Kvadrat Roller Blinds

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kvadrat Roller Blinds"

Transcriptie

1 Kvadrat Roller Blinds

2 Kvadrat Roller Blinds

3

4 Kvadrat Roller Blinds Kvadrat Roller Blinds bieden u de mogelijkheid het klimaat binnen te optimaliseren en prachtig textiel te introduceren in uw interieur. Het is een ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec. Dit systeem, wat op maat geproduceerd wordt, is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam aluminium, waarbij esthetische en functionele aspecten prachtig samen komen. U kunt hiermee lichtniveaus, schitteringen en de temperatuur controleren en zo zorgen voor een consistent en comfortabele omgeving. Flexibel ontwerp, veelzijdige installatie De rolgordijnen zijn leverbaar in verschillende stoffen in een veelzijdige selectie van kleuren. Daarnaast kan het systeem opnieuw gestoffeerd worden wanneer de ontwerpeisen veranderen. Dankzij een gepatenteerd bevestigingsmechanisme, kunnen de Kvadrat Roller Blinds gemakkelijk gemonteerd worden aan muren en plafonds. Het duurzame systeem kan worden uitgevoerd in kettingbediening, schakelaarbediening en op afstand bestuurbare bediening.

5 Binnenklimaatmanagement Voor de meeste ramen is een bepaalde vorm van lichtmanagement nodig. Gedurende de dag kunnen het licht en de temperatuur sterk variëren. Met Kvadrat Roller Blinds kunt u de situatie aanpassen aan snel en frequent wisselende omstandigheden en een comfortabele, esthetische omgeving creëren. Dit komt tot stand door licht te reflecteren en te absorberen door controle over: Schaduw Optimale belichting is belangrijk meestal ergens tussen 1500 en 500 lux afhankelijk van de behoeften als ook goede contrastuele condities. Schittering Verblindende schittering is nadelig voor een gezonde omgeving en kan de productiviteit en het welzijn aanzienlijk belemmeren. Schittering is vaak het onderwerp van regelgeving, het kan direct of gereflecteerd zijn, of soms beide tegelijk. Thermisch comfort De hoeveelheid zonlicht in een interieur heeft een grote invloed op de temperatuur. Zonder een manier om dit te beheersen kunnen zonnige dagen een kamer al snel onaangenaam opwarmen. Individuele behoeften Doordat de lichtomstandigheden veranderen gedurende de dag, worden verschillende delen van een ruimte op verschillende manieren beïnvloed. Mensen moeten de lichtniveaus, en soms de privacy, kunnen beheersen waar ze wonen en werken. De stoffen van de Kvadrat Roller Blinds zijn getest volgens de Europese norm EN en EN voor goede technische prestaties. Alle testresultaten zijn op aanvraag beschikbaar.

6 Deskundige ondersteuning We hebben een wereldwijd netwerk van hoog opgeleide adviseurs, die u kunnen helpen in elke fase vanaf de planning tot aan de installatie. Ze hebben niet alleen een uitgebreide kennis van textiel en regelgeving maar ze kunnen ook bouwkundige ondersteuning bieden. Wij bieden deskundige begeleiding betreffende: Rolgordijn specificaties Integratie van ontwerpschema s en budgetten Technische prestaties van stoffen en bruikbaarheid Emissiviteit en lichtdoorlatend buitenoppervlak Verstrekking van DWG-bestanden Contact met gecertificeerde installateurs bij u in de buurt Installaties uitgevoerd door gecertificeerde installateurs zijn gedekt door een garantie van 2 jaar.

7 Systeemspecificaties Het Kvadrat Roller Blinds systeem is flexibel en eenvoudig te installeren. Aangezien er geen zichtbare schroeven of scharnieren worden toegepast, integreert de cassette naadloos met de inrichting. Ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec, zijn de rolgordijnen ontwikkeld met speciale aandacht voor alle details. De frames en stoffen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit maakt het mogelijk om het systeem een discrete monochrome uitstraling te geven of gedurfde contrasten te creëren. Wanneer het nodig is kan het rolgordijn opnieuw gestoffeerd worden. Verwijder gewoon de rol en vervang hem het is niet nodig om eerst de cassette te verwijderen. Het textiel en het systeem worden geleverd met een 2-jarige product service garantie en voldoen aan alle relevante weten regelgeving en normen.

8 Installatie Op elke verticale of horizontale ondergrond zoals een plafond, muur, balk of raamkozijn.

9 Afmetingen Het systeem is leverbaar in twee maatvoeringen: System 1 is geschikt voor gordijnen tot 180 cm breed en 300 cm lang. Dit systeem wordt met kettingbediening geleverd. System 2 is geschikt voor gordijnen tot 300 cm breed en 360 cm lang. Leverbaar in zowel kettingbediening als in gemotoriseerde versies. Wij adviseren de breedte van de roller blind tenminste 1/3 van de hoogte te laten omvatten (1:3 verhouding) aangezien afwijkende proporties scheef oprollen veroorzaakt, waardoor het textiel beschadigd.

10 Systeemopties 28 mm System 1: mm System 2: mm mm 140 mm mm (Verstelbare breedte) (Verstelbare lengte) System 1 System 2 Het systeem kan worden bevestigd op wanden en plafonds Handmatige kettingbediening met kindveilig wandstuk Gemotoriseerd systeem met afstandsbediening Gemotoriseerd systeem met opbouwschakelaar

11 Kleuropties Cassette Geanodiseerd of gepoedercoat aluminium, 4 kleuren Koord 100% polyester, 2 cm breed, 5 kleuren Ketting Staal of roestvrij staal, 2 kleuren

12 Textiel De stoffen beschikbaar voor het Kvadrat Roller Blinds bieden verschillende niveaus van controle over licht, thermisch comfort en schittering. Verkrijgbaar in een veelzijdige range van kleuren, kunnen ze worden gespecificeerd om te contrasteren met het frame, of als alternatief, om een discrete monochrome look te vormen. Ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec., de stoffen bieden een variëteit in weefsels, brandvertragende materialen en coatings. Deze kenmerken zorgen ervoor dat elke stof op een unieke manier met licht omgaat. Er zijn bijvoorbeeld verduisterende stoffen, stoffen die het zonlicht verspreiden en stoffen die het zonlicht reflecteren, maar die het toch mogelijk maken naar buiten te kijken.

13 Klant: Magnus Kaminiarz & Cie. Architektur Land: Frankfurt am Main, Duitsland Architectuur en Design: Magnus Kaminiarz & Cie. Architektur

14 Duurzaamheid Kvadrat Roller Blinds zijn geproduceerd volgens een duurzaamheids gedachte. De mechanische duurzaamheid is getest volgens de Europese norm EN 14201, een standaard die de weerstand van de systemen test bij herhaald gebruik tijdens cycli. Dit zorgt ervoor dat de rolgordijnen vele jaren gebruikt kunnen worden. Bovendien zijn de stoffen voor de Kvadrat Roller Blinds GREENGUARD en GREENGUARD Gold gecertificeerd. Deze certificeringen worden alleen gegeven aan interieurproducten met lage chemische emissies, die bijdragen tot verbetering van de kwaliteit van de lucht en daardoor een gezonder leefklimaat. Stoffen met de GREENGUARD Gold-certificering zijn bijzonder geschikt voor omgevingen waar mensen gedurende langere perioden tijd doorbrengen, zoals scholen, zorginstellingen en kantoren. Het gebruik van GREENGUARD gecertificeerde stoffen kan helpen om de LEED-beoordeling te krijgen voor gebouwen.

15 Kindveiligheid Het Kvadrat Roller Blind systeem is gecertificeerd door ift Rosenheim, een gespecialiseerde testinstelling en voldoet aan de nieuwe Europese norm EN 13120:2009. Dit dekt de prestaties en veiligheidseisen voor rolgordijnen. De kettingbediende versies van het systeem kunnen geleverd worden met een kind veilig wandstuk. Dit dient toegepast te worden op locaties waar kinderen aanwezig zijn. Om ieder gevaar van verstikking te voorkomen, moet het wandstuk tegen de muur bevestigd zijn, zodat de lus van de ketting kan worden gesloten. Gemotoriseerde versies van het systeem vormen geen risico voor kinderen.

16

17 Over Ronan en Erwan Bouroullec Over Kvadrat De beroemde Franse ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec hebben een aanzienlijke invloed op de wereld van design sinds ze in 1997 samen zijn gaan werken. Hun wereldwijd geprezen werk omvat meubels en productdesign, interieurdesign, architectuur en de ontwikkeling van conceptuele objecten. De samenwerking van de Bouroullecs is gedreven door hun opvallende persoonlijkheid en vaardigheden, evenals een gemeenschappelijk perfectionisme. Door de combinatie van ieders verschillende krachten, creëren ze werk dat uitblinkt in zijn eenvoud, originaliteit en volledigheid. Ronan en Erwan Bouroullec werken met veel van s werelds meest vooraanstaande designbedrijven. Tegelijkertijd werken ze ook aan experimentele projecten, die volgens hen essentieel zijn voor de ontwikkeling van hun werk, evenals incidentele architectuurprojecten. De ontwerpers hebben nauw samengewerkt met Kvadrat aan producten zoals North Tiles, Clouds en Ready Made Curtain, de gebreide meubelstof Canal, Gravel en Moraine, het ontwerp van vlaggenschip showrooms in Kopenhagen en Stockholm, evenals de enorme installatie van Textile Field in het Victoria and Albert Museum. Kvadrat is in 1968 opgericht in Denemarken en is diep geworteld in de Scandinavische designtraditie. Kvadrat heeft een leidende positie in de Europese hoogwaardige moderne textielmarkt. Wij leveren architecten, ontwerpers en particuliere consumenten over de hele wereld textiel en textielgerelateerde producten. Onze producten weerspiegelen onze inzet voor kleur, kwaliteit, eenvoud en innovatie. Kvadrat-stoffen worden gebruikt in een aantal van s werelds belangrijkste architectonische bezienswaardigheden, zoals Fondation Louis Vuitton in Paris, Museo Jumex in Mexico-Stad, 30 St Mary Axe in Londen, het Museum of Modern Art in New York, het operagebouw in Oslo, Noorwegen, de Reichstag in Berlijn, het Guggenheim Museum in Bilbao, het operagebouw in Kopenhagen, Denemarken en het operagebouw in Guangzhou, China. Bij Kvadrat vergroten wij consequent de esthetische, technische en functionele eigenschappen van textiel. Daarbij werken wij samen met toonaangevende ontwerpers, architecten en kunstenaars, waaronder Patricia Urquiola, Miriam Bäckström, Tord Boontje, Ronan en Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Giulio Ridolfo, Peter Saville, Finn Sködt en Roman Signer. Kvadrat zet zich in voor innovatie en duurzaamheid en heeft sinds 1992 het kwaliteitsmanagementcertificaat ISO 9001 en is ecologisch gecertificeerd volgens de norm ISO sinds kvadrat.dk

18

19 Kvadrat Roller Blinds brochure,

Wij zijn Kvadrat Differentiatie van het merk

Wij zijn Kvadrat Differentiatie van het merk We are Kvadrat Wij zijn Kvadrat Kvadrat is al sinds de oprichting van het bedrijf in 1968 toonaangevend op het gebied van innovatieve textielproducten. We produceren moderne hoogwaardige textielstoffen

Nadere informatie

Akoestische gordijnen

Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Met akoestische gordijnen kunt u ruimtes optimaliseren door de licht- en geluidsreflectie te controleren. In tegenstelling tot andere middelen voor geluidsabsorptie,

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen

SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer De details Bron van inspiratie Kleuren en materialen SUNWAY exclusieve raambekleding Exclusieve modellen Vouwgordijnen SUNWAY Vouwgordijnen Sfeer U zoekt sfeer en warmte in huis? Zoek dan in de exclusieve SUNWAY Vouwgordijn collectie. Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan

Nadere informatie

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS

Silhouette. Gordijnen. Stijlvol licht WINDOW FASHIONS Stijlvol licht L uxaflex WINDOW FASHIONS Silhouette Gordijnen L ONDON PARIS BRUSSELS AMSTERDAM BERLIN MADRID OSLO STOCKHOLM MILAN VIENNA ISTANBUL COPENHAGEN ZURICH LISBON DUBLIN 3467 Luxaflex Silhouette

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better rolgordijnen rolgordijnen by creating a better environment Rolgordijnen Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke

Nadere informatie

We believe there is no substitute for the beauty of natural daylight

We believe there is no substitute for the beauty of natural daylight We believe there is no substitute for the beauty of natural daylight Ons verhaal Met VALO creëren we innovatieve rolgordijnen met oog voor een strak en architecturaal design. VALO zoekt als specialist

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

De collectie Over Zonnelux

De collectie Over Zonnelux Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende blinds onder de naam Piet Boon shutters by Zonnelux ontworpen. Over Piet Boon

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Alle erfal producten in één oogopslag

Alle erfal producten in één oogopslag Alle erfal producten in één oogopslag Plissés Verticale lamellen Jaloezieën Rolgordijnen Duorolgordijnen Verduisteringssystemen Paneelgordijnen Schaduwsystemen Insectenwering Plissés De actuele plissé

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

Mindow is een prachtig slank en elegant kozijnsyteem, de pure minimalist. 32 mm MINIMALISTISCH. Stefan Prins, Associate Powerhouse Company

Mindow is een prachtig slank en elegant kozijnsyteem, de pure minimalist. 32 mm MINIMALISTISCH. Stefan Prins, Associate Powerhouse Company Vision reviewed MINIMALISTISCH Mindow is een prachtig slank en elegant kozijnsyteem, ontworpen voor de pure minimalist. Stefan Prins, Associate Powerhouse Company In ons werk zijn vakmanschap, detaillering

Nadere informatie

Zonnelux. zonnelux.nl

Zonnelux. zonnelux.nl Zonnelux info@zonnelux.nl zonnelux.nl Studio Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie houten shutters met bijpassende blinds onder de naam Piet Boon

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Architectural Façade Solutions OUTSTANDING QUALITY

Architectural Façade Solutions OUTSTANDING QUALITY Architectural Façade Solutions OUTSTANDING QUALITY Architectural Façade Solutions IN HET OOG SPRINGENDE ARCHITECTONISCHE GEVELSYSTEMEN UIT NEDERLAND AFSI, EEN INTRODUCTIE AFS International B.V. is gespecialiseerd

Nadere informatie

Eclisse in de zorg. een zorg minder!

Eclisse in de zorg. een zorg minder! Eclisse in de zorg een zorg minder! Eclisse oplossingen: geen belemmeringen voor een funtionele en comfortabele kamer HOIST De relatie tussen architectuur en woonwensen heeft de architecten en producenten

Nadere informatie

Doelstelling. Bij Kvadrat streven wij er voortdurend naar de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textiel design te verleggen

Doelstelling. Bij Kvadrat streven wij er voortdurend naar de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textiel design te verleggen Over Doelstelling Bij Kvadrat streven wij er voortdurend naar de esthetische, artistieke en technologische grenzen van textiel design te verleggen Wij maken hoogwaardige kwaliteitsproducten die de architecten

Nadere informatie

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect

SO EASY ramen. Eenvoudig. Prachtig. Perfect SO EASY ramen Eenvoudig Prachtig Perfect UNIEKE ESTHETISCHE BELEVING We zijn er trots op dat ons aanbod nu 5 helemaal nieuwe en revolutionaire SO EASY systemen omvat. 2 SETH AMON CHEPRI MUT HAPI Uiterlijk

Nadere informatie

heroal zonweringsystemen

heroal zonweringsystemen Persdossier R+T 2015 Persbericht: heroal uitbreiding van het portfolio heroal zonweringsystemen heroal introduceert zonweringcollectie op R+T 2015 Stuttgart / Verl, februari 2015 Op de R+T 2015 presenteert

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

Louverdrape. Een totaalassortiment!

Louverdrape. Een totaalassortiment! Louverdrape produceert al raamdecoratie sinds de jaren 60 en was de eerste die de Europese markt verbaasde met verticale lamellen. Het gamma en het product op zich zijn inmiddels enorm geëvolueerd... Maar

Nadere informatie

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud

Design Solutions by Silent Gliss. Inhoud Design Solutions 1 Design Solutions by Silent Gliss De tijdgeest is de zich snel voortbewegende, ontastbare, bron van inspiratie. Bij Silent Gliss creëren we raambekleding in slechts één kwaliteit de

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by

rolgordijnen rolgordijnen by rolgordijnen rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig

Nadere informatie

Productoverzicht Luchtzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat

Productoverzicht Luchtzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat lindab we simplify construction Productoverzicht Luchtzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat Luchtzijdige oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat We simplify construction We simplify

Nadere informatie

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis

Houten Jaloezieën. Natuurlijke warme sfeer in uw huis Houten Jaloezieën Natuurlijke warme sfeer in uw huis 1941-50 mm Luxaflex Houten Jaloezieën Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council (FSC ) voor gecertificeerde producten als Houten

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal

De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal Luxaflex Duo Blinds Een perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit in één product 4389/1698 Simpel maar geniaal De producten van Luxaflex zijn van hoge kwaliteit en voor een groot aantal toepassingen

Nadere informatie

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur Introductie Verwol Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds,

Nadere informatie

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF

NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF NIEUW PLATDAKRAAM - KUNSTSTOF Van Boven Platdakraam haalt het daglicht naar binnen Platdakraam, slim met daglicht! In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als

Nadere informatie

Plissé Shades. Decoratief voor elke raamvorm

Plissé Shades. Decoratief voor elke raamvorm Plissé Shades Decoratief voor elke raamvorm 2 Plissé Shades Visuele veelzijdigheid Luxaflex is zich bewust van de eisen die aan een moderne woning en inrichting worden gesteld en hoe uniek deze kunnen

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

The art of outdoor architecture. louvredaken - panelen - shutters

The art of outdoor architecture. louvredaken - panelen - shutters The art of outdoor architecture louvredaken - panelen - shutters Think open. Think free. Think beautiful the creation of living space In deze brochure kunt u nader kennismaken met de nieuwe generatie zonwering

Nadere informatie

De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking

De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking De service van heroal Buig-, kant- en laserbewerking Eén systeem vele mogelijkheden Als toonaangevende aanbieder van complete aluminium systemen voor rolluiken, roldeuren, zonwering, ramen, deuren en vliesgevels

Nadere informatie

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1

090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:46 Pagina 1 Eindeloos kiezen met een eigen accent 090394_BROCHURE_RB_NL:210 x 297 mm 10-03-2009 08:47 Pagina 2 4587/O2 0396 Nog meer keuze met vernieuwde

Nadere informatie

ordijn plisségordijn

ordijn plisségordijn ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi ordijn plisségordijn rolgordijn verti mellen horizontale lamellen jaloezi mellen rolgordijn paneelgordijn vo ordijn plisségordijn

Nadere informatie

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN

DE VOORDELEN ASSORTIMENT ZONWERENDE WAARDEN rolgordijnen by Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig merk je dat het

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

Duo rolgordijnen. Filtering light by design.

Duo rolgordijnen. Filtering light by design. Duo rolgordijnen Filtering light by design. Copa home Filtering light by design Duo rolgordijnen Copa Duo rolgordijnen combineren de voordelen van een horizontale jaloezie en het gemak van een rolgordijn.

Nadere informatie

BENCHMARK. by Kingspan. Dri-Design Gevelbekledingssysteem. Nederland & België

BENCHMARK. by Kingspan. Dri-Design Gevelbekledingssysteem. Nederland & België BENCHMARK by Kingspan Dri-Design Gevelbekledingssysteem Dri-Design Flat Dri-Design Tapered Dri-Design Shadow Dri-Design Perforated Nederland & België Inleiding BENCHMARK by Kingspan is de nieuwe standaard

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht.

AcoustiPanelz. In Studio s, kantoren, hifi-luisterruimtes, home cinemas en conferentieruimtes komen AcoustiPanelz geweldig tot hun recht. Boldz Acoustics is gespecialiseerd in het ontwerpen van esthetisch mooie en stoere akoestische producten. De kennis om deze producten te ontwikkelen komt voort uit jarenlange ervaring in het akoestisch

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

Nature concept Venetian blinds. Filtering light by design.

Nature concept Venetian blinds. Filtering light by design. Nature concept Venetian blinds Filtering light by design. 1 2 Inhoud Houten jaloezieën Houtsoorten Basswood Painted Glossy Printed Ecolamine Cedar Abachi Modellen Premium Lamelbreedtes Bedieningsmogelijkheden

Nadere informatie

laag zitten Collectie uit eigen productie

laag zitten Collectie uit eigen productie laag zitten Collectie uit eigen productie 32 33 Nederland BV Sofi a De Sofi a is een strak model standaard verkrijgbaar als fauteuil, tweezits, twee-enhalfzits en driezits. Daarnaast kunnen we hem ook

Nadere informatie

Hoe prettig wij ons in een ruimte voelen is nauw verwant aan de kwaliteit van de akoestiek.

Hoe prettig wij ons in een ruimte voelen is nauw verwant aan de kwaliteit van de akoestiek. Focus op akoestiek Over akoestiek Hoe prettig wij ons in een ruimte voelen is nauw verwant aan de kwaliteit van de akoestiek. Ruimten met weinig akoestische werking geven een onprettig gevoel en lijken

Nadere informatie

PLISSÉS. Plissés voor moderne interieurs Met ruim 100 modellen passen onze plissés perfect in moderne kantoor- en woninginterieurs.

PLISSÉS. Plissés voor moderne interieurs Met ruim 100 modellen passen onze plissés perfect in moderne kantoor- en woninginterieurs. PLISSÉS PLISSÉS M + N Projecten plissés bieden een uitgebreid productassortiment voor alle wensen op het gebied van raamdecoratie. Dankzij de flexibele bedieningsmogelijkheden en uiteenlopende modellen

Nadere informatie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie

HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1. Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 13:44 Pagina 1 Dakraamproducten Functionaliteit combineren met elegantie HUN20092288 06-10-2009 14:14 Pagina 2 Horizontale Jaloezie 3344 Waarom Luxaflex Dakraamproducten? Luxaflex

Nadere informatie

Paneelgordijnen. Filtering light by design.

Paneelgordijnen. Filtering light by design. Paneelgordijnen Info Filtering light by design. 1 2 Inhoud Paneelgordijnen Copa home Filtering light by design Afwerkingen Classic Elegance Stoffen Stoffen Pakketmogelijkheden Specificaties Systeem Bediening

Nadere informatie

ACCESSOIRECOLLECTIE 2019

ACCESSOIRECOLLECTIE 2019 De accessoirecollectie van Kvadrat/Raf Simons biedt accenten voor het interieur en breidt de esthetiek van de ontwerper uit naar de fijnere details van een interieurplan. De zorgvuldig samengestelde selectie

Nadere informatie

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER

DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER DUO ROLGORDIJNEN DUO ROLLER blinds 2 DUO ROLLER LINDS Inhoud Inhoud 3 Intro 4 Modellen Type DS10 Type DS20 5 5 6 Stoffen Eigentijdse stoffen Doekeigenschappen Uitlijnen Transparantie 7 7 7 7 7 Technische

Nadere informatie

Cembrit Plank en Cembrit Panel

Cembrit Plank en Cembrit Panel Cembrit Plank en Cembrit Panel 15 JAAR CEMBRIT GARANTIE Vezelcement - in het kort Wat is vezelcement? Vezelcement is een attractief, flexibel bouwmateriaal dat ideaal is voor allerlei oppervlakken met

Nadere informatie

VRIJSTAAND KAMERSCHERM

VRIJSTAAND KAMERSCHERM VRIJSTAAND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het vrijstaande kamerscherm Facet is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

BENCHMARK. by Kingspan. Dri-Design Gevelbekledingssysteem. Nederland & België

BENCHMARK. by Kingspan. Dri-Design Gevelbekledingssysteem. Nederland & België BENCHMARK by Kingspan Dri-Design Gevelbekledingssysteem Dri-Design Flat Dri-Design Tapered Dri-Design Shadow Dri-Design Perforated Nederland & België Inleiding BENCHMARK by Kingspan is de nieuwe standaard

Nadere informatie

Verticale Jaloezieën. Elegante eenvoud voor grote ramen

Verticale Jaloezieën. Elegante eenvoud voor grote ramen Verticale Jaloezieën Elegante eenvoud voor grote ramen 2 PVC Verticale Jaloezieën Elegante eenvoud voor grote ramen Een grootse stijl voor grote ramen, schuifdeuren en ramen in ongebruikelijke vormen Luxaflex

Nadere informatie

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen

Rolgordijnen. Screenstoffen. Dessin mogelijkheden. Detail rolgordijnsteun. Dakraamsystemen Rolgordijnen Dessin mogelijkheden Screenstoffen Detail rolgordijnsteun Dakraamsystemen "JEWEL" Rolgordijnen Algemeen "JEWEL" rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor gebruik in uiteenlopende situaties

Nadere informatie

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof

Facette Shades. Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof Facette Shades Unieke combinatie van lichtregeling en zachte stof 2142 De elegantie van stof; het gebruikscomfort van een gordijn Met de afwisselende delen van transparante en niet-transparante geweven

Nadere informatie

Press release April 2018

Press release April 2018 Press release April 2018 Circular by design De tweede expositie van Really op de Salone del Mobile 2018 in Milaan toont projecten van zeven ontwerpers met behulp van Really s eerste materialen geproduceerd

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Rolgordijnen. Eindeloos kiezen met een eigen accent

Rolgordijnen. Eindeloos kiezen met een eigen accent Rolgordijnen Eindeloos kiezen met een eigen accent 2 Patroon Transit: Het extra brede patroon is uitermate geschikt voor bredere ramen waardoor u daarvan een uniek stijlstatement kunt maken. Rolgordijnen

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

winsol RAAMDECORATIE:

winsol RAAMDECORATIE: RAAMDECORATIE winsol RAAMDECORATIE: Behoud uw privacy en creëer tegelijkertijd de sfeer van uw dromen Venetian Venetian Houten Venetian venetians Dit type raamdecoratie ziet er nu nóg eleganter uit dankzij

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Bestektekst SolidScreen Niche. Stormvaste ritsscreen

Bestektekst SolidScreen Niche. Stormvaste ritsscreen Bestektekst SolidScreen Niche Stormvaste ritsscreen ALGEMEEN Omschrijving De SolidScreen Niche is een verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt om inval van hinderlijk licht en

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Bestektekst SolidScreen 105. Stormvaste ritsscreen

Bestektekst SolidScreen 105. Stormvaste ritsscreen Bestektekst SolidScreen 105 Stormvaste ritsscreen ALGEMEEN Omschrijving De SolidScreen 105 is een verticale zonwering die de gehele oppervlakte van het glas afdekt om inval van hinderlijk licht en opwarming

Nadere informatie

Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. Kwaliteit en klasse ineen; functie en esthetiek gecombineerd!

Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. En dat zonder lasnaad. Kwaliteit en klasse ineen; functie en esthetiek gecombineerd! ROLGORDIJNEN HET ROLGORDIJN VOOR ELK RAAM Geen voorstander van standaard gordijnen of zonwering? Overweeg dan eens Rolxx! Deze rolgordijnen vormen dé aanwinst voor elke woning: binnenraamdecoratie die

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds

expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds expert in windowfashion & sunprotection BasiX Wooden Blinds 2 filtering light by design... BasiX Wooden Blinds De Copahome BasiX houten jaloezie is puur, mooi én betaalbaar. Ze straalt klasse uit en brengt

Nadere informatie

Plissé. Duette. Parametre

Plissé. Duette. Parametre Plissé Duette Parametre Plissé, Duette shades & Plissé en Duette shades Plissé shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. Behalve functioneel zijn ze ook zeer decoratief. De SUNWAY Plissé collectie biedt

Nadere informatie

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen HANGEND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het Facet hangende kamerscherm is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie.

De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. Jaloezieën De collectie jaloezieën van Verano is breed en eigentijds. Voor ieder interieur en elke sfeer is er de bijpassende jaloezie. 341-091223(4) Lamellen Hoogwaardig aluminium. Veerkrachtig. Gemakkelijk

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

Infraroodstraler IH Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt

Infraroodstraler IH Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt 3 1000 2000 W Elektrische verwarming 6 modellen Infraroodstraler IH Geschikt voor zwaardere buitentoepassingen waar het design meetelt Toepassing De halogeen infraroodverwamer IH is krachtig met een oppervlaktetemperatuur

Nadere informatie

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen

LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen LENTEKRIEBELS? Telescopische zwembadoverkappingen 4 SEIZOENEN ZWEMPLEZIER! 1 ZWEMBADOVERKAPPINGEN VAN HIMAN. EEN GOEDE KEUZE. Als trotse bezitter van een eigen buitenzwembad wilt u uiteraard een zo lang

Nadere informatie

Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN

Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN Silent Gliss GORDIJN SYSTEMEN Het geluid van de stilte... 2-componentenglijder The Funnel De nieuwe Silent Gliss serie maakt stilte zelfs nog stiller. De degelijke structuur van deze speciaal ontworpen

Nadere informatie

Productcatalogus.

Productcatalogus. Productcatalogus www.heatfun.eu Infrarood paneel plus LED comfortpanels Infrarood paneel Infrapanel www.heatfun.eu Verwarm & verlicht daar waar de behoefte bestaat! Toepassing De HeatFun producten zijn

Nadere informatie

liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. LED strips Hoogwaardig, flexibel & energiezuinig

liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. LED strips Hoogwaardig, flexibel & energiezuinig liniled Handrail liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. De liniled Handrail is het resultaat van een OEM project op maat. Het doel was een veilige omgeving te creëren met behulp

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16

Silhouette Shades. Sfeervol door zacht gefilterd licht. 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 Sfeervol door zacht gefilterd licht 111413_BROCHURE_SIL_NL.indd 1 14-09-11 15:16 5316 5316 Subtiele balans tussen binnenvallend licht en privacy Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest

Nadere informatie

MET GISPEN ZIT U GOED

MET GISPEN ZIT U GOED MULTILOUNGE ZINNIG ZITTEN Ongemerkt zitten we de hele dag. Aan de ontbijttafel, onderweg naar kantoor, aan een werkplek, de eettafel... En aan het einde van de dag als we moe zijn van de hele dag zitten,

Nadere informatie

Dé specialist in luchtverdeeltechniek

Dé specialist in luchtverdeeltechniek Dé specialist in luchtverdeeltechniek De expertise van Solid Air + de kracht van Nijburg = totaalbedrijf luchttechniek Solid Air is onderdeel van de Nederlandse Nijburg Industrie Groep, een internationaal

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een

VERTICALE JALOEZIEËN DECORATIEF STIKSEL IT S TIME TO START LIVING THE LIFE YOU VE IMAGINED. Geef je rolgordijn een finishing touch met een IT S TIME TO START LIVING 32064 VERTICALE JALOEZIEËN Ben jij op zoek naar de perfecte combinatie tussen licht, privacy en het verrijken van je interieur? Geef je rolgordijn een finishing touch met een

Nadere informatie

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012

raamdecoratie op alle raamdecoratie * al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering augustus 2012 raamdecoratie augustus 2012 al ruim 40 jaar hét adres voor raamdecoratie en zonwering opmeetservice Bezorgservice Montageservice Meer info online op alle raamdecoratie * * m.u.v. shutters en geldt alleen

Nadere informatie

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren!

raamdecoratie en horren 25% korting interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder Voor u op maat gemaakt: raamdecoratie, horren & deuren! raamdecoratie en horren 25% korting Voor elk type raam of deur de juiste hor en raamdecoratie!

Nadere informatie

AcoustiSol AcoustiStof

AcoustiSol AcoustiStof AcoustiStof Akoestiek zoals het hoort Eenvoudig en veelzijdig Vaak wordt bij het ontwerp van het interieur gekozen voor harde materialen die een strakke uitstraling hebben. Het nadeel is dat deze keuze

Nadere informatie

DucoSlide. Architecturale zonwering ARCHITECTURALE ZONWERING. Natuurlijk comfort. Grote waaier aan types lamellen. Maximum aan privacy

DucoSlide. Architecturale zonwering ARCHITECTURALE ZONWERING. Natuurlijk comfort. Grote waaier aan types lamellen. Maximum aan privacy DucoSlide Architecturale zonwering Natuurlijk comfort Grote waaier aan types lamellen Maximum aan privacy ARCHITECTURALE ZONWERING DucoSlide: functioneel en esthetisch Duco s zonweringsystemen houden op

Nadere informatie

Videoconferencing expanding conferencing experiences

Videoconferencing expanding conferencing experiences Videoconferencing expanding conferencing experiences Stijlvolle oplossingen voor videoconferencing PFF 5100 Meubel voor videoconferencing Videoconferencing is sterk in opkomst. Vogel s speelt op deze trend

Nadere informatie

Persinformatie. Solisten voor het systeem

Persinformatie. Solisten voor het systeem Persinformatie Datum: 26 maart 2014 Roto raam- en deurtechnologie voor "fensterbau/frontale" 2014 Roto: Complete deurtechnologie / Uitgebreid "Door" portfolio / Sluitsystemen, scharnieren, dorpels en accessoires

Nadere informatie

Christmas by. We make magic happen!

Christmas by. We make magic happen! Christmas by We make magic happen! 2017-2018 Kerst begint met Ambius! Ambius, uw partner voor de kerst! Wilt u ook genieten van een sfeervolle en zorgeloze kerst? Ambius neemt u het werk uit handen en

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

Ononderbroken vernieuwing sinds 1994

Ononderbroken vernieuwing sinds 1994 ROLGORDIJNEN HORREN Ononderbroken vernieuwing sinds 1994 Kwaliteit Vernieuwing Modernste technologie Zaawansowana tech- Professionele verdelers Ervaring Internationale reikwijdte Międzynarodowy zasięg

Nadere informatie

inhoud duo-rolgordijnen

inhoud duo-rolgordijnen duo-rolgordijnen -2- inhoud duo-rolgordijnen Materiaaleigenschappen 4 Algemene informatie 7 Technische details 8 Opties 9 Stoffenoverzicht 11 Meten en monteren 12-3- Materiaaleigenschappen Lichtinval Kleuren

Nadere informatie

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis

Geavanceerde daglichtfiltersystemen. Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Geavanceerde daglichtfiltersystemen Thuis in een comfortabel en duurzaam huis Climat Screen zorgt altijd voor een fijne sfeer Comfort in een prettig en duurzaam huis. Climat Screen geeft u dat, en nog

Nadere informatie

Cembrit Plank en Cembrit Panel

Cembrit Plank en Cembrit Panel Cembrit Plank en Cembrit Panel 15 JAAR CEMBRIT GARANTIE Vezelcement - in het kort Wat is vezelcement? Vezelcement is een attractief, flexibel bouwmateriaal dat ideaal is voor allerlei oppervlakken met

Nadere informatie