Cecieleke. Inhoud. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 36 e Jaargang nr 3 Zaterdag 1 Juli Beste lezer, Cecieleke

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cecieleke. Inhoud. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 36 e Jaargang nr 3 Zaterdag 1 Juli Beste lezer, Cecieleke"

Transcriptie

1 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 36 e Jaargang nr 3 Zaterdag 1 Juli 2017 _ Beste lezer, Hier voor jullie ligt de laatste editie van het Cecieleke van dit seizoen. Inhoud Cecieleke Processie Camillus Vanwege de vele activiteiten de laatste weken iets later dan jullie gewend zijn maar daarom extra dik. Dodenherdenking Concert Hemeo 21 Mei Als commissie wensen wij jullie veel leesplezier en een fijne vakantie. Jeugdorkest HeMeO in nieuwe outfit. Rabo clubkas campagne Jan Linders Aardbeienactie 25 Jaar Cafe DE SCHUUR Communicanten 2017 De fanfare op TV! Concert Nunhem Met "VOCES VOCALES" naar de kathedraal Sinfonica Cathedrale Fietsdriedaagse Herten Julianapleinconcert 2017 Onderhoud instrumenten tijden vakantie

2 Cecieleke De zomer nadert en met de prachtige tropische temperaturen van afgelopen weken begint het langzaam te kriebelen. Maar voordat de zomerstop ook voor onze muzikanten begint, blikken we nog terug op het afgelopen seizoen. Rondgangen door het dorp, serenades, communicanten inhalen en de processie, het Jeugdkamp, de potgrondactie, noem het maar op. De fanfare en haar leden hebben zich geweldig ingezet om er een prachtig, muzikaal seizoen van te maken. Het hoogtepunt is echter vrij recent: Sinfonica Cathedrale. Wat een bijzonder project en wat een bijzondere locatie. Er zijn nieuwe samenwerkingen ontstaan en de fanfare heeft zich van haar beste kant laten zien in de Remunjse Binnenstad! Het was een plezier om telkens dit blad te vullen met alle projecten, activiteiten, foto s en andere bijdragen van onze leden. Voor nu: rust lekker uit, geniet na van dit seizoen en bereid je voor, want voordat je het weet trekken we naar het Sauerland op concertreis! Processie Camillus Op zondag 23 april werden een twintigtal muzikanten van verschillende verenigingen gevraagd om de processietocht van verpleeghuis Camillus te begeleiden. Rond de middag werd de muziek uitgedeeld en doorgespeeld. Vervolgend werd in de hal gewacht tot de kerkdienst gedaan was. Er werd zacht geneuriet toen het koor "ut kapelke" zong, waar een jonge muzikant nog een muzikale bijdrage leverde door een bekken te laten vallen. De tocht trok van Camillus tot de zorgwoningen van de Camillianen. Het zou de laatste processie van Camillus zijn geweest, daar het verpleeghuis aan het krimpen is. Spijtig. Het muzikale optreden werd zeer gewaardeerd. Dodenherdenking Op 4 mei was de fanfare aanwezig bij de jaarlijkse dodenherdenking bij het oorlogsmonument aan de Putkamp. Een moment waarop traditiegetrouw wordt stilgestaan bij de Hertense slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog. Telkens weer blijft dit een indrukwekkend moment, waarbij het onvoorstelbaar is hoe het voor de Hertense gemeenschap moet zijn geweest om in de oorlogsjaren zoveel leed te hebben moeten doorstaan. Concert Hemeo 21 Mei Wij zijn Ruby en Renée, en wij spelen allebei bugel. Wij willen iets schrijven over ons concert in de eci. Wij jeugdfanfare hemeo hebben de liedjes gespeeld: Eci-tune Starting up Controle al-delet Give me some grove Pirates overture De eci-tune hebben we gespeeld samen met de jeugdfanfare van Leeuwen en de jeugdharmonie van Melick. We vonden de liedjes heel erg leuk! En Jan van Cruchten onze dirigent deed het ook heel goed. Er komen soms ook grotere jeugdleden om te helpen bij concerten dat vinden wij fijn en super gezellig! Hemeo ziet er altijd mooi uit met een donkere broek en witte bloes. En nog bedankt Joes,Sanne en Ivo voor de leuke filmpjes. Er was een hele grote zaal en hij was vol met publiek, dat vonden wij erg leuk!!! Wij vonden het heel leuk om dit verhaaltje te schrijven.

3 Muzikale groetjes van Ruby en Renée Jeugdorkest HeMeO in nieuwe outfit. In de Opleidingscommissie is al eens eerder het idee geopperd om de leden van het jeugdorkest te voorzien van outfit. Jacqueline Reijnders en Chantal Halmans zijn met dit idee aan de slag gegaan en hebben informatie ingewonnen. Zij vonden bij MTR Indoor Outdoor Signing in Herten een leverancier die meedacht met hun wensen en hun advies gaf. Een blauwdruk werd gemaakt en goedgekeurd. Vervolgens moesten de aantallen en de maten doorgegeven worden. Ook dit hebben de genoemde dames opgepakt. Op vrijdag 16 juni jl. stond de afsluiting van het muziekproject van de BS de Stapsteen op het programma. Hier werd het jeugdorkest in de nieuwe outfit gepresenteerd. Een blauw poloshirt met op de rug het logo van het jeugdorkest Musica HEMEO. Deze outfit is voor een belangrijk deel voor sponsoring tot stand gekomen. Hierbij dan ook dank aan Coffee Fresh Beaumont en MTR Indoor Outdoor Signing voor hun bijdrage in de aanschaf van deze poloshirts.

4 Rabo clubkas campagne Ook dit jaar heeft de fanfare de nodige stemmen gekregen in de Rabo Clubkas campagne. Dit heeft geresulteerd in een mooie sponsoring vanuit de Rabobank. Hierbij willen wij alle leden van de Rabobank die ons hun stem hebben gegeven hartelijk danken voor hun steun.

5 Ingezonden brief

6 Jan Linders Aardbeienactie Er is een week lang geld ingezameld met de aardbeienverkoop bij Jan Linders Herten. Het weer werkte mee en de smaak was voortreffelijk. Één bakje was vaak niet genoeg; er zijn er meer dan 1000 verkocht! Op vrijdag, zaterdag en zondag werden de aardbeien de winkelkarretjes ingepraat door ons promotieteam Marion Janssen, Roger Frencken, Rose-Mary Cortenraad, Véronique Coelen, Miriam en Mirella Dohmen en Marianne Sanders. 25 Jaar Cafe DE SCHUUR Ons 2e repetitielokaal vierde zaterdag 3 juni feest. Uitbaters Huub en Francie Fonteyn vierden dat ze 25 jaar geleden de sleuteloverdracht hebben gehad van cafe-zaal "de schuur" Omdat we onze ceciliafeesten en carnavalsactiviteiten hier beleefden, konden we zo n uitnodiging niet weigeren. En wat is er mis met een Fonteyn waar bier, fris en koffie uit komt? Na de repetitie werd dus door een groepje dorstige muzikanten naar Merum getrokken. Het was er gezellig druk. Er was een band waarbij ogen en oren geamuseerd werden. Na het nuttigen van wat glaasjes (gerste)nat ging ieder zijn eigen weg. Huub en Francie, Hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum, en ga vooral zo door!!!! Communicanten 2017 Op zondag 28 mei verzorgden we de begeleiding van de communicanten vanuit de basisschool de Stapsteen naar de kerk. Dit jaar waren de weergoden de communicanten helaas wat minder goed gestemd en was het snel doormarcheren om te voorkomen dat iedereen een nat pak opliep.

7 Na de mis was het gelukkig droog en hebben we buiten de poort nog een mooie serenade kunnen brengen. De fanfare op TV! In aanloop naar ons Sinfonica Cathedrale concert zag u overal in Herten en omstreken onze posters en reclame opduiken. Behalve in de lokale weekbladen kwamen we zelfs op TV. Tijdens het begeleiden van de communicanten heeft Olaf Simons van TV11 ons gefilmd en een interview opgenomen met Thijs van Lier over het Sinfonica Cathedrale concert.

8 Ook tijdens de repetities samen met het koor Voces Vocales in Geleen zijn door TV11 tvopnames gemaakt. Deze opnames waren afgelopen weken te zien via Ziggo kanaal 46 of Verder waren Leon Piels en Thijs van Lier te gast bij Spek mit Eieren (Omroep Roerdalen) en bij RTV ter promotie van Sinfonica Cathedrale. Dus mocht u nog een ervaren omroeper zoeken Concert Nunhem Op zaterdagavond 10 juni heeft fanfare Sint Cecilia een mooi concert gegeven in Nunhem. De avond begon om 19:30 met muziekvereniging Nunhem, gevolgd door harmonie Philomena met het concoursprogramma en als laatste speelde de fanfare. Het was het try-out concert voor Sinfonica Cathedrale. De zaal was goed gevuld, ondanks het mooie weer buiten, waren alle tafeltjes in de sporthal/gemeenschapshuis van Nunhem gevuld. Het repertoire viel goed in de smaak, vooral het stuk Dichter und Bauer werd beloond met luid applaus en gejuich. Er zijn nog een aantal puntjes die op de i worden gezet de komende weken en dan zijn we helemaal klaar voor het grote concert in de kathedraal op 25 juni. Met "VOCES VOCALES" naar de kathedraal Maandag 12 en 19 juni waren we te gast in het repetitielokaal van gemengd koor "Voces vocales" uit Geleen. Deze zangers en zangeressen gaan samen met onze fanfare twee muziekwerken uitvoeren tijdens "Sinfonica cathedrale". Beide dirigenten namen een muziekstuk voor hun rekening. Er werd genoten van de krachtige, zuivere stemmen van de koorleden. Tevens was er een soliste aanwezig met een stem waar menig muzikant(e) jaloers op kan zijn!! Onze gastdirigent (Peter Eijkenboom, koordirigent red.) stond voor ons te zwaaien, alsof hij ons vaker geeft gedirigeerd. De samenwerking klopte gewoon. Daardoor was de repetitie vrij kort. Dit geheel zal "Sinfonica cathedrale" tot een muzikaal hoogtepunt leiden.

9 Sinfonica Cathedrale Op zondag 25 juni 2017 heeft fanfare Sint Cecilia een prachtig concert gegeven in de kathedraal te Roermond in samenwerking met Philharmonie Zuid Nederland. Het heeft de nodige uurtjes aan voorbereiding gekost en de commissie is er maanden mee bezig geweest om dit grote project te organiseren. Ook is er maanden gerepeteerd onder de deskundige leiding van René Schrader. Het repertoire werd zorgvuldig samengesteld en tot in de puntjes gerepeteerd en het resultaat was fenomenaal. Aan alles was gedacht door de commissie! Niets werd aan het toeval over gelaten. De samenwerking met de rotary club zorgde voor een weekend vol gezelligheid. Welkomswoord door voorzitters Fanfare en Rotaryclub tijdens de brunch. De verbinding in twee evenementen werd gezocht waardoor de mogelijkheid was om op zondagmiddag deel te nemen aan een heerlijke brunch bij Pancakes en more van Oolderhof. Vervolgens werden de gasten per boot naar de kathedraal gebracht waar ze konden genieten van de prachtige klanken van de beide orkesten. Rond 16:00 uur kwamen de eerste mensen de kathedraal binnen. Mainstreet brass zorgde voor sfeervolle klanken waardoor het publiek al meteen in de stemming kon komen. Gemoedelijk nam iedereen plaats vol verwachting van het optreden van beide orkesten.

10 Stipt om 17 uur begon het concert met het repertoire van fanfare Sint Cecilia. Het was een gevarieerd programma met afwisseling tussen een echt fanfare klankwerk summon the hero s, carmina burina, passodoble, argentijnse tango libertango, dichter und bauer ( een klassier die niet mocht ontbreken) en de twee prachtige werken samen met het koor voces vocales werd King of all glorie gespeeld en the exodus song. Het koor Voces Vocales uit Geleen zong geweldig en mengde goed met de fanfare.

11 Na de pauze speelde Philharmonie Zuid Nederland een prachtig klassiek repertoire waar de hele kathedraal zichtbaar van genoot. Dirigent Jan Cober van Philharmonie Zuid Nederland De reacties na het concert waren allen positief en bijzonder. Een dame kwam speciaal kijken naar de Philharmonie maar was aangenaam verrast door de klank en kwaliteit van de fanfare. Een andere dame vroeg na afloop of ze vaker naar onze concerten mocht komen kijken en een derde heer gaf aan dat dit concert uniek was, iedereen had een glimlach op het gezicht. Wij danken de commissie voor al het harde werk en al onze leden bestuur en dirigent voor de inzet. Het was een geweldige project!

12 Fietsdriedaagse Herten Op 28, 29 en 30 juni 2017 organiseerden de dames van damescomité Ceciel haar jaarlijkse fietsdriedaagse. De tochten startten elke dag vanaf Supermarkt Jan Linders, in Herten. De tochten eindigden traditioneel elke dag bij café Josje (café Hendrikx) aan het Julianaplein in Herten. Ook dit jaar was het een groot succes. Even bijtanken bij de controle post Julianapleinconcert 2017 Sinds jaren organiseert Fanfare Sint Cecilia voor het zomerreces het Juliana-pleinconcert ism Café Hendrikx. Deze muzikale happening met medewerking van Hertense culturele verenigingen vindt normaal plaats het laatste weekend vóór de laatste schoolweek. Omdat dit jaar in dat betreffende weekend de Kragtenloop rondom het Julianaplein wordt georganiseerd en andere weekenden geen geschikt alternatief bleken te bieden, is besloten om dit jaar geen Julianapleinconcert te organiseren. In 2018 zal, echter in een andere en bredere opzet, het Julianapleinconcert wederom door fanfare St Cecilia Herten worden georganiseerd. Hierover informeren wij u tzt graag meer.

13 Onderhoud instrumenten tijden vakantie Krijgt je instrument ook vakantie? Prepareer je muziekinstrument dan op de juiste manier zodat het na de vakantie weer bespeeld kan worden. Onderstaand geldt alleen voor de koperinstrumenten!!: Neem de ventielen er één voor één uit het instrument. Droog deze af. Controleer of in ieder ventiel een cijfer ingeslagen is (1, 2 of 3). Wikkel de ventiel in een stuk keukenrol. Dit is ter bescherming van de ventielen. Mocht er geen cijfer op de ventielen staan zijn schrijf dan op het stuk keukenrol het nr zodat je straks weet waar welke ventiel gezeten heeft. Haal ook de pompen (mits deze te verwijderen zijn) en veeg het vet af. Nu je het instrument toch uit elkaar hebt liggen is dit een moment om het instrument met water door te spoelen of in een bad met badedas (of iets dergelijks) leggen. Nadien het instrument goed doorspoelen. Dit geldt natuurlijk ook voor het mondstuk. Maak de buitenkant met een doek droog. Leg het instrument weer in het koffer of gig-bag. Zodra je weer wilt gaan oefenen zul je bij het in elkaar zetten de ventielen moeten oliën en in de juiste volgorde terug moeten zetten. De pompen kun je weer invetten en weer terug plaatsen. Ga er vooral zelf niet aan sleutelen. Voor de saxofoon geldt: Zorg dat het instrument van binnen droog is. Het meeste vocht verzameld zich onder in de bocht van de beker. Door het instrument voorzichtig om te keren loopt het water uit de beker. Verwijder je niet het water dan zal vanuit de binnenzijde het water op de polsters lopen. Deze zullen hierdoor vuil en hard worden waardoor ze niet meer afdichten. Het mondstuk kan schoongemaakt worden met een zeemleren lapje of een schone zakdoek. Hier geldt zeker, ga er vooral zelf niet aan sleutelen. Mochten er problemen zijn dan kun je contact opnemen met Jo Hendrikx of Wim Bremmers. Repetitietijden en Afmelden repetities De repetitie van het grote fanfare orkest vindt plaats iedere zaterdag van 18:00 20:15 uur. Afmelden bij Hans van Herten ( , secretariaat@ceciliaherten.nl) De repetitie van het jeugdorkest HeMeO vindt plaats iedere vrijdag van 18:30 19:30 uur. De instroomgroep heeft repetitie iedere zaterdag van 17:00 17:45. Afmelden bij Jan van Cruchten (319388, jan.vancruchten@kpn.com). Alle repetities vinden plaats in de wijkaccommodatie Herteheym. Redactie Cecieleke De redactie wordt gevormd door Nicole en Fabienne Sanders, Roger Frencken, Wim Vossen, Maruschka en Roger de Bruijn.

14 Verjaardagskalender Juli -Augustus Milou Cruijsberg Laura Cruijsberg Stef van Herten Ivo Berben Thijs van Lier Ralf Timmermans Janik Hoebers Remon Sevriens Linda den Holder Rose Marie Cortenraad Rosemarijn Heijens Meggie Janssen Meike Helgers Hans Jacobs Hilda Puts Arjen Tegels Elly Helwegen Jos Puts Hans van Herten Lars Cruijsberg Imke van Bijnen Loes Aendekerk

15 Met dank aan onze sponsoren:

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 CECIELEKE Het jaar 2015 nadert zijn einde. De Kerstdagen staan voor de deur en daarmee een stuk gezelligheid.

Nadere informatie

Cecieleke. Inhoud van deze Cecieleke editie: Noteer alvast in uw agenda zondag 25 juni. Belangrijke datums

Cecieleke. Inhoud van deze Cecieleke editie: Noteer alvast in uw agenda zondag 25 juni. Belangrijke datums Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 36 e Jaargang nr 1 Zaterdag 4 Februari 2017 Noteer alvast in uw agenda zondag 25 juni. Op deze zondag verzorgt Fanfare St. Cecilia Herten vanaf 17.00

Nadere informatie

Cecieleke. Inhoud. Agenda. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 36 e Jaargang nr 5 Zaterdag 16 December Beste Lezer,

Cecieleke. Inhoud. Agenda. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 36 e Jaargang nr 5 Zaterdag 16 December Beste Lezer, Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 36 e Jaargang nr 5 Zaterdag 16 December 2017 _ Beste Lezer, Voor jullie ligt de kerst editie. Bij het samenstellen van het Cecieleke is het voor de redactie

Nadere informatie

Cecieleke CECIELEKE MAESTRO REMUNJ 2014. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 33 e jaargang nr. 5 17 mei 2014

Cecieleke CECIELEKE MAESTRO REMUNJ 2014. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 33 e jaargang nr. 5 17 mei 2014 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 33 e jaargang nr. 5 17 mei 2014 CECIELEKE Een vereniging wordt gevormd door leden, opgericht om een bepaald doel na te streven. Bij een fanfare is dat

Nadere informatie

Cecieleke. Inhoud. Oproep Jeugdkamp. Agenda. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 37 e Jaargang nr 1 Zaterdag 24 februari 2018

Cecieleke. Inhoud. Oproep Jeugdkamp. Agenda. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 37 e Jaargang nr 1 Zaterdag 24 februari 2018 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 37 e Jaargang nr 1 Zaterdag 24 februari 2018 _ Oproep Jeugdkamp De voorbereidingen zijn volop aan de gang om er weer een fantastisch jeugdkamp van te

Nadere informatie

Cecieleke CECIELEKE ZOMERCONCERT WISSELING VAN DE WACHT BIJ DE REDACTIE

Cecieleke CECIELEKE ZOMERCONCERT WISSELING VAN DE WACHT BIJ DE REDACTIE Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 35 e jaargang nr. 5 zaterdag 9 Juli 2016 CECIELEKE Wat een jaar! Aan het eind van dit muzikale seizoen kunnen we terugkijken wat we allemaal hebben bereikt.

Nadere informatie

Cecieleke CECIELEKE JEUGDKAMP. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 35 e jaargang nr. 3 zaterdag 16 april 2016

Cecieleke CECIELEKE JEUGDKAMP. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 35 e jaargang nr. 3 zaterdag 16 april 2016 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 35 e jaargang nr. 3 zaterdag 16 april 2016 CECIELEKE Ons eerste concert in het voorjaar ligt achter ons. Een concert waarvan u een uitgebreider relaas

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L)

I N F O R M A T I E BO E K J E JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L) I N F O R M A T I E BO E K J E 2017-2018 JEUGDORKEST Gemeente Bergen (L) WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van de gemeente Bergen. Het doet ons heel veel plezier dat je bij ons

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST. Fanfare Les Montagnards

I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST. Fanfare Les Montagnards I N F O R M A T I E BO E K J E 2014 JEUGDORKEST Fanfare Les Montagnards www.lesmontagnards.nl Bergen, Limburg WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van Fanfare Les Montagnards. Het

Nadere informatie

I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen

I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen I N F O R M A T I E BO E K J E 2015 JEUGDORKEST Gemeente Bergen Bergen, Limburg WELKOM Hartelijk welkom als nieuw lid van het jeugdorkest van de gemeente Bergen. Het doet ons heel veel plezier dat je bij

Nadere informatie

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Foto s Susanne van Bommel Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Afgelopen zaterdag, 5 januari, vond het nieuwjaarsconcert plaats, gedirigeerd door onze nieuwe regisseur Robbert-Paul

Nadere informatie

16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Intocht Sinterklaas 13 november a.s.

16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Intocht Sinterklaas 13 november a.s. 16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Het muziekjaar 2016-2017 is lekker op stoom. We hebben in de afgelopen weken twee mooie concerten verzorgd. Op zondag 25 september speelden onze slagwerkgroepen

Nadere informatie

Cecieleke CECIELEKE ACTIE RABOBANK FIETS DRIEDAAGSE HERTEN. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 35 e jaargang nr. 6 zaterdag 1 oktober 2016

Cecieleke CECIELEKE ACTIE RABOBANK FIETS DRIEDAAGSE HERTEN. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 35 e jaargang nr. 6 zaterdag 1 oktober 2016 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 35 e jaargang nr. 6 zaterdag 1 oktober 2016 CECIELEKE Een nieuw muzikaal seizoen vraagt om andere nieuwe dingen. Zo is er een nieuwe bezetting binnen

Nadere informatie

Jeugdorkest en slagwerkgroep

Jeugdorkest en slagwerkgroep Jeugdorkest en slagwerkgroep INFORMATIEBOEKJE 1 Inhoudsopgave 1. Van het bestuur... 3 2. Afdeling Jeugdzaken en Opleiding... 4 3. Programma... 5 4. Dirigent jeugdorkest... 6 5. Dirigent jeugdslagwerkgroep...

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com. t Dreeske. April 2014.

Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com. t Dreeske. April 2014. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com t Dreeske April 2014 Activiteiten Koningsdag Schutterij Melick bondsschuttersfeest Schutterij Koningsvogelschieten

Nadere informatie

Jeugdfanfare en slagwerkgroep

Jeugdfanfare en slagwerkgroep Jeugdfanfare en slagwerkgroep INFORMATIEBOEKJE 1 1. Inhoudsopgave 2. Voorzitter fanfare St. Nicasius 3 3. Afdeling jeugdzaken en opleiding 4 4. Dirigent jeugdorkest 6 5. Dirigent jeugdslagwerkgroep 7 Repetitie

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

Evita Huskens Idee? Kom ermee!: Nicolle Delissen

Evita Huskens Idee? Kom ermee!: Nicolle Delissen Idee? Kom ermee!: Evita Huskens Nicolle Delissen Peronevita@hotmail.com Nicolledelissen@planet.nl Extra Repetities Concours Bij onze aanmelding voor de Nederlandse Kampioenschappen heeft Paul aangegeven

Nadere informatie

27 december 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter Serenades Koninklijke Onderscheiding eerder bekend

27 december 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter Serenades Koninklijke Onderscheiding eerder bekend 27 december 2014 Agenda - reminder 30 december 2014 Extra repetitie harmonieorkest 20.00 uur 4 januari 2015 Nieuwjaarsconcert harmonieorkest in Nia Domo Boekel met Eendracht Maakt Macht 11.30 uur 17 januari

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 155 juli 2017 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon 26 juli 2015 Agenda - reminder 27 augustus 2015 Eerste repetitie harmonieorkest 20.00 uur 27 augustus 2015 Start kaartverkoop Proms 31 augustus 2015 Eerste repetitie jeugd slagwerkgroep 19.30 uur 31 augustus

Nadere informatie

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten

Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Reacties van cliënten en medewerkers op een bezoek van Erato muzikanten Wat een prachtige dag! Dat is slechts één van de vele positieve reacties van cliënten en medewerkers van De Zorggroep over diverse

Nadere informatie

werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van

werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van werkboekje voorbereiding op het HaFa-schoolconcert 2019 in CKB Theaterzaal dit boekje is van Hoe was het vroeger? werkblad 1 Heel vroeger maakten de mensen muziek met het instrument wat je altijd bij je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR

NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR NIEUWSBRIEF van het ROSMALENS MANNENKOOR Nr. 6 mei 2016 21 EN 22 MEI: UITWISSELINGSWEEKEND Leuvens koor Blij Rondeel brengt muzikaal tegenbezoek In mei 2013 beleefde het Rosmalens Mannenkoor een ontspannen

Nadere informatie

t Dreeske december 2014 Activiteiten

t Dreeske december 2014 Activiteiten Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Ernst nicolledelissen@gmail.com t Dreeske december 2014 Activiteiten Opluisteren Heilige Mis 25 december 2014 Opluisteren carnavalsmis/tore

Nadere informatie

Taptoe Middelkoop Duiven

Taptoe Middelkoop Duiven Onze doelstelling Ons doel is zo veel mogelijk mensen te laten genieten van een unieke outdoor show waarin marsmuziek, moderne- en klassieke muziek in al haar veelzijdigheid worden gepresenteerd en waarin

Nadere informatie

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout

Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout Welkom bij kinderboerderij de Rekerhout OKTOBER 2018 Inhoud Warm! Bloemen Plus wandel4daagse Rabobank fietstocht Eendenvijver Warm en droog Resto van Harte Wespen Onderhoud bomen Onderhoud boerderij Foto

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Delissen t Dreeske. Februari 2014.

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Delissen t Dreeske. Februari 2014. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@gmail.com t Dreeske Februari 2014 Activiteiten Carnavalsoptocht 02 maart Algemene ledenvergadering 21 maart Presentatiedienst

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

jaargang 3, no 7, november/december 17

jaargang 3, no 7, november/december 17 + jaargang 3, no 7, november/december 17 samenstelling: Jan van der Maarel In memoriam: Ronald Luyten, president Genootschap Ludo Claessen strooide als jurylid weer voor elk wat wils op papier tijdens

Nadere informatie

Namens de dorpsraad heette Joop Krant een ieder welkom met de volgende woorden.

Namens de dorpsraad heette Joop Krant een ieder welkom met de volgende woorden. Met het realiseren van een oorlogsmonumentje op het plein voor de kerk heeft Maashees ook een plek gekregen waar nu jaar jaarlijkse een dodenherdenking op de avond van 4 mei zal worden gehouden. Voor deze

Nadere informatie

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief

Tweemaandelijkse Nieuwsbrief !"#$%&'("#)**! Tweemaandelijkse Nieuwsbrief +%,-.!/'!-)%#!#0122#,!3%'3!*#0!)%4*0%'3!511)-#'672!72!*#0!8)770$1'-9! *0!7;!,=13?#)6%',0)+;#'0#'@!2+2%0#),@! 47'4#)0!;#0##'!'11)!7',!'%#+?#!=7611=9!!

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Aan: Vrienden van Lignum U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u belangstelling heeft getoond in Lignum. Als u deze gratis digitale nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, kijk dan

Nadere informatie

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: "Met vlag en wimpel" is het orgaan van buurtvereniging "DE ORANJEHOEK". Het blad wordt gratis toegezonden aan de leden van de vereniging. De contributie bedraagt

Nadere informatie

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019

55e JAARGANG NO.23 vrijdag 5 juli 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Federatie Nieuws. Van de voorzitter. Beste leden van de Federatie,

Federatie Nieuws. Van de voorzitter. Beste leden van de Federatie, 1 mei 2017 Jaargang 1, nr. 3 Federatie Nieuws Wist je dat Er een website is van de Federatie! www.federatiehengelo.nl Neem snel een kijkje voor nieuwtjes, verenigingen en nog veel meer.!! The Armed Man

Nadere informatie

Boek 3 Oktober.indd 1 5-10-2015 13:10:30

Boek 3 Oktober.indd 1 5-10-2015 13:10:30 Boek 3 Oktober.indd 1 5-10-2015 13:10:30 inhoud Colofon T Stukske Jaargang 28 Nummer 3 Oktober 2015 Verschijnt viermaal per jaar Uitgave stichting T stuk Zundert Redactie Demis van Loenhout Francois van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Februari Beste allemaal,

NIEUWSBRIEF. Februari Beste allemaal, NIEUWSBRIEF Februari 2018 Beste allemaal, De tweede griepgolf kreeg me dit jaar ook te pakken en dus maar eens goed uitzieken want anders kan het heel hardnekkig zijn. Een voordeel is even binnen blijven

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Wat komen gaat : Zaterdag 10 december groot herfstconcert in G.C. Colomba. deuren 19 uur, aanvang 20 uur. Zaal en voorverkoop 10.

Wat komen gaat : Zaterdag 10 december groot herfstconcert in G.C. Colomba. deuren 19 uur, aanvang 20 uur. Zaal en voorverkoop 10. 2 Beste vrienden Na deze prachtige nazomer hebben we zeker voldoende energie kunnen tappen om de komende winter met een gerust gemoed aan te kunnen. En als we het gezegde in acht nemen dat wanneer er veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 14.00 15.00 Optreden Big Late Tiny Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00

Nadere informatie

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender J A A R G A N G 3 NO. 1 4 Van onze voorzitter November 2011 INHOUD: Van onze voorzitter Intocht Sint Nicolaas Op de lessenaar Interview: Martien Maas Caeciliafeest Intermezzo Activiteiten kalender Zoals

Nadere informatie

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen 13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter We kijken terug op twee goede optredens bij het Jumbo Muziekfestival afgelopen weekend in Lieshout. In deze nieuwsbrief een terugblik. Komende zondag is het

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie

Quotes TFG & FRIENDS 2015

Quotes TFG & FRIENDS 2015 Xander de Buisonje: Rob de Nijs: The Future Group & Friends! Alleen de naam al! Het was een warm bad top organisatie en fijne sferen. Ik kus jullie! Zoveel liedjes uit het verleden, op het feest van de

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming

Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Oriëntatiecursus Muzikale Vorming Februari- maart- april- mei- juni- juli 2011 www.harmoniejulianawaalre.nl www.harmoniedevolharding.nl 1 Oriëntatiecursus Muzikale Vorming in 't kort Om de toestroom van

Nadere informatie

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 Nadat wij in het jaar 1999 ons jaarlijks clubweekend bij Sibylle heel gezellig hadden door gebracht wisten we dat het laatste weekend in zicht was. Zo ook

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter,

NIEUWSBRIEF juli dameskoor BINAEH ZUUVER. Secr. Isaak Beeckmanstraat DD Middelburg. Van de voorzitter, NIEUWSBRIEF juli 2018 50+ dameskoor BINAEH ZUUVER Secr. Isaak Beeckmanstraat 12 4336 DD Middelburg 0118 629050 Van de voorzitter, Lastig hoor, een stukje schrijven als je de laatste tijd meer af- dan aanwezig

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door.

Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. KSMertje Nieuws van het grote orkest: Wie is wie? Bij elke nieuwe Emmer mag iemand zich voorstellen. We geven telkens de pen aan iemand anders van het orkest door. DIAN van der Deure Hoi allemaal, ik ben

Nadere informatie

Wijngaard het Groenewoud

Wijngaard het Groenewoud 2 E JAARGANG 4 E EDITIE 2017 Wijngaard het Groenewoud 1 november 2017 En het werd herfst! In dit nummer 1 En het werd herfst 2 Ons You-tube kanaal 3 Onze eerste oogst 4. Molentjes 5. Website bezoek geweldig

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind.

Nieuwsbrief. Waar uw kind thuis is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18. Aan alle ouders van CBS De Rank. De liefde voor je kind. Waar uw kind "thuis" is. 1 juni 2012 jaargang 14 nummer 18 Aan alle ouders van CBS De Rank Beste ouders, deze week bereikte ons het bericht dat Kirsten Segaar uit groep 8 ernstig ziek is. Wij zijn allemaal

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Fris van start

Nieuwsbrief 10. Fris van start Nieuwsbrief 10 september 2014 In dit nummer: Fris van start 1 Activiteiten 1 Oud Papier 2 Hieperdepiep 2 Wist je dat.. 2 mededelingen 3 Uniformen en instrumenten actie 3 De Peel in Brand 4 Leden / Familiedag

Nadere informatie

De zomer is in aantocht...

De zomer is in aantocht... Muzieknieuws van Muziekcollectief Ouder-Amstel. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u of een gezinslid lessen volgt/volgde of interesse had in activiteiten bij Muziekcollectief Ouder-Amstel. Als u zich wilt

Nadere informatie

Jaarverslag van Stichting de Kerk in Klooster

Jaarverslag van Stichting de Kerk in Klooster Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Jaarverslag van Stichting de Kerk in Klooster Kloosterzande,

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

Nieuwjaar Dames en heren,

Nieuwjaar Dames en heren, Dames en heren, Goede middag en van harte welkom op ons Nieuwjaarsconcert 2016. Welkom aan mevrouw Rijsdorp, vandaag voor de laatste keer als burgemeester present op ons Nieuwjaarsconcert. Dat woordje

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag 16 januari 014, jaargang. nr. 8 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450

CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 CNS basisschool Prins Floris, Catharinadaal 70, 6715 KD Ede 0318-621450 30 ste jaargang, nummer 13, 21 april 2016 Publicatie eveneens op onze website www.prinsfloris.cnsede.nl PRIKBORD Vooruitblik 22 april

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief park Sonsbeek te Arnhem (op het vlot bij Brasserie de Boerderij)

Nieuwsbrief park Sonsbeek te Arnhem (op het vlot bij Brasserie de Boerderij) Nieuwsbrief 2 2014 Concerten Zondag 22 juni; De Brink (cultureel centrum) Stationsplein 12 te Zelhem Aanvang: 15.30 uur Zondag 13 juli; te gast bij de Leemkeulers in Bemmel Zondag 24 augustus; Aanvang:

Nadere informatie

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Ernst t Dreeske. maart Activiteiten

Idee? Evita Huskens Kom ermee! Nicolle Ernst t Dreeske. maart Activiteiten Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Ernst nicolledelissen@gmail.com t Dreeske maart 2015 Activiteiten Algemene leden vergadering 20 maart 2015 Paasconcert 28 maart 2015 Paaseierenactie

Nadere informatie

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord

Nieuwsmaat. Agenda. Maatje aan het woord Nieuwsmaat Jaargang: 1 nr: 3 Juni 2016 Hierbij presenteren wij de 3e editie Nieuwsmaat voor alle maatjes van Maatjes- Apeldoorn. Zomereditie??? blablablabla Wil je iets kwijt aan de andere maatjes? Laat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2010

NIEUWSBRIEF Oktober 2010 NIEUWSBRIEF Oktober 2010 Beste Albin Motorboot Vaarders, Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief, editie najaar 2010. Veel leesplezier, en u weet het: elke reactie van u is welkom op ons e-mail adres

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 19 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei - Vakantie, alle leerlingen vrij! Zondag 5

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade

Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Zaterdag 19 en zondag 20 juni 2010 Cd-opname Vocaal Ensemble Kerkrade Eind 2009 werd binnen het bestuur van het Vocaal Ensemble Kerkrade besloten om een langgekoesterde droom uit te laten komen: onze eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 13 juli 2014 Agenda - reminder 21 augustus 2014 Eerste repetitie harmonieorkest 20.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie A-selectieslagwerk

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019

slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019 dinsdag 1 januari 2019 NIEUWJAARSDAG vrijdag 4 januari 2019 19.30 22.00 alle leden slagwerkgroep 1 gezamenlijke generale repetitie met a capellagroep Pure NIEUWJAARSBORREL zaterdag 5 januari 2019 NIEUWJAARSCONCERT

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Slagwerk 'op stand' bij Kasteel Heeswijk. Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter

Slagwerk 'op stand' bij Kasteel Heeswijk. Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter 30 mei 2015 Agenda - reminder 12 juni 2015 Educatieve ochtend groepen 4 basisonderwijs 09.00 uur 4 en 5 juli 2015 Jeugdkampweekend 5 juli 2015 Afsluitend concert Jeugdkamp ca. 11.30 uur 12 juli 2015 Zomeravondconcert

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo

Informatie over de opleidingen van. Muziekvereniging Eendracht Melderslo Informatie over de opleidingen van Muziekvereniging Eendracht Melderslo 2017/2018 2 Beste ouders en leerlingen, Het genieten van muziek is evenals het maken van muziek niet aan leeftijd gebonden. Het laatste

Nadere informatie

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT

26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT 26 30/09/ 16 OVER ONS PROJECT Het project gonst langs alle kanten: Overal horen en vinden de kinderen geluiden en muziek in en zo worden we elke dag wel weer door n andere vondst verrast: De laatste moetwerkjes

Nadere informatie

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief

December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief December 2009, Editie nummer 13 Nieuwsbrief Namens het bestuur, Nog even het laatste nieuws voor we het nieuwe jaar weer instappen. Het Ganzen toernooi ligt weer achter ons en ik kan jullie melden dat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE 1. Inleiding Het jaar 2006 is het eerste jaar waarin de harmonie dakloos is na de brand van 3 december 2005 bij Café De Kom. Uiteindelijk zijn er tijdelijke

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

BENCHMARKRAPPORT 2018 HARMONIE LAURA - LANDGRAAF - CULTUURVERENIGING

BENCHMARKRAPPORT 2018 HARMONIE LAURA - LANDGRAAF - CULTUURVERENIGING BENCHMARKRAPPORT 2018 HARMONIE LAURA - LANDGRAAF - CULTUURVERENIGING HOOFDSTUK 1: INLEIDING Harmonie Laura heeft deelgenomen aan de Verkiezing Vereniging van het Jaar 2018. Bij het uitbrengen van een stem

Nadere informatie

Henriëtte Wentink-Holtmaat

Henriëtte Wentink-Holtmaat Herfst Na een geweldige nazomer is het opeens echt herfst. Zo zie je geel gekleurde bladeren aan de boom, zo liggen ze op het plein. De afgelopen week hebben de leerlingen volop met de bladeren gespeeld.

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.67

Winter editie W.C.D.67 Winter editie W.C.D.67 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden.

Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden. Genkse Koren Genk bruist van creatieve amateurkunstenverenigingen én dat mag gezien en gehoord worden. In deze brochure stellen Genkse koren hun werking en hun nieuwste producties aan u voor. In dit brede

Nadere informatie

Onderhoud van koperen en houten blaasinstrumenten

Onderhoud van koperen en houten blaasinstrumenten Uitgave: September 2007 Onderhoud van koperen en houten blaasinstrumenten Inhoudsopgave Inwendig schoonmaken Pag 3 Onderhoud van de ventielen Pag 4 Onderhoud van de pompen Pag 5 Enkele nuttige tips Pag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

NIEUW NEDERLANDS MANNENKOOR

NIEUW NEDERLANDS MANNENKOOR NIEUW NEDERLANDS MANNENKOOR Secretariaat: Gevestigd te: Lansingerland K. Wieske Gerberasingel 64 KvK nummer: 70917752 2651 XX Berkel en Rodenrijs Bank: NL 03 RABO 0192 038 370 Tel: 010 511 6387 / 06 151

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie