Horstnieuws, 4 juli Beste ouders/verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Horstnieuws, 4 juli Beste ouders/verzorgers,"

Transcriptie

1 Horstnieuws, 4 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, En daar is ie dan, het allerlaatste Horstnieuws van dit schooljaar Nog anderhalve week en dan zit het schooljaar er weer op. De formatie is afgelopen vrijdag naar alle kinderen en ouders gegaan en vandaag zijn de kinderen kennis gaan maken bij hun nieuwe juf en/of meester. Aan het eind van een schooljaar hoort helaas ook afscheid nemen. We nemen afscheid van onze leerlingen in groep 8: Zoë, Wessel, Marieke, Britt, Niek, Ernst, Oscar, Julian, Mijntje, Marijn, Marin, Anniek, Jelle, Welmoed, Isis, Paul, Emmanuel, Kick, Emmay, Wouter, Maranty, Lisa en Suze. We vonden jullie een geweldige creatieve groep kinderen en wensen jullie heel veel plezier en succes op het VO. We zullen jullie missen! Ook ouders van de kinderen in groep 8 die geen jongere broertjes of zusjes op school hebben nemen afscheid van De Arnhorst. Heel erg bedankt voor alles! Dan willen we natuurlijk ook alle ouders bedanken voor hulp en ondersteuning het afgelopen schooljaar. Iedereen heeft wel ergens mee geholpen, of het nu de website, de OR, de MR, het OPF, de TSO, de ledenraad, autorijden, klassenouders, wasouders, luizenwerkgroep, leesouders of iets anders was: heel erg bedankt allemaal! Aan een einde van een schooljaar blikken we met het team altijd terug op het schooljaar dat achter ons ligt. Hier zijn we de afgelopen weken al mee bezig geweest. We halen herinneringen op, evalueren wat er goed ging en wat niet, waar we mee verder gaan en wat nieuwe speerpunten worden. U hoort daar meer over in het nieuwe schooljaar. Wij wensen jullie allemaal een heel fijne vakantie! Op maandag 28 augustus starten we weer op school, de koffie en thee staan dan vanaf 8.15 uur klaar voor wie zin heeft om even gezellig bij te praten. Met vriendelijke groet, mede namens het team, Mieke Snijders

2 Ho(rs)tnieuws, 4 juli agenda Vrijdag 7 juli Rapporten mee met de kinderen van de groepen 1 tot en met 8 Dinsdag 11 juli Woensdag 12 juli Woensdag 12 juli Informatieavond over Kinderstralen, lunchen op school. Tijd: tot uur De groepen 1 tot en met 7 gaan naar de Dierense speeltuin. We hebben nog ouders nodig die met de auto kunnen rijden voor de kleutergroepen en groep 5 Terwijl de kinderen zich vermaken in de Dierense speeltuin bent u van harte welkom om in de klassen te komen helpen met schoonmaken. Intekenlijsten hangen op de deuren van de lokalen. Woensdagavond 12 juli Afscheidsavond en musical groep 8 voor de ouders van de groep 8 leerlingen. Vrijdag 14 juli tot en met zondag 27 augustus Maandag 28 augustus Vrijdag 14 juli start de zomervakantie om uur!!! De school begint weer om 8.30 uur! Iedereen is welkom vanaf 8.15 voor een kopje koffie of thee. Vanaf 28 augustus Kinderstralen, lunchen op school Zoals u in de brief van vrijdag 30 juni heeft kunnen lezen wordt onze TSO vanaf 28 augustus 2017 verzorgd door de organisatie Kinderstralen, lunchen op school. De reden is dat wij op dit moment niet genoeg vrijwilligers meer krijgen om de TSO tussen de middag goed te organiseren. Hierdoor ontstaat een onveilige situatie op het schoolplein tijdens de middagpauze. In de klas springen de leerkrachten bij met het eten of tijdens het buitenspelen waardoor zij zelf hun pauze moeten inleveren. De kosten gaan omhoog van 1,- naar 1,80 (voor vaste dagen). Als u gebruik maakt van een strippenkaart (af en toe een keer) zijn de kosten 2,30 per keer. De verhoging van de kosten heeft te maken met de professionele organisatie van de TSO via Kinderstralen. Zij werven vrijwilligers, bieden cursussen aan en hebben dagelijks een coördinator op school rondlopen die de vrijwilligers aanstuurt. Op dinsdag 11 juli bent u om uur welkom op de informatieavond georganiseerd door mevrouw Ellen Mulder van Kinderstralen. U krijgt deze avond meer informatie en u kunt vragen stellen. Voor meer informatie klikt u op de volgende link De kinderen krijgen eind deze week een brief mee naar huis bij het rapport met meer informatie en het inschrijfformulier waar een handtekening op moet komen te staan. Er moet per leerling een formulier ingevuld worden. Zomerfestival 8 september 2017 Op vrijdag 8 september vieren we vanaf uur 's avonds weer het jaarlijkse Arnhorst Zomerfestival! Noteer het vast in uw agenda! De Ouderraad is al druk bezig met de voorbereidingen. Tijdens het festival zijn er leuke activiteiten en spelletjes voor de kinderen en is er voor iedereen eten van de BBQ. Nieuwe ouders kunnen kennismaken met school en met andere ouders. De uitnodiging volgt snel!

3 Hulp gevraagd Het Zomerfestival kan alleen een succes worden als we veel hulp krijgen van ouders. Zonder uw hulp redden we het niet! Kies vast uit onderstaande tijden en geef je op! Stuur even een mailtje aan Dan weten wij als Ouderraad vast op wie we kunnen rekenen. op vrijdagmiddag 8 september voor opbouwwerk (minimaal 2 uur), of op vrijdagmiddag 8 september voor groente/fruit snijden (zo'n 1,5 à 2 uur), of op vrijdag avond 8 september (maximaal 3 kwartier bij een activiteit). De genoemde tijden zijn richttijden: uiteraard is alle hulp welkom, ook als je korter de tijd hebt! Meld dat er dan wel graag even bij. Nieuwe leden MR, ledenraad en OPF De afgelopen weken hebben we afscheid genomen van twee MR-leden: Helen Lock en Marwin Jurjus. Zij zijn allebei vier jaar lid geweest van de medezeggenschapsraad en zijn aftredend. Helen en Marwin, heel erg bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid bij de Arnhorst. Aan de oproep voor nieuwe leden hebben twee ouders gehoor gegeven: Ralph Lenoire en Niels Nijmeijer. Van harte welkom! Voor de ledenraad van PCBO Rheden heeft zich aangemeld: Marieke Sanders. Dit betekent dat zij het ouderplatform verlaat en deze plek wordt ingevuld door Gerda de Haas. Marieke, bedankt voor je meedenken in het OPF en Gerda, welkom als nieuw lid. De Arnhorst App Heeft u de Arnhorst-app al op uw telefoon geïnstalleerd? U kunt de Arnhorst-app gratis downloaden via SchoolXM, klik dan op installeren en voer de schoolcode in: XXXXX De app is een eigentijdse aanvulling in de communicatie tussen u en school. In het Horstnieuws en op de website blijft alle belangrijke informatie staan. Mocht u dus geen beschikking hebben over een smartphone, dan heeft u geen informatieachterstand. Veel plezier met de app! Prikactie op 27 juni Op dinsdag 27 juni hebben wij als team meegedaan aan een landelijke prikactie. Fijn dat zoveel ouders ons in deze actie hebben gesteund en de kinderen zonder te klagen een uur later naar school hebben gebracht. In de media kwam als reden voor deze prikactie vooral naar voren de enorme werkdruk, lage salarissen en een tekort aan leerkrachten. Dit tekort aan leerkrachten ervaren ook wij op de Arnhorst de laatste maanden. Wij hebben al verschillende keren geen vervanger kunnen vinden voor een zieke leerkracht. Hierdoor hebben wij groepen moeten samenvoegen, waardoor er zestig kinderen in een klas les hebben gekregen. We hopen dan ook vooral dat deze actie succes krijgt en er meer mensen voor de Pabo gaan kiezen voor het prachtige beroep van leraar of lerares! Parkeren bij de school In het vorige Horstnieuws hebben we u al gevraagd om het verkeer rond de school te beperken; met name op de breng- en haaltijden. Wat bijvoorbeeld helpt, is om zo veel mogelijk lopend of met de fiets te komen. Als u toch met de auto komt, wilt u dan niet op de hoeken van de straat parkeren, maar langs de stoepranden. Heel erg bedankt voor uw medewerking.

4 ModderDag donderdag 29 juni Op donderdag 29 juni 2017 deed onze school mee aan Nationale ModderDag: dé dag waarop kinderen alles konden ontdekken over modder. Op de Arnhorst doen we om de twee jaar mee met dit evenement omdat we het vrije spel met water en zand tijdens het buitenspelen belangrijk vinden. Ook dit jaar was het weer een groot succes. De kinderen mochten aanmodderen en vies worden en aan het eind van de dag was dan ook de school vanbuiten en vanbinnen een gezellige modderpoel. Foto s kunt u terugvinden op onze website. Open podium leerkrachten Afgelopen woensdag was het dan zover het open podium van de leerkrachten. Dit waren de reacties van de kinderen: Olivier: De beste dans ever! Luuk: Grappige kleding. Inez: Leuke toneelstukken. Amber B: Juf Hetty en Juf Jolien waren erg grappig. Femke: Leuk bedacht. Rens: Leuk open podium! Steijn: Leuke challenge van the floor is lava! Naud: Knap juf al die kunstjes Gioia en Luuk A: Drummen was leuk Nikky: de filmpjes vloer is lava leuk! Gilles: eindlied leuk over poep in je hand. Leuk dat juf Mieke het open podium heeft bedacht. Was vorig jaar nog niet Leuk die kunstjes. Leuk juf Sophie als bouwvakker. Foto s en film binnenkort op de site. Goede doelen potje We hebben dit eerste half jaar 271,30 euro bij elkaar gespaard voor de Voedselbank. Dank voor uw bijdrage!!

5 Beste ouders/ verzorgers, Onze BSO heeft bezoek gehad van de GGD en we zijn heel blij dat we weer goedkeuring (dit noemen ze: geen handhaving) hebben gekregen voor een jaar. Het rapport kunt u lezen op de website Gefeliciteerd Boeiend leidsters, dankzij jullie inzet is dit gelukt. Met vriendelijke groet, Annette, Ellie, Inge B, Katja, Romy, Sharmaine, Dorine en Daniëlle. Activiteiten BSO komende weken 3 7 juli: Kringspelletjes voor de jongsten, Estafettes voor de oudsten, de modeshow Maandag: smoothie maken Donderdag: workshop handbal Dinsdag en donderdag: cupcake maken juli: Buitenspellen voor oudsten Creatief met WC rolletjes (GRAAG VERZAMELEN!!!) Pasteitjes maken NIEUWE schooljaar: 28 aug - 1 sept: Hockey voor de oudsten Ringhockey voor de jongsten Dinsdag en donderdag: Fotografie workshop groep 4-8 Zomervakantie De eerste, tweede en laatste week zijn we bij BOEIenD op de Berhard en de derde, vierde en vijfde week bij BOEIenD op de Arnhorst. Volgende week volgt het programma. Voor foto s, Ho(rs)tnieuws digitaal, agenda, activiteiten groepen en activiteiten BSO kijk op of APP Arnhorst: SchoolXM APP BOEIenD: Schoolwapps code code

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 5 september 2017 De eerste schoolweek zit er alweer op! De kinderen zijn weer lekker aan het werk, net alsof er geen zes weken vakantie zijn geweest. Wij zijn druk

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, oktober agenda. Opening Kinderboekenweek met het thema Kom erbij (over vriendschap)

Ho(rs)tnieuws, oktober agenda. Opening Kinderboekenweek met het thema Kom erbij (over vriendschap) Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 2 oktober 2018 Het lijkt nog steeds een beetje zomer, maar toch begint over twee weken alweer de herfstvakantie. Deze weken houden we ons bezig met: een muzikaal open

Nadere informatie

Kinderen vrij, geen BSO mogelijk

Kinderen vrij, geen BSO mogelijk Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 6 november 2018 En ja hoor, daar is ie dan! Ons nieuwe Arnhorst-schoollied! We zijn enthousiast over het resultaat, u kunt de videoclip bewonderen op de website www.de-arnhorst.nl

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, februari/maart agenda

Ho(rs)tnieuws, februari/maart agenda Horstnieuws, 6 februari 2018 Beste ouders/verzorgers, Nog een krappe week met (rapport) gesprekken en dan start vanaf vrijdag 9 februari de voorjaarsvakantie! Heerlijk! Voor ons als team begint de vakantie

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op!

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op! Horstnieuws, 6 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Het is maart en de overgang van winter naar lente was wel heel erg zichtbaar en voelbaar dit jaar. Zo stonden we vorige week nog te schaatsen met de hele

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, 7 november Beste ouders/verzorgers,

Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, 7 november Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 7 november 2017 Beste ouders/verzorgers, De afgelopen maand hebben we ons naast de gewone schoolse zaken beziggehouden met onder andere de Kinderboekenweek, de week van het respect en afgelopen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, juni 2019 Nog krap vijf weken en de zomervakantie gaat starten. Er staan nog heel wat gezellige, leerzame en interessante activiteiten op de planning. U kunt het lezen

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, februari 2019

Beste ouders, Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, februari 2019 Horstnieuws, februari 2019 Beste ouders, De afgelopen weken is er door leerkrachten, kinderen en ouders hard gewerkt op school. Door de leerkrachten en kinderen in de klas en door een aantal ouders onder

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Horstnieuws, 2 mei 2017

Horstnieuws, 2 mei 2017 Horstnieuws, 2 mei 2017 Beste ouders/verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne week heeft gehad? Het eerste deel van dit Horstnieuws bestaat uit nieuws van school en het tweede deel uit nieuws van onze

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017

Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Antonieuws nr 11 donderdag 29 juni 2017 Kalender: Maandag 3 juli Rapporten mee Woensdag 5 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Donderdag 6 juli Gesprekken groep 6 verwachtingen VO Vrijdag 7 juli Groep

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag

11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12. Ontdekdag Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd 11 mei 2016 Jaargang 21, nummer 12 Wingerd nieuws Ontdekdag De wereld die is groter dan ons dorpje Bennekom. Pakken daarom onze koffer gaan op pad. Zoek spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR 2017-2018 13-07-2018 Aftellen Op donderdag 19 juli willen we met alle ouders en leerlingen aftellen naar de zomervakantie. Om 15.05 uur verzamelen alle leerlingen met alle schoolspullen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

Zonnebrief 21 juni 2017

Zonnebrief 21 juni 2017 Zonnebrief 21 juni 2017 Agenda Vrijdag 23 juni: KOFFIE UURTJE GAAT NIET DOOR!!!!!! Juf Yvonne afwezig ivm AVS bijeenkomst Maandag 26 juni: 1130 juf Yvonne gesprek met evt. nieuwe ouder 15.30 MT vergadering

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 juli 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 8 Oud Papier KIJK JE UIT? Ma 10 Contactmiddag

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Datum: donderdag 5 juli 2018

Datum: donderdag 5 juli 2018 Datum: donderdag 5 juli 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt: We hebben een roerig schooljaar achter de rug met verschillende zieken en afwezigen. We willen u danken voor uw begrip, uw hulp, het meedenken

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK juni t/m 1 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 26 25 juni t/m 1 juli 2018 Nieuws van uit de school Feestdag!!! Jaja, donderdag is het dan eindelijk feest op school! We gaan er voor iedereen een hele leuke dag van maken. Er valt genoeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De deur uit...

NIEUWSBRIEF De deur uit... NIEUWSBRIEF De deur uit... Klaar met de basisschool. Tijd voor een nieuwe stap. Nieuwe uitdagingen. Ze gaan de deur uit, onze jongens en meiden van groep 8. Als echte brugpiepers naar een nieuwe school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig

Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig INFO Jaargang 24, Nummer 4, 19-9-2017 Maandag 18 september Kennismakingsgesprekken Directie s ochtends aanwezig Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Kennismakingsgesprekken Donderdag 21 september

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 Nieuwsbrief 15 september 2017 dinsdag 19 september Infoavond groep 7 en 8 woensdag 20 september Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 donderdag 21 september Informatieavond groep 3 t/m 5 vrijdag 22

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie