HET PREMIUM-PROFYLAXESYSTEEM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HET PREMIUM-PROFYLAXESYSTEEM"

Transcriptie

1 HET PREMIUM-PROFYLAXESYSTEEM

2 LUNOS EEN STRALENDE LACH VOOR IEDEREEN. Lunos is het nieuwe premium profylaxesysteem van Dürr Dental. Wij zijn van mening dat de beste oplossing een systeem moet bevatten en daarom hebben we een allesomvattende oplossing ontwikkeld, die de profylaxe effectiever, gemakkelijker en flexibeler maakt. Het resultaat: de dagelijkse praktijk wordt meer ontspannen. Natuurlijk zijn alle Lunos -producten en de bijbehorende adviesservice van de hoogste premiumkwaliteit, zodat u verzekerd bent van een stralende lach bij profylaxespecialisten, tandartsen en patiënten. STRALEN VAN BLIJDSCHAP: DE TANDARTS STRALEN VAN BLIJDSCHAP: DE PROFYLAXESPECIALISTEN Het Lunos -profylaxesysteem maakt effectieve en kortere behandelingen mogelijk, die tegelijkertijd vrijwel pijnloos* zijn voor de patiënt. De toepassingsveiligheid en de overtuigende producteigenschappen zorgen voor een ontspannen dag in de praktijk. Onze Lunos -producten voldoen aan de strengste medische eisen wat betreft productprestaties en ingrediënten. Daarom bieden zij de hoogste toepassingsveiligheid en een zeer efficiënt gebruik. Het hieruit resulterende behandelingsresultaat bevordert een langdurige patiëntenbinding. Bovendien wordt dankzij de goede oplosbaarheid van het poeder in water voorkomen dat de zuiginstallatie en amalgaamafscheider slechter gaan werken. Daardoor zorgt Lunos voor schitterende resultaten: in uw praktijk en bij uw patiënten. Opleidingen, uitgebreid advies en accessoires behoren eveneens tot het Lunos -profylaxesysteem. Lunos is zodoende niet alleen een sterke teamspeler, maar zorgt ook voor een hoge comfortfactor, een goede sfeer binnen het praktijkteam en succesvolle patiëntrelaties. STRALEN VAN BLIJDSCHAP: DE PATIËNTEN Uw patiënten profiteren merkbaar van de weloverwogen Lunos -behandelingsfilosofie en de uitstekende medische eigenschappen. Dit zorgt algemeen voor tevredenheid en een stralende lach. * Zie het onderzoek van de Duitse universiteit Freiburg: Trehalosepulver zur subgingivalen Instrumentierung in der Erhaltungstherapie (Trehalosepoeder voor de subgingivale instrumentatie bij onderhoudsbehandelingen) van Kruse, Akakpo, Maamar, Al-Ahmad, Woelber, Vach en Ratka-Krueger

3 SCHITTEREND SYSTEEM: DE PROFYLAXECIRKEL VAN LUNOS. Bij Lunos komt de systeemfilosofie terug in alle details. Bij de exact op elkaar afgestemde profylaxeproducten en bij de MyFlow, het speciaal daarvoor ontwikkelde poederstraal-handstuk. Zo zorgt Lunos voor een bijzonder efficiënt werkproces in de praktijk en voor tevredenheid bij het gehele praktijkteam. VOORBEREIDENDE MAATREGELEN SUPRAGINGIVALE REINIGING Lunos Mondspoeloplossing. Remt de groei van plakvormende pathogene kiemen, voorkomt door bacteriën veroorzaakte ontstekingen. Lunos MyFlow en Lunos Profylaxepoeder Gentle Clean. Voor zachte en effectieve verwijdering van verkleuringen. Lunos Prophy-kussen. Maakt de behandeling bijzonder comfortabel. Lunos Prophy verzorgingsdoek. Ideaal voor de gezichtsreiniging na de behandeling. THERAPIE MET MEDICIJNEN, BEGELEIDENDE MAATREGELEN SUBGINGIVALE REINIGING Lunos Fluoridelak. Natriumfluoride desensibiliseert en beschermt overgevoelige tandoppervlakken op betrouwbare wijze. Lunos Fluoridegel. Verhoogt de zuurresistentie van het tandglazuur, remt de nieuwe vorming van plak en draagt bij aan de remineralisatie. Lunos Profylaxepoeder Perio Combi. Voor het verwijderen van subgingivale biofilm, ook in diepe parodontale pockets, en voor voorzichtige verwijdering van lichte supragingivale verkleuringen. POLIJSTEN FISSUURSEALING Lunos Fissuurverzegelingsmiddel. Beschermt de meest kwetsbare fissuren effectief tegen cariës. Lunos Polijstpasta Two in One. Effectief verkleuringen verwijderen en polijsten in slechts één stap. Lunos Polijstpasta Super Soft. Zacht polijsten voor bijzonder gevoelige oppervlakken. Lunos Prophy-ring. Voor een eenvoudige en ergonomische toediening van de polijstpasta.

4 LUNOS MYFLOW. VOOR DE PERFECTE WORKFLOW. MyFlow is vanaf de basis zodanig ontwikkeld dat er slechts weinig onderbrekingen van de behandeling nodig zijn. Met het speciaal voor het Lunos -profylaxesysteem ontwikkelde poederstraal-handstuk is de weg naar een stralende lach gemakkelijker en eenvoudiger dan ooit te voren. De perfecte flow wordt o.a. geleverd door de kleine kans op verstopping dankzij de perfect op elkaar afgestemde componenten, de geheel machinale reinigingsmogelijkheden en het ergonomisch vormgegeven, perfect uitgebalanceerde handstuk*. En het beste is: door het wisselkamerprincipe kunnen de reservoirs voor de behandeling met poeder worden gevuld en tijdens de behandeling eenvoudig en snel worden verwisseld. WISSELKAMERPRINCIPE Bijzonder gemakkelijk te verwisselen dankzij de bajonetaansluiting ook tijdens de behandeling. Werkonderbrekingen of vermindering van de prestaties vanwege een lage vulstand zijn daarmee uitgesloten. Ook kan afhankelijk van de behoefte met verschillende poeders worden gewerkt. TIP 360 GRADEN DRAAIBAAR De tip kan 360 graden worden gedraaid waardoor bijzonder ergonomisch kan worden gewerkt. VOORBEREIDING VAN DE RESERVOIRS Door de veilige klepsluiting kunnen de reservoirs van tevoren worden gevuld. De slimme bewaardoosjes kunnen flexibel worden gevuld en worden opgeslagen. HANDSTUK EN AFZONDERLIJKE ONDERDELEN KUNNEN GEHEEL MACHINAAL WORDEN GEREINIGD. Alle afzonderlijke elementen van het handstuk zijn gemaakt van temperatuurbestendig kunststof. Ze kunnen hierdoor gemakkelijk thermisch worden gedesinfecteerd of in een autoclaaf worden behandeld. * Verkrijgbaar voor turbinekoppelingen van KaVo, Sirona, W&H, BienAir en NSK.

5 STERK EN ZACHT: LUNOS -POEDERS EN -PASTA S. LUNOS PROFYLAXEPOEDER GENTLE CLEAN LUNOS PROFYLAXEPOEDER PERIO COMBI LUNOS POLIJSTPASTA TWO IN ONE LUNOS POLIJSTPASTA SUPER SOFT Voor de supragingivale, snelle en effectieve reiniging en Voor subgingivale en supragingivale reiniging. Ideaal voor De innovatieve Two-in-One-oplossing: verkleuringen verwijderen Duurzaam voorzichtig fijn polijsten, ook op bijzonder gevoelige verwijdering van extrinsieke verkleuringen. herhalingsbehandelingen. Verwijdert de biofilm snel, effectief, en polijsten in één keer. Tijdbesparend en toch substantievriendelijk oppervlakken. grondig en toch zacht. en grondig. Innovatieve polijstdeeltjes Trehalose: Kan universeel worden gebruikt, ook op implantaten, korrelgrootte ca. 65 μm Innovatieve polijstdeeltjes Trehalose: Traploos afnemende polijstwer- KFO-apparaten en prothetische voorzieningen zeer goede reinigende eigenschappen, terwijl het oppervlak maximaal wordt ontzien korrelgrootte ca. 30 μm zeer goede reinigende eigenschappen, terwijl het oppervlak king van de pasta als gevolg van de zelfverkleinende werking van 0 sec. Cleaning 10 sec. Polishing Zorgt voor gladde, hoogglanzende oppervlakken, er vormen zich niet zo snel nieuwe laagjes licht zoete smaak maximaal wordt ontzien de polijstdeeltjes Hydroxylapatiet reinigt en polijst bijzonder zacht en ondersteunt de geen irritatie van het slijmvlies licht zoete smaak remineralisatie Optimale wateroplosbaarheid: geen irritatie van het slijmvlies Kan voor elke behandelingsbehoefte worden gebruikt RDA < 5** laat geen poederresten achter in de mond van de patiënt zorgt voor vermindering van parodontale ontstekingen en Effectief reinigen en polijsten dankzij een innovatief slijp- en polijst- spaart de zuiginstallatie daarmee voor verkleining van de parodontale pockets* deeltjessysteem. Hydroxylapatiet ondersteunt de remineralisatie Smaken: neutraal en sinaasappel Ergonomische fles met een handige doseersluiting Optimale wateroplosbaarheid: Bijzonder substantievriendelijk, RDA 28** Verkoopeenheid: 1x 50 g lost zonder resten op in de parodontale pocket De smaak munt bevat bovendien natriumfluoride ter ondersteuning Smaken: neutraal, sinaasappel en spearmint laat geen poederresten achter in de mond van de patiënt van de remineralisatie Verkoopeenheid: 4x 180 g spaart de zuiginstallatie Ergonomische fles met een handige doseersluiting Smaken: neutraal, sinaasappel en mint Verkoopeenheid: 1x 100 g Smaak: Neutral Verkoopeenheid: 4x 100 g * Zie het onderzoek van de Duitse universiteit Freiburg: Trehalosepulver zur subgingivalen Instrumentierung in der Erhaltungstherapie (Trehalosepoeder voor de subgingivale instrumentatie bij onderhoudsbehandelingen) van Kruse, Akakpo, Maamar, Al-Ahmad, Woelber, Vach en Ratka-Krueger ** Gebruikshandleiding in acht nemen!

6 STRALEN VAN BLIJDSCHAP MET DE LUNOS -PROFYLAXEPRODUCTEN. LUNOS MONDSPOELOPLOSSING LUNOS FLUORIDELAK LUNOS PROPHY-KUSSEN LUNOS PROPHY VERZORGENDE DOEK Kant-en-klare mondspoeloplossing om het tandvlees en de Voor desensibilisatie en voor de bescherming van gevoelige Voor een veilige en comfortabele ondersteuning van het hoofd. Verfrissende, bevochtigde badstofdoek, ideaal voor de tanden te beschermen. tandoppervlakken met natriumfluoride. Kan zonder moeite dun Ondersteunt hals en nek. gezichtsreiniging na de profylaxebehandeling. worden opgebracht en is daardoor zuinig in het gebruik. Voorkomt door bacteriën veroorzaakte ontstekingen van het Met klittenband eenvoudig en snel te bevestigen aan de Individuele service voor de patiënt mondslijmvlies en het tandvlees Lak in tandkleur, geen negatief cosmetisch effect voor de patiënt hoofdsteun van de behandelingsunit Warme en koude toepassing mogelijk Remt de groei van plakvormende, pathogene en geurvormende Eenvoudig op te brengen De visco-elastische schuimstof neemt de druk weg, reageert Verzorgend, met aloë vera kiemen Betrouwbare hechting op natte oppervlakken op lichaamswarmte en past zich daardoor aan iedere patiënt Alcoholvrij Alcoholvrij bijzonder verlichtend bij geïrriteerd en ontstoken Bevat ppm fluoride afzonderlijk aan tandvlees Bevat xylitol Zachte, huidvriendelijke en waterdichte overtrek Verkoopeenheid: 50 doekjes afzonderlijk verpakt Suikervrij, met xylitol Afwasbaar en desinfecteerbaar Verkoopeenheid: 1x 10 ml Verkoopeenheid: 1x 400 ml, 1x 2,5 l Verkoopeenheid: 1 stuk Doseerpomp voor de fles van 2,5 liter afzonderlijk verkrijgbaar ELKE STRALENDE LACH HEEFT EEN GOEDE REDEN. BIJ LUNOS ZIJN DIT ER ZELFS VIER. Profylaxe met systeem. Snel, effectief en comfortabel in het gebruik. Voor tandartsen, profylaxespecialisten en patiënten. LUNOS FLUORIDEGEL LUNOS FISSUURVERZEGELINGSMIDDEL LUNOS PROPHY-RING Voor intensieve profylaxe tegen tandcariës met behulp van natriumfluoride. Zeer geschikt voor gebruik na een professionele gebitsreiniging. Voor het esthetisch hoogwaardig sealen van fissuren en tandglazuurdefecten, op composietbasis. De polijstpasta kan eenvoudig worden toegediend voor een optimaal gebruik. Flexibele ringgrootte. Premium profylaxeoplossing met een uitgebreide productreeks, van handstuk, poeders en pasta s tot aan verzorgingsdoekjes. Beschermt en versterkt het tandglazuur Ondersteunt de remineralisatie Vochttolerant en hydrofiel Toediening op vochtige of licht opgedroogde tandoppervlakken, effectieve bevochtiging van het tandglazuur Het innovatieve polijstpastareservoir past zich aan elke werkwijze aan Ergonomisch gevormde ring voor het hoogste draagcomfort Voldoet aan de strengste medische eisen wat betreft productprestaties en ingrediënten. Voorkomt nieuwe vorming van plak Uitstekende vloei-eigenschappen, zeer goede hechting op het tand- Herbruikbaar Snel en eenvoudig aan te brengen Bevat ppm fluoride glazuur Licht-uithardend Hoge polijststabiliteit, goede vulling Het naadloze polijstpastareservoir kan na de behandeling bijzonder eenvoudig worden gereinigd Pijnloze behandelingsconcepten en het hoogste comfort voor patiënten. Verkoopeenheid: 1x 250 ml Verkoopeenheid: 8 stuks Verkrijgbaar in: Clear (zonder fluoride, speciaal voor esthetisch sealen) Opaque (met fluoride, met blijvende bescherming) Verkoopeenheid: 2x spuit van 1,5 g

7 P L14/LOD-dd.de/1/01/H4 DÜRR DENTAL AG Höpfigheimer Str Bietigheim-Bissingen Germany

PROPHYflex 4 Zo wordt polijsten leuk.

PROPHYflex 4 Zo wordt polijsten leuk. PROPHYflex 4 Zo wordt polijsten leuk. Twee handstukken in één: ideaal voor supragingivale en subgingivale toepassingen. De nieuwe PROPHYflex 4: met dit alles-in-een apparaat kunt u haast toveren. Of u

Nadere informatie

Tips voor een gezonde lach

Tips voor een gezonde lach Tips voor een gezonde lach Gezonde tanden, een leven lang Door dagelijks een paar minuten aandacht aan uw tanden te besteden, kunt u veel winst behalen. Onderzoek toont aan dat mondgezondheid ook van

Nadere informatie

Patiëntfolder. Eenvoudige tips voor een gezonde lach

Patiëntfolder. Eenvoudige tips voor een gezonde lach Patiëntfolder Eenvoudige tips voor een gezonde lach 2 Gezonde tanden, een leven lang Door dagelijks een paar minuten aandacht aan uw tanden te besteden, kunt u veel winst behalen. Wist u dat een frisse,

Nadere informatie

Superieure reiniging *, wittere tanden

Superieure reiniging *, wittere tanden Superieure reiniging *, wittere tanden Geavanceerde reiniging voor verwijdering van vlekken en wittere tanden * dan een handtandenborstel Philips Sonicare DiamondClean Wittere tanden in slechts 1 week

Nadere informatie

SWISSDENT tandpasta s

SWISSDENT tandpasta s SWISSDENT tandpasta s SWISSDENT GENTLE SWISSDENT CRYSRAL Gebruikstoepassing Witmakende tandpasta om verkleuring veroorzaakt door tabak, thee, koffie en rode wijn tegen te gaan Gepatten-teerde SWISSDENT

Nadere informatie

De ideale oplossing voor het dagelijkse onderhoud van uw Handy

De ideale oplossing voor het dagelijkse onderhoud van uw Handy Geldig van 02/01/15 tot 31/03/15 Indicative prijs Producten verkrijgbaar bij uw EMS verdelers AIR-FLOW handy 3.0 Voor Supra-gingivale behandelingen > Goed gebalanceerd, lichtgewicht ontwerp voor comfortabel

Nadere informatie

Als ze extra bescherming nodig hebben... geef hen die bescherming dan.

Als ze extra bescherming nodig hebben... geef hen die bescherming dan. Als ze extra bescherming nodig hebben... geef hen die bescherming dan. Een alomvattende behandeling kan snel en gemakkelijk zijn. U ziet elke dag patiënten die niet poetsen en flossen zoals het moet. De

Nadere informatie

Voor alle Sub- en supra gingivale behandelingen

Voor alle Sub- en supra gingivale behandelingen Indicative prijs Producten verkrijgbaar bij uw EMS verdelers Ontdek de nieuwe toepassingen AIR-FLOW! EMS is de uitvinder van de Air-Flow. Sinds vele jaren gebruikt EMS al deze technologie om perfect gepolijste

Nadere informatie

Goed onderhoud loont.

Goed onderhoud loont. Goed onderhoud loont. De voordelige oplossing voor optimaal onderhoud en duurzaam waardebehoud. Viervoudig, perfect onderhoud. Snel en comfortabel. Zeer eenvoudig in gebruik. Vier instrumenten binnen één

Nadere informatie

blue m producten zijn revolutionair voordelen gebruik blue m vóór operatie voordelen gebruik blue m na operatie

blue m producten zijn revolutionair voordelen gebruik blue m vóór operatie voordelen gebruik blue m na operatie blue m producten zijn revolutionair blue m maakt al jaren het verschil in mond verzorging. De unieke for mule heeft talloze mensen geholpen bij het voorkomen en verhelpen van gebits- en tandvleesproblemen.

Nadere informatie

DENTEX SPECIALE AANBIEDINGEN

DENTEX SPECIALE AANBIEDINGEN DENTEX SPECIALE AANBIEDINGEN MAKE ME SMILE. TE ONTDEKKEN OP ONZE STAND 5727 R AIRFLOW PROPHYLAXIS MASTER De nieuwste innovatie van EMS voor GUIDED BIOFILM THERAPY : een unieke oplossing voor de preventie

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Ontstoken tandvlees. Voorkom ontstoken tandvlees door een goede mondhygiëne

Ontstoken tandvlees. Voorkom ontstoken tandvlees door een goede mondhygiëne Ontstoken tandvlees Voorkom ontstoken tandvlees door een goede mondhygiëne Met een goede mondhygiëne houdt u uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. U voorkomt daarmee ontstoken tandvlees (gingivitis en

Nadere informatie

Zoom! 1 uur whitening. Professioneel Whitening Systeem. witste glimlach... na slechts. één bezoek aan de praktijk

Zoom! 1 uur whitening. Professioneel Whitening Systeem. witste glimlach... na slechts. één bezoek aan de praktijk Zoom! 1 uur whitening Zoom! 1 uur whitening Professioneel Whitening Systeem uw witste glimlach... na slechts één bezoek aan de praktijk Wilt u Zoomen!? Het Zoom! whitening systeem voor aan de stoel is

Nadere informatie

BYE-BYE BIOFILM. SPECIALE PROMOTIES Geldig van 01/09/15 tot 31/10/15 Indicative prijs. Producten verkrijgbaar bij uw EMS verdelers AIR-FLOW

BYE-BYE BIOFILM. SPECIALE PROMOTIES Geldig van 01/09/15 tot 31/10/15 Indicative prijs. Producten verkrijgbaar bij uw EMS verdelers AIR-FLOW Indicative prijs. Producten verkrijgbaar bij uw EMS verdelers BYE-BYE BIOFILM handy 3.0 PREMIUM Goed voor alle Sub- en supra gingivale behandelingen - 2 handstukken : Air-Flow Plus en Air-Flow Perio -

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Door deze bestraling (radiotherapie) kunnen er een aantal bijverschijnselen optreden in uw mond.

Door deze bestraling (radiotherapie) kunnen er een aantal bijverschijnselen optreden in uw mond. Mondhygiëne. U wordt bestraald in verband met een aandoening in het hoofd/hals gebied. Door deze bestraling (radiotherapie) kunnen er een aantal bijverschijnselen optreden in uw mond. Dit willen wij tot

Nadere informatie

Ik ben zwanger. Heb ik meer kans op ontstoken tand- vlees? Kan ik tandplak verwijderen met een mondspoelmid- del?

Ik ben zwanger. Heb ik meer kans op ontstoken tand- vlees? Kan ik tandplak verwijderen met een mondspoelmid- del? Onstoken tandvlees Ontstoken tandvlees Voorkom ontstoken tandvlees door een goede mondhygiëne Met een goede mondhygiëne houdt u uw tanden, kiezen en tandvlees gezond. U voorkomt daarmee ontstoken tandvlees

Nadere informatie

Lustrumcongres Aanbiedingen

Lustrumcongres Aanbiedingen Lustrumcongres Aanbiedingen www.nvminkoop.nl info@nvminkoop.nl 088-4100 310 acties geldig t/m 15 november 2017 Young disposable prophy angles Door zijn smalle hals en kleine kop heeft u een betere zichtbaarheid

Nadere informatie

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel Polijstpasta Deze polijstpasta wordt zeer veel in de auto, boot, vrachtwagen, metaalindustrie en in de scheepvaart gebruikt Ideaal voor verweerd chroom, RVS, aluminium en messing Met unipol polijst pasta

Nadere informatie

Actiefolder. Acties geldig t/m 30 april 2018

Actiefolder. Acties geldig t/m 30 april 2018 Vakbeurs Mondhygiëne bezoek ons op stand 27 Actiefolder Acties geldig t/m 30 april 2018 Alle beursaanbiedingen zijn alleen geldig op de Vakbeurs Mondhygiëne (14 april 2018) www.nvminkoop.nl info@nvminkoop.nl

Nadere informatie

CREATE IT. PR-D966NL Ver NFR

CREATE IT. PR-D966NL Ver NFR CREATE IT. PR-D966NL Ver.2 17.06.NFR Twee Onderhoudssystemen in Één Combinatie van ultrasone scaling en poederbehandeling voor een meer effectieve, comfortabele mondhygiëne en beheersing van biofilm. 01

Nadere informatie

De toekomst van stomazorg... is begonnen

De toekomst van stomazorg... is begonnen De toekomst van stomazorg... is begonnen Voel het verschil, ervaar de voordelen van onze geavanceerde siliconentechologie... Volledig siliconen bescherming... soms heeft de huid extra bescherming nodig.

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/180 C Adv Zeer comfortabele en krachtige éénschijfsmachine met planeetwieloverbrenging voor bijna elke reinigingstaak in de schoonmaakbranche. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet

Nadere informatie

Prevention and Treatment of Peri-Implant Diseases. Cleaning of Titanium Dental Implant Surfaces. A. Louropoulou

Prevention and Treatment of Peri-Implant Diseases. Cleaning of Titanium Dental Implant Surfaces. A. Louropoulou Prevention and Treatment of Peri-Implant Diseases. Cleaning of Titanium Dental Implant Surfaces. A. Louropoulou Thesis Prevention and Treatment of Peri-implant Diseases Cleaning of titanium dental implant

Nadere informatie

Soepel en huidvriendelijk scheren

Soepel en huidvriendelijk scheren Pre-salesfolder voor Nederland () Philips Shaver series 7000 elektrisch scheerapparaat met Aquatec voor nat en droog scheren en SmartClean-systeem Comfortabele ringen 50 min. draadloos gebruik/1 uur opladen

Nadere informatie

HET UNIVERSEEL ADHESIEF BEVESTIGINGSSYSTEEM SPECIAAL VOOR ZIRKOON- EN ALUMINIUMOXIDE-KERAMIEK

HET UNIVERSEEL ADHESIEF BEVESTIGINGSSYSTEEM SPECIAAL VOOR ZIRKOON- EN ALUMINIUMOXIDE-KERAMIEK HET UNIVERSEEL ADHESIEF BEVESTIGINGSSYSTEEM SPECIAAL VOOR ZIRKOON- EN ALUMINIUMOXIDE-KERAMIEK BUITENGEWOON GOEDE HECHTING EN ESTHETIEK Het aandeel van volkeramische restauraties groeit nog steeds. Op grond

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv. Uitrusting: Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 51/180 C Adv Zeer comfortabele end krachtige éénschijfsmachine met onderhoudsvrije planeetwieloverbrenging en een grotere werkbreedte voor een zeer grote oppervlakteprestatie. Uitrusting:

Nadere informatie

3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure.

3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure. 3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure. Geldig tot 31 augustus 2017. Een perfect aansluitende restauratie mag geen toeval zijn. Bij het maken van een afdruk hoeft u

Nadere informatie

Putty Eén druk op de knop. Express. Penta Putty & Ultra-Light Body. Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal

Putty Eén druk op de knop. Express. Penta Putty & Ultra-Light Body. Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal Putty Eén druk op de knop Express Penta Putty & Ultra- Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal Pentamix 2: Constante beschikbaarheid van topkwaliteit in een recordtijd Gestandaardiseerde, telkens reproduceerbare

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

APORIS IMPLANTAAT(verzorgings)KIT

APORIS IMPLANTAAT(verzorgings)KIT APORIS IMPLANTAAT(verzorgings)KIT APORIS IMPLANTAAT(verzorgings)KIT Implantaatverzorging en reiniging Implantaten kunnen een leven lang mee Nieuwe tanden. Ze kunnen een levensverbetering zijn wanneer u

Nadere informatie

Gevoelige tandhalzen. Teruggetrokken tandvlees

Gevoelige tandhalzen. Teruggetrokken tandvlees Gevoelige tandhalzen Teruggetrokken tandvlees In een gezonde mond ligt het tandvlees netjes om de tanden en kiezen. Gevoelige tandhalzen ontstaan alléén wanneer het tandvlees is teruggetrokken. Zonder

Nadere informatie

Injecteerbare, hybride composiet in twee viscositeiten

Injecteerbare, hybride composiet in twee viscositeiten Injecteerbare, hybride composiet in twee viscositeiten Voor universeel gebruik met bioactieve werking Beautifil Flow Plus X is een belastbare vulcomposiet van de nieuwste generatie en geschikt voor gebruik

Nadere informatie

Einde behandeling Voor- en nadelen van sealen Hoe ervaren kinderen het sealen? Wat is voor mijn kind belangrijk om te weten?

Einde behandeling Voor- en nadelen van sealen Hoe ervaren kinderen het sealen? Wat is voor mijn kind belangrijk om te weten? Sealen Sealen Wat is dat? Het woordje sealen is afgeleid van het Engelse werkwoord to seal. Dat betekent afdichten of verzegelen. Sealen bij de tandarts betekent dan ook het afdichten of verzegelen van

Nadere informatie

Pneumatische Scalers CREATE IT. NETHERLANDISH

Pneumatische Scalers CREATE IT. NETHERLANDISH Pneumatische Scalers CREATE IT. NETHERLANDISH PR-D1048NL Ver.1 16.11.NFR 17 Restauratief (Voor minimaal invasief) 10 V-tip (Restauratief) Scaling 04 Restauratief (Voor de preparatie van kroonstompen) 12-14

Nadere informatie

Bent u klaar voor een kus?

Bent u klaar voor een kus? Bent u klaar voor een kus? Het begint met een gezonde mond! Een gezonde mond is een mond om te zoenen Verzorg dagelijks uw mond Net zoals het dagelijks verzorgen van uw lichaam is ook het dagelijks Naast

Nadere informatie

3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure.

3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure. 3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure. Geldig tot 30 april 2017 Geef patiënten in enkele stappen een lach om trots op te zijn. Initiële situatie Scotchbond Universal

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

HydroTac het hydroactieve wondverband. Houdt droge wonden vochtig en exsuderende wonden voldoende droog.

HydroTac het hydroactieve wondverband. Houdt droge wonden vochtig en exsuderende wonden voldoende droog. NIEUW HydroTac het hydroactieve wondverband. Houdt droge wonden vochtig en exsuderende wonden voldoende droog. Wondbehandeling Houdt exsuderende wonden voldoende droog. HydroTac gemakkelijk, hygiënisch,

Nadere informatie

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap 1. Easy Clean Productomschrijving: Kernwaarden: Eigenschappen: Artnr.: 04.1153 58 60 Easy Clean is een professionele Geschikt voor nagenoeg alle oppervlakken vloeibare reiniger die kan worden toegepast

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

VULCOMPOSIET Maximale esthetiek, laagste krimp. * Polymerisatiekrimp conform ISO 17304:2013 (E) KRIMP* 0,85%

VULCOMPOSIET Maximale esthetiek, laagste krimp. * Polymerisatiekrimp conform ISO 17304:2013 (E) KRIMP* 0,85% VULCOMPOSIET Maximale esthetiek, laagste krimp * Polymerisatiekrimp conform ISO 17304:2013 (E) KRIMP* 0,85% Nieuw en uniek Zeer stabiel en esthetisch en toch een zeer lage krimp en krimpspanning: de nieuwe

Nadere informatie

Uw discrete oplossing

Uw discrete oplossing N.V. PAUL HARTMANN S.A. BE-1480 Sint-Renelde Bezoek onze websites: www.hartmann.be www.discrete.be Uw discrete oplossing 085 861/6 (1014) Incontinentie hygiëne Bescherming van de huid Dankzij een ademende

Nadere informatie

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Laboratorium Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Het werken in een laboratorium stelt eisen aan stoelen die met geen andere werkomgeving te vergelijken zijn. Naast de hoogste eisen voor

Nadere informatie

Gingivitis en parodontitis

Gingivitis en parodontitis Made in Sweden, used worldwide. Patiëntenfolder Bestel de producten van TePe bij de dichtstbijzijnde apotheek: TePe Interdentale ragers Origineel 0,4 mm 1574 2970 Angle 0,4 mm 1565 4427 0,45 mm 1574 2946

Nadere informatie

Wat kan de tandarts tegen gevoelige tandhalzen doen? Zijn er tandpasta s die helpen tegen tandhalsgevoelig- Gevoelige heid?

Wat kan de tandarts tegen gevoelige tandhalzen doen? Zijn er tandpasta s die helpen tegen tandhalsgevoelig- Gevoelige heid? Gevoelige tandhalzen Gevoelige tandhalzen Teruggetrokken tandvlees In een gezonde mond ligt het tandvlees netjes om de tanden en kiezen. Gevoelige tandhalzen ontstaan alleen wanneer het tandvlees is teruggetrokken.

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

www.3mespe.nl/imprint4 www.3mespe.be/imprint4

www.3mespe.nl/imprint4 www.3mespe.be/imprint4 Bestelinformatie Artikelnr. Productinformatie Artikelnr. Productinformatie Trial/Intro Kits voor Pentamix 3 71499 Penta Putty Trial Kit 1 basis pasta 300 ml, 1 katalysator 60 ml, 1 Super Quick Ultra-Light

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

snelste Het A-silicoon zelfverwarming met unieke Imprint 4 VPS afdrukmateriaal Afdrukoplossingen

snelste Het A-silicoon zelfverwarming met unieke Imprint 4 VPS afdrukmateriaal Afdrukoplossingen Afdrukoplossingen VPS afdrukmateriaal * heeft de kortste intra-orale uithardingstijd op de markt. snelste Het A-silicoon met unieke zelfverwarming Wat vindt u belangrijk bij het maken van een afdruk? Precisie

Nadere informatie

Innovatieve tandheelkundige oplossingen door een interdisciplinaire aanpak.

Innovatieve tandheelkundige oplossingen door een interdisciplinaire aanpak. Innovatieve tandheelkundige oplossingen door een interdisciplinaire aanpak. Adres: Proclin Scheepmakershaven 68 3011 VE Rotterdam Telefoon: 010-265 14 14 Website: www.proclin.nl E-mail: info@proclin.nl

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. Speel altijd op zeker.

Gebruiksaanwijzing. Speel altijd op zeker. Gebruiksaanwijzing PROPHYflex Pulver - 1.007.0014, 1.007.0015, 1.007.0016, 1.007.0017 PROPHYpearls - 1.010.1826, 1.010.1828, 1.010.1829, 1.010.1830, 1.010.1831, 1.010.1797, 1.010.1798, 1.010.2133 PROPHY

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

thermodent - voor de betrouwbare machinale reiniging van instrumenten Kwaliteit. Betrouwbaarheid. Schülke.

thermodent - voor de betrouwbare machinale reiniging van instrumenten Kwaliteit. Betrouwbaarheid. Schülke. thermodent - voor de betrouwbare machinale reiniging van instrumenten Kwaliteit. Betrouwbaarheid. Schülke. Hygiëne is het belangrijkste instrument. Betrouwbaar. Zuiver. Schülke. De hygiënische verzorging

Nadere informatie

Een gids vol tips voor een goede tandhygiëne

Een gids vol tips voor een goede tandhygiëne Een gids vol tips voor een goede tandhygiëne Glazuur Hoe is een tand opgebouwd? Wortel Tandvlees Pulpa Cement Alveolair bot Dentine Kroon Het in de mond zichtbare deel van de tand is de kroon. Het niet-zichtbaar

Nadere informatie

Kunststofreparatie. Inhoud: Het Teroson systeem De reparatiestappen. Technologies HENKEL KGaA / AIL AAM

Kunststofreparatie. Inhoud: Het Teroson systeem De reparatiestappen. Technologies HENKEL KGaA / AIL AAM Kunststofreparatie Inhoud: Het Teroson systeem De reparatiestappen 2 Teroson Kunststofreparatiesysteem Voor het verlijmen van kunststof auto onderdelen niet noodzakelijk om de kunststof soort vooraf te

Nadere informatie

Mondverzorging bij radiotherapie

Mondverzorging bij radiotherapie Mondverzorging bij radiotherapie Inleiding U gaat beginnen of bent al bezig met radiotherapie. Als gevolg van deze therapie kunt u last krijgen van een droge mond of last van uw tandvlees, uw mondslijmvlies

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product to ile en tt e ur n, in b oi id rs et s Onze toiletten, bidets, urinoirs en bijbehorende onderdelen en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de strakke afwerking van hoge kwaliteit

Nadere informatie

Implantaat verzorging

Implantaat verzorging Patiëntfolder TePe Interdentale ragers Origineel 0,4 mm 1574 2970 0,45 mm 1574 2946 0,5 mm 1574 2962 0,6 mm 1574 2911 0,7 mm 1529 1847 0,8 mm 1529 1855 1,1 mm 1574 2954 1,3 mm 1574 2938 1,5 mm 1574 2989

Nadere informatie

KRASVERWIJDEREN VAN GLAS IN STAPPEN KRASVERWIJDERING. SAW360 system. Monteurshandleiding

KRASVERWIJDEREN VAN GLAS IN STAPPEN KRASVERWIJDERING. SAW360 system. Monteurshandleiding KRASVERWIJDEREN VAN GLAS IN 5 STAPPEN KRASVERWIJDERING SAW360 system Monteurshandleiding 1 STAP 1: VOORBEREIDEN EN DIAGNOSE > Voorbereiding Reiniging Voordat je met de Scratch A Way-krasverwijdering kan

Nadere informatie

REINIGING EN ONDERHOUD

REINIGING EN ONDERHOUD REINIGING EN ONDERHOUD VOOR UW HUISHOUDELIJKE APPARATEN Aanbevolen door ONS NIEUWE REINIGINGSASSORTIMENT ZORGT ERVOOR DAT UW APPARATEN LANGER ZULLEN MEEGAAN. Al 100 jaar ontwikkelen wij apparaten die het

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 1. Geschiedenis van de tandarts. 2. Het gebit. 3. Controle en behandelingen. 4. Beugels. 5. Gezonden tanden. 6.

Inhoudsopgave: 1. Geschiedenis van de tandarts. 2. Het gebit. 3. Controle en behandelingen. 4. Beugels. 5. Gezonden tanden. 6. De Tandarts Inhoudsopgave: 1. Geschiedenis van de tandarts 2. Het gebit 3. Controle en behandelingen 4. Beugels 5. Gezonden tanden 6. Slotwoord 7. Bronvermelding 1. Geschiedenis van de tandarts Vroeger

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC UNIVERSAL. Hygiënesystemen. Combinatieautoclaaf

Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC UNIVERSAL. Hygiënesystemen. Combinatieautoclaaf Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC UNIVERSAL Hygiënesystemen Combinatieautoclaaf Speciale deksel Reinigen, oliën en steriliseren in 12 minuten 6 instrumenten worden 100% gereinigd, geolied

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care

Extra Zorg. Dansac Accessoires. Dedicated to Stoma Care Extra Zorg Dansac Accessoires Dedicated to Stoma Care Inleiding Bij Dansac zijn wij erop gericht om opvangzakjes en huidplaten te ontwikkelen met optimale eigenschappen om uw kwaliteit van leven te bevorderen.

Nadere informatie

Slaapsystemen. Matras SOLIDO 1050. Matras SOLIDO 600

Slaapsystemen. Matras SOLIDO 1050. Matras SOLIDO 600 Matras SOLIDO 1050 Kern: Hoogte ca. 140 mm, RG 40 Puntelastisch 5-zone koudschuim met golfstructuur. Comfortzone voor bekken, lende en schouders, hoofd- en voetenzone. Bekleding: Elastische dubbeldoekbekleding,

Nadere informatie

Süda Waterspray 4000

Süda Waterspray 4000 Gebruiksaanwijzing Süda Waterspray 4000 Toestel Type : BASIC COMFORT -STARLIGHT Bediening :conv-digit MSK Tel: 088-0067600 Email: info@msk.nl www.msk.nl Lees aandachtig de bijgevoegde handleiding en bewaar

Nadere informatie

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium

Laboratorium. Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Laboratorium Goed doordachte zitoplossingen voor het laboratorium Het werken in een laboratorium stelt eisen aan stoelen die met geen andere werkomgeving te vergelijken zijn. Naast de hoogste eisen voor

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

Elmex Fluid 10 mg/g, oplossing voor dentaal gebruik RVG CP GABA GmbH BIJSLUITER

Elmex Fluid 10 mg/g, oplossing voor dentaal gebruik RVG CP GABA GmbH BIJSLUITER Version 3.0, 04/2013 Elmex Fluid 10 mg/g, oplossing voor dentaal gebruik RVG 05327 CP GABA GmbH BIJSLUITER 1 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE PATIËNT ELMEX FLUID 10 MG/G Fluoride. Lees goed de hele bijsluiter

Nadere informatie

Een gids vol tips voor een goede tandhygiëne

Een gids vol tips voor een goede tandhygiëne Een gids vol tips voor een goede tandhygiëne Glazuur Dentine Kroon Hoe is een tand opgebouwd? Wortel Tandvlees Pulpa Cement Alveolair bot Parodontaal ligament Het in de mond zichtbare deel van de tand

Nadere informatie

Eénschijfsmachines BDS 43/Duo C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens

Eénschijfsmachines BDS 43/Duo C Adv. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l. Technische gegevens Eénschijfsmachines BDS 43/Duo C Adv Universele en veelzijdig inzetbare éénschijfsmachine met borsteltoerental van 150 tot 300 omw/min. Uitrusting: Gebruik van het elektriciteitsnet Tank optioneel 10 l

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Tandpasta gezond en natuurlijk, zelf maken met kokosolie Tandpasta gebruiken we allemaal meerdere keren per dag, maar is die jij gebruikt ook veilig en gezond. Allereerst zit er bijna altijd fluoride in

Nadere informatie

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie.

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie. CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK Dat is ergonomie. T h e D e n t a l C o m p a n y HUGO INNOVATIEF DESIGN

Nadere informatie

Eén prijs voor alle maten! *

Eén prijs voor alle maten! * Eén prijs voor alle maten! * * Per type op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden. M LINE SLOW MOTION MATRASSEN VERNIEUWEND TOT IN ELK DETAIL Een M line matras

Nadere informatie

Slechte adem. Is uw adem fris?

Slechte adem. Is uw adem fris? Slechte adem Is uw adem fris? Een frisse adem. Dat wil iedereen. Maar is uw adem ook fris? De meeste mensen met een slechte adem, ook wel halitose genoemd, merken het zelf niet. Ze ruiken het zelf niet.

Nadere informatie

Climate control in sleeping comfort

Climate control in sleeping comfort Climate control in sleeping comfort Swiss Technology Inside klimatiserend ventilerend drukverdelend ergonomisch ClimaComfort: de vierde dimensie van slaapcomfort klimatiserend ventilerend drukverdelend

Nadere informatie

BASIQ BARGAINS. voordeliger kan gewoon niet

BASIQ BARGAINS. voordeliger kan gewoon niet voordeliger kan gewoon niet Geldig t/m 15 maart 2019 Pentamix Lite compleet Pentamix 3 compleet Homogene, luchtbelvrije mengkwaliteit Snel en eenvoudig Bespaart kostbare ruimte Afmetingen standby: L 16,5

Nadere informatie

Subtitel voorpagina. Kinderen met sondevoeding in de thuissituatie

Subtitel voorpagina. Kinderen met sondevoeding in de thuissituatie Kinderen met sondevoeding in de thuissituatie Subtitel voorpagina Kinderen met sondevoeding in de thuissituatie 1. Inleiding 3 2. Wat is sondevoeding 3 3. Op welke zijn manieren kan sondevoeding 3 toegediend

Nadere informatie

HUIDVERZORGING - 1 -

HUIDVERZORGING - 1 - HUIDVERZORGING - 1 - INDEX - Huidbescherming pagina 1 - Handenreiniging pagina 2-4 - Huidverzorging pagina 4 - Doseersystemen pagina 5 HUIDBESCHERMING Onze handen staan dagelijks bloot aan vele schadelijke

Nadere informatie

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten

Onderhoud. Houten Vloeren Opfrissen. Binnen en Buiten Onderhoud Houten Vloeren Opfrissen Binnen en Buiten Een renderend systeem met uitstekende resultaten Met het Deep Clean System van Bona worden doffe vloeren onmiddellijk gerevitaliseerd, de houten vloeren

Nadere informatie

User Guide for Impressioning. Een goede afdruk, het zit hem in de details. User Guide

User Guide for Impressioning. Een goede afdruk, het zit hem in de details. User Guide User Guide for Impressioning Een goede afdruk, het zit hem in de details User Guide Het behandelplan: De leidraad in ieder verhaal. Van welk materiaal gaat u uw opbouw maken? Reeds vooraf kunt u bepalen

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Mondverzorging bij chemotherapie

Patiënteninformatie. Mondverzorging bij chemotherapie Patiënteninformatie Mondverzorging bij chemotherapie Inhoud Inleiding... 3 Informatie over mondverzorging bij chemotherapie... 3 Tips en adviezen... 3 Wat kunt u zelf doen voor een goede mondverzorging

Nadere informatie

Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC PROFESSIONAL. Hygiënesystemen. Vacuümautoclaaf klasse B voor de hoogste eisen

Sirona: competent op het gebied van hygiëne DAC PROFESSIONAL. Hygiënesystemen. Vacuümautoclaaf klasse B voor de hoogste eisen Sirona: competent op het gebied van hygiëne Hygiënesystemen Vacuümautoclaaf klasse B voor de hoogste eisen Professioneel en snel Met de biedt Sirona een autoclaaf aan die voldoet aan de hoogste eisen op

Nadere informatie

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden

LBH systemen van Wijzonol. kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden systemen van Wijzonol kwaliteit die werkt onder alle omstandigheden van Wijzonol is een complete lijn van buitenlakken die al 30 jaar

Nadere informatie

Complete tandvleesverzorging

Complete tandvleesverzorging Pre-salesfolder voor Nederland () Philips FlexCare+ Sonische, elektrische tandenborstel 5 poetsstanden 2 opzetborstels UV-opzetborstelreiniger HX6972/10 Complete tandvleesverzorging Tandenborstel voor

Nadere informatie

Mondverzorging. Bij chemo- en/of doelgerichte therapie. Oncologie

Mondverzorging. Bij chemo- en/of doelgerichte therapie. Oncologie 00 Mondverzorging Bij chemo- en/of doelgerichte therapie Oncologie 1 Binnenkort gaat u beginnen met chemo- en/of doelgerichte therapie. Bij chemotherapie en doelgerichte therapie worden medicijnen gegeven

Nadere informatie

Tips & Tricks. Tips & Tricks. GLUMA Desensitizer & GLUMA Desensitizer PowerGel. Giving a hand to oral health.

Tips & Tricks. Tips & Tricks. GLUMA Desensitizer & GLUMA Desensitizer PowerGel. Giving a hand to oral health. Tips & Tricks Tips & Tricks GLUMA Desensitizer & GLUMA Desensitizer PowerGel Giving a hand to oral health. Bekijk de video om te zien hoe GLUMA Desensitizer (PowerGel) werkt Video uitleg GLUMA Desensitizer

Nadere informatie

BETROUWBAAR ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

BETROUWBAAR ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN BETROUWBAAR ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN Glasvezelstift voor duurzame stompopbouwen Meest stabiele interface Epoxyvrij Additionele stevigheid Extra mechanische retentie De glasvezelstift voor betrouwbare

Nadere informatie

Zo onderhoudt u uw product

Zo onderhoudt u uw product b to ad ile ka tm m eu erbi e la n ir Ons badkamer- en toiletmeubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door de afwerking van hoge kwaliteit en strakke oppervlaktestructuur van de gebruikte materialen

Nadere informatie

Tarieven IJsselstate tandartsen 2012

Tarieven IJsselstate tandartsen 2012 Tarieven IJsselstate tandartsen 2012 Prijzen geldig tot 31 maart 2012 CONSULTATIE EN DIAGNOSTIEK A-codes DE PERIODIEKE CONTROLE Er wordt stilgestaan bij uw gezondheid De gezondheid van uw mond wordt in

Nadere informatie

PERFECT MARGIN VENEERS

PERFECT MARGIN VENEERS PERFECT MARGIN VENEERS Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Kit PMV J08105 V2 (13) 03/2014 NT15NL010B INHOUDSOPGAVE I. - WOORD VOORAF... 3 II - INSTRUCTIES... 3 2. 1 Gebruiksaanwijzing...

Nadere informatie