VOORWOORD. Beste gast,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWOORD. Beste gast,"

Transcriptie

1 EVENTS 2017/2018

2

3 VOORWOORD Beste gast, Als wij terug kijken naar het moment dat dit hotel werd geopend (1973) kan er al gauw geconcludeerd worden dat er de afgelopen jaren veel is veranderd. Zo heeft internet de wereld veroverd en is het steeds belangrijker om mee te gaan met technologische ontwikkelingen, we willen immers vindbaar blijven. Maar niet alleen het internet heeft gezorgd voor veranderingen. Ook de mens zelf is veranderd. Steeds meer wilt men genieten van de verschillende faciliteiten die een hotel te bieden heeft. En daar komen steeds meer faciliteiten bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van roomservice, fietsenverhuur of het hebben van een zwembad. Dingen die nu heel normaal zijn, maar die vroeger wel anders waren. Eén ding is loop der jaren nauwelijks veranderd. Mensen houden nog steeds van feestjes. Misschien wel ietsjes meer dan vroeger. Maar dat is wat het werken in een hotel ook gelijk zo leuk maakt. Elke dag weer bezig zijn met het verrassen van de gast. Niet alleen op culinair gebied of met een overnachting, maar ook door verschillende evenementen te organiseren. In deze brochure laten wij zien wat we te bieden hebben, het gehele jaar door of juist in een bepaalde periode. Evenementen die wij met zorg hebben samengesteld en die wij met plezier uitvoeren. Elke dag is immers een feestje! Wij hopen u te mogen begroeten tijdens één van onze evenementen. Zelf een evenement organiseren of wenst u wat anders? Wij staan graag voor u klaar. Tot snel in Van der Valk Hotel Volendam! Jan Broeks, Mireille Ortiz en medewerkers

4 10. MOESTUINDINERS

5 INHOUDSOPGAVE 06. Live Cooking Buffet 09. MAGICAL BRUNCH 07. Familiebuffet 08. Zondagsbrunch 09. Magical brunch 10. Moestuindiners 12. HOLLANDSE AVONDEN 12. Hollandse avonden 14. High Tea 15. Pasen 16. Sinterklaas 16. SINTERKLAAS 18. Kerst

6 Dineren met familie en vrienden LIVE COOKING BUFFET Geniet elke zaterdagavond van heerlijke gerechten. Start de avond met verschillende kleine hapjes als gerookte zalm, carpaccio, een mix van garnalen of een heerlijk vers soepje. Laat u daarna verrassen door onze koks die de lekkerste gerechten voor u bereiden. Wat dacht u van gewokte groente, kippendijen van de grill of een sliptongetje met butter en eek? Of u nou één gerecht neemt of van alles een beetje, het is allemaal mogelijk! Voeg daar nasi, frites of gebakken aardappelen aan toe en maak uw maaltijd compleet. De (aller)kleinste serveren wij frietjes, frikandellen en kipnuggets. Eet niet teveel, want er staan ook nog lekkere zoetigheden op u te wachten (de chocoladeliefhebber kan zijn lol bij ons op met de chocoladefontein!). Eén ding is zeker, het all-inclusief Live Cooking Buffet biedt voor ieder wat wils! Elke zaterdagavond van 17:30 tot 22:00 uur Volwassenen: 37,50 per persoon 06. Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 16,50 (t/m 3 jaar gratis) Inclusief bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee. *Van t/m is er geen Live Cooking Buffet.

7 FAMILIE BUFFET Heeft u op zondag geen zin om te koken? Wat speciaals te vieren? Of gewoon zomaar? Sluit het weekend goed af door samen met uw familie te genieten van het onbeperkt familiebuffet bij Van der Valk Hotel Volendam. Geniet deze avond van de heerlijkste gerechten. Neem een carpaccio, soepje, een salade, wat frietjes, biefstuk van de gril of één van de vele andere gerechten die á la minute voor u worden bereid of voor u klaar staan. Worden de kinderen wat ongeduldig aan tafel? Terwijl u rustig verder eet, vermaken zij zich in de kidscorner. Groot of klein? Het familiebuffet biedt genoeg keuze voor iedereen! Elke zondagavond van 17:00 tot 21:30 uur Volwassenen: 29,95 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 12,50 (t/m 3 jaar gratis) Inclusief bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee. *Van t/m is er geen Familie Buffet. 07.

8 ZONDAGS BRUNCH Uw verjaardag vieren, een jubileum of gewoon zomaar? Elke zondag kunt u in Van der Valk Hotel Volendam terecht voor een uitgebreide Live Cooking Brunch. Geniet van een vers gemaakte smoothie, een bakje yoghurt met chiazaad, lijnzaad en gojibessen of wat dacht u van een vers afgebakken broodje met zalm? Met een voorgerechten-, warm-, salade-, en dessertbuffet is er meer dan genoeg keuze voor iedereen. De (aller)kleinste krijgen hun eigen buffetje met snack en frietjes en kunnen zich vermaken in de kidscorner. Of u nu met zijn tweeën bent of met de hele familie: het is dé manier om de zondag te starten. Elke zondag van 11:30 tot uur Volwassenen: 25,00 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 12,50 (t/m 3 jaar gratis) Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. *Van t/m is er geen Zondagsbrunch. 08.

9 MAGICAL BRUNCH Van oktober tot april is er elke laatste zondag van de maand Magical brunch. Ga op de foto met Goofy, dans samen met Minnie Mouse, knuffel met Katrien Duck of probeer een babbeltje te maken met Donald Duck. Een magische brunch die niet snel vergeten wordt! Data: / / / / / Van oktober tot april elke laatste zondag van 11:00 tot 15:00 uur Volwassenen: 30,00 per persoon Kinderen van: 4 t/m 11 jaar: 17,50 (t/m 3 jaar gratis) Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen. *Met uitzondering van de maanden december en februari. 09.

10 MOESTUIN DINERS Dineren in de buitenlucht Aspergeavond 11 mei 2018 Aspergeavond 8 juni 2018 Najaarsproeverij 21 september 2018 Najaarsproeverij 19 oktober 2018 Volwassenen: 37,50 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 12,50 (t/m 3 jaar gratis) Inclusief bier, wijn, frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee. Wilt u eens wat anders dan een driegangenmenu geserveerd in een restaurant? Kom dan naar één van onze Moestuindiners. Tijdens De Moestuindiners serveren wij een viergangendiner op ons terras aan de andere kant van de brug. Neem plaats aan de lang gedekte tafels en geniet in de buitenlucht van heerlijk vers bereidde gerechten. Om de avond compleet te maken, serveren wij bij elke gang een bijpassend wijntje. Wij waarderen de verschillende seizoenen in Nederland, daarom wordt er tijdens elke Moestuindiner wat anders geserveerd. 10.

11 MOESTUIN BBQ LIVE Wat is er mooier aan de zomer dan lekker buiten kunnen eten? Daarom organiseren wij op 4, 11 en 18 augustus de BBQ Live op zaterdag. Schuif aan bij één van de lange tafels, bekijk hoe de kok de gerechten bereid op de barbecue en geniet van de zomerse zwoele avonden. Aangezien het Nederland blijft, zorgen wij ervoor dat er tijdens de wat koudere avonden een vuurkorf wordt aangezet. Tijdens de BBQ Live worden er diverse salades en garnituren, frites, gerechten van de barbecue en nagerechten geserveerd. 4, 11 en 18 augustus van 18:00 tot 22:00 uur. Volwassenen: 37,50 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 17,50 (t/m 3 jaar gratis) Inclusief bier, wijn frisdranken, vruchtensappen, koffie en thee. De Moestuin 11.

12 HOLLANDSE AVONDEN Houd u van Nederlandse muziek en een feestje? Kom dan naar één van de Hollandse avonden in Van der Valk Hotel Volendam! Tino Martin, Wolter Kroes, Ramon Beense en nog vele andere komen de boel op stelten zetten en het beloven dan ook spectaculaire avonden te worden! Geniet van een hapje en drankje uit ons Hollands gedistilleerde assortiment en zing mee met nummers als Ik ben je prooi, Laat me leven en Dans met mij door het leven. Geen zin om na afloop terug naar huis te rijden? Wij hebben deze avonden speciale overnachtingsarrangementen. Nadat de avond is afgelopen, rolt u zo uw bed in en geniet u in de ochtend van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Alle prijzen zijn inclusief dranken uit ons Hollands gedistilleerd assortiment en diverse hapjes. De overnachtingsarrangementen* zijn inclusief toegang tot de avond zelf, een overnachting in één van onze kamers en ontbijt. *Exclusief 1,85 toeristenbelasting. 12.

13 Oer-Hollandse gezelligheid BLOED, ZWEET EN TRANEN AVOND Artiesten: Quincy Schellevis, Glenn Palm, Denny Braaf, Ramon Beense en Boy Levi 3 en 24 november 2017 Entree voor de avond: 39,95 per persoon Overnachtingsarrangement vanaf: 83,50 per persoon AMSTERDAMSE AVOND Artiesten: Quincy Schellevis, Glenn Palm, Denny Braaf, Ramon Beense en Boy Levi 9 maart, 9 november 2018 Entree voor de avond: 45,00 per persoon Overnachtingsarrangement vanaf: 87,50 per persoon TINO MARTIN AVOND Artiesten: Tino Martin, Glenn Palm en Boy Levi 9 februari, 16 maart 2018 Entree voor de avond: 67,50 per persoon Overnachtingsarrangement vanaf: 106,00 per persoon WOLTER KROES AVOND Artiesten: Wolter Kroes, Glenn Palm en Boy Levi 16 en 30 november 2018 Entree voor de avond: 57,50 per persoon Overnachtingsarrangement vanaf: 100,00 per persoon 13.

14 HIGH TEA Het restaurant maakt dagelijks de heerlijkste dingen. Ook voor een high tea bent u daarom bij ons aan het juiste adres. Een chocolade muffin, een sandwich gerookte kip of zalm en nog vele andere lekkernijen. U proeft het allemaal tijdens de uitgebreide high tea bij Van der Valk Hotel Volendam. Heeft u een allergie of lust u iets niet? Geen probleem, laat het ons tijdig weten dan houden wij er rekening mee. Dagelijks. Wij willen u vragen om minimaal één dag van te voren te reserveren. Volwassenen: 17,50 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 8,75 (t/m 3 jaar gratis) 14.

15 PASEN Op zondag 1 e en maandag 2 e paasdag biedt Van der Valk Hotel Volendam culinaire mogelijkheden aan voor de hele familie. Geniet in de middag van een heerlijke paasbrunch of schuif s avonds aan bij het Live Cooking Buffet. Om de kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken, die vermaken zich in de kidscorner. Brunch Classic 1 e en 2 e Paasdag van tot 15:00 uur Volwassenen: 29,95 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 17,50 (t/m 3 jaar gratis) Brunch met Live Cooking 1 e en 2 e Paasdag van tot 14:00 uur Volwassenen: 35,00 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 17,50 (t/m 3 jaar gratis) Live Cooking Diner 1 e en 2 e Paasdag van 17:00 tot 22:00 uur Volwassenen: 42,50 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 17,50 (t/m 3 jaar gratis) 15.

16 16. Sinterklaas in Hote l Volendam

17 LIVE COOKING BRUNCH & DINER Op 2 & 3 december 2017 en 1 & 2 december 2018 heeft Sinterklaas een gaatje vrij kunnen maken in zijn agenda. Hij komt dan samen met zijn pieten langs bij Van der Valk Hotel Volendam. Terwijl u geniet van verschillende lekkernijen tijdens de Live Cooking Brunch of het diner, kan uw (klein)zoon- of dochter op de foto met Sinterklaas, spelen met Spelletjespiet of krijgt hij of zij misschien wel een cadeautje van Pakjespiet. Brunch 3 december 2017 & 2 december 2018 van 11:30 tot 15:00 uur Diner 2 & 3 december 2017 & 1 & 2 december 2018 van 17:30 tot 22:00 uur. Brunch Volwassenen: 32,50 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 17,50 (t/m 3 jaar gratis) Diner Volwassenen: 37,50 per persoon Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 17,50 (t/m 3 jaar gratis) 17.

18 KERST DINERS Traditiegetrouw biedt Van der Valk Hotel Volendam tijdens de feestdagen weer verschillende arrangementen aan. Geniet met zijn tweeën, of met de hele familie, van een heerlijke brunch, het Live Cooking Buffet, het à la carte menu of een heerlijke overnachting in één van onze kamers. Zowel voor jong als oud is het onbezorgd genieten. Op 1 oktober maken wij onze arrangementen bekend en zijn vanaf dan ook te reserveren. Bekijk onze kerstfolder op of haal hem op in ons hotel. Wacht niet te lang met reserveren! Liever thuis eten, maar geen zin om uitgebreid te koken? Onze afhaalsalades zijn ook tijdens de feestdagen te verkrijgen. 18.

19 19.

20 Wagenweg PW Katwoude volendam@valk.com

WELKOM BIJ VAN DER VALK HOTEL VOLENDAM

WELKOM BIJ VAN DER VALK HOTEL VOLENDAM EVENEMENTEN WELKOM BIJ VAN DER VALK HOTEL VOLENDAM Als wij terugkijken naar het moment dat dit hotel werd geopend (1973) kan er al gauw geconcludeerd worden dat er de afgelopen jaren veel is veranderd.

Nadere informatie

Merry. Christmas. new year! HAPPY. and a

Merry. Christmas. new year! HAPPY. and a Merry Christmas and a HAPPY new year! 2018-2019 Christmas Eve Christmas eve Live Cooking Diner 24 december Reserveren mogelijk van 17:30 tot 19:00 uur Einde: 22:00 uur Prijzen Volwassenen 55,00 Kinderen

Nadere informatie

Het is aan te raden tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Het is aan te raden tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Geachte gast, Graag vieren wij deze bijzondere dagen voor het eerst tezamen met u! Hotel Houten licht de donkere dagen van december sfeervol voor u op. Het hotel is gehuld in vrolijke kerstsfeer, sfeervol

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

VOORJAARS-ACTIVITEITEN

VOORJAARS-ACTIVITEITEN VOORJAARS-ACTIVITEITEN WELKOM De lente is weer in aantocht! Groene blaadjes aan de bomen, het zonnetje breekt voorzichtig door en alles staat weer in volle bloei. Ook bij ons zijn de lentekriebels al volop

Nadere informatie

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis.

HET IS BIJNA KERST. Gratis Voor onze gasten is het gebruik van Wifi en parkeerterrein gratis. Kerst 2013 HET IS BIJNA KERST Van der Valk Hotel Zwolle opent in november 2013 haar deuren. Wij nodigen u uit om de Kerstdagen door te brengen in ons nieuwe hotel. Ons aanbod In ons restaurant kunt u genieten

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11

Inhoud. Live Cooking Kerstbrunch 5. Kerst High Tea 7. Kerstdiner 9. Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10. Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Inhoud Live Cooking Kerstbrunch 5 Kerst High Tea 7 Kerstdiner 9 Nieuwjaarsontbijt & Nieuwjaarsbrunch 10 Kerst - & Nieuwjaarsborrels 11 Kerstarrangementen 13 Activiteiten in de omgeving 15 Verrassend feestelijk

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw

Culinaire Arrangementen 2012/13. Kerst en Oud & Nieuw Culinaire Arrangementen 2012/13 Kerst en Oud & Nieuw Meerdaagse arrangementen Kerstarrangement Tijdens Kerst op Center Parcs? Maak dan gebruik van ons speciale Kerstarrangement en verzeker uzelf van driedaags

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin!

Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! Vier de feestdagen bij Texelcamping Loodsmansduin! In winterse sferen kunt u heerlijk culinair genieten bij Texelcamping Loodsmansduin. Onze koks hebben speciaal voor u een smakelijk menu samengesteld

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N

R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N R ESTAURANT W E R E L D K E UKE N Geniet en proef Genieten van gerechten uit de hele wereld terwijl onze koks het live voor u klaar maken. Dat is het live cooking concept van Wereldrestaurant Etenswaard!

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Timetable. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Hoorn

Timetable. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Hoorn Inhoud Kerstbrunch & high tea 5 Live Cooking Kerstdiner & Kinderkerst 7 Kerstarrangement 9 Activiteiten in de omgeving 11 New Years Eve Party 13 Nieuwjaarsbrunch 15 Verrassend feestelijk bij Van der Valk

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

Kerst bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel is een bijzonder hoogtepunt

Kerst bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel is een bijzonder hoogtepunt KERST Beleef de kerst Kerst bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel is een bijzonder hoogtepunt van het jaar. In de zomermaanden wordt er al begonnen met de voorbereidingen voor de mooiste dagen

Nadere informatie

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p.

Prijs volwassenen 19,50 p.p. en kinderen 4 t/m 11 jaar 9,75 p.p. Overzicht aanbod pannenkoekenrestaurant Hagerhof 1. Boerderijbrunch Bij aanvang brunch serveren wij een heerlijk verse kop soep met ambachtelijk gebakken boerenbrood en kruidenboter gevolgd door een heerlijk

Nadere informatie

Barbecue. Bijgerechten: frites, stokbrood, tapenade, tzatziki, diverse sauzen, Mexicaanse bonensalade en zelf samen te stellen groene salade.

Barbecue. Bijgerechten: frites, stokbrood, tapenade, tzatziki, diverse sauzen, Mexicaanse bonensalade en zelf samen te stellen groene salade. Wil jij in een diner organiseren, maar in een informele sfeer? Wat dacht je van een barbecue! Gezellig met z n allen in de ochtend of middagzon genieten van de heerlijkste gerechten, voor jou bereid op

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal De Lommerbergen. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Wirfttal. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis voelen, en om ervoor te zorgen dat het hen aan niets

Nadere informatie

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen Vergaderarrangementen 1. Basisarrangementen 2. Comfortarrangementen 4-Uurs Basis Arrangement Onbeperkt koffie, thee, en water tijdens de bijeenkomst. 8-Uurs Basis Arrangement Onbeperkt koffie, thee en

Nadere informatie

Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck

Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck Restaurant en Grand-café Ter Valcke Restaurant Erasmuspark Grand-café Poelwijck Iets te vieren? Neem deze folder met ons aanbod mee! Iets te vieren? Neem deze folder met ons aanbod mee Heeft u iets te

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Rabbit Hill. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam

Borrel arrangementen bij Schaatsbaan Rotterdam Op zoek naar een unieke winterse locatie voor uw bedrijfsuitje, Kerst- of Nieuwjaars borrel? Schaatsbaan Rotterdam is een originele en verrassende locatie voor uw evenement. Van teambuilding tot kerstborrel.

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heideheuvel. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

Slapen. Live. Luxe. Kerst. 4-gangen. diner. entertainment. Kerstavondbuffet. brunch. Luxe. oudejaars. Kerstdiner. buffet

Slapen. Live. Luxe. Kerst. 4-gangen. diner. entertainment. Kerstavondbuffet. brunch. Luxe. oudejaars. Kerstdiner. buffet Slapen vanaf 70,- p.p.p.n. inclusief uitgebreid ontbijt Luxe Kerstavondbuffet vanaf 37,50 p.p. Live Kerst brunch vanaf 29,50 p.p. Luxe 4-gangen vanaf 59,00 p.p. oudejaars diner buffet vanaf 64,50 p.p.

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Hoog Vaals. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2016/17 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

Nadere informatie

VERGADER ACCOMMODATIE 2019

VERGADER ACCOMMODATIE 2019 VERGADER ACCOMMODATIE 2019 HOTEL-RESTAURANT DE ROOSTERHOEVE, een bourgondisch trefpunt zonder grenzen in het gastvrije Limburgse land. De landelijke omgeveing, goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid

Nadere informatie

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50

Wijn arrangementen: Half Heel Bijpassende wijnarrangement per glas 3.25 6.50 Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Feestelijk 4-gangen Kerst keuzemenu op 25 december en een gourmetavond Tijdens de Kerst geniet u van een feestelijk 4-gangen

Nadere informatie

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en

Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en Wanneer u iets te vieren heeft wilt u dit natuurlijk tot in de puntjes verzorgd hebben. U zoekt de juiste sfeer en uitstraling die bij u past en verwacht een professioneel team, verrassend eten en een

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Aelderholt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire arrangementen 2018/19 Speciale kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Kerst-Buffet. (inclusief koffie, thee, Irich coffee, frisdrank, huiswijnen, bier en speciaal bier) Kinderen van 4 t/m 11 jaar 50% korting

Kerst-Buffet. (inclusief koffie, thee, Irich coffee, frisdrank, huiswijnen, bier en speciaal bier) Kinderen van 4 t/m 11 jaar 50% korting Kerst-Brunch Kerst-Buffet Volwassenen 28,50 p.p. Volwassenen 42,50 p.p. (inclusief koffie, thee, frisdrank, huiswijnen en tapbier) (inclusief koffie, thee, Irich coffee, frisdrank, huiswijnen, bier en

Nadere informatie

Voorwoord. S-catering

Voorwoord. S-catering Voorwoord Een persoonlijk afscheid Wanneer u een dierbare verliest, komt er in korte tijd veel op u af en moet er veel geregeld worden. Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest stressvolle periodes

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Heihaas. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw verblijf,

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Catering formules Sportkaffee Peerdsbos Sporthoreca bvba Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Meer informatie? mail naar sporthoreca@icloid.com info@sporthoreca.be

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Kerstbuffet en een gourmetavond Tijdens het Kerstbuffet kunt u onbeperkt genieten van heerlijke kerstgerechten met een keuze

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel

Live Cooking vanaf 17,50 p.p. excl. personeel Zijn uw medewerkers vaak dagen of zelfs weken op een locatie aan het werk in binnen of buitenland? Draaien ze lange dagen op evenementen en hebben ze weinig tijd om te eten, dan hebben wij de oplossing

Nadere informatie

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart

Arrangementen vanaf 5 personen: Training 12min, kwalificatie 12min, finale 12min, met gridstart Kwalificatie 12min, 30min, race met gridstart Kart arrangementen Groepen die de strijd onderling willen aangaan en meer dan het rijden van losse heats alleen, kunnen zelf hun Grand-Prix samenstellen aan de hand van de volgende prijzen. Voor de betreffende

Nadere informatie

Voorproefarrangement prijs

Voorproefarrangement prijs Kerst 2017 Graag presenteren wij u onze kerstactiviteiten voor 2017. Wij bieden u diverse mogelijkheden om uw feestdagen op sfeervolle wijze te vieren in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Naast ons aanbod

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen 3-gangen Kerstmenu van de Chef en een gourmetavond Tijdens de Kerst geniet u van een feestelijk 3-gangen menu van de chef in

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Kerstbuffet op 25 december en een gourmetavond Tijdens het Kerstbuffet kunt u onbeperkt genieten van heerlijke kerstgerechten

Nadere informatie

Culinaire arrangementen bij de Eeshof

Culinaire arrangementen bij de Eeshof Culinaire arrangementen bij de Eeshof Januari 2014 Wilt u uw verjaardag, familiefeestje of een andere gelegenheid vieren? Dan bent u bij de Eeshof aan het juiste adres. Met onze speciale arrangementen

Nadere informatie

horeca.orveltermarke@landal.com

horeca.orveltermarke@landal.com BANQUETMAP 2012 Landal Landschapspark Orveltermarke Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen 0593-564103 horeca.orveltermarke@landal.com www.flinthoes.nl ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN 4-UURSVERGADERARRANGEMENT 14,50

Nadere informatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie

Bistro de Bron. Een ruim assortiment aan feestelijke hapjes. Wij verzorgen ook uw catering op locatie Bistro de Bron Wij kunnen ook voor groepen en partijen interessante arrangementen voor zowel lunch als diner geheel verzorgen bij Bistro de Bron, maar ook op locatie. Hieronder enkele opties, echter is

Nadere informatie

Pasen & 2 April Paasbrunchbuffet Paas High Tea Buffet Paasmenu Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit onze reguliere dinerkaart!

Pasen & 2 April Paasbrunchbuffet Paas High Tea Buffet Paasmenu Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit onze reguliere dinerkaart! Pasen 2018 1 & 2 April Pasen; de tijd om gezellig samen te zijn, te ontspannen en te genieten van de aankomende lente. Dit jaar kunt u genieten van een Paasbrunch buffet, Paas High Tea buffet en een heerlijk

Nadere informatie

Drankenarrangement Compleet

Drankenarrangement Compleet Food & Drinks map Bij een goed verzorgde dag hoort een heerlijke culinaire invulling. In deze Food & Drinks map vindt u een rijkelijk assortiment van smaakvolle gerechten voor ieder wat wils. Wij bieden

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind.

Voor de kinderen heeft onze chef-kok een 5-gangen menu samengesteld voor 27,50 per kind. Kerst in de Sniep Kerstavond donderdag 24 december 2015 Donderdag 24 december zijn wij gesloten i.v.m. de voorbereidingen voor de kerstdagen. Kerstbrunch vrijdag 25 december U wordt vanaf 11.00 uur ontvangen

Nadere informatie

VIER UW FEEST BIJ ONS

VIER UW FEEST BIJ ONS VIER UW FEEST BIJ ONS Gezelligheid en sfeer, alles tot in detail verzorgd, een passende zaal en een catering met de heerlijkste hapjes en gerechten. De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen, want voor

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant.

Kerstprogramma 2014. Kerstavond beginnen wij de feestdagen met Kerst à la carte in ons restaurant. Kerstprogramma 2014 Geachte gast, Nog even wachten en dan staan de feestdagen weer voor de deur. Voor deze bijzondere gelegenheid willen wij u ons kerstprogramma presenteren. Kerstavond beginnen wij de

Nadere informatie

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing!

Dwarsgracht.... de best bewaarde verrassing! Dwarsgracht... de best bewaarde verrassing! Alles wat U van Giethoorn verwacht vindt U ook in Dwarsgracht en bovendien rust, ruimte en in het seizoen juist gezellige drukte. Café Restaurant De Otterskooi,

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3.

Brochure. vanaf September Inhoudsopgave. Bowling en squash tarieven blz 1. Bowling specials blz 2. Arrangementen blz 3. Brochure vanaf September 2014 Inhoudsopgave Bowling en squash tarieven blz 1 Bowling specials blz 2 Arrangementen blz 3 Buffetten blz 5 Duinzaal blz 6 www.ockenburghactive.nl info@ockenburghactive.nl 070

Nadere informatie

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner.

Arrangementen 2015. Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Arrangementen 2015 Koffie, Ontbijt, Lunch, Borrel & Diner. Brasserie Zeelust Mogelijkheden Brasserie: 140 zitplaatsen Steenweg 15 Mogelijkheden Terras: 160 zitplaatsen 4328 RL Westenschouwen T: 0111-651508

Nadere informatie

KERST MAGAZINE 2018 HOTELARRANGEMENTEN ONTBIJT - BRUNCH - BUFFET MENU A LA CARTE

KERST MAGAZINE 2018 HOTELARRANGEMENTEN ONTBIJT - BRUNCH - BUFFET MENU A LA CARTE KERST MAGAZINE 2018 HOTELARRANGEMENTEN ONTBIJT - BRUNCH - BUFFET MENU A LA CARTE 5 7 INHOUD KERSTPROGRAMMA 5 KERSTAVOND-DINERBUFFET CHRISTMAS IS THE SPIRIT OF GIVING WITHOUT A THOUGHT OF GETTING 9 11 5

Nadere informatie

Bij Ruig voel je je thuis!

Bij Ruig voel je je thuis! Bij Ruig voel je je thuis! Ruig heeft heerlijke relax zitjes, een borrel-eetbank aan de serre, een plek voor echte mannen en een typische meisjesbank. Ontdek onze huisbar met een speciale wijn-uitschenk-ijsbak,

Nadere informatie

Communie- en Lentefeest arrangement 2019

Communie- en Lentefeest arrangement 2019 Communie- en Lentefeest arrangement 2019 Reserveer nu je coolste feestje! Ontdek de perfecte locatie voor uw communie- of lentefeest! Beleef uw communie- of lentefeest op Sunparks Kempense Meren. Om uw

Nadere informatie

Eindejaars Arrangementen

Eindejaars Arrangementen Lunch of Brunch Torentjes Een etagère waar de diverse lekkernijen op worden geserveerd. Ongedwongen en gezellig eten en borrelen in groepsvorm vanaf 4 personen. Italiaans Torentje Ontvangst met een glas

Nadere informatie

ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER

ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER ERVAAR EEN CULINAIRE KERST BRUNCH OF DINER MAAK KENNIS MET ONZE KEUKEN... Met ons label AMBACHTELIJK BEREID IN BÖRK leggen wij extra nadruk op de mooie, natuurlijke & gezonde producten uit de streek. Stuk

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Brochure arrangementen

Brochure arrangementen Brochure arrangementen life is delicious with us Neem ook eens een kijkje op www.barbistrojoseph.nl Welkom bij Joseph aan de Poel, life is delicious with us! Sinds mei 2015 heeft Joseph aan de Poel haar

Nadere informatie

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN Landgoed Groot Kievitsdal 2019 1 Geachte gast, Aan de rand van het prachtige bos op de grens van Baarn en Hilversum vindt u Landgoed Groot Kievitsdal. Van een meeting in de modern

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd

Buffet aan huis. Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Buffet aan huis Warme maaltijden, bij u thuis geserveerd Wordt het elke dag bereiden van een warme maaltijd u te veel? Bent u tijdelijk niet in staat om te koken of kiest u af en toe graag voor gemak?

Nadere informatie

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl

Klarenbeekseweg 93 7381 BE Klarenbeek Tel. 055-301 12 86 www.denieuwezweep.nl info@denieuwezweep.nl Klarenbeekseweg 93 De zalen van bieden u de ideale mogelijkheid om uw feest op maat te organiseren. De verzorging van een feest, in welke vorm dan ook, vergt veel tijd en werk. Natuurlijk wilt u dat alles

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

KERST MAGAZINE 2017 HOTELARRANGEMENTEN ONTBIJT - BRUNCH - BUFFET MENU A LA CARTE

KERST MAGAZINE 2017 HOTELARRANGEMENTEN ONTBIJT - BRUNCH - BUFFET MENU A LA CARTE KERST MAGAZINE 2017 HOTELARRANGEMENTEN ONTBIJT - BRUNCH - BUFFET MENU A LA CARTE 5 7 INHOUD KERSTPROGRAMMA CHRISTMAS IS THE SPIRIT OF GIVING WITHOUT A THOUGHT OF GETTING 5 KERSTAVOND-DINERBUFFET 5 KERSTBRUNCHES

Nadere informatie

Gezellig en culinair genieten met de familie!

Gezellig en culinair genieten met de familie! Geachte Gast, Voor u ligt het Kerstprogramma voor 2017 van Hostellerie Munten. Wij kijken ernaar uit u op 1 e en/ 2 e Kerstdag te mogen ontvangen en culinair te verwennen. Zoals u van ons gewend bent treft

Nadere informatie

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen op een unieke locatie? Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. De Boskapel op de Kalenberg leent zich uitstekend voor het geven van het JA-woord.

Nadere informatie

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN Landgoed Groot Kievitsdal 2019 1 Geachte gast, Aan de rand van het prachtige bos op de grens van Baarn en Hilversum vindt u Landgoed Groot Kievitsdal. Van een meeting in de modern

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Kerst zoals het vroeger was

Kerst zoals het vroeger was Kerst bij Vroeg Kerst zoals het vroeger was Ook dit jaar kunt u weer op beide kerstdagen bij Vroeg terecht voor een kerstbrunch kerstdiner. U wordt buiten in kerstsfeer warm ontvangen met een glas prosecco.

Nadere informatie

(Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.)

(Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.) Onze Menukaart (Klik op de rubriek om naar de pagina te gaan.) Voor- en nagerechten Koud/warm buffetten Barbecue/Grill buffetten Pannenkoeken Snacks Lunch & Brunch Diverse hapjes Drankenlijst Verschillende

Nadere informatie

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau

Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Voor een vergadering, presentatie, congres of seminar op niveau Verscholen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug wacht u de verrassing van Residence Rhenen. Deze prachtige locatie heeft werkelijk alle

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Winterberg. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Inhoud. Agenda. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Tiel

Inhoud. Agenda. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Tiel Inhoud Kerst Kerstarrangement... 5 Pre Live Cooking Kerstbrunch...7 Pre Live Cooking Kerstdiner...9 Live Cooking Kerstbrunch...11 Kerst High Wine...13 Live Cooking Kerstdiner...15 Oud & Nieuw New Years

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie