Dag 2 en 3 fietsdagen Jutland. Deze dagen zullen mooie fietstochten gemaakt worden op het schiereiland Jutland.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag 2 en 3 fietsdagen Jutland. Deze dagen zullen mooie fietstochten gemaakt worden op het schiereiland Jutland."

Transcriptie

1 8-daagse fietsreis in Denemarken zo. 25 juni t/m zo. 2 juli 2017 volgeboekt! zo. 2 juli t/m 9 juli extra fietsreis Ben je op zoek naar een echte fietsbestemming, ga dan mee naar Denemarken! Met heel veel bewegwijzerde fietsroutes, vlak terrein, een afwisselende natuur en korte afstanden tussen stadjes, bezienswaardigheden en attracties is Denemarken een ideaal fietsland. Dus stap op de fiets en ontdek Denemarken op twee wielen! Dag 1 - vanaf de opstapplaatsen vertrekken we per touringcar naar Denemarken. Via Bremen, Hamburg en Flensburg rijden we naar Kolding. Onderweg worden er diverse korte stops gemaakt. Na inchecken en kamerverdeling in ons hotel in Kolding staat het diner voor u klaar. Dag 2 en 3 fietsdagen Jutland. Deze dagen zullen mooie fietstochten gemaakt worden op het schiereiland Jutland. Dag 4 fietsdag Funen. Vandaag verplaatsen we ons naar de regio Kopenhagen. We steken hierbij het eiland Funen over. Uiteraard gaan we Funen vandaag per fiets verkennen, voordat we in de avond bij ons volgende hotel even buiten Kopenhagen, zullen arriveren. Dag 5 t/m 7 wordt er gefietst op het eiland Sjæland, rondom en in Kopenhagen (o.l.v. een plaatselijke gids) en in Zweden. Dag 8, de laatste dag, vertrekken we rond 9.00 uur vanuit Kopenhagen voor de overtocht vanuit Rødbyhavn naar Puttgarden en verdere terugreis naar Nederland. Na het afscheidsdiner rijden we weer naar onze opstapplaatsen. Prijs bij minimaal 25 deelnemers op basis van HP. 2 pk. 1095,00 pp, toeslag 1 pk. 210,00 Meer informatie en opgave vóór 1 februari 2017: Willy Boesveld of per mail: bboesveld@kpnplanet.nl Touroperator Effeweg Foto s Willy

2 Jenny de Beer Willy Boesveld Nel van der Meulen Jannie Nijland Geachte reiziger, Hartelijk dank voor uw interesse voor de extra 8-daagse fietsreis in Denemarken die plaats vindt van zo. 2 juli t/m zo. 9 juli 2017 Hierbij ontvangt u een aanmeldformulier. Wilt u dit formulier, volledig ingevuld en ondertekend, zo spoedig mogelijk terugsturen naar onderstaand adres*? Graag bij het ingevulde aanmeldformulier voegen: een kopie van uw paspoort waarop uw naam en foto staat of van de voor- en achterkant van uw identiteitskaart (ID-kaart: alleen voor landen waar dit is toegestaan). Deze reis kost 1095,00 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. De reis met gebruik van een eenpersoonskamer kost 1305,00 per persoon (beperkt beschikbaar). De prijs is op basis van halfpension (ontbijt en diner) en inclusief busreis, vermelde excursies en fooien. Indien indeling op een tweepersoonskamer niet gerealiseerd kan worden, is de toeslag voor een eenpersoonskamer verschuldigd. De reissom geldt bij deelname vanaf 25 personen. Bij personen geldt een toeslag van 100,00 per persoon. U bent verplicht een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, binnen een week na uw schriftelijke aanmelding. De kosten daarvan zijn voor uw rekening. U ontvangt de factuur voor de aanbetaling en het restant van de reissom van touroperator effeweg. De kosten voor het calamiteitenfonds worden door de touroperator extra in rekening gebracht. Ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvangt u uw reispapieren. Met vriendelijke groet, namens commissie reizen Gelderland, Willy Boesveld Aanmeldformulier en kopie paspoort of ID-kaart opsturen naar: *Willy Boesveld Hoevesteeg AE Tonden Touroperator is effeweg Bijlagen: aanmeldformulier en reisvoorwaarden.

3 AANMELDFORMULIER Binnen 8 dagen terugsturen aan: Willy Boesveld Hoevesteeg AE Tonden Betreft extra 8-daagse fietsreis in Denemarken van 2 juli t/m 9 juli 2017 Persoonlijke gegevens deelnemer: Achternaam Roepnaam Voorletter(s) :.. :.. Achternaam in paspoort Voornaam in paspoort Geboortedatum Straat en huisnummer :.. :.. Postcode en woonplaats :. Telefoonnummer Mobiel nummer adres IBAN bankrek.nummer t.n.v. Paspoort-, IDnummer Lidnummer VvN :..@... : geldig tot.. : afdeling.. Wenst : 0 normale maat fiets 0 kleinere maat fiets 0 eenpersoonskamer 0 tweepersoonskamer, samen met *... 0 tweepersoonskamer, nog geen partner * *Indien indeling op een tweepersoonskamer niet gerealiseerd kan worden is men de meerkosten voor een eenpersoonskamer verschuldigd.

4 Dieetwensen* / bijzonderheden:. *Dieetwensen worden behandeld als preferenties en kunnen niet voor 100% worden gegarandeerd. SOS contactadres in Nederland: Naam : Straat en huisnummer :.. Postcode en woonplaats :... Telefoonnummer :... Mobiel nummer :. Verzekeringen: Het afsluiten van een annulerings- en reisverzekering is verplicht. Check bij uw reisverzekeringmaatschappij of uw verzekering de kosten voor medische evacuatie dekt. Bij het niet afsluiten draagt u zelf de financiële risico s. Controleert u of uw annuleringsverzekering voldoende dekkend is bij annulering. De annuleringsverzekering en een eventuele bijverzekering dienen binnen 1 week na schriftelijke aanmelding afgesloten te zijn. Soort verzekering Maatschappij Polisnummer Gegevens van uw annuleringsverzekering Gegevens van uw reisverzekering Gegevens van uw ziektekostenverzekering Kosten 2-pers.k. 1-pers.k. Reissom, exclusief verzekeringen 1095, ,00 De reissom geldt bij deelname vanaf 25 personen. Bij personen geldt een toeslag van 100,00 per persoon. U ontvangt de factuur voor de aanbetaling en het restant van de reissom van de touroperator. De kosten voor het calamiteitenfonds worden door de touroperator extra in rekening gebracht. Ondergetekende: geeft zich op voor de fietsreis in Denemarken van 2 juli t/m 9 juli gaat akkoord met de betaling aan Touroperator effeweg gaat akkoord met de toegezonden reisvoorwaarden van commissie reizen Gelderland gaat akkoord met het dragen van een valhelm tijdens het fietsen Alle gegevens zullen worden doorgegeven aan Touroperator. Van de reis worden foto s gemaakt en op de prov. website geplaatst. Akkoord / niet akkoord (doorhalen wat niet van toepassing is). Datum: Handtekening: A.u.b. bijvoegen: een kopie van uw paspoort: pagina met naam en foto of voor- en achterzijde van uw ID-kaart.

5 Reisvoorwaarden provinciale reiscommissies Versie 2014 Naast de reisvoorwaarden, zoals die door de het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) worden gehanteerd, zijn onderstaande aanvullende reisvoorwaarden en adviezen van toepassing: 1 De deelneemster is lid van Vrouwen van Nu en woont in Nederland. 2 De deelneemster is pas ingeschreven na ontvangst van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier. Datum aanbetaling is bepalend voor de volgorde van inschrijving. 3 De deelneemster dient bij vliegreizen bij de aanmelding een kopie van de fotopagina van het paspoort mee te sturen. 4 De reissom geldt per persoon en is altijd onder voorbehoud van eventuele prijs- en /of koerswisselingen. 5 De aanbetaling en het restantbedrag dienen uiterlijk vóór de aangegeven datum aan de touroperator c.q. de reiscommissie (afhankelijk van de soort reis*) betaald te zijn. 6 Storting van de aanbetaling maakt de inschrijving definitief en bindend. 7 De deelneemster is zelf verantwoordelijk voor een geldig paspoort (inclusief de termijn van geldigheid na terugkomst) en/of andere reispapieren en eventueel noodzakelijke inentingen. Als blijkt dat een deelneemster niet in het bezit is van de voor de reis benodigde documenten, is zij aansprakelijk voor alle hieruit voortvloeiende gevolgen. 8 Indien een reis is volgeboekt, wordt een reservelijst aangelegd. Bij vrijkomende plaatsen geldt de volgorde op de reservelijst. 9 Indien er onvoldoende aanmeldingen zijn gaat een reis niet door. 10 Mocht de deelneemster genoodzaakt zijn de reis te annuleren, dan moet zij dit zo spoedig mogelijk telefonisch melden en dit daarna schriftelijk bevestigen. 11 Bij buitenlandse reizen stelt de reiscommissie een WA-verzekering en een reisverzekering met Europese dekking verplicht. Een annuleringsverzekering wordt aangeraden. 12 De deelneemster, die zodanig hinder of last kan opleveren dat een goede reisuitvoering in gevaar komt, kan van deelname worden uitgesloten. 13 De deelneemster is verplicht alle aanwijzingen van de reisleiding op te volgen, ter bevordering van een goed verloop en ter beperking van schade bij calamiteiten. 14 De deelneemster dient er rekening mee te houden dat reizen vermoeiend kan zijn en van alle deelnemers een goede conditie en gezondheid vereist. Mocht de deelneemster bv. bij het koffer dragen of anderszins telkens op steun van anderen zijn aangewezen, dan geldt als voorwaarde dat de deelneemster zich tijdig voor de opgave van een hulpvaardige reisgenote verzekert.

6 15 De deelneemster dient tijdens de reis gegevens van de ziektekostenverzekering (polisnummer) + een kopie van de polis van de reisverzekering met het alarmnummer bij zich te hebben. 16 Bij medicijngebruik kan bij de apotheek een medicijnpaspoort worden aangevraagd, zodat men indien nodig in het buitenland weet welk medicijn gewenst is. Bij aanvang van de reis kan de deelneemster een brief met vermelding van medicijnen (Latijnse benamingen) en/of belangrijke informatie (bij voorbeeld hoe de reisleiding moet handelen) in gesloten envelop, voorzien van naam, aan de reisleiding overhandigen. Indien nodig zal deze envelop worden geopend. 17 De deelneemster neemt aan de reis deel op eigen risico en dient betaalmogelijkheden (pinpas en/of creditcard) bij zich te hebben voor onvoorziene kosten. 18 De deelneemster dient eventuele klachten over de uitvoering van de reisovereenkomst binnen 14 dagen na afloop van de reis schriftelijk en gemotiveerd bij de reiscommissie in te dienen. 19 De reiscommissie is niet aansprakelijk voor schade of ongerief. 20 In twijfelgevallen beslist de reiscommissie. 21 Het reisprogramma is onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden. 22 Indien (voor een deelneemster) indeling op een tweepersoonskamer niet gerealiseerd kan worden is zij de meerkosten voor een eenpersoonskamer verschuldigd. De deelneemster accepteert door inschrijving deze reisvoorwaarden. *Indien bij de reis gebruik wordt gemaakt van een reisorganisatie/reisagent, dient de betaling rechtstreeks via hen te lopen. Indien de provinciale reiscommissie de reis geheel in eigen beheer organiseert, loopt de betaling via de reiscommissie. Eventuele kosten van voorlichtingsbijeenkomst/reünie en dergelijke, kunnen direct aan de reiscommissie worden voldaan.

5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015

5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015 5 daagse Bus- relaxreis De Oranjeroute 1 juni t/m 5 juni 2015 Een reis met een koninklijk tintje. De Oranjeroute verbindt 34 plaatsen in Nederland en Duitsland, die historische banden hebben met het Huis

Nadere informatie

8 daagse fietsreis Normandië 9 t/m 16 september 2015

8 daagse fietsreis Normandië 9 t/m 16 september 2015 8 daagse fietsreis Normandië 9 t/m 16 september 2015 Een reis naar Normandië betekent een combinatie van genieten van pittoreske kustplaatsjes en visserstadjes, de geschiedenis van de invasiestranden,

Nadere informatie

8-daagse reis naar Praag en omgeving za. 19 t/m za. 26 augustus Praag een enerverende stad met sfeer, geschiedenis en historische binnenstad

8-daagse reis naar Praag en omgeving za. 19 t/m za. 26 augustus Praag een enerverende stad met sfeer, geschiedenis en historische binnenstad 8-daagse reis naar Praag en omgeving za. 19 t/m za. 26 augustus 2017 Praag een enerverende stad met sfeer, geschiedenis en historische binnenstad Zaterdag vertrekken wij en komen via de Duitse snelwegen

Nadere informatie

7 daagse vlieg-, bus-, stedenreis Istanbul 15 t/m 21 mei 2015

7 daagse vlieg-, bus-, stedenreis Istanbul 15 t/m 21 mei 2015 7 daagse vlieg-, bus-, stedenreis Istanbul 15 t/m 21 mei 2015 Istanbul is een culturele schatkamer op het kruispunt van twee werelden. De stad werd meer dan 2.500 jaar geleden gesticht als de Griekse kolonie

Nadere informatie

11 daagse vlieg-, bus-, rondreis naar Noorwegen 25 juni t/m 5 juli 2015

11 daagse vlieg-, bus-, rondreis naar Noorwegen 25 juni t/m 5 juli 2015 11 daagse vlieg-, bus-, rondreis naar Noorwegen 25 juni t/m 5 juli 2015 Tijdens deze reis door Noorwegen ziet u de grillige fjordenkust, spitse bergen en diepe dalen. Het landschap wordt afgewisseld met

Nadere informatie

8-daagse busreis naar Beieren 14 t/m 21 augustus 2015

8-daagse busreis naar Beieren 14 t/m 21 augustus 2015 8-daagse busreis naar Beieren 14 t/m 21 augustus 2015 Een reis met bergen, meren, steden en kastelen Een afwisselende 8-daagse reis, geheel verzorgd en met veel hoogtepunten. We verblijven in het luxe

Nadere informatie

Fietsen over de Havelradweg, één van de mooiste routes van Duitsland van 26 juni t/m 3 juli 2017

Fietsen over de Havelradweg, één van de mooiste routes van Duitsland van 26 juni t/m 3 juli 2017 Provinciale Reis Commissie Fietsen over de Havelradweg, één van de mooiste routes van Duitsland van 26 juni t/m 3 juli 2017 Foto: Fokje Duursma / Slot Oraniënburg De Havelradweg is een populaire fietsroute

Nadere informatie

Fietsen door het romantische Altmühltal Van 1 juli t/m 8 juli 2015

Fietsen door het romantische Altmühltal Van 1 juli t/m 8 juli 2015 Provinciale ReisCommissie Fietsen door het romantische Altmühltal Van 1 juli t/m 8 juli 2015 Foto: Cor Krijger U gaat het Altmühltal verkennen, een gebied in het midden van de Duitse deelstaat Beieren.

Nadere informatie

8-daagse vlieg-wandelreis naar Madeira van 17 t/m 24 april 2017

8-daagse vlieg-wandelreis naar Madeira van 17 t/m 24 april 2017 Foto: Cor Krijger 8-daagse vlieg-wandelreis naar Madeira van 17 t/m 24 april 2017 Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 1000 km ten zuidwesten van de Portugese kust. De vele exotische

Nadere informatie

9 daagse busrondreis via Normandië naar Jersey en Guernsey ( van 17 september t/m 25 september 2018)

9 daagse busrondreis via Normandië naar Jersey en Guernsey ( van 17 september t/m 25 september 2018) Provinciale ReisCommissie 9 daagse busrondreis via Normandië naar Jersey en Guernsey ( van 17 september t/m 25 september 2018) Prijs Bij minimaal 15 deelnemers 1506 en bij maximaal 35 deelnemers 1156 op

Nadere informatie

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014

Cuypersgenootschap. Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 Cuypersgenootschap Vereniging tot behoud van negentiende- en Twintigste-eeuws cultuurgoed in Nederland Jubileumreis langs de Rijn 10 t/m 12 oktober 2014 De heerlijke vader Rijn stuwt met zijn brede stromen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017.

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR REIZEN GEBOEKT VANAF 1 APRIL 2017. Artikel 1. Reserveren Alle reissommen zijn per persoon. Elke (hoofd)deelnemer - de organisator van de reservering - ontvangt van ons een reisbevestiging

Nadere informatie

Wandelen of fietsen langs de Donau. Van Passau naar Wenen van 7 t/m 14 juli 2018

Wandelen of fietsen langs de Donau. Van Passau naar Wenen van 7 t/m 14 juli 2018 Provinciale Reis Commissie Wandelen of fietsen langs de Donau Van Passau naar Wenen van 7 t/m 14 juli 2018 Wandelen of fietsen langs één van de mooiste rivieren van Europa: de Donau. We doorkruisen een

Nadere informatie

9-daagse vlieg- busrondreis Armenië Van 29 april t/m 7 mei 2015

9-daagse vlieg- busrondreis Armenië Van 29 april t/m 7 mei 2015 Provinciale Reis Commissie 9-daagse vlieg- busrondreis Armenië Van 29 april t/m 7 mei 2015 Foto: Sovjet Reizen Armenië is een zeer interessant en cultuurrijk land, welke u goed te zien krijgt tijdens deze

Nadere informatie

Marathon Madness Broadway Aktie

Marathon Madness Broadway Aktie Boekingsformulier ING New York City Marathon 2013 Let op! Alle velden van het formulier dienen ingevuld te worden. Tevens is het vereist een kopie van het paspoort van alle reizigers toe te voegen bij

Nadere informatie

Beleef Bulgarije tijdens deze mooie 8 daagse rondreis. (van 24 augustus t/m 31 augustus 2017)

Beleef Bulgarije tijdens deze mooie 8 daagse rondreis. (van 24 augustus t/m 31 augustus 2017) Provinciale Reis Commissie Beleef Bulgarije tijdens deze mooie 8 daagse rondreis (van 24 augustus t/m 31 augustus 2017) Foto: Rodina Travel Ontdek haar verborgen schatten, maak kennis met de vriendelijke

Nadere informatie

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T

Reisvoorwaarden AIE C O N C E P T Reisvoorwaarden AIE Op de reizen van de Asociación Iberoamericana (in het vervolg kortweg AIE genoemd) zijn onderstaande boekings- en reisvoorwaarden van toepassing. Deze hebben betrekking op het boekingsproces,

Nadere informatie

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Informatie deelnemer CONTRACT BOS STUDIEREIS 2010 Slovenië Achternaam:.. Voornamen:... Roepnaam:. Adres: Postcode: Woonplaats:... Telefoonnummer:.. E-mail: Rekeningnummer:.. te:. Studentnummer: Wil je

Nadere informatie

Boekingsvoorwaarden Trav l

Boekingsvoorwaarden Trav l Boekingsvoorwaarden Trav l 1. Boeking De vakantieboeker (jijzelf of een gemachtigde) gaat bij boeking akkoord met onze boekingsvoorwaarden. De vakantieboeker machtigt Trav l om familie of begeleider van

Nadere informatie

AVONTUURLIJKE REIZEN NAAR TIBET ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA KvK Rotterdam BTW-nr. NL B01

AVONTUURLIJKE REIZEN NAAR TIBET ARCHITECTUURREIZEN NAAR CHINA KvK Rotterdam BTW-nr. NL B01 boekingsformulier Achternaam en 1 e voornaam, zoals in paspoort:..... Roepnaam / geslacht Adres Postcode / woonplaats / land Geboortedatum / nationaliteit Telefoonnummer(s) E-mail adres Paspoortnummer...M

Nadere informatie

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten

Avontuurlijke zeilvakanties in Nederland en Griekenland, zeilcursussen en andere activiteiten INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan te melden

Nadere informatie

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland

CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland Informatie deelnemer CONTRACT BOS STUDIEREIS 2015 Engeland Achternaam:.. Voornamen:... Roepnaam:. Adres: Postcode: Woonplaats:... Telefoonnummer:.. E-mail: IBANnummer:.. te:. Studentnummer: Wil je subsidie

Nadere informatie

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna.

Het aanbod van de reisorganisator is vrijblijvend. Het aanbod kan in voorkomende gevallen worden herroepen bij aanvaarding of onmiddellijk daarna. Algemene voorwaarden Totstandkoming reisovereenkomst De reisovereenkomst komt tot stand door aanvaarding van het aanbod van de reisorganisator door de reiziger. In geval van schriftelijke aanmeldingen

Nadere informatie

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl:

Hoewel de programma s inhoudelijk op diverse programma onderdelen verschillen, zijn de belangrijkste onderdelen wel gelijk, nl: Beste ouders/verzorgers 3 e klas, Het schooljaar vordert rap, en inmiddels is het tijd om het leukste onderdeel van de schoolcarrière van uw kind aan te mogen kondigen de buitenland reis! Dit jaar zullen

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Griekenland in en INFORMATIE Beste reiziger, Het aanmeldformulier voor onze reizen is veranderd. Voorheen was er per reis een apart aanmeldformulier. Nu staan alle reizen vermeld op het aanmeldformulier. Om je aan

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde CONTRACT STUDIEREIS 2009 - Boedapest Algemene informatie Achternaam:... Voornamen (zoals vermeld op je identiteitsbewijs):... Roepnaam:... Adres:... Postcode:...Woonplaats:... Telefoonnummer 1:... Telefoonnummer

Nadere informatie

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren.

The Chasing Dutchmen heeft alle tours van tevoren ingepland met het doel en stellige verwachting deze ook uit te voeren. Algemene voorwaarden Boeking Op de website kun je zien op welke tours nog plaatsen beschikbaar zijn en uiteraard kun je hier ook je tour boeken. Na boeking ontvang je direct een bevestiging per e- mail.

Nadere informatie

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier.

Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Inschrijfformulier, tevens contract met algemene voorwaarden, en motivatieformulier. Ja, ik wil deelnemen aan de academische studiereis van de studievereniging van Staats- en Bestuursrecht Res Publica

Nadere informatie

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen.

Werkdagen: de dagen maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:30 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur, uitgezonderd erkende feestdagen. INHOUD ARTIKEL 1 - Inleidende bepaling ARTIKEL 2 - De opdracht in het algemeen ARTIKEL 3 - De reserveringsopdracht ARTIKEL 4 - Betalingen ARTIKEL 5 - Aansprakelijkheid ARTIKEL 6 - Documenten ARTIKEL 7

Nadere informatie

23 februari Vertrek Amsterdam met Garuda GA februari Aankomst Jakarta Vertrek Surabaya GA aankomst 15.

23 februari Vertrek Amsterdam met Garuda GA februari Aankomst Jakarta Vertrek Surabaya GA aankomst 15. PROGRAMMA Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Indonesië/Reisnummer 1 Surabaya (wijzigingen voorbehouden) Periode : 23 februari t/m 5 maart 2017 Reisduur : 11 reisdagen. 23 februari Vertrek Amsterdam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf

Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Algemene voorwaarden voor de reizen van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) Artikel 1. Vooraf Deze voorwaarden zijn van toepassing op de reizen die door de NSkiV worden uitgevoerd. Voordat de overeenkomst

Nadere informatie

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen.

2.1 De reiziger verbindt zich tot tijdige betaling over te gaan conform de bij boeking overeengekomen termijnen. Algemene reisvoorwaarden Urban Africans Reizen Artikel 1 De totstandkoming van de overeenkomst 1.1 Een reis kan schriftelijk of telefonisch geboekt worden. Indien de reiziger zich telefonisch heeft aangemeld,

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

Reisvoorwaarden Orion Reizen

Reisvoorwaarden Orion Reizen Reisvoorwaarden Orion Reizen Hieronder vindt u de reisvoorwaarden van Orion Reizen. Deze reisvoorwaarden zijn gebaseerd op wettelijke bepalingen. De voorwaarden gelden voor alle reizen geboekt bij Orion

Nadere informatie

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:...

Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Straatnaam + huisnummer:... Inschrijfformulier (personen >18 jaar een eigen formulier invullen) Voorletters en achternaam:... Meisjesnaam:... Roepnaam (indien gewenst te gebruiken):... Geboortedatum:... Geslacht: Man / Vrouw* Straatnaam

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining Open Your Heart van

Nadere informatie

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf!

Open Your Heart. Geef duidelijk aan, aan welk(e) Open Your Heart traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! AANMELDING 1 op 1 coaching Geef duidelijk aan, aan welk(e) traject(en) u wilt deelnemen. QUALITY TIME helemaal voor jezelf! VIP ARRANGEMENT 1 op 1 coaching Dagtraining van 10.00 17.00 uur Locatie in overleg

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden VOF van Hesteren Pagina 1 van 6 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal Angels

Nadere informatie

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO

Scheldemond College School voor VWO (Atheneum Gymnasium). HAVO, MAVO en VMBO Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van klas 3 en 4 locatie Wielingen (@vmbo/m@vo) Vlissingen, 30 september 2016 Betreft: Buitenlandse schoolreizen 2017 Kenmerk: 2016/59/3.1/STG/WST Beste ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen

Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht. Artikel 01 Begripsbepalingen Algemene Voorwaarden Vissen op Loosdrecht Artikel 01 Begripsbepalingen 1. De opdracht: De opdracht betreft de overeenkomst tussen de reiziger en Vissen op Loosdrecht, waarbij Vissen op Loosdrecht zich

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Inschrijfformulier 2019

Inschrijfformulier 2019 Inschrijfformulier 2019 Naam: Duidelijke foto van jezelf Vakantie (geef je voorkeur aan met een 1 of 2) Tsjechië Praag Frankrijk Disneyland Parijs België Blankenberge, Brugge en Gent Macedonië Ohrid Duitsland

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Dagen

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Dagen INFORMATIE 1. Hoe kan ik me aanmelden? Stap 1. Aanmelding Je meldt je aan door het opsturen van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (3 pagina s). Vul deze samen met je ouder(s)/bewindvoerder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 2012 VOF van Hesteren Pagina 1 van 5 1. Definities: Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: VOF van Hesteren, opererend onder de handelsna(a)m(en); "Crystal

Nadere informatie

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma.

Als je niet meegaat, zet je een kruisje in de kolom geen deelname. Wie niet deelneemt, krijgt geen vrij, maar volgt een aangepast lesprogramma. Brielle, 16 november 2012 Aan de leerlingen in 4-havo en 5-vwo en aan hun ouders of verzorgers. Geachte ouders, beste leerlingen, Het Maerlant organiseert elk schooljaar voor leerlingen van 4-havo en 5-vwo

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

OORLOGSGRAVENSTICHTING

OORLOGSGRAVENSTICHTING OORLOGSGRAVENSTICHTING PELGRIMSREIZEN 2012 maart 2012 Aan de nabestaanden van Nederlandse oorlogsslachtoffers die in Thailand begraven liggen. Geachte dames en heren, De Oorlogsgravenstichting organiseert

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder De geheimen van Fátima en omgeving Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van

Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Algemene Voorwaarden Natuurlijkbulgarije.nl Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle uitingen van Natuurlijkbulgarije.nl en alle overeenkomsten tussen natuurlijkbulgarije.nl

Nadere informatie

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken.

b. De deelnemer dient alle benodigde en gevraagde gegevens voor aanvang van de Leadership Experience naar waarheid te verstrekken. 1. Definities A. Social Corporate Development (SCD): SCD maakt onderdeel uit van Stichting ImproveGhana (KvK 34349783). SCD stelt bedrijven in staat om haar professionals deel te laten nemen aan de Leadership

Nadere informatie

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon

Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Studiereis der S.V. Fibonacci naar Lissabon Uw gegevens S.V. Fibonacci Rotterdamseweg 137 2628 AL Delft studiereis@svfibonacci.nl Achternaam* Tussenvoegsel(s)* Voornaam Initialen* Geslacht (M/V)* Geboortedatum

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Stedentrip Parijs schooljaar

Stedentrip Parijs schooljaar Beste leerlingen en ouders/verzorgers, In schooljaar 2019-2020 gaan we een stedenreis naar Parijs (Frankrijk) organiseren op praktijkschool de Linie. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te houden en sommige

Nadere informatie

Aanmeldformulier Krimpenerwaard Vakantie 2019 Hotel Dennenheul te Ermelo (6 dagen)

Aanmeldformulier Krimpenerwaard Vakantie 2019 Hotel Dennenheul te Ermelo (6 dagen) Krimpenerwaard Vakanties Aanmeldformulier Krimpenerwaard Vakantie 2019 Hotel Dennenheul te Ermelo (6 dagen) Voor wie is deze Krimpenerwaard Vakantie? Voelt u zich weleens eenzaam of alleen, heeft u weinig

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Totstandkoming overeenkomst 1.1 De aanmelding voor een reis geschiedt met de ontvangst door 2WA van een compleet ingevuld inschrijfformulier via de website van 2WA. 1.2 Na ontvangst van het inschrijfformulier

Nadere informatie

GDANSK 5-daagse stedentrip van 23 t/m 27 mei 2018

GDANSK 5-daagse stedentrip van 23 t/m 27 mei 2018 GDANSK 5-daagse stedentrip van 23 t/m 27 mei 2018 Gdansk vroeger bekend onder de Duitse naam Danzig is prachtige stad met een eeuwenoude geschiedenis. Ooit was het een van de rijkste en belangrijkste Hanzesteden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen

Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Algemene Voorwaarden Central Events Vakantiereizen Artikel 1, lid 1 Deze voorwaarden gelden voor alle buitenlandse en meerdaagse binnenlandse vakantiereizen van Central Events zoals gepubliceerd op de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen

Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen Algemene voorwaarden buitenlandse schoolreizen 2014-2015 Vastgesteld op: 3-7-2014 Inhoud Inschrijving... 3 Betaling... 4 Verzekering... 5 Annulering... 6 Grensdocumenten... 7 Regels tijdens de reizen...

Nadere informatie

KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE

KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE KUNSTREIZEN PRAKTISCHE INFORMATIE ORGANISATIE Hoe zit het met de organisatie? De rol van Uit de Kunst, Saskia Goddijn De reisprogramma s van Uit de Kunst zijn unieke en persoonlijke programma s die, al

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier werknemer

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Midweken Dagen

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland` Midweken Dagen INFORMATIE 1. Hoe kan ik me aanmelden? Stap 1. Aanmelding Je meldt je aan door het opsturen van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (3 pagina s). Vul deze samen met je ouder(s)/bewindvoerder

Nadere informatie

Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering

Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering Schadeformulier Kortlopende Reisverzekering versie 2018-5 mmer dat je reis niet zo verliep als gepland. Beantwoord hieronder de vragen die relevant zijn. Vergeet niet je handtekening te zetten om te verklaren

Nadere informatie

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing

AlgemeneVoorwaarden. Toepassing AlgemeneVoorwaarden Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Janne Travel en alle (reis)diensten en (reis)overeenkomsten verleend of gesloten door Janne Travel. Met Reiziger

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN Ondergetekende schrijft zich in bij IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen en gaat akkoord met onderstaande voorwaarden. - Het hoofdseizoen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Indonesië/Reisnummer 1 (wijzigingen voorbehouden)

Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Indonesië/Reisnummer 1 (wijzigingen voorbehouden) PROGRAMMA Algemene beknopte informatie pelgrimsreis Indonesië/Reisnummer 1 (wijzigingen voorbehouden) Periode : 20 mei t/m 1 juni 2016 Reisduur: 12 dagen (4 overnachtingen in Jakarta, 3 nachten Bandung

Nadere informatie

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Dag zeilen

Zeilvakanties, zeilcursus, dagzeilen en andere activiteiten in Nederland en Griekenland Dag zeilen INFORMATIE 1. Hoe kan ik me aanmelden? Stap 1. Aanmelding Je meldt je aan door het opsturen van een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (3 pagina s). Vul deze samen met je ouder(s)/bewindvoerder

Nadere informatie

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN ZONNIGE ZOMERREIS

PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN  ZONNIGE ZOMERREIS PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.pv-gemeente-heerlen.nl ZONNIGE ZOMERREIS 10-daagse busreis van 2 juli t/m 11 juli of 14-daagse busreis van 2 juli t/m 15 juli (beiden gaan door) Tegen ongelofelijke

Nadere informatie

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s),

foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), foto AANMELDINGSFORMULIER Beste ouder(s)/verzorger(s), Door dit formulier in te vullen, doet u een verzoek tot plaatsing van uw kind op onze school. Alle onderstaande gevraagde informatie is nodig om de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania)

Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) Algemene Voorwaarden Dynamic Holland (SingleSun, SingleSnow, SnowMania) 1. Algemeen Het volgende klinkt allemaal wat zwaar, maar is noodzakelijk door de huidige wetgevingen. Wanneer je op vakantie gaat

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Camino de Santiago Buen Camino Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

Schade aangifte formulier

Schade aangifte formulier Schade aangifte formulier Doorlopende reisverzekering (inclusief annuleringsverzekering) www.onna-onna.nl 020 8203650 Noodnummer TravelCare: (+31) 70 314 7575 (24/7 bereikbaar) Tips voor het invullen Voordat

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP (s.v.p. invullen in blokletters) 1 PERSOONSGEGEVENS NIEUWE LID 1 ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : VAST TELEFOONNUMMER MOBIEL TELEFOONNUMMER 2 : E-MAIL : GEBOORTEDATUM : INSCHRIJFDATUM

Nadere informatie

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting.

vrijgestelde betaaldienstverlenes - de Stichting Derdengelden Certo Escrow, die beheert deze stichting. Algemene Voorwaarden Vrijblijvend aanbod Het aanbod van HunTravel is vrijblijvend en kan zo nodig worden herroepen. Dit zal bijvoorbeeld gebeuren indien, op het moment dat de reiziger wenst te reserveren,

Nadere informatie

Hierbij ontvang je het aanmeldingsformulier Trekkerrijbewijs jeugdigen en de toelichting examen

Hierbij ontvang je het aanmeldingsformulier Trekkerrijbewijs jeugdigen en de toelichting examen Versie januari 2015 201301980 - datum Trekkerrijbewijs jeugdigen onderwerp Beste kandidaat, Hierbij ontvang je het aanmeldingsformulier Trekkerrijbewijs jeugdigen en de toelichting examen trekkerrijbewijs

Nadere informatie

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart

Het betreft: 1) het invullen en inleveren van de aanmeldingsstrook 2) het invullen en inleveren van de veiligheidskaart Aan de ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen uit 3 HAVO. datum 30 september 2014 betreft Buitenlandse reis behandeld door Sacha Vogel en Richard Raven Kenmerk B9201983 bijlagen 3 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2009

Algemene voorwaarden 2009 Algemene voorwaarden 2009 Reisorganisatie De reisorganisatie is in handen van CROM Events & Communication (hierna te noemen CROM), adres Avda de les Alegries 14, 17310 Lloret de Mar, Spanje. Door het ondertekenen

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

OORLOGSGRAVENSTICHTING

OORLOGSGRAVENSTICHTING OORLOGSGRAVENSTICHTING PELGRIMSREIZEN 2015 januari 2015 Aan de nabestaanden van Nederlandse oorlogsslachtoffers die in Indonesië begraven liggen. Geachte dames en heren, De Oorlogsgravenstichting organiseert

Nadere informatie

Deelnemerscontract Buitenlandse Excursie 2015

Deelnemerscontract Buitenlandse Excursie 2015 Deelnemerscontract Buitenlandse Excursie 2015 De ondergetekenden: 1. De Stichting Protagoras (hierna te noemen: StiP) en 2...... (hierna te noemen: deelnemer) komen het volgende overeen: Artikel 1: De

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH

ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH ALGEMENE VOORWAARDEN - YOUR TRAVEL COACH Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene reis- en boekingsvoorwaarden (verder te noemen: de reisvoorwaarden), zijn van toepassing op reizen en/of reisarrangementen

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Op naar Rome Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul

WISPO Wat is de WISPO? 2. Risoul WISPO 2018 1. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2018 organiseert dit jaar een reis naar Risoul. Vorig jaar zijn we met 45 fanatieke mensen de berg

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

Aanmeldformulier bariatrische chirurgie (deel 1)

Aanmeldformulier bariatrische chirurgie (deel 1) Aanmeldformulier bariatrische chirurgie (deel 1) Het ingevulde aanmeldformulier kunt u samen met de gevraagde relevante aanvullende informatie* en de ingevulde toestemmingsverklaring opsturen naar Vitalys

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip

Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip Aanmeldingsformulier Openbare basisschool De Watersnip César Franckrode70 2717BG Zoetermeer Tel. 079-3515734 Geachte ouders of wettige vertegenwoordigers Wilt u dit aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Etnia Maya

Algemene Voorwaarden Etnia Maya Algemene Voorwaarden Etnia Maya Nadat een deelnemer zich heeft aangemeld bij Etnia Maya is er sprake van een overeenkomst tussen twee partijen, namelijk Etnia Maya en de deelnemer en gelden vanaf dat moment

Nadere informatie

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever

Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Inschrijf set Buitenlandse werknemer - Opdrachtgever Beste werknemer, Om u in te schrijven bij Pe-Roll Holland, hebben wij de onderstaande formulieren en documenten nodig. Formulieren: Inschrijfformulier

Nadere informatie