Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van"

Transcriptie

1 Civic Tourer

2 01 : INTRODUCTIE 03 DESIGN EXTERIEUR 07 DESIGN INTERIEUR 09 MAGIC SEATS 11 COMFORT INTERIEUR 15 TECHNOLOGIE 19 PRESTATIES 23 VEILIGHEID 25 GEAVANCEERDE VEILIGHEID 27 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ 36 BEKLEDING 37 KLEUREN 39 PAKKETTEN EN OPTIES 44 CIVIC DNA 45 THE POWER OF DREAMS More space. More versatility. More Civic. Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic The name has always stood for innovation, for learning from the past and continuing to move forward. Which is why, De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van het verleden en voor vooruit blijven when gaan. we came Daarom to design hebben the all-new Tourer, 03 Exterior design we de Civic Tourer nog meer verfijnd, we started met een from nieuwe the ground up, assessing 07 Interior design sportieve voorbumper en nieuwe every koplampen part. Then om we het did extensive testing, in 09 Magic Seats stijlvolle design nog mooier te maken. every driving condition. 11 Interior comfort De Civic Tourer is een auto boordevol The result innovatieve is a car packed with innovative 15 Technology technologieën, geavanceerde technology, veiligheidssystemen advanced safety en features, dynamic 19 Performance dynamische rijeigenschappen, driving heeft characteristics, een ongelooflijk an unbelievably flexible 23 Safety flexibel interieur en de grootste interior kofferruimte and the largest in zijn boot klasse. space in its class. 25 Advanced safety Another Civic that fits your lifestyle. 27 Model line-up 36 Upholstery 37 Colours 39 Option packs 43 Specification 47 Power of Dreams Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

3

4 03 : DESIGN EXTERIEUR Nieuwe definitie van stijl Geavanceerd en sportief Zoals met elke Civic, wilden we dat de Tourer zich zou onderscheiden van de massa. Dat is precies wat we hebben bereikt. We hebben een gezinsauto gecreëerd met een uniek profiel, waarbij stijl en ruimte naast elkaar kunnen bestaan.

5 Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

6 05 : DESIGN EXTERIEUR Harmonieuze samenwerking Functioneel design Bij Honda heeft alles wat we doen een reden. Bij het ontwerpen van de Civic Tourer hebben we hem vanuit alle mogelijke hoeken bekeken. De prachtige strakke lijnen van het dak voegen stijl toe aan het design van de auto maar maken hem tegelijkertijd aerodynamischer. De dynamische, afgeronde koplampen, verzonken deurgrepen en haaienvinantenne zijn allemaal stijlvolle elementen die tegelijkertijd de weerstand verlagen en de uitstoot verminderen, en soepelere, stillere rijeigenschappen bieden. Zoals elke Civic. Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

7

8 07 : DESIGN INTERIEUR De laaddrempel is verlaagd en de achterklep gaat wijd open, zodat u heel gemakkelijk kunt in- en uitladen. Door het verlagen van de laaddrempel is laden heel makkelijk. Ook de handige extra s zoals het verstelbare bagagenet en het one-touch afdekscherm maken het interieur zo flexibel en praktisch als nodig is. Wat u krijgt is een kofferruimte met een inhoud van 624 liter*, 117 liter opbergruimte onder de vloer, en een maximale laadruimte (met de achterbank neergeklapt) van liter tot aan het dak. Genoeg ruimte voor elke reis. DAKRAILS De dakrails dragen bij aan de strakke lijnen van de Civic en bieden u de mogelijkheid om makkelijk een dakdrager te bevestigen als u grote spullen wilt vervoeren. BAGAGENET Verstelbaar bagagenet om uw spullen goed vast te zetten. Kan worden vastgezet achter de achterbank zoals op de afbeelding hierboven, of achter de voorstoelen als de achterbank is neergeklapt. FLEXIBELE RUIMTE Klap de slimme Magic Seats neer om ruimte te maken voor bijna alles, de mogelijkheden zijn eindeloos. De kofferruimte beschikt over een 12v-aansluiting, zodat u altijd elektriciteit hebt voor picknicks en andere buitenactiviteiten. Zelfs over kleine details zoals de vloerbedekking is goed nagedacht. Met het nieuwe design dat vuil afstoot, is het nu veel makkelijker om modderige schoenafdrukken te verwijderen. OPBERGRUIMTE ONDER DE VLOER Bewaar uw waardevolle bezittingen veilig in de 117 liter aan opbergruimte onder de vloer, onttrokken aan het zicht. AFDEKSCHERM VOOR BAGAGERUIMTE Het afdekscherm schuift automatisch terug met één beweging en kan worden opgeborgen in de opbergruimte onder de vloer als hij niet gebruikt wordt. *624 liter kofferruimte met de achterbank in normale positie, onder de rolhoes.

9 Geniet van de ruimte Vol slimme ideeën Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic met zwart lederen interieur.

10 Model shown is Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Het afgebeelde Blue Metallic model with is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue black Metallic leather met zwart interior. lederen interieur.

11 MAGIC SEATS : 10 Flexibel, vol aanpassingsvermogen Magic seats De innovatieve Magic Seats van de Civic zijn op vele verschillende manieren op en neer te klappen. Zo ontstaat er altijd een praktische ruimte voor welke spullen dan ook, of ze nu lang of hoog zijn of een combinatie van beide. De achterbank is 60:40 deelbaar en de afzonderlijke delen kunnen zowel omhoog- als neergeklapt worden, waardoor er meer ruimte vrijkomt dan u zou verwachten. In één simpele beweging klikken de stoelen vast op hun plek en geven ze u de ultieme flexibele ruimte.

12 Model shown is Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive with manual transmission, optional Het afgebeelde Advanced model Driver is de Assistance Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive met handgeschakelde transmissie, System het optionele Pack 2, Advanced HDD navigation Driving and Assist pakket, Honda CONNECT en zwart lederen interieur. black leather interior.

13 DESIGN INTERIEUR : 12 Leun achterover en Geniet van de rijervaring We hebben het ruimtelijke interieur volledig bekleed met materialen van hoogwaardige kwaliteit met een sportieve aanblik, zodat u zich thuis voelt. De elektrisch verstelbare lendensteun en zijsteun van de bestuurdersstoel maken uw rijervaring nog aangenamer. Elektrische verstelling van lendensteun en zijdelingse steun

14 Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive met automatische transmissie, het optionele Advanced Driving Assist pakket, Honda CONNECT en zwart lederen interieur.

15 DESIGN INTERIEUR : 14 Intuïtief design Bevlogen ideeën In de Civic Tourer staat u in het middelpunt van de belangstelling. Bij het ontwerpen van de bestuurdersruimte hebben we het multifunctionele dashboard centraal rond de bestuurder geplaatst, zodat alles letterlijk binnen handbereik is. Model shown is Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive with manual transmission, optional Advanced Driver Assistance System Pack 2, HDD navigation and black leather interior.

16

17 TECHNOLOGIE : 16 Altijd en overal Verbonden Δ HFT-compatibiliteit kan variëren. *Dataverbruikskosten en roamingkosten kunnen voortkomen uit het gebruik van applicaties in uw auto ** Deze functie kan alleen worden gebruikt als de auto stationair loopt. *** Deze functie is alleen beschikbaar als de smartphone van de gebruiker compatibel is met Honda CONNECT MirrorLink. Met deze technologie kan de gebruiker het scherm van zijn smartphone weergeven op het touchscreen en zo toegang verkrijgen tot de toepassingen op zijn smartphone. GEPERSONALISEERD HOMESCHERM Geef Honda CONNECT een persoonlijk tintje door uw favoriete foto te uploaden als achtergrond. Het scherm kan naar wens worden aangepast en gepersonaliseerd. BLUETOOTH HANDSFREE TELEFOON Gebruik het intuïtieve touchscreen om toegang te krijgen tot alle contacten in uw mobiele telefoon. GARMIN NAVIGATIE Garmin PhotoReal TM geeft kruispunten weer met fotorealistische afbeeldingen van kruispunten, en afritten met een pijl die de rijstrook aanwijst. Het systeem bevat daarnaast routevoorspelling, actuele verkeersvermijdingsopties, weergave van de maximumsnelheid, 3D-gebouwen, 3D-omgeving en meer. We hebben een innovatief en intelligent stukje technologie ontwikkeld dat elke rit mooier maakt. De Civic beschikt over het nieuwe Honda CONNECT audio- en informatiesysteem. Met dit systeem blijft u altijd verbonden met alles in het leven waar u van houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden. En dat allemaal weergegeven op één centraal display met touchscreen, dat bediend kan worden op dezelfde wijze als uw smartphone. Honda CONNECT zorgt ervoor dat u onderweg uitstekend verbonden blijft via Wifi tethering* of een mobiele Wifi-router. Het Honda CONNECT 7 touchscreen kunt u een persoonlijk tintje geven met uw favoriete foto s. Uw gewenste soundtrack selecteert u heel eenvoudig met Aha TM radio. U kunt naar uw favoriete online muziekdiensten en radioprogramma s van over de hele wereld luisteren, zoals het nieuws, weerberichten, sportverslaggeving, podcasts en luisterboeken. Via Bluetooth kunt u uw smartphone verbinden met het handsfree telefoonsysteem in de auto Δ. Daarnaast is het mogelijk om op het internet te surfen** op uw touchscreen. De bekroonde satellietnavigatie van Garmin is verkrijgbaar als optie in Honda CONNECT en beschikt over een eenvoudig iconenmenu. Hiermee heeft u toegang tot de actuele verkeersinformatie en ziet u wat de maximumsnelheid is van de weg waarop u rijdt. U geniet 5 jaar lang van gratis kaartupdates. Honda CONNECT is ook compatibel met MirrorLink***. AHA * Via de Aha app kunt u verbinding maken met internetradio en uw Facebook - en Twitter -accounts, en restaurants en hotels in de buurt zoeken.

18 Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic. ADS is beschikbaar op bepaalde uitvoeringen.

19 TECHNOLOGIE : 18 Adaptive Damping System (ADS) Of u nu een lange rit door de landwegen gaat maken, of de route afsnijdt via een hobbelige kasseienweg, met het adaptieve schokdempersysteem kunt u de instelling selecteren die het beste past bij uw rijstijl, snelheid, belading en wegoppervlak. Het Adaptive Damping System is standaard op de Lifestyle- en Executive-uitvoering en optioneel op de Sport-uitvoering. NORMAAL Geeft een soepele rijervaring en goede controle, de beste instelling voor de meeste rijomstandigheden. COMFORT De instellingen worden weergegeven op het i-mid, en uw laatste instelling wordt bewaard zodat u dit niet opnieuw hoeft te selecteren als u verdergaat met uw reis. Met een beetje dempingskracht biedt deze instelling meer comfort op hobbelige wegen. DYNAMISCH Gemaakt voor mensen die houden van een wat sportievere rijervaring, zorgt deze instelling voor meer wendbaarheid. De knop van het Adaptive Damping System zit, heel praktisch, voor de versnellingspook.

20 19 : PRESTATIES Prestaties waar u op kunt rekenen Om te garanderen dat de motoren van de Civic uw drukke leven aankunnen, hebben we de 1.8 i-vtec benzinemotor en 1.6 i-dtec dieselmotor op volle kracht laten draaien, en dan niet enkele uurtjes, maar een paar volle dagen. Dat zijn heel wat kilometers. Natuurlijk is betrouwbaarheid maar één van de factoren. Onze 1.8 i-vtec benzinemotor is ontwikkeld om u evenveel prestaties als kracht te geven. Met een vermogen van 142 pk en een maximumsnelheid van 210 km/u is elke rit puur genot. Verkrijgbaar met handgeschakelde 6-versnellingsbak en 5-traps automatische transmissie levert ons intelligente systeem van variabele kleptiming (dat is de i in i-vtec) een geavanceerde rijervaring met moeiteloze kracht en een zuinig verbruik, zodat u alleen maar hoeft te gaan zitten en van de rit te genieten. Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

21

22

23 TECHNOLOGIE : 22 Innovatie,kracht en efficiëntie Ontwikkeld met behulp van onze Earth Dreams Technology is de i-dtec motor van de Civic speciaal afgesteld voor de perfecte balans tussen efficiëntie en prestaties, met een vermogen van 120 pk en een superzuinig verbruik van 3,8 l/100 km*. Door gewicht en wrijving te reduceren, heeft de motor soepele rijeigenschappen met snelle reactietijden, en toch een uitstoot van slechts 99 g/km CO 2 *. Zowel de 1.6 i-dtec als de 1.8 i-vtec werken in combinatie met ECO Assist om zo zuinig mogelijk te rijden, evenals de start-stopfunctie die de motor automatisch uitzet en weer start. De verlichting rond de snelheidsmeter wordt groen als u gelijkmatig en zuinig rijdt. De handgeschakelde transmissie is voorzien van een schakelindicatorlampje, zodat u precies ziet wat het beste moment is om te schakelen om zo min mogelijk brandstof te gebruiken. ECON-KNOP SCHAKELINDICATORLAMPJE *1.6 i-dtec brandstofverbruik: combinatierit 3,8-3,9 l/100 km, g/km CO 2

24 AIRBAGS We hebben de binnenkant van de Civic Tourer rondom voorzien van airbags, van airbags voor de bestuurder en passagier tot gordijnairbags aan de zijkanten, zodat iedereen beschermd is bij een aanrijding, vanuit welke hoek dan ook. ANTIWHIPLASH-HOOFDSTEUNEN OP DE VOORSTOELEN Bij een aanrijding van achteren schuiven de hoofdsteunen naar voren om de impact op te vangen en whiplash te voorkomen. AUTOMATISCHE UITSCHAKELING VERLICHTING De koplampen gaan automatisch aan als u de deur ontgrendelt en automatisch uit 15 seconden nadat u de auto op slot hebt gedaan. Handig in het donker. VEHICLE STABILITY ASSIST Vehicle Stability Assist houdt continu de grip van de auto in de gaten en stemt kracht en remkracht af om u maximale controle te geven. BANDENSPANNINGCONTROLESYSTEEM Een lek kan elk moment ontstaan. Het bandenspanningcontrolesysteem wijst u op potentieel drukverlies in uw banden. Euro NCAP 5-sterrenbeoordeling, het maximaal haalbare in deze onafhankelijke test.

25 VEILIGHEID : 24 ISOFIX-BEVESTIGINGSPUNTEN Achter in de auto zitten de veiligheidsstoeltjes van de kinderen veilig vast. Uw veiligheid Staat voorop ELEKTRONISCHE REMKRACHTVERDELING Het elektronische systeem voor remkrachtverdeling helpt het bestaande antiblokkeerremsysteem, door elektronisch de remkrachtverdeling voor/achter te bedienen, rekening houdend met de gewichtsverdeling voor/achter. Dit systeem biedt remstabiliteit en -prestaties, vooral bij zware belading. NOODSTOPSIGNAAL Als u plotseling hard moet remmen, beginnen de alarmlichten automatisch snel te knipperen om andere bestuurders te waarschuwen, zodat u zich op de weg kunt blijven concentreren. Alle geavanceerde technologieën van Honda zijn samengekomen om een Civic te creëren die veiliger is dan ooit, wat bevestigd wordt door onze 5-sterrenbeoordeling door Euro NCAP. We hebben als eerste de ACE-carrosserie van de Civic aangepast. Onze Advanced Compatibility Engineering carrosserie absorbeert de botsenergie, zodat uw passagiers en uzelf optimaal beschermd zijn bij een botsing. Tegelijkertijd beperkt het de schade aan het andere voertuig. Wanneer de carrosserie afgewerkt was, hebben we onze meest geavanceerde veiligheidssystemen erop aangebracht om alle inzittenden optimaal te beschermen. Binnenin zijn meerdere airbags, het antiblokkeerremsysteem (ABS), elektronische remkrachtverdeling (EBD) en Vehicle Stability Assist (VSA) standaard inbegrepen. Andere intelligente systemen zoals Brake Assist, dat extra remkracht voorziet in noodgevallen, houden u veiliger op de weg dan ooit. Bovenop dit alles, combineert het Advanced Driving Assist pakket de meest geavanceerde herkenningstechnologieën met doordachte functies zoals Traffic Sign Recognition (verkeersbordenherkenning), Lane Departure Warning (waarschuwingssysteem verlaten rijbaan) en Blind Spot Indication (dodehoekinformatie). HILL START ASSIST Dit systeem houdt de remmen voor u in tijdens het starten op een helling, zodat de auto niet achteruitrolt en u weg kunt rijden zonder problemen. Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive.

26 25 : GEAVANCEERDE VEILIGHEID Extra slim Extra veilig ADVANCED DRIVING ASSIST PAKKET Iedereen wil zijn gezin beschermen. En omdat niemand dat beter begrijpt dan wij, bieden we u het Advanced Driving Assist pakket. Het City-Brake Active System (stad-noodremassistentiesysteem), dat standaard is vanaf de Comfortuitvoering, houdt het verkeer voor uw auto in de gaten en waarschuwt u voor een botsing met uw voorligger, zodat u voldoende tijd heeft om actie te ondernemen. U kunt extra gemoedsrust krijgen door te profiteren van onze meest geavanceerde technologieën, zoals Lane Departure Warning en de slimme Forward Collision Warning, die het gebied rondom de auto bewaakt om u te helpen aanrijdingen te voorkomen en iedereen veilig te houden. Traffic Sign Recognition System (verkeersbordenherkenning) Verkeersbordenherkenning kan verkeersborden tot een afstand van 100 meter ver herkennen, en geeft deze informatie via het i-mid aan u door terwijl u ze voorbijrijdt. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven. Blind Spot Information (dodehoekinformatie) Om het wisselen van rijstrook en inhalen veiliger te maken, waarschuwt deze unieke innovatie van Honda u als er voertuigen worden waargenomen in uw dode hoek. High Beam Support System (grootlichtondersteuningssysteem) Het grootlichtondersteuningssysteem beoordeelt de rijomstandigheden en schakelt automatisch tussen groot licht en normale verlichting. Forward Collision Warning (waarschuwingssysteem frontale botsing) Als de camera aan de voorkant een auto waarneemt, waarschuwt het systeem u voor een aanrijding zodat u de tijd hebt om adequaat te reageren. Lane Departure Warning (waarschuwingssysteem verlaten rijbaan) Als er wegbelijning wordt waargenomen en de auto hiervan afwijkt zonder dat er richting wordt aangegeven, brengt Lane Departure Warning u hiervan op de hoogte door middel van geluids- en zichtbare signalen. Cross Traffic Monitor (parkeermonitor) Als u achteruitrijdt, detecteert de Cross Traffic Monitor naderende voertuigen van beide kanten en waarschuwt de bestuurder voor dreigend gevaar. De waarschuwing verschijnt op het i-mid.

27 CITY-BRAKE ACTIVE SYSTEM (STAD-NOODREMASSISTENTIESYSTEEM) 1 Tijdens het rijden aan 5-30 km/u houdt dit systeem de afstand tussen u en uw voorligger in de gaten, zodat het risico op een aanrijding beperkt wordt. 2 Als u te dicht bij uw voorligger komt, geeft uw Civic u een hoorbare en zichtbare waarschuwing via het i-mid scherm. 3 Als u nog steeds niet reageert, en het risico op een aanrijding groot is, kan het City-Brake Active System automatisch een noodremingreep toepassen om de snelheid zoveel mogelijk omlaag te brengen. Onder goede rijomstandigheden kan dit zelfs een aanrijding volledig voorkomen. De afgebeelde modellen zijn de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic en de Civic 1.6 i-dtec Executive in White Orchid Pearl.

28 27 : ALLE MODELLEN OP EEN RIJ > Executive 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 5-traps automatische transmissie 1.6 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak i-srs Airbag bestuurder (tweetrapsontplooiing) SRS Airbag passagierzetel (desactivatie mogelijk) Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags vooraan en achteraan Actieve hoofdsteunen vooraan VSA-stabiliteitssysteem (Vehicle Stability Assist) Hill Start Assist (HSA) Emergency Stop Signal Drukverlies waarschuwingssysteem (DWS) Centrale deurontgrendeling met 2 afstandsbedieningen Smart Keyless Entry and Start Multi Info Display (i-mid) Auto start-stop Elektrische ruiten (voor en achter) Verstelbaar stuurwiel Verlichting bij het uitstappen (voor en achter) Haaienvin antenne LED dagrijlichten Follow me home koplampen Afdekscherm voor de bagageruimte Brandstofbesparende modus (ECON) Cruise Control met snelheidsbegrenzer Elektrisch verwarmbare en bediende buitenspiegels Zetelverwarming (vooraan) Magic Seats Audiobediening aan het stuur Bluetooth handsfree-systeem Koplampsproeiers Alarmsysteem Lederen stuurwiel Lederen knop versnellingspook Automatische dubbele zone airco Regensensor (automatisch in- en uitschakelen van de ruitenwissers) Lichtsensor (automatisch in- en uitschakelen van de koplampen) Elektrisch inklapbare buitenspiegels Achteruitrijcamera Mistlichten vooraan 17 lichtmetalen velgen Lichtmetalen pedalen Adaptief dempingssysteem (ADS) - 3 modes: Normal, Comfort, Dynamic Zelfdimmende achteruitkijkspiegel 2x USB ingang, HDMI ingang 8 luidsprekers (High Power Audio, 320 Watt) Privacy Glass - vensters achteraan LED koplampen Parkeersensoren (4 vooraan en 4 achteraan) Smart Entry & Start Lederen interieur Verstelbare lendensteun bestuurderszetel Verstelbare lendensteun passagierszetel Zitkussenregeling bestuurderszetel Sfeerverlichting Blauwe verlichting voetruimte vooraan Honda CONNECT met navigation Garmin en CD-speler (touchscreen 7, AM/FM/DAB, radio internet, Aha TM app integration*, internet navigatie*, 2x USB ingang, HDMI ingang) Opties: Advanced Driver Assistance System Pack met: Waarschuwingssysteem frontale botsing Verkeersbordenherkenning Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan Dodehoekinformatie Uitparkeermonitor Lederen bekleding Sfeervolle deurverlichting *Connectiviteit voor de Aha TM app (inclusief internetradio) en voor surfen op het internet gaat via Wifi tethering of mobiele Wifi-router. Dataverbruikskosten en roamingkosten kunnen voortkomen uit het gebruik van applicaties met Honda CONNECT. We raden u aan de voorwaarden van uw mobiele telefoonabonnement te raadplegen. Surfen op het internet kan alleen als de auto stationair loopt. Let op: Honda CONNECT is ook compatibel met MirrorLink (deze functie is alleen beschikbaar als de smartphone van de gebruiker compatibel is met Honda CONNECT MirrorLink).

29 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ : 28 GARMIN NAVIGATIE Fotorealistische afbeeldingen van kruispunten en afritten geven heldere aanwijzingen. ELEKTRISCH VERSTELBARE LENDENSTEUN EN ZIJSTEUN VOOR DE BESTUURDER De lendensteun en zijsteun van de bestuurdersstoel kunnen worden aangepast voor comfort en ondersteuning. LEDEREN INTERIEUR Het lederen interieur voegt een gevoel van luxe toe aan het al stijlvolle interieur. SMART KEYLESS ENTRY AND START Met dit systeem kunt u de auto op slot doen, openen en starten terwijl de autosleutel nog in uw zak zit. Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

30 29 : ALLE MODELLEN OP EEN RIJ > Lifestyle 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 5-traps automatische transmissie 1.6 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak i-srs Airbag bestuurder (tweetrapsontplooiing) SRS Airbag passagierzetel (desactivatie mogelijk) Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags vooraan en achteraan Actieve hoofdsteunen vooraan VSA-stabiliteitssysteem (Vehicle Stability Assist) Hill Start Assist (HSA) Emergency Stop Signal Drukverlies waarschuwingssysteem (DWS) Centrale deurontgrendeling met 2 afstandsbedieningen Multi Info Display (i-mid) Auto start-stop Elektrische ruiten (voor en achter) Verstelbaar stuurwiel Verlichting bij het uitstappen (voor en achter) Haaienvin antenne LED dagrijlichten Follow me home koplampen Afdekscherm voor de bagageruimte Brandstofbesparende modus (ECON) Cruise Control met snelheidsbegrenzer Elektrisch verwarmbare en bediende buitenspiegels Zetelverwarming (vooraan) Magic Seats Audiobediening aan het stuur Bluetooth handsfree-systeem Koplampsproeiers Alarmsysteem Lederen stuurwiel Lederen knop versnellingspook Automatische dubbele zone airco Regensensor (automatisch in- en uitschakelen van de ruitenwissers) Lichtsensor (automatisch in- en uitschakelen van de koplampen) Elektrisch inklapbare buitenspiegels Achteruitrijcamera Mistlichten vooraan 17 lichtmetalen velgen Geperforeerde aluminium sportpedalen Adaptief dempingssysteem (ADS) - 3 modes: Normal, Comfort, Dynamic Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Parkeersensoren (4 vooraan en 4 achteraan) 2x USB ingang, HDMI ingang 8 luidsprekers (High Power Audio, 320 Watt) Privacy Glass - vensters achteraan LED koplampen Honda CONNECT (touchscreen 7, AM/FM/DAB, radio internet, Aha TM app integration*, internet navigatie*, 2x USB ingang, HDMI ingang) Opties: Honda CONNECT met navigation Garmin en CD-speler Advanced Driver Assistance System Pack met: Waarschuwingssysteem frontale botsing Verkeersbordenherkenning Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan Dodehoekinformatie Uitparkeermonitor Geperforeerde aluminium sportpedalen Zilverkleurige dakrails *Connectiviteit voor de Aha TM app (inclusief internetradio) en voor surfen op het internet gaat via Wifi tethering of mobiele Wifi-router. Dataverbruikskosten en roamingkosten kunnen voortkomen uit het gebruik van applicaties met Honda CONNECT. We raden u aan de voorwaarden van uw mobiele telefoonabonnement te raadplegen. Surfen op het internet kan alleen als de auto stationair loopt. Let op: Honda CONNECT is ook compatibel met MirrorLink (deze functie is alleen beschikbaar als de smartphone van de gebruiker compatibel is met Honda CONNECT MirrorLink).

31 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ : 30 ZILVERKLEURIGE DAKRAILS Ze zien er goed uit en zijn erg functioneel, net als de Civic Tourer zelf. PRIVACYGLAS Het privacyglas creëert een privéruimte en zorgt ervoor dat er minder zonlicht via de achterkant van uw Civic binnenkomt. DORPELBESCHERMLIJST Deze stijlvolle roestvrijstalen beschermplaat beschermt de carrosserie tegen alledaagse slijtage. PARKEERSENSOREN Parkeersensoren voor en achter maken het gemakkelijker om in krappe ruimtes te parkeren. Een pieptoon wordt steeds indringender naarmate u dichter bij een object in de buurt komt. ADAPTIEF SCHOKDEMPERSYSTEEM Een keuze uit wielophangingsinstellingen: Normaal, Comfort en Dynamisch. Af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur en de wegomstandigheden. Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Lifestyle in Crystal Black Pearl.

32 31 : ALLE MODELLEN OP EEN RIJ > Elegance 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 5-traps automatische transmissie 1.6 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak i-srs Airbag bestuurder (tweetrapsontplooiing) SRS Airbag passagierzetel (desactivatie mogelijk) Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags vooraan en achteraan Actieve hoofdsteunen vooraan VSA-stabiliteitssysteem (Vehicle Stability Assist) Hill Start Assist (HSA) Emergency Stop Signal Drukverlies waarschuwingssysteem (DWS) Centrale deurontgrendeling met 2 afstandsbedieningen Multi Info Display (i-mid) Auto start-stop Elektrische ruiten (voor en achter) Verstelbaar stuurwiel Verlichting bij het uitstappen (voor en achter) Haaienvin antenne LED dagrijlichten Follow me home koplampen Afdekscherm voor de bagageruimte Brandstofbesparende modus (ECON) Cruise Control met snelheidsbegrenzer Elektrisch verwarmbare en bediende buitenspiegels Zetelverwarming (vooraan) Magic Seats Radio CD - MP3 compatibel USB/AUX-ingang (ipod compatibel) Audiobediening aan het stuur Bluetooth handsfree-systeem Koplampsproeiers Alarmsysteem Lederen stuurwiel Lederen knop versnellingspook Automatische dubbele zone airco Regensensor (automatisch in- en uitschakelen van de ruitenwissers) Lichtsensor (automatisch in- en uitschakelen van de koplampen) Elektrisch inklapbare buitenspiegels 6 luidsprekers Achteruitrijcamera Mistlichten vooraan 17 lichtmetalen velgen Honda CONNECT met touchscreen 7, AM/FM/DAB, radio internet, AhaTM app integration*, internet navigatie*, 2x USB ingang, HDMI ingang Opties: Parkeersensoren (4 vooraan en 4 achteraan) Honda CONNECT met navigation Garmin en CD-speler Advanced Driver Assistance System Pack met: Waarschuwingssysteem frontale botsing Verkeersbordenherkenning Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan Dodehoekinformatie Uitparkeermonitor Dual zone klimaatregeling Bluetooth Hands Free Telephone (HFT) *Connectiviteit voor de Aha TM app (inclusief internetradio) en voor surfen op het internet gaat via Wifi tethering of mobiele Wifi-router. Dataverbruikskosten en roamingkosten kunnen voortkomen uit het gebruik van applicaties met Honda CONNECT. We raden u aan de voorwaarden van uw mobiele telefoonabonnement te raadplegen. Surfen op het internet kan alleen als de auto stationair loopt. Let op: Honda CONNECT is ook compatibel met MirrorLink (deze functie is alleen beschikbaar als de smartphone van de gebruiker compatibel is met Honda CONNECT MirrorLink). Gebruik altijd de aanbevolen usb-flashgeheugenkaart. Sommige usb-geheugenkaarten werken niet in dit audiosysteem.

33 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ : 32 RUITENWISSERS MET REGENSENSOR De ruitenwissers worden automatisch geactiveerd als er vocht wordt waargenomen op de voorruit, en passen hun snelheid aan indien nodig. LEDEREN STUURWIEL Geeft uw Civic een luxueuze uitstraling. ACHTERUITRIJCAMERA Gemonteerd in de achterklep geeft deze achteruitrijcamera u een helder zicht op wat zich achter u bevindt als u achteruitrijdt. AUTOMATISCHE VERLICHTING De lampen gaan automatisch aan als er onvoldoende licht is. MISTLICHTEN VOORAAN Leveren extra licht bij slecht zicht, zodat rijden makkelijker en veiliger wordt. ALARMSYSTEEM Ontwikkeld om uw Civic optimaal te beveiligen. 17 LICHTMETALEN VELGEN Deze 17 lichtmetalen velgen geven uw Civic een onderscheidende en sportieve uitstraling. Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.6 i-dtec Elegance in Polished Metal Metallic.

34 33 : ALLE MODELLEN OP EEN RIJ > Comfort 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 1.6 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak i-srs Airbag bestuurder (tweetrapsontplooiing) SRS Airbag passagierzetel (desactivatie mogelijk) Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags vooraan en achteraan Actieve hoofdsteunen vooraan VSA-stabiliteitssysteem (Vehicle Stability Assist) Hill Start Assist (HSA) Emergency Stop Signal Drukverlies waarschuwingssysteem (DWS) Centrale deurontgrendeling met 2 afstandsbedieningen Multi Info Display (i-mid) Auto start-stop Elektrische ruiten (voor en achter) Verstelbaar stuurwiel Verlichting bij het uitstappen (voor en achter) Haaienvin antenne LED dagrijlichten Follow me home koplampen 16 lichtmetalen velgen Afdekscherm voor de bagageruimte Brandstofbesparende modus (ECON) Automatische airco Cruise Control met snelheidsbegrenzer Elektrisch verwarmbare en bediende buitenspiegels Zetelverwarming (vooraan) Magic Seats Radio CD - MP3 compatibel USB/AUX-ingang (ipod compatibel) 4 luidsprekers Audiobediening aan het stuur Bluetooth handsfree-systeem Koplampsproeiers Honda CONNECT met touchscreen 7, AM/FM/DAB, radio internet, AhaTM app integration*, internet navigatie*, 2x USB ingang, HDMI ingang Optie: Parkeersensoren (4 vooraan en 4 achteraan) Honda CONNECT met navigation Garmin en CD-speler Afdekscherm Audiobediening op stuurwiel *Connectiviteit voor de Aha TM app (inclusief internetradio) en voor surfen op het internet gaat via Wifi tethering of mobiele Wifi-router. Dataverbruikskosten en roamingkosten kunnen voortkomen uit het gebruik van applicaties met Honda CONNECT. We raden u aan de voorwaarden van uw mobiele telefoonabonnement te raadplegen. Surfen op het internet kan alleen als de auto stationair loopt. Let op: Honda CONNECT is ook compatibel met MirrorLink (deze functie is alleen beschikbaar als de smartphone van de gebruiker compatibel is met Honda CONNECT MirrorLink). Gebruik altijd de aanbevolen usb-flashgeheugenkaart. Sommige usb-geheugenkaarten werken niet in dit audiosysteem.

35 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ : 34 BEDIENINGSELEMENTEN STUURWIEL De bestuurder kan de bedieningselementen bereiken zonder de handen van het stuur te halen. VERWARMBARE VOORSTOELEN Zowel de bestuurdersstoel als die van de passagier beschikken over tweefaseverwarming. ONE TOUCH AFDEKSCHERM Het afdekscherm schuift automatisch terug met slechts één beweging. CRUISECONTROL MET SNELHEIDSBEGRENZER Met de elektronische cruisecontrol kunt u een stabiele cruisesnelheid aanhouden, wat vooral tijdens lange ritten erg aangenaam is. AUTOMATISCHE AIRCO Automatische airco houdt automatisch een ingestelde temperatuur aan. ELEKTRISCH VERSTELBARE EN VERWARMBARE BUITENSPIEGELS Makkelijk naar wens aan te passen en op koude dagen snel ijsvrij. Het afgebeelde model is de Civic Tourer 1.8 i-vtec Comfort in Alabaster Silver Metallic.

36 35 : ALLE MODELLEN OP EEN RIJ > S 1.6 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak i-srs Airbag bestuurder (tweetrapsontplooiing) SRS Airbag passagierzetel (desactivatie mogelijk) Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags vooraan en achteraan Actieve hoofdsteunen vooraan VSA-stabiliteitssysteem (Vehicle Stability Assist) Hill Start Assist (HSA) Emergency Stop Signal Drukverlies waarschuwingssysteem (DWS) Centrale deurontgrendeling met 2 afstandsbedieningen Multi Info Display (i-mid) Auto start-stop Elektrische ruiten (voor en achter) Kantel- en telescopisch stuurwiel Verlichting bij het uitstappen (voor en achter) Haaienvin antenne LED dagrijlichten Follow me home koplampen 16 lichtmetalen velgen Zonneklep met make-upspiegel Start-stopknop Het afgebeelde model is de 1.6 i-dtec Civic Tourer S.

37 BEKLEDING : 36 Bekleding Welke kleur u ook kiest voor de buitenkant, het beklede interieur van hoogwaardige kwaliteit maakt m helemaal af. < Grijs leer << Zwarte stof < Zwart leer Zwarte stof Grijs leer Zwart leer Grijze dakbekleding Executive - Lifestyle - - Elegance - - Comfort - - S - - Standaard - Niet beschikbaar Niet alle bekleding is beschikbaar op alle uitvoeringen.

38 Kleuren De eerste indruk telt, en met de grote keuze in kleuren van de Civic Tourer kunt u net zo n grote indruk maken als u wilt. Brilliant Sporty Blue Metallic Crystal Black Pearl White Orchid Pearl Het afgebeelde model is de 1.6 i-dtec Civic Tourer Executive.

39 KLEUREN : 38 Twilight Blue Metallic Passion Red Pearl Polished Metal Metallic Alabaster Silver Metallic Golden Brown Metallic Milano Red

40 Kies uw Favoriete opties Elk model heeft het karakter dat u mag verwachten van een Civic Tourer. Voeg nu uw eigen karakter toe. Van complete accessoirepakketten tot lichtmetalen velgen: we geven u alle opties die u nodig heeft. Rally Red Pack (EXTERIEUR) Onderscheid uzelf van de rest door uw auto een extra persoonlijk tintje te geven. Het Red Exterior Pack geeft een snelle en sportieve look aan uw auto door het gebruik van rallyrode accenten. Pakketinhoud: -Decoratie voorgrille Rally Red -Buitenspiegelkappen Rally Red -Dakspoiler Rally Red Afbeelding is inclusief 18 Inferno lichtmetalen velgen Convenience Pack Het Convenience Pack is een pakket stijlvol ontworpen accessoires die uw auto beschermen tegen krassen, modder en zand. Pakketinhoud: -Sierlijsten zijkant -Instaplijsten -Spatlappen voor & achter Afbeelding is inclusief 17 Cobalt lichtmetalen velgen Om alle verkrijgbare accessoires te bekijken, kunt u de Civic Tourer accessoire-app downloaden op itunes en Google Play

41 Black Edition Pack Upgrade naar zwart met dit speciale Black Edition accessoirepakket met glimmende zwarte onderdelen. Het combineert een robuuste look met een stoere uitstraling. Pakketinhoud: -Spoiler Sport voor Shiny Black -Dakspoiler Crystal Black -Skirts zijkant Shiny Black -Buitenspiegelkappen Shiny Black -Sporttankklep Shiny Black Afbeelding is inclusief 18 Nitrogen lichtmetalen velgen PAKKETTEN EN OPTIES : 40 Cargo Pack Richt uw kofferruimte handig in met deze praktische accessoires, een unieke combinatie van opbergmogelijkheden. Illumination Pack Maakt het interieur van de auto nog sfeervoller. Pakketinhoud: -Afscheidingsnet -Kofferruimtebak met verdeelschotten -Bagagenetje als zijvak -Kofferruimtedecoratie Pakketinhoud: -Verlichte instaplijsten -Sfeervolle verlichting voetenruimte

42 41 : PAKKETTEN EN OPTIES Chrome Pack Benadruk de elegantie van uw Civic door een aantal verchroomde accenten toe te voegen. Pakketinhoud: -Decoratie voorgrille in chrome -Raamdecoraties in chrome -Sierlijsten zijkant -Decoraties sierlijsten zijkant in chrome -Achterklepdecoratie in chrome -Sporttankklep in chrome Afbeelding is inclusief 18 Hydrogen lichtmetalen velgen Rally Red Pack (INTERIEUR) Versterk het karakter in uw auto met het Red Interior Pack. Dit pakket verbindt de kleuraccenten van de buitenkant met het interieur en benadrukt zo de natuurlijke sportiviteit van de auto. Accessoires hebben de kleur Rally Red. Shiny Black Pack (INTERIEUR) Versterk het karakter in uw auto met het Shiny Black Interior Pack. Dit pakket, dat de kleuraccenten van de buitenkant verbindt met het interieur, benadrukt de sportiviteit van de auto. Accessoires hebben de kleur Shiny Black Pakketinhoud: -Decoraties ventilator Rally Red -Decoratie middenconsole Rally Red -Decoratie stuurwiel Rally Red Afbeelding is inclusief schakelpook, Elegance vloermatten Pakketinhoud: -Decoraties ventilator Shiny Black -Decoratie middenconsole Shiny Black -Decoratie stuurwiel Shiny Black Afbeelding is inclusief schakelpook, Elegance vloermatten, blauwe sfeerverlichting voetenruimte Om alle verkrijgbare accessoires te bekijken, kunt u de Civic Tourer accessoire-app downloaden op itunes en Google Play

43 Kies uw Velgen 17" RADIUM 17" NEON 17" COBALT 17" & 18" ARGON 18" KRYPTON 18" HYDROGEN 18" NITROGEN 18" INFERNO Parkeersensoren: Maak parkeren veilig en makkelijk door deze parkeersensoren aan de voor- en achterkant toe te voegen, die een geluidssignaal produceren als u een object nadert. Bovendien ziet u de sensorwaarneming ook op het intelligent-multi Information Display (i-mid) van de auto. Dakdragers en toebehoren: Breid de draagcapaciteit van uw auto uit met sterke en veilige dakdragers. Inclusief vier sloten. De maximale laadcapaciteit: 70 kg (maximaal 75 kg op dakrail) of maximaal 2 fietsen. Beschikbare toebehoren: skikoffer, dakkoffer, ski- en snowboardsteunen, fietsdaksteunen Afneembare trekhaak: De originele Honda trekhaak maakt het mogelijk om een caravan of trailer te trekken met een maximaal trekgewicht van 1200 kg tot 1400 kg*. De afneembare versie is voorzien van een inklapbare stekkerdoos, zodat hij onzichtbaar is als hij niet in gebruik is. De maximale verticale belasting is 75 kg. Er is ook een vaste trekhaak verkrijgbaar. * Afhankelijk van de motor en het transmissietype van de auto. Hondenrek: Het hondenrek houdt dieren en bagage veilig in de kofferruimte van uw auto tijdens het rijden. Het rek scheidt het passagiersgedeelte van de bagageruimte. Kofferbeschermer: Deze waterproof kofferbeschermer met verhoogde randen past precies in uw koffer en beschermt uw auto tegen vuil en krassen. Antislip. Voorzien van het Civic logo. Honda 3D-geluid: Muziek klonk nog nooit zo levensecht We willen allemaal dat de geluidssystemen in onze auto de muziek van onze favoriete artiesten natuurgetrouw ten gehore brengen. Door toevoeging van een compacte DSP (digital signal processing) unit aan het bestaande geluidssysteem in uw Honda, krijgt u het gevoel dat u zich in een concertzaal bevindt.

44 De afgebeelde modellen zijn de Civic 1.8 i-vtec Executive in Polished Metal Metallic, de Civic 1.6 i-dtec Sport in Brilliant Sporty Blue en de Civic Tourer 1.8 i-vtec in Twilight Blue Metallic.

45 Civic DNA De Civic is een verhaal van continue ontwikkeling, van herbeoordeling en heruitvinding, van het uitproberen van nieuwe ideeën en het ontdekken van nieuwe technologieën. Onze ontwerpers hebben een heldere visie: ze willen een auto maken die indrukwekkende prestaties combineert met een uniek design en een flexibele hoeveelheid ruimte. Een serie die speciaal ontworpen is om verschillende karakters te hebben. Een hatchback en een Tourer. Auto s die er niet alleen goed uitzien, maar ook successen boeken. Op vele manieren weerspiegelt dit onze passie voor het creëren van auto s die mensen graag willen hebben en waar ze, natuurlijk, heel graag in rijden. CIVIC DNA : 44

46 Jaag uw dromen na Dromen kunnen veel invloed hebben. Ze sporen u aan om meer te bereiken, om nieuwe ideeën en technologieën te verkennen en om nieuwe manieren om problemen op te lossen te verzinnen. Ze kunnen de inspiratie vormen om een echte supercar te ontwerpen en te produceren, zoals de indrukwekkende nieuwe NSX, of de wens om de technologisch geavanceerde nieuwe CR-V te creëren. De droom van een betere wereld voor alle mensen heeft het leven geschonken aan een mensachtige robot genaamd ASIMO, een hoge vlucht genomen met de HondaJet en een aantal van de populairste motorfietsen ter wereld voortgebracht. De kennis die we vergaren via alle dingen die we doen en alle dingen die we leren, stoppen we in alles wat we maken, net zoals de Civic. De afgebeelde modellen zijn de CR-V 1.6 i-dtec 4WD Executive in Passion Red Pearl en de NSX Concept.

47 THE POWER OF DREAMS : 46

48 Sommige auto's worden in deze brochure voorgesteld met accessoires en/of fabrieksopties. De fabrikant behoudt zich het recht voor de specificaties, waaronder de kleuren, met of zonder kennisgeving te wijzigen wanneer en op welke wijze dat wenselijk wordt geacht. Het kunnen zowel grote als kleine wijzigingen betreffen. De fabrikant doet echter al het mogelijke om ervoor te zorgen dat de gegevens in deze brochure juist zijn. Deze publicatie kan onder geen enkel beding worden beschouwd als aanbod van de fabrikant aan een individuele klant. De verkoop loopt altijd via de Honda dealer die gebonden is aan de standaardverkoopvoorwaarden en de garantievoorwaarden die voor de verkoop van toepassing zijn. De klant kan een kopie van deze voorwaarden bij de dealer aanvragen. Hoewel de fabrikant er alles aan doet om ervoor te zorgen dat de vermelde specificaties up-to-date zijn, is het mogelijk, aangezien de brochures een aantal maanden voor de verspreiding worden opgesteld en gedrukt, dat wijzigingen in de specificaties zijn doorgevoerd of dat in incidentele gevallen de aanwezigheid van een bepaald kenmerk is veranderd. De fabrikant raadt de klanten dan ook aan om altijd contact op te nemen met de Honda dealer, met name als de keuze wordt bepaald door een van de getoonde kenmerken. Verantwoordelijke uitgever: Honda Motor Europe Ltd. Benelux Branch - Sphere Business Park - Doornveld B-1731 Zellik - Ondernemingsnummer: Honda gebruikt papier dat op verantwoorde wijze geproduceerd is door fabrikanten binnen de EU. Gooi mij alstublieft niet weg, maar geef me door aan een vriend of recycle me.

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

VOORUITSTREVEND EN SPORTIEF

VOORUITSTREVEND EN SPORTIEF CIVIC 5-DEURS 01 : INTRODUCTIE INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 07 DESIGN INTERIEUR 09 TECHNOLOGIE 11 COMFORT INTERIEUR 13 MAGIC SEATS 15 PRESTATIES 17 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 19 VEILIGHEID 23 UW CIVIC 25 ALLE

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

DREAM DAYS MAART 2015 NIEUW. Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART

DREAM DAYS MAART 2015 NIEUW. Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART DREAM DAYS MAART 2015 ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART NIEUW Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler NIEUWE CIVIC Elk designkenmerk in de nieuwe Civic, van de stoere, heldere

Nadere informatie

RIJmet plezier INLEIDING

RIJmet plezier INLEIDING de nieuwe 01 INLEIDING INHOUD INLEIDING 01 DESIGN EXTERIEUR 03 DESIGN INTERIEUR 07 MAGIC SEATS 09 TECHNOLOGIE 13 PRESTATIES 15 VEILIGHEID 17 UW JAZZ 21 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ 23 KLEUREN EN BEKLEDING

Nadere informatie

Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van

Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van Civic Tourer 01 : INTRODUCTIE 03 DESIGN EXTERIEUR 07 DESIGN INTERIEUR 09 MAGIC SEATS 11 COMFORT INTERIEUR 15 TECHNOLOGIE 19 PRESTATIES 23 VEILIGHEID 25 GEAVANCEERDE VEILIGHEID 27 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ

Nadere informatie

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic.

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic. NL EVOLUTIE IN ACTIE De populairste SUV ter wereld staat liever niet te lang stil. De compleet nieuwe CR-V is verfijnder, functioneler en dynamischer dankzij een wereld aan upgrades en innovaties. De CR-V

Nadere informatie

NAUWKEURIG ONTWORPEN VOOR EEN AFWISSELEND LEVEN

NAUWKEURIG ONTWORPEN VOOR EEN AFWISSELEND LEVEN DE NIEUWE 02 INLEIDING NAUWKEURIG ONTWORPEN VOOR EEN AFWISSELEND LEVEN De stoere nieuwe HR-V geeft u meer. Op stijlvolle, veelzijdige en praktische wijze levert hij een multidimensionale rijervaring,

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

De nieuwe. Civic Tourer

De nieuwe. Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van het verleden en voor vooruit blijven gaan. Daarom

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

INHOUD 36 BEKLEDING 37 KLEUREN 39 PAKKETTEN EN OPTIES 43 THE POWER OF DREAMS 01 : INHOUD EN INTRODUCTIE

INHOUD 36 BEKLEDING 37 KLEUREN 39 PAKKETTEN EN OPTIES 43 THE POWER OF DREAMS 01 : INHOUD EN INTRODUCTIE CR-V 01 : INHOUD EN INTRODUCTIE INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 07 UITRUSTING INTERIEUR 09 AUDIO & COMMUNICATIE 11 COMFORT INTERIEUR 13 RUIMTE INTERIEUR 15 TECHNOLOGIE 17 PRESTATIES 19 EFFICIËNTIE 21 VEILIGHEID

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen.

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen. DE NIEUWE JAZZ [ BIJNA MAGIE Naarmate uw even verandert, doet de Jazz dat ook. De Magic Seats everen ingebouwde veezijdigheid wanneer dat nodig is. Of u nu een ritje naar de doe-het-zefzaak maakt of een

Nadere informatie

DREAM DAYS JUNI 2015 NIEUW ÓÓK OPEN OP ZONDAG 7 JUNI. De nieuwe Honda CR-V 1.6 i-dtec. Nu met 160 pk bi-turbo motor en optionele 9 trapsautomaat.

DREAM DAYS JUNI 2015 NIEUW ÓÓK OPEN OP ZONDAG 7 JUNI. De nieuwe Honda CR-V 1.6 i-dtec. Nu met 160 pk bi-turbo motor en optionele 9 trapsautomaat. DREAM DAYS JUNI 2015 ÓÓK OPEN OP ZONDAG 7 JUNI DE WEG NAAR PERFECTIE IS GRENZELOOS NIEUW De nieuwe Honda CR-V 1.6 i-dtec. Nu met 160 pk bi-turbo motor en optionele 9 trapsautomaat. De nieuwe CR-V is een

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie

Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken?

Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken? De nieuwe Civic De nieuwe Civic INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 05 DESIGN INTERIEUR 07 TECHNOLOGIE 09 COMFORT INTERIEUR 11 MAGIC SEATS 17 PRESTATIES 21 VEILIGHEID 25 UW CIVIC 28 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ 38

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

De nieuwe Jazz. België

De nieuwe Jazz. België De nieuwe Jazz België Prijslijst nieuwe Jazz september 2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST JAZZ 1.3 BENZINE 6MT kw/pk CO 2 / g / km Fiscale Pk Cilinderinhoud Gemengd verbruik Euronorm excl. BTW incl. 21% BTW Mogelijke

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De nieuwe Civic Type R. België

De nieuwe Civic Type R. België De nieuwe Civic Type R België Prijslijst Honda Civic Type R september 2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST CIVIC TYPE R 2.0 BENZINE kw/pk CO 2 / g / km Fiscale Pk Cilinderinhoud Gemengd verbruik Euronorm excl. BTW

Nadere informatie

De nieuwe. Civic Tourer

De nieuwe. Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer Meer ruimte. Meer mogelijkheden. Meer Civic. De naam Civic is altijd synoniem geweest met innovatie, leren uit het verleden en toekomstgericht denken. Voor het ontwerp van de gloednieuwe

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

De nieuwe Jazz. Nederland

De nieuwe Jazz. Nederland De nieuwe Jazz Nederland Prijslijst nieuwe Jazz september 2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST JAZZ 1.3 BENZINE 6MT kw/pk CO2 / g / km Zuinigheidscategorie Netto catalogusprijs BPM excl. BTW incl. 21% BTW Tarief

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V70 D4 D4 GEARTRONIC - SCHUIFDAK - KINDERZITJES - SPORT LEDER - XENON VERKOCHT Model: V70 D4 Bouwjaar: 04/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 Aanbevolen prijs 29.740 Overnamebonus - 3.000 Afgebeeld model : Accord 2.4 Type S Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 -emissie: 159 g/km Voor alle inlichtingen, raadpleeg een officiële Honda-verdeler.

Nadere informatie

De nieuwe HR-V. België

De nieuwe HR-V. België De nieuwe HR-V België Prijslijst nieuwe HR-V september 2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST HR-V 1.5 BENZINE 6MT kw/pk CO 2 / g / km Fiscale Pk Cilinderinhoud Gemengd verbruik Euronorm excl. BTW incl. 21% BTW Mogelijke

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 51.994 42.970 + 21% BTW Model: XC90 D5 Modeljaar:

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

De nieuwe Jazz. Nederland

De nieuwe Jazz. Nederland De nieuwe Jazz Nederland Prijslijst nieuwe Jazz januari 2016 CONSUMENTENPRIJSLIJST JAZZ 1.3 BENZINE 6MT kw/pk CO2 / g / km Zuinigheidscategorie Netto catalogusprijs BPM excl. BTW incl. 21% BTW Tarief bijtelling

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

De nieuwe Civic Type R. Nederland

De nieuwe Civic Type R. Nederland De nieuwe Civic Type R Nederland Prijslijst Honda Civic Type R januari 2016 CONSUMENTENPRIJSLIJST CIVIC TYPE R 2.0 BENZINE kw/pk CO2 / g / km Zuinigheidscategorie Netto catalogusprijs BPM excl. BTW incl.

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC SUMMUM - ADAPTIVE CRUISE CONTROL - BLIS - XENON - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC SUMMUM - ADAPTIVE CRUISE CONTROL - BLIS - XENON - PANODAK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC SUMMUM - ADAPTIVE CRUISE CONTROL - BLIS - XENON - PANODAK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES

VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE OP HET HONDA-GAMMA SALONACTIES VERRUIM UW HORIZON ONTDEK NU DE S OP HET HONDA-GAMMA Jazz DYNAMIC De nieuwe Jazz is nu ook beschikbaar met een pittige 1.5 i-vtec benzinemotor die zijn nieuwe dynamische look alle eer aandoet. Deze compacte

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - CAMERA - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 06/2016 Brandstof: Diesel Km stand:

Nadere informatie

EEN R ACEWAGEN VOOR DE WEG 01: 02

EEN R ACEWAGEN VOOR DE WEG 01: 02 01: 02 EEN Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een sportauto ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties zowel op het racecircuit als

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

CIVIC Prijslijst Honda Civic Februari 2017

CIVIC Prijslijst Honda Civic Februari 2017 CIVIC Prijslijst Honda Civic Februari 2017 5-DEURS CNSUMENTENPRIJSLIJST JANUARI 2017 MANUELE TRANSMISSIE CIVIC 1.0 BENZINE 6MT kw/pk C 2 g / km Verbruik (L/100km) Zuinigheidscategorie 2017 Netto Catalogusprijs

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 GEARTRONIC SUMMUM - PANODAK - FRONT CAMERA - KEYLESS - ALARM - MODEL 2017 VERKOCHT Model: XC60 D3 Modeljaar: 2017 Bouwjaar:

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF.

DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. DE TOYOTA AURIS BLACK EDITION. SUBTIEL AGRESSIEF. De speciale reeks Black Edition doet mensen verrast op- en omkijken. Een agressieve look, en toch discreet... Het zwarte dak, de zwarte achteruitkijkspiegels

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe HR-V. Nederland

De nieuwe HR-V. Nederland De nieuwe HR-V Nederland Prijslijst nieuwe HR-V september 2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST HR-V 1.5 BENZINE 6MT kw/pk CO2 / g / km Zuinigheidscategorie Netto catalogusprijs BPM excl. BTW incl. 21% BTW Tarief

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 22 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 45,990.00 Acceleratie 0-100 km/u (s) 9.0 Verbruik gecombineerd (l/100km) 4.4 Maximum snelheid (km/u) 190 beschikbaar

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN

STIJL EN ER IS ER IS DESIGN NEW ER IS DESIGN STIJL EN ER IS DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR MENSEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT EEN ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN UITMUNTEND RIJCOMFORT. DE RAV4

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker

Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Landmark Special Edition: Land Rover Discovery nog aantrekkelijker Info Beesd Gepubliceerd op: 22 oktober 2015 Samenvatting Land Rover blijft de aantrekkingskracht van de Discovery vergroten en introduceert

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD R-DESIGN CAMERA - 7 ZETELS - BLIS - GEPERFOREERD NAPPA LEDER

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD R-DESIGN CAMERA - 7 ZETELS - BLIS - GEPERFOREERD NAPPA LEDER CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 AWD D5 AWD R-DESIGN - 360 CAMERA - 7 ZETELS - BLIS - GEPERFOREERD NAPPA LEDER VERKOCHT Model: XC90 D5 AWD Bouwjaar: 01/2018 Brandstof:

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong Gratis ombouw op het volledige gamma! DRIVEN BY YOU Prijzen geldig vanaf 1 november 2016 in Nederland. Prijzen vermeld ombouw grijs kenteken gratis uitgezonderd

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 300 Aut. AMG, Burmester, Memory, Head-Up, Comand, Widescreen Specificaties Voertuignummer: 1104309 Datum: 18-11-2017 Tellerstand: 19.980 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V90 D4 D4 GEARTRONIC - CAMERA - MOMENTUM - DAB+ - FULL LED - MODEL 2018 VERKOCHT Model: V90 D4 Modeljaar: 2018 Bouwjaar: 08/2017 Brandstof:

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs

Mercedes-Benz C-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz C-Klasse 220d Aut. AMG Designo Leder bruin, Excl Btw & Bpm, Export/Taxiprijs Specificaties Voertuignummer: 1103691 Datum: 02-05-2018 Tellerstand: 300 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie