forbo system solutions

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "forbo system solutions"

Transcriptie

1 forbo system solutions geleidende oplossing marmoleum ohmex Als een vloerbedekking niet antistatisch is, kan er een elektrische lading worden opgebouwd. Zodra men contact maakt met geaarde apparatuur, wordt deze lading snel ontladen. Dit kan ertoe leiden dat elektronische apparatuur wordt beschadigd, essentile gegevens verloren gaan en zelfs dat hele afdelingen stil komen te liggen. Een antistatischevloerbedekking alleen is nutteloos als deze niet deel uitmaakt van een systeem dat statische ladingen kan verminderen. Bij de beheersing van statische ladingen is dus niet alleen de vloerbedekking belangrijk; de vloer moet op een correcte manier worden genstalleerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de juiste installatiematerialen. Forbo Flooring en Forbo Eurocol: toonaangevend in vloeroplossingen Forbo Eurocol BV Forbo Eurocol BV, onderdeel van Forbo Bonding systems, is een vooraanstaande producent en leverancier van bouwtechnische producten voor renovatie en nieuwbouw. Forbo Eurocol is gespecialiseerd in vloerbedekkings en wandbekledingslijmen, tegellijmen, voeg en egalisatiemiddelen en de daarbij behorende hulpmiddelen. Sinds 1972 is Forbo Eurocol BV een zelfstandig onderdeel van de internationale Forbo Groep. De producten van Forb Bondings Systems vinden hun toepassing over de gehele wereld onder het eigen Eurocol merk Forbo Flooring: wereldleider in linoleum In de zaanstreek een rijk geschakeerd gebied in Nederland met eeuwen industri le ervaring ontwikkelt, produceert en verkoopt Forbo Flooring haar vloerbedekkingen. In meer dan honderd jaar hebben wij ons ontwikkeld tot 's werelds grootste linoleumproducent met export over de gehele wereld. Naast linoleum vloerbedekkingen levert Forbo Flooring ook een breed assortiment projectvinyl en projecttapijt. Forbo Flooring maakt deel uit van de internationale Forbo Groep. Systeemoplossingen Met het programma Forbo systeemoplossingen bieden beide bedrijven een aantal unieke totaaloplossingen voor de vloerenbranche. Voor een succesvolle installatie zijn niet alleen producten nodig, maar ook de installatie zelf is van groot belang. Het afstemmen van de juiste installatiematerialen en vloerbedekkingen speelt hierin een cruciale rol.

2 Vormgeving en afmetingen Geleidende oplossing marmoleum ohmex Korte omschrijving Geleidende oplossing is een complete samenstelling voor het leggen van een vloerbedekking waar de beheersing van statische ladingen belangrijk is. Deze samenstelling bestaat uit: 044 Europrimer (egaliseermiddel) 801 Koperstrip 615 Eurostar EL (lijm) ohmex * De producten dienen afzonderlijk bij Forbo Eurocol en Forbo Flooring besteld te worden. Productbeschrijving Acrylaatdispersie. Zwart. Dun vloeibaar. Acrylaatdispersie. Wit. Dun vloeibaar. 615 Eurostar EL Hoogwaardige acrylaatdispersie. Grijs. Pasteus.

3 Basis Rollengte Electrolytband. 20 meter. Cementpoeder met toeslagstoffen en kunststofbindmiddelen. Grijs. Poeder. Samenstelling Lijnolie, pijnhars, houtmeel, jute en milieuvriendelijke pigmenten. Diverse, zie website Forbo Flooring. Prestaties en eigenschappen Systeemprestatie Geleidende oplossing systeem Versnelde droging. Zie afzonderlijke producten. Brandbaarheid Brandbaarheid 614 Eurostar Lino Plus Brandbaarheid Prestatiebijdrage producten individueel Niet brandbaar g/m. Geleiding < Ohm (EN ) 12 Maanden, in onaangebroken verpakking. Niet brandbaar g/m, afhankelijk van de toepassing. 12 Maanden, in onaangebroken verpakking. Niet brandbaar g/m. 12 Maanden, in onaangebroken verpakking. Vorstgevoelig Ja. Per 30 mvloeroppervlak, met behandelde ondervloer, n meter 801 Koperband aanbrengen. 991 Europlan Direct Rapid Ca. 1,5 kg/mper mm laagdikte. Bureaurolstoelvast Buigsterkte Drukvastheid Vorstgevoelig Vanaf 1 mm laagdikte. Volgens NEN EN 13851: 2003 na 28 dagen 42,4 N/mm. Volgens NEN EN 13851: 2003 na 28 dagen 12,5 N/mm. 6 Maanden, in onaangebroken verpakking. Nee. Samenstelling en Vorm Natuurlijke grondstoffen. Zie website Banen en tegels

4 Toepassing Systeemtoepassing De geleidende oplossing is speciaal samengesteld voor binnentoepassingen waar statische ontladingen een vereiste is bij een vloerbedekking. De producten zijn op elkaar afgestemd waardoor juiste producteigenschappen gecombineerd worden. Bij kans op vochtoptrek dient de ondervloer (monoliet en zand/cement), afhankelijk van het type vloerbedekking, te worden voorzien van een twee of drielaags vochtscherm. Anhydrietvloeren kunnen niet van bovenaf ge soleerd worden en dienen altijd (bij vochtoptrek) te worden gevloeid op een goede kwaliteit folie. Individuele producttoepassing 640 Eurostar Special Voor het verbeteren van de hechting van egalisatiemiddelen en poedertegellijmen op steenachtige ondervloeren. Als zelfuitvloeiend, zeer sneldrogend egalisatiemiddel voor steenachtige vloeren met een hoge drukvastheid. Voor dikke en dunne lagen met een maximale laagdikte 20 mm. Voorstrijkmiddel die in combinatie met de stroomgeleidende vloerbedekking en de stroomgeleidende vloerbedekkingslijmen een goede geleidingsweerstand bereikt. Voor het realiseren van de aarding bij geleidende verlijmingen van vloerbedekkingen. Voor het verlijmen van linoleum en rubber in banen, tegels, strips, stroken en mozaek geschikt voor het verlijmen van cushion vinyls op goed vochtabsorberende ondergronden. Als beschermlaag en/of esthetische toplaag. Productverwerking individueel Temperatuur voor materiaal en ondervloer : min. 15C. DIN Niet geschikt voor vochtgevoelige ondergronden, zoals houtgraniet en wateroplosbare lijmrestanten. Voor gebruik de verpakking goed schudden. Aan te brengen met schuimroller of vachtroller. Bij gladde en gesloten ondervloeren de 044 Europrimer Multi met een schuimroller gelijkmatig opbrengen. Op zuigende ondervloeren een vachtroller gebruiken. Desgewenst kan er ook verspoten worden. Nabehandeling Gereedschap direct na verwerking met water verwijderen. Verse vlekken direct met water verwijderen. Indien er een tweede laag moet worden aangebracht minimaal 4 uur laten drogen. Voor het egaliseren een droogtijd van 16 uur aanhouden, absorberende cementgebonden ondervloeren kunnen na 30 minuten worden gegaliseerd. De vloer tussentijds niet belopen. 12 maanden houdbaar, in onaangebroken verpakking. Koel en vorstvrij opslaan.

5 Gewenste omgevingstemperatuur +18 tot +20C, relatieve luchtvochtigheid : 60 80%. Temperatuur voor materiaal en ondervloer : min. 15C. DIN Niet geschikt voor vochtgevoelige ondergronden, zoals houtgraniet en wateroplosbare lijmrestanten. Voeg 25kg toe aan 6 liter koel en schoon leidingwater. Meng de mortel mechanisch tot een egaal en klontvrij geheel. Laat de mortel ca. 3 minuten rijpen en roer daarna de mortel kortstondig, met een laag toerental, door. De morten binnen 15 minuten op de vloer aanbrengen met een vlakspaan of rakel. Vers aangebrachte egalisatielagen beschermen tegen tocht en direct zonlicht. Onder normale omstandigheden is de aangebrachte egalisatielaag na 2 uur beloopbaar. kan op vloerverwarmingsconstructies worden toegepast. Een dag voor het egaliseren de verwarming uitschakelen; minimaal 24 uur na het egaliseren de verwarming weer inschakelen, in stappen van 5C per dag. 6 maanden houdbaar, in onaangebroken verpakking. Koel en droog opslaan. Temperatuur voor materiaal en ondervloer : min. 15C. DIN Niet geschikt voor vochtgevoelige ondergronden, zoals houtgraniet en wateroplosbare lijmrestanten. Voor gebruik de verpakking goed schudden. Het voorstrijkmiddel met een vachtroller en/of kwast gelijkmatig en dekkend over het gehele oppervlak van de ondervloer aanbrengen. De aangebrachte dient altijd met te worden geaard. Op iedere 30 m n meter aanbrengen. Bij grotere oppervlakken dient overeenkomstig meer koperband als ringleiding te worden aangebracht. Nabehandeling Verse vlekken direct met water verwijderen. 3 5 uur laten drogen. De vloer tussentijds niet belopen. 12 maanden houdbaar, in onaangebroken verpakking. Koel en vorstvrij opslaan. 615 Eurostar Lino EL Temperatuur voor materiaal en ondervloer : min. 15C. DIN De lijm opbrengen met een getande lijmkam (grove vertanding B2). Op weinig absorberende ondervloeren een wachttijd van minuten aanhouden. Eventuele droogwallen niet dubbelzijdig insmeren, maar in het normale lijmbed plaatsen. Daarna zorgvuldig walsen; eerst in de breedterichting en daarna in de lengterichting. Kopse kanten, eventuele droogwallen en lengtenaden stevig aandrukken. Op weinig absorberende ondervloeren dient na ca. 15 minuten nogmaals te worden gewalst en aangedrukt. 615 Eurostar Lino EL kan op vloerverwarmingsconstructies worden toegepast. Een dag voor het verlijmen de verwarming uitschakelen; minimaal 24 uur na het verlijmen de verwarming weer inschakelen, in stappen van 5C per dag. Verse lijmvlekken kunnen direct met water worden gereinigd. 12 maanden houdbaar, in onaangebroken verpakking. Koel en vorstvrij opslaan.

6 Temperatuur voor materiaal en ondervloer : min. 17C. Verwijder eerst eventueel overtollige lijm. Maak de naden eventueel passend. Laat de materialen ten minste een nacht voor installatie liggen om te acclimatiseren. De vloerbedekking zorgvuldig walsen, eerst in de breedte en vervolgens in de lengterichting. Eventuele droogwallen niet dubbelzijdig insmeren, maar in het normale lijmbed plaatsen. Kopse kanten, droogwallen en lengtenaden stevig aandrukken. Op weinig absorberende ondervloeren en/of onder minder ideale omstandigheden, dient na ca. 15 minuten nogmaals te worden gewalst en aangedrukt. Verse lijmvlekken kunnen direct met water worden gereinigd. Onderhoud Eenvoudig en efficint onderhoud met het Forbo FloorCare System vloeren zijn gemakkelijk en efficint te verzorgen. Dankzij de combinatie van de sterke en vuilafstotende Topshield beschermlaag en het Forbo FloorCare System, kunt u de vloer altijd weer in de oorspronkelijke staat terugbrengen. Bij de juiste toepassing van deze systematiek kunt u de reinigings en onderhoudskosten zeer laag houden. Kies uw methode: machinaal (Spray) of handmatig (Zeepfilm) Het Forbo FloorCare System biedt u de keuze uit twee verschillende methoden: de machinale Spraymethode en de handmatige Zeepfilmmethode. Bij de spraymethode heeft u een nschijfsmachine nodig. Met name bij grotere vloeroppervlakken brengt deze methode efficiencyvoordelen met zich mee. Wanneer een nschijfsmachine niet aanwezig of niet praktisch is, heeft u met de handmatige vloerverzorging volgens de Zeepfilmmethode een uitstekend alternatief. Onderhoudsfrequentie De frequentie waarmee u de verzorgingswerkzaamheden in de praktijk uitvoert, is volledig afhankelijk van de aard van de vervuiling, de kleur van de vloer en de gebruiksintensiteit. Uw Forbo adviseur helpt u graag bij het opstellen van een onderhoudsplan. Bel onze afdeling Technische Adviezen, telefoon of stuur een e mail naar contact@forbo.com. Onderdelen en toebehoren De geleidende oplossing is op elkaar afgestemd compleet pakket voor het leggen van vloerbedekking. De duurzame oplossing bevat: 10 liter jerrycan Vachtroller of kwast 10 liter jerrycan Schuim of vachtroller 615 Eurostar Lino EL 11 kg emmer Forbo Eurocol lijmkam nr. 850/vertanding B1 20 meter rol 25 kg zak Vlakspaan of rakel i.c.m. een prikkerrol Artikelgegevens De producten kunnen afzonderlijk bij Forbo Eurocol BV en Forbo Flooring BV besteld worden. ONZE GEBRUIKSAANWIJZINGEN BERUSTEN OP ZORGVULDIGE LABORATORIUMPROEVEN EN UITVOERIGE PRAKTIJKERVARINGEN. WIJ KUNNEN ECHTER GEEN VERANTWOORDING VOOR UITGEVOERDE WERKEN NEMEN EN RADEN U DAAROM AAN OM ZELF TER PLAATSE PRAKTIJKPROEVEN TE NEMEN. OVERIGENS VERWIJZEN WIJ NAAR ONZE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN. FORBO EUROCOL BV INDUSTRIEWEG 1 2 NL 1512 NA WORMERVEER HOLLAND T +31 (0) F +31 (0) E INFO.EUROCOL@FORBO.COM FORBO FLOORING BV POSTBUS AA KROMMENIE HOLLAND T +31 (0) F +31 (0) E CONTACT@FORBO.COM MET DE UITGAVE VAN DIT PRODUCTBLAD KOMEN ALLE VOORGAANDE PRODUCTBLADEN TE VERVALLEN. Gele 05 09

forbo system solutions

forbo system solutions forbo system solutions de duurzame oplossing Vloerbedekking Moderne woon en werkomstandigheden resulteren erin dat veel mensen tot 90% van hun tijd binnen doorbrengen. Het Sick Building Syndrome (gebouwgerelateerde

Nadere informatie

eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection

eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection eurocol lijmen en egaliseren Op calciumsulfaatgebonden gietvloeren eurocol - the strong connection Voorbereiden 1 VASTSTELLEN VAN HET VOCHTPERCENTAGE IN DE DEKVLOER 2 BEOORDELING EN EVENTUEEL SCHUREN Voor

Nadere informatie

305 BetonDesign. Toepassing: Voor het realiseren van een decoratieve betonuitstraling op vloeren en wanden in een laagdikte van 1 1,5 mm.

305 BetonDesign. Toepassing: Voor het realiseren van een decoratieve betonuitstraling op vloeren en wanden in een laagdikte van 1 1,5 mm. Forbo Eurocol BV Postbus 130, NL-1520 AC Wormerveer T +31 (0)75 627 16 00, F +31 (0)75 628 35 64 info.eurocol@forbo.com, www.eurocol.com Productvoordelen: - Gebruiksklaar - Eenvoudig te verwerken - Spanningsvrij

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook

floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook floordesign innovatieve vloeivloer in betonlook VLOER MET DECORATIEVE BETONLOOK Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends

Nadere informatie

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Inhoudsopgave 6302986 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 2,5 kg NL/FR 2 6302987 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel Emmer 5 kg NL/FR 4 6302988 - Bison Wand&Klaar Behanglijm Glasweefsel

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Kant-en-klare, sneldrogende, zelfnivellerende, cementgebonden egalisatiemortel. Na 4 uur beloopbaar Na 6 uur betegelbaar Zelfnivellerend voor een perfect vlak resultaat Toepassing Cementgebonden egalisatiemortel

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Kant-en-klare, sneldrogende, zelfnivellerende, cementgebonden egalisatiemortel. 2-30 mm laagdikte Stofarm Toepassing Cementgebonden egalisatiemortel voor bijna alle soorten binnenvloeren. weber.floor dek

Nadere informatie

Complete vloeroplossingen

Complete vloeroplossingen Complete vloeroplossingen Use of the Rubik s Cube is by permission of Seven Towns Ltd. Forbo Eurocol B.V. Industrieweg 1-2 1520 AC Wormerveer Tel. (075) 627 16 00 Fax (075) 628 35 64 info@eurocol.com www.eurocol.nl

Nadere informatie

Beamix Vloervlak Egalisatie 770

Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Beamix Vloervlak Egalisatie 770 Slechte ondergrond & Hout TOEPASSING Vezelversterkte gietvloer voor op slechte ondergronden, hout en vloerverwarming. Ideaal op (stabiele) houten (verdiepings)vloeren. Bij

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK. the strong connection

PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK. the strong connection PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK VOORSTRIJKMIDDELEN De meerwaarde van Forbo Eurocol A-merk in product en technische ondersteuning Forbo Eurocol in Wormerveer is toonaangevend producent en leverancier van

Nadere informatie

LC240 Snellijm voor tegels

LC240 Snellijm voor tegels LC240 Snellijm voor tegels Productomschrijving Lichtgrijze flexibele stofarme snelafbindende dunbedlijm. Toepassing Snellijm voor tegels LC240 voldoet uitermate goed voor de snelle verlijming van vrijwel

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Kant-en-klare, vezelversterkte cementgebonden gietdekvloermortel. CT-C20-F5 Voor het gieten van dekvloeren, ook met vloerverwarming Toepassing Vezelversterkte cementgebonden gietdekvloermortel toe te passen

Nadere informatie

FORBO EUROCOL BETONDESIGN VERWERKINGSFOLDER

FORBO EUROCOL BETONDESIGN VERWERKINGSFOLDER FORBO EUROCOL BETONDESIGN VERWERKINGSFOLDER VLOER EN WAND MET BASIC BETON UITSTRALING Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe

Nadere informatie

doe het zelf: tegeltechniek

doe het zelf: tegeltechniek eurocol doe het zelf: tegeltechniek Tegelwerk wordt door veel mensen nog altijd gezien als een lastige klus. Ten onrechte. Met de producten van Forbo Eurocol kan ook iedere doe-het-zelver vakwerk leveren.

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie

eurocol calciumsulfaatgebonden gietdekvloeren in sanitaire ruimten eurocol - the strong connection

eurocol calciumsulfaatgebonden gietdekvloeren in sanitaire ruimten eurocol - the strong connection eurocol calciumsulfaatgebonden gietdekvloeren in sanitaire ruimten eurocol - the strong connection Calciumsulfaatgebonden gietdekvloeren (anhydriet) worden steeds populairder als hoogwaardige afwerkvloer.

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK. the strong connection

PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK. the strong connection PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK the strong connection De meerwaarde van Forbo Eurocol Nederland B.V. A-merk in product en technische ondersteuning Forbo Eurocol Nederland B.V. in Wormerveer is toonaangevend

Nadere informatie

Productblad. fermacell Diepgrond. Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden.

Productblad. fermacell Diepgrond. Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden. fermacell Productblad Versie november 2009 Universele diepgrond voor het gronderen en versterken van de meest diverse ondergronden. Toepassingsgebied dient voor het gronderen en verstevigen van zuigende

Nadere informatie

ColoRex Geleidend installeren

ColoRex Geleidend installeren ColoRex Geleidend installeren Productomschrijving ColoRex is een onder hoge druk geperste homogene vinyltegel met een hoog bindmiddelgehalte van weekgemaakte polyvinylchloride met stabilisatoren, waaraan

Nadere informatie

263 PVC VINYL LVT. Product. Volumes. Eigenschappen

263 PVC VINYL LVT. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele, oplosmiddelvrije, vezelversterkte lijm specifiek ontwikkeld voor elastische vloerbekledingen zoals homogene en heterogene PVC tegels, cushion vinyl en LVT tegels, op perfect vlakke

Nadere informatie

CALCIUMSULFAATGEBONDEN GIETDEKVLOEREN IN SANITAIRE RUIMTEN

CALCIUMSULFAATGEBONDEN GIETDEKVLOEREN IN SANITAIRE RUIMTEN CALCIUMSULFAATGEBONDEN GIETDEKVLOEREN IN SANITAIRE RUIMTEN Calciumsulfaatgebonden gietdekvloeren (anhydriet) worden steeds populairder als hoogwaardige afwerkvloer. Ze zijn arbovriendelijk aan te brengen

Nadere informatie

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina).

INSTALLATIESTAPPEN NB: ClayStone is niet geschikt voor een douche en andere vochtige zone. (Voor deze toepassing, zie Creatina). Perfectino ClayStone instructies INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... 2 Producttoepassing... 2 Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels

Nadere informatie

betondesign beton, maar dan anders

betondesign beton, maar dan anders betondesign beton, maar dan anders VLOER EN WAND MET BASIC BETON UITSTRALING Naast de eigen productontwikkeling houdt Forbo Eurocol ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends

Nadere informatie

Rheastraat 12a 5047 TL Tilburg Tel. : 013 57 123 87 Fax. : 084 836 5446 DATAFLOOR VLOEREN. Inleiding

Rheastraat 12a 5047 TL Tilburg Tel. : 013 57 123 87 Fax. : 084 836 5446 DATAFLOOR VLOEREN. Inleiding DATAFLOOR VLOEREN Inleiding Het adequaat functioneren van ziekenhuizen, laboratoria, productieruimten, kantoren e.d. is in belangrijke mate afhankelijk van elektronische apparatuur. Als gevolg van statische

Nadere informatie

Gevlokte vloerbekleding in banen 2 m breedte met rotatiedruk

Gevlokte vloerbekleding in banen 2 m breedte met rotatiedruk Gevlokte vloerbekleding in banen 2 m breedte met rotatiedruk Meting: m², per vierkante meter, volgens type Meetcode: netto oppervlakte Materiaal Gevlokte vloerbekleding voor zwaar commercieel gebruik klasse

Nadere informatie

marmoleum modular Vloerplannen

marmoleum modular Vloerplannen marmoleum modular Vloerplannen INHOUD Vloerplan pagina Modular Lines PL- PL- 4 PL- 5 PL-4 6 PL-5 7 PL- 8 PL- 9 PL- 0 PL- PL- PL- PL-4 4 PL-5 5 PL-4 6 PL-4 7 PL-5 8 PL-5 9 PL-5 0 PL-54 PL-55 PL-6 PL-7 4

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK. the strong connection

PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK. the strong connection PRODUCTOVERZICHT VLOERTECHNIEK the strong connection De meerwaarde van Forbo Eurocol Nederland B.V. A-merk in product en technische ondersteuning Forbo Eurocol Nederland B.V. in Wormerveer is toonaangevend

Nadere informatie

LM310 Tegelmortel. wit. Productomschrijving. Toepassing. Speciale eigenschappen. Leveringsvorm. Houdbaarheid/opslag.

LM310 Tegelmortel. wit. Productomschrijving. Toepassing. Speciale eigenschappen. Leveringsvorm. Houdbaarheid/opslag. LM310 Tegelmortel wit Productomschrijving Witte tegelmortel met kalk en dichte toeslagmiddelen en additieven welke stabiliteit, sterkte en de verwerkingsstabiliteit bevorderen. Toepassing Tegelmortel LM310

Nadere informatie

Veel voorkomende gebreken of aandachtspunten betreffende de ondervloer zijn:

Veel voorkomende gebreken of aandachtspunten betreffende de ondervloer zijn: Verwerkingsadvies verlijmde mflor designvloeren. De controle en het voorbehandelen van de ondergrond De controle De ondervloer dient blijvend droog, vlak en schoon te zijn, zoals omschreven in DIN 18365.

Nadere informatie

Geluidsoverlast? Het 820 EUROCOL DIM FLOOR geluids- en ontkoppelingssysteem. eurocol - the strong connection

Geluidsoverlast? Het 820 EUROCOL DIM FLOOR geluids- en ontkoppelingssysteem. eurocol - the strong connection Geluidsoverlast? Het 820 EUROCOL DIM FLOOR geluids- en ontkoppelingssysteem eurocol - the strong connection Het nieuwe Bouwbesluit van 1 januari 2003, en met name oor de verhoogde eis op contactgeluidsisolatie,

Nadere informatie

Systeem voor waterdicht tegelwerk

Systeem voor waterdicht tegelwerk Systeem voor waterdicht tegelwerk www.omnicol.info SYSTEEM VOOR WATERDICHT TEGELWERK Keramische tegels zijn over het algemeen waterdicht. Tegels alleen zijn echter niet voldoende om een ruimte waterdicht

Nadere informatie

Hoe eenvoudig u dit systeem kunt aanbrengen, betegelen en afwerken, ziet u hier stap voor stap.

Hoe eenvoudig u dit systeem kunt aanbrengen, betegelen en afwerken, ziet u hier stap voor stap. Eurocol DIMFLOOR Het nieuwe Bouwbesluit van 1 januari 2003, en met name de verhoogde eis op contactgeluidsisolatie, heeft geleid tot een bewuster omgaan met harde vloerafwerkingen. De 820 EUROCOL DIM FLOOR

Nadere informatie

WAKOL D 3330 PVC-Design vloerbedekking lijm

WAKOL D 3330 PVC-Design vloerbedekking lijm WAKOL D 3330 PVC-Design vloerbedekking lijm Technische Informatie Toepassingsgebied Dispersielijm voor de verlijming van vrijgegeven PVC-Design stroken en tegels tot max. 120 cm lang vlak liggende heterogene

Nadere informatie

fermacell Technische tip

fermacell Technische tip Technische tip Versie september 2013 Powerpanel Douchegoot element 2.0 De eis Architecten en ontwerpers zoeken naar moderne en economische oplossingen voor natte ruimtes, als trendy en eigentijdse variant

Nadere informatie

Leginstructie Therdex Stone

Leginstructie Therdex Stone Leginstructie Therdex Stone Een PVC product is altijd in beweging. Concreet betekent dit dat de maatvoering ook altijd in beweging is. De Therdex Stone Serie is uniek in zijn soort. Prachtig, maar vraagt

Nadere informatie

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075)

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075) Forbo Flooring Systems is onderdeel van de Forbo Groep, wereldleider in vloer-, lijm-, en transportsystemen, en biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor zowel de projecten- als de consumentenmarkt.

Nadere informatie

GEÏNSTALLEERDE VLOEROPLOSSINGEN MET 10 JAAR GARANTIE

GEÏNSTALLEERDE VLOEROPLOSSINGEN MET 10 JAAR GARANTIE Use of the Rubik s Cube is by permission of Seven Towns Ltd. 83471/092016 FORBO SYSTEM SOLUTIONS GEÏNSTALLEERDE VLOEROPLOSSINGEN MET 10 JAAR GARANTIE Forbo Eurocol BV Postbus 130 1520 AC Wormerveer Tel.

Nadere informatie

Technisch informatieblad Armatop A Pagina 1 van 5 PD 0018/0816/002

Technisch informatieblad Armatop A Pagina 1 van 5 PD 0018/0816/002 Technisch informatieblad Armatop A Pagina 1 van 5 PD 0018/0816/002 Armatop A en wapeningspleister voor alsecco-gevelisolatiesystemen Toepassing Materiaal Voor het verlijmen van gevelisolatieplaten van

Nadere informatie

Geïnstalleerde vloeroplossingen met 5 jaar garantie

Geïnstalleerde vloeroplossingen met 5 jaar garantie FORBO SYSTEM SOLUTIONS Geïnstalleerde vloeroplossingen met 5 jaar garantie Use of the Rubik s Cube is by permission of Seven Towns Ltd. Forbo Eurocol BV Postbus 130 1520 AC Wormerveer Tel. (075) 627 16

Nadere informatie

creating better environments

creating better environments creating better environments Bulletin Board is een decoratieve en functionele linoleum afwerking met diverse toepassingsgebieden. Het is ideaal als prikbord in scholen, ziekenhuizen, kantoren of in huis,

Nadere informatie

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M²

1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² 1 SET VOOR GEMIDDELD 9 M² Voor horizontale en verticale vlakken, alle soorten dekvloeren, beton, anhydriet, gips, betonblokken, hout, tegels of aardewerk. PRIMER MORTEL PIGMENT IMPREGNEER SEALER 1 liter

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Krimparme gietmortel Five Star 190 voor het ondergieten van staalconstructies en betonelementen. Deze mortel voldoet aan CUR-Aanbeveling 24 en waar van toepassing aan NEN-EN 206-1. Unieke formule, bouwt

Nadere informatie

Installatie instructie

Installatie instructie Versie april 2013 Gerflor Benelux Pagina 1 van 5 1. ALGEMEEN De vloerbedekking moet eerst goed geïnspecteerd en onderzocht worden op zichtbare gebreken voordat hij wordt aangebracht. Als er duidelijke

Nadere informatie

260 Vloer-en wandbekledingslijm. Product. Volumes. Eigenschappen

260 Vloer-en wandbekledingslijm. Product. Volumes. Eigenschappen Product Universele, gebruiksklare dispersielijm voor vinyl, homogene en heterogene PVC vloerbekleding, wandbekleding, tapijt met schuimrug, jute, action back of polyesterweefsel, naaldvilt, linoleum op

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Krimparme Ondersabelings- en Troffelmortel Five Star 180 voor het onderstoppen van staalconstructies en betonelementen. Deze mortel voldoet aan CUR-Aanbeveling 24 en waar van toepassing aan NEN-EN 206-1.

Nadere informatie

Ister, eer... Tientallen jaren van internationale ervaring, goed

Ister, eer... Tientallen jaren van internationale ervaring, goed FORBO FlOORCARE SYSTEM. Ister, eer... Tientallen jaren van internationale ervaring, goed luisteren naar de klant en voortdurend onderzoek hebben geresulteerd in een eenvoudig en efficiënt verzorgingssysteem

Nadere informatie

. Verwerkingsvoorschriften DAAS Isomo.

. Verwerkingsvoorschriften DAAS Isomo. . Verwerkingsvoorschriften DAAS Isomo. 1. Ondergrond 2. Steiger. 3. Plaatsen isolatie platen. 4. Verlijming isolatie platen. 5. Plaatsen schroefankers. 6. Bijzonder detail 7. Naden dichten 8. Aanmaken

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad weber.mix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen. Ideale oplossing voor renovatieklussen en verbouwingen Vloer & wand Binnen & buiten Veelzijdig inzetbare mortel welke geschikt

Nadere informatie

VOORLOPIGE TECHNISCHE FICHE Sikafloor -300 Rapid Level

VOORLOPIGE TECHNISCHE FICHE Sikafloor -300 Rapid Level VOORLOPIGE TECHNISCHE FICHE SNELUITHARDENDE POLYMEER VERBETERDE CEMENTGEBASEERDE EGALISATIEMASSA VOOR VLOEREN, DIKTE 1-10 MM. C50-F10. PRODUCTBESCHRIJVING Zelfvloeiende cement gebaseerde massa met zeer

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Weber is een vloeibare cementgebonden gietdekvloermortel. Licht mengen Uitgieten, 3 tot 10 cm Makkelijk nivellerend Toepassing Cementgebonden gietdekvloermortel toe te passen als hechtende dekvloer op

Nadere informatie

Installatie instructie

Installatie instructie Versie mei 2015 Gerflor Benelux Pagina 1 van 5 1. ALGEMEEN De vloerbedekking moet eerst goed geïnspecteerd en onderzocht worden op zichtbare gebreken voordat hij wordt aangebracht. Als er duidelijke gebreken

Nadere informatie

Tegelen op hout. www.omnicol.info

Tegelen op hout. www.omnicol.info Tegelen op hout www.omnicol.info TEGELEN OP HOUT Tegelen op hout ligt niet voor de hand. Immers, keramische tegels en houten ondergronden zijn materiaalsoorten die niet goed samen gaan. Tegels zijn hard

Nadere informatie

Armatop L - Aero. Technisch informatieblad. Armatop L - Aero / Pagina 1. Lichte minerale mortel voor het verlijmen en wapenen van gevelisolatieplaten

Armatop L - Aero. Technisch informatieblad. Armatop L - Aero / Pagina 1. Lichte minerale mortel voor het verlijmen en wapenen van gevelisolatieplaten Technisch informatieblad Armatop L - Aero / Pagina 1 Armatop L - Aero Lichte minerale mortel voor het verlijmen en wapenen van gevelisolatieplaten Toepassing Lijm Verlijmen van minerale en polystyreenplaten

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad webermix 6 in 1 is een kant-en-klare mortel geschikt voor diverse toepassingen Metselen, voegen, stucadoren, vloersmeren, tegels leggen Ook geschikt voor metselen glazen bouwstenen Veelzijdig inzetbare

Nadere informatie

Weber helpt u verder!

Weber helpt u verder! Vloeren i Weber, helpt u verder! Weber services Binnen Weber hechten we veel belang aan service. We staan voor u klaar met onze tools en adviseurs om u op de beste manier te helpen met uw klus. U kunt

Nadere informatie

Sterke hechting op vrijwel alle soorten ondergrond. Ruwdichtheid vaste mortel ca. 1,4 g/cm³ conform DIN 18555

Sterke hechting op vrijwel alle soorten ondergrond. Ruwdichtheid vaste mortel ca. 1,4 g/cm³ conform DIN 18555 Technisch informatieblad Armatop MP / Pagina 1 Armatop MP Lijm en wapeningspleister voor Alsecco gevelsystemen Toepassing Lijm Voor het verlijmen van gevelisolatieplaten Ecomin-Por en van polystyreen-,

Nadere informatie

Technisch informatieblad StoColl KM

Technisch informatieblad StoColl KM Minerale flexibele lijmmortel voor keramische steenstrips, keramische, natuursteen tegels en glasmozaïek Kenmerk Toepassing buiten en binnen als lijmmortel voor geschikte keramische steenstrips, natuursteentegels

Nadere informatie

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied

2K Epoxy Vochtscherm. Product. Volumes. Eigenschappen. Toepassingsgebied Product Voorstrijk tegen opstijgend capillair vocht & te hoog restvocht (chape tot 7% - anhydriet tot 5%). Volumes 7 kg Eigenschappen Voor binnen- en buitengebruik Isoleert capillair- en restvocht Verhoogt

Nadere informatie

Protect Excellence. Leveringsprogramma Breedte Ca. 100cm breed en 200cm breed

Protect Excellence. Leveringsprogramma Breedte Ca. 100cm breed en 200cm breed PROTECT EXCELLENCE 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Protect Excellence De garens van deze frisse modieuze collectie bestaan voor 33% uit gerecyclede garens. De grove garens geven een extra borsteleffect

Nadere informatie

Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes. Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design

Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes. Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design Thomsit PVC-lijmen en Drytack tapes Het complete antwoord voor al uw PVC-vloeren, van basic tot design Ervaar de optimale verwerking van PVC-design vloerbedekking met droge en natte lijmproducten van Thomsit

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Pagina 1 - Versie 09 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken

Nadere informatie

Verwerkingsadvies voor Durofloor vinylstroken

Verwerkingsadvies voor Durofloor vinylstroken Verwerkingsadvies voor Durofloor vinylstroken De controle en het voorbehandelen van de ondergrond De controle De ondervloer dient blijvend droog, vlak en schoon te zijn, zoals omschreven in DIN 18365.

Nadere informatie

SolidLux Topcoat 8000

SolidLux Topcoat 8000 SolidLux Topcoat 8000 Productomschrijving Dekkende halfglanzende oplosmiddelvrije afwerklaag in het SolidLux belijningssysteem. Uitharding vindt plaats middels curen (directe UV-belichting). - Zeer weinig

Nadere informatie

Technisch merkblad. Product beschrijving. Ondergrond voorbereiding. Epoxy voeg- en lijmmortel voor vloertegelwerk Okapox F/K Vloer

Technisch merkblad. Product beschrijving. Ondergrond voorbereiding. Epoxy voeg- en lijmmortel voor vloertegelwerk Okapox F/K Vloer Okapox F/K Vloer blad 1 van 5 Epoxy voeg- en lijmmortel voor vloertegelwerk Okapox F/K Vloer Oplosmiddelvrij Vloerkwaliteit Uitstekende verwerkingseigenschappen Chemicaliën bestendig Hoge mechanische bestendigheid

Nadere informatie

VOORLOPIGE TECHNISCHE FICHE Sikafloor -200 Level

VOORLOPIGE TECHNISCHE FICHE Sikafloor -200 Level VOORLOPIGE TECHNISCHE FICHE POLYMEER VERBETERDE CEMENTGEBASEERDE EGALISATIEMASSA VOOR VLOEREN, DIKTE 3-40 MM. C25-F6. PRODUCTBESCHRIJVING Zelfvloeiende cement gebaseerde massa met zeer lage emissie voor

Nadere informatie

Vloerenboek Handleiding voor het installeren van linoleum, vinyl en tapijt

Vloerenboek Handleiding voor het installeren van linoleum, vinyl en tapijt creating better environments Vloerenboek Handleiding voor het installeren van linoleum, vinyl en tapijt 6 Verwerken van tapijt 6.1 Banenplan 96 6.2 Materiaalopslag op het werk 96 6.3 Voorwaarden voor installatie

Nadere informatie

Estillon bv P.O. box 121 NL 6600 AC WIJCHEN Tel: +31 (0) Website:

Estillon bv P.O. box 121 NL 6600 AC WIJCHEN Tel: +31 (0) Website: Smartfloor, de ideale ondervloer voor installatie van PVC stroken/lamellen, zwevend vinyl, tapijt en tapijt/vinyltegels! Smartfloor is een revolutionair ondervloersysteem speciaal bestemd voor de installatie

Nadere informatie

SR 20 Renovier-Ausgleich

SR 20 Renovier-Ausgleich SR 20 Renovier-Ausgleich Sterk vloeibare, zeer licht verlopende egaliseermassa voor laagdikten van 1 tot 20 mm. Enorm spanningsarm door de innovatieve SAFETEC-technologie. Voor binnen. Technische informatie

Nadere informatie

OVERZICHT PRODUCT- INFORMATIEBLADEN VLOERTECHNIEK

OVERZICHT PRODUCT- INFORMATIEBLADEN VLOERTECHNIEK OVERZICHT PRODUCT- INFORMATIEBLADEN VLOERTECHNIEK the strong connection BETONDESIGN BETON DESIGN the strong connection 300 BASECOAT Basislak voor BetonDesign en FloorDesign. Basis : Acrylaat Copolymeer.

Nadere informatie

Een nieuwe generatie Marmoleum; klaar voor gebruik Marmoleum met Topshield2

Een nieuwe generatie Marmoleum; klaar voor gebruik Marmoleum met Topshield2 rolstoelen hoge hakken sportschoenen bureaustoelen schoenstrepen Een nieuwe generatie Marmoleum; klaar voor gebruik Marmoleum met Topshield2 Een nieuwe generatie Marmoleum Een groot deel van ons dagelijks

Nadere informatie

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW

Icopal Universal Spraybond Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW Dé ideale combinatie met Icopal Universal, ook bij lagere temperaturen NIEUW De voordelen en kenmerken Eenvoudig en snel te verwerken Hittebestendig Zeer krachtige aanvangshechting Zeer krachtige eindsterkte

Nadere informatie

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren

MATTEN SYSTEEM. Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren MATTEN SYSTEEM Waterdichte ontkoppelingsmatten onder tegelwanden en vloeren HOMELUX (BENELUX) BV FRANKWEG 20 2153 PD NIEUW VENNEP T 0252 713 100 F 0252 713 109 WWW.HOMELUX.NL Inhoudsopgave Het probleem

Nadere informatie

WTH Electrotherm Elektrische vloerverwarming

WTH Electrotherm Elektrische vloerverwarming WTH Electrotherm Elektrische vloerverwarming VLOERVERWARMING & -KOELING Uw comfort, onze missie! Montagehandleiding 1. Het legpatroon Teken de vloer en schets hierin het legpatroon van de verwarmingsmat.

Nadere informatie

1209 FloorSpray. Product. Volumes. Eigenschappen

1209 FloorSpray. Product. Volumes. Eigenschappen Product Voor het verlijmen van textiel vloerbedekking met jute-, vilt- en actionback rug. Uitermate geschikt voor het bekleden van trappen. Volumes 22,1 l Eigenschappen TOEPASSINGENVerlijmen van textiel

Nadere informatie

Kleurkeuze van de Stuc?

Kleurkeuze van de Stuc? Wat is het verbruik van Stuc? Het verbruik wordt bepaald door de ondergrond en de gebruikte techniek. Voor gladde ondergrond 1 laag en dan nat in nat afwerken: < 1 mm laagdikte : +- 1 kg/m² verbruik Voor

Nadere informatie

Inhoud. markant graphic city. 4 Naaldvilt, de textiel klassieker. 16 Meer textiel van Forbo. 17 Meer Forbo Flooring. 18 Forbo FloorCare

Inhoud. markant graphic city. 4 Naaldvilt, de textiel klassieker. 16 Meer textiel van Forbo. 17 Meer Forbo Flooring. 18 Forbo FloorCare 96009 96019 2 Inhoud 4 Naaldvilt, de textiel klassieker 6 8 9 10 12 14 markant graphic city 16 Meer textiel van Forbo 17 Meer Forbo Flooring 18 Forbo FloorCare 19 Technische specificaties 3 Naaldvilt van

Nadere informatie

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20

ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 ALSAN 870 RS / TXS 10 / TXS 20 zijn op PMMA gebaseerde, flexibele, zelfnivellerende mortels gebruikt op oppervlakken met multifunctionele toepassingen (dakterrassen, balkons,

Nadere informatie

Productinformatieblad

Productinformatieblad Kant-en-klare, vezelversterkte cementgebonden gietdekvloermortel. Na 4 uur beloopbaar, na 1 dag betegelbaar Vloeit volledig om de vloerverwarmingsbuizen heen, maximaal rendement Zwevende dekvloer in combinatie

Nadere informatie

Claystone instructies 2017

Claystone instructies 2017 Claystone instructies 017 INSTALLATIESTAPPEN Voorbereiding van de ondergrond... 1 Voorbereiding voor de installatie op tegels... Producttoepassing... Aanbrengen dichtingsmengsel voor tegels Het gelijkmaken

Nadere informatie

241 Alcohol. Product. Volumes. Eigenschappen

241 Alcohol. Product. Volumes. Eigenschappen Product Gebruiksklare parketlijm op basis van synthetische harsen. Voor het éénzijdig verlijmen van mozaïek-, laminaat en strokenparket in diverse houtsoorten als eik, beuk, kastanje ed. op de gebruikelijke

Nadere informatie

243 Dispersie. Product. Volumes. Eigenschappen

243 Dispersie. Product. Volumes. Eigenschappen Product Parketlijm op basis van dispersies voor kleine formaten, niet-kritische houtsoorten, poreuze ondergronden Volumes 15 kg Eigenschappen Gebruiksklaar Gemakkelijk verwerkbaar met lijmspatel Snelle

Nadere informatie

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc.

NIEUW. Rigips TopStuc. Stap-voor-stap handleiding. Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. NIEUW Rigips TopStuc Stap-voor-stap handleiding Zelf stukadoren is nu gemakkelijker dan ooit door de unieke receptuur van Rigips TopStuc. www.rigips.nl DOE - HET - ZELF MET RIGIPS. DAN ZIT HET ZO! Stukadoren

Nadere informatie

Overal thuis. Technische brochure 2007 2008

Overal thuis. Technische brochure 2007 2008 Overal thuis. Technische brochure 2007 2008 Inhoud Natuurlijk - Milieukeur 2 - Droogkamerfilm 3 - Astmapatiënten 3 Duurzaam - 15 jaar garantie 3 - Ondervloeren 3 - Geluidsisolatie 4 Praktisch - Onderhoud

Nadere informatie

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar.

OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. W370 ALGEMEEN 2K Grote Houtreparatiepasta OMSCHRIJVING 2K houtreparatiepasta op basis van urethaan-acrylaat, binnen en buiten toepasbaar. TOEPASSING Uitstekende modelleerbaarheid Bij lage temperaturen

Nadere informatie

Armatop Carbon. Technisch informatieblad. Armatop Carbon / Pagina 1

Armatop Carbon. Technisch informatieblad. Armatop Carbon / Pagina 1 Technisch informatieblad Armatop Carbon / Pagina 1 Armatop Carbon Organische lijm- en wapeningspleister met carbontechnologie voor Alsecco gevelsystemen Toepassing Lijm Voor het verlijmen van polystyreen-,

Nadere informatie

Wandbekleding Stone Design

Wandbekleding Stone Design tegels Wandbekleding Stone Design Overzicht assortiment Stappenplan Eenvoudige verwerking Over de verwerking van de decoratieve wandbekleding van Decor Son kunnen we kort zijn. Die is heel eenvoudig. Op

Nadere informatie

Totaalaanbieder van vloersystemen

Totaalaanbieder van vloersystemen Totaalaanbieder van vloersystemen u rule the floor Brands of UFLOOR Systems Met UFLOOR Systems is Unipro totaalaanbieder van vloersystemen Uzin Lijm en egalisatiematerialen Wolff Machines en gereedschappen

Nadere informatie

Contopp Versneller 10 Compound 6

Contopp Versneller 10 Compound 6 DIN EN 13813 Screed material and floor screeds - Screed materials - Properties and requirements Contopp Versneller 10 To e p a s s i n g s g e b i e d e n Contopp Versneller 10 is een pasteuze hulpstof,

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale

Handleiding verwerking Beton Ciré Originale Handleiding verwerking Beton Ciré Originale BCO Pagina 1 Inhoud: - Wat is Beton Ciré Originale - Voorbereiding Ondergrond o Wanden o Vloeren o Meubels en aanrechtbladen - Aanbrengen en afwerken BCO Pagina

Nadere informatie

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen Leginstructies voor norament vloerbedekkingen De ondergrond moet voldoen aan de eisen van de land-specifieke normen met betrekking tot de gereedheid voor de verwerking. norament tegels moeten vóór het

Nadere informatie

VERVORMBARE, VLOEIENDE, VOL BED MORTELLIJM VOOR VERLIJMING VAN GROTE KERAMISCHE VLOERTEGELS, C2E S1 GECLASSIFICEERD VOLGENS EN

VERVORMBARE, VLOEIENDE, VOL BED MORTELLIJM VOOR VERLIJMING VAN GROTE KERAMISCHE VLOERTEGELS, C2E S1 GECLASSIFICEERD VOLGENS EN TECHNISCHE FICHE VERVORMBARE, VLOEIENDE, VOL BED MORTELLIJM VOOR VERLIJMING VAN GROTE KERAMISCHE VLOERTEGELS, C2E S1 GECLASSIFICEERD VOLGENS EN 12004 PRODUCTBESCHRIJVING is een middelmatig snel bindende,

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen

Leginstructies voor norament vloerbedekkingen Leginstructies voor norament vloerbedekkingen De ondergrond moet legklaar volgens VOB, DIN 18 365 zijn. norament tegels moeten vóór het verlijmen geklimatiseerd zijn, d.w.z. de temperatuur van de norament

Nadere informatie

Decoratieve stenen elementen voor binnen en buiten

Decoratieve stenen elementen voor binnen en buiten www.deryckbyweser.com Decoratieve stenen elementen voor binnen en buiten Notities Het aanbrengen geschiedt op een stevige, vaste ondergrond (gips, gipskarton, beton, houtvezelplaat, enz). Voor alle andere

Nadere informatie

CapaCoustic Fine. Technisch informatieblad nr. 036. Gepatenteerd akoestisch pleistersysteem voor plafonds en wanden. Materiaal.

CapaCoustic Fine. Technisch informatieblad nr. 036. Gepatenteerd akoestisch pleistersysteem voor plafonds en wanden. Materiaal. CapaCoustic Fine Gepatenteerd akoestisch pleistersysteem voor plafonds en wanden. Materiaal Omschrijving Het CapaCoustic Fine-systeem behaalt zijn akoestische werking uit een voorbehandelde akoestischeputzträgerplatte

Nadere informatie

Installatie instructie

Installatie instructie Versie april 2015 Gerflor Benelux Pagina 1 van 6 1. ALGEMEEN De vloerbedekking moet eerst goed geïnspecteerd en onderzocht worden op zichtbare gebreken voordat hij wordt aangebracht. Als er duidelijke

Nadere informatie

SolidLux Adhesive 6000

SolidLux Adhesive 6000 SolidLux Adhesive 6000 Productomschrijving Oplosmiddelvrije transparante hechtlaag in het SolidLux coatingssysteem met als afwerklagen de Solidlux Basecoat 9000 en Topcoat 9000. Uitharding vindt plaats

Nadere informatie

Handleiding verwerking Beton Flow

Handleiding verwerking Beton Flow Handleiding verwerking Beton Flow BCFW Pagina 1 Inhoud: - Wat is Beton Flow - Voorbereiding Ondergrond - Aanbrengen en afwerken BCFW Pagina 2 Wat is Beton Flow: - Cementgebonden afwerkvloer: o Giet/Spaan

Nadere informatie