Nieuwsbrief (8) februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief (8) februari 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief (8) februari 2017 Facebook De Triangel is ook te vinden op Facebook. Er staat een link op de website. Parkeren De laatste tijd hebben we op school meldingen gekregen over de situatie op de parkeerplaats bij de bibliotheek. Steeds vaker worden auto s naast of ten dele op de stoep geparkeerd van de toegangsweg vlak bij het fietspad. Dit leidt tot gevaarlijke en onoverzichtelijke situaties, vooral voor de fietsende en lopende ouders met hun kinderen. We zijn ons bewust van de krapte op deze parkeerplaats, maar willen jullie toch verzoeken om bij het gebruik van de parkeerplaats de toegankelijkheid en de veiligheid in de gaten te houden en te parkeren op de officiële parkeerplaatsen. Het gaat tenslotte om de veiligheid van de kinderen. Alvast bedankt voor de medewerking. Nieuwe vakleerkracht gymnastiek Mijn naam is Jolanda de Vries. Ik ben na de kerstvakantie begonnen als vakleerkracht bewegingsonderwijs en ik geef op woensdagochtend les aan de groepen 7/8, 5/6 en 3/4. Misschien ook aan uw kind? Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met de kinderen ervoor te zorgen dat het leuke en leerzame lessen worden. Om dat te kunnen bereiken zorg ik vooraf voor duidelijke (gym)afspraken en ontwerp ik gevarieerde lessen met veel actie en voldoende uitdaging. Tijdens de les probeer ik om alle leerlingen op hun eigen manier bij de les te betrekken. Dat kan door een voorbeeld, door een activiteit te laten uitleggen of door leerling(en) mee te laten organiseren.

2 Ik let erop dat de lessen aansluiten op het ontwikkelingsniveau van het kind en een opstap zijn naar naschoolse sport (bijvoorbeeld bij een sportclub). Ik probeer ook sportclubs tijdens de gymlessen een training of clinic te laten verzorgen. Op de andere dagen geef ik gymles op verschillende basisscholen in Groningen, Zuidhorn en Haren. Zelf sport ik graag. Als kind hield ik van turnen, softbal en volleybal. Later ben ik me als duursporter gaan ontwikkelen. Ik doe regelmatig mee aan hardloopwedstrijden en mountainbiketochtjes in de buurt. En als het even kan ga ik in de winter naar de sneeuw om te skiën. Mocht u meer willen weten of vragen hebben over de gymlessen dan kunt u me bellen of mailen. Jolanda de Vries jojodevries@hotmail.com Tel: Schaatsen groep 5/6 Afgelopen vrijdag hebben de leerlingen van groep 5/6 een schaatsles gevolgd in Kardinge. Na de les konden kinderen en begeleiders nog een uurtje schaatsen op de 400-meter baan. Voor foto s zie Facebook van de Triangel. Voorleesontbijt Het voorleesontbijt is al weer even geleden. Hartelijk dank opa s en oma s, die dat voorleesontbijt tot een succes hebben gemaakt. Wijziging De teamdag van vrijdag19 mei is verplaatst naar vrijdag 16 juni Dus op vrijdag 19 mei gewoon naar school en op vrijdag 16 juni vrijaf voor alle leerlingen. Open dag/ posteractie Op woensdag 8 februari 2017 organiseert de school een open middag van tot uur voor ouders en kinderen, die mogelijk leerlingen van onze school willen worden. Gedurende die middag kunnen ouders met hun kinderen kennis maken met de school. Op vrijdag 10 februari 2017 kunnen de ouders met hun kinderen de school opnieuw bezoeken onder schooltijd van tot uur. Wilt u ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd in uw omgeving attent maken op de mogelijkheden, die er zijn om kennis te maken met onze school? U kunt verwijzen naar de posters in het dorp. Verder kregen de oudste kinderen van ieder gezin een poster mee. Wilt u zo vriendelijk zijn de poster in uw huis of voor het raam op te hangen? Er zijn ook folders beschikbaar. Contactavonden Op maandag 13 en/of woensdag 15 februari kunt u van gedachten wisselen over de vorderingen van uw kind met de leerkrachten. U ontvangt een aparte uitnodiging. Op 16 februari gaan de rapporten mee naar huis. Schoonmaakavond Halverwege het schooljaar krijgt de school een schoonmaakbeurt. Op dinsdag 7 februari 2017 gaan we s avonds vanaf uur aan de slag in groep 1 tot en met 8. De eindtijd is uiterlijk uur.

3 Scoor een boek De leerlingen van groep 5 en 6 gaan meedoen aan het leesbevorderingsprogramma Scoor een boek. De aftrap vindt plaats op 7 februari. Meer informatie leest u op de nieuwsbrieven van maart en april. Valentijnsdag In de eerste weken van februari maken de leerlingen van groep 1 tot en met 4 een attentie voor een geliefd persoon in het kader van Valentijnsdag. Ook in de bovenbouw wordt aandacht besteed aan Valentijnsdag. Activiteiten rond moeder- en vaderdag zijn hiermee vervallen. Zaalvoetbal Op 15 februari doen de jongens en meisjes van 7/8 mee met zaalvoetbaltoernooi in Leek. Meer informatie krijgen de deelnemers van meester Eltjo. Jumbo spaaractie Bij dezen willen wij iedereen, die bij Jumbo gespaard heeft voor De Triangel van harte bedanken. Er is in totaal 1091,31 bijeen gebracht. Voor dat bedrag zijn aangeschaft: een bokspringpaal, een feeststoel, K nex, Reuze hamertje tik, basketballen en twee spelletjes. Luizencontrole Na iedere vakantie en, als er luizen gevonden worden vaker, worden de kinderen op luis gecontroleerd. De ouders, die helpen bij de controle noteren hun bevindingen in een map. Aan het eind van de dag ontvangt u een mailtje van de leerkracht van uw kind, als er luizen zijn gevonden. Ook hier geldt: geen bericht, goed bericht. Als u zelf luizen ontdekt wilt u dan zo vriendelijk zijn dat te melden op school? Van de oudervereniging NL Doet Zoals ieder jaar hebben we weer een aanvraag gedaan voor NL doet, dat dit jaar wordt georganiseerd op zaterdag 11 maart. Het is weer gelukt om een subsidie te krijgen van 400,- euro. Deze subsidie gaan we aanwenden om een hek te realiseren aan de slootkant van het grote schoolplein. Ook is het de bedoeling dat er een klein stukje extra hek komt tussen het peuterplein en het grote plein. Hiermee hopen we te voorkomen dat er kinderen in de sloot vallen zoals in het recente verleden is gebeurd. Onder voorbehoud gaan we om 9.00 uur van start met een kop koffie en werkbespreking en proberen we rond uur de dag af te ronden met een hapje en een drankje. Aan iedereen natuurlijk het verzoek om mee te helpen die dag of een gedeelte van die dag. Voor eten en drinken wordt gezorgd natuurlijk. Het zou handig zijn als de deelnemers scheppen, hamers en bijvoorbeeld een grondboor en een grote moker/hamer meenemen om de palen te kunnen slaan. Een goed humeur en werklust zijn natuurlijk ook van belang. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen zoals de jaarlijkse schoonmaakbeurt van het hek en verdere zaken rondom de school. U kunt zich inschrijven via NL Doet.nl / Klussen. Alvast bedankt!

4 Afgelopen activiteiten In de periode voor de Kerstvakantie hebben we het één en ander aan activiteiten gehad met onder andere de Kerstmarkt. De kinderen hebben weer een grote prestatie geleverd met het maken van een maaltijd. Meer dan vorig jaar en toch was alles weer op. Misschien volgend jaar de hoeveelheden nog een keer verhogen. De hele dag bakken, braden, koken, groente snijden was voor groep 3/4 en de begeleiders erg leuk om te doen en het resultaat was uiterst smakelijk. Er zijn door de andere groepen allemaal leuke spullen gemaakt die goed werden verkocht en er kon geknutseld worden. Hier en daar hoorden we dat er behoefte was om kerststukjes te kunnen kopen. Hier gaan we volgende Kerst aandacht aan besteden. De kerstmarkt blijft in ontwikkeling zoals u leest. Basketballborden Er is contact geweest met Nijha, de leverancier van de borden, om een offerte uit te brengen voor twee nieuwe borden. Ook is er een speeltoestel dat reparatie behoeft. Hiervoor hebben we geld beschikbaar. Project Samen met directie en MR wordt er gewerkt aan een project, waarbij er waarschijnlijk een aantal tablets worden aangeschaft met geschikte programma s voor school. Hiervoor gaan we uiteindelijk fondsen als het SNS fonds aanschrijven en een gedeelte van het eigen vermogen van de oudervereniging aanwenden om de financiering rond te krijgen. Wordt vervolgd. KVK en bank Zoals u eerder heeft kunnen lezen is de inschrijving van de KVK in gang gezet en succesvol geregeld inmiddels. Op korte termijn gaat het bestuur naar de plaatselijke Regiobank om de overstap naar die bank te gaan realiseren. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte. Namens de oudervereniging, Kees van der Ploeg, voorzitter GGD ook via WhatsApp te bereiken Uw kind komt in groep 2 en in groep 7 in contact met GGD Groningen. Behalve dit contactmoment tussen uw kind en de doktersassistent, is GGD Groningen voor u als ouder echter altijd te bereiken bij vragen over opvoeding over gezondheid. Sinds kort hebben ze ook een WhatsApp nummer. Handig! GGD Groningen Telefoon: WhatsApp: Facebook: facebook.com/ggdgroningen Website:

5 Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief verschijnt op 6 maart 2017 Februari februari Schoonmaakavond 8 februari Open middag 10 februari Meeloopochtend 13 februari Contactavond 14 februari Bezoek aan gemeentewerken groep 5/6 15 februari Contactavond 15 februari Voetbaltoernooi groep 7/8 16 februari Rapporten mee 17 februari Margedag (alle leerlingen vrij) 20 februari t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 27 februari Project kunst (Mondriaan) 28 februari Speelgoedmiddag groep 1 en 2 Maart maart MR-vergadering uur 3 maart Kinderraad 14 maart Kijkavond Mondriaanproject ( uur) 21 maart Rekendag 22 maart Onderwijsdag (alle leerlingen vrij) 28 maart Speelgoedmiddag groep 1 en 2 April april Kinderraad 12 april MR-vergadering uur 13 april Paasfeest op school 14 tot en met 17 april Paasweekend Week van 18 april CITO eindtoets 18 april Speelgoedmiddag groep 1 en 2 21 april Koningsspelen/sportdag 24 april t/m 28 april Meivakantie Mei mei Bevrijdingsdag (alle leerlingen vrij) 19 mei Kinderraad 24 mei Schoolreis groep 1/2 24 mei MR-vergadering uur 25 en 26 mei Vrijaf vanwege Hemelvaart 30 mei Speelgoedmiddag groep 1 en 2

6 Juni juni Schoolreis groep 5/6 5 juni Vrij vanwege 2 e Pinksterdag 6 juni Schoolreis groep 3/4 9 juni Feestelijke ouderavond 16 juni Teamdag (alle leerlingen vrij) 27 juni Techniek(mid)dag 27 juni Speelgoedmiddag groep 1 en 2 29 juni Schoolfeest 30 juni Zweminstuif (groep 5, 6, 7, 8) 30 juni Kinderraad Juli tot en met 7 juli Schoolreis groep 7/8 5 juli MR-vergadering uur 11 juli Contactavond 13 juli Contactavond 14 juli Rapporten mee 19 juli Schoonmaakavond 20 juli Spelletjesochtend 20 juli Afscheid groep 8 21 juli Teamdag (alle leerlingen vrij 21 juli Start zomervakantie

Nieuwsbrief (6) december 2016

Nieuwsbrief (6) december 2016 Nieuwsbrief (6) december 2016 Welkom nieuwe leerlingen Wij wensen Matz Pruim een fijne tijd op de Triangel. Hij gaat al weer een paar weken naar school. Librich de Boer is op 5 december 4 geworden en is

Nadere informatie

Nieuwsbrief (9) maart 2017

Nieuwsbrief (9) maart 2017 Nieuwsbrief (9) maart 2017 Facebook De Triangel is ook te vinden op Facebook. Er staat een link op de website. Mondriaanproject Vanaf maandag 27 februari zijn alle groepen bezig met de beeldende kunst

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief (4) november 2016

Nieuwsbrief (4) november 2016 Nieuwsbrief (4) november 2016 Welkom nieuwe leerlingen Floris Berg is al weer een paar weken op school. We wensen hem een fijne tijd op De Triangel. Rapporten De meeste kinderen hebben hun rapport al weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief (5) november/december 2016

Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Nieuwsbrief (5) november/december 2016 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Schoolfruit Ook dit schooljaar zijn we weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief (4) december 2017

Nieuwsbrief (4) december 2017 Nieuwsbrief (4) december 2017 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Inpakavond groep 1 en 2 De inpakavond voor de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief (8) maart 2018

Nieuwsbrief (8) maart 2018 Nieuwsbrief (8) maart 2018 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Welkom nieuwe leerlingen Roosterwijziging gymnastiek op

Nadere informatie

Nieuwsbrief (5) december 2017

Nieuwsbrief (5) december 2017 Nieuwsbrief (5) december 2017 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. 12 december staking Zoals u waarschijnlijk uit de pers

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 Welkom nieuwe leerlingen Op 4 april wordt Jasmijn ten Brink 4 jaar. Vanaf 5 april gaat zij elke dag naar school. Welkom op de Triangel. We wensen haar een fijne tijd op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (10) april 2017

Nieuwsbrief (10) april 2017 Nieuwsbrief (10) april 2017 Facebook De Triangel is ook te vinden op Facebook. Er staat een link op de website. Welkom nieuwe leerlingen Corné van de Ploeg, Mette Wolthuis en Finn Balkema zijn de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 Welkom nieuwe leerlingen Sinds enkele weken gaat Carine Doornkamp uit groep 1 elke dag naar school. Wij wensen je een fijne tijd op De Triangel. Rapporten De meeste kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo

Joepie weer naar school. week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 week Eerste schooldag. Hoofdluiscontrole. s middags teamlunch Primo Joepie weer naar school Augustus MAANDAG DINSDAG week week week week week week Eerste schooldag Oudervertelgesprekken VRIJDAG DONDERDAG WOENSDAG.00 uur teamvergadering Hoofdluiscontrole s middags teamlunch

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Kalender (ouders/verzorgers) schooljaar 2014 2015

Kalender (ouders/verzorgers) schooljaar 2014 2015 Molenweg 1 9301 JD Roden 050-5017434 www.demarke-roden.nl Kalender (ouders/verzorgers) schooljaar 2014 2015 Voorwoord Voor u ligt de ouderkalender van Openbare Basisschool De Marke voor het schooljaar

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

JAARKALENDER Nassauschool

JAARKALENDER Nassauschool JAARKALENDER Nassauschool 2016-2017 Vakantie Feestdagen Studiedagen 17-10 t/m 21-10: herfstvakantie 14-04: Goede vrijdag Maandag 3 oktober 26-12 t/m 6-01: kerstvakantie 17-04: Tweede paasdag woensdag 16

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Veldweg 1A 7973KH Darp

Veldweg 1A 7973KH Darp Juni 2017 Nieuwsbrief Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede Pinksterdag. Leerlingen vrij. 6 juni Leerlingen vrij ivm Talentdag. 9 juni Feest op school. Meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2018-2019 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2018-2019 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 34 1 Samenknap/thema

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2019-2020 Jaarkalender van de openbare montessorischool Valkenbos Schooltijden maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 8.30-14.45; woensdag 8.30-12.15. Studiedagen Op deze dagen zijn alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

Beste jongens en meisjes, beste ouders,

Beste jongens en meisjes, beste ouders, Nieuwsbrief 12 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, We hebben een nieuw schoollogo, dat hebben jullie vast al wel gezien. Vanaf deze week is het officieel en dus ook terug te vinden op de

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016

Nieuws uit CBS Het Kompas. Vakantierooster 2015-2016 Nieuws uit CBS Het Kompas Deze laatste periode is altijd een beetje dubbel. We zijn volop bezig met dit schooljaar af te ronden: citotoetsen, schoolreisje, schoolkamp, afscheid groep 8, evaluaties. Tegelijkertijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

De Hoeksteen. kalender-adressen

De Hoeksteen. kalender-adressen De Hoeksteen kalender-adressen September 2018 za 35 1 zo 2 Gouden weken 1 ma 36 3 Start schooljaar 8.30-9.30 inloop voor ouders met koffie/thee Verkeersactie: "De scholen zijn weer begonnen" di 4 wo 5

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 1 6-1 0-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie.

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie. Augustus 208 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag 8.30 uur opening + kunstweek 28 29 Luizencontrole 30 3 September 208 3 4 5 6 7 8 9 Informatieavond t/m 8

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding 26 augustus Luizencontrole 26 Startdienst, 19.00 uur in De Hoeksteen 31 Gebedsgroep 31 Rots en Water informatieavond voor ouders

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 07-08 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 5 33 5 34 Website: Email: directie@obsbijvanck.nl Ziekmelden tussen 8.5 8. uur augustus 07 3 4 5 7 8 9 0 3 4 5 7 8 9 0 3 4 9 30 3 De schooltijden

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 25 Nr. 16 18 mei 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 23 mei 17 - Schoolreis groep 1 t/m 6 25 en 26 mei 17 - Leerlingen vrij hemelvaart 31 mei 17 - Schoolvoetbaltoernooi 5 en 6 juni 17-2 e pinksterdag

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 13-2017-2018 19 maart t/m 22 Doekoe-actie Coop Spaar munten voor onze school! april 28 maart Gezamenlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel 21 ste eeuw leren Bovenbouw (5-8) Overig Algemeen / Persoonlijke noot Inmiddels zijn we bijna 2 weken op weg en iedereen is goed begonnen, dat is

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie