Om druktechnische redenen kunnen er kleurverschillen optreden tussen de weergegeven kleuren en de originele kleuren van de bouwelementen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Om druktechnische redenen kunnen er kleurverschillen optreden tussen de weergegeven kleuren en de originele kleuren van de bouwelementen."

Transcriptie

1 MERK EN SERVICE KUNSTSTOF EN ALUMINIUM VOORDEUREN van HBI

2 Om druktechnische redenen kunnen er kleurverschillen optreden tussen de weergegeven kleuren en de originele kleuren van de bouwelementen. Monsters van de originele materialen zijn echter verkrijgbaar bij elke HBI-dealer. Door het materiaal veroorzaakte kleurafwijkingen zijn mogelijk. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Technische wijzigingen voorbehouden.

3 INHOUD WELKOM Moderne Vervaardiging Hoge kwaliteitsnormen Variatie op maat VARIATIE INDIVIDUELE PRODUCTOPLOSSINGEN Modelserie 200 Modelserie 300 Modelserie 400 Modelserie 500 Degelijke deuren Achterdeuren WERKWIJZE SERIEMATIG EN SPECIALE WENSEN Constructie en uitvoering kunststof voordeuren Constructie en uitvoering aluminium voordeuren veiligheidstechniek AANZICHTEN ARCHITECTUUR EN DEURENONTWERP Geplaatste en deuroverlappende panelen Uitvoeringsopties Oppervlaktbehandeling Figuur- en decorglas Veiligheidsgarnituren voor deuren Vormgevingsideeën Vordeuroriëntatie PROBLEEMLOOS Opmeten en montage Garantie EXTRA Verschillende uitvoeringen Modelseries

4

5 WELKOM WELKOM MODERNE VERVAARDIGING HOGE KWALITEITSNORMEN VARIATIE OP MAAT

6 NIEUW Eindelijk is het zover: onze meubels arriveren. Na drie weken slapen op luchtbedden, eten van kartonnen bordjes en kleren uit koffers wordt dat een bijzonder feest. Maar ergens was deze tijd ook een groot avontuur. Je gaat immers niet elke dag verhuizen.

7 WELKOM BEGIN Veranderingen zijn goed. Ze laten zien dat je nog leeft. En het hoeft niet altijd meteen een verhuizing te zijn. Een paar nieuwe stoelen en vazen zijn soms al genoeg.

8 THUIS Er zijn dagen waarop ik niet volwassen wil zijn. Dan laat ik mijn stropdas in de kast, zet de gsm af en breng de dag door met de mensen die ik veel belangrijker vind dan welke baan ook: mijn vrouw, mijn zoon en onze favoriete outdoor-hobby.

9 WELKOM WEDSTRIJD We hijsen de zeilen en beginnen aan onze wereldreis met bestemming onbekend. Onderweg beleven we de mooiste avonturen en zijn toch voor het avondeten weer thuis.

10 VOOR Onaangekondigd bezoek vind ik eigenlijk niet zo leuk. Misschien wil ik wel net rustig een boek lezen of ontspannen met een peelingmasker op mijn gezicht. Maar soms gaat mijn hart sneller kloppen als de deurbel gaat. Bijvoorbeeld als ik post verwacht.

11 WELKOM PRET Een pakket is altijd iets bijzonders, een spannende verrassing. Vooral als het bestemd is voor mijn dochter. Voor haar voelt dat altijd als kerst en haar verjaardag tegelijk.

12 10 LEKKER Thuiskomen. Het mooiste gevoel in de hele wereld. Er is geen plek op aarde waar ik mij zo geborgen voel als hier. Ik kan in het donker het lichtknopje vinden, ken elk geluid en kan helemaal mezelf zijn. Ik wil nooit, nooit meer ergens anders wonen.

13 WELKOM THUIS Maar mijn thuis is nooit compleet zonder mijn familie. Zij zijn mijn veilige haven, mijn lichtpunt en mijn bestemming. Zonder hen is geen enkele plek op aarde echt mooi.

14 12 AVONTUUR Als we aankomen, ga ik eerst zwemmen. En een zandkasteel bouwen. En vissen. Teddy mag ook mee. Of hij wel kan zwemmen? Je kan hem later toch weer droogföhnen. Opa en oma zullen het geweldig vinden als we komen!

15 WELKOM REIS Daar gaan we eindelijk! Mijn ouders verwachten de druktemakers al. Dat wordt echt genieten: twee weken ontspannen en doen alsof er geen morgen is.

16 14 MODERNE VERVAARDIGING Modern vakwerk volgens beproefde traditie: wij van HBI zijn trots op ons werk, op de combinatie van moderne techniek en traditioneel vakwerk, waarmee HBI de afgelopen 45 jaar een uitstekende reputatie heeft opgebouwd.

17 WELKOM Moderne VERVAARDIGING Een voordeur is meer dan een doorgang: het is de toegang waardoor familie, vrienden en vreemden in uw leven worden binnengelaten. En het kan lastig zijn om daarbij het passende kozijn te vinden, daarom helpt HBI u graag op weg. Een deur biedt bescherming en afsluiting en vormt de verbinding tussen binnen en buiten. Er moet licht naar binnen kunnen komen, echter zonder inkijk. De warmte en behaaglijkheid in huis moeten binnen blijven, maar weer en wind moeten buiten blijven kortom: de deur vormt de overgang van de buitenwereld naar uw privésfeer. Tegelijkertijd moet ook rekening worden gehouden met de vormgeving: de deur moet uw persoonlijke smaak tot uiting brengen, in de architectuur van uw huis passen en harmonieus in de gevel integreren. HBI biedt een grote keuze aan mogelijkheden om een voordeur individueel geheel naar eigen wensen vorm te geven. Want dankzij het systeem van serieproductie op maat heeft u alle ruimte voor een persoonlijk design. Op basis van verschillende productlijnen bieden wij u bijna onbeperkte mogelijkheden qua vorm, kleur, design, beslag of decoratieve beglazingen die wij op maat samenstellen voor de door u gewenste voordeur. Door moderne productiemethodes en materialen te combineren met ambachtelijke traditie, komen deuren tot stand van topkwaliteit waaraan u een leven lang plezier beleeft. Lees verder en laat u op de volgende pagina s inspireren door ons veelzijdige assortiment.

18 16 HOGE KWALITEITSNORMEN Van onze ervaring profiteren ook onze klanten: een deur van HBI biedt niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, maar is tegelijkertijd op de punten kwaliteit en veiligheid nauwelijks te overtreffen.

19 WELKOM HOGE KWALITEITS- NORMEN Om ervoor te zorgen dat alleen genodigde gasten uw huis betreden, zijn alle voordeuren van HBI standaard uitgerust met een geavanceerde veiligheidstechniek, die niet te vergelijken is met standaardoplossingen: de ingebouwde meervoudige vergrendeling met zwenkschoten en pennen in combinatie met een massieve sluitlijst maken het nagenoeg onmogelijk om het deurblad van het kozijn los te maken. Bovendien is de hoofdgrendel van het slot doorzaagbeveiligd en kan niet worden geopend met een creditcard. Tenslotte heeft het geavanceerde veiligheidssysteem dievenklauwen die aan de scharnierzijde worden aangebracht. Voor nog meer veiligheid zijn HBI-deuren tevens verkrijgbaar in weerstandsklasse WK II conform DIN-norm waarbij uit allerlei andere veiligheidssystemen de ideale variant kan worden samengesteld. Omdat het niet altijd mogelijk is de voorzieningen later in te bouwen, is het raadzaam met ons op voorhand het veiligheidsniveau van uw deur nauwkeurig te bepalen. Zeker is zeker. RAU-PVC kan nog meer: dankzij het bijzonder gladde, dichte profieloppervlak is het minder gevoelig voor verontreiniging. Het materiaal van het profielsysteem is antistatisch behandeld, kan moeiteloos met normaal schoonmaakmiddel worden gereinigd en is zo optimaal beschermd tegen langdurige verontreiniging. Niet elk kunststofprofiel is geschikt voor vervaardiging van een HBI-deur. Wij maken gebruik van hoogwaardige REHAU-profielen, omdat deze zijn gemaakt van uiterst slagbestendige harde PVC conform DIN 7748 voor uw veiligheid. Bovendien versterken wij de deurprofielen en het kozijn van elke kunststof deur met verzinkte staalprofielen om de statische belastbaarheid te verhogen. Deze ruime staalprofielen worden bij de productie rondom ingelast en vormen zo een homogene eenheid met het kunststofprofiel. In combinatie met geïntegreerde hoekverbinders ontstaat zo zelfs bij deuren met een relatief groot glasoppervlak een grote stabiliteit en dus bescherming van uw eigendom. Kunststof voordeuren van HBI worden vervaardigd van het hoogwaardige REHAU-materiaal RAU-PVC, dat uitermate weerbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Daardoor ziet uw deur er lang uit als nieuw en dat is positief voor de waardevastheid van uw huis.

20 18 VARIATIE OP MAAT Elke deur is uniek. Bij HBI hebt u tal van mogelijkheden om uw persoonlijke wensen tot uitdrukking te brengen. Ook voor speciale aanvragen op maat kunt u bij ons terecht.

21 WELKOM VARIATIE OP MAAT Een nieuwe voordeur opent geheel nieuwe perspectieven. Voordat u toe bent aan de keuze van het ideale model, zijn er eerst allerlei vragen te beantwoorden: gaat u voor eenvoudig en neutraal een functionele uitvoering, een toegangsdeur zonder poespas? Of moet de nieuwe deur uw levensgevoel weerspiegelen door een ongewone, individuele vormgeving? Misschien wilt u met een opvallend design een fraai contrast vormen met de overige architectuur. Bij HBI hebt u tal van mogelijkheden om uw persoonlijke wensen tot uitdrukking te brengen. De kunststof en aluminium voordeuren die u in deze catalogus aantreft, zijn slechts suggesties die op bijna elke denkbare wijze kunnen worden aangepast. Dat geldt voor de vorm en kleur evenals voor het glas, beslag en de veiligheidstechniek. Bijna elke idee en elk ontwerp kan worden gerealiseerd. Ook voor speciale aanvragen op maat kunt u bij ons terecht. Pas als u na deskundige voorlichting van uw HBI-partner uw keuze hebt gemaakt, gaan wij in onze fabriek van start met de productie van uw voordeur op maat. Welke persoonlijke ideeën u ook heeft: bij ons zijn uw ideeën altijd welkom. Wij staan u met raad en daad ter zijde vanaf het eerste ontwerp totdat het product klaar is en zorgen ervoor dat uw nieuwe deur aan alle eisen voldoet.

22 20 INDIVIDUELE PRODUCTOPLOSSINGEN

23 VARIATIE VARIATIE INDIVIDUELE PRODUCTOPLOSSINGEN ModelSERIE 200 ModelSERIE 300 ModelSERIE 400 ModelSERIE 500 DEGELIJKE DEUREN ACHTERDEUREN Vielfalt Modellreihe 200 Modellreihe 300 Modellreihe 400 Modellreihe 500 Konstruktive türen Nebeneingangstüren

24 22 MODELSERIE 200 ModelSERIe 200 Hoogwaardige RVS-aplicaties geven de modelserie 200 een bijzondere uitstraling. Het bescheiden, elegante design maakt deze deuren uiterst fraai. De modellen zijn verkrijgbaar in kunststof en aluminium en passen perfect in representatieve huisingangen met een geheel eigen karakter.

25 VARIATIE

26 24 MODELSERIE 200 K 201 K 201 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief A7 *: zandstraalmotief A6 *: oppervlakte blankglas, oppervlakte blankglas, motief gematteerd, strepen gematteerd, HTG 70, RVS HTG 101, RVS K 201 deuroverlappend paneel buiten K 201 K 201 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief A2: oppervlakte gematteerd, zandstraalmotief A1: oppervlakte blankglas, blankglas, vierkanten blankglas, vierkanten gematteerd, HTG 70, RVS HTG 68, RVS HTG 92, RVS * Optioneel met geintegreerde LED-verlichting verkrijgbaar.

27 VA R I AT I E A 202 deuroverlappend paneel buiten A 202 und Seitenteile AS deuroverlappend paneel buiten Aluminium wit, Aluminium, lak leigrijs RAL 7015, RVS-applicatie buiten, RVS-applicatie buiten, RVS-glashouder binnen, RVS-glashouder binnen, blankglas, blankglas, zijlichten: zandstraalmotief A1: oppervlakte blankglas, HTG 112, RVS boven en beneden gematteerd, HTG 101, RVS

28 26 MODELSERIE 200 boven links: K 207, zandstraalmotief A1 beneden links: K 206, zandstraalmotief A2 beneden rechts: K 205, zandstraalmotief A1

29 VARIATIE K 204 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief A2, HTG 101, RVS A 204 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak staalblauw RAL 5011, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief A2: oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, HTG 112, RVS K 204 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief A2: oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, HTG 70, RVS K 205 Kunststof, lak briljantblauw RAL 5007, aluminium-lijsten binnen, titaan geanodiseerde aluminium-applicatie buiten, zandstraalmotief A1: oppervlakte gematteerd, lijnen blankglas, HTG 68, RVS K 205 aluminium-lijsten binnen, titaan geanodiseerde aluminium-applicatie buiten, zandstraalmotief A2: oppervlakte blankglas, lijnen gematteerd, HTG 68, RVS

30 28 MODELSERIE 200 K 206 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief A1: oppervlakte blankglas, rechthoek gematteerd, HTG 70, RVS K 206 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 72, kristalglas / RVS A 207 deuroverlappend paneel buiten Kunststof, lak antracietgrijs RAL 7016, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 70, RVS K 207 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief A2: oppervlakte blankglas, vierkanten gematteerd, HTG 72, kristalglas / RVS K 207 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief A1: oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, deels gematteerd, HTG 68, RVS

31 VARIATIE A 209 deuroverlappend paneel buiten Aluminium wit, RVS-intarsien en groeven buiten, blankglas, HTG 111, RVS A 209 en zijlicht AS deuroverlappend paneel buiten Aluminium wit, RVS-intarsien en groeven buiten, blankglas, HTG 101, RVS

32 30 MODELSERIE 200 boven links: K 219, zandstraalmotief O1 beneden links: K 211 beneden rechts: K 210

33 VARIATIE K 210 Kunststof, lak zilvergrijs RAL 7001, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 111, RVS

34 32 MODELSERIE 200 K 210 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 68, RVS A 210 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak bruinrood RAL 3011, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 101, RVS K 210 Kunststof, lak zilvergrijs RAL 7001, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 111, RVS K 210 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 68, RVS K 210, dubbele deur kunststof wit, RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 104, RVS

35 VARIATIE A 211 en zijlicht AS deuroverlappend paneel buiten RVS-lijsten en -ruit binnen en buiten, blankglas, HTG 92, RVS A 211 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak dennengroen RAL 6009, RVS-lijsten en -ruit binnen en buiten, zandstraalmotief A4: oppervlakte gematteerd, ruit en strepen blankglas, HTG 109, RVS K 211 kunststof, lak dennengroen RAL 6009, RVS-lijsten en -ruit binnen en buiten, zandstraalmotief A1: oppervlakte blankglas, rand gematteerd, HTG 112, RVS K 211 RVS-lijsten binnen en buiten, met opgezette ruit uit PUR, binnen en buiten wit, zandstraalmotief A3: oppervlakte blankglas, motief gematteerd, HTG 86, RVS

36 34 MODELSERIE 200 K 212 Kunststof, lak groenblauw RAL 5001, RVS-applicatie binnen en buiten, RVS-rooster buiten, geslepen ornament R1, HTG 86, RVS A 214 en zijlicht AS deuroverlappend paneel buiten Aluminium wit, RVS-intarsien en groeven buiten, blankglas, HTG 101, RVS A 214 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak lichtgrijs RAL 7035, RVS-intarsien en groeven buiten, blankglas, HTG 101, RVS K 216 Kunststof, lak antracietgrijs RAL 7016, RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief A9: boven en beneden oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, midden oppervlakte blankglas, vierkanten gematteerd, HTG 101, RVS A 216 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak ramengrijs RAL 7040, RVS-lijsten binnen en buiten, figuurglas madras pave blank, HTG 111, RVS

37 VARIATIE K 217 Kunststof, lak flessengroen RAL 6007, RVS-lijsten binnen en buiten, iso-stopsol super silver, HTG 101, RVS K 218 RVS-applicatie binnen en buiten, met opgezet PUR-ornament buiten, blankglas, HTG 70, RVS A 218 deuroverlappend paneel buiten Kunststof, lak staalblauw RAL 5011, RVS-applicatie binnen en buiten, met opgezet PU-raam buiten, wit, figuurglas madras pave blank, HTG 70, RVS

38 36 MODELSERIE 200 A 219 Aluminium wit, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rechthoeken en rand blankglas, HTG 101, RVS K 221 aluminium-lijsten binnen, titaan geanodiseerde aluminium-applicatie buiten, zandstraalmotief A2: oppervlakte blankglas, rand en vierkanten gematteerd, HTG 101, RVS K 221 Kunststof, lak antracietgrijs RAL 7016, aluminium-lijsten binnen, titaan geanodiseerde aluminium-applicatie buiten, zandstraalmotief A1: oppervlakte gematteerd, rand en vierkanten blankglas, HTG 72, kristalglas / RVS A 222 deuroverlappend paneel buiten lak staalblauw RAL 5011, RVS-intarsien en groeven buiten, blankglas, HTG 101, RVS A 222 en zijlicht AS Aufsatzfüllung außen lak antracietgrijs RAL 7016, RVS-intarsien en groeven buiten, blankglas, HTG 101, RVS

39 VARIATIE K 223 en twee zijlichten KS RVS-lijsten binnen, RVS-applicatie buiten, in de zijlichten: zandstraalmotief A1: oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, HTG 72, kristalglas / RVS K 224 RVS-lijsten binnen en buiten, blankglas, HTG 101, RVS K 224 deuroverlappend paneel buiten Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand en vierkanten blankglas, RVS-schopplaat, HTG 68, RVS K 225 Kunststof, lak zilvergrijs RAL 7001, RVS-lijsten binnen en buiten, blankglas, HTG 70, RVS

40 38 MODELSERIE 200 K 227 deuroverlappend paneel buiten K 227 Kunststof, kozijn: lak raamengrijs RAL 7040, paneel: lak duivenblauw RAL 5014, RVS-applicatie buiten, RVS-applicatie buiten, figuurglas niagara blank, figuurglas mastercarré blank, HTG 68, RVS RVS- schopplaat, HTG 111, RVS A 229 deuroverlappend paneel buiten A 229 deuroverlappend paneel buiten A 229 Aluminium wit, Aluminium, Aluminium, RVS-applicatie buiten, lak antracietgrijs RAL 7016, lak lichtgrijs RAL 7035, blankglas, RVS-applicatie buiten, RVS-applicatie buiten, HTG 112, RVS blankglas, blankglas, HTG 112, RVS HTG 92, RVS

41 VARIATIE A 228 en zijlichten AS deuroverlappend paneel buiten Aluminium wit, RVS-intarsien en groeven buiten, blankglas, HTG 109, RVS boven links: A 228 beneden links: A 229 beneden rechts: A 222

42 40 MODELSERIE 200 boven links: K 284, zandstraalmotief R2 beneden links: K 287 beneden rechts: K 231

43 VARIATIE K 231 deuroverlappend paneel buiten RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief O1 *: oppervlakte gematteerd, strepen en rand blankglas, HTG 68, RVS * Optioneel met geintegreerde LED-verlichting verkrijgbaar.

44 42 MODELSERIE 200 K 231 RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief O1 *: oppervlakte gematteerd, strepen en rand blankglas, HTG 68, RVS K 231 RVS-lijsten binnen en buiten, figuurglas madras pave blauw, HTG 95, RVS K 235 RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, strepen en vierkanten blankglas, HTG 68, RVS K 241 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, blankglas, HTG 70, RVS K 260 RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief O1, HTG 68, RVS * Optioneel met geintegreerde LED-verlichting verkrijgbaar.

45 VARIATIE A 280 Aluminium wit, RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief A1: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, met geintegreerde RVS-stangengreep A 280 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak antracietgrijs RAL 7016, RVS-applicatie buiten, figuurglas madras punto blank, HTG 112, RVS K 281 RVS-applicatie buiten, figuurglas madras uadi groen, HTG 100, RVS K 282 paneel: lak groenblauw RAL 5001 / lak telegrijs 2 RAL 7046, RVS-applicatie binnen en buiten, zandstraalmotief R1, HTG 86, RVS K 282 paneel: lak verkeerswit RAL 9016 / lak telegrijs 2 RAL 7046, RVS-applicatie binnen en buiten, zandstraalmotief R1, HTG 101, RVS

46 44 MODELSERIE 200 A 283 en zijlicht AS deuroverlappend paneel buiten Aluminium wit, RVS-applicatie en groeven buiten, blankglas, zijlicht: zandstraalmotief A1, HTG 101, RVS (maatwerk) K 284 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief R2, HTG 68, RVS K 284 RVS-lijsten binnen en buiten, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief R1, HTG 72, kristalglas / RVS A 285 dubbele deur Aluminium wit, ornamentlijsten buiten, RVS-applicatie buiten, ornamentlijsten en lijsten: lak ultramarijnblauw RAL 5002, glas in lood O2, HTG 101, RVS (maatwerk)

47 VARIATIE K 286 paneel: lak saffierblauw RAL 5003, RVS-applicatie binnen en buiten, zandstraalmotief R1, HTG 86, RVS K 286 RVS-applicatie binnen en buiten, loodornament R2, HTG 68, RVS K 287 RVS-applicatie binnen en buiten, met opgezette applicatie wit buiten, blankglas, HTG 101, RVS K 288 RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, strepen en parallelogrammen blankglas, HTG 100, RVS K 297 RVS-lijsten binnen en buiten, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand en vierkanten blankglas, HTG 101, RVS

48 46 MODELSERIE 300 ModelSERIE 300 De modelreeks 300 geeft een geheel nieuwe kijk op modern design. Net zo veelzijdig als de smaak van onze klanten. Laat u inspireren door de enorme variatie aan rechte en ronde vormen en gekleurde of neutrale oppervlakken. U heeft nagenoeg vrij spel om uw ideeën te realiseren.

49 VARIATIE

50 48 MODELSERIE 300 K 301 Kunststof, folie crèmewit, kleurnr. 4444, zandstraalmotief O1, HTG 70, RVS K 301 figuurglas mastercarré blank, HTG 70, RVS K 301 deuroverlappend paneel buiten Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, HTG 109, RVS K 302 zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, HTG 68, RVS K 302 zandstraalmotief O2: oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, HTG 101, RVS K 302 blankglas, HTG 86, RVS

51 VARIATIE K 304 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, zandstraalmotief O2: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, HTG 101, RVS K 304 zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand en vierkanten blankglas, HTG 86, RVS K 304 blankglas, HTG 87, RVS K 305 blankglas, HTG 95, RVS

52 50 MODELSERIE 300 A 307 Aluminium, kozijn: lak grijs aluminiumkleurig RAL 9007, deurblad en paneel: lak blank aluminiumkleurig RAL 9006, blankglas, HTG 92, RVS A 307 Aluminium wit, zandstraalmotief A1 *: oppervlakte gematteerd, vierkanten blankglas, HTG 101, RVS K 311 paneel: lak witaluminium RAL 9006, PUR-applicatie buiten, zandstraalmotief A1: oppervlakte blankglas, strepen gematteerd, HTG 101, RVS K 311 PUR-applicatie buiten, blankglas, HTG 68, RVS K 311 PUR-applicatie buiten, zandstraalmotief A3: oppervlakte gematteerd, motief blankglas, HTG 86, RVS * Optioneel met geintegreerde LED-verlichting verkrijgbaar.

53 VARIATIE K 312 aluminium-lijsten binnen, zandstraalmotief A2: oppervlakte blankglas, strepen gematteerd, HTG 86, RVS K 312 aluminium-lijsten binnen, zandstraalmotief A1: oppervlakte gematteerd, strepen blankglas, HTG 68, RVS A 313 Aluminium wit, paneel binnen en buiten geprofieleerd, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, HTG 70, RVS

54 52 MODELSERIE 300 Detail boven links: ornamentlijsten beneden links: K 315, folie gouden eiken beneden rechts: K 315

55 VARIATIE K 315 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, blankglas, HTG 70, RVS

56 54 MODELSERIE 300 A 315 deuroverlappend paneel buiten Aluminium wit, blankglas, HTG 72, kristalglas / RVS K 315 kleurglascombinatie A3, HTG 68, RVS A 315 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak staalblauw RAL 5011, geslepen groevenmotief A5 op satinato blank, HTG 70, RVS K 315 zandstraalmotief A4: motief, boven en beneden blankglas, midden oppervlakte gematteerd, HTG 68, RVS K 315 Kunststof, kozijn: folie crèmewit, kleurnr. 4444, deurblad en paneel: folie gouden eiken, kleurnr. 7512, blankglas, HTG 72, kristalglas / RVS

57 VARIATIE K 316 zandstraalmotief A3: oppervlakte gematteerd, motief blankglas, HTG 68, RVS K 316 zandstraalmotief A5: gedeeltelijk gematteerd, gedeeltelijk blankglas, HTG 86, RVS K 316 Kunststof, lak briljantblauw RAL 5007, zandstraalmotief A6: oppervlakte en schriftteken blankglas, midden gematteerd, HTG 101, RVS

58 56 MODELSERIE 300 A 320 Aluminium wit, paneel binnen en buiten geprofileerd, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, motief blankglas, HTG 72, kristalglas / RVS A 321 Aluminium wit, blankglas, HTG 101, RVS A 322 Aluminium wit, blankglas, HTG 92, RVS A 325 Aluminium wit, blankglas, HTG 70, RVS

59 VARIATIE A 326 Aluminium wit, blankglas, HTG 101, RVS A 326 Aluminium, lak antracietgrijs RAL 7016, blankglas, HTG 101, RVS K 327 Kunststof, lak zilvergrijs RAL 7001, aluminium-lijsten binnen, zandstraalmotief A2: oppervlakte en kleine rechthoeken gematteerd, HTG 72, kristalglas / RVS K 327 aluminium-lijsten binnen, zandstraalmotief A1: oppervlakte blankglas, kleine rechthoeken gematteerd, HTG 68, RVS A 330 Aluminium wit, zandstraalmotief A1: oppervlakte gematteerd, rechthoeken blankglas, HTG 101, RVS A 330 Aluminium, kozijn: lak grijs aluminiumkleurig RAL 9007, deurblad en paneel: lak blank aluminiumkleurig RAL 9006, blankglas, HTG 70, RVS

60 58 MODELSERIE 300 boven links: K 341 beneden links: K 335, zandstraalmotief O1 beneden rechts: K 331

61 VARIATIE K 331 paneel: lak duivenblauw RAL 5014, glasmotief R1: ijsbloem, HTG 86, RVS

62 60 MODELSERIE 300 K 331 paneel: lak duivenblauw RAL 5014, glasmotief R1: ijsbloem, HTG 86, RVS K 331 en zijlicht KS figuurglas 553 blank, HTG 68, RVS K 333 zandstraalmotief T1: oppervlakte blankglas, motief gematteerd, blauwe glaskwadraten, HTG 104, RVS K 333 zandstraalmotief T1: oppervlakte blankglas, motief binnen en buiten gematteerd, HTG 109, RVS

63 VARIATIE K 335 zandstraalmotief O2: oppervlakte gematteerd met heldere rand, bloem met facetstenen, HTG 91, brons groen gepatineerd K 335 lijsten buiten: lak pelsgrijs RAL 7000, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, met heldere rand en kreusel, HTG 91, brons groen gepatineerd K 341 figuurglas chinchilla blank, HTG 95, RVS K 345 figuurglas 550 blank, HTG 72, kristalglas / RVS K 350 blankglas-facet geslepen A1, HTG 70, RVS K 351 glas in lood R1, HTG 64, messing gebruineerd

64 62 MODELSERIE 300 K 355 figuurglas oudduits K grijs, HTG 14, messing gebruineerd K 360 Kunststof, kozijn: folie crèmewit, kleurnr. 4444, deurblad en paneel: folie donkergroen, kleurnr. 9773, blankglas, HTG 3, RVS K 360 zandstraalmotief O1, HTG 101, RVS K 363 glas in lood R2, HTG 66, chroom mat K 363 ornamentlijsten: lak duivenblauw RAL 5014, geslepen siermotief R6, HTG 97, RVS

65 VARIATIE K 365 facet A6 blauw, HTG 14, messing gebruineerd K 365 parsol brons, HTG 38, chroom en messing K 365 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, facet A1 smaragdgroen, HTG 68, RVS

66 64 MODELSERIE 300 K 375 parsol brons, HTG 76, messing en wit K 376 zandstraalmotief O1: oppervlakte blankglas, ovaal en lijnen gematteerd, met facettenstenen, HTG 68, RVS K 376 zandstraalmotief O2: oppervlakte blankglas, motief gematteerd, HTG 101, RVS

67 VARIATIE K 381 parsol brons, HTG 101, RVS K 381 zandstraalmotief A2 op satinato, HTG 95, RVS K 383 ornamentlijsten: lak vuurrood RAL 3000, parsol brons, HTG 70, RVS K 383 fusingmotief R2, HTG 68, RVS K 383 zandstraalmotief R3, HTG 75, RVS

68 66 MODELSERIE 300 K 385 zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, HTG 101, RVS K 387 zandstraalmotief O3: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, HTG 95, RVS K 387 blankglas, HTG 86, RVS

69 VARIATIE K 389 en zijlicht KS glas in lood A1, HTG 86, RVS K 389 geslepen groevenmotief A3, HTG 112, RVS K 389 blankglas, HTG 70, RVS K 389 zandstraalmotief A2: oppervlakte gematteerd, rand en ornament blankglas, HTG 92, RVS

70 68 MODELSERIE 300 boven links: K 394, zandstraalmotief O3 beneden links: K 392, geslepen groevenmotief O2 beneden rechts: K 391

71 VARIATIE K 391 paneel binnen en buiten geprofieleerd, parsol brons, HTG 72, kristalglas / RVS

72 70 MODELSERIE 300 K 391 paneel binnen en buiten geprofileerd, parsol brons, HTG 72, kristalglas / RVS K 391 en zijlicht KS paneel: lak agaatgrijs RAL 7038, paneel binnen en buiten geprofileerd, zandstraalmotief R2, HTG 92, RVS K 391 paneel binnen en buiten geprofileerd, RVS-rooster buiten, figuurglas masterligne blank, HTG 94, RVS K 391 Kunststof, kozijn: folie crèmewit, kleurnr. 4444, deurblad en paneel: folie staalblauw, kleurnr. 4681, zandstraalmotief R2, HTG 68, RVS K 391 paneel binnen en buiten geprofileerd, fusingmotief R4, HTG 70, RVS

73 VARIATIE K 391 paneel binnen en buiten geprofileerd, fusingmotief R1, HTG 89, brons groen gepatineerd K 392 zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, HTG 100, RVS K 392 geslepen groevenmotief O2, HTG 100, RVS

74 72 MODELSERIE 300 K 394 Kunststof, lak zilvergrijs RAL 7001, RVS-applicatie buiten, zandstraalmotief O3: oppervlakte gematteerd, rand blankglas, HTG 100, RVS K 394 RVS-applicatie buiten, parsol grijs, HTG 93, RVS K 394 RVS-applicatie buiten, glas in lood O1, HTG 87, RVS

75 VARIATIE K 399 Kunststof, lak gentiaanblauw RAL 5010, RVS-rooster buiten, blankglas, HTG 68, RVS K 399 RVS-rooster buiten, blankglas, HTG 86, RVS

76 74 MODELSERIE 400 ModelSERIe 400 De modellen van de serie 400 vormen de gulden middenweg tussen traditioneel en modern. Passend bij oude en nieuwe huisingangen, op het platteland of in de stad. Met decoratieve panelen en beglazingen geven wij klassieke designelementen een moderne uitstraling.

77 VARIATIE

78 76 MODELSERIE 400 K 404 paneel: lak dennengroen RAL 6009, blankglas, HTG 66, chroom mat K 404 glas in lood A1, HTG 70, RVS K 406 cassette binnen en buiten geappliceerd, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, facetrand en stermotief blankglas, HTG 74, wit

79 VARIATIE K 406 cassette binnen en buiten geappliceerd, zandstraalmotief O3: oppervlakte gematteerd, motief blankglas, HTG 109, RVS K 406 deuroverlappend paneel buiten Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, cassette binnen en buiten geappliceerd, zandstraalmotief O2: oppervlakte blankglas, motief gematteerd, HTG 79, RVS K 407 blankglas, HTG 70, RVS

80 78 MODELSERIE 400 boven links: K 424, glas in lood A1 beneden links: K 409, glas in lood T2 beneden rechts: K 409 zandstraalmotief T1

81 VARIATIE K 409 zandstraalmotief T1, HTG 109, RVS

82 80 MODELSERIE 400 K 409 glas in lood T2, HTG 79, RVS K 409 zandstraalmotief T1, HTG 109, RVS K 413 zandstraalmotief T1, HTG 108, RVS K 413 en zijlicht KS Kunststof, lak dennengroen RAL 6009, zandstraalmotief T2, HTG 79, RVS

83 VARIATIE K 414 Kunststof, lak briljantblauw RAL 5007, ornamenten wit, blankglas, HTG 79, RVS K 414 glas in lood A1, HTG 78, RVS K 421 ornamentlijsten: lak kobaltblauw RAL 5013, blankglas, HTG 92, RVS K 424 blankglas, HTG 78, RVS K 424 glas in lood A1, HTG 79, RVS

84 82 MODELSERIE 400 boven links: K 496, zandstraalmotief O1 beneden links: K 494 beneden rechts: K 431, glas in lood A1

85 VARIATIE K 431 glas in lood A1, HTG 78, RVS

86 84 MODELSERIE 400 K 427 geslepen groevenmotief A6 op satinato blank, HTG 79, RVS K 427 en zijlicht KS paneel: lak hemelblauw RAL 5015, glas in lood A1, HTG 86, RVS K 431 blankglas, HTG 101, RVS K 431 glas in lood A1, HTG 78, RVS K 431 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, blankglas, HTG 78, RVS

87 VARIATIE K 481 glas in lood O1 met facet, HTG 89, brons groen gepatineerd K 484 Kunststof, lak zilvergrijs RAL 7001, geslepen groevenmotief A4 op satinato blank, HTG 78, RVS K 484 blankglas, HTG 38, messing gepolijst K 491 kozijn: lak kobaltblauw RAL 5013, parsol brons, HTG 109, RVS K 491 en zijlicht KS parsol brons, HTG 78, RVS

88 86 MODELSERIE 400 K 494 Kunststof, folie crèmewit, kleurnr. 4444, ornamenten: folie staalblauw, kleurnr. 4681, geslepen siermotief R1, HTG 66, chroom mat K 494 ornamenten: lak mosgroen RAL 6005, geslepen siermotief R1, HTG 89, brons groen gepatineerd

89 VARIATIE K 494 en zijlichten KS figuurglas gotiek blank, HTG 78, RVS K 496 cassette binnen en buiten geappliceerd, zandstraalmotief O1: oppervlakte gematteerd, rand en bloemenmotief blankglas, HTG 89, brons groen gepatineerd K 498 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, blankglas, HTG 79, RVS K 498 glas in lood A1, HTG 79, RVS

90 88 MODELSERIE 500 ModelSERIe 500 Aan de buitenkant een traditionele deur, maar met alle voordelen van een moderne constructie. Restaureert u een romantische boerderij of wilt u een tijdloze toegangsdeur voor uw nieuwe huis? Dan zijn deze modellen precies wat u zoekt.

91 VARIATIE

92 90 MODELSERIE 500 K 501 glas in lood R1, HTG 66, chroom mat K 501 en zijlicht KS glas in lood R3, HTG 14, messing gebruineerd K 501 Kunststof, folie crèmewit, kleurnr. 4444, glas in lood R4, HTG 3a, RVS K 501 en zijlichten KS paneel: lak purperrood RAL 3004, glas in lood R4, HTG 64, messing gebruineerd

93 VARIATIE K 503 cassette binnen en buiten geappliceerd, glas in lood O1: midden figuurglas artista grijs, rand in ijsbloemglas, hoeken van blauw doorgekleurd glas met geslepen bloemen, HTG 76, messing en wit K 503 cassette binnen en buiten geappliceerd, zandstraalmotief O3: gematteerde vierkanten en strepen, HTG 64, messing gebruineerd

94 92 MODELSERIE 500 K 504 zandstraalmotief A2: oppervlakte gematteerd, rand en ruiten blankglas, HTG 76, messing en wit K 504 geslepen groevenmotief A3, HTG 68, RVS A 504 deuroverlappend paneel buiten Aluminium, lak leigrijs RAL 7015, ornamenten en cassette wit, zandstraalmotief A2: oppervlakte gematteerd, rand en ruiten blankglas, HTG 79, RVS K 504 en zijlicht KS Kunststof, lak zilvergrijs RAL 7001, ornamenten en cassette wit, figuurglas madras pave blank, HTG 78, RVS

95 VARIATIE K 505 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, zandstraalmotief T1, HTG 70, RVS K 505 en zijlicht KS zandstraalmotief T1, HTG 109, RVS K 505 glasmotief T2: stervormig geslepen met blauwe hoeken, rand ijsbloemglas, midden blankglas, HTG 79, RVS K 511 figuurglas niagara blank, HTG 14, messing gebruineerd, leeuwenkop deurklopper, messing gebruineerd K 511 deurblad, ornamentlijsten en rozet: lak azuurblauw RAL 5009, figuurglas ruw glas gehamerd blank, HTG 32, wit

96 94 MODELSERIE 500 boven links: K 530, zandstraalmotief O3 beneden links: K 524, folie gouden eiken beneden rechts: K 524 met twee zijlichten

97 VARIATIE K 524 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, blankglas, HTG 78, RVS

98 96 MODELSERIE 500 K 522 HTG 24, messing gebruineerd, leeuwenkop deurklopper en briefplaat B6, messing gebruineerd K 522 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, parsol brons gebold, HTG 14 en leeuwenkop-deurklopper, messing gebruineerd K 523 glas in lood A5, HTG 78, RVS K 523 glas in lood A1, HTG 94, RVS

99 VARIATIE K 524 parsol brons, HTG 79, RVS K 524 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, blankglas, HTG 78, RVS K 525 parsol brons, HTG 76, messing en wit K 525 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, parsol brons, HTG 70, RVS K 530 zandstraalmotief O2: midden oppervlakte blankglas met strepen gematteerd, boven en beneden oppervlakte gematteerd met heldere rand, HTG 86, RVS K 530 glasmotief O3: oppervlakte satinato blank, facet- en stervormig geslepen in de glasspouw, HTG 78, RVS

100 98 MODELSERIE 500 K 531 HTG 64, messing gebruineerd K 533 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, figuurglas ijsbloem blank, HTG 79, RVS K 533 geslepen A1 op satinato blank, HTG 87, RVS K 533 midden gesloten, omlopend blankglas, HTG 62, messing gepolijst

101 VARIATIE K 535 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, figuurglas madras uadi wit, HTG 14, messing gebruineerd K 535 geslepen groevenmotief A6 op satinato blank, HTG 79, RVS K 535 glas in lood A2, oppervlakte gematteerde folie, motief parsol grijs, HTG 89, brons groen gepatineerd

102 100 MODELSERIE 500 boven links: K 546 beneden links: K 550 beneden rechts: K 547

103 VARIATIE K 547 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, parsol brons, HTG 78, RVS

104 102 MODELSERIE 500 K 541 en twee zijlichten KS glas in lood R2, HTG 14, messing gebruineerd A 541 Aluminium wit, glas in lood R3, HTG 62, messing gepolijst K 541 en twee zijlichten KS 541a 650 glas in lood R1, HTG 38, messing gepolijst

105 VARIATIE K 543 en zijlicht KS blankglas, HTG 14, messing gebruineerd K 545 cassette binnen en buiten geappliceerd, parsol brons gebold, HTG 93, RVS K 546 en zijlicht KS kozijn, deurblad en paneel: lak stofgrijs RAL 7037, cassetten binnen en buiten geappliceerd, figuurglas chinchilla blank gebold, HTG 79, RVS K 546 deuroverlappend paneel buiten Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, parsol brons, HTG 26, brons

106 104 MODELSERIE 500 K 547 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr. 7512, parsol brons, HTG 78, RVS K 547 en zijlicht KS blankglas, HTG 79, RVS K 550 blankglas, HTG 17, messing gepolijst K 553 figuurglas madera blank, HTG 14, messing gebruineerd K 553 paneel: lak mosgroen RAL 6005, facet R5: ijsbloem, HTG 78, RVS

107 VARIATIE K 555 en zijlicht KS glasmotief R4, HTG 86, RVS K 555 glasmotief R3: gematteerd glas met figuurglas en beevel (helder) beplakt, HTG 68, RVS K 555 blankglas, RVS-sierrooster buiten, HTG 92, RVS K 558 stopsol super silver, HTG 64, messing gebruineerd

108 106 MODELSERIE 500 Detail boven links: ornamentlijsten beneden links: K 576 beneden rechts: K 566

109 VARIATIE K 566 cassette binnen en buiten geappliceerd, figuurglas gietantiek blank gebold, HTG 79, RVS

110 108 MODELSERIE 500 K 561 figuurglas gietantiek grijs, HTG 3, messing gepolijst K 561 glas in lood R2: bloem, HTG 64, messing gebruineerd K 561 glas in lood R4: vlinder, HTG 38, messing gepolijst

111 VARIATIE K 565 cassette binnen en buiten geappliceerd, parsol brons, HTG 26, brons K 566 cassette binnen en buiten geappliceerd, figuurglas gietantiek blank gebold, HTG 79, RVS K 571 ornamenten en cassette: lak azuurblauw RAL 5009, parsol brons gebold, HTG 78, RVS

112 110 MODELSERIE 500 K 573 facet A1, HTG 79, RVS K 573 facet A2, HTG 100, RVS K 573 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, parsol brons gebold, HTG 38, messing gepolijst

113 VARIATIE K 576 parsol brons, HTG 26, brons K 577 figuurglas gietantiek grijs gebold, HTG 14, messing gebruineerd K 576 Kunststof, folie gouden eiken, kleurnr.7512, figuurglas chinchilla wit, HTG 79, RVS K 581 HTG 14, messing gebruineerd, leeuwenkop deurklopper en briefplaat B6, messing gebruineerd K 581 figuurglas gotiek blank, HTG 24, messing gebruineerd, briefplaat B6, messing gebruineerd

114 112 MODELSERIE 500 K 583 figuurglas kathedraal blank gebold, HTG 78, RVS K 583 figuurglas chinchilla brons gebold, HTG 17, messing gepolijst

115 VARIATIE K 585 figuurglas gietantiek grijs, HTG 14, messing gebruineerd K 585 figuurglas madera 176 blank, HTG 79, RVS K 591 figuurglas delta blank, HTG 26, brons K 591 parsol brons, HTG 17, messing gepolijst

116 114 Degelijke Deuren Degelijke deuren Geometrie in haar mooiste vorm: strakke lijnen, onderbroken door diagonale lijnen, deze voordeuren zijn ware blikvangers. Voor de individuele variatie hebt u de keuze uit talloze panelen en borstweringen, die u op wens nog kunt aanvullen met gekleurde oppervlakken en figuurglas.

117 VARIATIE

118 116 Degelijke Deuren K 1 figuurglas silvit 178 brons, HTG 26, brons K 1 zandstraalmotief O1 met binnen liggende RVS-applicaties, HTG 111, RVS K 1 met paneel KF 1 sandwichpaneel, HTG 36, donkerbrons K 1 met paneel KF 2 * HTG 36, wit K 1 met paneel KF 3 * HTG 13, wit * KF-panelen zijn niet met folie leverbaar, KF 6 niet in aluminium.

119 VARIATIE K 1 met paneel KF 4 * HTG 74, wit K 1 met paneel KF 5 * HTG 75, RVS K 1 met paneel KF 6 * HTG 36, donkerbrons

120 118 Degelijke Deuren Alle op de pagina 119 en 126 afgebeelde modellen zijn met de hier naast staande borstweringspanelen leverbaar: borstwering KB 2 02 borstwering KB 3 03 borstwering KB 4 04 borstwering KB 5 05 borstwering KB 6 06 borstwering KB 7 07 borstwering KB 8 * Borstweringspanelen KB 2 KB7 zijn niet in aluminium leverbaar.

121 VARIATIE K 2 figuurglas oudduits K brons, HTG 17, messing gepolijst K 2 met borstwering KB 1 sandwichpaneel, figuurglas ruw glas gehamerd blank, HTG 36, wit K 2S met borstwering KB 7 opgezette roeden 28 mm, tussenschotje in de glasspouw, paneel eenzijdig geappliceerd, figuurglas 523 blank, HTG 14, messing gebruineerd K 8 met borstwering KB 7 figuurglas chinchilla blank gebold, HTG 36, donkerbrons K 9 met borstwering KB 4 figuurglas chinchilla blank gebold, HTG 26, brons

122 120 Degelijke Deuren K 72 figuurglas delta brons, HTG 36, donkerbrons K 73 figuurglas madera 176 blank, HTG 34, F2 nieuwzilver K 78 figuurglas gietantiek grijs, HTG 36, donkerbrons K 78 figuurglas silvit 178 blank, HTG 19, natuur mat

123 VARIATIE A 95 Aluminium wit, figuurglas chinchilla blank, HTG 32, donkerblauw K 95 figuurglas niagara brons, HTG 36, donkerbrons K 97 figuurglas chinchilla blank, HTG 19, natuur mat K 97 figuurglas ruw glas gehamerd blank, HTG 34, F2 nieuwzilver K 98 figuurglas chinchilla wit gebold, HTG 19, natuur mat K 108 blankglas, HTG 36, donkerbrons

124 122 achterdeuren Achterdeuren Bij onze achterdeuren staat de functionaliteit weliswaar centraal, maar ze mogen zeker gezien worden: het bescheiden, eenvoudige design past binnen elke architectuur. Ook originele gedeelde deuren vindt u in ons assortiment.

125 VARIATIE

126 124 achterdeuren KN 1 figuurglas niagara brons, HTG 32, rood KN 1 met paneel KF 1 sandwichpaneel, HTG 32, rood KN 1 met paneel KF 2 * HTG 36, donkerbrons KN 1 met paneel KF 3 * HTG 75, RVS KN 1 met paneel KF 4 * HTG 36, donkerbrons KN 1 met paneel KF 5 * HTG 74, wit * KF-panelen zijn niet met folie leverbaar, KF 6 niet in aluminium.

127 VARIATIE KN 1 met paneel KF 6 * HTG 36, donkerbrons

128 126 achterdeuren KN 2 sandwichpanelen, HTG 32, donkerblauw KN 2 met borstwering KB1 sandwichpaneel, figuurglas draadornament abstracto 187 blank, HTG 32, rood KN 2 sandwichpaneel, figuurglas silvit 178 brons, HTG 36, donkerbrons Voor meer borstweringspanelen, zie pagina 118.

129 VARIATIE KN 3 sandwichpaneel, figuurglas oudduits k brons, HTG 36, donkerbrons KN 8, duo-deur sandwichpaneel, figuurglas oudduits k brons, HTG 36, donkerbrons KN 8, duo-deur sandwichpanelen, HTG 36, donkerbrons KN 10 ornamentlijst buiten, parsol brons, HTG 36, wit KN 11 ornamentlijst buiten, parsol brons, HTG 36, donkerblauw KN 12 ornamentlijst buiten, parsol brons, HTG 36, donkerbrons

130 128 SERIEMATIG EN SPECIALE WENSEN

131 WERKWIJZE WERKWIJZE SERIEMATIG EN SPECIALE WENSEN CONSTRUCTIE EN UITVOERING KUNSTSTOF VOORDEUREN CONSTRUCTIE EN UITVOERING ALUMINIUM VOORDEUREN VEILIGHEIDSTECHNIEK

132 130 CONSTRUCTIE EN UITVOERING KUNSTSTOF VOORDEUREN meerkamer-systeem voor warmte-isolatie verzinkte staalprofielen thermisch onderbroken dorpel

133 WERKWIJZE CONSTRUCTIE EN UITVOERING KUNSTSTOF VOORDEUREN Een HBI-deur is niet alleen van buiten, maar ook van binnen bijzonder. Het kozijn is gemaakt van harde pvc, dat speciaal voor de constructie van deuren en ramen is ontwikkeld. Het is weer- en kleurbestendig, onderhoudsvriendelijk en moeilijk ontvlambaar. Door de werking van meerdere kamers in het profielsysteem van raam en kozijn bedraagt de U f -waarde slechts 1,5 W/m²K. De panelen bestaan uit zeer solide sandwichelementen van kunststof. Bovendien versterken wij de draaiende gedeeltes en het kozijn van elke kunststof deur met verzinkte staalprofielen om de statische belastbaarheid te verhogen. Deze ruime staalprofielen worden bij de productie rondom ingelast en vormen zo een homogene eenheid met het kunststofprofiel. Zowel voor inbrekers als voor regen, wind en tocht geldt: verboden toegang! Daarom worden HBI-deuren speciaal geconstrueerd om hen buiten de deur te houden. Een dubbele, verborgen sluitlijst die dankzij de speciale techniek altijd goed afsluit, zorgt voor bescherming tegen wind en slagregen. Door het uitgekiende drempelsysteem bij de kunststof deuren van HBI kan water bijna onmogelijk binnendringen: het is warmte-isolerend, aangepast voor mindervaliden conform DIN en voorzien van een goede waterkering. Door de modulaire opbouw van de drempel hoeft bij bestaande bebouwing de vloer niet te worden opengebroken. Ook het design mag gezien worden: behalve wit heeft u de keuze uit alle RAL-kleuren en decorfolies in houtstructuur, die niet alleen mooi zijn, maar ook weerbestendig en onderhoudsvrij dankzij de dubbele coating. 3D-scharnieren Met driedimensionaal instelbare universele scharnieren kan de voordeur in ingebouwde toestand optimaal en eenvoudig worden afgesteld.

134 132 CONSTRUCTIE EN UITVOERING ALUMINIUM VOORDEUREN meerkamer-systeem voor warmte-isolatie thermisch onderbroken dorpel

135 WERKWIJZE CONSTRUCTIE EN UITVOERING ALUMINIUM VOORDEUREN Een aluminium voordeur van HBI ziet er altijd fraai uit. Op het eerste gezicht is een aluminium voordeur nauwelijks van kunststof voordeuren te onderscheiden. Het zijn de eigenschappen van het materiaal, die het verschil bepalen: stabiliteit, torsiebestendigheid, inbraakbeveiliging en duurzaamheid zijn optimaal. Elke deur bestaat uit een aluminium raam en panelen van kunststof of aluminium sandwichelementen met een kern van FCKW-vrij hard polyurethaan schuim. Het driekamersysteem met thermisch gescheiden isolatieprofielen biedt met een U f -waarde van minder dan 2,8 W/m²K een goede warmte-isolatie. Voor veel van onze aluminium voordeuren bieden wij ook aluminium panelen aan. Inwendige en uitwendige aluminium dekplaten van 1,5 mm dikte met een vulling van hard polyurethaan schuim voor een zeer grote stabiliteit en goede warmte-isolatie: de U-waarde bedraagt ca. 1,0-1,2 W/m²K. De coating bestaat uit een witte ingebrande lak of poedercoating die verkrijgbaar is in alle RAL-kleuren. De oppervlakken zijn gemakkelijk te onderhouden. Geef uw fantasie de ruimte. Want de designmogelijkheden zijn bijna onbeperkt. 3D-scharnieren Bij aluminium voordeuren van HBI worden onderhoudsvrij 3-D-scharnieren meegeleverd. De voordeur kan daarmee gemakkelijk in ingebouwde toestand worden afgesteld.

136 134 VEILIGHEIDSTECHNIEK VEILIGHEIDSTECHNIEK Standaard op hoog niveau Wij van HBI willen diefstal geen kans geven. Daarom hebben onze voordeuren al in de basisuitvoering een hoog veiligheidsniveau. Wie extra op zeker wil spelen, heeft de keuze uit allerlei individuele uitvoeringen: Voordeuren van HBI zijn standaard uitgerust met een ingebouwde combinatie van meervoudige vergrendeling met pennen en zwenkschoten van gehard staal. Deze schuiven aan de boven- en onderzijde vast in de massieve, verborgen sluitlijst in het kozijn en bemoeilijken het uiteendrukken van deurvleugel en kozijn. Aan de scharnierzijde zorgen twee dievenklauwen voor nog meer veiligheid. Bovendien is de hoofdgrendel doorzaagbeveiligd en kan niet worden geopend met bijv. een creditcard. De nachtschoot van het hoofdslot schuift soepel en geruisarm in de sluitlijst en zorgt dankzij een krachtig mechaniek voor een optimale afsluiting van de voordeur

137 WERKWIJZE 01 HBI-veiligheidsbeslag Gecombineerde meervoudige vergrendeling met pennen en zwenkschoten van gehard staal. De zwenkschoten schuiven aan de boven- en onderzijde vast in de massieve sluitlijst in het kozijn en bemoeilijken het uiteendrukken van deurvleugel en kozijn Hoofdslot Het hoofdslot sluit soepel en stil dankzij de fluisterdagschoot. Het krachtige mechaniek zorgt voor een optimale afsluiting van de deur en daarmee voor een betere warmte-isolatie Dievenklauwen Twee HBI-dievenklauwen bemoeilijken het uittillen van het deurblad aan de scharnierzijde. 04 Doorlopende sluitlijst

138 136 VEILIGHEIDSTECHNIEK Het kan nóg veiliger Met de HBI-deurblokkering (01) kan de voordeur slechts op een kier worden geopend. Van buitenaf kan de blokkering alleen via het hoofdslot worden opgeheven. Gelaagd veiligheidsglas van HBI (02) maakt inbraak nog moeilijker. Het glas is in verschillende veiligheidsklassen onderverdeeld en bestaat uit twee of meer glaslagen die met elkaar zijn verbonden middels een taaie, elastische binnenfolie. Afhankelijk van uw persoonlijke veiligheidswensen kunnen HBI-voordeuren worden geleverd met dit soort beglazing. Bijv. met doorwerp- en doorbraakbelemmering conform DIN Deurpanelen met metalen kern (03) bieden dankzij de 1,5 mm dikke metalen plaat nog meer weerstand tegen aanvallen van buitenaf en voldoen daarmee aan DIN 1803 en 52290, weerstandsklasse B1. Op pagina vindt u allerlei veiligheidsgarnituren voor deuren (04). Een combinatie van fraai design met extra cilinderbescherming of uitboorbeveiliging u vindt gegarandeerd de juiste combinatie.

139 WERKWIJZE HBI-deurblokkering 02 Gelaagd veiligheidsglas 03 Deurpanelen met metalen kern 04 Cilinderbescherming 05 Het automatische deurslot 06 Het elektromechanische deurslot 07 Digitale sluitcilinder Het automatische deurslot (05) biedt veiligheid voor iedereen die wel eens vergeetachtig is: zodra de deur in het slot valt of bij het betreden/verlaten van het huis wordt de deur door twee grendels mechanisch afgesloten. Het slot kan niet worden teruggedrukt en kan dus niet worden geopend met bijv. een creditcard. Van binnenuit kan de deur worden geopend door de deurkruk naar beneden te drukken, van buiten door de sleutel te draaien. Het slot wordt ook aanbevolen door politie. Het elektromechanische deurslot (06) is een uitgekiend, gemakkelijk systeem dat uw eigendom nog beter beschermt. De standaard meervoudige vergrendeling is uitgerust met een elektronisch gestuurde aandrijfmotor die de deur automatisch ver- en ontgrendelt. U heeft de keuze uit twee eenvoudige bedrijfsmodi: In de nachtmodus wordt de voordeur telkens wanneer de deur dichtvalt automatisch vergrendeld. In de dagmodus blijft de deur vergrendeld door de schoot. Ontgrendeling van binnenuit kan handmatig met een sleutel of schakelaar (taster); bijv. via een intercom. Van buiten kan de deur handmatig worden geopend met de cilindersleutel of een externe toegangscontrole zoals via radiosignaal, infrarood, magneetpasje, transponder, toetsenbord e.d. Uiteraard kan de deur bij stroomuitval gewoon met de sleutel op slot worden gedaan, zowel van binnen als van buiten. De geraffineerde digitale sluitcilinder (07): deze cilinder heeft exact dezelfde afmetingen als een mechanische standaardcilinder en is uitgerust met een batterij. Zo kan de batterij op elk moment moeiteloos worden vervangen. Ook de bediening is bijzonder gemakkelijk: één enkele transponder vervangt de sleutels die nodig zijn voor een conventioneel sluitsysteem. Alle digitale componenten zijn draadloos via een radiosignaal te bedienen. Als een transponder kwijtgeraakt is, ontstaat er geen probleem: deze wordt simpelweg geblokkeerd voor het systeem zodat er geen veiligheidsrisico ontstaat. De kostbare vervanging van cilinders als sleutels kwijtraken wordt overbodig. Verder worden alle gegevens per radiotransmissie gecodeerd verzonden met telkens wisselende crypto-codes beveiligd tegen afluisteren

140 138 ARCHITECTUUR EN DEURENONTWERP

141 AANZICHTEN AANZICHTEN ARCHITECTUUR EN DEURENONTWERP Geplaatste en deuroverlappende panelen UITVOERINGSOPTIES OPPERVLAKTEBEHANDELING FIGUUR- EN DECORGLAS VEILIGHEIDSGARNITUREN VOOR DEUREN VORMGEVINGSIDEEËN VOORDEURORIËNTATIE

142 140 Geplaatste en deuroverlappende panelen 01 Buitenaanzicht: ingezet paneel 02 Binnenaanzicht: ingezet paneel 03 Buitenaanzicht: deuroverlappende paneel 04 Binnenaanzicht: deuroverlappende paneel Deuroverlappende panelen verbergen de afdichtingen en deurstijlen op elegante wijze. De egale afwerking van de deurstijlen van binnen en van buiten is echt een lust voor het oog. Zo kan het design van de deur helemaal tot zijn recht komen.

143 AANZICHTEN Geplaatste en deuroverlappende panelen Geplaatste panelen ( ): de deurpanelen worden standaard als glas in de sponning van het deurblad geplaatst en daarin gefixeerd met een glaslat. Panelen en deurstijlen zijn trapvormig geplaatst en de kanten van de omlopende afdichtingen tussen het kozijn en het deurpaneel zijn van binnen en van buiten goed zichtbaar. Deuroverlappende panelen buiten ( )*: bij dit doorlopende design worden de deurstijlen en afdichtingen op elegante wijze afgedekt. De innovatieve techniek: de interne en externe vulpanelen worden verlijmd met een speciale, uit de ruimtevaart afkomstige lijmsoort. Voordeuren hebben daardoor van buitenaf de massieve look van een deurblad uit één stuk. Dankzij de dubbele isolatiekern wordt een betere warmte-isolatie bereikt. Versterkt veiligheidsglas kan ook probleemloos worden gebruikt. Deuroverlappende panelen binnen en buiten ( ): de betere helft van de deuroverlappende panelen buiten: de deur krijgt een mooi doorlopende look als deze afwerking consequent ook aan de binnenzijde wordt aangehouden. Zonder hoeken en kanten lijken voordeuren wel gegoten en tegelijkertijd massief en robuust. Kenmerkend is het zware, lage geluid als de deur in het slot valt. Door de in totaal nog dikkere warmte-isolerende kern voldoet de isolatie aan de vereisten van een passief huis. * binnenaanzicht zoals ingezette paneel Ingezet paneel, trapvormig geplaatst met zichtbare afdichtingen. Deuroverlappend paneel buiten, ook aan beide zijden mogelijk.

144 142 UITVOERINGSOPTIES Details zoals ingewerkte ornamentlijsten, decoratieve borstweringen, groeven aan de buitenzijde en markante RVS-intarsia bieden u behalve stijl en vorm nog tal van andere mogelijkheden om uw deur geheel persoonlijk vorm te geven.

145 AANZICHTEN UITVOERINGSOPTIES BUITEN EN BINNEN Een voordeur van HBI is al standaard voorzien van tal van extra's: hoogwaardig design en een uiterst vakkundige verwerking bijvoorbeeld. Ornamentlijsten van deurpanelen en borstweringen zijn standaard binnen en buiten, waarbij de lijst en de deuren naadloos in elkaar overlopen. Cassettes en groeven zijn standaard alleen voor de buitenzijde verkrijgbaar, maar voor bepaalde modellen is levering voor beide zijden mogelijk. Bovendien zijn diverse speciale uitvoeringen op aanvraag verkrijgbaar. Geïntegreerde applicaties en ingewerkt glas: Liefhebbers van duidelijke vormen en een fraai design kunnen kiezen voor verfijnde designelementen zoals bijvoorbeeld geïntegreerde applicaties van RVS (02). De applicaties worden als inlegwerk in de deurpanelen gelast middels lasertechnologie. Geheel passend in deze designlijn is het ingewerkte glas dat eveneens in het oppervlak geïntegreerd is (03). Met name voordeuren met deuroverlappende panelen krijgen daarmee een mooie egaal oppervlak. Met een speciaal vervaardigde ruit wordt het hoogteverschil met het oppervlak overbrugd. Het resultaat is een absoluut egaal en gemakkelijk te reinigen oppervlak / 01a opgelegde applicatie 02 / 02a geïntegreerde applicatie 03 / 03a vlak liggende glasopening 01a 02a 03a

146 144 OPPERVLAKTEBEHANDELING OPPERVLAKTE- BEHANDELING HBI bekent kleur bij de vormgeving van uw persoonlijke deur: u heeft de keuze uit allerlei standaard kleuren voor kunststof en aluminium voordeuren. En als u een individuele kleur wenst, kunt u uit alle mogelijke RAL-lakken de perfecte combinatie selecteren. De enige beperking voor de vormgeving is uw eigen fantasie. Laat uw ideeën dus gerust de vrije loop uw HBI partner helpt u graag bij de kleurkeuze voor uw deur. Aantrekkelijk decor in houtstructuur: met decorfolies is tegenwoordig meer mogelijk dan alleen de kleurkeuze. Met structuren en zorgvuldig geselecteerde kleuren krijgt uw kunststof voordeur een levendige, bijna perfecte natuurlijke uitstraling, die van echt hout nauwelijks te onderscheiden is. Details zoals ornamentlijsten worden met de hand voorzien van een decor, nagebootst van een egale structuur. Zo doet een kunststof deur in niets meer onder voor een houten deur.

147 AANZICHTEN 01 Decor gouden eiken Kleur-Nr: Decor soft cherry Kleur-Nr: 914L 03 Decor mahoni Kleur-Nr: Decor rustiek eiken Kleur-Nr: Dekor Mooreiche 2 Kleur-Nr: Decor donkerbruin Kleur-Nr: Decor staalblauw Kleur-Nr: Decor antracietgrijs Kleur-Nr: Decor grijs Kleur-Nr: Decor mosgroen Kleur-Nr: Decor donkergroen Kleur-Nr: Decor crème Kleur-Nr:

148 146 OPPERVLAKTEBEHANDELING RAL-KLEUREN

149 AANZICHTEN Crème RAL Vuurrood RAL Wijnrood RAL Saffierblauw RAL Azuurblauw RAL Gentiaanblauw RAL Staalblauw RAL Kobaltblauw RAL Duifblauw RAL Mosgroen RAL Dennengroen RAL Zilvergrijs RAL Antracietgrijs RAL Venstergrijs RAL Notenkleurig RAL Kastanjebruin RAL Mahoniebruin RAL Terrabruin RAL 8028

150 148 FIGUUR- EN DECORGLAS Door figuur- en decorglas van gerenommeerde glasfabrikanten worden vreemde blikken buiten gehouden, maar kan het licht ongehinderd naar binnen. Met de grote variatie aan ornamenten en glasstructuren krijgt uw nieuwe voordeur een ongekende charme

151 AANZICHTEN FIGUUR- EN DECORGLAS Decoratieve beglazingen zijn bepalend voor het uiterlijk van een deur. Maar ook functionele aspecten spelen een belangrijke rol bij de keuze: het licht kan wel naar binnen schijnen, maar nieuwsgierige blikken blijven buiten. Of u nu kiest voor blankglas, figuurglas, gelaagd veiligheidsglas of artistieke decorbeglazingen bij HBI wordt uitsluitend warmte-isolerend merkglas gebruikt voor deuren. De ondoorzichtige schoonheden ontstaan door de volgende verwerkingstechnieken: 01 Figuurglas: Verschillende glasstructuren houden vreemde blikken buiten, maar het licht kan ongehinderd naar binnen. 02 Gezandstraald motief: Door het opruwen van het glasoppervlak ontstaat een lichtmatte, fijnnevelige structuur. 03 Echte glas-in-loodramen: Glaselementen in verschillende kleuren en structuren worden met de hand in loodprofielen gevat en met elkaar verbonden. Het glasmotief ligt daarbij beschermd in de glasspouw. 04 Glas in lood-ornamenten: Op de basisruit wordt een lichtbestendige folie aangebracht, waarop vervolgens loodstrippen worden geplakt. 05 Echt geslepen siermotief: Ornamenten en motieven worden in het glasoppervlak ingeslepen en geven prachtige lichtreflexen. 06 Geslepen facet: De glasranden worden vlak geslepen - daardoor breekt het licht als in een prisma met interessante lichteffecten als gevolg. 07 Verbluffende gelijkenis: slijpornamenten. Daarbij worden speciale plakstrips op de ruit bevestigd, waardoor speelse lichteffecten ontstaan. 08 Fuseermotief: Bij deze techniek worden glaselementen in verschillende vormen en kleuren op de basisruit gelegd en met haar versmolten. 09 Bol glas: In een speciale oven wordt het glas door verhitting vervormd. Het glas is transparant, maar door de vervorming kun je er niet doorheen kijken. 10 Glas- en facetstenen: Geslepen blanke of gekleurde glasstenen breken het licht op eenzelfde wijze als edelsteen en vormen een fascinerende applicatie op glas. 11 Designelementen in de glasspouw: Een beschermde ruit in de glasspouw wordt aan beide zijden bewerkt met RVS en glasmattering. 12 LED-lampen: Een goed verlichte entree is altijd een eyecatcher. Bovendien draagt de verlichting bij aan de veiligheid. Vooral gezandstraalde beglazing wordt discreet en stijlvol verlicht door LED s vanuit de glazen rand.

152 150 FIGUURGLAS FIGUURGLAS

153 AANZICHTEN Abstracto 187 blank 02 Oudduits Arte blauw 03 Oudduits K blank 04 Barok blank 05 Chinchilla blank 06 Delta blank 07 Draadornament Abstracto 187 blank 08 Ijsbloem blank 09 Gotiek blank 10 Gietantiek blank 11 Kathedraal fijn gehamerd blank 12 Madras Linea blank 13 Listral H 200 blank 14 Madera 176 blank 15 Madras Bamboe G blank 16 Madras Diamante blank Weergave niet op schaal. Monsters van de originele materialen zijn verkrijgbaar bij uw HBI-dealer.

154 152 FIGUURGLAS

155 AANZICHTEN Madras Flos blank 18 Madras Pave blank 19 Madras Uadi blank 20 Mastercarré blank 21 Masterligne blank 22 Masterpoint blank 23 Masterray blank 24 Niagara blank 25 Ornament 504 blank 26 Ornament 520 blank 27 Ornament 521 blank 28 Ornament 523 blank 29 Ornament 528 blank 30 Ornament 550 blank 31 Ornament 552 blank 32 Ornament 597 blank 33 Madras Punto blank 34 Ruw glas gehamerd blank 35 Madras Silk blank 36 Silvit 178 blank Weergave niet op schaal. Monsters van de originele materialen zijn verkrijgbaar bij uw HBI-dealer.

156 154 VEILIGHEIDSGARNITUREN VOOR DEUREN VEILIGHEIDSGARNITUREN VOOR DEUREN Stelt u zich eens voor hoe vaak een deurgreep in de loop van zijn leven wordt gebruikt. Duizenden keren. Om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen, worden deurgrepen daarom pas goedgekeurd voor HBI-deuren na verscheidene tests waaruit de duurzame functionaliteit moet blijken. Onze tests gaan daarbij veel verder dan de vereisten van DIN EN 1906 resp. RAL-RG 607/9. Wij beproeven namelijk niet alleen of de deurgreep soepel werkt, maar ook of het beslag en de drager degelijk bevestigd zijn. Want wat vastzit, moet vast blijven zitten. Onze veiligheidsgarnituren voor voordeuren beschermen het slot en de cilinder van de voordeur: de profielcilinder wordt beschermd met een beschermplaat en kan niet worden afgebroken of eruit worden getrokken. En de beschermplaat kan van buitenaf niet worden losgeschroefd omdat de schroeven zijn geborgd. Dankzij een uiterst onderhoudsvriendelijke coating worden slijtageverschijnselen voorkomen en wordt zelfs messing beschermd tegen aanslag. Vuil kan eenvoudigweg met een vochtige doek worden verwijderd, agressieve reinigingsmiddelen zijn niet nodig.

157 AANZICHTEN HTG 1 F2 nieuwzilver 1) 02 HTG 2 wit 1) 03 HTG 3 messing gepolijst 1) 04 HTG 3 a RVS 1) 05 HTG 6 F2 nieuwzilver 2) 06 HTG 7 wit 2) 07 HTG 9 messing gepolijst 3) 08 HTG 10 RVS 4) 09 HTG 12 RVS 4) 10 HTG 13 wit 4) 1) leverbaar: F1 zilverkleurig, F2 nieuwzilver, F4 brons, wit, 9001 crème, messing gepolijst of RVS 2) leverbaar: F1 zilverkleurig, F2 nieuwzilver, F4 brons, F80 donkerbrons, wit 3) uitvoering binnen en buiten met deurkruk leverbaar net als: HTG 8 messing gebruineerd 4) leverbaar: F1 zilverkleurig, F80 donkerbrons, wit, 9001 creme of RVS-kleurig

158 156 VEILIGHEIDSGARNITUREN VOOR DEUREN

159 AANZICHTEN HTG 14 messing gebruineerd 1) 12 HTG 18 messing gebruineerd 2) 13 HTG 19 natuur-mat 3) 14 HTG 20 RVS 4) 15 HTG 21 RVS 4) 16 HTG 22 RVS 4) 17 HTG 24 messing gebruineerd 1) 18 HTG 25 brons 19 HTG 26 brons 20 HTG 32 rood, wit, geel, donkerblauw, donkergroen, zwart 5) 21 HTG 33 rood, wit, geel, donkerblauw, donkergroen, zwart 5) 22 HTG 34 messing gepolijst, wit, F2 nieuwzilver, donkerbrons 5) 23 HTG 36 messing gepolijst, wit, donkerbrons 5) 24 HTG 38 messing gepolijst, chroom en messing, color-chroom en messing 6) 1) deurkruk: messing gepolijst, brons, wit of RVS 2) leverbaar net als: HTG 17 messing gepolijst 3) leverbaar net als: staal-mat 4) leverbaar: F1 zilverkleurig, F2 nieuwzilver, F4 brons, F80 donkerbrons, wit of RVS 5) leverbaar net als: RVS 6) deurkruk: messing gepolijst

160 158 VEILIGHEIDSGARNITUREN VOOR DEUREN

161 AANZICHTEN HTG 43 brons 26 HTG 50 RVS 27 HTG 51 RVS 28 HTG 62 messing gepolijst 1) 29 HTG 64 messing gebruineerd 1) 30 HTG 66 chroom mat 1) 31 HTG 68 RVS 32 HTG 70 RVS 33 HTG 72 kristalglas en RVS 34 HTG 74 wit 2) 35 HTG 75 zilverkleurig 2) 36 HTG 76 messing wit 37 HTG 78 RVS 3) 38 HTG 79 RVS 3) 39 HTG 81 RVS 3) 40 HTG 82 RVS 3) 41 HTG 84 F1 zilverkleurig 42 HTG 85 F1 zilverkleurig 43 HTG 86 RVS 3) 44 HTG 87 RVS 3) 45 HTG 89 brons groen gepatineerd 1) 46 HTG 91 brons groen gepatineerd 1) 1) deurkruk: messing gepolijst, brons, wit of RVS 2) leverbaar: F1 zilverkleurig, F2 nieuwzilver, F4 brons, F80 donkerbrons, wit of RVS 3) eurkruk: RVS-kleurig

162 160 VEILIGHEIDSGARNITUREN VOOR DEUREN

163 AANZICHTEN HTG 92 RVS 1) 48 HTG 93 RVS 1) 49 HTG 94 RVS 1) 50 HTG 95 RVS 1) 51 HTG 97 RVS 52 HTG 99 RVS in messingglans gecoated 2) 53 HTG 100 RVS 1) 54 HTG 104 RVS 1) 55 HTG 107 RVS 1) 56 HTG 108 RVS 1) 57 HTG 109 RVS 58 HTG 114 F1 zilverkleurig 59 HTG 101 RVS 1) 60 HTG 110 RVS 61 HTG 111 RVS 62 HTG 112 RVS 1) 1) Deurkruk: RVS-kleurig 2) deurkruk: messing gepolijst

164 162 VORMGEVINGSIDEEËN Door de keuze van de kleur en verhoudingen van uw voordeur kunt u op elegante wijze de architectuur van uw huis onderstrepen of daarmee bewust een contrast vormen.

165 AANZICHTEN VORMGEVINGSIDEEËN Een gebouw wordt getypeerd door allerlei verschillende kenmerken: de tijd waarin het gebouwd is, de geografische ligging, de architectuur en de bijbehorende stijlelementen. Zo is het belangrijk bij het ontwerp van de voordeur rekening te houden met de vorm van het dak, verschillende materialen of de indeling van de ramen. Bekijk uw huis eens goed. Wat valt het meeste op, wat springt eruit? Welke vormen ziet u met name bij de gevel, de ramen, de trappen of het dak? Zo kunt u bepalen of uw nieuwe voordeur een klassiek model moet worden of juist een moderne variant. HBI helpt u graag bij het ontwerpen van uw droomvoordeur. Met enkele vormgevingsideeën om het u makkelijk te maken: Allereerst is de lijnvoering van uw huis belangrijk. Neem de vormen en lijnen van uw huis over in de vormgeving van de voordeur, zodat deze harmonieus in de gevel integreert. Zo wordt de deur onderdeel van de totale architectuur en past binnen de stijl van het gebouw. Ook de kleur speelt een belangrijke rol. Kleuren kunnen voor een bepaalde sfeer zorgen en de indruk van het hele gebouw veranderen. Met de kleur kunnen gedeelten van gebouwen worden benadrukt en geaccentueerd, of in contrast worden geplaatst. Bedenk echter dat ook materialen zoals baksteen, hout, of RVS een individuele kleur hebben die harmonieus samengaan met de gevel. Een belangrijk onderdeel bij de keuze van de juiste voordeur zijn de verhoudingen en afmetingen. Deze moeten passen binnen de architectuur zodat deze optimaal kunnen worden geïntegreerd in de omgeving. Zeer smalle entrees kunt u bijvoorbeeld groter laten ogen door slim gebruik te maken van lichtdoorlatende elementen. Zeer grote entrees kunnen worden uitgevoerd met bovenlichten, zodat het bewegende deel van de deur niet zo massief oogt. Een andere mogelijkheid is om de voordeur een geheel eigen design te geven dat een spannend contrast vormt met de architectuur. Met name gebouwen waarbij de gevel weinig opvalt, kunnen met een goed vormgegeven entree meer uitstraling krijgen.

166 164 VOORDEURORIËNTATIE 80 C W S Luifels bieden bescherming tegen slagregen zo staat u bij aankomst of vertrek niet in de regen.

167 AANZICHTEN VOORDEURORIËNTATIE Het is tegenwoordig heel modern om huizen te bouwen zonder afdak. Voordeuren en zijingangen staan dan echter geheel open en als huiseigenaar sta je bij aankomst of vertrek nogal eens in de regen. Een voordeur dient bij voorkeur te worden beschermd tegen weersinvloeden. Vooral bij deuren aan de westzijde is het belangrijk dat de deur beschermd is tegen slagregen, bijv. door middel van een luifel. Aan de zuidzijde kunnen donkere deuren in het directe zonlicht enorm opwarmen tot een temperatuur van boven de 80 C: dat is zelfs voor de beste deur te heet en kan leiden tot technische problemen. Voor deskundig advies kunt u altijd terecht bij onze experts.

168 166 PRESTATIES

169 PROBLEEMLOOS PROBLEEMLOOS OPMETEN EN MONTAGE GARANTIE

170 168 Opmeten en montage De montage wordt verzorgd door een vakman bij u in de buurt, zodat u een leven lang plezier beleeft aan uw nieuwe voordeur.

171 PROBLEEMLOOS Opmeten en montage De ramen en deuren van HBI vind je niet overal. En dat niet zonder reden: wij hechten er veel waarde aan dat klanten goed worden geholpen en kunnen rekenen op een deskundige service. En beide aspecten worden alleen geboden door de gekwalificeerde bouwmaterialenhandel en vakbedrijven. Daarom wordt het bouwproces uitgevoerd door de deskundige partners van HBI. Zij nemen gratis de maten op bij u thuis, garanderen een stipte levering en voeren de montage snel en deskundig uit inclusief alle bijkomende werkzaamheden. Ook daarna kunt u altijd bij hen terecht voor het onderhoud. Juist bij de plaatsing van nieuwe ramen moeten opdrachtgevers in de bouw/renovatie met grote zorgvuldigheid te werk gaan. Tegenwoordig wordt bij de montage de afdichting gedaan volgens het principe binnen dichter dan buiten. Toch is er volgens gegevens van een groot aantal deskundigen steeds vaker sprake van bouwschade door condenswater bij aansluitvoegen, energieverlies door niet goed afgedichte voegen, of schimmelvorming. Daarom dient de montage uitsluitend door de vakman te worden uitgevoerd. Een goede montage is een absolute voorwaarde voor de thermische en akoestische isolatie evenals de inbraakbeveiliging. Het innovatieve montageconcept HBI Plus garandeert een optimaal verloop en hoogwaardig vakmanschap. De monteur ter plaatse en HBI werken samen en houden zich daarbij uiteraard aan alle wettelijke eisen volgens de energie prestatie norm. De nieuwe ramen worden geleverd met uitgebreide montagesets die speciaal op de inbouwsituatie en de elementen zijn afgestemd. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van geteste materialen. De HBI-partner zorgt niet alleen voor de deskundige montage en afdichting van de ramen, maar ziet er ook op toe dat het metselwerk niet beschadigd wordt en de oude ramen worden gerecycled.

172 170 Garantie De ramen en deuren van HBI voldoen niet alleen qua vormgeving aan de hoogste eisen: ook bij de kwaliteit hanteren wij de hoogste norm. Een garantie van vijf jaar is voor ons daarom vanzelfsprekend.

173 PROBLEEMLOOS Garantie HBI: deze naam staat voor 45 jaar ervaring. En voor technisch geperfectioneerde ramen en voordeuren. Daarbij hebben wij ook bij innovatieve technieken de ambachtelijke knowhow nooit uit het oog verloren. Naast een zorgvuldige selectie van alle gebruikte materialen hechten wij bij HBI veel waarde aan een aantrekkelijk design en de exacte maatvastheid en duurzaamheid van alle ramen en deuren. Daarom biedt HBI voor alle ramen en voordeuren vijf jaar garantie op de raammaterialen, de afdichtingen, het beslag en oppervlakken die in de fabriek met dekkende lak zijn behandeld. Tien jaar garantie op condensvorming in de luchtspouw bij isolatieglas. Voorwaarde daarvoor is niet alleen een juiste omgang met de producten, maar ook een vakkundig onderhoud zoals wordt aangeboden door uw HBI-partners.

174 172 EXTRA VERSCHILLENDE UITVOERINGEN MODELSERIES

175 EXTRA MODELVARIATIES AANZICHTEN OPPERVLAKTE VLAK LIGGEND BEGLAZING Model raam materiaal Kunststof raam materiaal aluminium geplaatst paneel deuroverlappend paneel gelijke aanzichten binnen en buiten decorfolie RAL-kleur geïntegreerde glasramen en applicaties vlak liggende glasopening LEDverlichting Modelserie 200 K 201 KF KF, AF AF A 202 AF AF K 204 KF KF, AF AF K 205 KF KF, AF AF K 206 KF KF, AF AF K 207 KF KF, AF AF A 209 AF AF K 210 KF KF, AF AF K 211 KF KF, AF AF K 212 KF KF, AF A 214 AF AF K 216 KF KF, AF AF K 217 KF KF, AF KF, AF K 218 KF KF, AF AF K 219 KF KF, AF KF, AF K 221 KF KF, AF AF A 222 AF AF K 223 KF KF, AF AF K 224 KF KF, AF KF, AF K 225 KF KF, AF KF, AF K 227 KF KF, AF KF, AF A 228 AF AF A 229 AF AF K 231 KF KF, AF KF, AF K 235 KF KF, AF KF, AF K 241 KF KF, AF AF K 260 KF KF, AF KF, AF K 280 KF KF, AF AF K 281 KF KF, AF KF, AF K 282 KF KF, AF A 283 AF AF K 284 KF KF, AF K 285 KF KF, AF KF, AF K 286 KF KF, AF K 287 KF KF, AF KF, AF K 288 KF KF, AF KF, AF K 297 KF KF, AF KF, AF Modelserie 300 K 301 KF KF, AF KF, AF K 302 KF KF, AF KF, AF K 304 KF KF, AF KF, AF K 305 KF KF, AF KF, AF A 307 AF AF K 311 KF KF, AF AF K 312 KF KF, AF AF K 313 KF KF, AF KF, AF K 315 KF KF, AF KF, AF K 316 KF KF A 320 AF K 321 KF KF, AF KF, AF K 322 KF KF, AF KF, AF KF = kunststof-paneel; AF = aluminium-paneel

176 174 MODELVARIATIES AANZICHTEN OPPERVLAKTE VLAK LIGGEND BEGLAZING Model raam materiaal Kunststof raam materiaal aluminium geplaatst paneel deuroverlappend paneel gelijke aanzichten binnen en buiten decorfolie RAL-kleur geïntegreerde glasramen en applicaties vlak liggende glasopening LEDverlichting K 325 KF KF, AF KF, AF K 326 KF KF, AF KF, AF K 327 KF KF, AF AF A 330 AF AF K 331 KF KF, AF K 333 KF KF, AF KF, AF K 335 KF KF, AF KF, AF K 341 KF KF K 345 KF KF, AF K 350 KF KF, AF K 351 KF KF, AF K 355 KF KF K 360 KF KF, AF KF, AF K 363 KF KF, AF K 365 KF KF, AF AF K 375 KF KF K 376 KF KF, AF KF, AF K 381 KF KF K 383 KF KF, AF K 385 KF KF, AF KF, AF K 387 KF KF, AF KF, AF K 389 KF KF, AF AF K 391 KF KF, AF K 392 KF KF, AF KF, AF K 394 KF KF, AF KF, AF K 399 KF KF, AF Modelserie 400 K 404 KF KF K 406 KF KF, AF KF, AF K 407 KF KF, AF K 409 KF KF, AF KF, AF K 413 KF KF, AF KF, AF K 414 KF KF K 421 KF KF K 424 KF KF K 427 KF KF, AF K 431 KF KF K 481 KF KF, AF KF, AF K 484 KF KF K 491 KF KF K 494 KF KF K 496 KF KF, AF KF, AF K 498 KF KF Modelserie 500 K 501 KF KF, AF K 503 KF KF, AF KF, AF K 504 KF KF, AF AF K 505 KF KF, AF KF, AF K 511 KF KF K 522 KF KF K 523 KF KF, AF AF

177 EXTRA MODELVARIATIES AANZICHTEN OPPERVLAKTE VLAK LIGGEND BEGLAZING Model raam materiaal Kunststof raam materiaal aluminium geplaatst paneel deuroverlappend paneel gelijke aanzichten binnen en buiten decorfolie RAL-kleur geïntegreerde glasramen en applicaties vlak liggende glasopening LEDverlichting K 524 KF KF, AF AF K 525 KF KF, AF KF, AF K 530 KF KF, AF KF, AF K 531 KF KF, AF KF, AF K 533 KF KF, AF AF K 535 KF KF, AF AF K 541 KF KF, AF K 543 KF KF, AF K 545 KF KF, AF KF, AF K 546 KF KF, AF KF, AF K 547 KF KF K 550 KF KF K 553 KF KF, AF AF K 555 KF KF, AF K 558 KF KF, AF KF, AF K 561 KF KF K 565 KF KF, AF KF, AF K 566 KF KF K 571 KF KF K 573 KF KF, AF K 576 KF KF, AF KF, AF K 577 KF KF, AF K 581 KF KF K 583 KF KF, AF KF, AF K 585 KF KF K 591 KF KF, AF KF, AF Degelijke deuren K 1 KF KF, AF K 2 KF KF, AF K 2S KF KF, AF K 8 KF KF, AF K 9 KF KF, AF K 72 KF KF, AF K 73 KF KF, AF K 78 KF KF, AF K 95 KF KF, AF K 97 KF KF, AF K 98 K 108 Achterdeuren KN 1 KF KN 2 KF KN 3 KF KN 8 KF KN 10 KF KN 11 KF KN 12 KF = Serie-uitvoering = Speciale uitvoering = modelspecifiek op aanvraag KF = kunststsof-paneel; AF = aluminium-paneel

178 176 MODELSERIE 200 K 201 pga. 24 A 202 pga. 25 K 204 pga. 27 K 205 pga. 27 K 206 pga. 28 K 207 pga. 28 A 209 pga. 29 K 210 pga. 32 K 211 pga. 33 K 212 pga. 34 A 214 pga. 34 K 216 pga. 34 K 217 pga. 35 K 218 pga. 35 K 219 pga. 36 K 221 pga. 36 A 222 pga. 36 K 223 pga. 37 K 224 pga. 37 K 225 pga. 37

179 EXTRA K 227 pga. 38 A 228 pga. 39 A 229 pga. 38 K 231 pga. 42 K 235 pga. 42 K 241 pga. 42 K 260 pga. 42 K 280 pga. 43 K 281 pga. 43 K 282 pga. 43 K 284 pga. 44 K 285 K 286 pga. 45 K 288 pga. 45 K 297 A 283 K 287 pga. 44 pga. 45 pga. 44 pga. 45

180 178 MODELSERIE 300 K 301 pga. 48 K 302 pga. 48 K 304 pga. 49 K 305 pga. 49 A 307 pga. 50 K 311 pga. 50 K 312 pga. 51 A 313 pga. 51 K 315 pga. 54 K 316 pga. 55 A 320 pga. 56 K 321 pga. 56 K 322 pga. 56 K 325 pga. 56 K 326 pga. 57 K 327 pga. 57 A 330 pga. 57 K 331 pga. 60 K 333 pga. 60 K 335 pga. 61

181 EXTRA K 341 pga. 61 K 345 pga. 61 K 350 pga. 61 K 351 pga. 61 K 360 pga. 62 K 355 pga. 62 K 363 pga. 62 K 365 pga. 63 K 375 pga. 64 K 376 pga. 64 K 381 pga. 65 K 383 pga. 65 K 385 pga. 66 K 387 pga. 66 K 389 pga. 67 K 391 pga. 70 K 392 pga. 71 K 394 pga. 72 K 399 pga. 73

182 180 MODELSERIE K 404 pga. 76 K 406 pga. 76 K 407 pga. 77 K 409 pga. 80 K 413 pga. 80 K 414 pga. 81 K 421 pga. 81 K 424 pga. 81 K 427 pga.84 K 431 pga.84 K 481 pga. 85 K 484 pga. 85 K 491 pga. 85 K 494 pga. 86 K 496 pga. 87 K 498 pga. 87

183 EXTRA K 501 pga. 90 K 503 pga. 91 K 504 pga. 92 K 505 pga. 93 K 511 pga. 93 K 522 pga. 96 K 523 pga. 96 K 524 pga. 97 K 525 pga. 97 K 530 pga. 97 K 531 pga. 98 K 533 pga. 98 K 535 pga. 99 K 541 pga. 102 K 543 pga. 103 K 545 pga. 103 K 546 pga. 103 K 547 pga. 104 K 550 pga. 104 K 553 pga. 104

184 182 MODELSERIE 500 DEGELIJKE DEUREN K 555 pga. 105 K 558 pga. 105 K 561 pga. 108 K 565 pga. 109 K 566 pga. 109 K 571 pga. 109 K 573 pga. 110 K 576 pga. 111 K 577 pga. 111 K 581 pga. 111 K 583 pga. 112 K 585 pga. 113 K 591 pga. 113

185 EXTRA K 1 pga. 116 K 2 pga. 119 K 2S pga. 119 K 8 pga. 119 K 9 pga. 119 K 72 pga. 120 K 73 pga. 120 K 78 pga. 120 K 95 pga. 121 K 97 pga. 121 K 98 pga. 121 K 108 pga. 121

KUNSTSTOF- EN ALUMINIUM-VOORDEUREN VAN HBI

KUNSTSTOF- EN ALUMINIUM-VOORDEUREN VAN HBI MERK EN SERVICE KUNSTSTOF- EN ALUMINIUM-VOORDEUREN VAN HBI RAMEN + DEUREN 2 HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITS- NORMEN Om ervoor te zorgen dat alleen genodigde gasten uw huis betreden, zijn

Nadere informatie

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. Bestseller-SeleCtiE Kunststof EN aluminium voordeuren HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITSNORMEN K 300 Om ervoor te zorgen dat alleen genodigde gasten

Nadere informatie

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Kunststof EN aluminium. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. Bestseller-SeleCtiE Kunststof EN aluminium voordeuren HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITSNORMEN Om ervoor te zorgen dat alleen genodigde gasten uw

Nadere informatie

Houten voordeuren. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Houten voordeuren. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. Bestseller-SeleCtiE Houten voordeuren HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITSNORMEN De natuur zorgt al duizenden jaren voor de meest uiteenlopende houtsoorten.

Nadere informatie

Houten voordeuren. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

Houten voordeuren. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. Bestseller-SeleCtiE Houten voordeuren HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. HOGE KWALITEITSNORMEN WERKWIJZE HOGE KWALITEITSNORMEN De natuur zorgt al duizenden jaren voor de meest uiteenlopende houtsoorten.

Nadere informatie

MERK EN SERVICE SELECTIE 2009 RAMEN + DEUREN

MERK EN SERVICE SELECTIE 2009 RAMEN + DEUREN MERK EN SERVICE NIEUW SELECTIE 2009 HoUTEN VOORDEUren van HBI RAMEN + DEUREN 2 Individuele productie op maat WERKWIJZE uw ideeën zijn bij ons altijd welkom Bijna te mooi, om er alleen maar door te gaan:

Nadere informatie

6 modellen en 12 kleuren aan dezelfde prijs incl. 9-voudig veiligheidsslot! 2298 * slechts. Hörmann najaarsactie 2012 voor aluminium voordeuren

6 modellen en 12 kleuren aan dezelfde prijs incl. 9-voudig veiligheidsslot! 2298 * slechts. Hörmann najaarsactie 2012 voor aluminium voordeuren 6 modellen en 12 kleuren aan dezelfde prijs incl. 9-voudig veiligheidsslot! slechts 2298 * Hörmann najaarsactie 2012 voor aluminium voordeuren Spaar tot 30 % van 01.10.2012 tot 31.12.2012 Hörmann merkkwaliteit

Nadere informatie

VOORDEUREN VLEUGELOVERDEKKEND

VOORDEUREN VLEUGELOVERDEKKEND VOORDEUREN VLEUGELOVERDEKKEND S E R I E 101xx 10000 10100 10103 10120 10121 10122 10123 S E R I E 102xx 10200 10201 10202 10213 10220 10230 10231 S E R I E 103xx 10232 10300 10301 10302 10303 10304 10305

Nadere informatie

INDIVIDUELE DEURCULTUUR KUNSTSTOF-DEUREN

INDIVIDUELE DEURCULTUUR KUNSTSTOF-DEUREN INDIVIDUELE DEURCULTUUR KUNSTSTOF-DEUREN Individuele Deurcultuur Harmonie is de basis voor een gelukkige, gezamenlijke tijd...... in het midden van uw familie. Ook de bijzondere Preego-deuren passen zich

Nadere informatie

GAYKOSINUS-kunststof en aluminium

GAYKOSINUS-kunststof en aluminium DE DEUR NAAR UW WERELD GAYKOSINUS-kunststof en aluminium GAYKOSINUS NL-MODERN GAYKOSINUS NL-CLASSIC De verscheidenheid aan GAYKOSINUS-VOORDEUREN De deur verwelkomt gasten en bezoekers als hij open is,

Nadere informatie

6 modellen en 12 kleuren aan dezelfde prijs incl. montage en 9-voudig veiligheidsslot! slechts * Hörmann aluminium voordeurenactie 2013

6 modellen en 12 kleuren aan dezelfde prijs incl. montage en 9-voudig veiligheidsslot! slechts * Hörmann aluminium voordeurenactie 2013 6 modellen en 12 kleuren aan dezelfde prijs incl. montage en 9-voudig veiligheidsslot! slechts 2 599 * Hörmann aluminium voordeurenactie 2013 Profiteer nu van deze uitzonderlijke aanbieding van 01.01.2013

Nadere informatie

Vario 8-17 Linea 18-37

Vario 8-17 Linea 18-37 Vario 8-17 Linea 18-37 Creatief 38-51 Decora 52-83 Sierglasbeglazingen 84-87 Deurbeslag 88-92 Decorstructuren 93 + 96 Index modellen 94 3 4Vario 8-17 Model 8782-20 edelstaallook applicaties Middelste designstrook:

Nadere informatie

Ervaar de gründliche deur!

Ervaar de gründliche deur! B E T E R E R A M E N E N D E U - Ervaar de gründliche deur! GAYKOSINUS NL kunststof deuren GAYKOSINUS NL met inzetpaneel GAYKOSINUS-S NL vleugeloverdekkend Ervaar het gründliche deur! Je hebt houten kozijnen,

Nadere informatie

6 moderne motieven. Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot

6 moderne motieven. Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot 6 moderne motieven Comfort voordeuren Voordelige aluminiumdeuren met 3-voudig veiligheidsslot Opdat u zich thuis goed kunt voelen Een behaaglijk gevoel begint bij de voordeur Een voordeur vervult meerdere

Nadere informatie

Hollandse Design Deuren

Hollandse Design Deuren Hollandse Design Deuren Deuren van de hoogste kwaliteit Hollandse Design Deuren Bij de keuze van uw deur hoeft u noch in materialen en afwerking, noch in vorm en kleur, compromissen te sluiten. Onze deurpanelen

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

PREMIUM serie. Uw huis, uw deur, uw stijl. Vleugeloverdekkende deurpanelen uit de voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 1.07.

PREMIUM serie. Uw huis, uw deur, uw stijl. Vleugeloverdekkende deurpanelen uit de voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 1.07. PREMIUM serie Vleugeloverdekkende deurpanelen uit de voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 1.07.13 Uw huis, uw deur, uw stijl. INDEX MODELLEN model pagina 150 12 200 16 217 18,19 306 17 346 15

Nadere informatie

Met exclusieve. Design Deuren

Met exclusieve. Design Deuren Met exclusieve Design Deuren Overzicht Uw huis. Uw deur. Uw stijl. Volg bij het uitzoeken van een nieuwe deur uw persoonlijke stijl. Het modellenoverzicht in deze prospectus wijst u hierbij de weg. Om

Nadere informatie

ThermoPro voordeuren WK 2. NIEUW: motieven met profilering, zijdelen, bovenlichten. Voor- en zijdeuren van staal met aluminium kozijnen

ThermoPro voordeuren WK 2. NIEUW: motieven met profilering, zijdelen, bovenlichten. Voor- en zijdeuren van staal met aluminium kozijnen NIEUW: motieven met profilering, zijdelen, bovenlichten WK 2 Gecertificeerde veiligheid ThermoPro voordeuren Voor- en zijdeuren van staal met aluminium kozijnen Geniet ervan om behaaglijk en veilig thuis

Nadere informatie

Stijlvol, veilig en uiterst warmte-isolerend. ThermoPro huisdeuren Uit staal en aluminium voor de hoofd- en zij-ingang

Stijlvol, veilig en uiterst warmte-isolerend. ThermoPro huisdeuren Uit staal en aluminium voor de hoofd- en zij-ingang Stijlvol, veilig en uiterst warmte-isolerend ThermoPro huisdeuren Uit staal en aluminium voor de hoofd- en zij-ingang Geniet van uw woning Huisdeuren in de vertrouwde Hörmann merkkwaliteit. De stalen huisdeuren

Nadere informatie

10 klassieke en moderne motieven naar eigen wens. Comfort voordeuren Voordelige aluminium deuren met 3-voudig veiligheidsslot

10 klassieke en moderne motieven naar eigen wens. Comfort voordeuren Voordelige aluminium deuren met 3-voudig veiligheidsslot // 10 klassieke en moderne motieven naar eigen wens Comfort voordeuren Voordelige aluminium deuren met 3-voudig veiligheidsslot Omdat het uw woning is Een behaaglijk gevoel begint bij de voordeur Een voordeur

Nadere informatie

Welkom in ons huis. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid

Welkom in ons huis. Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Welkom in ons huis Kwaliteit, vertrouwen en zekerheid Kom binnen! De toegangsdeur is het visitekaartje van uw huis. De toegangsdeur toont alle facetten van modern wooncomfort: veiligheid, duurzaamheid,

Nadere informatie

ThermoPro voordeuren WK 2. Vele motieven optioneel met inbraakwerende WK 2 veiligheidsuitrusting verkrijgbaar

ThermoPro voordeuren WK 2. Vele motieven optioneel met inbraakwerende WK 2 veiligheidsuitrusting verkrijgbaar Vele motieven optioneel met inbraakwerende WK 2 veiligheidsuitrusting verkrijgbaar WK 2 Gecertificeerde veiligheid ThermoPro voordeuren Voor- en zijdeuren van staal met aluminium kozijnen Geniet ervan

Nadere informatie

VOORDEUREN UW HUIS BETEKENT VOOR ONS MEER. www.dom.aluprof.eu

VOORDEUREN UW HUIS BETEKENT VOOR ONS MEER. www.dom.aluprof.eu VOORDEUREN UW HUIS BETEKENT VOOR ONS MEER www.dom.aluprof.eu 1 PANEELDEUREN Comfort boven de drempel Toegangsdeuren zijn een belangrijk element van ons huis. Bescherming tegen kou, regen en inbrekers zijn

Nadere informatie

BUITENDEUREN FORSTYL

BUITENDEUREN FORSTYL FORSTYL FORSTYL BUITENDEUREN EEN COMBINATIE VAN KWALITEIT EN ELEGANTIE Perfecte integratie De Forstyl gepantserde deurblokken passen perfect bij de stijl van uw woning. Elk model biedt verschillende combinaties

Nadere informatie

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Een mooi aanzicht gecombineerd met de modernste profieltechnologie Voor nieuwbouw en renovaties Als opdrachtgever van nieuwbouw

Nadere informatie

ThermoPro Voordeuren WK 2. Vele motieven optioneel met inbraakwerende veiligheidsuitrusting WK 2 verkrijgbaar

ThermoPro Voordeuren WK 2. Vele motieven optioneel met inbraakwerende veiligheidsuitrusting WK 2 verkrijgbaar Vele motieven optioneel met inbraakwerende veiligheidsuitrusting WK 2 verkrijgbaar WK 2 Gecertificeerde veiligheid ThermoPro Voordeuren Voor- en zijdeuren van staal met aluminium kozijnen Geniet ervan

Nadere informatie

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen

FIN-Project. De nieuwe generatie aluminium kozijnen FIN-Project De nieuwe generatie aluminium kozijnen Kwaliteitskenmerken van FIN-Project aluminium kozijnen en deuren Overtuigende toepassingsmogelijkheden tot in detail Uitstekende isolatie Het nieuwe kozijn-

Nadere informatie

ISO-SECURE 2015. Geldig t.e.m. 31/12/2015

ISO-SECURE 2015. Geldig t.e.m. 31/12/2015 ISO-SECURE 2015 Geldig t.e.m. 31/12/2015 STANDAARD DEUREN 5 modellen, 7 kleuren en 2 soorten sierglas Alle Standaard-deuren hebben een vulling van 42 mm. Keuze uit zeven tijdloze actiekleuren. Voor een

Nadere informatie

MODERNE KUNSTSTOF VOORDEUREN MET EEN PERSOONLIJKE UITSTRALING.

MODERNE KUNSTSTOF VOORDEUREN MET EEN PERSOONLIJKE UITSTRALING. Porta Smart MODERNE KUNSTSTOF VOORDEUREN MET EEN PERSOONLIJKE UITSTRALING. Basisuitvoering. (inclusief) 2 / 3 Warmte isolerende 36mm inzet vulling uit kunststof HR++ warmte isolerende beglazing 5 verschillende

Nadere informatie

Meer dan 40 nieuwe voordeurmotieven U D. -waarde tot 0,47. W/(m² K) Aluminium voordeuren. Elegant design, uitstekende warmte-isolatie

Meer dan 40 nieuwe voordeurmotieven U D. -waarde tot 0,47. W/(m² K) Aluminium voordeuren. Elegant design, uitstekende warmte-isolatie Meer dan 40 nieuwe voordeurmotieven U D -waarde tot 0,47 W/(m² K) Aluminium voordeuren Elegant design, uitstekende warmte-isolatie De beste keuze voor uw thuis Aluminium voordeuren van Hörmann Ontdek uw

Nadere informatie

RAMEN EN VOORDEUREN. op maat gemaakt, energieefficiënt en veilig. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt.

RAMEN EN VOORDEUREN. op maat gemaakt, energieefficiënt en veilig. HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. RAMEN EN VOORDEUREN op maat gemaakt, energieefficiënt en veilig HBI ramen + deuren. Altijd een lichtpunt. RAMEN + DEUREN VAN HBI WELKOM ALTIJD EEN LICHTPUNT Sinds 50 jaar biedt HBI ramen en deuren aan

Nadere informatie

PREMIUM. Exclusief Design. Deuren van de hoogste kwaliteit. Vleugeloverdekkende deurpanelen met geïntegreerde deurgrepen

PREMIUM. Exclusief Design. Deuren van de hoogste kwaliteit. Vleugeloverdekkende deurpanelen met geïntegreerde deurgrepen PREMIUM Deuren van de hoogste kwaliteit Exclusief Design Vleugeloverdekkende deurpanelen met geïntegreerde deurgrepen 2 Detail: Model 6978 Pag 33 Exclusief Design Polytec-modellen zijn Europees beschermd.

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Met kunststof kozijnen en huisdeuren

Comfortabel wonen. Met kunststof kozijnen en huisdeuren Comfortabel wonen Met kunststof kozijnen en huisdeuren Voor u alleen het beste! Uw huis in goede handen Thuiskomen en u goed voelen. Uw huis ademt uw levensgevoel op een heel bijzondere manier uit. Ramen

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

TECHNIEK IN BEWEGING ALUMINIUM HOUT KUNSTSTOF GREEP OP DETAILS GREPEN VOOR RAAM- EN BALKON/TERRASDEUREN

TECHNIEK IN BEWEGING   ALUMINIUM HOUT KUNSTSTOF GREEP OP DETAILS GREPEN VOOR RAAM- EN BALKON/TERRASDEUREN KUNSTSTOF HOUT ALUMINIUM TECHNIEK IN BEWEGING www.maco-nl.nl GREEP OP DETAILS GREPEN VOOR RAAM- EN BALKON/TERRASDEUREN Altijd de juiste greep: Onze EMOTION raamgrepen Tussen de buitenwereld en de leefruimte

Nadere informatie

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K.

U-waarde Panoramadeur 40: 4000 x 4000 mm 4,35 W/m²K. PANORAMADEUR PRODUCTINMATIE De Panoramadeur is een ALU deur, leverbaar in de 40 mm of 60 mm variant. De panelen hebben geen verticale tussenstijlen waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd is. Het plexiglas

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

STOCK RAMEN en DEUREN Stand 14/12/2017

STOCK RAMEN en DEUREN Stand 14/12/2017 STOCK RAMEN en DEUREN Stand 14/12/2017 Tekeningen in binnenaanzicht (tenzij anders vermeld) prijzen exclusief BTW 1 (01670) glas: 4/12/4/12 warmte isolatie spiegelglas Kw 0.7 w/m² K kleur: binnenkant wit

Nadere informatie

UW REGIONALE KOZIJNPARTNER

UW REGIONALE KOZIJNPARTNER UW REGIONALE KOZIJNPARTNER Uw voordeur tegen een aktieprijs! 8 modellen 1 Prijs! elemente websolutions Een grote keus aan modellen tegen een topprijs! Met deze 8 actiemodellen bieden wij een complete keuze

Nadere informatie

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4,

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Aanbiedingen prijslijst Deurkozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen

Nadere informatie

UW REGIONALE KOZIJNPARTNER VOORDEUR TEGEN EEN AKTIE- PRIJS! 8 modellen 1 Prijs!

UW REGIONALE KOZIJNPARTNER VOORDEUR TEGEN EEN AKTIE- PRIJS! 8 modellen 1 Prijs! UW REGIONALE KOZIJNPARTNER UW VOORDEUR TEGEN EEN AKTIE- PRIJS! 8 modellen 1 Prijs! Een grote keus aan modellen tegen een topprijs! Met deze 8 actiemodellen (enkelzijdig vleugelafdekkend) bieden wij een

Nadere informatie

Iso-secure 2014. Geldig t.e.m. 31/12/2014

Iso-secure 2014. Geldig t.e.m. 31/12/2014 Iso-secure 2014 Geldig t.e.m. 31/12/2014 Standaard deuren 5 modellen, 6 kleuren en 2 soorten sierglas Alle Standaard-deuren hebben een vulling van 35 mm. Keuze uit zes tijdloze actiekleuren. Inbegrepen

Nadere informatie

Uw partner voor innovatieve deur- en garagepoortsystemen. Het volledige programma. Onze producten. GARAGEPOORTEN KANTELPOORTEN AANDRIJVINGEN

Uw partner voor innovatieve deur- en garagepoortsystemen. Het volledige programma. Onze producten. GARAGEPOORTEN KANTELPOORTEN AANDRIJVINGEN TECKENTRUP DOOR SOLUTIONS Uw partner voor innovatieve deur- en garagepoortsystemen JULI 08 KRANT UITGAVE 0 DESIGN VEILIGHEID SERVICE INHOUD Het volledige programma. Onze producten. GARAGEPOORTEN KANTELPOORTEN

Nadere informatie

In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen. Openslaande garagedeuren. Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen

In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen. Openslaande garagedeuren. Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen Openslaande garagedeuren Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen Openslaande garagedeuren Voor een gemakkelijke toegang tot garage

Nadere informatie

Schuifelementen van GEALAN. Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur. moeiteloos bedienen

Schuifelementen van GEALAN. Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur. moeiteloos bedienen Schuifelementen van GEALAN Schuifraam Schuifdeur Hefschuifdeur moeiteloos bedienen Eenvoudig en praktisch Het GEALAN-schuifraam De voordelen van het GEALAN-schuifraam liggen voor de hand: bij deze ramen

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 classic-line IDEAL 4000 Het systeem IDEAL 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie,

Nadere informatie

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen

We zijn uniek. SYNEGO NL. Uitzonderlijke ramen We zijn uniek. SYNEGO NL Uitzonderlijke ramen We hebben onze eigen stijl. EEN RAAM ZOALS GEEN ANDER Het perfecte samenspel tussen functionaliteit en design Grote raamoppervlakken, goed verlichte ruimtes,

Nadere informatie

De nieuwe aluminium voordeuren

De nieuwe aluminium voordeuren NIEUW Voordeur ThermoCarbon Wereldkampioen warmte-isolatie bij aluminium voordeuren U D -waarde tot 0,7 W/ (m² K) De nieuwe aluminium voordeuren ThermoSafe / ThermoCarbon: elegant design, uitstekende warmte-isolatie

Nadere informatie

Top 90 Passiefbouw Kozijn

Top 90 Passiefbouw Kozijn Top 90 Passiefbouw Kozijn Woonkwaliteit volgens de modernste eisen nieuw De perfecte combinatie van isolatie, techniek en design Hedendaagse kozijnen dienen niet alleen te voldoen aan de maatstaven van

Nadere informatie

Open voor perfectie. Hout

Open voor perfectie. Hout Open voor perfectie Hout Belisol Open voor perfectie Welke materialen er in de toekomst ook ontwikkeld worden voor deuren en ramen, hout zal altijd een speciale plaats innemen. Hout is immers een nobel

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam

Kleurstelling voor veeleisende architectuur. Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam Kleurstelling voor veeleisende architectuur Innovatief Kleurstabiel Krasvast Onderhoudsarm Duurzaam acrylcolor Flexibiliteit en gekleurde kunststof kozijnen Gekleurde kozijnprofielen benadrukken het gevelaanzicht.

Nadere informatie

Uw huis, uw deur, uw stijl.

Uw huis, uw deur, uw stijl. Uw huis, uw deur, uw stijl. made in germany innovatief hoogwaardig energiebesparend modelbeschermd v ei li g INHOUDSOPGAVE ART DECOR-LINE Pagina 6-15 MODERN Pagina 16-29 NOSTALGIE Pagina 30-39 KLASSIEK

Nadere informatie

S 9000 Hefschuifdeuren S 9000. + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM

S 9000 Hefschuifdeuren S 9000. + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend INNOVATIE MET SYSTEEM S 9000 Hefschuifdeuren + + Krachtig + + Design-georiënteerd + + Veelzijdig + + Energiebesparend S 9000 INNOVATIE MET SYSTEEM De allrounder Moderne optiek zonder beperkingen Schuifelementen zijn een klassiek

Nadere informatie

KOZIJNSYSTEEM LIGNATEC

KOZIJNSYSTEEM LIGNATEC KOZIJNSYSTEEM LIGNATEC Behaaglijk hout aan de binnenzijde, onderhoudsarm kunststof aan de buitenzijde NIEUW Binnenzijde massief hout in 7 verschillende tinten. Buitenzijde in onderhoudsarm kunststof.

Nadere informatie

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen

zendow kiuzo EPB Geniet vandaag van de luiken van morgen zendow kiuzo HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * Geniet vandaag van de luiken van morgen Uw comfort staat centraal als u voor Kiuzo kiest: het is kiezen voor het licht, de temperatuur en de privacy

Nadere informatie

Aluminium voordeuren WK 2. NIEUW: tweekleurige voordeurmotieven met kleurapplicaties. Geniet van comfort en veiligheid in uw woning

Aluminium voordeuren WK 2. NIEUW: tweekleurige voordeurmotieven met kleurapplicaties. Geniet van comfort en veiligheid in uw woning NIEUW: tweekleurige voordeurmotieven met kleurapplicaties WK 2 Gecertificeerde veiligheid Aluminium voordeuren Geniet van comfort en veiligheid in uw woning De beste keuze voor u thuis Aluminium voordeuren

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD

Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het aluminium huisdeursysteem heroal D 92 UD Het visitekaartje voor uw huis geheel afgestemd op uw wensen Wist u dat u tijdens uw leven...... zes jaar thuis aan de eettafel zit?... 540.000 keer lacht?...

Nadere informatie

ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM

ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM ENERGIE-EFFICIËNTIE TOT IN DE PERFECTIE HET geneo HEFSCHUIFDEURSYSTEEM Bouw Automotive Industrie De SYSTEEMFaMIlIE BREIDT ZICH UIT HET GENEO HEFSCHUIFDEURSYSTEEM Het hefschuifdeursysteem GENEO staat voor

Nadere informatie

Openslaande Garagedeuren

Openslaande Garagedeuren Openslaande Garagedeuren Classic Vervang uw garagedeur, maar behoudt de karakteristieke uitstraling. Uw nieuwe deur kan worden voorzien van beglaasde panelen, houtimitaties of retro ornamenten. 3 Flush

Nadere informatie

Uw huis, uw deur, uw stijl. PREMIUM serie

Uw huis, uw deur, uw stijl. PREMIUM serie Uw huis, uw deur, uw stijl. PREMIUM serie INDEX MODELLEN model pagina model pagina 150 13 200 31 217 18, 19, 20, 21 306 33 317 33 346 29 414 32 420 31 1023 17 6370 28, 29 6418 8, 9 6419 11 6420 11 6427

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN 1 2 Methermo XL biedt u het ultieme contact tussen binnen en buiten en brengt maximaal daglicht in ieder project. www.metaglas.nl METHERMO XL RAMEN EN DEUREN ALGEMEEN

Nadere informatie

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom bezoek ons op www.aarnink.nl Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom Welkom Als Aarnink Kunststof Ramenfabriek heten wij u van harte welkom in de wereld van onze kunststof kwaliteitsproducten.

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom

Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom bezoek ons op www.aarnink.nl Productie montage nieuwbouw renovatie service showroom Kunststof is milieuvriendelijk en recyclebaar. Niet onderhevig aan weersinvloeden. Vele toepassingenmogelijkheden. Prima

Nadere informatie

RAMEN IN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM TOP 9O. Woonkwaliteit voor de hedendaagse eisen NIEUW

RAMEN IN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM TOP 9O. Woonkwaliteit voor de hedendaagse eisen NIEUW RAMEN IN KUNSTSTOF EN KUNSTSTOF-ALUMINIUM TOP 9O Woonkwaliteit voor de hedendaagse eisen NIEUW De perfecte symbiose van Warmte-isolatie, techniek en design. Hedendaagse ramen en deuren moeten niet alleen

Nadere informatie

Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent

Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent Aanbiedingen prijslijst Deurkozijnen Schüco CT 70 accent verdiept profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het Schüco CT 70

Nadere informatie

TopComfort en TopPrestige huisdeuren

TopComfort en TopPrestige huisdeuren Hoogwaardige aluminium deuren, snel geleverd en hun geld waard en huisdeuren Het Hörmann-programma van aluminium huisdeuren en met een unieke kwaliteitsuitrusting. M NIEUW et dit programma brengt Hörmann

Nadere informatie

9000 HS. Beglazing U=1,0 W/m 2 k (EN 674) met warm edge. Beglazing U=1,0 w/m 2 k (EN 674) zacht afgeronde profiel met moderne en elegante look

9000 HS. Beglazing U=1,0 W/m 2 k (EN 674) met warm edge. Beglazing U=1,0 w/m 2 k (EN 674) zacht afgeronde profiel met moderne en elegante look 9000 7000 HS Beglazing U=,0 w/m k (EN 7) Beglazing U=,0 W/m k (EN 7) met warm edge zacht afgeronde profiel met moderne en elegante look zacht afgeronde profiel met moderne en elegante look esthetische

Nadere informatie

GAYKOSINUS NL kunststof deuren

GAYKOSINUS NL kunststof deuren GAYKOSINUS NL kunststof deuren De GAYKOSINUS NL voordeuren Meer comfort voor uw huis: hoge isolatie, veilige uitrusting, attractieve designkeuze en moderne trendkleuren. Zijdelen en bovenlichten geven

Nadere informatie

Aluminium voordeuren WK 2. NIEUW: inbraakwerende WK 2 veiligheidsuitrusting voor alle deuren, zijdelen en bovenlichten. Gecertificeerde veiligheid

Aluminium voordeuren WK 2. NIEUW: inbraakwerende WK 2 veiligheidsuitrusting voor alle deuren, zijdelen en bovenlichten. Gecertificeerde veiligheid NIEUW: inbraakwerende WK 2 veiligheidsuitrusting voor alle deuren, zijdelen en bovenlichten WK 2 Gecertificeerde veiligheid Aluminium voordeuren Geniet van comfort en veiligheid in uw woning Alle Hörmann

Nadere informatie

KOZIJNSYSTEEM LIGNATEC Behaaglijk hout aan de binnenzijde, onderhoudsarm kunststof aan de buitenzijde

KOZIJNSYSTEEM LIGNATEC Behaaglijk hout aan de binnenzijde, onderhoudsarm kunststof aan de buitenzijde KOZIJNSYSTEEM LIGNATEC Behaaglijk hout aan de binnenzijde, onderhoudsarm kunststof aan de buitenzijde Binnenzijde massief hout in 6 verschillende tinten. Buitenzijde in onderhoudsarm kunststof. Buitenzijde

Nadere informatie

NIEUW Driedimensionale glasmotieven WK 2. Gecertificeerde veiligheid. Aluminium voordeuren. Geniet van comfort en veiligheid in uw woning

NIEUW Driedimensionale glasmotieven WK 2. Gecertificeerde veiligheid. Aluminium voordeuren. Geniet van comfort en veiligheid in uw woning NIEUW Driedimensionale glasmotieven WK 2 Gecertificeerde veiligheid Aluminium voordeuren Geniet van comfort en veiligheid in uw woning Alle Hörmann voordeuren in één oogopslag Het snelle Direct-assortiment

Nadere informatie

ERHARDT GLAZEN ELEMENTEN

ERHARDT GLAZEN ELEMENTEN ERHARDT GLAZEN ELEMENTEN GLAZEN SCHUIFWANDEN, SPIE- EN VASTE KOZIJNEN FUNKTIONEEL EN FLEXIBEL, OOK ACHTERAF OVERAL TE INTEGREREN ERHARDT GLAZEN ELEMENTEN VEELZIJDIG, INDIVIDUEEL EN ELEGANT Glazen elementen

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

FIN-Project. Designlijn Cristal. Maximale glasoppervlakken, elegante transparantie

FIN-Project. Designlijn Cristal. Maximale glasoppervlakken, elegante transparantie FIN-Project Designlijn Cristal Maximale glasoppervlakken, elegante transparantie Nieuws 2016 2 Twin-line Nova Cristal Glasheldere uitzichten, optimale functie Bij dit hoogwaardige glazen raam verdwijnt

Nadere informatie

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen.

Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Uw servicepartner voor kunststof kozijnen. Kochs K-Vision profielsysteem. Het veelzijdige Nederlandse kozijnen en deuren profiel. In geen ander Europees land dan in Nederland worden zulke hoge eisen gesteld

Nadere informatie

Beglazing U=1,0 W/m2k (EN 674) met warm edge 1 Beglazing U=1,0 w/m2k (EN 674)

Beglazing U=1,0 W/m2k (EN 674) met warm edge 1 Beglazing U=1,0 w/m2k (EN 674) 7 000 HS 9 000 1 Beglazing U=1,0 W/m2k (EN 674) met warm edge 1 Beglazing U=1,0 w/m2k (EN 674) 1 2 zacht afgeronde profiel met moderne en elegante look 2 3 esthetische pakkingen 3 Esthetische grijs van

Nadere informatie

Aanbevolen door experts: Hörmann multifunctionele Unideur. Unideuren. Veilig, duurzaam en praktisch

Aanbevolen door experts: Hörmann multifunctionele Unideur. Unideuren. Veilig, duurzaam en praktisch // Aanbevolen door experts: Hörmann multifunctionele Unideur Unideuren Veilig, duurzaam en praktisch Hörmann Multifunctionele Unideur De Hörmann Unideur is multifunctioneel toepasbaar voor binnen en buiten:

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

STOCK RAMEN en DEUREN Stand 8/11/2017

STOCK RAMEN en DEUREN Stand 8/11/2017 STOCK RAMEN en DEUREN Stand 8/11/2017 Tekeningen in binnenaanzicht (tenzij anders vermeld) prijzen exclusief BTW 1 kleur: binnenkant wit / buitenkant wit maten: 1200 x 1000 200,00 2 maten: 785 x 1520 160,00

Nadere informatie

Raam- en deursysteem TOP 90.

Raam- en deursysteem TOP 90. Raam- en deursysteem TOP 90. Woonkwaliteit voor de modernste eisen. NIEUW De perfecte symbiose van Warmte-isolatie, techniek en design. Hedendaagse ramen en deuren moeten niet alleen voldoen aan de maatstaven

Nadere informatie

Onze troeven Kwaliteit

Onze troeven Kwaliteit Ramen in PVC PVC Onze troeven Kwaliteit Wij werken met oerdegelijke Duitse profielen. Zowel de productie als de plaatsing gebeurt door vakmensen (zowel onze medewerkers als onze schrijnwerkers-klanten).

Nadere informatie

perfecte isolatie & veilig gevoel

perfecte isolatie & veilig gevoel Rolluiken perfecte isolatie & veilig gevoel Een rolluik kan voor u een prettige oplossing zijn voor die bekende problemen: in de zomer wordt het te warm in huis, in de winter is er behoefte aan extra isolatie,

Nadere informatie

Venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite Elegante accenten

Venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite Elegante accenten Venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite Elegante accenten Inoutic venster- en huisdeursysteem NL 71 Elite / Architectonisch perfect passende gevelvormgeving voor moderne nieuwbouw en smaakvolle renovaties.

Nadere informatie

BRONDOOL systeem DU-B

BRONDOOL systeem DU-B BRONDOOL systeem DU-B Innovatief sluitsysteem Met 3D profilering Veiligheid zonder compromis www.brondool.nl Inovatieve Sluitsysteemtechnologie met gepatenteerde beveiliging Het Brondool systeem DU-B is

Nadere informatie

PREMIUM serie. Uw huis, uw deur, uw stijl. Vleugeloverdekkende deurpanelen uit de voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen

PREMIUM serie. Uw huis, uw deur, uw stijl. Vleugeloverdekkende deurpanelen uit de voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen PREMIUM serie Vleugeloverdekkende deurpanelen uit de voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 1.07.14 Uw huis, uw deur, uw stijl. IND EX MOD E LLE N model pagina 6172-83 4, 5 6173-83 7 6497-83 5 6662-83

Nadere informatie

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL

METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL METHERMO CLASSIC RENOVATIEPROFIEL 1 2 Methermo classic is dé oplossing voor renovatieprojecten waar de stalen ramen moeten worden vervangen door isolatieglas, maar waarbij het oorspronkelijke gevelbeeld

Nadere informatie

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust

Draaideuren. voor bedrijfsruimten. maatwerk in elke wandconstructie robuust Draaideuren voor bedrijfsruimten maatwerk in elke wandconstructie robuust B o u w e n m e t K e n n i s v a n c o n d i t i e s Draaideuren BDD Robuust en onderhoudsvrij Roma-bedrijfsdraaideuren zijn robuust

Nadere informatie

Vergrendelen zonder sleutel

Vergrendelen zonder sleutel TECHNIEK IN BEWEGING Vergrendelen zonder sleutel DICHTTREKKEN, AUTOMATISCH BEVEILIGD: A-TS ZELFVERGRENDELEND DEURSLOT ALUMINIUM KUNSTSTOF HOUT www.maco-nl.nl Dichttrekken en 3x vergrendeld A-TS HET ZELFVERGRENDELENDE

Nadere informatie

Design Balustrades 1

Design Balustrades 1 DesignBalustrades 1 INHOUD 0.5kN Woonfunctie 0.8kN Kantoorfunctie 3.0kN Bijeenkomst Traptoepassing VOORWOORD Designbalustrades zijn niet meer weg te denken in het dagelijks beeld bij het ontwerp van een

Nadere informatie

Design Balustrades 1

Design Balustrades 1 DesignBalustrades 1 INHOUD 0.5kN Woonfunctie 0.8kN Kantoorfunctie 3.0kN Bijeenkomst Traptoepassing Pag. 4 Pro-G Level One Model 7110/7111 350,-/m Pag. 6 Pro-G Level Two Model 7210/7211 250,-/m Pag. 8 Pro-G

Nadere informatie

Premium collection. Stijlvolle perfectie in isolatie, techniek en veiligheid.

Premium collection. Stijlvolle perfectie in isolatie, techniek en veiligheid. Premium collection Stijlvolle perfectie in isolatie, techniek en veiligheid. groke Deuren Groke: Duurzaamheid & veiligheid in een tijdloos design GROKE voordeuren met geïsoleerde aluminiumprofielen behoren

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie