Rungis Marché International + Paris

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rungis Marché International + Paris"

Transcriptie

1 Project Food Related Studiereis Rungis Marché International + Paris

2 Rungis Marché International is de grootste versmarkt van de wereld! Rungis Marché International is gelegen op 7 km ten zuiden van Parijs, aan het knooppunt van 5 belangrijke autowegen, zowat naast de Luchthaven Paris Orly, en aan een belangrijk transportplatform met weg-, spoor- en waterweginfrastructuur. Rungis Marché International werd precies 40 jaar geleden geopend, na het vertrek van de activiteiten uit de Halles de Paris, en beslaat op dit moment een bebouwde oppervlakte van 232 ha met meer dan 60 gebouwen. Er zijn zo n ondernemingen gevestigd, die samen +/ werknemers tellen voertuigen passeren dagelijks op het terrein. Jaarlijks wordt ongeveer een volume van 1,5 miljoen ton aan voedingsprodukten + 49 miljoen bloementuilen en potplanten verwerkt en verhandeld. Het omzetcijfer bereikt zo n 7,3 miljard euro (cijfer 2008). De activiteiten inzake de verhandeling en logistiek van voedings situeert zich op 5 niveau s: - Fruit en groenten: ton 59% volume werknemers 2,8 mia - Vlees en gevogente: ton 21,3% volume werknemers 1,6 mia - Vis en aanverwante: ton 9,6% volume 827 werknemers 720 mio - Kaas en traiteurprod.: ton 10,6% volume werknemers 1,1 mia - Bloemen en planten: 49 mio stuks 710 werknemers 220 mio. Saldo zakencijfer: overige activiteiten. Rungis Marché International bedient een cliënteel van zo n 18 miljoen verbruikers, waarvan ongeveer 65% gevestigd is op Ile-de-France, 25% in de rest van Frankrijk en 10% voor zijn bevoorrading uit het buitenland komt. Jaarlijks verwelkomt Rungis Marché International zo n geïnteresseerde bezoekers. Groepsbezoeken zijn mogelijk vanaf 20 deelnemers en starten om 05.00u. s ochtends, na aankomst per autocar. De 5 activiteitspolen worden bezocht onder leiding van meertalige gidsen (ook nederlands op aanvraag!). Het bezoek kan gevolgd worden door het Ontbijt Rungis op basis van de verse produkten die er verhandeld worden. Rungis Marché International is één van de meest bezochte professionele sites van Frankrijk en is voor professionals uit de voedings- en verssector een onvergetelijke belevenis!

3 Rungis Marché International Sfeerbeelden

4 Voorbeeldvoorstel Studiereis Rungis - Paris Dag 1 +/ u. bijeenkomst op de eerste opstapplaats regio Noord; +/ u. vertrek met de eerste deelnemers per autocar; +/ u. aan boord nemen van 2-de reeks deelnemers, opstapplaats regio Brussel; +/ u. aan boord namen van 3-de reeks deelnemers, opstapplaats regio Zuid; tot +/ u. rit naar Parijs per autocar beschikbaar aan boord: warme dranken en soft drinks, croissants en koffiekoeken, met wegwerpbordjes en servetten. Bediening aan boord. +/ u. aankomst aan het hotel Patio Saint-Antoine *** of gelijkwaardig; 289, Faubourg Saint-Antoine, Paris (11-de district) Metro: Faidherbe of Nation Check-in, betrekken der kamers. +/ u. rit per autocar naar de Eiffeltoren. Lunch in het restaurant Altitude 95 op de eerste verdieping van de Tour Eiffel. met uitzicht op de Seine en de Trocadero. 3-gangenlunch met begeleidende dranken (wijn, water, koffie). Aansluitend gelegenheid tot bezoek van de Eiffeltoren, 2-de en 3 de verdieping +/ u. Gelegenheid tot bezoek van een grande surface Galeries Lafayette, Printemps of bezoek aan Trocadero, Champs Elysées, les Tuileries, Louvre... +/ u. retour naar het hotel voor rust, opfrissen en verkleden.

5 ./ u u. Samenkomst in de lobby van het hotel voor vertrek per autocar Rit naar de Seine ter hoogte van de Eiffeltoren Inscheping op het schip Le Bretagne voor een privé-cruise op de Seine door Parijs,voor uw gezelschap met een diner aan boord tijdens de vaartocht. 3-gangendiner met champagne-apero, klassewijnen, water en koffie. +/ u. Ontscheping, terugrit naar het hotel en overnachting. Dag 2 12/9/08 +/ u. Samenkomst in de lobby van het hotel voor het vertrek naar Rungis. +/ u. Aankomst per autocar te Rungis en start van het bezoek aan de grootste professionele markt van verse voedingsproducten van de wereld onder leiding van een gids. Volgorde van het bezoek: - paviljoen van de vis en de zeevruchten; - paviljoen van het vlees en gevogelte; - paviljoen van de melkproducten (kazen!) - paviljoen van vers fruit en groenten; - paviljoen van de snijbloemen. Het bezoek wordt gevolgd door een ontbijt Rungis met charcuterie, kaas, brood, desserts, dranken (incl. wijn, koffie, water). Inclusief aan de bezoekformule zijn: de begeleiding door een professionele gids ter plaatse, de ter beschikking stelling van beschermkledij, een beknopte gedrukte gids over de installaties van Rungis en de verzekeringen. +/ u. Vertrek naar het hotel in Parijs

6 ./3 +/ u. Aankomst in het hotel. Gelegenheid tot rust, verfrissen, omkleden. +/ u. Bijeenkomst in de lobby van het hotel Vertrek voor een gezamelijke lichte lunch in Brasserie Mollard en voor aansluitende mogelijke bezoeken aan warenhuizen in Parijs en/of voor vrije shopping (wij kunnen info bezorgen en een opsomming maken van de voornaamste belangrijke warenhuizen in Paris, zoals Lafayette, Printemps enz.) Vrije (b.v. metro) of georganiseerde terugkeer naar het hotel. +/ u. Bijeenkomst in de lobby van het hotel voor vertrek per autocar naar een Diner-spectacle. +/ u. Aankomst in het cabaret Le Lido, Avenue des Champs Elysées, voor het dîner-spectacle. Le Lido, een naam met een historiek in het nachtleven van Parijs, is nog steeds dé locatie voor een kwaliteitsvol dîner-spectacle, zowel op het gebied van de show als op dat van de restauratie. Formule 3-gangendiner inclusief een halve fles champagne of wijn/persoon + de show; +/- 0.30u. Terugrit naar het hotel en overnachting

7 ./4 Dag 3 13/9/08 +/ u. Na het ontbijt in het hotel, bijeenkomst in de lobby van het hotel voor afrekening van de persoonlijke onkosten, de check-out en het vertrek. +/ u. Vertrek per autocar naar België. +/ u. lichte lunch in een restaurant op de terugweg. +/ u. aankomst op de eerste opstapplaats en afscheid van de eerste groep. +/ u. aankomst op de tweede opstapplaats en afscheid van de tweede groep. +/ u. aankomst op de derde opstapplaats, afscheid van de derde groep en einde.

8 Food related studiereis Rungis Marché Int. + Paris Prijzen en voorwaarden Pre-Text PR & Events biedt deze studiereis aan aan volgende all-in prijzen en voorwaarden, op basis van groepen van 30, 40 of 50 deelnemers: Groep 20 pax Groep 30 pax Groep 40 pax Groep 50 pax Prijs per deelnemer: 1.130,00 907,00 801,25 736,25 Deze prijzen gelden op basis van volgende voorwaarden: - logies op basis van 2-persoonskamer in B&B in de beschreven hotelklasse. - alle verplaatsingen zoals beschreven, autocar op basis van 2 chauffeurs, tips inclusief. - alle maaltijden zoals beschreven, inclusief dranken. - alle toegangsgelden inclusief. - gids tijdens het bezoek aan Rungis inclusief. - een geprint programma voor alle deelnemers met opgave van noodnummers. - volledige begeleiding door Pre-Text PR & Events, van begin tot einde. - exclusief alle persoonlijke uitgaven, kosten voor minibar, hotelbar, telecom hotel enz. - exclusief BTW waar deze van toepassing is. - exclusief een eventueel gewenste scoutingtrip. Betalingsvoorwaarden: - 25% als voorschot bij de bestelling, op voorlegging van faktuur. - 50% als voorschot ten laatste 2 weken voor de afreis, op voorlegging van faktuur. - 25% als saldo, onmiddellijk na de terugkeer, op voorlegging van faktuur. Mogelijke supplementen: - overnachting in single, in het voorgestelde hotel: per deelnemer: 150,00 - overnachting in 4*-hotel, op basis van double-room: per deelnemer: 60,00 - overnachting in 4*-hotel, in single: per deelnemer: 200,00 Alternatieven Wij kunnen eveneens voorstellen maken: - op basis van één overnachting; - zonder Le Lido, maar met een diner in een typisch restaurant (bv. Le Pied de Cochon); - voor kleinere groepen; - met meer aandacht voor mode en shopping; - met verplaatsing H/T per TGV; - met een cruise-déjeuner in de plaats van het diner aan boord van het schip; - met een avond in een chanson- of jazzclub in Paris. Alle verblijven, maaltijden en arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid van kamers en plaatsen in restaurants, clubs, op het schip enz. Tijdens internationale congressen en beurzen, en tijdens de traditionele modedéfilé s bestaat het risico dat Parijs compleet vol zit en er geen beschikbaarheid is. Wij zullen steeds naar best vermogen, en in overleg met onze Parijse correspondenden, de beste prijs/kwaliteitverhouden nastreven. Antwerpen, september 2009.

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken!

Beste Reizigers, We nodigen u uit om de lichtstad Parijs te ontdekken! Parijs De lichstad 169 3-daagse citytrip naar één van de mooiste steden ter wereld. Parijs, een stad die U in Uw leven zeker moet bezocht hebben! Kom daarom samen met ons deze mythische stad ontdekken.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Bestuursledenvoordeel

Bestuursledenvoordeel Kwb-bestuursleden zijn geld waard Bestuursledenvoordeel Je jaarprogramma op locatie maken? Je bestuursploeg krijgt voordelige tarieven! Heel wat kwb-besturen gaan op verplaatsing om hun jaarprogramma te

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Overzicht programma: [1] Waarom deze reis [2] Keuze voor Parijs [3] Voorbereiding voor deze studiereis [4] Programma [5] Hotel [6] Betaling en kosten [7] Regels [8] Overige

Nadere informatie

SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht

SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht SOLDEN IN Londen 99 SOLDEN IN LONDEN Een city trip van 2 dagen / 1 nacht La City de Londres Picadilly circus Uw hotel in Londen of gelijkwaardig Hôtel Sheraton Heathrow 4* The Shard Sheraton Heathrow

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs MEERDAAGSE 2019 woensdag 3 juli - vrijdag 5 juli Bestemming: Parijs Programmaboekje Meerdaagse 2019 Parijs pagina 1 van 6 Programma woensdag 3 juli 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs

MEERDAAGSE Bestemming: Parijs MEERDAAGSE 2018 Bestemming: Parijs woensdag 27 juni - vrijdag 29 juni Programmaboekje Meerdaagse 2018 Parijs pagina 1 van 6 Programma woensdag 27 juni 05.45 uur Aanwezig op school 06.00 uur* Vertrek vanaf

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence. Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe. Vertrek 18 September 2015 Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence Aan boord van hotelschip Bellefleur**** luxe Vertrek 18 September 2015 Nederlandstalig schip Welkom aan boord Aan boord van hotelschip Bellefleur is het

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon

rust, luxe & natuur Familie De Milliano Zwembad Behandelingen Wellness Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Restaurant Le Sommet Le Salon Zonneterras Uitzicht op zee Rust en luxe Zwembad Behandelingen Wellness Restaurant Le ommet Le alon rust, luxe & natuur Wij heten u hartelijk welkom in De Blanke Top, een bijzonder 4-sterren hotel gelegen

Nadere informatie

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING IN PAIRI DAIZA De Jardin des Mondes, Pairi Daiza biedt de bezoekers een onvergetelijke

Nadere informatie

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties)

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties) Bienvenue à Klein voorwoord : Pairi Daiza werd gesticht door Eric Domb in 1994 en betekent in het Oudperzisch gesloten tuin. Het is de oudste benaming die onze beschaving ooit aan het paradijs heeft gegeven.

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISA

APARISAPARISAPARISAPARISA Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep A Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS

APARISAPARISAPARISAPARISAPARISAPARIS Excursieweek 10 t/m 13 juli 2018 groep B Beste ouders / verzorgers en leerlingen Dit boekje bevat informatie en het programma van de werkweek Parijs van 10 t/m 13 juli 2018. We overnachten de hele periode

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016

EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 EXCURSIE PARIJS HAVO 4 10 t/m 14 oktober 2016 Programma - Inleiding - Programma in Parijs - Praktische zaken in Parijs - Gedragsprotocol - Gegevensformulier - Inleveren gedragsprotocol - Eventuele vragen

Nadere informatie

3,7. Keuzeopdracht door J woorden 25 januari keer beoordeeld

3,7. Keuzeopdracht door J woorden 25 januari keer beoordeeld Keuzeopdracht door J. 1309 woorden 25 januari 2017 3,7 5 keer beoordeeld Vak Methode Frans Libre Service DAG 1 Vertrek naar Parijs Vandaag gaan jullie beginnen aan jullie weekendje Parijs. Ik wens jullie

Nadere informatie

Zaterdag 1 april 2017

Zaterdag 1 april 2017 Zaterdag 1 april 2017 Mogelijke wedstrijden: marathon, halve marathon en 10 km Na de Médoc, verkennen we nu al lopend de Bourgogne streek. Beperkt aantal plaatsen. Uiterste inschrijvingsdatum: 13 januari

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Stuttgart de onbekende

Stuttgart de onbekende Architectuurreis georganiseerd door de Architectenkrant Vanaf donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2016 4 dagen / 3 nachten Stuttgart de onbekende Technische organisatie: MASTER EVENTS NV 9 PROVINCIESLAAN

Nadere informatie

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten,

Beste mensen, We hopen je weer te zien bij de reis naar Melun en omgeving. Met vriendelijke groeten, Beste mensen, Met trots presenteren wij ons programma voor de reis naar Melun (Région Ile-de-France- Fontainebleau). We zijn erin geslaagd een afwisselend programma samen te stellen. Net als vorig jaar

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45 Kuna

Nadere informatie

inclusief bij uw verblijf

inclusief bij uw verblijf prijslijst 2014 inclusief bij uw verblijf uitgebreid ontbijt vers en gezond gratis parkeren op onze privé parking zwembad 07:30-20:00 uur zwemmen met uitzicht op zee kids area hier verveelt niemand zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief schoolreis editie 2

Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Nieuwsbrief schoolreis editie 2 Contact: mevrouw E. Mertens T: +3173 5588182 E: e.mertens@kentalis.nl Datum: 23 februari 17 Betreft: Schoolreis maart 2017 Beste leerlingen, ouders en / of verzorgers, In

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken.

Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Telstar Horeca Menukaart 15-16 Uit onderstaande kunt u zelf uw arrangement samenstellen waarmee we een offerte op maat voor u maken. Drank Gedurende de dag Kan Koffie (10 kopjes) 15,00 Kan Thee (10 kopjes)

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

logies & ontbijt 2015

logies & ontbijt 2015 prijslijst 2015 logies & ontbijt 2015 Prijs per persoon op basis van 2 personen per kamer inclusief ontbijt Prijs per nacht incl. ontbijt vanaf 3e persoon op kamer Extra bed * Kinderbed in familiesuite

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

Elzas Tours en Wijnproeverijen

Elzas Tours en Wijnproeverijen Driedaagse tour (lang weekend) Elzas Een kort verblijf in de Elzas is zeer de moeite waard. Wilt u het wijngebied beter leren kennen, een paar keer heerlijk eten en overnachten in het wijngebied? Wij hebben

Nadere informatie

IERLAND VAN 16 TOT 18 APRIL 2013

IERLAND VAN 16 TOT 18 APRIL 2013 Dossier behandeld door: Sophie D HAEMER Tel.: 02/800.40.86 - Mail: sdhaemer@mrbc.irisnet.be Onze ref.: 2013/CEXACT/SDH/047/2037 Brussel, 18 februari 2013 MULTISECTORALE MISSIE IERLAND VAN 16 TOT 18 APRIL

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden.

Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Beste 4x4ders, Het is zover, 4x4 España kan u in mei 2016 een Marokko- reis aanbieden. Zoals u wellicht hee4 gelezen in de agenda van 4x4 España gaan wij mei 2016 richbng Marokko. Waar we ca. 14 dagen

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO. Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten ARGENTINIË EN RIO DE JANEIRO Programma Buenos Aires - Salta - Iguazu Rio de Janeiro(hel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Buenos Aires Dag 01: (A) Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro

Nadere informatie

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus

Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Studie reis EGYPTE : Nijlcruise Aswan-Luxor en Makadi Bay 10/12/2009-15/12/2009 7Plus Dag 1: 10/12/09 Vertrek met Egyptair richting Cairo aankomst om 20u50. Goede vlucht warme maaltijd en een vriendelijke

Nadere informatie

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014

Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Informatiebrochure tennisstage Manavgat Turkije 2014 Van 25 oktober 2014 tot 1 november 2014 Samen met 4 andere tennisclubs verspreid over Vlaanderen slaan GYM TC en Sport4Travel opnieuw de handen in elkaar

Nadere informatie

Arrangementen en prijzen

Arrangementen en prijzen Arrangementen en prijzen 8 - uurs arrangement Uitgebreide lunch 41,00 per persoon 12 - uurs arrangement Uitgebreide lunch Diner in de vorm van een 3-gangen dagmenu 74,50 per persoon Bovengenoemde prijzen

Nadere informatie

Parel van de Indische Oceaan

Parel van de Indische Oceaan SRI LANKA Parel van de Indische Oceaan 14 21 november 2011 DAG 1: MAANDAG 14 NOVEMBER 2011 Afspraak op Brussels Airport om 12u10 voor de check-in van uw vlucht naar Colombo, via Doha. Vertrek om 15u10

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren en spectaculair vuurwerk. Verken

Nadere informatie

arrangementen voor groepen en bedrijven

arrangementen voor groepen en bedrijven 2015 arrangementen voor groepen en bedrijven info Voor reservering van café, restaurant, meetings, gidsen/rondleidingen: glow@parktheater.nl 040-211 11 22 Voor informatie over organisatie, vrienden van

Nadere informatie

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage GOLFSTAGE Geachte ags lid, Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage met een kleine groep waarbij we ieder voldoende aandacht kunnen geven. Net

Nadere informatie

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname

LET OP, we hebben een optie voor 30 personen. Inschrijvingen zijn alleen geldig via een mail. Volgorde van inschrijven is bepalend voor deelname Buitenlandse TENNIS STAGE 2018 Van zaterdag 14 21 april Komend jaar gaan we naar Tunesië. Ons nieuwe hotel is het SEABEL ALHAMBRA PORT EL KANTAOUI. Een verzorgd hotel en upgrade tot **** in 2017 met uitgebreide

Nadere informatie

The. Good Time. Company. www.thegoodtimecompany.com. Belgium France Germany Luxembourg

The. Good Time. Company. www.thegoodtimecompany.com. Belgium France Germany Luxembourg - Rally op het platteland in 2pk - Kies het vertrekpunt van uw 2pk rally: uw kantoor, een hotel, restaurant, vergaderzaal of een andere plaats voorgesteld door The. Onthaal van de deelnemers. Algemene

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we

VERANTWOORD. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te zeggen dat we Omdat verschillende opstellingen mogelijk zijn kunt u altijd het gevoel houden in een sfeervolle loft of moderne eetkeuken te toeven. KookaandeZaan is direct aan de Zaan gelegen en daarmee durven we te

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Ontdek onze «Jardin des Mondes» vanuit een ander perspectief en laat uw personeel genieten van een ontspannende en onvergetelijke dag! Sinds verscheidene

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

ALL-IN MEETINGPAKKET. MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) Ontvangstbuffet met koffie, thee, sinaasappelsap en cake

ALL-IN MEETINGPAKKET. MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) Ontvangstbuffet met koffie, thee, sinaasappelsap en cake ALL-IN MEETINGPAKKET MEETING 1 : 31,51 pp (excl. btw) - 36,70 pp (incl. btw) LUNCH: broodjeslunch Beenham, kaas, charcuterie, vis- en vleessalades Koffie, thee, mineraal en bruisend water en frisdranken

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars

Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Zakelijke brochure Best Western Hotel Baars Algemene informatie Best Western Hotel Baars beschikt over diverse zalen voor bijeenkomsten tot 200 personen. Persoonlijke aandacht en service hebben bij ons

Nadere informatie

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN

HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN HOTELPRIJZEN DRIE EIKEN Prijzen kamer + ontbijt half pension vol pension 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers 1 pers 2 pers Type 1 1 persoonskamer 107,00 119,00 125,00 Type 2 2 persoonskamer 97,00 64,00 107,00

Nadere informatie

Cateringservice `t Noorden Brood & meer

Cateringservice `t Noorden Brood & meer Cateringservice `t Noorden Brood & meer Ontbijt - Brunches - Lunches High tea - Picknick Introductie: Ook voor een lunch op maat bent u bij ons op het juiste adres. Door de jaren heen is brood het basis

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

Welkom bij Piet Huysentruyt s Likoké!

Welkom bij Piet Huysentruyt s Likoké! Culinaire 3-daagse in de Ardèche Het restaurant is een ode aan mijn vader. Likoké betekent ook: toegestaan om je bord uit te likken, het grootste compliment dat je als chef kan krijgen! Welkom bij Piet

Nadere informatie

Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017

Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017 Informatiemiddag werkweekreizen 3 oktober 2017 Programma vanmiddag 15.15-15.25: Uitleg inschrijfprocedure 15.25-15.35: Informatie Hamburg 15.35-15.45: Informatie Parijs 15.45-15.55: Informatie Oostenrijk

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand,

Nadere informatie

Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde

Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde Studiereis en Symposium Waardig Levenseinde 15 JAAR LEIF VZW Soestduinen Amsterdam Van 12 tot 14/15 april 2018 Een initiatief van W.E.M.M.E.L, expertisecentrum «Waardig Levenseinde» eif Onder auspiciën

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten

De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten Zin om eventjes zorgeloos te genieten? In een pittoreske omgeving? En met een verdiend glaasje champagne in

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond

Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in stijl Een uitstekende ontmoetingsplek midden in het centrum van Helmond Vergaderen in Stijl Vergaderen in een oude fabrikantenvilla, midden in het bruisende centrum van Helmond. Het pand,

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding

SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding SAFARI - KENNISMAKEN MET KENIA met Nederlandstalige begeleiding Dag 1 11 MAART 2017 - naar Kenia Per nachtvlucht naar Kenia. 11 MAART 2017 BRUSSEL-AMSTERDAM 18.25-19.15u KQ1732 AMSTERDAM-NAIROBI 20.35-06.40u

Nadere informatie