Solidus TB, Elst (Gld) T M E Solidus TB, Elst (Gld) T

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Solidus TB, Elst (Gld) T M E Solidus TB, Elst (Gld) T"

Transcriptie

1 Project: : Nieuwbouw garage/schuur te Elst (Gld) Projectnummer : 005 Data : 25 april 2011 Opdrachtgever 1 Opdrachtgever 2 Fam. Terheggen Solidus 7 T M E rob@terheggen.cc Fam. Palazzo Solidus 5 T

2 1. ALGEMEEN 1.1 Algemene projectgegevens Het werk bestaat in hoofdzaak uit het afvoeren bestaande schuren en het nieuw bouwen van een garage waaraan een schuur wordt gekoppeld op 2 percelen te noemen Solidus te Elst (Gld) Dit inclusief de sloopwerkzaamheden, werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. De volgende ruimten/bouwwerken moeten worden gerealiseerd: - Ruimte 1.1, Garage; - Ruimte 1.2, Schuur. 1.2 Bijlagen De volgende documenten maken deel uit van dit bestek en zijn als bijlage toegevoegd. Aan dit werkbestek toegevoegde bijlagen: Bijlage nummer: betreft: 1. Inschrijfformulier Overige tot dit werkbestek behorende bijlagen (tekeningen): Tekening nummer Onderdeel Data wijzigingsdatum Uitvoeringstekening Planning De werkzaamheden moeten qua richtlijnen volgens de onderstaande data worden uitgevoerd. - Start werkzaamheden,..+/- half september..; - opleveren, ; 1.4 In te dienen stukken De aannemer dient het inschrijfformulier volledig in te vullen, corresponderende met een openbegroting. Uit de inschrijving en begroting dient duidelijk zichtbaar te zijn dat deze te verdelen is in twee totaalsommen. Die kosten technisch gescheiden liggen op de erfgrens. Deze totaal sommen zijn per perceel duidelijk gespecificeerd, zodat er geen onduidelijkheid bestaat over de kostenverdeling van materieel, materiaal, AK ed. 1.5 Opdrachtgevers Het project bestaat uit het bouwen van een garage en een schuur op twee afzonderlijke kavels. De opdracht zal dan ook door 2 partijen moeten worden uitgegeven. Opdrachtgever 1 Fam. Terheggen Solidus 7 T M E rob@terheggen.cc Opdrachtgever 2 Fam. Palazzo Solidus 5 T Deze bovenstaande partijen dienen uiteindelijk ook afzonderlijk gefactureerd te worden en dienen de garantie certificaten (zover van toepassing) aan beide partijen te worden uitgegeven

3 UIT TE VOEREN WERKZAAMHEDEN 2.1 Sloopwerken. Gesloopt materiaal dient te worden afgevoerd Vrijkomende steenachtige materialen dienen te worden afgevoerd Alle kleine/overige, niet nader omschreven, maar voor een volledige uitvoering/oplevering van het werk benodigde sloopwerk uit te voeren. Sloop onderdelen Het volledig verwijderen van de Schuur + betonbanden en vloertegels Het verwijderen en afvoeren van de bestaande toegangsdeuren van de schuren 2.2 Grondwerk De aannemer wordt geacht bekend te zijn met de hoeveelheid vrijkomende grond en zand. Overtollig zand/grond dient te worden afgevoerd. Er is geen onderzoek gedaan naar de samenstelling van het eventueel af toe voeren grond en zand in het kader van het bouwstoffenbesluit, eventuele kosten hiervan voor rekening aannemer. De aannemer stelt zich op de hoogte van de aanwezigheid van kabels, leidingen etc. ter plaatse van de te ontgraven gedeeltes, ter plaatse de werkzaamheden handmatig uitvoeren. De toelaatbare gronddruk dient gecontroleerd te worden middels handsonderingen. De grondwaterstand dient indien noodzakelijk- verlaagd te worden tot minimaal 0,1mtr. onder het ontgravingniveau. Ontgravingen Voor aanleg van de nieuwe funderingen de nodige ontgravingen te verrichten tot onderkant fundering (onderkant funderingstroken, nl. ongeveer 500-P). De nodige ontgravingen te verrichten voor aanleg/aansluiting van de buitenriolering Deel van de nieuwe garage/schuur uitgraven ten behoeve van nieuw te storten betonvloer Aanvullingen Onder de nieuwe vloer het zandbed op hoogte brengen en mechanisch te verdichten De nodige aanvullingen te verrichten ter plaatse van nieuw aangelegde buitenriolering. 2.3 BETONWERKEN Betonwerken algemeen Betonstaal Ter voorkoming van doorbuiging, schranken en dergelijke van de wapening voldoende supporten, hulpstaven en dergelijke toepassen. De hoeveelheid van wapening is niet verrekenbaar. Wapening in funderingsconstructie minimaal volgens de opgave tekening Dekking wapening aan de onderzijde 50mm aan de boven en zijkanten 25mm. Betonstorten De geplande stort moet in één keer zonder onderbreking worden uitgevoerd. Wanneer onderbreking van het storten, op andere plaatsen dan bij stortnaden, toch plaats vind, het storten hervatten voordat binding optreedt. Bij hervatting de reeds gestorte betonspecie ter plaatse van het aansluitvak goed aantrillen. Betonreparaties Alle betonreparaties uitvoeren in overleg en ter goedkeuring. Grindnesten, ontmengde gedeelten en dergelijke uithakken en aanstorten met toepassing van een daartoe geëigende mortel. Bramen e.d. van in het zicht komende betonvlakken te slijpen.

4 Diversen De nodige ankers en bevestigingsmiddelen in de betonconstructies t.b.v. kozijnen, stalen lateien, dakconstructie zoals op tekening staat aangegeven. Eventuele bouten, schroefhulzen, klossen, beugels, draadeinden, ankers, boorankers (mechanisch of chemisch), ankerrails e.d. in roest vaststaal of thermisch verzinkte uitvoering In het werk te storten betonwerken. Werkvloeren Onder betonwerken van nieuwe funderingen/ uitbreiding polyethyleenfolie van voldoende dikte minimaal dik 0,2mm aanbrengen. Van gewapend beton C20/25. De funderingsstroken. Deze te maken van betonkwaliteit en gewapend conform de constructie berekeningen met een betonstaal kwaliteit FeB500. Betonvloeren, in het werk gestort Onder de vloer isolatieplaat aanbrengen op uitgevlakt en mechanisch verdicht zandbed.. Over de isolatieplaten een monoliet gestorte beton vloer, kwaliteit C20/25, dik 150mm, voorzien van krimpwapening Ø8-100mm In te storten c.q. aan te brengen voorzieningen De nodige sparingen voor doorvoering van leidingen etc. in de betonconstructies aan te brengen. 2.4 METSELWERKEN Voor mortelsamenstelling van metsel- en lijmmortel voor betonsteen wordt verwezen naar de voorschriften van de betreffende fabrikant. Het schone metselwerk zo veel mogelijk overeenkomstig bestaand. Bestaand komt van: Kooy bakstenencentrum Postbus AD Bilthoven Kleur nummer rode: steen 163N Voor aanvang metselwerk monster ter goedkeuring voorleggen. Eventuele verontreiniging van het metselwerk voor aanvang van het voegwerk te verwijderen. Nadere uitvoeringseisen Boven buitenkozijnen, stalen lateien aanbrengen. Benodigde dilataties conform voorschriften en dilatatieadviezen van de leverancier, deze uitvoeren d.m.v. koude dilatatie, tevens behoren daaruit volgende verankeringen, dilatatieprofielen, mortels, en lijmen benodigd voor een goede uitvoering. Het metselwerk, dat met de grond en zand in aanraking komt, vertinnen met metselspecie In het werk vervaardigde lijm- en metselwerken baksteen WF, handvorm volgens monster - De omschreven nieuwe buitenblad. Al het niet-zichtwerk onder peil en maaiveld uitvoeren met kalkzandsteen maasformaat klinker in sterke cementspecie en te vertinnen In te metselen c.q. aan te brengen voorzieningen Open stootvoegen (Ubbink stootvoegroosters o.g.) in de metselwerken aanbrengen h.o.h. ca. 880mm, boven het maaiveld en onder de dakrand. Voor zover gewenst (aangegeven op tekening) alle buizen, dozen, bevestigingsmiddelen enz. opnemen die tot de riolering, elektrische installatie en verdere leidingaanleg behoren. Dit alles in overleg.

5 2.5 HOUTEN DRAAGCONSTRUCTIES De houten draagconstructie van het platte dak uitvoeren in standaard bouwhout 71 x 146mm. h.o.h. 600, en 58 x 146mm klasse C KOZIJNEN EN DEUREN Buitenkozijnen met deuren De buitenkozijnen met ramen, deuren en glaslatten Leveren en plaatsen van meranti kozijnen (67x114mm), fabrieksmatig gegrond d = 80mu en voorzien van een vuren spouwlat. Draairichting van deuren volgens de tekening. De nodige verzinkte kozijnankers, 1 stuks per maximaal 50cm. kozijnstijl, minimaal 2 ankers per kozijnstijl. Alle draadnagels, moeren, bouten, schroeven en andere bevestigingsmiddelen en kramerijen, welke voor een goede uitvoering van het werk noodzakelijk zijn. 2.7 TIMMERWERKEN Hout en timmerwerk dient zodanig te worden beschermd tegen regen en vocht, dat het vochtgehalte na de aflevering niet zal toenemen. De kopse kanten en opleggingen van hout op steen behandelen tegen vocht (menie zonder lood) Buitentimmerwerken Daar waar nodig muurplaten, steunbalken en ravelingen opnemen. Op de buitenmuur een gemeniede muurplaat van 18mm multiplex exterieur t.b.v. aluminium daktrim. 2.8 DAKBEPLATING Dakbeplating Het platte dak voorzien van drukvaste PS-isolatieplaat, dikte 60mm. Bevestiging op de ondergelegen constructie overeenkomstig de voorschriften van de fabrikant. 2.9 METAAL- EN SMEEDWERKEN Staalconstructie Boven alle nieuwe gevelopeningen hoeklijnen/ Lateien verzinkt aan brengen 2.10 SCHILDERWERK De schilderwerken uitvoeren volgens nader vast te stellen kleurenschema, verfproducten fabr. Sikkens, o.g. Verwerking van de materialen overeenkomstig voorschrift van de fabrikant. Behandeling (schilderwerk) Te schuren, beschadigingen bijwerken, voorlakken, schuren en aflakken met acrylverf; De houten buiten (deur)kozijnen RIOLERING Hemelwaterafvoeren De nieuwe hemelwaterafvoeren als volgt samenstellen; de afvoeren uitvoeren in pvc ø80mm, NEN 7046, klasse 41, mofverbindingen NEN 7020, klasse 41, wanddikte 2,5mm, PE met KOMO-garantiemerk, bevestigen met bijpassende beugels met gegalvaniseerd opsteek pen op achtergelegen constructie. Uitvoeren met de benodigde hulpstukken als bochten, spruitstukken, ontstoppingsstukken, verloopstukken enz. Aan bovenzijde van de hemelwaterafvoeren een vergaarbak met overloop van pvc. gehele riolering te leggen op een afschot van 5mm tot maximaal 10mm per strekkende meter. Het rioolstelsel moet zo worden aangelegd, dat een gronddekking van minimaal 500mm, gemeten boven de buis, wordt gegarandeerd. De hemelwaterafvoer aansluiten op de bestaande hemelwaterafvoer en eventueel bestaand aanpassen.

6 2.12 BITUMEUZE DAKBEDEKKING De verwerking van de dakbedekkingmaterialen overeenkomstig de voorwaarden van: Eisen, voorschriften, en richtlijnen m.b.t. kwaliteit en toepassing van baanvormige dakbedekkingen en dakiosolatie-producten van Buro Dakadvies. (BDA) Komo-attest met certificaat en Komo-keurmerk voor isolatiematerialen. NEN-EN 13301:2008 Een garantiecertificaat verstrekken voor een periode van 10 jaar, inhoudende de geleverde materialen alsmede het juist aanbrengen daarvan. T.b.v. de diverse hemelwater- en noodafvoeren platte daken de nodige uitlopen/plakstukken aanbrengen. Bitume -dakbedekking Te voorzien van een 2-laagse Bitume-dakbaan, aanbrengen volgens opgaaf leverancier dakbedekking, gebaseerd op de voorschriften in NEN 6702 en NEN ELEKTRISCHE INSTALLATIES Aanleg van de elektrische installatie overeenkomstig het gestelde in de NEN 1010 incl. de diverse wijzigingen en aanvullingen, editie september Het schakelmateriaal uitvoeren in standaard opbouw. Schakelmateriaal van fabricaat ter goedkeuring voorleggen. Buitenverlichting De Garage: voorzien van de nodige veiligheidsverlichting, geschakeld d.m.v. schemeringschakelaar, gelokaliseerd op bestaande locatie (in totale 1 stuks) armatuur van bestaande schuur herplaatsen De schuur: voorzien van de nodige veiligheidsverlichting, geschakeld d.m.v. afzonderlijk schakelbare (via D) schemeringschakelaar, gelokaliseerd op bestaande locatie (in totale 1 stuks) armatuur van bestaande schuur herplaatsen Schemerschakelaar, voor tuinverlichting gekoppeld op een tijdschakelaar inclusief schakelbaar via C om toekomstige tuinverlichting in te schakelen Diverse werkzaamheden Het verrichten van hulpwerkzaamheden voor het aanleggen van leidingen voor elektriciteit, dient door de aannemer voor zijn rekening te geschieden. Verder is voor rekening van de aannemer het sparen, het maken en weer dichten van gaten, het nodige timmerwerk, alsmede andere werkzaamheden welke direct uit de aard van het werk voortvloeien. Puin en afval dient regelmatig verwijderd te worden. Na de bouw dient zowel de nieuwbouw als het omliggende terrein vrij te zijn van bouwafval.

Mariastraat 6 Bavel - Uitbreiding woning. BraBouw DEFINITIEF ONTWERP woonadvies

Mariastraat 6 Bavel - Uitbreiding woning. BraBouw DEFINITIEF ONTWERP woonadvies DEFINITIEF ONTWERP 21-12-2013 Situatie Perceel bestaande schuur verwijderen en afvoeren Sloop bestaande berging Fotoblad bestaand nieuw Begane Grond 1:100 dubbele deuren donkergrijs met bovenraam conform

Nadere informatie

Nieuwbouw! Bedrijfsunits

Nieuwbouw! Bedrijfsunits Nieuwbouw! Bedrijfsunits Locatie: De Pol Losser 7581 CZ Op industrie terrein de Pol te Losser worden 8 nog te bouwen bedrijfsunits gerealiseerd. Deze units zijn uitermate geschikt voor startende of reeds

Nadere informatie

Fam. de Wit. Uitbreiding woning

Fam. de Wit. Uitbreiding woning Fam. de Wit Uitbreiding woning Projectnummer : 2013-08-3 Adres : Dorpstraat 120 Postcode Plaats : 8107 AB : Broekland Kostenpeildatum : 12-08-2013 Pagina 1 / 9 Projectnummer : 2013-08-3 2Jours On-line

Nadere informatie

constructie - algemeen Nieuwbouw woonhuis Remy Loots & Elise van Dingenen Beverakkers te Biest Houtakker gew.

constructie - algemeen Nieuwbouw woonhuis Remy Loots & Elise van Dingenen Beverakkers te Biest Houtakker gew. beton algemeen vuilwerk beton (uit het zicht): - geometrische toleranties (NEN-EN 13670-09, tabel G.10.3 t/m 6) (klasse): 1 - afwerking bekiste oppervlakten (NEN-EN 13670-09, tabel F.4): basis - afwerking

Nadere informatie

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51)

VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) VOORLOPIGE WERKOMSCHRIJVING (ZIE VOOR RIOLERING HS 51) WERKNUMMER 2007-05. DATUM 12 februari 2008 KORTE OMSCHRIJVING VAN HET WERK Het werk bestaat uit het verbouwen van de begane grond van een winkelruimte

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-1-2

Systeemnummer : PD 1-1-2 Systeemnummer : PD 1-1-2 Omschrijving : Membraan-éénlaagse gietasfaltconstructie losliggend, voor personenauto's tot 2000 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige afdichting en

Nadere informatie

Uitbouw woning familie Sijtsma Heuvelrijt SN - Waalre. Delta architectuur en bouwtechniek !!! MATEN IN HET WERK TE CONTROLEREN!!!

Uitbouw woning familie Sijtsma Heuvelrijt SN - Waalre. Delta architectuur en bouwtechniek !!! MATEN IN HET WERK TE CONTROLEREN!!! !!! MATEN IN HET WERK TE CONTROLEREN!!! Uitbouw woning familie Sijtsma Heuvelrijt 18-5581 SN - Waalre 022 DO-01 Schaal 1 : 10 / 50 / 100 Formaat A3 Getekend R. Wieggers Datum 20-10-2014 Gewijzigd - Pikeursbaan

Nadere informatie

project projectnummer onderdeel versie datum berekend advies Zeilbergsestraat LH Deurne Postbus AE Deurne telefoon

project projectnummer onderdeel versie datum berekend advies Zeilbergsestraat LH Deurne Postbus AE Deurne telefoon Zeilbergsestraat 43 5751 LH Deurne Postbus 213 5750 AE Deurne telefoon 0493-315438 info@bolwerkweekers.nl www.bolwerkweekers.nl project Verbouwing woning aan de Buys Ballotstraat 32 in Vlierden projectnummer

Nadere informatie

TECHNISCHE OMSCHRIJVING

TECHNISCHE OMSCHRIJVING Project: Locatie: Nieuwbouw 15 garages Hof Berlage Koudekerkseweg Vlissingen Versie C februari 2019 CONCEPT Technische Omschrijving 1 van 6 Inhoud 00 PROJECTOMSCHRIJVING 01 BEPALINGEN 02 PEIL VAN DE GARAGES

Nadere informatie

Project : Verbouw winkelruimte. te Hengelo Werknummer : Bladnummer : 09 Principe detaillering. Opdrachtgever : AJ Investments B.V.

Project : Verbouw winkelruimte. te Hengelo Werknummer : Bladnummer : 09 Principe detaillering. Opdrachtgever : AJ Investments B.V. Project : Verbouw winkelruimte te Hengelo Werknummer : Bladnummer : 17-053 09 Principe detaillering Opdrachtgever : AJ Investments B.V. Rijksweg 16 5268 KJ Helvoirt Bouwadres : Zuivelweg 7 7255 XA Hengelo

Nadere informatie

Bestek kerende muur Ext 19 april 2016

Bestek kerende muur Ext 19 april 2016 Kerende muur Ext Adres Maastricht Werk kenmerk; Datum; Bestek voor het realiseren van een keermuur. Het werk bestaat in grote lijnen uit alle werkzaamheden ter realisatie van een keermuur uitgevoerd in

Nadere informatie

kanaalplaatvloer aanstorten koppelwapening in langsvoeg naar ligger opnemen volgens opgave leverancier 100 100 HAL

kanaalplaatvloer aanstorten koppelwapening in langsvoeg naar ligger opnemen volgens opgave leverancier 100 100 HAL 7500 + kanaalplaatvloer aanstorten koppelwapening in langsvoeg naar ligger opnemen volgens opgave leverancier kanaalplaatvloer : Hody GLR - ligger met betonvulling brw 60 minuten - ligger in kleur - onderflenzen

Nadere informatie

Constructie Overzichten

Constructie Overzichten Datum ber: 18-03-2016 blad: 1 Constructie Overzichten Blad: Bladnr: Voorblad 1 Fundering 2 Grondverbetering 3 Vloeroverzicht Dakvloer 4 Lateien 5 Metselwerkcontrole 5 Constructieoverzichten Datum ber:

Nadere informatie

Technische omschrijving en afwerkstaat

Technische omschrijving en afwerkstaat Technische omschrijving en afwerkstaat Bedrijfsverzamelgebouw Lock/Stock Industrieweg 9 E in Elst (Gld) 14 september 2013 Pagina 1 van 5 Technische omschrijving Peil Het peil (P=0) is bovenkant afgewerkte

Nadere informatie

WERKOMSCHRIJVING AANBOUW SERRE AAN WONING

WERKOMSCHRIJVING AANBOUW SERRE AAN WONING WERKOMSCHRIJVING AANBOUW SERRE AAN WONING Opsteller bouwkundig : Paraaf : Opsteller installaties : Paraaf : Bouwkundig Teken en Adviesbureau West Terschelling, 11 januari 2014 1 INHOUDSOPGAVE: 0. ALGEMENE

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-2-1

Systeemnummer : PD 1-2-1 Systeemnummer : PD 1-2-1 Omschrijving : Membraan - tweelaagse gietasfaltconstructie losliggend, ongeïsoleerd, voor licht vrachtverkeer tot ca. 7500 kg Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige

Nadere informatie

Bouwkundig buro. INSI Teken & Bouwkundig adviesburo. Morra KH Drachten. Projectnr Onderdeel : Constructie berekening

Bouwkundig buro. INSI Teken & Bouwkundig adviesburo. Morra KH Drachten. Projectnr Onderdeel : Constructie berekening Bouwkundig buro INSI Teken & Bouwkundig adviesburo Morra 2 9204 KH Drachten Project: Fam. Huitema Projectnr. 199-2010 Onderwerp: Opdrachtgever : Aanbouw woning Dhr. Huitema Onderdeel : Constructie berekening

Nadere informatie

SfB Pst Omschrijving Hoev. Eenh Norm Uren Loon Norm en Materieel Norm en Stelpost Norm Totaal

SfB Pst Omschrijving Hoev. Eenh Norm Uren Loon Norm en Materieel Norm en Stelpost Norm Totaal DUNCAN pagina: 1 11 BODEMVOORZIENINGEN 11.10 GROND A * Opschonen van terrein 001 - Opschonen terrein 1,00 m2 - - - - - 1,20 1,00-1,00 --- * Sub-totaal 1,00 m2 - - - 1,00-1,00 B * Bouwraam 001 - Bouwplank

Nadere informatie

Aan Van e-mail Belangstellenden Bureau Aanbestedingen aanbestedingen@leiden.nl

Aan Van e-mail Belangstellenden Bureau Aanbestedingen aanbestedingen@leiden.nl Financiële en Juridische Dienstverlening Team Juridische Dienstverlening Memo Aan Van e-mail Belangstellenden Bureau Aanbestedingen aanbestedingen@leiden.nl Onderwerp Datum: 13 oktober 2009 Nota van inlichtingen

Nadere informatie

SDOA BA aanvraag omgevingsvergunning. MdL Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands

SDOA BA aanvraag omgevingsvergunning. MdL Schipluidenlaan 4, 1062 HE Amsterdam The Netherlands AFMETING: WERK subway en febo drive through olympiaweg, alkmaar ONDERWERP details SCHAAL GETEKEND MdL GEZIEN KB DATUM 06-02-2018 GEWIJZIGD 12-03-2018 aanvraag omgevingsvergunning Schipluidenlaan 4, 1062

Nadere informatie

P 3x1200mm. 90 b.k dakbeschot P 16 boeidelen (douglas) 21x245mm. dampremmende laag. compriband. V00 = peil woning 50

P 3x1200mm. 90 b.k dakbeschot P 16 boeidelen (douglas) 21x245mm. dampremmende laag. compriband. V00 = peil woning 50 77 2651 +P 3x1200mm 18 mm underlayment 245 90 dampremmende laag Afschot Eps afschot plaat met 2 laags bituminieuze dakbedekking EPS te leveren door opdrachtgever 90 b.k dakbeschot 2561 +P 16 boeidelen

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving Technische omschrijving 18-04-2011 Vervangen duikerbrug Mollekade te Heinenoord - 1 - 1. Korte omschrijving van het werk Ter hoogte van de Mollekade 13 te Heinenoord bevindt zich een gemetselde duiker.

Nadere informatie

Zinken kraal. Voorzijde gevelmetselwerk. Hardsteen neut tot 400+P. Eiken kozijn met deur, buitenzijde verticale kraaldelen binnenzijde paneel

Zinken kraal. Voorzijde gevelmetselwerk. Hardsteen neut tot 400+P. Eiken kozijn met deur, buitenzijde verticale kraaldelen binnenzijde paneel 200 120 100 114 46 2 Tussenkalf verlijmd Zinken kraal Neut Rode meranti 28x106 160 mm hoog Batanker Geprofileerde deklijst Rode meranti 26x102mm Eiken kozijn 90x114 Eiken kozijn met deur, buitenzijde verticale

Nadere informatie

Toetsingswijze Tijdstip / Frequentie. Goedkeuring. aannemer. aannemer. Keuring bouwstoffen Visueel Bij levering op het werk, voor verwerking

Toetsingswijze Tijdstip / Frequentie. Goedkeuring. aannemer. aannemer. Keuring bouwstoffen Visueel Bij levering op het werk, voor verwerking op de PMK te Wezep Bijlage: Pagina: 1/6 Controlepunt / 01.01 Voor het werk geldende Voorwaarden (onder) voorwaarden aannemers elektrotechnische werkzaamheden. 01.01 Voor het werk geldende Voorwaarden (onder)

Nadere informatie

Fundament Bouwadvies bv. Tekening- en verzendlijst. Constructief ontwerpers en adviseurs. aannemer architect B.W.T. aannemer architect B.W.T.

Fundament Bouwadvies bv. Tekening- en verzendlijst. Constructief ontwerpers en adviseurs. aannemer architect B.W.T. aannemer architect B.W.T. Tekening- en verzendlijst Opdrachtgever : Urtica de Vijfsprong annemer : - rchitect : 9 ure mersfoort Projectnummer : 2017-195 Projectomschrijving : Nieuwbouw woonzorghuis De Roos te datum : 17-11-2017

Nadere informatie

DETAILS TUSSENHAL GOMA

DETAILS TUSSENHAL GOMA DETAILS TUSSENHAL GOMA 22-02-2016-151799 B5-01 datum : schaal: werknr: bladnr : A - buitenplaat 35/1035, RAL7005, verticaal bevestigd, incl. kleurdop - afstandprofiel t.b.v. bevestiging buitenplaat - isolatie

Nadere informatie

ADXXXXX Straat, Huisnummer, Plaats

ADXXXXX Straat, Huisnummer, Plaats ADXXXXX Straat, Huisnummer, Plaats Bouwtekening Klein Gegevens opdrachtgever Opdrachtgever Adres Postcode Plaats Telefoonnummer Email adres Gegevens project Hoofdarchitect/Tekenaar Architectenregisternr.

Nadere informatie

Standaardprogramma. Lateien Geveldragers. Enkelvoudige console ter plaatse van het kozijn

Standaardprogramma. Lateien Geveldragers. Enkelvoudige console ter plaatse van het kozijn Standaard Standaardprogramma Lateien Enkelvoudige console ter plaatse van het kozijn Enkelvoudige console ter plaatse van het doorgaande metselwerk Dubbele console ter plaatse van het houten binnenblad

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam

Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam. Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam Werkomschrijving verbouwingswerkzaamheden Bergse Linker Rottekade 148 te Rotterdam Fam. Noorman Bergse Linker Rottekade 148 Rotterdam NR OMSCHRIJVING AANTAL EENHEID algemeen I Alle punten in overeenstemming

Nadere informatie

1616 OMG - 01 Omgevingsvergunning. loko architecten ALGEMEEN RENVOOI RIOLERING OPDRACHTGEVER. Rigeon bv Nijverheidsweg BX Zelhem PROJECT

1616 OMG - 01 Omgevingsvergunning. loko architecten ALGEMEEN RENVOOI RIOLERING OPDRACHTGEVER. Rigeon bv Nijverheidsweg BX Zelhem PROJECT ALGEMEEN RENVOOI veiligheid constructie/brand: Constructieve gegevens/berekeningen volgens opgave en berekening constructeur. Hoofddraagconstructie wordt uitgevoerd met een brandwerendheid met betrekking

Nadere informatie

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT

PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PRODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PRODUCT PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 6330 6020 3305 2410 615 2255 1040 685 1200 840 5930 1125 1080 250 1040 2325 PODUCED BY AN AUTODESK EDUCATIONAL PODUCT 2930+ 2700+ 1990+ 2951+ 5 0 4000 1750 4080

Nadere informatie

Detail V1. stucwerk. open stootvoeg t.b.v. spouwventilatie. DPC folie (let op stabiliteit) kantstrook. waterkerende laag DPC folie.

Detail V1. stucwerk. open stootvoeg t.b.v. spouwventilatie. DPC folie (let op stabiliteit) kantstrook. waterkerende laag DPC folie. 390 100 40 250 t.b.v. spouwventilatie peil=0 stucwerk DPC folie (let op stabiliteit) kantstrook Opbouw beganegrondvloer (Rc=> 7,0) - afwerking - cementdekvloer d=70mm - PS-combinatievloer Rd waarde 6,5

Nadere informatie

1x uitvoeren als getekend -rolluik ,<' I", - Fam. Maas

1x uitvoeren als getekend -rolluik ,<' I, - Fam. Maas , +2433 DO 00 00 375 375 +2433 ~ o o ------- 4 +2433 +2433,, 034, 034 ---, 2x uitvoeren -rolluik als getekend x uitvoeren als getekend -rolluik x uitvoeren -rolluik als getekend x uitvoeren als getekend

Nadere informatie

Statische Berekening. Amersfoort. Varsseveld, , Berging fam. Bokkers aan het Balatonmeer 35. Aanvulling opm. Gemeente Amersfoort

Statische Berekening. Amersfoort. Varsseveld, , Berging fam. Bokkers aan het Balatonmeer 35. Aanvulling opm. Gemeente Amersfoort Varsseveld, 24-11-2015, 14-01-2016 Werknr. : 20601-IK Berging fam. Bokkers aan het Balatonmeer 35 te Amersfoort Statische Berekening Onderdeel A : totaal Aanvulling opm. Gemeente Amersfoort Constructeur

Nadere informatie

Alkreflex 2L-2. In de spouw. innovation in insulation. Algemeen. Verwerking / bestekomschrijving

Alkreflex 2L-2. In de spouw. innovation in insulation. Algemeen. Verwerking / bestekomschrijving In de spouw Alkreflex 2L-2 Algemeen Alkreflex 2L-2 zodanig monteren dat aan weerszijden van de Alkreflex 2L-2 een spouw aanwezig is van minimaal 20 mm. Alkreflex 2L-2 monteren op houten regels. In gevelconstructies

Nadere informatie

cætshage architectenbureau detail 01 horizontale principe detaillering binnenwanden 1:5 horizontale principe detaillering aansluting binnenwanden 1:5

cætshage architectenbureau detail 01 horizontale principe detaillering binnenwanden 1:5 horizontale principe detaillering aansluting binnenwanden 1:5 25 50 25 100 Metal Stud profielen, breedte 75 mm h.o.h. max 600 mm Metal Stud profielen, breedte 50 mm h.o.h. max 600 mm 100 Metal Stud profielen, breedte 50 mm h.o.h. max 600 mm 25 75 10 75 25 210 Metal

Nadere informatie

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN

Samenvattende meetstaat ARTIKEL IND HOEV ARCH HOEV AANN EENHEIDSPR SOM OPMERKINGEN HOOFDSTUK 00 : INRICHTING VAN DE BOUWPLAATS. werfkast elek. te voorzien HOODSTUK 01 : VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN. 01.1 : Schoonmaak van de werf. uitgraven van stronken 4 stuks HOOFDTSUK 02 : GRAAFWERKEN.

Nadere informatie

Betreft: Werk omschrijving Aanbouw Parallelweg 29, 6866CC Renkum Datum: 30-06-2006 Werknr: MJ0405

Betreft: Werk omschrijving Aanbouw Parallelweg 29, 6866CC Renkum Datum: 30-06-2006 Werknr: MJ0405 V A N E L T E R E N ARCHITECTENBUREAU Ir. S.H. van Elteren Woenderskamp 8 6663 KV Lent tel: 024-3602891 fax: 024-3602893 mobiel: 06-54335407 E-mail: shvanlteren@tiscali.nl Michiel Klinge en Jurryt Jannink

Nadere informatie

h kalkzandsteen, dik 150mm (kwaliteit vlgs constructeur) luchtspouw kalkzandsteen, dik 150mm (kwaliteit vlgs constructeur) 0.

h kalkzandsteen, dik 150mm (kwaliteit vlgs constructeur) luchtspouw kalkzandsteen, dik 150mm (kwaliteit vlgs constructeur) 0. Gemeente Lis Behoort bij van beslu burgemeester en wethouders van Lisse Zaaknummer : Z-19-033791 Datum: 18 april 2019 Nieuwbouw 4 woningen, Grevelingen fase 3 te Lisse projectomschrijving Van der Hulst

Nadere informatie

Mocht u tussentijds nog vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met ons, zodat wij e.e.a. kunnen toelichten.

Mocht u tussentijds nog vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met ons, zodat wij e.e.a. kunnen toelichten. Offerte OFFERTENUMMER DATUM O.2014-034 17-11-2014 Geachte heer ********, Hierbij ontvangt u de offerte t.b.v. de Aanbouw te Bussum. De offerte is op basis van de door u aangeleverde stukken. De werkzaamheden

Nadere informatie

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015 BESTEK Ten behoeve van: Datum: 16 oktober 2015 Dit bestek is opgesteld met de STABU-systematiek, uitgave: 2014-II onder licentienummer: ------------------ INHOUDSOPGAVE ------------------ INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 2-1-1

Systeemnummer : PD 2-1-1 Systeemnummer : PD 2-1-1 Omschrijving : Warmdak constructie met XPS geïsoleerd, voor personenauto's tot ca. 2000 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige afdichting en berijdbaarheid

Nadere informatie

BA-61. alle maten in het werk te controleren! project: DETAILLIJST BA-61. bladnr. omschrijving schaal datum wijz a wijz. b wijz. c wijz. d wijz.

BA-61. alle maten in het werk te controleren! project: DETAILLIJST BA-61. bladnr. omschrijving schaal datum wijz a wijz. b wijz. c wijz. d wijz. DETAILLIJST BA-61 bladnr. omschrijving schaal datum wijz a wijz. b wijz. c wijz. d wijz. e H0.01 kozijn / woningscheidende wand 1:5 18-12-2015 22-12-2015 24-12-2015 H0.02 kopgevel / HSB-mw 1:5 22-12-2015

Nadere informatie

HILLEGOMMERDIJK 235, LISSERBROEK

HILLEGOMMERDIJK 235, LISSERBROEK 16-2 HILLEGOMMERIJK 235, LISSERROEK OPRHTGEVER: familie Monster ben@benmonster.nl 16-2 HILLEGOMMERIJK 235, LISSERROEK OUWKUNIG LGEMEEN KLEUREN EN MTERILEN M.K. MV V wm Houtskeletwand gevelsteen-spouw-isolatie-kalkzandsteen

Nadere informatie

BIJLAGE: Constructieschema s woning

BIJLAGE: Constructieschema s woning BIJLAGE: Constructieschema s woning Nieuwbouw vrijstaande woning Jurdensdijk 1A te De Heurne Onderdeel: Constructieschema s behorende bij statische berekening woning Berekend door: : ing. R. Haank Project

Nadere informatie

Gebruikt / Gerenoveerd

Gebruikt / Gerenoveerd De Meeuw Oirschot Postbus 18 5688 ZG OIRSCHOT 0499-572024 www.demeeuw.com hergebruik@demeeuw.com Gebouw HG-010 Gebruikt / Gerenoveerd Dossier HG-010 Tekening M2020-0178831 Oppervlakte 74 m² Afmeting 13,54

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-1-2

Systeemnummer : PD 1-1-2 Systeemnummer : PD 1-1-2 Omschrijving : Membraan-éénlaagse gietasfaltconstructie losliggend, ongeïsoleerd, voor personenauto's tot 2000 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige

Nadere informatie

Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven

Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven Bouwtechnisch Rapport 1e Brandenburgerweg 17 Bilthoven 1 Vraagstelling; Opdrachtgever wil informatie over mogelijke gebreken, direct noodzakelijke kosten en kosten op termijn. Extra aandachtspunt; houtrot/aantasting

Nadere informatie

Voor het bouwen van middenspanningsruimten ten behoeve van STEDIN N.V.

Voor het bouwen van middenspanningsruimten ten behoeve van STEDIN N.V. Bouwvoorschriften Voor het bouwen van middenspanningsruimten ten behoeve van STEDIN N.V. Blad 1 van 6 1. Bouwvoorschriften Met het oog op de elektrische veiligheid en bedrijfszekerheid van een middenspanningsruimte

Nadere informatie

Project Gegevens: Belastingen: Werknummer: Plan voor het verbouwen van een boerderij aan de Oude Bakelseweg

Project Gegevens: Belastingen: Werknummer: Plan voor het verbouwen van een boerderij aan de Oude Bakelseweg 1 Project Gegevens: Werknummer: 160172 Betreft: Plan voor het verbouwen van een boerderij aan de Oude Bakelseweg Opdrachtgever: J. Seuren & A. Akker Architect: v. Hooft Architecten Constructeur bij Keetels:

Nadere informatie

Definitief Ontwerp (DO)

Definitief Ontwerp (DO) ADVIESBURO BEKENDAM & PARTNER B.V. constructeurs woning- en utiliteitsbouw Definitief Ontwerp (DO) De bijgevoegde constructieschema s zijn ter overname op de bouwkundige bestektekeningen van de constructie.

Nadere informatie

Woonfabriek Tieleman Dros Omschrijving Bouwdelen

Woonfabriek Tieleman Dros Omschrijving Bouwdelen 1 Woonfabriek Tieleman Dros Omschrijving Bouwdelen Versie: 2014-11-10 INHOUD Inhoud... 1 OPBOUW BOUWDELEN RENOVATIE BOUWDEEL 1 (BD1)... 4 BD1: opbouw gevels... 4 Gevelopbouw BD1-10 (van buiten naar binnen):...

Nadere informatie

CONSTRUCTIEVE BEREKENING

CONSTRUCTIEVE BEREKENING CONSTRUCTIEVE BEREKENING ten behoeve van: Verbouwing woonhuis Jan Vlekkenstraat 26 5554 RG Valkenswaard opdrachtgever: Fam. Dubach Jan Vlekkenstraat 26 5554 RG Valkenswaard projektnummer: 17010 datum:

Nadere informatie

Nebiprofa B.V. TECHNISCHE BEPALINGEN EN WERKBESCHRIJVING

Nebiprofa B.V. TECHNISCHE BEPALINGEN EN WERKBESCHRIJVING TECHNISCHE BEPALINGEN EN WERKBESCHRIJVING 33 DAKBEDEKKINGEN 33.00 ALGEMEEN 33.00.40 RISICOVERDELING EN GARANTIES: ALGEMEEN 01. TE GARANDEREN ONDERDELEN Voor de volgende onderdelen wordt een garantie verlangd

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-2-1

Systeemnummer : PD 1-2-1 Systeemnummer : PD 1-2-1 Omschrijving : Membraan-tweelaagse gietasfaltconstructie losliggend, voor licht vrachtverkeer tot ca. 7500 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige afdichting

Nadere informatie

Bijlage 1 VMBO-KB 2004

Bijlage 1 VMBO-KB 2004 Bijlage 1 VMBO-KB 2004 tijdvak 1 BOUW-BREED CSE KB Bestek verbouwing woning te Werkendam Bij dit bestek behoren de volgende tekeningen: 1 Bestaande situatie van de woning (bijlage 2) 2 Gewijzigde situatie

Nadere informatie

Systeemnummer : HB 1-2-1

Systeemnummer : HB 1-2-1 Systeemnummer : HB 1-2-1 Omschrijving : Membraan-tweelaagse gietasfaltconstructie vastliggend, op betonnen hellingbaan voor personenauto's tot 2000 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-1-1

Systeemnummer : PD 1-1-1 Systeemnummer : PD 1-1-1 Omschrijving : Tweelaagse gietasfaltconstructie losliggend, voor personenauto's tot 2000 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige afdichting en berijdbaarheid

Nadere informatie

MIDDELEN Blad : 1 Print-datum : 11-02-2011 Print-tijd : 13:26:53. Een heid. heid

MIDDELEN Blad : 1 Print-datum : 11-02-2011 Print-tijd : 13:26:53. Een heid. heid MIDDELEN Blad : 1 TKCB Bouwkostenadvies b.v., Kleppere 11L, 6651 KM Druten Projectnummer : TKCB Bouwkostenadvies b.v. Omschrijving : VOORBEELD BOUWKOSTENBESTAND MIDDELEN Opsteldatum : Wijzigingsdatum :

Nadere informatie

Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan Meerjarenonderhoudsplan AMSTERDAM Dit rapport is gemaakt met het meerjarenonderhoudsprogramma O-Prognose. De software is geschikt voor de NEN 2767 Het rapport bestaat uit verschillende onderdelen, zoals

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Detail boek - Principe detailering

Detail boek - Principe detailering Detail boek - Principe detailering Inhoudsopgave Detail nummer Detail niveau Detail positie Type gevel Extra info 101.1 Fundering Langsgevel Steenstrips 103.2 Fundering Kopgevel Stucwerk 201.1 Vloergebonden

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR METSELAAR. Specifiek uitvoeringswerk

OPLEIDINGENSTRUCTUUR METSELAAR. Specifiek uitvoeringswerk OPLEIDINGENSTRUCTUUR METSELAAR 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) METSELAAR Beroepsprofielen in de bouwnijverheid (SERV/FVB, 1998) METSELAAR Instapcompetenties

Nadere informatie

Systeemnummer : HB 1-1-1

Systeemnummer : HB 1-1-1 Systeemnummer : HB 1-1-1 Omschrijving : Tweelaagse gietasfaltconstructie losliggend, op betonnen hellingbaan voor personenauto's tot 2000 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR METSELAAR

OPLEIDINGENSTRUCTUUR METSELAAR OPLEIDINGENSTRUCTUUR METSELAAR RSO/LW/EXT/DOC/037bijl25 1 1. BESCHRIJVING Referentiekader: Nota WELZIJN OP HET WERK (SERV oktober 2004) Beroepsprofielen in de bouwnijverheid METSELAAR (SERV/FVB 1998) Instapcompetenties

Nadere informatie

11-03-2016 ZK16000047

11-03-2016 ZK16000047 Behoort bij beschikking d.d. nr.(s) 11-03-2016 ZK16000047 Medewerker Publiekszaken/vergunningen BEM1600041 gemeente Steenbergen Opdrachtgever: BVR Groep PROJECTNR: 1500630 1:5 Architect: Constructeur:

Nadere informatie

project projectnummer onderdeel versie datum berekend advies Zeilbergsestraat 43 5751 LH Deurne Postbus 213 5750 AE Deurne telefoon 0493-315438

project projectnummer onderdeel versie datum berekend advies Zeilbergsestraat 43 5751 LH Deurne Postbus 213 5750 AE Deurne telefoon 0493-315438 Zeilbergsestraat 43 5751 LH Deurne Postbus 213 5750 AE Deurne telefoon 0493-315438 info@bolwerkweekers.nl www.bolwerkweekers.nl project plaatsen dakkapel Donge 30 te Deurne projectnummer 16084 onderdeel

Nadere informatie

Rapportage opname ten behoeve MJOP

Rapportage opname ten behoeve MJOP Rapportage opname ten behoeve MJOP Schilperoortstraat 45 te Rotterdam Juli 2018 Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. Inleiding Bouwkundig Adviesbureau Rietdijk B.V. is een onafhankelijk adviesbureau dat

Nadere informatie

Montagehandleiding. Voordat u start met het plaatsen van het Twist-Fix lijnsysteem, controleer of de volgende artikelen aanwezig zijn:

Montagehandleiding. Voordat u start met het plaatsen van het Twist-Fix lijnsysteem, controleer of de volgende artikelen aanwezig zijn: Montagehandleiding Het Twist-Fix lijnsysteem is conform de EN-795C voor platte daken en geschikt voor vier gebruikers tegelijkertijd. Het lijnsysteem wordt middels ankerpunten mechanisch bevestigd aan

Nadere informatie

tekeningen overzicht algemeen: 0- referentie gevels 00 renvooi bestaand: 01b plattegronden 02b gevels 03b doorsnede

tekeningen overzicht algemeen: 0- referentie gevels 00 renvooi bestaand: 01b plattegronden 02b gevels 03b doorsnede tekeningen overzicht Klipperkade Loggerkade ZTMOOD 01609 G0000 ZTMOOD 01610 G0000 ZTMOOD 02407 G0000 2 4 6 8 10 12 14 16 Loggerkade algemeen: 0- referentie gevels 00 renvooi bestaand: 01b plattegronden

Nadere informatie

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT APPARTEMENTEN

KLEUR- EN MATERIAALSTAAT APPARTEMENTEN EBBINGE KWARTIER BLOK GRONINGEN GEVELS Gevelmetselwerk Metselwerk Kleur 1: rood /oranje genuanceerd - positie / relief en verdeling en detaillering cf. geveltekening en details Kleur 2: antraciet / bruin

Nadere informatie

Technische omschrijving en voorwaarden interne aanpassingen bestaande woning. te Zwolle

Technische omschrijving en voorwaarden interne aanpassingen bestaande woning. te Zwolle Technische omschrijving en voorwaarden interne aanpassingen bestaande woning te Zwolle Voor fam Roetman Projectnr: 161082 / 27-07-2016 00 Algemeen De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit: 01 Leveren-

Nadere informatie

Nieuwbouw van een garage en carport aan de Bakkershof 1 te Neerkant

Nieuwbouw van een garage en carport aan de Bakkershof 1 te Neerkant Statische berekening Nieuwbouw van een garage en carport aan de Bakkershof 1 te Neerkant Opdrachtgever : dhr. J.J.H. Bukkems Bakkershof 1 5758 CE Neerkant Onderwerp : Statische berekening Datum : 12-03-2014

Nadere informatie

Kantoor bij woonhuis. FH Omgevingsvergunning. toelichting: Voorblad GSPublisherVersion

Kantoor bij woonhuis. FH Omgevingsvergunning. toelichting: Voorblad GSPublisherVersion toelichting: anvraag omgevingsvergunning t.b.v. uitbreiding kantoor bij woonhuis Goudse Rijpad 1a, lphen aan den Rijn, kadastraal nummer: G 00036 e bestaande situatie betreft een nieuw gebouwde woning,

Nadere informatie

PRODUCTEN LATE I E N/KA N TP LA N K E N/D O R P E LS/A F D E K B A N D E N/ G E V E L B A N D E N / V O R S T R A N D E N

PRODUCTEN LATE I E N/KA N TP LA N K E N/D O R P E LS/A F D E K B A N D E N/ G E V E L B A N D E N / V O R S T R A N D E N 5 5.7 PRODUCTEN LATE I E N/KA N TP LA N K E N/D O R P E LS/A F D E K B A N D E N/ G E V E L B A N D E N / V O R S T R A N D E N LATEIEN Lateien zijn balkvormige prefab elementen voor het dragen van metselwerk

Nadere informatie

: 574 getekend : TT. blad : B03 schaal : 1:10. datum : formaat : A4. type : details 1 t/m 20. Dhr. van der Laar

: 574 getekend : TT. blad : B03 schaal : 1:10. datum : formaat : A4. type : details 1 t/m 20. Dhr. van der Laar : 574 getekend : TT blad : B03 schaal : 1:10 architecten e x t e r i e u r datum : 03-10-2016 formaat : A4 type : details 1 t/m 20 gewijz.: Dhr. van der Laar opdrachtgever project nieuwbouw woning Voornstraat

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR WERFBEDIENER

OPLEIDINGENSTRUCTUUR WERFBEDIENER OPLEIDINGENSTRUCTUUR WERFBEDIENER 1 1. BESCHRIJVING Referentiekader: Nota WELZIJN OP HET WERK (SERV oktober 2004) Instapcompetenties van een WERFBEDIENER (TEMPERA/FVB augustus 2000) De werfbediener helpt

Nadere informatie

str DETAIL 1 GEVEL: baksteen w.f. volgens monster luchtspouw spouwisolatie 82 mm Eurowall Rc=3,5m2 K/W kalkzandsteen 120mm funderingsstrook 200x600

str DETAIL 1 GEVEL: baksteen w.f. volgens monster luchtspouw spouwisolatie 82 mm Eurowall Rc=3,5m2 K/W kalkzandsteen 120mm funderingsstrook 200x600 360 75 50 235 o.k. kozijn 500+ hardstenen onderdorpel vensterbank kunst-steen b.k. afwerklaag Peil=0 500 VLOER: zand- cementdekvloer dik 70 mm betonvloer d=120mm vloer isolatie EPS Rc=3,5m K/W kantstrook

Nadere informatie

kadestrale situatie: gemeente : Harderwijk sectie : D nr schaal :1:500

kadestrale situatie: gemeente : Harderwijk sectie : D nr schaal :1:500 67x139 38 7213 36 7214 34 7215 32B 32 32A 7216 9 30 7217 17 28 7218 15 26 13 7493 8667 Emdenmeen woonhuis + carport 7219 24 7230 7227 7228 10624 10623 10622 10 12 14 16 18 20 22 7229 9814 7225 9816 9818

Nadere informatie

adviesbureau Ab Nanninga

adviesbureau Ab Nanninga Wijz. BOUWAANVRAAG (constructiebrief op hoofdlijnen gew d.d. 18-09-2015) Project Nieuwbouw woning fam. Niezen Kaatsweg 3 te Roderesch Opdrachtgever Dhr. Niezen en mevr. Bos Ontwerp Kwint architecten Groningen

Nadere informatie

D. de Meijer 98A. Renvooi: Situatie: INHOUDSOPGAVE BOUWKUNDIG TEKEN,- ADVIESBURO

D. de Meijer 98A. Renvooi: Situatie: INHOUDSOPGAVE BOUWKUNDIG TEKEN,- ADVIESBURO INHOUDSOPGAVE 98A Bladnr. 01: Plattegrond beganegrond (bestaand) Bladnr. 02: Plattegrond beganegrond (nieuw) Bladnr. 03: Plattegrond verdieping (bestaand) Bladnr. 04: Plattegrond verdieping (nieuw) Bladnr.

Nadere informatie

M d W A R C H I T E C T U U R & S T E D E N B O U W PROJECT: NIEUWBOUW SATURN NIEUWGRAAF DUIVEN CARTOGRAAF DUIVEN

M d W A R C H I T E C T U U R & S T E D E N B O U W PROJECT: NIEUWBOUW SATURN NIEUWGRAAF DUIVEN CARTOGRAAF DUIVEN ALGEMEEN: -CONSTRUCTIEVE ELEMENTEN UITSLUITEND CONFORM OPGAVE CONSTRUCTEUR -BOUWFYSICA EN BRANDVEILIGHEID CONFORM RAPPORTAGES -VOOR ALLE MATERIALEN EN ONDERDELEN TE ALLEN TIJDE DE VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN

Nadere informatie

A-03 Herstellen beschadigde verharding x. A-04 Herstraten verzakte verharding x. A-07 Herstellen beschadigingen rijwielstalling x

A-03 Herstellen beschadigde verharding x. A-04 Herstraten verzakte verharding x. A-07 Herstellen beschadigingen rijwielstalling x Nr. activiteit Schoolbestuur p.o. en (v)so ontvangt vergoeding van het rijk Schoolbestuur p.o. en (v)so kan vergoeding aanvragen bij gemeente 1 2 A. Bouwkundig onderhoud A-1 Algemeen A-01 Herstellen gebroken

Nadere informatie

NEN 6050 Brandveilig werken op het dak

NEN 6050 Brandveilig werken op het dak NEN 6050 Brandveilig werken op het dak www.duweldakmarkt.nl Voorwoord Sinds september 2006 bestaat er een NVN 6050. In deze norm is vastgelegd hoe er brandveilig kan worden gewerkt op het dak. De norm

Nadere informatie

Wout van Vliet Bouwkundige. A.Meerkerk Hofwegen 25a en b te Bleskensgraaf. principe details detail 25. detail 21 detail 21.

Wout van Vliet Bouwkundige. A.Meerkerk Hofwegen 25a en b te Bleskensgraaf. principe details detail 25. detail 21 detail 21. detail 25 detail 21 detail 21 detail 22 detail 51 detail 61 detail 41 detail 11 detail 62 detail 01 Wout van Vliet Bouwkundige pr. Bernhardlaan 2 3402CD IJsselstein tel 0306883426 mobiel 0623886155 wcmvliet@caiway.nl

Nadere informatie

Rapportage en beschouwing aangetroffen scheurvorming gevel onderstraat Herberg de Gouden Leeuw te Bronkhorst.

Rapportage en beschouwing aangetroffen scheurvorming gevel onderstraat Herberg de Gouden Leeuw te Bronkhorst. Rapportage en beschouwing aangetroffen scheurvorming gevel onderstraat Herberg de Gouden Leeuw te Bronkhorst. i.o.v. Dhr. R. van Bussel Herberg de Gouden Leeuw Bovenstraat 2 7226 LM Bronkhorst Opgesteld

Nadere informatie

Principe details hoofdstraat Liessel BENG

Principe details hoofdstraat Liessel BENG Principe details hoofdstraat Liessel BNG PO-030 08-12-2016 Div. wijzigingen PROJC: OPDRCHGVR: S: echnisch ontwerp principe details DUM M. SCH. PROJ. NR. BLD 28-11-2016 3 95-378 PO-030 3772 M Barneveld

Nadere informatie

Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden:

Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden: Hieronder de omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden: Uw offerte moet op deze gehele omschrijving gebaseerd zijn. Indien anders dit duidelijk aangeven/omschrijven en met stelposten meenemen! Algemeen:

Nadere informatie

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR

PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR PROJECTONTWIKKELING 4 ENERGIE ZUINIGE EN DUURZAME WONINGEN TE EASTERMAR Kenmerkend voor dit totale plan is: 1. Traditioneel gebouwde woningen 2. EPC van 0 3. Aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding 4.

Nadere informatie

Algemene technische omschrijving: Datum: Opdrachtgever: Bouwadvies Henk Feenstra De Ikker HN Oentsjerk

Algemene technische omschrijving: Datum: Opdrachtgever: Bouwadvies Henk Feenstra De Ikker HN Oentsjerk Algemene technische omschrijving: Datum: 17-11-2010 Opdrachtgever: Ontwerp: Bouwadvies Henk Feenstra De Ikker 12 9062 HN Oentsjerk Ontwikkeling: Bouw: HWT BV Rengersweg 102 9062 EJ Oentsjerk Bouwbedrijf

Nadere informatie

350 plint 13*55mm detail V01a

350 plint 13*55mm detail V01a 100 120 80 10 Wandopbouw: -100 mm kalkzandsteen -110 mm Kooltherm K8 plus 2-laagse isolatie -40 mm spouw -baksteen Rc > 4.5 m2k/w Vloeropbouw: -10mm reserveren tbv vloerafwerking -80mm cementdekvloer wi

Nadere informatie

744 RAILCENTER

744 RAILCENTER 744 RAILCENTER 09-03-2016 tussenstand planning RIO Procesplanning 01-02-2016 Maanden Jan 2016 Datum 11 18 Weken 2 3 Nr. Taakcode Omschrijving Werkdagen -5 1 rio Amersfoort procesplanning 01022016 2 10

Nadere informatie

begane grond- nieuw (ongewijzigd)

begane grond- nieuw (ongewijzigd) Beknopte omschrijving wijziging: - nok verhoogd van 7.220+ naar 8.345+ - zolderruimte vergroot - constructie aanpassen - zinken gootbekleding aan voorgevel vervangen - op zolder verwijderen, nieuw stalen

Nadere informatie

situatie Nieuwbouw woning L. van de Wiel Essenstraat 10, 5298LZ Liempde gemeente Boxtel; Liempde sectie nummer 3181 schaal 1:500 Situatie 1

situatie Nieuwbouw woning L. van de Wiel Essenstraat 10, 5298LZ Liempde gemeente Boxtel; Liempde sectie nummer 3181 schaal 1:500 Situatie 1 6205 3500 9650 3000 10000 NOORD Hamsestraat situatie gemeente Boxtel; Liempde sectie nummer 3181 Hamsestraat 8, 5298 NA Liempde schaal 1:500 Situatie 1 Schaal 1:500 Datum: 11-12-13 4500 3000 10000 NOORD

Nadere informatie

RAW0717-00184 Gemeente Ridderkerk Bruggen Van Peltterrein te Ridderkerk BESTEK A/25/2009 - Definitief

RAW0717-00184 Gemeente Ridderkerk Bruggen Van Peltterrein te Ridderkerk BESTEK A/25/2009 - Definitief Bladnr. 14 CATALOGUS verwerkingsinrichting 1152 Verhardingen 115210 307312 Opbreken betonstraatstenen. m2 250,00 N Betreft (op te hogen) verharding van de rijbaan t.h.v. de tijdelijke dam en de brug 3

Nadere informatie

Pagina : 1 Print-datum : 17-6-2009 Printtijd : 8:57 Valuta : EUR Licentiehouder: 107104 VOORBEELD

Pagina : 1 Print-datum : 17-6-2009 Printtijd : 8:57 Valuta : EUR Licentiehouder: 107104 VOORBEELD Pagina : 1 Werk : Graaf florisweg, Soort begroting : INDICATIEPRIJS Werknummer : 1000-012 Lokatie : AMBACHTSSCHOOL, GRAAF FLORISWEG Opdrachtgever : Architect : ARCH Versie / datum : 01 / 19-03-09 Wijz.

Nadere informatie

ALGEMENE PROJECTGEGEVENS:

ALGEMENE PROJECTGEGEVENS: ALGEMENE PROJECTGEGEVENS: PROJECT: 7413 AS DEVENTER DATUM: LOCATIE: Het project is gelegen t.p.v. Diepenveenseweg 58, 7413 AS DEVENTER Kadastraal bekend: Sectie B, nr. 12330, Gem. Deventer OPDRACHTGEVER:

Nadere informatie

details H / V bestaand Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo / alle maten in het werk te controleren

details H / V bestaand Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo / alle maten in het werk te controleren Behoort bij beschikking van Burgemeester en Wethouders van Leiden Wabo 160548 / 2208965 1301 b6 4/ details H / V bestaand patio wand bestaand [P1 tpv patio]. bestaande dakrand. metselwerk bestaand. betonvloer

Nadere informatie

Systeemnummer : PD 1-2-2

Systeemnummer : PD 1-2-2 Systeemnummer : PD 1-2-2 Omschrijving : Membraan-tweelaagse gietasfaltconstructie vastliggend, voor licht vrachtverkeer tot ca. 7500 kg. Toepassing : Dit systeem wordt toegepast t.b.v. gelijktijdige afdichting

Nadere informatie

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging

Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging Opname en opmeting bestaande schuur t.b.v. functiewijziging TacoBouwadvies Bovenbergweg 4 te Markelo Bevindingen en opmerkingen bij inmeting werknr.201205 Behorende bij tekeningen : 1205BT-01,02 en 03

Nadere informatie