17 augustus Beste ENSiB-Ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "17 augustus 2015. Beste ENSiB-Ouders,"

Transcriptie

1 17 augustus 2015 Beste ENSiB-Ouders, ENSiB is er weer klaar voor! En hopelijk de kinderen en u ook. We informeren u in deze NieuwsFlits graag over diverse onderwerpen, zoals de leerkrachtenverdeling, de eerste schooldag en de cultuurdagen. Meer onderwerpen zullen aan bod komen in de bestuurspresentatie op woensdag 2 september en zondag 13 september, respectievelijk. Leerkrachten per groep: Woensdag: Peutergroep: Juf Saskia Wiersma Groep 1/2: Juf Rimke le Feber Groep 3A/B: Juf Linda Adreani Groep 4/5: Groep 7/8: Juf Sarah Verhaeghen Juf Shakti Lieten/Juf Viola van Rhijn Tienergroep: Juf Stephanie Byttebier Zondag: Peutergroep: Juf Saskia Wiersma Groep 1/2: Juf Sylvia de Bruin Groep 3A/B: Juf Meinke Reindersma Groep 4/5/6: Juf Linda Stuivenvolt Klassenassistent: Ida de Vries Vaste invalkrachten: Danielle Hofmans en Emilie Schoots Onderwijscoördinator: Inge Bakker

2 Het team in de nieuwe samenstelling stelt zich hieronder graag aan u voor. Saskia Wiersma Ik ben Saskia Wiersma en ik ben de nieuwe peuterleidster voor komend schooljaar op de ENSiB. Ik zal zowel de les op woensdag als de les op zondag verzorgen. Ik woon sinds maart 2014 in Boston. Ik woon samen met mijn man en ons vier maanden oude zoontje in Cambridge. Ik heb in Nederland Nederlands Civiel Recht gestudeerd en was, voordat ik naar Boston verhuisde, werkzaam bij Philips Healthcare. Ik kijk ontzettend uit naar het komende schooljaar op de ENSiB. Lekker spelen met de allerkleinsten en zo meer, en meer Nederlands leren. Ook kijk ik uit naar de cultuurdagen, fijne en gezellige echt Nederlandse dagen in het verre Boston! Rimke le Feber Ik ben Rimke en ben sinds 2013 betrokken bij ENSIB als invaldocent. Vorig jaar heb ik als vaste docent bij de kleuters op de woensdag les gegeven en komend schooljaar blijf ik bij de kleuters. Kleuters zijn enthousiast en leergierig en ik geef dan ook met veel plezier les. We werken bij de kleuters met thema s die aansluiten bij de leeftijdsfase en bedenken rond deze thema s lesplannen met (voorbereidend) lezen, spelletjes, werkjes en andere passende activiteiten waarmee we de Nederlandse taal en cultuur bevorderen. In Nederland werkte ik als opvoedingscoach in de jeugdzorg. Mijn pedagogische achtergrond komt goed van pas bij ENSiB. Ik woon sinds eind 2012 met mijn man Martijn en onze dochter Lauren in Somerville. Lauren is twee jaar en gaat dit schooljaar starten in de peutergroep. Linda Adreani Mijn naam is Linda de Vries Adreani en ik woon sinds 1999 in Amerika. Ik heb in Nederland Toegepaste Onderwijskunde gestudeerd en heb delen daarvan in Amerika kunnen toepassen op het gebied van assessment en evaluatie. Ik heb drie kinderen die mij vrij goed bezig houden, maar als ik tijd overheb ben ik aan het koken en bakken. Ik kijk met plezier uit om dit jaar les te geven aan groep 3A/B!

3 Sarah Verhaeghen Hallo, ik ben Sarah Verhaeghen. Ik woon al drie jaar in Cambridge, samen met Danny die hier een PhD in de biologie is begonnen. Ondertussen ga ik mijn derde schooljaar op de Nederlandstalige school tegemoet. Ik kijk er al naar uit om de kinderen van groep 4 en 5 met taalspelletjes, toneeltjes, voorlezen en raadsels in de Nederlandse taal en cultuur onder te dompelen. Ik vind het enorm leuk om met kinderen te werken en geniet elke week van hun verhalen, hun nieuwsgierigheid én hun vorderingen. Naast de ENSiB ben ik Teaching Assistant in de biologie/chemie op Harvard University en geef ik Nederlandse les aan volwassenen op het Boston Language Institute. Ook in deze jobs vind ik het super om creatief aan de slag te gaan en mijn passie voor de natuur en voor taal door te geven. Ik ben een bezige bij en werk graag met mijn handen (kalligrafie, breien of naaien en hopelijk binnenkort tuinieren). Shakti Lieten Ik ben Shakti Lieten en woon sinds augustus 2014 samen met mijn man in Cambridge. Ik heb afgelopen schooljaar als invalkracht aan verschillende groepen binnen ENSiB lesgegeven. In Nederland werkte ik bij een innovatief milieu adviesbureau aan biologische oplossingen voor bodem- en grondwater vervuiling. In Boston nieuwe uitdagingen aangaan en de cultuur/omgeving leren kennen is wat ik afgelopen jaar heb gedaan en van plan ben de komende tijd te blijven doen. Ik heb erg genoten van deze nieuwe (les)ervaring bij ENSiB. Komend schooljaar ga ik weer als invaldocent aan de slag, te beginnen met groep 7-8. Net als veel kinderen in deze school ben ik tweetalig en ben ik in twee culturen opgegroeid. Daar geniet ik enorm van en ik hoop dat jullie kinderen dat ook als een pluspunt zullen ervaren. Het afgelopen halfjaar heb ik genoten om als invalkracht de kinderen wegwijs te maken in de Nederlandse taal en cultuur. Ook dit jaar gaan we er een mooie tijd van maken. Viola van Rhijn Mijn naam is Viola van Rhijn en ik woon sinds september 2014 in Winchester samen met mijn man Maarten en onze zoon Tijn, die op 11 juni 2015 werd geboren. In Nederland was ik na mijn studie Nederlands recht acht jaar werkzaam bij de rechtbank in Den Haag in het strafrecht en het bestuursrecht. In onze vrije tijd gaan Maarten en ik graag op reis of maken wij korte uitstapjes. Inmiddels hebben wij in het afgelopen jaar al best wat gezien van New England. Volgend jaar hopen wij nog wat meer staten te gaan ontdekken.

4 Afgelopen schooljaar heb ik op de woensdagen met veel plezier lesgegeven aan groep 5/6 en komend schooljaar zal ik op de woensdagen gaan lesgeven aan groep 7/8. Ik heb er heel veel zin in! Stephanie Byttebier Hallo, ik ben Stephanie Byttebier en ben heel blij weer als docent bij ENSiB aan de slag te kunnen! Ik begon mijn "carriere" bij ENSiB in begin 2014 als invaldocent voor groep 1 en 2, en vorig jaar werkte ik vooral als invaller in groep 3B. Dit jaar neem ik met veel enthousiasme de tienergroep voor mijn rekening. Ik woon al sinds 2003 in Boston, en behaalde hier een doctoraat in de Engelse en Amerikaanse literatuur. Tegenwoordig geef ik voltijds les aan Boston University. Aan BU heb ik ook mijn man leren kennen, en wij zijn de trotse ouders van een zoontje, Theo, en sinds kort ook een dochtertje, Josephine. Tussen de drukte van ons gezinsleven door reizen we graag naar en met vrienden en familie. Ik heb een grote liefde voor taal, literatuur, en cultuur en hoop die natuurlijk door te geven aan jullie kinderen. Tot in de gangen van de school! Sylvia de Bruin Ik ben Sylvia de Bruin, samen met mijn man (Chris) en zoon (Alex, 7) woon ik in het schitterende Wachusett gebied. Hier genieten we van wandelen en skiën. Afgelopen maand waren we in Nederland, daar heb ik o.a. een driedaagse cursus van de NOB gevolgd over peuters en kleuters in het buitenland. Dus met veel enthousiasme, nieuwe ideeën en een heleboel nieuwe boeken begin ik aan mijn derde jaar voor de ENSiB. Meinke Reindersma Hallo, ik ben Meinke Reindersma en sinds december 2012 werk ik als leerkracht bij de ENSiB. Vorig schooljaar heb ik met veel plezier lesgegeven aan groep 4/5 en ik kijk er naar uit om dit jaar juf te zijn van groep 3A/B op zondag. Ik hoop het leesplezier bij de kinderen te stimuleren en mijn enthousiasme voor de Nederlandse cultuur over te brengen. Voor ik in 2003 naar de VS verhuisde werkte ik als fysiotherapeut arbeidsdeskundige in Utrecht. In de VS heb ik me vooral en beziggehouden met houtbewerken, onder andere meubels maken en houtsnijden. Ik ben momenteel in de leer bij een meester houtbewerker in Worcester. Tot ziens op de Nederlandse school!

5 Linda Stuivenvolt Hallo allemaal, mijn naam is Linda en ik woon sinds 2011 in de Verenigde Staten. Mijn man Greg is Amerikaan en we hebben samen besloten dat onze toekomst hier ligt. Deze zomer zijn we in New Hampshire komen wonen. In 2004 ben ik afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gericht op de (intellectuele) ontwikkeling van kinderen, waarbij pedagogische principes ruim aan bod kwamen. Daarnaast werk ik al veertien jaar met meertalige kinderen en adolescenten in een onderwijssetting. Dit zowel in Nederland als in Dubai, waar ik drie jaar heb gewerkt als leerkracht, directrice en counselor op zowel een Amerikaanse als Engelse internationale school. Op de Engelse school in Dubai heb ik een zomerprogramma van drie maanden ontwikkeld en geleid. In New York heb ik gedurende vier schooljaren gewerkt bij NTC t Klokhuis. Hier werkte ik als docent met diverse groepen peuters, kleuters en met kinderen tot 15 jaar die Nederlands als tweede of vreemde taal leerden. De laatste anderhalf jaar was ik tevens coördinator voor het peuter- en kleuteronderwijs en heb ik het curriculum verder helpen ontwikkelen. Daarnaast ben ik nog steeds Language Instructor en Language Rater bij het taleninstituut Berlitz. Ik vind het geweldig om een bijdrage te kunnen leveren aan het ontwikkelen en bijhouden van onze taal in groepen van (meertalige) Nederlandse en Vlaamse kinderen in Amerika. Elke leerling heeft een unieke achtergrond en persoonlijkheid die een rol spelen bij het zich eigen maken van de taal. Daarop inspelen en leren leuk maken is wat mij betreft erg belangrijk. Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten, en dan vooral de leerlingen in de combinatie-groep 4/5/6... Tot in september bij ENSiB! Ida de Vries Hallo, ik ben Ida de Vries, moeder van drie kinderen. We wonen inmiddels twee jaar in Boston. In Nederland heb ik gewerkt als jurist bij een advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam en bij Fortis Bank. Daarna heb ik ontwikkelingspsychologie gestudeerd aan de UvA in Amsterdam en stage gelopen bij een havo/vwo voor kinderen met autisme. Na mijn afstuderen zijn we verhuisd naar Boston, mijn man werkt hier bij KPMG. Ik doe hier veel aan sport (yoga, hardlopen, tennis) en ook aan (vrijwilligers)werk bij verschillende instanties, waaronder Children s Hospital Boston, Project Hope en natuurlijk de ENSiB! Onze grote hobby is reizen en we hebben al heel wat leuke trips gemaakt in en buiten de VS.

6 Danielle Hofmans Hallo allemaal, sinds december 2012 woon ik samen met mijn man en dochtertje in Cambridge. Als invaldocent beleefde ik een plezierig eerste schooljaar. Het was bijzonder leuk om in die rol de mogelijkheid te krijgen telkens in een andere klas les te geven en zo met alle leerlingen kennis te maken. Met mijn achtergrond als kunsthistorica kijk ik ernaar uit de kinderen het komende jaar weer te enthousiasmeren voor de Nederlandse taal, kunst en cultuur. Emilie Schoots Hi, ik ben Emilie Schoots en sinds vorig schooljaar invaldocent bij ENSiB. Alweer een dik jaar geleden heb ik, samen met mijn man, de grote oversteek gemaakt: Amsterdam Boston, Charlestown. Vlak voor vertrek heb ik mijn masters International Public Law en Strafrecht afgerond. Inmiddels ben ik met veel plezier als consultant aan de slag bij Oxfam America op de Private Sector Department, waar ik me focus op het tegengaan van armoede en onrecht in de voedselindustrie. Samen met tien invloedrijke voedselbedrijven, zoals Mars en Coca Cola, proberen we wereldwijd het leven van kleinschalige boeren en arbeiders te verbeteren. veel met kinderen gewerkt. Zo heb ik kinderen met een Naast mijn studie heb ik altijd taalachterstand bijles gegeven, jarenlang kampen geleid en ben ik hockeycoach en trainster geweest van meerdere jeugdteams. Met als speelveld het leslokaal en de Nederlandse taal als bal, heb ik ontzettend veel zin om met uw kind en zijn/ haar klasgenoten - als team - aan de slag te gaan. Inge Bakker Ik ben Inge Bakker en ben sinds vorig jaar met veel plezier onderwijscoördinator bij de ENSiB. In verband met het werk van mijn man zijn wij, samen met onze nu 2,5 jaar oude zoon Tom, vorig jaar april naar Boston (Cambridge) verhuisd. Ik heb een grote affiniteit met het onderwijs. Nadat ik was afgestudeerd in de Engelse taal en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik de postdoctorale lerarenopleiding gedaan. Vervolgens heb ik drie jaar op een middelbare school gewerkt om via NIVRA- Nyenrode University, waar ik als programma-coördinator werkte, op de opleiding International Business and Management bij de Avans Hogeschool terecht te komen. Daar heb ik voor

7 onze oversteek naar de US met erg veel plezier gewerkt. In mijn werk combineerde ik mijn taak als docent Engels/communicatieve vaardigheden met die van studieloopbaanbegeleider en coördinator van de propedeuse en het studieloopbaantraject. Ik heb weer veel zin in komend schooljaar en hoop u binnenkort te zien en te ontmoeten! Eerste schooldag De eerste schooldag is op woensdag 2 september of zondag 13 september, respectievelijk. De ontvangst is in de bibliotheek, bij binnenkomst linksaf (derde verdieping). Het programma op woensdag 2 september: 16:00-16:15 uur: Welkomstwoord door Harold Brink, voorzitter ENSiB 16:15-16:45 uur: Ouders brengen hun kinderen naar de klas en kunnen kennismaken met hun leerkracht en medeleerlingen en zullen uitleg krijgen over het komende schooljaar 16:45 17:15 uur: Presentatie door het bestuur Het programma op zondag 13 september: 13:00 13:15 uur: Welkomstwoord door Harold Brink, voorzitter ENSiB 13:15 13:45 uur: Ouders brengen hun kinderen naar de klas en kunnen kennismaken met hun leerkracht en medeleerlingen en zullen uitleg krijgen over het komende schooljaar 13:45 14:15 uur: Presentatie door het bestuur U zult tevens van de leerkracht(en) van uw kind(eren) binnenkort een persoonlijk mailtje ontvangen met daarin alle benodigde informatie voor de eerste schooldag en het aankomende schooljaar. Locatie Zoals u wellicht weet, zijn wij vorig jaar verhuisd naar de British International School of Boston (BISB). Deze school is gelegen aan 416 Pond Street, Boston (Jamaica Plain). Bijgevoegd vindt u ook de plattegrond van het terrein. De ouders die op woensdag hun kinderen brengen worden vriendelijke verzocht op parking lot C te parkeren. Op zondag zal er voldoende plek zijn op de parkeerplaats naast de school (parking lot B). Verder is het advies vanuit de BISB dat u op woensdag vanaf uw kind(eren) komt brengen omdat de BISB ouders hun kind(eren) om 15:30 ophalen en het daardoor altijd bijzonder druk is met verkeer. Zowel door ENSiB als door de BISB wordt uitdrukkelijk verzocht uw kind(eren) geen noten (of snacks die noten bevatten) mee te geven als tussendoortje. Dit in verband met kinderen die een notenallergie hebben. Alvast bedankt voor uw medewerking!

8 Cultuurdagen Hierbij alvast de data van de cultuurdagen dit jaar zodat u ze alvast in uw agenda kunt noteren. 18 oktober 2015: Kinderboekenweek: thema Klaar voor de start 6 december 2015: Sinterklaas 6 maart 2016: Ik houd van Holland/Belgie 1 mei 2016: Koningsdag Naarmate de datum voor deze dagen dichterbij komt, ontvangt u natuurlijk via de NieuwsFlits meer gedetailleerde informatie. Facebook ENSiB is ook actief op Facebook. Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te informeren via de website, de NieuwsFlits en onze FB pagina. Dus like ons graag op: Overig: Raadpleeg onze website voor school- en cultuurdagen, het inschrijfpakket, de docenten en bestuursleden, de laatste NieuwsFlits, enz. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, maar mocht u nog vragen hebben, schroom niet om één een van de bestuursleden aan te schieten en/of te en naar ondergetekende. Hartelijke groet, namens het ENSiB-team, Inge Bakker Coördinator ENSiB inge.bakker.ensib@gmail.com Telefoon:

ENSiB-NieuwsFlits. 29 Augustus 2014. Beste ENSiB-Ouders,

ENSiB-NieuwsFlits. 29 Augustus 2014. Beste ENSiB-Ouders, ENSiB-NieuwsFlits 29 Augustus 2014 Beste ENSiB-Ouders, ENSiB is er weer klaar voor We informeren u in deze NieuwsFlits graag over diverse onderwerpen, zoals de leerkrachtenverdeling, de cultuurdagen en

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf.

Agenda. Bedankt!!!! 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Agenda 25 augustus - eerste schooldag na de vakantie. 26 augustus - schoolfotograaf. Bedankt!!!! Voor het poetsen, opruimen, tuintje bijhouden, het maken van de nieuwsbrief, ramen zemen, hulp bij Sinterklaas,

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie

Paletin oktober 2015. Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Paletin oktober 2015 Vrije dagen: 26 t/m 30 oktober: Herfstvakantie Data: Maandag 5 oktober: Dag van de leraar 20.00 MR-vergadering Woensdag 7 oktober Start Kinderboekenweek Raar maar waar Woensdag 14

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool

Nieuwsbrief. De Zilveren Maan. Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! van Openbare Basisschool Nieuwsbrief van Openbare Basisschool De Zilveren Maan veertiende jaargang nummer 1 datum: 28-08-2015 De Zilveren Maan Start van het schooljaar 2015-2016 Zes weken zomervakantie zijn voorbij gevlogen! De

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018

NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Middelland College NIEUWSBRIEF 2, MIDDELLAND COLLEGE, 23 juli 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De verbouwing is al een aantal weken gaande, in eerste instantie hebben de bouwers zich gericht op het verwijderen

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2014

NIEUWSBRIEF augustus 2014 NIEUWSBRIEF augustus 2014 Beste ouders/ verzorgers en kinderen, De zon laat zich helaas niet meer zoveel zien, de dagen totdat de scholen beginnen zijn alweer op twee handen te tellen..kortom, het einde

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor:

Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Regel van de week!!! 23 eptember 2015 Schooljaar 2015//2016 no. 04. De felicitaties zijn voor: Datum: Naam: Groep van: 26 sep. Yana Jore juf Babs 27 sep. Juf Susanne van Meer 28 sep. Sabine Maes juf Jeanne

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Peppelinfo september 2015, nummer 1

Peppelinfo september 2015, nummer 1 Peppelinfo september 2015, nummer 1 Beste ouders, Voor je het weet, ben je al een week op weg in het nieuwe jaar! Wat fijn om iedereen weer terug te zien en te horen over mooie, fijne, lekkere en gezellige

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO

Agenda: Algemeen 22 September 2015 Koffieochtend OR in de volkstuin 22 september 2015 OR vergadering SO Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Lotje&co sneeuwdag Algemeen: stagiaire gym SO: Personeel en stagiaires SO: Kanovaren groep 7-8 VSO: Leerlingenraad VSO: Stagiaires VSO: Week van de alfabetisering

Nadere informatie

Hoi allemaal, Groetjes, Kim

Hoi allemaal, Groetjes, Kim Even voorstellen Ik heet Harjon van den Poll, ben 38 jaar, getrouwd en vader van twee kinderen. Ik ben creatief, ondernemend, sociaal en sportief. Mijn passie is om mensen te laten ervaren wat ze willen

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

Voorwoord. Bibliotheek ouders gezocht. Oudertevredenheidsenquête

Voorwoord. Bibliotheek ouders gezocht. Oudertevredenheidsenquête Voorwoord Januari is alweer bijna voorbij. De drukke en gezellige feestdagen liggen alweer ver achter ons. Buiten is afgelopen weken stormachtig geweest, maar in de school is de rust wedergekeerd. In ieder

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 0 Nieuwsbrief Maart 2015 Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief leest u over de volgende onderwerpen: Cito-toetsen: successen geboekt! Teach like a Champion heeft effect op onze onderwijsopbrengsten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018 INFO voor Ouders Schooljaar 2018-2019 - NR. 2 6 september 2018 In deze info: - Voorstellen Marjan van Eijk - Voorstellen Jeroen Smits - Afsluiting Duik met een boek de zomer in - Vertrouwenspersoon - Paul

Nadere informatie

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21.

16-9 t/m 18-9-2015 Middenbouw Kamp 28-9 t/m 30-9-2015 Bovenbouw Kamp. Dinsdag 6-10-2015 Ouderavond informatie groep 8: 20.00-21. Met deze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gebracht van alle wetenswaardigheden binnen onze school. 09-09-2015 Agenda Donderdag 10-9-2015 Kennismakingsdag onderbouw tot 11-9-2015 Kind/ouder gesprekken Maandag

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen.

IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen. NIEUWSBRIEF / november 2012 IN DEZE NIEUWSBRIEF. Werving nieuwe leerlingen Nieuwe docent geschiedenis Peer tutoring Nieuwe regels Sinterklaasactie VMBO-1 Even voorstellen. WERVING NIEUWE LEERLINGEN Met

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding

Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015. Inleiding Nieuwsbrief Kindcentrum De Weisterbeek Horst November 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), We hebben een hele sportieve periode achter de rug, daar vertellen we u graag meer over! In het Weisterbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

Vacature: medewerker internationaal secretariaat. Bedrijfsinformatie:

Vacature: medewerker internationaal secretariaat. Bedrijfsinformatie: Vacature: medewerker internationaal secretariaat Bedrijfsinformatie: Het Internationaal Secretariaat (IS) staat onder leiding van Marije Laffeber, Internationaal Secretaris van de PvdA. Het IS draagt zorg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014

Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Nieuwsbrief De Taaltuin maart 2014 Beste ouders We knipperen met onze ogen en het is alweer maart. De afgelopen maanden hebben we een hoop activiteiten achter de rug. Sinterklaas is op bezoek geweest,

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip.

'Medezeggenschapsraad', ik vond het lang een beetje een abstract begrip. Zeven MR-kandidaten stellen zich aan u voor. Mijn naam is Naima Rahouani-Boultam. Ik ben moeder van Selma uit groep 4MN en Ilias die op de middelbare school zit (heeft ook op de Jonge Wereld gezeten).

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011

Nieuwsbrief. Wijziging kerstvakantie. Logeerplanning 2011 Nieuwsbrief Wijziging kerstvakantie Vanwege de uiteenlopende vakantieperiodes van de verschillende scholen, hebben wij de vakantie periode aangepast. Wij zijn buiten week 51 en 52 nu ook de eerste week

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Welkom! Via deze nieuwsbrief ook een warm welkom aan alle ouders/verzorgers van de locatie Van der Muydenstraat. Vanaf heden zullen namelijk beide locaties van ons Kindcentrum;

Nadere informatie

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs 1 Nieuwsbrief Maart 2015 Maart 2015 In dit nummer: Nieuws Stagiaire Dennis Hoofdluisvrije school Vrije dagen De Makersbuzz Moskee bezoek Carnaval 1 2 3 NIEUWS NIEUWE STAGIAIRE Hallo allemaal, Mijn naam

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2015 NUMMER 4 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Hierbij stuur ik u onze maandelijkse nieuwsbrief vol wetenswaardigheden over onze school. Volgens mij is het de

Nadere informatie

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL

werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL werkbladen thema 7 DE BASISSCHOOL 7.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken 1 2 3 Badria vindt Nederlands moeilijk. De juf komt op huisbezoek.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en

Vrijwillige ouderbijdrage De ouderbijdrage is een vrijwillige, jaarlijkse bijdrage van de ouders aan de school. Met dit geld organiseren en nieuwsbrief 4 oktober 2014 Agenda 6 oktober dag van de leraar! 9 oktober informatieavond met verschillende workshops 10 oktober studiedag: alle kinderen zijn vrij! 11 t/m 19 oktober herfstvakantie Kijk

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Reacties van ouders en scholen op de masterclasses

Reacties van ouders en scholen op de masterclasses Reacties van ouders en scholen op de masterclasses De leerlingen zijn nog steeds erg enthousiast. Ik heb ze allemaal even geïnterviewd. Ze vinden het ook erg leuk om andere kinderen te leren kennen, en

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018 Nieuwsbrief Mei 2018 In deze nieuwsbrief: Beste ouders en kinderen, Nieuwe leerlingen Toetsen Afscheid juf Annebeth Schoolreisje Subsidie Herinschrijving Medewerkers gezocht! Alvast noteren in de agenda:

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief juli 2014

Tweede nieuwsbrief juli 2014 In deze nieuwsbrief: Zomerdip Sjouwhulp gevraagd Uitglijden en uitluiden Vakanties en vrije dagen schooljaar 2014/2015 Startgesprekken Welke groep zit waar? Gevonden voorwerpen Dag groep 8! Hallo nieuwe

Nadere informatie

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders,

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders, 7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl Beste ouders, We kijken met de zomervakantie 2015 terug op een hele gezellige tijd samen met de kinderen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 2015

NIEUWSBRIEF april 2015 NIEUWSBRIEF april 2015 Bericht van directie: Te laat komen kinderen We zien dat steeds meer kinderen te laat op school komen en steeds meer ouders langer in de groepen blijven kletsen of afscheid nemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden.

Wat een activiteiten hebben er de afgelopen twee weken plaatsgevonden. 13 maart 2015 Voor in de agenda Download hier de jaarkalender voor het hele schooljaar 2014/2015 Maandag 30 maart: Optreden groepen rood en geel (betreffende kinderen krijgen uitnodiging mee) Donderdag

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn10

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn10 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn10 14 april 2015 Nieuwe teamleden Twee nieuwe collega s komen ons team versterken: Madelon Scheeringa wordt de juf van de bso 8-up en Mirjam Houmes wordt onze vaste

Nadere informatie