Jaargang mei 2017 nr.32

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang mei 2017 nr.32"

Transcriptie

1 Deze weken lezen we uit het boek Genesis, over de wording van alles wat leeft. We kijken onze ogen uit en zien dingen die goed zijn en dingen die anders kunnen. De kleur is..(genesis 8:1-9:17) Na de watervloed wordt de aarde droog! Noach en alle dieren mogen de ark weer uit. Het lijkt wel alsof ze de aarde voor het eerst weer zien. Wij kijken deze week met ze mee naar alle mooie kleuren van de aarde. Als teken van zijn verbond met de mensen stelt God de regenboog aan de hemel. Het is een veelkleurig signaal: God houdt van de wereld in al zijn verscheidenheid. Liederen: Groep 3. 4 en 5: Psalm 61 Groep 6, 7 en 8: Psalm 84 Zending (herinnering) Opbrengst zendingsgeld Vanaf de voorjaarsvakantie hebben we gespaard voor stichting Manna, in de volksmond beter bekend als de voedselbank van Twenterand. De stichting biedt hulp aan onze naasten, die om welke reden dan ook in financiële moeilijkheden zitten of onder de armoedegrens leven. In de eerste plaats worden zij geholpen door het uitdelen van voedselpakketten, maar mensen kunnen ook terecht bij de stichting voor een verjaardagsdoos, een extraatje tijdens de Sinterklaasperiode en tweedehands kinderkleding. Wij hebben de afgelopen periode een mooi bedrag van 251,90 gespaard. Allen hartelijk dank daarvoor! Zending meivakantie tot zomervakantie Tot de zomervakantie gaan we sparen voor stichting ZOA. Deze Christelijke stichting zet zich in voor hulp, hoop en herstel voor mensen die slachtoffer zijn geworden van een natuurramp of een gewapend conflict. Zij bieden noodhulp en werken daarnaast samen met de lokale gemeenschap aan wederopbouw. Stichting ZOA is actief in vele landen. Per land/gebied wordt gekeken welke hulp nodig is. U kunt op de website meer informatie vinden over het werk van de stichting. We kennen allemaal de beelden en verhalen die via de media aan ons worden getoond. Ook onze leerlingen krijgen door het bekijken van het jeugdjournaal te zien wat er speelt in de wereld. Wij willen graag hulp bieden om op die manier onze medemensen helpen. Blijft u alstublieft bidden voor vrede, vrijheid en recht in de wereld. En wilt u de komende tijd weer zendingsgeld meegeven op aan uw kind(eren)? Alvast hartelijk dank daarvoor!

2 Welkom Jelle Pot is vier jaar geworden en is het nieuwe maatje in groep Elmo. Van harte welkom! We wensen je een heel fijne tijd toe bij ons op De Maten. Gesprekkkencyclus Deze maand wordt u opnieuw in de gelegenheid gesteld om met de leerkracht en uw kind (vanaf groep 3) in gesprek te gaan. Met de gesprekken beogen wij een wederzijdse betrokkenheid op het onderwijs aan uw kind. De ervaringen van u, uw kind en ons als leerkracht zijn de uitgangpunten voor het gesprek. Mede door de gesprekken op deze manier te voeren geven wij input aan onze Dalton kernwaarden. We vinden dat samenwerking en een gedeelde verantwoordelijkheid tussen ouders, leerkracht en kind onlosmakelijk zijn verbonden aan goed onderwijs. U bent immers de ervaringsdeskundige met betrekking tot uw kind. Uw ervaringen en die van uw kind kunnen zeer nuttig zijn voor ons als leerkracht om onze aanpak nog beter af te stemmen op dat wat bij uw kind goed werkt. Waarbij wij ons er van bewust zijn dat ouders en school ieders een eigen verantwoordelijkheid heeft als het gaat om opvoeding of onderwijs en daarmee samenhangende grenzen.vanzelfsprekend vinden wij dat de stem van het kind gehoord moet worden. We willen de kinderen voorbereiden op de toekomst. Een toekomst die o.a. vaardigheden als samenwerken, overleggen, argumenteren, reflecteren en evalueren, probleemoplossend vermogen en analyseren van situaties vraagt. Mede door onze vorm van Daltononderwijs en de invulling van onze gesprekkencyclus geven wij kinderen de mogelijkheid om aspecten uit de vaardigheden voor de 21 e eeuw te oefenen. Eindtoets groep 8 De leerlingen van groep 8 hebben van 18 t/m 20 april de Cito eindtoets gemaakt. Inmiddels is de score (digitaal) binnen. We zijn super trots op de leerlingen van groep 8 want zij hebben allemaal op hun eigen niveau (of daarboven) gepresteerd. Gefeliciteerd! Goed gedaan allemaal! Deze week ontvangen wij de individuele scores op papier. Juf Monique bespreekt eerst de uitslag met iedere leerling afzonderlijk. Daarna gaan de enveloppen, met daarin hun individuele score, mee naar huis. Veiligheid (herinnering) Op dinsdag 4 april hebben we tijdens het ouderpanel gesproken over de verkeersveiligheid rondom de school. Het is wenselijk om de auto te parkeren in het parkeervak en niet in de doorgang. Dit voorkomt opstopping bij de kiss en ride zone. Verder gaven de ouders aan dat het verstandig is om de auto achteruit in te parkeren zodat je bij het verlaten van de parkeerplaats zicht hebt op de voetgangers op de parkeerplaats. De ouders zijn erg tevreden over de inzet van fietsmanagers. Ouders en leerlingen weten nu dat ze af moeten stappen wanneer ze de parkeerplaats verlaten om naar school te gaan. Laten we er samen voor zorgen dat leerlingen en ouders zo veilig mogelijk van en naar school kunnen! B.v.d.

3 Kamp groep 8 Om de basisschoolperiode gezamenlijk af te sluiten en te vieren, gaat groep 8 op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 mei a.s. op schoolkamp! Dit jaar gaan we voor de tweede keer naar groepsaccommodatie 'De Heidebloem' in Haarle. Er zullen allerlei activiteiten ondernomen worden, zowel in- en rondom de accommodatie als een stukje daarbuiten. Op dinsdagavond is natuurlijk ook de bonte avond! We zijn al erg benieuwd naar alle optredens! Juf Eline, juf Martha, juf Maudy, juf Irene, meester Stan en juf Monique gaan mee als begeleiding. Wilt u groep 8 komen uitzwaaien? Dat kan op maandag 22 mei om 8.45 uur bij school. We gaan er een gezellig kamp van maken! Vrije dagen groep 1 t/m 4 De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 zijn i.v.m. het kamp van groep 8, maandag 22 mei, dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei vrij! Thema water groep 2-3 (herinnering) In de groepen 2-3 a/b wordt de komende periode gewerkt over het thema Water. We gaan verschillende subthema s behandelen. Komende week zal er een start worden gemaakt met dit thema. In de eerste werkweek staat de kringloop van het water centraal. Alle kinderen werken met de kralenplank en ze kunnen kiezen om een weerklok te maken of een wolk te maken met wasco en ecoline. Tijdens de tweede en derde werkweek staat water in huis centraal. Kinderen kunnen thee drinken in de huishoek en we leren hoe de riolering werkt. Alle kinderen werken met waterverf en ze kunnen kiezen om een poppetje te knippen en plakken onder de douche of het werken met ontwikkelingsmateriaal. In de komende periode maken we ook voor vaderdag een cadeautje. Wat dit is, blijft natuurlijk nog een verrassing!

4 Thema gezondheid De komende weken werken wij in groep Elmo over het thema gezondheid. In de eerste week staan wij stil bij ziek zijn. Welke lichaamsdelen heb je en waar kan je pijn hebben? Als je ziek bent, wat kun je dan het beste doen? Als moetwerkje vouwen we een jas van de dokter en knippen en plakken hier zelf dingen waarvan zij vinden dat het bij een dokter hoort. Het doel hiervan is het verder ontwikkelen van de fijne motoriek en de creativiteit. In de huishoek kunnen de kinderen doktertje spelen, ze moeten goed luisteren en overleggen, want anders weet de dokter natuurlijk niet wat de patiënt mankeert! Bij dit thema zijn leuke en leerzame (prentenboeken) te vinden in de bibliotheek, bijvoorbeeld van Liesbet Slegers, leuk om samen te onderzoeken en te lezen. Kinderen onthouden nieuwe woorden door ze te koppelen aan woorden die ze al kennen en vooral ook door het lijfelijk te ervaren. Thuis kunt u met uw kind leuke en makkelijke spelletjes spelen, zoals een kimspel. Leg verschillende voorwerpen onder een doek en laat uw kind voelen wat het zou kunnen zijn, als alle voorwerpen benoemd zijn, doet hij of zij de ogen dicht en haalt u een voorwerp weg, kan het kind benoemen welke weg is? Als u thuis nog spullen heeft staan waar wij in de doktershoek mee kunnen spelen, dan kunt u dit aan één van de leerkrachten geven. Open podium groep 5 Op vrijdag 19 mei is het zover! Groep 5 gaat het open podium houden! Het thema is Mijn boek. Het begint om uur in het speellokaal. Ouders, opa s en oma s willen we graag laten zien wat we in korte tijd hebben geoefend. Hopelijk tot vrijdag! Schoolfoto s (herinnering) Op 15 mei 2017 gaan de schoolfoto s online. Op deze dag geeft de school u de Inlogkaarten voor de website mee. Er geldt een actieperiode van 14 dagen. Deze loopt tot en met 29 mei Binnen de actieperiode wordt bij bestelling van minimaal 1 portretfoto de bijbehorende groepsfoto automatisch kosteloos aan uw winkelmandje toegevoegd en kunt u kiezen voor de aflevermethode 'versturen via school'*. Dan betaalt u geen verzendkosten. Na 29 mei 2017 kunt u nog wel foto s bestellen, maar is de groepsfoto niet meer gratis en kunt u de foto s alleen naar uw huisadres laten verzenden. De verzendkosten hiervoor zijn 2,70. Wilt u niet zolang wachten op uw foto s, dan kan u natuurlijk ook kiezen om ze naar uw huisadres te versturen. De gemiddelde levertijd van foto s is 8 werkdagen, voor overige fotoproducten is dit 14 werkdagen. * De aflevermethode versturen via school geldt alleen voor bestellingen van afdrukken op fotopapier. De overige producten zoals linnen, aluminium, op hout, etc. worden altijd naar uw huisadres gestuurd. De verzendkosten hiervoor zijn 2,70. Maakt u gebruik van de aflevermethode via school dan worden de foto's aan uw kind(eren) meegegeven.

5 SamenLoop voor hoop Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni 2017 wordt er in Vriezenveen een Samenloop voor Hoop georganiseerd. Het is een samenloop om stil te staan bij mensen die vechten tegen kanker en om het leven te vieren. Het is een 24-uurs wandelestafette, waarmee men zoveel mogelijk geld middels sponsoren hoopt te vergaren. De totale opbrengst komt ten goede aan het wetenschappelijk kankeronderzoek. Meedoen is dus niet alleen een bijzondere ervaring, maar het is ook heel erg belangrijk. Er zijn meerdere kinderen die te maken hebben met de ziekte kanker binnen hun omgeving. Wil/kan uw kind hieraan deelnemen, dan mag uw kind zich opgeven bij juf Jenny. De kosten om mee te lopen zijn 5,00. Dit graag betalen bij opgave. De Maten inventariseert het aantal kinderen en regelt de kosten maar u als ouder brengt zelf uw kind naar Vriezenveen. Wanneer u met uw kind verwacht wordt in Vriezenveen hoort u nog! Daarnaast wordt er in Den Ham bij De Beuk een bazaar georganiseerd op vrijdag 9 juni 2017 Van uur. Wanneer de kinderen spulletjes willen verkopen die ze zelf gemaakt hebben, activiteiten willen uitvoeren (nagels lakken, cakejes bakken etc.) dan kunnen ze zich tot 2 juni opgeven bij de groepsleerkracht. De organisatie weet dan ongeveer hoeveel verkopers ze kunnen verwachten.de opbrengst gaat natuurlijk naar SamenLoop voor hoop. Vanmorgen tijdens de weekopening van de bovenbouw zijn de leerlingen geïnformeerd over de actie SamenLoop voor hoop Schoolvoetbal

6 Schoolvoetbal Woensdagmiddag 10 mei hebben de voetbalmeiden de regiofinale gespeeld in Dalfsen. Na tweede te zijn geworden in de poule, is er daarna nog gespeeld om de derde en vierde plaats. De meiden van 'De Maten' zijn uiteindelijk vierde geworden en mochten een prachtige beker in ontvangst nemen. Een geweldige prestatie in het sterke deelnemersveld van winnende voetbalteams uit de regio! We zijn erg trots op jullie! Leiders en supporters; heel erg bedankt voor jullie ondersteuning! Infomaatje via de mail U ontvangt iedere week het Infomaatje via de mail. U kunt ons ook mailen infodematen@sco-t.nl Het Infomaatje staat iedere week op de website (nieuwe website) Foto s In dit Infomaatje staan van enkele activiteiten een paar foto s, voor meer foto s verwijzen we u naar Facebook/Klasbord. Agenda 17 mei Onderhoud tuin 19 mei Open podium groep 5 22 t/m 24 mei Kamp groep 8 22 t/m 26 mei Leerlingen van groep 1 t/m 4 vrij 25 en 26 mei Hemelvaart (alle leerlingen vrij) 29 mei Doe je best 2 juni Pinksterviering 4 en 5 juni Eerste en tweede Pinksterdag 6 juni Studiedag (alle leerlingen vrij) Tot slot Het volgende Infomaatje verschijnt op maandag 29 mei We wensen u een goede week toe! Met vriendelijke groet, Team De Maten

Jaargang mei 2017 nr.31

Jaargang mei 2017 nr.31 Na Pasen horen we hoe Jezus verschijnt aan zijn leerlingen. Het is alsof het leven opnieuw begint. Deze weken lezen we uit het boek Genesis, over de wording van alles wat leeft. We kijken onze ogen uit

Nadere informatie

Jaargang februari 2017 nr.21

Jaargang februari 2017 nr.21 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Jaargang juni 2017 nr.35

Jaargang juni 2017 nr.35 Veertig dagen na zijn opstanding is Jezus naar de hemel gegaan. Zijn leerlingen hebben hun meester niet meer in hun midden. Maar ze hebben nog wel zijn woorden, ze weten nog hoe hij liet zien dat Gods

Nadere informatie

Jaargang mei 2018 nr.32

Jaargang mei 2018 nr.32 We beginnen deze periode met verhalen over David, die door de profeet Samuel tot koning wordt gezalfd. Hij verslaat een reus en maakt prachtige muziek. Maar is hij ook de koning die God voor ogen heeft?

Nadere informatie

Jaargang mei 2019

Jaargang mei 2019 Later begint nu Tussen Pasen en Pinksteren lezen we hoe Jezus na zijn opstanding opnieuw bij zijn leerlingen kwam. Uiteindelijk gaat hij naar de hemel en ontvangen zijn leerlingen de heilige Geest. Ook

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Schoolreisjes. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 17 schooljaar 2016-2017 Schoolreisjes Opbrengst paaseitjes Koffieochtend 15 mei Korfbaltoernooi 10 mei Werkgroepen Picardtschool Verkeersexamen groep 7 Schaakcompetitie Kind Op Maandag De komende weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17

Een duif met een takje, Genesis 8:1-14 Uit de ark, Genesis 8:15-9:7 God sluit een verbond met Noach, Genesis 9:8-17 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.33 donderdag 11 mei 2017, week 19 Algemene informatie 15 mei Informatieavond groep 4/5/6 19.30 uur 17 t/m 19 mei Schoolkamp groep 7/8 22

Nadere informatie

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe!

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe! Hoop voor 2018 Laten we hopen op een mooi jaar, met tolerantie,.., begrip voor elkaar. Een kind wat beschermd wordt, waar het ook leeft. Dat is wat de wereld nodig heeft. Maakt niet uit van wat voor geloof

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Verjaardagendag. Veluwe Wandeltocht. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 33 11 mei 2017 Gaandeweg Binnen het thema Kijk je ogen uit! lezen we verder over Noach. Na de watervloed wordt de aarde weer droog. Noach en alle dieren mogen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/ NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr. 17 Schooljaar 2016/2017 18-05-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Nieuwe leerling - Sportdag. - Een nieuw jasje - Lief en leed - Uit groep 5 - Taalfeest

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Jaargang oktober 2017 nr.8

Jaargang oktober 2017 nr.8 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016

Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016 Nieuwsbrief Week 19 Vrijdag 13 mei 2016 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sportieve avondvierdaagse Ook dit jaar hebben veel

Nadere informatie

Vrijdag 11 maart 2016

Vrijdag 11 maart 2016 Vrijdag 11 maart 2016 Want deze mijn zoon was dood, en is weder levend geworden; en hij was verloren, en is gevonden! Lukas 15 : 24a In de week van Biddag hebben we met groep 7 stil gestaan bij het thema:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 17-05-2017

Nadere informatie

Jaargang december 2018

Jaargang december 2018 Doe de lichten aan! Doe de lichten aan tegen alle duister in Zet de lichten voor het raam ga niet in het donker zitten Wees zelf een lichtpunt straal licht en interesse uit Geef het licht de ruimte tegen

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Jaargang september 2017 nr.3

Jaargang september 2017 nr.3 De verhalen van deze periode beginnen met Rebekka, die twee kinderen krijgt. Hun verhaal is het verhaal van twee volken die met elkaar botsen, maar uiteindelijk samen verder kunnen. De verhalen zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Jaargang oktober 2017 nr.7

Jaargang oktober 2017 nr.7 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Een veerkrachtig mens maakt mooie sprongen

Een veerkrachtig mens maakt mooie sprongen Een veerkrachtig mens maakt mooie sprongen Tijdens het voorbereiden van het jaarthema 2017-2018 kwam ik het volgende verhaal tegen: Elke avond luister ik onder het eten naar het journaal van mijn vrouw.

Nadere informatie

Jaargang januari 2017 nr.19

Jaargang januari 2017 nr.19 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 28 mei 2015 Nieuwsbrief: 12 Belangrijke data 29-05 Verkeersdag 05-06 Groep 1/2 vrij 05-06 Kunst Centraal, gr. 5 12-06 Verkeersdag 19-06 Verkeersdag De volgende Agnes Actueel verschijnt op 18 juni 2015

Nadere informatie

Jaargang maart 2019

Jaargang maart 2019 In de veertigdagen tijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Angst en verdriet hebben niet het laatste woord, God maakt een nieuw begin. Het thema van deze veertigdagentijd is Pak mijn hand.

Nadere informatie

Jaargang april 2019

Jaargang april 2019 Pak mijn hand Jezus ging op weg naar het feest dat Pasen heet. Hij vertelde onderweg dat God mensen niet vergeet. Hij zei: Pak mijn hand, dan help ik jou. Pak mijn hand, een nieuw begin. Pak mijn hand,

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

Opbrengst zendingsgeld deze week opgehaald deze week gespaard door: stand thermometer 24,00 onderbouw 595,08 28,50 bovenbouw 608,18

Opbrengst zendingsgeld deze week opgehaald deze week gespaard door: stand thermometer 24,00 onderbouw 595,08 28,50 bovenbouw 608,18 Vrijdag 8 april 2016 Weest blijde met mij; want ik heb den penning gevonden, dien ik verloren had. Alzo, zeg Ik ulieden, is er blijdschap voor de engelen Gods over één zondaar, die zich bekeert Lukas 15

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Jaargang januari 2019

Jaargang januari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen Belangrijke data: 15 t/m 19 mei: korfbaltoernooi 22 t/m 24 mei: kamp groep 8 23 mei: schoolreisje groep 1 t/m 7 25 + 26 mei: vrij i.v.m. Hemelvaart 31 mei: schoolfotograaf Jarigen deze week: 13 mei: Rafael

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen

Nieuwsbrief 17. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans. Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 2-3-2017 Nieuwsbrief 17 Beste ouders/ verzorgers, Thema Landen De deur voor de onderbouw was dicht Of alle kinderen door de hoofdingang naar binnen wilden komen..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Pasen Gisteren hebben we met de hele school het paasfeest gevierd. We hebben samen heerlijk gegeten en aandacht besteed aan het paasverhaal. Ook hebben we samen paasliedjes gezongen. Fijn dat leerkrachten

Nadere informatie

Jaargang februari 2019

Jaargang februari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 9, juni 2019 AGENDA JUNI 3 t/m 6 Avond4daagse 10 2 e Pinksterdag, leerlingen vrij 11 t/m 21 Toetsweken CITO 26 Studiedag team, leerlingen vrij 26 t/m 28 Schoolkamp groep 8 27 Oudergesprekken op

Nadere informatie

Nummer 4, 1 februari 2019

Nummer 4, 1 februari 2019 Nummer 4, 1 februari 2019 Iedere morgen mogen we weer kinderen begroeten die met een glimlach de school in komen! Leuk om te zien! Door weer en wind komen ouders en kinderen naar school, de laatste tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wenmorgens Oversteken Schoolreis Speelgoed schoonmaken Schoonmaakavond Handige vaders Spreekavond en rapporten Tot slot: wij sparen.. Bijlage

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Jaargang september 2018

Jaargang september 2018 9+6 We horen deze weken verhalen over Mozes. Hij wordt geboren in het volk van de Israëlieten in Egypte; een slavenvolk, dat hard moet werken voor de farao. Zo kan het niet langer, vindt God. De slaven

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

De school als vijfsterrenrestaurant!

De school als vijfsterrenrestaurant! De school als vijfsterrenrestaurant! Als ouders kies je voor een school die past bij je kind en gezin. Dan kijk je naar een school die de kwaliteit vormgeeft vanuit hun godsdienstige, levensbeschouwelijk

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en leergierig 2017 toe!

We wensen iedereen een gelukkig, gezond en leergierig 2017 toe! Een nieuw jaar De ene minuut gaat over in de andere, een dag gaat voorbij en de volgende begint. Een jaar gaat over in een nieuw jaar. Op zich niets bijzonders, maar tegelijk het is een moment om even

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Jaargang januari 2017 nr.20

Jaargang januari 2017 nr.20 In januari en februari lezen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Jezus laat zien wat het betekent dat God naar mensen omziet. Zieke mensen worden beter, dingen gaan anders dan je verwacht had. Zo

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Jaargang januari 2018 nr.17

Jaargang januari 2018 nr.17 Jij verandert mij Kunnen mensen echt veranderen? Of blijf je toch altijd wie je was? In de verhalen van de komende periode ontdekken we dat er veel kan veranderen in een mensenleven. De bijbel laat zien

Nadere informatie

Jaargang januari 2019

Jaargang januari 2019 Het beste! Dat kun je iemand toewensen, maar wat is eigenlijk het beste? Jezus laat zien wat je je kunt voorstellen bij het beste. Verdrietige mensen worden getroost, zieke mensen worden beter en wie niet

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 21 augustus 2017 Agenda Ma 21 Do 31 Di 12 Do 14 Do 14 Do 14 Ma 25 Augustus Eerste schooldag na zomervakantie Startfeest 18.00-19.30 uur September Op deze dagen gaan we op voeten

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Jaargang januari Goede voornemens

Jaargang januari Goede voornemens Goede voornemens Aan het begin van het jaar hebben veel mensen goede voornemens. Maar wat is eigenlijk een goed voornemen? Welke keuzes maak je? Welke kant wil je op? Wat gaat goed en wat kan anders? Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie