Nieuwsgearig. Juni 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsgearig. Juni 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsgearig Juni 2017 Alweer de tiende nieuwsbrief van dit schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed op de mededelingen voor de komende periode, inhoudelijke informatie over de activiteiten krijgt u via de leerkrachten. Nieuws en mededelingen Formatie In de vorige nieuwsbrief heeft u al kunnen lezen hoe de verdeling van de groepen volgend schooljaar wordt. Inmiddels kan ik u ook vertellen welke juffen voor welke groep staan. Juf Catrineke zal helaas aan het einde van het schooljaar afscheid van De Gearing nemen. Na de zomervakantie zal zij volledig aan het werk gaan op de school in Bornwird (waar ze nu ook al 3 dagen werkt). Voor haar in de plaats zal juf Antina Bakker-Ludema uit Dokkum in groep 7/8 komen. Voor de rest blijft de verdeling van de juffen nagenoeg gelijk. Een klein verschil is dat juf Christina vanaf volgend schooljaar elke week van ma t/m wo voor de groep staat en juf Annie op do en vr (en dus niet meer om en om op de woensdag). Door de groei van groep 1 en 2 zal er vanaf januari 2018 een onderwijsassistente worden ingezet op de ochtenden. Wie dat wordt is nu nog niet bekend. Juni 2017 In dit nummer: Nieuws en mededelingen 1-2 Gr Gr Gr Gr De verdeling ziet er als volgt uit: Groep 1/2 Juf Anna (ma, di en do) en juf Tiny (wo) Groep 3/4 Juf Christina (ma, di en wo) en juf Annie (do en vr) Groep 5/6 Juf Tetty (ma, di en op wo 1x in de 14 dagen) en juf Nicole (op wo 1x in de 14 dagen, do en vr) Groep 7/8 Juf Antina (ma en di) en juf Liesbeth (wo, do en vr) Kwaliteitsondersteuning: Directie: Taal Coördinator: ICT Coördinator: juf Gea vervult haar uren (5 ½) volgens wisselend schema. meester Onno is elke dag een dagdeel aanwezig (onder voorbehoud van vergaderingen en cursussen). Op vrijdagmiddag is hij altijd vrij. juf Christina vervult haar uren (3 ½) op donderdag, maar zet deze flexibel in. meester Klaas vervult zijn uren (2) meestal op maandag, maar kan deze ook flexibel inzetten

2 Toetsweken Van 19 t/m 30 juni vinden de toetsweken plaats. Tijdens deze weken worden in groep 3 t/m 8 de toetsen afgenomen die niet aan een methode gebonden zijn. Wij gebruiken hiervoor de toetsen van CITO. Mochten er in deze periode eventuele afspraken met de dokter, tandarts, etc. gepland staan, wilt u dan even overleggen met de leerkracht van uw kind? Mogelijk kan er van beide kanten rekening mee worden gehouden. In deze twee weken wordt overigens lang niet op alle dagdelen een toets afgenomen. Feestelijke ouderavond 20 juli Op donderdag 20 juli zal de traditionele feestelijke ouderavond worden gehouden. Vanwege de ruimte zal de avond dit jaar in dorpshuis De Jister worden gehouden. Om de kosten voor deze avond voor de school enigszins binnen de perken te houden, zal er deze avond een collecte worden gehouden. Vakantierooster De vakanties voor schooljaar zijn door St. Arlanta als volgt vastgesteld: Herfstvakantie: 21 oktober t/m 29 oktober 2017 Kerstvakantie: 23 december 2017 t/m 7 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 24 februari t/m 4 maart 2018 Pasen: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 28 april t/m 6 mei 2018 Hemelvaart: 10 mei t/m 13 mei 2018 Pinksteren: 21 mei 2018 Zomervakantie: 21 juli t/m 2 september 2018 Sportûnderfiningswike Vorige week heeft uw kind een boekje meegekregen aangaande de Sportûnderfiningswike die ook dit jaar weer wordt georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Dongeradeel. Daarnaast hebben de kinderen nog een folder gekregen aangaande de gezamenlijke aftrap op maandag 3 juli. Wilt u als ouder daar met uw kind(eren) naar toe dan krijgt u daarvoor de gelegenheid. U dient per mail (gearing@arlanta.nl) of per geschreven briefje aan te geven dat u deze aftrap gaat bezoeken. Uw kind mag dan op maandag 3 juli om uur uit school, zodat deze met u naar Dokkum kan. Alleen de kinderen waarvan een aanvraag binnen komt op de aangegeven manier krijgen hier vrij voor, de andere kinderen gaan gewoon naar school tot uur. Belangrijke data op een rij Woensdag 28 juni: Schoolreis groep 1 t/m 4, groep 5 t/m 8 gewoon naar school. Donderdagmiddag 29 juni: omdat het schoolreisje op woensdag wordt gehouden zijn de leerlingen van 1 t/m 4 ter compensatie deze donderdagmiddag vrij. Vrijdag 30 juni: Schoolreis groep 5 t/m 8 Groep 3 en 4 gewoon naar school. Dinsdag 11 juli: Donderdag 20 juli: Vrijdag 21 juli: 10-minuten gesprekken Laatste schooldag feest, s ochtends Leerlingen vrij, s middags Feestelijke ouderavond, s avonds Leerlingen groep 3 t/m 7 s ochtends nog Naar school, s middags iedereen vrij. Start zomervakantie Noteert u deze zaken op uw kalender of in uw agenda? Alvast hartelijk dank!

3 Groepen 1-2 Pagina 3 1.We werken nu over het thema Verkeer. We zijn in de hoeken en in de werkles druk met allemaal opdrachten rondom verkeer. Ook mogen de kinderen spullen meenemen die te maken hebben met verkeer. Deze mogen ze in de kring laten zien en later zetten we die op de plank in de gang. 2. Op 1 juni zijn we naar het Kabouterpad in Damwoude geweest. Het was erg geslaagd. Het weer werkte ook super goed mee en we konden heerlijk in het zonnetje op ontdekkingstocht door de natuur. 3. Het eind van het schooljaar is al bijna weer in zicht. We willen daarom graag het lokaal en de materialen schoon maken zodat we het volgende schooljaar weer fris kunnen beginnen. Zou u daarom thuis een aantal materialen schoon willen maken? De komende weken staat er in het halletje spul klaar wat u mee kunt nemen om thuis schoon te maken. Deze materialen graag weer in de klas brengen als ze schoon zijn (zo komt schoon en vies materiaal niet doorelkaar). Alvast bedankt. Wilt u met mooi weer uw kind s morgens insmeren met antizonnebrandcrème? 4. Schoolreisje: Op woensdag 28 juni gaan we met groep 1 t/m 4 in de bus naar de Sprookjeshof in Zuidlaren. We komen die dag gewoon om 8.30 uur op school en vertrekken dan rond 8.45 uur van school. We hopen rond 16.00uur weer terug te zijn bij school. Omdat dit de hele dag is, zijn de kinderen de donderdagmiddag 29 juni s middags vrij. (We ruilen de dagen dus om.) 5. Elke eerste donderdag van de maand mogen de kinderen s middags speelgoed meenemen om mee te spelen op school. Graag niet meer dan 1 ding meegeven en liever geen duur en/of breekbaar speelgoed meegeven. 6. Elke donderdagmiddag mogen de kinderen een boek uitzoeken in de bieb, wilt u hiervoor een passende tas meegeven (een linnen schoudertas is handig).

4 Groepen 3 en 5 Zomaar een ochtend uit groep 3 en 5. We beginnen elke ochtend met de instructie van Veilig Leren Lezen in groep 3, terwijl groep 5 aan het stil lezen is. Daarna gaan ze aan het werk. Als ze klaar zijn mogen ze iets leuks voor zich zelf doen, bijvoorbeeld een spelletje Terwijl groep 3 zelfstandig aan het werk is, krijgt groep 5 instructie van rekenen, waar het deze keer over meten gaat. Na het vele werk is het de hoogste tijd om de pauzehap op te eten en daarna lekker naar buiten te gaan om te spelen. Nadat de bel is gegaan, gaan we weer naar binnen en krijgen de kinderen van groep 3 instructie van rekenen. Als groep 3 het werk af heeft mogen ze nog even achter de computer het programma volgen wat hoort bij de methode rekenen. Terwijl groep 3 zelfstandig met hun rekenopdrachten bezig zijn, gaat groep 5 bezig met de taalronde. Hier gaan we samen werken aan een mooie tekst of verhaal.

5 Groepen 4 en 6 Pagina 5 De nieuwsbrief van juni.de tijd vliegt voorbij. Op woensdag 30 mei was er weer de sportdag en ook groep 6 heeft zich van zijn beste kant laten zien samen met groep 7 en 8, een EERSTE PRIJS met slagbal. SUPER goed gedaan. Achter in klas hebben we het thema Juttersbuit, daar staan allemaal soorten boeken zoals, voorleesboeken, gedichtenbundels, prentenboeken en informatieve boeken. Tijdens het stillezen s morgens kunnen de kinderen ook hier boeken uitkiezen. Juttertje Tim wordt voorgelezen in de groep en is erg spannend. Probeer ook thuis samen leuke boeken te lezen met de kinderen, lezen is erg belangrijk. Donderdag 8 juni zijn we naar de dierenartsenpraktijk in Dokkum geweest: De dierenarts door Perrie: donderdag 8 juni waren groep 4/6 naar de dierenarts. Daar was het leuk we hebben een kleurplaat gemaakt. we zagen ook ongeveer 5 baby katten en 2 andere katten, die ene had iets met zijn oog en die andere weet ik niet. we zagen ook in de operatiekamer en we zagen een röntgenfoto van een hond en die hond had een baby maar ik dacht dat die hond een gebroken voet had en dat dachten meer kinderen. Dierenarts door Lolkje Groep 4/6 zijn 8 juni naar de dierenarts geweest we hebben daar veel geleerd. Als eerste werden we in 2 groepen gesplitst en die ene groep ging een kleurplaat tekenen. Bij de andere groep legde een mevrouw dingen uit wat ze allemaal doen. Er waren ook kittens die waren 2 weken oud ze waren super schattig. Er was ook een kat die was ziek en had last van zijn oog. En als laatst kregen we een tasje met spullen erin dat was heel lief. We hadden ook nog doppen gespaard die gaven we aan de vrouw. De doppen waren voor geleide honden die gehandicapte mensen gaan helpen. Dierenarts door Mandy Wij zij 8 juni met groep 4/6 naar de dierenarts geweest.het was echt super leuk.eerst werden we in groepen gesplitst.ik ging naar boven en daar mochten we kleuren.en mochten we vragen stellen.we maakten echt super gekke tekeningen.daarna gingen we ruilen. En gingen de andere naar boven en gingen wij naar beneden. We gingen naar allemaal kamertjes eerst gingen we naar een foto kamer. Daar werd gekeken dat er ook een puppy in zat of een breukje.daarnaast was ook nog een kamer een daar werd naar de foto gekeken toen gingen we naar een andere kamer. Daar werden dieren klaar gemaakt voor de operatie. En daar was een gangetje dan kwam je uit bij de operatie kamer. Daar liggen scharen en mesjes om de buik open snijden. Daarna gingen we naar een kamer en daar lagen allemaal kittens van 2 weken oud en aan de overkant was een bureau. En daar stond een microscoop. En daar mocht je door heen kijken. Daar lagen wormen onder de microscoop van een keutel. Daarna gingen we naar een kamer waar allemaal pillen lagen. Toen kregen we een tas met allemaal spullen er in toen kwamen we weer bij elkaar en maakten we nog een paar foto s

6 Groepen 7 en 8 Pagina 6 Sportdag Dinsdag 30 mei hadden we sportdag. We gingen op de fiets heen en terug. We moesten zelf eten en drinken meenemen. s Morgens hadden we allemaal verschillende sporten zoals: voetbal, handbal, estafette en frisbee. s Middags hadden we slagbal. We hadden 2 teams, team 1 en team 2. Bij alle 2 teams moesten we 3 keer een wedstrijd spelen. Bij alle twee teams hadden we de eerste prijs, dus 2 bekers. Groetjes, Fleur Project Deze week zijn we begonnen met projecten tijdens de musical. We zijn deze projecten begonnen omdat veel kinderen lang moeten wachten om hun rol uit te spelen bij het oefenen van de musical. Eerst hebben we een mindmap gemaakt, op die mindmap moest je woorden opschrijven die met je project te maken had zodat je goed voorbereid was voor je aan je project begon. Er zijn verschillende projectonderwerpen zoals: eigen website maken, een krant ontwerpen, meubels ontwerpen en een eigen prentenboek schrijven. Groetjes, Esther en Anouk Tableau vivant Een tableau vivant is een toneelterm voor een uitbeelding door zwijgende personen van een tafereel. In de groep hebben we onze eigen tableau vivant gemaakt aan de hand van opdrachten die op het diggibord stonden. Wij moeste dit tableau vivant voor elkaar zien te krijgen zonder met elkaar te praten. De opdrachten waren: En dit was het resultaat 3 personen liggen 3 personen kijken verliefd 1 persoon staat op een stoel 1 persoon ligt op een tafel 2 personen hebben een miljoen gewonnen 4 personen zijn verdrietig 4 personen moeten nodig naar de wc 4 personen zien een hele enge spin De Gearing: samen leren, samen leven!

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven.

Nieuwsgearig. Nieuwsbrief juli. Voor alle ouders. 11 juli Vorige week zijn er al een aantal belangrijke data en tijden aan jullie doorgegeven. Nieuwsgearig Nieuwsbrief juli Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsgearig. September 2017

Nieuwsgearig. September 2017 Nieuwsgearig September 2017 Alweer de eerste nieuwsbrief van dit nieuwe schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed

Nadere informatie

Nieuwsgearig. Juli 2017

Nieuwsgearig. Juli 2017 Nieuwsgearig Juli 2017 Alweer de elfde en laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hierin vindt u weer zoals gewoonlijk alle nieuwtjes, bijzonderheden en activiteiten binnen de groepen. Let ook even goed

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl

r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl r. k. basisschool Op Dreef Hennequinstraat 1 4527 CD Aardenburg tel: 0117 491206 directie.opdreef@scoba.nl http://opdreef.scoba.nl 15 januari 21 april 2015 2016 Nieuwsbrief 16 2015-2016 Koningsdag Op vrijdagochtend

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

De Hoeksteen. kalender-adressen

De Hoeksteen. kalender-adressen De Hoeksteen kalender-adressen September 2018 za 35 1 zo 2 Gouden weken 1 ma 36 3 Start schooljaar 8.30-9.30 inloop voor ouders met koffie/thee Verkeersactie: "De scholen zijn weer begonnen" di 4 wo 5

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F 6

N I E U W S B R I E F 6 N I E U W S B R I E F 6 Vrijdag 20 november 2015 G r o e n v a n P r i n s t e r e r s c h o o l www.groenvanprinstererkatwijk.nl Piet Heinlaan 3 Geïnspireerd Kindgericht groenkw@xs4all.nl & 071 4016917

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9 23-04-2018 In deze nieuwsbrief: Reminder ouder enquête Loes Hengelo AvondWandel4Daagse Zing 2018 Vanuit de MR Welkom op De Hunenborg Teken en eikenprocessierups Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016

Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Nieuwsbrief 10 9 juni 2016 Belangrijke data 10 juni juf Annemarie trouwt, leerlingen om 14.00 uur uit (zie brief 26-5-2016) 11 juni oud papier ophalen: fam. Anna Neeteson Lemkes en reserve 14 juni leerlingenraad

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar Beste ouders, Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar 2017 2018. Wij hebben zoveel mogelijk activiteiten die we al gepland hebben opgenomen. Zo kunt u rekening houden met vakanties,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014

Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Saenparel INFO 03-02-2014-17-02-2014 Agenda: Ma 03-02 Rapport mee Wo 05-02 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Ma 10-02 OR vergadering 19.30 uur Ma t/m vr 24-02 t/m 28-02 Voorjaarsvakantie Wo 19-03 Verkiezingen

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws

Nieuwsbrief mei Algemeen nieuws Nieuwsbrief mei 2013 Algemeen nieuws Groepsindeling Hieronder ziet u welke leerkracht volgend schooljaar voor welke groep staat. Daarin zitten nogal wat wijzigingen ten opzichte van dit jaar. - Ten eerste

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur

Lianne Leukfeldt - van Hermelen Adjunct-directeur 31 augustus 2018 1 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s) /

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 30-05-2018 Belangrijke data: Donderdag 31 mei 14.00u Open podium groep 3D, 4VD, 5KK, 6PW, 7C Vrijdag 1 juni 14.00u Open podium groep 1-2M, 3SM, 4S, 6D, 7JB Donderdag 7 juni Praktijkexamen

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond!

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond! WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 4 Belangrijke data in januari: Di 20/01: 09.00 uur ouderbijeenkomst thema voeding Do 22/01 : studiemiddag groep 1 t/m 8 vrij Vrij 23/01: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

C.B.S. De Klinkert. Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli Beste ouders,

C.B.S. De Klinkert. Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli Beste ouders, C.B.S. De Klinkert Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli 2016 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief met informatie voor de maand juli en de start van het nieuwe schooljaar in augustus. Eind volgende week volgt

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2017-2018 SEPTEMBER 2017 Ma 4 Start schooljaar met Feestelijke opening! Wo 6 Luizencontrole Vr 8 Nieuwsbrief 1 Di 12 Info avond groep 1 t/m 4 Do 14 Infoavond groep 5 t/m 8 Vr

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie