De klassieke oudheid Griekenland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De klassieke oudheid Griekenland"

Transcriptie

1 De klassieke oudheid Griekenland 7-daagse vliegreis o.l.v. Arjen van Prooijen 24 T/M 30 OKTOBER 2015

2

3 DE KLASSIEKE OUDHEID - GRIEKENLAND Een rondreis in zeven dagen langs de hoogtepunten van de kunst en cultuur van klassiek Griekenland. De reis voert langs Delphi, het meest gerespecteerde orakel uit de oudheid, en Olympia, de plaats van de beroemde Spelen. In Mykene staat de burcht van Agamemnon, de Griekse legeraanvoerder in de Trojaanse oorlog. Het prachtige theater van Epidauros is het best bewaarde theater uit de Griekse oudheid. De tocht eindigt in Athene, waar we de beroemde Akropolis en het onovertroffen Akropolis Museum bezoeken. Onderweg genieten we ook van prachtige landschappen en Byzantijnse kunst. PROGRAMMA dag 1, za Directe lijnvlucht van Amsterdam naar Athene. De eerste nacht verblijven we in Delphi. dag 2, zo De site van Delphi is prachtig gelegen tegen de helling van de Parnassos-berg. De Heilige Weg loopt van het heiligdom van Athena Pronaia langs diverse schathuizen en altaren naar de hoger gelegen Apollo-tempel. We rijden via het Byzantijnse klooster van Hosios Loukas naar de Peloponnesos en overnachten eenmaal in Olympia.

4 dag 3, ma In Olympia herinneren het stadion en het gymnasion aan de Spelen, maar ook zien we hier diverse heiligdommen. In de Zeus-tempel zou het door Phidias gemaakte twaalf meter hoge beeld van de tronende Zeus hebben gestaan, een van de zeven wereldwonderen van de antieke wereld. In het plaatselijk museum is het beroemde beeld van Hermes van Praxiteles te bewonderen. Door het binnenland van de Peloponnesos rijden we naar het gezellige havenstadje Nafplio, waar we tweemaal overnachten. dag 4, di In Mykene zou Klytaimnestra haar echtgenoot Agamemnon hebben vermoord in bad, nadat hij terug kwam van de Trojaanse oorlog. We zien hier de Leeuwenpoort, de muur van cyclopische stenen en het schathuis van Atreus. Nemea is bekend van de Nemeïsche Spelen en van de door Herakles gedode leeuw van Nemea. Op de site is een gaaf stadion en in het museum wordt op een video het vernuftige startmechanisme bij de hardloopwedstrijden uitgelegd. Tot slot staat ook de site van Epidauros op het programma, met het prachtig bewaarde theater en het Asklepios-heiligdom.

5 dag 5, wo Via de site van oud-korinthe, met een agora en de Dorische zuilen van de Apollo-tempel, en het kanaal van Korinthe rijden we naar Athene. Het klooster van Kaisariani bevat schitterende fresco s. We maken een oriënterende stadswandeling door de Plaka en in het wandelgebied rondom de Akropolis. De laatste twee overnachtingen zijn in Athene. dag 6, do Gehele dag Athene: we wandelen over de Griekse Agora, waar we de goed bewaarde tempel van Hephaistos en de Stoa van Attalos, thans een museum, zien staan. Uiteraard staat ook de Akropolis op ons programma. Dit is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt van de reis. In het Akropolis Museum zijn de vondsten van de Akropolis op schitterende wijze tentoongesteld. dag 7, vr We sluiten ons bezoek aan Athene af met het Nationaal Archeologisch Museum. Hier zien we beroemde vondsten als het gouden masker van

6 Agamemnon, de Poseidon van Artemision en de Diadeemdrager. Via de mooi gelegen tempel van Poseidon bij Kaap Sounion rijden we naar de luchthaven van Athene voor de directe lijnvlucht terug naar Amsterdam. REISGEGEVENS Reissom t/m 7 juli 2015: 1565,- Reissom vanaf 8 juli 2015: 1640,- Toeslag eenpersoonskamer: 175,- Inclusief Lijnvluchten met belastingen en toeslagen, vervoer ter plaatse, overnachtingen op basis van logies en ontbijt, 5 diners, reisleiding, organisatorische reisbegeleiding, lokale gidsen, reisbundel, entrees, fooien. Exclusief Lunches, 1 diner, drankjes bij diners, verzekeringen, verplichte bijdrage Calamiteitenfonds à 2,50 per boeking, boekingskosten à 20,- per boeking. Groepsgrootte De reis gaat door bij minimaal 12 deelnemers; het maximum bedraagt 25.

7 Reisleiding Arjen van Prooijen is eerstegraads docent kunstgeschiedenis. Hij werkt als leraar Klassieke Culturele Vorming en Culturele en Kunstzinnige Vorming en kunstgeschiedenis bij het Bonnefantencollege in Maastricht. Als docent en als lid van de werkveldcommissie is hij betrokken bij de docentenopleiding van de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht. Daarnaast is hij als docent kunstgeschiedenis verbonden aan de academie van Tongeren. Hij geeft lezingen over diverse kunstbeschouwelijke onderwerpen. Tijdens de reis zal hij worden ondersteund door een organisatorisch begeleid(st)er die zorg draagt voor een soepel verloop van de reis. Op enkele sites is er een lokale gids aanwezig bij de groep. Samen met de heer Van Prooijen leiden zij u rond over de site. Vervoer naar de bestemming We maken gebruik van comfortabele lijnvluchten van Amsterdam naar Athene en vice versa per KLM. De vluchttijden zijn de volgende: Amsterdam - Athene uur Athene - Amsterdam uur NB 1 Genoemde tijden zijn plaatselijke tijden. In Griekenland is het één uur later dan in Nederland. NB 2 De mogelijkheid bestaat tevens om vanaf Brussel te vliegen. Vraagt u bij boeking om meer informatie. KLM-ruimbagage Deze reis is gebaseerd op directe lijnvluchten per KLM. Voor het meenemen van ruimbagage rekent KLM op dit traject kosten. Voor Flying Bluedeelnemers geldt een gereduceerd tarief. Dit gereduceerde tarief is opgenomen in de reissom. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmelden voor het Flying Blue-programma via Reizigers die zich niet wensen aan te melden voor het Flying Blueprogramma, dienen voor 1 stuk ruimbagage tot 23 kilo 15,- extra kosten te betalen per retourreis. Deelnemers ontvangen nadere informatie. NB Voor Platinum-, Silver- of Goldkaarten van Flying Blue gelden afwijkende voorwaarden. Vervoer ter plaatse De reis door Griekenland wordt uitgevoerd met een moderne, comfortabele touringcar voorzien van airconditioning. Op enkele dagen zult u wat langer dan gebruikelijk in de touringcar zitten. Dan is het wel zo dat er onderweg bezienswaardigheden en de nodige tussenstops op het programma staan. Bovendien kunt u genieten van mooie landschappen. Tijdens de busritten zal de heer Van Prooijen u inhoudelijk voorbereiden op de programmaonderdelen die komen.

8 Hotels en diners Het verblijf gedurende deze reis zal plaatsvinden in voornamelijk viersterrenhotels en een driesterrenhotel. Een van de hotels beschikt over een zwembad. Alle kamers zijn uiteraard voorzien van douche/bad en toilet. Op een avond dineren we in het hotel. De overige inbegrepen diners vinden plaats in sfeervolle, lokale restaurants. Zwaarte van de reis Onze reizen zijn met zorg samengesteld en kennen een aangenaam tempo. Dit betekent dat het programma goed gevuld is, maar dat er veel tijd wordt ingeruimd voor alle onderdelen. Het is wezenlijk in de eerste plaats in uw eigen belang dat u over een goede conditie beschikt en goed ter been bent. Indien iemand namelijk slecht ter been is, bemoeilijkt dit een soepel verloop van de reis. Geschikt schoeisel is vereist, omdat veel bezienswaardigheden te voet worden bereikt. De archeologische sites zijn soms zeer oneffen. Uiteraard is het mogelijk af en toe een programmaonderdeel over te slaan en rust te nemen, indien u daar behoefte aan heeft. Indien u eraan twijfelt of deze reis voor u geschikt is, kunt u gerust telefonisch contact met Labrys Reizen opnemen. We zullen dan samen de mogelijkheid van uw deelname bespreken met het oog op uw lichamelijke conditie en de specifieke zwaarte van de reis.

9 Weer Eind oktober is een zeer geschikte periode voor een cultuurreis door Griekenland. De temperatuur is doorgaans zeer aangenaam; we mogen rekenen op een gemiddelde maximumtemperatuur van 22 ºC. Er zijn behoorlijke afwijkingen mogelijk van deze statistische waarden. Grensdocumenten Voor reizen binnen Europa dient uw paspoort of identiteitskaart geldig te zijn tot en met de datum van terugkeer. NB Het aanschaffen/vernieuwen van een identiteitsbewijs duurt minimaal vijf werkdagen. Geld Griekenland maakt deel uit van de EMU; u kunt dus overal met euro s terecht. Pinautomaten zijn in de meeste plaatsen aanwezig. Tevens kunt u in veel winkels en hotels met de gangbare creditcards betalen. Entrees De entreeprijzen conform het programma zijn bij de reissom inbegrepen. In Griekenland hebben personen vanaf 65 jaar recht op korting bij een aantal musea en opgravingen. Labrys Reizen brengt die korting bij boeking aan de betreffende reizigers op de factuur in mindering. De korting bedraagt voor deze reis 35,- p.p. Inschrijving U kunt zich voor deze reis aanmelden door het inschrijfformulier op onze website of op pagina 105 van de brochure Exclusieve groepsreizen geheel in te vullen en te zenden naar Labrys Reizen. Vervolgens ontvangt u van ons een boekingsbevestiging/factuur, waarop de betalingstermijnen staan gespecificeerd. U ontvangt van ons bericht zodra het minimum aantal deelnemers is bereikt en de reis door kan gaan. Indien een reis vanwege een te gering aantal deelnemers geen doorgang kan vinden, berichten we u dat uiterlijk vier weken voor vertrek. Circa twee weken voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden, waaronder een deelnemerslijst, een hotellijst en praktische informatie. Indien u de reisbescheiden acht dagen voor vertrek nog niet heeft ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

10 ANVR, SGR en Calamiteitenfonds Labrys Reizen is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en het Calamiteitenfonds Reizen (CFR). Voor meer informatie verwijzen we u naar de websites en GreenSeat Labrys Reizen realiseert zich dat een gezonde natuur de basis is voor een mooie reis en steunt daarom het GreenSeat-programma. GreenSeat biedt de mogelijkheid de CO 2 -uitstoot van een reis te compenseren door steun aan duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden, zoals de plaatsing van windmolens in India en biogasvergisters in Cambodja. Deze projecten leveren bovendien een positieve bijdrage aan de leefomstandigheden van de lokale bevolking. Voor deze reis neemt Labrys Reizen de compensatiekosten van de vliegreis voor zijn rekening. Labrys Reizen compenseert ook de reizen van alle medewerkers en reisleiders. Door het GreenSeat-programma te ondersteunen leveren wij een positieve bijdrage aan de bestrijding van het broeikaseffect en zetten wij ons in voor een leefbare toekomst. Zie ook onze website en Labrys Reizen Labrys Reizen is al tweeëntwintig jaar de specialist bij uitstek voor de organisatie van bijzondere groepsreizen. Ons aanbod exclusieve groepsreizen omvat zowel cultuurreizen als natuurreizen. De bundeling van onze bevlogenheid, deskundigheid en ervaring vormt de basis van onze zorgvuldig samengestelde programma s. De bestemmingen zijn gelegen over de hele wereld en hebben thema s als kunst, geschiedenis, natuur en antropologie. Daarnaast verzorgt Labrys Reizen voor vele besloten gezelschappen educatieve en culturele reizen-op-maat. Op de hoogte blijven? Op onze website vindt u ons actuele aanbod. Jaarlijks brengt Labrys Reizen een brochure Exclusieve groepsreizen uit. Deze kunt u via onze website aanvragen. Tweemaal per jaar versturen wij een papieren nieuwsbrief aan hen die ook de brochure ontvangen. Daarnaast verzenden wij regelmatig een digitale nieuwsbrief met informatie over ons actuele reisaanbod, nieuwe bestemmingen en ander nieuws omtrent Labrys Reizen. U kunt de digitale nieuwsbrief aanvragen via onze website of bij het boeken van een reis via het papieren inschrijfformulier. Labrys Reizen is ook actief op Facebook en Twitter (@labrysreizen).

11

12 Labrys Reizen Postbus BE Nijmegen tel Deze reisinformatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Deelnemers worden over eventuele wijzigingen geïnformeerd. Indien u vragen heeft, nodigen we u van harte uit contact op te nemen. Voor reisinhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Hanneke Bruijn per e- mail (hb@labrysreizen.nl) of per telefoon ( ). Indien u ons kantoor wilt bezoeken, verzoeken we u een afspraak te maken.

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven!

GRIEKENLANDREIS N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per  . U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! GRIEKENLANDREIS 2019 N.B. Deze presentatie ontvangt u achteraf per e-mail. U hoeft de informatie dus niet op te schrijven! DE REISLEIDING mevr. E. de Vos evo@wolfert.nl dhr. M. van Gulik mgu@wolfert.nl

Nadere informatie

GRIEKENLANDREIS Kαλωσόρισμα

GRIEKENLANDREIS Kαλωσόρισμα GRIEKENLANDREIS 2019 Kαλωσόρισμα INHOUD 1. Praktische zaken: * leiding * reissom * vluchtgegevens * bagage * afspraken 2. Beoordeling studiereis 3. Programma 4. Vragen Reisleiding: Mw. Smits Dhr. Faas

Nadere informatie

1 t/m 5 augustus 2019

1 t/m 5 augustus 2019 + IN DE MODE Verrassend Londen 5-daagse vliegreis naar Londen met excursies per touringcar en verkenningen te voet 1 t/m 5 augustus 2019 Ga mee met en + IN DE MODE Sta stil en word stil van de werken van

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Seizoen 2013-2014. Lezingen en reizen. Arjen van Prooijen

Seizoen 2013-2014. Lezingen en reizen. Arjen van Prooijen Seizoen 2013-2014 Lezingen en reizen Arjen van Prooijen Programma van lezingen en reizen van Arjen van Prooijen Arjen van Prooijen (Den Haag, 1960) woont en werkt als docent kunstgeschiedenis en beeldend

Nadere informatie

In de sporen van Marco Polo naar China

In de sporen van Marco Polo naar China In de sporen van Marco Polo naar China 40 daagse autoreis via de legendarische zijderoute Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over verharde wegen en gravel roads

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

Het mooiste van Kruger en Swaziland

Het mooiste van Kruger en Swaziland Het mooiste van Kruger en Swaziland 8 daagse rondreis van Mpumalanga naar Swaziland Profiel Self drive of begeleid Safari, Natuur, Golf of Spa Blyde River Canyon en authentiek Afrika in Swaziland Authentiek

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe

9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Desert Trail Sudan 9 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Sudan de schatten van Meroe Profiel Per 4x4 en Soedan kameel Over zandduinen, langs bergmeren en historische plaatsen Sprookjesachtige landschappen

Nadere informatie

Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32

Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32 Vlieg-busreis Griekenland - Tolo VEGR32 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=412

Nadere informatie

Cultuurreis Athene, stad van filosofen, groep 1: 27 maart t/m 3 april 2020; groep 2: 8 t/m 15 mei 2020

Cultuurreis Athene, stad van filosofen, groep 1: 27 maart t/m 3 april 2020; groep 2: 8 t/m 15 mei 2020 Cultuurreis Athene, stad van filosofen, groep 1: 27 maart t/m 3 april 2020; groep 2: 8 t/m 15 mei 2020 Uitgebreide reisinformatie Inleiding In Athene nam de antieke filosofie haar grote vlucht. Hier liepen

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

Volg het spoor van de Transsiberië Express

Volg het spoor van de Transsiberië Express Volg het spoor van de Transsiberië Express 34 daagse reis per eigen classic car, 4x4 of motor van Amsterdam naar Peking Profiel Met uw eigen classic, 4x4 of motorfiets van Nederland naar China Vooral over

Nadere informatie

Het mooiste van Zuid-Afrika

Het mooiste van Zuid-Afrika Het mooiste van Zuid-Afrika 22 daagse rondreis door Zuid-Afrika (ca. 3.000 km) Profiel Self drive of begeleid Compleet beeld van Zuid Afrika Deels Malaria risico gebied / deels Malaria vrij gebied Safari,

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China

18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Het onbekende China 18 daagse rondreis per huurauto (4x4) of motorfiets door Zuid-China Profiel Comfortabele 4x4 Mitsubishi Pajero of Toyota Landcruiser (Huur)of Motorfiets Adembenemende landschappen Vooral

Nadere informatie

agenda 2017 Deze agenda is van: Deze agenda gevonden? Graag contact opnemen met:

agenda 2017 Deze agenda is van: Deze agenda gevonden? Graag contact opnemen met: agenda 0 Deze agenda is van:... Deze agenda gevonden? Graag contact opnemen met:...... persoonlijke gegevens Voornaam Achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoon Mobiel E-mail Naam bedrijf Adres bedrijf

Nadere informatie

Literair-archeologische reis naar Klassiek en Romeins Griekenland

Literair-archeologische reis naar Klassiek en Romeins Griekenland Literair-archeologische reis naar Klassiek en Romeins Griekenland Van 11 tot en met 20 mei 2013 staat een tiendaagse literair-archeologische reis naar noordwest-griekenland, Athene en de Peloponnesos gepland.

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Camino de Santiago Buen Camino Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014

Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Reisprogramma: Hemel op aarde extensie (Amritsar - Kashmir - Srinagar) 2014 Excursie vanuit Delhi. Vanuit Srinagar kunt u terugvliegen naar Delhi of uw reis per auto voortzetten naar Leh waar u aan kunt

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Griekenland 15 dagen

Griekenland 15 dagen Griekenland 15 dagen Verslag van de rondreis met Djoser over het vasteland van Griekenland. Reisverslag van deze reis staat op: gerardvanbochove.nl/griekenland/ Rondreis Griekenland mei 2011 Plateia Monastiraki

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6

Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Rondre is Grie ke nla nd, 9 da ge n Re i ssc h e m a Dag 1 Amsterdam - Athene Dag 2 Athene Dag 3 Athene - Osios Loukas - Delphi Dag 4 Delphi - Olympia Dag 5 Olympia - Messene - Mystras (Sparta) Dag 6 Mystras

Nadere informatie

Lourdesreis september

Lourdesreis september Lourdesreis 18-23 september 2013 Beste ZLTO-leden Reisprogramma 2013 We bieden u graag de mogelijkheid aan om een bedevaartsreis te maken naar Lourdes in Zuid-Frankrijk. Veel ZLTO-leden en hun gezinsleden

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

Griekenland - Peloponnesos * Groene Cultuurreis, 9 dagen Het klassieke Hellas, groene cultuurreis langs hotels, groepsreis

Griekenland - Peloponnesos * Groene Cultuurreis, 9 dagen Het klassieke Hellas, groene cultuurreis langs hotels, groepsreis Themareizen / Europa / Griekenland Code 121024 R groepsreis Niveau Accommodatie Waardering Griekenland - Peloponnesos * Groene Cultuurreis, 9 dagen Het klassieke Hellas, groene cultuurreis langs hotels,

Nadere informatie

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt

6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een groots wildavontuur met luxe waarin u zelf de hoofdrol speelt Okavango Delta Trail 6 daagse (vijf nachten) wandelsafari in de Okavango Delta in Botswana Profiel Wandelen in de sporen van dieren Weg van onze moderne wereld naar de wieg van onze beschaving Het echte

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Op naar Rome. 5 t/m 9 november 2018

Op naar Rome. 5 t/m 9 november 2018 Op naar Rome! Op naar Rome 5 t/m 9 november 2018 Samen op reis gaan, en zeker op pelgrimage, is meestal een zeer verrijkende ervaring. Je stapt uit je eigen leefwereld en je gaat met elkaar op reis. Onderweg

Nadere informatie

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen

Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen Dagprogramma gemeentereis Israël Hervormde Gemeente Veen In 2019 hoopt de Hervormde Gemeente Veen o.l.v. Nico van Vliet opnieuw een bijzondere reis door het Beloofde Land te maken. We beginnen in het noorden

Nadere informatie

Victoria Watervallen en het beste van Botswana

Victoria Watervallen en het beste van Botswana Victoria Watervallen en het beste van Botswana 7 daagse reis door oogstrelende en waterrijke natuurpracht Profiel Geheel verzorgd Safari in Afrika s mooiste safarigebied: Chobe en Okavango Delta Eén van

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder De geheimen van Fátima en omgeving Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Dienstregeling De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Boek uw bootticket online via

Dienstregeling De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Boek uw bootticket online via Dienstregeling 2012 De veerdienst tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland Boek uw bootticket online via www.rederij-doeksen.nl Goed om te weten Boottickets Boottickets koopt u gemakkelijk via onze website.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl 4 Daagse reis Edinburgh donderdag 13 t/m zondag 16 september 2012 We hebben 48 tickets met vroeg boekkorting. Op = Op weg = pech Vroeg boekkorting

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent

PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015. Gent PROGRAMMA GENT 11 12 september 2015 Impressie Locatie Monaco Algemene informatie Afbeelding Algemeen is een stad gelegen in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. heeft een oppervlakte van 156,18 km²

Nadere informatie

23-Daagse rondreis Guatemala

23-Daagse rondreis Guatemala 23-Daagse rondreis Guatemala Dag 1, 06 januari 2017: Amsterdam (Madrid) - Guatemala City - Antigua Vertrek vanaf Amsterdam voor de vliegreis per Iberia naar Guatemala City via Madrid. Maar weinig landen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië.

DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING. Bezinning in Umbrië. DE CAMMINO OP WEG NAAR JE BESTEMMING Bezinning in Umbrië De Cammino is een wandeltocht van zes dagen in een ongerepte vallei de Valnerina in Umbrië. De reis is een metafoor voor jouw levensweg en nodigt

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km

Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km Hoogtepunten Grieks Selinunte en Segesta Havenstad Syracuse Palermo

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Op naar Rome Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Heb je opmerkingen, vragen, noten, bemerkingen, ideeën, klachten of wat dan ook, of heb je gewoon zin om mij een mailtje te sturen, aarzel dan niet!

Heb je opmerkingen, vragen, noten, bemerkingen, ideeën, klachten of wat dan ook, of heb je gewoon zin om mij een mailtje te sturen, aarzel dan niet! Griekenland 2010 Gegroet mede-griekenlandreizigers! De Griekenlandreis anno 2010 komt stilaan in zicht, wat ongetwijfeld bij eenieder tot veel vreugde leidt! Zoals jullie wel nog weten, hebben we vorig

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Studiereis Bologna & Modena mei 2018

Studiereis Bologna & Modena mei 2018 Studiereis Bologna & Modena 18-21 mei 2018 Inleiding Beste Metaalunie leden van district Zuid-Holland, Samen met Marie-Claire van Doremalen, Regiosecretaris District Zuid-Holland, heb ik een prachtige

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen

Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen Rondreizen / Oceanië / Nieuw-Zeeland Yomads - Nieuw Zeeland, 12 dagen Code 950060 R Internationale groep unique travel experiences for the 20s and 30s, rondreis langs cabins en lodges Zie www.yomads.com

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Desert Trail Mongolia

Desert Trail Mongolia Desert Trail Mongolia 13 daagse kameeltrektocht door de woestijn van Binnen-Mongolië Profiel Per woestijnschip met zadel Over zandduinen en langs schatten van een rijk verleden Zinderende landschappen

Nadere informatie

Dag 2 en 3 fietsdagen Jutland. Deze dagen zullen mooie fietstochten gemaakt worden op het schiereiland Jutland.

Dag 2 en 3 fietsdagen Jutland. Deze dagen zullen mooie fietstochten gemaakt worden op het schiereiland Jutland. 8-daagse fietsreis in Denemarken zo. 25 juni t/m zo. 2 juli 2017 volgeboekt! zo. 2 juli t/m 9 juli extra fietsreis Ben je op zoek naar een echte fietsbestemming, ga dan mee naar Denemarken! Met heel veel

Nadere informatie

Klassiek Zuid-Afrika

Klassiek Zuid-Afrika 22-daagse rondreis Klassiek Zuid-Afrika Vanaf 4.295,- 2 0 s e p t e m b e r t / m 1 1 o k t o b e r 2 0 1 5 Beste reisliefhebber, Wij hebben als zo velen Zuid-Afrika in ons hart gesloten. Al vaker hebben

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Wandelen over de Chinese draak

Wandelen over de Chinese draak Wandelen over de Chinese draak 10 daagse wandelreis over de Chinese muur Profiel Uitdagende wandeltocht De mooiste secties van de 6000 km lange Chinese muur Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016

Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus. 26 september 6 oktober 2016 Malta & Sicilië, in de voetsporen van Paulus 11 daagse rondreis CGMV 26 september 6 oktober 2016 11-daagse rondreis Malta en Sicilië Vertrek op D.V. 26 september PRIJZEN Reissom per persoon: 1275,- Bij

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

5-daagse Theaterreis BARCELONA

5-daagse Theaterreis BARCELONA 5-daagse Theaterreis BARCELONA 11 t/m 15 oktober 2017 Deze reis gaat definitief door! Nog enkele plekken beschikbaar, dus reserveer snel! MET O.A. BEZOEK AAN GRAN TEATRE DEL LICEU Opera - UN BALLO IN MASCHERA

Nadere informatie