 3 % Reden van reizen Zakelijk 1 0 % Privé: vakantie 76 % Privé: bezoek aan familie en kennissen 1 4 % Passagiersprofiel HBO+ 59% Nationaliteit Nederland 89,0% Engeland 0, 2% Duitsland 0, 3% Belgie 0,7 % Frankrijk 0, 4% Italie 0, 8% Spanje 2, 1 % Portugal 0, 2% Overig binnen Europa 6, 3% Passagiersprognose September Oktober November December Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus

4 Vliegtuigbestickering Tarieven : ,- per maand Productiekosten: op aanvraag Deel van de romp: in overleg transavia.com is trots op haar moderne vloot met uitstekend onderhouden vliegtuigen. Wij weten dat onze opvallende en eigentijdse huisstijl op de Boeing s in belangrijke mate bijdraagt tot de overtuigende van ons merk in Europa. In de lucht en op de grond. Vliegtuigbestickering Voorbeeld van een vliegtuig gedecoreerd met het beeldmerk en de kleuren van T-Mobile. Een commerciële uiting in gigantische dimensies onder de aandacht brengen. Dat kan als u kiest voor de romp van onze vliegtuigen. Een imposanter medium dan de gestroomlijnde romp van een Boeing bestaat eenvoudigweg niet. transavia.com kan hier slechts onbescheiden over zijn: onze toestellen zijn de ultieme drager van uw huisstijl of reclameboodschap. Wie voor dit medium gaat of beter gezegd: durft te kieze beschikt over zijn eigen vliegtuig of vliegtuigen. Het is dé kans eens letterlijk een gevleugelde uitspraak te doen en een promotiecampagne op de overrompelende wijze onder de aandacht te brengen van de consument of zakenrelaties. De attentiewaarde kan verder worden versterkt door de promotie-actie crossmediaal uit te bouwen, waarbij ook de andere promotimogelijkheden van transavia.com ingezet kunnen worden. Denk aan: onboard entertainment, headrest covers, sampling en flyers. Instrumenten die we in deze brochure nader toelichten. Een sprekend voorbeeld van een geslaagde crossmedia campagne is de actie die transavia.com met Cosmo Hairstyling ontwikkelde. Naast rompbestickering, waarbij een groot gedeelte van de romp *) gedecoreerd werd met het beeldmerk en de kleuren van Cosmo Hairstyling, koos Cosmo Hairstyling ook voor sampling en een onboard commercial. transavia.com heeft de promotionele impact van vliegtuigbestickering uitvoerig onderzocht. Op grond van deze bevindingen kunnen we het rendement van dit communicatiemiddel voor iedere klant optimaliseren. *) Maatvoering geschiedt in overleg met transavia.com en dient afgestemd te zijn op de veiligheidseisen die voor de luchtvaart gelden.

5 Onboard Video Periode: 1 april, 1 juli, 1 oktober, 1 januari +/- 30 sec.: 1 juli: ,- 1 april, 1 oktober en 1 januari: ,-prijzen voor outen inboundvluchten Onboard Audio Periode: 1 april, 1 juli, 1 oktober, 1 januari Op al haar vluchten biedt transavia.com de passagiers een gevarieerd audio- en videoprogramma, met o.a. speelfilms, comedies en cartoons. Alsmede muziek van een aantal bekende Nederlandse radiostations, jazz en een programma exclusief voor kinderen. Onboard entertainment +/- 30 sec.: 1 juli: ,- 1 april, 1 oktober en 1 januari: 7.500,- prijzen voor out- en inboundvluchten Elke passagier op een vlucht van transavia.com heeft toegang tot een uitgebreid audio-aanbod. Door een oortelefoontje in de armleuning te pluggen, kan iedereen zijn of haar favoriete kanaal kiezen. Via dit systeem wordt ook het geluid van videoprogramma s weergegeven. Middels de 8 overhead monitoren kunnen de reizigers ongestoord van de videoprogramma s genieten. Het audio- en videokanaal van het onboard entertainmentsysteem hebben bewezen bij uitstek geschikt te zijn om commerciële boodschappen te presenteren. Ook uw boodschap. Immers, de passagiers gebruiken de audio- en videokanalen intensief omdat zij deze vormen van afleiding als bijzonder aangenaam ervaren. Audio- en videocommercials blijken boven de wolken een extra hoge attentiewaarde te hebben, omdat zij - anders dan thuis niet weggezapt kunnen worden. Bovendien zijn vliegtuigpassagiers minder snel afgeleid. Vanzelfsprekend kunt u de impact van uw audio- of videocommercial extra vergroten door deze te combineren met bijvoorbeeld een samplingactie, een advertentie in de Flyer en/ of bedrukking van de headrestcovers.

6 Headrestcovers 0,13 kosten 0,01 productiekosten per headrestcover Specificaties: oppervlak van 170 x 70 mm achterop de stoel transavia.com voorziet al haar vliegtuigstoelen van headrestcovers. Met uw tekst of logo op deze covers heeft u een opvallend middel om de merkbekendheid van uw producten of diensten te vergroten. Headrestcovers 0,14 transavia.com heeft reeds lang geleden de communicatieve kracht van de headrestcover ontdekt. De papieren tissues die de hoofdsteunen bedekken, bieden flexibele en representatieve mogelijkheden om bijvoorbeeld een logo te printen. De kracht van de herhaling garandeert een hoge attentiewaarde. Het is alleen mogelijk om op de achterzijde van elke passagiersstoel een logo of boodschap te tonen. De headrestcover loopt over de hoofdsteun door naar de achterkant van de stoel. Een uiting op dit deel van de cover kan daardoor niet aan de aandacht van de passagier op de volgende rij ontsnappen. De contactkans is dus 100%.

7 Sampling 0,18 (excl. handling en sample) 0,18 Specificaties: Aan te leveren i.o.m. transavia.com, verpakt in handzame dozen (max formaat: 35 x 25 x 25 cm) Sampling in stoelzak 0,19 per passagiers Specificaties: Aan te leveren i.o.m. transavia.com, verpakt in handzame dozen (max formaat: 35 x 25 x 25 cm) Iedereen is altijd in voor een cadeautje. Ook in de lucht is een aardige attentie welkom. Een vliegreis biedt de ideale context om met sampling exclusieve aandacht te vragen voor uw producten of diensten. Sampling Het is een beproefd en bewezen marketing instrument: het uitdelen van samples. En het effect dat sampling acties bij consumenten sorteert, overtreft vaak de stoutste verwachtingen. Ons cabinepersoneel zorgt ervoor dat de aandacht voor uw gratis attentie tijdens de vlucht maximaal is. Snoepgoed, drinks, Maar ook non-food monsters, boekjes, CD-roms, (antwoord-) kaarten. De mogelijkheden zijn eindeloos. In ieder geval bent u er zeker van dat uw product met plezier en interesse zal worden ontvangen, bekeken en eventueel geproefd. transavia.com kent twee soorten sampling: actieve en passieve sampling. Bij actieve sampling reikt het cabine-personeel de producten persoonlijk aan de passagiers uit. Eén voor één, met aandacht en een vriendelijke glimlach. Bij passieve sampling is de sample voorafgaand aan de vlucht in de stoelzakken geplaatst en vindt de passagier de attentie nadat hij of zij is gaan zitten.

8 De Flyer is hét onboard shopping magazine van transavia.com. Dit magazine inspireert veel passagiers tot een impulsaankoop. Van iets lekkers tot een flesje parfum of een presentje voor de thuisblijvers. Daarnaast is er aanvullende informatie over het onboard audio- en videoprogramma in opgenomen. Flyer Verschijningsdatum: 1 april, 1 juli, 1 oktober, 1 januari Formaat: 20 x 20 cm. Distributie: aan boord Taal: Nederlands Jul-aug editie: 1/ ,- ½ 3.200,- Overige edities: 1/ ,- ½ 2.200,- Cover 4 toeslag 40 % Flyer De handzame Flyer van transavia. com verschijnt elke drie maanden. De informatie is overzichtelijk gepresenteerd: een ruim en divers aanbod dranken,- dorstlessers en versnaperingen voor de kleine en grotere trek. een overzicht van producten die de vliegreis extra veraangenamen. een compleet aanbod van gezelschapsspelen, games, boeken en tijdschriften. In deze rubriek is ook de extra informatie over het onboard audio- en videoprogramma opgenomen. uiteenlopende artikelen die tijdens de vakantie of zakenreis goed van pas kunnen komen. een gevarieerd assortiment luxe presentjes voor de thuisblijvers of de passagiers zelf. Aanlokkelijke fotografie en een overzichtelijke en uitnodigende opmaak bieden een uitgelezen kans om uw producten uitermate goed onder de aandacht te brengen. Collier. Omdat het cabinepersoneel van Necklace. transavia.com de Flyer aan elke passagier persoonlijk overhandigt, wordt On board 100 % attentie gerealiseerd. En met een commercial Armband. op het onboard Bracelet. video systeem In shops wordt 55,00 nog eens extra aandacht gevraagd On board voor de Flyer. Ook voor u is dit dé kans om uw producten te promoten. 45, 00 In shops 45,00 35, 00

9 Cirm Cross media

KassaProfit. K assabon reclame

KassaProfit. K assabon reclame 1 KassaProfit K assabon reclame Hoe werkt het? KassaProfit maakt het voor lokale en regionale ondernemers mogelijk om tienduizenden potentiële klanten te bereiken. We bedrukken de lege ruimte achterop

Nadere informatie

Thomas Cook Airlines Belgium Inflight Magazine. Mediakit 2016

Thomas Cook Airlines Belgium Inflight Magazine. Mediakit 2016 Thomas Cook Airlines Belgium Inflight Magazine Mediakit 2016 Media-informatie: Uw doelgroep staat op u te wachten, helemaal in vakantiestemming. Deskundige piloten, betrouwbare vliegtuigen, kwalitatieve

Nadere informatie

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014

VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 DE SPONSOR, OPENING VAN ADVERTENTIE JE STUDIEJAAR & STANDHOUDER MOGELIJKHEDEN VRIJDAG 05 SEPTEMBER 2014 ACKU CULTUURBURO POSTBUS 13336 // 2501 EH DEN HAAG 070 44 58 885 // 070 31 20 585 WWW.ACKU.NL //

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers OPLAGE MAGAZINE In print 24.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 18.000 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 14.000 abonnees Website 56.000 bezoeken en 28.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL

Nadere informatie

Website Products4Engineers.nl 2009 2009

Website Products4Engineers.nl 2009 2009 Website Products4Engineers.nl 2009 2009 TOPBANNER Een Topbanner is de horizontale paginabrede advertentie die boven aan de pagina wordt getoond. Door zijn grote oppervlakte heeft de banner een hoge attentiewaarde

Nadere informatie

ACSI FREELIFE FACTSHEET 2019

ACSI FREELIFE FACTSHEET 2019 ACSI FREELIFE FACTSHEET 2019 ACSI TOTAALCIJFERS MAGAZINE + GIDS + SITE + APP + SOCIAL + BEURS > 21.000.000 WEBBEZOEKEN 700.000 GIDSEN IN 2018 >3.700.000 APP-GEBRUIKERS 14 TALEN OVERVIEW

Nadere informatie

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden.

Business-to-busines bieden wij verschillende mogelijkheden. 1 Promotie mogelijkheden Noorderslagweekend 2007 Op 11, 12 en 13 januari 2007 vindt in Groningen het Eurosonic/Noorderslag festival plaats. Dit is dè kans om meer dan 220 bands en acts te bekijken en de

Nadere informatie

Welkom bij Youropi.com

Welkom bij Youropi.com Welkom bij Youropi.com Youropi.com is jouw online city guide. Sinds november 2007 is de website live en kun je er over meer dan 75 steden informatie vinden. Of het nu gaat om een middagje shoppen in Maastricht

Nadere informatie

HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND.

HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND. Brochure HET BESTE EN MEEST INNOVATIEVE LED SCHERM VAN NEDERLAND. eelco bos Pierluigi Jorritsma Jouw boodschap verdient het om gezien te worden. LEDImpact kan dit voor je regelen. Met onze LED schermen

Nadere informatie

Tarievenkaart 2016. www.scheepvaartkrant.nl

Tarievenkaart 2016. www.scheepvaartkrant.nl Tarievenkaart 2016 www.scheepvaartkrant.nl De Scheepvaartkrant is hét tweewekelijks onafhankelijk vakblad voor de Rijn-, binnen-, passagiers- en kustvaart, scheepsbouw en toeleveringsbedrijven etc. De

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 20%

Oplage: exemplaren Verschijning: 4 keer per jaar. Full Colour 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina Toeslag cover 2, 3 en 4 20% ARTS IN SPE Redactionele formule Verspreidingsgegevens Arts in Spe is een onafhankelijke studentenuitgave (blad, website, nieuwsbrieven, social media) van Medisch Contact. Het magazine met veel human interest

Nadere informatie

Youropi.com Mediakit 2011

Youropi.com Mediakit 2011 Youropi.com Mediakit 2011 Q2-2011 2 Inhoudsopgave Introductie 3 Introductie Youropi.com 3 Youropi.com facts en bezoekers 4 Boekingsboxen 5 P.O.I. Boekingsbox 5 Boekingsbutton 5 Boekingsbox links 5 Boekingsbox

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

0-1.000 mm 0,78 per mm. 1.000-2.500 mm 0,67 per mm. 2.500-5.000 mm 0,60 per mm. 5.000-10.000 mm 0,52 per mm. 10.000-15.

0-1.000 mm 0,78 per mm. 1.000-2.500 mm 0,67 per mm. 2.500-5.000 mm 0,60 per mm. 5.000-10.000 mm 0,52 per mm. 10.000-15. Tarieven 2014 De Scheepvaartkrant verschijnt elke veertien dagen in een oplage van ruim 26.000 exemplaren met abonnees in binnen- en buitenland en geselecteerde verspreidingspunten langs de internationale

Nadere informatie

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden

Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl. Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden Unieke website per object www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.eu/voorbeelden OVER HOMESHOW HomeShow biedt een uitgelezen kans om objecten -online- optimaal te presenteren.

Nadere informatie

*Thema s 2010. Vraagt u ons naar de specifieke promotionele mogelijkheden in onze nieuwsbrieven, specials of themanummers. www.hifi.

*Thema s 2010. Vraagt u ons naar de specifieke promotionele mogelijkheden in onze nieuwsbrieven, specials of themanummers. www.hifi. Internetconcepten HiFi.nl b2b.hifi.nl Muziek.nl High Fidelity Discs AV & Domotica SAVA-Award Nieuwsbrieven HiFi-zine HiFi.nl B2B AV & Domotica e-zine Muziek.nl e-zine High Fidelity Discs e-zine Partner-

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

10 X meer opvallen met uw reclameactie

10 X meer opvallen met uw reclameactie 10 X meer opvallen met uw reclameactie Inhoud Tip 1. Wees er op tijd bij. (Of wees eigenlijk een beetje te vroeg ) 3 Tip 2. Zorg voor stopping power 3 Tip 3. Houd het simpel en rustig 4 Tip 4. Personaliseer

Nadere informatie

Introductie. Maak kennis met NGN

Introductie. Maak kennis met NGN Introductie NGN staat voor Next Generasian News en is het nieuwe online en offline platform voor de Aziatische jongeren in Nederland. NGN is een Nederlandstalige krant voor Aziatische jongeren van 15 t/m

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie

OPTIMAAL COMMUNICEREN MET DE BEZOEKERS?

OPTIMAAL COMMUNICEREN MET DE BEZOEKERS? OPTIMAAL COMMUNICEREN MET DE BEZOEKERS? 23, 24 & 25 januari 2019 Jaarbeurs Utrecht +31 (0)40-208 60 00 info@vakbeursfacilitair.nl @beursfacilitair www.vakbeursfacilitair.nl www.vakbeursgebouwbeheer.nl

Nadere informatie

Advertentie mogelijkheden

Advertentie mogelijkheden 2018 Advertentie mogelijkheden is overal! tv www.penny.nl Advertentie mogelijkheden 2018 is al veertig jaar jaar hét blad voor de paardengek. Ieder jaar 26 edities die Tweewekelijks verschijnen. De Penny

Nadere informatie

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.

REDACTIONELE FORMULE OPLAGE MAGAZINE ONLINE BEREIK SOCIAL MEDIA. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3. OPLAGE MAGAZINE In print 3.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 3.800 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 3.500 abonnees Website 27.000 bezoeken en 9.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Uw product onder de aandacht brengen

Uw product onder de aandacht brengen De Computerdienst is computerbegeleiding in de breedste zin van het woord. Gaat het nu om het leren gebruiken van uw computer of heeft uw computer het begeven en moet deze gerepareerd worden? Wij verzorgen

Nadere informatie

KLEIN WONEN. ,,Tienduizenden mensen willen in een tiny house wonen! MAGAZINE. 1 op 3 huurders in voor klein huis. Bouwbedrijven op kleine -toer

KLEIN WONEN. ,,Tienduizenden mensen willen in een tiny house wonen! MAGAZINE. 1 op 3 huurders in voor klein huis. Bouwbedrijven op kleine -toer HÉT DIGITALE TIJDSCHRIFT VOOR LIEFHEBBERS VAN KLEIN WONEN MEDIAKAART 2019 KLEIN WONEN MAGAZINE,,Tienduizenden mensen willen in een tiny house wonen! Pionier Marjolein Jonker 1 op 3 huurders in voor klein

Nadere informatie

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized Informatie & Tarieven 2013 competities magazines webinars websites boeken events e-zines get elektorized The world s most comprehensive platform for electronics professionals with a passion Elektor is

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2014 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

Hoe de reiservaring voor onze passagiers verbeteren? En hoe houden we dat binnen een aanvaardbaar budget?

Hoe de reiservaring voor onze passagiers verbeteren? En hoe houden we dat binnen een aanvaardbaar budget? Hoe de reiservaring voor onze passagiers verbeteren? En hoe houden we dat binnen een aanvaardbaar budget? Breng het voertuig online 1. Draadloos internet aan boord 2. Herevalueer de schermen reeds aanwezig

Nadere informatie

Brochure adverteren op bierviltjes landelijk 2009

Brochure adverteren op bierviltjes landelijk 2009 Brochure adverteren op bierviltjes landelijk 2009 Lubben Design Burchtstraat 6a 9711 LT Groningen Tel: 050 7506341 www.lubbendesign.nl Innovatief adverteren op effectieve wijze Studenten of dertigers?

Nadere informatie

TUI BELGIË. Bedrijfsvoorstelling 2019

TUI BELGIË. Bedrijfsvoorstelling 2019 TUI BELGIË Bedrijfsvoorstelling 2019 INHOUD TUI GROEP, 'S WERELDS GROOTSTE TOERISMEGROEP WAARDEN VAN TUI TUI GROEP, DRIE REGIO'S TUI BELGIË: - TUI TOUR OPERATOR - TUI RETAIL - TUI FLY 2 TUI GROEP 'S WERELDS

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact Behoefte aan meer 25 Klant centraal Inspelen op uw behoefte Uw mediabehoefte staat bij Rodi Media centraal. Met Meer Media kunt u meer dan alleen een advertentie plaatsen, krant drukken of drukwerk verspreiden.

Nadere informatie

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020

EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 EXPOSURE & ACTIVATIE SEIZOEN 2019/2020 HET PARKSTAD LIMBURG STADION Op 15 augustus 2000 worden de poorten van het multifunctionele Parkstad Limburg Stadion voor het eerst geopend. Het stadion is tot op

Nadere informatie

Media brochure Alles wat u zou moeten weten om te adverteren in MONUMENTAAL

Media brochure Alles wat u zou moeten weten om te adverteren in MONUMENTAAL Media brochure Alles wat u zou moeten weten om te adverteren in MONUMENTAAL Advertentie tarieven, aanleverspecificaties en bedrijfsprofielen Monumentaal Magazine Nieuwsbrief en Banners Website Monumentaal

Nadere informatie

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie.

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie. ZIEN - Ondernemen in het Westland INFORMATIE PROFESSIONELE UITSTRALING ONLINE BEREIK DOOR MIDDEL VAN SOCIAL MEDIA PERSOONLIJK ADVIES/ONTWERP Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail

Nadere informatie

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven.

Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Media tarieven 2019 Alkmaar Marketing Alkmaar Marketing is de citymarketingorganisatie voor Alkmaar en omgeving. Alkmaar Marketing verbindt bezoekers, bewoners en bedrijven. Hoe? Door Alkmaar te promoten

Nadere informatie

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep.

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep. De seizoenskalender van Uitgaanspunt verschijnt huis-aan-huis bij het aanbreken van het nieuwe seizoen. De kalender is dubbelzijdig bedrukt op 170 grams papier in het formaat 'A3 gevouwen naar A4'. Wéét

Nadere informatie

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V.

VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. VLAGGENINDUSTRIE GRONINGEN B.V. 2015 Vlaggenindustrie Groningen bv staat voor: innovatief, vooruitstrevend, kwalitatief hoog niveau, concurrerende prijzen en snelle levertijden. Bovendien werken we met

Nadere informatie

Media brochure MEDIA BROCHURE Print en digitale media. Alles wat u moet weten om te adverteren in MONUMENTAAL

Media brochure MEDIA BROCHURE Print en digitale media. Alles wat u moet weten om te adverteren in MONUMENTAAL Media brochure Alles wat u moet weten om te adverteren in MONUMENTAAL Tarieven en aanleverspecificaties Monumentaal magazine Nieuwsbrief en banners op de website Monumentaal digitaal NR 5 OKTOBER 2018

Nadere informatie

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle

Voorwoord. Wij hopen op mooie en een goede samenwerking. Ruben van den Berg Coordinator Bruisweken Zwolle SPONSORGIDS 2013 Voorwoord De Bruisweken, zijn de Zwolse studenten introductieweken en vinden gedurende drie weken plaats in en om de binnenstad. Tijdens de Bruisweken verzorgt Buro Ruis knallende introductie

Nadere informatie

tot 20.138,85 korting

tot 20.138,85 korting profiteer nu! op=op sla je slag! geldig van 17 november t/m 6 december 2015 tot 20.138,85 korting Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant WAAROM ZOU JE MEEDOEN? Bijna alle media zijn gericht op adverteren

Nadere informatie

narrowcasting zonder gedoe!

narrowcasting zonder gedoe! narrowcasting zonder gedoe! Jouw programmaboekje Beeldbank Entertainment Live Feeds Video s delen Content op maat Adverteren Een rijk programma De videotemplates en widgets van easyscreen zijn handige

Nadere informatie

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN

Oplage: exemplaren Verschijning: 52 keer per jaar. 1/1 pagina /2 pagina /4 pagina ELKE EDITIE IS EEN VAKSTUDIENIEUWS Redactionele formule Verspreidingsgegevens Vakstudienieuws is het fiscaal juridische vaktijdschrift voor accountants en belastingadviseurs. Jurisprudentie van de Hoge Raad, uitspraken van

Nadere informatie

UIT!-1 (lente) 5 februari 22 maart UIT!-2 (zomer) 23 april 7 juni Bloot!-3* 28 augustus 12 oktober UIT!-4 (winter) 22 oktober 6 december

UIT!-1 (lente) 5 februari 22 maart UIT!-2 (zomer) 23 april 7 juni Bloot!-3* 28 augustus 12 oktober UIT!-4 (winter) 22 oktober 6 december Tariefkaart 2018 NFN is er voor iedereen die iets met naaktrecreatie heeft en is naast belangenbehartiger en informatieplatform voor naaktrecreanten ook gesprekspartner voor ondernemers en adviseur van

Nadere informatie

Adverteren, verspreiding en abonneren

Adverteren, verspreiding en abonneren Adverteren, verspreiding en abonneren Introductie Editie 2018/2019 volledig Engels Investment Guide De Investment Guide 2017-2018 krijgt een nieuw design, wordt groter, dikker en nog meer gespitst op investeren

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten OVER ONS buro70.nl De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Streetvertising Chalkvertising Sand- & Snowmarking Green Advertising CleanLab

Streetvertising Chalkvertising Sand- & Snowmarking Green Advertising CleanLab Innovatieve media Streetvertising Chalkvertising Sand- & Snowmarking Green Advertising CleanLab Prijs vanaf 500 500 1000 325 0 Weken zichtbaar* 16 1 0,1 0,5-4 1-52 Levertijd in dagen 6 6 21 14 verschillend

Nadere informatie

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints.

Displays. Direct print. Presentatiewanden. Standbouwsystemen. Instore retail. Vlaggen en banieren. XL Prints. Textielprints. Displays Direct print Presentatiewanden Standbouwsystemen Instore retail Vlaggen en banieren XL Prints Textielprints Montage Inleiding This place for displays Een display is een uitermate goed middel om

Nadere informatie

BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015. Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta

BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015. Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta BACK TO SCHOOL ONDERZOEK 2015 Een onderzoek uitgevoerd door MWM² in opdracht van Spotta Inhoudsopgave Management Summary Resultaten Achtergrond 2 3 Management summary Management summary (1/3) De zomerperiode

Nadere informatie

Kids at the Movies. 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership

Kids at the Movies. 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership Kids at the Movies 1. Kinepolis Group 2. Inleiding 3. Concept 4. Kalender 5. Communicatie 6. Partnership 1. Kinepolis Group Over Kinepolis : Missie : Opgericht in 1997, fusie Bert-Claeys, beursnotering

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

BOOST VOOR REIZEN. Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers!

BOOST VOOR REIZEN. Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers! BOOST VOOR REIZEN Toegang tot meer dan 8 000 000 potentiële Belgische reizigers! OVER ONS: ONLINE REISBUREAU TOERISTISCHE INFORMATIE TOERISTISCHE AANBIEDINGEN TECHNOLOGIE BESTE BELGISCHE R.O.I.! Volledig

Nadere informatie

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg

GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg GASTVRIJE ZORG & Sterrengids Al meer dan 45 jaar crossmediale communicatie in gastvrijheidszorg Mediakit 2013 Redactionele formule Gastvrije Zorg is al meer dan 45 jaar het vakblad voor hospitality professionals

Nadere informatie

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST MEDIAKIT 2014 Mediakit 2015 VAKBLAD Vers&Vers Vakblad Vers&Vers wordt uitgegeven door b2b Communications BV Markweg 11/ Postbus 50 6883 JL/ 6880 AB VELP (GLD) T: (026) 370 00 27 www.b2bcommunications.nl

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl,

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING

MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING MEDIAPACK GAY.NL GAY MARKETING Uit onderzoek blijkt dat homo s relatief hoogopgeleid zijn, meer dan gemiddeld vrij te besteden hebben en graag merken kopen die adverteren in homomedia. Vaak worden trends

Nadere informatie

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij.

ADVERTEERDERS GIDS 2011. Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. ADVERTEERDERS GIDS 2011 Alle cijfers, feiten, deadlines en formaten overzichtelijk op een rij. FIETS: is het grootste tijdschrift voor actieve fietsers in Nederland en België schrijft voor zowel racefietsers

Nadere informatie

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool

Verbeter de upselling. Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Verbeter de upselling Emailmarketing met de Alletha Mailingtool Brochure: Alletha Mailingtool Versie: 6 uit 2011 introductie Bedankt voor uw interesse in Alletha Mailingtool en de mogelijkheden die het

Nadere informatie

Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen

Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen Wegwijzer: Een geschikt medium kiezen Vandaag de dag heb je verschillende media ter beschikking om je doelgroep te bereiken. Maar welk medium kies je? Dat hangt af van je doel, doelgroep en de context

Nadere informatie

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE

INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE MEDIAKIT 2015 INSPIRATIEBRON VOOR SPELEN, SPORTEN EN BEWEGEN IN DE BUITENRUIMTE Platform BuitenSpelen werkt, in nauwe samenwerking met krachtige partners in het veld, aan de verzameling, interpretatie

Nadere informatie

2M² - EURO360. www.euromobile.nl. ATL BTL GPRS Creative Verlicht Greenfleet Voorraadruimte

2M² - EURO360. www.euromobile.nl. ATL BTL GPRS Creative Verlicht Greenfleet Voorraadruimte 2M² - EURO360 Greenfleet Voorraadruimte De abri waar het om draait. Rijdend of stilstaand, de Euro360 is altijd in beweging. Deze rijdende reclamewagen beschikt over een rotatiemechanisme, waardoor de

Nadere informatie

Meer dan ouders en hun kinderen bereiken via de speelparadijzen in Nederland? 1. Back-to-school

Meer dan ouders en hun kinderen bereiken via de speelparadijzen in Nederland? 1. Back-to-school Meer dan 400.000 ouders en hun kinderen bereiken via de speelparadijzen in Nederland? 1 Back-to-school Speelparadijzen Speelparadijzen zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot ware Family Entertainment

Nadere informatie

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges

Program. VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging. Prachtige cadeaus. Aantrekkelijke privileges Program VOOR GROTE PARTNERS EN PARTNERS DIE GROOT WILLEN WORDEN. Forse omzetstijging Prachtige cadeaus Aantrekkelijke privileges 2 3 Program Hoe groot wilt u worden? Hoe groot wilt u worden? Dat is de

Nadere informatie

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand 08 Factsheet Reizen ANWB Media en Reizen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we reizigers door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en hoe hun harten te raken. Zo gaan we van massacommunicatie naar

Nadere informatie

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht

18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht 18 en 19 mei 2015 KUNSTMIN én ENERGIEHUIS Dordrecht Het congres podiumkunsten is een moment van ontmoeting, inspiratie en kennisdeling voor professionals werkzaam in de podiumkunsten; van directeur tot

Nadere informatie

Tariefkaart Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine

Tariefkaart Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine Het grootste Nederlandstalige luchtvaartmagazine Piloot en Vliegtuig magazine 12x per jaar ruim 6.900 lezers in uw bereik www.pilootenvliegtuig.nl Ruim 14.000 pageviews per maand Piloot en Vliegtuig app

Nadere informatie

EEN UNIEK GENTLEMAN S MAGAZINE GERICHT OP UNIEKE MERKEN MET EEN BIJZONDERE BELEVING SALESKAART 2019

EEN UNIEK GENTLEMAN S MAGAZINE GERICHT OP UNIEKE MERKEN MET EEN BIJZONDERE BELEVING SALESKAART 2019 SALESKAART 2019 EEN UNIEK GENTLEMAN S MAGAZINE GERICHT OP UNIEKE MERKEN MET EEN BIJZONDERE BELEVING SALESKAART 2019 Bernie 8 Travel issue 10 MEI Publicatie in de boekhandel en verspreiding via leestafel-partners

Nadere informatie

+ CIJFERS. gezondnu volgt niet. Gezond nu, gezond blijven 100% UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN MAGAZINE

+ CIJFERS. gezondnu volgt niet. Gezond nu, gezond blijven 100% UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN MAGAZINE 100% vernieuwd, 100% duurzaam Gezond nu, gezond blijven 2015 gezondnu volgt niet MAAR LEIDT EN DUIDT, IS EERLIJK EN CONCREET UW PRODUCT IN EEN REDACTIONELE CONTEXT? DAT KAN Feiten + CIJFERS MAGAZINE Online

Nadere informatie

Communicatie pakketten:

Communicatie pakketten: Communicatie pakketten: Dunya 29 mei 2011 Parkpop 26 juni 2011 Zomercarnaval 29,30 juli 2011 Produced by QliQ by Omni & Ducos Productions Facts & Figures Locatie: Park bij de Euromast, Rotterdam Gemiddeld

Nadere informatie

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten!

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Brochure Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 02 Introductie 03 Onze producten 04 Beachflags 06 Beachflagvoeten 08 Overige producten 11 12 Aanlever

Nadere informatie

Leaderboard op www.websitevoordepolitie.nl

Leaderboard op www.websitevoordepolitie.nl Leaderboard op www.websitevoordepolitie.nl Leaderboard Een Leaderboard is een bijna paginabrede advertentie en is een van de meest gangbare formaten. Een Leaderboard wordt direct onder de navigatiebalk

Nadere informatie

ontwerp briefpapier ontwerp factuurpapier ontwerp visitekaartje 2 correctierondes

ontwerp briefpapier ontwerp factuurpapier ontwerp visitekaartje 2 correctierondes TARIEVEN Prijzen zijn exclusief 21% btw. Datum uitgave: 29 juli 2016. Deze prijslijst vervangt alle voorgaande prijslijsten. Eventuele reis-, parkeer- en/of bezorgkosten worden apart berekend (tenzij anders

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Marketing & design Marketing & design Ketendenken: Marketing is de kunst van het bereiken en verleiden van uw klant. is in staat om met u mee te denken over hoe u uw klanten kunt bereiken, maar ook in

Nadere informatie

Adverteren in. Tarieven en tips voor een optimaal bereik

Adverteren in. Tarieven en tips voor een optimaal bereik 2018 Adverteren in Tarieven en tips voor een optimaal bereik Voorpagina Uw advertentie op de voorpagina. Al in de afgiftemandjes zichtbaar! Gegarandeerd attentiewaarde en rendement. 2 1 2 1 Tarieven enkele

Nadere informatie

Succesvol dankzij internet

Succesvol dankzij internet Succesvol dankzij internet Praktische tips voor ondernemers Enschede 7-11-2012 Jorik Heins Deze presentatie komt online beschikbaar op www.marketingman.nl/presentatie Vanavond Wat is een goede website?

Nadere informatie

Pagina Cebuco code Formaat Alle edities AD De Dordtenaar AD Rivierenland

Pagina Cebuco code Formaat Alle edities AD De Dordtenaar AD Rivierenland Company Vitrine Profiteer van de aantrekkelijke mogelijkheid om uw woningaanbod onder de aandacht te brengen bij de lezers van AD De Dordtenaar en AD Rivierenland. Op de Company Vitrine Pagina worden uw

Nadere informatie

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen:

Solmar Vliegreizen. De hotels en bestemmingen waar u naartoe kunt vliegen: Solmar Vliegreizen Deze zomer hebben wij voor u ook een beperkt aantal vliegtuigstoelen gereserveerd bij Transavia. Elke zaterdag en dinsdag vertrek vanuit Eindhoven naar Barcelona en vice versa. Mocht

Nadere informatie

Mediapakket. DiMaBay is het Europese netwerk voor pakketbijlagen 2.000 Succesvolle campagnes. 60 miljoen gegenereerde contacten maandelijks

Mediapakket. DiMaBay is het Europese netwerk voor pakketbijlagen 2.000 Succesvolle campagnes. 60 miljoen gegenereerde contacten maandelijks Mediapakket DiMaBay is het Europese netwerk voor pakketbijlagen 13 landen 2.000 Succesvolle campagnes 7.000 nationale en 20 miljoen internationale verzendingen verzendpartners maandelijks 60 miljoen gegenereerde

Nadere informatie

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media

Mediakaart NKC. Op reis met NKC Media Mediakaart NKC Op reis met NKC Media Cijfers en bereik Gebaseerd op de tellingen van september 2015 Print Kampeerauto Onafhankelijk magazine met reportages, reviews, interviews en alle informatie die relevant

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com

Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo. .com Uw omzet potentie in uw regio is C- 4.500.000,-! wonendoejezo.com wonendoejezo.com/adverteren 2015 Via WonenDoeJeZo bereikt u iedere verhuizende consument Hét platform voor de woningkoper! Laat ik beginnen

Nadere informatie

ANNELIES HOOFDREDACTEUR

ANNELIES HOOFDREDACTEUR SALESKIT 2016 HOOFDREDACTEUR ANNELIES Op de redactie van Beau Monde borrelt het van de originele ideeën over trends, style, fashion, beauty en celebrity. Moeiteloos vullen wij 17 edities per jaar. Met

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 Laatst bijgewerkt 22 juni 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 2.1. Vakblad Speelgoed en Hobby 2.1.1.

Nadere informatie

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15

APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR. Promotiemiddelen 15 APELDOORN PROMOTIE MAAKT JE ZICHTBAAR Promotiemiddelen 15 1 MAAKT JE ZICHTBAAR Promoot je evenement of onderneming via Apeldoorn Promotie Apeldoorn Promotie maakt je activiteiten zichtbaar Apeldoorn Promotie

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Visie op de toekomst

Visie op de toekomst Visie op de toekomst Wekelijks contact met uw klant Aanvulling op uw zorgplicht Hoogwaardige informatieve en commerciële respons Uw klant altijd op de hoogte Professionele toevoeging aan uw advies Doorlopend

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT

UNIEKE WEBSITE PER OBJECT online diensten voor makelaars BROCHURES OBJECTWEBSITES MOBIELE APPS UNIEKE WEBSITE PER OBJECT www.straatnaam+huisnummer.nl Bekijk live voorbeelden op homeshow.nl/voorbeelden OVER HOMESHOW Optimaal presenteren

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een wervend spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden Adverteren bij Velt Velt vzw, dat is 14.500 betalende lid-gezinnen, en groeiende (12.700 in Vlaanderen, 1800 in Nederland) 6000 facebookleden, en vliegensvlug groeiende 130 lokale afdelingen (110 in Vlaanderen,

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Graphica s Grafisch Ontwerp Powered by: TheMagica The Creations Experience Ik was op zoek naar een uniek uiterlijk voor mijn product. Dankzij Themagica s grafische diensten heeft Hanisha Design een gezicht

Nadere informatie

hello@cabture.nl 020-261 01 21 SERVICE INFORMATION

hello@cabture.nl 020-261 01 21 SERVICE INFORMATION SERVICE INFORMATION CABTURE WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN Cabture kan uw doelgroep bereiken op straat en uw merknaam en beeld verankeren in de gedachten van het publiek. Adverteren door middel van taxi

Nadere informatie