Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken?"

Transcriptie

1 De nieuwe Civic

2 De nieuwe Civic

3 INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 05 DESIGN INTERIEUR 07 TECHNOLOGIE 09 COMFORT INTERIEUR 11 MAGIC SEATS 17 PRESTATIES 21 VEILIGHEID 25 UW CIVIC 28 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ 38 BEKLEDING 39 KLEUREN 41 ACCESSOIRES 45 WIST U DAT? 47 WORLD TOURING CAR CHAMPIONSHIP 51 SERVICE EN GARANTIE Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken? Uit de strakke lijnen, het onderscheidende design en het stijlvolle interieur spreekt de passie waarmee we onze beste Civic ooit hebben gemaakt. Zoals altijd hebben we geëxperimenteerd met nieuwe ideeën en gezocht naar innovatieve manieren om problemen op te lossen - zo streven we naar een evenwichtige combinatie van stijl, vorm en functionaliteit. De resultaten spreken voor zich. Dankzij de combinatie van dynamisch design, geavanceerde constructies en de allernieuwste technologieën is de nieuwe Civic een nog veiligere en spannendere startlocatie van elke reis. Bent u klaar voor de start? De afgebeelde modellen zijn de Civic 1.6 i-dtec Executive in White Orchid Pearl en de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic.

4

5 Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive in White Orchid Pearl met 17" lichtmetalen velgen.

6 Design Exterieur 04 Een uniek design Van de mooi gevormde koplampen tot de geïntegreerde achterspoiler, elk detail is ontwikkeld om de luchtstroom over en rondom de auto te optimaliseren, voor een soepelere en stabielere rijervaring. Aerodynamica is maar één deel van het verhaal. Het innovatieve ophangingssysteem voor en achter en de verbeterde besturing zorgen samen voor de perfecte balans tussen comfort en bestuurbaarheid. Deze kenmerken werken niet alleen met elkaar samen om het brandstofverbruik en het geluidsniveau te verlagen, maar geven de Civic ook zijn onderscheidende karakter. Met donker getint glas op de achterklep, de donkere achterlichtclusters en de smaakvolle voor- en achterbumpers is de geavanceerde en atletische vorm van de Civic een unieke verschijning op de weg. DAGRIJVERLICHTING Ontworpen voor optimale zichtbaarheid overdag voegt de zeer heldere LEDdagrijverlichting een dynamisch vleugje karakter toe aan zijn stijlvolle exterieur.

7 Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive, handgeschakelde transmissie met zwart lederen interieur, het optionele Advanced Driving Assist pakket 2 en HDD Navigatie.

8 Design Interieur 06 Slim, verfijnd, intuïtief. Een nieuwe cockpit, gevormd rondom de bestuurder. Als het gaat om het ontwerpen van een auto die heerlijk rijdt, hoe lang of kort de reis ook is, kun je niet voor de makkelijkste weg kiezen. Onze ontwerpers hebben vele uren besteed aan het aanpassen en bijschaven van de cockpit van de Civic. Het dashboard is nu zo gevormd dat de bestuurder centraal staat. Alles is zo vormgegeven dat u zich alleen maar op de weg hoeft te concentreren. Belangrijke informatie over snelheid, toerentallen en brandstofverbruik bevindt zich recht voor u - makkelijk en veilig af te lezen. Op het stuur zijn alle bedieningselementen intuïtief geplaatst, allemaal binnen handbereik. De kwaliteitsstiksels op de stoelen en de subtiele chromen details rondom de ventilatieopeningen maken het stijlvolle design echt af, waardoor de bestuurdersruimte een verfijnde en ergonomische plek is.

9 07 Technologie Technologie die het leven makkelijker maakt Bij Honda vinden we dat elke reis veilig, comfortabel en leuk moet zijn. De innovatieve technologieën voor in de Civic zijn ontwikkeld om zo veel mogelijk uit uw reis te halen zonder dat u uw ogen van de weg of uw handen van het stuur hoeft te halen. Het verbinden van uw MP3-speler met uw Civic is kinderspel. U hoeft alleen maar uw apparaat in te pluggen en de gewenste muziek te selecteren via de audiobediening op het stuur. Via het intelligent-multi Information Display (i-mid) ziet u precies welk nummer wordt afgespeeld. HDD SATELLIETNAVIGATIE U vindt uw bestemming moeiteloos met behulp van het HDD Satellietnavigatiesysteem, verkrijgbaar als optie op de Lifestyle en Executive uitvoering. BLUETOOTH HANDS FREE TELEPHONE Met het Hands Free Telephone system (HFT) hebt u snel toegang tot alle contacten op uw mobiele telefoon met slechts één druk op de knop.

10 Het intelligent-multi Information Display (i-mid) van de Civic geeft u direct toegang tot belangrijke informatie over uw reis. Brandstofverbruik, cruiseafstand, gemiddelde snelheid en muziekkeuze zijn slechts enkele van de vele gegevens die u op uw i-mid kunt zien. U kunt zelfs uw favoriete foto instellen als achtergrondafbeelding.

11 09 Comfort Interieur Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive, handgeschakelde transmissie met zwart lederen interieur, het optionele Advanced Driving Assist pakket 2 en HDD Navigatie.

12 Op en top comfort Het ruime interieur van de Civic biedt puur comfort, met een keuze uit hoogwaardige stoffen of lederen bekleding*. Uw rijervaring wordt nog aangenamer door de elektrisch verstelbare lendensteun en zijsteun van de bestuurdersstoel. Op en top comfort tijdens elke reis.

13 11 Magic Seats Stoelen die net zo flexibel zijn als uw levensstijl De innovatieve Magic Seats in de nieuwe Civic zijn op zo veel verschillende manieren toe te passen, dat ze altijd de ruimte kunnen creëren die u nodig hebt. In één simpele beweging gaan de stoelen omhoog, waarna ze gemakkelijk vast te klikken zijn. Ze zijn 60:40 deelbaar zodat er diverse mogelijkheden zijn om hoge of lange spullen te vervoeren. Dus welke verrassing het leven voor u ook in petto heeft, de nieuwe Civic is op alles voorbereid. Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive in Orchid White Pearl met zwart lederen interieur.

14

15

16 Magic Seats 14 DEELBARE ACHTERBANK De 60:40 deelbaarheid creëert verschillende ruimteoplossingen. De luxe van ruimte De slimme stoelen van de Civic creëren meer ruimte dan u misschien zou verwachten. Als de achterbank wordt neergeklapt, krijgt de kofferruimte een inhoud van maar liefst liter*, inclusief 70 liter aan opbergruimte onder de bodem. Genoeg ruimte voor een dagje winkelen, vakantiekoffers of het leven van alledag. Voor ultieme flexibiliteit en functionaliteit is de achterbank 60:40 deelbaar zodat u heel makkelijk lange of hoge spullen meeneemt, of een combinatie van beide. * 1,200 liter op Lifestyle en Executive met premium audio. Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive in White Orchid Pearl met als optie HDD Navigatie.

17

18 Testen, testen en nog eens testen Bij Honda hebben we de gewoonte om een motor op volle kracht te laten draaien. Niet voor enkele uren, maar gedurende meerdere dagen. We laten hem afkoelen en we laten hem weer opwarmen. Telkens weer. Daarna halen we hem uit elkaar en bekijken we elk onderdeel nauwkeurig om te zien of alles naar behoren werkt. Gek? Misschien. Obsessief? Absoluut. Maar de resultaten spreken voor zich.

19 17 Prestaties Kracht en prestaties van topklasse Ontwikkeld met behulp van onze Earth Dreams Technology is de 1.6 i-dtec motor van de Civic speciaal afgesteld voor de perfecte balans tussen efficiëntie en prestaties. Met een vermogen van 120 pk zijn koppel en kracht ongeëvenaard in zijn klasse, met een brandstofverbruik van slechts 3,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van maar 94 g/km*. De 1.6 i-dtec is beschikbaar voor alle uitvoeringen. Deze innovatieve motor is lichter in gewicht en heeft minder wrijving, waardoor hij de gewenste zuinigheid biedt zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Het resultaat: snelle reactietijden, soepele rijeigenschappen en sportieve wendbaarheid. * 1.6 i-dtec handgeschakelde transmissie, gecombineerd 3,6-3,7 l/100 km, g/km CO2.

20 Het afgebeelde model is de Civic 1.6 i-dtec Lifestyle in White Orchid Pearl met 17" lichtmetalen velgen.

21 19 Prestaties Motoren ontworpen voor de echte wereld Onze i-vtec benzinemotoren en i-dtec dieselmotoren zijn ontworpen om een laag brandstofverbruik te combineren met opwindende prestaties en een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. De 1.4 i-vtec levert een fantastisch vermogen van 100 pk en bereikt een indrukwekkend laag CO2- uitstootcijfer van 128 g/km*. De 1.8 i-vtec levert een krachtig vermogen van 142 pk maar verbruikt niet meer brandstof dan een kleinere motor. De nieuwe 1.6 i-dtec levert een vermogen van 120 pk, met een geweldig laag brandstofverbruik van maar 3,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van maar 94 g/km. Alle motoren zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen en hebben een schakelindicator. Deze vertelt u wanneer u het beste kunt schakelen om zo zuinig mogelijk te rijden. Geeft u de voorkeur aan een automatische transmissie? Onze 1.8 i-vtec motor is verkrijgbaar met een 5-traps automatische transmissie en heeft een brandstofverbruik van 6,31 l/100 km en een CO2-uitstoot van 148 g/km. *1.4 i-vtec handgeschakelde transmissie, gecombineerd 5,4-5,5 l/100 km, g/km CO i-dtec handgeschakelde transmissie, gecombineerd 3,6-3,7 l/100 km, g/km CO i-vtec handgeschakelde en automatische transmissie, gecombineerd 5,8-6,4 l/100 km, g/km CO2.

22 Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive in Milano Red met 17" lichtmetalen velgen.

23 21 Veiligheid Ervaar echt rijplezier met een echt veilig gevoel Honda bouwt de allerbeste veiligheidskenmerken in elke Civic. Dat begint met de buitenkant. De carrosserie met Advanced Compatibility Engineering (ACE) absorbeert de botskrachten en leidt deze weg van uw passagiers en uzelf, zodat iedereen optimaal beschermd is bij een botsing. Meerdere airbags, Electronic Brake-force Distribution (EBD) en Vehicle Stability Assist (VSA) zijn allemaal standaard inbegrepen. De Civic heeft ook een Anti-lock Braking System (ABS) om de stabiliteit te waarborgen en Brake Assist (BA) dat voorziet in extra remkracht in noodgevallen. De optionele veiligheidspakketten zijn een combinatie van de meest geavanceerde herkenningstechnologieën met doordachte functies als het City-Brake Active System (stadnoodremassistentiesysteem), Traffic Sign Recognition (verkeersbordenherkenning), Lane Departure Warning (waarschuwingssysteem verlaten rijbaan) en Blind Spot Information (dodehoekinformatie). Hoewel de systemen complex in elkaar zitten, hebben ze allemaal hetzelfde simpele doel - veiligheid voor uw passagiers en voor uzelf. NOODSTOPSIGNAAL Als u genoodzaakt bent om hard te remmen, moeten de bestuurders achter u zo goed mogelijk gewaarschuwd worden. Dat is precies wat het noodstopsignaal doet. De alarmlichten beginnen automatisch snel te knipperen als u hard remt zodat het risico op een kopstaartbotsing afneemt. ANTIWHIPLASH HOOFDSTEUNEN VOOR Bij een aanrijding van achteren helpen deze hoofdsteunen whiplash te voorkomen. VEHICLE STABILITY ASSIST (VSA) Tijdens het rijden bewaken de VSA-sensoren de grip op de weg om de hoeveelheid vermogen of remkracht te berekenen die nodig is voor maximale controle. BANDENSPANNINGCONTROLESYSTEEM Euro NCAP 5-sterrenbeoordeling, het maximaal haalbare in deze onafhankelijk uitgevoerde test. Het bandenspanningcontrolesysteem houdt de bandenspanning in de gaten en geeft aan dat u mogelijk een lekke band hebt.

24 AIRBAGS De Civic is rondom uitgerust met airbags, waaronder gordijnairbags. Het Dual Supplemental Restraint System (SRS) biedt volledige bescherming. COMING HOME / LEAVING HOME-VERLICHTING Uw gemak is altijd een prioriteit voor Honda. Als u uw Civic parkeert in het donker, blijven de koplampen automatisch aan gedurende 15 seconden en verlichten zo de omgeving. En als u de auto weer van het slot haalt, gebeurt hetzelfde. Handig en veilig in het donker. Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive met 17 lichtmetalen velgen en het optionele Advanced Driving Assist pakket 2.

25 23 Veiligheid Veiligheid voor iedereen: de Advanced Driving Assist pakketten Advanced Driving Assist 1 De Honda Civic is standaard voorzien van een uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen waardoor deze in de Euro-NCAP botsproeven een classificatie van vijf sterren heeft behaald. Daarbovenop biedt Honda twee Advanced Driving Assist pakketten. Deze bevatten onze meest vooruitstrevende technologieën zoals Lane Departure Warning en het City Brake System. Traffic Sign Recognition (Verkeersbordenherkenning) Traffic Sign Recognition kan verkeersborden tot een afstand van 100 meter ver herkennen, en geeft deze informatie via het i-mid aan u door terwijl u ze voorbijrijdt. Er kunnen twee verkeersborden tegelijkertijd worden weergegeven. Deze helpen u ongelukken te voorkomen zodat u en uw passagiers goed beschermd op weg gaan. Blind Spot Information (Dodehoekinformatie) Om het wisselen van rijstrook en inhalen veiliger te maken, waarschuwt deze unieke innovatie van Honda u als er voertuigen worden waargenomen in uw dode hoek. High Beam Support System (Grootlichtondersteunings systeem) Het High Beam Support System beoordeelt de rijomstandigheden en schakelt automatisch tussen groot licht en normale verlichting. Forward Collision Warning (Waarschuwingssysteem frontale botsing) Als de camera aan de voorkant een auto waarneemt, waarschuwt het systeem u voor een aanrijding zodat u de tijd hebt om adequaat te reageren. Lane Departure Warning (Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan) Als er wegbelijning wordt waargenomen en de auto hiervan afwijkt zonder dat er richting wordt aangegeven, brengt het Lane Departure Warning u hiervan op de hoogte door middel van geluids- en zichtbare signalen. Cross Traffic Monitor (Uitparkeermonitor) Als u achteruitrijdt, detecteert de Cross Traffic Monitor naderende voertuigen van beide kanten en waarschuwt de bestuurder voor dreigend gevaar. De waarschuwing verschijnt op het i-mid.

26 Advanced Driving Assist 2 City-Brake Active System (Stad-noodremassistentiesysteem) Pakket 2 heeft dezelfde geavanceerde veiligheidssystemen als pakket 1 (exclusief het City-Brake Active System), met daarnaast adaptieve cruisecontrol en het botsing- en letselbeperkend remsysteem Tijdens het rijden in de bebouwde kom met 5-30 km/u houdt dit systeem de afstand tussen u en uw voorligger in de gaten, zodat het risico op een aanrijding beperkt wordt. Als u te dicht bij uw voorligger komt, geeft de Civic u een hoorbare en zichtbare waarschuwing via het i-mid scherm. Als u nog steeds niet reageert, en het risico op een aanrijding groot is, kan het stad-noodremassistentiesysteem automatisch een noodremingreep toepassen om de snelheid zoveel mogelijk omlaag te brengen. Onder goede rijomstandigheden kan dit zelfs een aanrijding volledig voorkomen. Collision Mitigation Braking System (CMBS) (Botsing- en letselbeperkend remsysteem) Het CMBS helpt u bij het remmen door automatisch de juiste hoeveelheid remkracht toe te passen om het risico op een botsing met het voertuig voor u te voorkomen of te beperken. Een radarsysteem in de grille neemt de dreigende aanrijding waar, waarna u eerst een geluids- en zichtbare waarschuwing krijgt. Hierna wordt een lichte remingreep toegepast en spannen de gordelspanners van de bestuurder zich een paar keer zachtjes aan als voelbare waarschuwing. Daarna spannen ze zich steviger aan, ook aan de kant van de bijrijder. Als er nog steeds een aanrijding dreigt te gebeuren, past het systeem een krachtige remingreep toe en activeert het de Brake Assist functie, terwijl de gordels van zowel de bestuurder als de bijrijder nog steeds aangespannen zijn. Adaptive Cruise Control (ACC) (Adaptieve cruisecontrol) Waar gewone cruisecontrol u alleen in staat stelt om een bepaalde snelheid in te stellen, gebruikt adaptieve cruisecontrol een radar in de grille. Hierdoor kunt u zowel de snelheid instellen als de afstand tot de bestuurder voor u. Zo wordt rijden op de snelweg een stuk comfortabeler. Als de bestuurder voor u langzamer gaat rijden, past het systeem automatisch uw snelheid aan, waardoor de afstand tussen beide voertuigen even groot blijft. Gaat de bestuurder voor u weer harder rijden, dan brengt het systeem uw snelheid weer terug naar de ingestelde cruisesnelheid. De afgebeelde modellen zijn de Civic Tourer 1.6 i-dtec Executive in Twilight Blue Metallic en de Civic 1.6 i-dtec Executive in White Orchid Pearl.

27 Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec in White Orchid Pearl met 17 lichtmetalen velgen.

28 Uw Civic 26 De Civic is net zo uniek als u Er zijn verschillende manieren om te laten zien wie u bent. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat, stof of leer, u mag kiezen. We hebben heel hard gewerkt om onze nieuwe Civic te creëren. Nu is het aan u om hier uw Civic van te maken.

29

30 Alle modellen op een rij 28 S-uitvoering 1.6 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 1.4 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 15" lichtmetalen velgen (1.4 i-vtec) 16" lichtmetalen velgen (1.6 i-dtec) Bestuurder airbag (tweefasevulling) Bijrijder airbag (uitschakelbaar) Zijairbags (voor) Gordijnairbags (voor en achter) Bestuurdersstoel, in hoogte verstelbaar Antiwhiplash hoofdsteunen voor ABS (antiblokkeerremsysteem) Elektronische remkrachtverdeling (EBD) Brake Assist (BA) Vehicle Stability Assist (VSA) Hill Start Assist (HSA) Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en knipperlichtbevestiging Veiligheidsgordels voor met tweestaps noodoprolmechanisme (ELR) Veiligheidsgordels achter met noodoprolmechanisme (ELR) Isofix-bevestigingspunten (zijkanten achterbank) Noodstopsignaal Startonderbreking Stoffen bekleding intelligent-multi Information Display (i-mid) Start-stopfunctie Elektrisch bedienbare ramen, voor en achter Elektrisch bedienbare zijruiten voor, openen en sluiten met 1 druk op de knop In hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel 12 V Contactpunt dashboard Magic Seats Kofferruimteverlichting LED-dagrijverlichting Automatische uitschakeling verlichting (coming home/leaving home-functie) Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec S in White Orchid Pearl met 15" lichtmetalen velgen.

31 29 Alle modellen op een rij Comfort 1.4 i-vtec, 1.8 i-vtec & 1.6 i-dtec Boven de uitrusting van de S-uitvoering komt daar bij de Comfort uitvoering nog het volgende bij: 16 lichtmetalen velgen Econ knop (voor zuiniger rijden) Middenarmsteun voor Klimaatregeling met pollenfilter Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer Ruitenwisser achter Elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels 12 V contactpunt middenarmsteun voor Verlicht dashboardkastje Radio/cd-speler met 4 speakers USB aansluiting Haaienvindesign dakantenne Verborgen bagageruimte Hoedenplank Donker getinte achterruit Opties 1.8 i-vtec: 5-traps automatische transmissie Winter Pakket (Verwarmbare voorstoelen & koplampsproeiers) Parkeersensoren voor en achter SD Navigatie HAAIENVINANTENNE

32 Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Comfort in Polished Metal metallic met 16" lichtmetalen velgen.

33 31 Alle modellen op een rij Sport 1.4 i-vtec, 1.8 i-vtec & 1.6 i-dtec Boven de uitrusting van de Comfortuitvoering komt daar bij de Sport uitvoering nog het volgende bij: 17 lichtmetalen velgen Verwarmbare voorstoelen & koplampsproeiers Middenarmsteun achter Dual Zone klimaatregeling Regensensor (Automatisch inschakelende en regelbare ruitenwissers) Verlichtingssensor (Automatisch inschakelende verlichting) Elektrisch bedienbare zijruiten achter openen en sluiten met 1 druk op de knop Elektrisch inklapbare buitenspiegels 12 V contactpunt bagageruimte Sluiten zijruiten en inklappen buitenspiegels met behulp van de sleutel Lederen stuurwiel en lederen schakelpookknop Tweeters voor Achteruitrijcamera Handsfree bellen met Bluetooth & Bluetooth streaming Mistlampen voor Geperforeerde aluminium sportpedalen Opties: 1.8 i-vtec: 5-traps automatische transmissie Parkeersensoren voor en achter SD Navigatie Advanced Driving Assist 1, inclusief: City-Brake Active System Forward Collision Warning Traffic Sign Recognition System Lane Departure Warning Blind Spot Information Cross Traffic Monitor Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel High Beam Support System GEPERFOREERDE ALUMINIUM SPORTPEDALEN

34 Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Sport in Polished Metal Metallic met 17" lichtmetalen velgen en het optionele Advanced Driving Assist pakket 1.

35 33 Alle modellen op een rij Lifestyle 1.6 i-dtec & 1.8 i-vtec Boven de uitrusting van de Sport-uitvoering komt daar bij de Lifestyle uitvoering nog het volgende bij: Automatisch dimmende binnenspiegel Parkeersensoren voor en achter Premium Audio Systeem (MP3) met subwoofer en upgrade tweeters Digitale radio (DAB+) Privacyglass Bi-Xenon verlichting met automatische koplamphoogteregeling en High Beam Support System Opties: 1.8 i-vtec: 5-traps automatische transmissie Lederen stoelbekleding HDD Navigatie Advanced Driving Assist 1, inclusief: City-Brake Active System Forward Collision Warning Traffic Sign Recognition System Lane Departure Warning Blind Spot Information Cross Traffic Monitor BI-XENON KOPLAMPEN

36 Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Lifestyle in Polished Metal Metallic met 17" lichtmetalen velgen en het optionele Advanced Driving Assist pakket 1.

37 35 Alle modellen op een rij Executive 1.6 i-dtec & 1.8 i-vtec Boven de uitrusting van de Lifestyleuitvoering komt daar bij de Executive uitvoering nog het volgende bij: Lederen stoelbekleding Bestuurdersstoel & passagiersstoel met elektrische lendensteunverstelling Bestuurdersstoel met elektrisch verstelbare zijdelingse steun Panoramisch dak Smart Keyless Entry & Start Opties: 1.8 i-vtec: 5-traps automatische transmissie HDD Navigatie Advanced Driving Assist 1, inclusief: City-Brake Active System Forward Collision Warning Traffic Sign Recognition System Lane Departure Warning Blind Spot Information Cross Traffic Monitor Advanced Driving Assist 2, inclusief al het bovenstaande behalve het City-Brake Active System. Met als extra: Collision Mitigation Braking System Adaptive Cruise Control SMART KEYLESS ENTRY & START

38 Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive in Polished Metal Metallic met 17" lichtmetalen velgen en het optionele Advanced Driving Assist pakket 2.

39

40 Bekleding 38 Interieurbekleding Welke kleur u ook kiest voor de buitenkant, de hoogwaardig beklede binnenkant maakt m helemaal af ZWART LEER 02 GRIJS LEER 03 ZWARTE STOF 04 GRIJZE STOF 03 Grijze stof Zwarte stof Grijs leer Zwart leer Executive - - Lifestyle Sport - - Comfort S Legenda - Niet beschikbaar o Optioneel Standaard

41

42 Kleuren 40 Geef uw wereld kleur 03 Kiest u voor rood of zilver, voor wit of blauw? Er is altijd een kleur die bij uw levensstijl en karakter past Het afgebeelde model is de Civic 1.8 i-vtec Executive met 17" lichtmetalen velgen. 01 TWILIGHT BLUE METALLIC 02 WHITE ORCHID PEARL 03 POLISHED METAL METALLIC 04 MILANO RED 05 ALABASTER SILVER METALLIC 06 URBAN TITANIUM METALLIC 07 CRYSTAL BLACK PEARL 08 DEEP OCEAN BLUE 09 PASSION RED PEARL

43 41 Accessoires Accessoire-pakketten Zoals u van Honda mag verwachten, is elke accessoire ontwikkeld, gemaakt en getest met het oog op veiligheid, zekerheid en duurzaamheid. Omdat alle accessoires op hetzelfde moment werden ontwikkeld als de auto zelf, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel voldoet aan dezelfde kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. Elk accessoire is in lijn met de Civic, zodat alles in evenwicht is. Op maat gemaakt en klaar voor gebruik. Honda biedt u het beste van alle werelden. Aeropakket Sportbumper voor Diffuser achter 18 Argon lichtmetalen velgen (optie) 03 Kijk voor meer originele accessoires voor uw Civic op

44 Sportpakket Onderspoiler voor, zijkirts en diffuser achter Verlichte dorpelsierlijsten Dakspoiler 18" Krypton lichtmetalen velgen (optie) Convenience-pakket Deurbeschermers in carrosseriekleur Spatlappen voor & achter Kofferbakbeschermers Dorpelsierlijsten 17" Cobalt lichtmetalen velgen (optie)

45 43 Accessoires Kijk voor meer originele accessoires voor uw Civic op

46 Accessoires Uw Honda Civic ziet er altijd goed uit, maar met deze stijlvolle accessoires maakt u hem nog persoonlijker ARGON LICHTMETALEN VELGEN VERKRIJGBAAR IN 17 OF " HYDROGEN LICHTMETALEN VELGEN 03 18" KRYPTON LICHTMETALEN VELGEN 04 PARKEERSENSOREN 05 17" RADIUM LICHTMETALEN VELGEN 06 17" COBALT LICHTMETALEN VELGEN 07 BUMPERBESCHERMERS IN CARROSSERIEKLEUR 08 AFNEEMBARE TREKHAAK 09 VERLICHTE DORPELSIERLIJSTEN 10 SD NAVIGATIE 11 FIETSENDRAGER VOOR TREKHAAK Download de Civic accessoires-app. 11

47 T E C H

48 Wist u dat? 46 Toekomstmuziek Onze volgende generatie technologische ontwikkelingen zorgt niet alleen voor zuiniger brandstofverbruik maar ook voor betere rijprestaties. Honda s Earth Dreams Technology is een nieuwe generatie motoren en transmissies die een uitstekende combinatie van krachtige prestaties en lage uitstoot bieden. De eerste motor uit Honda s baanbrekende nieuwe Earth Dreams Technology serie is de 1.6 i-dtec dieselmotor. Deze innovatieve motor is schoon en stil, met een lichter en compacter ontwerp, en reageert snel en soepel. N O L O G Y N O L O G Y

49 47 World Touring Car Championship

50 Het race-dna van de Civic Kan een auto ontworpen voor de weg ook succesvol zijn op het racecircuit? Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam dacht van wel. Ze hebben de motor van de Civic tot het uiterste op de proef gesteld in het lab, dus waarom niet ook op de racebaan? Wij zijn trots op de deelname van de Civic aan het World Touring Car Championship (WTCC) van Puttend uit de jarenlange ontwerpkennis van de Honda Civic, is de WTCC auto ontworpen op basis van de Europese Civic 5-deurs en voorzien van een op maat gemaakte, nieuw ontwikkelde 1,6 liter turbomotor met directe inspuiting, ontwikkeld door ons onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Tochigi, Japan. Het mooiste van alles is dat elke les die we leren van deze nieuwe generatie ultrakrachtige Honda motoren ons zal helpen om onze motoren voor gebruik op de weg nog beter te maken, met een beter design, soepelere rijeigenschappen, krachtigere prestaties en een lager brandstofverbruik. Kijk voor meer informatie op: fiawtcc.com.

51 De afgebeelde modellen zijn de 1.6 i-dtec Executive 5 door in White Orchid Pearl en de 1.6 i-dtec Executive Tourer in Twilight Blue Metallic. Meer informatie over de nieuwe Civic Tourer is verkrijgbaar bij uw Honda dealer.

52

53 51 Service en Garantie UW HONDA SERVICE. Service is voor Honda geen modieuze kreet, maar een vanzelfsprekend onderdeel van het merk. Dat begint al meteen bij uw eerste bezoek aan uw Honda-dealer en is daarna steeds weer onderdeel van alle onderwerpen rond uw Honda. Onze belangrijkste diensten ziet u hier in een oogopslag. GEDEGEN KOOPADVIES Wat u ook wilt vragen, vraag het. Uw Honda-dealer zal u oprecht, volledig en met kennis van zaken adviseren. KOSTELOZE WAARDEBEPALING Honda helpt met raad en daad. U krijgt een goede en serieuze waardebepaling van uw in te ruilen auto. SNEL SERVICE De autoservice zonder afspraak. Een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat? U kunt zonder afspraak terecht bij uw Honda-dealer voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto. PROEFRIT? ALTIJD! Niets levert u zoveel informatie op als een proefrit. Leer uw Honda kennen, ontdek de vele details en beleef de passie van Honda. UW DROOM BEREIKBAAR U droomt van een Honda - met de financiering of leasing door Honda komt uw droom dichterbij. Uw Honda-dealer geeft advies en maakt graag een op maat gesneden offerte.

54 Honda staat voor sportiviteit, veiligheid, rijplezier, betrouwbaarheid en zeer lage kosten per kilometer. Kwaliteit en zekerheid zijn bij Honda vanzelfsprekend. De basis voor succes wordt bepaald door ervaring en de relatie tussen de berijders en de Honda-dealer. Honda levert meer dan een hightech auto alleen. Wat kunt u nog meer van Honda verwachten: Elke nieuwe Honda kent een heel leven lang een zorgeloze levensduur. Naast lage onderhoudskosten en grote service-intervallen kennen we een verstrekkende kwalitatieve garantie. Technische garantie: 3 jaar met een maximum van km. Lakgarantie: 3 jaar Uitlaatgarantie: 5 jaar Chassisgarantie: 10 jaar Carrosseriegarantie: 12 jaar Een uitstekend Europees dealernetwerk biedt u zekerheid. VERZEKERING VERLENGDE GARANTIE UNIEKE AUTOVERZEKERING Honda levert sportieve, uiterst veilige en betrouwbare auto s, waaraan u beslist jarenlang rijplezier kunt beleven. De zorg voor uw veiligheid en kostenbesparing houdt echter niet op nadat u uw Honda-sleutel heeft ontvangen van uw dealer. Bij de ontwikkeling van deze exclusieve Honda-verzekering hebben wij naar de beste voorwaarden gezocht, in combinatie met het meest complete pakket, tegen een zeer aantrekkelijke premie. Uitgangspunt is dat u, bij onverhoopte calamiteiten, mobiel blijft en beschermd bent tegen alle ongemakken. TOT ACHT JAAR GARANTIE OP UW NIEUWE HONDA Elke nieuwe Honda wordt afgeleverd met een fabrieksgarantie van drie jaar. U kunt ervoor kiezen deze garantie nog eens uit te breiden met maximaal vijf jaar. Dat betekent dat u maar liefst acht jaar technische garantie kunt krijgen op uw nieuwe Honda! Overdraagbaar En wat ook zo mooi is: de garantie is overdraagbaar. Dat betekent dat als u uw Honda besluit te verkopen, de koper de resterende garantie erbij krijgt. Daardoor is uw auto vaak meer waard. U dient de auto bij doorverkoop wel eerst te laten controleren door een Honda dealer. ASSISTANCE LEVENSLANG GRATIS PECHHULP Het overkomt iedereen wel eens. Een auto die niet meer start, of nog vervelender, een auto die het ineens begeeft als u onderweg bent. Speciaal voor Honda eigenaren hebben we Honda Assistance, een gratis mobiliteitsservice in heel Europa. Bij onverwachte problemen hoeft u alleen maar even het gratis nummer te bellen. Vraag uw dealer naar de levenslange gratis Honda Assistance. Honda Financiering op maat, flexibel en snel. Raadpleeg uw Honda-dealer.

55 Alle in deze brochure genoemde feiten beantwoorden aan de informatie die ten tijde van de druk beschikbaar was en dienen ter informatie vooraf. Mogelijke kleurafwijkingen van de originele voertuigkleuren zijn het gevolg van druktechnische processen. De afgebeelde producten beantwoorden aan het aanbod voor Nederland. Niet alle modellen zijn vermeld, ga naar uw dealer voor informatie. De in deze catalogus afgebeelde voertuigen zijn ten dele met aanvullende accessoires tegen meerprijs uitgerust en niet alle modelversies zijn in deze catalogus opgenomen. Onder voorbehoud van wijzigingen van technische specificaties en uitrusting. Spreekt u voor de aankoop alle details door met uw Honda-dealer. Honda Nederland Tel.: Gooi mij alstublieft niet weg. Geef me aan een vriend of recycle me. De pulp in dit papier is afkomstig van duurzaam hout geproduceerd op een volledig vernieuwbare basis. Het papier gebruikt in deze brochure is gefabriceerd met gebruikmaking van ECF (Elemental Chlorine Free) pulp.

De nieuwe. Civic Tourer

De nieuwe. Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van het verleden en voor vooruit blijven gaan. Daarom

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

VOORUITSTREVEND EN SPORTIEF

VOORUITSTREVEND EN SPORTIEF CIVIC 5-DEURS 01 : INTRODUCTIE INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 07 DESIGN INTERIEUR 09 TECHNOLOGIE 11 COMFORT INTERIEUR 13 MAGIC SEATS 15 PRESTATIES 17 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 19 VEILIGHEID 23 UW CIVIC 25 ALLE

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Accord. 4-deurs en Tourer

Accord. 4-deurs en Tourer Accord 4-deurs en Tourer The ADVANCED Accord De afgebeelde modellen zijn de 2.2 Executive Tourer in de kleur Graphite Luster Metallic en de 2.2 Executive 4-deurs in de kleur Alabaster Silver Metallic met

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

DREAM DAYS MAART 2015 NIEUW. Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART

DREAM DAYS MAART 2015 NIEUW. Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART DREAM DAYS MAART 2015 ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART NIEUW Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler NIEUWE CIVIC Elk designkenmerk in de nieuwe Civic, van de stoere, heldere

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken?

Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken? DE NIEUWE CIVIC De nieuwe Civic Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken? Bij het ontwikkelen van de nieuwe Civic hadden onze ontwerpers een duidelijke visie: een

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie

INHOUD. Inhoud & Inleiding 01

INHOUD. Inhoud & Inleiding 01 DE NIEUWE CR-V De nieuwe CR-V Inhoud & Inleiding 01 02 INHOUD 03 EXTERIEUR DESIGN 07 INTERIEUR COMFORT 09 INTERIEUR UITRUSTING 11 AUDIO & COMMUNICATIE 13 INTERIEUR RUIMTE 15 ONE-MOTION ACHTERBANK 17 TECHNOLOGIE

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20

M{ZD{ 6 203920_14R1_MAZ6_V2_COVERS.indd 1-3 25/03/2015 11:59:20 M{ZD{ 6 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 2 3 7 6 4 5 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 4 3 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren beschikt over een reeks intelligente

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic.

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic. NL EVOLUTIE IN ACTIE De populairste SUV ter wereld staat liever niet te lang stil. De compleet nieuwe CR-V is verfijnder, functioneler en dynamischer dankzij een wereld aan upgrades en innovaties. De CR-V

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

INHOUD 36 BEKLEDING 37 KLEUREN 39 PAKKETTEN EN OPTIES 43 THE POWER OF DREAMS 01 : INHOUD EN INTRODUCTIE

INHOUD 36 BEKLEDING 37 KLEUREN 39 PAKKETTEN EN OPTIES 43 THE POWER OF DREAMS 01 : INHOUD EN INTRODUCTIE CR-V 01 : INHOUD EN INTRODUCTIE INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 07 UITRUSTING INTERIEUR 09 AUDIO & COMMUNICATIE 11 COMFORT INTERIEUR 13 RUIMTE INTERIEUR 15 TECHNOLOGIE 17 PRESTATIES 19 EFFICIËNTIE 21 VEILIGHEID

Nadere informatie

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC

Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Volvo S60 T6 367pk 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Bijgaande auto leveren wij uit voorraad met 22% bijtelling: Volvo S60 T6 (270kW / 367k) 8-traps Geartronic AWD POLESTAR+ DYNAMIC Rebel Blue.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van

Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van Civic Tourer 01 : INTRODUCTIE 03 DESIGN EXTERIEUR 07 DESIGN INTERIEUR 09 MAGIC SEATS 11 COMFORT INTERIEUR 15 TECHNOLOGIE 19 PRESTATIES 23 VEILIGHEID 25 GEAVANCEERDE VEILIGHEID 27 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ

Nadere informatie

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22

M{ZD{ CX _15R1_CX3_V3_COVERS.indd /05/ :22:22 M{ZD{ CX-3 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we produceren is voorzien van een reeks intelligente

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

DREAM DAYS JUNI 2015 NIEUW ÓÓK OPEN OP ZONDAG 7 JUNI. De nieuwe Honda CR-V 1.6 i-dtec. Nu met 160 pk bi-turbo motor en optionele 9 trapsautomaat.

DREAM DAYS JUNI 2015 NIEUW ÓÓK OPEN OP ZONDAG 7 JUNI. De nieuwe Honda CR-V 1.6 i-dtec. Nu met 160 pk bi-turbo motor en optionele 9 trapsautomaat. DREAM DAYS JUNI 2015 ÓÓK OPEN OP ZONDAG 7 JUNI DE WEG NAAR PERFECTIE IS GRENZELOOS NIEUW De nieuwe Honda CR-V 1.6 i-dtec. Nu met 160 pk bi-turbo motor en optionele 9 trapsautomaat. De nieuwe CR-V is een

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

M{ZD{ 2. Prijzen en uitrusting. per 1 maart 2015

M{ZD{ 2. Prijzen en uitrusting. per 1 maart 2015 M{ZD{ 2 Prijzen en uitrusting per 1 maart 2015 Skyactiv technology de efficiency van rijplezier Bij SKYACTIV Technology draait alles om een laag brandstofverbruik in combinatie met rijplezier. Hierdoor

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

De Jazz wijst u de weg

De Jazz wijst u de weg Jazz Benzine De afgebeelde modellen zijn de 1.4 i-vtec Elegance in de kleur Azure Blue Metallic met als accessoires 16 inch lichtmetalen velgen van het type Cronos, parkeersensoren achter en City Pack

Nadere informatie

M{ZD{ 6 skylease. Prijzen en uitrusting. per 1 januari 2015

M{ZD{ 6 skylease. Prijzen en uitrusting. per 1 januari 2015 M{ZD{ 6 skylease Prijzen en uitrusting per 1 januari 2015 Skyactiv technology de efficiency van rijplezier Mazda bewijst dat de slimste oplossing niet altijd de meest gekozen oplossing is. Mazda s SKYACTIV

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

prijzen & uitrusting per 1 januari 2012 M{zd{ cx-5 business

prijzen & uitrusting per 1 januari 2012 M{zd{ cx-5 business M{zd{ cx-5 business prijzen & uitrusting per 1 januari 2012 M{zd{ CX-5 De eerste crossover met overtuigingskracht Mogen wij u nu de auto van de toekomst presenteren? De Mazda CX-5 is een compacte crossover

Nadere informatie

PRIJSLIJST. 1 november 2016

PRIJSLIJST. 1 november 2016 PRIJSLIJST 1 november 2016 Kentekengewicht Trekgewicht Aandrijflijn & BPM 21% BPM Fiscale waarde* 1.6i Intro Benzine 146 g/km 114 pk 6,3 l/100 km 1360 kg 1200 kg Automaat, All Wheel Drive 15.308 3.215

Nadere informatie

M{zd{6. prijzen & uitrusting. per 22 mei 2013

M{zd{6. prijzen & uitrusting. per 22 mei 2013 M{zd{6 prijzen & uitrusting per 22 mei 2013 SKYACTIV technology: de efficiency van rijplezier Mazda bewijst dat de slimste oplossing niet altijd de meest gekozen oplossing is. Mazda s SKYACTIV TECHNOLOGY

Nadere informatie

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Merk Mercedes-Benz Model S-Klasse Type 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Bouwjaar 2007 Kilometerstand 144.392 km Carrosserie Sedan Transmissie Automaat Brandstof

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving

Mercedes-Benz GLE-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving Mercedes-Benz GLE-Klasse 350 d 4MATIC AMG Aut. GRIJS KENTEKEN! Luchtvering, Panorama, Harman/Kardon, 360 gr. Camera Specificaties Voertuignummer: 1104384 Datum: 07-01-2016 Tellerstand: 131.500 km Brandstof:

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht

Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota Land Cruiser volstrekt uniek. Altijd doelgericht LAND CRUISER D o e l g e r i c h t e k r a c h t. L e g e n d a r i s c h e n a v o n t u u r l i j k Met een off-road historie die meer dan zestig jaar teruggaat, is de inmiddels legendarische Toyota

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie