Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292"

Transcriptie

1 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: juli augustus september ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/ Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292

2 Willems Jean Feraille Daniëlle Achten Christiane Daniels Lambert Voorzitter Materiaalmeester Contactpersoon Secretaris Verslaggeving Penningmeester Inruilen wandelbladen clubblad & ledenbestand naametiketten Voorzitter Parcours Contactpersoon Samenstelling bestuur: De Boskabouters: De Heikabouters: Stukstraat 12, 3600 Genk 089/ of Grote Bergen 59A, 2830 Heindonk 03/ Stukstraat 12, 3600 Genk 089/ of 0493/ Oostlaan 14, 3665 As 089/ Vandijck Maarten Verheyen José Secretaris Website Penningmeester Inschrijvingen deelname busreizen Groenstraat 13, 3665 As Niesstraat 7, 3680 Opoeteren 0495/ Camps Leneke Crab Maurice Vandewal Nicole Bestuurslid Verantw. cafetaria Adviserend Lid Adviserend Lid vzw de Boskabouters: vzw de Heikabouters: Oostlaan 14, 3665 As 089/ /// Poelsweg 11, 3630 Maasmechelen Poelsweg 11, 3630 Maasmechelen /// Bankrelaties: IBAN: BE BICC: KREDBEBB IBAN: BE BICC: KREDBEBB WANDELBLADEN: Heb je dringend een nieuw wandelblad nodig? Vanaf nu kan je ze op onze website terugvinden je kan ze (indien mogelijk) zelf afprinten(recto verso) zodat, als je blad vol is, niet meer moet wachten tot op één van onze wandeldagen. te vinden op: of in het menu: Onze Club > Wandelblad (PDF)

3 Met deze info zetten we weeral het tweede deel van het jaar in,ik weet niet of jullie ook het gevoel hebben dat het steeds sneller gaat, of is dat eigen aan gepensioneerden? Over het weer zullen we het maar niet hebben want dat is zelfs tegoed voor de tijd van het jaar!! De natuur zal zich ook deze keer wel weer herstellen zeker, zoals altijd. Op onze laatste vergadering zijn we,na overleg en overzicht van onze financiën overeen gekomen om dit wandeljaar toch wat extra te organiseren,zoals een bus uitstap,een verrassingstocht en terug een clubfeest zoals vroeger. We hebben dan ook een dubbele verjaring te vieren en niet zomaar eentje, maar dat weten jullie intussen al wel. Als bestuur krijgen we nogal eens vragen of commentaar op de werking van het beleid van Wandelsport Vlaanderen,veelal zijn dat geruchten of gissingen die dan de ronde doen en na een tijdje een eigen leven leiden,waar of niet waar???? Nu wat wij zelf als Heikabouters mee maken is dus wel waar,nu dat wij onze wandeltochten voor 2018 moeten door geven met vertrekplaats en de nodige informatie van de tocht komen we tot de vaststelling dat er kapers op de kust zijn!! ik zal even de situatie verduidelijken,om problemen te vermijden na de fusie van de 3 federaties is overeen gekomen om geen wijzigingen toe te staan aan de huidige zaterdagen of zondagen!! Trouwens niemand kan die data wijzigen. Maar wat constateren we nu,we krijgen er een concurrent bij op zondag bij de Heikabouters en als ge dan weet wie, verliest ge toch alle vertrouwen in ons federatie bestuur, voor hen schijnt er maar één ambitie te zijn,welk voordeel zij hier uit kunnen halen!! Nu willen jullie natuurlijk weten voor wie er geen wetten zijn en alleen maar rechten,de huidige kalender verantwoordelijke,tevens voorzitter van Milieu 2000 Lommel,hij verschuift zijn tocht zonder blozen een week vroeger!!! Het is niet onze gewoonte om te klagen of te zagen maar dit gaan we echt niet tolereren,we dachten dat de dictators overal verdwenen waren maar ze hebben er hier en daar toch wel eentje vergeten!! Aan iedereen nog een mooie zomer, en ik wens U oprecht veel leesplezier toe en beveel U het doorlezen van deze info van harte aan, ook op onze website vindt U de nodige informatie Jean Uw voorzitter

4 Activiteitenkalender 2017 WO 05 T.E.M. VR 14 - Intersoc vakantie Anzère Zwitserland NDAG 16 Busuitstap naar Malmedy 05 & 06 - Tweedaagse Jubileumtocht, START: Parochiezaal Niel MA 21 T.E.M. VR 25 - Vierdaagse van de Ijzer 09 & 10 - Tweedaagse Braambierentocht, START: Kimpenhof Opglabbeek NDAG 01 Verassingstocht NDAG 22 Gesponsorde tocht: Limburg Wandelt bij WSV Wandelend Paal WOENSDAG 15 - Jeneverbestocht, START: Vrijetijdsgebouw As TERDAG 16 JUBILEUMVIERING Receptie gevolgd door het ledenfeest zaal LOWETA TERDAG 30 Eindejaarstocht, START: Parochiezaal Niel Activiteitenkalender 2018 NDAG 11 Wintertocht, START: Kimpenhof Opglabbeek

5 Heb je nog nieuws?, laat het ons weten via als het mag gepubliceerd worden. (sorry mochten we iemand vergeten.) Nieuwe leden Boskabouters Felix CLAES en MARIS Vera, Houthalen Helcht. Jean Marie GEERTS en VLEESCHOUWERS A;Genk Dat brengt ons op 165 Boskabouters 98 Heikabouters Heikabouters Totaal aantal leden : 263! Van harte welkom in de kabouterfamilie! Op 21 maart 2017 overleed Mevrouw Maria Piessens, weduwe van Louis Feraille, zij was de mama van Danielle Feraille, secretaris bij de Boskabouters en schoonmoeder van Chris De Clercq. Ze had wel de mooie leeftijd van 89 jaar, maar een mama verliezen doet altijd heel veel pijn. Wij wensen hun familie veel sterkte om dit verlies te verwerken. VARIA Op zondag 23 september organiseren De lustige Heivinken,ter herdenking van het koor dat zoveel betekent heeft voor Limburg en de mijnstreek, een verhalenroute = uitgestippelde wandeling met start om 14 u tot 17 u aan het Casino in Waterschei. Op iedere halte wordt een verhaal verteld en is er muziek, Danny De Jonghe (een Boskabouter) staat zelf in de kerk van Waterschei met een verhaal en muziek. De Heivinken zouden heel dankbaar zijn als we wat promotie maken voor dit evenement en we met veel kabouterkes komen wandelen! Doen hé!!!

6 Koude Komkommersoep met munt Vraag je de gemiddelde kok naar zijn of haar favoriete koude soep, dan krijg je vrijwel gazpacho als antwoord. Ja, gazpacho is heerlijk en een echte klassieker, maar er zijn zoveel andere koude soepen die het verdienen ook in het zonnetje gezet te worden. Of in de koelkast, natuurlijk. Deze koude komkommersoep met munt maak je in een handomdraai. Je snijdt hier voor een komkommer in stukjes en kookt deze in bouillon (ongeveer een halve liter bouillon op 1 komkommer) ongeveer 5 minuutjes. Vervolgens voeg je munt toe en eventueel nog andere smaakmakers, zoals peterselie of een rood pepertje. En uiteraard peper en zout! En dan pureren en een paar uurtjes in de koelkast koud laten worden. Lekker met een lepel yoghurt erin voor extra frisheid! Smakelijk! INTERSOC-VAKANTIE ANZERE 5 JULI 2017 t/m 14 JULI 2017 We kunnen al stillekes beginnen uit te kijken naar onze zomervakantie, het mooie Zwitserland. 47 personen hebben hiervoor ingeschreven. Het resterende saldo zou ondertussen betaald moeten zijn de nodige informatie ivm vertrekuur en plaats ontvangt U 14 dagen vooraf rechtstreeks van Intersoc. We willen de deelnemers er wel attent op maken dat opstappen bij de busmaatschappij Jacobs in Genk ad zuiderring nog wel kan, maar je wagen er achterlaten op hun parking kan NIET meer wegens plaatsgebrek! Wie niet in Opglabbeek aan de sporthal kan vertrekken, gelieve ons tijdig te verwittigen, ook wie in Genk op stapt laat het ons best vooraf weten. Alvast een deugddoende vakantie gewenst!

7 MARCHE MALMEDY Beste wandelvrienden, om jullie zo veel mogelijk kansen te geven om jullie BUSBONNEN te gebruiken, (we gaan ze dit jaar niet meer laten inruilen voor een andere activiteit!) gaan we ook tijdens de vakantiemaanden op uitstap en deze keer eens naar de Oostkantons laat je niet afschrikken, Je kan kiezen uit verschillende afstanden : en 30 km ook de langeafstandstappers kunnen hun hartje ophalen, zo ver rijden is het niet en zij krijgen ruimschoots de tijd om hun gekozen afstand uit te wandelen We hopen dat ze op dit aanbod ingaan? Voor diegenen die het rustiger aan willen doen, ze kunnen gezellig rond kuieren in Malmedy zelf, op de Place Albert (kort bij onze startplaats) is er iedere zondag van 9 tot 16 u een gezellige rommelmarkt en verschillende terrasjes en heel wat te bezichtigen. Inschrijven doe je zoals gewoonlijk bij josee.verheyen@belgacom.net of 089/ Ten laatste voor 1 JULI want daarna kost bellen jullie veel centjes (Zwitserland)! Het vertrekuur in Opglabbeek sporthal 8 u en As kerk 8.15 u Kostprijs 5 of een busbon. Te betalen op de bus zelf. Jullie inschrijving wordt betaald door de clubkas.

8 . DE 10 GEBODEN VAN DE WANDELAAR 1) Ik wandel voor mijn gezondheid en mijn plezier. 2) Ik respecteer de mensen die ervoor zorgen dat ik mijn hobby kan doen. 3) Ik respecteer de starturen en vul mijn inschrijfkaart correct in (2049 of 2064) 4) Ik blijf op de paden, aangegeven door de organisator. 5) Ik pluk geen planten, laat dieren met rust en respecteer de natuur. 6) Ik laat geen afval achter maar neem het mee en deponeer het in een vuilbak 7) Ik hou mijn vriend de viervoeter aan de leiband. 8) Ik ben steeds veilig op weg en respecteer de verkeerscode 9) Ik toen respect voor mijn medewandelaars. 10) Ik probeer te carpoolen of maak gebruik van het openbaar vervoer. Wie gaat de uitdaging aan? Intussen zijn de voorbereidingen voor ons jubileumjaar volop aan de gang, een geschenkje voor iedere wandelaar tijdens onze 2 daagse heidetocht, een busuitstap naar Malmedy, een verrassingstocht naar, een groot ledenfeest met receptie op 16/12, U verneemt er in deze info ongetwijfeld meer over. Maar we kunnen het niet genoeg herhalen, deze organisaties kunnen enkel tot een goed einde gebracht worden door de tomeloze inzet van het bestuur, maar ook van de bereidwillige en zeer geapprecieerde inzet van een grote groep vrijwilligers. Het bestuur van de Boskabouters werd onlangs versterkt door Theo Vandermeeren, hij heeft ons heel goed bijgestaan in de startfase bij het inscannen van de lidkaarten tijdens onze vorige wandeldagen, hij is een allround type, computer, kassa, achter de toog wij zijn heel blij met deze aanwinst en hopen dat hij het naar zijn zin heeft bij onze clubs!

9 NDER VRIJWILLIGERS ZIJN ONZE ORGANISATIES NIET MOGELIJK! Wij stellen vast dat onze groep vaste medewerkers een dagje ouder wordt. Sommigen onder hen doen meer dan één job op een wandeling en willen het wat rustiger aan doen. We hebben daarom nood aan nieuw bloed, nieuwe mensen, nieuwe medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat er onder onze leden heel wat potentieël zit. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten die we zeker kunnen aanwenden. Bij elke tocht hebben we een 30 tal medewerkers nodig. We zijn overtuigd dat er onder onze leden vrijwilligers moeten te vinden zijn voor één, twee of misschien drie tochten per jaar. Wij vragen : - Gemotiveerde mensen die zich voor één of enkele tochten per jaar willen inzetten voor de club leeftijd speelt geen rol. - Kassiers, mensen die de toog of de koffiestand bemannen, mensen die afruimen, hulp in de keuken, mensen die zorgen voor de bevoorrading van de rustposten. Ervaring is niet vereist. - Het is leuk als alle medewerkers blijven tot het lokaal (rust of startplaats) volledig opgeruimd is. Ook hier geldt het motto : Vele handen maken het werk licht. - Het is nog leuker als je de zaal mee klaar kunt zetten. Dit gebeurt meestal de dag voor de wandeling. Hoe meer medewerkers er aanwezig zijn hoe sneller alles dan ook klaar is. Wij bieden : - Dynamische sfeer. Gegarandeerd veel plezier, ook al is het een hele dag hard werken. - Eten en drank gedurende de hele dag gratis. Wij vragen enkel om voorzichtig te zijn met het gebruik van alcoholische drank tijdens de werkzaamheden. - Een kleine financiële vergoeding voor de dag van de wandeling. - Taken naar ieders kunde en vermogen.

10 Eenzelfde oproep deden we reeds in onze vorige info s, daar kwamen enkele reacties op, en het leverde ons een nieuwe parcourmeester op, Jos Martens, die Lambert Daniels voor een heel groot stuk kan ontlasten, waarvoor alvast onze dank Jos. We stellen wel vast dat we niet bij de pakken mogen blijven zitten. We organiseren 10 wandelingen per jaar. Dit behouden is onze bedoeling, niet meer, niet minder zodat we aan al onze leden tijdens het jaar heel fijne activiteiten kunnen aanbieden. Wil je achter de toog staan, in de keuken, verkoopstand, inschrijving,parking, ophalen glazen of tassen of gewoon voor transport instaan, dan kan je dit laten weten aan Christiane. Bij onze tochten bedelen we ook folders. Ga je veel stappen, neem wat folders mee en leg ze op de wandeling. Wil je enkele uurtjes rond wandelen of fietsen in je gemeente,(4 x p jaar) laat het ons weten. Onze 3 maandelijkse info wordt rondgedragen als het kan in de gemeentes Opglabbeek, As en Opoeteren, is het echt uit de buurt dan via de post. De dag of enkele dagen voor de wandeling dienen de parcours te worden uitgepijld en uiteraard moeten de pijltjes achteraf verwijderd worden. Ook hier zijn steeds helpers welkom. Opleiding is hier eveneens voorzien. Zie je dit alles niet zitten, maar ben je wel handig met de pen of PC? Geen probleem, misschien ben jij wel de lay outer waar we naar op zoek zijn. U ziet het er is keuze te over. Alvast van harte bedankt voor uw reactie en je weet samen kunnen we alles (of toch veel) aan en zonder onze vrijwilligers zijn onze organisaties niet mogelijk! GEFELICITEERD!!! WANNEER IS DA FEESTJE????...

11

12 Uitnodiging: helpers Jubileumtocht DAG 1 zaterdag 5 augustus 2017 START: Parochiezaal Niel, Hoogstraat 115, 3668 NIEL-BIJ-AS Bevoorrading : aanwezig vanaf 7u Jean Willems Parcour : Jos Martens, Maarten Vandijck (G;Kessels reserve) Parking : aanwezig vanaf 7u Crab Maurice, Daniels Lambert, Creemers Jaak Plaatsen vd wandelborden Dirk Ketsman Inschrijvingen start vanaf 7 u Mia Dreesen Theo Vandermeeren IVV en afstempeling Paula Strypsteen Verkoop : consumptiebonnen + Christiane Achten secretariaat Buffet : aanwezig vanaf 8 u Gerard Vanekan, Paul Vossen, Garcon + afruimen Jaak Rabijns, Raymond Goris Keuken : aanwezig om 6.45 u smoss Aanwezig :20 P José Verheyen, Lene Camps, Nicole Vandewal, Viviane Claes Lisette Peeters, Dientje Vanhelden. RUST1: Schutterijlokaal St. Sebastiaan, Kantonale Baan, 3665 AS Verkoop consumptiebonnen Nico Meertens vanaf 7u Buffet : aanwezig vanaf 8 u Moors Michel, Moors Anja Garcon + afruimen Casters Rik, John Ackermans Keuken : aanwezig : 7 u Gysen Rita, Jenny Ramakers, Gerda Heussen,Liliane Jakobs Aanwezig : 9 P RUST2: St- Aldegondeskerk, Sint-Aldegondisplein 5, 3665 AS Verkoop consumptiebonnen Theo Heynen vanaf 7u Buffet : aanwezig vanaf 8 u Leo Janssen, Jef Willems Garcon + afruimen Raymond Lecok, Willy Wevers Paul Beyens Mia Achten, José Beyens, Roza Achten Keuken : aanwezig : 7 u Gerda Reumers, Linda en Magda Goossens Aanwezig : 12 P Klaarzetten vrijdag 5 augustus : om 14 u zaal in Niel achter de kerk, aansluitend Aldegondiskerk en 7 huizen

13 Uitnodiging: helpers Jubileumtocht DAG 2 zondag 6 augustus 2017 START: Parochiezaal Niel, Hoogstraat 115, 3668 NIEL-BIJ-AS Bevoorrading : aanwezig vanaf 7u Jean Willems Parcour : Jos Martens Maarten Vandijck Parking : aanwezig vanaf 7u Piet Op t Broek, Crab Maurice Herman Cortoos Plaatsen vd wandelborden Inschrijvingen start vanaf 7 u Mia Dreesen + scannen Maarten Vandijck IVV en afstempeling Paula strypsteen Verkoop : consumptiebonnen + Christiane Achten secretariaat Buffet : aanwezig vanaf 8 u Feraille Danielle, Gerard Vanekan, Paul Vossen Garcon + afruimen Peeters André, Matton Danny?,Chris De clercq, Theo Vdmeeren Keuken : aanwezig om 6.45 u L. Camps, José Verheyen, Dientje Vanhelden, Peeters Lisette smoss Follens Annie, Brigitte Linke Aanwezig : 22 P RUST1: Schutterijlokaal St. Sebastiaan, Kantonale Baan, 3665 AS Verkoop consumptiebonnen Chris Janssen vanaf 7u Buffet : aanwezig vanaf 8 u Moors Michel Moors Anja Garcon + afruimen Mardaga Roger, Casters Rik Keuken : aanwezig : 7 u Aanwezig : 11 P Heussen Gerda Margriet Aerden Blanda Jaenen, Rita Vranken, Ramakers Jenny,Sofie Paulussen? RUST2: St- Aldegondeskerk, Sint-Aldegondisplein 5, 3665 AS Verkoop consumptiebonnen Jean Vandewal vanaf 7u Buffet : aanwezig vanaf 8 u Leo Janssen Jef Willems Garcon + afruimen Valere Peeters, Raymond Lecok Willy Wevers Keuken : aanwezig : 7 u Gerda Reumers, Rina Raemen, Linda en Magda Goossens,, Meyers Gaby. Marleen Peeters? Aanwezig : 12 P

14 Maandag 21 Augustus t/m Vrijdag 25/8/17. Met deze zomerse temperaturen geraken we al in vakantiestemming! Met 48 bos en heikabouters mogen ze ons weer verwachten in Hotel Sandeshoved, in Nieuwpoort. Daar we geen correspondentie individueel meer sturen, durven wij vragen dat de deelnemers voor 1 augustus het resterende saldo zouden storten op rekening van de Boskabouters vzw de Boskabouters: IBAN: BE BICC: KREDBEBB Even ter herinnering : Per persoon voorschot = 309 per pers nog te storten, voor een single komt daar een supplement bij ; Zijn er nog vragen of onduidelijkheden neem gerust met ons contact op : Jean en Christiane, tel of Gelieve wel te noteren dat het opstap uur gewijzigd is. We zouden om 10 u in Veurne moeten aankomen,(voor onze verrassingsuitstap) en om de files zoveel mogelijk te ontwijken vertrekken we een half uurtje vroeger dan eerst gezegd : Om 6u30 : in Opglabbeek aan de sporthal daarna rijdt de bus naar Jacobs daar kan je ook nog opstappen maar NIET je wagen parkeren, dus wie kiest voor Genk om 7 u ter plaatse, vandaar kunnen we rechtstreeks de autobaan oprijden, om zo weinig mogelijk oponthoud te hebben, wie in Genk denkt op te stappen, graag vooraf een seintje aan Jean Neem ook je groene bloesjes mee om in de parade(laatste dag) mee te stappen WAAR IS DA FEESTJE???...

15

16 Uitnodiging: helpers Braambierentocht DAG 1 zaterdag 9 september 2017 START: Bivakplaats Kimpenhof, Laerstraat 3, 3660 OPGLABBEEK Bevoorrading : aanwezig vanaf 7u Jean Willems Parcour : Jos Martens, Werner Hetzheim Parking : aanwezig vanaf 7u Cortoos Herman, Creemers Jaak Plaatsen vd wandelborden????lambert Daniels Inschrijvingen start vanaf 7 u Mia Dreesen, Theo Vandermeeren (scannen of Viviane Claes?) IVV en afstempeling Paula Strypsteen Verkoop : consumptiebonnen + Christiane Achten secretariaat Buffet : aanwezig vanaf 8 u Paul Vossen, Gerard Vanekan, Theo Vandermeeren Garcon + afruimen Jaak Rabijns, Danny Matton? Raymond Goris Keuken : aanwezig om 6.45 u smoss Aanwezig : 22 P José Verheyen, Dientje Vanhelden, Leneke Camps, Ramakers Jenny, Peeters Marleen, Els Bergen RUST: Sentower Park, Leemkuilstraat 21, 3660 OPGLABBEEK Verkoop consumptiebonnen 7 u Theo Heynen Buffet : aanwezig vanaf 8 u Leo Janssen Willy Wevers Garcon + afruimen Jef Willems Raymond Lecok Keuken : aanwezig : 7 u Aanwezig : 11 P Gerda Reumers Mia Achten Magda en Linda Goossens Gerda Heussen, Rita Vranken Graag hulp bij het klaarzetten van de zalen, starten om 14 u op vrijdagnamiddag 8 september. Alvast bedankt!

17 Uitnodiging: helpers Braambierentocht DAG 2 zondag 10 september 2017 START: Bivakplaats Kimpenhof, Laerstraat 3, 3660 OPGLABBEEK Bevoorrading : aanwezig vanaf 7u Willems Jean Parcour : Jos Martens, Werner Hetzheim Parking : aanwezig vanaf 7u Piet Op t Broek Jaak Creemers Lambert Daniels Plaatsen vd wandelborden Inschrijvingen start vanaf 7 u Mia Dreesen, Maarten Vandijck (scan) IVV en afstempeling Paula Strypsteen Verkoop : consumptiebonnen + Christiane Achten secretariaat Buffet : aanwezig vanaf 8 u Valere Peeters Gerard Vanekan Paul Vossen Garcon + afruimen Herman Cortoos, Chris Janssen Peeters André Leneke Camps, José Verheyen, Dientje Vanhelden, Mieke Keuken : aanwezig om 6.45 u Debackere? Smossen maken Gaby Meyers Anny Follon Margriet Aerden Aanwezig : 23 P RUST: Sentower Park, Leemkuilstraat 21, 3660 OPGLABBEEK Verkoop consumptiebonnen Theo Vandermeeren vanaf 7u Buffet : aanwezig vanaf 8 u Leo Janssen Rik Casters Garcon + afruimen Willy Wevers, Raymond Lecok Keuken : aanwezig : 7 u Gerda Reumers, Magda en Linda Goossens Tilly Janssen Gerda Heussen Marleen Peeters Jenny Ramakers Aanwezig : 12 P Beste helpers, tijdens de maanden augustus en september is het niet gemakkelijk om een helpers planning op te maken, van sommigen wist ik wanneer ze wel of niet konden helpen, maar kijk het even na, ik kan mij ook vergissen, staan jullie er op en kan het niet, dan gaan we op zoek naar vervangers, daarom zo vlug jullie je naam zien staan, en het mocht niet passen of 2 dagen vinden jullie te veel, geef me zo vlug mogelijk een seintje aub. Sta je er niet op en wil je toch graag helpen! hoera! ook graag bellen aub!tel Christiane dankt U.

18 Verslag van onze busuitstap naar Kanne en te voet naar Banneux Zaterdag 6 Mei Zaterdagmorgen 6 Mei om 8 u : de bus staat te wachten in Opglabbeek om de kabouters naar Kanne te brengen. De meesten onder ons komen goed uitgeslapen en monter aanzetten, sommigen zaten al op de bus, maar goed dat een pientere kabouter dit kwam melden anders., en na een kleine controle of iedereen aanwezig is, vertrekken we naar onze volgende busstop in As. Met 27 kabouters en 1 Heikabouterchauffeur, vertrokken we vervolgens naar Kanne. Een uurtje later arriveren we aan het startlokaal en deelt Christiane de startkaarten uit. We kunnen kiezen uit en 21 km maar eerst nemen we nog een broodje en een lekkere tas koffie om fit te kunnen starten aan de wandeling. Tijdens het wandelen konden we genieten van mooie panoramische uitzichten en een heuvelachtig parcours dat voor sommigen onder ons best wel pittig en vermoeiend was maar dan bereikten we in Vroenhoven een welgekome stopplaats. Met wat rust en een versterkingske konden we weer verder, over de nieuwe brug in Vroenhoven waaronder het museum ligt. Enkele km s verder aan de St Pietersberg komen we aan de grotten en hier staat ons een zeer leuke verrassing te wachten, jawel : een ijskar vele soorten ijscreme, en vermits de opbrengst bedoeld was voor de club Hazewind, moesten we natuurlijk sponseren! Lekker terrassen in de zon HEERLIJK!!! Om 14 u vertrekken we met z n allen richting Banneux waar we de namiddag vrij hebben. Hier is er tijd voor een gebedje en natuurlijk kunnen we ook een kaarsje laten branden. Vervolgens nog maar eens een terrasje voor een lekkere pannekoek maar pech voor ons de kok was ervandoor alé dat probeerde Gerard ons toch wijs te maken, dus werd het een overheerlijke apfelstruddel mit sahne terwijl wij geduldig wachten op de lange afstandstappers. Ze hebben het trouwens wonderwel goed gedaan. Proficiat allemaal! Met een laatste dorstlesser(karmeliet voor sommigen) nemen we afscheid van Banneux en rijden we huiswaarts. Het was een geslaagde, goed georganiseerde mooie wandeldag met speciale dank aan onze buschauffeur André. Tot de volgende Mia D.

19 Van Riemst naar Banneux Het was 6 mei, de start van een mooie maand. Met 12 stevige Bos- en Heikabouters en nog enkele sympathisanten waren we die dag afgezakt naar Riemst. Na een korte speech van Jan Peumans vertrokken we met nog een 120-tal andere stappers om 46 km verder in Banneux te arriveren. Het was nog vroeg in de ochtend, nog fris maar het zou prachtig weer worden. Ideaal wandelweer volgens kenners! En zo geschiedde het dan ook. Al snel kwamen we de velden in, de bossen, holle wegen. Prachtige omgeving, glooiend en alles fris groen. Onderweg was er ook regelmatig bevoorrading van koffie, bananen, koffiekoeken. We zouden zeker niet omkomen van honger en dorst! Jaak, die als clubfotograaf was aangesteld, maakte dan ook enkele mooie kiekjes. Gezellig met z n allen, tijd zat om bij te praten, te lachen, de moppen aanhoren van Bere, zweten, puffen, klimmen, dalen, maar vooral genieten! Net zoals het hoort als de kabouters op trot zijn in de benen als je er al 44 km op zitten hebt. Enkelen hebben toen voor de bezemwagen gekozen. Dan was het uitkijken naar het befaamde stationnetj e. Van hieruit is het nog een 4-tal km te gaan maar dit zijn dan ook de zwaarste van de hele tocht. Zoals het hoort bij een bedevaart plaats, ligt die altijd op een hoog punt. En de weg naar dat punt is zwaar. Een kilometer lang klimmen, dat voel je

20 Die stond strategisch klaar aan de start van die lange helling. Wij deden het elk op ons eigen ritme maar bovenaan de top was het weer verzamelen geblazen. Samen uit, samen thuis. Eindelijk was Banneux in zicht. Eerst nog gauw een kaarsje laten branden om dan de laatste meters richting terras te stappen om lekker te genieten van een welverdiende pint! De bus stond ons al op te wachten samen met de andere clubleden die Kanne hadden bezocht. En dan weer met z n allen huiswaarts. Nagenietend van een hele fijne dag. Hier heb je de dapperen onder ons wat was het toch een zware helling, en dat zo helemaal op het laatst Danielle

21 NDAG 1 OKTOBER 2017 Ja inderdaad, jullie lezen het goed! Het is in oktober alweer 2 jaar geleden dat we onze 1 ste Verrassingstocht organiseerden! En met succes! 93 kabouters durfden toen de uitdaging aan, er werden 2 bussen ingelegd, daarom zijn we heel benieuwd of we dit jaar de kaap van minstens 100 inschrijvingen zullen halen! (op 263 leden en zoveel nieuwe leden, moet dit toch lukken?) En vermits 2017 een feestjaar is voor onze beide clubs willen we toch weer iets extra s doen. Noteer het al vast op je kalender! Onze volgende info verschijnt pas einde september daarom kunnen jullie nu al inschrijven telefonisch bij José Verheyen tel.089/ of 0495/ mailen mag ook je krijgt altijd een bevestiging van José, josee.verheyen@belgacom.net afsluitingsdatum tijdens onze wandelingen van 5 en 6 Augustus in Niel. Het vertrekuur is zoals altijd om 8 u aan de sporthal in Opglabbeek, Weg naar Bree en om 8u15 in As aan de kerk opstappen. Bij Jacobs opstappen DOEN WE NIET MEER, wegens gebrek aan parkeerplaatsen. Wil je er graag bij zijn, twijfel niet! De clubkas sponsort wel maar we vragen bij deelname vooraf(voor 1 september) 20 per persoon op rekening van de vzw De Boskabouters BE te storten. De dag zelf betaal je nog alleen voor de bus met je busbon, of met wandelbladen(10 ) of 5 cash. We lichten al een klein tipje van de sluier op? Er is voor elk wat wils We zijn een wandelclub, en daarom zeker aan te bevelen om je wandelschoenen aan te trekken (of tenminste mee te nemen!)en bij voorkeur in onze outfit. Thuiskomst in Opglabbeek wordt voorzien ten laatste tussen 22 en 23 u. TOT DAN???

22 Deelnemers: Bostocht, 15 maart 2017 Deelnemers: 2016: 2017: Verschil: Bostocht door de jaren heen Jaar: Aantal: Top 10 deelnemende clubs: Nr.: Club: Aantal: 1 Boskabouters Opglabbeek 69 2 Heikabouters As 36 3 W.S.V. Donderslagtrippers vzw 27 4 Wsv De Heikneuters vzw 25 5 Samen Uit Samen Thuis vzw Wandel Mee Brueghel vzw 21 6 Postwandelclub Dilsen vzw 19 7 W.S.V. Milieu 2000 Lommel W.S.V. De Bosdravers Eksel 17 8 WSV Wandelend Paal vzw W.S.V. De Schoverik Diepenbeek Wsv Horizon Donk vzw 16 9 W.S.V. De Rakkers vzw W.S.V. De Sparrentrippers 13

23 Verslag: 15 maart 2017 Bostocht Het Kempisch dorp Opglabbeek ligt in het midden van Limburg. De wandelclub WSV De Boskabouters organiseerde een wandeltocht in hun eigen thuishaven. De start van de wandeling ging door in het Sentower park met een grote evenementenhal. Je kon er kiezen tussen afstanden, van 4 t.e.m. 20 km. Heel wat vroege vogels en blije gezichten passeren de inschrijvingstafel via de scanner, wat vlot verliep. Onder een heerlijk lentezonnetje ging de wandeling van start richting Meeuwen. Je wandelt onmiddellijk het bos in dat de Donderslag heet, het Nationaal Park van de Hoge Kempen met meer dan 5700ha bos waar het heerlijk vertoeven was, afwisselend met dennen- en eikenbomen en tussendoor heidevlaktes. Verslag: Theo Vallons Er zijn zes toegangspoorten om vrij door de natuur Donderslag te wandelen. Onder de wandeling was er een rustpost voorzien op het kampeerterrein voor jeugdgroepen. Na de pauze en een frisse cola kon je de rest van de afstanden, verder in de puur natuur door wandelen. Bedankt aan de parcoursverantwoordelijken voor de mooie uitgestippelde wandeling en de rest van het bestuur voor het onthaal en de gezelligheid. Geniet mee van enkele sfeerbeelden. Tot later.

24 Deelnemers: Lentetocht, 26 april 2017 Deelnemers: 2016: 2017: Verschil: Lentetocht door de jaren heen Jaar: Aantal: Top 10 deelnemende clubs: Nr.: Club: Aantal: 1 W.S.V. De Boskabouters vzw 66 2 W.S.V. De Heikabouters vzw 43 3 W.S.V. Donderslagtrippers vzw 27 4 Wsv De Heikneuters vzw 25 5 W.S.V. De Bosdravers Eksel 17 6 Samen Uit Samen Thuis vzw Wandel Mee Brueghel vzw 16 7 Postwandelclub Dilsen vzw 14 8 W.S.V. De Heikrekels Maasmechelen 12 9 De Mijnlamp Beringen-Mijn vzw W.S.V. De Schoverik Diepenbeek W.S.V. Milieu 2000 Lommel 9

25 Verslag: 26 april 2017 Lentetocht Voor onze midweekse woensdag wandeling trokken we vandaag naar As, bij wandelclub Bos-Heikabouters zij organiseerden er hun Lentetocht. We kijken uit naar een heerlijke wandeltocht. As, een gezellig dorpje gelegen in Limburg, te midden van heidevelden en bosgebieden, op het Kempisch plateau. In het midden tussen Demer en Maasvallei, in het oude Land van Loon. Het dorp is ontstaan als nederzetting langs de Bosbeek. As is een prehistorische waternaam Aska. Waarmee men eerste de Bosbeek aanduiden en later het dorp zelf: Assche, Asghe, Asch, As. In deze schitterende omgeving organiseerde wandelclub de Boskabouters en Heikabouters hun traditionele Lentetocht. Het Vrijetijdsgebouw in As was de vertrekplaats van deze Lentetocht. Keuze in overvloed aan afstanden, van 5 tot 20 km. Eerst een woordje met de voorzitter. Hier hoor ik dat de Bos en Heikabouters vandaag hun 25-jarig bestaan vieren, een dikke proficiat van ons. Wat foto s van de medewerkers in de startzaal nemen, nog een tas koffie en we zijn klaar om te vertrekken. Berger. We vertrokken onder een stralend lentezonnetje, dit hadden de weermannen niet voorspeld. Onmiddellijk na de start bevinden we ons volop in de natuur. Verder stappend over mooie boswegen soms smalle bospaadjes, is het volop genieten. We stappen voorbij een monument uit de tweede wereldoorlog. Dat eraan herinnerd dat er hier 70 jaar geleden een Britse Lancaster bommenwerper is neergestort. Het monument is vervaardigd door kunstenares Julia Even verderop is het uitkijken we kruisen de drukke Europalaan. Verder stappend is het genieten van de omgeving, en de rust van deze tocht. We kruisen terug de drukke Europalaan ditmaal over een mooie fiets en wandelburg. Vanop de brug hebben we zicht op het oude stationsgebouw van As. Jarenlang speelde station As een centrale rol in de steenkoolontginning in deze streek, want van hieruit vertrokken vele mijnwerkers en kolenwagens naar de nabijgelegen mijnen in Eisden, Waterschei en Winterslag. Station As is een van de toegangspoorten van Nationaal Park Hoge Kempen. Nu vindt je in een gerestaureerde trein het bezoekersonthaal van het park. Het voormalige stationnetje van As is nu een gezellig café waar je de sfeer van weleer nog steeds kan opsnuiven. De straat over en we bereiken de rustpost in het Buurthuis Statiewijk, we hebben ca 7,5 km op de teller. Na de koffie een lus van ca 8 km, hier hebben de parcoursmeesters hun best gedaan. Over uitgestrekte

26 heidevelden en door de bossen van Natuurpark Hoge Kempen, het is genieten van begin tot het einde. We wandelen langs talrijke waterplassen, waar dierenleven volop floreert. In deze omgeving kan je uren vertoeven, puur wandelplezier. Andermaal komt de rustpost met rasse schreden naderbij. De zaal is goed gevuld er heerst een gemoedelijke sfeer. Na wat eten en drinken en wat oude bekenden te hebben ontmoet, zijn we klaar om het slotgedeelte aan te vangen. Verder stappend via rustige stille landwegen, door gemengde loofboombossen. Het is volop genieten van deze groene omgeving. We bereiken een oude watermolen, gelegen op de Bosbeek. De Oude Molen of Theunissenmolen genaamd, is een van de zeldzame bovenslag watermolens in het land. Werd voor het eerst vermeld in Deze watermolen een korenmolen, is in privébezit en alleen op afspraak te bezichtigen. Nog even doorstappen en de kerktoren van As komt binnen bereik. Nog is het niet gedaan, als laatste de Geologische wand gelegen in een voormalige grindgroeve. Is een van de weinige geologische monumenten in België. Geologische afzettingen brengen een geschiedenis van jaar tot leven. Via een trappentoren van 8,5 meter hoog kan je de groevenwand op verschillende niveaus bezichtigen. Een loopbrug vormt de verbinding tussen de bodem van de groeve en het oorspronkelijk niveau. Na de afdaling nog de laatste slotmeters. Einde van een zeer mooie wandeling doorheen de prachtige natuur van As en omgeving in een idyllisch landschap. Met dank aan wandelclub Bos-Heikabouters voor deze mooie Lentetocht, dit was puur wandelplezier. Verslag: Jos Van Dingenen

27 De moppentrommel L.Daniels 1) Jantje mag van zijn mama naar opa gaan. Hij komt daaraan, zit opa met een grote pijp voor de TV; Kijk je mee Jantje, vraagt Opa. Ja, zegt hij, maar eerst wil ik een glas water. Ja hoor zegt Opa, even later komt Jantje er terug bijzitten en kijken ze samen naar de TV opeens giet Jantje zijn glas water over de pijp van Opa. Wat doet ge nu vraagt Opa, wel zegt Jantje, mama heeft gezegd..als Opa zijn pijp uit is, krijgt gij een nieuwe fiets! 2) Juulleke rijdt met zijn gocart rond de kerk. De pastoor komt naar buiten en vraagt aan Juul waarom hij niet naar de mis komt? Ik kan niet komen zegt Juul, anders stelen ze mijn gocart, waarop de pastoor zegt, maar de heilige geest zal wel op je gocart passen. Ze gaan naar binnen, en de pastoor vraagt om een kruisteken te maken, en hij doet dat voor. Juulleke antwoordt daarop, in de naam van de vader en de zoon AMEN. En waar is de Heilige Geest vraagt de pastoor? Wel zegt Juul toch buiten op mijn gocart aan het passen. 3) Jantje van 5, wordt wakker in het midden van de nacht en gaat een glas water halen om te drinken, iets later komt hij terug, loopt langs de kamer van zijn ouders, hij ziet de deur op een kiertje staan en kijkt naar binnen. Mopperend gaat hij terug naar zijn kamer met de woorden En dan krijg ik op mijnen donder als ik op mijn duim zuig 4) Een 60 plusser loopt een juwelierszaak binnen met aan zijn arm een beauty van een jonge dame. Hij zegt tegen de juwelier dat hij iets speciaals zoekt voor zijn vriendin. De juwelier kijkt in zijn voorraad en brengt een ring van 5000 euro. De man zegt: "Nee, ik zoek iets nog specialer". De juwelier gaat naar achter en komt terug met een ring van euro. De ogen van het meisje glinsteren en ze is er helemaal opgewonden van, bij het zien van deze ring. "Deze wordt het!" zegt de man De juwelier vraagt hoe de man dit wil gaan betalen. Hij krijgt als antwoord: "Met een cheque en ik weet zeker dat je wilt weten of het geld er is, dus als u maandagmorgen de bank even belt om te vragen of de cheque gedekt is, kom ik de ring maandagnamiddag wel ophalen. Hier... dit is mijn telefoonnummer". Maandagmorgen belt de juwelier de oudere man op en vertelt dat het geld niet op de rekening staat. De oudere man antwoordt:" Dat weet ik wel, maar zal ik je eens iets vertellen!... Ik heb een schitterend weekend gehad!!" N.B. : die 60- plussers zijn wel slimmer dan men denkt hé!!!

28 WANNEER IS DA FEESTJE????... WAAR IS DA FEESTJE???... WELK FEESTJE???... Als je zo ver geraakt bent met het uitlezen van deze info, zul je je nu toch wel afvragen wat je gemist hebt??? Gelukkig nog niets, maar neem nu onmiddellijk je kalender, je agenda of wat dan ook en noteer dat onze clubs, ter gelegenheid van hun 25 en 35 jarig bestaan een groot feest geven voor AL onze leden op TERDAG 16 DECEMBER 2017! Plaats : Zaal LOWETA in LOUWEL. Verdere informatie vind je in onze volgende info okt.nov.dec. We proberen er zeker een gezellige dag van te maken! Vermits we hier ook een receptie aan koppelen begrijpen jullie wel dat we de nieuwjaarsreceptie van volgend jaar(2018) eens een keertje overslaan?

29 P Pp Vers van de PERS : Vrijdagavond 2 Juni, Kampioenenviering Sportraad As. Jaarlijks worden in de gemeente As, de kampioenen gevierd, zowel de meest verdienstelijke, als De sportiefste, verkozen uit de vele sportverenigingen van de gemeente. Vanuit onze wandelclub DE HEIKABOUTERS werden we verwacht samen met een aantal genodigden, om mee te vieren met alle sportievelingen. We werden verwelkomd met een fris glaasje cava, vergezeld van een aantal overheerlijke hapjes. Daarna begon men aan de huldiging van de kampioenen in aanwezigheid van de nieuwe burgemeester Tom Soors, en de schepen van sport Mark. Voor onze club werd als meest verdienstelijk lid voorgedragen en verkozen : JOSE VERHEYEN, Penningmeester bij de Heikabouters, en duiveltje doet al tijdens onze wandeldagen. Proficiat José, we hopen dat we nog lang op je mogen rekenen! heel Dan was het de beurt aan de clubkampioen : voor onze club, we kennen hem allemaal : PIET OP T BROEK, HEIKABOUTER sedert 2003 hij wandelde km waarvan km voor rekening van de Heikabouters Hier op de foto een fiere voorzitter Lambert Daniels, in aanwezigheid van de gevierde Heikabouters! VAN HARTE PROFICIAT en BLIJVEN VOLHOUDEN!!!

30 MA DI WO WO DO DI Wandeltochten in de buurt juli - augustus - september 01/07 TORENVRIENDEN OOSTHAM Kristoffelheem, Schoolstraat 10, 3945 OOSTHAM 01/07 WC GEDOVIBA vzw Terrein FC Gedofiba, Gerheze 1, 2250 OLEN 01/07 LES ROUBALEÛS SERAING Communale, Place de la Liberté, 4100 SERAING 02/07 TORENVRIENDEN OOSTHAM Kristoffelheem, Schoolstraat 10, 3945 HAM 02/07 LES ROUBALEÛS SERAING Communale, Place de la Liberté, 4100 SERAING 02/07 STICHTING TE VOOT Basisschool, Hagendoornweg 2, 6237 NP MOORVELD 03/07 WSV DE SCHOVERIK DIEPENBEEK Zaal De Kei, Keistraat 26, 3590 DIEPENBEEK 04/07 WSV MOL Parochiezaal St.-Janneke, Gerheide 52, 2490 BALEN 05/07 DE BOKKENRIJDERS Kantine SK Kadijk, Kadijk, 3900 OVERPELT 06/07 WSV NOAD de Driesprong, Kruinweg 3, 6369 TZ SIMPELVELD VOS SCHAFFEN Berkenhof, Turnhoutsebaan 119, 3294 MOLENSTEDE 08/07 WSV BLIJF JONG GENEBOS vzw Sint-Jan, Genebosstraat, 3945 KWAADMECHELEN 08/07 WSV DE HEIKREKELS Wijkcentrum Opgrimbie, Hoekstraat 1, 3630 OPGRIMBIE 08/07 MARCHEURS DU CHÂTEAU VERT Hall Omnisport, Avenue de la Croix Rouge 4, 4500 HUY 09/07 WSV DE ANJERTRIPPERS Buurthuis De Locht, Lochtstraat, 3941 EKSEL 09/07 DE MERGELSTAPPERS Zaal de Geel, Grote Straat 74, 3770 VAL-MEER 09/07 LA RICHELLOISE Salle Notre Club, Place Cour de Justice, 4600 RICHELLE 09/07 DE VELDLOPERS Café Paddock, Dorpsstraat 13, 6271 BK GULPEN 11/07 WSV RUST ROEST MAASEIK Schutterslokaal, Driepaalweg 23, 3680 OPOETEREN WO VR BUS MA DI WO VR MA DI DO 12/07 WSV RUST ROEST MAASEIK Schutterslokaal, Driepaalweg 23, 3680 OPOETEREN 14/07 WSV DE GELLIKER GALLIAREN Voetbalkantine JB, Vossenkuilstraat, 3740 EIGENBILZEN 15/07 WSV DE GELLIKER GALLIAREN Voetbalkantine JB, Vossenkuilstraat, 3740 EIGENBILZEN 15/07 LES AMIS DU HENRY FONTAINE Le Foyer, Rue Mayeur J. Debras, 4280 GRAND-HALLET 16/07 WANDELCLUB PAUL GERARD Voetbalkantine Weerstand, Sportlaan, 3582 KOERSEL 16/07 MALMÉDY MARCHE La Fraternité, Place de la Fraternité 2, 4960 MALMEDY 17/07 WSV DE TROTTERS vzw OC Runkst, Runkstersteenweg 149, 3500 HASSELT 18/07 WSV MILIEU 2000 LOMMEL Het Zand, Frederik van Eedenstraat 9, 3920 LOMMEL 19/07 DE VELDLOPERS Café Paddock, Dorpsstraat 13, 6271 BK GULPEN 21/07 DE MIJNLAMP BERINGEN-MIJN VIP-Kantine Mijnstadion, Stadionlaan 1, 3582 KOERSEL 22/07 WSV DE HEIKNEUTERS vzw 't Schoolke, Oude Driesstraat 8, 3600 GENK 22/07 WANDEL MEE BRUEGHEL vzw Ons Huis, Muntstraat, 3990 PEER 22/07 MARCHE CLUB PÉPINS Hall Omnisport, Rue Jean Simon, 4860 PEPINSTER 23/07 WSV DE BOSDRAVERS EKSEL Zaal De Geer, Groenstraat, 3941 EKSEL 23/07 DE DEMERSTAPPERS BILZEN Sporthal, Appelboomgaardstraat 3, 3740 BILZEN 23/07 WSV DE GRENSLOPERS SCHINVELD Feestzaal Meetpoint, Beekstraat 7, 6451 CA SCHINVELD 24/07 WC AVIAT SINT-TRUIDEN vzw Zaal Lindehof, Gelinden-Dorp, 3800 GELINDEN 25/07 DE GRENSLOPERS uur De Kempen, Mgr. Smetsstrt 45, 5551 AB VALKENSWAARD 27/07 TORENVRIENDEN OOSTHAM Kristoffelheem, Schoolstraat 10, 3945 OOSTHAM 29/07 WSV WANDELEND PAAL vzw Campus Beringen, Bogaarsveldstraat 16, 3580 BERINGEN

31 MA DI WO WO MA WO DO VR 29/07 DE VRIENDENKRING De Regent, Nielstraat 1, 3890 GINGELOM 29/07 LES MARCHEURS DE LA MAGNE Avenue de la Coopération 14, 4630 SOUMAGNE 30/07 ZUTENDAALSE HARTEVRIENDEN Zaal Posthalt, Postesstraat, 3690 ZUTENDAAL 30/07 DE LUMMENSE DALMATIËRS vzw MPI, Sint-Ferdinandstraat 1, 3560 LUMMEN 30/07 LES MARCHEURS DE LA MAGNE Avenue de la Coopération 14, 4630 SOUMAGNE 31/07 WSV DE HEIKNEUTERS Bokrijk Sport, Kneippstraat z/n, 3600 GENK 01/08 DE GRENSLOPERS Hotel de Tipmast, Tipmast 48a, 5531 NG BLADEL 02/08 WANDEL MEE BRUEGHEL vzw Begeleidingscentr., Sint-Elisabethlaan, 3990 WIJCHMAAL 02:08 WSV NOAD de Driesprong, Kruinweg 3, 6369 TZ SIMPELVELD 05/08 WSV DE HEIKABOUTERS vzw Parochiezaal, Hoogstraat 115, 3668 NIEL-BIJ-AS 06/08 WSV DE HEIKABOUTERS vzw Parochiezaal, Hoogstraat 115, 3668 NIEL-BIJ-AS 07/08 WSV DE SCHOVERIK DIEPENBEEK Beversheem, Zonhoevestraat 4, 3740 BILZEN 09/08 WSV DE SPARRENTRIPPERS OC De Hella, Maaseikersteenweg 55, 3620 LANAKEN 10/08 WSV DE RAKKERS vzw Witte Zaal, Kluisstraat 1, 3550 HEUSDEN-LDER 11/08 100KM DODENTOCHT KADEE Tent, Kardinaal Cardijnplein 13, 2880 BORNEM 12/08 TERUG OP STAP POST vzw Zaal Eneide, Spalbeekstraat 35, 3510 SPALBEEK 12/08 LA GODASSE OUPEYE Hall Omnisport, Rue du Roi Albert 175D, 4680 OUPEYE 13/08 WSV MILIEU 2000 LOMMEL Provil, Duinenstraat, 3920 LOMMEL 13/08 WSV IRIS KORTESSEM De Mozaïek, Daaleindestraat, 3720 KORTESSEM 13/08 LA GODASSE OUPEYE Hall Omnisport, Rue du Roi Albert 175D, 4680 OUPEYE MA DI WO WO MA WO DO 14/08 WSV DE DRAGONDERS HASSELT vzw Parochiecentrum, Dorpsstraat 25A, 3545 ZELEM 15/08 TONGERSE WANDELVRIENDEN VIIO College, Sint-Truidersteenweg 17, 3700 TONGEREN 16/08 WSV WINTERSLAG vzw Kempengalm, Nieuwe Kempen 16, 3600 GENK 16/08 DE VELDLOPERS Café Paddock, Dorpsstraat 13, 6271 BK GULPEN 19/08 KWSV OK50 NHOVEN vzw Tentakel, Kneuterweg 2, 3520 NHOVEN 19/08 LES TRAFTEUS HOUSSE Salle Communale, Cours des Mayeurs 6, 4671 HOUSSE 20/08 WSV DE KAMPSE WANDELAARS Zaal Orbis, Nicolaylaan 77, 3970 LEOPOLDSBURG 20/08 WC NDSTAPPERS vzw Zandfluiter, Tulpenlaan 1, 2275 WECHELDERNDE 20/08 LOONSE TSJAFFELEERS vzw Panishof, Bommershovenstrt 10, 3840 BOMMERSHOVEN 20/08 SUPPORTERSVERENIGING K.O.H. Kantine SVME, Pisartlaan 3, 6245 SK EIJSDEN 20/08 SINT DONATUS De Horsel, Daelderweg 27, 6361 HK NUTH 21/08 WSV DE TROTTERS vzw OC Runkst, Runkstersteenweg 149, 3500 HASSELT 23/08 WSV DE HEIKREKELS Schutterslokaal, Ringlaan, 3630 MAASMECHELEN 24/08 TORENVRIENDEN OOSTHAM Kristoffelheem, Schoolstraat 10, 3945 OOSTHAM 26/08 LES MARCHEURS DU GEER asbl Ecole Communauté, Rue Haute 65, 4690 EBEN-EMAEL 26/08 SPORTON vzw Buurthuis, Zandstraat, 2431 VEERLE 27/08 WSV DE BOSDRAVERS EKSEL Don Bosco College, Don Boscostraat, 3940 HECHTEL 27/08 DE LUMMENSE DALMATIËRS vzw MPI Sint-Ferdinand, St-Ferdinandstraat 1, 3560 LUMMEN 27/08 ST. CAECILIA Huize Bougie, Hobbelrade 68, 6176 CH SPAUBEEK 27/08 WANDELVERENIGING VOERENDAAL Trefcentrum, Hogeweg 74, 6367 BG VOERENDAAL

32 MA DI DO MA WO WO MA DI WO WO 28/08 WC AVIAT SINT-TRUIDEN vzw Feestzaal Aalst, Aalst-Dorp, 3800 AALST-SINT-TRUIDEN 29/08 WSC LANGDORP vzw Parochiecentrum, Kerkstraat 3, 3130 BEGIJNENDIJK 31/08 WANDELCLUB PAUL GERARD Schuttersgilde, Pieter Bruegelstraat 86, 3580 BERINGEN 02/09 SAMEN UIT SAMEN THUIS vzw Plas, Binnenvaartstraat, 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN 02/09 LES GLOBE-TROTTERS AWIRS Rue Jules Beaumont, 4400 AWIRS 03/09 SAMEN UIT SAMEN THUIS vzw Zaal, Lentedreef, 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN 03/09 WSV MILIEU 2000 LOMMEL Feestzaal Den Horst, Gelderhorsten, 3920 LOMMEL 03/09 LES GLOBE-TROTTERS AWIRS Rue Jules Beaumont, 4400 AWIRS 03/09 WC AMBY Ambijerhoof, Severenplein 27, 6225 AZ MAASTRICHT 04/09 WSV DE SCHOVERIK O.C. Rooierheide, Patersplein, 3590 DIEPENBEEK 06/09 WANDEL MEE BRUEGHEL vzw De Wuft, Hoogveld 26, 3990 WIJCHMAAL 06/09 WSV NOAD de Driesprong, Kruinweg 3,6369 TZ SIMPELVELD 09/09 WSV DE BOSKABOUTERS vzw Bivakplaats Kimpenhof, Laerstraat 3, 3660 OPGLABBEEK 10/09 WSV DE BOSKABOUTERS vzw Bivakplaats Kimpenhof, Laerstraat 3, 3660 OPGLABBEEK 11/09 WSV vzw Zaal 't Jonckholt, Hoelbeekstraat 83, 3746 HOELBEEK 12/09 WSV DE DRAGONDERS HASSELT vzw Zaal 't Jonckholt, Hoelbeekstraat 83, 3746 HOELBEEK 13/09 WSV DE BOSDRAVERS EKSEL Schutterslokaal Willem Tell, Grensstraat, 3941 EKSEL 13/09 LEOPOLD I-STAPPERS Parochiezaal, Priester Poppelaan, 3970 LEOPOLDSBURG 16/09 VOS SCHAFFEN vzw Kalendries, Meldertsebaan 2, 3560 MELDERT-LUMMEN 16/09 MARCHES DES TROIS FRONTIÈRES Salle A.M.T.F., Rue Haute 3, 4850 PLOMBIÈRES MA DI WO WO DO MA WO DO 16/09 WSV WANDELLUST Het Patronaat, Leudalweg 5, 6086 AT NEER 17/08 WSV DE ANJERTRIPPERS vzw O.C. De Schans, Rode Kruisplein, 3940 HECHTEL 17/08 WSV DE ROMMELAAR vzw GC Ter Kommen, Europalaan 2, 3730 HOESELT 17/08 MARCHES DES TROIS FRONTIÈRES Salle A.M.T.F., Rue Haute 3, 4850 PLOMBIÈRES 17/08 FANFARE BERG EN DAL Fanfarezaal, Dorpsstraat 27, 6277 NC SLENAKEN 18/09 WSV DE TROTTERS vzw OC Runkst, Runkstersteenweg 149, 3500 HASSELT 19/08 DE DOMMELTRIPPERS De Bosuil, Bosuilstraat 4, 3910 SINT-HUIBRECHTS-LILLE 20/08 WSV MILIEU 2000 LOMMEL Voetbalkantine Kerkhoven, Pijnvenstraat, 3920 LOMMEL 20/09 DE VELDLOPERS Café Paddock, Dorpsstraat 13, 6271 BK GULPEN 21/09 SPORTON vzw 't Schoolhuis, Schoterheide 48, 3980 TESSENDERLO 23/09 WSV DE RAKKERS vzw School Het KIDS, Borggravevijversstraat 5, 3500 HASSELT 23/09 LES PANTOUFLARDS DE WIHOGNE Les Hayettes, Rue Lambert Dewonck 27, 4452 WIHOGNE 24/09 WELLENSE BOKKERIJDERS vzw De Meersche, Molenstraat, 3830 WELLEN 24/09 BWK DE TORENKRUIERS Itterdal, Opitterkiezel 240, 3960 OPITTER 24/09 WANDELVRIENDEN TERMAAR ' Café t Flaterke, Sprinkstraat 59, 6269 AN MARGRATEN 24/09 WSV STEIN Kerensheide, Schineksstraat 11, 6171 AM STEIN 25/09 WC AVIAT SINT-TRUIDEN vzw P.Z., Grevensmolenweg 34, 3800 SINT-TRUIDEN 27/09 WSV RUST ROEST MAASEIK Oase, Weg naar As 66, 3680 OPOETEREN 28/09 TORENVRIENDEN OOSTHAM Voetbalkantine Warande, Bremstraat, 3945 OOSTHAM 30/09 WSV 10 WING TAC vzw Schutterij Sint-Trudo, Zandbergstraat, 3960 OPITTER

33

34 Dank aan alle sponsoren voor hun steun!

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: jul aug sep 2019 30 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 www.bos-heikabouters.be Samenstelling

Nadere informatie

Wandelagenda 3de kwartaal 2013

Wandelagenda 3de kwartaal 2013 Wandelagenda 3de kwartaal 2013 Maandagen 1, 8, 15, 22 en 29 juli St. Odiliënberg (N) 5de t/m 9de Zomeravondwandeling 10 16.30-19.00 Partycenter Den Zwarten Berg, Postweg 1, 6077 NP Maandag 1 juli Diepenbeek

Nadere informatie

Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Tweemaandelijks tijdschrift: juli augustus - september 2016 27 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600

Nadere informatie

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: juli augustus september 2018 29 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 www.bos-heikabouters.be

Nadere informatie

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Sessies door de FOD Financiën georganiseerd in provincie Limburg Vergeet niet: Identiteitskaart verplicht Komt u voor iemand anders? Breng dan

Nadere informatie

Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292

Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: april-mei-juni 2017 28 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek

Nadere informatie

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Sessies door de georganiseerd in provincie Limburg Vergeet niet: Identiteitskaart verplicht Komt u voor iemand anders? Breng dan ook een kopie

Nadere informatie

Hors plan de délestage Buiten afschakelplan Commune Gemeente. Tranche 6 Schijf 6 Alken Tranche 1 Schijf 1. Tranche 3 Schijf 3

Hors plan de délestage Buiten afschakelplan Commune Gemeente. Tranche 6 Schijf 6 Alken Tranche 1 Schijf 1. Tranche 3 Schijf 3 Alken 79 79 Alken 79 79 As 47 2 49 As 35 2 37 Niel-bij-As 12 12 Beringen 143 69 212 Beringen 58 58 Beverlo 26 26 Koersel 55 55 Paal 4 69 73 Bilzen 147 20 167 Beverst 19 19 Bilzen 76 76 Eigenbilzen 8 3

Nadere informatie

Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292

Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: januari februari maart 2017 28 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 Belgie-Belgique P.B. 3660

Nadere informatie

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w.

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w. Drukwerk tegen verlaagde taks Afgiftekantoor : 3640 Kinrooi P 006940 Mijnheer: Mevrouw: Clubblad Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w. 39 ste jaargang Nr.: 3 Maanden: juli,

Nadere informatie

De Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe. Activiteitenverslag 2018 Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe PALLION Pagina 1 van 16

De Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe. Activiteitenverslag 2018 Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe PALLION Pagina 1 van 16 ACTIVITEITENVERSLAG Lijst van patiënten waarvoor het voorbije jaar het eenmalig forfaitair bedrag of het verminderd forfaitair bedrag werd aangerekend De Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe Pagina

Nadere informatie

V.Z.W. 35 STE.

V.Z.W. 35 STE. V.Z.W. 35 STE 2 http://www.woudtrappers.be 16 DE RIT ZONDAG 18 JUNI 2017 GPS 51 VERTREK 8U MEMBRUGGEN MILLEN BASSENGE HOUTAIN OUPEYE HERSTAL BLEGNY CHARNEUX NEUFCHATEAU WARSAGE MOELINGEN HALLEMBAYE VALMEER

Nadere informatie

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: januari februari maart ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12,

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: januari februari maart ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: januari februari maart 2018 29 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 Samenstelling bestuur: De

Nadere informatie

ACTIVITEITENVERSLAG. De Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe

ACTIVITEITENVERSLAG. De Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe ACTIVITEITENVERSLAG De Palliatieve Limburgse Ondersteuningsequipe Inhoudsopgave Totaal aantal dossiers en infocontacten... 3 Gefactureerde dossiers... 3 Regionale verdeling... 4 De leeftijd van de patiënt...

Nadere informatie

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: oktober november december 2018 29 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 www.bos-heikabouters.be

Nadere informatie

Overzicht hinder op streeklijnen

Overzicht hinder op streeklijnen Vakbondsactie 7 oktober 2016 Overzicht hinder op streeklijnen provincie regio Limburg volledig vervoergebied Limburg Een vakbondsactie zorgt vandaag voor hinder op de buslijnen in Limburg Hieronder een

Nadere informatie

Stamnr. Club U9 U8 CODE Aanmeldingsloket 2408 KFC Ham United U9 C6 C 52

Stamnr. Club U9 U8 CODE Aanmeldingsloket 2408 KFC Ham United U9 C6 C 52 Stamnr. Club 23-8- 2012 U9 U8 CODE Aanmeldingsloket aantal 54 SK Tongeren U9- A I2 C2 1 54 SK Tongeren U9- B D24 A1 2 54 SK Tongeren U9- C E15 B1 3 54 SK Tongeren U9- D I10 C2 4 54 SK Tongeren U9- E I35

Nadere informatie

Overzicht hinder op streeklijnen

Overzicht hinder op streeklijnen Vakbondsactie 7 oktober 2016 Overzicht hinder op streeklijnen provincie regio Limburg volledig vervoergebied Limburg Een vakbondsactie zorgt vandaag voor hinder op de buslijnen in Limburg Hieronder een

Nadere informatie

Wandelagenda 3e kwartaal 2017

Wandelagenda 3e kwartaal 2017 Wandelagenda 3e kwartaal 2017 Datum Plaats, tocht, startlocatie, website Afstanden km Starttijden Zaterdag 1 juli Sprimont (B) Zuid Luik 6 km west. van de E25, 62 km af Vilt Marche des Légendes, 12-6 -

Nadere informatie

heikabouters.be

heikabouters.be Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: april mei juni 2019 30 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 www.bos heikabouters.be Samenstelling

Nadere informatie

Wandelagenda april 2017

Wandelagenda april 2017 Wandelagenda april 2017 Datum Plaats, tocht, startlocatie, website Afstanden km Tijd uur Zaterdag 1 april Zondag 2 april Montzen (B) N van Welkenraedt 34 km af Vilt 44ste marche Int. Du Playa - Trott 30-23-17

Nadere informatie

VASTGOEDPRIJZEN 2010

VASTGOEDPRIJZEN 2010 UPDATE CIJFERS VASTGOEDPRIJZEN 2010 Bron: FOD Economie, Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie Verwerking: Stad Genk, Dienst Beleidsplanning De statistieken over de vastgoedprijzen zijn

Nadere informatie

VASTGOEDPRIJZEN 2009

VASTGOEDPRIJZEN 2009 UPDATE CIJFERS VASTGOEDPRIJZEN 2009 Bron: FOD Economie, Algemene Directie Statistiek en Economische Informatie Verwerking: Stad Genk, Dienst Beleidsplanning De statistieken over de vastgoedprijzen zijn

Nadere informatie

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers.

APZ Nieuws. Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. APZ Nieuws Vergadering van 25 september 2015 Op 20 september 2015 reed onze voorzitter mee in de Geitestoet te Wilrijk. Deze stoet trekt jaarlijks massa toeschouwers. Paardenwijding Op 08 november 2015

Nadere informatie

Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek 1 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: oktober, november en december 2015 26 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12,

Nadere informatie

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644. Tweemaandelijks tijdschrift: Januari februari 2015 26 ste jaargang

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644. Tweemaandelijks tijdschrift: Januari februari 2015 26 ste jaargang Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek VZW 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Tweemaandelijks tijdschrift: Januari februari 2015 26 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk

Nadere informatie

Eindklassement Wintertocht - Trofee Harten Vijf

Eindklassement Wintertocht - Trofee Harten Vijf Eindklassement Wintertocht - Trofee Harten Vijf Organisator: Wsv Horizon Donk vzw (2066) Datum: 17/02/2018 Totaal aantal deelnemers (clubleden) 1469 Aantal niet-aangesloten wandelaars 243 Aantal andere

Nadere informatie

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w.

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w. Drukwerk tegen verlaagde taks België - Belgique Afgiftekantoor : 3640 Kinrooi P 006940 3640 Kinrooi 1 12/2907 Mijnheer: Mevrouw: Clubblad Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w.

Nadere informatie

Limburg. Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur

Limburg. Bestuursorganen. Wie is wie? Legislatuur Limburg Bestuursorganen Wie is wie? Legislatuur 2019-2025 Situatie maart 2019 Raad van bestuur s Rita Moors Voorzitter Schepen Lummen Erik Van Roelen Ondervoorzitter Burgemeester Halen Ilse Bosmans Schepen

Nadere informatie

Pigeon rings Province Limburg, Belgium

Pigeon rings Province Limburg, Belgium Clubnr. Society K.B.D.B. Limburg City Post Foundation Age Begin End Amount Contact 5063 Duivenbond Zonhoven 3520 1920 95 2000001 2004500 4500 Bos Roger 5017 De Maasvallei Eisden (Maasmechelen) 3630 1911

Nadere informatie

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: april mei juni 2018 29 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15 www.bos-heikabouters.be Samenstelling

Nadere informatie

Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292. vzw

Belgie-Belgique P.B Opglabbeek 12/3292. vzw Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek 12/3292 vzw Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: oktober november december 2017 28 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600

Nadere informatie

WSV HORIZON DONK VZW

WSV HORIZON DONK VZW WSV HORIZON DONK VZW JULI - AUGUSTUS - SEPTEMBER 2017 26 e JAARGANG Nr 106 WANDELSPORT VLAANDEREN vzw Lidnummer: 2066 W A N D E L N I E U W S WSVL vzw IVV Afgifte kantoor : Herk-de-Stad V.U. Vanoppen Walter

Nadere informatie

WSV HORIZON DONK VZW

WSV HORIZON DONK VZW WSV HORIZON DONK VZW JULI AUGUSTUS SEPTEMBER 2018 27 e JAARGANG Nr 110 WANDELSPORT VLAANDEREN vzw Lidnummer: 2066 W A N D E L N I E U W S WSVL vzw - IVV Afgiftekantoor: HERK-DE-STAD V.U. VANOPPEN Walter

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Driemaandelijks tijdschrift: januari februari - maart 2016 27 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

V.Z.W. 37 STE.

V.Z.W. 37 STE. V.Z.W. 37 STE 2 http://www.woudtrappers.be 16 DE RIT ZONDAG 16 JUNI 2019 GPS 33 VERTREK 8u AMELSDORP s HERENELDEREN RIKSINGEN NEERREPEN OVERREPEN JESSEREN HAREN BOMMERSHOVEN HEKS BROEKEM METTEKHOVEN GELMEN

Nadere informatie

Voor meer info: www.limburg.be/gezondheidswandelingen

Voor meer info: www.limburg.be/gezondheidswandelingen Voor meer info: www./gezondheidswandelingen Maandag 18 uur ALKEN-CENTRUM Dienstencentrum De Kouter Maandag en donderdag 9.30 uur ALKEN-SINT-JORIS St.-Jorisheem Woensdag 14 uur ALKEN-TERKOEST Inkomhal rusthuis

Nadere informatie

België-Belgique P.B Opglabbeek 1 12/3292 VZW

België-Belgique P.B Opglabbeek 1 12/3292 VZW VZW België-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek 1 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Tweemaandelijks tijdschrift: mei - juni 2015 26 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel.

Nadere informatie

Voor meer cijfers, zie beleidsdomein Slagkrachtige stad, rubriek data. Stad Genk Publicatie Inkomens

Voor meer cijfers, zie  beleidsdomein Slagkrachtige stad, rubriek data. Stad Genk Publicatie Inkomens De Algemene Directie Statistiek van de FOD Economie publiceerde de cijfers over het netto belastbaar inkomen van 2014 (aanslagjaar 2015). De cijfers zijn gebaseerd op de aangiften in de personenbelastingen.

Nadere informatie

Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Tweemaandelijks tijdschrift: april mei - juni 2016 27 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel.

Nadere informatie

Een overzicht Ledenaantal Vlaanderen: leden Limburg: leden Door de afdelingen zelf geworven Vlaanderen: leden Limburg: 103 leden

Een overzicht Ledenaantal Vlaanderen: leden Limburg: leden Door de afdelingen zelf geworven Vlaanderen: leden Limburg: 103 leden Een overzicht Ledenaantal Vlaanderen: 97.362 leden Limburg: 7.651 leden Door de afdelingen zelf geworven Vlaanderen: 1.444 leden Limburg: 103 leden Ledencijfers december 2015 Natuurpunt Alken 189 Natuurpunt

Nadere informatie

% Totaal Rangschikking WSVL 4006 WSC LANGDORP VZW WC DE GRASHOPPERS VZW WSVL 4042 WK WERCHTER VZW

% Totaal Rangschikking WSVL 4006 WSC LANGDORP VZW WC DE GRASHOPPERS VZW WSVL 4042 WK WERCHTER VZW Organisatie Wsc Langdorp vzw (WSVL4006) Evenement 30e Zomertocht - 50 km van het Hageland Locatie Aarschot Datum zo 09/07/2017 Inschrijvingen / Federatie Federatie Totaal Clubs Rangschikking WSVL 961 73.64

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

België-Belgique P.B Opglabbeek 1 12/3292 VZW

België-Belgique P.B Opglabbeek 1 12/3292 VZW VZW België-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek 1 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Tweemaandelijks tijdschrift: juli - augustus - september 2015; 26 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

Overzicht hinder op streeklijnen

Overzicht hinder op streeklijnen Vakbondsactie Overzicht hinder op streeklijnen provincie Limburg Een vakbondsactie zorgt vandaag voor hinder op de buslijnen in Limburg Hieronder een overzicht van de ritten waarvan we met zekerheid weten

Nadere informatie

Stad Genk Publicatie Vastgoedprijzen

Stad Genk Publicatie Vastgoedprijzen De statistieken over de vastgoedprijzen zijn gebaseerd op gegevens afkomstig van het Kadaster van de FOD Financiën en betreffen de verkopen die onderworpen zijn aan het stelsel van registratierechten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1

MEMORY WOORDEN 1.1. TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 MEMORY WOORDEN 1.1 TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 1 ik jij hij zij wij jullie zij de baby het kind ja nee de naam TaalCompleet A1 Memory Woorden 1 2 MEMORY WOORDEN 1.2 TaalCompleet A1 Memory Woorden

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE LIMBURG

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs PROVINCIE LIMBURG BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2016 vs. 2015 PROVINCIE LIMBURG 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor de gemeenten binnen de provincie Limburg. In totaal worden 6 kerncijfers getoond

Nadere informatie

26ste Kapitteldiner Hotel Mardaga - AS 5 mei 2017

26ste Kapitteldiner Hotel Mardaga - AS 5 mei 2017 26 ste Kapitteldiner Hotel Mardaga - AS 5 mei 2017 Maaslandse Wijnvrienden vzw 15 april 2017 Jaargang 5 Nieuwsflash 8 Maaslandse Wijnvrienden Nieuwsflash! 5 mei 2017 :26ste KAPITTELDINER Ons jaarlijks

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Overzicht hinder op streeklijnen

Overzicht hinder op streeklijnen Vakbondsactie 24 maart 2015 Overzicht hinder op streeklijnen provincie regio Limburg volledig vervoergebied Limburg Hieronder een overzicht van de ritten waarvan we met zekerheid weten dat ze NIET gereden

Nadere informatie

St. Agathatocht wc St. Agatha uur Sportpark Hanzon, Hoebigerweg 40, 6287 AT

St. Agathatocht wc St. Agatha uur Sportpark Hanzon, Hoebigerweg 40, 6287 AT Wandelagenda 3e kwartaal 2019 Datum Plaats, tocht, startlocatie, website Afstanden km Starttijden uur Zondag 30 juni Simpelveld Jubileumtocht 50 jaar WSV NOAD 28-20-15-10-5 07.00-14.00 uur Brasserie de

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

CultuurInvest 2010 Postcode Gemeente Sector Financieringsbedrag

CultuurInvest 2010 Postcode Gemeente Sector Financieringsbedrag CultuurInvest 2010 3500 Hasselt Cultuur - Musical & Podium 150.000 3500 Hasselt Cultuur - Boek 100.000 3530 Houthalen Cultuur - Design 100.000 3560 Lummen Cultuur - Media & Multimedia 150.000 3600 Genk

Nadere informatie

NR 163 P Clubblad: WSV Egmont Zottegem vzw Gesticht in 1985 Lid sportraad Zottegem

NR 163 P Clubblad: WSV Egmont Zottegem vzw Gesticht in 1985 Lid sportraad Zottegem België-Belgique P.B. P.P. 9620 ZOTTEGEM BC6587 P409050 NR 163 Clubblad: WSV Egmont Zottegem vzw Gesticht in 1985 Lid sportraad Zottegem Verantwoordelijke uitgever:patrick De Corte Adres: Tweekerkenstraat

Nadere informatie

Overzicht aan te besteden ritten Openbare Aanbesteding d.d. 15 november Beschikbaarheid (van - tot) 's morgens 's avonds woensdagmid

Overzicht aan te besteden ritten Openbare Aanbesteding d.d. 15 november Beschikbaarheid (van - tot) 's morgens 's avonds woensdagmid Grote Breemstraat 4, 3500 3580 01142.13.88 1 4BER001 135 37 D10 - Meerhout - Geel - Laakdal - Tessenderlo - 6:30-8:30 ma 15:35 15:20-17:45 11:50-14:00 3580 01142.13.88 2 4BER002 75 37 D10 - Olmen - Ham

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Overzicht hinder op streeklijnen

Overzicht hinder op streeklijnen Vakbondsactie 24 maart 2015 Overzicht hinder op streeklijnen provincie regio Limburg volledig vervoergebied Limburg Hieronder een overzicht van de ritten waarvan we met zekerheid weten dat ze NIET gereden

Nadere informatie

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w.

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w. Drukwerk tegen verlaagde taks Afgiftekantoor : 3640 Kinrooi P 006940 Mijnheer: Mevrouw: Clubblad Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w. 40 ste jaargang Nr.: 1 Maanden: januari,

Nadere informatie

Jaargang 33 nr. 4 juni juli augustus 2011

Jaargang 33 nr. 4 juni juli augustus 2011 Jaargang 33 nr. 4 juni juli augustus 2011 ma 6 juni Algemene Vergadering 20u15 Allen wo 22 juni Busuitstap Beringen 8u00 Senioren zo 26 juni Picknickwandeling 10u00 Sport wo 13 juli Petanque 19u30 Sport

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w.

Mijnheer: Mevrouw: Clubblad. Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w. Drukwerk tegen verlaagde taks Afgiftekantoor : 3640 Kinrooi P 006940 Mijnheer: Mevrouw: Clubblad Wandelclub SPORT + KINROOI v.z.w. & W.S.V. RUST ROEST MAASEIK v.z.w. 39 ste jaargang Nr.: 3 Maanden: oktober,

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

Gezondheidswandelingen. Wandel 30 min. en win gezondheid!

Gezondheidswandelingen. Wandel 30 min. en win gezondheid! Gezondheidswandelingen Wandel 30 min. en win gezondheid! Het begin Engelse arts Dr. Bird wil zijn patiënten meer doen bewegen Nodigt patiënten uit op dagelijkse wandeling Universiteit Oxford onderzoekt

Nadere informatie

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN vs PROVINCIE LIMBURG

BDO-BENCHMARK GEMEENTEN vs PROVINCIE LIMBURG BDO-BENCHMARK GEMEENTEN 2017 vs. 2016 PROVINCIE LIMBURG 1 INLEIDING Dit rapport toont u vrijblijvend enkele kerncijfers voor uw gemeente en de gemeenten binnen uw provincie. In totaal worden 6 kerncijfers

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni ste jaargang - nr.: 6

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni ste jaargang - nr.: 6 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Juni 2019 64 ste jaargang - nr.: 6 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Stap in onze trein en laat je meevoeren doorheen ons leuke zomerprogramma vol activiteiten en uitstappen.

Stap in onze trein en laat je meevoeren doorheen ons leuke zomerprogramma vol activiteiten en uitstappen. Beste bewoner, familie, bezoeker, Stap in onze trein en laat je meevoeren doorheen ons leuke zomerprogramma vol activiteiten en uitstappen. In dit gazetje vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Inventaris van de dossiers van de processeverbaal van afpaling van de directie Hasselt van de administratie van het kadaster

Inventaris van de dossiers van de processeverbaal van afpaling van de directie Hasselt van de administratie van het kadaster BE-A0515_109582_108397_DUT Inventaris van de dossiers van de processeverbaal van van de directie Hasselt van de administratie van het kadaster Het Rijksarchief in België Archives de l'état en Belgique

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

ALBERTKANAAL. Brugnaam

ALBERTKANAAL. Brugnaam ALBERTKANAAL Brugnaam 1 Brug Kanne 35 Brug Kwaadmechelen Zwartenhoek 2 Brug Vroenhoven 36 Brug Kwaadmechelen Sluis 3 Brug Veldwezelt 37 Brug Meerhout Vorst 4 Brug Briegden 38 Brug Meerhout Veedijk 5 Spoorbrug

Nadere informatie

Nr juni Merlijnflash

Nr juni Merlijnflash Nr. 14 28 juni 2011 Merlijnflash EN Zaterdagavond in Merlijn gewoonlijk is het er stil tijdens het weekend. Op 18 juni was het even anders: In de voormiddag werden tafels gedekt in de zaal en opvallend

Nadere informatie

Kalender der wedstrijden

Kalender der wedstrijden Wielerbond Vlaanderen Kalender der wedstrijden zo 15/01/2017 LB FANCY WIELERCLUB LB FANCY WIELERCLUB LB FANCY WIELERCLUB LB FANCY WIELERCLUB Promotionele activiteiten (Initiatie op wedstrijd / Veldrijden)

Nadere informatie

Gezondheidswandelingen Limburg

Gezondheidswandelingen Limburg Gezondheidswandelingen Limburg ALKEN-CENTRUM Dienstencentrum De Kouter 18.00 u. Jill Bamps 011 59 06 78 ALKEN-ST.JORIS St Jorisheem 9.30 u. 9.30 u. Jill Bamps 011 59 06 78 ALKEN-TERKOEST Inkomhal rusthuis

Nadere informatie

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen!

Harpflash. 8 november 2013. 2013 is het jaar van het voorlezen! Harpflash 8 november 2013 2013 is het jaar van het voorlezen! Daarom en om leesplezier bij jong en oud te bevorderen organiseren wij volgende week (van 12 t.e.m. 15 november) een heuse voorleesweek! Tijdens

Nadere informatie

Kalender der wedstrijden

Kalender der wedstrijden Wielerbond Vlaanderen Kalender der wedstrijden zo 19/02/2017 HEUSDEN - ZOLDER LB CIRCUIT ZOLDER - HEUSDEN-ZOLDER Clubkampioenschap (-) zo 26/02/2017 BRUSTEM SINT-TRUIDEN LB KON.SPORT EN STEUN-SPORTVRIENDEN

Nadere informatie

www.bos-heikabouters.be

www.bos-heikabouters.be Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Tweemaandelijks tijdschrift: maart april 2015 26 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk Tel. 089/38 19 15

Nadere informatie

België - Belgique P.B. B.P. 3970 Leopoldsburg

België - Belgique P.B. B.P. 3970 Leopoldsburg TWEEMAANDELIJKS TIJDSCHRIFT 45 ste Jaargang nr. 3 BC 6519 Mei - Juni 2016 België - Belgique P.B. B.P. 3970 Leopoldsburg P3A9245 Wandelsport Vlaanderen Afgiftekantoor: 3970 Leopoldsburg Lidnr: 2019 Verantwoordelijke

Nadere informatie

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644. Tweemaandelijks tijdschrift: september oktober 2014 25 ste jaargang

Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644. Tweemaandelijks tijdschrift: september oktober 2014 25 ste jaargang Belgie-Belgique P.B. 3660 Opglabbeek VZW 12/3292 Afgiftekantoor: 3660 Opglabbeek: P2A8644 Tweemaandelijks tijdschrift: september oktober 2014 25 ste jaargang VU : Willems Jean, stukstraat 12, 3600 Genk

Nadere informatie

Kalender der wedstrijden

Kalender der wedstrijden Wielerbond Vlaanderen Kalender der wedstrijden zo 15/01/2017 LB FANCY WIELERCLUB LB FANCY WIELERCLUB LB FANCY WIELERCLUB LB FANCY WIELERCLUB Promotionele activiteiten (Initiatie op wedstrijd / Veldrijden)

Nadere informatie

Analyse: maatschappelijke kwetsbaarheid bij kinderen en jongeren in relatie tot het bereik van de rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp in Limburg

Analyse: maatschappelijke kwetsbaarheid bij kinderen en jongeren in relatie tot het bereik van de rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp in Limburg Analyse: maatschappelijke kwetsbaarheid bij kinderen en jongeren in relatie tot het bereik van de rechtstreeks toegankelijke jeugdhulp in Limburg Analyse en redactie: Koen Snyers / Steunpunt Sociale Planning,

Nadere informatie

Dag pelgrim, wandelaar, stapper, De Oorzaak Onzer Blijdschap

Dag pelgrim, wandelaar, stapper, De Oorzaak Onzer Blijdschap Dag pelgrim, wandelaar, stapper, Het is een grote vreugde u te mogen begroeten op deze pelgrimage. Het is fijn pelgrims te ontvangen in onze mooie basiliek bij het beeld van de 'Oorzaak onzer Blijdschap'.

Nadere informatie

Gezondheidswandelingen Limburg

Gezondheidswandelingen Limburg Gezondheidswandelingen Limburg ALKEN St Jorisheem 9.30 u. 9.30 u. Jill Bamps 011 59 06 78 Terkoest: Inkomhal rusthuis St.-Cecilia Parkstraat Jill Bamps 011 59 06 78 Dienstencentrum De Kouter 18.00 u. Jill

Nadere informatie

Wandeltocht. Karting. Feest. Nieuwsbrief 19 Oktober. Bedanking Noordzeetoerrit. Ostend motor Sport op FACEBOOK

Wandeltocht. Karting. Feest. Nieuwsbrief 19 Oktober. Bedanking Noordzeetoerrit.   Ostend motor Sport op FACEBOOK Wandeltocht Karting Feest Bedanking Noordzeetoerrit Nieuwsbrief 19 Oktober 2018 https://www.ostendmotorsport.be/ Ostend motor Sport op FACEBOOK Op zondag 21 oktober is onze wandeling terug aan de orde.

Nadere informatie

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI

PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI 2013 Clubblad PROGRAMMA JUNI-AUGUSTUSI WWW.LIEKERKJOGGING.BE Beste sportvrienden, Hierbij een samenvatting van onze verdere clubactiviteiten voor 2013. Zoals reeds gemeld organiseert LJT voor zijn leden

Nadere informatie

Inventaris van het archief van het Ministerie van Landbouw. Bestuur van Waters en Bossen. Inspectie Hasselt. Overdracht 1982.

Inventaris van het archief van het Ministerie van Landbouw. Bestuur van Waters en Bossen. Inspectie Hasselt. Overdracht 1982. BE-A0515_109248_108556_DUT Inventaris van het archief van het Ministerie van Landbouw. Bestuur van Waters en Bossen. Inspectie Hasselt. Overdracht 1982. Het Rijksarchief in België Archives de l'état en

Nadere informatie

JANUARI 2015 Do 1 jan Permanente Wandelroutes Schoverikpaden, Do 1 jan Nieuwjaarstocht, Wandel Mee Brueghel Vzw

JANUARI 2015 Do 1 jan Permanente Wandelroutes Schoverikpaden, Do 1 jan Nieuwjaarstocht, Wandel Mee Brueghel Vzw JANUARI 2015 Do 1 jan Permanente Wandelroutes Schoverikpaden, 22-30 VVRS Diepenbeek W.S.V. De Schoverik. 0032 475 274 425 13-20 3590 Cafe Paenhuis Kapelstr. 8 / Cafe De 3 Pistolen Dorpstr. 19 5-8 IVV secretaris@wandelclubdeschoverik.be

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Gezondheidswandelingen Limburg

Gezondheidswandelingen Limburg Gezondheidswandelingen Limburg Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Contactpersoon Opmerkingen ALKEN-CENTRUM Dienstencentrum De Kouter 18.00 u. Jill Bamps 011 59 06 78 ALKEN-ST.JORIS

Nadere informatie

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583

BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI. België Belgique p.b Brussel. Bogaarden. Bc 1583 België Belgique p.b. 1000 Brussel Bogaarden Bc 1583 BUITENKANS KALENDER MEI - JUNI 2 maandelijkse krant van Indivo - vzw De Lork Cellebroersstraat 16, 1000 Brussel Erkenningsnummer : p 209252 14e jaargang:

Nadere informatie