9. Een paar 18 karaat witgouden manchetknopen in de vorm van drie bolletjes (1 cm doorsnee) en helemaal pavee bezet met witte briljanten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "9. Een paar 18 karaat witgouden manchetknopen in de vorm van drie bolletjes (1 cm doorsnee) en helemaal pavee bezet met witte briljanten."

Transcriptie

1 Omschrijving van 71 van de 102 gestolen manchetknopen 1. Een paar 19 karaat witgouden manchetknopen in de vorm van schildpadjes, waarbij het hoofd, de vier pootjes en de staart kunnen bewegen en waarvan het hele lichaam is uitgevoerd in bruine en crèmekleurige diamanten. Merk Ciribelii. Ze zitten in een grote zware doos van 14x16 cm. Het bovenste gedeelte, namelijk het deksel, kan voor de ene helft open naar links, en voor de andere helft open naar rechts. Het is een showcase. 2. Een paar manchetknopen met hele grote witte Zuidzeeparels, 17 à 18 mm, met een vaste 18 karaat witgouden staaf eraan en aan de andere kant is er een grote witgouden ster, helemaal pavee bezet met briljanten. Deze bevinden zich nog in hun originele houten doos, fel geel gelakt van Paspally. 3. Een paar manchetknopen in de vorm van zeesterren (1,5 cm in doorsnee) in 14 karaat geelgoud, bol en helemaal bezet met allemaal kleine blauwe saffieren en rode robijnen. 4. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen in de vorm van kikkers (1 cm in doorsnee), ook driedimensionaal, niet plat zodoende, en helemaal bezet met roze saffieren. 5. Een paar manchetknopen bestaande uit twee 14 karaat geelgouden krabben (1,2 cm in doorsnee), waarbij het lichaam helemaal is bezet met robijnen. En de poten van de krab zijn van effen geelgoud. 6. Een paar manchetknopen dat bestaat uit twee uilen (1,5 x 1 cm), van 14 karaat geelgoud waarvan het lichaam helemaal bezet is met gele saffieren en als ogen groene smaragden. 7. Een paar manchetknopen van hele grote smaragden (iets meer langwerpig dan dat ze vierkant zijn), uit Colombia, in een tweekleurige 14 karaat gouden setting, namelijk een geelgouden randje, een witgouden randje, en een roodgouden randje, en die stenen zijn om en nabij de acht karaat per stuk. 8. Een paar manchetknopen, grote zwarte diamanten, de een weegt 8,5 karaat en de andere is 8,6 karaat in een simpele 14 karaat geelgouden klauwzetting. Beide stenen zijn uit één steen gekloofd. 9. Een paar 18 karaat witgouden manchetknopen in de vorm van drie bolletjes (1 cm doorsnee) en helemaal pavee bezet met witte briljanten. 10. Een paar effen 14 karaat geelgouden manchetknopen, min of meer vierkant, klassiek met een geribbeld oppervlakte. Afmeting 15 x 12 mm 11. Een paar ovalen dunne 14 karaat geelgouden manchetknopen, ongeveer 15 x 10 mm, met daarin in de breedte dunne groeven (drie of vier).

2 12. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen met grote aquamarijnen (helder lichtblauwe steen). 13. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen in de vorm van Venetiaanse maskers, twee naast elkaar per manchetknoop, één in dofgoud en één in glimmend goud met een briljanten in hun voorhoofd. 14. Een paar manchetkopen met antieke Romeinse munten in een 18 karaat geelgouden montuur, uit Venetië. 15. Een paar manchetknopen van gouden Alexander munten uit Athene, zo groot als een dubbeltje, in een enigszins 14 karaat geelgouden zeskantig montuur. 16. Een paar iets langwerpige manchetkopen, 18 karaat geelgoud met het meandermotief erin verwerkt en in reliëf ingegraveerd. Afmeting 25 x 10 mm 17. Een paar zwarte manchetknopen, soort lakstaafjes met 14 karaat witgoud en aan de zijkanten en een witgouden mechaniek, en halverwege zitten aan de beide kanten van het zwarte staafje een briljantje. 18. Een paar parelmanchetknopen van het merk Schoeffel met tahitiparels (grijs, 15 mm), en bijbehorende smokingknopen vier in getal en qua kleur aflopend (van licht naar donker, zodoende vier verschillende tinten). 19. Een set van vier Tahiti smokingknopen maar dan zijnde barokparels (zodoende grillig). 14 karaat gouden mechaniek. 20. Een paar manchetknopen, Zuidzee barokparels, ook van het merk Schoeffel van 20 x 15 mm, 14 karaat goud 21. Een paar manchetknopen, witte Zuidzeeparels (geel), perfect rond en ongeveer 14 mm van Schoeffel met een 14 karaat gouden mechaniek. 22. Een paar manchetknopen bestaande uit een zwarte Onyx, ronde (platte) bol, waar aan drie kanten een rond hoekje is uitgefrased, en welk hoekje is opgevuld met briljanten in die cirkel. Alles gevat in witgoud. 23. Een paar geelgouden manchetknopen in de vorm van een olifant (1 x 1 cm), in dof en mat goud. De oren zijn afwijkend of glimmend of dof. 24. Een 14 karaat gouden dasketting. 25. Een paar gouden manchetknopen voorstellende een eeuwige knoop in roodgoud en geelgoud. 26. Een herenmodel 14 karaat geelgouden Rolex Cellini met zwart leren krokoband. (horlogenummer op garantiebewijs is W040237)

3 27. Een herenmodel 14 karaat geelgouden Omega Constellation Automatic (eind jaren 60) horloge met een roze horlogeband. 28. Een herenmodel 14 karaat geelgouden Omega Constellation horloge met een donkerblauwe band. 29. Een herenmodel 14 karaat geelgouden Cartierhorloge rond (modelnaam: Rotonde de Cartier) met een smaragdgroene struisvogelband. 30. Een paar 14 karaat witgouden manchetknopen, gouden staafjes met iets dikkere uiteinden en waarvan de uiteinden van geelgoud zijn. 31. Een paar geelgouden manchetknopen, gouden staafjes met iets dikkere uiteinden van witgoud. 32. Zakje met minimaal 20 cabuchon geslepen robijnen variërend van klein tot groot, namelijk van 0,5 karaat tot 2 karaat. 33. Een paar 14 karaat witgouden manchetknopen in de vorm van een dambord (1 x 1 cm), voorzien om en om van een blauw saffiertje en een wit briljantje. Dat dambordje zit zowel aan de voorkant als ook aan de achterzijde (0,5 x 0,5 cm), maar dan in een kleinere versie. 34. Een paar van vier smokingknopen die bij de voorgaande manchetknopen met dambordjes behoren. 35. Een paar manchetknopen, witte opalen uit Australië, groot 20 x 15 mm, gevat in geelgoud waarbij de ene helft van het ovaal is bezet met witte briljanten en de andere helft met kleine zwarte briljanten. 36. Een paar manchetknopen, opalen van ongeveer 12 mm, ovaal, verdeeld in vier vlakjes, namelijk twee vlakken parelmoer en twee vlakken vuuropaal maar met een groene gloed, zodat het lijkt dat een groenwitte gestreepte is. 37. Een paar 18 karaat gouden manchetknopen, een knoop met een middenstukje met aan beide zijde een lus. 38. Een paar manchetknopen in 14 karaat geelgoud gezet, dat bestaat uit een vierkantje van 1cm x 1cm, die in vier driehoekjes is verdeeld, twee waarschijnlijk Onyx en twee met een roze mineraal dat alleen in Argentinië voorkomt (waarschijnlijk Rhodochrosiet). 39. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen, rond en opgedeeld in kleine vlakjes en opgevuld met zwarte onyx (ook weer het idee van een dambordje). Uit Athene. 40. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen, rond en opgedeeld in kleine vlakjes en opgevuld met parelmoer. Uit Athene (gelijkwaardig aan de manchetknopen onder punt 39)

4 41. Een paar 14 karaat gouden manchetknopen met Zuidzeeparels van 14 mm en die zijn bruin. 42. Een paar manchetknopen, amethisten licht van kleur (12x12 mm) en gevat in een hoge opvallende ovalen setting die aan de zijkanten is opengewerkt. 43. Een paar manchetknopen, amethisten gemiddeld paars van kleur. Een paar geelgouden manchetknopen met een grote amethist (14x14 mm), en donkerder van kleur. Ze zijn gefaceteerd double dome. 44. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen, een ovalen montuur met lemon quartz erin van ongeveer 10x6 mm. 45. Een paar geelgouden knopen met aan de voorzijde een grote knoop en aan de achterzijde een klein knoopje, inclusief knoopgaten, etc Een paar geelgouden manchetknopen, ovalen montuur met daarin een stukje ivoor in een ovaaltje waarin minuscule oude zeescheepjes zijn ingegraveerd (in zwart). Uit Newport, Rhode Island. 47. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen in de vorm van een gestyleerde vlinder. De vleugels zijn massief en het lichaam is een blauwe saffier van 2,5 karaat. 48. Een paar geelgouden manchetknopen, hartvormig, soort C van blauwe saffier. 49. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen bestaande uit staafjes op een rij en aan de achterkant verbindingsstaafjes zodat het net een traliewerkje lijkt. Gemaakt in Guatemala. 50. Een paar geelgouden manchetknopen in de vorm van een Quetzalvogel (nationaal symbool van Guatemala), met een groene smaragd als ogen. 51. Hele doos met dasspelden (vier of vijf) voorzien van een parel, één met drie pareltjes en een briljantje (een soort klaverblad), één met een oud slijpsel roosdiamant met kleine roosdiamantjes er omheen, etc.. In die doos zitten ook dasschuiven in. Eén van djokja zilver en één van effen goud met een veiligheidskettinkje eraan. 52. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen met een kleine witte Zuidzee parel, en aan de andere zijde een kleine bolknop. 53. Een paar 18 karaat geelgouden manchetknopen bestaande uit aan de ene zijde een bolletje met een vast staafje ertussen en aan de aan de andere kant een zoetwaterparel. 54. Een paar 18 karaat geelgouden manchetknopen bestaande uit aan de ene zijde een bolletje met een vast staatje ertussen en aan de andere kant een zwarte onyxbol. 55. Een geelgouden set van vier smokingknopen van Tiffany, ook met deze zwarte onyxbollen.

5 56. Een paar14 karaaat geelgouden manchetknopen, met een mechaniek, en de voorzijde is een miniatuur van één van de Seabournschepen. 57. Een paar geel- en witgouden manchetknopen met daarin het embleem van de cruisefirma Seabourn. 58. Een 14 karaat gouden referspeld van Seabourn met een heel klein blauwe saffiertje. 59. Een referspeld van Tiffany, wit goud Nederlandse vlag, robijn, blauwe saffier en witte briljant. 60. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen met vier hoekklauwen, gevat om een vierkant stukje parelmoer van 12mm x 12 mm, en waarin een lauwerkrans is gegraveerd. 61. Een paar 18 karaat geelgouden manchetknopen in de vorm schelpen. Gekocht in New York met aan de ene zijde een grote ronde schelp en aan de andere zijde een kleine dunne, een soort kongschep. 62. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen (gouden montuur) met daarin een ovale lapis lazulisteen. 63. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen waarbij een de ene kant het mechaniek is, en aan de andere kant een staafje bestaande uit lapis lazuli en een groene steen (jade of malachiet). 64. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen, bestaande uit vier plaatjes van 10mm x 8 mm, waarbij elk plaatje een geëmailleerde speelkaart voorstelt, namelijk schoppen A, harten A, klaver A en ruiten A. 65. Een paar 9 karaat geelgouden manchetknopen, met vier vlakken, twee witte (parelmoer) en twee zwarte (onyx) en dan om en om gezet, zodat er een zebramotief ontstaat Een paar geelgouden opengewerkte platte manchetten, eveneens 9 karaat, naar een motief van Charles Ray Mc.Intosh (Schotse ontwerper). 67. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen (groot) met een blisterparel van 21x22 mm. 68. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen met een zoetwaterparel lavendel, 13x13 mm. 69. Een paar 14 karaat gouden manchetknopen in de vorm van grote Franse lelies (3 dimensionaal), afmeting zeker 14 mm x 10 mm 70. Een paar manchetknopen, cabuchon geslepen (donkere) amethist, in de vorm van een wat afgebolde pyramide in een 14 karaat geelgouden montuur.

6 71. Een paar 14 karaat geelgouden manchetknopen in de vorm van een oogconstructie waar verschillende staafjes in kunnen worden geklikt. Het is een staafje bergkristal, een staafje lapis lazuli, een staafje malachiet, en een staafje onyx.

BESCHRIJVING & PRIJSINDICATIE

BESCHRIJVING & PRIJSINDICATIE BESCHRIJVING & PRIJSINDICATIE Hanger en een ring, 18 karaat rosé goud, pom, briljant. Wisselslot en een collier, 14 karaat geelgoud, pom, onyx. Wisselslot en een ring, 18 karaat witgoud, amethisten, briljanten,

Nadere informatie

AS-HARTEN. Hanger ook leverbaar met vingerafdruk. Goudgehalte 14 karaat Zilver 1 e gehalte Meer informatie en verkoopadressen op

AS-HARTEN. Hanger ook leverbaar met vingerafdruk. Goudgehalte 14 karaat Zilver 1 e gehalte Meer informatie en verkoopadressen op 1 2 3 5 6 7 9 8 10 AS-HARTEN 1 200 Hart groot in goud (excl. collier) 201 Hart groot in zilver (excl. collier) 2 300 Hartje in goud 301 Hartje in zilver 3 302 Hartje in goud met robijn 303 Hartje in zilver

Nadere informatie

Bron ringen 18krt roségoud met champagne diamant en zwart saffier. Vanaf 1975,-

Bron ringen 18krt roségoud met champagne diamant en zwart saffier. Vanaf 1975,- 1! Bron ringen 18krt roségoud met diverse edelstenen en champagne diamant. Vanaf 1375,- 2 Bron ringen 18krt roségoud met champagne diamant en zwart saffier. Vanaf 1975,- 3 Bron armband 18 krt roségoud met

Nadere informatie

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden

sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden sinds 1955 Lid beurs van de diamanthandel prijswijzigingen voorbehouden 1 18 krt geelgouden collier met briljant 1.85 crt VS W 2 prijswijzigingen voorbehouden 18 krt witgouden hart met robijn en briljant

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleiding. 3. Hoofdstuk 2 Wat zijn edelstenen? 4. Hoofdstuk 3 Hoe ontstaan edelstenen? 5. Hoofdstuk 4 Verschillende soorten edelstenen.

Hoofdstuk 1 Inleiding. 3. Hoofdstuk 2 Wat zijn edelstenen? 4. Hoofdstuk 3 Hoe ontstaan edelstenen? 5. Hoofdstuk 4 Verschillende soorten edelstenen. Geschreven door Marit Steman / 2009 Inhoudsopgave Pagina Hoofdstuk 1 Inleiding. 3 Hoofdstuk 2 Wat zijn edelstenen? 4 Hoofdstuk 3 Hoe ontstaan edelstenen? 5 Hoofdstuk 4 Verschillende soorten edelstenen.

Nadere informatie

Wishbook Winter 2014-2015

Wishbook Winter 2014-2015 Wishbook Winter 2014-2015 Laat u betoveren Hét feestseizoen van het jaar is gestart. Dit is een mooi moment om u te laten inspireren door onze sieraden. Geniet van ons nieuwe Wishbook waarin wij een selectie

Nadere informatie

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com

Mystieke Sieraden. Creaties van Anne Claire Venemans. http://mystieke-sieraden.blogspot.com Mystieke Sieraden Creaties van Anne Claire Venemans Alles heeft energie. Dit geldt ook voor stenen, voor vormen en symbolen, zelfs voor metalen en hout. In de sieraden die ik maak, combineer ik de specifieke

Nadere informatie

Sieraden en horloges

Sieraden en horloges ONLINE VEILING PANDHUIS HAAGLANDEN JEWELS & WATCHES (NL) Sieraden en horloges Leidschendam (Klumpers goud en diamanthandel) Sluitingsdatum: maandag 15 FEBRUARI vanaf 19:00 Bezichtiging: vrijdag 12 februari

Nadere informatie

Monkey Haakpatroon. Hoofd. Lichaam. Gebruikte materialen:! Phildar cotton 3 roze, oranje, geel, groen, Achterkant hoofd (bruin) Neus (licht roze)

Monkey Haakpatroon. Hoofd. Lichaam. Gebruikte materialen:! Phildar cotton 3 roze, oranje, geel, groen, Achterkant hoofd (bruin) Neus (licht roze) Monkey haakpatroon! Monkey Haakpatroon Gebruikte materialen:! Phildar cotton 3 roze, oranje, geel, groen, blauw, paars & bruin! 2 Zwarte knopen! Zwart garen! Vulling Benodigdheden:! Haaknaald 2,5 Hoofd

Nadere informatie

CATALOGUS PARELS & JUWELEN

CATALOGUS PARELS & JUWELEN CATALOGUS PARELS & JUWELEN CATALOGUS VORMGIETEN & BOETSEREN UITGAVE 2011-2012 UITGAVE 2011-2012 Photo by Artémio Inhoudsopgave Hobby & Ambachten Juwelen Parels, Cabochons & Pailletten Rocaille-parels

Nadere informatie

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers

VOORWOORD. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier! Cachet Juweliers 2016 2016 VOORWOORD Met trots presenteren wij u de nieuwe editie van ons Cachet magazine 2016, een glossy tijdschrift waarin u een impressie krijgt van onze veelzijdige collectie sieraden. Door onze gezamenlijke

Nadere informatie

Halfjaarlijkse Kunst- en antiekveiling november 2013 Goud en juwelen

Halfjaarlijkse Kunst- en antiekveiling november 2013 Goud en juwelen Halfjaarlijkse Kunst- en antiekveiling november 2013 Goud en juwelen Kavel nr. 2001: Een zilveren broche/hanger, Wiener Werkstätte Het ovale schild met geciseleerde voorstelling van een jong meisje met

Nadere informatie

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN

Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443. 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN Dam 7, Zierikzee. Tel. 0111-412 443 04022011_JPC_logo's aanpassen.indd 21 14-02-11 12:02 SIERADEN HORLOGES 2016 Alle byr&c-diamonds sieraden worden handgemaakt in ons eigen Nederlandse atelier. Wij zijn

Nadere informatie

HERITAGE en vintagestukken, een mix van oud en nieuw gevonden in verschillende LANDEN en culturen.

HERITAGE en vintagestukken, een mix van oud en nieuw gevonden in verschillende LANDEN en culturen. HERITAGE en vintagestukken, een mix van oud en nieuw gevonden in verschillende LANDEN en culturen. fotografie ANH KIET DUONG, concept en styling juwelen PIETER VAN LOON, styling SOFIE VAN DER VELDEN Geelgouden

Nadere informatie

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE

14K GOUD OORHANGERS E ,- COLLIER. 80 cm E ,- ARMBAND cm E ,- SPARKLE & SHINE 14K GOUD OORHANGERS E001 239,- 80 cm E002 835,- ARMBAND 18+1 cm E003 375,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 Juwelier Wolters Sinds 1949 is juwelier Wolters een begrip in Vleuten. In onze prachtig verbouwde

Nadere informatie

Nieuwe Modellen 2010

Nieuwe Modellen 2010 Nieuwe Modellen 2010 Tr 62 Tr 130 Goud 14 karaat Diamant Top Wesselton VVS Tr 127 Tr 135 www.eclat.nl Prijslijst Exclusieve Trouwringen 2010 Trh = Trouwring Heren / Trd = Trouwring Dames Prijzen van de

Nadere informatie

de rode cirkel de roze ster de witte ster de gele cirkel de paarse ster de blauwe ster de paarse cirkel de licht blauwe cirkel de turkoise ovaal

de rode cirkel de roze ster de witte ster de gele cirkel de paarse ster de blauwe ster de paarse cirkel de licht blauwe cirkel de turkoise ovaal de gele cirkel de paarse cirkel de rode cirkel cirkel de turkoise ovaal de zwarte ovaal de bruine ovaal de groene ovaal het oranje vierkant het paarse vierkant het blauwe vierkant het rode vierkant de

Nadere informatie

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION

ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU. Winter COLLECTION ÉN ZILVEREN ARMBAND CADEAU Winter COLLECTION RETRO WATCH NEW COLLECTION Stalen watch 38mm, verkrijgbaar in zilver-, goud-, rosékleurig of zwart. Met roze secondewijzer, datum en verwisselbare stalen- of

Nadere informatie

Productnaam SKU verpakkingseenheid Prijs, Nieuw bedel metaal blad np st 0,00 bedel metaal blad sp st 0,00 bedel metaal filigraan blad

Productnaam SKU verpakkingseenheid Prijs, Nieuw bedel metaal blad np st 0,00 bedel metaal blad sp st 0,00 bedel metaal filigraan blad Productnaam SKU verpakkingseenheid Prijs, Nieuw bedel metaal blad np 79060 10st 0,00 bedel metaal blad sp 79056 25st 0,00 bedel metaal filigraan blad goud koper 79057 10st 0,00 bedel metaal hart goud 79055

Nadere informatie

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer

Huisje boompje. Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas. voor de babykamer Huisje boompje Alle benodigdheden zijn verkrijgbaar bij Veritas voor de babykamer 102 beestje CREATI EF Baby op komst in de familie? Creatieve vingers gaan dan bijzonder hevig jeuken. Want niets is leuker

Nadere informatie

Lustrummerchandise. Het gedrukte logo is afhankelijk van het product. De twee mogelijkheden zie je hieronder: Logo 1 Logo 2

Lustrummerchandise. Het gedrukte logo is afhankelijk van het product. De twee mogelijkheden zie je hieronder: Logo 1 Logo 2 Lustrummerchandise Omdat Cleopatra al 25 jaar in de stemming is, willen wij iedereen graag de kans geven kleding en andere producten te bestellen met het lustrum logo erop! Daarom heb je nu het lustrummerchandise

Nadere informatie

2 BBL. Oppervlakte. 5.1 Eenheden van oppervlakte

2 BBL. Oppervlakte. 5.1 Eenheden van oppervlakte H5 Oppervlakte 2 BBL 5.1 Eenheden van oppervlakte 1a. Vraag aan je docent een vel met hokjes van 1 cm bij 1 cm. b. Teken op het papier een vierkant met zijden van 1 cm. c. Schrijf in het vlak 1 cm². d.

Nadere informatie

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het?

new + = MIX & collection match + = direct shoppen in deze e-brochure. Creoolhangers, hoe werkt het? MIX & match ZIO 1513 49. 95 ZIO 1441 29. 95 ZICH 1486Z 29. 95 Creoolhangers, hoe werkt het? 1. Kies de die passen bij je mood. 2. Hang deze eenvoudig aan je uitgekozen creolen. ZICH 1302Z 29. 95 new ZICH

Nadere informatie

Prijslijst - Kraaltjemeer.nl Gegenereerd op Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend

Prijslijst - Kraaltjemeer.nl Gegenereerd op Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend lijst - Kraaltjemeer.nl Gegenereerd op 05-10-2011 Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend Kralen en Bedels Tibetaans zilver Kralen Tibetaans zilveren kraal, bloem 0.10 Tibetaans zilveren tandwielkraaltje

Nadere informatie

Patroon Olifant Otto. Ca. 75 gram Phildar Coton 3 voor het lijf, kop en slurf

Patroon Olifant Otto. Ca. 75 gram Phildar Coton 3 voor het lijf, kop en slurf Patroon Olifant Otto Benodigd materiaal Ca. 75 gram Phildar Coton 3 voor het lijf, kop en slurf Ca. 25 gram voor de voorpoten Ca. 25 gram voor de achterpoten Ca. 25 gram voor de oren in verschillende kleuren

Nadere informatie

Prijslijst bij presentatieblad CeKaBe Keramiek Graveren-Graveren contouren ingekleurd

Prijslijst bij presentatieblad CeKaBe Keramiek Graveren-Graveren contouren ingekleurd Graveren-Graveren contouren ingekleurd Urn model 01, asbus/4,5 ltr formaat 113,93 195,24 Bewerking, gegraveerde zonnebloem 81,31 Urn model 802V, 4,5 ltr formaat 168,34 Kleur, S85 matmelk 249,65 Bewerking,

Nadere informatie

6.2. Werkstuk door een scholier 1504 woorden 23 december keer beoordeeld. Aardrijkskunde

6.2. Werkstuk door een scholier 1504 woorden 23 december keer beoordeeld. Aardrijkskunde Werkstuk door een scholier 1504 woorden 23 december 2008 6.2 281 keer beoordeeld Vak Aardrijkskunde Edelstenen 1.Wat zijn edelstenen? 2.Hoe ontstaan edelstenen? 3.Waaruit ontstaan edelstenen? 4.De vorm

Nadere informatie

Diamanten, juwelen en horloges taxateur/juwelier BertJan Ibink

Diamanten, juwelen en horloges taxateur/juwelier BertJan Ibink ONLINE VEILING IJA INTERNATIONAL JEWELRY AUCTION (NL) Diamanten, juwelen en horloges taxateur/juwelier BertJan Ibink info@troostwijkauctions.com Amsterdam (IJA International jewelers auction) Sluitingsdatum:

Nadere informatie

Prijslijst bij presentatieblad CeKaBe Keramiek Graveren-Graveren cont. ingekleurd

Prijslijst bij presentatieblad CeKaBe Keramiek Graveren-Graveren cont. ingekleurd Graveren-Graveren cont. ingekleurd Urn model 01, asbus/4,5 ltr formaat 110,61 189,55 Bewerking, gegraveerde zonnebloem 78,94 Urn model 802V, 4,5 ltr formaat 163,44 Kleur, S85 matmelk 242,38 Bewerking,

Nadere informatie

Prijslijst bij presentatieblad CeKaBe Keramiek Graveren - Graveren cont. ingekleurd

Prijslijst bij presentatieblad CeKaBe Keramiek Graveren - Graveren cont. ingekleurd Graveren - Graveren cont. ingekleurd Urn model 01, asbus/4,5 ltr formaat 276,00 429,00 Bewerking, gegraveerde zonnebloem 153,00 Urn model 802V, 4,5 ltr formaat 349,00 Kleur, S85 matmelk 502,00 Bewerking,

Nadere informatie

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed!

COLLECTIE GOUD & EDELSTENEN. Groene Amethyst. Citrien. Rookkwarts. Ook uw juwelier voor Swarovski. Gegarandeerd goed! COLLECTIE 13 14 S 502 389,- Groene Amethyst 45 uur 45 uur 45 uur 00 en ed! Gegarandeerd goed! Dorpsstraat 39, 8071 BX Nunspeet T (0341) 25 21 71 I www.leusinkvanveen.nl Ook uw juwelier voor Swarovski S

Nadere informatie

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar Zijden bloemstukken Elisense Bloemen Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar 1 Grote krans met Rozen en gedroogde vruchten Sprookjesachtig mooie krans met o.a. Rozen in heel

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 ANNY VAN BUUL JUWELIERS 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. (2X0.05CT.) G VSI DIAMANT E 0 2 4 715,- HANGER MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. G VSI DIAMANT EXCL. E025 595,- 45 cm

Nadere informatie

Pr-rent Windekekouter 37 G.S.M.: 0474/510.868. 9860 Oosterzele e-mail : info@pr-rent.be BTW : BE 0810.821.317. website : www.pr-rent.

Pr-rent Windekekouter 37 G.S.M.: 0474/510.868. 9860 Oosterzele e-mail : info@pr-rent.be BTW : BE 0810.821.317. website : www.pr-rent. Ballonnen verkrijgbaar bij pr-rent OP BESTELLING "ballon aan touwtje" groot blanco normaal blanco communie disney en dieren geboorte huwelijk en jubileum verjaardag overige decoratie communie disney en

Nadere informatie

Geschreven door Administrator dinsdag, 22 februari :38 - Laatst aangepast vrijdag, 28 februari :40

Geschreven door Administrator dinsdag, 22 februari :38 - Laatst aangepast vrijdag, 28 februari :40 Vetwerende cuvetten De vetwerende cuvetten 55grs kunnen bedrukt worden in maximum 4 kleuren zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde. De bedrukking is mogelijk in alle PMS kleuren. U kan ze bestellen

Nadere informatie

In dit overzicht vindt u korte informatie over de werking van de verschillende gezondheisstenen.

In dit overzicht vindt u korte informatie over de werking van de verschillende gezondheisstenen. In dit overzicht vindt u korte informatie over de werking van de verschillende gezondheisstenen. Agaat Agaat komt in veel kleurschakeringen voor. De basiskleuren zijn grijs, beige, wit, zwart en bruin,

Nadere informatie

Conflicten: azuriet. Dood gaan: chiastoliet

Conflicten: azuriet. Dood gaan: chiastoliet A Aardend: aragoniet, carneool, jaspis, onyx, rookkwarts, unakiet, versteend hout Communicatie: C blauwe calsiet, celestine, chrysocolla, dumortiriet, ioliet, saffier Allergie: aquamarijn Angst: apachetraan,

Nadere informatie

Torens van Hanoi. Een legende?

Torens van Hanoi. Een legende? Torens van Hanoi Een legende? In de tempel van Benares onder de koepel die het middelpunt van de wereld aangeeft, lag een koperen plaat waar drie diamanten naalden in zijn vastgeklonken, die elk een el

Nadere informatie

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1

Klein prinsesje. Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Klein prinsesje Patroon van Jacqueline v.d.bent-bekker/made by J, Copyright, Pagina 1 Materiaal Prinses Pink. Prinses Blue. Prinses Yellow - Huidskleur. - Huidskleur. - Huidskleur - Licht roze. - licht

Nadere informatie

Antwoorden Vorm en Ruimte herhaling. Verhoudingen

Antwoorden Vorm en Ruimte herhaling. Verhoudingen Antwoorden Vorm en Ruimte herhaling Verhoudingen 1. a. Tegenover elke 4 eenheden A staan 5 eenheden B en omgekeerd. b. 125 ; 80 c. A bevat 800 exemplaren, B bevat 1000 exemplaren. d. x ; y 2. a. 3 : 2

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

VAN DEN DOOL HOBBYPAPIER

VAN DEN DOOL HOBBYPAPIER 3D-kaarten + toebehoren VAN DEN DOOL HOBBYPAPIER Industrieweg 4-3361 HJ Sliedrecht Tel.: 0184-41 81 77 Fax: 0184-41 15 21 e-mail: vandendool-hobbypapier@kpnmail.nl Kerstklok Art. Art. nr. nr. 1001 1002

Nadere informatie

Started 27 Mar :00 CET (09:00 GMT)

Started 27 Mar :00 CET (09:00 GMT) De Zwaan Art & Antiques Started 27 Mar 2019 10:00 CET (09:00 GMT) Keizersgracht 474 Amsterdam 1017 EG Netherlands Lot Description 1 Twee 14krt. roségouden broches, 19e eeuw, één in de vorm van een bloem

Nadere informatie

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31

BASELWORLD 2018 OYSTER PERPETUAL DATEJUST 31 BASELWORLD 2018 EEN ICONISCH HORLOGE Rolex introduceert de nieuwe generatie Oyster Perpetual Datejust 31 met vernieuwde zijkanten en bandaanzetten. De nieuwe versies, van 18 kt wit-, geel-, of Everose-goud,

Nadere informatie

AFDELING XIV HOOFDSTUK 71

AFDELING XIV HOOFDSTUK 71 31.10.2011 GECOMBINEERDE NOMENCLATUUR XIV 1 AFDELING XIV ECHTE EN GEKWEEKTE PARELS, EDELSTENEN EN HALFEDELSTENEN, EDELE METALEN EN METALEN GEPLATEERD MET EDELE METALEN, ALSMEDE WERKEN DAARVAN; FANCYBIJOUTERIEËN;

Nadere informatie

KERSTLINT CATALOGUS 2012

KERSTLINT CATALOGUS 2012 KERSTLINT CATALOGUS 2012 G BROUWER & ZN Oudhuijzerweg 69 3648 AB Wilnis 0297-281557 verkoop@gbrouwer.nl Klik hier voor de totale kerstlint collectie 2012 in de webwinkel Lint met print 15 mm Stars artikelnr:

Nadere informatie

CATALOGUS. balletschool Nadja

CATALOGUS. balletschool Nadja CATALOGUS balletschool Nadja CATALOGUS balletschool Nadja inhoudsopgave KLEDING 1. tutu s 2. jurken 3. rokken 4. balletpakken 5. kostuums 6. overige 3 4 10 12 15 21 33 ACCESSOIRES ATTRIBUTEN 1. dieren

Nadere informatie

SJABLOONSTYLE. Serie Uw naam is een plaatje waard! GLOW-IN-THE-DARK _Brochure 6000 Sjabloonstyle_KadZ.indd :13

SJABLOONSTYLE. Serie Uw naam is een plaatje waard! GLOW-IN-THE-DARK _Brochure 6000 Sjabloonstyle_KadZ.indd :13 SJABLOONSTYLE GLOW-IN-THE-DARK Uw naam is een plaatje waard! Serie 6000 112083_Brochure 6000 Sjabloonstyle_KadZ.indd 1 11-07-11 14:13 naamplaten Materiaalkleuren Enige uitleg wit zwart zilver goud crème

Nadere informatie

Uw naam is een plaatje waard! Serie _Brochure 3000 Glaslook_KadZ.indd :47

Uw naam is een plaatje waard! Serie _Brochure 3000 Glaslook_KadZ.indd :47 Uw naam is een plaatje waard! Serie 3000 112072_Brochure 3000 Glaslook_KadZ.indd 1 11-07-11 13:47 Materiaalkleuren Tekstkleuren + materialen wit RAL 9010 zwart RAL 9005 zilver goud crème RAL 1015 bordeaux

Nadere informatie

Lopers. Evenementen. Beurzen. Openingen. Gala s. Introductie. Bruiloften & Partijen. Sportspektakel. Permanent. MadGrip

Lopers. Evenementen. Beurzen. Openingen. Gala s. Introductie. Bruiloften & Partijen. Sportspektakel. Permanent. MadGrip 101 Lopers Rodelopers.nl - Kleurenlopers.nl Loperpalen - Afzetpalen - Koorden Evenementen Beurzen Openingen Gala s Introductie Bruiloften & Partijen Sportspektakel Permanent Buitenloper - Spaghettie PVC

Nadere informatie

51 DINGEN OM TE MAKEN MET

51 DINGEN OM TE MAKEN MET 5 DINGN OM T MAKN MT KARTONNN DOZN Fiona Hayes Inhoud Basismaterialen Voor de meeste projecten heb je de volgende Dit heb je nodig, of een deel ervan: hobbylijm schaar potloden liniaal viltstiften kwasten

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 5628 31 maart 2011 Besluit van de Minister van Buitenlandse Zaken van 21 maart 2011, nr. DJZ/BR/0282-11, houdende instelling

Nadere informatie

Oranje: Rot Blauw : Hard maar heeft aandacht nodig. Bestuurderszijde Samengevat bestuurders zijde. Samengevat bijrijders zijde

Oranje: Rot Blauw : Hard maar heeft aandacht nodig. Bestuurderszijde Samengevat bestuurders zijde. Samengevat bijrijders zijde Oranje: Rot Blauw : Hard maar heeft aandacht nodig Bestuurderszijde Samengevat bestuurders zijde Samengevat bijrijders zijde Samengevat voorkant Samengevat dak Samengevat achterkant Overzicht materialen

Nadere informatie

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar

Zijden bloemstukken Elisense Bloemen. Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar Zijden bloemstukken Elisense Bloemen Deze decoraties zijn momenteel voorradig en daardoor snel leverbaar 1 Witte tulpvormige vaas met modern zijden bloemstuk Deze bijzondere vaas is opgemaakt met natuurlijke

Nadere informatie

Farmyard Quilting Designs

Farmyard Quilting Designs Farmyard Quilting Designs Wintertime Gratis patroon, niet bedoeld voor verkoop Wintertime (± 23 x 26 cm) Alle maten zijn inclusief 0,5 cm naadtoeslag, tenzij anders aangegeven. Werk zo nauwkeurig mogelijk

Nadere informatie

SUB PVE 04/00 SPECIFICATIE: VAARDIGHEIDSEMBLEMEN - LAMELLEN OP STAAFJE T.B.V. BEKWAAMHEID SCHERMSCHUTTER ONDERDEEL VAN GENERIEK PVE

SUB PVE 04/00 SPECIFICATIE: VAARDIGHEIDSEMBLEMEN - LAMELLEN OP STAAFJE T.B.V. BEKWAAMHEID SCHERMSCHUTTER ONDERDEEL VAN GENERIEK PVE SUB PVE 04/00 ONDERDEEL VAN GENERIEK PVE 105133 SPECIFICATIE: VAARDIGHEIDSEMBLEMEN - LAMELLEN OP STAAFJE T.B.V. BEKWAAMHEID SCHERMSCHUTTER Medewerker KPU-BEDRIJF / AFD. KETENMANAGEMENT / SECTIE TECHNIEK

Nadere informatie

JaawanArt Trouwringen 2008. Handgesmeed eigentijds design / geïnspireerd door eeuwenoude tradities TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA.

JaawanArt Trouwringen 2008. Handgesmeed eigentijds design / geïnspireerd door eeuwenoude tradities TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA. Zhaawan aawanart trouwringen & bruidssieraden Handgesmeed eigentijds design / geïnspireerd door eeuwenoude tradities Prijs vanaf: 1.095,= per ring TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA Modelnummer 7-9B W'naagozi

Nadere informatie

Urn sieraden. ben de haan juwelier westerblokker 129a 1695 ad Blokker 0229-232846 e-mail: info@bendehaan.nl. prijslijst Maart 2010.

Urn sieraden. ben de haan juwelier westerblokker 129a 1695 ad Blokker 0229-232846 e-mail: info@bendehaan.nl. prijslijst Maart 2010. ben de haan juwelier westerblokker 129a 1695 ad Blokker 0229-232846 e-mail: info@bendehaan.nl Urn sieraden prijslijst Maart 2010 Ref: foto 1 3552 Ashanger rond zilver met gouden stip zilver 299.= 3549

Nadere informatie

ZhaawanArt Unieke Trouwringen 2013. Handgesmeed eigentijds design / geïnspireerd door eeuwenoude tradities

ZhaawanArt Unieke Trouwringen 2013. Handgesmeed eigentijds design / geïnspireerd door eeuwenoude tradities Zhaawan aawanart trouwringen & bruidssieraden Handgesmeed eigentijds design / geïnspireerd door eeuwenoude tradities TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA Modelnummer 5-4 Prijs vanaf: 1.025,= per ring De titel van

Nadere informatie

Najaarscatalogus 2012

Najaarscatalogus 2012 Najaarscatalogus 2012 Bolletjes Verkrijgbaar in: donkerroze, blauw, groen, oranje, wit, zwart, rood, fugzia met print 10x15 of 18,5x23,5 20 euro Kadertjes Vrolijke Barok Verkrijgbaar in: fugzia, hemelsblauw,

Nadere informatie

lam EEN ONTWERP VAN MOJI-MOJI DESIGN

lam EEN ONTWERP VAN MOJI-MOJI DESIGN 79 Lode enlore lam EEN ONTWERP VAN MOJI-MOJI DESIGN 80 Lode en Lore lam zijn een tweeling en lijken in heel wat opzichten op elkaar. Zo zijn ze erg zachtaardig, en voelen ze zoals veel tweelingen vaak

Nadere informatie

Extra oefeningen hoofdstuk 12: Omtrek - Oppervlakte - Inhoud

Extra oefeningen hoofdstuk 12: Omtrek - Oppervlakte - Inhoud Extra oefeningen hoofdstuk 12: Omtrek - Oppervlakte - Inhoud 1 Een optische illusie? Welk gebied heeft de grootste oppervlakte: het gele of het donkergroene? Doe eerst een schatting en maak daarna de nodige

Nadere informatie

Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla

Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla Neu: Perlmutt Nouveau: nacre New: pearly Nieuw: parelmoer Nuovo: madreperla Roze bloemendroom 17 066 256 Parelmoer sieraadknopen Druppel ø 15 mm, pastel roze 5 st. 17 067 256 Perlmutt sieraadknopen bloem

Nadere informatie

Kleuren maken met Caran d Ache

Kleuren maken met Caran d Ache Kleuren maken met Caran d Ache De kleuren van je huid maken met Caran d Ache is best lastig. Er zijn een aantal basisregels die je kunt gebruiken. Kom je er niet uit met de bestaande kleuren uit de pakjes,

Nadere informatie

Dieren vouwen met Origami

Dieren vouwen met Origami Dieren vouwen met Origami Uitgaande van een meestal vierkant stuk papier ontstaan alleen door vouwen 2 - of 3-dimensionale objecten, zoals dieren, vogels, papieren vliegtuigjes, voorwerpen en geometrische

Nadere informatie

breipatroon Zo ga je te werk

breipatroon Zo ga je te werk BAGSHAWL 9 bollen Nigar; 4 bollen wit en 1 bol van 5 andere kleuren 1 set breinaalden van 9 mm (je kunt ook recht breien op een rondbreinaald van 9 mm) en een haaknaald 5 of groter Recht 22 x 240 cm LET

Nadere informatie

Workshop Star mal. Kaartje 1

Workshop Star mal. Kaartje 1 Workshop Star mal Deze prachtige mallen zijn ontworpen voor de sterren onder de kaartenmaaksters. Maar we willen hier doormiddel van dit workshopje kijken of we ook van beginnende kaartenmaaksters sterren

Nadere informatie

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,-

COLLECTIE BICOLOR GOUD V 4030. 45 cm 898,- V 4020. 19 cm 439,- V 4010. 45 cm 845,- V 4000. 19 cm 399,- COLLECTIE 14 15 V 4030 45 cm 898,- V 4020 19 cm 439,- BICOLOR GOUD V 4010 45 cm 845,- V 4000 19 cm 399,- V 4240 0.04 crt. si Exclusief collier 199,- V 4230 0.04 crt. si 269,- zoetwaterparel & diamant V

Nadere informatie

2015 standaard leveringsprogramma halffabrikaten

2015 standaard leveringsprogramma halffabrikaten 2015 standaard leveringsprogramma halffabrikaten 14 karaat: 14-3 donkerrood 41143110 plaat 1.00 41143115 plaat 1,50 41143120 plaat 2.00 41143208 draad 0.80 rond 41143210 draad 1.00 rond 41143212 draad

Nadere informatie

Mamma vliegt steeds hoger.

Mamma vliegt steeds hoger. MEEUWTJE Meeuwtje is het verhaal van een jonge meeuw die zijn leefwereld verkent. Zijn moeder helpt hem daarbij, vooral door aan het eind van de dag nog eens na te gaan wat er allemaal voor dieren, kleuren

Nadere informatie

Gevonden sieraden in Brabant

Gevonden sieraden in Brabant Gevonden sieraden in Brabant Deel 1 van 4 Op 4 oktober 2017 is een groot aantal sieraden aangetroffen die vermoedelijk afkomstig zijn van diefstal. Herkent u één of meerdere van deze voorwerpen, neem dan

Nadere informatie

Owl. Uil. www.kitepassion.nl

Owl. Uil. www.kitepassion.nl of Uil MATERIAAL ± 1,5 m 1 32 grams spinnakerdoek restjes witte en zwarte stof voor ogen en snavel 1 stuks RCF Ø 4 mm voor de spanner 1,50 m lang 1 stuks RCF Ø 4 mm voor de staander 1 m lang 1 stuks

Nadere informatie

Contactgegevens. PowerPoint: PDF komt op site Jozua Al dam Tabellen PP: mail E.

Contactgegevens. PowerPoint: PDF komt op site Jozua Al dam Tabellen PP: mail   E. Het nieuw Jeruzalem Contactgegevens PowerPoint: PDF komt op site Jozua Al dam Tabellen PP: mail e.noordermeer@hetnet.nl www.enoordermeer.nl E. Noordermeer Nieuw Jeruzalem is:. 1. De stad/wereld waar Gods

Nadere informatie

Jazz and Joy Verhuur Kledij

Jazz and Joy Verhuur Kledij Jazz and Joy Verhuur Kledij Catalogus Contact Inge Reyners Inge.Reyners@jazzandjoy.be D1: kleur aantal Voetbalshort Wit met blauwe rand 4 Wit met rode rand 3 Wit met groene rand 3 Zwart met gele rand 6

Nadere informatie

Webwinkel verzendmateriaal

Webwinkel verzendmateriaal Webwinkel verzendmateriaal Verzendverpakkingen & accessoires Verpakkingsmateriaal Opvulmateriaal Beschermfolie Sluitmateriaal Dozen enkele golf Verzendverpakkingen Golfkartonnen enkele golf dozen worden

Nadere informatie

Klassieke merk juwelen en diamanten

Klassieke merk juwelen en diamanten ONLINE VEILING Diamantcentrum juwelen en diamanten 2 (NL) Klassieke merk juwelen en diamanten Hogehilweg 14 kantoor 57 1101 CD Amsterdam (veiling locatie Diamantcentrum amsterdam) Sluitingsdatum: maandag

Nadere informatie

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1

Happy Day Mobiel. Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Mobiel met hemellichamen 1 Happy Day Mobiel Moeilijkheidsgraad: Makkelijk Afmetingen: Zon: 9 cm diameter (alleen het gezicht) en 14 cm diameter (gezicht en stralen). Regenboog: 18,5 cm

Nadere informatie

Lausanne. Spaanplaat: Eikenfineer. Beslag: 8 bronzen schroeven en handvatten. Bekleding: Katoen. Model: 1.80 S. 1 Levertijd: Voorraad

Lausanne. Spaanplaat: Eikenfineer. Beslag: 8 bronzen schroeven en handvatten. Bekleding: Katoen. Model: 1.80 S. 1 Levertijd: Voorraad Lausanne Spaanplaat: Eikenfineer Beslag: 8 bronzen schroeven en handvatten Model: 1.80 S 1 Levertijd: Voorraad Topaas Hout: Grenen, geschuurd Beslag: 8 houten bolschroeven en handvatten 2 Model: Tomba

Nadere informatie

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft.

Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. sinds 1955 Op inkoop voor de mooiste juwelen die u in deze brochure aantreft. Lieve, gewaardeerde klant, Wat leuk dat u de tijd neemt voor onze brochure. Hij is dit keer anders dan andere jaren. Wij hebben

Nadere informatie

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 KAWALER JUWELIER GOUDSMID 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G

SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 KAWALER JUWELIER GOUDSMID 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS HANGER COLLIER R I N G 14K GOUD, DIAMANT & LONDON BLUE TOPAAS OORSTEKERS MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. (2X0.05CT.) G VSI DIAMANT E 0 2 4 715,- HANGER MET LONDON BLUE TOPAAS EN 0.10CT. G VSI DIAMANT EXCL. E025 595,- 45 cm

Nadere informatie

Opgaven Kangoeroe vrijdag 17 maart 2000

Opgaven Kangoeroe vrijdag 17 maart 2000 Opgaven Kangoeroe vrijdag 17 maart 2000 HAVO en VWO Klas 3, 4 en 5 Vragen 1 t/m 10: voor elk goed antwoord +3 punten, voor elk fout antwoord -¾ punt. 1. Hiernaast zie je drie aanzichten (voor, boven, links)

Nadere informatie

2015 Najaarsvoordeel

2015 Najaarsvoordeel 2015 Najaarsvoordeel Genua set Complete 37-delige set etalagemateriaal Complete 37-delige set 43 9,- 2 T +31 (0) 343 460 460 E info@wilhelm-kling.nl www.wilhelm-kling.nl Genua set Etalagemateriaal met

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING - Babydeken 1

WERKBESCHRIJVING - Babydeken 1 WERKBESCHRIJVING - Babydeken 1 Janneke: Het heerlijk zachte Durable Cosy fine nodigde uit voor het haken van een babydekentje. Eerder had ik al dekens in toeren gehaakt, met vierkanten en met wiebers,

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

Ella de Olifant. Afkortingen: L: Losse of Kettingsteek V: Vaste *..* wat hier tussen staat de gehele ronde herhalen

Ella de Olifant. Afkortingen: L: Losse of Kettingsteek V: Vaste *..* wat hier tussen staat de gehele ronde herhalen Ella de Olifant Afkortingen: L: Losse of Kettingsteek V: Vaste *..* wat hier tussen staat de gehele ronde herhalen Gebruikte materialen: 2mm haaknld, katoen garen in licht blauw of grijs kleur zwart borduurgaren

Nadere informatie

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER

14K GOUD COLLIER. 45 cm E ,- ARMBAND. 19 cm E ,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER 14K GOUD 45 cm E037 1.260,- ARMBAND 19 cm E038 575,- SPARKLE & SHINE COLLECTIE 2019 HOFLAND JUWELIER E432 42+3 cm 75,- E431 KLAPCREOLEN 19 cm 65,- 40,- ZILVER E441 RING 22,50 E429 45 cm 149,- E436 RING

Nadere informatie

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70%

CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% CHANTI SIERADEN VAN HOGE KWALITEIT OP INTERNET BESPAAR 25% - 70% Brilliance by Chanti Inleiding www.chanti.nl voordelen in alle opzichten en topkwaliteit CHANTI werd in 1995 opgestart en onze voornaamste

Nadere informatie

Passie Onze belangrijkste maateenheid

Passie Onze belangrijkste maateenheid Passie Onze belangrijkste maateenheid Trouwringen van Christian Bauer worden sinds 1880 met meesterlijke bekwaamheid, de allerhoogste precisie en veel liefde voor detail vervaardigd. Deze jarenlange ervaring

Nadere informatie

BirGem. Verwerkingseigenschappen & Draageigenschappen van Edelstenen

BirGem. Verwerkingseigenschappen & Draageigenschappen van Edelstenen BirGem Verwerkingseigenschappen & Draageigenschappen van Edelstenen Tel: 0182 387064 Email: Info@birgem.nl Inleiding Hierbij, op veler verzoek, een makkelijk overzicht van alle verwerkings- en draageigenschappen

Nadere informatie

Prijslijst Uiltje Boompje Beestje

Prijslijst Uiltje Boompje Beestje Prijslijst Uiltje Boompje Beestje Prijzen zijn inclusief BTW. * * Opsturen van eigen behang behoort tot de mogelijkheden. Deze kan verwerkt worden in bomen, takken of uilen in overleg. Kosten voor opsturen

Nadere informatie

Meisjessweater. Knip. Benodigdheden. Naaien. De manchet decoreren. Husqvarna Viking naaimachines en accessoires

Meisjessweater. Knip. Benodigdheden. Naaien. De manchet decoreren. Husqvarna Viking naaimachines en accessoires Kindersweaters Meisjessweater Benodigdheden Burda-patroon 9614 deel A Groene sweatshirtstof voor voor- en achterkantdeel, roze voor 1 mouw en donkergeel voor de andere mouw (raadpleeg de patroondelen voor

Nadere informatie

55,00 85,00 40,00. op aanvraag 35,00 105,00 65,00 0,85 0,60 1,75. 474 Stuksdoosje wit karton 0,58 0,81 1,04. 475 Stuksdoosje bruin karton 0,51 0,71

55,00 85,00 40,00. op aanvraag 35,00 105,00 65,00 0,85 0,60 1,75. 474 Stuksdoosje wit karton 0,58 0,81 1,04. 475 Stuksdoosje bruin karton 0,51 0,71 A L G E M E N E K O S T E N Startkosten per kleur 55, 5 Startkosten sublimatiedruk 85, Startkosten bij herhalingsopdrachten per kleur 4, Startkosten Naambedrukkingen ( aanvraag ) op aanvraag 3 Omstelkosten

Nadere informatie

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS

Inhoudstafel IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS IDENTIFICATIE VOOR UW EVENEMENTEN & CONFERENTIES DESKTOP PERFORATORS Inhoudstafel Identificatie van uw medewerkers en bezoekers Identificatie voor uw evenementen & conferenties IDENTIFICATIE VAN UW MEDEWERKERS EN BEZOEKERS Stevige badgehouders 1 kaart Stevige badgehouders

Nadere informatie

Manchetknopen ingelakt. Enkele voorbeelden: Buitenlandse Zaken FRISS Targo versicherung

Manchetknopen ingelakt. Enkele voorbeelden: Buitenlandse Zaken FRISS Targo versicherung Manchetknopen ingelakt Manchetknopen met de hand ingekleurd, eventueel voorzien van een epoxy beschermlaag. De manchetknopen worden met de hand gemaakt en voorzien van een reliëf in de manchetknoop om

Nadere informatie

Richtlijnen indienen en acceptatie EDELSTENEN

Richtlijnen indienen en acceptatie EDELSTENEN Richtlijnen indienen en acceptatie EDELSTENEN Premiumsegment Edelstenen Echtheid - Kwaliteit Bij Catawiki veilen we de beste edelstenen van topkwaliteit die moeilijk te vinden zijn en die gepassioneerde

Nadere informatie

BT - zwart. Comic - rood. Dingo

BT - zwart. Comic - rood. Dingo Bijzettafels Allround BN BN Bon - rond Bon - taupe Bon - vierkant BT - zwart BT - bruin BT - rvs BT - wit Comic - rood Comic - zwart Cubo Cubo Dingo Duo Flip H-4 HK - voet zwart graniet Bijzettafels HK

Nadere informatie

Opgaven Kangoeroe vrijdag 17 maart 2000

Opgaven Kangoeroe vrijdag 17 maart 2000 Opgaven Kangoeroe vrijdag 17 maart 2000 VBO en MAVO Klas 3 en 4 Vragen 1 t/m 10: voor elk goed antwoord +3 punten, voor elk fout antwoord -¾ punt. 1. Hiernaast zie je drie aanzichten (voor, boven, links)

Nadere informatie

Patchwork. Patchwork met driehoekjes

Patchwork. Patchwork met driehoekjes Patchwork INSTRUCTIES 80411 Houd jij van patchwork? Er zijn een heleboel leuke projecten die je kunt doen en wij hebben de stoffen die je nodig hebt. Patchwork is een techniek waarbij je kleinere stukken

Nadere informatie

Meer weten over ParketGroep Nederland en winkeladressen?

Meer weten over ParketGroep Nederland en winkeladressen? Voor meer informatie over de Nederland Collectie, het onderhouden van (laminaat) vloeren adviseren wij u om altijd langs te gaan bij uw winkel van de Parketgroep Nederland. Zij kunnen dan het juiste advies

Nadere informatie

Christmas Stars. Kerstgeschenken voor het hele gezin.

Christmas Stars. Kerstgeschenken voor het hele gezin. Christmas Stars Kerstgeschenken voor het hele gezin. Voor hem Voor hem 3 1 2 4 1 WEEKENDTAS, AMG Cognackleurig, kalfsleder in vintagelook, donkerbruine voering 100 % katoen, buiten- en binnenvakken met

Nadere informatie