In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA."

Transcriptie

1 TOELICHTING DATA EXPORT 2017 In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA. BTWNUMMER BTW-nummer, ook wel ondernemingsnummer, is het nummer waaronder de onderneming is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en dient ter identificatie van een BTWplichtige onderneming. Beschikbaar bij Professional, Enterprise en Corporate licentie. BE_KODE Indien ingevuld met BE, betekent dit dat het bedrijf belastingplichtig is. NAAM1 De officiële naam waaronder het bedrijf is ingeschreven bij de KBO. NAAM2 Aanvulling op de handelsnaam waaronder de organisatie aan het economisch en/of maatschappelijke verkeer deelneemt. GESLACHT Geeft het geslacht van de contactpersoon aan. JURVORMNL Geeft de rechtsvorm aan, waaronder de vestiging, vereniging of stichting aan het economische en/of maatschappelijk verkeer deelneemt (in het Nederlands). JURVORMFR Geeft de rechtsvorm aan, waaronder de vestiging, vereniging of stichting aan het economische en/of maatschappelijk verkeer deelneemt (in het Frans). STRAAT_NL De straatnaam van het vestigingsadres (in het Nederlands). STRAAT_FR De straatnaam van het vestigingsadres (in het Frans). HUISNR Het huisnummer van het vestigingsadres.

2 BUS Het postbusnummer van het postadres. POSTCODE De postcode van het correspondentieadres. WOONPL_NL Woonplaats van het correspondentieadres (in het Nederlands). WOONPL_FR Woonplaats van het correspondentieadres (in het Frans). ARRONCODE Arrondissementscode: code van het arrondissement. PROVINCIE De provinciecode behorend bij het correspondentieadres. TAALCODE De code die aangeeft of het betreffende bedrijf en/of contactpersoon Frans- of Nederlandstalig is. NACEBEL Geeft code van de hoofdactiviteit aan die de vestiging, vereniging of stichting ontplooit in het economisch en/of maatschappelijk verkeer volgens de NACE-indeling. RSZ1 Geeft de code van de hoofdactiviteit aan die de vestiging, vereniging of stichting ontplooit in het economisch en/of maatschappelijk verkeer volgens Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). RSZ2 Geeft de code van nevenactiviteit 1 aan die de vestiging, vereniging of stichting ontplooit in het economisch en/of maatschappelijk verkeer volgens Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ). RSZ3 Geeft de code van nevenactiviteit 2 aan die de vestiging, vereniging of stichting ontplooit in het economisch en/of maatschappelijk verkeer volgens Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ).

3 RSZ1_OMS Geeft de aard van hoofdactiviteit aan die de vestiging, vereniging of stichting ontplooit in het economisch en/of maatschappelijk verkeer volgens Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ), voorafgegaan door de code. RSZ2_OMS Geeft de aard van nevenactiviteit 2 aan die de vestiging, vereniging of stichting ontplooit in het economisch en/of maatschappelijk verkeer volgens Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ), voorafgegaan door de code. RSZ3_OMS Geeft de aard van nevenactiviteit 2 aan die de vestiging, vereniging of stichting ontplooit in het economisch en/of maatschappelijk verkeer volgens Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (RSZ), voorafgegaan door de code. TELEFOON Het algemene telefoonnummer van de vestiging. DO_NOT_CAL Deze indicator wordt toegekend aan vestigingen, verenigingen of stichtingen die hebben aangegeven dat hun telefoongegevens niet gebruikt mogen worden ten behoeve van direct marketing activiteiten. FAXNUMMER Het algemene faxnummer van de vestiging. WERKKLASSE De werknemersklasse geeft de economische grootteklasse aan van het totale aantal werkzame personen dat in dienst is. DATUMOPR Datum waarop het bedrijf of de organisatie is opgericht. DTM_JAARR Bevat de datum waarop de laatste jaarrekening is gedeponeerd. OMZET Het totaal aan verkopen van een bedrijf of organisatie. Alleen gevuld als het bedrijf dit ook daadwekelijk in de jaarcijfers publiceert.

4 Het algemene adres van de vestiging. AARD_BEDR Aard bedrijf: in het bestand zijn uitsluitend hoofdzetels opgenomen (code Z). WERKNEMERS Het gemiddelde van het aantal in de jaarcijfers gedeponeerde medewerkers. Dit is echter niet verplicht en heeft geen relatie met de werknemersklasse. BEDIENDEN Een werknemer die administratieve of andere werkzaamheden verricht (geen arbeider). ARBEIDERS Een arbeider is een werknemer die in hoofdzaak handenarbeid verricht. DIRECTIE Directie is een groep personen die met het leiden van een organisatie belast is. WEBSITE Het internetadres (URL) waarop de website van het bedrijf gevonden kan worden. IMPORT Bedrijven aangemerkt met een J importeren goederen uit het buitenland. Bedrijven met een N importeren geen goederen. EXPORT Bedrijven aangemerkt met een J exporteren goederen naar het buitenland. Bedrijven met een N exporteren niet. F001ANAAM Achternaam van de directeur, de persoon die de leiding heeft over een bedrijf of organisatie. F001VNAAM Voornaam van de directeur, de persoon die de leiding heeft over een bedrijf of organisatie. F001SEXE Geslacht van de directeur, de persoon die de leiding heeft over een bedrijf of organisatie.

5 F001TAAL Code die aangeeft welke taal wordt gesproken door de directeur, de persoon die de leiding heeft over een bedrijf of organisatie. F003ANAAM Achternaam van de Zaakvoerder, de bestuurder van een bedrijf of organisatie. F003VNAAM Voornaam van de Zaakvoerder, de bestuurder van een bedrijf of organisatie. F003SEXE Geslacht van de Zaakvoerder, de bestuurder van een bedrijf of organisatie. F003TAAL Code die aangeeft welke taal wordt gesproken door de Zaakvoerder, de bestuurder van een bedrijf of organisatie. F013ANAAM Achternaam van de Verkoop verantwoordelijke, de persoon verantwoordelijk voor verkoop van producten en/of diensten en die leiding geeft aan een team van verkopers (vertegenwoordigers). F013VNAAM Voornaam van de Verkoop verantwoordelijke, de persoon verantwoordelijk voor verkoop van producten en/of diensten en die leiding geeft aan een team van verkopers (vertegenwoordigers). F013SEXE Geslacht van de Verkoop verantwoordelijke, de persoon verantwoordelijk voor verkoop van producten en/of diensten en die leiding geeft aan een team van verkopers (vertegenwoordigers). F013TAAL Code die aangeeft welke taal wordt gesproken door de Verkoop verantwoordelijke, de persoon verantwoordelijk voor verkoop van producten en/of diensten en die leiding geeft aan een team van verkopers (vertegenwoordigers). IND_VERHUIS Indicator verhuisd: geeft een indicatie weer dat een organisatie naar alle waarschijnlijkheid recent is verhuisd (geschat tussen 3 tot 6 maanden). True = ja, False = nee. Beschikbaar i.g.v. Professional, Enterprise en Corporate licentie.

6 IND_BVH Indicator Bedrijven verzamelgebouw: geeft een indicatie weer dat een organisatie is gevestigd in een bedrijven verzamelgebouw, gebaseerd op de vestiging van minimaal 4 bedrijven op hetzelfde vestigingsadres (holdings zijn hierbij uitgesloten). True = ja, False = nee. Beschikbaar i.g.v. Professional, Enterprise en Corporate licentie. LAMB72_X Geolocatie: Coördinaat X volgens Lambert 72, het officiële Belgische coördinatensysteem sinds LAMB72_Y Geolocatie: Coördinaat Y volgens Lambert 72, het officiële Belgische coördinatensysteem sinds ETRS89_X Geolocatie: Coördinaat X volgens ETRS89, dit gegeven is de basis van de definitie van Rijksdriehoekscoördinaten (Europees geodetisch coördinatensysteem vastgelegd in 1989). ETRS89_Y Geolocatie: Coördinaat Y volgens ETRS89, dit gegeven is de basis van de definitie van Rijksdriehoekscoördinaten (Europees geodetisch coördinatensysteem vastgelegd in 1989).

In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA.

In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA. TOELICHTING DATA EXPORT In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA. AHDNR Unieke Ad Hoc Data code voor verificatie. BTWNUMMER BTW-nummer,

Nadere informatie

In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA.

In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA. TOELICHTING DATA EXPORT In onderstaand overzicht vindt u een uitleg van de verschillende elementen in de data export van Ad Hoc Data BVBA. BTWNUMMER (OPTIONEEL, IGV. ADD-ON BTW-NUMMER ) BTW-nummer, ook

Nadere informatie

In onderstaand overzicht vindt u de uitleg over de verschillende elementen in de data-export van Ad Hoc Data.

In onderstaand overzicht vindt u de uitleg over de verschillende elementen in de data-export van Ad Hoc Data. TOELICHTING DATA EXPORT In onderstaand overzicht vindt u de uitleg over de verschillende elementen in de data-export van Ad Hoc Data. DOSSIERNR Dossiernummer: het KvK-nummer waaronder organisatie is ingeschreven

Nadere informatie

Uniek ID-nummer toegekend door Ad Hoc Data aan elk bedrijf of organisatie (voor toepassingen zoals ontdubbelling).

Uniek ID-nummer toegekend door Ad Hoc Data aan elk bedrijf of organisatie (voor toepassingen zoals ontdubbelling). TOELICHTING DATA EXPORT In onderstaand overzicht vind je de uitleg over de verschillende elementen in de data-export van de database van Ad Hoc Data. Deze zijn opgenomen in het Basis- c.q. Pluspakket.

Nadere informatie

In onderstaand overzicht vindt u de uitleg over de verschillende elementen in de data-export van Ad Hoc Data.

In onderstaand overzicht vindt u de uitleg over de verschillende elementen in de data-export van Ad Hoc Data. TOELICHTING DATA EXPORT In onderstaand overzicht vindt u de uitleg over de verschillende elementen in de data-export van Ad Hoc Data. DOSSIERNR (OPTIONEEL IGV. ADD-ON KVK-NR ) Dossiernummer: het nummer

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s)

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s) 1. Uw gegevens Deze gegevens heeft ACM nodig om te bepalen wie de aanvrager is. Met deze gegevens kan ACM efficiënt contact met u als aanvrager opnemen. Let op: Het gaat om de gegevens zoals u momenteel

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1841173 Aanvraagnaam Uw referentiecode Melding LPG omzet Kweekgrasstraat

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC)

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC) Uw gegevens 1. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

AANVRAAG TOT IDENTIFICATIE VAN EEN BTW-EENHEID (formulier 606 A)

AANVRAAG TOT IDENTIFICATIE VAN EEN BTW-EENHEID (formulier 606 A) AANVRAAG TOT IDENTIFICATIE VAN EEN BTW-EENHEID (formulier 606 A) BELANGRIJK In België gevestigde belastingplichtigen die in juridisch opzicht onafhankelijk zijn, maar op financieel, organisatorisch en

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s)

Formulier Nummerbureau: Intrekking nummer(s) Voor u start Via dit formulier kunt u uw eigen nummers opzeggen. 1. Welke situatie is op u van toepassing? * Bedrijf ingeschreven in KvK register Bedrijf ingeschreven in buitenlands handelsregister Particulier

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Internationale signaleringspuntcode (ISPC)

Formulier Nummerbureau: Internationale signaleringspuntcode (ISPC) 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC)

Formulier Nummerbureau: Mobiele netwerkcode (MNC) 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Lekbak op maat - 52538117. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Lekbak op maat - 52538117. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Lekbak op maat - 52538117 Score 68 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 52538117 Bedrijfsnaam Lekbak op maat Adres Hoeksteen 13

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Omgevingsvergunning aanleg Katwijk. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Omgevingsvergunning aanleg Katwijk. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4177515 Aanvraagnaam Uw referentiecode Omgevingsvergunning aanleg Katwijk I.013262.01

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2616121 Aanvraagnaam Uw referentiecode Kgbi Elspeet - verzoek aanpassing

Nadere informatie

Moonen Management Services Holding B.V. - 59085762. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Moonen Management Services Holding B.V. - 59085762. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Moonen Management Services Holding B.V. - 59085762 Score 59 B Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 59085762 Bedrijfsnaam Moonen

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Nummerbureau: Wijziging gegevens nummerhouder

Wijzigingsformulier Nummerbureau: Wijziging gegevens nummerhouder 1. Uw gegevens Deze gegevens heeft ACM nodig om te bepalen wie de aanvrager is. Met deze gegevens kan ACM efficiënt contact met u als aanvrager opnemen. Let op: Het gaat om de gegevens zoals u momenteel

Nadere informatie

Deighton Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Deighton Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Deighton Holding B.V. - 6589969 Score 53 C Limiet,5 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 6589969 Bedrijfsnaam Deighton Holding B.V. Adres Goudse

Nadere informatie

Djaya Hotels B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Djaya Hotels B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Djaya Hotels B.V. - 64453936 Score 55 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 64453936 Bedrijfsnaam Djaya Hotels B.V. Adres Haagweg

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Nummerbureau: Wijziging gegevens nummerhouder

Wijzigingsformulier Nummerbureau: Wijziging gegevens nummerhouder 1. Uw gegevens Deze gegevens heeft ACM nodig om te bepalen wie de aanvrager is. Met deze gegevens kan ACM efficiënt contact met u als aanvrager opnemen. Let op: Het gaat om de gegevens zoals u momenteel

Nadere informatie

Aanvraagformulier 088-bedrijfsnummers

Aanvraagformulier 088-bedrijfsnummers Uw gegevens (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door een particulier: de eigen naam; bij aanvraag door overige instellingen

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode -

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode -

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Hal 24 B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Hal 24 B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Hal 4 B.V. - 68337 Score 36 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 68337 Bedrijfsnaam Hal 4 B.V. Adres De Steiger 4 1351AB ALMERE Safe

Nadere informatie

ABR en Bedrijfsdemografisch Kader. Ruggengraat institutionele statistieken

ABR en Bedrijfsdemografisch Kader. Ruggengraat institutionele statistieken ABR en Bedrijfsdemografisch Kader Ruggengraat institutionele statistieken WWW.CBS.NL 2 Algemeen Bedrijven Register (ABR) Voor wie een ABR? ERB (eigenaar ABR) CONGO Classificatie server SFO Statistisch

Nadere informatie

Aanvraagformulier Nummerreeks

Aanvraagformulier Nummerreeks Uw gegevens (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Nummerreeks

Formulier Nummerbureau: Nummerreeks Uw gegevens 1. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Van de Velde Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Van de Velde Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Van de Velde Holding B.V. - 60770996 Score 53 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60770996 Bedrijfsnaam Van de Velde Holding

Nadere informatie

Online Web Test - 37114873. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Online Web Test - 37114873. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Online Web Test - 37114873 Score 76 A Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 37114873 Bedrijfsnaam Online Web Test Adres Oostslootstraat

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2621489 Aanvraagnaam van ooij Uw referentiecode - Ingediend op 27-10-2016

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Otjespark Heuvelaar 3 Koestraat Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Otjespark Heuvelaar 3 Koestraat Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 13-3-2018 Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3537843 Aanvraagnaam Otjespark

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Wijziging UT-01 Wieringermeer. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Wijziging UT-01 Wieringermeer. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1780575 Aanvraagnaam Wijziging UT-01 Wieringermeer Uw referentiecode

Nadere informatie

Costa Verspaning B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Costa Verspaning B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Costa Verspaning B.V. - 63805553 Score 23 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63805553 Bedrijfsnaam Costa Verspaning B.V. Adres De

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Transitnetwerk signaleringspuntecode (TSPC)

Formulier Nummerbureau: Transitnetwerk signaleringspuntecode (TSPC) 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Dream Big Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Dream Big Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Dream Big Holding B.V. - 68643888 Score 42 C Limiet 1,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 68643888 Bedrijfsnaam Dream Big Holding B.V. Adres

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 773451. Aanvraag ivm Bssa (stortverbod ontheffing) Uw referentiecode 7432

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 773451. Aanvraag ivm Bssa (stortverbod ontheffing) Uw referentiecode 7432 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 773451 Aanvraagnaam Aanvraag ivm Bssa (stortverbod ontheffing) Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding:

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Gerelateerde aanvraag/melding: Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1381521 Aanvraagnaam Uw referentiecode EHP compliance EHP compliance

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: 088-bedrijfsnummers

Formulier Nummerbureau: 088-bedrijfsnummers 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

DWOR Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

DWOR Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee DWOR Holding B.V. - 66509327 Score 57 C Limiet,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 66509327 Bedrijfsnaam DWOR Holding B.V. Adres Oosteinde

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: 088-bedrijfsnummers

Formulier Nummerbureau: 088-bedrijfsnummers Uw gegevens 1. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Worldwide Tailors B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Worldwide Tailors B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Worldwide Tailors B.V. - 66531993 Score 16 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 66531993 Bedrijfsnaam Worldwide Tailors B.V. Adres

Nadere informatie

Bethe Beheer B.V. - 61558400. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Bethe Beheer B.V. - 61558400. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Bethe Beheer B.V. - 61558400 Score 57 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61558400 Bedrijfsnaam Bethe Beheer B.V. Adres Sauerlandstraat

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: 088-bedrijfsnummers

Formulier Nummerbureau: 088-bedrijfsnummers 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

CHATRIOUI B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

CHATRIOUI B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee CHATRIOUI B.V. - 67424503 Score 55 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 67424503 Bedrijfsnaam CHATRIOUI B.V. Adres Andorrastraat

Nadere informatie

Pascale Petiet Franchiseontwikkeling B.V. - 58277021. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Pascale Petiet Franchiseontwikkeling B.V. - 58277021. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee - 58277021 Score 51 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 58277021 Bedrijfsnaam Franchiseontwikkeling B.V. Adres Brusselseweg 800

Nadere informatie

ECO Worldwide B.V. - 62725831. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

ECO Worldwide B.V. - 62725831. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee ECO Worldwide B.V. - 62725831 Score 17 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 62725831 Bedrijfsnaam ECO Worldwide B.V. Adres Paterserf

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 1240325 Aanvraagnaam Uw referentiecode Eijnden,

Nadere informatie

Een aanvraag voor een evenementenvergunning waarvoor ook een omgevingsvergunning nodig is, moet 26 weken van te voren ingediend zijn.

Een aanvraag voor een evenementenvergunning waarvoor ook een omgevingsvergunning nodig is, moet 26 weken van te voren ingediend zijn. Vergunning of melding Voor kleine activiteiten van maximaal 1 dag doet u een melding. Voor evenementen (meer dan 100 deelnemers of langer dan 1 dag) moet u een vergunning vragen. Door de antwoorden die

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 1614887 Aanvraagnaam Uw referentiecode Melding geurreductieplan 150114

Nadere informatie

Stil Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Stil Holding B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Stil Holding B.V. - 68064322 Score 45 C Limiet 1,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 68064322 Bedrijfsnaam Stil Holding B.V. Adres Molenweg

Nadere informatie

Etang de la Breche Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Etang de la Breche Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Etang de la Breche Holding B.V. - 60771402 Score 53 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 60771402 Bedrijfsnaam Etang de la Breche

Nadere informatie

Formulierversie Aanvraaggegevens

Formulierversie Aanvraaggegevens Gegevens bevoegd gezag Gemeente Gouda Referentienummer Datum ontvangst 2011.01 Aanvraaggegevens Aanvraagnummer 223937 Aanvraagnaam Tielweg 5, scholen Uw referentiecode - Ingediend op 21-10-2011 Soort procedure

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2483383 Aanvraagnaam Uw referentiecode Melding Ketel 14 IPKW AP.16.006.1 Ingediend op

Nadere informatie

Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Jenniskens t.h.o.d.n. OAMKB Venray administr. - 63487373 Score 23 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63487373 Bedrijfsnaam Jenniskens

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4084211 Aanvraagnaam Gerjo Nijman Uw referentiecode - Ingediend op 10-12-2018 Soort

Nadere informatie

Lindasmit.com Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Lindasmit.com Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Lindasmit.com - 55677509 Score 70 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 55677509 Bedrijfsnaam Lindasmit.com Adres Harlingerstraatweg

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2762823 Aanvraagnaam Uw referentiecode Aanvraag vervangen kozijnen

Nadere informatie

WAID B.V. - 63595079. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

WAID B.V. - 63595079. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee WAID B.V. - 63595079 Score 51 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63595079 Bedrijfsnaam WAID B.V. Adres Parallelweg 102 1948NM

Nadere informatie

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN

KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN KBO-PUB-NL006-060327 Pagina 1 van 13 KBO - PUBLIC SEARCH OP ACTIEVE ONDERNEMINGEN Aanvraag voor de invoering van gegevens van een ontbrekende onderneming en vestigingseenheid rechtspersoon KBO-PUB-NL006

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: 5-18-abonnee-informatiediensten

Formulier Nummerbureau: 5-18-abonnee-informatiediensten 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode. Ingediend op Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2941751 Aanvraagnaam Uw referentiecode Milieneutrale melding, Wassinkbrinkweg

Nadere informatie

Avenue Haarwerk Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Avenue Haarwerk Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Avenue Haarwerk - 37105165 Score 67 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 37105165 Bedrijfsnaam Avenue Haarwerk Adres Oudegracht

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Ingediende aanvraag/melding. Zaaknummer: Z Hoofd a f d e l i n g P u b l i e k s z a k e n

Aanvraaggegevens. Formulierversie Ingediende aanvraag/melding. Zaaknummer: Z Hoofd a f d e l i n g P u b l i e k s z a k e n Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Zaaknummer: Z14.00254 Aanvraagnummer 1572451 Mij bekend, Hoofd a f d e l i n g P u b l i e k s z a k

Nadere informatie

Cedexis B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Cedexis B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Cedexis B.V. - 63794837 Score 51 C Limiet 1,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 63794837 Bedrijfsnaam Cedexis B.V. Adres Wolfsbossingel

Nadere informatie

AANVRAAG LIDMAATSCHAP

AANVRAAG LIDMAATSCHAP VERENIGING VOOR EXPEDITIE, LOGISTIEK EN GOEDERENBELANGEN VAN ANTWERPEN w.e.b. AANVRAAG LIDMAATSCHAP 2011 VEA Aanvraagformulieren BROUWERSVLIET 33 - BUS 1, 2000 ANTWERPEN 1 +32 (0)3 233 67 86 +32 (0)3 231

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode -

Aanvraaggegevens. Formulierversie Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer - Aanvraagnaam - Uw referentiecode - Ingediend

Nadere informatie

PSYTREC Weert B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

PSYTREC Weert B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee PSYTREC Weert B.V. - 67304869 Score 21 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 67304869 Bedrijfsnaam PSYTREC Weert B.V. Adres Goudse

Nadere informatie

Formulier Nummerbureau: Nummerreeks

Formulier Nummerbureau: Nummerreeks 1. Uw gegevens 2. (Bedrijfs)naam * Bij aanvraag door een bedrijf: de naam volgens de inschrijving bij de Kamer van Koophandel; bij aanvraag door overige instellingen (zoals overheidsinstanties): de officiële

Nadere informatie

Tom van Krimpen Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Tom van Krimpen Holding B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Tom van Krimpen Holding B.V. - 58169393 Score 39 C Limiet 500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 58169393 Bedrijfsnaam

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij besluit van B & W van Leidschendam-Voorburg Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 3563689 Aanvraagnaam

Nadere informatie

KonaCom - 14130948. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

KonaCom - 14130948. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee KonaCom - 430948 Score 52 C Limiet,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 430948 Bedrijfsnaam KonaCom Adres Maasstraat 04 5944CG ARCEN Safe

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer nieuwbouw kantoorruimte milieu. Uw referentiecode

Aanvraaggegevens. Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer nieuwbouw kantoorruimte milieu. Uw referentiecode Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Let op: vul het formulier alstublieft volledig in. Aanvraagnummer 4278089 Aanvraagnaam nieuwbouw kantoorruimte milieu Uw referentiecode

Nadere informatie

DutchQueen - 52034224. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

DutchQueen - 52034224. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee DutchQueen - 52034224 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 52034224 Bedrijfsnaam DutchQueen Adres Mandoline 13 5231DH

Nadere informatie

OTTEMA HANDEL & VERHUUR Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

OTTEMA HANDEL & VERHUUR Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee OTTEMA HANDEL & VERHUUR - 00748 Score 6 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 00748 Bedrijfsnaam OTTEMA HANDEL & VERHUUR Adres

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Uw referentiecode Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4024649 Aanvraagnaam aanvraag wijziging gevels pand Hoftuinplein 1

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 4138303 Aanvraagnaam melding kappen bomen Orveltersluis, Oranjekanaal Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Zonnepanelen Leerlooierij 1, 4651 SM. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Zonnepanelen Leerlooierij 1, 4651 SM. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst BEM1700520 gemeente Steenbergen Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2783128 Aanvraagnaam Zonnepanelen

Nadere informatie

Anders Belicht Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Anders Belicht Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Anders Belicht - 37098560 Score 74 A Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 37098560 Bedrijfsnaam Adres Safe Number

Nadere informatie

A. Mehlbaum thodn OAMKB Bernheze Landerd Uden - 16085477. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

A. Mehlbaum thodn OAMKB Bernheze Landerd Uden - 16085477. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee A. Mehlbaum thodn OAMKB Bernheze Landerd Uden - 16085477 Score 76 A Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 16085477 Bedrijfsnaam A.

Nadere informatie

Monkey Town Den Haag B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Monkey Town Den Haag B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Monkey Town Den Haag B.V. - 61664596 Score 27 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61664596 Bedrijfsnaam Monkey Town Den Haag B.V.

Nadere informatie

CLR Investments Group B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

CLR Investments Group B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee CLR Investments Group B.V. - 58154205 Score 49 C Limiet 500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 58154205 Bedrijfsnaam CLR

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer herinrichting Mgr. C. Veermanlaan. Ingediend op Gefaseerd.

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer herinrichting Mgr. C. Veermanlaan. Ingediend op Gefaseerd. Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Ingediende aanvraag/melding Aanvraagnummer 2716103 Aanvraagnaam herinrichting Mgr. C. Veermanlaan Uw referentiecode

Nadere informatie

Phoen'x Investments B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Phoen'x Investments B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Phoen'x Investments B.V. 62219642 Score E Limiet Aankoop limiet Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen geen score jaarverslagen te oud Samenvatting KvKnummer 62219642 Bedrijfsnaam Phoen'x

Nadere informatie

Slim opgewekt Duurzaamheidsfonds B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Slim opgewekt Duurzaamheidsfonds B.V Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Slim opgewekt Duurzaamheidsfonds B.V. - 6963875 Score - E Limiet - Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance nee Trend indicator Trend van aanvragen geen score - jaarverslagen te oud Samenvatting

Nadere informatie

Paritair leercomité voor het hotelbedrijf

Paritair leercomité voor het hotelbedrijf Paritair leercomité voor het hotelbedrijf AANVRAAG TOT ERKENNING als patroon en/of als opleidingsverantwoordelijke in het kader van het leerlingstelsel voor werknemersberoepen Terug te sturen naar het

Nadere informatie

Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Mayra Klassieke Homeopathie - 01134388 Score 73 B Limiet 4,500 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 01134388 Bedrijfsnaam Mayra Klassieke Homeopathie

Nadere informatie

Q architectuur - 61028541. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Q architectuur - 61028541. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Q architectuur - 61028541 Score 25 D Limiet 0 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 61028541 Bedrijfsnaam Q architectuur Adres Gageldonkseweg

Nadere informatie

Karma s Garagebedrijf en Autohandel Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Karma s Garagebedrijf en Autohandel Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Karma s Garagebedrijf en Autohandel - 01162151 Score 48 C Limiet 1,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 01162151 Bedrijfsnaam Karma s Garagebedrijf

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Behorend bij besluit: OLO3520079 Datum: 05 februari 2019 Namens het College van B&W van de gemeente Woerden: Datum ontvangst Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Annie van Hattemstraat 15. Uw referentiecode 1658

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraagnaam Annie van Hattemstraat 15. Uw referentiecode 1658 Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2682861 Aanvraagnaam Annie van Hattemstraat 15 Uw referentiecode 1658

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2037787. Ingediend op 30-10-2015. Gefaseerd

Aanvraaggegevens. Ingediende aanvraag/melding. Aanvraagnummer 2037787. Ingediend op 30-10-2015. Gefaseerd Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Behoort bij besluit van Burgem eester en Wethouders d a t u m : 5 november 2015 r eg.n r. : Z-HZ_WABO-2015-02915 b esl u i t : Toegekend Nam ens

Nadere informatie

Steen voor Iedereen B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Steen voor Iedereen B.V. Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Steen voor Iedereen B.V. - 66437415 Score 63 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 66437415 Bedrijfsnaam Steen voor Iedereen B.V.

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag bouw Hoge Rijndijk 278A. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Aanvraag bouw Hoge Rijndijk 278A. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1767421 Aanvraagnaam Aanvraag bouw Hoge Rijndijk 278A Uw referentiecode

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Wijziging gegevens nummerhouder

Wijzigingsformulier Wijziging gegevens nummerhouder Uw gegevens Deze gegevens heeft ACM nodig om te bepalen wie de aanvrager is. Met deze gegevens kan ACM efficiënt contact met u als aanvrager opnemen. Let op: Het gaat om de gegevens zoals u momenteel bij

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Ingediend op Gefaseerd. Blokkerende onderdelen weglaten Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2257525 Aanvraagnaam verlenging bouwvergunning huisvuil overslagloods

Nadere informatie

Republic Dutch Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee

Republic Dutch Failliet of Surseance. Status. Actief. Actief. nee Republic Dutch - 52772942 Score 62 B Limiet 3,000 Aankoop limiet - Status Actief Failliet of Surseance Trend van aanvragen Samenvatting KvK-nummer 52772942 Bedrijfsnaam Republic Dutch Adres Oudegracht

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer melding Zeeasterweg 40 Lelystad. Uw referentiecode eural

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer melding Zeeasterweg 40 Lelystad. Uw referentiecode eural Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 2178325 Aanvraagnaam melding Zeeasterweg 40 Lelystad Uw referentiecode

Nadere informatie

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Plaatsen markiezen Korte Mare 34B. Ingediend op

Aanvraaggegevens. Publiceerbare aanvraag/melding. Aanvraagnummer Plaatsen markiezen Korte Mare 34B. Ingediend op Gegevens bevoegd gezag Referentienummer Datum ontvangst Formulierversie Aanvraaggegevens Publiceerbare aanvraag/melding Aanvraagnummer 1907759 Aanvraagnaam Plaatsen markiezen Korte Mare 34B Uw referentiecode

Nadere informatie