Beste ouders, Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, februari 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders, Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, februari 2019"

Transcriptie

1 Horstnieuws, februari 2019 Beste ouders, De afgelopen weken is er door leerkrachten, kinderen en ouders hard gewerkt op school. Door de leerkrachten en kinderen in de klas en door een aantal ouders onder andere bij het lezen en op ons schoolterrein. Daar zijn we blij mee want wat zouden we zijn als school zonder al die hulp! Het speelterrein wordt al geweldig spannend en uitdagend, de kinderen zijn er blij mee. Om het speelterrein goed in te richten is veel geld nodig. Daarom willen we sponsors werven die willen investeren in ons schoolplein; in de bijlage kunt u hier meer over lezen. Ook komen er acties van kinderen om geld op te halen. Deze worden georganiseerd door onder andere het ouderplatform; verder in dit Horstnieuws kunt u daar meer over lezen. Onze vereniging PCBO Rheden ontwikkelt zich steeds verder op het gebied van onderwijs en het inzetten van talenten. Daarom wordt er deze maand gestart met een pilot Praktijkklas voor kinderen in de bovenbouw ; in de bijlage kunt u er meer over lezen. Op vrijdag 22 februari gaan de rapporten van de groepen 3 tot en met 8 met de kinderen mee naar huis. Het rooster van de gesprekken die plaats vinden in de week van 25 februari ziet er als volgt uit: In de week van maandag 25 februari zijn er rapportgesprekken met ouders en de leerlingen voor de groepen 3 t/m 7. U kunt zich vanaf woensdag 13 februari inschrijven op de lijsten die op de deuren van de lokalen hangen. In groep 8 hebben inmiddels al de adviesgesprekken voor het VO plaatsgevonden met ouders en leerlingen. Met de ouders van de kinderen in de groepen 1 en 2 worden in de week van 25 februari ook gesprekken gehouden. Hierbij zijn geen kinderen aanwezig. U kunt zich vanaf maandag 18 februari inschrijven op de lijsten die op de deuren van de lokalen hangen. Deze gesprekken zijn niet bedoeld voor kinderen die net zijn ingestroomd op school. Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst

2 Ho(rs)tnieuws, Februari agenda Zaterdag 9 februari Bouwdag schoolplein ( zie intekenlijsten prikbord) Vrijdag 22 februari Rapport mee voor de groepen 3 tot en met 8 Week van maandag 25 februari Ouder-kind gesprekken voor de kinderen en ouders van groep 3 t/m 7 Oudergesprekken voor de ouders van de kleuters in groep 1 en 2 Vrijdag 1 maart Maandag 4 tot en met 8 maart Vrijdag 15 maart Studiedag team, kinderen vrij, BSO mogelijk Voorjaarsvakantie Leerkrachten van de Arnhorst gaan staken; de school is dicht. BSO mogelijk ( ) Woensdagmiddag 3 en 10 april Schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 t/m 5 (3 april) en de groep 6 t/m 8 (10 april). Kinderen die meedoen mogen om uur van school worden opgehaald of naar huis gaan om zich te verkleden. Ook broers en zusjes mogen, indien nodig, eerder van school worden opgehaald. De andere kinderen blijven gewoon op school tot uur. Dinsdag 9 april Schoolreis voor de groepen 1 en 2 naar het land van Jan Klaasen in Braamt Kinderen komen gewoon op school om 8.30 uur Vertrek van school met de bus naar Braamt: 9.30 uur Terug op school: uur. (Let op: in plaats van uur) Kinderen die niet naar de BSO gaan deze middag graag doorgeven aan Inge Geerlings. Informatie over de schoolreis van de groepen 3 t/m 7 volgt binnenkort. Nieuwe leerlingen in de maand februari 2019 Op de Arnhorst heten we welkom: In groep 1-2a: Fleur In groep 1-2b: Milo * Wilt u kinderen van geboortejaar 2016 en 2017 inschrijven? Inschrijfformulieren kunt op ophalen bij Mieke of Inge Muzieklessen door Unisono Naar aanleiding van het optreden van UNISONO hebben wel 48 kinderen zich enthousiast opgegeven om drie weken lessen te volgen op een gekozen instrument zoals: dwarsfluit, klarinet, altsaxofoon, blokfluit, trommel of trompet. Iedereen die zich heeft opgegeven heeft inmiddels bericht ontvangen op welke dagen de lessen worden gegeven. Als afsluiting is er op 25 februari van tot uur een optreden voor de ouders van de kinderen die de lessen hebben gevolgd. Dit optreden wordt gedaan door kinderen die een instrument hebben beoefend samen met het harmonieorkest.

3 Project hele school in maart: Plastic soep, wat een troep! In de periode van 18 maart t/m 29 maart werken wij schoolbreed over het onderwerp: Plastic soep, wat een troep! In deze periode gaan wij de hal omtoveren tot een zee. Tijdens het project wordt extra aandacht besteed aan het gebruik van plastic. Daarnaast zullen de groepen op pad gaan; plastic opruimen of krijgen ze informatie over duurzaamheid. Voor het tot stand brengen van 'de zee' verzamelen wij kosteloos materiaal. Wel graag schoon. Dit kunt u inleveren bij de leerkracht van uw kind. Indien nodig hoort u van de leerkracht of er tijdens het project extra hulp nodig is in de klas. Groetjes van de ICC commissie, Jolien en Miriam Staken op vrijdag 15 maart Acties voor het schoolplein door de kinderen Op vrijdag 15 maart gaan de leerkrachten van de Arnhorst staken. Waarom gaan zij weer staken? Onderwijs is heel belangrijk voor de toekomst van Nederland. Het zorgt voor goed onderwijs aan kinderen, die hun talenten ontdekken en benutten. Daar staat het onderwijspersoneel voor in alle onderwijssectoren. Maar de kwaliteit van het onderwijs staat onder druk, door personeelstekorten en hoge werkdruk. Bij ziekte van leerkrachten zijn er bijna geen invallers meer te vinden zodat klassen verdeeld moeten worden of naar huis worden gestuurd. Daarom moet het aantrekkelijker worden om in het onderwijs te werken door geld te stoppen in de salarissen en geld te ontvangen voor werkdrukverlaging. We hopen op uw begrip! In de hal hangt een barometer met gouden ballen erin. U heeft hem vast al zien hangen. De bedoeling is dat deze meter voor de kinderen inzichtelijk maakt hoeveel geld er is opgehaald voor bepaalde onderdelen op het plein. Naast het geld dat is of wordt ingezameld via sponsoren en subsidies, gaan de kinderen ook zelf acties houden om geld in te zamelen. Voor dit schooljaar staan drie acties gepland: 1. In de week van 18 maart gaat elke klas met de leerkracht een actie bedenken om geld in te zamelen. Dit kan een flessenacties zijn of koekjes bakken en verkopen Creativiteit staat voorop! 2. Op vrijdagmiddag 12 april vindt er een kleedjesmarkt/rommelmarkt plaats na schooltijd. Ruim je zolder op en verkoop je speelgoed, kleding en alles waar je vanaf wilt. De verkoop wordt door ouder en/of kind zelf gedaan. Geef je op bij Uitgebreide informatie volgt binnenkort. 3. Op vrijdag 21 juni wordt er onder schooltijd een sponsorloop georganiseerd door leden van het ouderplatform. De kinderen rennen een aantal rondjes voor een vooraf gesteld bedrag van sponsoren. In de loop van het schooljaar volgt hier meer informatie over.

4 Herinnering geld schoolfoto Ouderraad Mocht u het vergeten zijn, u kunt een envelop inleveren bij Mieke of Inge (ons idee was 5 euro, maar niet alle foto s zijn even mooi). U kunt ook een bedrag overmaken op rekeningnummer NL76ABNA t.n.v. Vereniging voor Prot. Chr. Basisonderw. inz. Arnhorst te Dieren (sommige banken geven een foutmelding bij de naam omdat hij veel te lang is) De ouderraad (OR) is op zoek naar nieuwe leden. De ouderraad organiseert en helpt bij allerlei creatieve en gezellige activiteiten op school. Ze komen ongeveer acht tot tien keer per jaar bij elkaar om te overleggen of te vergaderen. Interesse, loop even naar Mieke of Inge. Schoolregels We zijn inmiddels bij week 5. Voor binnen: Voor buiten: Nieuwe stagiaires Beste ouders, Wij zijn Ali en Shreya. We zitten op het Astrum College bij elkaar in de klas en doen de opleiding onderwijsassistent niveau 4. We zijn eerstejaars studenten. Ali mag stage lopen bij juf Hetty en Shreya bij juf Eva. We staan nog aan het begin van onze opleiding, maar willen allebei graag door naar de PABO.

5 Beste ouders, We zijn het nieuwe jaar goed begonnen met een heerlijke zelfgemaakte high tea. Er zijn prachtige mozaïeken en een heleboel schilderkunsten gemaakt. Als u thuis nog restjes witte kaars van de feestdagen over heeft, kan uw kind daarmee een onzichtbare tekening maken op wit papier. Als je er daarna overheen gaat met waterverf, wordt de tekening zichtbaar. Zo kan je ook in geheimschrift briefjes schrijven aan elkaar! We hebben genoten van de sneeuw. Buiten werden er sneeuwballen gegooid en heerlijk gesleed. Wie het koud had kon binnen spelen met. sneeuw. Als je scheerschuim mengt met Baking Soda, kan je je eigen sneeuwpop maken, ook in de zomer! Tot slot is Ellie op 25 januari 65 geworden en dat vierden we natuurlijk op de BSO. We hebben er een gezellig feestje van gemaakt en de kinderen hebben mooie cadeaus voor haar gemaakt. Namens alle collega's Ellie, Inge B, Annette, Romy, Iris, Senie, Sharmaine, Melanie en Katja Activiteiten (onder voorbehoud) Week 6: Bakactiviteit en witte klei knutsel Week 7: Wol vilten en bouwmiddagen Week 8: Spel ontwerpen of handlettering en bouwen met ijs (suikerklontjes) Week 9: Octopus, bloemschikken en knutselen Week 10: Voorjaarsvakantie Op dinsdag gaat er een groep naar de gymzaal en op donderdag komt Luc op school gymles geven. Luc stelt zich verderop even voor.

6 Gekleurde wollen dekens Even voorstellen Voor een toekomstige activiteit zijn we op zoek naar gekleurde wollen dekens. Als u er nog eentje heeft en deze niet meer gebruikt, dan zijn wij er blij mee. Hallo allemaal! Mijn naam is Luc en ik ben twintig jaar oud. Ik woon in Velp en op dit moment studeer ik Sport en Bewegen in het derde leerjaar op het CIOS in Arnhem. Ik volg de stream Leisure and Adventure en zal daar volgend jaar ook in afstuderen. Voor mijn opleiding moet ik in mijn derde en vierde leerjaar stage lopen. Dit doe ik bij Sportbedrijf Rheden op de donderdagen en de vrijdagen. Zoals u misschien vernomen heeft van uw zoon en/of dochter geef ik op de donderdagen sportlessen op de BSO. Dit zal ik in dit schooljaar tot eind mei doen. Natuurlijk hoop ik dit volgend school jaar voort te kunnen zetten. Bij vragen kunt u altijd bij mij terecht. Ik ben aanwezig op de donderdagen van 14:45 tot 16:30. Met vriendelijke groet, Luc Voor foto s, Ho(rs)tnieuws digitaal, agenda, activiteiten groepen en activiteiten BSO kijk op of

Ho(rs)tnieuws- agenda. Informatieavond schoolplein, aanvang uur Bouwdag schoolplein ( zie intekenlijsten prikbord)

Ho(rs)tnieuws- agenda. Informatieavond schoolplein, aanvang uur Bouwdag schoolplein ( zie intekenlijsten prikbord) Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 8 januari 2019 Allereerst wensen wij iedereen een heel goed, gezellig, leerzaam maar vooral gezond 2019! Na alle festiviteiten van de maand december gaan de kinderen

Nadere informatie

Dinsdag 12 maart Informatieavond om uur voor nieuwe kleuterouders van groep 1.

Dinsdag 12 maart Informatieavond om uur voor nieuwe kleuterouders van groep 1. Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, maart 2019 Fijne vakantie gehad? Wij hopen van wel en wij hebben er weer zin in om de komende zes weken, tot aan de meivakantie er weer iets leuks, moois en leerzaams

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, oktober agenda. Opening Kinderboekenweek met het thema Kom erbij (over vriendschap)

Ho(rs)tnieuws, oktober agenda. Opening Kinderboekenweek met het thema Kom erbij (over vriendschap) Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 2 oktober 2018 Het lijkt nog steeds een beetje zomer, maar toch begint over twee weken alweer de herfstvakantie. Deze weken houden we ons bezig met: een muzikaal open

Nadere informatie

Kinderen vrij, geen BSO mogelijk

Kinderen vrij, geen BSO mogelijk Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 6 november 2018 En ja hoor, daar is ie dan! Ons nieuwe Arnhorst-schoollied! We zijn enthousiast over het resultaat, u kunt de videoclip bewonderen op de website www.de-arnhorst.nl

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op!

Ho(rs)tnieuws, 6 maart 2018 agenda. Groep 4 doet mee aan de W4kangeroe wedstrijd, een rekenwedstrijd. Zet hem op! Horstnieuws, 6 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Het is maart en de overgang van winter naar lente was wel heel erg zichtbaar en voelbaar dit jaar. Zo stonden we vorige week nog te schaatsen met de hele

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, juni 2019 Nog krap vijf weken en de zomervakantie gaat starten. Er staan nog heel wat gezellige, leerzame en interessante activiteiten op de planning. U kunt het lezen

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, 7 november Beste ouders/verzorgers,

Met vriendelijke groet, Het team van de Arnhorst. Horstnieuws, 7 november Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 7 november 2017 Beste ouders/verzorgers, De afgelopen maand hebben we ons naast de gewone schoolse zaken beziggehouden met onder andere de Kinderboekenweek, de week van het respect en afgelopen

Nadere informatie

Ho(rs)tnieuws, februari/maart agenda

Ho(rs)tnieuws, februari/maart agenda Horstnieuws, 6 februari 2018 Beste ouders/verzorgers, Nog een krappe week met (rapport) gesprekken en dan start vanaf vrijdag 9 februari de voorjaarsvakantie! Heerlijk! Voor ons als team begint de vakantie

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker.

Als bijlage is het jaarrooster toegevoegd. Binnenkort krijgt u van ons de jaarkalender op papier, deze ligt op dit moment bij de drukker. maandag 3 september 2018 NIEUWSBRIEF Beste ouder(s)/verzorgers, Het schooljaar is alweer twee weken oud. Nadat iedere groep op maandagochtend het nieuwe schooljaar in is gesprongen zijn we allemaal weer

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Horstnieuws, 2 mei 2017

Horstnieuws, 2 mei 2017 Horstnieuws, 2 mei 2017 Beste ouders/verzorgers, We hopen dat iedereen een fijne week heeft gehad? Het eerste deel van dit Horstnieuws bestaat uit nieuws van school en het tweede deel uit nieuws van onze

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Maandag hadden we een studiedag

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag

Informatie avonden Pauzesport Excursies Schooldag Informatie avonden De afgelopen week zijn er in bijna alle groepen informatie avonden geweest. We zijn heel blij dat er op alle avonden een grote opkomst was en we veel positieve reacties hebben gehoord

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Horstnieuws, 4 juli Beste ouders/verzorgers,

Horstnieuws, 4 juli Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 4 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, En daar is ie dan, het allerlaatste Horstnieuws van dit schooljaar 2016-2017. Nog anderhalve week en dan zit het schooljaar er weer op. De formatie is

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

Even voorstellen! 4 februari nr. 8. Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 4 februari nr. 8 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, We zijn alweer gestart aan de tweede helft van het schooljaar. Er wordt in de klassen hard gewerkt en er gebeuren mooie dingen. Eén van die dingen is

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 6 mei 2019

RONDEEL-INFO. 6 mei 2019 6 mei 2019 RONDEEL-INFO Agenda mei-juni 2019 mei 6 Rondeel-info 9 Ouderpanelbijeenkomst 13 Schoolfotograaf 16 Ondersteuningsteam (middag) 21 Techniekles Ulft groep 6: 12.30-15.30 uur 23 Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

Herenoord JJ Rotterdam - T

Herenoord JJ Rotterdam - T Nieuwsbrief 2 september 2016 Agenda 5 t/m 9 september: kennismakingsgesprekken 6 september: informatiebijeenkomst directie (14.00-14.45 uur) 8 september: informatiebijeenkomst directie (9.00-9.45 uur)

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2

INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 INFORMATIE OKTOBER 2018 NUMMER 2 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, We zijn inmiddels al weer een paar weken aan het werk en dat gaat weer best heel goed! In groep 3 zijn

Nadere informatie

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart.

AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Het Toermalijntje 19-02-2018 2017/2018 nummer 11 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 23 februari (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Voorjaarsvakantie 26 februari t/m 4 maart. Rapportgesprekken donderdag 8 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari

Nieuwsbrief februari Nieuwsbrief 11 14 februari 2019 2018 Oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7 In de week van 25 t/m 28 februari zijn de oudergesprekken voor de groepen 1 t/m 7. De uitnodigingen voor deze gesprekken zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van de directie

Agenda. Nieuws van de directie Agenda 15 t/m 26 februari Adviesgesprekken groep 8 25 februari Extra rondleiding voor toekomstige ouders 27 februari t/m 6 maart Voorjaarsvakantie 7 maart Rondleiding voor toekomstige ouders 9 maart Luizencontrole

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Maandbrief maart, Heiloo, 2019

Maandbrief maart, Heiloo, 2019 Maandbrief maart, Heiloo, 2019 Beste ouders, Na de vakantie hebben we het project Circus met alle kinderen afgesloten met een voorstelling in de school. Voor de kinderen is het altijd een feest als er

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Horstnieuws, 5 september 2017 De eerste schoolweek zit er alweer op! De kinderen zijn weer lekker aan het werk, net alsof er geen zes weken vakantie zijn geweest. Wij zijn druk

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 4-2017 Onze Nieuwsbrief Vanaf dit schooljaar informeert het team van Produs alle ouders met regelmaat via een Nieuwsbrief. Bijzondere activiteiten en vrije dagen vindt u in deze Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 December 5 Sinterklaasviering Groep 1 en 2 om 11.00 uur vrij! Groep 3 t/m 8 om 12.00 uur vrij! 11 OR vergadering 11 t/m 14 Oud papier actie 21 Kerstviering (informatie volgt)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Het team van de Laetare wenst u een hele fijne voorjaarsvakantie toe! Wij zien u graag weer op dinsdag 25 februari!

Het team van de Laetare wenst u een hele fijne voorjaarsvakantie toe! Wij zien u graag weer op dinsdag 25 februari! Laetare Actueel Feb/2019 Winter 2019 Een echte winter laat nog even op zich wachten. Soms komt een klein zonnetje tevoorschijn. Niemand weet hoe exact hoe de komende weken eruit gaan zien. Geniet in ieder

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

3 juni Agenda. Leerlingenraad. Poetsbus. Sponsorloop

3 juni Agenda. Leerlingenraad. Poetsbus. Sponsorloop 3 juni 2016 Agenda 20 september GMR 20 september Doe ontdekpad 4-5 21 september Studiedag 23 september Poetsbus 23 september Theater groep 1-2, 4-5, 6-7 26 september Sponsorloop CF- stichting 26 september

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van:

Nieuwsbrief van: Studiedag Volgende woensdag, 5 oktober hebben we de studiedag van Xpect primair. Dat wil zeggen dat op deze dag alle werknemers van Xpect een gezamenlijke studiedag hebben. Dit jaar staat deze dag in het

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Ankeveen, april 2018 Belangrijke data - Maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei: studiedagen, school is gesloten - Donderdag 10 en vrijdag 11 mei: Hemelvaart, school is gesloten - Vrijdag

Nadere informatie

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC

Schoolbericht 12. Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt Belangrijke mededelingen: Staking 15 maart. Update locatieruil. Don 14 maart BLOC VLOC Schoolbericht 12 Donderdag 14 mrt t/m donderdag 28 mrt 2019 Don 14 maart BLOC VLOC Enkele data: 15 maart Staking: school dicht 22 maart Viering Vloc en Bloc groep 1 27 maart Inloopspreekuur Centrum Jong

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling

Februari Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data. Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Februari 2018 Voorwoord Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Mama ochtend KidsLodge Sfeerplaatjes van talentontwikkeling Talentontwikkeling Diversen Lustrumweek Aparte bijlage ZIEN! Betrokkenheid,

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!!

Musical Groep 8 OPROEP OPROEP OPROEP!!!!!! Dus kun je filmen stuur even een berichtje alvast bedankt!!!!!! Nr 19 AGENDA: 3 juni 2016 OUDPAPIER 8 juni 2016 SCHOOLREIS groep 1,2 12 juni 2016 KOFFIE- CONCERT 13 Juni 2016 AVONDVIER- DAAGSE 17 juni 2016 MARGEDAG WELKOM! Nieuwe leerling. In groep 1 is er de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie